Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ 2018-19 (1ος Όμιλος)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
goodfor
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΚΟΥΡΟΣ…1
Εύκολα.

ΑΙΟΛΟΣ – ΕΞΑΡΧΕΙΑ…2
Αμφίρροπο παιχνίδι , με τελειωμένο Πλουτο αλλα μέσα Στασι ο Αστέρας θα το παλέψει.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ – ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ…1
Ο Κουπιδης παει για 30 πόντους.

ΑΧΑΡΝΗΣ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ…1
Πονηρό παιχνίδι , οι Άγιοι εχουν αξιοπρεπέστατο ροστερ & καλούς μικρούς.

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ – ΚΑΡΕΑΣ…1
Θα γίνει καλό ματς.

ΚΟΥΚΑΚΙ – ΑΝΑΓΕΝ. ΠΕΤΡΑΛ….2
Εχω αδυναμία στην ταχύτητα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ αλλά δεν είναι εύκολο.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ...1
Εύκολα πιστεύω.
Paragodas
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους,

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΚΟΥΡΟΣ 1
Ανώτερη ομάδα οι γηπεδούχοι που φάινονται να είναι και σε καλό φαγγάρι.

ΑΙΟΛΟΣ – ΕΞΑΡΧΕΙΑ 2
Έχει ανώτερες μονάδες ο Αστέρας. Θα το πάρει έστω και δύσκολα.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ – ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 1
Μέσα στην έδρα της δεν χάνει η Νήαρ. Αλλά στα δύσκολα που έρχονται βλέπω προβληματα.

ΑΧΑΡΝΗΣ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 2
Ώρα ήττας? Δύσκολο για διάφορους λόγους μέσα εκεί...Πάντως θεωρώ καλύτερο σύνολο τους Αγίους και θα τους στηρίξω.

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ – ΚΑΡΕΑΣ 2
Θα πάω με την έκπληξη. Θέλει νίκες ο Καρέας.

ΚΟΥΚΑΚΙ – ΑΝΑΓΕΝ. ΠΕΤΡΑΛ 1
Τοπικό derbaki θεωρώ καλύτερο το Κουκάκι.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1
Εύκολο βράδυ για τους σοβαρούς γηπεδούχους.

Καλά παιχνίδια σε όλους με υγεία.... wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
sthnapexw
[quote name='Paragodas' date='Jan 24 2019, 13:26 ' post='927019']

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΚΟΥΡΟΣ 1 με νίκη καθαρίζει..φαίνεται να το χουν καταλάβει...

ΑΙΟΛΟΣ – ΕΞΑΡΧΕΙΑ 2 πρέπει να το πάρει για να διεκδικήσει με Μεν την είσοδο στα playoff..ο αίολος λίγο πιο άνετος πλεόν.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ – ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 1 διαφορά ποιότητας..περιμένει το δώρο...

ΑΧΑΡΝΗΣ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ χ.. παράταση..εύκολο! Αχαρνής οριακά

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ – ΚΑΡΕΑΣ 1... είχε σημαντική απουσία την Δευτέρα στην ήττα με Μαραθώνα..με την επιστροφή
μόνο νίκη και τα ρέστα της στα Εξάρχεια την άλλη βδομάδα.

ΚΟΥΚΑΚΙ – ΑΝΑΓΕΝ. ΠΕΤΡΑΛ 2.. πρέπει κάποτε να ρθει και το ροζ φύλλο.όχι άλλη παράταση!


ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1.. παλεύει αλλά δεν φτάνει αυτό για την ΑΕΚ μέσα στα Γλυκά νερά.
gspara
ΑΧΑΡΝΗΣ-ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 77-83 β' παρ.(20-15,33-34,52-50,69-69 κ.δ.,72-72 α' παρ.)

**SOS**ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ**SOS**

Yπερμαραθωνιος Μπασκετικου Οργασμου 2,5 ωρων και 50 αγωνιστικων λεπτων στο Menidi Sports Hall σε ενα Θρυλικο Derby που θα μνημονευουμε σιγουρα για πολλα πολλα πολλα χρονια......... 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
Οι ψυχωμενοι Αγιοι,το ηθελαν πολυ και εμελλε τελικα να ειναι αυτη η ομαδα που θα εσπαγε το αηττητο των Αχαρνης,πληρωνοντας τους ουσιαστικα με το ιδιο νομισμα για οσους θυμουνται το επικο φιναλε του 1ου γυρου.
Η τιτανομαχια κριθηκε στο εντυπωσιακο βαθος της αρμαδας του Μηλιωριτσα.Στις παρατασεις οι Αχαρνης παταγαν την γλωσσα τους στο παρκε,ενω οι καμικαζι παιχτες των Αγιων εδειχναν ικανοι να χτυπησουν 2-3 παρατασεις ακομα........
Η ομαδα του Σουρμελη με μπαραζ 3ποντων προηγηθηκε 66-55 με 4 λεπτα για το φιναλε.Οι Αγιοι ομως βρηκαν τα ψυχικα αποθεματα,απαντησαν με δικο τους 3ποντο κρεσεντο και στα 59'' η βομβα του Γκινουτση εστειλε το ματς στην παραταση.Ας προσπαθησουμε ομως να παρουμε τα πραγματα απο την αρχη..........

ΔΟΥΒΛΑΝΤΩΝΗΣ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΚΙΝΟΥΤΣΗΣ
ΒΕΚΡΗΣ-ΤΣΙΤΟΣ
ΛΙΤΣΟΣ-ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ

Ο Καραθανασοπουλος μπορει να ξεκινησε 5αδα,αλλα ηταν φανερα ανετοιμος(κουτσαινε ακομα κ στην προθερμανση) και αγωνιστηκε ελαχιστα.Επιπροσθετα απουσιαζε και ο Γραμμενος,αφηνοντας χωρις ανασες τον Λιτσο στο δυσκολο εργο του.Ο κοουτς Μηλιωριτσας ξεκινησε με Καπετανιο στο '5' και αυτος με 2 ομορφα χουκ εδωσε το πρωτο προβαδισμα(2-6).
Το ζον-πρες του Σουρμελη εφερε αμυντικα αποτελεσματα,ενω στην επιθεση οι γηπεδουχοι χτυπησαν με τον σεληνιασμενο Λιτσο και συνεχομενα open.O σεντερ των γηπεδουχων εμοιαζε ασταματητος και με 11 ποντους οδηγησε στο 13-6!!Ο Καπετανιος ειχε χρεωθει με 2 φαουλ απο το 9-6,αλλα ο Λιτσος κερδισε τις πρωτες φασεις απο τον Αθανασακη που ανεβασε την αποδοση του στην συνεχεια και μας χαρισαν μια απολαυστικη και πολυαναμενομενη γιγαντομαχια.

Ο Αθανασακης εκανε ζημια στην ρακετα,αφου ακομα κ μετα απο αστοχα σουτ ανανεωνε επιθεσεις και σκοραρε για το 15-12.Ο Βεκρης εδωσε λυσεις σε αυτο το σημειο με 5 ποντους που διαμορφωσαν το 20-12.Ηρθε η ωρα να ξεκουραστει ο Λιτσος(Φεσκος στο 5) και συνεχιστηκε το ταισμα του Αθανασακη για να ληξει 20-15 η 1η περιοδος.

Οι Αχαρνης ηταν αστοχοι στις βολες στην 2η περιοδο αλλα ειχαν εναν εκπληκτικο εκτελεστικα/οργανωτικα Ιγγλεζο που διατηρησε σε θεση οδηγου τους γηπεδουχους(26-22,29-25).
Οι Αγιοι δεν μπορεσαν να βγαλουν σε θεση βολης απο τα 6,75 τον Χανιωτη,αλλα βρηκαν ευστοχα 3ποντα απο Τσιτο(2)-Χαραλαμπους(1) με αποτελεσμα να προσπερασουν 29-30,εχοντας γυρισει παραλληλα και αυτοι την αμυνα τους σε ζωνη.Το σκορ δεν αλλαξε και με καλαθι του εξαιρετικου Παπακωστα,το ημιχρονο εληξε 33-34.
Πονοκεφαλος για τον Μηλιωριτσα τα 3 φαουλ του Αθανασακη,ενω απο τους Αχαρνης ο Δουβλαντωνης ειχε ηδη 3 απο την 1η περιοδο.

Ο Αθανασακης εγραψε το 33-36 με το καλημερα της 3ης περιοδου αλλα ακολουθησε ενα ξεσπασμα (9-0) των Αχαρνης με καθοριστικο ενα 3ποντο του Παρη Βεκρη για το 38-36.Σκορ 42-36.
Ευεργετικη η εισοδος του Καπετανιου για τους Αγιους αφου ο νεαρος σεντερ εδωσε σημαντικες λυσεις και μειωσε στον ποντο(42-41).Ξανα ζωνη οι Αχαρνης και ενα εντυπωσιακο μπαζερ-3ποντο του Δουβλαντωνη ανακουφισε προσωρινα τους γηπεδουχους(45-41).
Σε αυτο το σημειο ο Λιτσος καθισε στον παγκο με 3 φαουλ,αλλα ηρθε η ωρα του Λαμπροπουλου να αναλαβει επιθετικες πρωτοβουλιες.Το δικο του 3ποντο εγραψε το 48-43 για να απαντησει αμεσως με χερι-διαβητη ο Μανωλατος(48-46) και το ντερμπι να συνεχιστει στην κοψη του ξυραφιου.Ο εφηβος Παπακωστας εδειξε τεραστια κλαση και με αριστερο ντραιβ πετυχε γκολ/φαουλ βαζοντας σ ε θεση οδηγου την ομαδα του(49-50).Σε νεκρο χρονο ο Λαμπροπουλος κερδισε φαουλ σε προσπαθεια για 3ποντο και με 3/3 βολες σφραγισε την 3η περιοδο....52-50.

Ξεκινημα 4ης περιοδου με κομμενη την ανασα.....ζωνη Αχαρνης-προσωπικη αμυνα Αγιοι και Λιτσος-Αθανασακης στο παρκε!!!
Λιτσος 54-50...Μανωλατος 54-52.....και 4ο φαουλ Λιτσος με 7'45'' για το φιναλε.
Εκει πιστεψαμε οτι οι Αγιοι θα παρουν το πανω χερι.Απεναντι ομως στην ζωνη πλεον των φιλοξενουμενων οι Αχαρνης βρηκαν την καταλληλη στιγμη για να ξεμπουκωσουν.Δυο 3ποντα του Δουβλαντωνη(το ενα απο τα 7,5 μετρα) και αλλα δυο του Λαμπροπουλου εκτοξευσαν την διαφορα στο 66-55(36').

Το ματς εδειξε να καθαριζει αλλα ο Μηλιωριτσας πηρε ταιμ-αουτ και οι Αγιοι μπηκαν αποφασισμενοι και με το στιλετο στα δοντια!!!
Χαραλαμπους-Μανωλατος-Παπακωστας απο τα 6,75 μειωσαν σε χρονο dt σε 66-64.
Ο Ιγγλεζος υψωσε αναστημα και με σουτ 3 ποντων επιχειρησε να ανακοψει τον οιστρο των φιλοξενουμενων....69-64.
Οι Αγιοι ομως το ειχαν πιστεψει και δεν τους κραταγε τιποτα.Ο ψυχρος Παπακωστας μειωσε 69-66 και εκει ηρθε η ωρα του μεγα Γκινουτση.Ο ηγετης των Αγιων εδειχνε να υποφερει απο το προβλημα τον ωμο του και μεχρι τοτε ειχε αγωνιστει αρκετα λιγοτερο απο προηγουμενους αγωνες.Οπως και με τα Πετραλωνα ομως,ετσι και τωρα εσφιξε τα δοντια και ανελαβε δραση δειχνοντας οτι ειναι αλλο επιπεδο.Τεραστιο 3ποντο στα 59'' και ισοφαριση 69-69.

Επιθεση Αχαρνης με τον Ιγγλεζο να αστοχει 2 φορες απο τα 6,75 (37'' και 19'') με τον Λιτσο ενδιαμεσα να αρπαζει το επιθετικο ριμπαουντ.Μετα το 2ο αστοχο 3ποντο,επεσαν κορμια για το ριμαπουντ και τζαμπολ με 3η κατοχη για τους Αχαρνης και 15'' για την ληξη.Ο Λιτσος επιχειρει γρηγορα να διεισδυσει αλλα χανει την μπαλα που βγαινει αουτ με 11'' για τους Αγιους.Επαναφορα στην ρακετα των Αχαρνης με το 3ποντο του Χαραλαμπους να βρισκει σιδερο και το μακρινο σουτ του Δουβλαντωνη να βρισκει ταμπλο-στεφανη και εξω......1η παραταση.

