Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ 2018-19 (1ος Όμιλος)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
lalakill
Προμήθεας - Κουκακι 1 νομιζω πως εινε μονοδρομος η νικη....

Κούρος - Καρέας1 το ιδιο κ εδω...ο καρεας θα παλεψει με νυχια κ με δοντια,αλλα πιστευω ο κουρος θα επικρατησει..

Νήαρ Ηστ - Αχαρνης χ ματσαρα ντερμπι με δυο ομαδες που 8ελουν την πρωτη θεση..πολυ καλοι παικτες,και δυο πολυ καλοι προπονητες θα ριχτουν στην μαχη...τυχεροι αυτοι οι λιγοι που θα το δουν... tongue.gif huh.gif huh.gif

ΑΕΚ Περιστεριού - Εξαρχεια 2 αμα επιβαλλει τον ρυθμο του ο αστερας θα περασει απο το καρβουνο..

ΜΕΝ Ιλιου - Αιολος 1 ευκολα η δυσκολα 8α επικρατησει...απεναντι στον μαχητικο Αιολο

Πετράλώνα - Μαραθώνας 2 λογω συμπαθειας

Γλυκα Νερα - Άγιοι Αναργυροι 1 Ματσαρα παω με εδρα. Πολυ καλες ομαδες και οι δυο.


Πολυ δυνατα παιχνιδια!! το ντερμπι της Καισαριανης ξεχωριζει σιγουρα!! καλοι αγωνες με υγεια σε ολους! wos_sport5.gif wos_sport5.gif
tatum0
Προμήθεας - Κουκακι 2

Κούρος - Καρέας 2

Νήαρ Ηστ - Αχαρνης 1

ΑΕΚ Περιστεριού - Εξαρχεια 1

ΜΕΝ Ιλιου - Αιολος 1
Πετράλώνα - Μαραθώνας 1

Γλυκα Νερα - Άγιοι Αναργυροι 2
EAST END
Προμήθεας - Κουκακι 2

Κούρος - Καρέας 1

Νήαρ Ηστ - Αχαρνης 1

ΑΕΚ Περιστεριού - Εξαρχεια 2

ΜΕΝ Ιλιου - Αιολος 1

Πετράλώνα - Μαραθώνας 2

Γλυκα Νερα - Άγιοι Αναργυροι 2
gspara
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΚΟΥΚΑΚΙ 1
Ιδιο ρεκορ και οι 2 ομαδες στην αναζητηση της 3ης τους νικης.Σε κακο φεγγαρι ο Προμηθεας,αλλα εχει εμπειρα παιδια που πρεπει να βγουν μπροστα.Αν αντεξει στην πιεση του Κουκακιου θα ερθει ο ασσος....

ΚΟΥΡΟΣ-ΚΑΡΕΑΣ 1
Ντερμπι επιβιωσης αναμεσα στις απογοητευσεις της κατηγοριας.Λογω εδρας ο Κουρος το χρειαζεται περισσοτερο,αλλα θα πρεπει να βελτιωσει την χειροτερη αμυνα του ομιλου.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ- ΑΧΑΡΝΗΣ 1
Η μητερα των μαχων που μας φερνει εντονα μνημες απο τις επικες τους προπερσινες τιτανομαχιες!!!Ατσαλινη αμυνα οι Αχαρνης,καυτη περιφερεια η Νηαρ.Σημαντικο ποια ομαδα θα βρει εξτρα λυσεις που θα στηριξουν τις προσωπικοτητες των 2 ομαδων και θεωρω παιχτη-κλειδι τον φορμαρισμενο Λαμπροπουλο.

ΑΕΚ ΠΕΡ.-ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞ. 2
Δυσκολη εξοδος του Αστερα απεναντι στους overachievers του Γρυλλιωνακη.Με επιστροφη Μιχαηλιδη ομως πιστευω θα συνεχισουν την ανοδικη τους πορεια.

