Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑ 2016
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Υποδομές
Pages: 1, 2, 3, 4
Gkos
Νικητής ο Παναθηναικός με 57-53 !

*Δυστυχως κατα την αποχωρηση των διαιτητων ειχαμε επεισοδια,αφου δεχτηκαν επιθεση απο γονεις παιδιων του ΓΣΠ...
Pao666
ΓΣ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. 53-57
Τα δεκάλεπτα: 14-10,22-25,43-39,53-57
Παναθηναϊκός( Κωστόπουλος): Γκαναβίας 3 (1), Πέργουλης, Κουτεντάκης 2, Νιτσικόπουλος 2, Γεωργιάδης 11 (2) Καραμαλέγκος 3, Μπαλαμώτης 7, Σωτηρίου 15 (3), Τουγιάνι 3 (1), Σολούκος 7, Ραλλάτος, Λιαράκος 4
Περιστέρι( Ζιάκας): Πετρόπουλος, Τζεμπελίκος, Σταυριανός 2, Καλογερόπουλος, Ιωάννου, Καραμανλής 17 (1), Κρασάκης 17, Θεοδωρόπουλος, Παπαδόπουλος 16, Ηλιόπουλος, Καλοκάθης, Τσαγδούρης

Από την Σελίδα στο Facebook της Ακαδημίας του Παναθηναικού το boxscore!
Ανάλυση του αγώνα:
Το Περιστέρι ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και βρέθηκε στο +8 από πολύ νωρίς καθώς ο Παναθηναικός ήταν άστοχος, δεν είχε λύσεις στο μαρκάρισμα του Κρασάκη και ο Παπαδόπουλος οργάνωνε εξαιρετικά την ομάδα του. Στη συνέχεια του πρώτου δεκαλέπτου το Τριφύλλι έσφιξε την άμυνα του και με παλικαρίσια καλάθια(Μπαλαμώτη και Νιτσικόπουλο) πλησίασε,με τον Γκαναβία να ευστοχεί σε τρίποντο και να μειώνει ακόμα παραπάνω και έτσι το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει στο 14-10 για τους Περιστεριώτες.
Στη δεύτερη περίοδο το σκηνικό άλλαξε,ο Παναθηναικός μπήκε πιο δυνατά(δεν είχε και Κρασάκη το Περιστέρι) και με πρωτοεργάτες τους Σωτηρίου(5 πόντους) και Σολούκο(7 πόντους) που μόνοι τους κράτησαν επιθετικά το δεκάλεπτο για το τριφύλλι κατάφερε να προσπεράσει και να πάει στα αποδυτήρια με 22-25(πάλευε μόνος του ο Καραμανλής στη β περίοδο για το Περιστέρι).
Στη τρίτη περίοδο ο Παναθηναικός ήταν σαν να μην εμφανίστηκε μέσα στο γήπεδο,με αργές επιστροφές,κακές άμυνες και βεβιασμένες επιλογές στην επίθεση και έτσι το Περιστέρι έφτασε μέχρι και στο 40-32 με τον Κρασάκη να δεσπόζει κάτω από τα καλάθια και τους Καραμανλή και Παπαδόπουλο να χτυπάνε στα ντράιβ αλλά κάπου εκεί οι Γεωργιάδης και Σωτηρίου με κάποια μεγάλα σούτ πήραν την ομάδα από το χέρι και μείωσαν με το τέλος της γ περιόδου σε 43-39.
Στη τέταρτη περίοδο το Τριφύλλι επιθετικά στηρίχτηκε σε Σωτηρίου και Γεωργιάδη και με κάποια τεράστια σουτ τους προσπέρασε εκ νέου.Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Παναθηναικός έπαιζε χωρίς Μπαλαμώτη αφού είχε χρεωθεί με 5 φάουλ από τους (απαράδεκτους) διαιτητές!Έτσι με Σωτηρίου,Γεωργιάδη,Σολούκο και Μπαλαμώτη να πετυχαίνουν τους 40 από τους 57 πόντους του Παναθηναικού στο παιχνίδι,η ομάδα των 2001 του Παναθηναικού κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Τουρνουά Υποδομών.
Στο τέλος του αγώνα γονείς-φίλοι του Περιστερίου επιτέθηκαν στους δύο διαιτητές της αναμέτρησης σε μια δυσάρεστη στιγμή!
Ο Παναθηναικός θυμίζουμε αντιμετωπίζει τον Άγιο Νικόλαο Παλλήνης την Κυριακή στις 16:30 στη Μεταμόρφωση(στο γήπεδο των Κουκουβάονων) και το Περιστέρι αντιμετωπίζει την ίδια μέρα στις 17:30 στο γήπεδο του Γαλατσίου την Νέα Ιωνία.Τα παιχνίδια για τη φάση των 8 της ΕΣΚΑ που είναι νοκ αούτ!
airmaik
ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΠΕΡΙΟΠΗΣ !!!

Συνενεωση ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΗΣ ΚΟΡΩΝΑΣ !!! και το όνομα αυτού : "ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ" !!!

Αποτέλεσμα ??? : Παραμονή των Κούκου κατά πάσα πιθανότητα στην Α κατηγορία παιδικού και το 2016 - 2017!!


Καλό ????


Σχολιάστε......
Gkos
Με αλλον Παναθηναικο ενωνεται η Τριπλη Κορωνα,μην βγαζεις βιαστικα συμπερασματα...
polykos
QUOTE(airmaik @ May 20 2016, 20:02 ) *
ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΠΕΡΙΟΠΗΣ !!!

Συνενεωση ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΗΣ ΚΟΡΩΝΑΣ !!! και το όνομα αυτού : "ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ" !!!

Σχολιάστε......


δηλαδή οι ιθύνοντες θα αλλάξουν το όνομα αν πάρει κι αλλο...αστέρι η ΚΑΕ????
η συνένωση θα γίνει πριν ή μετά τις ....πολλές μεταγραφές του Ιουνίου????
Gkos
Πρώτη ομάδα που προκρίνεται στο F4 οι Κουκουβαουνες,που επικρατησαν (με ανατροπη) στις λεπτομερειες της Τριπλής Κορώνας με 57-55 (αναπαυλα 21-21 )

Αυριο οι υπολοιπες 3 αναμετρησεις.
airmaik
Πράγματι στις λεπτομέρειες….. και όπως είχες πει και ο Gkos η Τριπλή ήταν μικρό φαβορί….
Πιο ομάδα η Τριπλή που είχε προηγηθεί και με 10 πόντους. Επιθετικά δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα στο ζωγραφιστό και να εκμεταλλευτεί όσο έπρεπε τον ψηλό της (το 10, Ταταράκης) που έτσι και αλλιώς είχε δύσκολο έργο με σωστά μαρκαρίσματα. Η Τριπλή Προτίμησε τα μακρινά σουτ, 5 από τα οποία βρήκαν τον στόχο τους (από το 9 κυρίως) αλλά δεν ήταν αρκετά…… Οι Κουκουβάουνες με καλή άμυνα με εναλλαγές μεταξύ man to man και 1-3-1 με προσαρμογές και πάλι man to man μετά τα εύστοχα μακρινά σουτ της Τριπλής, κατάφερε να μένει κοντά στο σκορ. Επιθετικά δεν είχαν καλές επιλογές περισσότερο από έλλειψη ατομικής τεχνικής (χάθηκαν περισσότερα από 6-7 άχαστα από κάτω). Τρομερή διαφορά επιθετικά ήταν το 7, Ευαγγελιάδης (πάνω από 30 πόντους) που έκανε ότι ήθελε με συνεχόμενα drive , σουτ όπου χρειάστηκε αλλά και ασίστ. Δεν έμεινε μόνο εκεί κατέβασε και πολλά ριμπάουντ, φόρτωσε με φάουλ την Τριπλή (με αποτέλεσμα να «χάσει» τον Ταταράκη με 5 φάουλ) και ευστοχία στις ελεύθερες βολές. Από ότι έμαθα από αυτούς που τον ξέρουν και τον παρακολουθούν είναι στα κλιμάκια ΕΣΚΑ και Εθνικής πήρε μέρος στις αποστολές της ΕΣΚΑ σε Αστακό και Ναύπλιο όπου έκανε και πολύ καλά τουρνουά, πρώτος σκόρερ της ομάδας του και στα δύο και στο Ναύπλιο καλύτερη πεντάδα!! Τον έχει εντοπίσει ήδη το λαγωνικό …..λέγε με Παταβούκα, και έμαθα ότι τον έχει στα πλάνα του για το νέο παιδικό στην μετά Αρσενόπουλο εποχή……

Με αυτά και με τα άλλα οι Κούκου στο Final four !! σίγουρα η Σταχτοπούτα στα σαλόνια!
Μπράβο στα παιδιά και στο προπονητικό team Μπαζιάνα – Κουκλάκη.
Σήμερα τα σπουδαία !!
Μάλλον Παναθηναϊκός, Δούκας και Περιστέρι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.
Η διαφορά δυναμικότητας με τους αντιπάλους τους είναι …..μεγάλη.
Οποιοδήποτε διαφορετικό αποτέλεσμα θα είναι τρελή έκπληξη !!


Gkos
Ήταν ωραίος αγώνας ναι,δεν έπρεπε να τον βάλουν Σαββάτο βράδυ . . .
Άβολη ώρα γενικώς. . .

*Το παιδί με το 9 (ο ξανθός) της Κορώνας, λέγεται Κοσμετάτος και είναι εξαιρετικός παίκτης.

Υ.γ.
Για παιδιά που έχουν ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις καλό είναι να μην γράφονται μεταγραφικά σενάρια.
Γνώμη μου πάντα,έτσι;

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά σήμερα !
Βέβαια υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορι. . .

QUOTE (Pao666 @ May 20 2016, 17:22 ) *
ΓΣ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. 53-57
Τα δεκάλεπτα: 14-10,22-25,43-39,53-57




Μετά από τέτοια ματσάρα που είδαμε στο ΣΕΦ(περισσότερο για μας,των πρασίνων φρονημάτων wink.gif ) ,ήταν δύσκολο να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αγώνα παμπαίδων ,αφήστε που χάσαμε το ξεκίνημα ( προφανώς).

