Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ-ROSTERS 2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
azeppos
QUOTE(Eye Of The Courts @ Jul 1 2010, 13:58 ) *
Κοντά στον Γ.Σ. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ο Παρδαβέλας, όπου αγωνιζόταν στον Κρόνο Γερ. την περασμένη σεζόν...


Μηπως εννοεις τον Βριλλησιακο..?


QUOTE(bozidar78 @ Jun 30 2010, 14:01 ) *
Φιλε azeppos σου προτεινω μια καριερα στην υποκριτικη.Ο ρολος του Φωτοπουλου στην ¨Καλπικη Λιρα¨σου ταιριαζει γαντι!


Και το χρυσο βατομουρο απονεμεται στον Bozidar78...
O Xανιωτης συμφωνησε με τον Τυφωνα και απο τη νεα season θα αγωνιζεται στην ομαδα του Ν.Ηρακλειου...
Ευχαριστω για την ιδεα "Bozo" θα την σκεφτω πολυ σοβαρα..... smiley.gif smiley.gif
cleopatra
Τελευταια νεα μεταγραφων για την Α ΕΣΚΑ ειναι ο Δημητρης Φραττας στην ομαδα του Αγ.Θωμα και ισως ο Κοκκινος Στον ΑΕΤΟ!!!
Ο τυφωνας εκλεισε τον Πανταζη στον ασσο.
Διαφορες δοκιμες στον ΝΑΟ απο νεους παιχτες.
Stelios4
Ο Τυφώνας συνεχίζει να συζητάει με παίκτες ούτως ώστε να ολοκληρώσει το ρόστερ για την νέα αθλητική περίοδο.

Ενώ έχει διατηρηθεί η δομή της ομάδος της χρονιάς που πέρασε, χρειάζονται προσθήκες για να παρουσιαστεί η ομάδα αξιόμαχη στο νέο πρωτάθλημα.

Τρεις σημαντικές προσθήκες θα είναι ο Λάκης Πανταζής , ο Χρήστος Χανιώτης και ο Θόδωρος Υφαντής.Ολοι μαζί θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδος μας να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο στη νέα σαιζόν.

Τώρα το βάρος θα πέσει στην ανεύρεση ενός ή δύο παικτών που θα καλύψουν την απουσία του Παντελή Λεγάτου στη θέση του play maker.

Για περισσότερα νεα της ομάδας μας μπορείτε να επισκέπτεστε το http://typhonas.blogspot.com/
dion
QUOTE(cleopatra @ Jul 1 2010, 15:48 ) *
Τελευταια νεα μεταγραφων για την Α ΕΣΚΑ ειναι ο Δημητρης Φραττας στην ομαδα του Αγ.Θωμα και ισως ο Κοκκινος Στον ΑΕΤΟ!!!
Ο τυφωνας εκλεισε τον Πανταζη στον ασσο.
Διαφορες δοκιμες στον ΝΑΟ απο νεους παιχτες.


Μαθαινω οτι προταθηκε πολυ καλο 5αρι στον ΝΑΟ επαιζε περυσι Γ Εθνικη σε ομιλο του Βορρα αλλα ειχε ηδη κλεισει στους ψηλους και η μεταγραφη δεν εγινε.
Ακομη προταθηκε πολυ καλο 3αρι φερλπις με δυο χρονια εμπειρια σε Α ΕΣΚΑ αλλα και αυτη η μεταγραφη δεν τελειωσε . Ισως κατι να ξερει ο dorian που μου λεει να μη ανησυχω αλλα εμενα κατι δεν μου παει καλα.
DionSav
QUOTE(Eye Of The Courts @ Jul 1 2010, 13:58 ) *
Κοντά στον Γ.Σ. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ο Παρδαβέλας, όπου αγωνιζόταν στον Κρόνο Γερ. την περασμένη σεζόν...



Ο Κώστας Παρδαβέλλας είναι μέσα στον ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟ ΑΟ.
Ακολουθούν και άλλες …
EAST END
QUOTE(DionSav @ Jul 1 2010, 16:42 ) *
Ο Κώστας Παρδαβέλλας είναι μέσα στον ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟ ΑΟ.
Ακολουθούν και άλλες …

Ρε παιδιά αποφασίστε....μόνο σε μία ομάδα μπορεί να είναι!!!!
Γ.Σ. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ Ή ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟ Α.Ο;;;;;;;;;;;;
DionSav
QUOTE(EAST END @ Jul 1 2010, 18:08 ) *
Ρε παιδιά αποφασίστε....μόνο σε μία ομάδα μπορεί να είναι!!!!
Γ.Σ. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ Ή ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟ Α.Ο;;;;;;;;;;;;


Η ομάδα είναι ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ
Ήταν Γ' ΕΣΚΑ το 2009-2010 και είναι η τρίτη ομάδα στα μπαράζ ανόδου στην Β' ΕΣΚΑ.
Peritri
Α οκ, azeppo, μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος, θα παίζεις και του χρόνου κανά εικοσαλεπτάκι. smiley.gif

Κοίτα να δεις οι γείτονες παίρνουν σταρ Β' ΕΣΚΑ και εμείς ανερχόμενο αστέρι από Δ'. Να δούμε ποιος θα δικαιωθεί!
Triponter_13
Καλησπέρα σε όλους. Από προσωπικές πηγές μου, μαθαίνω ότι η ομάδα του Νικηφόρου θα είναι από τις πιο ανταγωνιστικές την επόμενη σεζόν και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Β ΕΣΚΑ. Πιο συγκεκριμένα προχώρησε στις παρακάτω κινήσεις:
Προπονητής ανέλαβε στην θέση του Κώστα Μαγγουνή, ο Κώστας Μιχελιδάκης. Στο ρόστερ, αποκτήθηκαν οι:
Τάσος Βαμβακίδης (1.88, 28) από Δάφνη Χαϊδαρίου
Σταύρος Κατσαρογιάννης (1.95, 22) (επέστρεψε από τραυματισμό)
Δημήτρης Σπανάκος (1.96, 19) (επέστρεψε αφού είχε σταματήσει)
Βαγγέλης Παπαναγόπουλος (1.95, 24) από Ένωση Αμφιάλλης
Στράτος Τζάνος (2.00, 18) ελεύθερος
καθώς αναμένεται ένας ακόμα ψηλός από Δάφνη Χαϊδαρίου ενώ ακόμα θα πρωθηθούν 1-2 ιδιαίτερα ταλαντούχοι έφηβοι.
basketball for life
roster Φ.Ε.Α. 2010-2011



1)δημητρης (johny) πρας περσινη ομαδα, Φ.Ε.Α ηλικια 35

2)κωστας ρωμοσιος περσινη ομαδα, Φ.Ε.Α ηλικια 30

3)βασιλης (bill tsek) τσεκουρας περσινη ομαδα, Φ.Ε.Α ηλικια 37

4)γιωργος καρακωστας περσινη ομαδα, Δ.Α.Σ.Α.Λ ηλικια 35

5)γιαννης κρητικος περσινη ομαδα, Φ.Ε.Α ηλικια 19

6)τακης χριστοπουλος περσινη ομαδα, Πολιτεια ηλικια 28

7)παναγωτης κιτσος περσινη ομαδα, Εκαλη ηλικια 23

8)σωτηρης λατσουδας περσινη ομαδα, Εκαλη ηλικια 29

9)γιαννης μωραϊτοπουλος περσινη ομαδα, Ο.Φ.Η.Ηρακλειου ηλικια 25

10)μανος παναγιωτακης περσινη ομαδα, Αγ.Στεφανος ηλικια 20

11)πανος κορτεσσας περσινη ομαδα, Εκαλη ηλικια 22

12)δημητρης μαστρογιαννης περσινη ομαδα, Φ.Ε.Α ηλικια 18

13)λευτερης ηλιαδης περσινη ομαδα, Α.Ε.Κ ηλικια 18


καλη season να εχουμε!!!!
varabas
Η κρίση το μόνο που δεν επηρέασε είναι τα μυαλά των παικτών οι οποίοι κλείνουν σε ομάδες όταν αυτές τους λένε αυτό που θέλουν να ακούσουν. Μετά λέμε πως φταίει ο φονιάς (στον φονιά βάλτε σωματεία, προέδρους, παράγοντες κ.λ.π.)
Ίσως να μην δέχονται να ρίξουν την ονομαστική τους αξία αλλά σίγουρα ξέρουν ότι η πραγματική τους αξία έχει πέσει στο μισό και έπεται συνέχεια
Οι ΄΄ φονιάδες ΄΄ το γνωρίζουν αυτό πλέον και ενώ κλείνουν παίκτες με την ονομαστική αξία όταν έρχεται η ώρα της πληρωμής τους εξοφλούν βάση της πραγματικής η οποία καθορίζεται κάθε μέρα πλέον από την αγορά.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ πλήν 2-3 εξερέσεων για να μλην αδικήσω αυτούς που δεν πορεύονται βάση των νόμων.
pusher
Καλημέρα σε όλες τις μπασκετόφατσες
Περίμενα να κινηθούν λίγο τα μεταγραφικά και μετά να καταθέσω κι εγώ την άποψή μου.