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΑΙΟΛΟΣ 1
Εκανε μινι 'κοιλια' η ΜΕΝ με τις σημαντικες απουσιες να την πληγωνουν.Επιστρεφει τωρα στην Πεταλουδα για δυο συνεχομενες αγωνιστικες και πρεπει να επιστρεψει στις επιτυχιες που θα την σταθεροποιησουν σε τροχια 5αδας.Απαραιτητος απεναντι στον Αφαλιδη ο Τσερωνης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΜΕΣ ΜΑΡ. 1
Πολυ καλες ομαδες και ματσαρα ελκυστικη στο Ρουφ.Κλειδι ο ρυθμος,αφου ο Μαραθωνας πρεπει να κρατησει χαμηλα το τεμπο για να περιορισει την καλυτερη επιθεση της κατηγοριας.Πονταρω στους καμικαζι του Βασιλοπουλου....

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ-ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 2
Σπουδαια ντερμπαρα με φοντο τα play-offs για 2 εξαιρετικες ομαδες με ιδιο ρεκορ(4-2).Σημαντικη η επιστροφη του κομβικου Σαρημπαλη για τους γηπεδουχους που εχουν να βγαλουν ζορικο προγραμμα με συνεχομενα ντερμπι.Οι Αγιοι θελουν μια μεγαλη νικη για να μεινουν κοντα στην πρωτη 2αδα.Οριακα παω στο 2πλο.....
Paragodas
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μεγάλα παιχνίδια στον όμιλο σήμερα...

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΚΟΥΚΑΚΙ 2
Δεν πάνε καλά τα πράγματα στον Προμηθέα. Οριακό παιχνίδι αλλά θα πάω με το πάθος και τη δύναμη των φιλοξενούμενων.

ΚΟΥΡΟΣ-ΚΑΡΕΑΣ 1
Ώρα νίκης για τους γηπεδούχους.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ- ΑΧΑΡΝΗΣ 1
Το απόλυτο derby της ημέρας. Πιστεύω πώς η Νήαρ στην έδρα της θα επικρατήσει. Μακάρι να μπορούσαμε να το δούμε.

ΑΕΚ ΠΕΡ.-ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞ. 2
Με φόρα για να συνεχίσει το σερί η Υπεροχή.

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΑΙΟΛΟΣ 1
Εύκολο βράδυ για τους σοβαρούς γηπεδούχους.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΜΕΣ ΜΑΡ. 1
Περίεργο παιχνίδι. Θα στηρίξω έδρα απο έμπνευση.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ-ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 2
Δε νομίζω σε κανένα σημείο οτι τα Γλυκά νερά μπορούν να χτυπήσουν τους Αγίους. Ειδικά το ρυθμό τους.

Καλά παιχνίδια σε όλους με υγεία... biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif
lalakill
Νηαρ-Αχαρνης 72-81!!! σε ενα φοβερο παιχνιδι...ερχετε κειμενο φωτια απο τον μεγαλο gspara σε λιγο...μεινετε συντονισμενοι!!!! wos_sport3.gif wos_sport3.gif




Υ.Γ Νομιζω ειμε ο μονος που πονταρα τον ασσο των γλυκων νερων και παω ταμειο!!!! χαχα
GK12
Πετραλωνα - Μαραθωνας 64-70 σε ενα παιχνίδι που εξελίχθηκε για γερά νεύρα και κριθηκε στην αποφασιστικότητα και την εμπειρία του Μαραθώνα στα τελευταία 4 λεπτά.
ΥΓ. Μια απο τις καλύτερες διαιτησίες για φέτος!!
gspara
ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΑΧΑΡΝΗΣ 72-81 (27-21,47-43,59-65,72-81)