Οι Αχαρνης δεν ειχαν καυσιμο στο τεποζιτο και η κουραση ηταν εμφανης.Το μυαλο θολωσε,τα λαθη πληθυναν και η μπαλα ζυγιζε τονους με τα 3ποντα πλεον αστοχα.Χαρακτηριστικα για 8 λεπτα στις 2 παρατασεις ειχαν αυστοχησει μονο σε 3 βολες,ενω δεν πετυχαν καλαθι.Οι Αγιοι ειχαν τις δυναμεις να πιεζουν ολα τα σουτ,ενω τα δικα τους ηταν με καλυτερες προυποθεσεις,αν και αστοχα.
Χωρις Καπετανιο στην 1η παραταση οι Αγιο(5 φαουλ) με τον Γκινουτση ομως να ξεκιναει οπως εκλεισε την κανονικη διαρκεια.Ευστοχο 3ποντο και 69-72.Ο Λιτσος στην συνεχεια πηρε με την σειρα του το 4ο φαουλ του Αθανασακη,αλλα ευστοχησε στην μια βολη...70-72.
Μετα απο μπαραζ αστοχων επιθεσεων φτασαμε στα τελευταια 11 δευτερολεπτα.Ο Ιγγλεζος αστοχησε σε 2ποντο αλλα ο Λαπροπουλος κερδισε το επιθετικο ριμπαουντ και μαζι το 5ο φαουλ του Χαραλαμπους.
Ο Λαμπροπουλος ευστοχησε(72-72) και στην τελευταια επιθεση ο Γκινουτσης αστοχησε στο 3ποντο της νικης.....παρατεινοντας τα εμφραγματα για να παμε στην 2η και τελευταια παραταση.

Ο Παπακωστας με ζευγαρι βολων εγραψε το 72-74 και το κυκνειο ασμα των γηπεδουχων ηρθε ουσιαστικα στην επομενη φαση με τον Αθανασακη να παιρνει το 5ο φαουλ του Λιτσου.
Με καλαθια απο Παπακωστα-Αθανασακη οι Αγιοι προηγηθηκαν 72-79 με 52'' για την ληξη.Οι 2 ομαδες πηγαν σε συνεχομενες βολες χωρις να αλλαξει κατι και τελικα οι 2/2 του Παπακωστα εγραψαν το τελικο 77-83 μεσα σε εξαλλους πανηγυρισμους των φιλοξενουμενων για το 1-1 καλυπτωντας και το -2 του πρωτου αγωνα.

MVP:ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ.....ξαναρωταω γιατι απαντηση δεν παιρνω:"Ειναι διασταυρωμενο οτι ειναι εφηβος ο παλικαρος!?!?!?"
Εμενα παντως μου φαινεται για εμπειρος και ολοκληρωμενος αθλητης....απο τους all-star μαλιστα.Αλλη μια μεστη εμφανιση με φοβερες αμυνες και καθοριστικους ποντους στην επιθεση με προσωπικα καλαθια κλασης οποτε χρειαστηκε!!!!
Μια απο τα ιδια για τον ετερο εφηβο ΑΛΕΞΗ ΜΑΝΩΛΑΤΟ!!!Πολυτιμο μοναδα πλεον,με χρυσοσκονη και skills για μεγαλη καριερα.Το σουτ του Αλεξ δεν νομιζω οτι το εχω δει ποτε σε αυτες τις κατηγοριες....να μην πω και πολυ παραπανω!!!!
Ξεκινησα απο τους μικρους που ειναι και μεγαλη μου αδυναμια!!!Μικρος ειναι βεβαια και ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ που πραγματοποισε εξαιρετικη εμφανιση και καταφερε να μοιραστει το '5' εξισου επιτυχημενα με τον ενα και μοναδικο ΜΠΑΜΠΗ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ!!Ισως το καλυτερο του παιχνιδι εκανε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ,ενω ηγετικα καθοριστικος ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΚΙΝΟΥΤΣΗΣ.Εδωσε λυσεις στην 2η περιοδο ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΤΟΣ.

Απο τους Αχαρνης που ξεμειναν απο δυναμεις στο τελος και απωλεσαν το αηττητο,κορυφαιοι ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΤΣΟΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΙΓΓΛΕΖΟΣ,παραλιγο mvp o AΛΕΞΗΣ ΔΟΥΒΛΑΝΤΩΝΗΣ και πολυ καλοι ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΡΗΣ ΒΕΚΡΗΣ!!!!

Παντα ζεστη και μπασκετικη η ατμοσφαιρα στο σχεδον καταμεστο κλειστο του Μενιδιου!!!
Συγχαρητητρια και στις δυο ΟΜΑΔΑΡΕΣ που αξιζουν εξισου την ανοδο στην Α κατηγορια bball.gif blove.gif
ΜΙΛΑΝ
Καλησπερα και απο εμενα.Φωτια στην κορυφη εβαλε η ομαδα των Αγ.Αναργυρων.Τωρα το πρωταθλημα αποκτα πολυ μεγαλο ενδιαφερον και αναμενεται πολυ πιο συναρπαστικο.Καλη συνεχεια σε ολες τις ομαδες και ολους τους αθλητες.
Gluka Nera BC
ΓΣ Γλυκών Νερών - ΑΕΚ Περ. 68-42 (42-17)
http://www.gsgn.gr/single-post/2019/01/27/...F%84%CE%BF-11-4
gspara
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
Kρισιμο και αμφιρροπο παιχνιδι.Ισοβαθμες οι δυο ομαδες,οποια νικησει σταθεροποιειται στα πανω στρωματα και μπορει να κοιταει 5αδα.

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π.-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 2
Ωρα για την πρωτη νικη στο '19 γιατι οπως δειχνουν τα πραγματα παμε και για μπαραζ των δωδεκατων.

ΑΟ ΚΑΡΕΑ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2
Δεν γκελαρει η Νηαρ μεχρι το μεγαλο παιχνιδι.

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 2
Ανωτερη ομαδα τα Γλυκα Νερα.

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2
Επιστροφη στις νικες.

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1
Με ανεβασμενη ψυχολογια και οι 2 ομαδες.Ο Αιολος απο 2 τεραστιες νικες επιβιωσης,αλλα εδω δυσκολα μπορει να περιμενει κατι.Με φορα οι Αγιοι θα νικησουν για να παιξουν τα ρεστα τους στην 4αδα των ντερμπι που ακολουθει.

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 2
Το ντερμπι της αγωνιστικης με φοντο την 5η θεση.Ο Αστερας θελει και το +5 αλλα αν δεν παιξουν παλι Αρβανιτης-Στασινοπουλος θα ειναι δυσκολα τα πραγματα.
ΜΙΛΑΝ
τα προγνωστικα μου για τα παιχνιδια της Πεμπτης,

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ:1 Καλυτερη ομαδα οι γηπεδουχοι.

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ:2 Ευκολα η δυσκολα θα επικρατησουν οι φιλιξενουμενοι.

KAΡΕΑΣ - ΝΗΑΡ-ΗΣΤ:2 Καλυτερη ομαδα οι καισαριανιωτες.

ΚΟΥΡΟΣ - ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ:1 Εαν θελουν να εχουν τυχη οι γηπεδουχοι πρεπει να χτυπησουν τετοια ματς.

KOYKAKI - AXAΡΝΗΣ:1 Θα παω με την εκπληξη.Δεν με πειθει η ομαδα του Μενιδιου.

ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ:1 Τεραστια διαφορα δυναμικοτητας.

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ:1 δυσκολη εδρα το στρεφη.

Καλη επιτυχια σε ολες τις ομαδες!!
doctor_dru
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
Κρυφοκοιτάζουν την 5αδα, αν και στο τέλος δεν πιστεύω ότι θα μπει κάποιος από τους 2. Προβάδισμα στην έδρα

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π.-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 2
Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι. Διπλό, εκτός αν πάει παράταση...

ΑΟ ΚΑΡΕΑ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2
Οι Αγ.Ανάργυροι έκαναν την χάρη στην Νήαρ και οι Καισαριανιώτες θέλουν να πάνε έτσι μέχρι το ντέρμπι

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 2
Δύσκολα θα σώσει την χρονιά ο Κούρος, καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2
Δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Επιστροφή στις νίκες

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1
Φορμαρισμένοι και οι 2. Περισσότερες λύσεις οι γηπεδούχοι, ειδικά στην περιφέρεια

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1
Ντέρμπι 5αδας. Αν και πιστεύω περισσότερο την ΜΕΝ, τα Εξάρχεια στην έδρα τους παίρνουν μεγάλη δύναμη
gspara
ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 83-78 (20-16,43-39,68-65,83-78).

Ντερμπαρα στου Στρεφη με δικαιο νικητη τον Αστερα που καταφερε μαλιστα να καλυψει και το -4 του πρωτου αγωνα στο δραματικο φιναλε!

Aρβανιτης-Αντωνοπουλος Β.Ι.
Μιχαηλιδης-Αντωνοπουλος Β.Α.
Πλουτετσκι-Κωτσιας
Ναξακης-Μπιλλης
Παπασπυρου-Τσερωνης

Το παιχνιδι ηταν αμφιρροπο σε ολοκληρη σχεδον την διαρκεια του.Ο Αστερας ειχε ελαφρυ προβαδισμα 3-4 ποντων στο 1ο ημιχρονο με το 25-18 να ειναι η μεγαλυτερη διαφορα μετα απο 3ποντο του Αρβανιτη.Η ΜΕΝ εβρισκε παντα λυσεις και καταφερε μαλιστα (εκτος απο το αρχικο 4-9) να προηγηθει 36-38 με καλαθι του Αντωνοπουλου Β.Ι.
Ο Αστερας ανανεωνε συνεχως επιθεσεις και σε αυτο το σημειο γυρισε την αμυνα του σε ζωνη,για να κλεισει το ημιχρονο 43-39.

Η 3η περιοδος ηταν η απολαυστικοτερη του αγωνα με ωραιες φασεις και το σκορ να διατηρειται σε κλειστα επιπεδα και τις 2 ομαδες σφιχταγκαλιασμενες.
Η ζωνη του Μαζαρακη μπορει να μην σταματησε τον εκπληκτικο Τσερωνη,αλλα οι φιλοξενουμενοι ηταν αστοχοι απο τα 6,75.Τα Εξαρχεια με ξεσπασμα στην 4η περιοδο καταφεραν να προηγηθουν 77-67 και εδειξαν να καθαριζουν.
Η ΜΕΝ αντεδρασε με ζωνη match-up και μειωσε 79-76 με 1/2 βολες του Κωτσια στα 49'' πριν το φιναλε.Στα 14'' ομως το σουτ 3 ποντων του Τσιαπουλα μπηκε/βγηκε απο το καλαθι και ο Αρβανιτης με ζευγαρι βολων διαμορφωσε το 81-76.

Οι 2 ομαδες επαιξαν για την διαφορα στα τελευταια αυτα δευτερολεπτα.Στα 7'' ο Τσιαπουλας ειχε 0/2 βολες ,αλλα ο ιδιος παιχτης πηρε το επιθετικο κ ξαναπηγε στην γραμμη της φιλανθρωπιας.Παλι 0/2 και νεο επιθετικο απο τον Τσερωνη αυτη την φορα που κερδισε φαουλ με την σειρα του.Ο ψηλος της ΜΕΝ ευστοχησε και στις 2 βολες με 5'' για την ληξη(81-78).
Στα 2'' τελικα ο Αρβανιτης με 2/2 βολες διαμορφωσε το τελικο 83-78.

