Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4
gc1978
Έχουμε πρόεδρους - οπαδούς. Λογικό - Παράλογο να συμβαίνουν αυτά τα πραγματα. Το θέμα είναι να καταλάβουν πως κάνουν τελικά κάνουν κακό στις ομάδες τους κ στο ελληνικό μπάσκετ. Αν το πράγμα παρέμενε στο πικάρισμα του "αντιπάλου", στο χαβαλέ ρε παιδί μου, όπως κάνουν οι φίλοι, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Έχει ξεφύγει το πράγμα όμως κ δεν υπάρχει "εκτόνωση" πουθενά. Φοβάμαι χειρότερα.

Νομίζω οι αθλητές πρέπει να δώσουν τη λύση. Ο σύνδεσμος καλαθοσφαιριστών. Δεν ξέρω πώς, αλλά πρέπει να προστατευθει το άθλημα.
jazz thrilos
QUOTE (Ginobili @ Feb 14 2019, 12:23 ) *
Πάντως για να τα λέμε όλα....άν ο Γιαννακόπουλος είχε πάρει την ομάδα να φύγει στο ημίχρονο...θα χε γίνει πάταγος ανευ προηγουμένου...
Για ξεφιλισμό των θεσμών,της ομάδας...της εικόνας μας στον κόσμο....θα τον είχαν σταυρώσει και οι παναθηναικοί...
αυτή είναι μια σημαντική διαφορά...

Και φυσικά...ο Πιτίνο θα είχε παραιτηθεί αυτομάτως σε μια τέτοια περίπτωση...


Γιατί εδω μέσα τι βλέπεις; Οτι ο κόσμος του Ολυμπιακού αποθεώνει συσσωμος τους Αφούς για αυτή την κίνηση; Ή μήπως νομίζεις οτι ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι (μόνο) αυτοί που βρέθηκαν στο ΣΕΦ χθες; Που είναι η σημαντική διαφορά που επιδέχεται και αποσιωπητικών για να τονίσεις κάτι το οποίο δεν μας λες τελικά; Μήπως η διαφορά είναι στις κραυγές "πάρε την ομάδα πρόεδρα απο την ευρωλίγδα και φύγε;"

Και προκειμένου να μας πείσεις για την διαφορά επιπέδου και να μειώσεις προκλητικά τον Ολυμπιακό μέσω της "σμίκρυνσης" της προσωπικότητας του Μπλατ, μπαίνεις και στο μυαλό του Πιτίνο και λες οτι θα είχε παραιτηθεί μετά βεβαιότητας. Όπως παραιτήθηκε και ο Τσάβι που έκανε διαδρομή Κωνσταντινούπολη-Κομοτηνή-Τέμπη-Λιανοκλάδι-Αθήνα για 15 ώρες για να εμπεδώσει τις ομορφιές του ελληνικού τοπίου.

Αλλά οκ, σημασία έχει να τα λέμε όλα όπως τονίζεις και στην αρχή του post σου.
villiskabas
QUOTE (Zoys @ Feb 14 2019, 12:28 ) *
Ο Γιαννακόπουλος δεν απειλούσε για έξοδο από την Ευρωλίγκα λόγω της διαιτησίας κατά τη γνώμη του; Δεν είχε εξαγγείλει δημοψήφισμα για οριστική αποχώρηση από τη διοργάνωση; Η σημαντική διαφορά είναι ότι οι Αγγελόπουλοι μετά από πολλά χρόνια που τοποθετούνται επίσημα για αδικίες εις βάρος της ομάδας τους από την ΕΟΚ/ΚΕΔ κάνουν πράξη για πρώτη φορά την οριστική αποχώρηση από έναν αγώνα. Ο ΔΓ από την άλλη μέσα σε μια νύχτα ξέχασε όλες τις (εμετικού επιπέδου) κατηγορίες που εξαπέλυε στην Ευρωλίγκα και όλη την εκστρατεία αποχώρησης.



ΔΛΔ τι να τους πουμε και μπραβο που πραξανε τα ανεικουστα που δεν τολμησε ουτε ο παλαβος ΔΓ?
Coach Periklis
QUOTE (j-kidd13 @ Feb 14 2019, 12:34 ) *
Η αποχώρηση βέβαια έγινε υπο την "ασφάλεια" του υποβαθμισμένου και χωρίς ουσιαστικό αντίκτυπο θεσμού του κυπέλλου,και φυσικά βλέποντας οτι η δουλειά πάει για βαριά ήττα


QUOTE (MaJesty23 @ Feb 14 2019, 12:54 ) *
Πάμε και στην αποχώρηση...Εγω δέχομαι ότι έπαιξε έδρα,αλλά εάν διαβάσει κάποιος σχόλια εδω αλλα και σε sites ,θα νομίζει ότι έγινε καμιά σφαγή του Δράμαλη .Γιατί σε αυτο το επίπεδο των ομάδων ,τα 2-3 σφυρίγματα έδρας δεν πάνε την διαφορά στους 15 πόντους σε ένα ημίχρονο ότι και να λέτε...