Σε ενα ματς ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ 41.gif 41.gif οι λεοντοκαρδοι Αχαρνης με σεμιναριακο κοουτσαρισμα απο τον αρχιμαστορα ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΥΡΜΕΛΗ 77.gif 77.gif ,πετυχαν ιστορικη αποδραση απο την Καισαριανη, που ισοδυναμει με μιση ανοδο.....και κατι παραπανω!!!!!
Η Νηαρ με Χατζηκωστη-Μουγιο σε μεγαλα κεφια,ειχε τον ελεγχο του αγωνα μεχρι τα μεσα της 3ης περιοδου.Καπου εκει ομως οι Αχαρνης κατεβασαν ρολα στην αμυνα και με πρωταγωνιστες τους διαστημικους Λιτσο-Λαμπροπουλο,ανετρεψαν την κατασταση και εφτασαν πεντακαθαρα σε μια δικαιη επικρατηση!!!

Nικολοης-Δουβλαντωνης
Χατζηκωστης-Καραθανασοπουλος
Ρεντιφης-Λαμπροπουλος
Μελεουνης-Βεκρης
Μουγιος-Λιτσος

Απολαυστικα επιθετικο το 1ο δεκαλεπτο που κυλησε σε τεμπο που ευννοουσε σαφως την ομαδα του κοουτς Καρνεση.Μετα το αρχικο 4-7 με 3ποντο του Βεκρη,η Νηαρ πατησε το γκαζι με τον Ρεντιφη on fire να πετυχαινει τους 12 απο τους 14 ποντους του σε αυτο το πρωτο δεκαλεπτο.Απο κοντα και ο Χατζηκωστης με 3/3 τριποντα στο ιδιο διαστημα.Οι Αχαρνης ειχαν απο το ξεκινημα τους Λιτσο-Λαμπροπουλο σε οργιωδη κατασταση.
Με 2 διαδοχικα 3ποντα του Ρεντιφη,οι γηπεδουχοι προηγηθηκαν 23-26 και με τον επισης εξαιρετικο Μουγιο να κανει ζημια στην ρακετα,ξεφυγαν λιγο αργοτερα με 27-18.Το δεκαλεπτο εληξε 27-21 με 3ποντο του Καραθανασοπουλου και ταπα του Βεκρη στον Μαγκο.

Οι Αχαρνης μειωσαν 31-29 στο ξεκινημα της 2ης περιοδου με επιθετικη αιχμη τον Λαμπροπουλο.Με αμυνα ζωνης και ταισμα στον Λιτσο,εκμεταλευτηκαν την ξεκουραση του Μουγιου και ισοφαρισαν 39-39.
Με την επιστροφη Μουγιου η Νηαρ ξαναπηρε τα πανω της και με στηριγματα τους Χατζηκωστη-Μαγκου ξεφυγαν 47-41.Αν δεν ηταν μαλιστα αστοχος απο την γραμμη των βολων(1/4) ο Χατζηκωστης θα μπορουσαν να ειχαν ακομα καλυτερη διαφορα.Ημιχρονο 47-43 με καλαθι του Λιτσου επειτα απο εξυπνη ασιστ του Παυλου Κακουλιδη.

Η 3η περιοδος ξεικινησε ασχημα για τους Αχαρνης με το αντιαθλητικο του Βεκρη που εφτασε τα τρια ατομικα.Ο Μουγιος ανεβασε την διαφορα στο 50-43 για να ακολουθησει το 3ποντο του Χατζηκωστη που διαμορφωσε το 54-45.

Σε αυτο το σημειο οι Αχαρνης κατεβασαν γενικους και ρολα στην αμυνα,κυριαρχωντας απολυτα στο τελευταιο 15λεπτο.Με την εισοδο Δουβλαντωνη-Φεσκου να δινουν πολυτιμες αμυντικες βοηθειες,οι φιλοξενουμενοι ετρεξαν εντυπωσιακο σερι 0-14(!!!!) για να προηγηθουν 54-69 με τον ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΤΣΟ να σπερνει κυριολεκτικα τον τρομο σε αμυνα και επιθεση!!!!!!
Η Νηαρ προσπαθησε να αντιδρασει με Μουγιο-Χατζηκωστη,αλλα οι Αχαρνης ειχαν παρει ψυχολογια πλεον και εδειχναν ασταματητοι.Ο Λιτσος συνεχισε το παρτυ στην ρακετα και η 3η περιοδος εληξε 59-65 με καλαθι του Καραθανασοπουλου.

