shtarkws
Jun 11 2017, 23:16
QUOTE(CG. @ Jun 12 2017, 00:08 )
Οντως ξερεις τι ειναι να χεις 12π με 5/12 σουτ και 4 ριμπαουντ για μονο 2.1 εκατ
Τυφλα να χει ο διαμαντιδης
Ασε που εχει κανει και επικη σειρα
Τρελα ματς.τι λεμπρον τι καλαθης
Ειπαμε δεν ειναι μερα να γκρινιαζουμε αλλα να ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι και να μην το παιζουμε εξυπνακηδες
Καλος ηταν ΣΗΜΕΡΑ αλλα η γενικοτερη εικονα ειναι ξεκαθαρη εκτος αν εισαι κολλημενος
Αλριβως φίλε μου, στους εξυπνάκηδες και τους κολλημένους αναφέρομαι.
Επίσης η στατιστική εχει και αλλα νούμερα. Για δες το ρανκινγκ, για δες το +/-
Καλη η κριτική αλλα οχι η εμπάθεια και η στοχοποίηση
Ginobili
Jun 11 2017, 23:21
Μας κατέστρεψε το πούλμαν....σκουπα και $#%$ια μάντολες....
Τα λεγα και έδινα μάχη...με λίγους,ότι αυτά είναι σαχλαμάρες.
Μπράβο σε όλους...! σε παίκτες..σε προπονητή...και πάνω απ'όλα στον Δ.Γ!! Γιατί αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους...αυτήν την ομάδα ο ίδιος την έφτιαξε,και μας δίνει αυτές τις χαρές τώρα.
Πέρα από αυτά όμως...αυτά που δεν έλεγα(και είπα τα αντίθετα)....και πρέπει να ζητήσω συγνώμη,είναι η κριτική μου στον Πασκουάλ,η οποία ειδικά μετά το πρώτο παιχνίδι με την Φενέρ,ήταν άδικη,άστοχη και υπερβολική!
Ο Πασκουάλ,έχει παρουσιάσει πράγματα που περιμέναμε καιρό να ξαναδούμε στον Παναθηναικό,στους τελικούς.Σε κάθε παιχνίδι παρουσίαζε την ομάδα,ΟΛΟ και πιο συγκεντρωμένη,όλο και πιο διαβασμένη,όλο και πιο παθιασμένη.Μπράβο του...τίποτα άλλο!
Είδαμε τον Τζέιμς να παίζει κοντρολαρισμένα (για τα δεδομένα του Τζέιμς).Τον Μπουρούση μεταμορφωμένο....τον Γκιστ παροπλισμένο,να αποδεικνύεται στον παίκτη κλειδί της σειράς.
Τον Γκάμπριελ να τον αξιοποιεί και στο 4 όταν ο Σίγκλετον ήταν κακός,αλλά και στο 3 για να σταματήσει ποσταρίσματα του Παπανικολάου,και να ελέγξει τα ριμπ.
Είιδαμε να γυρνάει η μπάλα...να σκρινάρουν οι παίκτες και να βγάζουν ελευθερα σουτ,να κάνουν περιστροφές και αλληλοεπικαλύψεις...
Μάλλον έχουμε και αλλα να δουμε...
MVP: Καλάθης....και από πίσω Μπουρούσης
patissiotis
Jun 11 2017, 23:25
QUOTE(Ginobili @ Jun 12 2017, 00:21 )
Μπράβο σε όλους...! σε παίκτες..σε προπονητή...και πάνω απ'όλα στον Δ.Γ!! Γιατί αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους...αυτήν την ομάδα ο ίδιος την έφτιαξε,και μας δίνει αυτές τις χαρές τώρα.
Πέρα από αυτά όμως...αυτά που δεν έλεγα(και είπα τα αντίθετα)....και πρέπει να ζητήσω συγνώμη,είναι η κριτική μου στον Πασκουάλ,η οποία ειδικά μετά το πρώτο παιχνίδι με την Φενέρ,ήταν άδικη,άστοχη και υπερβολική!
Ο Πασκουάλ,έχει παρουσιάσει πράγματα που περιμέναμε καιρό να ξαναδούμε στον Παναθηναικό,στους τελικούς.Σε κάθε παιχνίδι παρουσίαζε την ομάδα,ΟΛΟ και πιο συγκεντρωμένη,όλο και πιο διαβασμένη,όλο και πιο παθιασμένη.Μπράβο του...τίποτα άλλο!
Φαντασου ποσο καλυτερη θα ηταν η χρονια μας χωρις πουλμαν, χωρις υποκλοπες, χωρις αστοχες δηλωσεις
Ο Πασκουαλ (με ολα του τα μειον) ειναι κανονικος προπονητης. Εδω ο Ολυμπιακος εχει παει δυο f4 με Σφαιροπουλο - Τομιτς και εμεις παραπονιομαστε? Ας τον αφησουμε να δουλεψει και του χρονου τετοια εποχη θα εχουμε πιο ολοκληρωμενη εικονα.
QUOTE (shtarkws @ Jun 12 2017, 00:16 )
Σου πα ηταν καλος.οχι ο καλυτερος ουτε εκανε κατι τοσο ιδιαιτερο σημερα να τον ξεχωριζεις.εντελως αντικειμενοκα λοιπον εχοντας μιλησει με στοιχεια ο καλαθης ειναι ιδανικος να παιρνει 1 εκατ ,το παρα πολυ, και να ξεκιναει απο παγκο σαν αλλαγη του βασικου σου.
Τι να κανουμε δεν θα γινει ποτε παιχτης που θα κρατησει μια ομαδα.
Και σιγουρα θα του ζητηθει μειωση γιατι ειναι κατι που ολοι οι ΜΗ κολλημενοι το βλεπουν
Ο παιχτης εχει κακος μια υπεραξια που αργα η γρηγορα θα διορθωθει
Τσπ ειναι λαθος να συζηταμε για καλαθη σημερα για πασκουαλ (που αυτος δικαιουται πραγματικα σημερα να μιλαει) για τζεημς για ΔΓ κτλ
Απο μενα για σημερα ληγει
Το οτι πηραμε το πρωταθλημα δεν σημαινει οτι το πουλμαν ηταν σωστο η δεν θα μετρησει αρνητικα.Οτι οι παικτες ηταν επαγγελματιες και παλεψαν δεν σημαινει οτι δεν θα μετρησει οταν θες να τους ανανεωσεις η δεν θα πιεσουν να φυγουν(σινγκλετον)
Ουτε οι υποκλοπες ηταν σωστες
Οπως λεμε μπραβο στον δγ για οσα κανει ετσι λεμε και τα ασχημα
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1B...oy.4716461.htmlQUOTE
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά την κατάκτηση του 35ου πρωταθλήματος των "πράσινων" στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, ενώ λίγο αργότερα άνοιξε η συζήτηση για το που θα πραγματοποιηθεί το... γλέντι τίτλου.
Εκεί όλοι μαζεύτηκαν γύρω από τον αρχηγό του "τριφυλλιού", Νίκ Καλάθη, κάνοντας τις προτάσεις τους. Ο Μάικ Τζέιμς επέμεινε να γίνει τα ξημερώματα της Δευτέρας γιατί θα φύγει σε λίγες ώρες, όμως στο τέλος επικράτησε η άποψη του Νικ.
Πότε θα γίνει το... πανηγύρι; Αργότερα την Δευτέρα με τον Φελντέιν μάλιστα να λέει: "ΟΚ, εσύ πληρώνεις"!
djibriliant
Jun 11 2017, 23:36
QUOTE (CG. @ Jun 12 2017, 00:26 )
Σου πα ηταν καλος.οχι ο καλυτερος ουτε εκανε κατι τοσο ιδιαιτερο σημερα να τον ξεχωριζεις.εντελως αντικειμενοκα λοιπον εχοντας μιλησει με στοιχεια ο καλαθης ειναι ιδανικος να παιρνει 1 εκατ ,το παρα πολυ, και να ξεκιναει απο παγκο σαν αλλαγη του βασικου σου.