Δυστυχώς, λίγο ή πολύ, η κρίση όντως επηρέασε το "ερασιτεχνικό" μπάσκετ. Στο να πέσουν οι τιμές. Και να γίνουν όλοι πιο επιφυλακτικοί. Αλλά στην ουσία λίγα πράγματα άλλαξαν.

Σε περιόδους κρίσης, επιπλέουν οι υγειείς. Στην περίπτωσή μας επιπλέουν όλοι. Παίκτες, προπονητές, παράγοντες, στραβοί κουτσοί στον Άγιο. Ομάδες που χρωστάνε ένα σκασμό λεφτά από πέρσι, διαπραγματεύονται μια χαρά φέτος. Σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Παίκτες που τους χρωστάνε 3-4-5 μήνες οδοιπορικά, μπαίνουν σε λογική διαπραγμάτευσης των δεδουλευμένων και συμφωνίας με ελαφρώς μειωμένων αποδοχών. Και οι προπονητές, σακατεύουν τις τιμές της αγοράς μόνο και μόνο για να βγάλουν κάποιον άλλο "έξω" και να πάρουν αυτοί τη δουλειά.

Δηλαδή, βήματα μπροστά δεν γίνονται, δεν καταλαβαίνει κανείς από τα λάθη του, αγέρωχοι βαδίζουμε στην επόμενη χρονιά, χωρίς να μας νοιάζει η ουσία.

Οι παίκτες έπρεπε ήδη να έχουν συσπειρωθεί. Να δημιουργήσουν ένα Σύλλογο Ερασιτεχνών Αθλητών. Να μπορούν συλλογικά να διεκδικούν τα αυτονόητα. Να γνωρίζουν το θέμα με κάποια νομική βάση. Κανείς τους ίσως δεν ξέρει ότι για να διεκδικήσουν χρήματα ακόμη και προσωπικής επιταγής, πρέπει να κόβουν δελτίο παροχής υπηρεσιών. Ή να μπορούν να αποδείξουν επαγγελματική συναλλαγή. Αλλιώς σε όποιο δικαστήριο εργατικού δικαίου θα φάνε τα μούτρα τους. Όλα στηρίζονται στην "καλή" διάθεση των παραγόντων.
Επίσης θα πρέπει να κατανοήσουν ότι το μπάσκετ είναι ένα μέσο για να περνάνε καλύτερα την ζωή τους και να πλαισιώνουν τις ενέργειες στην επαγγελματική τους ζωή. Θεωρώ αδιανόητο να στηρίζουν την οικονομική τους καθημερινότητα στα χρήματα που παίρνουν από το μπάσκετ.

Οι παράγοντες από την πλευρά τους, ας πέσουν και μια φορά κατηγορία. Ακόμη κι αυτοί πρέπει να καταλάβουν, ότι πέφτουν 4-5 ομάδες. Οι άλλες υποχρεωτικά θα "σωθούνε". Και να αρχίσουνε να λειτουργούνε με σοβαρότητα και σεβασμό σε αυτούς που συνδιαλέγονται.Αν δηλαδή πέσει η όποια ομάδα κατηγορία τι θα γίνει? Θα χρεωθούνε την πτώση στην πιο κάτω κατηγορία. Και λοιπόν? Αν αυτό το συνδυάσουνε με κινήσεις (δουλειά στις ακαδημίες, παίκτες νεαρούς με καθαρά οδοιπορικά, ανάπτυξη του marketing, μοδενικό ισολογισμό στο τέλος της χρονιάς), τότε να πέσουνε είναι καλύτερα, γιατί θα αρχίσει να φαίνεται μια αχτίδα φωτός στην άκρη του τούνελ. Δουλειά θέλει από όλους. Όχι δηλώσεις και ματαιόδοξη θεώρηση των πραγμάτων.Αλλιώς η πρόσκαιρη άνοδος, θα φέρει ασταμάτητη κατρακύλα. Και τότε θα χρεωθούνε 3 ή 4 "πτώσεις" μαζεμένες.
Τα παραδείγματα πολλά. Στην Α1, ομάδες με συμβόλαια, παράδοση, κόσμο, επιχειρηματίες και σπόνσορες, "κλείνουν" τα μαγαζιά. Εμείς εδώ το χαβά μας. "Έχει λεφτά ο τάδε", "πάει για άνοδο ο άλλος" και μη χειρότερα. Αντί να εκμεταλευτούμε την κατάσταση και να κάνουμε το μπασκετάκι υγειές, εμείς συμβάλουμε στην διάλυσή του.


Οι προπονητές, ας αρχίσουν να δουλεύουν και με τις ακαδημίες των συλλόγων που συνεργάζονται. Με συμβουλευτικό ρόλο για τους ψηλομύτηδες, ή με πραγματική δουλειά στο γήπεδο γι αυτούς που σέβονται την δουλειά τους. Γιατί προπονητής Α ΕΣΚΑ δεν δημαίνει Ομπράντοβιτς και Ντούντα. Σημαίνει μεράκι, αγάπη για το παιχνίδι, ψάξιμο και ενασχόληση με οτιδήποτε "παίζει" μπάσκετ. Θα αναβαθμίσουνε ουσιαστικά το παιχνίδι. Αλλά πρέπει να μην βάζουν ταμπέλες στους εαυτούς τους. Και να καταλάβουν ότι και με λιγότερα χρήματα, (αν τα παίρνουν), μπορούν να τα καταφέρουν. ΄Πολλοί λίγοι άλλωστε είναι επαγγελματίες με την βιοποριστική έννοια του χαρακτηρισμού. Όσοι θέλουν να λέγονται επαγγελματίες, ας καταθέτουν στην εφορία την σύμβαση εργασίας με τον εργοδότη τους (Σωματείο) και ας κόβουν δελτίο παροχής υπηρεσιών. Για να μην τους κλέβουν οι ομάδες στο τέλος.

Και αφήσαμε έξω τους μανατζαραίους με τους οποίους αν ασχοληθώ σε αυτό το ποστάρισμα, θα κουράσω. Ήδη καταχράστηκα την φιλοξενία.

Να είστε καλά...
varabas
Εργαλείοο Κελέσης για τον Αγιο Θωμά. Πολλή καλή κίνηση
gk65
QUOTE(pusher @ Jul 2 2010, 10:57 ) *
Καλημέρα σε όλες τις μπασκετόφατσες
Περίμενα να κινηθούν λίγο τα μεταγραφικά και μετά να καταθέσω κι εγώ την άποψή μου.

Δυστυχώς, λίγο ή πολύ, η κρίση όντως επηρέασε το "ερασιτεχνικό" μπάσκετ. Στο να πέσουν οι τιμές. Και να γίνουν όλοι πιο επιφυλακτικοί. Αλλά στην ουσία λίγα πράγματα άλλαξαν.

Σε περιόδους κρίσης, επιπλέουν οι υγειείς. Στην περίπτωσή μας επιπλέουν όλοι. Παίκτες, προπονητές, παράγοντες, στραβοί κουτσοί στον Άγιο. Ομάδες που χρωστάνε ένα σκασμό λεφτά από πέρσι, διαπραγματεύονται μια χαρά φέτος. Σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Παίκτες που τους χρωστάνε 3-4-5 μήνες οδοιπορικά, μπαίνουν σε λογική διαπραγμάτευσης των δεδουλευμένων και συμφωνίας με ελαφρώς μειωμένων αποδοχών. Και οι προπονητές, σακατεύουν τις τιμές της αγοράς μόνο και μόνο για να βγάλουν κάποιον άλλο "έξω" και να πάρουν αυτοί τη δουλειά.

Δηλαδή, βήματα μπροστά δεν γίνονται, δεν καταλαβαίνει κανείς από τα λάθη του, αγέρωχοι βαδίζουμε στην επόμενη χρονιά, χωρίς να μας νοιάζει η ουσία.

Οι παίκτες έπρεπε ήδη να έχουν συσπειρωθεί. Να δημιουργήσουν ένα Σύλλογο Ερασιτεχνών Αθλητών. Να μπορούν συλλογικά να διεκδικούν τα αυτονόητα. Να γνωρίζουν το θέμα με κάποια νομική βάση. Κανείς τους ίσως δεν ξέρει ότι για να διεκδικήσουν χρήματα ακόμη και προσωπικής επιταγής, πρέπει να κόβουν δελτίο παροχής υπηρεσιών. Ή να μπορούν να αποδείξουν επαγγελματική συναλλαγή. Αλλιώς σε όποιο δικαστήριο εργατικού δικαίου θα φάνε τα μούτρα τους. Όλα στηρίζονται στην "καλή" διάθεση των παραγόντων.
Επίσης θα πρέπει να κατανοήσουν ότι το μπάσκετ είναι ένα μέσο για να περνάνε καλύτερα την ζωή τους και να πλαισιώνουν τις ενέργειες στην επαγγελματική τους ζωή. Θεωρώ αδιανόητο να στηρίζουν την οικονομική τους καθημερινότητα στα χρήματα που παίρνουν από το μπάσκετ.