Η διαφορα ανεβηκε κι αλλο στο ξεκινημα της 4ης περιοδου με τον Ιγγλεζο να γραφει το 61-70.Οι Αχαρνης εβρισκαν παντα λυσεις στις αποπειρες ανατροπης της Νηαρ που ειχε αγχωθει και τα σουτ πλεον εβρισκαν σιδερο.Ο Μαγκος μειωσε 65-70 αλλα Λαμπροπουλος-Ιγγλεζος απαντησαν ψυχραιμα για το 66-74.

Με το σκορ κολλημενο για λιγο στο 70-75 η Νηαρ πιεσε και εκλεψε 2 φορες την μπαλα στο υψος της σεντρας,αλλα ισαριθμες φορες οι Αχαρνης διορθωσαν.Την πρωτη με καθοριστικο κλεψιμο του Λαμπροπουλου και την δευτερη με εντυπωσιακο στοπ του Λιτσου στον Ρεντιφη.
Ο Καραθανασοπουλος ειχε παγωμενο αιμα στο φιναλε και με 6/6 βολες εδωσε πανηγυρικο τονο στην επικρατηση των κιτρινοπρασινων!!!!

MVP:ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΡΜΕΛΗΣ.....δεν μπορω να μην απονειμω το τροπαιο στον κορυφαιο κοουτς της Κατηγοριας.Μαεστρικο κοουτσαρισμα,απολυτα προετοιμασμενος για καθε αναποδια,κομπιουτερικες παρεμβασεις,πηρε το 100% απο ΟΛΟΥΣ τους μαχητες του!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΤΣΟΣ FROM ANOTHER PLANET.......Διεστραμενη εμφανιση που ξεπερναει τα ορια της φαντασιας.Κυριαρχος της ρακετας,απεδειξε εμφατικα ποιος ειναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ στην θεση '5'!!!!!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΡΟΠΟΥΛΟΣ:Ο σεληνιασμενος γκαρντ-φοργουορντ των Αχαρνης ηταν απολαυστικος ακομα μια φορα και φυσικα η θεση του ειναι σε Εθνικες Κατηγοριες!!!
Κομπιουτερικος Αλεξης Καραθανασοπουλος ανεβοκατεβαζε τον ρυθμο ιδανικα και εκτελεσε οταν χρειαστηκε με αποκορυφωμα τις βολες στο φιναλε.Ψυχαρα και εμπειρια ο Κωστας Ιγγλεζος.Αποκαλυψη ο Δουβλαντωνης σε αμυνα/οργανωση,λεφτα στην τραπεζα.Πολυτιμες αμυνες απο Παρη Βεκρη-Θοδωρη Φεσκο.Ακομα και τα παιδια με μικροτερη συμμετοχη,Στελιος και Παυλος Κακουλιδης/Χρηστος Μαυρωτας/Οδυσσεας Γραμμενος/Ζηβας,εδωσαν ανασες ξεκουρασης και σταματησαν να εμψυχωνουν παθιασμενα τους συμπαιχτες τους,αποδεικνυοντας το εξαιρετικο κλιμα της ομαδας!!!!