Και σιγουρα θα του ζητηθει μειωση γιατι ειναι κατι που ολοι οι ΜΗ κολλημενοι το βλεπουν
Τσπ ειναι λαθος να συζηταμε για καλαθη σημερα για πασκουαλ (που αυτος δικαιουται πραγματικα σημερα να μιλαει) για τζεημς για ΔΓ κτλ
Ο Καλάθης, τον οποιο κατα διαστηματα τον έκραξα και εγω(λέγοντας οτι τον κράζω με βάση αυτα που
μπορει να προσφέρει) δεν μπορει να κριθει φέτος, η ομάδα είχε πολλά σκαμπανεβάσματα πολλές αλλαγές παικτων προπονητη κλπ ο Καλαθης, ο Πασκουαλ κλπ θα πρέπει να κριθούν του χρόνου οπου θα έχουν δουλέψει μαζι στην προετοιμασία. Φέτος ήταν μια χρονια με περίεργες καταστάσεις οπου υπήρχαν παίκτες με τεράστιο ταλέντο που ήταν ομως ξεκαθαρο οτι αποκτήθηκαν επειδη ηταν καλοι και κυκλοφορούσαν ελευθεροι χωρις καμμια μπασκετική λογική, αν του χρονου ολοι αυτοί έχουν γινει ομάδα με καποιες λίγες ποσοτικά προσθήκες πάμε για ωραία πράγματα και να δούμε επιτέλους μια ομάδα σοβαρη σε ολους τους τομείς.
Thodoros
Jun 11 2017, 23:38
QUOTE (CG. @ Jun 12 2017, 00:08 )
Οντως ξερεις τι ειναι να χεις 12π με 5/12 σουτ και 4 ριμπαουντ για μονο 2.1 εκατ
Τυφλα να χει ο διαμαντιδης
Ασε που εχει κανει και επικη σειρα
Τρελα ματς.τι λεμπρον τι καλαθης
Ειπαμε δεν ειναι μερα να γκρινιαζουμε αλλα να ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι και να μην το παιζουμε εξυπνακηδες
Καλος ηταν ΣΗΜΕΡΑ αλλα η γενικοτερη εικονα ειναι ξεκαθαρη εκτος αν εισαι κολλημενος
Ακριβός φίλε μου έτσι είναι ... εγώ το έχω απορία αν δεν έπαιζε τι θα λέγατε ...
αντί να λέτε για την ομάδα και να χαίρεστε μιλάτε για τον Νικ ... προσωπολαγνεία μέχρι κόκκαλο έτσι ?
Λοιπόν το έγραψα και αλλού μπράβο στην ομάδα ... 1000 μπράβο που έδειξε χαρακτήρα και ψυχή, ευκαιρία να ηρεμήσουν τα πνεύματα η ομάδα πήρε ντάμπλ οπότε αντικειμενικά η χρονικά είναι πετυχημένη!!!
Ο πρόεδρος πρέπει να δει και τι θα κάνει για να κρατήσει Σίγκλετον kc και τζειμς!!! ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει ...μετά ο προπονητής θα μάθει να τους βάζει σωστά μέσα στο παρκιέ... ευκαιρία να χτιστεί κάτι λοιπόν
yorgos
Jun 11 2017, 23:40
εντελως αντικειμενοκα λοιπον εχοντας μιλησει με στοιχεια ο καλαθης ειναι ιδανικος να παιρνει 1 εκατ ,το παρα πολυ, και να ξεκιναει απο παγκο σαν αλλαγη του βασικου σου.
Νομίζω ότι παίκτης με τις περγαμηνές του Καλάθη, τοςυ τίτλους του και την πορεία του στο ΝΒΑ, θα πρέπει εκτός από να κάθεται στον πάγκο να σκουπίζει και κάτω από τις μπασκέτες στα τάιμ άουτ αν θέλουμε να δικαιολογεί το μισθό του. Αντικειμενικά πάντα.
j-kidd13
Jun 11 2017, 23:40
QUOTE(CG. @ Jun 12 2017, 00:26 )
Οπως ειπες στο προηγουμενο σου ποστ,η εικονα ειναι ξεκαθαρη εκτος αν εισαι κολλημενος,και λεει οτι ο Νικ ειναι στο τοπ 3 των πλευμεικερ που αγωνιζονται στην Ευρωλιγκα.Ειναι παικτης υψηλου επιπεδου και σημερα ηταν ο καλυτερος παικτης της ομαδας,γιατι επαιξε για αλλο ενα ματς αμυνα υψηλου επιπεδου,και επιθετικα ηταν αριστος,σε παιχνιδι -τιτλο.
Ginobili
Jun 11 2017, 23:43
QUOTE(patissiotis @ Jun 11 2017, 21:25 )
Φαντασου ποσο καλυτερη θα ηταν η χρονια μας χωρις πουλμαν, χωρις υποκλοπες, χωρις αστοχες δηλωσεις
Σοβαρά τώρα...??? Για ποιες υποκλοπές μιλάς τώρα? Γιατί αυτός είναι όρος νομικά μηνύσιμος για να τον χρησιμοποιείς..και δεν είδα τιποτα μηνύσεις..Αν δεν μίλαγε για τον Ομπράντοβιτς ο Δ.Γ δηλαδή,η ομάδα θα ήταν καλύτερη τώρα και θα παιζε καλύτερα....ο Τζέιμς θα παίζε καλύτερα..πιο μυαλομένα απ'όσο έπαιξε..
Δυστυχώς φίλε η πραγματικότητα είναι άλλη.Ο Τζέιμς και ο Σίγκλετον (Ο Τζέιμς συγκεκριμένα) αν είχαν φάει πρόστιμο θα τους ξενέρωνε περισσότερο,από το να τους πουν να γυρίσουν με πουλμαν..
MustGK
Jun 11 2017, 23:44
Thodoros
Jun 11 2017, 23:45
QUOTE (shtarkws @ Jun 12 2017, 00:16 )
μπορείς να μου πεις τι κερδίζει με αυτό ? ή θα μου ρίξεις άλλα 2 φάουλ έτσι όπως έγινε την προηγούμενη φορά ?
Όλοι έπαιξαν καλά... ο Νικ δεν στο γύριζε μόνος του ... οπότε αυτό που λες δεν έχει καμία βάση κ πουθενά... απλά σήμερα έτυχε και έπαιξε καλύτερα από τα συνηθισμένα του! αυτό δεν αλλάζει κάποιες γνώμες ... όφειλε μάλιστα να κάνει μια τέτοια εμφάνιση ( μαζί όμως έπαιξαν και Γκιστ ακόμα και τα φάουλ που έκανε σημαντικά ήταν ! Παπάς, Τζειμς , Κc , Σίγκλετον , Μπουρούσης σχεδόν όλοι δλδ ) Αν τα βάλεις κάτω ο Παναθηναικός είχε 7 παίχτες που έπαιξαν πολύ καλά ως εξαιρετικά και εσύ μιλάς μόνο για τον Νικ όταν η ομάδα πήρε πρωτάθλημα στο σεφ
υγ. δεν με νοιάζει αν τιμωρηθώ αλλά προκαλείς χωρίς λόγο!
shtarkws
Jun 11 2017, 23:46
QUOTE(Ginobili @ Jun 12 2017, 00:21 )
Είδαμε τον Τζέιμς να παίζει κοντρολαρισμένα (για τα δεδομένα του Τζέιμς).Τον Μπουρούση μεταμορφωμένο....τον Γκιστ παροπλισμένο,να αποδεικνύεται στον παίκτη κλειδί της σειράς.
Τον Γκάμπριελ να τον αξιοποιεί και στο 4 όταν ο Σίγκλετον ήταν κακός,αλλά και στο 3 για να σταματήσει ποσταρίσματα του Παπανικολάου,και να ελέγξει τα ριμπ.
Είιδαμε να γυρνάει η μπάλα...να σκρινάρουν οι παίκτες και να βγάζουν ελευθερα σουτ,να κάνουν περιστροφές και αλληλοεπικαλύψεις...
Μάλλον έχουμε και αλλα να δουμε...
