Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Πρωτάθλημα Α1 - Σεζόν 2012-2013
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
SteelGandalf
Η σεζόν, μετά από όλη την αβεβαιότητα με τα τηλεοπτικά και το, για λίγο καιρό, lock out, είναι έτοιμη να ξεκινήσει.

Η ομάδα μας, δυστυχώς, δεν είναι έτοιμη (εκτός από το προχθεσινό φιλικό, δεν έχουν παίξει άλλο παιχνίδι όλοι οι παίχτες μαζί), καθώς είναι γνωστά τα προβλήματα που υπάρχουν, σε οικονομικό κυρίως επίπεδο.

Καλούμαστε λοιπόν να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, φίλαθλοι και ομάδα, σε μια πάρα πολύ δύσκολη πρεμιέρα, κόντρα σε μια, καινούρια μεν, πολύ δυνατή δε, ομάδα.

Κυρίες και κύριοι, Άρης και Παναθηναϊκός, διασταυρώνουν τα ξίφη τους, την Δευτέρα στις 19:00, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης.

Ο Παναθηναϊκός θα προέρχεται από ένα δύσκολο και κουραστικό παιχνίδι μέσα στην Μαδρίτη (διεξάγεται αυτή την ώρα), στα πλαίσια της πρεμιέρας της Euroleague, κάτι το οποίο μπορεί και να τον επηρεάσει, είτε σε σωματικό είτε σε πνευματικό επίπεδο, ανάλογα με την έκβαση του (αν και διαθέτει τεράστιο βάθος και ποιότητα και μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις).

Ο Άρης, από την άλλη πλευρά, μετά τον, άδοξο, αποκλεισμό του από το κύπελλο, θα πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμος και με έξτρα κίνητρα, ώστε να ξεκινήσει, ει δυνατόν, με το δεξί τις υποχρεώσεις του.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αν και δεν το γνωρίζω, υποθέτω πως θα αγωνιστεί χωρίς ξένους, κάτι που θα αφαιρέσει, σε μεγάλο βαθμό, από το "βάθος" της, αλλά κυρίως από τις εναλλακτικές της λύσεις, κάτι που, θεωρώ πως, θα αποδειχτεί καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα. Δεν λέω βέβαια πως αν έπαιζαν οι τρεις ξένοι μας, ότι θα κοντράραμε τον Παναθηναϊκό, αφού δεν έχουμε "εικόνα" τους και δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς θα μπορούσαν να προσφέρουν. Θα πρόσθεταν όμως σίγουρα κάποιες λύσεις, σε άμυνα κι επίθεση, έστω και μόνο σε αριθμητική άποψη (αφού, όπως είπα, δεν τους έχουμε δει να αγωνίζονται).

Δευτέρα, 15/10/2012, 18:45 (ΝΕΤ)

Άρης - Παναθηναϊκός


Από 'δω και πέρα, στην συγκεκριμένη θεματική ενότητα, θα μπορούμε να συζητάμε για αγωνιστικά θέματα, τα οποία θα αφορούν το πρωτάθλημα που ξεκινάει. Η ανταλλαγή απόψεων και η γνώμη του καθενός μας, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, οπότε καλό θα είναι να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας.

Σας περιμένω όλους κι εύχομαι να έχουμε μια καλή μπασκετική χρονιά. Όσο για την ομάδα μου, ελπίζω (κι εύχομαι), η φετινή χρονιά να γίνει η απαρχή της αναγέννησης του Άρη, ο οποίος θα βάλει τις βάσεις για να χτίσει μια καινούρια αυτοκρατορία (αφού πρώτα ξεπληρώσει τις αμαρτίες του παρελθόντος).
alien-tour
Ανακοίνωση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ
QUOTE
13-10-2012
Φίλες και φίλοι του ΑΡΗ,

Με αφορμή την έναρξη του Πρωταθλήματος της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ 2012-2013, η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να σας απλώσει για μια ακόμη φορά το χέρι, ζητώντας την στήριξή σας και τη θερμή σας συμπαράσταση.

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τις διοικητικές τύχες της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, θέσαμε ως πρώτη μας προτεραιότητα την οικονομική εξυγίανση της ομάδας και την επανάκτηση της αγωνιστικής και διοικητικής της αξιοπιστίας. Από τα πρώτα μας βήματα, καταλάβαμε ότι η αποστολή μας θα είναι πολύ δύσκολη. Ήρθαμε και συνεχίζουμε να ερχόμαστε αντιμέτωποι με δεκάδες προβλήματα που καθημερινά εμφανίζονται μπροστά μας, τα οποία όμως προσπαθούμε να τα αντιμετωπίζουμε με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα.

Πέρα από τα δικά μας εσωτερικά διοικητικά και οικονομικά θέματα, απόρροια των τρομακτικών παραλείψεων της προηγούμενης διοικητικής κατάστασης, αντιληφθήκαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τις τρικλοποδιές όλων εκείνων που ανησυχούν για την επανεμφάνιση ενός υγιούς και δυνατού, οικονομικά και αγωνιστικά, ΑΡΗ. Ωστόσο, ενημερώνουμε τους… ανησυχούντες ότι το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Έχουμε αποφασίσει να επαναφέρουμε τον ΑΡΗ στο δρόμο που του αρμόζει και οι όποιες τρικλοποδιές τους, δεν μας απογοητεύουν. Αντίθετα, μας γεμίζουν με πείσμα και πάθος για την υλοποίηση των στόχων μας και για την επιστροφή του Αυτοκράτορα στο θρόνο του.

Φυσικά, όλα μας τα σχέδια και όλες μας οι προσπάθειες, ξεκινούν και τελειώνουν σε εσάς. Τους φιλάθλους του ΑΡΗ. Τον ανεπανάληπτο κόσμο του. Τον λαό μιας μεγάλης ομάδας, που έχει γράψει χρυσές σελίδες οπαδικής συμπαράστασης σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης. Χωρίς εσάς, χωρίς τη δική σας στήριξη, τίποτα δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί.

Γι’ αυτό, και με αφορμή τον αγώνα της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό (15/10, 18:45), σας καλούμε να δώσετε μαζικά το «παρών» στο Αλεξάνδρειο και να στηρίξετε την ομάδα μας. Φέτος, περισσότερο από ποτέ, ο ΑΡΗΣ σας έχει ανάγκη, ώστε να μπορέσει να ορθώσει το τεράστιο αγωνιστικό του ανάστημα, κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες και τα προβλήματα.