Η Νηαρ ειχε τον ελεγχο του αγωνα για 25 λεπτα αλλα οταν κλειστηκε ο Μουγιος,δεν βρηκε τα μακρινα σουτ που θα ανοιγαν την αμυνα των φιλοξενουμενων και η ηττα ηρθε φυσιολογικα.
Kορυφαιοι Χατζηκωστης-Μουγιος.Παλεψε ο Μαγκος,εκπληκτικη 1η περιοδο ο Ρεντιφης.Στον παγκο με πολιτικα ο Κουπιδης.
aoz
Το SOFASCORE έχει τους αγώνες real time με στατιστικά w00t.gif

https://www.sofascore.com/el/basketball/greece/2018-11-15
lalakill
παλι καλα που εχουμε κ αυτο για η εσκα φετος...........πηρε φωτια ο ομιλος μετα τα χθεσινα αποτελεσματα!!! bball.gif bball.gif bball.gif
TakeThatforData
QUOTE (lalakill @ Nov 16 2018, 11:56 ) *
παλι καλα που εχουμε κ αυτο για η εσκα φετος...........πηρε φωτια ο ομιλος μετα τα χθεσινα αποτελεσματα!!! bball.gif bball.gif bball.gif


Εγώ το αντίθετο θα έλεγα. Για την πρώτη θέση έχουμε σχεδόν σίγουρα Αχαρνής, που έχουνε περάσει από τις έδρες των 2 άμεσων ανταγωνιστών τους(Νήαρ και Αγίοι). Δεν ξέρω αν συνεχίσουν έτσι πώς μπορούν να κάνουν πάνω από 2 ήττες συνολικά σε όλο το πρωτάθλημα. Μετά είναι ένα γκρουπ 5-6 ομάδων που θα στοχεύσουν πλει οφ.

Υ.Γ. 21 πόντους όλοι μαζί οι ψηλοί των Αγίων Αναργύρων, 26 μόνος του ο Χανιώτης από τα Γλυκά Νερά. Απροσδόκητο θα έλεγα shot.gif shot.gif
Gluka Nera BC
ΓΣ Γλυκών Νερών - ΓΣ ΑΓ.Αναργύρων 76-72 (32-45)
http://www.gsgn.gr/single-post/2018/11/17/...%83%CE%B7%CF%82
gspara
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2
Επιστροφη στις νικες για τη Νηαρ σε μια επικινδυνη εδρα και απεναντι σε αντιπαλο που μαχεται για την επιβιωση.

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 2
Φιγουραρουν πλεον μονα τους στην 3η θεση τα Γλυκα Νερα και με την ενσωματωση του κομβικου Σαρημπαλη μονο αισιοδοξια μπορουν να νοιωθουν για την συνεχεια.Το Κουκακι ειναι σε δυσκολη θεση και θα αντιπαραταξει την γνωστη του μαχητικοτητα.Πιστευω ομως οτι οι φιλοξενουμενοι θα παρουν ρεβανς για την ηττα στο κυπελλο.

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
Τιποτα τιποτα δεν τους σταματα!!!!

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 1
Πολυ ενδιαφερον παιχνιδι στην Πεταλουδα.Δεν παταει καλα εσχατως το Ιλιον με προβληματα τραυματισμων και τα αναγκαστικα ηξεις-αφιξεις του Τσερωνη.Κλειδι του αγωνα ο ρυθμος αφου οι 2 αντιπαλοι εχουν εντελως διαφορετικα χαρακτηριστικα.Για να εχουν τυχη τα Πετραλωνα θα πρεπει να αξιοποιησουν την ταχυτητα τους και να απεγκλωβιστουν απο το σετ τεμπο των γηπεδουχων.

ΑΟ ΚΑΡΕΑ-ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1
Το μομεντουμ δειχνει Μαραθωνα αλλα καποια στιγμη πρεπει να βγαλει αντιδραση ο Καρεας με τα εμπειρα παιδια που διαθετει

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 1
Ευκολος ασσος για τους Αγιους που με την επιστροφη Γκινουτση μπορουν να πανε τρενο μεχρι την διακοπη.