MVP: Καλάθης....και από πίσω Μπουρούσης
@ Θόδωρε αλλες φορες κανεις αμέτρητα ποστ για τον καλαθη και το θεωρείς δικαίωμα σου. Τωρα σε πειράζει επειδή έκανα ενα εγω?
djibriliant
Jun 11 2017, 23:46
QUOTE (MustGK @ Jun 12 2017, 00:44 )
Γιατιί πρέπει μετα απο επιτυχίες της ομάδας μας να τσακωνόμαστε για τετοιες $%$% καποιοι το θεωρουν λαθος καποιοι σωστο ε και?
MustGK
Jun 11 2017, 23:49
Φίλε δεν τσακωνόμαστε... Απλά θέλω να επισημάνω ότι ο Παναθηναικός είναι πολύ μεγάλη ομάδα που κτυπάει τίτλους εντός και εκτός χώρας και με λαό και πάντα οι παίκτες θα θέλουν να έρθουν.. Πάντα στις οικογένειες θα υπάρχουν τσακωμοί (διοικηση τεχνικο επιτελειο παικτες οπαδοι) και παντα πρέπει να τους ξεπερνάμε σαν οικογένεια ..
Thodoros
Jun 11 2017, 23:50
Έτσι είναι αυτά
μακάρι να τους έχουμε και του χρόνου, για να μην ξεκινάμε από το μηδέν... προσθήκες καλές θέλει η ομάδα εκεί που πρέπει (5,3,1) και χρειάζεται για να είναι παρόν στο επόμενο f4.
kamenos
Jun 11 2017, 23:51
Φωτση αγόρι μου σε παρακαλώ σεβασου την ιστορία σου
Οταν εχεις εικονα 4 σχεδον ετων και παρολαυτα εχεις τις ιδιες αποψεις ,δεν εχεις σωτηρια.
Καμια ελπιδα.
Αποθεωστε τωρα που μπορειτε
Τοσο στερημενοι ειστε.ειχατε 6 μηνες να το πειτε.τοσο καιρο περιμενατε.
Εγω σας καταλαβαινω.
Thodoros
Jun 12 2017, 00:00
QUOTE (shtarkws @ Jun 12 2017, 00:46 )
@ Θόδωρε αλλες φορες κανεις αμέτρητα ποστ για τον καλαθη και το θεωρείς δικαίωμα σου. Τωρα σε πειράζει επειδή έκανα ενα εγω?
Δεν με πείραξε που έκανες ένα post εσύ, με πείραξε που το συγκεκριμένο post : προσλάβεις ένα σύνολο από άτομα, λέγοντας ότι κάνουμε κωλοτούμπες και σχετικά!
Εγώ δεν νομίζω στα Post του καλάθη να προσβάλω εσένα ή κάποιον άλλον , τον ίδιο τον Νικ προσβάλω που με δηλώσεις του έχει πει ότι δέχεται όποια κριτική!!!
Για τα άλλα να ξέρειw : Δεν με πειράζει τίποτα σήμερα!
Ούτε ο Καλάθης να φανταστείς. ( και επειδή δεν έχω διαβάσει τίποτα σήμερα μετά τον αγώνα και την ίδια ώρα που έπαιζε : είπα ότι έκανε το καλύτερο του παιχνίδι ακόμα και τα φάουλ ήταν ένα κι ένα ... αλλά είπα και άλλα, για όλους που έπαιξαν και πίστεψαν το πρωτάθλημα σήμερα και όχι μόνο ο Νικ
Δεν έχει όμως νόημα αυτή η κουβέντα σήμερα.
shtarkws
Jun 12 2017, 00:19
Συμφωνώ. Σήμερα πρέπει οι Παναθηναϊκοι να χαιρόμαστε γιατί μια χρονιά που πέρασε απο σαράντα κύματα κλείνει με νταμπλ.
Λίγο μυαλό και μερικές σωστές κινήσεις για να χτίσουμε πανω σε αυτην την επιτυχία
Ginobili
Jun 12 2017, 00:26
Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να πει καποιος καλή κουβέντα για τον καλάθη ΚΑΙ σήμερα. το εβαλα κεφαλαία το ΚΑΙ, γιατί ειπώθηκε ότι όφειλε να κανει μια καλή εμφάνιση. Δεν έχει κάνει μόνο μια καλη εμφάνιση στα δυο χρονια στη νεα του θητεία.
ουτε καταλαβαίνω το επιχείρημα ότι δε πρέπει να λεμε μονο για τον καλαθη, αλλα για όλη την ομάδα, επειδή παιξαν και οι υπόλοιποι καλά. Δηλαδή στις κακες μας βραδιές και κακές εμφανίσεις, γιατί δε κάνουμε το ίδιο; Δηλαδή να λέμε και για όλους τους αλλους παιχτες και το σύνολο της ομαδας; Εκει οκ να σταυρωνουμε μονο τον καλαθη, αλλα στις χαρές να το ριχνουμε στο σύνολο. Δε το πιανω το σκεπτικό. ουτε ο μπουρουσης δεν εχει φάει τόσο κράξιμο. Για μενα αυτοί οι δύο αξίζουν δυο φορές συγχαρητήρια, γιατί αυτά που ακουσαν δε τα ακουσε κανένας άλλος και παρολα αυτά δώσαν και την ψυχή τους και βοήθησαν όσο δε πάει. Προφανώς και οι υπόλοιποι ήταν φοβεροί επίσης και βαλαν το λιθαράκι αλλος πολύ (πχ τζεημς) άλλος λιγότερο (πχ γκαμπριελ, ακόμα και φώτσης). Οι δυο mvp για μένα για αυτόν τον τίτλο ήταν καλαθης-τζεημς και από κοντα μπουρούσης, ενώ πολυτιμότατοι σε καποια παιχνιδια αποδείχθηκαν σιγκλετον, γκιστ, παππάς, γκαμπριελ, ριβερς. Προφανώς ολοι βοήθησαν και γίναμε ομάδα την κατάλληλη στιγμή που όλα κρινονταν. Ο πιο μεγάλος mvp περα από παίχτες ήταν ο τσαβι. Ξεκάθαρα...
Ginobili
Jun 12 2017, 01:07
QUOTE(androu @ Apr 27 2017, 19:17 )
Θέλω να δω ποιοι παίκτες θα έρθουν στον Παναθηναικό μετά απο αυτά τα καραγκιοζηλίκια.
Τον Σίγκλετον που είναι και ο MVP της ομάδας φέτος και η ομάδα για του χρόνου έπρεπε να ξεκινάει από αυτόν , τον έχασαν ήδη...
ενδεικτικό ποστ....
QUOTE(garou @ Apr 28 2017, 02:07 )
σαν να μην συνεβει τιποτα
συνέβη...τους ειδαμε πως έπαιξαν
Πως και πως περίμενα από τότε...αυτήν την ωρα....για την οποία έγραφα.Όταν θα γυρνανε με πομπή από το ΣΕΦ να τους περιμένουν 15.000 κόσμος τα χαράματα...
Paris87
Jun 12 2017, 01:09
QUOTE(Ginobili @ Jun 12 2017, 02:07 )
ενδεικτικό ποστ....
Να ψαχνεις να βρεις παλιοτερα ποστ για να αποδειξεις μετα τον τιτλο τι?
Οτι κακως λεγαμε για τις γελοιοτητες του πουλμαν?
Ενδεικτικο ποστ οντως, το δικο σου.
Ginobili
Jun 12 2017, 01:13
QUOTE(Paris87 @ Jun 12 2017, 00:09 )
Να ψαχνεις να βρεις παλιοτερα ποστ για να αποδειξεις μετα τον τιτλο τι?
Οτι κακως λεγαμε για τις γελοιοτητες του πουλμαν?
Ενδεικτικο ποστ οντως, το δικο σου.
έτσι μπράβο...αποδείχτηκαν όλα αυτά που λεγόντουσαν ότι θα συμβούν..
Ας βγουν πάλι κάποιοι όπως τοτε...να ζητήσουν να φύγει ο Δ.Γ...
.βγείτε να πείτε και για το σημερινό καραγκιοζιλίκι του Γιαννακόπουλου,να κρατήσει την ομάδα να παίξει,και να μην κλειδωθει στα αποδυτήρια για να μην τιμωρηθεί παραπάνω ο Ολυμπιακός Καθόλου αντρίκια και σοβαρή στάση....