Ψεύτικες υποσχέσεις δεν πρόκειται να σας δώσουμε ποτέ. Ωστόσο, σαν Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και εκφράζοντας απόλυτα και όλους όσους απαρτίζουν το αγωνιστικό τμήμα, ένα πράγμα μπορούμε να σας το υποσχεθούμε αβίαστα: Ο φετινός ΑΡΗΣ θα ματώνει μέσα και έξω από τα παρκέ, για να τιμά την τεράστια Ιστορία του.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ


Καλή Αρχή να'χουμε τη Δευτέρα με όποια σύνθεση κι αν κατεβούμε.
gspara
Φοβερη ατμοσφαιρα!!!!Δυνατες αμυνες και πολυ καλος Πελεκανος για την ωρα.
SteelGandalf
1η Περίοδος

Άρης - Παναθηναϊκός : 12-15

==================

gspara
Πιστευω με 2 καλους ξενους ο Αρης σημερα τον χτυπαγε στα ισα αυτον τον Παναθηναικο.
themoss
2 λεπτά πριν το τέλος του 1ου ημιχροόνου ο Άρης χάνει 2 πόντους. Δυνατό ματς ως τώρα, μακάρι να συνεχίσει έτσι και να έχει ενδιαφέρον ως το τέλος.
SteelGandalf
QUOTE(gspara @ Oct 15 2012, 18:12 ) *
Πιστευω με 2 καλους ξενους ο Αρης σημερα τον χτυπαγε στα ισα αυτον τον Παναθηναικο.


Έχεις απόλυτο δίκιο, που να πάρει η ευχή...
gspara
Διαμαντακι ο Μποχωριδης,αγριεμενο σκυλι ο Τσακαλερης.Αν δεν ειχε φρακαρει στον Διαμαντιδη ο Πασαλιτς...
SteelGandalf
2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Άρης - Παναθηναϊκός : 23-27

==================

Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να τους φτάσουμε ή/και να τους περάσουμε, αλλά εξαιτίας απειρίας, βιασύνης και γενικά έλλειψης καθαρού μυαλού, τις απωλέσαμε.

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε επαφή με το σκορ, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε και την ψυχολογία, για τα επόμενα παιχνίδια.
Timemaster
Καλησπέρα....


Δεν ξέρω αν με ξένους χτυπούσαμε το παιχνίδι αλλά ένας αλτικός ξένος σίγουρα θα βοηθούσε πολύ στα ριμπάουντ μιας και το παιχνίδι έως τώρα κρίνεται στα 9 επιθετικά ριμπάουντ του ΠΑΟ σε αντιπαράθεση με εμάς που ακόμα δεν έχουμε ούτε ένα.

Πάντως ένα πράγμα που μου είχε λείψει και μετά από καιρό το ξαναβλέπω είναι το πάθος των παιδιών που βουτάνε για μπάλες και προσπαθούν να δώσουν το κάτι παραπάνω.

rolleyes.gif


Υ.Γ. Για την ώρα αυτός που μας πληγώνει δεν είναι ο Σοφοκλής αλλά ο Τσαρτσαρής με 4 επιθετικά ριμπάουντ και 4 πόντους
SteelGandalf
3η Περίοδος

Άρης - Παναθηναϊκός : 40-60

==================

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Άρης - Παναθηναϊκός : 56-71

==================

Δυστυχώς δεν κατάφερα να παρακολουθήσω το 3ο δεκάλεπτο, οπότε και δεν έχω εικόνα για το τι συνέβη και βρεθήκαμε τόσο πίσω στο σκορ (όποιος το παρακολούθησε και θέλει ας μας πει την άποψη του).

Η συγκεκριμένη ήττα, τηρουμένων των αναλογιών, θα πρέπει να μας πεισμώσει, καθώς το παλέψαμε πάρα πολύ το παιχνίδι, με σαφή την διαφορά των δύο ρόστερ, χώρια την έλλειψη των ξένων μας.
tuareg
QUOTE (SteelGandalf @ Oct 15 2012, 20:38 ) *
3η Περίοδος

Άρης - Παναθηναϊκός : 40-60

==================

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Άρης - Παναθηναϊκός : 56-71

==================

Δυστυχώς δεν κατάφερα να παρακολουθήσω το 3ο δεκάλεπτο, οπότε και δεν έχω εικόνα για το τι συνέβη και βρεθήκαμε τόσο πίσω στο σκορ (όποιος το παρακολούθησε και θέλει ας μας πει την άποψη του).

Η συγκεκριμένη ήττα, τηρουμένων των αναλογιών, θα πρέπει να μας πεισμώσει, καθώς το παλέψαμε πάρα πολύ το παιχνίδι, με σαφή την διαφορά των δύο ρόστερ, χώρια την έλλειψη των ξένων μας.


Τιποτα δε παλεψαμε στο β.
Απο το 25 επαιζε ο Πεδουλακης χωρις δδ,σοφο,τσαρτσα...
Τραγικοι οι 3 με προεξεχοντα το Χαριση.....οταν δε παιζουν αυτοι καλα ειμαστε αστα να πανε....

Timemaster
βασικά ξεκίνησε να παίζει ο Διαμαντίδης και αυτός έκανε τη μεγάλη διαφορά μιας και άνοιγε την άμυνα μας σαν σε προπόνηση.
Από εκεί και πέρα επιθετικά δε μπορώ να πω πως ήμασταν διαφορετικοί από το πρώτο μέρος....

συνεχίσαμε δηλαδή να μη μπορούμε να οργανώσουμε μια σωστή επίθεση (ελλείψει κλασικού άσσου όπως δήλωσε και ο Ασημακόπουλος).
δε μπορούσαμε να καθαρίσουμε τα ριμπάουντ στην άμυνα ώστε να αιφνιδιάσουμε ενώ τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν ελάχιστα.

Τόσο απλά.

στην Τέταρτη περίοδο βέβαια ο ΠΑΟ έπαιξε με τους αναπληρωματικούς οπότε ισορροπήσαμε το παιχνίδι παρόλο τα τρίποντα που δεχτήκαμε από Γιανόπουλο.

ουσιαστικά την διαφορά την έκαναν τα ριμπάουντ και η οργάνωση του παιχνιδιού από τον Διαμαντίδη κυρίως.

rolleyes.gif
SteelGandalf
Αυτή την εντύπωση είχαμε και από την εικόνα του 1ου ημιχρόνου.

Επιθετικά, σχεδόν ανύπαρκτοι εμείς, γεγονός που οφείλεται και στην απουσία κλασικού point guard, με φωτεινές εξαιρέσεις κάποιες ατομικές ενέργειες, κυρίως του Πελεκάνου, ο οποίος αν στηριχθεί (μέσα στο παιχνίδι), θα μπορέσει να δώσει στον Άρη πάρα πολλά.

