Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ 2018-19 (1ος Όμιλος)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Paragodas
Καλημέρα σε όλους τους φίλους.. Μια ενδιαφέρουσα αγωνιστική σήμερα....Ας δώσω κι εγώ τις προβλέψεις μου...

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ-ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 2
Ο Μαραθώνας θέλει να κερδίσει για να έχει αντίκρισμα η νίκη της προηγούμενης εβδομάδος αλλά θα στηρίξω την ομοιογένεια των Γλυκών Νερών.

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 1
Αν δεν κερδίσει και σήμερα...πότε?

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1
Με την έδρα και την καρδιά και ψυχή των γηπεδούχων.

ΑΟ ΚΑΡΕΑ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2
Περίεργο παιχνίδι με 2 ομάδες που έχουν τελείως διαφορετικό στυλ μπάσκετ. Θα πάω με το 2πλό και την μεγαλύτερη εμειρία που έχει ο Προμηθέας.

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 1
Εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν οι γηπεδούχοι.

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1
Θεωρώ καλύτερα ομάδα τους Αγίους. Αν θέλουν να κάνουν κάτι παραπάνω κερδίζουν σήμερα και ετοιμάζονται για το derby Με τη Νήαρ την επόμενη αγωνιστική.

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 1
Το πιο ωραίο παιχνίδι για σήμερα. Λέω να πάω αφού είναι και στο κέντρο. Θεωρώ ότι θα επικρατήσουν οι γηπεδούχοι γιατί το θέλουν. Νήαρ απ οτι έχω μάθει δεν αποδίδει κάτι φοβερό μέχρι στιγμής.

Καλά παιχνίδια σε όλους με υγεία....!!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
tarx_12

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ-ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 1


ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 2

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1

ΑΟ ΚΑΡΕΑ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2


ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 1


ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1


ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 1

doctor_dru
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ-ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 2
Από σημαντική νίκη ο Μαραθώνας, αλλά έχοντας παρακολουθήσει και τις 2 ομάδες, θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι είναι ελαφρώς ανώτεροι

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 2
Χωρίς νίκη και οι 2. Πιο καλό ρόστερ ο Κούρος, πιο ομάδα μοιάζει η Αεκ. Πάω με την έκπληξη

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1
Ντέρμπι. Σχεδόν ισοδύναμες ομάδες

ΑΟ ΚΑΡΕΑ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
Ανεβασμένη ψυχολογία ο Προμηθέας αλλά ο Καρέας δύσκολα θα χάνει εντός

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 1
Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, θα επικρατήσουν όπως και στο κύπελλο. Ίσως όχι τόσο εύκολα όμως..

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1
Δεν τους παίρνει τους Αγίους να χάσουν 2ο ντέρμπι εντός

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 1
Ντέρμπι. Πολύ ενδιαφέρον ματς ανάμεσα σε 2 ομάδες που κοιτάνε ψηλά. Ποντάρω στα Εξάρχεια για να πάρουν το 1ο ντέρμπι για φέτος μπροστά στον κόσμο τους
rudy91

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ-ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 1
Ευκολα ο Μαραθωνας,τα γλυκα νερα δεν εχουν παιξει σε δυσκολη εδρα ακομα και δεν εχουν τυχη!

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 1
Αδικειται ο Κουρος απο τα αποτελεσματα εως τωρα

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1
Λογικα

ΑΟ ΚΑΡΕΑ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2
Καλη ομαδα ο προμηθεας δεν κανει τετοιες ηττες

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 1
Ευκολα

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1
Derby.παμε με εδρα

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 1
Η Νηαρ θα κανει αρκετες ηττες εκτος εδρας
Gkouts_11
Μαραθώνας Γλυκά Νερά 72 51 !!
goodfor
B’ ΕΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ .4η αγωνιστική .1ος ΟΜΙΛΟΣ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ- ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 80-81 Ματσάρα στου Στρέφη.Η Υπεροχή ηταν καλύτερη στα 36 λεπτά του παιχνιδιού δεν μπορούσε όμως να ξεφύγει στο σκορ & το πλήρωσε. Βροχή τα τρίποντα & οι δευτερεύοντες αιφνιδιασμοί .Η Νηαρ εκμεταλευτηκε την υπεροχή της στους ψήλους και με καθαρό μυαλό έκλεψε το παιχνίδι. Δεκάλεπτα καθαρά Α 16 - 11, Β 24 - 25 Ημίχρονο 40 - 36. Γ 23 - 23 & Δ 17 - 22.
GK12
Μαραθωνας - Γλυκα Νερα 72-51.
Εμφατική νίκη για τον Μαραθώνα που θα μπορούσε άνετα να ειχε κερδίσει και με +30 shot.gif shot.gif shot.gif
Δεν ξέρω αν έλειπε κάποιος από τα γλυκά νερά σήμερα αλλά όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν είχαν καμία τύχη σε μια απο τις δυνατότερες έδρες της κατηγορίας που μαζεύει σχεδόν πάντα +150 φιλάθλους.
Απο το Μαραθώνα φάνηκε να είναι σχεδόν ολοι οσοι έπαιξαν σε καλή βραδιά.
Τα γλυκα νερά μετα το πρώτο δεκάλεπτο άρχισαν σταδιακά να χάνουν επαφή με το σκορ και προς το τελος του 3ου δεκαλεπτο το σκορ ηταν συνέχεια 20-25 ποντους
Σε γενικες γραμμές ομως παρα την μεγαλη σε έκταση ήττα νομίζω οτι ειναι μια ομάδα δυνατή που θα κάνει ζημιες στην πορεία!
καλη συνέχεια σε ολους με υγειά.
lalakill
Σε ενα πολυ δυνατο με γρηγορο ρυθμο ματσακι στου στρεφη η νηαρ απεδρασε με το διπλο..Ο αστερας ειχε την υπεροχη για 35 λεπτα ειδικα στην αρχη πεζοντας γρηγορα και με τους Αρβανιτη Μιχαηλιδη σε πολυ καλη μερα..ειδικα ο Αρβανιτης για μενα ηταν ο κορυφαιος του Αστερα..στο δευτερο ημιχρονο,στην τριτη περιοδο η διαφορα εφτασε την μεγιστη τιμη της αν 8υμαμε καλα 11 ποντους..αλλα καπου εκει μηλισε η εμπειρια και η κλαση των παικτων της Νηαρ..Χατζηκωστης και ο φοβερος Μαγκος με πολυ δυσκολα και παλικαρισια καλαθια οδηγησαν την νηαρ την πολυ σπουδαια νικη σε ενα ματς με πολυ ομορφη ατμοσφαιρα απο τους φιλους του Αστερα..απο τα Εξαρχεια κορυφαιος ο Αρβανιτης πολυ καλη δουλεια ο Μιχαηλιδης ειδικα στο πρωτο ημιχρονο,τρυπωσε την αμυνα της νηαρ με τα μπασιματα του..Καλοι ο Πλουτεσκι και Στασινοπουλος..Απο την νηαρ κορυφαιος ο μαγκος με μεγαλα καλα8ια απο κοντα χατζηκωστης,καλος ο Μουγιος ειδικα στο δευτερο ημιχρονο(εκλεψε την μπαλα 2 φορες και βγηκε στον αιφνιδιασμο μονος του!!) αν κ στο πρωτο ημιχρονο ο αστερας τον ειχε κλισει πολυ καλα στο ποστ..πολυ καλος και ο μελεουνης ειδικα στο πρωτο ημιχρονο..Ενα παιχνιδι που κατα την γνωμη μου ο Αστερας το ειχε το χερι του...αλλα η νηαρ μιλησε στο τελος..ευχαριστω τις δυο ομαδες για το παιχνιδι που μας χαρισαν..! shot.gif shot.gif
pain of salvation
ΚΟΥΚΑΚΙ-ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 58-64.