Δεν θα ήθελα να προσθέσω κάτι σε όσα έγραψες καθότι δεν παρακολουθούσα κιόλας πολύ ,αλλά νομίζω ο αγώνα κρίθηκε στην μεγάλη αστοχία της ομάδος του ΓΣΠ από την γραμμή της φιλανθρωπίας.

Επίσης να πούμε και περαστικά στον Καραμαλέγκο που έχασε κάποια δόντια σε σύγκρουση με τον Κρασάκη(3 πέσανε πάνω στον Κρασάκη στην συγκεκριμένη φάση,αυτος τιποτα δεν έπαθε ) !

Στα εξαγωνιστικά ,τι να πω τώρα πάλι.

Η διαιτησία ήταν κακή ,αλλα δεν πρέπει να ξεπερνάμε τα όρια.
Φταίνε και οι του Περιστερίου που επιτέθηκαν(φραστικά) στους ρεφ κατά την αποχώρηση τους,φταίνε και οι ρεφ που ανταπάντησαν και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε.

Και δεν θέλω να γίνω κακός,αλλά και στον ημιτελικό (στο κλειστό του Εσπέρου) είχαμε διαμαρτυρίες,με τους ρεφ να ζητάνε αποχώρηση γονέα από την κερκίδα ,για να ξεκινήσει το 2ρο ημίχρονο.

Νισάφι!
polykos
QUOTE(Gkos @ May 22 2016, 15:19 ) *
Και δεν θέλω να γίνω κακός,αλλά και στον ημιτελικό (στο κλειστό του Εσπέρου) είχαμε διαμαρτυρίες,με τους ρεφ να ζητάνε αποχώρηση γονέα από την κερκίδα ,για να ξεκινήσει το 2ρο ημίχρονο.

Νισάφι!


Ιδιος πρωταγωνιστής - γονέας και στις 2 περιπτώσεις.
Το ίδιο γραφικός όπως όταν ασχολιόταν με τα "κιτρινόμαυρα" γιαούρτια της ΦΑΓΕ
Gkos
Ο Παναθηναικος επικρατησε δυσκολα 71-47 του Αγιου Νικολαου Παλληνης.
Ως το 25' οι ομαδες συμβαδιζαν(31-30 αναπαυλα) .
Gkos
Δυσκολη νικη του Δουκα ,που τα χρειαστηκε απεναντι στους Αγιους Αναργυρους σε ενα περιεργο ματς...
Gkos
Και το Περιστερι νικησε και ολοκληρωθηκε το καρέ.
Αύριο θα έχουμε κληρωση για τους ημιτελικούς καθώς και ορισμο γηπέδου.

Νομίζω είτε στην Λεωφόρο είτε στο ΔΑΙΣ θα διεξαχθεί,καθότι το μεν γήπεδο του ΓΑΟΚ δεν νομίζω να τηρεί τις (όποιες) προυποθεσεις ,ενω ο ΓΣΠ φιλοξένησε την τελική φάση στα μίνι...
Και μιας και το ΔΑΙΣ όλο μη διαθεσιμο ειναι τα ΣΚ ,για Ταφο το βλεπω...
Pao666
QUOTE (Gkos @ May 22 2016, 21:03 ) *
Δυσκολη νικη του Δουκα ,που τα χρειαστηκε απεναντι στους Αγιους Αναργυρους σε ενα περιεργο ματς...

με κακό ρογκαβόπουλο,δεν άρεσε σήμερα σε γενικές γραμμές ο Δούκας...έχοντας δεί και τις 4 ομάδες,φαβορί θεωρώ πως είναι ο Παναθηναικός για την κούπα!


QUOTE (Gkos @ May 22 2016, 18:36 ) *
Ο Παναθηναικος επικρατησε δυσκολα 71-47 του Αγιου Νικολαου Παλληνης.
Ως το 25' οι ομαδες συμβαδιζαν(31-30 αναπαυλα) .

Από την επίσημη σελίδα του Παναθηναικού στο Facebook το Boxscore:

Το Παμπαιδικό μας στο FINAL 4 της ΕΣΚΑ !
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΣΚΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΑΓ.ΝΙΚ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 71-47
Τα δεκάλεπτα: 15-9,31-30,48-40,71-47
Παναθηναϊκός(Κωστόπουλος): Γκαναβίας 8 (1), Κεφαλογιάννης, Κουτεντάκης 3, Νιτσικόπουλος 2, Γεωργιάδης 2, Ζέτος, Μπαλαμώτης 15, Σωτηρίου 8 (1), Τουγιάνι 3 (1), Σολούκος 24 (1), Λιαράκος 5, Πέργουλης 1

Ο Παναθηναικός δεν ήταν αυτός που έπρεπε στο ξεκίνημα και η Παλλήνη με κάποια τεράστια σούτ κατάφερε να είναι σε απόσταση αναπνοής στο ημίχρονο(31-30).Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναικός πάτησε γκάζι και έχοντας σε συγκλονιστική μέρα τους Σολούκο και Μπαλαμώτη(μόνοι τους σχεδόν πήραν το παιχνίδι) ανέβασε τη διαφορά σε επίπεδα των 10-15 πόντων!Στο τελευταίο πεντάλεπτο το τριφύλλι με την απόσυρση των βασικών της Παλλήνης έκανε πάρτυ και τελείωσε το παιχνίδι στο +24!



QUOTE (Gkos @ May 22 2016, 22:55 ) *
Και το Περιστερι νικησε και ολοκληρωθηκε το καρέ.
Αύριο θα έχουμε κληρωση για τους ημιτελικούς καθώς και ορισμο γηπέδου.

Νομίζω είτε στην Λεωφόρο είτε στο ΔΑΙΣ θα διεξαχθεί,καθότι το μεν γήπεδο του ΓΑΟΚ δεν νομίζω να τηρεί τις (όποιες) προυποθεσεις ,ενω ο ΓΣΠ φιλοξένησε την τελική φάση στα μίνι...
Και μιας και το ΔΑΙΣ όλο μη διαθεσιμο ειναι τα ΣΚ ,για Ταφο το βλεπω...

Το Περιστέρι με εντυπωσιακούς τους Κρασάκη,Καραμνλή και Παπαδόπουλο επικράτησε με τεράστιο ροτείσον την Νεα Ιωνία με 10 πόντους!

QUOTE (airmaik @ May 22 2016, 04:15 ) *
Πράγματι στις λεπτομέρειες….. και όπως είχες πει και ο Gkos η Τριπλή ήταν μικρό φαβορί….
Πιο ομάδα η Τριπλή που είχε προηγηθεί και με 10 πόντους. Επιθετικά δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα στο ζωγραφιστό και να εκμεταλλευτεί όσο έπρεπε τον ψηλό της (το 10, Ταταράκης) που έτσι και αλλιώς είχε δύσκολο έργο με σωστά μαρκαρίσματα. Η Τριπλή Προτίμησε τα μακρινά σουτ, 5 από τα οποία βρήκαν τον στόχο τους (από το 9 κυρίως) αλλά δεν ήταν αρκετά…… Οι Κουκουβάουνες με καλή άμυνα με εναλλαγές μεταξύ man to man και 1-3-1 με προσαρμογές και πάλι man to man μετά τα εύστοχα μακρινά σουτ της Τριπλής, κατάφερε να μένει κοντά στο σκορ. Επιθετικά δεν είχαν καλές επιλογές περισσότερο από έλλειψη ατομικής τεχνικής (χάθηκαν περισσότερα από 6-7 άχαστα από κάτω). Τρομερή διαφορά επιθετικά ήταν το 7, Ευαγγελιάδης (πάνω από 30 πόντους) που έκανε ότι ήθελε με συνεχόμενα drive , σουτ όπου χρειάστηκε αλλά και ασίστ. Δεν έμεινε μόνο εκεί κατέβασε και πολλά ριμπάουντ, φόρτωσε με φάουλ την Τριπλή (με αποτέλεσμα να «χάσει» τον Ταταράκη με 5 φάουλ) και ευστοχία στις ελεύθερες βολές. Από ότι έμαθα από αυτούς που τον ξέρουν και τον παρακολουθούν είναι στα κλιμάκια ΕΣΚΑ και Εθνικής πήρε μέρος στις αποστολές της ΕΣΚΑ σε Αστακό και Ναύπλιο όπου έκανε και πολύ καλά τουρνουά, πρώτος σκόρερ της ομάδας του και στα δύο και στο Ναύπλιο καλύτερη πεντάδα!! Τον έχει εντοπίσει ήδη το λαγωνικό …..λέγε με Παταβούκα, και έμαθα ότι τον έχει στα πλάνα του για το νέο παιδικό στην μετά Αρσενόπουλο εποχή……

Με αυτά και με τα άλλα οι Κούκου στο Final four !! σίγουρα η Σταχτοπούτα στα σαλόνια!
Μπράβο στα παιδιά και στο προπονητικό team Μπαζιάνα – Κουκλάκη.
Σήμερα τα σπουδαία !!
Μάλλον Παναθηναϊκός, Δούκας και Περιστέρι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.
Η διαφορά δυναμικότητας με τους αντιπάλους τους είναι …..μεγάλη.
Οποιοδήποτε διαφορετικό αποτέλεσμα θα είναι τρελή έκπληξη !!