Οι παράγοντες από την πλευρά τους, ας πέσουν και μια φορά κατηγορία. Ακόμη κι αυτοί πρέπει να καταλάβουν, ότι πέφτουν 4-5 ομάδες. Οι άλλες υποχρεωτικά θα "σωθούνε". Και να αρχίσουνε να λειτουργούνε με σοβαρότητα και σεβασμό σε αυτούς που συνδιαλέγονται.Αν δηλαδή πέσει η όποια ομάδα κατηγορία τι θα γίνει? Θα χρεωθούνε την πτώση στην πιο κάτω κατηγορία. Και λοιπόν? Αν αυτό το συνδυάσουνε με κινήσεις (δουλειά στις ακαδημίες, παίκτες νεαρούς με καθαρά οδοιπορικά, ανάπτυξη του marketing, μοδενικό ισολογισμό στο τέλος της χρονιάς), τότε να πέσουνε είναι καλύτερα, γιατί θα αρχίσει να φαίνεται μια αχτίδα φωτός στην άκρη του τούνελ. Δουλειά θέλει από όλους. Όχι δηλώσεις και ματαιόδοξη θεώρηση των πραγμάτων.Αλλιώς η πρόσκαιρη άνοδος, θα φέρει ασταμάτητη κατρακύλα. Και τότε θα χρεωθούνε 3 ή 4 "πτώσεις" μαζεμένες.
Τα παραδείγματα πολλά. Στην Α1, ομάδες με συμβόλαια, παράδοση, κόσμο, επιχειρηματίες και σπόνσορες, "κλείνουν" τα μαγαζιά. Εμείς εδώ το χαβά μας. "Έχει λεφτά ο τάδε", "πάει για άνοδο ο άλλος" και μη χειρότερα. Αντί να εκμεταλευτούμε την κατάσταση και να κάνουμε το μπασκετάκι υγειές, εμείς συμβάλουμε στην διάλυσή του.


Οι προπονητές, ας αρχίσουν να δουλεύουν και με τις ακαδημίες των συλλόγων που συνεργάζονται. Με συμβουλευτικό ρόλο για τους ψηλομύτηδες, ή με πραγματική δουλειά στο γήπεδο γι αυτούς που σέβονται την δουλειά τους. Γιατί προπονητής Α ΕΣΚΑ δεν δημαίνει Ομπράντοβιτς και Ντούντα. Σημαίνει μεράκι, αγάπη για το παιχνίδι, ψάξιμο και ενασχόληση με οτιδήποτε "παίζει" μπάσκετ. Θα αναβαθμίσουνε ουσιαστικά το παιχνίδι. Αλλά πρέπει να μην βάζουν ταμπέλες στους εαυτούς τους. Και να καταλάβουν ότι και με λιγότερα χρήματα, (αν τα παίρνουν), μπορούν να τα καταφέρουν. ΄Πολλοί λίγοι άλλωστε είναι επαγγελματίες με την βιοποριστική έννοια του χαρακτηρισμού. Όσοι θέλουν να λέγονται επαγγελματίες, ας καταθέτουν στην εφορία την σύμβαση εργασίας με τον εργοδότη τους (Σωματείο) και ας κόβουν δελτίο παροχής υπηρεσιών. Για να μην τους κλέβουν οι ομάδες στο τέλος.

Και αφήσαμε έξω τους μανατζαραίους με τους οποίους αν ασχοληθώ σε αυτό το ποστάρισμα, θα κουράσω. Ήδη καταχράστηκα την φιλοξενία.

Να είστε καλά...

Tα λες πολυ σωστα. Και εγω ηθελα να τα γραψω αλλα επειδη δεν εχω καλη σχεση με το ps για να φτιαξω τετοιο κειμενο θελω μια μερα.
kitty
ξερει κανεις τα τηλεφωνα του προπονητη η καποιου απο την ομαδα Μαρκοπουλο? please
varabas
QUOTE(kitty @ Jul 2 2010, 19:32 ) *
ξερει κανεις τα τηλεφωνα του προπονητη η καποιου απο την ομαδα Μαρκοπουλο? please

πάρε το 11880 γατούλη
dion
QUOTE(varabas @ Jul 2 2010, 13:57 ) *
Εργαλείοο Κελέσης για τον Αγιο Θωμά. Πολλή καλή κίνηση


Βοηθησε με λιγο. Τι θεση παιζει ? Που επαιξε τελευταια ?
john 1960
Καλημερα.
Εγκυρες πληροφοριες αναφερουν οτι ο Θωμας θα ανακοινωσει τη συνεργασια του με περειφερειακο παικτη που αγωνιστηκε φετος στη Γ' Εθνικη. Ειναι ολοφανερο οτι ο Θωμας κινειται στο μεταγραφικο χωρο πολυ προσεχτικα & κανει κινησεις ουσιας & οχι εντυπωσιασμου. Παικτης της ομαδας μου ανεφερε οτι ο Προεδρος ορισε το μπατζετ σε πολυ λογικα επιπεδα ωστε να μπορει να ανταπεξελθει στις οικονομικες υποχρεωσεις του. Υπηρχαν αναφορες σε ποσταρισματα οτι στο Θωμα δεν κινειται απολυτως τιποτα, μαλλον το αντιθετο συμβαινει & διαφενεται οτι θα δημιουργησει ανταγωνιστικη ομαδα.
dion
QUOTE(pusher @ Jul 2 2010, 10:57 ) *
Καλημέρα σε όλες τις μπασκετόφατσες
Περίμενα να κινηθούν λίγο τα μεταγραφικά και μετά να καταθέσω κι εγώ την άποψή μου.


Οι παίκτες έπρεπε ήδη να έχουν συσπειρωθεί. Να δημιουργήσουν ένα Σύλλογο Ερασιτεχνών Αθλητών. Να μπορούν συλλογικά να διεκδικούν τα αυτονόητα. Να γνωρίζουν το θέμα με κάποια νομική βάση. Κανείς τους ίσως δεν ξέρει ότι για να διεκδικήσουν χρήματα ακόμη και προσωπικής επιταγής, πρέπει να κόβουν δελτίο παροχής υπηρεσιών. Ή να μπορούν να αποδείξουν επαγγελματική συναλλαγή. Αλλιώς σε όποιο δικαστήριο εργατικού δικαίου θα φάνε τα μούτρα τους. Όλα στηρίζονται στην "καλή" διάθεση των παραγόντων.
Επίσης θα πρέπει να κατανοήσουν ότι το μπάσκετ είναι ένα μέσο για να περνάνε καλύτερα την ζωή τους και να πλαισιώνουν τις ενέργειες στην επαγγελματική τους ζωή. Θεωρώ αδιανόητο να στηρίζουν την οικονομική τους καθημερινότητα στα χρήματα που παίρνουν από το μπάσκετ.