Άσχημο τρίτο δεκάλεπτο που μας έκανε να κυνηγάμε διαφορές -10.
Χωρίς συγκέντρωση στην ομαδική άμυνα και χωρίς νόημα hero ball στην επίθεση.
Πήγαμε να κλέψουμε το ματς στο τέλος,αλλά δεν το αξίζαμε.
Μπράβο στον Ταύρο για τη νίκη,είχαν περισσότερο πάθος και Αφαλίδη.
Κακή ήττα. Θέλει προσπάθεια,γιατί,πρέπει να μαζέψουμε συντρίμμια και να γίνουμε ομάδα.

Κουκακάρα
Gluka Nera BC
ΜΕΣ Μαραθώνα- ΓΣ Γλυκών Νερών 72-51 (38-27)
http://www.gsgn.gr/single-post/2018/10/29/...%84%CF%84%CE%B1
Paragodas
Καλημέρα σε όλους τους φίλους,

Παιχνίδι με απίστευτη εξέλιξη, εναλλαγές στο σκόρ, μπασκετικό πλουραλισμό και κλίμα που μόνο στο ΣΤΡΕΦΗ επικρατει θαυμάσαμε προχθές μεταξύ Αστέρα και ΝΗΑΡ. Θα έλεγα οτι πραγματικά η ΝΗΑΡ έκλεψε τη νίκη από τους γηπεδούχους καθώς πέρασε μπροστά πρώτη φορά στο σκόρ στο 38:30 και παρέμεινε εκεί μέχρι το τέλος.
Νευρικό ξεκίνημα και απο τις 2 ομάδες με τον Αστέρα μετά τα μισά του 1ου δεκαλέπτου να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα... Με τον ίδιο ρυθμό κύλισε και το 2ο δεκάλεπτο με τον Αστέρα να προηγείτε με 4 πόντους στο τέλος του ημιχρόνου. 40-36 αν θυμάμαι καλά.
Στο δεύτερο ημίχρονο με κύριο εκφραστή το no6 καθώς έβαλε 4 τρίποντα αν θυμάμαι καλά οι γηπεδούχοι ξέφυγαν και με 11 πόντους αλλά κάπου εκεί η ΝΗΑΡ αφυπνίστηκε. O coach Καρνέσης άνοιξε το rotation σκλήρυνε η άμυνα και η διαφορά άρχισε να μικραίνει. Μπαίνουμε στο τελευταίο 3λεπτο του αγώνα και πραγματικά εκεί φάνηκε η προσωπικότητα και η εμπειρία τών Χατζηκωστή, Μούγιου που σε βοήθεια με Μάγκο, Τσαντήλα, Ρεντίφη έφεραν το παιχνίδι στον πόντο. Δευτερόλεπτα πριν το τέλος μάγκος ευστοχεί σε 2 βολές, κάνει επίθεση ο Αστέρας αλλά ο εκπληκτικός μέχρι εκείνη την ώρα Στασινόπουλος αστοχεί στη 1 βολή. Απομένουν 2,6 για τη Νήαρ. O coach Καρνέσης καλεί ταιμ ουτ βάζει στο out τον Τσαντήλα ο οποίος δίνει στον Μούγιο αυτός κρατάει την μπάλα και εκεί κάπου τελείωνει το παιχνίδι.

Εξαιρετικό παιχνίδι και απο τις 2 ομάδες με φοβερό κλίμα μου έκανε εντύπωση που στο τέλος οι παίχτες της Νηαρ μιλούσαν ακόμη και με τα παιδιά απο την Κερκίδα των Εξαρχείων.

Από τα Εξάρχεια πολύ καλοί Πλουτέσνκι, Στασινόπουλος και το no6 που πραγματικά πήγε να πάρει το παιχνίδι μόνος του.
Από τους νικητές Χατζηκωστής Μούγιος σε άλλο επίπεδο χωρίς να υστερούν και οι υπόλοιποι.

Για το τέλος αφήνω τον Man of the Match κατά την αποψή μου: Είναι ο play maker της Νηαρ Νικολόης ο οποίος πραγματικά κράτησε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι όση ώρα δεν είχαν αφυπνιστεί οι υπόλοιποι.Έκανε τα πάντα απλά στο τέλος ατύχησε να βγει με 5 φάουλ. biggrin.gif rolleyes.gif

Συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες αλλά και στον κόσμο για τη συμπεριφορά του. Καλή συνέχεια και στους 2..... laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
gspara
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 2
Δυνατο παιχνιδι στο Παπαδακης αναμεσα σε πολυ εμπειρα ροστερ.Ο Αστερας περασε χωρις επιτυχια μια 3αδα ψυχοφθορων derby και δεν του αξιζει η βαθμολογικη του θεση.Ηρθε η ωρα για ανακαμψη....

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 2
Το μεγαλο ματς της αγωνιστικης.Η Νηαρ με οπλα την ποιοτητα και την εμπειρια της θελει να διατηρησει το αηττητο μεχρι την τιτανομαχια με Αχαρνης.Οι νεανικοι Αγιοι ψαχνουν μια μεγαλη εκτος εδρας νικη για να ρεφαρουν και θα πονταρω στο ταλεντο τους.Τιτανομαχια Μουγιου-Αθανασακη σε εναν ομιλο γεματο με σεντερ παραπανω κατηγοριων!!

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2
Επικινδυνη εξοδος για τους αηττητους Αχαρνης απεναντι στον Αιολο του διαστημικου Αφαλιδη που εσπασε το ροδι και περιμενει με ανεβασμενη ψυχολογια.Παρολαυτα θα πονταρω στην ανωτεροτητα των φιλοξενουμενων.....

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π.-ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2
Οριακες ολες οι ηττες της μαχητικης ΑΕΚ με αποκορυφωμα την παραταση στην Αναβυσσο.Ο Μαραθωνας θελει να συνεχισει την ανοδικη του πορεια και εχει προβαδισμα.Κλειδι ο ρυθμος και το ματσαρισμα Γκοτση-Μαρκου.

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1
Πολυ δυνατοι οι γηπεδουχοι θα επιστρεψουν στις νικες.

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1
Εστω δια πυρος και σιδηρου εκανε σεφτε ο Κουρος απεναντι στην ουραγο ΑΕΚ και πηρε ανασα ψυχολογιας.Δεν πειθει ομως ακομα και στο κατηφορικο Ρουφ ο εμπειρος κορμος του θα εχει δυσκολο εργο απεναντι την νεανικη και ταχυτατη παρεα του Τσιτουρα.

ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ-ΑΟ ΚΑΡΕΑ 1
Αμφιρροπη μαχη αναμεσα σε 2 ομαδες που ψαχνουν να σταθεροποιησουν την αποδοση τους ωστε να κοιταξουν τα ψηλα στρωματα της βαθμολογιας.Προβαδισμα στην εδρα τους οι γηπεδουχοι.
EAST END
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 2

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 2

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π.-ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1

ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ-ΑΟ ΚΑΡΕΑ 1
tatum0
Καλησπέρα και από μένα!
Νέος στο φόρουμ, είπα να δώσω και εγώ τα προγνωστικά για την φάση!

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 1 (Δύσκολα πολύ, αλλά πιστεύω θα το παλέψει ο Προμηθέας)

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΝΟ ΒΕΤ

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2 (Δεν έχω εικόνα)

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π.-ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2 (Μέσα στην ρακέτα θαχει πρόβλημα η ΑΕΚ)

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1 (+10)

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1 (+10)

ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ-ΑΟ ΚΑΡΕΑ 2 (Δύσκολο ματς)
Paragodas
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους, πολύ ωραία παιχνίδια περιλαμβάνει και το σημερινό πρόγραμμα...

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 1
Κλειστό παιχνίδι περιμένω εδώ. Και οι 2 ομάδες έχουν χάσει έδαφος πιστεύω όμως οτι οι γηπεδούχοι πολύ οριακά αλλα θα επικρατήσουν. Σημαντικό στοιχείο θα είναι η άμυνα.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 1
Πιστεύω οτι με την εμπειρία της η ΝΗΑΡ θα πάρει έστω και δύσκολα το ροζ φύλλο.

