Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παικτες που εφυγαν απο τον Ολυμπιακο
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
natouralistis
QUOTE (T.W.Is.M. @ Apr 3 2013, 23:41 ) *
Παμε τωρα στον Ντορσει. Εδω ειναι τα στατιστικα του απο το περασμα του απ το ΝΒΑ. Νουμερα περαστικου θα τα ελεγα. Οχι γιατι ειναι κακος παιχτης, αλλα γιατι δεν ταιριαζει στο ΝΒΑ. Τα προτερηματα του δεν ειναι τετοια που να τον βοηθανε. Σεντερ 2.03 δεν υπαρχουν εκει(καλα, υπαρχει ο Chuck Hayes, αλλα αυτος ειναι ο Χαινς του ΝΒΑ). Την ταχυτητα που εχει στα ποδια και την αλτικοτητα την εχουν κι αλλοι, ισως οχι σεντερ, αλλα 4αρια. Ολα τα χρονια του εκει αλλωστε σαν PF επαιζε. Οι ψηλοι που παιζουν εκει με αυτο το υψος εχουν ενα αξιοπρεπες σουτακι απ τα 4-5 μετρα, ο Ντορσει δεν το εχει. Η ομαδικη αμυνα, στην οποια διακρινεται τοσο στην Ευρωπη, ειναι διαφορετικη εκει με τα αμυντικα 3''. Υπερτερει σε δυναμη σε σχεση με τους ισουψεις του, αλλα δεν μπορει να το εκμεταλλευτει οταν δεν εχει παιχνιδι με πλατη. Θα ειχε να αντιμετωπισει ψηλοτερους και δυνατοτερους παιχτες, που θα τον εκαναν να μοιαζει συνηθισμενος παιχτης και οχι το τερας δυναμης και ενεργειας που εδειχνε στην Ευρωπη. Και οσο κι αν δουλεψει και βελτιωθει, ειναι ηδη 30 χρονων. Αν ηταν 23, θα το συζητουσα αλλιως.
Ο δε Varejao που ειπες, ειναι ψηλοτερος, ειναι πολυ καλος ριμπαουντερ και τα δινει ολα παιζοντας σε μια κακη προς το παρον ομαδα, που χτιζεται τωρα. Οταν ξεκινησε μαλιστα, δεν εκανε ουτε τα μισα απ οσα κανει τωρα(σε αποδοση). Απλα βελτιωθηκε αυτος, χειροτερεψε κι η ομαδα του και φαινεται πιο πολυ. Παρταλι δε θα τον ελεγα σε καμια περιπτωση. Μπορει αν επιστρεψει στην Ευρωπη να μην κανει κατι σπουδαιο, αλλα εκει πλεον εχει πιασει. Οπως εχει πιασει και ειναι υπολογισιμος(αν και αμπαλος) ο Ομερ Ασικ. Ειναι ψηλος, καλος ριμπαουντερ, δυνατος, σπρωχνει στην αμυνα και παιζει επιτυχημενα το ρολο του τροχονομου σεντερ που δινει σκριν στο Χαρντεν και τους αλλους περιφερειακους του Χιουστον. Στην Ευρωπη δε θα ειχε ουτε το μισο impact απο τον Ντορσει, αλλα εχει τους 10 ποντους υψος που λειπουν απο τον Τζοι για να κανει καριερα στην πατριδα του.


Δεν αμφιβάλλω ότι δεν θα έκανε καμία διαφορά στο NBA και ούτε θα άλλαζε το ρου της ιστορίας του πρωταθλήματος όπως εδώ, η ένστασή μου έγκειται στο ότι τον κατηγορείς για μεγαλομανία και έλλειψη αυτογνωσίας επειδή έψαχνε συμβόλοιο στο αμέρικα.

QUOTE (T.W.Is.M. @ Apr 3 2013, 23:41 ) *
Αν μπορουσε αλλωστε να κανει καριερα εκει, θα εφτανε στα 29 να ψαχνει μπας και παρει συμβολαιο? Δεν ειναι ολοι οι Αμερικανοι που ερχονται στην Ευρωπη Παρκερ για να τους πεσει τοσο εξω το ΝΒΑ.



