Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' KATHΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑ 2014-15
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Υποδομές
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
iliaszervos
Συμφωνώ - όπως έχει ήδη γραφτεί - ότι είναι κρίμα για τα παιδιά του Αιγάλεω, όπως επίσης συμφωνώ ότι πλήρωσαν τις ως τώρα προκλήσεις ανεγκέφαλων "συμπολιτών" τους. Γνωρίζουμε επίσης τα επιχειρήματα υπέρ και κατά των ως τώρα τιμωριών (πχ ποδόσφαιρο) για ανάλογα θέματα βίας στα γήπεδα.

Συνήθως δεν φταίνε οι αθλητές - όπως και στη συγκεκριμένη περίπτωση τα παιδιά του Αιγάλεω. Οι αθλητές είναι συνήθως τα θύματα.

Λογικά, για να ισχύσει η ίδια λογική που ισχύει για τα επεισόδια που προκαλούν οι οργανωμένοι των μεγάλων ομάδων, (που συνήθως ελέγχουν τα ανθρωποειδή της ομάδας τους) κρίθηκε ότι είχαμε στη συγκεκριμένη περίπτωση κάτι ανάλογο;




Υ.Γ.
Ας μάθουμε όλοι κάτι με τη συγκεκριμένη αφορμή - την επόμενη φορά που θα βρεθεί δίπλα μας σε κάποιο γήπεδο, κάποιος που έχει χάσει τον έλεγχο και προκαλεί - ας τον συγκρατήσουμε.






AS1972
Η ανακοίνωση του Αιγάλεω για την απόφαση....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί φίλοι του μπάσκετ,
Αγαπητοί φίλοι του Αιγάλεω,
Από την πρώτη στιγμή, απερίφραστα καταδικάσαμε τα επεισόδια στο γήπεδο της Ριζούπολης στον αγώνα μπάσκετ Παίδων μεταξύ των σωματείων “ΑΣ Αναγέννηση Πετραλώνων” - “Αιγάλεω ΑΟ”.
Δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλό μας.
Αυτό που ζητήσαμε όμως, ήταν να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι, ακόμα κι αν προέρχονται από το ίδιο το σωματείο μας, όχι όμως τα παιδιά που προσπάθησαν όλη τη χρονιά με τον ιδρώτα τους μέσα στο παρκέ να κερδίσουν την άνοδο στην Α' κατηγορία.
Η αυστηρή - εξοντωτική απόφαση της ΕΣΚΑ, είναι η εξής : α) μηδενισμός στον αγώνα, δηλαδή αποκλεισμός, β) αφαίρεση δύο βαθμών από τη νέα σεζόν, γ) τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, δ) αποπληρωμή των ζημιών και παραπομπή του φακέλου στον Αθλητικό Εισαγγελέα.
Παρά τις προσπάθειες που καταβάλαμε μαζί με τους νομικούς του συλλόγου, δεν κατέστη δυνατό να αντιστρέψουμε το αρνητικό εναντίον μας κλίμα.
Θέλουμε να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι σεβόμαστε απόλυτα την ετυμηγορία και ελπίζουμε (ή μάλλον απαιτούμε!) η τιμωρία ενάντια στο σύλλογο μας να είναι η απαρχή για να εξυγιανθεί ο Ελληνικός αθλητισμός και όχι ένα ακόμη πυροτέχνημα αυστηρότητας κατά δικαίων και αδίκων, που μετά από λίγο θα ξευτίσει....
Πρέπει όλοι να ξέρουν ότι “Αιγάλεω”, είναι τα εκατοντάδες παιδιά που μας εμπιστεύονται καθημερινά οι γονείς τους, από τα φυτώρια της ομάδας, ως το εφηβικό.
Είναι οι καθηγητές φυσικής αγωγής προπονητές - παιδαγωγοί που ασχολούνται καθημερινά μαζί τους.
Είναι οι άνθρωποι που τρέχουν κάθε στιγμή για να φροντίσουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.
Είναι οι αθλητές μας πρώην και νυν, όπως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, παίκτης του Παναθηναϊκού πια, που τιμά τη φανέλα με το εθνόσημο, όπως ο Ιάκωβος Μιλιεντίγιεβιτς, ένας ακόμα καλαθοσφαιριστής με ήθος που διαπρέπει με τη φανέλα του Αιγάλεω και των μικρών εθνικών ομάδων, όπως οι δεκάδες άλλοι αθλητές μας σε Παιδικό και Εφηβικό, που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο και σε ομάδες εθνικών κατηγοριών.
Για όλα αυτά, εμείς και οι αθλητές, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια.
Με την υπόσχεση, να καταβάλουμε κάθε δυνατή ενέργεια, ώστε να απομονώσουμε αυτούς που δημιουργούν προβλήματα.
Με αθλητικούς (και μόνο) χαιρετισμούς.
Το Δ.Σ