Paris87
Jun 12 2017, 01:17
QUOTE(Ginobili @ Jun 12 2017, 02:13 )
Δηλαδη αν δεν μεινει ο Σιγκλετον να αναφερθω στο σχολιο σου μετα απο 2 μηνες?
Η' οτι κερδηθηκε ο τιτλος δειχνει οτι οι κινησεις με το πουλμαν ηταν σωστες και δικαιολογουνται?
Καμια λογικη συνεχεια, απλα σου εμεινε απο τοτε και τωρα προσπαθεις να "αποδειξεις" οτι στην επιτυχια της ομαδας συντελεσαν πραξεις που τις θεωρουσαμε λανθασμενες, ασχετα αν η επιτυχια της ομαδας ειναι κατι που εξαρταται απο σταθμισμενους και ασταθμιτους παραγοντες οπως ενα απλο τριποντο.
Δεν πειραζει, εσυ συνεδεσε τα αφου σε εξυπηρετει.
Ginobili
Jun 12 2017, 01:21
QUOTE(Paris87 @ Jun 12 2017, 00:17 )
Δηλαδη αν δεν μεινει ο Σιγκλετον να αναφερθω στο σχολιο σου μετα απο 2 μηνες?
Η' οτι κερδηθηκε ο τιτλος δειχνει οτι οι κινησεις με το πουλμαν ηταν σωστες και δικαιολογουνται?
Καμια λογικη συνεχεια, απλα σου εμεινε απο τοτε και τωρα προσπαθεις να "αποδειξεις" οτι στην επιτυχια της ομαδας συντελεσαν πραξεις που τις θεωρουσαμε λανθασμενες, ασχετα αν η επιτυχια της ομαδας ειναι κατι που εξαρταται απο σταθμισμενους και ασταθμητους παραγοντες οπως ενα απλο τριποντο.
Δεν πειραζει, εσυ συνεδεσε τα αφου σε εξυπηρετει.
Ο Σίγκλετον θα φύγει,αν τον αφήσει ο Δ.Γ ή αν έχει πρόταση από το ΝΒΑ.
Η επιτυχία της ομάδας δεν βασίστηκε σε αστάθμητους παράγοντες.
Αυτά που παραθέτω παραπάνω,προφανώς σε ενοχλούν γιατί αποδεικνύουν αυτά που λέει σήμερα ο Σιγκλετον και ο Τζέιμς...η λογική συνέχεια υφίσταται.Εσυ δεν την βλέπεις.
Paris87
Jun 12 2017, 01:26
QUOTE(Ginobili @ Jun 12 2017, 02:21 )
Ο Σίγκλετον θα φύγει,αν τον αφήσει ο Δ.Γ ή αν έχει πρόταση από το ΝΒΑ.
Η επιτυχία της ομάδας δεν βασίστηκε σε αστάθμητους παράγοντες.
Αυτά που παραθέτω παραπάνω,προφανώς σε ενοχλούν γιατί αποδεικνύουν αυτά που λέει σήμερα ο Σιγκλετον και ο Τζέιμς...η λογική συνέχεια υφίσταται.Εσυ δεν την βλέπεις.
Η επιτυχια μιας ομαδας βασιζεται ΚΑΙ σε ασταθμητους παραγοντες (δεν ειπα μονο...αν και μονο αυτο αναφερεις) οπως ειναι οι....αντιπαλες ομαδες, ενας τραυματισμος κλπ
Εψαξες ποστ 2 μηνων και εγω
προφανως ενοχλουμαι.
Λογικη συνεχεια αναμεσα στο πουλμαν-"δεν τους τελειωσα το μπασκετ"-τιτλος, οντως δεν την βλεπω.
Εσυ τα βλεπεις πολυ απλα καθως δινεις στον ΔΓ την ευθυνη του τιτλου. Εγω ειπα οτι ειναι πολυπαραγοντικη μια επιτυχια.
Και δεν βλεπω την λογικη συνεχεια οντως.
Ginobili
Jun 12 2017, 01:33
QUOTE(Paris87 @ Jun 11 2017, 23:26 )
Η επιτυχια μιας ομαδας βασιζεται ΚΑΙ σε ασταθμητους παραγοντες (δεν ειπα μονο...αν και μονο αυτο αναφερεις) οπως ειναι οι....αντιπαλες ομαδες.
Εψαξες ποστ 2 μηνων και εγω προφανως ενοχλουμαι.
Λογικη συνεχεια αναμεσα στο πουλμαν-"δεν τους τελειωσα το μπασκετ"-τιτλος, οντως δεν την βλεπω.
Εσυ τα βλεπεις πολυ απλα καθως δινεις στον ΔΓ την ευθυνη του τιτλου. Εγω ειπα οτι ειναι πολυπαραγοντικη μια επιτυχια.
Και δεν βλεπω την λογικη συνεχεια οντως.
Αν έβγαινε κάποιος πριν 2 μήνες να πει,ότι ο ΠΑΟ θα πάρει το πρωτάθλημα τόσο επιβλητικά...θα τον πέρναγαν για τρελό,καθώς οι περισσότεροι έλεγαν,ότι ο Δ.Γ την κατεστρεψε την ομάδα.
Δεν πήρε πρωτάθλημα ο ΠΑΟ επειδή μπήκε ή βγηκε ένα τρίποντο...προσπάθησε λοιπόν να κατλάβεις αυτήν την ασυνέχεια μεταξύ πουλμαν και τίτλου...και μην ψάχνεις να το φορτώσεις σε συνδυασμό τυχαίων γεγονότων.
Ο Τζέιμς έχει παίξει περισσότερο κοντρολαρισμένα όσο ποτέ του σε αυτούς τους τελικούς.....
Υ.Γ.1 Ο Σίγκλετον θεωρούταν παρελθον πριν 2 μήνες...και τωρα δηλώνει ευτυχισμένος,και ότι θέλει να μείνει.Μην σε ενοχλεί...είναι γεγονός.
Υ.Γ.2
https://www.youtube.com/watch?v=ggPzs0Dn4WYΕλπίζω ο Φώτσης να μην καταγγελθεί...
Paris87
Jun 12 2017, 01:41
QUOTE(Ginobili @ Jun 12 2017, 02:33 )
Αν έβγαινε κάποιος πριν 2 μήνες να πει,ότι ο ΠΑΟ θα πάρει το πρωτάθλημα τόσο επιβλητικά...θα τον πέρναγαν για τρελό,καθώς οι περισσότεροι έλεγαν,ότι ο Δ.Γ την κατεστρεψε την ομάδα.
Δεν πήρε πρωτάθλημα ο ΠΑΟ επειδή μπήκε ή βγηκε ένα τρίποντο...προσπάθησε λοιπόν να κατλάβεις αυτήν την ασυνέχεια μεταξύ πουλμαν και τίτλου...και μην ψάχνεις να το φορτώσεις σε συνδυασμό τυχαίων γεγονότων.
Ο Τζέιμς έχει παίξει περισσότερο κοντρολαρισμένα όσο ποτέ του σε αυτούς τους τελικούς.....
Υ.Γ Ο Σίγκλετον θεωρούταν παρελθον πριν 2 μήνες...και τωρα δηλώνει ευτυχισμένος,και ότι θέλει να μείνει.Μην σε ενοχλεί...είναι γεγονός.
Θα τον περναγαν για τρελο γιατι η μια ομαδα αποκλειστηκε στους 8 με 3-0 και η αλλη πηγαινε τελικο, δεν περιστρεφονται ολα γυρω απο τον προεδρο, μην το πας παντα εκει ηθελημενα ή μη.
Αυτο ειπα και γω, καταλαβαινω αυτην την ασυνεχεια μεταξυ πουλμαν και τιτλου.
Δεν πιστευω οτι ο Τζειμς επαιξε κοντρολαρισμενα επειδη δεν γυρισε με πουλμαν, ο Σιγκλετον ειναι χαρουμενος και δηλωνει οτι θελει να μεινει σε βραδια κατακτησεις τιτλου...προφανως ή δεν ξερω και γω τι.
Αλλα δεν προκειται να γυρισω τον χρονο πισω για να αγιασω τα μεσα (πουλμαν, ακομη και αν επαιξε ρολο συμφωνα με τα λεγομενα σου) προς το αποτελεσμα (τιτλος).