Μπορεί μια απόφαση να σε κυνηγά σαν κατάρα σε όλη σου την ζωή; Σίγουρα μπορεί ειδικά όταν μιλάμε για μια απόφαση που πλέον έχει φτάσει στα όρια της ιεροσυλίας. Το 1978 ο Κλίφτον Χέρινγκ αποφάσισε να κόψει τον Μάικλ Τζόρνταν από την ομάδα του γυμνασίου Λέινι και αυτό θα τον ακολουθεί για πάντα. Ο Χέρινγκ σταμάτησε να είναι ένας απλός προπονητής, έγινε ο προπονητής που έκοψε τον Τζόρνταν με τους πάντες να αναρωτιούνται, πως τα κατάφερε;

Και όμως το 1978 όσοι παρακολουθούσαν την ομάδα του Χέρινγκ εκείνη την εποχή δεν μπορούσαν να διακρίνουν ότι εκεί υπήρχε ένας παίκτης που θα γίνονταν ο καλύτερος στον κόσμο. Ήταν ένας ακόμα δευτεροετής φοιτητής ανάμεσα σε πενήντα διψασμένα για μπάσκετ και διακρίσεις, αγόρια. Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ο Μάικ Τζόρνταν (όπως τον φώναζαν τότε), μπορούσε να χειριστεί καλά την μπάλα, αλλά η βολή του ήταν απλά καλή και η άμυνα του μέτρια. Ήταν 7,8 ίντσες κοντύτερος από αυτό που ήθελε ο Χέρινγκ και υπήρχαν μόνο 15 θέσεις για την πρώτη ομάδα και 15 για την Τζούνιορ.

Ο Χέρινγκ μάζεψε τους βοηθούς του στο γραφείο του για να συγκρίνουν τις σημειώσεις τους καθώς τα περισσότερα πανεπιστήμια είχαν διαλέξει ήδη τις ομάδες τους. Ο κόουτς είχε πάει στα πλέι όφ τις προηγούμενης χρονιάς με παίκτες που γνώριζαν να παίζουν πολύ καλή άμυνα, να είναι ψηλά κορμιά και να γνωρίζουν την τακτική του . Οι βοηθοί του εμφανίστηκαν μετά από ώρες με τις περιβόητες λίστες και τις τοιχοκόλλησαν στην πόρτα του γυμναστηρίου που χρόνια αργότερα θα έπαιρνε το όνομα του Μάικλ Τζόρνταν.

Εκείνες τις ημέρες ήταν σπάνιο για δευτεροετή παίκτη να μπαίνει στο πανεπιστήμιο. Ο Χέρινγκ όμως έκανε την έκπληξη και πήρε στην ομάδα ένα δευτεροετή, που όμως δεν ήταν ο Τζόρνταν , αλλά ο συμπαίκτης του και κολλητός του φίλος ,Λερόι Σμιθ!!! Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Τζόρνταν μόλις είδε τις λίστες έφυγε πικραμένος και πήγε κατευθείαν σπίτι του όπου έκλαψε με λυγμούς.


Μέχρι και για το Θεό υπήρξε άνθρωπος που τον απέρριψε!
Zephyr
QUOTE(natouralistis @ Apr 4 2013, 00:11 ) *
Δεν αμφιβάλλω ότι δεν θα έκανε καμία διαφορά στο NBA και ούτε θα άλλαζε το ρου της ιστορίας του πρωταθλήματος όπως εδώ, η ένστασή μου έγκειται στο ότι τον κατηγορείς για μεγαλομανία και έλλειψη αυτογνωσίας επειδή έψαχνε συμβόλοιο στο αμέρικα.


Για μεγαλομανία δεν ξέρω, αλλά έλλειψη αυτογνωσίας σίγουρα έχει. Όχι μόνο για το ΝΒΑ (σχετικά με το οποίο έκανε καλή ανάλυση των προσόντων των εκεί 4-5ριων ο twism) αλλά και για την πεποίθηση του ότι μπορεί να λειτουργήσει σαν σκόρερ σε top επίπεδο στην Ευρώπη. Εντάξει και ο Κόλεμαν της Καβάλας θυμίζει Μαλόουν στην φετινή Α1 αλλά αν έβγαινε στο Τοπ16 να παίξει, αμφιβάλλω αν θα μπορούσε να κάνει τα μισά από αυτά που κάνει εδώ. Έτσι κ ο Ντόρσει, βάζει 15π. στην Τουρκία και χαίρεται, το γεγονός ότι στην καλύτερη χρονιά του στην Ευρώπη (πέρσι με τον Ολυμπιακό) έβαζε 10 π. στην καλύτερη δυνατή του μέρα ενώ στην συνηθισμένη του έβαζε 6π. ξέρω γω, μάλλον δεν το απασχολεί. Εκεί δε που τρελάθηκα είναι το σημείο στο οποίο ισχυρίζεται ότι δούλεψε το καλοκαίρι και έβαλε παιχνίδι με πλάτη στο ρεπερτόριο του! Δεν μπόρεσε να το κάνει ο Ντουάιτ Χάουαρντ με τον Ολάζουον να του κάνει ιδιαίτερα, αλλά ο Τζόι το έκανε μέσα σε ένα καλοκαίρι...
kseplenhs
Κατ'αρχήν θεωρούμε δεδομένο πως ο σπανούλης καθόρισε το ρόλο του ενώ δεν ξέρουμε τι ακριβώς ειπώθηκε.