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2
Ανώτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι.

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π.-ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1
Θεωρώ πως ήρθε η ωρα νίκης για τους γηπεδούχους.

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1
Το θέλει η ΜΕΝ για να συνεχίσει την καλή της πορεία.

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1
Ο Κούρος στα εκτός έδρας δεν πήθει. Η Αναγέννηση θα επιβάλει το ρυθμό της και θα πάρει τη νίκη.

ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ-ΑΟ ΚΑΡΕΑ 1
Περίεργο παιχνίδι θα στηρίξω τους γηπεδούχους απο έμπνευση.

Καλά παιχνίδια σε όλους με υγεία...!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
doctor_dru
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 2
Η Υπεροχή έβγαλε τα ντέρμπι χάνοντάς τα στις λεπτομέρειες. Σιγά σιγά θα έρθουν και οι νίκες

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 1
Ντέρμπι ανάμεσα σε 2 ομάδες που θα κυνηγήσουν την άνοδο και τα πλέι οφ. Πλήγμα για την Νήαρ η απουσία του κόσμου της, μεγάλη μονομαχία στους ψηλούς με Μουγιο-Αθανασάκη

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2
Ο Αίολος έκανε την πρώτη του νίκη αλλά δύσκολα θα τις διπλασιάσει σήμερα. Οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι και πιο ποιοτικοί όμως

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π.-ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2
Ο Μαραθώνας με διέψευσε και σίγουρα παρουσιάζει καλύτερη εικόνα από την 1η αγωνιστική που τον είδα. Η Αεκ είναι καλύτερη του αναμενομένου,παλεύει όλα τα ματς, αλλά δεν έχει καταφέρει να κάνει σεφτέ

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1
Δυνατή η ΜΕΝ, ειδικά στην έδρα της. Θα επιστρέψει στις νίκες απέναντι στο αξιόμαχο Κουκάκι

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1
Σε πιο καλή κατάσταση δείχνουν τα νεανικά Πετράλωνα, παρόλο που οι 2 ομάδες είναι ισόβαθμες

ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ-ΑΟ ΚΑΡΕΑ 1
Ντέρμπι. Τα Γλυκά Νερά απογοήτευσαν την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά θα τους δώσω προβάδισμα στην έδρα τους
lalakill
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 2
ειμαι σιγουρος 8α δω πολυ καλο και σκληρο ματς παω με το διπλο..εξαρχεια πιο γρηγορη ομαδα

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 1
Ντέρμπι ανάμεσα σε 2 ομάδες που θα κυνηγήσουν την άνοδο. Νηαρ της δινω ενα ελαφρυ προβαδισμα

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2
Ο Αίολος έκανε την νικη την προηγουμενη εβδομαδα,αλλα πιστεω η ομαδα του κοουτς Σουρμελη 8α επικρατησει,υπαρχει διαφορα μπασκετικης ποιοτητας

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π.-ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2
διπλο λογω Μακη Μαρκου μονο!!!

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1
Δυνατή η ΜΕΝ, ευκολα η δυσκολα

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 2
Αμα θελει να ελπιζει για κατι καλυτερο πρεπει να φυγει αποψε με το διπλο

ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ-ΑΟ ΚΑΡΕΑ 1
Ντέρμπι. δυνατες και σκληρες ομαδες παω με εδρα

Περιμενουμε δυνατα παιχνιδια....Ας γραψουμε ο καθενας οτι μπορει το βραδυ...αφου η εσκα μας εχει παρατησει και δεν ανεβαζει τιποτα shot.gif shot.gif shot.gif

gspara
ΑΙΟΛΟΣ-ΑΧΑΡΝΗΣ 53-64 (14-27,31-31,43-45,53-64).

Παρα την διαστημικη τους 1η περιοδο,οι Αχαρνης εφτυσαν αιμα για να λυγισουν την σθεναρη αντισταση του ψυχωμενου Αιολου.Το ματς πηγε στην κοψη του ξυραφιου μεχρι το 33'-34' αλλα καπου εκει μιλησε η ποιοτητα/πληροτητα της ομαδας του Σουρμελη που με κορυφαιους Λαμπροπουλο-Καραθανασοπουλο,εκανε το 5/5 και διατηρηθηκε στην κορυφη της βαθμολογιας μαζι με τη Νηαρ Ηστ.

ΧΙΝΗΣ-ΔΟΥΒΛΑΝΤΩΝΗΣ
ΜΑΜΟΥΝΗΣ-ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΡΑΔΙΤΣΑΣ-ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΚΟΥΡΟΣ-ΒΕΚΡΗΣ
ΑΦΑΛΙΔΗΣ-ΛΙΤΣΟΣ

Πολυ καλα διαβασμενοι μπηκαν οι Αχαρνης και το ζον-πρες του Σουρμελη δημιουργησε μεγαλα προβληματα στο κατεβασμα της μπαλας απο πλευρας γηπεδουχων.
Επιθετικα ο Λαμπροπουλος εκανε πραματα και θαματα(12 ποντοι στην 1η περιοδο) και με συμπαραστατη τον επισης ζεστο Βεκρη,οδηγησαν στο αρχικο 11-20.Οταν μαλιστα μπηκε στην εξισωση και ο Καραθανασοπουλος η διαφορα επιασε την μεγιστη τιμη της(11-25).Η μεγαλυτερη ζημια που εκανε ομως ο Λαμπροπουλος,ηταν οτι πηρε γρηγορα το 2ο φαουλ του Αφαλιδη.

Στο 2ο δεκαλεπτο ο ρυθμος του αγωνα επεσε,η μαλλον για να το πω πιο σωστα το κοντερ των Αχαρνης μηδενισε και μπηκαν καπακια στα καλαθια.Οι φιλοξενουμενοι χαρακτηριστικα πετυχαν μολις ενα 2ποντο σε αυτο το διαστημα με τον Γραμμενο και αλλες 2 βολες μεσα σε πληθος αστοχων.
Ο Αιολος με Ραδιτσα-Αφαλιδη στον παγκο δεν μπορεσε να το εκμεταλλευτει αρχικα και απλα μειωσε 19-27 με προσπαθειες του Μαχιμογλου.
Στα τελευταια ομως λεπτα πριν την αναπαυλα,η αμυνα των γηπεδουχων εγινε πιο πιεστικη και οδηγησε σε συνεχομενα λαθη τους Αχαρνης.Με την επανεισοδο Ραδιτσα-Αφαλιδη,η διαφορα ροκανιστηκε και τελικα με λειαπ του Χινη και 1/2 βολες του Σκουρου,ο Αιολος ισοφαρισε 31-31 με την ληξη του ημιχρονου.

Οι Αχαρνης μπηκαν αποφασισμενοι να καθαρισουν στην 3η περιοδο και με 3ποντο του Λαμπροπουλου ξεφυγαν προσωρινα 33-38.Ο Αιολος ομως το ειχε πιστεψει και με 3ποντο του Μαμουνη προηγηθηκε για μοναδικη φορα στο παιχνιδι με 40-38.
Οι γηπεδουχοι κολλησαν για λιγο.Αιτια η ξεκουραση Ραδιτσα-Αφαλιδη και οι αυτοκαταστροφικες τασεις του Καραδημα που αποβληθηκε μεσα σε ελαχιστα δευτερολεπτα με αντιαθλητικο+τεχνικη ποινη.
Οι Αχαρνης συνεχισαν να πετανε στον καδο τις ελευθερες βολες και δεν προηγηθηκαν περισσοτερο απο το 40-44.Η 3η περιοδος εληξε 43-45 με καλαθι του Στασινοπουλου.

Αστοχια και νευρικοτητα στα πρωτα 3 λεπτα της 4ης περιοδου με το σκορ να διατηρειται στα ιδια επιπεδα(44-46).
Το 4ο φαουλ του Αφαλιδη αναγκασε τον Κλημη να γυρισει την αμυνα σε ζωνη και να ακολουθησει τους φιλοξενουμενους.Το 5ο φαουλ του Μαχιμογλου αποδεκατισε ακομα περισσοτερο τον Αιολο που υπολειποταν,ετσι κι αλλιως,σε βαθος παγκου.