QUOTE (jonaldidhs @ Feb 14 2019, 13:06 ) *
Το ξαναειδα το ματς με χαμηλους σφυγμους πλεον και μπορω να εχω καθαρη γνωμη...Τα σφυριγματα ηταν οκ..Το ματς ηταν στο -15 γιατι οι παιχτες του Οσφπ ειναι απληρωτοι..Ξεκαθαρα..Ολοι ηταν αδιαφοροι απτην αρχη πλην Γουεμπερ..Οποιος ξαναδει το ματς θα δει οτι Πριντεζης και Μιλουτινοφ δεν επαιξαν με πλατη ποτε επειδη δεν το προσπαθησαν καν..Ουτε σκληρη αμυνα ουτε τιποτα δεν εγινε..Οι αφοι υπο τον φοβο 30αρας και βαλε επελεξαν να φυγουν ηρωικα..Δεν καταλαβα ποτε γιατι δεν ξεκινησε ο Σπανουλης χτες..Το ξαναγραφω..Οι παιχτες του Οσφπ το ηθελαν αυτο χτες..Οχι την φυγη..Αλλα την ηττα με πολλους ποντους..Δειτε ξανα το ματς και θα καταλαβετε..



QUOTE (Boom Dizzle @ Feb 14 2019, 13:17 ) *
Είδα τον αγώνα ξανα και εβγαλα συμπερασμα οτι δεν εγινε κατι μεμπτο στο αγωνιστικο και στο εξωαγωνιστικο κομματι. Είδα μια ομαδα κακή μεν, παθιασμένη για τη νίκη δε(Παναθηναϊκός) και μια ομάδα παντελως ανευρη και αδιαφορη(Ολυμπιακος). Χαρακτηριστικο ειναι οτι ολες οι επιθεσεις του ΟΣΦΠ ηταν σκοτωμενες ενω οι παιχτες του επαιζαν ξενερωμενοι. Η διαιτησια οκ κατα τη γνωμη μου (ελπιζω μην χρεωθω παλι φαουλ). Ολος ο ντορος αυτος θεωρω οτι εγινε, γιατι οι αφοι ψαχνουν τροπο να αντιστρεψουν το κλιμα στην ομαδα τους. Βλεπαν οτι ερχοταν συντριβη με πολλους ποντους και σε συνδιασμο με το ηχητικο του Πριντεζη βρηκαν ευκαιρια να κανουν κατι τετοιο. Αν έχανε ο ΟΣΦΠ στο γηπεδο (που θα εχανε με τεοια αδιαφορια που ειχαν οι παιχτες του) στο ΣΕΦ θα τους περνουσαν πριονοκορδελα και τους παιχτες και τους αφους, αλλα με την κινηση τους χθες δημιουργησαν το τελειο αλλοθι. Δεν χαθηκε και κατι σημαντικο. Αμφιβαλλω αν θα το εκαναν αυτο σε αλλο παιχνιδι αλλης διοργανωσης.

ΥΓ: To βλέμμα του Σπανουλη φευγοντας τα λεει ολα
ΥΓ1: Μου εκανε ΚΑΚΙΣΤΗ εντυπωση τα γελακια των παιχτων του ΟΣΦΠ στον παγκο μετα τα τρια φαουλ στα πρωτα δευτερολεπτα. Μου εδωσε την εντυπωση ενος δηλητιριασμενου κλιματος και ενος κομπλεξ που διοχετευεται σε ολους στην ομαδα του Ολμπιακου. Κρίμα γιατι ειναι μεγαλη ομαδα.
ΥΓ2: Νο comment για την κινηση του Γιαννακοπουλου...


Τίποτα δεν έγινε χτες, λοιπόν το συμπέρασμα . Η ομάδα έφυγε γιατί θα έσπαγε το 73-38 μας λέτε απέξω απέξω δλδ....

Ενα βήμα μακριά απ το τίποτα δεν έγινε στη Ριζουπολη απλά αλλάζει ο χώρος σε ΟΑΚΑ

Τι να πω, κρίμα

Δεν τα βρίσκουμε ούτε εμείς σε όμορφο κλίμα
j-kidd13
QUOTE(Coach Periklis @ Feb 14 2019, 14:21 ) *
Τίποτα δεν έγινε χτες, λοιπόν το συμπέρασμα . Η ομάδα έφυγε γιατί θα έσπαγε το 73-38 μας λέτε απέξω απέξω δλδ....

Ενα βήμα μακριά απ το τίποτα δεν έγινε στη Ριζουπολη απλά αλλάζει ο χώρος σε ΟΑΚΑ

Τι να πω, κρίμα

Δεν τα βρίσκουμε ούτε εμείς σε όμορφο κλίμα


Aν για να συμφωνησουμε πρεπει να δουμε κι εμεις σφαγη στο χθεσινο ματς,μαλλον δυσκολο... biggrin.gif peace.gif
Volunteer
QUOTE (ag97 @ Feb 14 2019, 14:07 ) *
δηλαδη ο ορισμος διαιτητη στον τελικο κυπελλου με την ΑΕΚ που εγινε αποφαση Κοντονη ηταν αποφαση ΦΙΦΑ? Μας δουλευει ο κυριος υπουργος.Αλλα ακομη και ετσι,να πανε οι Αγγελοπουλοι στην FIBA και αμεσα



Υπό διαφορετικές συνθήκες η ΦΙΜΠΑ θα μπορούσε κατά κάποιο τρόπο να ενδιαφερθεί έστω και για την τιμή των όπλων, με την παρούσα κατάσταση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και το μπαϊράκι που έχουν σηκώσει οι ομάδες που έφτιαξαν την Ευρωλίγκα και τον αχυράνθρωπο Μπερτομέου (ανάμεσα σ' αυτές και οι δύο δικοί μας), το θεωρώ απίθανο να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα.
Coach Periklis
QUOTE (j-kidd13 @ Feb 14 2019, 14:56 ) *
Aν για να συμφωνησουμε πρεπει να δουμε κι εμεις σφαγη στο χθεσινο ματς,μαλλον δυσκολο... biggrin.gif peace.gif



