Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2010-11 (1ος όμιλος)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
gr90
QUOTE (DJS @ Apr 18 2011, 14:19 ) *
Επειδη παρακολουθησα κι εγω το ματς του Μελα με τον Ατταλο ηθελα να σχολιασω ολα αυτα που λεγοντε περι διαιτησιας κλπ.Αρχικα να ξεκαθαρισω οτι δεν υποστηριζα κανενα στο συγκεκριμενο ματς.Ο Μελας προηγηθηκε με 20-2 στο 1ο δεκαλεπτο κι εκει ολοι πιστεψαν οτι ολα τελειωσαν,ομως ο Ατταλος επεστρεψε στο ματς ψαλιδιζοντας σιγα-σιγα τη διαφορα.Με τα πολλα το 4ο δεκαλεπτο ξεκινησε με τις ομαδες να ειναι ισοπαλες,με το προβαδισμα να αλλαζει χερια συνεχως.Στα τελευταια 20 δευτερολεπτα κι ενω ο Μελας ηταν πισω στο σκορ 2 ποντους εχασε την επιθεση και η ανυπαρκτη
(για μενα διαιτητης με το κοντο μαλλι)δινει ανυπαρκτο φαουλ στο 11 του Ατταλου τον οποιο ειχε σπρωξει το νουμερο 10 του του Μελα στη διεκδικηση κι ενω εμεναν 9 δευτερα για τη ληξη.Καθοριστικο σφυριγμα για μενα.Ο Μελας ισοφαριζει και 5 δευτερα πριν τη ληξη γινεται φαουλ στο νουμερο 11 του ατταλου ο οποιος ευστοχει στις 2 βολες με το σκορ 57-59 νομιζω.Κι ενω μενουν 5 δευτερα για τη ληξη κ η επαναφορα ειναι κατω απο το καλαθι του Μελα,ο προπονητης του ατταλου δινει εντολη για φαουλ(ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ) με το που μπει η μπαλλα μεσα λες και παιζει με τους Λεικερς και θα του βαλει καλαθι ο Kobe buzzer beater......Το ματς πηγε στην παραταση και ο Μελας με την εμπειρια του κερδισε με 11 ποντους νομιζω.


Y.Γ1.Η διαιτητης επαιζε πολυ εδρα και αυτο φανηκε και πραγματικα δεν ειναι για να σφυριζει,για καμια Rock συναυλια ισως??? smiley.gif
Υ.Γ2.Ο προπονητης του Μελα πηγε να χαρισει το ματς με τα λαθη του και πρεπει να ευχαριστει το 8 και το 13 απο την ομαδα του που επαιζαν ουσιαστικα οι 2 τους.
Συγχαρητηρια στον Μελα για την ανοδο και στον Ατταλο για την προσπαθεια που εκανε στον 2ο γυρο.

Καλη σας μερα!!! 69.gif



gk65
QUOTE(nikefalin @ Apr 18 2011, 19:13 ) *
ομοίως και στις υπόλοιπες ( Β & Δ) ?

Ναι
MBANDA
Στα παιχνίδια που είδα φέτος τον ΜΕΛΑ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα και δεν μου "έκανε" για άνοδο.

Όμως ο Πρωτέας που μου "έκανε" έσωσε την κατηγορία όταν είχε το ...1,5 πόδι στην Δ΄ (με νίκη στο Μελα και μέσα με την Πολιτεία)
Η Πολιτεία που επίσης μου "έκανε" είχε 2 ευκαιρίες να καθαρίσει. Όμως έχασε μέσα από τον ΜΕΛΑ και έξω από τον Πρωτέα.
Αν λοιπόν αυτοκτόνησαν όσοι μου 'έκαναν" φταίει ο ΜΕΛΑΣ που έπαιξε όπως έπαιξε ή όπως μπορούσε και νίκησε τόσα παιχνίδια και μάλιστα εκτός, στον Β΄Γύρο?
Φυσικά όχι.
Λοιπόν ας κλαίνε αυτοί που αυτοκτόνησαν και ας επιτρέψουμε στα παιδιά και τον κόσμο του ΜΕΛΑ να το πανηγυρίσει.
Άλλωστε κανείς τους δεν βγήκε να πεί ότι είχαν την υπερομάδα. icon_drunk.gif

Όσο για τον αν είχαν Παπα (Παπα-Γιώργη, Παπα-Κωσταντή, Παπα-Κωσταντίνου, ...Παπα-ρα) τι να κάνουμε.
Μεγάλη βδομάδα "έμπαινε" στην λήξη του πρωταθλήματος. rolleyes.gif
Είχαν διαβάσει το εορτολόγιο, έκαναν έγκαιρα τον προγραμματισμό τους στην Διοίκηση, έκαναν τρισάγια, εσπερινούς, ξεματιάσματα, ευχέλαια, κτλ.
Τι θα κάνει ρε και η Εκκλησία μέσα στην Κρίση? Κλέφτες θα γίνουνε????? 69.gif
Σα δεν ντρέπεστε. shot.gif
Ας είχατε και σεις ....Παπα-Φλέσσα icon_wave.gif
Αντε να χαθείτε (που θάλεγε και ο Καλυβατσης των ΑΜΑΝ) ...Αντίχρηστοι smiley.gif

Υ/Γ : Δεν γράφουμε και τπτ για τα Play-Offs?
matrix
QUOTE (filimonas @ Apr 18 2011, 18:03 ) *
Καλά που ήσουν και στο γήπεδο και μας τα λες έτσι ακριβώς όπως έγιναν.
Μπράβο ρε.
Ο προπονητής του Ατταλου ποτέ δεν έδωσε εντολή για φάουλ.
Το φάουλ στο 11 το έδωσε ο ρέφερι και όχι η ξανθιά με το κοντό μαλλί που έσπρωξε το Νο 8 του ΜΕΛΑΣ και σούταρε βολές και όχι το 10.
Αν σφυρίζανε έδρα δεν θα έδιναν τα φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα υπέρ του Ατταλου.
Δεν θα είχαν βγάλει το 10 με 3 φάουλ στο πρώτο πεντάλεπτο.
Λοιπόν αφήστε μας να χαρούμε την Άνοδο μας και όταν με το καλό μας ξαναβρείτε στο δρόμο σας όλοι σας δώστε μας ένα μάθημα για να μας δείξετε ότι είστε καλύτεροι και δεν το λέω υπεροπτικά αλλά έτσι θα μας δείξετε ότι ναι ρε δεν αξίζατε να ανεβείτε.
Όταν παίζεις ένα παιχνίδι και κερδίζεις ένα καλύτερο δεν σημαίνει ότι σε βοηθήσανε οι διαιτητές,ξέρετε όλοι ότι παίζουν ρόλο πολύ παράγοντες και εμείς φαίνεται ότι ήμασταν πάντα κωλόφαρδοι.
Επίσης θέλω να δώ τα μπαράζ των τρίτων και να δω πόσο εύκολα θα κερδίσουν την Πολιτεία μια και ο όμιλος ήταν χάλια και αξίζανε να ανέβουν άλλες ομάδες και όχι εμείς που την κερδίσαμε 2 φορές.
Να σας θυμίσω μόνο ότι μέσα στην Παιανία κερδίσαμε 3-4 πόντους και σφύριζαν 2 αξιολογημένοι διαιτητές (Α1 & Α2)
Στην Πολιτεία έξω χάναμε 13 πόντους και το γυρίσαμε
Στην Εκάλη έξω χάναμε 12 πόντους και το γυρίσαμε
Στον Πρωτέα έξω χάναμε και με 2 τρίποντα του 9 κερδίσαμε και φύγαμε μήπως ήταν εκεί η ξανθιά με το κοντό μαλλί ή οι αφοί Χρηστίδη και μας βάλανε τα τρίποντα;
Τούφα - Εκάλη - Πολιτεία - Εστία - Παιανία στα εντός έδρας με μας χάνανε στο πρώτο 10/λεπτο από 20 πόντους και όταν παίζανε να γυρίσουν το ματς ήταν πολύ αργά.
Ποιοί διαιτητές λοιπόν μας βοηθήσανε;
Και γιατί δεν μας βοηθήσανε μέσα στα Καλύβια που χάσαμε και ήταν τελευταία τότε ή μέσα στον Ατταλο που είχε χάσει όλα τα παιχνίδια στον πρώτο γύρο και κέρδισε εμάς.
Κόψτε την καραμέλα λοιπόν όλοι ότι κάνετε κριτική και δεν την δεχόμαστε και ότι την έχουμε δει παιχταράδες και ότι κάνουμε κυνήγι μαγισσών όταν κάποιοι παίχτες του Διαγορά πανηγύριζαν που πέρασε μπροστα ο Ατταλος (οχι όλοι) και παροτρύνανε το play maker των Καλυβιών να μας κερδίσει.
Κάποιοι του Θεμιστοκλή υποστήριζαν την Εστια.
Κάτι που εμείς δεν το κάναμε αλλά κακά τα ψέματα κανένας δεν θέλει να είναι οι άλλοι καλύτεροι.
Και εντάξει γούστα είναι αυτά,αλλά μην μου λέτε τώρα κριτική και κυνήγι μαγισσών.
Από την αρχή ο στόχος ήταν η παραμονή,στην αρχή του πρώτου γύρου ήμασταν στην τετράδα που έπεφτε και αρχίσαμε να χτυπάμε τα ματς ένα - ένα και μας έβγαινε και επίσης ναι ο προπονητής μας είναι άπειρος,το παραδέχεται και ο ίδιος και φυσικό ήταν να κάνει λάθη σε ένα τέτοιο παιχνίδι αλλά και μέσα στην χρονιά.Εκατσε όμως και δούλεψε και όταν είχε κάποια προσωπικά προβλήματα αυτός δεν έχανε προπόνηση μαζί με εμάς.
Όλοι εσείς γεννηθήκατε έτοιμοι και έτσι κάνετε ότι κριτική θέλετε αφού εξάλλου τα ξέρετε όλα.
Μην ακυρώνετε την προσπάθειας μας και τον ιδρώτα μας.
Σας ευχαριστώ όλους που κάτσατε και διαβάσατε το post


όλα καλα όμως διαφωνω καθετα με το κολοφαρδοι.. (Το 10/11 εγινε με μαγκια, με απουσιες, και κοντρα κακες διαιτησιες, θερμες εδρες, με νικες σε φαβορι εκτος εδρας) Επισης δεν συμφωνω και εκει που αναφερεις για τους παιχτες του Διαγορα.. και του Θεμιστοκλη.. οι οποιοι αν δεν σας υποστηριζαν ηταν στη χειροτερη απλα αμετοχοι (δικαιωμα τους και σωστο κατ εμε) σαν παικτες ζηλευουν καλοπιστα ιδρωνουν στο παρκε όπως και εσυ και ξερουν.. δεν είναι σωστο να τους προσβαλεις αδικα.. εν αντιθεσει με τους “παραγοντες “ τους που με τον Ατταλο ειχαν γινει κοκκινοι στο τελος απ την στεναχωρια τους βλεποντας το πανηγυρι.. Υ.Γ Γνωμη μου είναι ότι αν πιστευεις ότι ο προπονητης σου εκανε λαθη σαν παικτης του το κρατας για τον ευατο σου μονο (όπως και τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ του προβληματα-ποσο αλλωστε σε φορουμ) αλλιως δεν εισαι “καλος στρατιωτης “ του….
eduardo88
"Στην Πολιτεία έξω χάναμε 13 πόντους και το γυρίσαμε
Στην Εκάλη έξω χάναμε 12 πόντους και το γυρίσαμε
Στον Πρωτέα έξω χάναμε και με 2 τρίποντα του 9 κερδίσαμε και φύγαμε μήπως ήταν εκεί η ξανθιά με το κοντό μαλλί ή οι αφοί Χρηστίδη και μας βάλανε τα τρίποντα;"
kati foul kai kati vimata thumasai.. ?? to gurisate monoi sas,, pragmatika lupamai pou ontws to pisteueis..diladi den uparxei kati pou mporw na pw kai na epixeirimatologisw.. 2-3 fores sto parelthon pou nikisame me tetoio tropo pantws toulaxiston mporusa na to paradextw ston eauto mou stis omades pou epaiza..