Εκει μιλησε ο Καραθανασοπουλος,οργανωτικα και εκτελεστικα(2 τριπ) και οι Αχαρνης ετρεξαν σερι 0-9 για να προσπερασουν 44-55.
Ο αλυγιστος Αιολος ομως δεν τα παρατησε και με 3ποντα του Μαμουνη ξαναεγινε απειλητικος.....53-57.
Το μεγαλο 3ποντο ομως του Λαμπροπουλου(53-60) εκοψε τα ποδια των γηπεδουχων.Στην αμεσως επομενη επιθεση μαλιστα ο Λαμπρπουλος μας χαρισε το χαιλαιτ της αναμετρησης,με εντυπωσιακο φολοου στην στρατοσφαιρα ohmy.gif επειτα απο αστοχο 3ποντο του Ιγγλεζου(53-62).

MVP---ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
Σε φοβερη φορμα ο νεαρος γκαρντ,πραγματοποιησε αλλη μια εντυπωσιακη εμφανιση που περιελαμβανε τα παντα.Μεγαλα καλαθια,ενεργεια και φοβερες αμυνες με αποκορυφωμα το μπλοκαρισμα του Ραδιτσα στην τελευταια περιοδο.
Απο κοντα ο Καραθανασοπουλος με καταλυτικη ειδικα παρουσια στο ξεκολλημα των τελευταιων λεπτων.
Γιγαντας στο τελευταιο 15λεπτο ο Λιτσος που ανεβασε την αποδοση του και κατεβασε ρολα στην αμυνα,ανανεωνοντας παραλληλα πληθος επιθεσεων στην επιθεση.Σταθεροτατος ο Δουβλαντωνης που ειχε εξαιρετικη παρουσια οργανωτικα και φοβερη 1η περιοδο ο Βεκρης.

Πολλα Συγχαρητηρια αξιζουν και στην ομαδα του Κλημη που καταφερε να κοντραρει στα ισα ενα απο τα μεγαλα φαβορι για ανοδο.
Πραγματικα συγκινητικοι Αφαλιδης-Ραδιτσας,ηταν στιγμες που τα εβαζαν μονοι τους εναντιον πεντε!!Παλεψαν Μαμουνης-Χινης-Μαχιμογλου,ενω ταλαιπωρησε αφανταστα στην αμυνα τον Ιγγλεζο ο Στασινοπουλος.
doctor_dru
ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ - ΚΟΥΚΑΚΙ 57-62 (29-28)

Μέτριο ματς ποιοτικά αλλά μας κράτησε σε εγρήγορση με το προβάδισμα να αλλάζει αρκετές φορές στην τελευταία περίοδο. Οι 2 ομάδες
πήγαιναν χέρι χέρι και η 3η περίοδος ολοκληρώθηκε 44-43. Οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα σερί 6-0 με 2 τρίποντα του Αντωνόπουλου
που τους έφερε στο +7, 8 λεπτά πριν το τέλος. Μετά το τάιμ άουτ το Κουκάκι δεν το έβαλε κάτω και με αιχμές του Μοσχονά και Σιδερη
ροκάνισε την διαφορά. Η Μεν πήγε σε αρκετές βιαστικές επιθέσεις στα τελευταία λεπτά και δυσκολευόταν να σκοράρει (7 πόντους στο
τελευταίο 8λεπτο).Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πιο ψύχραιμοι στο τέλος, περιόρισαν τον Τσερώνη και σφράγισαν την μεγάλη τους νίκη
με τρίποντο του Μοσχονά λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν Τσερώνης και Αντωνόπουλος, ενώ από τους νικητές Μοσχονάς, Σιδερής και Καμπέρης,Κατεβατης με
πολύ δουλειά στην άμυνα.
pain of salvation
...με πρόλαβε ο Ντρου.
Εντάξει Καμπέρη?

Σημαντικό διπλό για τη ψυχολογία κυρίως. Νίκη που βασίστηκε στο ένστικτο των αρχηγών,σε συνδυασμό με το πάθος στην άμυνα της ομάδας(...άντε και στην βιασύνη του αντίπαλου).

Περαστικά Χάρη.
komazec
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ-ΚΑΡΕΑΣ 68-51

Με χαρακτηριστική ευκολία...
lalakill
Προμηθεας-Αστερας 2+10 Ο αστερας μεσα σε μια πολυ ομορφη ατμοσφαιρα που δημιουργησαν οι οπαδοι του επικρατησε μεσα στο χαλανδρι επι του προμηθεα..με πολυ καλη εμφανιση,πολυ καλη κυκλοφορια της μπαλας πολλα τριποντα και μυαλομενο παιχνιδι η ομαδα του κοουτς Μαζαρακη με κορυφαιους την μαγικη τετραδα των Αρβανιτη-Πλουτεσκι-Στασινοπουλου-Μιχαηλιδη ηταν μπροστα στο σκορ απο την δευτερη περιοδο μεχρι το τελος..Πολυ ωραιες συνεργασιες και καποιες πολυ ωραιες φασεις μας χαρισαν οι δυο ομαδες..Προμη8εας το ειχα πει και παλιοτερα το λεω κ τωρα ομαδα με πολυ εμπειρα παιδια ποιοτητα αλλα κατ εμε λιγο αργη ομαδα και σε σετ παιχνιδι δεν εβρισκε λυσεις..ικορυφαιος ο Τριχιας για ακομη ενα παιχνιδι αλλα αρκετα μονος..απο κοντα Αρτουσενκο Καρακωστας..Πολυ καλο παιχνιδι και απο τον Μπατσο οπιος αν θυμαμε καλα με τον Μαραθωνα ειχε αγωνιστει ελαχιστα..Δικαιη νικη για τα Εξαρχεια με πολυ καλο παιχνιδι και πολυ καλο κοουτσαρισμα του κοουτς Μαζαρακη και σιγουρα ελπιζουν σε καλυτερη συνεχεια..Οπως και ο Προμη8εας πιστευω 8α ανεβει στη συνεχεια,μην ξεχναμε πως ο κοουτς Ραπτης τωρα περναει την φιλοσοφια του.


Υ Γ φοβερη ατμοσφαιρα χτες στο χαλανδρι..παιχνιδια που χερεσε να βλεπεις απο κοντα! shot.gif shot.gif
gspara
Επικος lalakill οπως παντα 77.gif 77.gif

Οπως επικος και ο κουβας που φαγαμε αυτη την πιπερατη και απροβλεπτη αγωνιστικη....φωτια εχει παρει ο ομιλος!!

bball.gif Η Νηαρ βεβαια τον χαβα της.Κερδισε το ντερμπι με Αγιους αν και κινδυνεψε στο τελος οταν οι φιλοξενουμενοι πλησιασαν απο το -15.Ετοιμαζετε τωρα για την τιτανομαχια με Αχαρνης....

bball.gif Βεβαια πρωτα θα πρεπει να περασει απο το Κουκακι που εκανε τη νικη της αγωνιστικης στην Πεταλουδα απεναντι στη ΜΕΝ που ειχε ομως 2 σημαντικες απουσιες(Τσιαπουλας-Αντωνοπουλος Β.Ι.).

bball.gif Mιας που ειπαμε για Ρουφ,αρωμα nba εφεραν τα Πετραλωνα με το κοντερ να σταματαει στα 108....ο πανμεγιστος Τσιτουρας αλλα και ο Μουργελας ζηλεψαν προφανως τα προσφατα κατορθωματα των Klay-Rose shot.gif .....για τον Ιγιαμου μην τα ξαναλεμε,ας τον απολαυσουμε στο συντομο περασμα του απο την κατηγορια μας.

bball.gif Στον αντιποδα ο Κουρος συνεχιζει να προβληματιζει και εδειξε σε πολυ κακη κατασταση.Το μαρμαρο το πληρωσε ο κοουτς Σγουρος και να δουμε τωρα ποιος θα ειναι ο αντικαταστατης........

bball.gif Εσπασε το ροδι η ΑΕΚ επειτα απο συγκλονιστικο παιχνιδι.....αλλα και επεισοδιακοτατο απο οτι πληροφορηθηκα.