Γιατί πέρα του τι ειπώθηκε υπάρχει το γεγονός πως ο τζόι απο φέτος ήθελε κάτι παραπάνω απο τον περσινό του ρόλο.Μιλούσε η εικόνα γι'αυτό και όχι τα σενάρια ή τα ψυχογραφήματα.Σε βαθμό να κάνει τον καουμπόι και να παίρνει τη μπάλα στην κορυφή της ρακέτας και να ντριμπλάρει πίσω απο την πλάτη σαν τον κρις πολ.Ε αν σε μια απο αυτές τις φάσεις κάποιος τα πήρε στην κράνα(εν προκειμένω ο σπανούλης) και του είπε "κάτσε στα αυγά σου και άστα αυτά",δεν νομίζω να είναι και τόσο ωμή παρέμβαση στον καθορισμό των ρόλων.

Για τον ντόρσει όμως όταν έφυγε,έκανε και κάτι δηλώσεις ο χάινς.Οπότε καλό θα ήταν πριν βγουν συμπεράσματα του στυλ "ο μπαρτζώκας έφαγε τον παιχταρά για να φέρει τον πάουελ το σαπάκι" ή "ο σπανούλης το έχει κάνει τσιφλίκι του",ας ρίξουμε μια ματιά στο τι είπε ένας παίχτης που ούτε ήξερε τον μπαρτζώκα απο χτές για να πάρει το μέρος του δίκαια ή άδικα ούτε φυσικά πείθει πως κρύβεται πίσω απο τις πρωτοβουλίες του...σπανούλη
rankin
Αγαπάμε Τζόι Ντόρσει, ότι και να πει, ότι και να έκανε....
Αυτος ειναι ο παιχτης που μας έλειπε χρόνια, και μόλις τον βρήκαμε, φρόντισε ο ιδιος να τον χάσουμε πάλι...
vastravoud
Πάντως η αλήθεια ειναι ότι ο Ντόρσεϊ μοιάζει λίγο σαν κακομαθημένος πιτσιρικάς....
επαθα λαστιχο
QUOTE(vastravoud @ Apr 4 2013, 13:06 ) *
Πάντως η αλήθεια ειναι ότι ο Ντόρσεϊ μοιάζει λίγο σαν κακομαθημένος πιτσιρικάς....

Εγω τον αντιπαθησα αμεσως,μου εβγαζε και εμενα κατι αναλογο.και οχι επειδη επαιξε στον οσφπ.και ο ουκιτς εχει εκνευριστικη μουτσουνα
Weekendman
Το θέμα όμως είναι ότι άμα βαθμολογούσαμε τον Ολυμπιακό ,και επιμέρους τους Σπανούλη,Μπαρτζώκα και τους υπολοίπους για το πώς διαχειρίστηκαν την φυγή Ντόρσει, θα έβαζα εγώ τουλάχιστον πολύ καλά, αφού από εκεί που έφυγε ένας βασικός σέντερ και έπρεπε να αναζητηθεί πολύ σύντομα αντικαταστάτης ,και να βελτιωθεί ταυτόχρονα ραγδαία η άσχημη τότε ευρωπαϊκά εικόνα της ομάδας, η ομάδα τέλειωσε εντυπωσιακά το 2012 με χειροκροτήματα από τους αντιπάλους, και ο διάδοχος Παόυελ αξιοποιούταν επιθετικά από την ομάδα και τον…ατομιστη Σπανούλη.