Τρομερή εμφάνιση του Ευαγγελιάδη ο οποίος πήρε από το χέρι την ομάδα του,παραβρέθηκα στα Μελλίσια και δίκαια οι Κουκου βρίσκονται στο φάιναλ φόρ!
Παναγιώτης
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 47-57

Το Περιστέρι πήρε το ροζ φύλλο απέναντι στην Νέα Ιωνία και πέρασε στο Final Four. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και απο τις δύο ομάδες. Παρόλο που το Περιστέρι ήταν μπροστά καθόλη την διάρκεια του αγώνα, η Νέα Ιωνία έδειξε να μην τα παρατάει και δεν το άφηνε να ξεφύγει στο σκορ. Αρκετές φορές όταν προηγούνταν το Περιστέρι για 8-10 πόντους, η Νέα Ιωνία ανέβαζε στροφές και έβγαζε πολύ όμορφες φάσεις και αναγκασε τους τυπικά φιλοξενούμενους να κάνουν πολλά φάουλ. Ίσως πρωταγωνιστές στον αγώνα να ήταν οι... διαιτητές αφού σε φάσεις οι οποίες ήταν καθαρά βήματα των φιλοξενουμένων ή σκληρά φάουλ που πραγματοποιοντουσαν σε αιφνιδιασμό, δεν εδιναν κάτι! Το θεωρώ απαράδεκτο να μην δίνονται βήματα και γενικά παραβιάσεις των κανονισμών οι οποίες ''κάνουν μπαμ'', όταν πρόκειται ο νικητής του παιχνιδιού αυτού να περάσει στο final four. Το πιο σημαντικό είναι να μην τραυματιστούν τα παιδιά.
Όπως και να έχει συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την πρόκριση καθώς και στην Νέα Ιωνία για την πορεία της μέχρι εδώ!
Καλή συνέχεια σε όλους
airmaik
Τελικά τα φαβορί επιβεβαιώθηκαν αν και γενικά πολύ δυσκολότερα από το αναμενόμενο.
Αυτό μόνο ως θετικό μπορεί να καταγραφεί μιας και κάνει ιδιαίτερα εμφανή την ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση των ομάδων που έχουν σαν άμεσης προτεραιότητας στόχο να πρωταγωνιστήσουν αλλά και για τους αντιπάλους τους όπου γίνεται εμφανές ότι αν το πάρουν «ζεστά» οι διαφορές δεν είναι αγεφύρωτες.
Τα νέα από την μεριά του ΠΑΟ και Τριπλής Κορώνας έρχονται με το σταγονόμετρο…..
Πρέπει να επανορθώσω το πράγματι λίγο «ιντριγκαδόρικο» post μου, αλλά αγνών προθέσεων σύμφωνα με τα μέχρι τότε φημολογούμενα……
Σε άλλο topic του φόρουμ έχει γραφεί τι πρόκειται να γίνει κατά πάσα πιθανότητα, αλλά η επανάληψη μήτηρ της μαθήσεως ως γνωστό smile.gif
Έχουμε λοιπόν :
Α) Η συνένωση που είναι σχεδόν σίγουρη είναι της Τριπλής Κορώνας και των ακαδημιών του Παναθηναϊκού με την ονομασία ΠΑΟ basketball academy που εδρεύουν και προπονούνται στο ολυμπιακό στάδιο.
Β) Έτσι δημιουργείται ο «Εξάστερος» που με αγωνιστικό όχημα στην Α κατηγορία, την Τριπλή Κορώνα θα συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας.
Γ) Για τον Παναθηναϊκός Α.Ο. που μέχρι τώρα είχε έδρα τον Τάφο και είναι τα παιδικοεφηβικά που συμμετέχουν κανονικά στα πρωταθλήματα της Α κατηγορίας παιδικού και εφηβικού δεν αλλάζει κάτι αγωνιστικά και θα συνεχίσουν να συμμετέχουν στην Α κατηγορία κανονικά.
Δ) το ενδιαφέρον είναι ότι διοικητικά και προπονητικά και οι δύο ομάδες θα έχουν την ίδια Αρχή : Δημήτρης Γιαννακόπουλος ! του οποίου τα σχέδια για τις υποδομές και όχι μόνο, μόλις άρχισαν…!!
Ε) Συγκοινωνούντα δοχεία λοιπόν. Το αγωνιστικό ανθρωποκεφάλαιο (παίκτες και των δύο ομάδων) όπως καταλαβαίνεται θα είναι πλέον κοινό. Η σκέψη είναι να μείνει η «αφρόκρεμα» στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και ο Εξάστερος να είναι ανάχωμα για τους υπόλοιπους και πεδίο πειραματισμών.
Στ) Αλλάζει και η έδρα του Π.Α.Ο. θα είναι πλέον το ΟΑΚΑ και εγκαταλείπεται ο Τάφος. Το Saint Lawrence συνεχίζει να υπάρχει κανονικά ως έδρα του Εξάστερου και έτσι εξυπηρετείται απόλυτα και ο γεωγραφικός καταμερισμός με τρόπο που δεν θα «χάνεται» κανείς στον δρόμο…..
Ζ) Μεγαλοπρεπές και μεγαλόπνοο !! Αν λάβεις και υπόψη σου ότι το προπονητικό team καθοδηγούμενο από Φράνκι και πρώτα βιολιά τον Γιώργο Καλαϊτζή (γνωστό για τα καντάρια μπάσκετ που γνωρίζει, αλλά και για το τρομερό του ήθος) και τον Γιάννη Σιούτη σε εφηβικό και παιδικό αντίστοιχα, η επιτυχία του εγχειρήματος είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Φυσικά προσθήκες παικτών πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε !!

Κάθε διόρθωση και συμπλήρωση δεκτή.

Υ.Γ. : ….. και φυσικά ούτε λόγος για παραμονή των Κούκου στην Α κατηγορία, τελικά δεν αδειάζει θέση smile.gif
Gkos
http://eska.gr/?p=23100

Το πετύχαμε το γήπεδο ,αλλά τον τελικό τονβάλανε την ωρα του τελικου στο ΟΑΚΑ...
(Βεβαια νωρίτερα δεν ηταν διαθεσιμο το γηπεδο αφου θα γίνει το F4 Παγκορασίδων επίσης Ταφο...)

Basketballer_Zz
Θεωρω πως υπαρχει εμφανης διαφορα δυναμηκοτητας στα ματς καθως οι Κουκουβαουνες, κατα την γνωμη μου, ειναι η πιο ευκολη ομαδα, οποτε ευνοοειται ο Δουκας, ενω εχουμε παλι τον αγωνα Παο-Περιστερι

Θα δωσω την νικη στο περιστερι, που ειναι και εκτος εδρας, και την ευκολή ή δυσκολη επικρατιση του Δουκα καθως πιστευω πως ο Ρογκαβοπουλος μπορει να μαρκαρει τον Ευαγγελιαδη και να μην σκοραρει ως συνηθως πολλους ποντους. Αν καταφερουν και βρουν λυσεις τοτε μπορει και να δυσκολευαουν τα εκπαιδευτηρια. Θα δουμε. Καλους αγωνες να εχουμε και καλη επιτυχια και στις 4 ομαδες!
airmaik
«Νάμαστε πάλι εδώ Ανδρέα, οι δρόμοι τρέχουν χιαστί…….»
όπως θα έλεγε και ο μικρός, Μικρούτσικος smile.gif
Φυσικά αναφέρομαι στο ΠΑΟ – Περιστέρι που θα γίνει πάλι, μόλις μετά από μερικές ημέρες. Μια αναμέτρηση με πολύ πάθος, πολύ κλειστό σκορ και με πρωταγωνιστές τους συνήθεις ύποπτους ! Κρασάκης, Καραμανλής, Παπαδόπουλος από την μια και Σολούκο, Μπαλαμώτη και ..Ρίου (για τους μυημένους! - ε, ρε τι αλιεύεις συναναστρεφόμενος συμπαίκτες !! smile.gif) από την άλλη.
Δεμένα σύνολα, πολύ δουλεμένα και φυσικά το αποτέλεσμα ανοικτό.
Θέλω να ελπίζω ότι κάποιοι ευτυχώς ελάχιστοι γονείς του (Δυτικού προαστίου κυρίως) πρέπει να δώσουν στα παιδιά την ευκαιρία να είναι οι πρωταγωνιστές και όχι εκείνοι…… (ο νωών νοείτο).
Στο δεύτερο ματς, Δούκας (με Ρογκαβόπουλο) – Κουκουβάουνες, τα πράγματα είναι σαφώς πιο ξεκάθαρα. Ο Δούκας με ποιο δεμένο και ποιοτικό σύνολο εκτιμώ ότι δεν θα έχει προβλήματα, αν και η αγωνιστική εικόνα δεν είναι αυτή που θα μπορούσε. Ίσως να αντανακλά τις ανακατατάξεις στην ομάδα γενικότερα που κάποιοι λένε ότι θα είναι τεκτονικές με αποχωρήσεις , μετακινήσεις στα μετόπισθεν κλπ, οψόμεθα !
Οι Κουκουβάουνες θέλουν να δείξουν ότι δεν έφτασαν τυχαία ως εδώ….. θα παίξουν καλή άμυνα. Ε !……. και για την επίθεση……. ας κάνει τίποτα και ο Ευαγγελιάδης !!!!! smile.gif smile.gif

Θα γίνουν όμορφα ματς και τις δύο ημέρες. Ας δώσουμε στα παιδιά την ευκαιρία να νιώσουν πρωταγωνιστές ! Το αξίζουν πέρα από κάθε αμφισβήτηση γιατί κατάφεραν να φτάσουν ως εδώ.

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα παιδιά και στους Προπονητές τους.
ΠΡΟΣΟΧΗ !! τα περισσότερα μπράβο δίνονται με την παρακάτω σειρά κατάταξης smile.gif

1) Γ.Α.Ο. Κουκουβαούνων
2) Γ.Σ. Περιστερίου
3) Α.Σ.Ε. Δούκας
4) Παναθηναϊκός Α.Ο.

Υ.Γ. : διαβάζοντας την λίστα ανάποδα, φαίνονται τα φαβορί για την κούπα!! wink.gif

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ……


Pao666
QUOTE (Basketballer_Zz @ May 23 2016, 21:31 ) *
Θεωρω πως υπαρχει εμφανης διαφορα δυναμηκοτητας στα ματς καθως οι Κουκουβαουνες, κατα την γνωμη μου, ειναι η πιο ευκολη ομαδα, οποτε ευνοοειται ο Δουκας, ενω εχουμε παλι τον αγωνα Παο-Περιστερι

Θα δωσω την νικη στο περιστερι, που ειναι και εκτος εδρας, και την ευκολή ή δυσκολη επικρατιση του Δουκα καθως πιστευω πως ο Ρογκαβοπουλος μπορει να μαρκαρει τον Ευαγγελιαδη και να μην σκοραρει ως συνηθως πολλους ποντους. Αν καταφερουν και βρουν λυσεις τοτε μπορει και να δυσκολευαουν τα εκπαιδευτηρια. Θα δουμε. Καλους αγωνες να εχουμε και καλη επιτυχια και στις 4 ομαδες!