Κορυφαιος του Αστερα ο Μιχαηλιδης και πολυ καλοι Στασινοπουλος-Παπασπυρου.Ανεβηκαν αισθητα στο 2ο ημιχρονο Αρβανιτης-Πλουτετσκι.
Απο την ΜΕΝ κυριολεκτικα τρομακτικος ο Τσερωνης(32 ποντοι) και πολυ καλος ο ντελικατος Τσιαπουλας,αν και μοιραιος στο φιναλε.Παλεψαν Αντωνοπουλος Β.Ι.,Κωτσιας και Τριαντογιαννης.
GK12
Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο Μαραθώνα και μεγάλη νίκη που πήραν οι γηπεδούχοι στην παράταση με 77-68!!
Ο Μαραθωνας ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και με όπλο την άμυνα κατάφερα να φτάσει στο 14' σε μια διαφορά 18 πόντων!!!
Ο προμηθέας έδειξε σημεία αντίδρασης και το ημίχρονο έκλεισε με 42-28.
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι στηριζόμενοι κατα βάση στην αστοχία του Μαραθώνα, στα πολλα επιθετικά ριμπάουντ και σε κάποια πολυ μεγάλα σουτ και έφεραν το παιχνίδι στα ισια.
το τέταρτο δεκάλεπτο ηταν για καρδιακούς αφού ειχε απο όλα!
Εναλλαγές στο σκορ, τεχνικές ποινές τρίποντα και τελικά....παράταση με 63-63!!
Η έδρα με 150 άτομα στην εξέδρα έδειξε τα... δόντια της και στο 4ο δεκάλεπτο και στην παράταση και έδωσε φτερά στους παιχτες του Μαραθώνα για να φτάσουν στο τελικό 77-68.
Πολύ ωραίο παιχνίδι και απο τις δυο ομάδες με σχεδόν μοιρασμένα ημίχρονα και τον Μαραθώνα ψύχραιμο και αποφασιστικό στην παράταση για να παρει ενα μεγαλο παιχνιδι.
gspara
Το Κουκακι εκανε το κολπο γκροσο με την αποκτηση του Κωστα Τσοτσου (Ακρατα περυσι) που αγωνιστηκε μαλιστα εναντιον των Αχαρνης ohmy.gif ohmy.gif
loufer
QUOTE(GK12 @ Feb 1 2019, 01:52 ) *
Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο Μαραθώνα και μεγάλη νίκη που πήραν οι γηπεδούχοι στην παράταση με 77-68!!
Ο Μαραθωνας ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και με όπλο την άμυνα κατάφερα να φτάσει στο 14' σε μια διαφορά 18 πόντων!!!
Ο προμηθέας έδειξε σημεία αντίδρασης και το ημίχρονο έκλεισε με 42-28.
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι στηριζόμενοι κατα βάση στην αστοχία του Μαραθώνα, στα πολλα επιθετικά ριμπάουντ και σε κάποια πολυ μεγάλα σουτ και έφεραν το παιχνίδι στα ισια.
το τέταρτο δεκάλεπτο ηταν για καρδιακούς αφού ειχε απο όλα!
Εναλλαγές στο σκορ, τεχνικές ποινές τρίποντα και τελικά....παράταση με 63-63!!
Η έδρα με 150 άτομα στην εξέδρα έδειξε τα... δόντια της και στο 4ο δεκάλεπτο και στην παράταση και έδωσε φτερά στους παιχτες του Μαραθώνα για να φτάσουν στο τελικό 77-68.
Πολύ ωραίο παιχνίδι και απο τις δυο ομάδες με σχεδόν μοιρασμένα ημίχρονα και τον Μαραθώνα ψύχραιμο και αποφασιστικό στην παράταση για να παρει ενα μεγαλο παιχνιδι.


Προμηθέας (Αναστασόπουλος ) : Κιούσης, Ζήκας, Πανταζής 7(1), Καρακώστας 15, Τριχιάς 5(1), Μιμάνι, Μπάτσος 10, Λιακόπουλος, Σαρακασίδης, Γαλάνης , Αρτουσένκο 31 (3).

Τι έγινε ρε παιδιά; ο Προμηθέας ή ο ΚΑΟ Γέρακα έπαιζε;
ΜΙΛΑΝ
Με τα χθεσινά αποτελέσματα νομιζω η πρώτη δυάδα κλείδωσε οριστικά.Αχαρνης και Νηαρ θα παλέψουν για την απευθείας άνοδο και ο άλλος θα πάρει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.Θα γίνει μεγάλη μάχη για τις άλλες 3 Ομάδες που θα μπουν στα μπαράζ με φαβορί Γλυκά Νερά Άγιοι Ανάργυροι και το Ίλιον.Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι η ΑΕΚ Περιστερίου δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό και θα γίνει μάχη για την άλλη η τις άλλες θέσεις.Εξαιρετική η πορεία του Ταυρου που πάει από νίκη σε νίκη και μας διαψεύδει όλους.Καλη συνέχεια σε όλες τις ομάδες.
Gluka Nera BC
ΑΕΣΑΦ Κούρος - ΓΣ Γλυκών Νερών 68-52 (41-32)
http://www.gsgn.gr/single-post/2019/02/03/...%8D%CF%81%CE%BF
gspara
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΟ ΚΑΡΕΑ 2
Σε αντιθεση με τον Καρεα,ο Προμηθεας εχει παρει τα πανω του και το μομεντουμ δειχνει ασσο.Η αναγκη ωστοσο των φιλοξενουμενων ειναι μεγαλη για να αποφυγουν τον επερχομενο Κουρο αλλα και την θεση του μπαραζ.Ρισκαρω στο διπλο....

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1
Πορεια ''πρωταθλητισμου'' κανει με το νεο ετος η παρεα του Κλημη και αν κανει το 2-0 με Κουκακι εξασφαλιζει σε μεγαλο ποσοστο την παραμονη.Το Κουκακι εκανε το μεγαλο μπαμ με την προσθηκη Τσοτσου και μολις ενσωματωθει πληρως,θα ειναι ικανο για ζημιες και απεναντι σε ομαδες του πανω γκρουπ.Ματσαρα θα γινει και ειδικα αν παιξει ο Μοσχονας,τα παντα ειναι ανοιχτα.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 1
Ανεβασμενος ο Αστερας με την επιστροφη Πλουτετσκι και την προσθηκη Πετροπουλου που θα δωσει αμυντικο ογκο σε μια θεση που ποναει η ομαδα του Μαζαρακη.Για να εχουν τυχη ομως θα πρεπει να κρατησουν χαμηλα την πιο παραγωγικη επιθεση του ομιλου.

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π.-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 2
Ανεβασμενος εσχατως ο Κουρος,αν θελει να διεκδικησει τις πιθανοτητες παραμονης που εχει,πρεπει να αποδρασει απο την ΑΕΚ που δειχνει οτι ξεμεινε απο ψυχικα αποθεματα.

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 2
Το μεγαλο ματς της αγωνιστικης με φοντο τα πλει-οφ.Οι Αγιοι πεταξαν στα σκουπιδια το τεραστιο 2πλο στο Μενιδι και αναζητουν ψυχολογια για να πετυχουν τον στοχο της 3ης θεσης.Η ΜΕΝ θελει το 1-1,αν μπορεσει και το +5,ωστε να επιστρεψει στην 5αδα.Θα πονταρω στο βαθος της ομαδας του Μηλιωριτσα.

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2
Οι εμπειροι Αχαρνης διαχειριστηκαν με επιτυχια την πρωτη ηττα και επιστρεφουν στο Ρουφ για ακομα μια δυσκολη αποστολη.Τα Πετραλωνα πηραν βαθια βαθμολογικη κ ψυχολογικη ανασα και θα ειναι πολυ ζορικος αντιπαλος.Διπλο αλλα δυσκολα...

ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ-ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Χ1
Σπουδαιο derby και στα Γλυκα Νερα.Ο Μαραθωνας με νικη μπαινει πολυ δυνατα στο κολπο.Οι γηπεδουχοι μετα την κακη εμφανιση στην Αναβυσσο,θελουν να επιστρεψουν στις νικες και να παρουν ρεβανς για την βαρια ηττα στον 1ο γυρο.Βλεπω μεχρι και παραταση.....
goodfor
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΚΑΡΕΑΣ…..1
O σκληροτράχηλος ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ έχει τον πρώτο λόγο.

ΑΙΟΛΟΣ – ΚΟΥΚΑΚΙ……1
Το ΚΟΥΚΑΚΙ εχει δυναμώσει , από ένστικτο θα πάρω την έδρα.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ – ΥΠΕΡΟΧΗ……1
Η ΥΠΕΡΟΧΗ χωρίς φιλάθλους είναι τυρόπιτα χωρίς τυρί , θα το πάρει η ΝΗΑΡ.

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΚΟΥΡΟΣ…..1
Μάχες στα χαρακώματα.

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ – ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ…..2
Οι ΑΓΙΟΙ εχουν ποιότητα και βάθος , θα δυσκολευτούν βέβαια αλλά θα το πάρουν.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. – ΑΧΑΡΝΗΣ……1
Οι ΑΧΑΡΝΗΣ έχουν την πείρα να παίρνουν τέτοια παιχνίδια & να αποφύγουν το run and gun , ποτε όμως δεν εισαι σίγουρος.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ…..1
Mατσαρα , θα ποντάρω στα sweet waters .
doctor_dru
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΟ ΚΑΡΕΑ 1
Ντέρμπι. Οι φιλοξενούμενοι καίγονται περισσότερο αλλά οι γηπεδούχοι είναι πιο έμπειροι

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1
3 σερί νίκες για τον Αίολο που δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Άσσος σήμερα και καθαρίζει οριστικά με τους από κάτω

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 1
Ανώτερη η Νήαρ, ενώ και η Υπεροχή εκτός έδρας δεν παρουσιάζει την ίδια εικόνα. Άσσος

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π.-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 2
Η Αεκ δείχνει να έχει παραδοθεί, ενώ αντίθετα ο Κούρος αναπτέρωσε τις ελπίδες του με την νίκη της περασμένης αγωνιστικής

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 1
Ντέρμπι. Η Μεν κυνηγά την πέμπτη θέση και στην έδρα της είναι δυνατή

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2
Δύσκολη έξοδος, αλλά στο τέλος θα μιλήσει η εμπειρία

ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ-ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2
Ήττα σοκ για τα Γλυκά Νερά που θέλουν να επανέλθουν. Δυνατός ο Μαραθώνας, θέλει να κυνηγήσει μέχρι τέλους την 5η θέση
Paragodas
Καλησπερα σε όλους τους φίλους,

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΟ ΚΑΡΕΑ 1
Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι θα επικρατήσουν.

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1
Μας εκπλήσει όλους ευχάριστα ο Αίολος θεωρώ οτι έχει το Momentum και θα πάρει το παιχνίδι.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 1
Έστω και δύσκολα θα επικρατήσουν οι γηπεδούχοι.

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π.-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 2
Αν δεν το πάρει ο Κούρος χάνεται μαζί με την ΑΕΚ θα τον στηρίξω.

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 2
Θεωρώ καλύτερη ομάδα τους Αγίους που μετά το ατυχές αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδος θεωρώ οτι θα κερδίζει.

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2
Θα επικρατήσουν οι φιλοξενούμενοι.

ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ-ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2
Μου άρεσε πολύ ο Μαραθώνας και θεωρώ οτι μπορεί να πάρει το παιχνίδι απέναντι στα Γλυκά Νερά που φέτος δεν μου γεμίζουν το μάτι όπως πέρυσι.

Καλά παιχνίδια σε όλους με υγεία...... smile.gif laugh.gif laugh.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif wink.gif wink.gif smile.gif smile.gif
gspara
ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 78-67 (12-20,40-39,59-53,78-67)

ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ ΝΤΕΡΜΠΑΡΑ για εξεζητημενα και σκληροπυρηνικα γουστα στην Πεταλουδα με δικαιη νικητρια την ομαδα του Γεωργαλα που καλυψε μαλιστα και το -4 του πρωτου αγωνα,επιστρεφοντας με αγριες διαθεσεις στην ζωνη των πλει-οφ!
Οπως ακριβως το περιμεναμε,γιναμε μαρτυρες μιας πολυ δυνατης αλλα και νευρικης αναμετρησης,με αμφιρροπη εξελιξη,μπασκετικο ξυλο,τεχνικες ποινες και πολυ κοσμο στην εξεδρα!