Στο ερασιτεχνικο Μπασκετ οι αθλητες δεν αμοιβονται .
Μπορουν αφορολογητα μαλιστα να εισπραξουν μεχρι 3000 € το χρονο σαν οδοιπορικα (βενζινες,διοδια κλπ).
Οσοι θελουν εσοδα απο το Μπασκετ και εφ' οσον διαθετουν το απαιτουμενο ταλεντο, ας στρωσουν τον κωλο τους να αγωνισθουν στις επαγγελματικες κατηγοριες.
Και αυτα που τους εξασφαλιζουν οι παραγοντες πολλα τα βρισκω. Στο φιναλε ειναι μια αντιδραση των παραγοντων στον κλοιο που τους εχουν βαλει προπονητες, μανατζαραιοι και παικτες. Το εχετε δει και λιγο ετσι ?
Γιατι ενας παικτης της Α2 που τελειωσε την καρριερα του σαν επαγγελματιας να κατεβαινει τρεις και τεσσερεις κατηγοριες για να κανει καποιες αρπαχτες αμοιβομενος στο διπλασιο απο αυτα που ενδεχομενως θα επαιρνε σαν επαγγελματιας ? Και να σταματα την εξελιξη καποιων ταλαντουχων νεαρων η και να δημιουργει ανισοτητες στο πρωταθλημα.
Και εφ΄οσον μια εστω ομαδα κανει τετοιου ειδους μεταγραφες εγω σαν φιλαθλος απαιτω και απο τον δικο μου προεδρο να ακολουθησει το λανθασμενο μονοπατι.ΛΑΘΟΣ ? μπορει αλλα ανθρωποι ειμαστε κι εμεις φιλε PUSHER και θελουμε να βλεπουμε την ομαδα μας να νικα.Αδυναμιες ειναι αυτες.
Oταν επαιζα σε ενα ασφαλτινο γηπεδο στην αυλη του Σχολειου παρακαλουσαμε τον προεδρο να μεσολαβησει να στρωθει με ταρταν. Οταν εγινε αυτο εγω στα ματησα να παιζω. Αυτες ηταν οι απαιτησεις μας αντε και καμμια καινουρια εμφανιση στα τρια χρονια.Ξεχασα και τα σουβλακια στον Ιορδανη στα ορθια.
neopen32
QUOTE(dion @ Jul 3 2010, 11:25 ) *
Στο ερασιτεχνικο Μπασκετ οι αθλητες δεν αμοιβονται .Μπορουν αφορολογητα μαλιστα να εισπραξουν μεχρι 3000 € το χρονο σαν οδοιπορικα (βενζινες,διοδια κλπ).Οσοι θελουν εσοδα απο το Μπασκετ και εφ' οσον διαθετουν το απαιτουμενο ταλεντο, ας στρωσουν τον κωλο τους να αγωνισθουν στις επαγγελματικες κατηγοριες.
Και αυτα που τους εξασφαλιζουν οι παραγοντες πολλα τα βρισκω. Στο φιναλε ειναι μια αντιδραση των παραγοντων στον κλοιο που τους εχουν βαλει προπονητες, μανατζαραιοι και παικτες. Το εχετε δει και λιγο ετσι ?
Γιατι ενας παικτης της Α2 που τελειωσε την καρριερα του σαν επαγγελματιας να κατεβαινει τρεις και τεσσερεις κατηγοριες για να κανει καποιες αρπαχτες αμοιβομενος στο διπλασιο απο αυτα που ενδεχομενως θα επαιρνε σαν επαγγελματιας ? Και να σταματα την εξελιξη καποιων ταλαντουχων νεαρων η και να δημιουργει ανισοτητες στο πρωταθλημα.
Και εφ΄οσον μια εστω ομαδα κανει τετοιου ειδους μεταγραφες εγω σαν φιλαθλος απαιτω και απο τον δικο μου προεδρο να ακολουθησει το λανθασμενο μονοπατι.ΛΑΘΟΣ ? μπορει αλλα ανθρωποι ειμαστε κι εμεις φιλε PUSHER και θελουμε να βλεπουμε την ομαδα μας να νικα.Αδυναμιες ειναι αυτες.
Oταν επαιζα σε ενα ασφαλτινο γηπεδο στην αυλη του Σχολειου παρακαλουσαμε τον προεδρο να μεσολαβησει να στρωθει με ταρταν. Οταν εγινε αυτο εγω στα ματησα να παιζω. Αυτες ηταν οι απαιτησεις μας αντε και καμμια καινουρια εμφανιση στα τρια χρονια.Ξεχασα και τα σουβλακια στον Ιορδανη στα ορθια.

Χορηγός της φανέλλας ήταν ο Ιορδάνης με τα σουβλάκια του.
Ο pusher τα λέει καλά, καλά τα λες και εσύ dion. Όμως βρισκόμαστε στην εποχή της παρακμής, που οι περισσότεροι δημιουργησαν, γιατί ξέχασαν (να τους μάθουν) "παν μετρον άριστον". Μετά την ύβρι έρχεται η νέμεσις, και όποιος δεν το καταλαβαίνει...
dion
QUOTE(neopen32 @ Jul 3 2010, 12:12 ) *
Χορηγός της φανέλλας ήταν ο Ιορδάνης με τα σουβλάκια του.
Ο pusher τα λέει καλά, καλά τα λες και εσύ dion. Όμως βρισκόμαστε στην εποχή της παρακμής, που οι περισσότεροι δημιουργησαν, γιατί ξέχασαν (να τους μάθουν) "παν μετρον άριστον". Μετά την ύβρι έρχεται η νέμεσις, και όποιος δεν το καταλαβαίνει...


Ομως πραγματικα της φανελλας. Ουτε δραχμουλα επι πλεον.Προεδρος ηταν ο ιδιος που ειναι σημερα τον εχει παρει ομως η μπαλα και τα εχει χασει.
Απο την μια οι παικτες απο την αλλη οι προπονητες και οι managers απο την αλλη οι φιλαθλοι με αποψη και απαιτησεις σαν κι εμενα τινα κανει ο ανθρωπος ?
Και τους διαιτητες που τους βαζεις ?
DORIAN
QUOTE(dion @ Jul 3 2010, 15:48 ) *
Ομως πραγματικα της φανελλας. Ουτε δραχμουλα επι πλεον.Προεδρος ηταν ο ιδιος που ειναι σημερα τον εχει παρει ομως η μπαλα και τα εχει χασει.
Απο την μια οι παικτες απο την αλλη οι προπονητες και οι managers απο την αλλη οι φιλαθλοι με αποψη και απαιτησεις σαν κι εμενα τινα κανει ο ανθρωπος ?
Και τους διαιτητες που τους βαζεις ?

Φιλε dion πρεπει να αποφασισεις τι πραγματικα θελεις μεταγραφες και διακρισεις η επιστροφη στις ρομαντικες εποχες ?
the kid
QUOTE(kitty @ Jul 2 2010, 19:32 ) *
ξερει κανεις τα τηλεφωνα του προπονητη η καποιου απο την ομαδα Μαρκοπουλο? please


Ακολουθα την χελωνα!
dion
QUOTE(john 1960 @ Jul 3 2010, 10:00 ) *
Καλημερα.
Εγκυρες πληροφοριες αναφερουν οτι ο Θωμας θα ανακοινωσει τη συνεργασια του με περειφερειακο παικτη που αγωνιστηκε φετος στη Γ' Εθνικη. Ειναι ολοφανερο οτι ο Θωμας κινειται στο μεταγραφικο χωρο πολυ προσεχτικα & κανει κινησεις ουσιας & οχι εντυπωσιασμου. Παικτης της ομαδας μου ανεφερε οτι ο Προεδρος ορισε το μπατζετ σε πολυ λογικα επιπεδα ωστε να μπορει να ανταπεξελθει στις οικονομικες υποχρεωσεις του. Υπηρχαν αναφορες σε ποσταρισματα οτι στο Θωμα δεν κινειται απολυτως τιποτα, μαλλον το αντιθετο συμβαινει & διαφενεται οτι θα δημιουργησει ανταγωνιστικη ομαδα.


Προπονητης ειναι ο Ματζιωρης ?
Ο Κοκκινος εκλεισε τελικα ?
sporting b.c.
www.athlisi.com

Παπάγου: Τέσσερις νέοι «Στρατηγοί’!

Κριτσούλης, Κυρομύτης, Κόλλιας και Χατζηπέτρου συνθέτουν το γκρουπ των μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας μπάσκετ! Σταμάτησε ο Υφαντής!