Αμυντικά, δεν ήμασταν σε θέση να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό, αφού με δεύτερες και τρίτες επιθέσεις, δεχόμασταν τελικά καλάθι (όταν δεν το δεχόμασταν σε πρώτη επίθεση).
Timemaster
έτσι ακριβώς...

αυτό που θα ήθελα να κρατήσω είναι ότι η ομάδα χρειάζεται δύο παίχτες και όχι τους τρεις Αμερικανούς.
έναν καθαρό άσσο που θα έχει σκοπό να κάνει παιχνίδι και να ταΐσει τους ψηλούς. Σήμερα μια πάσα της προκοπής στο ζωγραφιστό δε δόθηκε μετά από σύστημα.
Αυτός ο παίχτης δε νομίζω πως για το καλό της ομάδος είναι ο Βεργίνης που πραγματικά είναι και αυτός περισσότερο δυάρι παρά οργανωτής.

Ενώ θέλουμε και έναν γρήγορο και αλτικό τεσσάρι με πολύ ενέργεια (ο Μάσει αλήθεια που έχει τα χαρτιά τουwink.gif που θα καθαρίζει τα ριμπάουντ και θα βοηθάει στις αλληλοκαλύψεις των σχετικά αργών σέντερ μας.

Από εκεί και πέρα με το ρόστερ αυτό η επίθεση μας θα είναι κάτω των 60-65 πόντων σε κάθε παιχνίδι εκτός και αν Καραποστόλου, Πάσαλιτς και Ασημακόπουλος βάλουν πάνω από 8-9 τρίποντα.

ενώ Χαρίσης και Σαρικόπουλος χωρίς διαφορετικό επιθετικό προγραμματισμό δε θα έχουν πάνω από 15 πόντους μαζί σε κάθε παιχνίδι.
rolleyes.gif
tuareg
QUOTE (Timemaster @ Oct 15 2012, 21:47 ) *
έτσι ακριβώς...

αυτό που θα ήθελα να κρατήσω είναι ότι η ομάδα χρειάζεται δύο παίχτες και όχι τους τρεις Αμερικανούς.
έναν καθαρό άσσο που θα έχει σκοπό να κάνει παιχνίδι και να ταΐσει τους ψηλούς. Σήμερα μια πάσα της προκοπής στο ζωγραφιστό δε δόθηκε μετά από σύστημα.
Αυτός ο παίχτης δε νομίζω πως για το καλό της ομάδος είναι ο Βεργίνης που πραγματικά είναι και αυτός περισσότερο δυάρι παρά οργανωτής.

Ενώ θέλουμε και έναν γρήγορο και αλτικό τεσσάρι με πολύ ενέργεια (ο Μάσει αλήθεια που έχει τα χαρτιά τουwink.gif που θα καθαρίζει τα ριμπάουντ και θα βοηθάει στις αλληλοκαλύψεις των σχετικά αργών σέντερ μας.

Από εκεί και πέρα με το ρόστερ αυτό η επίθεση μας θα είναι κάτω των 60-65 πόντων σε κάθε παιχνίδι εκτός και αν Καραποστόλου, Πάσαλιτς και Ασημακόπουλος βάλουν πάνω από 8-9 τρίποντα.

ενώ Χαρίσης και Σαρικόπουλος χωρίς διαφορετικό επιθετικό προγραμματισμό δε θα έχουν πάνω από 15 πόντους μαζί σε κάθε παιχνίδι.
rolleyes.gif


καλα τα λες,ο βεργινης δεν ειναι ασος και λειπει ο μαπ...(που δε πιστευω οτι θα βρεθει,οτι και 4αρι να βρουμε δε θα εχει τα στοιχεια που λες)
Απο εκει και περα ολες οι ομαδες ειναι μετριες....πονταρουμε στην εμπειρια των 6 πλεον.
Timemaster
QUOTE(tuareg @ Oct 15 2012, 21:53 ) *
καλα τα λες,ο βεργινης δεν ειναι ασος και λειπει ο μαπ...(που δε πιστευω οτι θα βρεθει,οτι και 4αρι να βρουμε δε θα εχει τα στοιχεια που λες)
Απο εκει και περα ολες οι ομαδες ειναι μετριες....πονταρουμε στην εμπειρια των 6 πλεον.



μα ούτε και εγώ το πιστεύω ότι θα βρεθεί...
και προφανώς ούτε και η διοίκηση και για αυτό πήραμε και τον Βεργίνη.

Πάντως θα ήθελα να δω πως θα συνεχίσει η ομάδα με αυτό το ρόστερ.
Νομίζω πως θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα.
SteelGandalf
Δεν έχω καταλάβει, πάντως, την λογική απόκτησης του Βεργίνη, σε αυτή την ομάδα (συμφωνώντας απόλυτα σε όσα είπατε για τον παίχτη).

Ο Σαρικόπουλος, τον οποίο δεν έτυχε να παρακολουθήσω πέρσι, μου έδωσε την εντύπωση, σε αρκετές περιπτώσεις, πως δεν μπορεί να κουμαντάρει το βαρύ κορμί του (θηρίο είναι το παιδί). Αυτό κάνει απολύτως επιτακτική την απόκτηση ενός καλού play-maker, ώστε να μπορεί να τροφοδοτήσει αυτόν και τον Χαρίση, στα κατάλληλα σημεία, κάνοντας την ζωή τους (και της ομάδας) ευκολότερη.

Δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεθεί τέτοιος παίχτης, ειδικά στα οικονομικά μας δεδομένα, γι' αυτό και δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για την έκβαση της φετινής σεζόν.

Είναι πολύ νωρίς, θεωρώ, για να μιλάμε για ευχάριστες εκπλήξεις, ειδικά όταν και σήμερα (με τα όποια ελαφρυντικά) είδαμε να συμβαίνουν τα περσινά (black-out σε ένα δεκάλεπτο και μετά δεν μπορείς να "γυρίσεις" το ματς).

Βέβαια, από την άλλη, ο Παναθηναϊκός, δεν είναι κάποια εύκολη ομάδα, στο να την κοντράρεις, ειδικά αν μείνεις πίσω στο σκορ.

Δεν πρέπει όμως να συγκρίνουμε τον Παναθηναϊκό των προηγούμενων σεζόν, με τον φετινό. Πιστεύω πως ο φετινός θα είναι πιο ευάλωτος και θα γνωρίσει ήττες που δεν τις είχε στο πρόγραμμα.

Μένει να αποδειχτεί και στην πράξη το αν έχω δίκιο.
alien-tour
Καλησπέρα στο Κίτρινο subforum...

Λοιπόν...

Επιστροφή από μπυρές μετά το match με ελάχιστη διαφοροποίηση του τι ήθελα να γράψω...