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Β.Ι.-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Β.Α.-ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΤΣΙΑΣ-ΧΑΝΙΩΤΗΣ
ΜΠΙΛΗΣ-ΤΣΙΤΟΣ
ΤΣΕΡΩΝΗΣ-ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ

Η 1η περιοδος ανηκει στους Αγιους που μπηκαν συγκεντρωμενοι και χτυπησαν στοχευμενα.Βασικος πρωταγωνιστης ο Καπετανιος που νικησε τον Τσερωνη σε αυτες τις πρωτες μονομαχιες και οδηγησε στο αρχικο 2-9.Ο Γεωργαλας εριξε αμεσως στο παρκε τον δυναμικο Τριαντογιαννη που εδωσε δυναμη στην ρακετα και με επιθετικη αιχμη τον εξαιρετικο Κωτσια,οι γηπεδουχοι μειωσαν 7-9.
Ο Μηλιωριτσας απαντησε με την εισοδο του Αθανασακη που τραβηξε την αμυνα πανω του και εδωσε ελευθερα 3ποντα σε Τσιτο(2)-Παπακωστα(1),με αποτελεσμα το 12-20 της α περιοοδου.

Η 2η περιοδος(28-19) ηταν η καλυτερη ποιοτικα και σφραγιστηκε απο το εκπληκτικο κρεσεντο του Τσιαπουλα που σκοραρε 15 ποντους και αλλαξε την μεχρι στιγμης εικονα της αναμετρησης.Μεσα σε μολις 2 αγωνιστικα λεπτα μαλιστα πετυχε 10 ποντους(2 τριπ) και εβαλε τη ΜΕΝ σε θεση οδηγου(22-21).
Ο Γκινουτσης ηρθε αργοπορημενα,μολις 5 λεπτα πριν το τζαμπολ και στην διαρκεια της 1ης περιοδου εκανε μονος του ζεσταμα.Μπηκε στο 11' αλλα ηταν φανερο οτι τον ταλαιπωρουσε πολυ το προβλημα στον ωμο και στα 6 περιπου λεπτα που εμεινε στο παρκε,μαλλον μπερδεψε τον ρυθμο των Αγιων και ηρθε η ανατροπη.
Το οξυμωρο για τους γηπεδουχους ηταν πως προηγηθηκαν παρα την κακη βραδια του καλυτερου τους παιχτη,Τσερωνη,που εμεινε αποντος στο 1ο ημιχρονο.Ενα βεβιασμενο μαλιστα δικο του 3ποντο απο τα 8 μετρα,αναγκασ ετον Γεωργαλα να τον αντικαταστησει με τον Καρυωτη που ηταν πολυ καλος και το δικο του ευστοχο 3ποντο,διαμορφωσε το 25-21.

Μοναδικη οαση για τους Αγιους παρεμενε σταθερα ο Καπετανιος και με δικες του προσπαθειες ηρθε προσωρινα η ισοφαριση(25-25).
Η ΜΕΝ ξεφυγε εκ νεου(32-27) με τον σεληνιασμενο Τσιαπουλα να δειχνει ασταματητος και τον Καρυωτη να ευστοχει στο 2ο του τριποντο.Τα 3 φαουλ των Κωτσια-Αντωνοπουλο Β.Ι. φρεναραν τους γηπεδουχους και οι Αγιοι ισορροπησαν με τον Αθανασακη να ανεβαζει την αποοδοση του(32-33,38-39).Ημιχρονο 40-39 με 2/4 βολες απο Τριαντογιαννη-Τσιαπουλα.

Οι γηπεδουχοι μπηκαν αερατοι στην 3η περιοδο και ο Τσερωνης εδειξε να ξυπναει πετυχαινοντας 2 γρηγορα καλαθια.Δεν αργησε ομως να χρεωθει με τεχνικη ποινη που ηταν και το 3ο του φαουλ.Παρολαυτα τα 3ποντα των Μπιλη-Αντωνοπουλο Β.Α. εδωσαν για πρωτη φορα αερα 8 ποντων...51-43.
Μετα το ταιμ-αουτ του Μηλιωριτσα ομως ηρθε η αντιδραση των Αγιων που ετρεξαν γρηγορο σερι 0-7 και πλησιασαν στον ποντο(51-50) με 3ποντο του Χαραλαμπους και 2 ντραιβ απο Χανιωτη-Λαγο.

Το νεο 3ποντο του Αντωνοπουλο Β.Α. εδωσε ανασα για το 54-50 και λιγο μετα οι Αγιοι πληγωθηκαν απο το 4ο φαουλ του Καπετανιου.Η 3η περιοδος εληξε 59-53 με δυσκολο 3ποντο του σεσημασμενου Τσιαπουλα.

Οι Αγιοι μπηκαν δυνατα στην 3η περιοδο και ισοφαρισαν 59-59 με 3ποντο του Μανωλατου και γκολ/φαουλ του Αθανασακη.Καθοριστικος σε αυτο το σημειο ο Τριαντογιαννης που πετυχε παλικαρισια καλαθια και ειδικα το δυσκολο γκολ/φαουλ μπροστα στον Αθανασακη με 1'' για την ληξη της επιθεσης,που εγραψε το 68-60.
Οι φιλοξενουμενοι δεν ταισαν τον Αθανασακη(Τριαντογιαννης 4 φαουλ) και αναλωθηκαν σε αστοχα 3ποντα με τον Παπακωστα ειδικα να ειναι πολυ αστοχος.Επιθετικα εγιναν προβλεψιμοι και οταν αρχισαν τα λαθη στην κυκλοφορια,η διαφορα ξεφυγε.Οι γηπεδουχοι εκλεψαν μπαλες,ο Τσιαπουλος εφυγε στον αιφνιδιασμο και.....77-62.

Οι Αγιοι προσπαθησαν να μειωσουν την διαφορα μηπως και καταφερουν εστω να υπερασπιστουν το +4 του πρωτου αγωνα,αλλα ηταν πολυ αργα.Απλα μειωσαν μεχρι το 77-67 με 1'10'' για το φιναλε χωρις ομως να μπορεσουν κατι καλυτερο.Τελικο 78-67.

MVP:ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΠΟΥΛΑΣ....εσπειρε τον τρομο ο χαρισματικος γκαρντ των γηπεδουχων και ειδικα στην 2η και 4η περιοδο ηταν ασταματητος.Τελειωσε τον αγωνα με 27 ποντους.
Μεγαλα παλικαρια Καρυωτης-Τριαντογιαννης καλυψαν και την κακη βραδια του Τσερωνη.Καθοριστικος ο Αντωνοπουλος Β.Α. που ευστοχησε σε 4 τριποντα πραγματικες μαχαιριες.Θετικος και παντα ομαδικος ο Δημητρης Κωτσιας.

Ποναει ο Γκινουτσης,πονανε και οι Αγιοι που αν δεν εχουν τον ηγετη τους σε ετοιμοτητα,δυσκολα θα μπορουν να αποδρασουν απο τετοιες δυσκολες εδρες.Και την επομενη αγωνιστικη υποδεχονται την πρωτοπορο πλεον Νηαρ Ηστ.
Ολα τα λεφτα στο αποψινο παιχνιδι,Καπετανιος-Αθανασακης.Παλεψε και ο Παπακωστας αλλα ηταν πολυ αστοχος.Εκτος αποστολης Λαμπιρης-Μουρατος.
Gluka Nera BC
ΓΣ Γλυκών Νερών - ΜΕΣ Μαραθώνα 73-65 (45-23)
http://www.gsgn.gr/single-post/2019/02/09/...%BA%CE%B5%CF%82
gspara
ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 2
Do or die για τον Κουρο αλλα δυσκολα θα βρει λυσεις στην πιεση των Πετραλωνων που ερχονται με την ψυχολογια στα υψη.

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 1
Η ΑΕΚ ετοιμαζει τα πλανα της για την επομενη χρονια.Ευκολη νικη ο Μαραθωνας που θελει την ρεβανς για την επεισοδιακη ηττα του 1ου γυρου αλλα και να μην χασει επαφη με την 5αδα.

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1
Μετα την γκελα δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα για τους Αχαρνης.Το παιχνιδι ομως ειναι πονηρο αφου ο φορμαρισμενος Αιολος ειναι αηττητος το 2019 και δειχνει ικανος για ζημιες.

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 2
Δυσκολη αποστολη και για τη ΜΕΝ απεναντι στο Κουκακι που καιγεται.Ειναι ανωτερη ομως η ομαδα του Γεωργαλα και πιστευω θα παρει ρεβανς για να παει με καλη ψυχολογια στο ντερμπι με Αχαρνης.

ΑΟ ΚΑΡΕΑ-ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 1
Απο σπουδαιο 2πλο ο Καρεας που πρεπει τωρα να το κεφαλοποιησει εναντιον ανωτερου αντιπαλου που θελει να διατηρηθει στην 3η θεση.Πονταρω στο ενστικτο επιβιωσης.

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 1
Το μεγαλο ματς της αγωνιστικης.Η Νηαρ πατησε κορυφη και εκει θελει να μεινει μεχρι τον τελικο απευθειας ανοδου στο Μενιδι.Οι Αγιοι κατεβασαν ταχυτητα και θελουν να ανακτησουν ψυχολογια με μια μεγαλη νικη.Εχουν το ροστερ και το βαθος,αρκει να ειναι καλα και ο Γκινουτσης.

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ(κ.θ.) 1
Αν και χωρις κοσμο,πιστευω θα επικρατησει ο Αστερας και θα περιμενει το δωρακι απο Ρουφ.
goodfor


Το πρωτάθλημα της Β1 ΕΣΚΑ συνεχίζεται με την 18 αγωνιστική:

ΚΟΥΡΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ…..2
Ντέρμπι επιβίωσης στην Ανάβυσσο τα ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ έρχονται μετά το θρίαμβο τους επι των πρωτοπόρων αλλα από μονο του αυτό δεν αρκεί.

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ – ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ…..1
Δια περιπάτου πιστεύω , μεγάλη διαφορά δυναμικότητος.

ΑΧΑΡΝΗΣ – ΑΙΟΛΟΣ…..1
Ο ΑΙΟΛΟΣ εχει φουσκωμένα τα πανιά του το 2019 έρχεται με σερι 4 νίκες ,οι γηπεδουχοι εχουν προβληματα τραυματισμών , θα γινει μάχη με το ακουστικό βέβαια και στους ΑΓΙΟΥΣ.

ΚΟΥΚΑΚΙ – ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ…..2
Με στόχο ακόμα ένα βήμα πεντάδας η ΜΕΝ ,νίκη για να σωθεί θέλει το ΚΟΥΚΑΚΙ.

ΚΑΡΕΑΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ…..1
Τα Γλυκά Νερά τα οποία θέλουν να διατηρηθούν στην 3η θέση ,ο ΚΑΡΕΑΣ πιστεύω θα το παλέψει.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΝΗΑΡ ΗΣΤ…..1
Οι ΑΓΙΟΙ πιστεύω έχουν το ρόστερ να κάνουν τη ζημιά .Υπαρχει βεβαια & το ερώτημα σε τι κατασταση είναι το βαρόμετρο ο ΓΚΙΝΟΥΤΣΗΣ ? Σίγουρα δεν είναι εύκολο να σταματήσουν τον ΘΕΜΗ ΚΟΥΠΙΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ )
& τη παρέα του , … ειδομεν.

ΥΠΕΡΟΧΗ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ…..1
Να παραμείνει ''ζωντανή'' στο κυνήγι των play off θέλει η Υπεροχή Εξαρχείων η οποία θα παίξει χωρίς κόσμο μετά τη τιμωρία της για τα γνωστά γεγονότα (εφηβικό με ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ) Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ απ την άλλη καίγεται για βαθμούς.
doctor_dru
ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 2
Ο Κούρος καίγεται αλλά τα Πετράλωνα πάνε με ενθουσιασμό από τον θρίαμβο της περασμένης εβδομάδας

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 1
Θέλει ρεβάνς ο ανώτερος Μαραθώνας και δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1
Στραβοπάτημα για Αχαρνής που βρίσκουν απέναντι τους τον φορμαρισμένο Αίολο(6/7 νίκες). Επιστροφή στις νίκες για να πάνε στα ντέρμπι να τα παίξουν όλα για όλα

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 2
Τεράστια νίκη για την Μεν που την έβαλε στην 5αδα. Θέλει να διατηρηθεί εκεί και να πάρει ρεβάνς για τον 1ο γύρο

ΑΟ ΚΑΡΕΑ-ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 1
Έκανε μεγάλη νίκη ο Καρέας και κυνηγάει το Κουκάκι. Πιο σταθερά τα Γλυκά Νερά, έχουν μικρό προβάδισμα

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2
Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Δεν έπεισαν οι Άγιοι την περασμένη αγωνιστική και αναλώθηκαν σε κακές επιθέσεις στο 2ο ημίχρονο. Στην έδρα τους παίρνουν δύναμη αλλά η έμπειρη Νηαρ είναι το φαβορί

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ(κ.θ.) 1
Χωρίς κόσμο τα Εξάρχεια. Πιθανόν να δυσκολευτούν αλλά έχουν τον πρώτο λόγο
EAST END
ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 1

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 1

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 2

ΑΟ ΚΑΡΕΑ-ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 2

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
gspara
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΝΗΑΡ ΗΣΤ 55-73 (8-19,29-33,42-53,55-73).

