Με αυτά και με τα άλλα ,έφτασε η ώρα των νοκ άουτ των παμπαίδων ,με το πρώτο τζάμπολ να είναι σε λίγα λεπτα.
Πάμε για προγνωστικά;
Τι λέτε;
*Τα βάζω ανά ώρα έναρξης
ΣΑΒΒΑΤΟ
12:30 ΠΛΑΤΩΝΑΣ-ΑΕΚ 1
Από τα πιο ωραία(και ενδιαφέροντα) σταυρώματα της φάσης κατ εμέ.
Ο Πλάτωνας είναι δυνατός με ηγέτη Σταυρακούκα,η ΑΕΚ αξιοπρεπέσταση παρότι παίζει με μια 3άδα όλη κι όλη( και χωρίς κανέναν ψηλό),θα πάω στις λεπτομέρειες με έδρα.
16:30 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 1
Εικόνα Πεντέλης δεν έχω,αλλά θα χάσει.
Δυνατό το Περιστέρι,που πρόσφατα μάλιστα, απέκλεισε Πανιώνιο στα ημιτελικά του τουρνουα των κυανερυθρων( και θα βρει ΠΑΟ στον τελικό) .
17:00 ΓΑΟΚ-ΑΜΥΝΤΑΣ 1
Εικόνα των Κουκου δεν έχω,αλλά έχω του Αμύντα (χωρις Οικονόμου βέβαια) και. . .θα χάσει.
Τόσο απλά.
20:00 ΑΟΚ ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΤΡΙΠΛΗ ΚΟΡΩΝΑ Χ
Νομίζω ,το απόλυτο ντέρμπι της φάσης των 32(σε άβολη ώρα και άβολο γήπεδο),με τις δυο (ιδιωτικές) ακαδημίες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.
Βλέπω 50-50 αγώνα,δεν θα πω τίποτα.
20:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1
Ο Νικηφόρος έχει ένα πολύ ταλαντούχο παμπαιδικό που θα μπορούσε να φτάσει αρκετά. μακριά.
Οι τραυματισμοί(Λαμπρόπουλος,Γκίνος) και η ύπαρξη του εξαιρετικού ΓΣΠ στον ίδιο όμιλο,τον άφησε στην 2ρη θέση που έστελνε πάνω σε Παναθηναικό κατευθείαν.
Λογικά θα'ναι πλήρης σήμερα (παίζεται για Λαμπρόπουλο),αλλά από Τάφο δύσκολο να περάσει.
ΚΥΡΙΑΚΗ
10:30 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ-ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 1
Θα νικήσει ο Δούκας(αν και μαθαίνω διάφορα. . .περίεργα ότι γίνονται στα εκπαιδευτήρια) παρότι μπορεί να μην έχει Ρογκαβόπουλο(δεν ξέρω αν θα χει προλάβει να επιστρέψει από Κύπρο)!
10:45 ΝΤΙΡΙ-ΝΗΑΡ ΗΣΤ 1
Δεν έχω εικόνα ΝΗΑΡ ΗΣΤ ,αλλα έχοντας δει άλλες ομάδες του ομίλου πρέπει να ναι αξιοπρεπέστατη.
Βέβαια θα χάσει.
12:30 ΓΣ. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 1
Home win.
14:30 ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ 1
18:00 ΑΕΝΚ-ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ 1
Έχει καλή ομάδα το Πολύδροσο,που δυσκόλεψε Δουκα μάλιστα.
Θα νικήσει η ΑΕΝΚ ομως.
Έστω και δύσκολα.
18:00 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ 1
18:00 ΟΙΩΝΟΣ-ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2
Έχει καλή ομάδα ο Οιωνός έχω ακούσει,αλλα θα πω Βριλησσια .
Να κάνουν και μια νίκη σε κανα νοκ αουτ,γιατι παιδικοεφηβικα δεν. . .
18:45 ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ-ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ
Πολύ ενδιαφέρον και δύσκολο σταύρωμα.
Ο Αργονάυτης ήρθε στην 2ρη θέση του ομίλου του,πίσω από Πλάτωνα,ενώ ο Χαραυγιακός σε έναν αρκετά καλό όμιλο πήρε την πρώτη θέση.
Εικόνα δεν έχω,θα πω οριακότατα έδρα.
19:30 ΑΟ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ-ΕΥΝΙΚΟΣ 1
Στην τύχη.
19:45 ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ-Σ.Κ ΑΝΟΙΞΗΣ 2
Πρώτη σε έναν ιδιαιτέρως εύκολο η Νεα Ιωνία,θα ρισκάρω με την Ανοιξη.
Διπλό.
20:00 ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ-ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1
Δεν έχω ιδέα καθόλου.
Λεω έδρα στην τυχη.
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και να γίνουν ωραίοι αγώνες!