Οπότε πρέπει να αμφιβάλλω αν ο Ντόρσει έπαιξε τόσο αποφασιστικό ρόλο στο ξήλωμα του κύρους του Μπαρτζώκα ,και σε αυτό τον Ολυμπιακό των πολλών μεταπτώσεων που βλέπουμε τώρα ,η αν έπαιξαν ρόλο άλλα μεταγενέστερα πράγματα είτε αυτά ήταν τραυματισμοί είτε αστοχία στα τρίποντα είτε εσωτερικά θέματα της ομάδας λαρισαϊκά η μη...
Anaz
QUOTE
Γιατι δεν ειπε τιποτα για την Καχα Λαμποραλ οταν εφυγε?
Bαριεμαι να το ψαξω αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι καπου ειχε πει κατι αντιστοιχο, οτι δεν αξιοποιουνταν καθολου στην επιθεση.
Hakeem
Καμια σχεση, στην Καχα Λαμποραλ ο Ιβανοβιτς δεν τον ηθελε και τον ειχε εκτος 12αδας στα περισσοτερα παιχνιδια (ή με ελάχιστο χρονο) και ετρεχε πανω κατω τα σκαλιά του γηπέδου, συνηθισμένες τακτικές του smiley.gif

Reggie Miller #31
Ο Ντόρσει πρέπει να έχει παρατεταμένη περίοδο.Δεν εξηγείται αλλιώς...
Zephyr
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Apr 9 2013, 16:53 ) *
Ο Ντόρσει πρέπει να έχει παρατεταμένη περίοδο.Δεν εξηγείται αλλιώς...


Ότι θυμάται χαίρεται. Μάλλον θέλει να κερδίσει την συμπάθεια του ΔΓ για την περίοδο του καλοκαιριού... icon_drunk.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Zephyr @ Apr 9 2013, 17:18 ) *
Ότι θυμάται χαίρεται. Μάλλον θέλει να κερδίσει την συμπάθεια του ΔΓ για την περίοδο του καλοκαιριού... icon_drunk.gif


ΟΚ, ας παρουν Ντορσει να παρουμε Λασμε... 69.gif
natouralistis
Κάποιοι του γράψαν στο face "παίξε τώρα στη Τουρκία, χωρίς ευρωλίγκα" και απάντησε

ο Ολυμπιακός με ανάγκασε να υπογράψω ένα συμβόλαιο το οποίο έλεγε ότι δεν θα μπορούσα να αγωνιστώ σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας ή της Ελλάδος την τρέχουσα σεζόν, και αν δεν το υπέγραφα δεν θα μπορούσα να παίξω μπάσκετ για τους επόμενους έξι μήνες, έτσι όλοι εσείς αν δεν ξέρετε όλην την ιστορία κρατήστε τις αρνητικές σκέψεις για τον εαυτό σας. Πρώτα σε αγαπούν και μετά σε μισούν.

Η επίθεση στον Ολυμπιακό ποιά είναι ακριβώς; Επειδή βάζουν πιασάρικες επικεφαλίδες τα μμε τις υιοθετείτε; Είπε ο άνθρωπος γιατί δε πήγε σε καλύτερη ομάδα όταν έφυγε από εμάς..
argeitis
Πολύ ασχοληθήκαμε μου φαίνεται με τον Ντόρσεϋ.

Έχουμε σημαντικό αγώνα αύριο.
damian
kseplenhs
Μιλάμε για συγκλονιστικά μεγάλο υπερπαικταρά...

αν έμενε ευρώπη,πλακίτσα σε όλους είχε το πρόγραμα και σερί ευρωλίγκες μέχρι να βερεθεί.Καλά που πήγε nba για τον νιώσουν εντόνως και εκεί
natouralistis
Πρώτο θέμα στο Αμέρικα ο Πάτρικ ο Μπεβέρλαρος...

Σε προσπάθεια για κλέψιμο στον Γουέστμπρουκ, τον χτύπησε στο γόνατο και πάει για επέμβαση, αλλάζοντας τις ισορροπίες στα play off...
T.W.Is.M.
QUOTE(natouralistis @ Apr 27 2013, 02:01 ) *
Πρώτο θέμα στο Αμέρικα ο Πάτρικ ο Μπεβέρλαρος...

Σε προσπάθεια για κλέψιμο στον Γουέστμπρουκ, τον χτύπησε στο γόνατο και πάει για επέμβαση, αλλάζοντας τις ισορροπίες στα play off...