Επιδειξη ισχυος εκανε η πρωτοπορος Νηαρ στο κλειστο των Αγιων Αναργυρων,αποδιδοντας απλο και ομορφο μπασκετ απεναντι στην γηπεδουχο ομαδα που μετα την σπουδαια νικη στο Μενιδι,δειχνει να εχει αδειασει πνευματικα και ψυχολογικα.Με εξαιρεση τα τελευταια λεπτα του 1ου ημιχρονου,η Νηαρ ηταν το απολυτο αφεντικο της αναμετρησης με σημα κατατεθεν την πολυ καλα στημενη αμυνα και αξιοθαυμαστο πλουραλισμο στην επιθεση.

ΛΑΓΟΣ-ΚΑΡΑΙΝΔΡΟΣ
ΓΚΙΝΟΥΤΣΗΣ-ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ
ΧΑΝΙΩΤΗΣ-ΚΟΥΠΙΔΗΣ
ΤΣΙΤΟΣ-ΜΕΛΕΟΥΝΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ-ΜΟΥΓΙΟΣ

Μετα το αρχικο 6-6 η Νηαρ πατησε το γκαζι κανοντας τα απολυτως απαραιτητα και χωρις να χρειαστει να εντυπωσιασει.Ο Καραινδρος ανοιξε τον χορο(πριν φορτωθει με φαουλ) και οι υπολοιποι,μηδενος εξαιρουμενου,πηραν την σκυταλη στην συνεχεια για να οδηγηθουμε στο 12-26 καπου στα μισα της β περιοδου.Οι Αγιοι ανευροι,χωρις καθολου ενεργεια δεν μπορουσαν ουτε με αιτηση να ματωσουν το καλαθι και μονο ο Αθανασακης κοιταζε στα ματια τους αντιπαλους του.Ακομα και αυτος ομως χρεωθηκε με το 3ο του φαουλ,μολις 6'33'' πριν τη ληξη του ημιχρονου.

Ο μεγας Κουπιδης απο τα 6,75 διαμορφωσε το 18-31 και καπου εκει ηρθε η μοναδικη ουσιαστικη αντιδραση των γηπεδουχων.Ο κοουτς Μηλιωριτσας ειχε αδειασει απο νωρις τον παγκο του,ανακατευοντας την τραπουλα.Τελικα βρηκε αμυντικες λυσεις απο Λαμπιρη-Τουρλιδα που βοηθησαν αποτελεσματικα στην πιεση.Επισης Χαραλαμπους-Καπετανιος ηγηθηκαν επιθετικα,με τον Γκινουτση να δειχνει σημαδια ανακαμψης,που δυστυχως για τους Αγιους δεν ειχαν συνεχεια.
Με 5 σερι ποντους του Χαραλαμπους οι γηπεδουχοι απροσμενα εκαναν το ματς ντερμπι και εκλεισαν το ημιχρονο 29-33.

Ο ρυθμος ανοιξε στο ξεκινημα της 3ης περιοδου και για λιγο δημιουργηθηκε η ψευδαισθηση οτι το ματς θα συνεχιστει αμφιρροπα,με τον Τουρλιδα να απανταει στο 3ποντο του Χατζηκωστη,μειωνοντας σε 34-37.
Η Νηαρ ομως με τον εξαιρετικο Νικολοη στο κουμαντο,πραγματοποιησε ενα καθοριστικο ξεσπασμα και με 3ποντα των Μελεουνη-Κουπιδη προηγηθηκε 36-47 καθαριζοντας ουσιαστικα και αμετακλητα.Η 3η περιοδος εληξε 42-53 με γκολ/φαουλ του Χατζηκωστη.

Παρα τις προσπαθειες Χαραλαμπους-Καπετανιου,η 4η περιοδος ηταν διαδικαστικη και η Νηαρ χωρις προβλημα εκτοξευσε την διαφορα μεχρι το +21(52-73).

Ο κοουτς Καρνεσης πηρε το 100% απο ολους τους αθλητες του και η αναδειξη του πολυτιμοτερου παιχτη θα κριθει οριακα.Μεταξυ ισων λοιπον......MVP:ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕΛΕΟΥΝΗΣ που εδειξε αξιοθαυμαστη συνεπεια και στις 2 ρακετες,οντας αλανθαστος,αμυντικα κ επιθετικα!!
Τεραστια κλαση ο Θεμης αλλα και ο ''εφηβος'' Χατζηκωστης!!!Πολυ καλοι Νικολοης,Μουγιος,Καραινδρος.

Απο τους Αγιους μακραν κορυφαιοι Χαραλαμπους-Καπετανιος,ενω ο Αθανασακης ηταν ολη η ομαδα στα πρωτα 13 λεπτα!!

ΝΗΑΡ:Κουπιδης 19(3),Χατζηκωστης 16(3),Μελεουνης 14(1),Μουγιος 11,Νικολοης 8,Καραινδρος 4,Μαγκος 1.
ΑΓΙΟΙ:Καπετανιος 16,Χαραλαμπους 13(1),Αθανασακης 10,Τουρλιδας 6(2),Λαγος 4,Γκινουτσης 2,Χανιωτης 2,Λαμπιρης 2.
gspara
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 2
Κρισιμο παιχνιδι.Ο Προμηθεας μετα το 0-2 απο Καρεα θελει να αποφυγει την επικινδυνη 12η θεση αφου η Γ Εθνικη δεν μας τα λεει καλα.Οι Αγιοι απο την αλλη ειναι σε κακο φεγγαρι και πρεπει να διακοψουν το αρνητικο σερι,γιατι θα κινδυνευσει ακομα και η εισοδος στα πλειοφ.Αν δεν βγαλουν παθος και ενεργεια θα προβληματιστουν,αλλα θα πονταρω στην ανωτεροτητα της ομαδας του Μηλιωριτσα που πιστευω θα την βρει την ακρη του.

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2
Μονοπλευρο βαθμολογικο κινητρο.Ανωτερη ομαδα ο Μαραθωνας,αν παρει και τα δυο συνεχομενα εντος εδρας,εχει τυχη ακομα και για 5αδα.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1
Με το ακουστικο στην Πεταλουδα.

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π.-ΑΟ ΚΑΡΕΑ 2
Δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα για τον Καρεα.Αν χασει τον παιρνει μαζι του η ΑΕΚ.

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ Χ1
Ντερμπαρα!!Προγραμμα παλουκι για τις 2 ομαδες,ειδικα για τη ΜΕΝ που παιζει στην εδρα της με τους 2 πρωτοπορους.Οι Αχαρνης πριν τον υπερ παντων τελικο,εχουν εξισου(αν οχι και κρισιμοτερη) αποστολη σε μια πολυ δυσκολη εδρα και εναν αντιπαλο που θελει να κανει το 1-1 και να επιστρεψει δυναμικα στην 5αδα.Λαβωμενη ειχε κατεβει στο Μενιδι η ομαδα του Γεωργαλα,αλλα τωρα οι φιλοξενουμενοι ειναι αυτοι που εχουν προβληματα.Παμε σε παραταση και οποιος βαλει 60 νικησε.......

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1
Και εδω θα πεσουν κορμια.Σε εξαιρετικη κατασταση οι δυο ομαδες θελουν διακαως το ροζ φυλλο για να νοιωσουν μεγαλυτερη ασφαλεια.Θα εδινα φαβορι τα Πετραλωνα αλλα πιθανοτατα θα εχουν κομβικες απουσιες.Ωστοσο θα πονταρω στο δολοφονικο ενστικτο του Τσιτουρα και στην φοβερη του σεζον....για να χρησιμοποιησω κα μια επικαιρη φραση laugh.gif :''μονος μου και ολοι σας'' guns.gif

ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ-ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 2
Ματσαρα στα Γλυκα Νερα με φοντο τα πλειοφ.Οι γηπεδουχοι εκαναν 2 κακες ηττες εκτος εδρας αλλα στην εδρα τους εμφανιζονται δυνατοι και εχουν κερδισει ολους τους ανταγωνιστες.Ο Αστερας θελει μια μεγαλη νικη ωστε να επωφεληθει απο το (σχετικα) βατο προγραμμα που εχει στην συνεχεια για να εδραιωθει στην 5αδα.Πονταρω με βραχεια κεφαλη στο 2πλο για να παρει κι αλλο φωτια το πλασσαρισμα στις θεσεις 3-5.
goodfor
ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ – ΑΧΑΡΝΗΣ…..2
Θα δραπετεύσει ο Σουρ από την «Πεταλούδα» η θα πάρει τη ρεβάνς ο Γεωργαλας με τους ΑΧΑΡΝΗΣ να έχουν τώρα αυτοί προβλήματα τραυματισμών και το μυαλό τους στο επερχόμενο ντερμπυ με την ΝΗΑΡ την επόμενη αγωνιστική ?

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ….2
Κάποια στιγμή πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες οι ΑΓΙΟΙ.

ΚΟΥΡΟΣ – ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ…..2
Καλύτερος ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ.

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΚΑΡΕΑΣ…..2
Ο ΚΑΡΕΑΣ μόνο με νίκη έχει ελπίδες σωτηρίας.

ΝΗΑΡ – ΗΣΤ – ΚΟΥΚΑΚΙ…..1
Σε στυλ προπόνησης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. – ΑΙΟΛΟΣ…..1
Ωραίο παιχνίδι .Η σοβαρή ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θα τρέξει και θα κερδίσει.Forza TSITOURA !!

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧ…..2
Άλλη αμφίρροπη αναμέτρηση .Μάλλον σε καλό μομεντουμ τα ΕΞΑΡΧΕΙΑ.
doctor_dru
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 1
Από 3 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και οι 2 ομάδες. Θα ρισκάρω με τους γηπεδούχους ποντάροντας στην εμπειρία τους

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2
Ο Κούρος θα ακολουθήσει την Αεκ στην Γ. Ο Μαραθώνας θα κυνηγήσει την 5η θέση και έχει μεγαλύτερο κίνητρο

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1
Εύκολο βράδυ για τους γηπεδούχους, περιμένοντας τα ευχάριστα από την Πεταλούδα

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π.-ΑΟ ΚΑΡΕΑ 2
Μονόπλευρο το ενδιαφέρον. Ο Καρέας παίζει τα ρέστα του σ'αυτό και το επόμενο

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 1
Το ματς της αγωνιστικής. Αναμένονται δυνατές μονομαχίες και ένταση. Θα ποντάρω στο καλό φεγγάρι της ομάδας του Γεωργαλά

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1
Τοπικό ντέρμπι. Φορμαρισμένες και οι 2 ομάδες. Ωραία η μονομαχία στους ψηλούς (Ιγιαμου-Αφαλίδης) αλλά το ματς θα κριθεί από τα κέφια του Τσίτουρα

ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ-ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 2
Πρέπει να κάνουν ένα μεγάλο διπλό αν θέλουν να μπουν στα πλέι οφ
gspara
ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΑΧΑΡΝΗΣ 57-58 (15-17,30-34,46-47,57-58).

Μηπως ηρθε η ωρα να καθιερωθει και η ισοπαλια στο μπασκετ !?!?!?
Τρομερα δυνατο παιχνιδι για ατσαλινα νευρα,που μπορει να μην προσφερε υψηλο θεαμα,αλλα ειχε ολα τα υπολοιπα στον μεγιστο βαθμο :αμετρητες εναλλαγες πρωτοποριας,χιτσκοκικη εξελιξη,ακροβασια σε τεντωμενη κλωστη με ενα δαχτυλο.....και το νικητη να κρινεται στο φωτο-φινις και σε μια αμφισβητουμενη φαση.Πιο συγκεκριμενα,με 1'' για την κορνα και σκορ 57-56,σφυριχτηκε φαουλ του Αντωνοπουλου Β.Ι. πανω σε προσπαθεια 3 ποντων του Δουβλαντωνη.Η αποφαση αυτη προκαλεσε τις εντονες διαμαρτυριες των γηπεδουχων,αλλα τελικα ο γκαρντ των Αχαρνης ευστοχησε στις 2 πρωτες(57-58) και εδωσε το πολυτιμο ροζ φυλλο στην ομαδα του.