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1
Δειχνει να ορθοποδει ο Κουρος και να παιρνει ψυχολογια.Εδω ομως η αποστολη του ειναι πολυ δυσκολη,ο Αστερας ειναι ανωτερος και πιστευω η παρεα του Αρβανιτη θα συνεχισει το νικηφορο σερι.
EAST END
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 2

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 1

ΑΟ ΚΑΡΕΑ-ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 1

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1
azeppos

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2 +8
Καλύτερη ομάδα η Νηαρ επιβαλλεται να νικησει αν θελει να κοιταζει την ανοδο...

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 2 +3
Περιεργο ματς...Απτη μια το σκληροτραχηλο Κουκάκι κ απτην άλλη μια καλή ομάδα.Νομιζω πως τα Γλυκά Νερά μπορουν να πάρουν εστω κ δυσκολα το διπλο....

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1 +11
Διαφορα ποιότητας κ στόχων.....

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 1 +2
Αν μπορει να γίνει μια εκπληξη θα την έβαζα εδω....Η λογική λεει ΜΕΝ αλλα παω για τη μπομπα.....

ΑΟ ΚΑΡΕΑ-ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2 +6
Ανώτερη ομάδα ο ΜΕΣΜΑ...Δειχνει πλεον σταθεροτητα κ πιστευω μπορει να κερδισει για μενα τη χειροτερη ομαδα του ομιλου...

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 1 +9
Δεν νομιζω οτι υπάρχει αλλο αποτελεσμα πλην της νίκης των Αγιων....

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1 +5
Η Υπεροχη εχει βρει πλεον τον δρομο της...Ο Κουρος με Ψωμαδερη κοουτς δειχνει αναβαθμισμενος κ πλεον σκληρο καρυδι.....Αλλα η εδρα εχει το πρωτο λογο....
bball.gif bball.gif
lalakill
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣτ 2
Δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα για την Νηαρ.....


ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩν 2
ευκολα η δυσκολα θα το παρει..πιο καλη ομαδα


ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
πολυ καλυτερη ομαδα και μετα το σπουδαιο διπλο στην Καισαριανη,με την ψυχολογια στο φουλ 8α το παρει...Προμηθεας δυσκολα να παρει την νικη...

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.1
παρα τις απουσιες εινε πιο εμπειρη ομαδα...αλλα δεν αποκλειω και το διπλο


ΑΟ ΚΑΡΕΑ-ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2
Στον Μαραθωνα γινετε πολυ καλη και σοβαρη δουλεια..πιστευω πως 8α παρει το παιχνιδι...ο καρεας εχει εμπειρα παιδια αλλα ακομα δεν εχει αρχιζει να παιζει...παω με το διπλο

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 1
Νικη,νομιζω ομως δυσκολα..

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1
Ωραιο παιχνιδακι.....ο Κουρος εχει αρχισει να παιζει καλυτερα..αλλα ο Αστερας με τον κοσμο του εχει προβαδισμα..


Καλη αγωνιστηκη! σε ολους! shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif
gspara
QUOTE (azeppos @ Nov 22 2018, 01:51 ) *
ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 1 +2
Αν μπορει να γίνει μια εκπληξη θα την έβαζα εδω....Η λογική λεει ΜΕΝ αλλα παω για τη μπομπα.....

Αρα,αν καταλαβα καλα,διπλο πονταρεις wink.gif
doctor_dru
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2
Επιστροφή στις νίκες θέλει η Νήαρ για να μείνει στην 2η θέση. Μαχητικός ο Αίολος αλλά αλλού θα ψάξει τις νίκες για σωτηρία

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 2
Μαχητικό το Κουκάκι αλλά δεν έχει την ποιότητα των προηγουμένων ετών. Προβάδισμα στους φιλοξενούμενους

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
Με την ψυχολογία στα ύψη θα παραμείνουν αήττητοι