"Το 10/11 εγινε με μαγκια, με απουσιες, και κοντρα κακες διαιτησιες, θερμες εδρες, με νικες σε φαβορι εκτος εδρας"
kontra kakes diaitisies? me magia kai mpesa???
Auto ti einai ? asteio? uparxei kapoios pou ontws to pisteuei auto.. Diladi katalabainw pws apo egwismo kai apo mia profanws kali kai duskoli prospatheia merikou paiktes theloun na bgaloun ti retsinia twn diaititwn kai na bgaloun komplexikous kai adikous emas,ALLA KONTRA DIAITISIA??? epeidi ti tha mas peis ? sou sfurixe o enas apo tous duo se enan agwna kati amfilegomeno..

mazeuteite reeee tha trexeteeee
jedai
QUOTE(flosak @ Apr 18 2011, 17:20 ) *
Αν πανε με το συγκεκριμενο προπονητη και την νεα χρονια ακλαφτους τους κοβω να πεφτουν...


“Και τη νεα χρονια”…. Δηλαμε όπως λεμε “οπως και φετος” (που ανεβηκαμε..) νασαι καλα μας ψυχαγωγησες (Αν εχεις διπλωμα ελα να μας σωσεις…)
Lebron08
Οπως λεει ο MBANDA κανεις δεν ειπε πως ειμαστε υπερομαδα. Προφανως και δεν ειμαστε, οπως επισης δεν ειμαστε και σαν κατι αλλες ομαδες που ανεβηκαν απο Δ' και νομισαν οτι θα πανε Α1 τρενο και οι παιχτες της οτι εγιναν ενα κραμα Σπανουλη και Teodosic. Και που στην αρχη της χρονιας αυτες οι ομαδες λεγανε οτι ειμαστε για τα @@@@@@ τους ενω αυτοι πανε για ανοδο. Εγω προσωπικα δεν εχω να πω κατι στα παιδια που κανουν μπασκετικη κριτικη, ειτε συμφωνω ειτε διαφωνω. Αποψη τους ειναι και ειναι δεκτη. Σε κατι παπαγαλακια που μονο να ριχνουν λασπη ξερουν, επειδη οσα δε φτανουν τα κανουν κρεμασταρια ομως εχω να πω... Σας το ξαναειπα. Τωρα που ξεβρωμισε το πρωταθλημα απο εμας, ανεβειτε κ εσεις. Να δουμε ποσο μεγαλη την εχετε τελικα οι φιλοσοφοι-παντογνωστες κλπ του πληκτρολογιου και οι παιχταραδες του ΝΒΑ Jam. Αφου ειχατε ΟΛΟΙ ΣΑΣ πααααααααρα πολυ καλυτερη ομαδα απο εμας, τωρα που ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ θα εχετε ευκολο εργο. Για να σας δουμε... Ενταξει, μεχρι ενος σημειου ειναι κατανοητο να ζηλευετε, φτανει η λασπη ομως. Ασχοληθειτε με την ομαδα σας, αν βρισκεστε σε καμια και αφηστε μας εμας να πεσουμε του χρονου με την ησυχια μας οπως αλλοστε θα πεφταμε και φετος. Αφηστε τα λογια και παιξτε μπασκετακι, αλλιως για τα μυστικα της εδεμ σας κοβω με τοσο κλαμα. Κοιταξτε να χαιρεστε με τις δικες σας επιτυχιες, αν εχετε, και οχι να λυπαστε με τις επιτυχιες αλλων. Εμεις χαιρομαστε και γιορτασαμε για την παρτη μας γιατι ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ενω εσεις εισασταν στην εξεδρα και μας βλεπατε. 19.gif 19.gif 19.gif
Portokali
Ρε μαγκες από το Μελα για χαλαρώστε λίγο...

Μπράβο σας που ανεβήκατε καλή τύχη και καλό δρόμο αλλά για χαλαρώστε....

Είπαμε να είμαστε αντικειμενικοί και να πούμε ότι είσαστε σταθερή παρά τη μετριότητά σας αλλά εσείς έχετε ξεφύγει....

Και για τους πολύ ψαγμένους να πω κάτι και όποιος μπορεί ας το πιάσει....

Ποιας ομάδας παράγοντας έχει κινητό τηλέφωνο της ΕΣΚΑ και ήταν στο Πλούταρχο πρώτη μούρη; Της Πολίτειας της Εστίας της Παιανίας ή του Πρωτέα; Φυσικά κανενός από αυτούς....

Αντε γιατί δεν μιλάμε αλλά το έχετε παρακάνει...

Τα ματσάκια δεν τα κανονίζει ο πάτερ... άλλος από το Αιγάλεω καθάρισε για το Μελά στην ΕΣΚΑ και τώρα αντέ να πανηγυρίσεις την καθαρή σου άνοδο γατάκι.... Γιατί εσύ παίζεις αλλά οι παχουλοί καθάρισαν το ματς...

Φιλάκια
jedai
QUOTE(Portokali @ Apr 20 2011, 16:43 ) *
Ρε μαγκες από το Μελα για χαλαρώστε λίγο...

Μπράβο σας που ανεβήκατε καλή τύχη και καλό δρόμο αλλά για χαλαρώστε....

Είπαμε να είμαστε αντικειμενικοί και να πούμε ότι είσαστε σταθερή παρά τη μετριότητά σας αλλά εσείς έχετε ξεφύγει....

Και για τους πολύ ψαγμένους να πω κάτι και όποιος μπορεί ας το πιάσει....

Ποιας ομάδας παράγοντας έχει κινητό τηλέφωνο της ΕΣΚΑ και ήταν στο Πλούταρχο πρώτη μούρη; Της Πολίτειας της Εστίας της Παιανίας ή του Πρωτέα; Φυσικά κανενός από αυτούς....

Αντε γιατί δεν μιλάμε αλλά το έχετε παρακάνει...

Τα ματσάκια δεν τα κανονίζει ο πάτερ... άλλος από το Αιγάλεω καθάρισε για το Μελά στην ΕΣΚΑ και τώρα αντέ να πανηγυρίσεις την καθαρή σου άνοδο γατάκι.... Γιατί εσύ παίζεις αλλά οι παχουλοί καθάρισαν το ματς...

Φιλάκια

Μαγκας χαλαρος απο το ΜΕΛΑ say.. Λοιπον για τους πιο ψαγμενους... εχουμε και λεμε παχουλος εφορος εκλεβε την μπαλα και εβαζε τα λει απ στο ματσ με την πολιτεια, ειχε κινητο τηλεφωνο και κατευθυνε τα σουτ του πρωτεα στο μετσ στο σιδερο, ξενυχταγε στον πλουταρχο και δεν εβρισκαν στοχο τα σουτ τις εκαλης στην Πεντελη, εχει σκυλο που εβγαζε βολτα και κανανε βηματα οι της Εστιας, και για να μην πουμε για την βολτα με το αυτοκινητο φιλου της φιλης του παραγοντα της ΕΣΚΑ και χανανε τα ρημπαουντ οι τις παιανιας!! Αντε γιατι δεν μιλαμε αλλα το παρακανατε.. (ξερουμε οτι ο παπας κανει και κατ οικον ευχελαιο και δεν εβαζε σουτ η τουφα!!) που βγαλατε γλωσσα με τοσες λαμογιες και πανηγυριζετε γατακια (που οταν νιαουριζουν κανει ερ μπολ ο Ωρωπος!!) Μετα απο την εντυπωσιακη αυτη αναλυση του 10/11 του ΜΕΛΑ υποσχομαι να χαλαρωσω... αλλα σε παρακαλω φτανει ρε "φρουτο" μας πονεσε η κοιλια μας (παχουλος και εγω κιολας-γι αυτο αστοχουσαν τα καλυβια) δεν αντεχετε η τοση ψυχαγωγεια που μας χαρισες..

Υ.Γ Ρε πονεμενοι για να μαθαινεται σε κανενα ματσ του ΜΕΛΑ δεν υπηρξαν διαιτητικα παραπονα απο τους αντιπαλους (εν αντιθεσει..) και ΟΛΟΙ μας εδιναν συγχαρητηρια για την ΝΙΚΗ στο τελος Μονο την χολη και την πικρα σας δειχνεται δινοντας στην ανοδο μας ακομα μεγαλυτερη χαρα.. ..και οποιος μπορει ας το πιασει..χα χα
MBANDA
QUOTE(MBANDA @ Dec 30 2010, 21:42 ) *
Με αφορμή παλιότερο σχόλιο άλλου φίλου στο Forum με το ποιος είναι ο δυσκολότερος Όμιλος στην Κατηγορία,
.......
........
Άρα δυσκολότερος για άνοδο είναι ο 1ος Όμιλος επειδή 8 ομάδες διεκδικούν τις 2 πρώτες θέσεις ή 2 είναι ισόβαθμες στην 2η θέση και άλλες 4 είναι 1 ήττα πίσω από τον 2ο.
Αμέσως δυσκολότερος ο 2ος όμιλος με 6 ομάδες να διεκδικούν τις 2 πρώτες θέσεις ή 4 ομάδες να είναι 1 ήττα πίσω από τον 2ο
Στον 3ο Όμιλο, φαίνεται (επαναλαμβάνω "φαίνεται", και δεν ξεχνώ ότι τα Φώτα δεν έχουν περάσει rolleyes.gif ) ότι θα είναι κούρσα για 3.[/color]
Αυτά λένε οι αριθμοί.