Κατι τετοια εκανε κι ο Ελληνιαδης στους τελικους του 1993 και αφησε εκτος απο ενα ματς το Βρανκοβιτς... smiley.gif
damian
Πολλές παλιές αγάπες θα ξανασμίξουν στον ημιτελικό...
αετος 67
Μου εκανε εντυπωση που δεν μιλησατε για τους 2 Ελληνες παιχταραδες που ηταν περυσι στον Ολυμπιακο.
Τι λετε λοιπον για Πελεκανο και Γλυνιαδακη?
Επισης ποια η αποψησας για Καυκη , Δορκοφικη και Καραθαναση (που ειναι αληθεια αυτος) ???
T.W.Is.M.
QUOTE(αετος 67 @ May 17 2013, 22:20 ) *
Μου εκανε εντυπωση που δεν μιλησατε για τους 2 Ελληνες παιχταραδες που ηταν περυσι στον Ολυμπιακο.
Τι λετε λοιπον για Πελεκανο και Γλυνιαδακη?
Επισης ποια η αποψησας για Καυκη , Δορκοφικη και Καραθαναση (που ειναι αληθεια αυτος) ???


Του Πελεκανου μαλλον κακο του εκανε το περασμα απο τον Ολυμπιακο. Ξεχωριζει σε ενα βαθμο στον Αρη, αλλα οχι οσο θα μπορουσε. Για τον Big Show/Γλυνιαδακη τι να πω? Δεν εχω ιδεα τι κανει στο Καζακσταν. Αν θες να σου πω τι κανει στο ρινγκ του WWE... tongue.gif
Ο Καυκης ειναι απο τους παιχτες που προσπαθησαν περισσοτερο ενω δεν ειχαν τις δυνατοτητες αλλων. Οτι μπορουσε το εδωσε και το δινει ακομα οπου παιζει. Ο Δορκοφικης απ οτι βλεπω οσο μεγαλωνει γινεται ολο και πιο πολυ παιχτης ρακετας, χωρις να αφηνει το σουτ απ την περιφερεια. Δεν ηταν στο επιπεδο του Ολυμπιακου(τουλαχιστον τοτε που επαιζε, γιατι τη μαυρη διετια 2004-05 θα επαιζε κι αυτος), αλλα ειναι ενας χρησιμος παιχτης για μικρη ομαδα Α1. Αν δεν κανω λαθος, Καυκης και Δορκοφικης θα βρεθουν αντιμετωποι για την παραμονη την τελευταια αγωνιστικη. Ο Καραθανασης πρεπει να ειναι στην Καβαλα. Αυτος δε γλιτωσε τον υποβιβασμο. Παλιοτερα οταν ερχοταν ενας νεαρος παιχτης στον Ολυμπιακο οσο ηταν στην εξελιξη, ποτε δεν καταφερνε να εξελιχθει οσο περιμεναν ολοι. Σ αυτους ηταν και ο Καραθανασης. Στις ελαχιστες φορες που τον ειχα δει παντως μου φανηκε καπως ατσαλος. Μεχρι που ηρθε η φουρνια Παπανικολαου-Σλουκα-Μαντζαρη και ελπιζω και Κατσιβελη και εξελισσεται επιτελους.
passer
QUOTE (T.W.Is.M. @ May 18 2013, 01:11 ) *
Ο Καυκης ειναι απο τους παιχτες που προσπαθησαν περισσοτερο ενω δεν ειχαν τις δυνατοτητες αλλων. Οτι μπορουσε το εδωσε και το δινει ακομα οπου παιζει. Ο Δορκοφικης απ οτι βλεπω οσο μεγαλωνει γινεται ολο και πιο πολυ παιχτης ρακετας, χωρις να αφηνει το σουτ απ την περιφερεια. Δεν ηταν στο επιπεδο του Ολυμπιακου(τουλαχιστον τοτε που επαιζε, γιατι τη μαυρη διετια 2004-05 θα επαιζε κι αυτος), αλλα ειναι ενας χρησιμος παιχτης για μικρη ομαδα Α1. Αν δεν κανω λαθος, Καυκης και Δορκοφικης θα βρεθουν αντιμετωποι για την παραμονη την τελευταια αγωνιστικη.