Ακρως ενδιαφερουσα και η επομενη αγωνιστικη με το ντερμπι Αχαρνης-ΜΕΝ να ξεχωριζει.
lalakill
Οντως ο κουβας ηταν πολυ δυνατος χτες!! χα bball.gif sport-smiley-017.gif αμα ηταν καπιοιος χτες στο περιστερι να μας πει 2 λογια για το επεισοδιακο παιχνιδι.. shot.gif shot.gif
GK12
QUOTE (lalakill @ Nov 2 2018, 16:45 ) *
Οντως ο κουβας ηταν πολυ δυνατος χτες!! χα bball.gif sport-smiley-017.gif αμα ηταν καπιοιος χτες στο περιστερι να μας πει 2 λογια για το επεισοδιακο παιχνιδι.. shot.gif shot.gif


δυστυχώς στο Περιστέρι πρωταγωνίστησαν οι κόρακες.... με καθολική υπεροχή θα έλεγα, οπότε για το παιχνίδι δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να πούμε εκτος απο το οτι ο Μαραθωνας υποτίμησε τον αντίπαλο και δέχτηκε μια καλή σφαλιάρα !!
Gluka Nera BC
ΓΣ Γλυκών Νερών - Α.Ο Καρέας 67-51 (33-22)
http://www.gsgn.gr/single-post/2018/11/02/...CE%B1%CE%B9-4-1
gspara
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1
Mε κοουτς Ψωμαδερη θα κανει την προσπαθεια του ο Κουρος να ξεκολλησει απο την ουρα της βαθμολογιας.Ο Μαραθωνας μετα την 'κακη' ηττα στο Καρβουνο θελει να επιστρεψει στις νικες για να μπει σε τροχια 5αδας.Ασσος.....

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 1
Πολυ ωραιο και ενδιαφερον ματς στον Ταυρο,αναμεσα σε δυο ομαδες που μου αρεσουν ιδιαιτερα και παλευουν αξιοθαυμαστα με νεα παιδια κυριως.Ο Αιολος εχει πολυ δυσκολο προγραμμα και το χρειαζεται περισσοτερο.Οριακα ασσος....

ΑΟ ΚΑΡΕΑ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 2
Ο Καρεας δεν πειθει,ακομα τουλαχιστον.Η ΑΕΚ κοντρα στα προγνωστικα δειχνει επικινδυνοτερη του αναμενομενου.Πιθανολογω αρκετη ζωνη απο την ομαδα του Γρυλλιωνακη και πονταρω στην εκπληξουλα.

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1
Το μεγαλο ματς της αγωνιστικης αναμεσα σε δυο ομαδαρες που εχουν εντονη την σφραγιδα των κοουτς τους.Θα πεσουν κορμια στην αμυνα,θα μετρησουν οι προσωπικοτητες των πρωτοκλασσατων παιχτων και αναμενουμε με τεραστιο ενδιαφερον αλλο ενα σκληροπυρηνικο μπραντεφερ Λιτσος vs Τσερωνης......Κλειστο παιχνιδι που θα κριθει στο τελος.

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2
Με ανεβασμενη ψυχολογια το Κουκακι θα κυνηγησει την υπερβαση απεναντι στην αηττητη Νηαρ.Ευκολα ή δυσκολα,διπλο....

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
Ανωτεροι οι Αγιοι,πιστευω ο ασσος θα ερθει ευκολα.

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΓΣ-ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 1
Δυνατο ντερμπι και στου Στρεφη.Ο Αστερας δεν θελει να πεταξει στα σκουπιδια το 2πλο στο Παπαδακης.
gspara
Ο GK12 τιμωρειται με +1 φαουλ για διαιτητικο σχολια.Προσεχουμε τους χαρακτηρισμους μας..

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...mp;#entry887412
GK12
καλα gspara δεν ειπα και κατι τρομερό...
αν ειχα πει πρωταγωνίστησαν οι διαιτητές θα ήταν εντάξει?

QUOTE (gspara @ Nov 7 2018, 01:10 ) *
Ο GK12 τιμωρειται με +1 φαουλ για διαιτητικο σχολια.Προσεχουμε τους χαρακτηρισμους μας..

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...mp;#entry887412

lalakill
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1
Ηρθε η ωρα για μια καλη εκδρομη..Ομαδες με ποιοτικους παικτες και οι 2...Κουρος καιγετε για την νικη αλλα ο μαραθωνας στην εδρα του ειναι πολυ σκληρο καρυδι..πιστευω 8α γινει πολυ δυνατο ματσακι.

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 1
Πολυ ωραιο παιχνιδακι παω με την εδρα...νεανικες ομαδες και οι δυο που παλευουν.

ΑΟ ΚΑΡΕΑ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 1
Ο Καρεας δεν βρισκετε σε καλη φορμα..αλλα πρεπει να το παρει

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1
Ματσαρα,δυο πολυ εμπειρες ποιοτικες ομαδες,με σκληρες αμυνες και πολυ καλους παικτες..πιστευω ομως η ομαδα του κοουτς Σουρμελη 8α επικρατησει εχει μεγαλυτερη εμπειρια σε τετια παιχνιδια...

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2
ευκολα η δυσκολα διπλο...νομιζω δυσκολα..

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
Ανωτεροι οι Αγιοι,Προμηθεας εχει ποιοτητα 8α το χτυπησει το ματς αλλα πιστεω στο τελος δεν θα αντεξει..

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΓΣ-ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 1
μεγαλο διπλο την προηγουμενη αγωνιστικη....δυσκολο παιχνιδι..τα γλυκα νερα θα το χτυπησουν στα ισια..





αντε να δουμε μαγκες!! αυριο τα ωραια
gspara
QUOTE (GK12 @ Nov 7 2018, 07:57 ) *
καλα gspara δεν ειπα και κατι τρομερό...
αν ειχα πει πρωταγωνίστησαν οι διαιτητές θα ήταν εντάξει?

Οχι. Ουτε αυτο συμφωνα με τον νεο κανονισμο επιτρεπεται.
GK12
QUOTE (gspara @ Nov 7 2018, 14:13 ) *
Οχι. Ουτε αυτο συμφωνα με τον νεο κανονισμο επιτρεπεται.


οκ λοιπον δε λεμε κατι για τους διαιτητές με τον νέο κανονισμό.
Μπορούμε να πούμε οτι η νικη ηρθε με βοήθεια τρίτων?
pain of salvation
Θοδωρή,δεν πας με ΝΗΑΡ,που δεν θα πάω ? smile.gif
gspara
QUOTE (pain of salvation @ Nov 7 2018, 14:24 ) *
Θοδωρή,δεν πας με ΝΗΑΡ,που δεν θα πάω ? smile.gif

Ελα ρε συ pain,σε σενα στηριζομουνα και εγω να εχουμε εικονα απο Ρουφ wink.gif .Θα το μελετησω,ειμαι αναμεσα και σε Μενιδι-Ταυρο.



QUOTE (GK12 @ Nov 7 2018, 14:19 ) *
οκ λοιπον δε λεμε κατι για τους διαιτητές με τον νέο κανονισμό.
Μπορούμε να πούμε οτι η νικη ηρθε με βοήθεια τρίτων?

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=20636
Εχει ανοιξει σχετικο θεμα εδω για περισσοτερες διευκρινισεις.
GK12
QUOTE (gspara @ Nov 7 2018, 15:12 ) *
Ελα ρε συ pain,σε σενα στηριζομουνα και εγω να εχουμε εικονα απο Ρουφ wink.gif .Θα το μελετησω,ειμαι αναμεσα και σε Μενιδι-Ταυρο.




http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=20636
Εχει ανοιξει σχετικο θεμα εδω για περισσοτερες διευκρινισεις.