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 1
Ντέρμπι. Δεν είναι σε καλή κατάσταση η ΜΕΝ αλλά θα δώσω οριακό προβάδισμα στην εμπειρία

ΑΟ ΚΑΡΕΑ-ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2
Must για τον Καρέα, αλλά ο Μαραθώνας είναι σε καλύτερη κατάσταση

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 1
Εύκολο βράδυ για τους ανώτερους γηπεδούχους. Η Αεκ θα παίξει τα ρέστα της στα επόμενα 2 εντός

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1
Ανώτερα τα Εξάρχεια ειδικά μέσα στην έδρα τους
goodfor

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 2

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 1


ΑΟ ΚΑΡΕΑ-ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1


ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1

tatum0
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣT 2
Λογικά

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩN 1
Στο Ρουφ δεν είναι έυκολα τα πράματα


ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
Και εδώ η λογική λέει 1

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ Χ
Θα πάει παράταση θα πω για το χαβαλέ κ μόνο

ΑΟ ΚΑΡΕΑ-ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2


ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 1


ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1



Την προηγούμενη αγωνιστική πήγα κουβά πανυγυρικα, αλλα τα προγνωστικα ειναι για πλακα κ ακομπλεξάριστα

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες
azeppos
QUOTE(gspara @ Nov 22 2018, 14:44 ) *
Αρα,αν καταλαβα καλα,διπλο πονταρεις wink.gif

ω ναι...ο δαιμων του τυπογραφειου βλεπεις.......
ioannis73
Π.Α.Ο. Κουκάκι - Γ.Σ. Γλυκών Νερών 50 - 79 (23-38) 41.gif 41.gif 41.gif
GK12
Καρεας - Μαραθωνας 66-70
ο καρεας ειναι σίγουρα καλύτερη ομάδα στην έδρα του παρά εκτός έδρας και σίγουρα ειναι καλύτερη ποιοτικά απο άλλες ομαδες που εχω δει μεχρι τωρα.
πιστεύω οτι θα κανει κιαλλες νίκες μεσα στον Καρεα
ο Μαραθωνας για άλλη μια αγωνιστική ειχε διαστήματα που "τσάκιζε" κόκαλα σε άμυνα και επίθεση και διαστήματα (πολλά δυστυχώς) που γινόταν γενικό black out
gspara
ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 66-61 (12-21,35-34,47-52,66-61).

Δια πυρος και σιδηρου καταφερε η ομαδα του Γεωργαλα να λυγισει τα λαβωμενα αλλα και ψυχωμενα Πετραλωνα,επειτα απο ενα πολυ δυνατο και αμφιρροπο ντερμπι που μας κρατησε αμειωτο το ενδιαφερο μεχρι το φιναλε.
Η ομαδα του Βασιλοπουλου ειχε εικονα νικητη για 3 δεκαλεπτα,προηγηθηκε 47-54 στις αρχες της 4ης περιοδου,αλλα ηταν λογικο να ξεμεινει απο δυναμεις και της στοιχισαν οι σημαντικες απουσιες(Μουργελας,Σωτηροπουλος,Ποπωνας),
τα αμυντικα ριμπαουντ και οι χαμενες βολες.Οι εμπειροι γηπεδουχοι με σημα κατατεθεν την σκληρη τους αμυνα ετρεξαν σερι 15-0 (62-54) και απετρεψαν τα εμφραγματα.