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Β.Ι.-ΔΟΥΒΛΑΝΤΩΝΗΣ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Β.Α.-ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΤΣΙΑΣ-ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΣΤ.
ΚΑΡΥΑΤΗΣ-ΦΕΣΚΟΣ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ-ΛΙΤΣΟΣ

Κομβικη απουσια για τη ΜΕΝ Ιλιου που αγωνιστηκε χωρις τον καλυτερο της παιχτη,Τσερωνη.Και οι Αχαρνης ομως απο την πλευρα τους,αγωνιστηκαν χωρις τον Βεκρη.
Το γρηγορο 0-5 των Αχαρνης,εξανεμιστηκε γρηγορα(8-7) χαρη στην εισοδο του δυναμικου Τριαντογιαννη αντι του ψηλοτερου αλλα πιο σοφτ,Παπαδακη.Ο Λιτσος ομως ξεκινησε πολυ ορεξατος,ανανεωσε επιθεσεις,εφθειρε τους αντιπαλους του(Τριαντογιαννης 2) και ηταν αχαστος απο την γραμμη της φιλανθρωπιας στην 1η περιοδο(8/8).Με καλαθι του Ιγγλεζου μαλιστα,επειτα απο εντυπωσιακο κλεψιμο του Λαμπροπουλου,οι κιτρινοπρασινοι προηγηθηκαν 10-13.
Η εισοδος του Τσιαπουλα εδωσε ωθηση στους γηπεδουχους με το δικο του 3ποντο να γραφει το 15-13,αλλα το δεκαλεπτο να ληγει 15-17 με καταληξη το πρωτο 3ποντο των Αχαρνης δια χειρος του πιο κλασσικου τους σουτερ,Παυλου Κακουλιδη!

Σε ατομικο επιπεδο,η 2η περιοδος σφραγιστηκε απο τον σεληνιασμενο Τσιαπουλα που πετυχε τους 13 απο τους 15 ποντους της ομαδας του.
Οι Αχαρνης με 3ποντο του εξαιρετικου Καραθανασοπουλου προηγηθηκαν 17-22 αλλα καπου εκει ξεκινησε το κρεσεντο του Κωστα Τσιαπουλα και η ΜΕΝ ετρεξε σερι 10-2 για να προηγηθει 27-24.Σημαντικη βοηθεια σε αυτο το διαστημα εδωσε ο Φαρουπος με φοβερη ενεργεια αλλα και οργανωση,οπως και ο Παπαδακης που εκανε φιλοτιμες προσπαθειες να καλυψει το κενο του Τσερωνη.
Οι φιλοξενουμενοι αντεδρασαν με δικο τους σερι (3-12) και μεγαλο πρωταγωνιστη τον Χρηστο Λαμπροπουλο,ο οποιος ομως τραυματιστηκε ελαφρα λιγα δευτερολεπτα πριν την αναπαυλα και ξαναμπηκε στο 25'.Ημιχρονο 30-34.

Αστοχια εκατερωθεν στο αρχικο 3λεπτο του τριτου δεκαλεπτου,με κυριο χαρακτηριστικα τα 3 φαουλ απο Δουβλαντωνη-Τριαντογιαννη αντιστοιχα.Εκει (23') ηρθε η ωρα να παρει τις πρωτες ανασες του ο Λιτσος και οι γηπεδουχοι πηραν τα πανω τους.Ο Τριαντογιαννης εκανε σπουδαιο παιχνιδι στην ρακετα και οι γηπεδουχοι προηγηθηκαν 40-37 στο 26'.Ηρθε ομως η ωρα να πληγωθουν,προσωρινα εστω,με τον Τσιαπουλα.Ο χαρισματικος swingman της ΜΕΝ,''τσιμπησε'' σε προσποιηση του Καραθανασοπουλου,τον καβαλησε,με αποτελεσμα να προηγηθει αεροπλανικα και ατσαλα στο παρκε.Το γηπεδο παγωσε για λιγο,αλλα ευτυχως δεν ηταν τιποτε σοβαρο και απλα εμεινε στον παγκο μεχρι το τελος της 3ης περιοδου.

Με την επιστροφη της κολωνας τους οι Αχαρνης ανεκαμψαν και Λαμπροπουλος-Μαυρωτας βρηκαν καλες επιλογες απο τα 6,75 για να διαμορφωσουν το 40-43.Ο Καραθανασοπουλος με βολες ανεβασε κι'αλλο το σερι(40-45) αλλα η ΜΕΝ ηταν αυτη που χαμογελασε στο κλεισιμο της 3ης περιοδου με το μοναδικο 3ποντο του Αντωνοπουλου Β.Α.(46-47).

Οπως αναμενοταν επεσαν κορμια στην 4η περιοδο με τα καλαθια να μπαινουν με το σταγονομετρο.Η ΜΕΝ εμεινε αποντη για 6 λεπτα και ο Γεωργαλας πονοκεφαλιασε ιδιαιτερα με το 4ο φαουλ του κορυφαιου Τριαντογιαννη.Οχι οτι οι Αχαρνης εβρισκαν στοχο,αλλα με βολες του Καραθανασοπουλου και καλαθι του Λιτσου προηγηθηκαν 46-51.
Ο Τριαντογιαννης με γκολ/φαουλ μειωσε 49-51 και στην επομενη επιθεση κερδισε αντιαθλητικο απο τον Ιγγλεζο.Ο σεντερ των γηπεδουχων το εκμεταλλευτηκε κατα το ημισυ και με 2/4 βολες ισοφαρισε 51-51.Η ΜΕΝ ωστοσο καταφερε να προηγηθει με τον Τσιαπουλα να διαβαζει την ολιγωρια στην αμυνα των Αχαρνης και με αριστερο ντραιβ να γραφει το 53-51.
Φεσκος 53-53.......Αντωνοπουλος Β.Ι. 0/2 βολες.....συνεργασια Λιτσου-Δουβλαντωνη(2'33'') απεφερε το γκολ/φαουλ του δευτερου που αστοχησε στην μπονους βολη(53-55)........Καραθανασοπουλος 0/2 βολες στα 2'03''.......Τσιαπουλας 2ποντο για το 55-55 με 1'55'' για το φιναλε.......Λιτσος 1/2 βολες (55-56)......Αντωνοπουλος 2/2 βολες και 57-56 (1'26'').

Παρα τα αστοχα 2ποντα απο Λαμπροπουλο-Δουβλαντωνη,οι Αχαρνης ανανεωσαν ισαριθμες φορες τις επιθεσεις τους και φτασαμε στο ταιμ-αουτ των 55''.Τριτη ανανεωση απο το επιθετικο ριμπαουντ του Φεσκου και τελικα μετα το αστοχο σουτ του Καραθανασοπουλου,η ΜΕΝ πηρε επιτελους κατοχη.Στα 16'' ο Τριαντογιαννης επαιξε πλατη αλλα το κοντινο χουκ μπηκε/βγηκε απο το καλαθι.Τελευταια επιθεση του αγωνα απο τους Αχαρνης με καταληξη την φαση που περιγραψαμε στο ξεκινημα και το αμφισβητουμενο φαουλ του Αντωνοπουλου Β.Ι. στο σουτ 3 ποντων του Δουβλαντωνη που εκανε εξαλλο τον παγκο των γηπεδουχων.Ο Δουβλαντωνης ευστοχησε στις 2 πρωτες βολες,αστοχησε επιτηδες στην 3η και ο Λιτσος πηρε το επιθετικο ριμπαουντ για να ακουστει η κορνα της ληξης που βρηκε νικητρια την ομαδα του Σουρμελη που ετοιμαζει πλεον τα πλανα του για τον τελικο της επομενης αγωνιστικης με Νηαρ Ηστ.

Μαγικη 3αδα για τους Αχαρνης οι Λαμπροπουλος-Λιτσος-Καραθανασοπουλος!!Τρομερη προσφορα σε αμυνα και ριμπαουντ ο Φεσκος,ηρωας στο φιναλε ο Δουβλαντωνης.
Απο τη ΜΕΝ εκπληκτικο παιχνιδι απο Τριαντογιαννη-Τσιαπουλα!!!Αρκετα καλος ο Αντωνοπουλος Β.Ι.,εδωσε λυσεις με το παθος και την ενεργεια του ο Φαρουπος.

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ:Τσιαπουλας 21(2),Τριαντογιαννης 17,Αντωνοπουλος Β.Ι. 7(1),Αντωνοπουλος Β.Α. 5(1),Παπαδακης 4,Κωτσιας 2,Φαρουπος,Καρυατης,Μουρτογιαννης.
ΑΧΑΡΝΗΣ:Λαμπροπουλος 15(2),Λιτσος 13,Καραθανασοπουλος 12(1),Φεσκος 5,Δουβλαντωνης 4,Ιγγλεζος 3,Κακουλιδης Π. 3(1),Μαυρωτας 3(1),Κακουλιδης Στ.,Ζηβας.
pain of salvation
Καλημέρα...
Να το πω και γραπτώς,ότι τα παιδιά κάνουν μια προσπάθεια να είναι η ομάδα ανταγωνιστική παντού και να τελειώσει δυνατά τη χρονιά.
Χθες είμασταν κοντά με Νήαρ για μεγάλο διάστημα. Κοντά στο 36' και 63-60,Μοσχονάς χάνει εύκολο καλάθι,στα καπάκια κάνουμε αντιαθλητικό και μετά τρίποντο απο Κουπίδη. Ήταν το σημείο που άνοιξε λιγάκι η διαφορά. Παρόλα αυτά,στο 38', είμασταν στο 72-66 και μέσα στον αγώνα,αλλά τα double team στον Κουπίδη δεν απέδωσαν(το παιδί δεν πιάνεται) και τέλος το όνειρο.

Υγεία και συνεχίζουμε
gspara
Εκπληκτικη η χθεσινη αγωνιστικη,ισως η καλυτερη του πρωταθληματος so far!!
Μεχρι και οι ουραγοι ΑΕΚ-Κουρος εδειξαν σφυγμο και το μεταξυ τους αναβληθεν αποκτησε σημασια.Πολυ κρισιμο το Καρεας-Κουρος της επομενης αγωνιστικης.

Επικη αποδραση της 9αδας του Αστερα απο τα Γλυκα Νερα με ανατροπη απο το -10.Συγκλονιστικος Αντωνης Μιχαηλιδης με το κοντερ να σταματαει στο 38 shot.gif

Με ανατροπη απο το -8 κερδισαν και οι Αγιοι μεσα στον Προμηθεα και σταματησαν το αρνητικο σερι των 3 ηττων.

Τεραστιο Respect στην 6αδα των λαβωμενων Πετραλωνων που προηγηθηκαν μεχρι και +31 απεναντι στον κακο Αιολο που δειχνει κουρασμενος μετα το εντυπωσιακο του κρεσεντο.

Ερχεται κολασμενη αγωνιστικη με Αχαρνης-Νηαρ και Αγιοι-Γλυκα Νερα............
gspara
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 2
Ισοβαθμες οι 2 ομαδες στην μεση της βαθμολογιας και βασικο στοχο πιστευω να ξεμπερδευουν οσο το δυνατον νωριτερα με την υποθεση παραμονη.Θα πονταρω στην ρεβανς,αφου τα Πετραλωνα εχουν αποδειξει οτι ειναι die hard και βρισκουν τον τροπο να ξεπερνουν τις βασικες απουσιες τους.

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 2
Καιγεται ο Αιολος,αλλα η ΜΕΝ ειναι ανωτερη και δεν την παιρνει για 3η ηττα.

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2
Ηρθε η ωρα για την τιτανομαχια που θα κρινει ή θα παρατεινει την αγωνια για την απευθειας ανοδο.Το +9 των Αχαρνης στον 1ο γυρο δεν θα παιξει ρολο,επομενως στοχος ειναι η παση θυσια νικη,εστω με 1 ποντο.Με την προσθηκη Κουπιδη,η Νηαρ ειναι ομαδα πρωταθλητισμου και για παραπανω κατηγορια και θεωρω εχει τον πρωτο λογο.Ευχομαι να δουμε ενα παιχνιδι-διαφημιση σε αθλητικα πλαισια και να κερδισει ο καλυτερος !!