Άρα θεωρείς πως Δούκας και Περιστέρι θα διασταυρώσουν τα ξίφη του στον τελικό.Εγώ βλέπω Παναθηναικό καθώς είναι καλύτερη στο σύνολο ομάδα και μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Ευαγγελιάδη και Ρογκαβόπουλο!

QUOTE (airmaik @ May 24 2016, 15:25 ) *
«Νάμαστε πάλι εδώ Ανδρέα, οι δρόμοι τρέχουν χιαστί…….»
όπως θα έλεγε και ο μικρός, Μικρούτσικος smile.gif
Φυσικά αναφέρομαι στο ΠΑΟ – Περιστέρι που θα γίνει πάλι, μόλις μετά από μερικές ημέρες. Μια αναμέτρηση με πολύ πάθος, πολύ κλειστό σκορ και με πρωταγωνιστές τους συνήθεις ύποπτους ! Κρασάκης, Καραμανλής, Παπαδόπουλος από την μια και Σολούκο, Μπαλαμώτη και ..Ρίου (για τους μυημένους! - ε, ρε τι αλιεύεις συναναστρεφόμενος συμπαίκτες !! smile.gif) από την άλλη.
Δεμένα σύνολα, πολύ δουλεμένα και φυσικά το αποτέλεσμα ανοικτό.
Θέλω να ελπίζω ότι κάποιοι ευτυχώς ελάχιστοι γονείς του (Δυτικού προαστίου κυρίως) πρέπει να δώσουν στα παιδιά την ευκαιρία να είναι οι πρωταγωνιστές και όχι εκείνοι…… (ο νωών νοείτο).
Στο δεύτερο ματς, Δούκας (με Ρογκαβόπουλο) – Κουκουβάουνες, τα πράγματα είναι σαφώς πιο ξεκάθαρα. Ο Δούκας με ποιο δεμένο και ποιοτικό σύνολο εκτιμώ ότι δεν θα έχει προβλήματα, αν και η αγωνιστική εικόνα δεν είναι αυτή που θα μπορούσε. Ίσως να αντανακλά τις ανακατατάξεις στην ομάδα γενικότερα που κάποιοι λένε ότι θα είναι τεκτονικές με αποχωρήσεις , μετακινήσεις στα μετόπισθεν κλπ, οψόμεθα !
Οι Κουκουβάουνες θέλουν να δείξουν ότι δεν έφτασαν τυχαία ως εδώ….. θα παίξουν καλή άμυνα. Ε !……. και για την επίθεση……. ας κάνει τίποτα και ο Ευαγγελιάδης !!!!! smile.gif smile.gif

Θα γίνουν όμορφα ματς και τις δύο ημέρες. Ας δώσουμε στα παιδιά την ευκαιρία να νιώσουν πρωταγωνιστές ! Το αξίζουν πέρα από κάθε αμφισβήτηση γιατί κατάφεραν να φτάσουν ως εδώ.

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα παιδιά και στους Προπονητές τους.
ΠΡΟΣΟΧΗ !! τα περισσότερα μπράβο δίνονται με την παρακάτω σειρά κατάταξης smile.gif

1) Γ.Α.Ο. Κουκουβαούνων
2) Γ.Σ. Περιστερίου
3) Α.Σ.Ε. Δούκας
4) Παναθηναϊκός Α.Ο.

Υ.Γ. : διαβάζοντας την λίστα ανάποδα, φαίνονται τα φαβορί για την κούπα!! wink.gif

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ……

Συμφωνώ σε όλα όσα προανέφερες...Οι 3 που είπες απο Παναθηναικό μαζί με τον Γεωργιάδη συνθέτουν τον βασικό πυρήνα της ομάδας.Το Περιστέρι έχει 3 παίχτες και θεωρώ πως έστω και δύσκολα θα φανεί μέσα στο παρκέ η ανωτερότητα του Παναθηναικού.
Συμφωνώ απόλυτα πως μετά από πολλά χρόνια η ΕΣΚΑ Παμπαίδων θα καταλήξει στα χέρια του ΠΑΟ
Gkos
Αγαπημένε φίλε airmaik,εγω δεν γραφω "τι πρόκειται να γίνει κατά πάσα πιθανότητα",αλλά" τι θα γίνει".
Σκέτο.

Επειδή η επανάληψη μήτηρ της μαθήσεως πάμε πάλι smile.gif

QUOTE (airmaik @ May 23 2016, 02:32 ) *
Κάθε διόρθωση και συμπλήρωση δεκτή.


QUOTE (airmaik @ May 23 2016, 02:32 ) *
Ε) Συγκοινωνούντα δοχεία λοιπόν. Το αγωνιστικό ανθρωποκεφάλαιο (παίκτες και των δύο ομάδων) όπως καταλαβαίνετε θα είναι πλέον κοινό. Η σκέψη είναι να μείνει η «αφρόκρεμα» στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και ο Εξάστερος να είναι ανάχωμα για τους υπόλοιπους και πεδίο πειραματισμών.


Καθόλου κοινό το αγωνιστικό ανθρωποκεφάλαιο(ωραία λέξη-την έκανα copy paste αυτούσια-έχεις ωραίο και στρωτό λόγο-δέξου το ως κοπλιμέντο).
Οι παίκτες του Παναθηναικού Α.Ο παραμένουν εκεί.
Κανείς δεν μετακινείται.
Ο Εξάστερος θα πάρει δικούς του γι αυτό και σε μερικές μέρες ξεκινάει τα try outs του,για να φτιάξει ομάδες από το 0,με στόχο τον πρωταθλητισμό(και αυτός) και όχι την συμμετοχή.
Θα έχουμε μεγάλα ντέρμπι φέτος,Κράμερ εναντίον Κράμερ!

QUOTE (airmaik @ May 23 2016, 02:32 ) *
Στ) Αλλάζει και η έδρα του Π.Α.Ο. θα είναι πλέον το ΟΑΚΑ και εγκαταλείπεται ο Τάφος. Το Saint Lawrence συνεχίζει να υπάρχει κανονικά ως έδρα του Εξάστερου και έτσι εξυπηρετείται απόλυτα και ο γεωγραφικός καταμερισμός με τρόπο που δεν θα «χάνεται» κανείς στον δρόμο…..


Εδρα του Ερασιτέχνη παραμένει ο Τάφος,και έδρα της νέας ομάδας το ΟΑΚΑ που στόχος είναι να γίνονται εκεί και οι αγώνες(αλλιώς,Saint Lawrence )

QUOTE (airmaik @ May 23 2016, 02:32 ) *
Ζ) Μεγαλοπρεπές και μεγαλόπνοο !! Αν λάβεις και υπόψη σου ότι το προπονητικό team καθοδηγούμενο από Φράνκι και πρώτα βιολιά τον Γιώργο Καλαϊτζή (γνωστό για τα καντάρια μπάσκετ που γνωρίζει, αλλά και για το τρομερό του ήθος) και τον Γιάννη Σιούτη σε εφηβικό και παιδικό αντίστοιχα, η επιτυχία του εγχειρήματος είναι σχεδόν εξασφαλισμένη.


Δεν θα είναι έτσι τα πράματα.
Δεν θα είναι.
Δεν θέλω να γράψω για προπονητές.
Οι δυο που ανακοινώθηκαν θα ειναι στον ερασιτέχνη,και άλλοι θα είναι στον εξάστερο.
Θα σου έγραφα και όνομα,αλλά δεν θέλω.

QUOTE (Pao666 @ May 22 2016, 23:39 ) *
με κακό ρογκαβόπουλο,δεν άρεσε σήμερα σε γενικές γραμμές ο Δούκας...έχοντας δεί και τις 4 ομάδες,φαβορί θεωρώ πως είναι ο Παναθηναικός για την κούπα!


Θα αναγκαστώ να συμφωνήσω για το φαβορί!

QUOTE (Pao666 @ May 22 2016, 23:39 ) *
Τρομερή εμφάνιση του Ευαγγελιάδη ο οποίος πήρε από το χέρι την ομάδα του,παραβρέθηκα στα Μελλίσια και δίκαια οι Κουκου βρίσκονται στο φάιναλ φόρ!


Και εκεί ήσουν;
Πήγες σε όλα δηλαδή!
Ωραίος!

Σίγουρα δεν γνωριζόμαστε έτσι;

QUOTE (polykos @ May 22 2016, 18:32 ) *
Ιδιος πρωταγωνιστής - γονέας και στις 2 περιπτώσεις.
Το ίδιο γραφικός όπως όταν ασχολιόταν με τα "κιτρινόμαυρα" γιαούρτια της ΦΑΓΕ


Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγουμε χαρακτηρισμούς και φωτογραφικες αναφορές.
Θενξ.

QUOTE (Gkos @ May 22 2016, 21:03 ) *
Δυσκολη νικη του Δουκα ,που τα χρειαστηκε απεναντι στους Αγιους Αναργυρους σε ενα περιεργο ματς...


ΔΟΥΚΑΣ-ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
69-54(20-11,35-25,47-43,69-54)

Ένας "περίεργος" αγώνας με τον Δούκα να είναι ψιλοαπογοητευτικός,αλλά να φαίνεται ότι δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα ωσότου ο Τελλάκης να αποφασίσει να αφήσει κανά 10λεπτο στον πάγκο το Ρογκαβόπουλο(αρχές τρίτης ως αρχές τετάρτης περιόδου),με τους Αγίους Αναργύρους να μειώνουν στο δίποντο(47-45).
Η επάνοδος του (και ας μην σκόραρε καν) ,βοήθησε τον Δούκα να ξεφύγει.