3. Αν διαφωνείτε, γράψτε την άποψή σας


Να τελειώσω αυτό που έγραψα στα μέσα της Χρονιάς (για τον δυσκολότερο για άνοδο Όμιλο αλλά και για παραμονή όπως αποδείχτηκε Ομιλο), παραθέτοντας τα τελικά στοιχεία

1ος Όμιλος :
Κορυφή : Ο 2ος ισοβάθμησε με τον 3ο (ρεκόρ 18-6). Η άνοδος κρίθηκε στα μεταξύ τους παιχνίδια

Ουρά : Οι 4 τελευταίοι πέφτουν με 1, 6, 7 και 9 νίκες. Ο 5ος και ο 6ος από το τέλος ισοβαθμούν με 10 νίκες. Ισοβαθμία και για το μπαράζ παραμονής (5ος από το τέλος)


2ος Όμιλος :
Κορυφή : Ο 2ος ισοβάθμησε με τον 3ο. (ρεκόρ 15-7). Η άνοδος κρίθηκε στα μεταξύ τους παιχνίδια

Ουρά : Οι 4 τελευταίοι πέφτουν με 3, 4, 7 και 10 νίκες. Ο 5ος από το τέλος με 11 (Μπαράζ) και ο 6ος από το τέλος με 12 νίκες.


3ος Όμιλος :
Κορυφή : Ο 2ος (ρεκόρ 17-5) καθαρή Ανοδος με 2 νίκες πάνω από τον 3ο (ρεκόρ 15-7).

Ουρά : Οι 4 τελευταίοι πέφτουν με : 4, 4, 6, 7 νίκες. Ο 5ος από το τέλος με 9 (Μπαράζ) και ο 6ος από το τέλος με 11 νίκες πολύ μακριά.
PassengerXIII
QUOTE(Portokali @ Apr 20 2011, 16:43 ) *
Ρε μαγκες από το Μελα για χαλαρώστε λίγο...

Μπράβο σας που ανεβήκατε καλή τύχη και καλό δρόμο αλλά για χαλαρώστε....

Είπαμε να είμαστε αντικειμενικοί και να πούμε ότι είσαστε σταθερή παρά τη μετριότητά σας αλλά εσείς έχετε ξεφύγει....

Και για τους πολύ ψαγμένους να πω κάτι και όποιος μπορεί ας το πιάσει....

Ποιας ομάδας παράγοντας έχει κινητό τηλέφωνο της ΕΣΚΑ και ήταν στο Πλούταρχο πρώτη μούρη; Της Πολίτειας της Εστίας της Παιανίας ή του Πρωτέα; Φυσικά κανενός από αυτούς....

Αντε γιατί δεν μιλάμε αλλά το έχετε παρακάνει...

Τα ματσάκια δεν τα κανονίζει ο πάτερ... άλλος από το Αιγάλεω καθάρισε για το Μελά στην ΕΣΚΑ και τώρα αντέ να πανηγυρίσεις την καθαρή σου άνοδο γατάκι.... Γιατί εσύ παίζεις αλλά οι παχουλοί καθάρισαν το ματς...

Φιλάκια



Επειδη το θεμα ξεφευγει απο την κριτικη πανω στο μπασκετ που επαιξε ο Μελας πιστευω οτι εκανες foul και μαλιστα 'αντιαθλητικο΄...
Εχει μεγαλη διαφορα το οτι μπορει να μην επαιξε ΤΟ μπασκετ που επρεπε για να παρει την ανοδο απο το να λες οτι καποιος παχουλος κανονιζει για το ΜΕΛΑ στην Εσκα...Και στην τελικη αφου ξερεις τοσα πολλα για δεν κανεις μια καταγγελια??
Μαλλον τα πετας ετσι για να κανεις εντυπωση και να προκαλεσεις αμφισβητηση με αθεμιτα μεσα.
Και στην τελικη κανεις απο το ΜΕΛΑ δεν εβγαινε με τυμπανοκρουσιες να λεει οτι παμε για ανοδο.Αν λαβεις υποψη οτι κανεις αντιπαλος δεν διαμαρτυρηθηκε για σφαγιαστικες διαιτησιες υπερ του ΜΕΛΑ.
Και επειδη πολλοι απο 'δω μεσα θελετε να γινεται χαλιφηδες στη θεση του χαλιφη χανετε οποιο δικιο εχετε κανοντας μπασκετικη κριτικη γραφοντας αοριστα πραγματα για να προκαλεσετε κλιμα και εντυπωσεις κατα του ΜΕΛΑ.
Δεν νομιζω στο τελευταιο ματς να υπαρχει καποιο παραπονο απο τη διαιτησια ή εκτος κι αν ο παχουλος ηθελε να κανει το ματσακι να εχει σασπενς και απο το +25 να παει παραταση....Μη λεμε οτι θελουμε,και η καλοπροαιρετη κριτικη που εκανα σε αλλα ποστ δεν εχει σχεση με τις παραγκισιες αποψεις των υπολοιπων..
Οταν αποφασισετε να μιλαμε για μπασκετ τα ξαναλεμε ως τοτε φτιαξτε ομαδες για ανοδο διεκδικηστε παντελονατα την ανοδο και εδω ειμαστε.

Jabar
QUOTE(Portokali @ Apr 20 2011, 16:43 ) *
Ρε μαγκες από το Μελα για χαλαρώστε λίγο...

Μπράβο σας που ανεβήκατε καλή τύχη και καλό δρόμο αλλά για χαλαρώστε....

Είπαμε να είμαστε αντικειμενικοί και να πούμε ότι είσαστε σταθερή παρά τη μετριότητά σας αλλά εσείς έχετε ξεφύγει....

Και για τους πολύ ψαγμένους να πω κάτι και όποιος μπορεί ας το πιάσει....

Ποιας ομάδας παράγοντας έχει κινητό τηλέφωνο της ΕΣΚΑ και ήταν στο Πλούταρχο πρώτη μούρη; Της Πολίτειας της Εστίας της Παιανίας ή του Πρωτέα; Φυσικά κανενός από αυτούς....

Αντε γιατί δεν μιλάμε αλλά το έχετε παρακάνει...

Τα ματσάκια δεν τα κανονίζει ο πάτερ... άλλος από το Αιγάλεω καθάρισε για το Μελά στην ΕΣΚΑ και τώρα αντέ να πανηγυρίσεις την καθαρή σου άνοδο γατάκι.... Γιατί εσύ παίζεις αλλά οι παχουλοί καθάρισαν το ματς...

Φιλάκια

+1 φάουλ,72 ώρες περισυλλογή
pg21
QUOTE(filimonas @ Apr 18 2011, 18:03 ) *
Καλά που ήσουν και στο γήπεδο και μας τα λες έτσι ακριβώς όπως έγιναν.
Μπράβο ρε.
Ο προπονητής του Ατταλου ποτέ δεν έδωσε εντολή για φάουλ.
Το φάουλ στο 11 το έδωσε ο ρέφερι και όχι η ξανθιά με το κοντό μαλλί που έσπρωξε το Νο 8 του ΜΕΛΑΣ και σούταρε βολές και όχι το 10.
Αν σφυρίζανε έδρα δεν θα έδιναν τα φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα υπέρ του Ατταλου.
Δεν θα είχαν βγάλει το 10 με 3 φάουλ στο πρώτο πεντάλεπτο.
Λοιπόν αφήστε μας να χαρούμε την Άνοδο μας και όταν με το καλό μας ξαναβρείτε στο δρόμο σας όλοι σας δώστε μας ένα μάθημα για να μας δείξετε ότι είστε καλύτεροι και δεν το λέω υπεροπτικά αλλά έτσι θα μας δείξετε ότι ναι ρε δεν αξίζατε να ανεβείτε.
Όταν παίζεις ένα παιχνίδι και κερδίζεις ένα καλύτερο δεν σημαίνει ότι σε βοηθήσανε οι διαιτητές,ξέρετε όλοι ότι παίζουν ρόλο πολύ παράγοντες και εμείς φαίνεται ότι ήμασταν πάντα κωλόφαρδοι.
Επίσης θέλω να δώ τα μπαράζ των τρίτων και να δω πόσο εύκολα θα κερδίσουν την Πολιτεία μια και ο όμιλος ήταν χάλια και αξίζανε να ανέβουν άλλες ομάδες και όχι εμείς που την κερδίσαμε 2 φορές.
Να σας θυμίσω μόνο ότι μέσα στην Παιανία κερδίσαμε 3-4 πόντους και σφύριζαν 2 αξιολογημένοι διαιτητές (Α1 & Α2)
Στην Πολιτεία έξω χάναμε 13 πόντους και το γυρίσαμε
Στην Εκάλη έξω χάναμε 12 πόντους και το γυρίσαμε
Στον Πρωτέα έξω χάναμε και με 2 τρίποντα του 9 κερδίσαμε και φύγαμε μήπως ήταν εκεί η ξανθιά με το κοντό μαλλί ή οι αφοί Χρηστίδη και μας βάλανε τα τρίποντα;
Τούφα - Εκάλη - Πολιτεία - Εστία - Παιανία στα εντός έδρας με μας χάνανε στο πρώτο 10/λεπτο από 20 πόντους και όταν παίζανε να γυρίσουν το ματς ήταν πολύ αργά.
Ποιοί διαιτητές λοιπόν μας βοηθήσανε;
Και γιατί δεν μας βοηθήσανε μέσα στα Καλύβια που χάσαμε και ήταν τελευταία τότε ή μέσα στον Ατταλο που είχε χάσει όλα τα παιχνίδια στον πρώτο γύρο και κέρδισε εμάς.
Κόψτε την καραμέλα λοιπόν όλοι ότι κάνετε κριτική και δεν την δεχόμαστε και ότι την έχουμε δει παιχταράδες και ότι κάνουμε κυνήγι μαγισσών όταν κάποιοι παίχτες του Διαγορά πανηγύριζαν που πέρασε μπροστα ο Ατταλος (οχι όλοι) και παροτρύνανε το play maker των Καλυβιών να μας κερδίσει.
Κάποιοι του Θεμιστοκλή υποστήριζαν την Εστια.
Κάτι που εμείς δεν το κάναμε αλλά κακά τα ψέματα κανένας δεν θέλει να είναι οι άλλοι καλύτεροι.
Και εντάξει γούστα είναι αυτά,αλλά μην μου λέτε τώρα κριτική και κυνήγι μαγισσών.
Από την αρχή ο στόχος ήταν η παραμονή,στην αρχή του πρώτου γύρου ήμασταν στην τετράδα που έπεφτε και αρχίσαμε να χτυπάμε τα ματς ένα - ένα και μας έβγαινε και επίσης ναι ο προπονητής μας είναι άπειρος,το παραδέχεται και ο ίδιος και φυσικό ήταν να κάνει λάθη σε ένα τέτοιο παιχνίδι αλλά και μέσα στην χρονιά.Εκατσε όμως και δούλεψε και όταν είχε κάποια προσωπικά προβλήματα αυτός δεν έχανε προπόνηση μαζί με εμάς.
Όλοι εσείς γεννηθήκατε έτοιμοι και έτσι κάνετε ότι κριτική θέλετε αφού εξάλλου τα ξέρετε όλα.
Μην ακυρώνετε την προσπάθειας μας και τον ιδρώτα μας.
Σας ευχαριστώ όλους που κάτσατε και διαβάσατε το post