https://el-gr.facebook.com/pages/%CE%91%CE%...434105996670013
Shorty
Όσοι παίχτες μπάσκετ γεννηθέντες το 2000 επιθυμούν να ζήσουν μαζί μας τη συναπαρπαστική εμπειρία της Α κατηγορίας παίδων της εσκα στο πρωτάθλημα 2015-16 ας έρθουν να γνωριστούμε κάθε σάββατο και κυριακή στο κλειστό γήπεδο του ρούφ στις 10.00 π.μ.
(τηλ.επικοινωνίας 6972-860919) (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ )
Shorty
QUOTE(Shorty @ May 24 2015, 20:53 ) *
Όσοι παίχτες μπάσκετ γεννηθέντες το 2000 επιθυμούν να ζήσουν μαζί μας τη συναπαρπαστική εμπειρία της Α κατηγορίας παίδων της εσκα στο πρωτάθλημα 2015-16 ας έρθουν να γνωριστούμε κάθε σάββατο και κυριακή στο κλειστό γήπεδο του ρούφ στις 10.00 π.μ.
(τηλ.επικοινωνίας 6972-860919) (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ )




Αναγεννηση Πετραλωνων

Πλέον οι δοκιμές παικτών θα γίνονται παρασκευή 8-9.30 μ.μ και σάββατο 10-11.30 π.μ στο κλειστό του ρουφ!
perry1
QUOTE (basket_view @ Apr 2 2015, 15:22 ) *
[Gkos

i][i]"Ότι και να γίνει αυτοί οι αθλητές είναι Κυπελλούχοι, είναι Πρωταθλητές,
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ!!! "

[i]Αδερφέ , σέβομαι απεριόριστα τα "χωριά" ,άλλωστε και γω σε "χωριό " επαιζα μπάσκετ....


Επίσης ,ούτε εγώ συμφωνώ με το παιδομάζωμα που γίνεται από ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και ακαδημίες ,και έχω καυτηριάσει πολλάκις την στάση του Δούκα πχ ,που έχει φτιάξει ομάδες μόνο από μεταγραφές και θα μπορούσε κάλλιστα να λέγεται "ΓΣ Αμαρουσίου Β ".
Οποιος κάνει κόπο να διαβασει παλιά ποστ (άλλωστε έχουμε και τον Σερλοκ εδώ στο φόρουμ ,που τα ψάχνει όλα-υπολογίζω τώρα να έχει φτάσει στα ποστ του 2006 : ) μπορεί έυκολα να το διαπιστώσει.

Αλλά καλώς ή κακώς κάποια παιδιά πήγαν στο Deree , θα πρέπει να παίξουν στην Β του χρόνου πάλι,είπα ότι είναι κρίμα ,ως εκεί.
Ετερο ,εκάτερο.
Ούτε είπα ότι πρέπει να πάρει την θέση των Κουκουβάουνων στην Α ,ουτε τίποτα.
Μην παραφράζει κανείς τα λεγόμενα μου κατά το δοκούν.[/i][/i]
[/i]



ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ GKOS



Όσο αναφορά για τις έρευνες που έχω κάνει (μια και μου αναγνωρίζεις αυτό τον ρόλο)
Έμαθα ότι στο Πρωτάθλημα παίδων της ΕΣΚΑ υπήρχαν στην αρχή του πρωταθλήματος , αξιολογήσεις ομάδων, και
προγνωστικά για τον πρωταθλητή, από γνωστούς μπλοκερ, (ψάχνω και δεν τα βρίσκω) μάλλον πέσατε για άλλη μια φορά έξω.
Επίσης αγαπητέ Gkos υποστηρίζεις ανοικτά και το ΜΑΡΟΥΣΙ και τον ΔΟΥΚΑ . (είσαι πολύ ΜΑΡΟΥΣΙ και λίγο ΔΟΥΚΑΣ) ανακόλουθος με αυτά που γράφεις πιο πάνω.
ΟΧΙ μόνο εγώ αλλά και άλλοι (στο πόστ της ΕΣΚΑ , ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ) σε κατηγορούν ότι προβάλεις ή και καταρρακώνεις αξίες ανήλικων παικτών και μπαμπάδων. (η διαφορά είναι ότι εγώ τα λέω στα ίσια)
Tώρα έχουμε μία νέα κατηγορία υποδομών τα ΧΩΡΙΑ αυτές της ποταπές ομαδούλες που δεν είναι άξιο το Deree να βρίσκεται
ανάμεσά τους με τόσα αστέρια και με τόσο μεγάλο μπάτζετ του σχολείου και του μπαμπά (οι σωστοί μπαμπάδες όχι αυτοί που σε εκνευρίζουν και δεν πρέπει να υπάρχουν στα γήπεδα).
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ.