Πάμε να δούμε λίγο την εξέλιξη του αγώνα με τον Δούκα να ξεκινάει καλύτερα και να προηγείται 10-5 στο 4' και
13-7 στο 6' με κάρφωμα του Ρογκαβόπουλου ,για να φτάσουμε στο 20-11 της περιόδου και στο 35-25 της ανάπαυλας.
Σε όλο αυτό το διάστημα κύριος(σχεδόν μοναδικός μην πω) εκφραστής των επιθέσεων των τυπικά φιλοξενουμενων ήταν το 17(δεν ξέρω όνομα-αν κανείς ξέρει ας γράψει) ένα ψηλόλιγνο παιδί με ένα πολύ περίεργο σουτ που κατέβαζε και μπάλα.
Όσες ομάδες ψάχνονται ,ας τον σκεφτούνε.
Με την έναρξη της επανάληψης οι Αγιοι Αναργυροι μπήκαν πολύ δυνατά και αφότου μείωσαν 39-38 στο 24' ακολουθούσαν κατά πόδας την ομάδα των εκπαιδευτηρίων που με καλάθια από Σαρλή,Γιαννούλη και Τσουργιαννη κράτησαν το προβάδισμα στο 47-43 του 30'.
Ξεκινώντας η τελευταία περίοδος οι Αγιοι μείωσαν 47-45 και μάλιστα χάσανε αμαρκαριστο λει απ στον αιφνιδιασμό να ισοφαρίσουν.
Κομβικό σημείο,αφου στο τρανζισιον ο 9 ,έκανε το 49-45 και εκτότε δεν ξαναπλησίασαν οι Αγίοι.
Με καλάθια του 9 και του Γιαννούλη,ο Δούκας έφτασε στο 56-47 στο 35' και ουσιαστικά καθάρισε τον αγώνα.
Ο 17 (που χε σιγησει πολλή ώρα ) μείωσε 56-50 με 3,5 λεπτά να απομενουν,αλλά δυο καλάθια από Τσουρ και το 9(πολύ καλή τελευταία περίοδο-ήταν και starter και δεν ξέρω καν το όνομα του-θα ρωτήσω) κάνανε το 50-40 στο 37' και σηκώθηκα να πάω να δω τον αγώνα στο ΟΑΚΑ στην τηλεόραση.

Αγαπητό μου κοινό( sic) ,θα ήθελα να ανοίξω μια παρένθεση σε αυτό το σημείο.
Σκέφτομαι πως όπως το φόρουμ το διαβάζουν τόσα παιδιά από Δούκα,ΠΑΟ και τα συναφή ,έτσι θα το διαβάζουν και από άλλες ομάδες ,και θα έχουν το παράπονο πως δεν βλέπουν πουθενά γραμμένο το όνομα τους ή έστω τα επιτεύγματα τους.
Εγώ κάνω ότι μπορώ ,ελπίζω και εύχομαι,στο μέλλον να γράφουν και άλλα παιδιά στο φόρουμ ,να φωτίσουν και άλλες ομάδες και να μην ανακυκλώνουμε συνεχώς Παναθηναικό,Δούκα,Περιστέρι και Ακαδημία στην ΕΣΚΔ,και Πανιώνιο,Ολυμπιακό και Ίκαρο αντίστοιχα στην ΕΣΚΑΝΑ.
Κλείνει η παρένθεση.

FINAL 4 λοιπόν το ΣΚ,στο κλειστό Παύλος Γιαννακόπουλος.

Tο Περιστέρι ξαναβρίσκει Παναθηναικό ,λίγες μέρες μετά την σύγκρουση τους στα Ιλίσσια στα πλαίσια του τελικού υποδομών!
Μια του κλέφτη,δυο του κλέφτη,τρεις του κλέφτη ,θα είναι τέταρτη και φαρμακερή ;
Φαβορί είναι ο Παναθηναικός μεν,αλλά θα πω Περιστέρι.
(Υπόψιν ότι στην ΕΣΚΑ δεν χρειάζεται να παίξουν όλοι οι αθλητές ένα 10λεπτο(όπως ισχυε στο τουρνουά),άρα θα δούμε διαφορετικό αγώνα,και κάποιοι παίκτες μπορεί να παίξουν και 40λεπτο).

Στον έτερο αγώνα θα γούσταρα πολύ να δω ΓΑΟΚ τελικό(γελάω τώρα που γράφω,γιατι σκέφτομαι κάτι μηνύματα που θα λάβω στο fb),αλλά το one man show μπορεί να σε πάει τελικό;
Θα πω Δούκα.

Αναμένουμε και ορισμούς διαιτητών.
Εγώ θέλω Διμπινούδη και Τσαρουχά.
Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο.

Μην με ψάξετε, ως το Σαββάτο δεν ξαναγράφω στο topic.

Σκέφτομαι να γράψω λίγο στο topic της ΕΣΚΑ Παίδων γιατί παρότι πέρασε τόσος καιρός κάποιοι δεν έχουν ξεχάσει τι υποσχέθηκα.
Ίδωμεν!

Καλή βδομάδα!
mpek
QUOTE (Gkos @ May 24 2016, 17:37 ) *
Αγαπημένε φίλε airmaik,εγω δεν γραφω "τι πρόκειται να γίνει κατά πάσα πιθανότητα",αλλά" τι θα γίνει". Σκέτο.

Eίσαι μεγάλος, είσαι μοναδικός, είσαι ο ένας ο τρανός. "Τράβα μπροστά, ξωπίσω εμείς και μην σε μέλει "
Pao666
QUOTE (Gkos @ May 24 2016, 17:37 ) *
Θα αναγκαστώ να συμφωνήσω για το φαβορί!



Και εκεί ήσουν;
Πήγες σε όλα δηλαδή!
Ωραίος!

Σίγουρα δεν γνωριζόμαστε έτσι;

Βρέθηκα παντού εκτός από το περιστέρι που πρόλαβα το δεύτερο ημίχρονο...Δεν νομίζω πως γνωριζόμαστε.Το φαβορί είναι ξεκάθαρα κακά τα ψέματα ο Παναθηναικός που παίζει και στο γήπεδο του!
Flinafim
QUOTE (airmaik @ May 22 2016, 04:15 ) *
Πράγματι στις λεπτομέρειες….. και όπως είχες πει και ο Gkos η Τριπλή ήταν μικρό φαβορί….
Πιο ομάδα η Τριπλή που είχε προηγηθεί και με 10 πόντους. Επιθετικά δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα στο ζωγραφιστό και να εκμεταλλευτεί όσο έπρεπε τον ψηλό της (το 10, Ταταράκης) που έτσι και αλλιώς είχε δύσκολο έργο με σωστά μαρκαρίσματα. Η Τριπλή Προτίμησε τα μακρινά σουτ, 5 από τα οποία βρήκαν τον στόχο τους (από το 9 κυρίως) αλλά δεν ήταν αρκετά…… Οι Κουκουβάουνες με καλή άμυνα με εναλλαγές μεταξύ man to man και 1-3-1 με προσαρμογές και πάλι man to man μετά τα εύστοχα μακρινά σουτ της Τριπλής, κατάφερε να μένει κοντά στο σκορ. Επιθετικά δεν είχαν καλές επιλογές περισσότερο από έλλειψη ατομικής τεχνικής (χάθηκαν περισσότερα από 6-7 άχαστα από κάτω). Τρομερή διαφορά επιθετικά ήταν το 7, Ευαγγελιάδης (πάνω από 30 πόντους) που έκανε ότι ήθελε με συνεχόμενα drive , σουτ όπου χρειάστηκε αλλά και ασίστ. Δεν έμεινε μόνο εκεί κατέβασε και πολλά ριμπάουντ, φόρτωσε με φάουλ την Τριπλή (με αποτέλεσμα να «χάσει» τον Ταταράκη με 5 φάουλ) και ευστοχία στις ελεύθερες βολές. Από ότι έμαθα από αυτούς που τον ξέρουν και τον παρακολουθούν είναι στα κλιμάκια ΕΣΚΑ και Εθνικής πήρε μέρος στις αποστολές της ΕΣΚΑ σε Αστακό και Ναύπλιο όπου έκανε και πολύ καλά τουρνουά, πρώτος σκόρερ της ομάδας του και στα δύο και στο Ναύπλιο καλύτερη πεντάδα!! Τον έχει εντοπίσει ήδη το λαγωνικό …..λέγε με Παταβούκα, και έμαθα ότι τον έχει στα πλάνα του για το νέο παιδικό στην μετά Αρσενόπουλο εποχή……

Με αυτά και με τα άλλα οι Κούκου στο Final four !! σίγουρα η Σταχτοπούτα στα σαλόνια!
Μπράβο στα παιδιά και στο προπονητικό team Μπαζιάνα – Κουκλάκη.
Σήμερα τα σπουδαία !!
Μάλλον Παναθηναϊκός, Δούκας και Περιστέρι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.
Η διαφορά δυναμικότητας με τους αντιπάλους τους είναι …..μεγάλη.
Οποιοδήποτε διαφορετικό αποτέλεσμα θα είναι τρελή έκπληξη !!

Στο Ναύπλιο με ΕΣΚΑ πάντως ηταν πέμπτος σκόρερ της ομαδας του....ετσι για την αποκατάσταση της αλήθειας...
airmaik
Αγαπητέ / ή flinafim,
Εσύ και κάποιοι άλλοι εδώ γράφετε σαν να τα ξέρετε όλα και όχι τίποτα άλλο αλλά εκνευρίζεται και εμάς που πραγματικά τα ξέρουμε smile.gif smile.gif !!! (αστειεύομαι , φυσικά smile.gif)

Δεν θέλω να απαντώ σε οτιδήποτε γράφετε και δεν συμφωνεί με τα γραφόμενα μου, γιατί πιστεύω ότι οι επισκέπτες του πολύ όμορφου forum και του ακόμα πιο όμορφου topic ενδιαφέρονται περισσότερο να διαβάζουν απόψεις έστω και διαφορετικές παρά να τους αναγκάζουμε να διαβάζουν «κοκορομαχίες».

Στον γενικό κανόνα αυτό συμπεριφοράς και στάσης μου θα εξαιρείται πάντα ότι γράφεται και είναι ανακριβές και αφορά παιδιά που αναφέρονται επώνυμα.