Δεν είχα κάποιου είδους απαίτηση, προς Θεού δλδ

Ευθυμία είχα ότι έστω αυτή την φορά θα υπήρχε μια ας το πούμε καθολική "καταδίκη" των χθεσινών

Όλοι έχουμε γράψει τις απόψεις μας, με κάλυψαν πλήρως αυτά που παρέθεσα, έβγαλα τα συμπεράσματα μου. Εσείς τα δικά σας με τα δικά μου σχόλια κοκ

Πιο πολύ εντυπωσιαστηκα που διάβασα ότι έφυγαν γιατί θα έχαναν και επειδή ήταν απλήρωτοι blink.gif

Οι Αφοί φταίνε που δεν έφυγαν το 2010, τώρα είναι αργά για δάκρυα και όντως μια μέρα μετά θα ήθελα κάτι καλύτερο από αυτούς. Να παίξουν έστω και σαν τρολλαρισμα, να γελάνε στη μούρη των ρεφ χωρίς να διαμαρτυρονται παίζοντας σκληρά κι ας έβγαιναν όλοι με 5 φάουλ ή να έφευγαν στα 30", γιατί όχι

Παρόλο που στηρίζω και μετά τις αποπάνω απόψεις, στηρίζω και ακόμα περισσότερο
Nemesakos
Μιας και το χούι του Έλληνα είναι πάντα να αντιπαραθέτει τι έκανε ο άλλος, θα το πάω κ γω με αυτή τη λογική. Το αίσθημα της «αδικίας» που βιώνει ο κάθε φίλος του Ολυμπιακού στην Ελλάδα πρέπει να δικαιολογεί την αποχώρηση από ένα γήπεδο. Άρα με την ίδια λογική απολύτως δικαιολογημένο είναι το αίσθημα «αδικίας» που βιώνει/βίωνε ο Παναθηναίκός στην Ευρωλίγκα και θα δικαιολογούσε τυχόν δημοψηφίσματα και αποχωρήσεις πέρσι.. Άρα με την ίδια ακριβώς λογική εάν έφευγε ο Παναθηναϊκός από την Ευρωλίγκα θα είχε κάθε δίκιο με το μέρος του όπως έχει και ο Ολυμπιακός τώρα κάθε δίκιο με το μέρος του. Διαφορετικά δεν γίνεται. Μόνο το ίδιο μπορεί να είναι. Βέβαια ο Παναθηναϊκός και οι αποφάσεις του ΔΓ πέρσι έγιναν ανέκδοτα στον μπασκετικό κόσμο, τώρα κάποιοι φίλοι του ΟΣΦΠ που πέρσι έλεγαν αυτά τα ανέκδοτα προσπαθούν να πείσουν για το δίκαιο της απόφασης των Αγγελόπουλων. Είναι όπως το πε ο Μάνος Παπαδόπουλος. Όλοι φοράνε πράσινα ή κόκκινα γυαλιά όσο και να προσπαθούν να είναι αντικειμενικοί.

Εγώ αυτό που ξέρω ήταν πως από πριν τον αγώνα συζητιόταν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να μην κατέβει και αν κατέβει θα διακοπεί ο αγώνας. Για αυτό τον λόγο είχα πάρει εισιτήριο και δεν πήγα στον αγώνα. Δεν μπορεί να πέφτουμε από τα σύννεφα. Μεταξύ μας με όλο αυτό τον ντόρο που είχε γίνει τις προηγούμενες μέρες δεν ξέρω πόσοι πήγαν να δουν αγώνα.

Αυτό που κατάφερε το κλίμα τις προηγούμενες μέρες ήταν να κοιτάμε εμείς από την τηλεόραση τα μαρκαρίσματα και να λέμε να εκεί ήταν φάουλ εκεί δεν ήταν. Καμία σχέση με το μπάσκετ δλδ. Μιλάμε για τεράστια επιτυχία των Αφών Αγγελόπουλων.

Και αφού οι κ.Αγγελόπουλοι ήξεραν/γνώριζαν/πίστευαν ότι ο αγώνας είναι σημαδεμένος γιατί κατέβασαν την ομάδα στο παρκέ? Να ξεφτιλίσουν ποιον και τι? Να αποδείξουν τι και σε ποιον? Στους 500-600 που πάνε στο ΣΕΦ και στα ματς με τον Παναθηναϊκό? Αν το έκαναν για αυτό μπράβο έχουν την Θύρα 7 με το μέρος τους. Σιγά τα ωά. Αυτούς σε κάθε σήκωμα σκόνης τους είχαν.