Σχετικά τώρα με το Deree έχει έναν καλό προπονητή και μάζεψε σε 10 μέρες αρκετά ταλαντούχα παιδιά με την υπόσχεση ότι του χρόνου θα πρωταγωνιστούν στη Α ΕΣΚΑ. Ξέχασαν όμως ότι πάνε να φτιάξουν ΟΜΑΔΑ και απευθύνονται σε 15χρονα παιδιά και όχι σε επαγγελματίες. Πρέπει πρώτα να δέσουν σαν ομάδα να ματώσουν την φανέλα τους για το ΧΩΡΙΟ τους και για τους
ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΜΠΕΚΤΕΣ ΤΟΥΣ να νικήσουν και να το χαρούν όλοι μαζί στην πλατεία του ΧΩΡΙΟΥ. Το κίνητρο της Α ΕΣΚΑ σε αυτές της ηλικίες δεν τους λέει και πολλά.
Από την άλλη το Deree και κάθε ακαδημία δεν έχει εφηβικό και αντρικό. Αυτά τα παιδιά κάλλιστα θα μπορούσαν να παίξουν (λίγο) και να προπονούνται σε ένα εφηβικό ΧΩΡΙΟ ή σε ένα αντρικό ΧΩΡΙΟ οι παραστάσεις σαφώς καλύτερες από την Α ΕΣΚΑ παιδικο, π.χ. (Μουράτος Αγ. Ανάργυροι, Μιλιτιγεβιτσ Αιγάλεω .......)
Και επειδή υποτίμησες τα ΧΩΡΙΑ σε πληροφορώ ότι υπάρχουν τριών ειδών παίκτες στα ΧΩΡΙΑ.
α. Αυτοί που δουλεύουν το ταλέντο του και προχωρούν σε μεγαλύτερες προκλήσεις.
β. Αυτοί που μέσα από το παιχνίδι και την παρέα του ΧΩΡΙΟΥ ολοκληρώνονται σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ (του αρέσει το ΧΩΡΙΟ).
γ. Αυτοί που νομίζουν ότι είναι σταρ και ούτε στα ΧΩΡΙΑ δεν παίζουν, τότε έχουν αποθημένα και κόμπλεξ και γίνονται
υποχείρια του κάθε πονηρού ΦΙΛΟΥ ΤΟΥΣ (μεταφέροντας απόψεις και αξιολογήσεις ανηλίκων στα μπλοκ)

Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ[size="5"][/size]

Οσον αφορἀ τα παιδιἀ που πηγανε στο Ντερη, δεν υπηρχε καμμἰα υπὀσχεση γαι ανοδο σε κατηγορἰα Α.Οι γονεἰς που αποφἀσισαν αυτἠ τη μεταγραφἠ το ἐκαναν, οι περισσὀτεροι, λὀγω του σχολεἰου ( με την υποτροφἰα οικονομικἀ ανασἀνεις).Η υποτροφἰα δ᾽θηκε μετα απο εξἐταση γραπτἠ στο μἀθημα των αγγλικὠν.Η ομἀδα δεν ανἐβηκε κατηγορἰα, πὀσα παιδιἀ νομἰζετε οτι θα αλλἀξουν ομἀδα απο τους υπὀτροφους αθλητἐς, ισως ενα η κανἐνα. Δὠστε χὠρο και χρὀνο στα παιδιἀ, αφἠστε τους μἀνατζερς απἐξω, οχι MVP σχὀλια εἰναι ΠΑΙΔΙΑ 14 & 15 ΕΤΩΝ, βοηθἠστε τον ερασιτἐχνη αθλητἠ, οχι ΒΙΑ & ΑΛΗΤΕΙΑ σε αυτοὐς τους αγὠνες.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.