Χωρίς να θέλω να σου προσάψω κακή πρόθεση έπεσες και εσύ στο λάθος να αθροίσεις τους πόντους των παικτών της μικτής ΕΣΚΑ που έλαβαν μέρος στο Ναύπλιο, (που όμως κάποιος λανθασμένα έγραψε και δυστυχώς αναπαρήγαγαν διάφορα site), και να κατατάξεις τα αθροίσματα αυτά σε φθίνουσα σειρά. Αρχικά συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον να εξάγεις στατιστικό στοιχείο για τα παιδιά, πλην όμως οι πόντοι που αναγράφονται δεν είναι οι πραγματικοί σε αρκετές περιπτώσεις.

Ειδικότερα ο εν λόγω παίκτης στον αγώνα με την ΕΚΑΣΘ δεν έβαλε 3 πόντους αλλά 9. Όπως επίσης και στον αγώνα με την ΕΣΚΑΝΑ δεν έβαλε 3 πόντους αλλά 4. Σύνολο 7 παραπάνω από τους αναγραφόμενους. Αν λάβεις υπόψη σου ότι αντίστοιχα ο δεύτερος σε πόντους στον αγώνα με την 1η μικτή δεν έβαλε 16 πόντους αλλά 12. Τότε μπορείς να ξανακάνεις τις αθροίσεις και να μας πεις τι βγάζεις. smile.gif

Φυσικά τα λάθη δεν είναι μόνο αυτά, πλην όμως τα υπόλοιπα δεν επηρεάζουν την σειρά κατάταξης σε πόντους (τουλάχιστον των πρώτων θέσεων).

Αδιάψευστος μάρτυρας αυτών που αναφέρω είναι τα video και των 5 αγώνων που έδωσε η ΕΣΚΑ στο Ναύπλιο που έχει ανεβάσει στο youtube ο φοβερός και τρομερός Γιώργος Καράμπελας, πατέρας του βασικού playmaker της μικτής ΕΣΚΑ , Ζώη Καράμπελα. (We love George Karampelas !!!!)

Μην βιαστείς να υποθέσεις πως μπήκα στην διαδικασία να αθροίζω πόντους κοιτάζοντας τα video, έφταναν απλά τα σχόλια των ίδιων των παιδιών για τις ανακρίβειες που κάποιος έγραψε και πολλοί αναπαρήγαγαν.

Πολύ μεγαλύτερη σημασία από αυτά που σου γράφω και την ακρίβεια των οποίων μπορείς να διαπιστώσεις κάθε στιγμή όχι μόνο εσύ αλλά ο καθένας, έχει να ανασκευάσεις ο/η ίδιος / α.


Υ.Γ. : Gkos για ακόμα μια φορά έδειξες με το prive μήνυμα σου, γιατί έχεις αποσπάσει τον σεβασμό όλου του topic και όχι μόνο.
HEAD HUNTER
QUOTE (airmaik @ May 27 2016, 21:33 ) *
Αγαπητέ / ή flinafim,
Εσύ και κάποιοι άλλοι εδώ γράφετε σαν να τα ξέρετε όλα και όχι τίποτα άλλο αλλά εκνευρίζεται και εμάς που πραγματικά τα ξέρουμε smile.gif smile.gif !!! (αστειεύομαι , φυσικά smile.gif)

Δεν θέλω να απαντώ σε οτιδήποτε γράφετε και δεν συμφωνεί με τα γραφόμενα μου, γιατί πιστεύω ότι οι επισκέπτες του πολύ όμορφου forum και του ακόμα πιο όμορφου topic ενδιαφέρονται περισσότερο να διαβάζουν απόψεις έστω και διαφορετικές παρά να τους αναγκάζουμε να διαβάζουν «κοκορομαχίες».

Στον γενικό κανόνα αυτό συμπεριφοράς και στάσης μου θα εξαιρείται πάντα ότι γράφεται και είναι ανακριβές και αφορά παιδιά που αναφέρονται επώνυμα.

Χωρίς να θέλω να σου προσάψω κακή πρόθεση έπεσες και εσύ στο λάθος να αθροίσεις τους πόντους των παικτών της μικτής ΕΣΚΑ που έλαβαν μέρος στο Ναύπλιο, (που όμως κάποιος λανθασμένα έγραψε και δυστυχώς αναπαρήγαγαν διάφορα site), και να κατατάξεις τα αθροίσματα αυτά σε φθίνουσα σειρά. Αρχικά συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον να εξάγεις στατιστικό στοιχείο για τα παιδιά, πλην όμως οι πόντοι που αναγράφονται δεν είναι οι πραγματικοί σε αρκετές περιπτώσεις.

Ειδικότερα ο εν λόγω παίκτης στον αγώνα με την ΕΚΑΣΘ δεν έβαλε 3 πόντους αλλά 9. Όπως επίσης και στον αγώνα με την ΕΣΚΑΝΑ δεν έβαλε 3 πόντους αλλά 4. Σύνολο 7 παραπάνω από τους αναγραφόμενους. Αν λάβεις υπόψη σου ότι αντίστοιχα ο δεύτερος σε πόντους στον αγώνα με την 1η μικτή δεν έβαλε 16 πόντους αλλά 12. Τότε μπορείς να ξανακάνεις τις αθροίσεις και να μας πεις τι βγάζεις. smile.gif

Φυσικά τα λάθη δεν είναι μόνο αυτά, πλην όμως τα υπόλοιπα δεν επηρεάζουν την σειρά κατάταξης σε πόντους (τουλάχιστον των πρώτων θέσεων).

Αδιάψευστος μάρτυρας αυτών που αναφέρω είναι τα video και των 5 αγώνων που έδωσε η ΕΣΚΑ στο Ναύπλιο που έχει ανεβάσει στο youtube ο φοβερός και τρομερός Γιώργος Καράμπελας, πατέρας του βασικού playmaker της μικτής ΕΣΚΑ , Ζώη Καράμπελα. (We love George Karampelas !!!!)

Μην βιαστείς να υποθέσεις πως μπήκα στην διαδικασία να αθροίζω πόντους κοιτάζοντας τα video, έφταναν απλά τα σχόλια των ίδιων των παιδιών για τις ανακρίβειες που κάποιος έγραψε και πολλοί αναπαρήγαγαν.

Πολύ μεγαλύτερη σημασία από αυτά που σου γράφω και την ακρίβεια των οποίων μπορείς να διαπιστώσεις κάθε στιγμή όχι μόνο εσύ αλλά ο καθένας, έχει να ανασκευάσεις ο/η ίδιος / α.


Υ.Γ. : Gkos για ακόμα μια φορά έδειξες με το prive μήνυμα σου, γιατί έχεις αποσπάσει τον σεβασμό όλου του topic και όχι μόνο.

Συμφωνώ μαζί σου , εγώ έχω περίπτωση αθλητή που έχει βάλει πάνω από 45 ποντους που δεν χρεώθηκαν όλοι στον ίδιο και μάλιστα σε συγκεκριμένο αγώνα του χρεώθηκαν 10 λιγότεροι και μπήκαν σε συγκεκριμένο παίκτη που είναι στη λίστα σας.
mpek
Προτεινω να αφησετε τους μικρους να παιξουν ησυχα. Σε τοσο νεαρη ηλικια ουτε παικταρας ειναι κανεις ουτε εχει κανεις προδιαγεγραμμενο μελλον. Ειναι ατελειωτες οι περιπτωσεις μικρων που μεχρι το παιδικο εβαζαν 30 και 40 και 50 ποντους και μετα χαθηκαν. Φρονιμα λοιπον.
polykos
Ασχετο αλλά ίσως σχετικό!!!
Παλιά στα μέσα της δεκαετίας 90 στο σωματείο μου που αριθμούσε περι τα 1300 μέλη, είχαμε εκλογές. Μια παράταξη απο τις 5 κατέβασε 150 υποψήφιους για 11 μελές προεδρείο. Οταν μετά τις εκλογές ο γραμματέας της παράταξης ανήρτησε πίνακες με τους ψήφους που πήρε ο κάθε υποψήφιος, κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Εκανα την πρόσθεση και το σύνολο ήταν 22000 ψήφοι.
Με δεδομένο οτι όλες οι παρατάξεις πήραν κάποιους ψήφους, με δεύτερο δεδομένο οτι μαξ μπορούσε κάποιος να βάλει 11 σταυρούς, και με τρίτο δεδομένο οτι εγκυρα ψηφοδέλτια ήταν περίπου 1000, τότε ακόμα και το 1000*11=11000 είναι το μισό του 22000.
χαχχαχαχαχ συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες!!!!!!!!!!
Gkos
Πήγε Σαββατο οπότε μπορώ να γράψω χεχε!


Καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια,να γινουν ωραίοι αγώνες σε ήρεμο κλίμα,να κερδισει ο καλυτερος κλπ κλπ κλπ !


Gkos will attend this event and he will inform you about everything(inside and outside the court)
Gkos
Καλησπεριζω απο το κλειστο Παυλος Γιαννακοπουλος ,όπου σε λιγο θα ξεκινήσει ο πρωτος ημιτελικος του F4 μεταξύ Περιστεριου και Παναθηναικου!

Αρκετός κόσμος στις εξέδρες,γιορτινό το κλίμα και ευελπιστούμε έτσι να διατηρηθεί και να δούμε εναν ωραίο αγώνα.
Gkos
Τελος πρωτης περιοδου με τον Παναθηναικο να ανατρεπει το αρχικο 4-8 και να προηγειται 16-12.
Ο Κωστοπουλος εκανε πρωτη αλλαγη στο 8',μαγεια του εχουν κανειwink.gif
Gkos
Αναπαυλα στον Ταφο με το σκορ 37-22.
Δεν υπήρχε Περστερι στην β περιοδο στο παρκε,και ο ΠΑΟ με συνεχομενους ποντους απο Γεωργιαδη και Σολουκο(δικο του τριποντο με ταμπλο εκανε το 34-19 στο 17') ξεφυγε ,για να σκοραρει ενα ακομα μπαζερ τριποντο ο Σωτηριου με την κορνα της αναπαυλας για το σκορ του ημιχρονου.
Μεγαλη ευστοχια ο ΠΑΟ απο τα 6,75 (εχει σιγουρα 7 ,μπορει και 8) ,το Περιστερι ειναι με την πλατη στον τοιχο.