Ο υποβιβασμός της ιστορικής ομάδας στην Α’ ΕΣΚΑ συνδέεται με μια σειρά αλλαγών, οι οποίες αφορούν το ρόστερ του τμήματος. Ο προπονητής, Νότης Κονδύλης, ο οποίος ανανέωσε πριν λίγο καιρό την συνεργασία του με τους «μπλε», θα έχει τη δυνατότητα να συνεργαστεί με τέσσερα νέα πρόσωπα, ενώ καταβάλει προσπάθειες για την συγκρότηση του ρόστερ των «Στρατηγών» με δύο ακόμα αθλητές! Ήδη, στη διάθεση του πάλαι ποτέ μπασκετμπολίστα της ομάδας βρίσκονται ο πλέϊ-μέϊκερ και γκαρντ, Αντώνης Κριτσούλης, ο πλέϊ-μέϊκερ, Γιώργος Κορομύτης, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Πόλις, ο Χρήστος Κόλλιας, ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του ως γκαρντ και παλαιότερα αγωνιζόταν στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και ο φόργουορντ, Σάββας Χατζηπέτρου! Ο Χατζηπέτρου έχει ενταχθεί στους ‘Στρατηγούς» με τη μορφή δανεισμού από τον Α.Γ.Ο Ρεθύμνου, ενώ ο Κόλλιας άνηκε από πέρσι το καλοκαίρι στην ομάδα, αλλά δενείχε δικαίωμα συμμετοχής στους επίσημους αγώνες του τμήματος, καθώς δεν είχε εκδοθεί το δελτίο του. Αντίθετα, από την ομάδα έχουν αποχωρήσει ο πλέϊ-μέϊκερ, Ηλίας Σοφρωνάς, ο φόργουορντ, Κώστας Κατσαντώνης ο Τάσος Μέντζος και ο γκαρντ, Γιάννης Βασσάλος! «Αποκτήσαμε ορισμένους αθλητές και χρειαζόμαστε μερικούς ακόμα για να σχεδιάσουμε, πλήρως, τη νέα σεζόν! Θα επιδιώξουμε την άνοδο στη Γ’ Εθνική, αν και ακόμα δεν έχω σχηματίσει πλήρη εικόνα για τη δυναμικότητα των υπολοίπων ομάδων της Α’ ΕΣΚΑ!», είπε, αρχικά, ο Νότης Κονδύλης στην «ΑΘΛΗΣΗ» για να προσθέσει: «Υποβιβαστήκαμε στην Α’ ΕΣΚΑ επειδή δεν χαλαρώσαμε στο β’ γύρο! Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο γύρο και μετά δεν είχαμε συνέχεια!». Ο μέχρι πρότινος «άσος» της ομάδας, Μιχάλης Υφαντής, έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αλλά θα κατέχει κάποιο πόστο στην ομάδα! Ακόμα, υπεύθυνοι του ανδρικού τμήματος μπάσκετ θα είναι οι Στέφανος Καλέργης και Παναγιώτης Κανελλόπουλος!
FRN 2005
QUOTE(varabas @ Jul 2 2010, 09:39 ) *
Η κρίση το μόνο που δεν επηρέασε είναι τα μυαλά των παικτών οι οποίοι κλείνουν σε ομάδες όταν αυτές τους λένε αυτό που θέλουν να ακούσουν. Μετά λέμε πως φταίει ο φονιάς (στον φονιά βάλτε σωματεία, προέδρους, παράγοντες κ.λ.π.)
Ίσως να μην δέχονται να ρίξουν την ονομαστική τους αξία αλλά σίγουρα ξέρουν ότι η πραγματική τους αξία έχει πέσει στο μισό και έπεται συνέχεια
Οι ΄΄ φονιάδες ΄΄ το γνωρίζουν αυτό πλέον και ενώ κλείνουν παίκτες με την ονομαστική αξία όταν έρχεται η ώρα της πληρωμής τους εξοφλούν βάση της πραγματικής η οποία καθορίζεται κάθε μέρα πλέον από την αγορά.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ πλήν 2-3 εξερέσεων για να μλην αδικήσω αυτούς που δεν πορεύονται βάση των νόμων.

Συμφων'ω σε ότι γράφεις , γι'αυτό κι εγώ είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι κανείς δεν πρέπει να κοροιδεύει κανέναν.Με καθαρές σκέεις στο μυαλό,ψάχνω 4άρι και 5άρι που έχει όρεξη να παίξει μπάσκετ.Κατά προτίμηση κάτω από 30 γιατί ήδη έχουμε πάρει 30άρη .(Β΄ΕΣΚΑ)
GR-HAMMER
QUOTE(Triponter_13 @ Jul 2 2010, 03:51 ) *
Καλησπέρα σε όλους. Από προσωπικές πηγές μου, μαθαίνω ότι η ομάδα του Νικηφόρου θα είναι από τις πιο ανταγωνιστικές την επόμενη σεζόν και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Β ΕΣΚΑ. Πιο συγκεκριμένα προχώρησε στις παρακάτω κινήσεις:
Προπονητής ανέλαβε στην θέση του Κώστα Μαγγουνή, ο Κώστας Μιχελιδάκης. Στο ρόστερ, αποκτήθηκαν οι:
Τάσος Βαμβακίδης (1.88, 28) από Δάφνη Χαϊδαρίου
Σταύρος Κατσαρογιάννης (1.95, 22) (επέστρεψε από τραυματισμό)
Δημήτρης Σπανάκος (1.96, 19) (επέστρεψε αφού είχε σταματήσει)
Βαγγέλης Παπαναγόπουλος (1.95, 24) από Ένωση Αμφιάλλης
Στράτος Τζάνος (2.00, 18) ελεύθερος
καθώς αναμένεται ένας ακόμα ψηλός από Δάφνη Χαϊδαρίου ενώ ακόμα θα πρωθηθούν 1-2 ιδιαίτερα ταλαντούχοι έφηβοι.


καλη επιτυχια και καλη χρονια ευχομαι στην ομαδα του νικηφορου...
και με το καλο να ερθει η ανοδος!
FRN 2005
QUOTE(GR-HAMMER @ Jul 4 2010, 19:41 ) *
καλη επιτυχια και καλη χρονια ευχομαι στην ομαδα του νικηφορου...
και με το καλο να ερθει η ανοδος!

Καλημέρα.Ψάχνω 4άρι και 5άρι κάτω από 30 για Β΄ΕΣΚΑ-ΚΡΟΝΟ ΓΕΡΑΚΑ.Θέλουμε κάποιον που να θέλει να ευχαριστιέται μαζί μας μπάσκετ και να είμαστε μια καλή παρέα εντός και εκτός γηπέδων.Τηλ επ/νιας 6937448750 Νίκος
sporting b.c.
athlisi.com

Νίκη Αμαρουσίου: Χουχουλής και μεταγραφές!
Παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ ο έμπειρος τεχνικός, ενώ εντάχθηκαν στο ρόστερ τέσσερις νέοι παίκτες!

Η 4η θέση, την οποία κατέκτησε στον πρόσφατο… μαραθώνιο της Α’ ΕΣΚΑ η Νίκη Αμαρουσίου, δε χάρισε στους ανθρώπους αυτής τη δυνατότητα της διεκδίκησης της ανόδου στη Γ’ Εθνική! Ο τερματισμός όμως του ανδρικού τμήματος στην συγκεκριμένη θέση, ή στη χειρότερη περίπτωση στην 5η, θα δώσει τη νέα σεζόν την ευκαιρία για την υλοποίηση του στόχου που έχει θεσπίσει ο προπονητής, Δημήτρης Χουχουλής: «Έμεινα στην ομάδα για ακόμα σεζόν και σκοπός μου είναι να την οδηγήσω εντός της πρώτης πεντάδας κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου! Αν συμβεί αυτό, τότε θα επιδιώξουμε την άνοδο στη Γ’ Εθνική, καθώς το σύστημα διεξαγωγής του Πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ έχει διαφοροποιηθεί με συνέπεια να διεξάγονται αγώνες για τη φάση των «πλέϊ-οφ», είπε ο Δημήτρης Χουχουλής στην «ΑΘΛΗΣΗ» πριν λίγα λεπτά! Συνεργάτες του κ. Χουχουλή στον προπονητικό θώκο της ομάδας είναι ο Παναγιώτης Χατζής και ο Μιχάλης Ραχοβίτσας.

Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, ο έμπειρος προπονητής και οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής του συγκεκριμένου σωματείου έχουν εντάξει στο δυναμικό τους τον πλέϊ-μεϊκερ, Λουκά Γιαουρτόγλου, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αγία Παρασκευή, τον σμολ-φόργουορντ, Πίτσικα, τον πλέϊ-μέϊκερ, Αντωνόπουλο και τον φόργουορντ, Τσουρή! Οι Πίτσικας και Αντωνόπουλος μεταγράφηκαν πριν λίγο καιρό στην ομάδα από την αντίστοιχη της Ε.Φ.Ο.Α, ενώ ο Τσουρής από τον Ίκαρο Ικαρίας! Αντίθετα, το δρόμο για άλλες…. Πολιτείες έχουν πάρει, ήδη, οι Καλαντωνέας, Δημητριάδης και Υφαντής!
FRN 2005
QUOTE(FRN 2005 @ Jul 5 2010, 10:41 ) *
Καλημέρα.Ψάχνω 4άρι και 5άρι κάτω από 30 για Β΄ΕΣΚΑ-ΚΡΟΝΟ ΓΕΡΑΚΑ.Θέλουμε κάποιον που να θέλει να ευχαριστιέται μαζί μας μπάσκετ και να είμαστε μια καλή παρέα εντός και εκτός γηπέδων.Τηλ επ/νιας 6937448750 Νίκος

Ευχαριστώ πολύ τους Διαχειριστες .
pusher
Η οικονομική κατάσταση των ομάδων των επαγγελματικών κατηγοριών, σύμφωνα με επίσημη δημοσιοποίηση από τον ΠΣΑΚ. Η πηγή είναι το www.basketnet.gr Τα συμπεράσματα για την περίοδο που ακολουθεί είναι δικά μας.
Έτσι φτάσαμε στην πεποίθηση ότι με 2 μήνες ΜΟΝΟ απλήρωτοι, όλα κυλάνε καλά...