1.Sold out δεν είχαμε,υπολογίζω 3000-3500 κόσμο,καμία σχέση με τον αγώνα με το Περιστέρι.Ο κόσμος είχε μαζευτεί έξω από το ΠΑΛΕ μια ώρα νωρίτερα.Λίγο πριν αρχίσει ο αγωνας είχαν σχηματιστεί ουρές στα εκδοτήρια.

2.Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά τρεις θέσεις πιο μακρυά (στα επίσημα) από τον πρόεδρο Αρβανίτη στα επίσημα καθόντουσαν οι Κόλιμον και Σάϊμον,ο Άουτερμπριτζ απουσίαζε.

3.Για τους ποδοσφαιρόφιλους,τον αγώνα παρακολούθησαν και οι Πουλίδο,Κοέλιο και Αγκάνθο.

4.Χάρηκα την ατμόσφαιρα αλλά με ξένησε η στάση των Super-άδων να λένε για αρκετή ώρα καινούριο σύνθημα που δεν το γνωρίζει ο κόσμος και να τραγουδάνε μόνοι τους.Επίσης το να βρίζεις τον Σκορδίλη γιατί ζητάει τα χρήματα για το συμβόλαιο που υπέγραψε τον θεωρώ μ@l@cIa ειδικά στο τέλος του αγώνα(πουθενά δεν έπρεπε να βρίσουν).

5.Θεωρώ οτι ο ΠΑΟ έκανε χρήση fair play και γι'αυτό η διαφορά δεν εκτωξεύτηκε σε 30+.@Offtopic:Δυστυχώς όμως οι γκρί σε κάποιες περιπτώσεις σφύριζαν οτι να'ναι.

6.Σαρικόπουλος & Χαρίσης: Πολύ αργοί.

7.Τον κάψαμε τον Πάσαλιτς,σε κάποιο σημείο φάνηκε πολύ κουρασμένος αν και νομίζω οτι πάλευε μόνος του.

8.Θετική η παρουσία του Τσακαλέρη αλλά χρειάζεται βελτίωση.

9.Θετικός και ο Μποχωρίδης με αρκετό χρόνο συμμετοχής.

10.Εμένα μου φάνηκε οτι ο Πελεκάνος δεν τα πήγε καλά,ήταν λίγο χαμένος στο διάστημα.


Υ.Γ. Άσχετα με το αποτέλεσμα, η ομάδα χρειάζεται στήριξη και στα επόμενα match.Η διοίκηση προσπαθεί.
Υ.Γ.2. @Offtopic Δεν ήμουν 100% αφοσιωμένος στον αγώνα γιατί υπήρχαν πολλά πίπινια που μου αποσπούσαν την προσοχή,άλλο να το λέω κι άλλο να τα βλέπεις!Κολάζαν κόσμο!!! cool.gif
Johnaros
Μόνο το πρώτο ημίχρονο κατάφερα να δω.
Συμπεράσματα;
Σε εκείνο το διάστημα παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα. Αν ήμασταν έστω αξιοπρεπείς στο ρημπάουντ θα είχαμε κρατήσει τον ΠΑΟ στους 20-23 πόντους. Μπράβο στον Αλεξανδρή που τους έχει σκυλιασμένους.
Στην επίθεση ήταν εμφανέστατη η απουσία play maker. Αποτέλεσμα όλες οι προσπάθειες να ξεκινούν υπό πίεση και να μην υπάρχει εύκολο καλάθι. Δεν ξέρω αν έχει μείνει στην ελληνική αγορά pg αυτή την εποχή, αλλά αν έχει, είναι απαραίτητος.
Κατά τα άλλα μου άρεσε πολύ ο Μποχωρίδης, αν και θα ήθελα να διεκδικήσει περισσότερα σουτ. Ένα-δυο ντράιβ του μπορούσε να τελειώσει τη φάση ο ίδιος αλλά προτίμησε βεβιασμένες πάσες.
Ο Πάσαλιτς ευελπιστώ πως με το σουτ του θα είναι σημείο αναφοράς στην επίθεση, αλλά νομίζω πως η σωστή εκμετάλλευση του είναι μακριά από τη μπάλα.
Ο Πελεκάνος δείχνει ότι θα είναι ο παίκτης που θα φτιάχνει φάσεις για τον εαυτό του και θα προσπαθεί να ξεκολλάει την επίθεση όταν αυτή μπλοκάρει. Αν είναι καλός από το τρίποντο, θα βοηθηθεί πολύ.
Ο Καραποστόλου με τον Ασημακόπουλο είναι γνωστό το τι μπορούν να δώσουν, με τον 2ο να βάζει πλάτη και να παίρνει επιθέσεις για πρώτη φορά στα 36 του.
Λάτρεψα Τσακαλέρη για το πάθος και τον τσαμπουκά του. Αν δουλέψει, με τη διάθεση που έχει μπορεί να γίνει μια πολύ χρήσιμη λύση. Χίλιες φορές από τον άχρωμο και άοσμο Τσαϊρέλλη.
Και πάμε στους ψηλούς.
Ο Χαρίσης δεν έκανε τίποτα, ελπίζω να συνέλθει.
Ο Σαρικόπουλος από την άλλη είναι θηριώδης, πράγμα που βοηθάει στην άμυνα, και θα μπορούσε να το εκμεταλλευεί στην επίθεση. Ωστόσο στην επίθεση έχει πρόβλημα στο να πιβοτάρει γερά, χωρίς να χάσει το βηματισμό του. Επίσης, όταν παίζει με πλάτη και βάζει τη μπάλα στο παρκέ, την ψάχνει τη μπάλα στην ντρίμπλα. Αυτό πρέπει να το δουλέψει οπωσδήποτε, γιατί έτσι οι μισές φορές που θα το κάνει θα καταλήγουν σε λάθος. Και ακριβώς γι' αυτό πρέπει να βρεθεί ένας παίκτης να τον ταϊζει για να τελειώνει τις φάσεις απλά.

Ας περιμένουμε να δούμε και κάποιο παιχνίδι με ισοδύναμο αντίπαλο.
hagi
Εγω λέω ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε από αυτό το ματς γιατί δεν παίζαμε με αντίπαλο που είναι στα μέτρα μας. Εμένα γενικά μου άρεσε η ομάδα γιατί είδα αέρα και τσαμπουκά από τους πιτσιρικάδες. Οι υπόλοιποι μου φάνηκαν τρακαρισμένοι και λίγο χαμένοι.

Θεωρώ ότι η ομάδα θα ρολάρει καλύτερα στην πορεία και μόλις ολοκληρωθεί και το ρόστερ θα γίνουμε καλύτεροι. Αν υπάρχει πάθος μπορούμε να κάνουμε πράγματα φέτος.Αρκεί και στο Παλέ να πηγαίνει κόσμος.