Καταρχήν συγχαρητήρια για την άνοδο. Εν μέρει σωστά αυτά που λες αλλά για κάποια ή δεν γνωρίζεις και λες πράγματα εκτός πραγματικότητας ή ξέρεις και απλά ψεύδεσαι. Ήταν εντολή του coach να κάνουμε φάουλ και επειδή έχουμε μάθει να σεβόμαστε τις εντολές του ( είτε μας αρέσουν είτε όχι ) εμείς κάναμε φάουλ και έτσι τελικά κέρδισε το ματς ο ΜΕΛΑΣ. Τους φτιάξαμε την ψυχολογία και έτσι φυσιολογικά επικράτησαν στην παράταση. Κανείς μας δεν είχε κουράγιο τότε. Όσον αφορά τη διαιτησία πράγματι ο Κώστας ( 10 ) έπαιζε με 3 φάουλ απ'το 1ο 10λεπτο, αλλά όλως τυχαίως δεν αποβλήθηκε ποτέ ( του χαρίστηκαν για πλάκα άλλα 3 ) ενώ σε μας μόνο εγώ την σκαπούλαρα ( 3 φάουλ ) ενώ οι άλλοι 2 ψηλοί μας βγήκαν με 5. Στην προτελευταία φάση γίνετε το έγκλημα του αιώνα, έχετε επίθεση, προς το τέλος της, δίνετε τη μπάλα στο 10 που δεν είναι απλά 3'' αλλά 23'' μέσα στη ρακέτα ( γίνετε γαργάρα ), αστοχεί, παίρνει την μπάλα το 11 από εμάς και εσείς μην έχοντας άλλη επιλογή αφού χάνετε με 2 πόντους και θέλει 9'' κάνετε απ'ευθείας φάουλ. Η ξανθιά Κολόμβος όμως ανακαλύπτει φάουλ εις βάρος του 11 και τη συνέχεια την ξέρετε. Είχατε μια έδρα φωτιά που με την απόδοσή μας καταφέραμε να σας κάνουμε βουβό θέατρο. Ούτε στο πιο τρελλό σας όνειρο αυτή η κατάληξη. Και για να μην ξεχνιόμαστε, αν δεν είχαν γίνει οι μαλακίες με τον Δήμο, θα είχαμε απ'την αρχή το γήπεδό μας και δεν θα πηγαίναμε από αγώνα σε αγώνα χωρίς προπόνηση. Κάτι που επέφερε πολλούς τραυματισμούς και μας κατάστρεψε την ψυχολογία. Ένα είναι βέβαιο, ο Άτταλος δεν άξιζε να πέσει. Καλό Πάσχα σε όλους σας.............. smiley.gif
matrix
QUOTE (pg21 @ Apr 23 2011, 13:46 ) *
Καταρχήν συγχαρητήρια για την άνοδο. Εν μέρει σωστά αυτά που λες αλλά για κάποια ή δεν γνωρίζεις και λες πράγματα εκτός πραγματικότητας ή ξέρεις και απλά ψεύδεσαι. Ήταν εντολή του coach να κάνουμε φάουλ και επειδή έχουμε μάθει να σεβόμαστε τις εντολές του ( είτε μας αρέσουν είτε όχι ) εμείς κάναμε φάουλ και έτσι τελικά κέρδισε το ματς ο ΜΕΛΑΣ. Τους φτιάξαμε την ψυχολογία και έτσι φυσιολογικά επικράτησαν στην παράταση. Κανείς μας δεν είχε κουράγιο τότε. Όσον αφορά τη διαιτησία πράγματι ο Κώστας ( 10 ) έπαιζε με 3 φάουλ απ'το 1ο 10λεπτο, αλλά όλως τυχαίως δεν αποβλήθηκε ποτέ ( του χαρίστηκαν για πλάκα άλλα 3 ) ενώ σε μας μόνο εγώ την σκαπούλαρα ( 3 φάουλ ) ενώ οι άλλοι 2 ψηλοί μας βγήκαν με 5. Στην προτελευταία φάση γίνετε το έγκλημα του αιώνα, έχετε επίθεση, προς το τέλος της, δίνετε τη μπάλα στο 10 που δεν είναι απλά 3'' αλλά 23'' μέσα στη ρακέτα ( γίνετε γαργάρα ), αστοχεί, παίρνει την μπάλα το 11 από εμάς και εσείς μην έχοντας άλλη επιλογή αφού χάνετε με 2 πόντους και θέλει 9'' κάνετε απ'ευθείας φάουλ. Η ξανθιά Κολόμβος όμως ανακαλύπτει φάουλ εις βάρος του 11 και τη συνέχεια την ξέρετε. Είχατε μια έδρα φωτιά που με την απόδοσή μας καταφέραμε να σας κάνουμε βουβό θέατρο. Ούτε στο πιο τρελλό σας όνειρο αυτή η κατάληξη. Και για να μην ξεχνιόμαστε, αν δεν είχαν γίνει οι μαλακίες με τον Δήμο, θα είχαμε απ'την αρχή το γήπεδό μας και δεν θα πηγαίναμε από αγώνα σε αγώνα χωρίς προπόνηση. Κάτι που επέφερε πολλούς τραυματισμούς και μας κατάστρεψε την ψυχολογία. Ένα είναι βέβαιο, ο Άτταλος δεν άξιζε να πέσει. Καλό Πάσχα σε όλους σας.............. smiley.gif

Δεν μας εφταναν οι ‘’ντοπιοι ζηλιαρηδες’’ και η πικρα που εχουν σταξει με την ανοδο του ΜΕΛΑΣ (Μαυρο εγινε το πασχα τους λεμε..) λες και συ αλλα νταλλων για να πεις… Απ την μια συγχαρητηρια και απ την άλλη.. Ψευδεται!! Και εκτος πραγματικοτητας!! Με λιγα λογια μας ειπες.. ότι Φταιει ο ΜΕΛΑΣ γιατι σεβεσται τις εντολες του προπονητη σας! Φταιει ο ΜΕΛΑΣ γιατι ειχε καλυτερη ψυχολογια στη παραταση! Φταει ο ΜΕΛΑΣ γιατι αν και 3 φαουλ ο Κωστας δεν τα εκανε 5 να αποβληθει! Και Φταει ισως ακομα γιατι ο Δημος σας ειχε ως τον Α΄γυρο χωρις γηπεδο.. Ενώ εσυ ο ειλικρινης απλα σου διεφυγε ότι ο Κωστας ειχε 3 φαουλ στο 5’ και ξαναπαιξε στο τελευταιο 5αλεπτο (εν αντιθεση με τα δικα σου φορ που ροκανιζαν την διαφορα..) δεν ειπες ακομα ότι χανατε για 39΄ και ψαχνεις αλλοθι στα λαθη σου σε γαργαρες και συνηθεις-διαιτητη- υποπτους , δεν μας θυμισες ακομα ότι ο κακος Δημος σας ξεκινησε την φιλοξενεια του και την “ανασταση” σας με το γηπεδο.. στο παιχνιδι σας με τον ΜΕΛΑΣ, οσο για την αποδοση σας εσυ το ειπες ότι σε εντυπωσιασε!, στον ΜΕΛΑΣ απλα εδωσε περισσοτερη αξια στην νικη του.. Και για να ειμαι δικαιος ο Ατταλος του 3ου κ 4ου 10λεπτου ηταν η πιο δυσκολοκαταβλητη ομαδα που αντιμετωπισε ο ΜΕΛΑΣ στον Β’γυρο κ ναι ο Ατταλος του Β γυρου δεν ηταν ομαδα υποβιβασμου αλλα Ανοδου.. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ EVERYBODY…
pg21
QUOTE(matrix @ Apr 23 2011, 17:37 ) *
Δεν μας εφταναν οι ‘’ντοπιοι ζηλιαρηδες’’ και η πικρα που εχουν σταξει με την ανοδο του ΜΕΛΑΣ (Μαυρο εγινε το πασχα τους λεμε..) λες και συ αλλα νταλλων για να πεις… Απ την μια συγχαρητηρια και απ την άλλη.. Ψευδεται!! Και εκτος πραγματικοτητας!! Με λιγα λογια μας ειπες.. ότι Φταιει ο ΜΕΛΑΣ γιατι σεβεσται τις εντολες του προπονητη σας! Φταιει ο ΜΕΛΑΣ γιατι ειχε καλυτερη ψυχολογια στη παραταση! Φταει ο ΜΕΛΑΣ γιατι αν και 3 φαουλ ο Κωστας δεν τα εκανε 5 να αποβληθει! Και Φταει ισως ακομα γιατι ο Δημος σας ειχε ως τον Α΄γυρο χωρις γηπεδο.. Ενώ εσυ ο ειλικρινης απλα σου διεφυγε ότι ο Κωστας ειχε 3 φαουλ στο 5’ και ξαναπαιξε στο τελευταιο 5αλεπτο (εν αντιθεση με τα δικα σου φορ που ροκανιζαν την διαφορα..) δεν ειπες ακομα ότι χανατε για 39΄ και ψαχνεις αλλοθι στα λαθη σου σε γαργαρες και συνηθεις-διαιτητη- υποπτους , δεν μας θυμισες ακομα ότι ο κακος Δημος σας ξεκινησε την φιλοξενεια του και την “ανασταση” σας με το γηπεδο.. στο παιχνιδι σας με τον ΜΕΛΑΣ, οσο για την αποδοση σας εσυ το ειπες ότι σε εντυπωσιασε!, στον ΜΕΛΑΣ απλα εδωσε περισσοτερη αξια στην νικη του.. Και για να ειμαι δικαιος ο Ατταλος του 3ου κ 4ου 10λεπτου ηταν η πιο δυσκολοκαταβλητη ομαδα που αντιμετωπισε ο ΜΕΛΑΣ στον Β’γυρο κ ναι ο Ατταλος του Β γυρου δεν ηταν ομαδα υποβιβασμου αλλα Ανοδου.. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ EVERYBODY…