οκ σορυ δεν το ειχα διαβάσει αναλυτικά να δω τι και πως και για αυτο δεν ειχα αναφέρει και κατι τοτε μιας και η απόφαση σας κατα την ταπεινή μου γνώμη ειναι εντελώς λανθασμένη απο καθε σχεδόν άποψη.
Δε ζητώ να ανοίξουμε κουβέντα πανω στο θεμα απλα λεω την άποψη μου μεταχρονολογημένα.

Θα σεβαστώ λοιπόν τους νεους κανονες που μας λενε να παίξουμε με τις λεξεις σε τέτοιες περιπτώσεις.

προς διευκρίνηση στο topik διαιτησία ΕΣΚΑ μπορούμε να γράφουμε κανονικά σε τέτοιες περιπτώσεις?
Paragodas
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους, αν και διαφωνώ κάθετα με τους διαχειριστές για το θέμα των διαιτητών ας δώσουμε τα προγνωστικά μας για σήμερα...

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 2
Θα στηρίξω τους φιλοξενούμενους. Με αλλάγή προπονητή και ψυχολογίας θέλουν τη νίκη γιατί αλλιώς μπαίνουν από τώρα σε περιπέτειες.

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 2
Θεωρώ καλύτερη ομάδα την Αναγέννηση.

ΑΟ ΚΑΡΕΑ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 1
Οριακά αλλά πιστεύω θα το πάρουν οι γηπεδούχοι.

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1
Νίκη για τους γηεπδούχους και προετοιμασία για το μεγάλο derby της επόμενης αγωνιστικής.

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2
Μεγάλο διπλό για το Κουκάκι την προηγούμενη αγωνιστική. Θεωρώ οτι έστω και δύσκολα η Νήαρ θα το πάρει.

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
Υπάρχει διαφορά επιπέδου.

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΓΣ-ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 1
Δε νομίζω οτι θα στραβοπατήσουν στην έδρα τους οι γηπεδούχοι.

Καλά παιχνίδια σε όλους με υγεία.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
gspara
QUOTE (Paragodas @ Nov 8 2018, 12:55 ) *
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους, αν και διαφωνώ κάθετα με τους διαχειριστές για το θέμα των διαιτητών ας δώσουμε τα προγνωστικά μας για σήμερα...

Θα διαφωνουσα σιγουρα και εγω,με την προυποθεση να υπαρχει πολιτισμενος διαλογος.Στην πραξη ομως δυστυχως εχει αποδειχτει οτι ενα απλο διαιτητικο σχολιο εχει μετατρεψει το μπασκετφορουμ σε ποδοσφαιροχουλιγκανιστικο χωρο εκτονωσης οπαδικων αποχρωσεων.Αναποφευκτος λοιπον ο συγκεκριμενος κανονισμος....
Paragodas
QUOTE (gspara @ Nov 8 2018, 14:01 ) *
Θα διαφωνουσα σιγουρα και εγω,με την προυποθεση να υπαρχει πολιτισμενος διαλογος.Στην πραξη ομως δυστυχως εχει αποδειχτει οτι ενα απλο διαιτητικο σχολιο εχει μετατρεψει το μπασκετφορουμ σε ποδοσφαιροχουλιγκανιστικο χωρο εκτονωσης οπαδικων αποχρωσεων.Αναποφευκτος λοιπον ο συγκεκριμενος κανονισμος....


Δεν θα φέρω αντίρριση φίλε gspara στο κάτω κάτω δικό σας το forum και όποιος θέλει να γράφει δέχεται και τους κανόνες..Στο κάτω κάτω προσωπικά δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε διαιτητές. Έχεις point σε αυτό που λες οτι γίνεται χουλιγκανο συζήτηση μετα...!!!
Συνεχίζουμε με το μπασκετάκι που όλλοι αγαπάμε...!!! Και όποιος θέλει ακολουθεί... shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif laugh.gif laugh.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
doctor_dru
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1
Αλλαγή προπονητή για Κούρο. Ο Μαραθώνας θέλει να ρεφάρει την ήττα από την Αεκ

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 2
Ντέρμπι. Ποντάρω στα νιάτα των Πετραλώνων και στην εκτελεστική δεινότητα του Τσίτουρα shot.gif

ΑΟ ΚΑΡΕΑ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 1
Σε καλύτερη κατάσταση η Αεκ, αλλά θα τα βρουν δύσκολα σήμερα στην φροντ λαιν

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1
Φαβορί οι γηπεδούχοι

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2
Από μεγάλη νίκη το Κουκάκι αλλά η αήττητη Νήαρ έχει προβάδισμα

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
Καλύτεροι οι Άγιοι, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΓΣ-ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 1
Σχεδόν ισοδύναμες ομάδες, αλλά θα μιλήσει η δύναμη της έδρας
EAST END
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 1

ΑΟ ΚΑΡΕΑ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 1

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΓΣ-ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 1
gspara
Όλοι έχουμε ποντάρει 1 στου Στρέφη κ προβλέπω ο κόουτς Σκλαβουνος να μας στέλνει κουβά torture.gif
lalakill
QUOTE(gspara @ Nov 8 2018, 06:29 ) *
Όλοι έχουμε ποντάρει 1 στου Στρέφη κ προβλέπω ο κόουτς Σκλαβουνος να μας στέλνει κουβά torture.gif


Σημερα εινε μερα αποδειξεων μεγαλε γκουρου!!!!!!!!!!!!
lalakill
μαραθωνας-κουρος 57-51....λεπτομεριες και κειμενο αυριο!
gspara
ΑΧΑΡΝΗΣ-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 61-43 (12-18,31-27,46-35,61-43).

Οι δυο βαθμοι ειναι αυτοι που μετρανε και το μοναδικο που μπορουν να κρατησουν οι Αχαρνης απο το αποψινο πολυ κακο παιχνιδι.Η ομαδα του Σουρμελη ανεβασε την αποδοση της προς τα τελη της 3ης περιοδου και ανεπνευσε απο τον ασφυκτικα κλειστο ρυθμο της σκληροτραχηλης αλλα και ελλειπεστατης ΜΕΝ.Η ομαδα του Γεωργαλα χωρις τα βασικα της '1' και ΄5΄(Αντωνοπουλλος ΒΙ-Τσερωνης) και με τον κομβικο Τσιαπουλα να αγωνιζεται με προβλημα(δαχτυλο),εκανε παλικαρισια εμφανιση αλλα ηταν λογικο να ξεμεινει απο δυναμεις και λυσεις στο φιναλε.

ΜΑΥΡΩΤΑΣ-ΦΑΡΟΥΠΟΣ
ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΩΤΣΙΑΣ
ΒΕΚΡΗΣ-ΚΑΡΥΑΤΗΣ
ΛΙΤΣΟΣ-ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Λιτσος-ΜΕΝ παρακολουθησαμε στο 1ο ημιχρονο με τον σεντερ των γηπεδουχων να πετυχαινει τους πρωτους 14 ποντους της ομαδας του(μεχρι το 13' δλδ) και συνολικα τους 18 απο τους 31 του ημιχρονου!!!
Η ΜΕΝ σκληρη αμυντικα επεβαλλε τον ρυθμο της στο μεγαλυτερο διαστημα του 1ου ημιχρονου απεναντι στους αστοχους Αχαρνης.Με σουτ 3 ποντων απο Φαρουπο-Κωτσια οι φιλοξενουμενοι προηγηθηκαν 6-12 και λιγο μετα ο Τριαντογιαννης που αντικατεστησε τον Παπαδακη(2 φαουλ),οδηγησε στο 10-18.