A1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΟΜΑΔΕΣ

ΟΦΕΙΛΕΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
ΚΑΒΑΛΑ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
-------------------------------
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
4 ½ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΑΡΗΣ
5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΑΕΚ
5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΤΡΙΚΑΛΑ
6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΠΑΟΚ
7 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΜΑΡΟΥΣΙ
7 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
7 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
-----------------------------------------------

A2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΟΜΑΔΕΣ
ΟΦΕΙΛΕΣ

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
ΑΜΥΝΤΑΣ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
ΚΑΟΔ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
-------------------------------------------
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
1 ΜΗΝΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ & 1 ΜΙΣΘΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
ΟΦΗ
1 ΜΙΣΘΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
ΕΡΜΗΣ- ΠΕΡΑΜΑ
2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ & 1 ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
ΝΗΑΡ-ΗΣΤ
1 ½ ΜΙΣΘΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
3 ½ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
4 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΞΑΝΘΗ
4 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟI
ΔΑΦΝΗ
5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΗΡΑΚΛΗΣ
5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΠΑΓΚΡΑΤΙ
5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΑΙΓΑΛΕΩ
7 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
-----------------------------------------

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
ΟΜΑΔΕΣ
ΟΦΕΙΛΕΣ

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
ΛΑΥΡΙΟ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
----------------------------------------
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
1 ΜΗΝΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
1 ΜΗΝΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ
2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑ
3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΑΙΓΙΟ
3 ½ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΔΟΥΚΑΣ
4 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΜΕΝΤ
5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ
5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ
6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ

Να είμαστε καλά...
DORIAN
Φαινεται οτι παραγοντες και παικτες αλλα κυριως οι δευτεροι βρισκονται σε νευρικη κριση.Ολοι περιμενουν το βραδυ της Κυριακης.
Αλλα δεν προκειται να αλλαξει τιποτε.Δεν υπαρχει σαλιο παιδια.
cleopatra
Πέρα από την επιστροφή του Βαγγέλη Βουρτζούμη, ο οποίος θα χρησιμοποιείται, κατά πάσα πιθανότητα στις θέσεις του σμολ-φόργουορντ και φόργουορντ, οι διοικούντες του συγκροτήματος έχουν εντάξει στο δυναμικό τους και τους Κουτσώνα, Γιαφκιάδη, Δρακάκη και Παπαθεωδόρου. Ο Κουτσώνας αγωνίζεται στη θέση του πλέϊ-μέϊκερ και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Νίκη Αμαρουσίου, ο Γιαφκιάδης σ’ αυτή του γκαρντ και έπαιζε στο Ψυχικό, ο Δρακάκης στην αντίστοιχη του σέντερ και μεταγράφηκε στο τμήμα από την Α.Ε.Ν Κηφισιάς, ενώ ο Παπαθεωδόρου στη θέση του γκαρντ και πρόσφερε τις υπηρεσίες του στα Βριλήσσια!


QUOTE(pusher @ Jul 7 2010, 12:46 ) *
Η οικονομική κατάσταση των ομάδων των επαγγελματικών κατηγοριών, σύμφωνα με επίσημη δημοσιοποίηση από τον ΠΣΑΚ. Η πηγή είναι το www.basketnet.gr Τα συμπεράσματα για την περίοδο που ακολουθεί είναι δικά μας.
Έτσι φτάσαμε στην πεποίθηση ότι με 2 μήνες ΜΟΝΟ απλήρωτοι, όλα κυλάνε καλά...


A1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΟΜΑΔΕΣ

ΟΦΕΙΛΕΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
ΚΑΒΑΛΑ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
-------------------------------
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
4 ½ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΑΡΗΣ
5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΑΕΚ
5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΤΡΙΚΑΛΑ
6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΠΑΟΚ
7 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΜΑΡΟΥΣΙ
7 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
7 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
-----------------------------------------------

A2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΟΜΑΔΕΣ
ΟΦΕΙΛΕΣ

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
ΑΜΥΝΤΑΣ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
ΚΑΟΔ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
-------------------------------------------
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
1 ΜΗΝΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ & 1 ΜΙΣΘΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
ΟΦΗ
1 ΜΙΣΘΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
ΕΡΜΗΣ- ΠΕΡΑΜΑ
2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ & 1 ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
ΝΗΑΡ-ΗΣΤ
1 ½ ΜΙΣΘΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
3 ½ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
4 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΞΑΝΘΗ
4 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟI
ΔΑΦΝΗ
5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΗΡΑΚΛΗΣ
5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΠΑΓΚΡΑΤΙ
5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΑΙΓΑΛΕΩ
7 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
-----------------------------------------

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
ΟΜΑΔΕΣ
ΟΦΕΙΛΕΣ

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
ΛΑΥΡΙΟ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ
----------------------------------------
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
1 ΜΗΝΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
1 ΜΗΝΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ
2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑ
3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΑΙΓΙΟ
3 ½ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΔΟΥΚΑΣ
4 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΜΕΝΤ
5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ
5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ
6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ

Να είμαστε καλά...

Το παραπανω που διαβασα ειναι απλα τραγικο!
Τελικα αν δεν εισαι παιχτουρα και δεν αρεσεις σε Ιβκοβιτς η Ζοτς και εισαι παιχτης για παρακατω καλο ειναι να εχεις και μια ακομη δουλιτσα για να εισαι σιγουρος για καποια λεφτα τον μηνα.
Και τελος επειδη η παιχτουρα ο Γκαλης μας ανοιξε τα ματια και εγινε το μπασκετακι σχεδον εθνικο μας αθλημα ξερω πως ειναι και τρομερος επιχειρηματίας καλο θα ηταν να μας μαθει τωρα λιγο και πως γινονται και οι δουλειες διοτι μετα το 87 μπηκαν οι βασεις να δουμε καλυτερο μπασκετ στην Ελλαδιτσα αλλα ...... θελαμε και εναν Γκαλη για μετα να μας σωσει απο την ξεφτυλα του .2010. Λιγο off topic αλλα ειναι κριμα να υπαρχει η παραπανω κατασταση για ολους μας.
HOOP DREAMS
θα μπορουσε καποιος αν ξερει να πληροφορησει αν υπαρχει παραταση στις μεταγραφες.Ευχαριστω.
varabas
QUOTE(HOOP DREAMS @ Jul 8 2010, 18:03 ) *
θα μπορουσε καποιος αν ξερει να πληροφορησει αν υπαρχει παραταση στις μεταγραφες.Ευχαριστω.

Οι μεταφραφές δεν είναι τελη κυκλοφορίας παραταση δεν υπάρχει
the kid
QUOTE(DORIAN @ Jul 8 2010, 13:53 ) *
Φαινεται οτι παραγοντες και παικτες αλλα κυριως οι δευτεροι βρισκονται σε νευρικη κριση.Ολοι περιμενουν το βραδυ της Κυριακης.
Αλλα δεν προκειται να αλλαξει τιποτε.Δεν υπαρχει σαλιο παιδια.


QUOTE(HOOP DREAMS @ Jul 8 2010, 18:03 ) *
θα μπορουσε καποιος αν ξερει να πληροφορησει αν υπαρχει παραταση στις μεταγραφες.Ευχαριστω.



Προσωπικη μου γνωμη ειναι παντως πως καλυτερα να μην υπαρξει παραταση.
Η κατασταση ειναι συγκεκριμενη ,τα δεδομενα γνωστα ,οπως και οι ημερομηνιες...
Το να ελπιζει καποιος να αλλαξει κατι την τελευταια στιγμη ειναι ματαιο...
Το να πονταρει καποιος στην πιεση του χρονου για μια καλυτερη συμφωνια ειναι αλητεια... και αναφερομαι και στις δυο πλευρες -παιχτες , παραγοντες.
Ολοι οι παιχτες εχουμε κατα το παρελθον συμφωνησει με ποσα πολυ μεγαλυτερα απο οσα μπορει και πρεπει να καλυπτει η εννοια του ερασιτεχνικου αθλητισμου.
Καποια λαμογια προεδροι ΠΑΛΙ εταξαν και συμφωνησαν με τους παιχταραδες τους που τελικα θα μεινουν απληρωτοι.
Απο την αλλη πλευρα εχω την αισθηση πως οσες ομαδες εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να καλυψουν αυτα που συμφωνουν με τους παιχτες εχουν τελειωσει τις μεταγραφες τους απο καιρο.
Οι παιχτες επιτελους ας βαλουμε πανω απο τα € καποια αλλα κριτηρια για την επιλογη της επομενης ομαδας μας και οι παραγοντες αν θελουν φετος να παρουν το πρωταθλημα ,μπορουν να το παρουν αρχικα υπολογιζοντας ποσα εξοδα μπορουν να καλυψουν και εν συνεχεια πληρωνοντας τα.
varabas
QUOTE(the kid @ Jul 8 2010, 19:15 ) *
Προσωπικη μου γνωμη ειναι παντως πως καλυτερα να μην υπαρξει παραταση.
Η κατασταση ειναι συγκεκριμενη ,τα δεδομενα γνωστα ,οπως και οι ημερομηνιες...
Το να ελπιζει καποιος να αλλαξει κατι την τελευταια στιγμη ειναι ματαιο...
Το να πονταρει καποιος στην πιεση του χρονου για μια καλυτερη συμφωνια ειναι αλητεια... και αναφερομαι και στις δυο πλευρες -παιχτες , παραγοντες.
Ολοι οι παιχτες εχουμε κατα το παρελθον συμφωνησει με ποσα πολυ μεγαλυτερα απο οσα μπορει και πρεπει να καλυπτει η εννοια του ερασιτεχνικου αθλητισμου.
Καποια λαμογια προεδροι ΠΑΛΙ εταξαν και συμφωνησαν με τους παιχταραδες τους που τελικα θα μεινουν απληρωτοι.
Απο την αλλη πλευρα εχω την αισθηση πως οσες ομαδες εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να καλυψουν αυτα που συμφωνουν με τους παιχτες εχουν τελειωσει τις μεταγραφες τους απο καιρο.
Οι παιχτες επιτελους ας βαλουμε πανω απο τα € καποια αλλα κριτηρια για την επιλογη της επομενης ομαδας μας και οι παραγοντες αν θελουν φετος να παρουν το πρωταθλημα ,μπορουν να το παρουν αρχικα υπολογιζοντας ποσα εξοδα μπορουν να καλυψουν και εν συνεχεια πληρωνοντας τα.