Εγω εκρινα και κρινω το πουλμαν βλακωδες ειτε με τιτλο ειτε χωρις. Εσυ το συνδεεις ως σωστη πραξη που τελικα βοηθησε και ο ΔΓ δικαιωθηκε.Βγαινω, καληνυχτα.
Ginobili
Jun 12 2017, 01:46
QUOTE(Paris87 @ Jun 12 2017, 00:41 )
Θα τον περναγαν για τρελο γιατι η μια ομαδα αποκλειστηκε στους 8 με 3-0 και η αλλη πηγαινε τελικο, δεν περιστρεφονται ολα γυρω απο τον προεδρο, μην το πας παντα εκει ηθελημενα ή μη.
Αυτο ειπα και γω, καταλαβαινω αυτην την ασυνεχεια μεταξυ πουλμαν και τιτλου.
Δεν πιστευω οτι ο Τζειμς επαιξε κοντρολαρισμενα επειδη δεν γυρισε με πουλμαν, ο Σιγκλετον ειναι χαρουμενος και δηλωνει οτι θελει να μεινει σε βραδια κατακτησεις τιτλου...προφανως ή δεν ξερω και γω τι.
Αλλα δεν προκειται να γυρισω τον χρονο πισω για να αγιασω τα μεσα (πουλμαν, ακομη και αν επαιξε ρολο συμφωνα με τα λεγομενα σου) προς το αποτελεσμα (τιτλος).
Εγω εκρινα και κρινω το πουλμαν βλακωδες ειτε με τιτλο ειτε χωρις. Εσυ το συνδεεις ως σωστη πραξη που τελικα βοηθησε και ο ΔΓ δικαιωθηκε.
Βγαινω, καληνυχτα.
Κρίνεις αυτό που θέλεις εσύ,και παραβλέπεις αυτά που δεν σε συμφέρουν προφανώς.Δεχόμαστε ότι η κίνηση με το πουλμαν είναι λάθος λοιπόν...το ότι καταρίπτονται αυτά που λεγόντουσαν τότε για το μέλλον της ομάδας,και κάποιων παικτών...είναι γεγονός όμως σου αρέσει δεν σου αρέσει.
djibriliant
Jun 12 2017, 02:23
QUOTE (Ginobili @ Jun 12 2017, 02:13 )
Ας βγουν πάλι κάποιοι όπως τοτε...να ζητήσουν να φύγει ο Δ.Γ....βγείτε να πείτε και για το σημερινό καραγκιοζιλίκι του Γιαννακόπουλου,να κρατήσει την ομάδα να παίξει,και να μην κλειδωθει στα αποδυτήρια για να μην τιμωρηθεί παραπάνω ο Ολυμπιακός
Καθόλου αντρίκια και σοβαρή στάση....
Σε ενα ποστ είδα οτι ελεγες οτι εκανες λάθος εκτίμηση για τον Πασκουαλ, ωραιος και σωστός. Απο εκει και πέρα βλέπω σε δεκάδες ποστ να λες για το πουλμαν οτι ηταν σωστη η αποφαση και να τωρα κλπ. Άποψη σου και αυτή και ωραιος που την εκφράζεις. Μήπως υπάρχει μια αναντιστοιχία στον αριθμο των ποστ σου για την περιπτωση α και β? Πιστεύεις οτι με Πεδουλάκη θα είχαμε καλύτερη πορεία? Γιατι πρεπει μετα απο μια μεγαλη νίκη να ασχολούμαστε με κάτι που 8 στους 10 θελουμε να ξεχάσουμε? Και γιατι πρέπει να τρωγόμαστε? Για να αποδειξει ο καθενας στον εαυτό του οτι ξερει το μπασκετ καλύτερα απο τον άλλο?
Ο παπαδοπουλος είπε ότι πήγε σημερα στις 7 στο γήπεδο και ο τσαβι ήταν ήδη εκεί και μόνος! Στο ραδιόφωνο ειπώθηκε ότι ο τσαβι έφυγε τελευταιος αφού κλειδώθηκε στο γραφείο του να δει τα λαθη του σημερινου αγώνα. Αν ειναι αλήθεια και δε λεγονται για τα μάτια του κόσμου, τοτε ο τυπος είναι θεούλης. παιζει να μην έχει ξεκουραστεί καθόλου τις τελευταίες μέρες.
Ενα από τα χαιλαιτ ειναι οι φωτογραφίες του παππά αγκαλιά με τσαβι σχεδόν βουρκωμένους. οποιος δε τις είδε ας τις βρει. Κυκλοφορουν. Ελπίζω σε καποιο καιρό από τώρα να μην έχει κακό λογο για τον προπονητή του ο νικος. Φαινεται να του βρήκε τα κουμπια ο τσαβι και να ξερει να διαχειρίζεται και να κερδιζει τους παίχτες. Σαν πατερας και γιος ήταν...
yorgos
Jun 12 2017, 03:25
QUOTE(Ginobili @ Jun 12 2017, 02:07 )
ενδεικτικό ποστ....
συνέβη...τους ειδαμε πως έπαιξαν
Πως και πως περίμενα από τότε...αυτήν την ωρα....για την οποία έγραφα.Όταν θα γυρνανε με πομπή από το ΣΕΦ να τους περιμένουν 15.000 κόσμος τα χαράματα...
Αυτό έλειπε, να μην έπαιζαν και καλά. Επαγγελματίες αθλητές είναι, εγωισμό έχουν, καλύτερο συμβόλαιο θέλουν του χρόνου, απέναντι σε υποδεέστερο αντίπαλο έπαιξαν. Δεν έπαιξαν επειδή κάποιος τους έβαλε να γυρίσουν με λεωφορείο, γεγονός το οποίο ξεφτίλισε την ομάδα σε όλη την Ευρώπη και για όποιον παρακολουθεί τι γίνεται στο εξωτερικό γελάνε και τα πληκτρολόγια μαζί μας. Ο ργανισμός σα σύνολο φυσικά κι έχασε από το καραγκιοζιλίκι του λεωφορείου, χώρια ότι στα πρώτα ματς μετά έπαιζε χάλια.
Paris87
Jun 12 2017, 08:25
QUOTE(Ginobili @ Jun 12 2017, 02:46 )
Κρίνεις αυτό που θέλεις εσύ,και παραβλέπεις αυτά που δεν σε συμφέρουν προφανώς.Δεχόμαστε ότι η κίνηση με το πουλμαν είναι λάθος λοιπόν...το ότι καταρίπτονται αυτά που λεγόντουσαν τότε για το μέλλον της ομάδας,και κάποιων παικτών...είναι γεγονός όμως σου αρέσει δεν σου αρέσει.
Πολλοί γράψαμε ότι ξεφτιλιζεται η ομάδα μετά από απο ενα 3-0 και ότι η σεζόν φαίνεται χαμένη με χαζομάρες με πούλμαν. Εσύ παραβλέπεις τις καταστάσεις που λέγονταν κάποια πράγματα μάλλον. Απλά επειδή τότε θιξαμε τον Πρόεδρο (Ναι αυτόν με τις βεντουζες στο ινστα) Εσύ περίμενες τον τίτλο Για να τα δικαιολογήσεις όλα. Φαντάσου να γυρνούσαμε όλοι Κάθε λίγο και λιγάκι να κάνουμε repost όσα δεν..βγηκαν. Τέλος το φορουμ
shtarkws
Jun 12 2017, 08:44
Ρε τζινομπιλι σοβαρα τώρα, δηλαδή θεωρείς το περιστατικό με το πούλμαν νορμαλ; Οτι δεν τρέχει τίποτα; Ότι καλά έκανε στα παλιόπαιδα;
Δηλαδή ήμαρτον επειδή κάποιος ξοδεύει θα του δικαιολογούνται τα πάντα;
patissiotis
Jun 12 2017, 08:46
QUOTE(Ginobili @ Jun 12 2017, 02:13 )
Ας βγουν πάλι κάποιοι όπως τοτε...να ζητήσουν να φύγει ο Δ.Γ....βγείτε να πείτε και για το σημερινό καραγκιοζιλίκι του Γιαννακόπουλου,να κρατήσει την ομάδα να παίξει,και να μην κλειδωθει στα αποδυτήρια για να μην τιμωρηθεί παραπάνω ο Ολυμπιακός
Καθόλου αντρίκια και σοβαρή στάση....