Βασικά είναι συμπαίκτες στον Ηλυσιακό οπότε εκτός κι αν έχει κάποιο σκοτεινό σενάριο συνωμοσίας να μας αναλύσεις icon_drunk.gif
μάλλον έχουν κοινό στόχο.
T.W.Is.M.
QUOTE(passer @ May 18 2013, 01:50 ) *
Βασικά είναι συμπαίκτες στον Ηλυσιακό οπότε εκτός κι αν έχει κάποιο σκοτεινό σενάριο συνωμοσίας να μας αναλύσεις icon_drunk.gif
μάλλον έχουν κοινό στόχο.


Σωστα, μηπως τοτε ο Καυκης επαιζε περσι στο Περιστερι και με μπερδεψε?
Αλλιως καποιος απ τους δυο τα εχει παρει απο το πλουσιο σωματειο των δυτικων προαστιων. 69.gif
doctor_dru
QUOTE (T.W.Is.M. @ May 18 2013, 01:56 ) *
Σωστα, μηπως τοτε ο Καυκης επαιζε περσι στο Περιστερι και με μπερδεψε?
Αλλιως καποιος απ τους δυο τα εχει παρει απο το πλουσιο σωματειο των δυτικων προαστιων. 69.gif

ακριβώς!Ο Καυκής ήταν πέρσι στο Περιστέρι...
αετος 67
http://www.euroleague.net/competition/play...easoncode=E2000

Τον θυμαται κανενας ?
Reggie Miller #31
Επιστρέφω στα παρκέ τον Σεπτέμβρη!


Βασιλόπουλος σπίκινγκ!
Reggie Miller #31
Α ρε Κάιλ!
rchos
Ο Άντις αν δεν έχουν χακάρει το twitter του Misko υπογράφει στους Χοκς στο NBA
Εντάξει τέτοια εποχή το καλοκαίρι του 11 που προετοιμαζόταν με την Εθνική του για το Ευρωμπάσκετ σιγά μην φανταζόταν την τρελή πορεία που θα ακολουθούσε από τότε.

Τέταρτη θέση στο Ευρωμπάσκετ
Δύο Ευρωλίγκες
και τώρα συμβόλαιο στο NBA.

τρεεεεελοοοοο που θα έλεγε και μια ψυχή.
Reggie Miller #31
Αν είμαστε τυχεροί τουλάχιστον θα χειροκροτήσουμε τον Λίνας σαν αντίπαλο!
SteveNashidis
Ξερουμε ποσα πηρε ο Σερμαντινι απο την σαραγοσα και πόσα του έδινε ο ολυμπιακος?
Ο παικτης ζητουσε 750.000 απο τους αφους
Reggie Miller #31
Ο Βασιλόπουλος πάει Βαγιαδολίδ...Ελπίζω πραγματικά να μπορέσει να παίξει.
Πραγματικά πολύ γκαντέμης...Σιδερένιος λοιπόν και καλή επιτυχία...
Zoys
Μακάρι να καταφέρει να συνεχίσει σε ένα καλό επίπεδο παρά τον χρόνο που έχει χάσει την τελευταία τριετία. Από τους πιο άτυχους παίκτες, θα προτιμούσα να πω την αλήθεια να συνέχιζε στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ με τον οποίο παραδέχθηκε πως υπήρχαν συζητήσεις.
captain charisma


ο ντορσει μας δειχνει τα προσοντα του laugh.gif
rankin
WTF Joey??? laugh.gif
Γαιδούρι λέμε...
D-Wade
Μεχρι το γόνατο biggrin.gif
frenchman7
yorgos
Τώρα καταλάβαμε γιατί έφυγε από τον Ολυμπιακό. Του' πεσε του Σπανούλη το σαπούνι στο ντους...
LFO
QUOTE(yorgos @ Sep 24 2013, 15:47 ) *
Τώρα καταλάβαμε γιατί έφυγε από τον Ολυμπιακό. Του' πεσε του Σπανούλη το σαπούνι στο ντους...