Παροντες Σιουτης και Καλαιτζης και καποιοι οργανωμενοι του Παναθηναικου !
Gkos
Τελος τριτης περιοδου 46-41 και εχουμε αγωνα.
Ο ΓΣΠ εμφανιστηκε αποφασισμενος και στο 23' ειχε φερει την διαφορα στους 4(37-33) με ενα πολυ γρηγορο 11-0!
Ενα τριποντο του Γεωργιαδη εδωσε ανασα(40-33) στον ΠΑΟ και μετα η διαφορα αυξομειωνοταν στους 5-9 ποντους(6 ποντοι Μπαλαμωτη ως το 46 του ΠΑΟ)!
Gkos
Στον τελικο ο Παναθηναικος με 55-53.
Το Περιστερι εχασε 2 αμυντικα ριμπαουντ στα τελευταια 15"...
Gkos
Βιντεο 9 λεπτά με το φινάλε του αγώνα :

https://www.facebook.com/Paobasketacademy/


(Γράφει ότι έκανε λαιβ αλλα επειδη ειμαι απο το κινητο δεν μπορω να καταλαβω τι εννοει ο ποιητής...
Ειχε live streaming στο fb ????
Παντως το ποστ εγινε 19:03 ενω ο αγωνας εληξε 19:12 αρα το 9λεπτο βγαίνει... )
Gkos
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 55-53


Τα δεκάλεπτα:16-12,37-22,46-41,55-53
Παναθηναϊκός(Κωστόπουλος): Γκαναβίας, Ζέτος, Κουτεντάκης, Νιτσικόπουλος 1, Γεωργιάδης 16 (4), Καραμαλέγκος, Μπαλαμώτης 14, Σωτηρίου 12 (3), Τουγιάνι, Σολούκος 8 (2), Ραλλάτος, Λιαράκος 4
Περιστέρι (Ζιάκας): Καλογερόπουλος, Πετρόπουλος, Τζεμπελίκος, Σταυριανός, Βογιατζής, Ιωάννου 6 (1), Καραμανλής 14, Κρασάκης 24, Θεοδωρόπουλος, Παπαδόπουλος 4, Ηλιόπουλος, Καλοκάθης 2, Τσαγδούρης



Τέλος πρωτης περιοδου στον δευτερο ημιτελικό με τον (φιλοξενουμενο) Δουκα να προηγειται με 15-7 με κορυφαιο Ρογκαβοπουλο.
Kostasbas
QUOTE (Gkos @ May 28 2016, 20:02 ) *
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 55-53


Τα δεκάλεπτα:16-12,37-22,46-41,55-53
Παναθηναϊκός(Κωστόπουλος): Γκαναβίας, Ζέτος, Κουτεντάκης, Νιτσικόπουλος 1, Γεωργιάδης 16 (4), Καραμαλέγκος, Μπαλαμώτης 14, Σωτηρίου 12 (3), Τουγιάνι, Σολούκος 8 (2), Ραλλάτος, Λιαράκος 4
Περιστέρι (Ζιάκας): Καλογερόπουλος, Πετρόπουλος, Τζεμπελίκος, Σταυριανός, Βογιατζής, Ιωάννου 6 (1), Καραμανλής 14, Κρασάκης 24, Θεοδωρόπουλος, Παπαδόπουλος 4, Ηλιόπουλος, Καλοκάθης 2, Τσαγδούρης



Τέλος πρωτης περιοδου στον δευτερο ημιτελικό με τον (φιλοξενουμενο) Δουκα να προηγειται με 15-7 με κορυφαιο Ρογκαβοπουλο.

Καλα εκεί στο περιστέρι μεριά δεν σουτάρουν τρίποντα!!!!! Δίκαια ο ΠΑΟ μόνο και μόνο από τα δέκα τρίποντα που έβαλε!!!!!
Gkos
Αναπαυλα με τον Δουκα να προηγειται 28-25!
Η ομας των εκαπαιδευτηριων προηγηθηκε 10 ποντους με την εναρξη της β περιοδου ,αλλα η @@@@κια που την δερνει,κατο αχαστα που χασανε απο κατω(σαν αυτα που εχασε ο ΠΑΟ στο ΣΕΦ προχτες) και
το παθος του ΓΑΟΚ, βοηθησε τις Κουκου να προσπερασουν 25-24 με ηγετη τον Ευαγγελιαδη ,πριν κανει ενα 4-0 ο Δουκας για το σκορ ημιχρονου.
Gkos
Τελος τριτης περιοδου 32-41
(5 λεπτα αναπαυλα κανανε να παρει)
Gkos
Στον τελικο ο Δουκας με 61-46 (πιο ευκολα αποτι δειχνει το τελικο σκορ).
Παλεψε ο ΓΑΟΚ(που εχει παραπονα απο την διαιτησια) αλλα υπηρχε σαφεστατη διαφορα ποιοτητας.
Flinafim
QUOTE (airmaik @ May 27 2016, 22:33 ) *
Αγαπητέ / ή flinafim,
Εσύ και κάποιοι άλλοι εδώ γράφετε σαν να τα ξέρετε όλα και όχι τίποτα άλλο αλλά εκνευρίζεται και εμάς που πραγματικά τα ξέρουμε smile.gif smile.gif !!! (αστειεύομαι , φυσικά smile.gif)

Δεν θέλω να απαντώ σε οτιδήποτε γράφετε και δεν συμφωνεί με τα γραφόμενα μου, γιατί πιστεύω ότι οι επισκέπτες του πολύ όμορφου forum και του ακόμα πιο όμορφου topic ενδιαφέρονται περισσότερο να διαβάζουν απόψεις έστω και διαφορετικές παρά να τους αναγκάζουμε να διαβάζουν «κοκορομαχίες».

Στον γενικό κανόνα αυτό συμπεριφοράς και στάσης μου θα εξαιρείται πάντα ότι γράφεται και είναι ανακριβές και αφορά παιδιά που αναφέρονται επώνυμα.

Χωρίς να θέλω να σου προσάψω κακή πρόθεση έπεσες και εσύ στο λάθος να αθροίσεις τους πόντους των παικτών της μικτής ΕΣΚΑ που έλαβαν μέρος στο Ναύπλιο, (που όμως κάποιος λανθασμένα έγραψε και δυστυχώς αναπαρήγαγαν διάφορα site), και να κατατάξεις τα αθροίσματα αυτά σε φθίνουσα σειρά. Αρχικά συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον να εξάγεις στατιστικό στοιχείο για τα παιδιά, πλην όμως οι πόντοι που αναγράφονται δεν είναι οι πραγματικοί σε αρκετές περιπτώσεις.

Ειδικότερα ο εν λόγω παίκτης στον αγώνα με την ΕΚΑΣΘ δεν έβαλε 3 πόντους αλλά 9. Όπως επίσης και στον αγώνα με την ΕΣΚΑΝΑ δεν έβαλε 3 πόντους αλλά 4. Σύνολο 7 παραπάνω από τους αναγραφόμενους. Αν λάβεις υπόψη σου ότι αντίστοιχα ο δεύτερος σε πόντους στον αγώνα με την 1η μικτή δεν έβαλε 16 πόντους αλλά 12. Τότε μπορείς να ξανακάνεις τις αθροίσεις και να μας πεις τι βγάζεις. smile.gif

Φυσικά τα λάθη δεν είναι μόνο αυτά, πλην όμως τα υπόλοιπα δεν επηρεάζουν την σειρά κατάταξης σε πόντους (τουλάχιστον των πρώτων θέσεων).

Αδιάψευστος μάρτυρας αυτών που αναφέρω είναι τα video και των 5 αγώνων που έδωσε η ΕΣΚΑ στο Ναύπλιο που έχει ανεβάσει στο youtube ο φοβερός και τρομερός Γιώργος Καράμπελας, πατέρας του βασικού playmaker της μικτής ΕΣΚΑ , Ζώη Καράμπελα. (We love George Karampelas !!!!)

Μην βιαστείς να υποθέσεις πως μπήκα στην διαδικασία να αθροίζω πόντους κοιτάζοντας τα video, έφταναν απλά τα σχόλια των ίδιων των παιδιών για τις ανακρίβειες που κάποιος έγραψε και πολλοί αναπαρήγαγαν.

Πολύ μεγαλύτερη σημασία από αυτά που σου γράφω και την ακρίβεια των οποίων μπορείς να διαπιστώσεις κάθε στιγμή όχι μόνο εσύ αλλά ο καθένας, έχει να ανασκευάσεις ο/η ίδιος / α.


Υ.Γ. : Gkos για ακόμα μια φορά έδειξες με το prive μήνυμα σου, γιατί έχεις αποσπάσει τον σεβασμό όλου του topic και όχι μόνο.