Ας ελπίσουμε να τελειώσουν σύντομα οι μεταγραφές ώστε να δέσει η ομάδα και να γίνει ανταγωνιστική.. Έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς με το Ρέθυμνο όπως βέβαια και όλα τα παιχνίδια φέτος θα είναι δύσκολα. Εϋχομαι να κάνουμε το διπλό..
SteelGandalf
Επειδή δεν βλέπω να γίνεται κάποια αναφορά στην ανάλογη θεματική ενότητα της ομάδας του Ρεθύμνου, δημιουργώ εδώ μια αναφορά για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας μας.

Κυριακή, 21/10/2012, 17:00

Ρέθυμνο AEGEAN - Άρης


Οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς ο μεν Άρης προέρχεται από την εντός έδρας ήττα, από τον Παναθηναϊκό (56-71), ενώ το Ρέθυμνο, ηττήθηκε με σκορ 82-80, στην έδρα του Κολοσσού.

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, το οποίο θα μας δείξει και σε τι επίπεδο βρισκόμαστε. Στο αντίστοιχο περσινό και στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής, η ομάδα μας γνώρισε την ήττα, με σκορ 88-83, μη μπορώντας θα διαχειριστεί σωστά το παιχνίδι, κυρίως λόγω κακής αμυντικής λειτουργίας.
SteelGandalf
Το παιχνίδι, έχει ξεκινήσει στο Ρέθυμνο και, δυστυχώς, για ακόμη μια φορά, διαφαίνεται πως βρισκόμαστε "στο ίδιο έργο θεατές".

1η Περίοδος

Ρέθυμνο - Άρης : 22-11

===============

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Ρέθυμνο - Άρης : 43-22

===============

Δεν έχουμε εικόνα, οπότε δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε τα όσα συμβαίνουν στο παρκέ. Το σκορ από μόνο του, μας καταδεικνύει πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
Magnus92
QUOTE(SteelGandalf @ Oct 21 2012, 17:49 ) *
Δεν έχουμε εικόνα, οπότε δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε τα όσα συμβαίνουν στο παρκέ. Το σκορ από μόνο του, μας καταδεικνύει πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.




Kαι βλεποντας απο τα στατιστικα οτι πρωτος σκορερ για τον Αρη ειναι ο Πελεκανος με... 6 , το προβλημα φαινεται σοβαροτερο...

Βεργινης ηδη δυο λαθη... Welcome back !!!
SteelGandalf
3η Περίοδος

Ρέθυμνο - Άρης : 60-31

===============

Αποκαρδιωτική εμφάνιση και επικείμενος διασυρμός...
gallistis
δυστυχώς...

από το live του εσακε,βλέπω οτι δεν υπάρχει παιχτης να βάλει τη μπάλα στο καλάθι...
δύσκολη η χρονιά φέτος...


τουλάχιστον φτάσαμε τους 50,κατεβασε και το ρεθυμνο ταχύτητα
SteelGandalf
4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Ρέθυμνο - Άρης : 68-50
Timemaster
Ευτυχώς το Ρέθυμνο έσβησε τις μηχανές στο τέλος και τουλάχιστον χάσαμε σχεδόν "αξιοπρεπώς" γιατί στατιστικά το παιχνίδι πήγαινε στο -40.

την διαφορά την έκαναν οι ξένοι παίχτες.
Η πεντάδα ξένων του Ρεθύμνου έβαλε τους 51 από τους 68 πόντους της ομάδος τους 75%
και πήρε 19 από τα 31 ατομικά ριμπάουντ δηλαδή το 61%
και τον white ουσιαστικά εκτός παιχνιδιού.

Από την άλλη εμείς που είμαστε ποιο ψηλή ομάδα για άλλο ένα παιχνίδι χάσαμε τα ριμπάουντ και δε καταφέραμε να έχουμε αξιοπρεπή ποσοστά κάτω από το καλάθι με 37% στα δίποντα έχοντας σουτάρει μόλις 4 δίποντα έξω από το ζωγραφιστό.

Τέλος κάτι που παρατήρησα είναι πως ενώ δεχόμασταν πολλούς πόντους σε κάθε περίοδο δε προσπαθήσαμε ποτέ να τους κόψουμε το ρυθμό με φάουλ έχοντας περίπου 5 φάουλ σε κάθε περίοδο για τις 3 πρώτες. Ενώ στην τέταρτη κάναμε μόλις δύο φάουλ.

rolleyes.gif
SteelGandalf
Στο μπάσκετ, για να κερδίσεις ένα ριμπάουντ, δεν χρειάζεται να είσαι πιο ψηλός από τον αντίπαλο σου.

Η τοποθέτηση, τα block-outs, το άλμα, ο καλός συγχρονισμός άλματος, αλλά και η έφεση (αυτό είναι χάρισμα), είναι μερικά από αυτά που χρειάζονται. Φυσικά και το ύψος, αλλά και τα μακριά χέρια, παίζουν ρόλο, αλλά όχι τον σημαντικότερο.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Αλεξανδρής: «Αυτή είναι η ομάδα του Άρη και πρέπει να τη στηρίξουμε»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δήλωσε πως δεν ξέρει γιατί η ομάδα του μπήκε φοβισμένη στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο και ξεκαθάρισε ότι αυτή είναι η ομάδα και θα πρέπει να την στηρίξουν όλοι.


Ο τεχνικός του Άρη τόνισε μετά τον αγώνα πως “δεν ξέρω γιατί μπήκαμε φοβισμένοι στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά όλα θα μπορούσαν να είχαν κυλήσει διαφορετικά γιατί μας ευνόησαν οι φάσεις και θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει εμείς ένα καλό σερί. Στη συνέχεια, όμως, το Ρέθυμνο βρήκε ρυθμό, έκανε το παιχνίδι του και κέρδισε” και πρόσθεσε: “Δεν θα σταθώ στους τρεις Αμερικανούς, αυτή είναι η ομάδα του Άρη και πρέπει να τη στηρίξουμε. Εγώ και ο πρόεδρος περιμέναμε να δούμε πως θα αντιδράσει η ομάδα σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και σε μία δυνατή έδρα. Δεν είμαι ευχαριστημένος, καθώς αυτά που είχαμε σχεδιάσει δεν τα βγάλαμε στο παρκέ και κυρίως στην αμυντική μας συμπεριφορά απέναντι στα πολλά τρίποντα του Ρεθύμνου. Γνωρίζαμε πως το Ρέθυμνο θα έπαιρνε πολλές προσπάθειες, αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού του και με αυτό έκανε πέρυσι μία εκπληκτική πορεία”.