Δυσκολο. Δυο χρονια τωρα ο Σπανουλης ασχολειται με τα σαπουνια αλλων.
akratacity
μαρτινας γκετσεβιτσιους: ολοι για δυο χρονια στεκομασταν μονο στο σουτακι που ειχε αλλα ο ανθρωπος ειναι πραγματικη μηχανη των ριμπαουντ smiley.gif

8 καθαρισε χθες τη στιγμη που ο γλυνιαδακης ειχε μονο 1
sacarame
QUOTE(akratacity @ Oct 2 2013, 11:18 ) *
μαρτινας γκετσεβιτσιους: ολοι για δυο χρονια στεκομασταν μονο στο σουτακι που ειχε αλλα ο ανθρωπος ειναι πραγματικη μηχανη των ριμπαουντ smiley.gif

8 καθαρισε χθες τη στιγμη που ο γλυνιαδακης ειχε μονο 1



Ναι αλλά ο Γλύνιας έδωσε 4 ασσίστ... Αν δεν είναι αυτό πλέι-μέικερ ρακέτας, τότε τι;; smiley.gif
vonzuchter
Θυμαμαι ειχα παει την εποχη της απολυτης παρακμης του μπασκετικου τμηματος του Ολυμπιακου στο Σεφ ενα κυριακατικο μεσημερι. Ειμασταν ζητημα 30 ατομα στο γηπεδο απολυτη μιζερια , ο Θρυλεων χαλια ,μεσα στη γλιτσα η στολη του και με τρυπια σκισμενα αθλητικα παπουτσια , καθοταν και αραζε με το κοινο και τον πειραζαμε του λεγαμε "Θρυλεων σε ψαχνει ο παναθας να σε *αμησ*" 69.gif Και εκανε καραγκοζιλικια χειρονομιες και αλλα τετοια. Πολυ γελιο αλλα ταυτοχρονα παρακμη.
Εκεινη τη μερα υπηρχε ενας θηριωδης σεντερ ,Η παικτουρα ο Ρομπερτ Γκουλιας τι εγινε? Κραμα Ολαζουων , Τζαμπαρ και Σακιλ μαζι με ολιγον τι απο Γιουινγκ. Τι απογινε αυτος αραγε? Θυμαμαι σε καθε επαφη του με τη μπαλα γινονταν πραγματικη αποθεωση και φωναζαμε το ονομα του. Εγω τοτε ειχα ζησει στη Κρητη σχεδον 3 χρονια για δουλεια και δεν ειχα καν τηλεοραση εκει που εμενα και ειχα χασει επαφη με το αθλημα μονο ΝΒΑ εβλεπα σε σπιτι ενος φιλου που ηταν φανατικος. Και με το που γυρισα αθηνα η πρωτη επισκεψη στο ΣΕΦ ηταν αυτο το σκηνικο παρακμης που περιεγραψα. Αλλα μου ειχε κανει πολυ εντυπωση αυτος ο παικτης. Τρελο δούλεμα απο το κοσμο πανηγυριζαμε οταν εβαζε καλαθι και αυτος γελαγε το διασκεδαζε παρα το οτι τον κοροιδευαμε. Τιμιος γιγαντας....
akratacity
QUOTE (sacarame @ Oct 2 2013, 12:19 ) *
Ναι αλλά ο Γλύνιας έδωσε 4 ασσίστ... Αν δεν είναι αυτό πλέι-μέικερ ρακέτας, τότε τι;; smiley.gif

τι βουισιτς και τι τομασεβιτς???δεν πιανουν μια μπροστα στον ανδρεα
Air Kef
Vonzuchter ο Γκούλιας αποσύρθηκε το 2010 παιζοντας σε μια ομαδα στην Ουγγαρία.

Το 2004-05 που έπαιζε, δεν ειχα δει και τόσο μιζέρια, ίσα ίσα, υπήρχε εμφανή δίψα από τον κόσμο.
Η αρχή της σεζόν ήταν όντως αποκαρδιωτική, ευτυχώς όμως ήρθαν κάποιοι παίκτες στην συνέχεια και σώθηκαν τα προσχήματα εκείνης της σεζόν.
Χαρακτηριστηκά θυμάμαι, μόλις η ομάδα έκανε κάποιες συνεχόμενες νικες, ερχόταν ο Ηρακλής στο ΣΕΦ και το γήπεδο είχε χίλιαδες κόσμο μέσα, ενδεικτικό ότι ήθελε την ομάδα ξανά ψηλά.

Γενικά βρήκα το ποστ σου αποκρουστικό, ειδικά τα αστεία στον θρυλέων για καποιον πανάθα προσπαθώ ακόμα να τα καταλάβω.
vonzuchter
QUOTE(Air Kef @ Oct 2 2013, 14:05 ) *
Vonzuchter ο Γκούλιας αποσύρθηκε το 2010 παιζοντας σε μια ομαδα στην Ουγγαρία.