Εγω θα ηθελα να μας ποσταρεις το "πεταξτε τις φανελες και φυγετε απο εδω". Αν ειχε γινει και αυτο (συμφωνα με τη λογικη σου) θα ειχαμε 2 ευρωλιγκες λιγοτερες...
Και φυσικα θα πουμε μπραβο στον ΔΓ που προστατεψε την ομαδα και φερθηκε αντρικεια μη διαλυοντας τον Ολυμπιακο. Ομως αυτο δεν αποκλειει να τον κραζουμε για τις αστειες δηλωσεις του ("ειμαστε ολοι με τον γαβρο σημερα") και κυριως για τις υποκλοπες και για το πουλμαν. Αν πιστευεις οτι το πουλμαν "πηρε" πρωταθλημα να το καθιερωσουμε. Μετα απο καθε σημαντικη/ντροπιαστικη/απροσμενη ηττα πουλμαν (ή κολυμπι αν παιζουμε στη Ροδο ή στο Ρεθυμνο).
Και εγω ειμαι ενας που λεει (το εγραψα και χτες!!!) ΔΓ φυγε!!! Μακρια απο την ομαδα!!! Ξερεις δεν υπαρχει ασπρο ή μαυρο. Μπορει καποιος να κανει σωστα και λαθος πραγματα. Στα σωστα θα του λεμε μπραβο, στα λαθη θα τον κραζουμε. Μακρια απο μας μοντελα προεδριας Κοκκαλη/Μαρινακη κτλ, κτλ...
https://www.facebook.com/praktoreiosport/vi...56877868011628/Προσπαθηστε να ακουσετε τι λεει στο τελος
Καλαθης:we are going to get drunk
Τζειμς κατι σαν:I wanna get drunk,i do.That's my favourite thing
Τελικα δεν περιμενε την φιεστα,βγηκε και τα ηπιε απο χτες
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...ms-ta-pinei-vid
Putnam
Jun 12 2017, 12:01
Ολοκληρώνοντας, ο Μάνος Παπαδόπουλος είπε: [b]«Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο για μεγάλους παίκτες όταν τους χλευάζεις και τους λες ότι δεν αξίζουν.[/b] Πλέον, από την Τρίτη θα κάτσει ο προπονητής και θα ασχοληθεί με την επόμενη μέρα. Η διοίκηση του έχει εμπιστοσύνη. Είναι μεγάλος προπονητής. Σήμερα, ξύπνησα στις 7. Πήρα δύο κουλούρια και έναν καφέ και πήγα στο γήπεδο. Εκεί, βρήκα τον Πασκουάλ. Ήταν ο μοναδικός εδώ, στις 7 το πρωί και αυτό λέει πολλά».http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...egaloys-paiktesεδώ ο παπαδόπουλος θέλησε να περάσει ένα μήνυμα σε φάση ότι όλα αυτά που έκανε ο ΔΓ μετά την Φενέρ μπορεί να ήταν και βάσει σχεδίου για να πικαριστούν οι παίκτες και να πεισμώσουν ενόψει τελικών
εξαιρετικά χλωμό να έγιναν με αυτο το σκεπτικό
ότι ίσως εκ του αποτελέσματος έθιξαν τον εγωισμό των παικτών πιθανόν να έγινε αλλά ακόμα και αυτό είναι υπό αμφισβήτηση
j-kidd13
Jun 12 2017, 12:15
QUOTE(yorgos @ Jun 12 2017, 04:25 )
Αυτό έλειπε, να μην έπαιζαν και καλά. Επαγγελματίες αθλητές είναι, εγωισμό έχουν, καλύτερο συμβόλαιο θέλουν του χρόνου, απέναντι σε υποδεέστερο αντίπαλο έπαιξαν. Δεν έπαιξαν επειδή κάποιος τους έβαλε να γυρίσουν με λεωφορείο, γεγονός το οποίο ξεφτίλισε την ομάδα σε όλη την Ευρώπη και για όποιον παρακολουθεί τι γίνεται στο εξωτερικό γελάνε και τα πληκτρολόγια μαζί μας. Ο ργανισμός σα σύνολο φυσικά κι έχασε από το καραγκιοζιλίκι του λεωφορείου, χώρια ότι στα πρώτα ματς μετά έπαιζε χάλια.
Tο θεμα ειναι οτι τοτε ομως δεν τα ελεγες αυτα,ουτε εσυ ουτε κανεις,ουτε κι εγω σε ενα βαθμο,αλλα ολοι βρηκαν μια ακομα ευκαιρια να στησουν στον τοιχο τον ΔΓ,που κατεστρεψε την ομαδα,που μετα απο μια χαμενη σειρα με 3-0 και με τους τελικους εν οψει,εκανε αυτη την κινηση και ξενερωσε τους παικτες οι οποιοι δεν θα εχουν ορεξη να παιξουν πλεον αλλα θα ειναι αδιαφοροι περιμενοντας να τελειωσει η σεζον για να φυγουν, και αν περασουν την ΑΕΚ θα χασουν με σκουπα απ τον Ολυμπιακο.
Θελω να δω επισης,ποσοι θα φυγουν τελικα εξαιτιας του πουλμαν,και κυριως,τι ονοματα θα ερθουν στην ομαδα το καλοκαιρι,αν θα συμβει το οτι κανεις σοβαρος παικτης δεν θα θελει να ερθει σε τετοια ομαδα.......
shtarkws
Jun 12 2017, 12:29
Ο απολογισμός της σεζον που τελείωσε
Κυπελλούχος εκτός έδρας
Πρωταθλητής με μειονέκτημα έδρας
Πλεονέκτημα έδρας μετα απο χρονιά στα play off της euroleague απο την μετέπειτα πρωταθλήτρια
Απο εδω και περα πρέπει να στηριχθεί ο προπονητής και να γινουν οι σωστες κινήσεις ωστες αυτές οι επιτυχίες να γινουν κανόνας και όχι πυροτέχνημα
patissiotis
Jun 12 2017, 12:40
QUOTE(j-kidd13 @ Jun 12 2017, 13:15 )
Tο θεμα ειναι οτι τοτε ομως δεν τα ελεγες αυτα,ουτε εσυ ουτε κανεις,ουτε κι εγω σε ενα βαθμο,αλλα ολοι βρηκαν μια ακομα ευκαιρια να στησουν στον τοιχο τον ΔΓ,που κατεστρεψε την ομαδα,που μετα απο μια χαμενη σειρα με 3-0 και με τους τελικους εν οψει,εκανε αυτη την κινηση και ξενερωσε τους παικτες οι οποιοι δεν θα εχουν ορεξη να παιξουν πλεον αλλα θα ειναι αδιαφοροι περιμενοντας να τελειωσει η σεζον για να φυγουν, και αν περασουν την ΑΕΚ θα χασουν με σκουπα απ τον Ολυμπιακο.
Θελω να δω επισης,ποσοι θα φυγουν τελικα εξαιτιας του πουλμαν,και κυριως,τι ονοματα θα ερθουν στην ομαδα το καλοκαιρι,αν θα συμβει το οτι κανεις σοβαρος παικτης δεν θα θελει να ερθει σε τετοια ομαδα.......
Το θεμα δεν ειναι τι λεγαμε, και τι εγινε. Το θεμα ειναι αν εγκρινουμε πρακτικες ζουγκλας. ΚΑΝΕΙΣ δεν θα κατηγορουσε τον ΔΓ αν τους ξεχεζε στο ΟΑΚΑ μακρια απο δημοσιογραφους και οπαδους. Γιατι να μας χλευαζει ολη η ευρωπη για ενα πουλμαν? Γιατι να γινει αυτο το σκηνικο? Εκει ειναι η ενσταση μας...