Συνέχισε λέγοντας πως “ήταν πολύ δύσκολο για τα δικά μας δυνατά 5άρια να βγουν στο τρίποντο και να μαρκάρουν τους ψηλούς του Ρεθύμνου. Παρά την βαριά ήττα θα παλέψουμε και πιστεύουμε με την δυνατή έδρα που έχουμε, στο μέλλον να γίνουμε πολύ ανταγωνιστικοί και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Συγχαρητήρια στον Στέργιο Κουφό για την πολύ καλή ομάδα που έχει δημιουργήσει”.


Χωρίς να θέλω να φανώ αυθάδης κι εριστικός, θα πω ότι σημασία δεν έχει τι "θα" κάναμε "αν"...

Σημασία έχει αυτό που τελικά (δεν) κάναμε.

Αποδέχομαι την ήττα (εφόσον ο αντίπαλος είναι ανώτερος), άσχετα αν με πληγώνει η διαφορά και ο τρόπος με τον οποίο αυτή "έρχεται", σε παιχνίδια σαν το σημερινό.

Αυτό που δεν δέχομαι με τίποτα, είναι το να κατεβαίνει η ομάδα με κατεβασμένα τα παντελόνια στο παρκέ. Δεν νοείται να μην γνωρίζει ο προπονητής (όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, σύμφωνα με τη δήλωση του), το γιατί μπήκαν οι παίχτες του φοβισμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αν με το Ρέθυμνο (no offense), κατεβαίνει ο Άρης φοβισμένος, τότε τι θα συμβεί με ακόμη πιο δυνατές ομάδες;
alien-tour
Καλησπέρα κι από μένα...

Για τον χθεσινό αγώνα με τον ΑΓΟΡ δεν περίμενα να κερδίσουμε αλλά ούτε να φτάσει η διαφορά στους 29 πόντους...
Σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα αλλά οτι πάλι κατεβήκαμε φοβησμένοι χωρίς λύσεις.Το να κάνω τον προπονητή κερκίδας δεν πιστεύω να ωφελεί αλλά θα πω κάποια πράγματα που παρατήρησα από τα στατιστικά.

*Πήραμε σκορ από βολές...Βλέπεις οτι σκοράρεις έτσι,προσπάθησε να κερδίσεις foul...
**Είμαστε ομάδα με 2 "βαρυά" πεντάρια...εκμεταλεύσου το... (Αν και ο ΑΓΟΡ εκμεταλεύτηκε το μακρινό σούτ των ψηλών του)
***Πήραμε λίγες προσπάθειες για τρίποντο...
****Βλέπεις οτι δεν τραβάει στο πρώτο match ο Βεργίνης,ας παίξει ο Μποχωρίδης να κερδίσει foul.
***** Aν παίζει σε κάθε αγώνα 40 λεπτά ο Ασημακόπουλος στο τέλος θα χουμε θέμα.

Υ.Γ.Βλέπω από ανάγκη να κλείνουμε Τσιάρα & Χάντ,άμεσα...Επιλογές δεν έχουμε...Αν και θα προτιμούσα μια "αφύπνιση" καλή του υπάρχοντος υλικού να μάθει να παλεύει...
Υ.Γ.2. Ακούγεται οτι θα βγεί το δελτίο του Κόλιμον...Για τον συμπολίτη στη θέση του Χαραλαμπίδη ...
Υ.Γ.3. Είναι επιτακτική ανάγκη να γεμίσει το ΠΑΛΕ στον αγώνα με τον Ηλυσιακό αν και πιστεύω οτι θα έχει το πολύ 2000 άτομα.
SteelGandalf
Κοίτα την συμμετοχή στο συγκεκριμένο φόρουμ και θα καταλάβεις πόση μεγάλη απογοήτευση υπάρχει...

Αυτό νομίζω πως λέει πολλά...
alien-tour
QUOTE(SteelGandalf @ Oct 22 2012, 17:01 ) *
Κοίτα την συμμετοχή στο συγκεκριμένο φόρουμ και θα καταλάβεις πόση μεγάλη απογοήτευση υπάρχει...

Αυτό νομίζω πως λέει πολλά...


Και στον αγώνα με την Κηφισιά αλλά και στον αγώνα με τον ΑΓΟΡ με πείραξε οτι χάσαμε με κατεβασμένα χέρια.Δεν βλέπουμε να παλέβουν όλοι,εξαίρεση οι Πάσαλιτς & Πελεκάνος.

Θέλουμε την ομάδα να παλεύει και δεν το βλέπουμε αυτό στο γήπεδο.
SteelGandalf
Σάββατο, 27/10/2012, 17:00

Άρης - Ηλυσιακός


Αισίως έφτασε και η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να ψάχνει, απεγνωσμένα θα έλεγα, την πρώτη της φετινή νίκη.

Αύριο στις 17:00, υποδεχόμαστε την ομάδα του Ηλυσιακού, η οποία έχει μία νίκη (εκτός έδρας, στην πρεμιέρα, εναντίον της Καβάλας) και μία ήττα (στην έδρα της από τον Κολοσσό).

Χρειάζεται προσοχή το παιχνίδι, καθώς οι δικοί μας παίχτες θα πρέπει να αγωνιστούν χωρίς το άγχος του αποτελέσματος, διότι σε διαφορετική περίπτωση πιθανόν να υπάρξει πρόβλημα.

Ο Άρης παρουσιάζεται υπό νέα "διεύθυνση", αφού ο κύριος Βαγγέλης Αγγέλου, θα βρεθεί για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας μας, ως πρώτος προπονητής, στο αυριανό παιχνίδι. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν κάποιες πιθανότητες, να βρεθεί στην άκρη του πάγκου και ο νεοαποκτηθείς, Τζέρεμι Χαντ.

Εφόσον όντως συμπεριληφθεί στην αποστολή, υποθέτω πως θα δοκιμαστεί, ανάλογα και με την διακύμανση του παιχνιδιού.

Την περσινή σεζόν, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής (και πάλι στην Θεσσαλονίκη), με τον Άρη να επικρατεί σχετικά εύκολα, με σκορ 83-67.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας, ελπίζοντας αυτή τη φορά να παρουσιαστεί αντάξια των περιστάσεων.
SteelGandalf
QUOTE(www.sport24.gr)
Παπανικολάου: "Το καλύτερο δυνατό"

Ο Ηλυσιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο απόγευμα (27/10, 17:00) τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και ο Δημήτρης Παπανικολάου έδωσε το σύνθημα για να πετύχει η ομάδα του το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Ο Δημήτρης Παπανικολάου προετοιμάζει τον Ηλυσιακό για το δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Ο Έλληνας προπονητής με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική απέναντι στον Άρη.