Ρε αδερφέ μην μπερδεύεις τις καταστάσεις. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι και παρά τα διαιτητικά λάθη που έγιναν, δεν αλλάζω άποψη πως αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την ήττα είμασταν εμείς μιας και είχαμε την τύχη του αγώνα στα χέρια μας και την πετάξαμε. Δεν είμαι σε θέση να ξέρω για το εάν είχε καλές διαιτησίες ο ΜΕΛΑΣ, το σίγουρο είναι πως η πορεία του στο 2ο γύρο ήταν αξιόλογη. Ποτέ δεν έγραψα ότι για ότι έγινε στον Άτταλο φταίει ο Μελάς. Το να γράφει όμως κάποιος ανακρίβειες δεν το γουστάρω. Σε πληροφορώ πως η σφαγή μας είχε γίνει στους αγώνες με την Πολιτεία που χάσαμε με 2 πόντους με την πιο σιχαμερή διαιτησία και στον αγώνα με την Εστία που επίσης έγιναν όργια. Με αυτές τις 2 νίκες που τις αξίζαμε 100%, θα είχαμε σώσει την κατηγορία. Χριστός Ανέστη.
trifilaras
Οσοι παρακολουθησαν έστω και λιγο τις ομάδες του μελα , του πρωτεα ,και της πολιτειας και τα παιχνίδια μεταξύ τους θα ειναι σε θέση να κρινουν ποια ομάδα αξιζε την άνοδο..θα παρω τα ματσακια με την σειρα:
1)στο μελας πολιτεια το σκορ ηταν καθαρό και δικαια κερδισε ο μελας
2)ο πρωτέας στον μελα ηταν πισω σε ολο το ματσ και δικαια ο μελας κερδισε...βεβαια εγιναν κατι χειρονομιες απο τον παγκο του μελα προς τον κοσμο του πρωτεα τα οποια δεν ''ειδαν'' οι διαιτητες..βεβαια ηταν εκτος των γραμμων οποτε δεν υπαρχει καποια αλιωση αποτελεσματος..
3)στο πολιτεία πρωτέας εγινε μεγαλο θεμα και πολλα παραπονα απο τον πρωτεα στην πολιτεια ως προς τους διαιτητες..οι πολιτεια πρεπει να σουταρε πάνω 40 ελευθερες βολές και νομιζω δεν ειναι τυχαίο οτι απο το πρωτο δεκαλεπτο οι 2 ''κολονες'' του πρωτεα ( το playmaker με το 13 και ο πσηλος με το 15) ειχαν 3 φαουλ ο καθενας και οπως ηταν αναμενόμενο να είναι εκτος αγωνα απο το τρίτο μολις δεκαλεπτο...επισης δεν νομιζω να είναι τυχεο οτι οποτε ο πρωτεας πηγενε την διαφορα κατω απο τους δεκα ποντους κατι γινοταν και ξανα η διαφορα στους 14+
4)ο μελας ποιο δικαια στην πολιτεια αφου επαιξε καλυτερο μπασκετ..ακουστηκε οτι υπηρξαν παραπονα απο τον μελα ως προς την διαιτησια αλλα αφου κερδισε δεν εγινε μεγαλο θέμα..
5)ο μελας στο μετσ ηρθε χωρις τον ψηλο καθως γνωριζε την υποδοχη που του επιφηλασαν οι φιλαθλοι του πρωτεα καθως δεν ξεχασαν τις χειρονομίες του..στο αγωνιστικο κομματι ο πρωτεας ηταν μπροστα σε ολο το παιχνιδι αλλα στα τελευταια 5 λεπτα οι παιχτες του μελα ψαλιδησαν την διαφορα με καποια βοηθητικα σφυριγματα απο την ''ξανθια'' και ετσι πηραν το παιχνιδι...τα πραγματα γιαυτο τον λογο ξεφυγαν και εγινε το ατυχο συμβαν να σπασει το πουλμαν του μελα...τελοσπαντων δικαιη νικη του μελα αφου ο πρωτεας αυτοκτονησε οπως εκανε σχεδον στα μισα ματσ της χρονιας..
6)τελευταιο παιχνιδι πρωτεας πολιτεια στο μετσ...οι φιλαθλοι του πρωτεα περιμεναν την πολιτεια με ''ανοιχτες αγκαλες''για ενα ματσ ζωης και θανατου...τελικα ο πρωτεας βρεθηκε να χανει στην αρχη αλλα στο 2ο ημιχρονο αποδηχτηκε πιστευω ποια ομαδα αξιζε την ανοδο αφου ο πρωτεας εκανε την πολιτεια να παραπαταει στο παρκε...

δεν νομιζω να υπαρχει λογος να κρινετε τους παιχτες του μελα..αυτοι ανεβηκαν και πανηγυριζουν!!!!συγχαρητηρια τους..αποδειχθηκαν οι πιο σταθερη αφου πολιτεια και πρωτεας αυτοκτονησαν στην κυριολεξια..ειδικα ο πρωτεας που εχασε τοσα παιχνιδια απο τις θεωρητικα μικρές ομαδες ομαδες του πρωταθληματος(λουτσα,ατταλο,εκαλη)

Υ.Γ συγκρινα αυτες τις ομαδες διοτι θεωρω οτι ηταν αυτες που εχουν ροστερ για β εσκα χωρις να υποτιμαω καμια αλλη ομαδα..ολες οι ομαδες πανω κατω εκτος απο τον ωροπο θεωρω οτι ειχαν ομάδες πανω κατω ισαξιες στο ατομικο κομματι και εκεινο που επαιξε ρολο ηταν ποια ομαδα ειχε καλυτερη χημεια..
eduardo88
re trifilara ti einai auta pou les? sto prwto match melas politeia egine tis kakomoiras apo parapona apo pleuras politeias gia ena anyparkto foul sti teleutaia fasi kai gnk diafora mesa ston agwna.. pote dn epaixe kalutera o melas apo ti politeia sto 2o match, bazane opws thelane kalathi sto miso match, meta sto 2o imixrono diafora eginan..
sto prwteas melas "δικαιη νικη του μελα????" pote egine auto kai dn to eida??
sto politeia prwteas ontws upirxan polla sfirigmata alla epaixe polu kalutera apo tin arxi i politeia alla sigoyra boithane mia omada ta sfirigmata na paixei kala
sto prwteas politeia itan polu kalos o prwteas sigoura
to melas prwteas einai to mono pou dn exw dei...

akou katharo....


trifilaras
QUOTE (eduardo88 @ Apr 25 2011, 20:06 ) *
re trifilara ti einai auta pou les? sto prwto match melas politeia egine tis kakomoiras apo parapona apo pleuras politeias gia ena anyparkto foul sti teleutaia fasi kai gnk diafora mesa ston agwna.. pote dn epaixe kalutera o melas apo ti politeia sto 2o match, bazane opws thelane kalathi sto miso match, meta sto 2o imixrono diafora eginan..
sto prwteas melas "δικαιη νικη του μελα????" pote egine auto kai dn to eida??
sto politeia prwteas ontws upirxan polla sfirigmata alla epaixe polu kalutera apo tin arxi i politeia alla sigoyra boithane mia omada ta sfirigmata na paixei kala
sto prwteas politeia itan polu kalos o prwteas sigoura
to melas prwteas einai to mono pou dn exw dei...

akou katharo....


φιλε μου εχεις δικιο..δεν ξερω...το μελάς πολιτεια δεν το ειδα//αλλα αυτα ακουσα..υιαυτο συγνωμη..τα αλλα ομως τα παρακολουθησα!!!
στο 2ο ηταν καλυτερος ο μελας..ετσι ειδα!!!
ναι φιλε μου στον πρωτεα μεσα η ομαδα του πρωτεα αυτοκτονησε...νικαγε ολο το ματσ η κερκιδα ειχε στησει πανηγυρι και στο τελος ο μελας με τα τριποντα κερδισε..εγραψα με καποια βοηθητικα σφυριγματα της ξανθιας..αν ησουν εκει καταλαβες τι λέω...!!
πολιτεια πρωτεας τωρα στο λεω ετσι ηταν στημενο καθαρα..ηταν ενα αηδιαστικο ματσ...δεν ξερω απο ποια ομαδα εισαι αλλα αμα εσυ μπορουσες να παιξεις μπασκετ στην κατασταση που επικρατουσε σε κοινο το ματσ τοτε πηγεναι στν ομπραντοβιτς και μην ασχολεισαι με γ εσκα...εξαλου φανηκε στο 2ο ματσ η διαφορα ποιοτητας του πρωτεα απο την πολιτεια αφου οι παιχτες της δεν ηξεραν που πατουσαν στο 2ο ημιχρονο..εκαναν καλη αρχη στο 1ο δεκαλεπτο ναι αλλα μετα η πολιτεια επαιζε χειροτερα και απο την εφηβικη ομαδα του πρωτεα...
το μελας πρωτεας τωρα που δεν εχεις δει:ο πρωτεας ειχε κατεβασει κόσμο!!η διαιτησια κανονονικη λιγο υπερ του μελα τιποτα επιληψιμο..ο μελας ολο το ματσ μπροστα για 5 με 10 ποντους..αυτο που τραβηξε τα βλεμματα ηταν οι χειρονομιες του ψηλου του μελα στον κοσμο του πρωτεα και ο τσακωμος του παιχτη με τν εφορο της ομαδας οπου η διαιτησια εκανε τα στραβα ματια και στις 2 περιπτωσεις!!!
matrix
QUOTE (eduardo88 @ Apr 25 2011, 21:06 ) *
re trifilara ti einai auta pou les? sto prwto match melas politeia egine tis kakomoiras apo parapona apo pleuras politeias gia ena anyparkto foul sti teleutaia fasi kai gnk diafora mesa ston agwna.. pote dn epaixe kalutera o melas apo ti politeia sto 2o match, bazane opws thelane kalathi sto miso match, meta sto 2o imixrono diafora eginan..
sto prwteas melas "δικαιη νικη του μελα????" pote egine auto kai dn to eida??
sto politeia prwteas ontws upirxan polla sfirigmata alla epaixe polu kalutera apo tin arxi i politeia alla sigoyra boithane mia omada ta sfirigmata na paixei kala
sto prwteas politeia itan polu kalos o prwteas sigoura
to melas prwteas einai to mono pou dn exw dei...

akou katharo....