Το 2004-05 που έπαιζε, δεν ειχα δει και τόσο μιζέρια, ίσα ίσα, υπήρχε εμφανή δίψα από τον κόσμο.
Η αρχή της σεζόν ήταν όντως αποκαρδιωτική, ευτυχώς όμως ήρθαν κάποιοι παίκτες στην συνέχεια και σώθηκαν τα προσχήματα εκείνης της σεζόν.
Χαρακτηριστηκά θυμάμαι, μόλις η ομάδα έκανε κάποιες συνεχόμενες νικες, ερχόταν ο Ηρακλής στο ΣΕΦ και το γήπεδο είχε χίλιαδες κόσμο μέσα, ενδεικτικό ότι ήθελε την ομάδα ξανά ψηλά.

Γενικά βρήκα το ποστ σου αποκρουστικό, ειδικά τα αστεία στον θρυλέων για καποιον πανάθα προσπαθώ ακόμα να τα καταλάβω.


και ομως αυτη ηταν η κατασταση που βιωσα ηταν οπως ακριβως τα περιεγραψα. οντως ηταν αρχη της σεζον δε θυμαμαι τον αγωνα. και το σκηνικο με το θρυλεωντα ειναι οπως ακριβως το περιεγραψα. αυτες οι δυο εικονες μου εχουν μεινει στο μυαλο. ο θρυλεων με τη βρωμικη στολη και την 'επικοινωνια' με τους φιλαθλους, και η αποθεωση του γκουλιας με το που ακουμπουσε μπαλα με τον ιδιο να το διασκεδαζει. Ψαχνωντας για τον Γκουλιας στο γκουγκλ βρηκα και μια επικη δηλωση του. "ο Ελληνικος γυρος ειναι καλυτερος και δεν συγκρινεται με τον Ουγγρικο".
T.W.Is.M.
34 ποντοι με 8/10 τριποντα απο τον Γκετσεβιτσιους σημερα εναντιον της Ολντενμπουργκ! wos_sport3.gif 41.gif
Red.Emerald
Αυτό ξεπερνάει τα όρια του μεταφυσικού ...

Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους ο οποίος τελείωσε το ματς με 34 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 28,5 λεπτά συμμετοχής, σουτάροντας με 80% (8/10) έξω από τα 6.75μ.

w00t.gif
rankin
Δεν είναι μεταφυσικό...
Είναι η διαφορά στο βάρος της κάθε φανέλλας και η διαφορά στο βάρος των @@ του κάθε παίχτη..
Red.Emerald
QUOTE(rankin @ Oct 4 2013, 11:27 ) *
Δεν είναι μεταφυσικό...
Είναι η διαφορά στο βάρος της κάθε φανέλλας και η διαφορά στο βάρος των @@ του κάθε παίχτη..


Σίγουρα μετράει και αυτό αλλά η προιστορία του λέει πως ήταν πάντοτε παίκτης με ταβάνι 10π και 45% στο τρίποντο. Εχθές μάλλον έκανε το ματς της ζωής του.

rchos
QUOTE(Red.Emerald @ Oct 4 2013, 12:51 ) *
Σίγουρα μετράει και αυτό αλλά η προιστορία του λέει πως ήταν πάντοτε παίκτης με ταβάνι 10π και 45% στο τρίποντο. Εχθές μάλλον έκανε το ματς της ζωής του.


Τις σαιζόν 2009-2010 και 2010-2011 είχε καλύτερα νούμερα από αυτά που περιγράφεις πάντως.
Ειδικά το 2009-2010 στην Ευρωλίγκα ήταν εξαιρετικός και με 14,2 πόντους και με 3,3 ασσίστ.Έκανε πάρα πολλά πράγματα στο γήπεδο για την ομάδα του. Εντομεταξύ και στο μεταξύ μας παιχνίδι στην Λιθουανία ήταν φοβερός και μας είχε σκοτώσει μαζί με τον Πόποβιτς(Μπόγιαν).Στην παράταση καταφέραμε να κερδίσουμε τελικά.


Είναι ο κλασικός παίχτης πιθανολογώ που στην ομάδα του αποδίδει εξαιρετικά αλλά μακριά από αυτήν δυσκολεύεται να προσαρμοστεί.Η ομάδα του ήταν είναι και θα είναι η Λιέτουβος.
assistant
Το ξερε κανεις οτι ο Τζος Παουελ θα παιξει φετος στους Νικς;;;;;;μολις το διαβασα και μου φυγε το λαπτοπ απ τα χερια......ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.