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
Πολυ κρισιμο παιχνιδι για την αποφυγη της 12ης θεσης του μπαραζ(ή ακομα και του απευθειας υποβιβασμου).Θα πεσουν κορμια,αφου ο Προμηθεας εχει δυσκολοτερο προγραμμα και αν χασει,θα βρεθει με την πλατη στον τοιχο(εχει και 0-2 με Καρεα).Παρολαυτα θα πονταρω στο Ρουφ.

ΑΟ ΚΑΡΕΑ-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1
Και εδω κομβικο παιχνιδι για την ελπιδα στην επιβιωση.Τελευταια ευκαιρια του Κουρου να ξαναμπει στο κολπο.Πιο ποιοτικη ομαδα,αλλα ο Καρεας ειναι σκληροτερος και υπερτερει σε ψηλους.Θα κριθει στο παθος....

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 1
Σπουδαιο ντερμπι με φοντο την 3η θεση.Οι Αγιοι εχουν καλυτερο προγραμμα και αν κανουν το 1-1 (και καλυψουν το -4) κρατανε την τυχη στα χερια τους.

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 1
Ευκολα ο Αστερας.
azeppos
Μετα απο καιρό επιστροφη στις προβλεψεις.....Για να δουμε τι θα δουμε...

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 1 +6
Διαφορετικο αγωνιστικό στυλ αλλα μεσα στο Μαραθώνα δν πιστευω οτι μπορουν τα Πετραλωνα να κερδισουν.

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1 +3
Εξαιρετικό β γύρο κάνει ο Αίολος και ειναι ματς το οποίο μπορει να το χτυπησει..Δν ειναι κ στα καλυτερα της η ΜΕΝ αλλα ειναι πάντα υπολογισιμη..Οριακά τείνω στον ασο...

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2 +4
Για μενα η ΝΗΑΡ είναι η καλύτερη ομάδα και πιστευω πως θα κερδισει..

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1 +5
¨Αλλο ενα ματς που ειναι σημαντικό κ για τις δυο ομάδες.Πλεονέκτημα στο Κουκάκι λογω γηπέδου...

ΑΟ ΚΑΡΕΑ-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1 +7
Παιχνίδι για την αποφυγή υποβιβασμου...Αν κ πιστευω οτι κ οι δυο ομαδες θα πέσουν τελικα..ελαχιστο προβαδισμα στους γηπεδουχους...

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 2 +2
Αλλο ενα ντερμπι με φοντο την 3η θεση.Οι Αγιοι δν ειναι κ στα καλυτερα τους.Τα Γλυκά Νερά δν δείχνουν την ίδια αξιοπιστία στα εκτός έδρας.Παρολα αυτα χρειάζονται μια μεγαλη εκτός έδρας νίκη με ενα σπουδ;ίο αντίπαλο...

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 1 +11
Ευκολα...
bball.gif bball.gif
goodfor
Προβλέψεις.....

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. …..1

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛ……2

ΑΙΟΛΟΣ – ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ…..2

ΑΧΑΡΝΗΣ – ΝΗΑΡ ΗΣΤ…..2

ΚΟΥΚΑΚΙ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ…..1

ΚΑΡΕΑΣ – ΚΟΥΡΟΣ…..1

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ…..1

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ – ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ….. 1
doctor_dru
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 1
Πιο πολύ πείθουν τα Πετράλωνα παρά το μικρό ρόστερ τους. Η έδρα όμως ίσως παίξει ρόλο. Οριακά άσσος

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 2
Ο Αίολος σώπασε μετά το μεγάλο σερί του αλλά δεν έχει ξεμπερδέψει με την παραμονή. Πιο δυνατή η Μεν, το απέδειξε και στο ντέρμπι που έχασε οριακά

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2
Ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν στον Ίλιον και κέρδισαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Ενδιαφέρουσα η μονομαχία των ψηλών(Λίτσος-Μούγιος) αλλά το ντέρμπι θα κριθεί από τα κέφια του Κουπίδη

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
Ισόβαθμοι και οι 2, παλεύουν να αποφύγουν την 12η θέση. Πάω με το Κουκάκι που στην έδρα του παρουσιάζεται καλύτερο

ΑΟ ΚΑΡΕΑ-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 2
Άλλο ένα ντέρμπι με φόντο την παραμονή. Τελευταία ευκαιρία του Κούρου να μπει στο κόλπο (έχει και το εξ αναβολής με Αεκ), ενώ ο Καρέας έχασε ευκαιρία χάνοντας από την Αεκ στην παράταση

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 1
Ντέρμπι για την είσοδο στα πλέι οφ και ίσως και την 3η θέση. Θα στηρίξω τους αθλητικούς γηπεδούχους και την κάλυψη της διαφοράς του 1ου γύρου(+4)

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 1
Από μεγάλη νίκη τα Εξάρχεια που τους έβαλαν πιο δυνατά στο παιχνίδι των πλέι οφ. Εύκολος άσσος και περιμένοντας κάποιο στραβοπάτημα των υπολοιπων...
EAST END
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 1

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 2

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 1

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1

ΑΟ ΚΑΡΕΑ-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 2

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 1

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 1
ΜΙΛΑΝ
Καλησπερα και απο εμενα και τα προγνωστικα μου για σημερα:

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ 1 Στην εδρα του ο Μαραθωνας ειναι παντα φαβορι.

ΑΙΟΛΟΣ - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1 Μεγαλο ντερμπι προβαδισμα στο νημα οι γηπεδουχοι.

ΑΧΑΡΝΗΣ - ΝΗΑΡ-ΗΣΤ 1Χ2 Το μεγαλο ντερμπι της αγωνιστικης ολα ανοιχτα.

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1 καλυτερη ομαδα το Κουκακι πιστευω θα επικρατησει ευκολα.

ΚΑΡΕΑΣ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1 Δυσκολα θεωρω θα αντεξει η τριαδα του Κουρου.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1 Δεν εχουν περιθωριο για αλλη εντος εδρας ηττα οι Αγιοι.

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1 Ευκολα η δυσκολα.

Καλη επιτυχια σε ολες τις ομαδες
GK12
Μαραθωνας - Πετράλωνα 80-62.
Το ματς έγειρε απο πολύ νωρίς προς την πλευρά του Μαραθώνα μιας και φανηκε η ηττα απο τον Κούρο την περασμένη αγωνιστική να ξυπνησε τον εγωισμό των παιχτών του Μαραθώνα.
Μονο στο 1ο δεκάλεπτο η διάφορα έμεινε κοντά στους 6-7 πόντους υπερ των γηπεδούχων οσο δηλαδή κράτησε και η τρομερή αστοχία τους.
στο 2ο δεκάλεπτο το σκορ άνοιξε και έφτασε μέχρι τους +18 για να κλείσει το ημίχρονο με το 41-29.
Το τρίτο δεκάλεπτο ηταν ενας αμυντικός και επιθετικός μονόλογος του Μαραθώνα που δεν άφησε κανένα περιθώριο στα Πετράλωνα και έφτασε την διαφορά μέχρι και στο +36!!!
το τελευταίο δεκάλεπτο ηταν διαδικαστικού χαρακτήρα με δοκιμές όλων των παιχτών.
Τα Πετράλωνα έχουν μια πολύ νεανική ομάδα που αν ειχε δυο καλούς έμπειρους παίχτες θα μπορούσαν να διεκδικήσουν ανετα κατι περισσότερο
ο Μαραθωνας έδειξε για αλλη μια φορα οτι είναι ισως η μοναδική ομάδα στον όμιλο που ειναι ικανη να κερδίσει και να χάσει με την ιδια άνεση ειτε παίζει με τον πρώτο ειτε τον τελευταίο.
gspara
ΑΧΑΡΝΗΣ-ΝΗΑΡ ΗΣΤ 59-68 (13-13,28-34,46-49,59-68).

Ανωτερη η Νηαρ,περασε δικαια και απο το Μενιδι και πλεον ξεπαγωνει σαμπανιες,ετοιμαζοντας παραλληλα τα πλανα της για την Α' Κατηγορια!!Εκει που,οπως την βλεπω,θα ειναι περαστικη!!
Οι ερυθρολευκοι του Καρνεση ειχαν την ποιοτικη υπεροχη και τις λυσεις να ανταπεξελθουν στην σθεναρη ομολογουμενως αντισταση των σκληροτραχηλων Αχαρνης.Η ομαδα του Σουρμελη με υπεπροσπαθεια προσπερασε 56-51 στο 4ο δεκαλεπτο,αλλα εκει Κουπιδης-Μουγιος πηραν την κατασταση πανω τους και με εντυπωσιακο σερι 3-17 οδηγησαν εκ του ασφαλους τη Νηαρ στο 2πλο ανοδου !!

ΔΟΥΒΛΑΝΤΩΝΗΣ-ΚΑΡΑΙΝΔΡΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ
ΒΕΚΡΗΣ-ΜΕΛΕΟΥΝΗΣ
ΦΕΣΚΟΣ-ΚΟΥΠΙΔΗΣ
ΛΙΤΣΟΣ-ΜΟΥΓΙΟΣ

Εντελως νευρικη και αρρυθμη η αναγνωριστικη 1η περιοδος.Ο κοουτς Σουρμελης επελεξε Λαμπροπουλο/Φεσκο για τα μαρκαρισματα Χατζηκωστη/Κουπιδη.Ο Φεσκος εβαζε εμποδια στις διεισδυσεις του Κουπιδη,αλλα ο μεγαλος star της Νηαρ ηταν αδυνατο να αντιμετωπιστει 1vs1 στην περιφερεια.Το δεκαλεπτο εληξε 13-13 με τον Λαμπροπουλο να εχει κανει δυναμικο ξεκινημα για τους Αχαρνης.Πληγμα ομως για τους γηπεδουχους ο τραυματισμος του Βεκρη στο 9' που αποχωρησε οριστικα.

Ο Μουγιος εκανε θραυση στο ξεκινημα της 2ης περιοοδου και με 8 διαδοχικους ποντους,εβαλε τη Νηαρ σε θεση οδηγου (15-21).Οι Αχαρνης γυρισαν την αμυνα τους σε ζωνη,αλλα εκει το 3ποντο του Κουπιδη διαμορφωσε το 19-26.
Οι φιλοξενουμενοι με τον Νικολοη να δινει σιγουρια στο κουμαντο και τον Πατσιο να δινει ενεργεια ερχομενος απο τον παγκο,διατηρησαν χωρις προβλημα την πρωτοπορια(22-30,26-34).
Με βολες του θετικου Καραθανασοπουλου,οι Αχαρνης μειωσαν στο κολακευτικο γι'αυτους 28-34 της αναπαυλας.

Η 3η περιοδος ξεκινησε με το πρωτο 3ποντο του Χατζηκωστη (28-37) αλλα οι Αχαρνης ηταν αυτοι που εδειξαν διαθεση ανατροπης,με χαμηλο σχημα,τον Λιτσο μονο ψηλο και Δουβλαντωνη/Λαπροπουλο πανω σε Χατζηκωστη/Κουπιδη.Μετα απο 9 αστοχα τριποντα στο 1ο ημιχρονο,ηρθε το πρωτο ευστοχο δια χειρος του ανεβασμενου σε αυτο το διαστημα,Δουβλαντωνη(31-37).Ο Λαμπροπουλος συνεχισε να ειναι η σταθεροτερη απειλη των γηπεδουχων και το καρφωμα του Λιτσου μειωσε την διαφορα στο -3 (36-39).Ο Χατζηκωστης ομως ειχε βρει ''καρπο'' και το δευτερο του 3ποντο εδωσε σημαντικη ανασα για το 36-43.
Πολυ θετικος σε αυτο το διαστημα ο Μαγκος που εδωσε λυσεις σε αμυνα/επιθεση.Οι Αχαρνης ειχαν προβλημα κυκλοφοριας απεναντι στην πιεστικη αμυνα της Νηαρ και δυο συνεχομενες φορες υπεπεσαν σε παραβαση 24''.Τελικα με το σκορ 38-46,βρηκαν λυσεις απο Δουβλαντωνη-Λαμπροπουλο και μειωσαν εκ νεου σε 44-46.
Το 3ο τριποντο του Χατζηκωστη απο τα 7,5 μετρα ομως φανηκε να τους κοβει τα ποδια προσωρινα(44-49).Οι Αχαρνης ομως δεν πτοηθηκαν και συνεχισαν την αντεπιθεση τους.Ο Ιγγλεζος μειωσε 46-49 και ετσι εληξε η 3η περιοδος,αφου το 3ποντο του Καραθανασοπουλου μπηκε/βγηκε βασανιστικα αποο το καλαθι.