Οι Αχαρνης εβρισκαν λυσεις αποκλειστικα απο τον Λιτσο μεχρι το 14-22 στις αρχες της 2ης περιοδου.Ο Σουρμελης εδωσε εντολη για πρες και οι γηπεδουχοι ροκανισαν την διαφορα με αφετηρια το 3ποντο του Λαμπροπουλου που μειωσε 17-22.
Με 2'26'' για το φιναλε του ημιχρονου ο Δουβλαντωνης με 3ποντο εδωσε για δευτερη φορα(μετα το 4-3) προβαδισμα στους Αχαρνης(26-25).
Ο Ζηβας με γκολ-φαουλ εγραψε το 31-25 και το ημιχρονο εληξε 31-27 με καλαθι του Τσιαπουλα.

Οι γηπεδουχοι εμειναν αποντοι στα πρωτα 5 λεπτα της 3ης περιοδου.Οχι οτι εθελξε επιθετικα η ΜΕΝ που καταφερε απλα να ισοφαρισει 31-31 με τους κορυφαιους της,Κωτσια-Τριαντογιαννη.
Σε αυτο το σημειο μιλησε καθοριστικα ο Παρης Βεκρης με 8 διαδοχικους ποντους(2 τριποντα) για να βαλει οριστικα το νερο στο αυλακι(39-31).

Ο Τσιαπουλας μειωσε με 3ποντο σε 39-34 αλλα αυτη ηταν ουσιαστικα η τελευταια αντιδραση των φιλοξενουμενων.Οι Αχαρνης πηραν ψυχολογια και δεν πτοηθηκαν ουτε απο το 4ο φαουλ του Λιτσου στο 44-34.

Ο Λαμπροπουλος που εκανε περιφημη αμυντικη δουλεια στον Αντωνοπουλο(αποντος),μπηκε και αυτος δυναμικα στην επιθετικη εξισωση και με 6 σερι ποντους πρωταγωνιστησε στο 52-37 στις αρχες της τελευταιας περιοδου.
Το σκορ κολλησε εκει για αρκετη ωρα εως οτου ο Φεσκος εδωσε στην διαφορα την μεγιστη τιμη της...55-37.Με συνοπτικες διαδικασιες φτασαμε στο τελικο 61-43.

MVP ευκολακι,πολυ ευκολακι.....ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΤΣΟΣ!!!Σαν nbaer φανηκε ο δυναμικος σεντερ των Αχαρνης που δεν ειχε αντιπαλο στα μετρα του και εκανε παρτυ στην ρακετα!!!Καθοριστικος στο ξεκολλημα ο Βεκρης και σταθερα στους κορυφαιους ο Χρηστος Λαμπροπουλος.Θετικος ο Φεσκος που εδωσε σημαντικκες λυσεις στην αμυνα στο 2ο ημιχρονο.

Η ΜΕΝ παρα τις σημαντικες απουσιες της και τα προβληματα της εκανε πραγματικα αξιεπαινη προσπαθεια και το οτι εβαλε δυσκολα στους αηττητους Αχαρνης για 3 σχεδον δεκαλεπτα,συνιστα και ενα μικρο θαυμα.
Κορυφαιος μακραν ο συγκινητικος Δημητρης Κωτσιας που εδωσε τα παντα σε αμυνα και επιθεση,χωρις να τον πτοησει ο τραυματισμος του στην μυτη στην 1η περιοδο!!!Παλικαρι ο Τριαντογιαννης εδωσε ομηρικες μαχες στην ρακετα,ενω και ο ντελικατος Τσιαπουλας παλεψε οσο μπορουσε παρα το προβλημα με το δαχτυλο του δεξιου του χεριου.

Ραντεβου την επομενη αγωνιστικη στην Καισαριανη και στην τιτανομαχια ανοδου αναμεσα σε Νηαρ και Αχαρνης!!!
lalakill
Σε ενα κλειστο και σκληρο παιχνιδι ο μαραθωνας επικρατησε αρκετα δυσκολα του Κουρου με 57-51.Το παιχνιδι πηγαινε ποντο ποντο σχεδον σε ολο τον αγωνα,ο μαραθωνας στην αρχη πηρε μια διαφορα αλλα δεν μπορεσε να την κρατησει καθως ο κουρος του κοουτς Ψωμαδερη πλεον, στην δευτερη περιοδο ανεβηκε πολυ παιζοντας πολυ καλη αμυνα και ισοφαρισε στο ημιχρονο σε 29-29..στην επαναληψη ο κουρος ηταν καλυτερος στη τριτη περιοδο και με τους Παξινο,Καλουδη και Μπιρμπα( οποιος ηταν αποντος στο πρωτο ημιχρονο!!!) καταφερε να τελειωσει την περιοδο με 39-40..Καπου εκει ο Μαραθωνας σοβαρευτηκε και με τους Νταση και Μαρκου να βγαινουν μπροστα αλλα και τον νεαρο Χαλδουπη καταφερε να επικρατησει σε ενα κλειστο ματς..Ο κουρος παντως θα μπορουσε να αποδρασει με το διπλο ειδικα αμα ο Μπιρμπας ηταν πιο ευστοχος(δεν ηταν σε καλο βραδυ,σπανιο, αλλα γινοντε κ αυτα)Πολυ καλος ο Παξινος αν δεν κανω λα8ος επεξε σε ολο το παιχνιδι,πολυ καλος κ σε αμυνα κ σε επιθεση..φοβερος στο πρωτο ημιχρονο ο Καλουδης αλλα νομιζω πως χρειαζοτανε ανασες στο δευτερο ημιχρονο..Πολλες μαχες ο Δελλης αναμεσα σε Δαγκλη και Δημητριου..αστοχος γενικα ο Μπιρμπας αν και στο δευτερο ημιχρονο προσπαθησε να παρει την ομαδα στις πλατες του..Απο τον μαραθωνα οποιος γενικα δεν ηταν σε πολυ καλο βραδυ με πολλες αστοχες επι8εσεις,πολυ καλος ο γερολυκος Ντασης με δυο μεγαλα τριποντα στην τεταρτη περιοδο.ο Μαρκου αλλα και ο Δαγκλης που εδωσε πολλες λυσεις κοντα στα καλαθια..πολυ καλοσ κ ο νεαρος Χαλδουπης οπιος βοηθησε πολυ..Μπραβο στον κοουτς Αναστασοπουλο δειχνει πως δουλευει με ολους τους παικτες του,σε καθε παιχνιδι ολο και καποιο λαβρακι βγενει...ωραιο παιχνιδακι χωρις ιδιαιτερο θεαμα αλλα με πολυ ψυχη και μπασκετικο ξυλο....Καλη συνεχεια κ στις δυο ομαδες.
Reporter1983
Έχοντας μια σαφή εικονα του ομίλου μετα απο 6 αγωνιστικές ειναι ξεκάθαρο απο την αρχη του πρωταθλήματος και επιβεβαιωνόμαστε οτι Αχαρνης και Νήαρ Ηστ θα κονταροχτυπηθούν για τη πρωτη θεση και απευθείας ανοδο αν και νομιζω οτι θα ανεβουν και οι δυο! Τριτη και φαρμακερή για τη Νήαρ Ηστ που νομιζω οτι θα ναι και πρωταθλήτρια.
Απο κοντα οι Άγιοι Ανάργυροι που ειναι πολυ καλη ομαδα ομως κατι τους λείπει χωρις να μου ειναι ξεκάθαρο το τι και δε μπορούν να ακολουθήσουν τους αλλους δυο.
Απο κει και κατω βλεπω πολλες μέτριες και ασταθής ομαδες. Δε ξεχωρίζει κάποια ιδιαιτερα και δυσκολο οι προβλέψεις για τα play off. Γλυκα Νερα και Μεν Ιλιου εχουν την εμπειρία δείχνει ομως και ποσο μέτριες ειναι οι υπόλοιπες ομαδες. Τα Εξαρχεια θα ξεπεράσουν το κακο ξεκίνημα και θα παλέψουν για τη πεντάδα και τα Πετράλώνα ειναι η ευχάριστη εκπληξη που χαιρεσαι να τα βλεπεις.
Απο κει και κατω μάχη για τη σωτηρία με την ΑΕΚ Περ. να με διαψεύδει και πολλες απογοητεύσεις οπως Καρέα, Κουρο με τα γνωστά θεματα του που δείχνει φέτος δυσκολο να τα καταφέρει.
Για τον Προμήθεα ετσι οπως του τυχε η χρονια το σοκ ειναι μεγαλο και ελπίζω να συνέλθουν και να βρουν το δρομο τους για τον Mike.
gspara
QUOTE (Reporter1983 @ Nov 13 2018, 17:13 ) *
.........
Απο κοντα οι Άγιοι Ανάργυροι που ειναι πολυ καλη ομαδα ομως κατι τους λείπει χωρις να μου ειναι ξεκάθαρο το τι και δε μπορούν να ακολουθήσουν τους αλλους δυο.