Εισαι για πολυ γελιο φιλαρακο πιστευεις οτι θα πεισης ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ σε οσους δεν εχουν ιδια αποψη των πραγματων.. Λοιπον ας ακουστει και η χωρις εμπαθεια παραγματικοτητα. ΜΕΛΑΣ Πολιτεια κ Τουμπαλιν 2-0 νικες ΚΑΘΑΡΑ ο ΜΕΛΑΣ (και ισως οι ευκολοτερες του στο πρωταθλημα!) τα "επιχειρηματα σου για διαφορα εγιναν.. εβαζαν οπως θελανε καλαθι.. της κακομοιρας απο παραπονα απο πλευρας Πολιτειας (τι ανακαλυψες ρε γατα-θα εννοεις τα συγχαρητηρια απο Πολιτεια στο τελος για τη δικαια νικη) ουτε καν πλακα δεν εχουν. Πρωτεας ΜΕΛΑΣ (και τουμπαλιν) αν δεν ειδες τις ΚΑΘΑΡΕΣ και παληκαρισιες νικες του ΜΕΛΑΣ (εν μεσω "υποχρεωτικης" απουσιας βασικου ψηλου, ιπταμενων ζαζαρβατικων, "καροτσακι" τρομοκρατιας διαιτητων και σκηνικο ζουγκλας ..) αστο δες ταβλι καλυτερα ρε αντικειμενικε.. Μεγα η Πικρα σου παντως λεμε τελικα.. και που σαι οχι καθαρο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ
trifilaras
QUOTE (matrix @ Apr 26 2011, 06:37 ) *
Εισαι για πολυ γελιο φιλαρακο πιστευεις οτι θα πεισης ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ σε οσους δεν εχουν ιδια αποψη των πραγματων.. Λοιπον ας ακουστει και η χωρις εμπαθεια παραγματικοτητα. ΜΕΛΑΣ Πολιτεια κ Τουμπαλιν 2-0 νικες ΚΑΘΑΡΑ ο ΜΕΛΑΣ (και ισως οι ευκολοτερες του στο πρωταθλημα!) τα "επιχειρηματα σου για διαφορα εγιναν.. εβαζαν οπως θελανε καλαθι.. της κακομοιρας απο παραπονα απο πλευρας Πολιτειας (τι ανακαλυψες ρε γατα-θα εννοεις τα συγχαρητηρια απο Πολιτεια στο τελος για τη δικαια νικη) ουτε καν πλακα δεν εχουν. Πρωτεας ΜΕΛΑΣ (και τουμπαλιν) αν δεν ειδες τις ΚΑΘΑΡΕΣ και παληκαρισιες νικες του ΜΕΛΑΣ (εν μεσω "υποχρεωτικης" απουσιας βασικου ψηλου, ιπταμενων ζαζαρβατικων, "καροτσακι" τρομοκρατιας διαιτητων και σκηνικο ζουγκλας ..) αστο δες ταβλι καλυτερα ρε αντικειμενικε.. Μεγα η Πικρα σου παντως λεμε τελικα.. και που σαι οχι καθαρο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ


φιλε μου ο μελας στον πρωτεα δεν κερδισε καθαρα..σιγουρα ελοιπε ο ψηλος αλλα με σφυριγματα στο τελος μαζεψε την δαιφορα..τωρα στον μελα μεσα ο ψηλος αρχησε τισ χειρονομιες και ο παγκος του μελα τσακωνοταν μεταξυ του..αμα δινονταν 2 -3 τεχνικες ποινες θα αλλαζε η ροη του ματς...βεβεαια μεσα στο παιχνιδι δεν υπηρχε παράπονο μεγαλο διαιτησιας..
eduardo88
ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ.. ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΕΧΩ.. ΖΗΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ...
ΦΑΝΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ.. ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ
ΖΗΤΩ Ο ΜΕΛΑΣ!!!!! Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α ΕΣΚΑ!!!
Tendy1978
QUOTE (eduardo88 @ Apr 26 2011, 15:50 ) *
ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ.. ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΕΧΩ.. ΖΗΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ...
ΦΑΝΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ.. ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ
ΖΗΤΩ Ο ΜΕΛΑΣ!!!!! Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α ΕΣΚΑ!!!

Pisteuw na asteieuesai file mou giati tetoies omades oute kana dianoia den 8a prepe na shkwnoun to kefali tous na koitane panw apo G Eska..Gia mena oi omades pou me peisane fetos gia anodo ( kai opoios 3erei ligaki mpasket den nomizw na diafwnhsei ) einai to Galatsi h Politeia kai o Prwteas..Kai vazw 3o ton Prwtea logw ths asta8eias pou edei3e ston 2o guro..To Galatsi htan sta8ero se apodosh kai apotelesmata kai stous 2 gurous kai h Politeia edei3e oti einai makran h pio mpasketikh omada ston omilo me kalo roster me empeirous megalous kai kalous mikrous..Kai den einai tuxaio pou oi kaluteroi mikroi tou omilou proerxontai apo to Galatsi kai thn Politeia..Twra an vgainei o GELAS 2os me thn 3an8ia kai tous AFOI Xrhstidh apo pisw ti na pw..O papas kai h psuxhs tous
jedai
QUOTE(Tendy1978 @ Apr 27 2011, 08:22 ) *
Pisteuw na asteieuesai file mou giati tetoies omades oute kana dianoia den 8a prepe na shkwnoun to kefali tous na koitane panw apo G Eska..Gia mena oi omades pou me peisane fetos gia anodo ( kai opoios 3erei ligaki mpasket den nomizw na diafwnhsei ) einai to Galatsi h Politeia kai o Prwteas..Kai vazw 3o ton Prwtea logw ths asta8eias pou edei3e ston 2o guro..To Galatsi htan sta8ero se apodosh kai apotelesmata kai stous 2 gurous kai h Politeia edei3e oti einai makran h pio mpasketikh omada ston omilo me kalo roster me empeirous megalous kai kalous mikrous..Kai den einai tuxaio pou oi kaluteroi mikroi tou omilou proerxontai apo to Galatsi kai thn Politeia..Twra an vgainei o GELAS 2os me thn 3an8ia kai tous AFOI Xrhstidh apo pisw ti na pw..O papas kai h psuxhs tous


Ελπιζω να δεχεσαι οτι ξερω λιγακι μπασκετ επειδη διαφωνω μαζι σου εε..? Λοιπον για να μην τρεφεις αυταπατες Μας κουρασε η εμμονη σου να επαναλαμβανεσαι για να μας μας πεισης ΟΤΙ η Πολιτεια ..''edei3e oti einai makran h pio mpasketikh omada ston omilo me kalo roster me empeirous megalous kai kalous mikrous''!!! ..και την οποια παρεπιπτοντως εσκισε ο ΜΕΛΑΣ (2-0 Πεντακαθαρα χωνεψε το) Δεν πειθεις οσο και αν επαναλαμβανεις για ξανθια (καποια χυλοπιτα εχεις αρπαξει εσυ απο ξανθια και σου χει μεινει κουσουρι..) υπονοουμενα και γκρι παρεμβασεις (ξεπερασμενο καφενειακο και πολυ ποδοσφαιρικο το παραμυθακι..) Με λιγα λογια μην κουραζεσαι αδικα οσο και να ποσταρεις η χολη σου πειθει μονο εσενα κ κανα δυο πικραμενους Ενω καποιοι αλλοι δεν ΘΑ σηκωνουν το κεφαλι (θα σου γινει το χατηρι μπαγασακο..) οταν κυττανε προς τα κατω (Γ ΕΣΚΑ) την αναλυση σου καθωτι εσυ ξερεις ..''ligaki mpasket''...
Lebron08
QUOTE(Tendy1978 @ Apr 27 2011, 08:22 ) *
Pisteuw na asteieuesai file mou giati tetoies omades oute kana dianoia den 8a prepe na shkwnoun to kefali tous na koitane panw apo G Eska..Gia mena oi omades pou me peisane fetos gia anodo ( kai opoios 3erei ligaki mpasket den nomizw na diafwnhsei ) einai to Galatsi h Politeia kai o Prwteas..Kai vazw 3o ton Prwtea logw ths asta8eias pou edei3e ston 2o guro..To Galatsi htan sta8ero se apodosh kai apotelesmata kai stous 2 gurous kai h Politeia edei3e oti einai makran h pio mpasketikh omada ston omilo me kalo roster me empeirous megalous kai kalous mikrous..Kai den einai tuxaio pou oi kaluteroi mikroi tou omilou proerxontai apo to Galatsi kai thn Politeia..Twra an vgainei o GELAS 2os me thn 3an8ia kai tous AFOI Xrhstidh apo pisw ti na pw..O papas kai h psuxhs tous


Tendybear, καλες οι βλακειες σου αλλα απαντησε μου σε κατι: μεχρι 2 αγωνιστικες πριν το τελος η Πολιτεια (προφανως η ομαδα σου, που διστυχως δε θα σηκωσει κεφαλι και φετος απο τη Γ ΕΣΚΑ), ηταν 2η με ενα βαθμο διαφορα απο τον ''ΓΕΛΑΣ''. με λιγα λογια δηλαδη η ανοδος ηταν αποκλειστικα στο χερι σας οτιδηποτε και να εκανε ο ΓΕΛΑΣ. Για πες μας, ο Μ.Ε.Λ.Α.Σ. σου φταιει που η ομαδαρα σου με τη μεγαλη εμπειρια δεν ειχε τα κοτσια να παει να κερδισει το παιχνιδι ζωης και θανατου μεσα στο Μετς? Ή μηπως επρεπε να βαρεσετε καμια 50αρια βολες παλι μηπως και κερδισετε? Ας ειχες τα φρυδια να κερδιζες μεσα στο Μετς και να ανεβαινες. Αφου δεν κερδισες, ΣΚΥΨΕ ΕΣΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ και ξεκινηστε απο τωρα στο φουλ την προετοιμασια σας για του χρονου. Δε σου φταιει κανενας ΜΕΛΑΣ, σου φταιει που η ομαδα σου πηγε και εχασε απο τον Προτεα που εδειξε ποσο ηθελε το παιχνιδακι και σας εκανε πλακα απ' οτι μαθαινω. Ας κερδιζες κι ας ανεβαινες. Φτανει αυτη η πιπιλα, στο χερι σας ηταν, δε φανηκατε ανταξιοι των περιστασεων και τελος. Τα υπολοιπα ειναι π@@@@ριες. Περαστικα.
JULIUS ERVING
QUOTE(Tendy1978 @ Apr 27 2011, 08:22 ) *
Pisteuw na asteieuesai file mou giati tetoies omades oute kana dianoia den 8a prepe na shkwnoun to kefali tous na koitane panw apo G Eska..Gia mena oi omades pou me peisane fetos gia anodo ( kai opoios 3erei ligaki mpasket den nomizw na diafwnhsei ) einai to Galatsi h Politeia kai o Prwteas..Kai vazw 3o ton Prwtea logw ths asta8eias pou edei3e ston 2o guro..To Galatsi htan sta8ero se apodosh kai apotelesmata kai stous 2 gurous kai h Politeia edei3e oti einai makran h pio mpasketikh omada ston omilo me kalo roster me empeirous megalous kai kalous mikrous..Kai den einai tuxaio pou oi kaluteroi mikroi tou omilou proerxontai apo to Galatsi kai thn Politeia..Twra an vgainei o GELAS 2os me thn 3an8ia kai tous AFOI Xrhstidh apo pisw ti na pw..O papas kai h psuxhs tous

Προς το παρον το κεφαλακι με τον Γελας το ειχες κατεβασμενο και τις 2 φορες φετος εσυ-απολαυσε το επιτελους-μην τυχει και το χεις και του χρονου, σε κοβω παντως για μεγαλο γνωστη.. του μπασκετ
adi1
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ......
ΚΑΝΑΣ MODERATOR ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ..

ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ FORUM ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΒΛΑΚΕΙΑ.....


matrix
QUOTE(adi1 @ Apr 27 2011, 11:24 ) *
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ......
ΚΑΝΑΣ MODERATOR ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ..

ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ FORUM ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΒΛΑΚΕΙΑ.....


ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΟΣ.. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΜΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ.. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΖΥΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, Η ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ MODERATOR ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ?, ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΧΥΖΕΣΑΙ (ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ? Η ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΗΠΩΣ?..) ΞΑΝΑΠΕΣΕ ΣΕ "ΚΩΜΑ" ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑΖΕΙΣ (Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ) ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ.. rolleyes.gif
adi1
QUOTE(matrix @ Apr 27 2011, 13:04 ) *
ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΟΣ.. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΜΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ.. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΖΥΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, Η ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ MODERATOR ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ?, ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΧΥΖΕΣΑΙ (ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ? Η ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΗΠΩΣ?..) ΞΑΝΑΠΕΣΕ ΣΕ "ΚΩΜΑ" ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑΖΕΙΣ (Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ) ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ.. rolleyes.gif


ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ...

ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΙΜΈΝΟ FORUM.... ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΤΑΛΑΖΑΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΔΩ Η ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΦΙΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...

ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΚΟΜΗΤΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.... ΑΝΕΛΕΗΤΕ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΣΤΕ ΜΠΑΡΑ, ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΑΣ..
matrix
QUOTE(adi1 @ Apr 27 2011, 14:10 ) *
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ...

ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΙΜΈΝΟ FORUM.... ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΤΑΛΑΖΑΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΔΩ Η ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΦΙΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...

ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΚΟΜΗΤΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.... ΑΝΕΛΕΗΤΕ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΣΤΕ ΜΠΑΡΑ, ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΑΣ..


ελα ρε παλιοσειρα (να και το φανταρικο καταλοιπο) Μοναδικε εξυπνε αδεκαστε προστατη του εξυπνου διαλογου και της ιγιης αποψης, εμεις οι ταπεινοι βλακες ζηταμε συγνωμη που δεν ευλογησες εσυ πρωτα τις αποψεις και τα θεματα που τολμαμε χωρις την αδεια σου να εκφραζουμε στο φορουμ. Επρεπε ταπεινα να ειχαμε φανταστει ποσο σου λειπει η εποχη που το φορουμ το χες για να κανεις πλακα με την παρεα σου Λαθος μας δεν καταλαβαμε οτι τα χρονια περασανε η χουντα επεσε δημιουργηθηκε το fb και μαζευονται εκει οι παρεες φιλων, παρασυρθηκαμε και γιναμε περισσοτεροι εδω στο φορουμ.., πραγματικα πες μας ποσοι θελεις να μαστε τι να λεμε ποτε και πως.. να επανορθωσουμε (γιατι διακρινω μια καποια βαρια συγχυση) δεν θελω να αναπολεις το καποτε ειναι τραγικο υγεια πανω απ ολα... tongue.gif
disoh7
Παιδιά ένα πράγμα έχω μάθει στην ζωή μου... όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια... ο ΜΕΛΑΣ είναι ομάδα με "διασυνδέσεις" όπως λέτε γιαυτό και έπεσε πέρσι από την Β' και γιαυτό φέτος ανέβηκε την τελευταία στιγμή... ενώ θα μπορούσε πέρσι να έμενε στην Β' κατηγορία... και φέτος να ανέβαινε πολύ πιο εύκολα ... αλλά τόσα ξέρετε τόσα λέτε ... δυστυχώς
iverson21
Ρε παιδια δυστυχως ολα στην Ελλαδα μας ετσι γινονται, απο μικρο παιδι ακουγα για στημενα παιχνιδια, παιδικα,εφηβικα,αντρικα Α Β Γ Δ ΕΣΚΑ, παντου..
Η προσωπικη μου γνωμη εχοντας φετος παρακολουθησει αρκετα παιχνιδια της ομαδας απο το γαλατσι και 2-3 του Μελας,Πρωτεας και Πολιτεια θελω να σταθω στο γεγονος οτι μια ομαδα δεν μπορει να κρινεται απο ενα και μισο ημιχρονο που καπου δεν επαιξε καλα.. ολες οι ομαδες εχουν νεκρα ημιχρονα, σε αλλες κοστισαν σε αλλες οχι.. Το γαλατσι σε ενα ημιχρονο μεσα στη πολιτεια δεν υπηρχε, η πολιτεια σε ενα 10-15λεπτο στον πρωτεα επισης δεν υπηρχε, ο Μελας δεν υπηρχε σε ενα ημιχρονο στο γαλατσι..
Τωρα οσο μπορω να κρινω η μονη ομαδα που ειδα να παιζεται ωραιο μπασκετ ηταν στο παιχνιδι Πολιτεια-Γαλατσι, και απο τισ 2 ομαδες.. δεν με επεισε καμια ομαδα ιδιαιτερα γενικα.. Ο Πρωτεας πολυ δυνατη ομαδα και το απεδειξε μερικες φορες, δεν καταλαβα γιατι πηγε ετσι σε μερικα παιχνιδια..
Ο Μελας δεν μπορω να πω οτι ηταν καλη ομαδα και οσο διαβαζω παραπανω το forum εχουν αρκετοι την ιδια γνωμη πικραμενοι και μη, τον Μελα τον ειδα σε 5 παιχνιδια φετος, εμενα προσωπικα επειδη αυτη η ομαδα ακουστηκε περισσοτερο απο αλλεσ και για εξωαγωνιστικους λογους την κρινω σαν μια μετρια ομαδα με πολυ παθος παντως που καλωσ κακως δικαιως η αδικως ανεβηκε..
Στον αθλητισμο οπως και σε πολλα αλλα στο τοπο μας δεν μετραει σχεδον ποτε ποιος επαιξε καλυτερα μπασκετ ποιος επαιξε καλυτερα μπαλλα και ποιος ηταν καλυτερος στο οτι ηταν αυτο που εκανε.. αλλα μετρανε..

Τελευταιο σχολιο τελειως ασχετο, για τους κυριους Αφοι Χρηστιδη διαφορα ακουγονται χρονια τωρα..
trifilaras
QUOTE (Lebron08 @ Apr 27 2011, 09:19 ) *
Tendybear, καλες οι βλακειες σου αλλα απαντησε μου σε κατι: μεχρι 2 αγωνιστικες πριν το τελος η Πολιτεια (προφανως η ομαδα σου, που διστυχως δε θα σηκωσει κεφαλι και φετος απο τη Γ ΕΣΚΑ), ηταν 2η με ενα βαθμο διαφορα απο τον ''ΓΕΛΑΣ''. με λιγα λογια δηλαδη η ανοδος ηταν αποκλειστικα στο χερι σας οτιδηποτε και να εκανε ο ΓΕΛΑΣ. Για πες μας, ο Μ.Ε.Λ.Α.Σ. σου φταιει που η ομαδαρα σου με τη μεγαλη εμπειρια δεν ειχε τα κοτσια να παει να κερδισει το παιχνιδι ζωης και θανατου μεσα στο Μετς? Ή μηπως επρεπε να βαρεσετε καμια 50αρια βολες παλι μηπως και κερδισετε? Ας ειχες τα φρυδια να κερδιζες μεσα στο Μετς και να ανεβαινες. Αφου δεν κερδισες, ΣΚΥΨΕ ΕΣΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ και ξεκινηστε απο τωρα στο φουλ την προετοιμασια σας για του χρονου. Δε σου φταιει κανενας ΜΕΛΑΣ, σου φταιει που η ομαδα σου πηγε και εχασε απο τον Προτεα που εδειξε ποσο ηθελε το παιχνιδακι και σας εκανε πλακα απ' οτι μαθαινω. Ας κερδιζες κι ας ανεβαινες. Φτανει αυτη η πιπιλα, στο χερι σας ηταν, δε φανηκατε ανταξιοι των περιστασεων και τελος. Τα υπολοιπα ειναι π@@@@ριες. Περαστικα.


file m h politeia sto mets den uphrxe apo to 15' kai meta...o melas htan olo to mats pisw sto mets kai sto hmixrono adeiazei h mish kerkida..siga siga meiwnei tn diafora kai otan eftase sotus 6 pontous me kapoia sfurigmata ths ksanthias perase mprosta..omws kerdise sto mets thn pio kauth edra pisteuw se olh thn eska kai oxi mono..giauto pisteuw aksizei perissotero thn anodo apo thn politeia!!
eduardo88
Pisteueis oti mia omada diladi genika axizei perissotero apo mia alli epeidi stin pio kauti edra i mia kerdise kai i alli oxi.. h etsi opws to theteis i mia dn upirxe (hmmm) kai i alli to gurise xanthikws?
einai kalo to kritirio, dn lew.. egw peistika pantws, upothetw sigoura k oi paiktes tou mela
jhantzop

Αν ξαναγράψει άλλος με greeklish και/ή κεφαλαία θα υπάρξουν επιπτώσεις (διαγραφή posts, κλπ).

Επίσης, βάλτε τέλος σε χαρακτηρισμούς και συνομοσιολογία διότι θα συνεχιστούν τα +1 φάουλ και οι περιορισμοί δημοσίευσης (αν όχι κάτι άλλο).


trifilaras
QUOTE (eduardo88 @ Apr 27 2011, 16:26 ) *
Pisteueis oti mia omada diladi genika axizei perissotero apo mia alli epeidi stin pio kauti edra i mia kerdise kai i alli oxi.. h etsi opws to theteis i mia dn upirxe (hmmm) kai i alli to gurise xanthikws?
einai kalo to kritirio, dn lew.. egw peistika pantws, upothetw sigoura k oi paiktes tou mela

ναι φιλε μου αυτο ειναι σημαντικο κριτηριο για την κατηγορια...κατα τηνη γνωμη μου παντως ο πρωτεας ειχε την πιο μπασκετικη ομδα αν δεν ειχε αυτοκτονησει (ηττα για 1 ποντο απο οδυσσεα και μελα μεσα, ηττα απο λουτσα για 1 ποντο εκτος,ηττα για 31ποντους στον ατταλο και ηταν για 4 ποντους απο εστια στο μετσ)ανεβαινε ευκολα δευτερος!!!
pesk4
QUOTE (disoh7 @ Apr 27 2011, 15:32 ) *
Παιδιά ένα πράγμα έχω μάθει στην ζωή μου... όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια... ο ΜΕΛΑΣ είναι ομάδα με "διασυνδέσεις" όπως λέτε γιαυτό και έπεσε πέρσι από την Β' και γιαυτό φέτος ανέβηκε την τελευταία στιγμή... ενώ θα μπορούσε πέρσι να έμενε στην Β' κατηγορία... και φέτος να ανέβαινε πολύ πιο εύκολα ... αλλά τόσα ξέρετε τόσα λέτε ... δυστυχώς