Φίλτατε,
Αυτα δεν ξέρω ποιος τα εγραψε η τα διοχέτευσε,απλως υπάρχουν στα sites της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑΝΑ...αν αυτα καταδολιευονται οπως ξεκάθαρα δηλώνεις καλο θα ηταν να το καταγγείλεις επωνυμα και επίσημα..´εγω αυτο θα ´εκανα...θεωρω οτι ειναι πολυ σοβαρο για να αποσιωπάται...το να κανω τον Ηρακλή Πουαρώ με ξεπερνάει θελητικα και χρονικά ειλικρινά...ονοματα και ανακρίβειες και μαλιστα ονομαστικά,υποβαθμιστικά η εξυψωτικα ´εγω δεν θα κανω...
Υ.Γ ευχαριστω τα prive για την επιβεβαίωση συναισθηματικής εμπλοκής ...θα ήθελα να γραψω κι αλλα,´ομως έχασα τη μάχη με την οκνηρία...εχω και jetlang....
Basketballer_Zz
Παρακολουθησαμε δυο πολυ ωραιους αγωνες, ελπιζω να ειναι και αυριο! Ας νικησει ο καλυτερος αν και αν εξακολουθησει να εχει αστοχια του Δουκα, δυσκολο να κερδισουν
Gkos
http://eska.gr/?p=23191
Afrathias10
Μια γρήγορη άποψη για τους τέσσερις συμμετέχοντες στο F4 έως τώρα.
Το Περιστέρι έιναι μάλλον η ομάδα που έπαιξε πιο καλά ως ομάδα. Εξαιρετικές συνεργασίες με παιχνίδι μέσα στη ρακέτα, λόγω Κρασάκη, αλλά τα περισσότερα παιδιά ήταν άτολμα στην τελική ενέργεια. Πολύ ευχάριστη ομάδα να την παρακολουθείς! Κρίμα για το μεγάλο νεκρό διάστημα, αλλά απέδειξαν ότι έχουν τσαγανό.
Ο ΠΑΟ βγάζει λιγότερες συνεργασίες, αλλά περισσότερα παιδιά σκοράρουν. Το παιχνίδι μέσα στη ρακέτα είναι κυρίως με μπασίματα. Μεγάλη δύναμη το μακρινό σουτ και η ένταση στο παιχνίδι. Κρατήθηκαν στη νίκη παρά την απώλεια της μεγάλης διαφοράς. Μπράβο.

Οι Κουκουβάουνες έπιασαν καλό ρυθμό μόνο για 1 δεκάλεπτο, όπου και απείλησαν το καλάθι κυρίως με μπασίματα. Αμυντικά έπαιξαν μια συνθέτη αμυνα με παγίδες, ιδιαίτερα αποτελεσματική όταν ο αντίπαλος δεν κινείται. Προσπάθησαν πολύ!
Τέλος ο Δούκας, με καθοριστικό Ρογκαβοπουλο σκόραρε και κυριάρχησε στα ριμπάουντ. Όταν έπαιξε με κίνηση και καλή κυκλοφορία, ο αγώνας απλοποιήθηκε. Η αμυνα με πρόβλημα μόνο στο 2ο δεκάλεπτο. Δίκαιη επικράτηση.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά!

Pao666
Καλημέρα και από μένα,εγώ σε αντίθεση με όλους σας που γράψατε για τους ημιτελικούς δεν έγραψα κάτι όπως μπορείτε να δείτε.Σημερά λοιπόν με καθαρό μυαλό και έχοντας ακόμα φρέσκα όσα είδα μέσα στα δύο παιχνίδια θα πώ και γω την άποψη μου.Ας ξεκινήσουμε από τον πρώτο χρονολογικά ημιτελικό:
Τον χαρακτηρίζω ως πρόωρο τελικό καθώς κατά την αποψή μου ο νικητής θα σηκώνε το σημερινό τρόπαιο.Ο Παναθηναικος στα πρώτα 7 λεπτά της πρώτης περιόδου δεν ήταν αυτός που θα έπρεπε και οι Κρασάκης και Καραμανλής έκανα πάρτυ.Στη συνέχεια με την είσοδο στου Σολούκου στον αγωνιστικό χώρο,με κάποια καλάθια των Γεωργιάδη και Μπαλαμώτη το τριφύλλι έκλεισε στο 16-12 τη πρώτη περίοδο.Το δευτερό δεκάλεπτο του ΠΑΟ ήταν βγαλμένο από τα όνειρα του Κωστόπουλου με πεντάδα,Μπαλαμώτης,Γκαναβίας,Σωτηρίου,Σολο
ύκος και Γεωργιάδης ο ΠΑΟ έτρεξε στη περίοδο ένα σερί 21-09 με τους Γεωργιάδη,Σωτηρίου και Σολούκο να πυροβολάνε απο τα 6,75 και να βρίσκουν συνολικά 8 φορές στόχο στο πρώτο ημίχρονο,το οποίο έκλεισε στο 37-22!Στην επανάληψη Καραμανλής και Κρασάκης αποφάσισαν πως δεν θα κατέθεταν τα όπλα και με ένα 11-0 σε 3 λεπτά μείωσαν στους 4 πόντους στο 33'.Κάπου εκεί Μπαλαμώτης και Γεωργιάδης βάλανε κάποια μεγάλα καλάθια και έτσι το τριφύλλι κράτησε μια διαφορά ασφαλείας.Το τελευταίο δεκάλεπτο κυλούσε και όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα κρινόταν στα τελευταία σουτ αλλα η αδράνεια του Περιστεριου σε δύο αμυντικά ριμπάουντ έκριναν τον νικητή ο ποίος ήταν ο Παναθηναικός με 55-53.Ο Παναθηναικός ευτήχησε να έχει τους Γεωργιάδη(16 πόντους με 4 τρίποντα),Μπαλαμώτη(14 πόντους),Σωτηρίου(12 πόντους με 3 τρίποντα),Σολούκο(8 πόντους με 2 τρίποντα)σε καταπληκτική μέρα με τους 4 προαναφερθεντες να σκοράρουν τους 50 από τους 55 της ομάδας τους!
Στον Β' Ημιτελικό τώρα η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής ο Δούκας δυσκολεύτηκε μόνο για 1 ημίχρονο καθώς ο Ευαγγελιάδης ήταν καταιγιστικός και η άμυνα του Δούκα έμπαζε από παντού.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δουκας με πρωτοεργάτες τους Ρογκαβόπουλο κυριώς αλλά και υον Νεστερούλη καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες υο παιχνίδι!Με το τελικό 61-46 να αποτυπώνει την ρικόμα των δύο ομάδων!
Καλή επιτυχία σε όλους για σήμερα με τα φαβορί να είναι το Περιστέρι για τη 3η θέση και ο Παναθηναικος για τη κούπα!!
Gkos
Δεν έγραψα για την τελευταία περίοδο του α ημιτελικού ,αλλά εξαντλήθηκα ( τέτοια live ενημέρωση,και ούτε ένα ευχαριστωώ (που τραγουδούσε και το Δεσποινάκι) ) !

Ο ΠΑΟ ξέφυγε με 54-46 στο 35', μείωσε 54-50 ο ΓΣΠ στο 37' , με 26" να απομένουν,ο Κρασάκης έκανε με γκολ φάουλ το 54-53(είχαν προηγηθεί βήματα πάντως) και το Περιστέρι που είχε 1 ομαδικό φάουλ έκανε στα γρήγορα 4 μαζεμένα.
Το τελευταίο έτυχε να είναι σε Νιτσικόπουλο(έτυχε αυτός να έχει την μπάλα εκείνη την στιγμή) στα 13"(καλο φάουλ αφου ο μικρός δεν φημίζεται για το σουτ του) ο οποίος ευστόχησε στην πρώτη βολή ,αστόχησε στην 2ρη αλλά ο ΓΣΠ έχασε το αμυντικό ριμπάουντ!
Φάουλ στα 9" στον ίδιο παίκτη (πάλι), 0/2 ο μικρός αλλά ο Παναθηναικός ξαναπήρε το επιθετικό ριμπάουντ και αυτή την φορά το Περιστέρι δεν πρόλαβε να κάνει καν φάουλ αφού οι πράσινοι γύρισαν καλά την μπάλα.

Κορυφαίος των ηττημένων ο Κρασάκης,με τους 24 πόντους και τις πολλές ασίστ(όταν έκλεινε όλη η άμυνα πάνω του) ,από Παναθηναικό κορυφαίος Γεωργιάδης,καλό πρώτο μέρος ο Σωτηρίου,μεγάλο β μέρος ο Μπαλαμωτης τόσο εκτελεστικά όσο και δημιουργικά ,όταν οι πράσινοι φτύνανε αίμα να βρουν σκορ(ο Κωστόπουλος είχε ξεχάσει στον πάγκο τον Σολούκο)....

Τελικά το Περιστέρι πάλι δεν νίκησε Παναθηναικό,και 5το ματς φέτος δεν έχει. . .


Στον έτερο ημιτελικό ,ο Δούκας απλοποίησε τα πράματα όταν σοβαρεύτηκε στο β ημ ,αν και πάλι δεν μου άρεσε όπως έπαιξε.
Ο ΓΑΟΚ τίμιος ,εχει δίκιο να φωνάζει για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις που δεν υπήρχε λόγος να υπάρχουν,αλλά και μόνο η παρουσία του στο F4 συνιστά υπέρβαση.

Κατά τα άλλα ,μέτριοι αγώνες, αν με ρωτάτε ποιο μπάσκετ θα ήθελα εγώ να βλέπω ,είναι αυτό του Περιστερίου πάντως.

Πολύς κόσμος στις εξέδρες με ωραία ατμόσφαιρα και πολλούς παμπαίδες άλλων ομάδων(τωρα-γιατί σε κανά μήνα μπορεί να φοράνε πράσινα)!

Σήμερα θα παρευρεθώ μόνο στον μεγάλο τελικό . . . . .

Αυτά.
Gkos
Καλησπέρα από το Παύλος Γιαννακόπουλος ,όπου πριν από λίγο έληξε ο αγώνας για την τρίτη θέση ,με το Περιστέρι να επικρατεί με του ΓΑΟΚ και να κατακτά την τρίτη θεση.



Συγχαρητήρια στα παιδιά και των 2 ομάδων!
Gkos
Τελος πρωτης περιοδου 32-13!!!
Ο Δουκας δεν παιζει μπάσκετ και δεν εχει εκμεταλευτει τα παμπολλα επιθετικα ριμπαουντ(του Ρογκαβοπουλου),οντας τρομερα αστοχος στις (πολλες) βολες που εχει εκτελεσει.
Gkos
Αναπαυλα 55-29.
Ειχε φτασει και 46-15!!
Σεληνιασμενος ο Παναθηναικος!
Gkos
Τέλος τριτης περιόδου 68-41.
Gkos
Τελικό σκορ 75-58(νομιζω) και δίκαιος πρωταθλητης ο Παναθηναικός.
Ο Δουκας εκανε μια προσπαθεια μειωνοντας 68-51 στο 33' αλλα ηταν ως εκει....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.