"Αντιμετωπίζουμε έναν ιστορικό αντίπαλο ο οποίος διαθέτει ένα από τα πιο μπασκετικά κοινά της Ευρώπης. Δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό και να είμαστε ανταγωνιστικοί", υπογράμμισε ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Σπανός υπογράμμισε: "Η αλλαγή προπονητή στον Άρη δημιουργεί νέα δεδομένα, ειδικά στο πρώτο παιχνίδι με το νέο κόουτς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τις εξωαγωνιστικές δυσκολίες και να δώσουμε τη μάχη μας σε μία πολύ δυνατή έδρα".



QUOTE(www.sport24)
Αγγέλου: "Ομαδικότητα και συνεργασία"

Ο Άρης θα ψάξει αύριο το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο στο ντεμπούτο του Βαγγέλη Αγγέλου στην άκρη του πάγκου του να ψάξει την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ηλυσιακό (27/10, 17:00).


Στο ντεμπούτο του Βαγγέλη Αγγέλου ο Άρης θα ψάξει αύριο το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ηλυσιακό (27/10, 17:00).

Σε ένα παιχνίδι όπου ο τεχνικός του Άρη δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, υπολογίζει και στον Τζέρεμι Χαντ ενώ μετά την λήξη του αναμένεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός εκ των Γιώργου Τσιάρα ή Στεφάν Νάτσφεϊ.

"Το ιδιαίτερο των συνθηκών του συγκεκριμένου παιχνιδιού με τον Ηλυσιακό είναι γνωστό. Στη "μάχη" με το χρόνο που δίνει η ομάδα μας, θέλουμε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στον εν λόγω αγώνα.

Τα συστατικά της ομαδικότητας και της συνεργασίας είναι απαραίτητα, ακολουθώντας τα θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε εκείνα τα στοιχεία του Ηλυσιακού, που μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα", υπογράμμισε ο Αγγέλου στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Κι όσο για τον Σωτήρη Καραποστόλου υποστήριξε: "Είναι ένα παιχνίδι που πάση θυσία πρέπει να κερδίσουμε. Προερχόμαστε από δύο παιχνίδια στα οποία δεν αγωνιστήκαμε συγκεντρωμένα, στο Ρέθυμνο καθόλου και με τον Παναθηναϊκό μόνο για ένα ημίχρονο.

Επομένως, αυτό που είναι βασικό είναι να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας για 40 λεπτά. Παίζουμε στην έδρα μας και ελπίζω η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί να μας βοηθήσει".
gallistis
δυσκολη νίκη σήμερα με 64-63...καλό ποδαρικό με αγγέλου στον πάγκο.σίγουρα αν είχαμε αμερικάνους θα πηγαίναμε καλύτερα,αλλά τώρα δυστυχώς παιχνίδια που κάποτε τα ειχαμε ανετα,πλέον θα γίνονται ντέρμπυ

http://www.esake.gr/main/index.php?pl=4&am...WF0Y2hpZD0xMjMy

για τηλεοπτική καλυψη ούτε λόγος.η νετ εχει τον καρυωτάκη σε επανάληψη,η ετ3 τον πέτρο φυσουν να παριστανει τον γερμανό για χιλιοστή φορά στη καριέρα τουν και η ετ1 να τη καριοφυλλια καραμπέτη να κανει τα γλυκά μάτια σε έναν γερμανό.ετσι υποστηριζει το προιον της που αγόρασε?
Zoys
QUOTE(gallistis @ Oct 27 2012, 20:04 ) *
για τηλεοπτική καλυψη ούτε λόγος.η νετ εχει τον καρυωτάκη σε επανάληψη,η ετ3 τον πέτρο φυσουν να παριστανει τον γερμανό για χιλιοστή φορά στη καριέρα τουν και η ετ1 να τη καριοφυλλια καραμπέτη να κανει τα γλυκά μάτια σε έναν γερμανό.ετσι υποστηριζει το προιον της που αγόρασε?

Αχάριστοι... Αύριο και μεθαύριο θα δείξει τις ματσάρες. Ίκαρος-Ολυμπιακός και ΠΑΟ-Ρέθυμνο! icon_drunk.gif
alien-tour
QUOTE(gallistis @ Oct 27 2012, 17:04 ) *
δυσκολη νίκη σήμερα με 64-63...καλό ποδαρικό με αγγέλου στον πάγκο.σίγουρα αν είχαμε αμερικάνους θα πηγαίναμε καλύτερα,αλλά τώρα δυστυχώς παιχνίδια που κάποτε τα ειχαμε ανετα,πλέον θα γίνονται ντέρμπυ


Καλημέρα...Αν δεν κάναμε τόσα λάθη στο δεύτερο ημίχρονο θα πηγαίναμε καλύτερα θα πω εγώ.Άσχετα πάντα με τις τελευταίες φάσεις που έδιναν ότι να ναι...

Derby τα κάνουμε εμείς...δυστυχώς...
SteelGandalf
Δεν έχω "εικόνα" του αγώνα, αλλά κάποια στιγμή, βρισκόμενος στο αυτοκίνητο, ακούω το σκορ 36-21 (τρίποντο ο Πελεκάνος) και λέω, άντε μπας και πάρουμε κι ένα παιχνίδι εύκολα.

Δεν σκεφτόμουν τίποτε άλλο...

Έτσι, για την ιστορία:

1η Περίοδος

Άρης - Ηλυσιακός : 18-14

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Άρης - Ηλυσιακός : 31-21

3η Περίοδος

Άρης - Ηλυσιακός : 45-43

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Άρης - Ηλυσιακός : 64-63
kolimvitis
H χρονιά προβλέπεται πάρα πολύ δύσκολη....τελικώς!!!
alien-tour
Στιγμιότυπα από τον αγώνα με τον Ηλυσιακό.

Περιμένουμε τον αγώνα με τον Πανελευσυνιακό,ελπίζω "ν'απαγάγουν" τον Λιακόπουλο οι Νεφελίμ! laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Οι Αμερικάνοι τους είναι "έξω" από τα νερά τους,πλην του Ραέβιο.Ελπίζω να πάρουν μπρος Χαρίσης και Σαρικόπουλος,είναι ευκαιρία να ξεκινήσουμε καλά.Με νίκη πιστεύω οτι θα χει και περισσότερο κόσμο με Πανιώνιο.

hagi
Πράγματι και γω βλέπω φέτος όλα τα ματς να είναι ντερμπι.. εκτός και ενισχυθούμε ή καταφέρει και περάσει πράγματα ο κόουτς που αλλάξουν προς το καλύτερο την ομάδα. Πάντως βλέπω ότι αν είχαμε τους τρεις Αμερικάνους θα ήταν αλλιώς τα πράγματα..Κρίμα..