Πιο τίμιο θα ήταν να τελειώσουν τον αγώνα ή ακόμα πιο τίμιο να μην κατέβουν στον αγώνα.
papp7
QUOTE (Nemesakos @ Feb 14 2019, 16:16 ) *
Μιας και το χούι του Έλληνα είναι πάντα να αντιπαραθέτει τι έκανε ο άλλος, θα το πάω κ γω με αυτή τη λογική. Το αίσθημα της «αδικίας» που βιώνει ο κάθε φίλος του Ολυμπιακού στην Ελλάδα πρέπει να δικαιολογεί την αποχώρηση από ένα γήπεδο. Άρα με την ίδια λογική απολύτως δικαιολογημένο είναι το αίσθημα «αδικίας» που βιώνει/βίωνε ο Παναθηναίκός στην Ευρωλίγκα και θα δικαιολογούσε τυχόν δημοψηφίσματα και αποχωρήσεις πέρσι.. Άρα με την ίδια ακριβώς λογική εάν έφευγε ο Παναθηναϊκός από την Ευρωλίγκα θα είχε κάθε δίκιο με το μέρος του όπως έχει και ο Ολυμπιακός τώρα κάθε δίκιο με το μέρος του. Διαφορετικά δεν γίνεται. Μόνο το ίδιο μπορεί να είναι. Βέβαια ο Παναθηναϊκός και οι αποφάσεις του ΔΓ πέρσι έγιναν ανέκδοτα στον μπασκετικό κόσμο, τώρα κάποιοι φίλοι του ΟΣΦΠ που πέρσι έλεγαν αυτά τα ανέκδοτα προσπαθούν να πείσουν για το δίκαιο της απόφασης των Αγγελόπουλων. Είναι όπως το πε ο Μάνος Παπαδόπουλος. Όλοι φοράνε πράσινα ή κόκκινα γυαλιά όσο και να προσπαθούν να είναι αντικειμενικοί.

Εγώ αυτό που ξέρω ήταν πως από πριν τον αγώνα συζητιόταν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να μην κατέβει και αν κατέβει θα διακοπεί ο αγώνας. Για αυτό τον λόγο είχα πάρει εισιτήριο και δεν πήγα στον αγώνα. Δεν μπορεί να πέφτουμε από τα σύννεφα. Μεταξύ μας με όλο αυτό τον ντόρο που είχε γίνει τις προηγούμενες μέρες δεν ξέρω πόσοι πήγαν να δουν αγώνα.

Αυτό που κατάφερε το κλίμα τις προηγούμενες μέρες ήταν να κοιτάμε εμείς από την τηλεόραση τα μαρκαρίσματα και να λέμε να εκεί ήταν φάουλ εκεί δεν ήταν. Καμία σχέση με το μπάσκετ δλδ. Μιλάμε για τεράστια επιτυχία των Αφών Αγγελόπουλων.

Και αφού οι κ.Αγγελόπουλοι ήξεραν/γνώριζαν/πίστευαν ότι ο αγώνας είναι σημαδεμένος γιατί κατέβασαν την ομάδα στο παρκέ? Να ξεφτιλίσουν ποιον και τι? Να αποδείξουν τι και σε ποιον? Στους 500-600 που πάνε στο ΣΕΦ και στα ματς με τον Παναθηναϊκό? Αν το έκαναν για αυτό μπράβο έχουν την Θύρα 7 με το μέρος τους. Σιγά τα ωά. Αυτούς σε κάθε σήκωμα σκόνης τους είχαν.

Πιο τίμιο θα ήταν να τελειώσουν τον αγώνα ή ακόμα πιο τίμιο να μην κατέβουν στον αγώνα.


Οχι δεν ηταν η αποφαση του μπασκετικο ανεκδοτο.Απο την στιγμη που δεν του αρεσε η ευρωλιγκα και ηθελε να φυγει ηταν σεβαστο.Μπασκετικο ανεκδοτο εγινε γιατι καθονταν και ξεκατινιαζονταν στο insta σαν γκομενα που ανεβαζει τον κ..ο της και απο κατω της γραφουν ''τιμουλα?''.Γιατι εβριζε και απειλουσε με αποδειξεις που ποτε δεν ειδαμε και γιατι οσες ποινες και να ετρωγε εκανε το δικο του, για τις γραφικες του αντιδρασεις χλευαστηκε, οχι για την αποψη οτι αδικειτε. Να το εξισωσουμε και αυτο με το χθεσινο περιστατικο?Εξισωσαμε ηδη το περιστατικο με το πουλμαν - με την φυγη του ολυμπιακου στο ημιχρονο.

Αλλα περα απο αυτο, εχω καταλαβει πολυ καλα οτι και μετα απο τα 3 φαουλ στα πρωτα 28 δευτερα να φευγανε και καθολου να μην κατεβαιναν και το εφηβικο να κεταβαζανε αντι για την αντρικη ομαδα, κατι θα βρισκαμε να πουμε παλι για το ποσο λαθος ενεργεια ειναι και οτι δεν ειναι λυση αυτη ενεργεια κτλ, ακομη και το παιχνιδι να τελειωνε και να να χαναμε με 15-20 ποντους και τελειωνοντας το παιχνιδι να λεγαμε οτι αδικηθηκαμε, θα παιρναμε τις απαντησεις ''καλα εχασαν με 15-20 διαφορα και τους φταιει η διαιτησια ?ή εδω η στατιστικη δειχνει ξεκαθαρα τι φταιει, ή δεν ξερουν να χανουν. Ακομη και μετα απο νικη που εχουν εκφρασει ενοχληση απο την διαιτησια οι απαντησεις ηταν ''Καλα και σημερα που νικησανε με την διαιτησια τα εχουν? ή αυτοι ουτε να χανουν ξερουν ουτε να κερδιζουν''. Επομενως ο μονος τροπος να μην λεγονταν τιποτα για καποια τους ενεργεια,ειναι μην κανουν τιποτα και να συμφωνουν σε ολα , πεταει ο γαιδαρος? Αν πεταει λεει,καλυτερα και απο την aegean.
jazz thrilos
QUOTE (j-kidd13 @ Feb 14 2019, 14:56 ) *
Aν για να συμφωνησουμε πρεπει να δουμε κι εμεις σφαγη στο χθεσινο ματς,μαλλον δυσκολο... biggrin.gif peace.gif