Κατά την προσωπική μου γνώμη.......η απουσια του Γκινουτση.Ο Διονύσης είναι ο ηγέτης κ εγκέφαλος της ομάδας.Σε συνδυασμό με την απειρία,αφού απαρτίζεται από πολλά νέα παιδιά,δίνει μια εξήγηση.
Παρολαυτα συμφωνώ ότι έχει πολύ καλή ομάδα,ο κουτς Μηλιωριτσας κάνει εξαιρετική δουλειά κ θεωρώ ότι μπορεί να ξαναμπεί στο κόλπο της απευθείας ανόδου.
GK12
O Μαραθωνας δεν πρεπει να ειναι σε αυτον τον ομιλο μαλλον... w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif

QUOTE (Reporter1983 @ Nov 13 2018, 17:13 ) *
Έχοντας μια σαφή εικονα του ομίλου μετα απο 6 αγωνιστικές ειναι ξεκάθαρο απο την αρχη του πρωταθλήματος και επιβεβαιωνόμαστε οτι Αχαρνης και Νήαρ Ηστ θα κονταροχτυπηθούν για τη πρωτη θεση και απευθείας ανοδο αν και νομιζω οτι θα ανεβουν και οι δυο! Τριτη και φαρμακερή για τη Νήαρ Ηστ που νομιζω οτι θα ναι και πρωταθλήτρια.
Απο κοντα οι Άγιοι Ανάργυροι που ειναι πολυ καλη ομαδα ομως κατι τους λείπει χωρις να μου ειναι ξεκάθαρο το τι και δε μπορούν να ακολουθήσουν τους αλλους δυο.
Απο κει και κατω βλεπω πολλες μέτριες και ασταθής ομαδες. Δε ξεχωρίζει κάποια ιδιαιτερα και δυσκολο οι προβλέψεις για τα play off. Γλυκα Νερα και Μεν Ιλιου εχουν την εμπειρία δείχνει ομως και ποσο μέτριες ειναι οι υπόλοιπες ομαδες. Τα Εξαρχεια θα ξεπεράσουν το κακο ξεκίνημα και θα παλέψουν για τη πεντάδα και τα Πετράλώνα ειναι η ευχάριστη εκπληξη που χαιρεσαι να τα βλεπεις.
Απο κει και κατω μάχη για τη σωτηρία με την ΑΕΚ Περ. να με διαψεύδει και πολλες απογοητεύσεις οπως Καρέα, Κουρο με τα γνωστά θεματα του που δείχνει φέτος δυσκολο να τα καταφέρει.
Για τον Προμήθεα ετσι οπως του τυχε η χρονια το σοκ ειναι μεγαλο και ελπίζω να συνέλθουν και να βρουν το δρομο τους για τον Mike.

azeppos
Καλημέρα...αρκετα ωραία ματς κ αυτή την αγωνιστική με τα δυο ντέρμπι της πρωτης 4αδας αλλά και ντέρμπι κ στην ουρά....

15/11/2018 20:30 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΚΟΥΚΑΚΙ 1 +3
Δυνατό ματς.Ο Προμηθέας προσπαθεί να βρεί τα πατήματα του ενώ το Κουκάκι ως τώρα δεν δείχνει τη σταθερότητα που θα περιμένα.Προβάδισμα έχει η έδρα όπου και έχουν περισσότερο ανάγκη την νίκη.

15/11/2018 21:00 ΚΟΥΡΟΣ-ΚΑΡΕΑΣ 1 +5
Ο Κούρος έδειξε κάποια βελτίωση μετά την αλλαγή προπονητή και σίγουρα εντός έδρας θα είναι ακόμα πιο βελτιωμένος.Ο Καρέας γενικά δεν πείθει και δν βλέπω οτι μπορεί να κερδίσει το Κούρο σε ένα ματς ζωής κ θανάτου έστω κ αν ειανι ακόμα νωρίς.

15/11/2018 21:00 ΝΗΑΡ ΗΣΤ- ΑΧΑΡΝΗΣ 2 +1
Το απόλυτο ντέρμπι της αγωνιστικής και ίσως κ της σεζόν.Οι δυο καλύτερες ομάδες συγκρούονται μεγια το πλεονέκτημα.Συνήθως στα ντέρμπι κερίδιζει αυτός που παίζει καλύτερη άμυνα.Γιαυτό θα πάω με τους φιλοξενούμενους.

15/11/2018 21:15 ΑΕΚ ΠΕΡ.-ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞ. 1 +3
Εντός έδρας η ΑΕΚ είναι πολύ σκληρό καρύδι, ειδικά με το περίεργο γήπεδο κ επίσης προέρχεται απο δύο πολύ σημαντικές νικες.Τα Εξάρχεια παρά τη νίκη με τα Γλυκά Νερά θεωρώ οτι θαχουν πρόβλημα μέσα στην ΑΕΚ...

15/11/2018 21:30 ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΑΙΟΛΟΣ 1 +9
Ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες για τη ΜΕΝ.Ο Αίολος ναι μεν έχει βελτιωθεί αλλά δυσκολα θα φύγει νικητής από μια πολύ δύσκολη έδρα...

15/11/2018 21:30 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΜΕΣ ΜΑΡ. 1 +8
Φαβορί για μένα σε αυτό το ματς τα Πετράλωνα.Κ λόγω γηπέδου αλλά κ λόγω ρυθμού.Αν το παίχνίδι πάει σε γρήγορο ρυθμό τότε δύσκολα θα μπορέσει να ακολουθήσει ο Μαραθώνας.Αν πάει σ χαμηλό τέμπο τότε θα έχει ευκαιρία να φύγει με διπλό.Προβάδισμα στην γρήγορη κ πιεστική ομάδα των Πετραλώνων.

15/11/2018 21:45 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ-ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 1 +4
Το δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.Από εύκολη νίκη προέρχεται η ομάδα των Αγίων από ήττα οι γηπεδούχοι.Μικρό προβάδισμα στα Γλυκά Νερά λόγω έδρας.Κλειστό παιχνίδι βλέπω με δυνατές μονομαχίες.
bball.gif bball.gif
Reporter1983
QUOTE (GK12 @ Nov 14 2018, 01:00 ) *
O Μαραθωνας δεν πρεπει να ειναι σε αυτον τον ομιλο μαλλον... w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif


Εχεις δικιο δεν εχω δει καθολου την ομαδα σου ομως για να χω άποψη.

Προμήθεας - Κουκακι 1 Πρεπει να κερδίσει και θα το κανει
Κούρος - Καρέας 1 Το ιδιο
Νήαρ Ηστ - Αχαρνης 1 Και με εμφατικό τροπο καθαρά. Με τον Κουπιδη τι γινεται;
ΑΕΚ Περιστεριού - Εξαρχεια 2 Δυσκολα θα τα καταφέρουν
ΜΕΝ Ιλιου - Αιολος 1 Οχι τοσο ευκολα
Πετράλώνα - Μαραθώνας 2 Για τον φιλο που εκανε παραπονα
Γλυκα Νερα - Άγιοι Αναργυροι no bet Μεγαλη υπέροχη Αγίων στους ψηλούς
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.