Τωρα οπως γραψανε και αλλα παιδια χρειαζεται ψυχραιμια και σχεδιο αν θελουμε να επανελθουμε σε τοπ επιπεδο στην ευρωλιγκα. Το (τυχερο για μενα) περσινο πρωταθλημα του Ολυμπιακου τους εκλεισε τα ματια και δεν ειδαν τι επρεπε να διορθωσουν. Εμεις πρεπει να πανηγυρισουμε για λιγο και μετα να δουμε τι θα γινει. Ο φετινος απολογισμος ειναι για μενα απροσδοκητα καλος: Πωταθλημα και κυπελλο εκτος εδρας με εμφατικα break και 4 θεση στην στο νεο πρωταθλημα της ευρωλιγκας. Ας μας δωσει ωθηση αυτη η χρονια, να μην κρυψουμε τα προβληματα κατω απο το χαλι και ο ΔΓ να αφησει την ομαδα ΗΡΕΜΗ...
Τον δγ δεν τον έστησε κανείς στον τοίχο. Μονος του εστησε τον εαυτό του. Αν επεβαλλε πρόστιμα σε όσους καταπατουν κανονισμούς της ομάδας δε θα του έλεγε κανείς τίποτα. Ο δγ κακώς παρουσιάζεται σαν θυμα και κατατρεγμένος.
Εγω προσωπικά, αρχικα πίστευα ότι δε πρόκειτε να ισχύουν αυτά που λέγαν για το πουλμαν ότι οι παιχτες θα ειναι ξενερωμένοι και δε θα παιξουν. Ειχα κανει ενα κλασσικα μεγάλο ποστ με τους λόγους που δε θεωρούσα ότι θα γινόταν αυτό και αφορούσε πρώτα τους ίδιους τους παίχτες και την μετέπειτα καριερα τους, όσο και το οτι πρεπει να παιζουν για τον προπονητή και τους συμπαιχτες ανεξαρτήτως διαφορών με τον εργοδότη.
Βεβαια μετά ακολουθησε η άθλια εμφάνιση ορισμένων στην σειρά με ΑΕΚ οπότε και εγώ αρχισα να πιστεύω αυτά που λέγονταν. Δε μπορούσα να εξηγήσω αλλιώς την αγωνιστική καθίζηση με αντίπαλο την ΑΕΚ. Πιστευα αυτό που μου φαινόταν απίστευτο (να μην φερθουν επαγγελματικά), δηλαδή ότι τελικά ορισμένοι να είναι ξενερωμένοι. Δωσαν και οι παίχτες αυτό το πάτημα.
Τελικά αποδείχθηκε ότι και σε αυτην την διαφορετική μου στάση είχα λάθος και διαψεύστηκα. Ομως εμείς κρίνουμε με βαση το γήπεδο. Και το γηπεδο και οι συνθηκες βοηθησαν στο να έχουμε αποψεις που αλλαζουν.
Αυτό δε σημαίνει ότι οι πρακτικές του δγ, αν τα βαλεις κάτω με λογική, δε μπορούσαν να έχουν ως αποτέλεσμα αυτά που λεγαν/λέγαμε πολλοί. Δε σημαίνει ότι το σκεπτικό τους/μας ηταν λαθος άσχετα που πολλά μπορεί να αποφεύχθηκαν. Επίσης δε σημαίνει ότι για ένα διαστημα οι παίχτες όντως δεν ήταν ξενερωμένοι και μουδιασμένοι και απλά με τον καιρό το ξεπερασαν και ανασυνταχθηκαν με μπροστάρη τον τσαβι. Το ένα δεν αναιρεί το αλλο. το αποτέλεσμα δεν αναιρεί την προβληματική διαχείρηση του ιδιοκτήτη και όσα προκάλεσε έστω και για σύντομο χρονικό διάστημα (οχι μονο στην ομάδα αλλά και στον κόσμο).
Ο ίδιος ο αλβέρτης είπε ότι ήταν μια περίεργη περιόδος σε τεντωμένο σκοινί που καλλιστα μπορούσαν να γκρεμιστούν όλα και η ομάδα μαζί. Αρα καταλαβαίνετε ότι οι ανησυχίες ήταν εύλογες σε όλους και όχι φούσκωμα και καταστροφολογίες. καταφέραν να τα ξεπεράσουν όλα και μπράβο τους.
Τωρα ποιοι παιχτες θα φύγουν και αν θα φύγουν για ένα πουλμαν, αν θα υπάρξει παιχτης που δε θα θελει να έρθει λόγω ενός πουλμαν και κάθε λογής πουλμαν, δε θα το μάθουμε ποτέ. Πλεον η συζήτηση δεν έχει νοημα. πρεπει να το αφήσουμε πισω και να παμε παρακατω με ό,τι συνθήκες επικρατούν. ο,τι εγινε, εγινε. Σορρυ που επανηλθα με πουλμανιαδα. Αλλα μιας και ξανα ανοιχτηκε σαν θεμα είπα να γραψω αλλο ένα κατεβατο.
j-kidd13
Jun 12 2017, 12:59
QUOTE(patissiotis @ Jun 12 2017, 13:40 )
Το θεμα δεν ειναι τι λεγαμε, και τι εγινε. Το θεμα ειναι αν εγκρινουμε πρακτικες ζουγκλας. ΚΑΝΕΙΣ δεν θα κατηγορουσε τον ΔΓ αν τους ξεχεζε στο ΟΑΚΑ μακρια απο δημοσιογραφους και οπαδους. Γιατι να μας χλευαζει ολη η ευρωπη για ενα πουλμαν? Γιατι να γινει αυτο το σκηνικο? Εκει ειναι η ενσταση μας...
Τωρα οπως γραψανε και αλλα παιδια χρειαζεται ψυχραιμια και σχεδιο αν θελουμε να επανελθουμε σε τοπ επιπεδο στην ευρωλιγκα. Το (τυχερο για μενα) περσινο πρωταθλημα του Ολυμπιακου τους εκλεισε τα ματια και δεν ειδαν τι επρεπε να διορθωσουν. Εμεις πρεπει να πανηγυρισουμε για λιγο και μετα να δουμε τι θα γινει. Ο φετινος απολογισμος ειναι για μενα απροσδοκητα καλος: Πωταθλημα και κυπελλο εκτος εδρας με εμφατικα break και 4 θεση στην στο νεο πρωταθλημα της ευρωλιγκας. Ας μας δωσει ωθηση αυτη η χρονια, να μην κρυψουμε τα προβληματα κατω απο το χαλι και ο ΔΓ να αφησει την ομαδα ΗΡΕΜΗ...
Το θεμα ειναι να μην ειμαστε μηδενιστες.Καταρχην καμια πρακτικη ζουγκλας δεν υπηρξε.Σιγα τη ζουγκλα επειδη τους εβαλε να γυρισουν απο την Τουρκια με πουλμαν.Νομιζω ηταν λιγοι αυτοι που ηταν υπερ της κινησης αυτης.Οι περισσοτεροι εναντιωθηκαν,υπο τον φοβο της επιρροης που θα ειχε στην ομαδα.Τελικα,οι παικτες που θα ηταν ξενερωμενοι και θα ζητουσαν να φυγουν ακομα και μετα την επιστροφη απο την Τουρκια,και η ομαδα θα διαλυοταν,κατεκτησαν με εμφατικες εμφανισεις το πρωταθλημα.
Τωρα τι θα γινει...Λογικα αν επιβεβαιωθουν οι...αισιοδοξες προβλεψεις καποιων φιλων εδω,θα φυγουν ο Τζειμς και ο Σινγκλετον,που δεν θα εχουν καμια διαθεση να συνεχισουν εδω(αλλο που ο Σινγκλετον ειπε οτι θελει να γυρισει και του χρονου,και ο Τζειμς θα μιλησει πρωτα με την ομαδα...),να δουμε αν θα θελει να μεινει και ο Πασκουαλ σε μια τετοια ασοβαρη ομαδα,και παμε για μεταγραφες απο το πανερι...
green_sky
Jun 12 2017, 13:04
Το βασικο απο δω και περα ειναι να κρατησουν εναν κορμο και να καλυψουν τα κενα που ομολογουμενως υπαρχουν.
Για να σηκωσεις Ευρωλιγκα και να φτασεις στο τελος της διαδρομης, πρεπει να τους κερδισεις ολους.
Ο στοχος του Παναθηναικου την επομενη σεζον πρεπει να ειναι η Ευρωλιγκα.Για να γινει αυτο ο Παναθηναικος χρειαζεται ενισχυση .