Θα συμφωνησω απόλυτα. Εδω δεν συμφωνούσαμε στο τι είπε ο Σπανούλης στον Γκιστ και κάποιοι διάβαζαν τα χειλη και μας διαβεβαίωναν οτι υπηρξε ρατσισμός. Αλλο βέβαια που ο Γκιστ το αρνήθηκε. peace.gif
Ginobili
QUOTE(jazz thrilos @ Feb 14 2019, 12:57 ) *
Γιατί εδω μέσα τι βλέπεις; Οτι ο κόσμος του Ολυμπιακού αποθεώνει συσσωμος τους Αφούς για αυτή την κίνηση; Ή μήπως νομίζεις οτι ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι (μόνο) αυτοί που βρέθηκαν στο ΣΕΦ χθες; Που είναι η σημαντική διαφορά που επιδέχεται και αποσιωπητικών για να τονίσεις κάτι το οποίο δεν μας λες τελικά; Μήπως η διαφορά είναι στις κραυγές "πάρε την ομάδα πρόεδρα απο την ευρωλίγδα και φύγε;"

Και προκειμένου να μας πείσεις για την διαφορά επιπέδου και να μειώσεις προκλητικά τον Ολυμπιακό μέσω της "σμίκρυνσης" της προσωπικότητας του Μπλατ, μπαίνεις και στο μυαλό του Πιτίνο και λες οτι θα είχε παραιτηθεί μετά βεβαιότητας. Όπως παραιτήθηκε και ο Τσάβι που έκανε διαδρομή Κωνσταντινούπολη-Κομοτηνή-Τέμπη-Λιανοκλάδι-Αθήνα για 15 ώρες για να εμπεδώσει τις ομορφιές του ελληνικού τοπίου.

Αλλά οκ, σημασία έχει να τα λέμε όλα όπως τονίζεις και στην αρχή του post σου.

Όποιος έχει τη μύγα...μυγιάζεται.
Ουδεμία σχέση η αντιμετώπιση των Παναθηναικών στο φόρουμ απέναντι στον Δ.Γ...σε σχέση με την αντίστοιχη των Ολυμπιακών στους Αγγελόπουλους.Είναι δεδομένο αυτό.Δεν χρειάζεται ανάλυση....εδώ έχουμε σκοτωθεί μεταξύ μας οι Παναθηναικοί...τι συζητάμε τώρα?

Για τον Μπλατ είναι γνωστή η θέση του και η άποψη του για παρόμοια περιστατικά,και υπάρχουν και σχετικά βίντεο από την Μακάμπι στο Ισραήλ.
Είναι η άποψη μου,και οφείλεις να την σεβαστείς...δεν συγκρίνω προσωπικότητες Πασκουάλ και Πιτίνο.Θα μου επιτρέψεις να το πιστευω αυτό,ότι ο Πιτίνο δεν θα ανεχόταν να σηκωθεί να φύγει..από τον αγώνα επειδή του το επέβαλλε ο πρόεδρος.Ο Πασκουάλ φυσικά και μπορεί να το δεχόταν(εδώ βέβαια ...παίζουν ρόλο και τα λεφτά ίσως....ο Πασκουάλ ποτέ του δεν έχει χαρίσει λεφτά...ο Πιτίνο...δεν έχει ανάγκη τα λεφτά του Δ.Γ...έχει βγάλει απείρως περισσότερα στην ζωή του,για την Κ^&%&λα ήρθε να προπονήσει τον Παναθηναικό)
Nemesakos
QUOTE (papp7 @ Feb 14 2019, 18:05 ) *
Οχι δεν ηταν η αποφαση του μπασκετικο ανεκδοτο.Απο την στιγμη που δεν του αρεσε η ευρωλιγκα και ηθελε να φυγει ηταν σεβαστο.Μπασκετικο ανεκδοτο εγινε γιατι καθονταν και ξεκατινιαζονταν στο insta σαν γκομενα που ανεβαζει τον κ..ο της και απο κατω της γραφουν ''τιμουλα?''.Γιατι εβριζε και απειλουσε με αποδειξεις που ποτε δεν ειδαμε και γιατι οσες ποινες και να ετρωγε εκανε το δικο του, για τις γραφικες του αντιδρασεις χλευαστηκε, οχι για την αποψη οτι αδικειτε. Να το εξισωσουμε και αυτο με το χθεσινο περιστατικο?Εξισωσαμε ηδη το περιστατικο με το πουλμαν - με την φυγη του ολυμπιακου στο ημιχρονο.

Αλλα περα απο αυτο, εχω καταλαβει πολυ καλα οτι και μετα απο τα 3 φαουλ στα πρωτα 28 δευτερα να φευγανε και καθολου να μην κατεβαιναν και το εφηβικο να κεταβαζανε αντι για την αντρικη ομαδα, κατι θα βρισκαμε να πουμε παλι για το ποσο λαθος ενεργεια ειναι και οτι δεν ειναι λυση αυτη ενεργεια κτλ, ακομη και το παιχνιδι να τελειωνε και να να χαναμε με 15-20 ποντους και τελειωνοντας το παιχνιδι να λεγαμε οτι αδικηθηκαμε, θα παιρναμε τις απαντησεις ''καλα εχασαν με 15-20 διαφορα και τους φταιει η διαιτησια ?ή εδω η στατιστικη δειχνει ξεκαθαρα τι φταιει, ή δεν ξερουν να χανουν. Ακομη και μετα απο νικη που εχουν εκφρασει ενοχληση απο την διαιτησια οι απαντησεις ηταν ''Καλα και σημερα που νικησανε με την διαιτησια τα εχουν? ή αυτοι ουτε να χανουν ξερουν ουτε να κερδιζουν''. Επομενως ο μονος τροπος να μην λεγονταν τιποτα για καποια τους ενεργεια,ειναι μην κανουν τιποτα και να συμφωνουν σε ολα , πεταει ο γαιδαρος? Αν πεταει λεει,καλυτερα και απο την aegean.