Ας ελπίσουμε σε καλύτερη συνέχεια..
Timemaster
Όλη η Α1 είναι ντέρμπι εμείς δε θα ήμαστε;

γενικά κάθε αγωνιστική θα υπάρχουν 3 παιχνίδια θρίλερ 2 που θα κρίνονται στο τελευταίο ξέσπασμα και 2 χαρντ κορ.

Πάντως η ομάδα όσο θα περνάμε τα παιχνίδια θα παίζει και καλύτερα μιας και θα συνηθίζει να παίζει χωρίς ξένους σε αντίθεση με τα αρχικά παιχνίδια που έκανε προπονήσεις και πεντάδα έχοντας τους Αμερικανούς και εν συνεχεία έπρεπε να προσαρμοστεί στο παιχνίδι χωρίς αυτούς.

Το μοναδικό μου θέμα για την ώρα είναι πόσο θα αντέξει ακόμα ο Ασημακόπουλος που εως τώρα είναι ο καλύτερος μας παίχτης.
Από εκεί και πέρα δε χρειαζόμαστε τον Γκάλη στο σύγχρονο μπάσκετ που θα βάζει το 50% των πόντων της ομάδος για να κερδίσουμε.
Το σκοράρισμα είναι πλέον ομαδική δουλειά.
Ενώ το κατέβασμα της μπάλας μπορεί να γίνει και χωρίς κλασικό άσσο αρκεί ο προπονητής να βγάζει συστήματα.

rolleyes.gif

Υ.Γ. Ακούγεται για ότι έκλεισε και ο Τσιάρας.... για να δούμε.
SteelGandalf
4η Αγωνιστική του πρωταθλήματος

Σάββατο, 3/11/2012, 17:00 (ΕΤ1).

Πανελευσινιακός - Άρης


Δεύτερο, φετινό, εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος και η ομάδα μας καλείται να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, μέσα στην έδρα του νεοφώτιστου Πανελευσινιακού. Οι γηπεδούχοι, έχουν μία νίκη σε τρεις αγώνες, αλλά αποδεικνύονται σκληρά καρύδια (ήττα στην πρεμιέρα με ένα καλάθι, στην έδρα του Περιστερίου, νίκη την 2η αγωνιστική, στην έδρα τους, επί της Καβάλας, με 13 πόντους και ήττα την 3η αγωνιστική, μέσα στον Κολοσσό, με 7 πόντους διαφορά).

Δείχνει υπολογίσιμος αντίπαλος και θα πρέπει να παρουσιάσουμε ένα πάρα πολύ καλό (και διαφορετικό) πρόσωπο, χωρίς κενά (αέρος) διαστήματα, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε (και να κατακτήσουμε) το ροζ φύλλο αγώνος.
hagi
Φαίνεται ότι θα είναι στην δωδεκάδα και ο Τσιάρας (μου αρέσει η μεταγραφή) αλλά και ο Χάντ... Ελπίζω να παίξουν και να βοηθήσουν και οι δύο γιατί σίγουρα θα χρειαστούν.Όπως έχουμε πει δεν έχουμε την πολυτέλεια της εύκολης νίκης ούτε στο Παλέ ακόμα τούλάχιστον , οπότε όσοι παραπάνω καλό είναι..

Άντε με τη νίκη..
gspara
Α' δεκαλεπτο 19-26.
Νομιζω η καλυτερη επιθετικα φετινη εμφανιση.Αν δεν ειχαν χαθει κ καποια αμυντικα ριμπαουντ.....
Εξαιρετικο υλικο.Πολυ κριμα για το θεμα με τους ξενους.
ViC
QUOTE(gspara @ Nov 3 2012, 17:22 ) *
Α' δεκαλεπτο 19-26.
Νομιζω η καλυτερη επιθετικα φετινη εμφανιση.Αν δεν ειχαν χαθει κ καποια αμυντικα ριμπαουντ.....
Εξαιρετικο υλικο.Πολυ κριμα για το θεμα με τους ξενους.

επίσης έχουμε 9 λάθη σε 13 λεπτά. Λίγο πρόχειρο μπάσκετ, αλλά το επιτρέπει το ίδιο το ματς που έχει πολύ γρήγορο ρυθμό ως τώρα παρότι οι διαιτητές σφυρίζουν πολύ φάουλ...
πρώτη εμφάνιση του Τσιάρα, να δούμε πόσο μπορεί να βοηθήσει κι αυτός...
gallistis
το φοσφοριζε στην εμφάνιση με χαλάει λίγο.για να μιλήσουμε στυλιστικά
ViC
QUOTE(gallistis @ Nov 3 2012, 17:30 ) *
το φοσφοριζε στην εμφάνιση με χαλάει λίγο.για να μιλήσουμε στυλιστικά

εντελώς καγκουριλίδικο...

Η άμυνα της Ελευσίνας θυμίζει λίγο ελβετικό τυρί πάντως...
Σπουδαίο επιθετικό παιχνίδι από τον Πάσαλιτς.
Αλλά τα 14 λάθη είναι υπερβολικά πολλά. Επίσης χρειάζεται μεγαλύτερη ενέργεια στο ριμπάουντ και δυστυχώς οι ψηλοί μας (Σαρικό-Χαρίσης) δεν τυγχάνουν και οι πιο πλαστικοί και αθλητικοί παίκτες, άρα πρέπει να βοηθούν και οι άλλοι. Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει διάθεση. Ίσως όχι οι κατάλληλες τοποθετήσεις, αλλά δεν είδα κανέναν αδιάφορο.

Επίσης, δεν έχω καταλάβει (και μάλλον δεν είμαι ο μόνος) για ποιο λόγο πήραμε τον Χαντ. Τζάμπα λεφτά... Ας έπαιρναν έναν άσσο καλύτερα.
gallistis
QUOTE(ViC @ Nov 3 2012, 17:47 ) *
Επίσης, δεν έχω καταλάβει (και μάλλον δεν είμαι ο μόνος) για ποιο λόγο πήραμε τον Χαντ. Τζάμπα λεφτά... Ας έπαιρναν έναν άσσο καλύτερα.


κι εμείς αν ήμασταν ξένοι κ είχαμε αφήσει το δελτίο μας στην ελλάδα,θα μας υπέγραφαν

10/10 βολές μέχρι στιγμής.να μη το ματιάσω αλλά δε θα έχουμε ψωμί αύριο(γκρέμισε φούρνος)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.