Ας μην γινουν φετος τα λαθη που εγιναν επι Πεδουλακη οταν πηραν τοτε το πρωταθλημα και μετα κυριαρχησε ο ενθουσιασμος αλλα και σε καποιες περιπτωσεις επιλογης στελεχωσης του τοτε ροστερ και ο συναισθηματισμος.
Dreamerpanos
Jun 12 2017, 17:00
Να πω κάτι και εγώ για το χθεσινό.
Καρυδάτη νίκη έτσι απλά. Χωρίς κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και περαιτέρω συζήτησης.
Παρά το κακό ξεκίνημα,η ομάδα τα κατάφερε,της βγήκαν όλα και έδειξε πιο "πεινασμένη".
Τζέιμς,Ρίβερς,Γκιστ,Μπουρούσης καθοριστικοί.
Σίνγκετον στο ύψος του,χωρίς να πιάσει τα υψηλά στάνταρ άλλων αγώνων,πολύ καλός Φώτσης όσο έπαιξε,Φελντίν έπαιξε λίγο,Γκάμπριελ αποδεικνύει ότι είναι πολύ καλό μπακ απ στο 4(θέλοντας λίγη δουλίτσα στην άμυνα) και Παππάς λιγότερο μυαλωμένος από άλλους αγώνες αλλά έδωσε αυτό που μπορούσε και μπράβο του.
Όσο για τον Νικ.... Το είπε και ο ίδιος δεν σας ακούει τώρα! Καταλαβαίνω πως η κυβίστηση είναι δύσκολη και θέλει guts για να γίνει. Ελπίζω συγκεκριμένα άτομα να σταματήσουν επιτέλους(έστω για το καλοκαίρι,για ξεκούραση ρε αδερφέ),να τον αναφέρουν στο 99,9% των post τους είτε μιλάνε για μπάσκετ,είτε για μπέιζμπολ,είτε για την παγκόσμια πρωτιά της Ίννα Σιρίνα,ξέρω γω κτλ.
Δ.Γ.: Θετικό ότι ακολούθησε την ομάδα,σε θέματα συμπεριφοράς δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Νομίζω είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι τα βρήκε με τους παίχτες.
Όσοι συνδέουν(!) το γεγονός του πούλμαν με το πρωτάθλημα,ντάξει δεν έχω λόγια(έχω δηλαδή αλλά τεσπα).Ήταν μια εμετική κίνηση και ντροπιαστική κίνηση και κανένα πρωτάθλημα δεν την δικαιολογεί. Το χουμε πει χίλιες φορές,τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που τα χώνει στην αρρώστια μας,αλλά να ΣΟ-ΒΑ-ΡΕΥ-ΤΕΙ. Το ότι τα βρήκε,έστω και την ύστατη ώρα με τους παίχτες είναι στα μεγάλα συν του και μπράβο και στους παίχτες που απέδειξαν ότι είναι σωστοί επαγγελματίες.
Για τα επεισόδια ας ασχοληθεί ο κύριος Βασιλειάδης,που με αφορμή το ινσταγκραμ έλεγε διάφορες μ%^(#^ες για για το ΟΑΚΑ. Όχι ότι περιμένεις κάτι καλύτερο από την μεγαλύτερη πολιτική γλάστρα έβερ,αλλά όλα έχουν και ένα όριο.
Μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος(και αν το χάναμε) θέλει μεγάλη ψυχραιμία και ορθολογιστική σκέψη για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.
Θέλει τόνωση το Ελληνικό στοιχείο,αλλά με ΣΥΝΕΣΗ,όχι κουτουρού.
Για Μάντζαρη,Σλούκα δίνω την ελάχιστη πιθανότητα,έστω και για έναν από τους δυο και αυτό γιατί βάζω τον εαυτό μου στην θέση τους.Προσωπικά δεν θα είχα λόγο να φύγω από κει που είμαι αν ήμουν ένας από αυτούς.Θα είναι πολύ καλή η προσθήκη ενός εκ των δυο,θα είναι απίστευτη η προσθήκη και των δυο.
Περπέρογλου εφόσον τον θέλει ο Πασκουάλ οκ και μένει ίσως ο Όγκαστ για να έρχεται σαν τρίτος πίσω από Μπουρούση και έναν ΜΑΠαρο. Βέβαια μετά τις δηλώσεις Φώτση ότι δεν αποσύρεται βλέπω το έργο να πηγαίνει κάπως έτσι στο 4-5.
4: Σίνγκλετον,Φώτσης
4-5: Γκιστ
5: Μπουρούσης,Όγκαστ
κάτι που δεν μου αρέσει και ιδιαίτερα.
Ο Γκάμπριελ όπως προείπα έδειξε καλά στοιχεία για μπακ απ,αλλά για να μείνει πρέπει να συμβεί κάτι διαφορετικό από αυτό που έχω γράψει,διότι θεωρώ δύσκολο να έχουμε 6 παίχτες στο 4-5.
Κατά τα άλλα τα γνωστά. Ρίβερς και Σίνγκλετον ανανέωση,Παππάς,Καλάθης δεν πάνε πουθενά και ο Φελντίν χαιρετάει.
Η υπόθεση Τζέιμς είναι εξαιρετικά tricky και είναι σε συνάρτηση με το αν θα έρθουν Έλληνες στην περιφέρεια.
Σόρυ για το σεντόνι.
The Mailman
Jun 12 2017, 18:10
QUOTE (Dreamerpanos @ Jun 12 2017, 17:00 )
Για τα επεισόδια ας ασχοληθεί ο κύριος Βασιλειάδης,που με αφορμή το ινσταγκραμ έλεγε διάφορες μ%^(#^ες για για το ΟΑΚΑ. Όχι ότι περιμένεις κάτι καλύτερο από την μεγαλύτερη πολιτική γλάστρα έβερ,αλλά όλα έχουν και ένα όριο.
Ο συγκεκριμένος λαλίστατος κατά τα αλλα κύριος είπε ότι θέλει να διαπραγματευτεί με τις διοικήσεις των ομάδων για αθλητικά στάδια και κλειστά και όχι για "αρένες" ...αλλιώς να τις ξεχάσουν... άφαντος βέβαια, ήπιε το αμίλητο νερό...
Και για να θυμηθούμε και τα παλιά λίγο γιατί δεν είναι η πρώτη φορά, το 2013 ίδια ημέρα ακριβώς...
Υ.γ: Άλλαξε κάτι ;
Ο βετακης στο sdna λεει αυτο
ΥΓ2: Οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ, στον Κώστα Κατέβα που έκανε εξαιρετική δουλειά έξω από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, με έβαλαν σε σκέψεις. Ο προπονητής του ΠΑΟ φάνηκε αινιγματικός για την επόμενη ημέρα. Επιχειρώντας να διερευνήσω αν τα όσα είπε κρυπτογραφούσαν κάτι ιδιαίτερο, από τη Βαρκελώνη μου είπαν ότι και στο παρελθόν είχε κάνει τις ίδιες αινιγματικές δηλώσεις στο τέλος μιας σεζόν. Το είχε πράξει κι όταν η Μακάμπι ήθελε να του προσφέρει συμβόλαιο αλλά τελικά έμεινε στη Μπαρτσελόνα. Και τώρα οι ισραηλινοί, που περιμένουν την απάντηση του Μπλατ, λέγεται πως αν λάβουν αρνητική απάντηση από τον προπονητή της Νταρουσαφάκα θα ήθελαν να έπαιρναν τον Πασκουάλ στο Τελ Αβίβ…
Ξερει καποιος τι ειπε σε αυτες τις δηλωσεις?
Putnam
Jun 12 2017, 20:44
QUOTE (pan24 @ Jun 12 2017, 21:25 )
Ο βετακης στο sdna λεει αυτο
Ξερει καποιος τι ειπε σε αυτες τις δηλωσεις?
μουφες, αφου τον δενει συμβολαιο πως θα φυγει
shtarkws
Jun 12 2017, 20:45
QUOTE(Putnam @ Jun 12 2017, 21:44 )
μουφες, αφου τον δενει συμβολαιο πως θα φυγει
Παραιτείται
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.