Δεν ανέφερα πουθενά instagram και άλλα γραφικά που έκανε.. Μίλησα ξεκάθαρα για τις αποφάσεις που πήρε όταν θέλησε να φύγει από την Ευρωλίγκα. Ακόμα και χωρίς τα ποσταρίσματα το μεγαλύτερο μέρος του φίλαθλου κόσμου, όπως και εμείς οι φίλοι του Παναθηναϊκού ήταν κατά μιας τέτοιας απόφασης. Ωστόσο επαναλαμβάνω, εδώ μέσα από φίλους του Ολυμπιακού μόνο και μόνο η πρόθεσή του, σχολιάστηκε σαν ανέκδοτο. Δεν μπορεί λοιπόν μια απόφαση φυγής να είναι ανέκδοτο όποτε μας συμφέρει οπαδικά. Ή είναι και τις 2 φορές ή καμία. Και το συγκεκριμένο σχόλιο πάει ξεκάθαρα σε διάφορους εδώ μέσα που σε 2 παρόμοια περιστατικά έχουν διαφορετικές απόψεις. Όσο όμορφα ή κεκαλυμμένα τοποθετούνται. Για μένα οι 2 αποφάσεις είναι κοινές και δεν βλέπω διαφορά. Τώρα αν με είδες εμένα να αναφέρω το αν ξεκατινιάστηκε έβρισε, χλεύασε, απειλούσε μέσα σε όλο αυτό, τότε μάλλον κάτι λάθος διάβασες. Μάλλον τα χες μαζεμένα μέσα σου και ήθελες να τα πεις. tongue.gif Αυτά τα έκαναν άλλοι, εγώ δεν αναφέρθηκα πουθενά σε αυτά. Ούτε εμβάθυνα ούτε τίποτα. Οπότε νομίζω είναι λίγο άκυρη η ανάλυση που κάνεις με quote αυτά που λέω.

Η δεύτερη παράγραφος είναι ξεκάθαρος μηδενισμός των πάντων. Διαμαρτυρίες και παρόμοιες διαιτησίες έχουμε δει ουκ ολίγες φορές με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Είτε ευνοούταν ο ΟΣΦΠ είτε ο ΠΑΟ πάντα κάποιος νικητής ή ηττημένος θα είχε κάτι να πει. Εκτός και αν το «Νικήσαμε 5 εμείς 8 αυτοί» είναι η πρώτη φορά που το βλέπεις και πέφτεις από τα σύννεφα. Εγώ όσα χρόνια παρακολουθώ βλέπω συνέχεια το ίδια πρωτοσέλιδο. Σκοπός? Να μας δείξουν ότι την έχουν μεγαλύτερη την νίκη. Κόντρα σε όλους και σε όλα και διάφορα τέτοια γραφικά. Ούτε προφανώς έπεσα από τα σύννεφα με 3 φάουλ στα 29 δευτερόλεπτα. Πρώτη φορά είναι? Ανέφερα στο πρώτο σχόλιο μου ότι με παραξένεψε αρνητικά η διαιτησία έδρας στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο δεν είναι τα 3 φάουλ ή μια τεχνική ή 1 φάουλ που δεν έδωσαν. Είναι η διαφορετική αντιμετώπιση της άμυνας του ΟΣΦΠ με την άμυνα του ΠΑΟ. Στον ΠΑΟ άφηναν τις επαφές στον ΟΣΦΠ όχι. Είναι η πρώτη φορά που το βλέπεις? Ή δεν έχεις δει ποτέ να γίνεται το αντίθετο. Έλα τώρα μεταξύ μας είμαστε. wink.gif

Δεν θέλω να πείσω για το δίκαιο ή το άδικο της απόφασης του ΟΣΦΠ. Μια προσωπική άποψη εκφράζω φίλε μου με βάση το πως βλέπω εγώ το άθλημα. Όπως έγραψα και για τον ΠΑΟ ότι ο ΔΓ παίζει με την ιστορία του συλλόγου όταν απειλεί πως θα φύγει από την Ευρωλίγκα, το ίδιο λέω και για τους Αφούς που έφυγαν από αγώνα. Παίζουν με την ιστορία του Ολυμπιακού. Πως να το κάνουμε?
Zoys
Πολύ μεγάλη άνεση να προδικάζεται η άποψη του Blatt βάσει... δεδικασμένου παρότι ο ίδιος δεν την έχει εκφράσει.
stefkorner
Οι ξένοι διαιτητές χρέωσαν 4 φάουλ τον ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ σε 31’’!

υπαρχει και αυτο !
μεχρι χθες εβλεπα να κυκλοφορουσε αυτο με τα 3 φαουλ σε 7 sec στον Παναθηναικο (ευρωλιγκα παλι )
jazz thrilos
Η όλη συζήτηση για τον Μπλατ και για το τι άποψη έχει, αν φοβαται ή οχι να την εκφράσει κλπ, γίνεται μονο και μόνο για να μειωθεί ο μπασκετικός οργανισμός του Ολυμπιακού. Σιγά μην έπιασε ο πόνος μεριδα φίλων του Παναθηναικού για την προσωπικότητα του Μπλατ. Ολα γινονται στον βωμό του "είμαστε διαφορετικοί".