Οι Αχαρνης μπηκαν δυνατα στην τελευταια περιοδο αποφασισμενοι να παρουν για πρωτη φορα τα ηνια.Ο Ιγγλεζος ανελαβε πρωτοβουλιες σκοραρωντας και κυριως αξιοποιωντας τον Λιτσο.Παραλληλα ο Παυλος Κακουλιδης εκανε φοβερη αμυντικη δουλεια,με αποτελεσμα οι γηπεδουχοι να προηγηθουν 56-51.Εκει ομως εδειξαν να ξεμενουν απο δυναμεις και λυσεις.
Αντιθετα η Νηαρ με τον Μελεουνη να εχει ηδη επιστρεψει ξεκουραστος μετα τα 3 φαουλ του 1ου ημιχρονου,περασε την μπαλα στο ζωγραφιστο.Με 7 ποντους του ασταματητου Μουγιου και 3/4 βολες απο Κουπιδη-Μελεουνη,οι φιλοξενουμενοι προηγηθηκαν 56-61(37')...οριστικα και αμετακλητα.

Ακολουθησε ενα 2λεπτο λαθων κ αστοχιας,με τον Λιτσο να μειωνει 58-61 με 1'04'' για το φιναλε.
Ηταν η ωρα των μεγαλων παιχτων......δηλαδη του Θεμη Κουπιδη!!!Με σημα κατατεθεν τις αυτοκρατορικες προσποποιησεις του,εκτοξευσε την βομβα του αγωνα,διαμορφωσε το 58-64 και καθαρισε.
Νικολοης-Μουγιος με 4/4 βολες καλυψαν και την διαφορα του πρωτου αγωνα(72-81) στα 5''.Οι γηπεδουχοι πηραν ταιμ-αουτ,ο Λιτσος με 1 βολη εγραψε το τελικο 58-67 αλλα και παλι η συνολικη διαφορα ποντων ευνοει τη Νηαρ.Οχι οτι εχει καμμια σημασια,αφου ειναι εξαιρετικα απιθανο να κανει 2 ηττες.

MVP:ΗΛΙΑΣ ΜΟΥΓΙΟΣ......θραυση στις 2 ρακετες απο τον ανικητο σεντερ της Νηαρ με σιγουρο double-double!!!
Αν και στην περιπτωση του τα λογια ειναι περιττα,ο Θεμης Κουπιδης θα αποτελει για πολυ καιρο ακομα μονιμη πηγη πανικου για τις αντιπαλες αμυνες.Αποψε δεν ειχε προβλημα να ευστοχησει στο 3ποντο του αγωνα για γαρνιτουρα!!
Οn fire στο 3ο δεκαλεπτο ο Χατζηκωστης,θετικος ο Νικολοης,εδωσαν λυσεις απο τον παγκο Μαγκος-Πατσιος.

Απο τους Αχαρνης κορυφαιος ο Λαμπροπουλος και πολυ καλος ο Λιτσος.Βοηθησαν Φεσκος-Καραθανασοπουλος στο 1ο ημιχρονο και Δουβλαντωνης-Ιγγλεζος στο 2ο.

ΑΧΑΡΝΗΣ:Λαμπροπουλος 18,Λιτσος 16,Καραθανασοπουλος 8,Δουβλαντωνης 7(1),Ιγγλεζος 6(1),Φεσκος 4,Κακουλιδης Π.
ΝΗΑΡ ΗΣΤ:Μουγιος 25,Κουπιδης 17(3),Χατζηκωστης 9(3),Μελεουνης 5,Νικολοης 5,Μαγκος 5,Πατσιος 2,Καραινδρος.
ΜΙΛΑΝ
Όπως ήταν αναμενόμενο η Νηαρ Ηστ κέρδισε στο Μενιδι και μόνο με θαύμα θα χάσει την απευθείας άνοδο. Από εκεί και πέρα η Αχαρνης θα είναι η δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας και θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα στα μπαράζ ανόδου και μάλλον θα κονταροχτυπηθει με Αγιους Αναργυρους.
Για την πενταδα μάλλον την συμπληρώνουν Γλυκά Νερά και άλλη μια ομάδα (εκεί γίνεται χαμος).
Για την σωτηρια ΑΕΚ Περιστερίου και Κουρος νομίζω δεν προλαβαινουν και θα γίνει μεγάλη μάχη για την άλλη θέση με ποιο πιθανή ομάδα τον Προμηθεα Χαλανδρίου που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.
ZARKO PASPALI
QUOTE (ΜΙΛΑΝ @ Mar 3 2019, 12:56 ) *
Όπως ήταν αναμενόμενο η Νηαρ Ηστ κέρδισε στο Μενιδι και μόνο με θαύμα θα χάσει την απευθείας άνοδο. Από εκεί και πέρα η Αχαρνης θα είναι η δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας και θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα στα μπαράζ ανόδου και μάλλον θα κονταροχτυπηθει με Αγιους Αναργυρους.
Για την πενταδα μάλλον την συμπληρώνουν Γλυκά Νερά και άλλη μια ομάδα (εκεί γίνεται χαμος).
Για την σωτηρια ΑΕΚ Περιστερίου και Κουρος νομίζω δεν προλαβαινουν και θα γίνει μεγάλη μάχη για την άλλη θέση με ποιο πιθανή ομάδα τον Προμηθεα Χαλανδρίου που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.


Ξέρει κανείς γιατί ο Αστέρας δεν είχε κόσμο ;
gspara
QUOTE (ZARKO PASPALI @ Mar 3 2019, 16:00 ) *
Ξέρει κανείς γιατί ο Αστέρας δεν είχε κόσμο ;

Κεκλεισμενων των θυρων ολα τα τμηματα του,μεχρι τελος της σεζον.
ZARKO PASPALI
QUOTE (gspara @ Mar 3 2019, 16:01 ) *
Κεκλεισμενων των θυρων ολα τα τμηματα του,μεχρι τελος της σεζον.



Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Πιστεύω ότι άργησε η ΕΣΚΑ, έπρεπε να το είχε κάνει από καιρό. Δεν έμαθε από τα περυσινά ευτράπελα σε Μαρκόπουλο και Δάφνη. Ωραίο να έχει κόσμο το γήπεδο αλλά μπυρες, τσιγάρα και τρομοκρατία στις κερκίδες δεν είναι ερασιτεχνικος αθλητισμός.
gspara
Απροσμενες εξελιξεις στον Αστερα Εξαρχειων και λυση συνεργασιας με κοουτς Μαζαρακη.........και λεμε απροσμενες γιατι η ομαδα,παρα τα συνεχη προβληματα απουσιων,ηταν μεσα στους στοχους της με καλα ρεκορ απεναντι στους βασικους ανταγωνιστες.
gspara
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2
Σε δυσκολη θεση ο Προμηθεας,με την πιθανοτητα του μπαραζ να ειναι ορατη.Οι Αχαρνης μπορει να μην εχουν την καλυτερη ψυχολογια και να μην εχουν ουσιαστικο βαθμολογικο κινητρο,αλλα δεν θα χαριστουν.

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 2
Ετοιμαζει τα πλανα του για την επομενη χρονια ο Κουρος.Ο Αστερας με χεντ κοουτς Δημητρη Δανιηλ πλεον,θα νικησει για να διατηρηθει στην 5αδα.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1
Μετραει αντιστροφα για την φιεστα η Νηαρ.Ο Αιολος ετοιμαζετε για τον τελικο της επομενης αγωνιστικης.

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ-ΑΟ ΚΑΡΕΑ 1
Καιγεται ο Καρεας αλλα η αποστολη του ειναι δυσκολη.Ο Μαραθωνας λογικα θα ντουμπλαρει για να παιξει τα ρεστα του στα 2 ντερμπι που ακολουθουν.

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π.-ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 2
Απειρα μπραβο στην μαχητικοτατη ΑΕΚ που κραταει ψηλα την αξιοπιστια του πρωταθληματος.Θελει προσοχη το ματς για τους Αγιους,αλλα δεν πιστευω να χυσουν την καρδαρα τωρα που ανεβηκαν στην 3η θεση.

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1
Η ΜΕΝ πληρωνει τις απουσιες του Τσερωνη μεσα στην χρονια και εχει μεινει πισω στην μαχη για εισοδο στα πλει-οφ.Τα Πετραλωνα πιστευω αν νικησουν τα 2 απο τα 3 ματς στο Ρουφ εξασφαλιζουν την παραμονη.Οσοι εχουν απομεινει θα παλεψουν και πιστευω τωρα θα κανουν το μεγαλο βημα.

ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ-ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1
Τριτη φορα που θα συναντηθουν οι 2 ομαδες με το σκορ 1-1 και καμμια νικη γηπεδουχου.Τα Γλυκα Νερα ειναι σε κακο φεγγαρι αλλα ηρθε η ωρα να σταματησουν το αρνητικο σερι.Το ματς βεβαια δεν θα ειναι ευκολο αφου το Κουκακι καιγεται.
goodfor
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΑΧΑΡΝΗΣ…2
Μαζεύει τα κομμάτια του και συνεχίζει.

ΚΟΥΡΟΣ – ΥΠΕΡΟΧΗ…2
Συνήθως η αλλαγή προπονητή έχει καλά αποτελέσματα ,εξ άλλου ο coach
Δανιήλ την ξέρει καλά την ομάδα του.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ – ΑΙΟΛΟΣ…1
Δεν θα είναι πολύ εύκολο θα ιδρώσει λίγο.

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ – ΚΑΡΕΑΣ…1
Εντος δεν έχει πρόβλημα αν και ο ΚΑΡΕΑΣ είναι μαχητικός.

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ…2
Καιρός να σοβαρευτούμε.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. – ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ…1
Το ωραιότερο παιχνίδι του ομίλου.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΚΟΥΚΑΚΙ…1
Με τον γηπεδούχο.
EAST END
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΑΧΑΡΝΗΣ…2

ΚΟΥΡΟΣ – ΥΠΕΡΟΧΗ 1

ΝΗΑΡ ΗΣΤ – ΑΙΟΛΟΣ…1

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ – ΚΑΡΕΑΣ…1

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ…2

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. – ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ…1

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΚΟΥΚΑΚΙ…1
gspara
ΑΟ ΚΑΡΕΑ ΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 1
Αναβληθηκε λογω της απωλειας του πατερα του κοουτς Σουφλα.Ασσος για οταν γινει,παω με την αναγκη.

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
Μπασκετικο ξυλο και χαμηλο σκορ περιμενουμε σε αυτο τον αγχωτικο τελικο επιβιωσης.Και οι 2 ομαδες υστερουν σε ισοβαθμια με τον Καρεα,επομενως η νικη ειναι μονοδρομος.Ο Προμηθεας ειχε νικησει με +4 στον πρωτο αγωνα και εδω ισως κριθει ακομα πιο οριακα.

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 1
Ακομα ενα βημα πιο κοντα στην παραμονη.

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 1
Δυο νικες θελει η Νηαρ για να σφραγισει και τυπικα την ανοδο.Η ΜΕΝ αν θελει να ξαναμπει στο κυνηγι των πλει-οφ πρεπει να κανει την υπερβαση και να καθυστερησει για λιγο τους πρωταθλητες.

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 1
Με το μυαλο στα πλειοφ οι Αχαρνης.Τα Γλυκα Νερα σε παρατεταμενη καμψη,με αμφιβολη πλεον και την εισοδο στα πλει-οφ.Οι φιλοξενουμενοι εχουν μεγαλυτερο βαθμολογικο κινητρο αλλα κ παλι μου φαινεται δυσκολο το 2πλο στο Μενιδι.

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1
Πολλα με λιγα.

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1
Πολυ κρισιμο παιχνιδι με φοντο τα πλει-οφ.Αν κανουν το 2-0 τα Εξαρχεια αγκαλιαζουν την 4η θεση.Ο Μαραθωνας παιζει την μεγαλη του ζαρια για να βαλει φωτια στην 5αδα.Παιχνιδι ανοιχτο σε καθε αποτελεσμα....
goodfor
ΑΟ ΚΑΡΕΑ ΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ…2

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ…1

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ…1

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ…2

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ…1

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ…1

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ…1
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.