Ειναι το πρωτο μου ποστ καθως παρακολουθουσα ολο το θεμα της τελευταιας αγωνιστικης του πρωτου ομιλου χωρις να καν να εχω κανει register...
To ζουμι της υποθεσης βρισκεται στην boldaρισμενη φραση κλειδι του disoh7...Aν ο Μ.Ε.Λ.Α.Σ εχει διασυνδεσεις δεν νομιζω να ηταν μεταξυ Β και Γ αλλα θα ειχε εκμεταλλευτει το ολο σκηνικο και για να παει Α..Ακομα θα μπορουσε να ειχε εκμεταλλευτει και μια ανοδο στη Α2 αλλα τον τελικο κυπελλου ΕΣΚΑ του γυναικειου τμηματος.
Αν ειχατε κανει εστω και μια προπονηση με το Μ.Ε.Λ.Α δεν θα λεγατε τιποτα απ'αυτα.
eduardo88
Τελικα ποιο ειναι κριτηριο το οτι δεν κερδισε μεσα στο ΜΕΤΣ? σοβαρο επιχειρημα δεν λεω..
Η μηπως ειναι οτι ο Πρωτεας εχασε 2 παιχνιδια στο ποντο?
Η πολιτεια εχασε 4 παιχνιδια με συνολο ποντων 6..
Δεν ειναι επιχειρηματα αυτα στο ποιος ειναι καλυτερη ομαδα.. Δεν σου λεω εγω ποια ειναι καλυτερη ομαδα αλλα εχεις και εσυ μια συνολικη εικονα, δεν μπορεις λες οτι οτι αξιζε καποιος μια ανοδο επειδη δεν επαιξε καλα σε ενα ημιχρονο ,στο ειπα και πιο πανω αυτο..
Γαλατσι Πολιτεια και Πρωτεας επαιξαν το καλυτερο μπασκετ.. ανα περιοδους ανα παιχνιδι οπως ναναι αλλα ετσι ειναι..
Τωρα ποιος αξιζε την ανοδο και ποιος οχι ειναι αλλο θεμα, εχει σημασια σε ενα πρωταθλημα πως παιζεις και με τις μετριες και κακες ομαδες.. Δεν πιστευω να εχεις παλι αντιρησεις? ε? θα με εξεπλητε δεν σου κρυβω..
trifilaras
QUOTE (eduardo88 @ Apr 27 2011, 20:40 ) *
Τελικα ποιο ειναι κριτηριο το οτι δεν κερδισε μεσα στο ΜΕΤΣ? σοβαρο επιχειρημα δεν λεω..
Η μηπως ειναι οτι ο Πρωτεας εχασε 2 παιχνιδια στο ποντο?
Η πολιτεια εχασε 4 παιχνιδια με συνολο ποντων 6..
Δεν ειναι επιχειρηματα αυτα στο ποιος ειναι καλυτερη ομαδα.. Δεν σου λεω εγω ποια ειναι καλυτερη ομαδα αλλα εχεις και εσυ μια συνολικη εικονα, δεν μπορεις λες οτι οτι αξιζε καποιος μια ανοδο επειδη δεν επαιξε καλα σε ενα ημιχρονο ,στο ειπα και πιο πανω αυτο..
Γαλατσι Πολιτεια και Πρωτεας επαιξαν το καλυτερο μπασκετ.. ανα περιοδους ανα παιχνιδι οπως ναναι αλλα ετσι ειναι..
Τωρα ποιος αξιζε την ανοδο και ποιος οχι ειναι αλλο θεμα, εχει σημασια σε ενα πρωταθλημα πως παιζεις και με τις μετριες και κακες ομαδες.. Δεν πιστευω να εχεις παλι αντιρησεις? ε? θα με εξεπλητε δεν σου κρυβω..

οχι φιλε μου καμια αντιρηση..αλλα γινεται θεμα για το μελα και το πως ανεβηκε και για ητν διαιτησια..οι διαιτητες για να ναι Γ εσκα παει να πει οτι τοσο αξιζουν...ο μελας ανεβηκε!!!δεν υπαρχει λογος να συζηταμε τωρα τπτ...καλες διακοπες και τα λεμε την νεα σεζον παλι!!! smiley.gif
Mr.8rilos
ασ αλλα πουμε και κατι αλλο ... πιουσ παιχτεσ ξεχωρισατε ??και πιουσ μικρουσ??
Tendy1978
Για μένα την καλύτερη εντύπωση μου κάναν οι 2 μικροί από το Γαλάτσι και την Πολιτεία...Το 6 και το 5 αντίστοιχα ή ανάποδα , δεν θυμάμαι καλά τα νούμερα τους
Mr.8rilos
QUOTE (Tendy1978 @ Apr 28 2011, 22:29 ) *
Για μένα την καλύτερη εντύπωση μου κάναν οι 2 μικροί από το Γαλάτσι και την Πολιτεία...Το 6 και το 5 αντίστοιχα ή ανάποδα , δεν θυμάμαι καλά τα νούμερα τους

ναι οντωσ αλλα και οι δυο απο του χρονου απο οτι ξερω γινονται μεγαλη
leptikos99
παιδια ο μελας θα μπορουσε χωρις κοπο να κατακτησει την πρωτια αλλα ετυχαν διαφορες στραβες και απο θεμα παικτων και απο θεμα προπονητη. Ο αγωνας με την πολιτεια ηταν πολυ συναρπαστικος αλλα και θλιβερος για καποιον που ξερει τι αξιζει ο μελας και η διαιτησια ηταν οσο αμεροληπτη μπορουσε, αν και με το φαουλ στο τελος μας μπερδεψε. Δεν πειραζει με τη νεα σεζον θα δουμε τι θα γινει και εχει ο θεος... Ενταξει εχει η πολιτεια ομαδα αλλα ο μελας δεν ειχε αποδοση για να αποδειξει την αξια του.
peter
Απο Τρίτη 3 Μαιου ξεκινούν τα ματς για τον υπερ-πρωταθλητή,πρώτο ματς Οδυσσέας-Κηφισιά.
Απο ότι μάθαμε μέσα στην βδομάδα θα ξεκινήσουν κ τα μπαράζ των 3ων (για άνοδο),αλλά κ των 5ων (προς τα κάτω).Όποιος ξέρει ώρες κτλ ,ας μας ενημερώσει,μπας κ δούμε κ κανά ματσάκι.
North_gato
QUOTE (peter @ Apr 29 2011, 10:56 ) *
Απο Τρίτη 3 Μαιου ξεκινούν τα ματς για τον υπερ-πρωταθλητή,πρώτο ματς Οδυσσέας-Κηφισιά.
Απο ότι μάθαμε μέσα στην βδομάδα θα ξεκινήσουν κ τα μπαράζ των 3ων (για άνοδο),αλλά κ των 5ων (προς τα κάτω).Όποιος ξέρει ώρες κτλ ,ας μας ενημερώσει,μπας κ δούμε κ κανά ματσάκι.



Τα μπαραζ των 5ων αρχιζουν και αυτα την Τριτη με τον αγωνα Κυψελιακου-ΓΣ Αριων. Η επομενη αγωνιστικη ειναι την επομενη Παρασκευη (Εκαλη-ΓΣ Αριων). Ωρες δεν ξερω ακομα.
gk65
QUOTE(peter @ Apr 29 2011, 10:56 ) *
Απο Τρίτη 3 Μαιου ξεκινούν τα ματς για τον υπερ-πρωταθλητή,πρώτο ματς Οδυσσέας-Κηφισιά.
Απο ότι μάθαμε μέσα στην βδομάδα θα ξεκινήσουν κ τα μπαράζ των 3ων (για άνοδο),αλλά κ των 5ων (προς τα κάτω).Όποιος ξέρει ώρες κτλ ,ας μας ενημερώσει,μπας κ δούμε κ κανά ματσάκι.

Στο www.eska.gr/protathlimata.htm θα βρειτε στην ενοτητα ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ Γ ΑΝΔΡΩΝ, ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ Γ ΑΝΔΡΩΝ, ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Γ ΑΝΔΡΩΝ τις ωρες και ημερες των αγωνων που θα γινουν.
jedai
QUOTE(gk65 @ Apr 30 2011, 18:24 ) *
Στο www.eska.gr/protathlimata.htm θα βρειτε στην ενοτητα ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ Γ ΑΝΔΡΩΝ, ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ Γ ΑΝΔΡΩΝ, ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Γ ΑΝΔΡΩΝ τις ωρες και ημερες των αγωνων που θα γινουν.

Μιας και εχεις αποκτησει μια εφεση στις προτροπες δεν λες και σ αυτους που εχουν το "κουμαντο" στο σαιτ της ΕΣΚΑ για τα χρωματα.. Αλλο το μπλε το εθνικο και αλλο το στραβογαλανο (σκετη τυφλα λεμε..) που ειναι γραμμενα τα προγραμματα που μας παρεπεμψες (δηλαδη εσυ το διαβαζεις ανετα?) ημαρτον δεν το βλεπει κανενας σας αυτην την "στραβομαρα" που βγαζει??.. cool.gif
Tendy1978
QUOTE (Mr.8rilos @ Apr 28 2011, 23:17 ) *
ναι οντωσ αλλα και οι δυο απο του χρονου απο οτι ξερω γινονται μεγαλη

Αφού ο κανόνας ισχύει για 90άρηδες δεν μεγαλώνουν , το ίδιο παραμένουν φίλε μου..Κανενάς άλλος μικρός από καμιά ομάδα που πιστεύετε θα μπορούσε να παίξει σε καλύτερη κατηγορία ?
leptikos99
QUOTE (Tendy1978 @ Apr 30 2011, 23:55 ) *
Αφού ο κανόνας ισχύει για 90άρηδες δεν μεγαλώνουν , το ίδιο παραμένουν φίλε μου..Κανενάς άλλος μικρός από καμιά ομάδα που πιστεύετε θα μπορούσε να παίξει σε καλύτερη κατηγορία ?

Εντυπωση μου εκαναν μονο 2 μικροι απο Πρωτεα και Πολιτεια που εδειξαν σθενος και προοπτικη, αλλα το θεμα ειναι οτι στη Γ ΕΣΚΑ περιοριζονται απο ενδογενεις παραγωντες και ελλεψη συντονισμου.
gk65
QUOTE(Tendy1978 @ Apr 30 2011, 23:55 ) *
Αφού ο κανόνας ισχύει για 90άρηδες δεν μεγαλώνουν , το ίδιο παραμένουν φίλε μου..Κανενάς άλλος μικρός από καμιά ομάδα που πιστεύετε θα μπορούσε να παίξει σε καλύτερη κατηγορία ?

Του χρονου ο κανονας θα ισχυει για γεννημενους το 91 και νεοτερους.
Α.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ
Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκινά αύριο Πέμπτη 5/5/2011 για τον Πρωτέα.

Με δεκαπέντε χρόνια παρουσίας στις εθνικές κατηγορίες ο Πρωτέας είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί. Γι' αυτό από αύριο Πέμπτη 5/5/2011 στο Μετς αρχίζουν οι δοκιμαστικές προπονήσεις.

Όποιος αθλητής επιθυμεί να προπονηθεί με την ομάδα του Πρωτέα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο jimkiriak@gmail.com

www.proteasabc.org

Μια παρέα, μια ομάδα, μια γειτονιά!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.