Δεν αγωνιώ καθόλου για το τι θα πει ο Μπλατ. Εικάζω τι μπορεί να σκεφτεται αλλά ειμαι σιγουρος για την προσωπικότητα του και δεν θα την βάλω στην άκομψη οπαδική συζήτηση περί διαφοράς επιπεδου.
Ginobili
QUOTE(stefkorner @ Feb 15 2019, 13:07 ) *
Οι ξένοι διαιτητές χρέωσαν 4 φάουλ τον ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ σε 31’’!

υπαρχει και αυτο !
μεχρι χθες εβλεπα να κυκλοφορουσε αυτο με τα 3 φαουλ σε 7 sec στον Παναθηναικο (ευρωλιγκα παλι )

Έλα μωρέ τι ψάχνεις...βαρεθήκαμε πια με την καραμέλα αυτή.
Το θέμα είναι ο Δ.Γ να καταλάβει τι πρέπει να κάνει για την Ευρώπη...γιατί κουραστήκαμε με όλες αυτές της σαχλαμάρες στην Ελλάδα.

Το 99' θα είναι το πιο καθοριστικό,και πανηγυρικό πρωτάθλημα της ιστορίας...κι όμως ο Παυλος έδιωξε τον Σούμποτιτς,γιατί είχε Ευρωπαικό όραμα..
yorgos
QUOTE
Δεν μπορεί λοιπόν μια απόφαση φυγής να είναι ανέκδοτο όποτε μας συμφέρει οπαδικά. Ή είναι και τις 2 φορές ή καμία. Και το συγκεκριμένο σχόλιο πάει ξεκάθαρα σε διάφορους εδώ μέσα που σε 2 παρόμοια περιστατικά έχουν διαφορετικές απόψεις. Όσο όμορφα ή κεκαλυμμένα τοποθετούνται. Για μένα οι 2 αποφάσεις είναι κοινές και δεν βλέπω διαφορά.


Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Η οποία είναι ότι οι περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού (για να μην πω η συντριπτική πλειοψηφία) όντως πιστευει ότι η ομάδα τους αδικείται από τη διαιτησία στα εγχώρια ματς. Δεν είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι φίλοι του Παναθηναϊκού πιστεύουν ότι συνέβαινε αυτό στην Ευρωλίγκα. Η αποχώρηση του ΔΓ από την Ευρωλίγκα δε γινόταν λόγω διαιτησίας, αλλά επειδή του έβαζαν πρόστιμα όταν μπινελίκωνε΄μέσω ίνσταγκραμ, πετούσε κηροπήγια στους διαιτητές, απειλούσε με βιασμούς τις κόρες τους και "ορκιζόταν στα μάτια τους" ότι δε θα φύγουν ζωντανοί από την Αθήνα. Κι ενώ οι ποινές ήταν χάδια, αυτός συνέχισε να διαμαρτύρεται με αποτέλεσμα να του απαγορευθεί η είσοδος, απόφαση την οποία επίσης έγραψε στα πα...πούτσια του κλπ κλπ. Πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού (αν όχι οι περισσόγτεροι, εδώ μέσα πάντως έτσι φαινόταν) θεωρούσαμε ότι απειλεί με αποχωρήσεις, δημοψηφίσματα και εισβολές στο Νομισματοκοπείο επειεδή δεν τον άφηναν να κάνει τις χουλιγκανιές που κάνει στην Ελλάδα κι όχι επειδή δε μας έδωσαν ένα επιθετικό φάουλ με τη Φενέρ.
Derozan
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα αποχωρήσει.Αυτό θα καταστρέψει το σύλλογο και είναι απορίας άξιο που υπάρχουν εδώ μέσα άτομα που το υποστηρίζουν,άτομα που πέρυσι κατηγορούσαν τον ΔΓ για τον ίδιο ακριβώς λόγο.Αδριατική Λίγκα και VTB δεν τον γλιτώνουν απο την αποχώρηση απο ΕΛ καθώς πολύ δύσκολα οι μέτοχοι να αποδεχθούν κάτι τόσο απαράδεκτο,μπορεί να το κάνουν και στην Ευρώπη αφου το ξεκίνησαν(Επίσης Μακάμπι και ΤΣΣΚΑ τουλάχιστον θεωρώ δεδομένο πως θα υποστηρίξουν τον ΔΓ).Άρα ΕΛ είχαμε.Κι ακόμη κι αν στο σκανδαλώδες ενδεχόμενο γίνει δεκτό κάτι τέτοιο,ο ΟΣΦΠ θα έχει 2-3 ταξίδια τη βδομάδα.Ρωσσία-Ελλάδα-Λιθουανία πχ.Επίσης,ποιος σοβαρός παίχτης θα μείνει σε μια ομάδα που δεν τον αφήνουν να παίξει,που γίνεται περίγελος παγκοσμίως(σε άρθρα στις ΗΠΑ τον παρομοιάζουν με ομάδα LaVar Ball!!!).Πρέπει να γίνει αντιληπτό πως δεν μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν ΚΑΙ στο μπάσκετ,και επίσης ότι όταν δεν σε σπρώχνουν δε σημαίνει ότι σε σφάζουν.Σε πόσες περιόδους ο ΟΣΦΠ έχει τελειώσει με 1-2 φαουλ στα δεκάλεπτα ,με Μιλουτίνοφ 1 φάουλ σε όλο το παιχνίδι.Μεγάλη η δύναμη της συνήθειας.
Τέσπα τα ενδεχόμενα είναι τα εξής:
1)Επική κυβίσθιση όταν επιστρέψει η νηφαλιότητα
2)Αποχώρηση Αφών
3)Αλλαγή πρωταθλήματος και αφανισμός
nikolas_asteri
QUOTE (yorgos @ Feb 16 2019, 03:20 ) *
Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Η οποία είναι ότι οι περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού (για να μην πω η συντριπτική πλειοψηφία) όντως πιστευει ότι η ομάδα τους αδικείται από τη διαιτησία στα εγχώρια ματς. Δεν είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι φίλοι του Παναθηναϊκού πιστεύουν ότι συνέβαινε αυτό στην Ευρωλίγκα. Η αποχώρηση του ΔΓ από την Ευρωλίγκα δε γινόταν λόγω διαιτησίας, αλλά επειδή του έβαζαν πρόστιμα όταν μπινελίκωνε΄μέσω ίνσταγκραμ, πετούσε κηροπήγια στους διαιτητές, απειλούσε με βιασμούς τις κόρες τους και "ορκιζόταν στα μάτια τους" ότι δε θα φύγουν ζωντανοί από την Αθήνα. Κι ενώ οι ποινές ήταν χάδια, αυτός συνέχισε να διαμαρτύρεται με αποτέλεσμα να του απαγορευθεί η είσοδος, απόφαση την οποία επίσης έγραψε στα πα...πούτσια του κλπ κλπ. Πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού (αν όχι οι περισσόγτεροι, εδώ μέσα πάντως έτσι φαινόταν) θεωρούσαμε ότι απειλεί με αποχωρήσεις, δημοψηφίσματα και εισβολές στο Νομισματοκοπείο επειεδή δεν τον άφηναν να κάνει τις χουλιγκανιές που κάνει στην Ελλάδα κι όχι επειδή δε μας έδωσαν ένα επιθετικό φάουλ με τη Φενέρ.


