Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. @ Α1 2010/11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Jabar
ΑΕΚ
Ποιος θα δηλώσει συμμετοχή;
Του Γιώργου Νικολάου
17/07/2011 (14:15)

Tην ίδια ώρα, που η ΠΑΕ ΑΕΚ θα "γκρεμίζει τα τείχη" του "Ελ. Βενιζέλος" για να υποδεχτεί τον Iσλανδό Έιντερ Γκούντγιονσεν, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ θα συνεδριάζει για να βρει λύσεις για το πολύπαθο Τμήμα Μπάσκετ. Η "βραδυφλεγής βόμβα" πέφτει πάνω της.Η "Original" διοίκηση (τα περισσότερα μέλη της οποίας θα προτιμούσαν να βρίσκονται στο αεροδρόμιο) αναζητεί τρόπο για να την εξουδετερώσει, αλλά δεν είναι εύκολο… Ο Μπάμπης Καραμανλής έκανε στην άκρη για να διευκολύνει τις εξελίξεις, αν και οι "Ενωσίτες" παράγοντες και πρώην συνοδοιπόροι του περιμένουν την ανακοίνωση για να πειστούν.

Το "κενό εξουσίας", που απαιτούσε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, προκειμένου να μην έχει άλλοθι ο μεγαλομέτοχος, υφίσταται. Αλλά αν ο μεγαλομέτοχος δεν κινηθεί ούτε εκατοστό από την αδιαλλαξία του και δεν ορίσει διάδοχη κατάσταση τι θα γίνει; Οι διοικούντες την Ερασιτεχνική ζήτησαν από την ΚΑΕ ν’ αναλάβει τις ευθύνες της, αλλά η ΚΑΕ (που τυπικά ανήκει στον Γιάννη Φιλίππου) απάντησε μέσω "κύκλων της", ότι "η ευθύνη των εξελίξεων ανήκει στην Ερασιτεχνική", ιδίως από τη στιγμή που αποχώρησε ο Καραμανλής, ο οποίος θα δώσει προσωπικές μάχες για να απαλλαχτεί από τα δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη, που δημιούργησε.

Στο μεταξύ, και εφόσον δεν υπάρχει άλλη λύση και δεν προκριθεί η λύση Γριμάνη, ποιος θα δηλώσει τη συμμετοχή της ομάδας στην Α2 μέχρι τις 29 Ιουλίου, ώστε να μην κινδυνεύσει να μην παίξει… πουθενά;

Ο Φιλίππου που δεν ασχολείται; Ο Καραμανλής που έφυγε; Η Ερασιτεχνική; Δύσκολες ώρες…
Jabar
Τίτλοι τέλους για Καραμανλή

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Ενωσίτης παράγοντας αποχώρησε από την ΑΕΚ

Του Γιώργου Νικολάου

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν για τον Μπάμπη Καραμανλή. Έπειτα από 4 χρόνια στη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ και 40 μήνες στην προεδρία της ΚΑΕ ΑΕΚ, ο κ. Καραμανλής ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της εταιρία την παραίτηση του. Ο «Ενωσίτης» παράγοντας δεσμεύτηκε να ενημερώσει τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ώστε να δρομολογήσει την «επόμενη ημέρα» του Τμήματος Μπάσκετ, προκρίνοντας τη «λύση Γριμάνη».

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Σήμερα ενημέρωσα τον συνεργάτη του κ Φιλίππου ότι δεν επιθυμώ να συνεχίσω να διοικώ την ΑΕΚ ΚΑΕ και θα πρέπει ο ίδιος να ασκήσει πλέον, τα δικαιώματά του ως μέτοχος και να συγκαλέσει γ.σ. για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Μου διαμηνύθηκε ότι ο κ. Φιλίππου δεν επιθυμεί να εκλέξει νέο δ.σ., ούτε να ασκήσει άλλο δικαίωμα διοίκησης ή διαχείρισης, κάτι που ούτως ή άλλως δεν έκανε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Μετά την εξέλιξη αυτή αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του προέδρου από το δ.σ. της ΚΑΕ. Θα ενημερώσω άμεσα το δ.σ. του σωματείου της ΑΕΚ, το οποίο πρέπει να εξετάσει τις προοπτικές της ομάδας και να αναλάβει να μιλήσει με υποψήφιους επενδυτές του τμήματος μπάσκετ. Μέχρι σήμερα η μόνη πρόταση που έχει κατατεθεί είναι αυτή του κ. Γριμάνη, με την οποία επιδιώκεται η άμεση επιστροφή της ΑΕΚ εκεί που δικαιωματικά ανήκει, στην Α1 εθνική κατηγορία.
Την πρόταση αυτή έχει, ήδη, αποδεχθεί με καλά λόγια ο κ. Χατζηχρήστος. Μακάρι να υπάρχουν κι άλλες προτάσεις εξίσου φιλόδοξες και από άλλους φίλους της ΑΕΚ και να προτιμηθεί η καλύτερη"
Jabar
Kαι για όσους θέλουν να μπερδεύουν καταστάσεις ,η περίπτωση ΑΕΚ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ δεν έχει σχέση με το ΟΣΦΠ - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ στο ποδόσφαιρο αλλά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ και την ΚΑΒΑΛΑ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.