Αν είσαι παίκτης σύμφωνα με τα λεγόμενα σου ή άμπαλος είσαι οπότε πάω πάσο ή έχεις συγκροτημένη σκέψη και μπράβο σου.
the kid
QUOTE(varabas @ Jul 8 2010, 19:47 ) *
Αν είσαι παίκτης σύμφωνα με τα λεγόμενα σου ή άμπαλος είσαι οπότε πάω πάσο ή έχεις συγκροτημένη σκέψη και μπράβο σου.


οχι δεν εχω συγκροτημενη σκεψη... αμπαλος ειμαι!
Αν εισαι παιχτης συμφωνα με τα λεγομενα σου μαλλον θα μεινεις απληρωτος φετος με το μυαλο που κουβαλας , οποτε παω πασο.
Αν εισαι παραγοντας μαλλον εισαι λαμογιο και δεν θα πληρωσεις κανα εξαμηνο μισθους οπως μαλλον θα συνηθιζεις χρονια τωρα...

Κυριοι moderators βαλτε μια ταξη γιατι τελευταια...
assistant
Δεσποτακης στον Απολλωνα.
Αποστολακης στο Κορωπι.
Καραμπελλας στο Φιλιππο Περ.

Αυτα εμαθα με καθε επιφυλαξη.

ΥΓ Αν ισχυουν για τους 2 τελευταιους μου φαινεται οτι εναλλασονται σε ιδιες ομαδες τα τελευταια χρονια..........Τυχαιο;;;;;;;;
HOOP DREAMS
QUOTE(varabas @ Jul 8 2010, 18:16 ) *
Οι μεταφραφές δεν είναι τελη κυκλοφορίας παραταση δεν υπάρχει

Β & γ Εθνικη οι Μεταγραφες πηραν παραταση πολυ πιθανον να ακολουθησει & η ΕΣΚΑ.
assistant
Στα προηγουμενα που εγραψα να προσθεσω οτι ο Φουτσης πηγε Ολυμπιαδα Πετρουπολης(πολυ καλη μεταγραφη ειδικα για β εσκα) και ο Τασσιοπουλος πρεπει να εκλεισε Πετραλωνα με τρελα για την εποχη και την κατηγορια φραγκα.
john 1960
QUOTE(assistant @ Jul 8 2010, 23:05 ) *
Στα προηγουμενα που εγραψα να προσθεσω οτι ο Φουτσης πηγε Ολυμπιαδα Πετρουπολης(πολυ καλη μεταγραφη ειδικα για β εσκα) και ο Τασσιοπουλος πρεπει να εκλεισε Πετραλωνα με τρελα για την εποχη και την κατηγορια φραγκα.

Καθε χρονο ο Τασσιοπουλος κλεινει συμφωνιες με τρελλα φραγκα οπως αναφερεις. Το αποτελεσμα παντα το ιδιο. Στο Γαλατσι πριν 2 χρονια πηρε τα μισα απο τα συμφωνηθεντα, στο Θωμα πηρε τα μισα παλι απο τα συμφωνηθεντα, & αυτο συμβαινει γιατι οταν κλεινεις με υψηλο κασε θα πρεπει να εισαι το Νο1 στην ομαδα σου. Ο αθλητης για τους χ,ψ λογους δεν ανταποκρηθηκε στις προσδοκιες & τις απαιτησεις των ομαδων συμφωνα παντα με το κασε του με αποτελεσμα να παιρνει πολυ λιγοτερα των συμφωνηθεντων.Δυστυχως οι περισσοτεροι αθλητες δεν θελουν να καταλαβουν οτι τα οικονομικα ειναι δυσκολα, τους αρεσει ομως να κυκλοφορουν οτι κλεισανε με καλα χρηματα, γνωριζοντας οτι στο τελος της περιοδου θα ειναι ευτυχισμενοι αν παρουν εστω & τα μισα. Οι παραγοντες τους εχουν μυριστει τους ταζουν αυτο που θελουν να ακουσουν οι παικτες & ολα καλα.
assistant
QUOTE(john 1960 @ Jul 9 2010, 00:30 ) *
Καθε χρονο ο Τασσιοπουλος κλεινει συμφωνιες με τρελλα φραγκα οπως αναφερεις. Το αποτελεσμα παντα το ιδιο. Στο Γαλατσι πριν 2 χρονια πηρε τα μισα απο τα συμφωνηθεντα, στο Θωμα πηρε τα μισα παλι απο τα συμφωνηθεντα, & αυτο συμβαινει γιατι οταν κλεινεις με υψηλο κασε θα πρεπει να εισαι το Νο1 στην ομαδα σου. Ο αθλητης για τους χ,ψ λογους δεν ανταποκρηθηκε στις προσδοκιες & τις απαιτησεις των ομαδων συμφωνα παντα με το κασε του με αποτελεσμα να παιρνει πολυ λιγοτερα των συμφωνηθεντων.Δυστυχως οι περισσοτεροι αθλητες δεν θελουν να καταλαβουν οτι τα οικονομικα ειναι δυσκολα, τους αρεσει ομως να κυκλοφορουν οτι κλεισανε με καλα χρηματα, γνωριζοντας οτι στο τελος της περιοδου θα ειναι ευτυχισμενοι αν παρουν εστω & τα μισα. Οι παραγοντες τους εχουν μυριστει τους ταζουν αυτο που θελουν να ακουσουν οι παικτες & ολα καλα.

Μαζι σου 100%.Ν αγιασει το στομα σου.Στο Θωμα απ οσο ξερω βεβαια δεν πηρε ουτε τα μισα.
pusher
QUOTE(HOOP DREAMS @ Jul 8 2010, 22:33 ) *
Β & γ Εθνικη οι Μεταγραφες πηραν παραταση πολυ πιθανον να ακολουθησει & η ΕΣΚΑ.


Καλημέρα σε όλους.
Μια παρατήρηση στην παραπάνω τοποθέτηση. Για ποιο λόγο θα πρέπει να υπάρξει παράταση? Όπως έγραψε κάποιος σε προηγούμενο ποστ, οι νοικοκύρηδες έχουν κλείσει τα ρόστερ τους. Και οι παίκτες με προσανατολισμό και κατανόηση των δυσκολιών της επερχόμενης περιόδου, έχουν καταλήξει σε ομάδα.
Αυτό που μπορεί να συμβεί, είναι να μην κλείσουν ομάδα κάποιοι παίκτες από παραπάνω κατηγορίες και να τους περιμένουν σαν μάνα εξ ουρανού, οι παράγοντες που έχοντες ή μη έχοντες θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν το ρόστερ και να αλλάξουν τις ισορροπίες.
Χάνεται η γοητεία του προγραμματίζω και φτιάχνω ομάδα και δημιουργείται η ευκαιριακή κατάσταση "κελεπούρι" από την Γ' ή Β' Εθνική.
Όπως και σε ένα σωρό άλλα πράγματα έτσι και σε αυτό οι Έλληνες "δεν προλάβαμε". Βαρεθήκαμε ρε μάγκες της Ένωσης. Και ζαλιστήκαμε. Τόσα χρόνια στο ίδιο μονοπάτι βαριούνται μέχρι και τα ζαγάρια...
Αν θέλετε να κάνετε κάτι για τις μεταγραφές, βάλτε όρια μετακινήσεων, πλαφόν αμοιβών, δηλωμένες συμφωνίες και ελάτε ενεργά κοντά στα σωματεία. Βοηθήστε αν ξέρετε τον τρόπο. Αν πάλι δεν ξέρετε, ρωτήστε. Δεν είναι ντροπή...