Ενώ τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα περιγράφεις, η «επίσημη» δικαιολογία ήταν η διαιτησία. Οι περίεργοι στο ινστα είναι πεπεισμένοι ότι αδικούμαστε. Όποτε έχει βάση η σύγκριση που γίνεται.
Coach Periklis
QUOTE (Derozan @ Feb 16 2019, 02:54 ) *
Πρέπει να γίνει αντιληπτό πως δεν μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν ΚΑΙ στο μπάσκετ,και επίσης ότι όταν δεν σε σπρώχνουν δε σημαίνει ότι σε σφάζουν.


Ειδικά στο μπάσκετ είμαι δυνάστης αυτοκράτορας και κάνω ο. Τι θέλω, . Τα έχω σαρώσει όλα και δεν αντέχουμε το 50-50
Derozan
QUOTE (Coach Periklis @ Feb 16 2019, 03:17 ) *
Ειδικά στο μπάσκετ είμαι δυνάστης αυτοκράτορας και κάνω ο. Τι θέλω, . Τα έχω σαρώσει όλα και δεν αντέχουμε το 50-50

Μα καλά αφού τόνισα το ΚΑΙ!! ,πως παρεξγήθηκες ; Δεν κάνεις ό,τι θες στο μπάσκετ,κάνεις σε όλα τα άλλα.Απλά δε θες 50-50.Μπορεί να νομίζεις οτι θες,αλλά αυτό που πραγματικά θέλεις δεν είναι 50-50 .Γιατι οι Αφοί έχουν βάλει στο μυαλό σου ότι σε σφάζουν σε όλα τα ματς,ότι πάντα είχες καλύτερη ομάδα και παρα τα 6 ευρωπαικά μου ,που σάρωνα τα πάντα τότε, χρειαζόμουν διαιτησίες για να κερδίσω τον Πελεκάνο.Ας τελείώσει αυτή η γελοιότητα.Μέχρι και πρωτάθλημα σας έχει δώσει ο Αναστόπουλος (που για κάποιο λόγο κράζετε κιόλας)με νον κολ του Σπανούλη,αλλά μονά ζυγά δικά σας.
Βγάλε απτο μυαλό σου φίλε μου ότι έχασες εξαιτίας της διαιτησίας,ήσουν κακός στο γήπεδο.Έκανες 2 γρήγορα φάουλ(Το ένα απτα τρια δεν ήταν αλλά και πάλι ήταν υπερ σας το σφύριγμα γιατι ο Παπ ήταν μόνος του),έχασες τη συγκέντρωση σου και έπαθες συντριβή.Επίσης,έπαιζες με τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ,όχι με την Καρδίτσα,γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι θα κέρδιζες και ότι θα μπορούσες να χάσεις μόνο με τη διαιτησία.

Ήλπιζα πως οι Ολυμπιακοί του φόρουμ δε θα έτρωγαν την κοροιδία των Αφών,που αποπροσανατόλισαν το κοπάδι και δεν ασχολείται πλέον με (μη) πληρωμές,κακή εικόνα κλπ.

Καλή χώνεψη και ας ελπίσουμε η Τσεντεβίτα να σας παίζει με το ποσοστό που θέλετε(90-10)

ΥΓ.Για το περσινό DVD του ΔΓ για πες μου τη γνώμη σου βρε αδερφέ,αυτό το 50-50 θες;Αυτό είναι η εξυγίανση που "παλεύεις";
Quincy
Από ένα foul +5 μέρες σε Περικλή και Derozan για τα ειρωνικά και flame posts. Το τοπικ κλειδώνει.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.