Να είστε καλά...
alexas10
QUOTE(pusher @ Jul 9 2010, 01:03 ) *
Καλημέρα σε όλους.
Μια παρατήρηση στην παραπάνω τοποθέτηση. Για ποιο λόγο θα πρέπει να υπάρξει παράταση? Όπως έγραψε κάποιος σε προηγούμενο ποστ, οι νοικοκύρηδες έχουν κλείσει τα ρόστερ τους. Και οι παίκτες με προσανατολισμό και κατανόηση των δυσκολιών της επερχόμενης περιόδου, έχουν καταλήξει σε ομάδα.
Αυτό που μπορεί να συμβεί, είναι να μην κλείσουν ομάδα κάποιοι παίκτες από παραπάνω κατηγορίες και να τους περιμένουν σαν μάνα εξ ουρανού, οι παράγοντες που έχοντες ή μη έχοντες θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν το ρόστερ και να αλλάξουν τις ισορροπίες.
Χάνεται η γοητεία του προγραμματίζω και φτιάχνω ομάδα και δημιουργείται η ευκαιριακή κατάσταση "κελεπούρι" από την Γ' ή Β' Εθνική.
Όπως και σε ένα σωρό άλλα πράγματα έτσι και σε αυτό οι Έλληνες "δεν προλάβαμε". Βαρεθήκαμε ρε μάγκες της Ένωσης. Και ζαλιστήκαμε. Τόσα χρόνια στο ίδιο μονοπάτι βαριούνται μέχρι και τα ζαγάρια...
Αν θέλετε να κάνετε κάτι για τις μεταγραφές, βάλτε όρια μετακινήσεων, πλαφόν αμοιβών, δηλωμένες συμφωνίες και ελάτε ενεργά κοντά στα σωματεία. Βοηθήστε αν ξέρετε τον τρόπο. Αν πάλι δεν ξέρετε, ρωτήστε. Δεν είναι ντροπή...

Να είστε καλά...


απολυτα σωστος...
cleopatra
Δεν το βρίσκω καθόλου σωστό αν υπάρξει παράταση στις μεταγραφές καθώς κάλος η κακός υπάρχει λόγος που υπάρχει περίοδος μεταγραφων.
Είναι σαν να λέμε πως τελειώνει ένας αγώνας μπάσκετ και λες στον ηττημένο άντε σούταρε μια τελευταία βολή και αν την βάλεις κέρδισες!!!
Είναι βλακες δηλαδή οι αθλητές και οι ομάδες που στον σωστό χρόνο πραγματοποίησαν τις μεταγραφές τους?
Λάθος αν υπάρξει παράταση.

leonkalf
H παράταση ισχύει μόνο για Β' και Γ' εθνική.




Σε δραστικές αλλαγές προχώρησε η ΕΟΚ, όσον αφορά στις μεταγραφές παικτών στην Β΄ και Γ΄ Εθνική κατηγορία, λίγες ώρες μετά την πρόταση του basketblog, για παράταση στην περίοδο των μεταγραφών. Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία απελευθέρωσε τον χρονικό ορίζοντα των μεταγραφών και ανέστειλε την διορία (έληγε την Παρασκευή) που είχαν οι σύλλογοι των μικρότερων κατηγοριών για μεταγραφές.

Επίσης, η ΕΟΚ αποφάσισε ότι οι ομάδες της Β΄ και Γ΄ Εθνικής, μπορούν να πάρουν όσους παίκτες θέλουν από Α1 και Α2 μέχρι να συμπληρώσουν μία δεκάδα. Αντίθετα, μπορούν να πάρουν μόνο ένα παίκτη από την Β΄ και Γ΄ Εθνική, μέχρι και 48 ώρες πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων τους. Αυτό που ίσχυε μέχρι πέρσι, ήταν ότι υπήρχε συγκεκριμένη διορία για την ολοκλήρωση μεταγραφών από Β΄ και Γ΄ Εθνική και 48 ώρες πριν το τζάμπολ μπορούσαν να πάρουν μόνο έναν παίκτη από Α1 ή Α2. Όσον αφορά στο καθεστώς της Α2, παραμένει ως έχει…

Η απελευθέρωση του χρονικού ορίου των μεταγραφών, δίνει ένα σημαντικό "όπλο" διαπραγμάτευσης στις ομάδες, οι οποίες μπορούν να σχεδιάσουν χωρίς χρονικούς περιορισμούς το ρόστερ τους, μέχρι και λίγο πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων τους, αυξάνοντας έτσι τον ανταγωνισμό. Είναι σίγουρα θετική η απελευθέρωση των μεταγραφών και η άρση της διορίας, η οποία δίνει… ανάσα στις ομάδες Β΄ και Γ΄ Εθνικής, που μέχρι τώρα είχαν πραγματοποιήσει ελάχιστες μεταγραφές. Απλά ίσως θα ήταν προτιμότερο να υπάρξει πλήρης απελευθέρωση, χωρίς τον περιορισμό του ενός παίκτη από Β΄ και Γ΄, ώστε να εξαλειφθεί εντελώς ο κίνδυνος να μείνουν καλαθοσφαιριστές στα… αζήτητα.


ΠΗΓΗ: basketblog.gr
DMX
QUOTE(john 1960 @ Jul 9 2010, 00:30 ) *
Καθε χρονο ο Τασσιοπουλος κλεινει συμφωνιες με τρελλα φραγκα οπως αναφερεις. Το αποτελεσμα παντα το ιδιο. Στο Γαλατσι πριν 2 χρονια πηρε τα μισα απο τα συμφωνηθεντα, στο Θωμα πηρε τα μισα παλι απο τα συμφωνηθεντα, & αυτο συμβαινει γιατι οταν κλεινεις με υψηλο κασε θα πρεπει να εισαι το Νο1 στην ομαδα σου. Ο αθλητης για τους χ,ψ λογους δεν ανταποκρηθηκε στις προσδοκιες & τις απαιτησεις των ομαδων συμφωνα παντα με το κασε του με αποτελεσμα να παιρνει πολυ λιγοτερα των συμφωνηθεντων.Δυστυχως οι περισσοτεροι αθλητες δεν θελουν να καταλαβουν οτι τα οικονομικα ειναι δυσκολα, τους αρεσει ομως να κυκλοφορουν οτι κλεισανε με καλα χρηματα, γνωριζοντας οτι στο τελος της περιοδου θα ειναι ευτυχισμενοι αν παρουν εστω & τα μισα. Οι παραγοντες τους εχουν μυριστει τους ταζουν αυτο που θελουν να ακουσουν οι παικτες & ολα καλα.


Πρωτα απ' ολα το αν ανταποκριθηκε ο συγκεκριμενος αθλητης στις προσδοκιες και στις απαιτησεις της ομαδος ασε να το ξερουμε οι συμπαικτες του κ ο προπονητης του, κ ο χι ο καθε προεδρος που κοιταει παντα την τσεπη του ή καποιοι που διαβαζαν εφημεριδες κ ειδαν μερικους αγωνες μας.....Δηλαδη θες να μου πεις οτι οι αθλητες φταιμε που τα ζηταμε κ οχι οι προεδροι που τα ταζουν???? Αν οι καιροι ειναι οντως δυσκολοι γιατι δεν λενε ολοι οι προεδροι οχι ωστε να πεσουν οι απαιτησεις? Θεωρεις λοιπον οτι αναμεσα σε καποιον που εχει υψηλες απαιτησεις κ σε καποιον που λεει ψεμματα το δικιο το εχει ο ψευτης..... Ωραιο συστημα αξιων αυτο......
leonkalf
bball.gif O Διαγόρας Αιγάλεω, που ανέβηκε φέοτς στη Γ' ΕΣΚΑ, έκανε το μπαμ προσθέτοντας στο ρόστερ του τον Δημήτρη Διαμαντή. Εξαιρετική προσθήκη, που δυναμώνει πολύ την ομάδα στον άσσο.
Θα βρει εκεί τον αδερφό του Βασίλη που συνεχίζει για 2η χρονιά στην ομάδα του Αιγάλεω
DORIAN
QUOTE(DMX @ Jul 9 2010, 15:03 ) *
Πρωτα απ' ολα το αν ανταποκριθηκε ο συγκεκριμενος αθλητης στις προσδοκιες και στις απαιτησεις της ομαδος ασε να το ξερουμε οι συμπαικτες του κ ο προπονητης του, κ ο χι ο καθε προεδρος που κοιταει παντα την τσεπη του ή καποιοι που διαβαζαν εφημεριδες κ ειδαν μερικους αγωνες μας.....Δηλαδη θες να μου πεις οτι οι αθλητες φταιμε που τα ζηταμε κ οχι οι προεδροι που τα ταζουν???? Αν οι καιροι ειναι οντως δυσκολοι γιατι δεν λενε ολοι οι προεδροι οχι ωστε να πεσουν οι απαιτησεις? Θεωρεις λοιπον οτι αναμεσα σε καποιον που εχει υψηλες απαιτησεις κ σε καποιον που λεει ψεμματα το δικιο το εχει ο ψευτης..... Ωραιο συστημα αξιων αυτο......


Ξερω μια ομαδα χωρις προεδρο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.