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Β.Ι.-ΚΑΤΣΑΜΠΑΝΗΣ
AΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Β.Α.-ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ
ΚΩΤΣΙΑΣ-ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΚΑΡΥΑΤΗΣ-ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ-ΙΓΙΑΜΟΥ

Τα Πετραλωνα ξεκινησαν δυναμικα με τον Κατσαμπανη να παιζει και για τον Μουργελα και τον Σιμον Ιγιαμου να προκαλει defensive post bullying 56.gif
Tα 3ποντα των Κατσαμπανη-Τσιτουρα εβαλαν σε θεση οδηγου τα Πετραλωνα(5-10) και ο κοουτς Γεωργαλας ανακατεψε απο νωρις την τραπουλα,περνωντας τον Κωτσια σε θεση '4' και ριχνοντας στο παρκε τα βαρια του χαρτια(Τσερωνης-Τσιαπουλας).
Ο Τσερωνης εδωσε λυσεις στην ρακετα,αλλα δεν ειχε στηριγμα και οι φιλοξενουμενοι συνεχισαν να ελεγχουν την κατασταση για να παμε στο 12-21 της 1ης περιοδου με καταληξη καλαθι του Ροκκα επειτα απο ομορφη ασιστ του Κατατσαμπανη.

Οι φιλοξενουμενοι ομως πονοκεφαλιασαν ιδιαιτερα με το 3ο φαουλ του Τσιτουρα στο ξεκινημα της 2ης περιοδου,ενω και ο Ιγιαμου ειχε ηδη 2 απο το πρωτο δεκαλεπτο.Η ΜΕΝ εσπασε το ζον-πρες των Πετραλωνων και ετρεξε σερι 13-0 για να προσπερασει 27-23 με πρωταγωνιστη αρχικα τον Τσερωνη αλλα και τους Μπιλη-Τσιαπουλα στην συνεχεια.
Οι φιλοξενουμενοι αντεδρασαν και με ομορφες προσπαθειες του εξαιρετικου Παυλιδη προηγηθηκαν 31-33.Θα μπορουσαν μαλιστα να ειχαν ξεφυγει περισσοτερο αν δεν ειχε 0/5 βολες σε αυτο το διαστημα ο Μαυροματης.
Η ΜΕΝ ειπε την τελευταια λεξη του ημιχρονου με το 3ποντο του Τσιαπουλα να γραφει 35-33(μια βολη του Ροκκα μειωσε 35-34).

Τα Πετραλωνα μπηκαν σεληνιασμενα στην 3η περιοδο με τον Κατσαμπανη να αξιοποιει τον Ιγιαμου που εκανε θραυση στην ρακετα με 6 αναπαντητους ποντους για το 35-40.Λιγο αργοτερα το 3ποντο του Τσιτουρα ανεβασε την διαφορα στην μεγιστη τιμη της για τους φιλοξενουμενους......37-45.

Η ΜΕΝ μειωσε προσωρινα με 2 τριποντα απο Καρυατη-Τσιαπουλα(43-45) αλλα τα Πετραλωνα ειχαν ρυθμο και ψυχολογια.Ιγιαμου-Κατσαμπανης εξακολουθησαν να ηγουνται και με καλαθι του Πουλιανου οι φιλοξενουμενοι ξεφυγαν 45-52.
Στο ξεκινημα της τελευταιας περιοδου ο Μαυροματης συνεχισε να διεισδυει και με εξυπνη ασιστ εδωσε ετοιμο καλαθι στον Παυλιδη για το 47-54.

Σε αυτο το σημειο ομως,με Κατσαμπανη-Ιγιαμου να παιρνουν τις απαραιτητες ανασες,το μομεντουμ ανατραπηκε και οι γηπεοδυχοι πηραν τα ηνια.Διπλα σε Τσερωνη-Τσιαπουλα προστεθηκε ο Αντωνοπουλος Β.Α. που ηταν αποντος μεχρι τοτε.Με 8 ποντους(2 τριπ) ο γκαρντ των γηπεδουχων πρωταγωνιστησε σε ενα εντυπωσιακο σερι 15-0 που μετετρεψε το 47-54 σε 62-54!!

Τα Πετραλωνα δεν τα παρατησαν και πλησιασαν στους 3 ποντους(62-59) με βολες του Τσιτουρα 33'' πριν την κορνα.Τσιαπουλας-Αντωνοπουλος Β.Α. ομως ηταν ψυχραιμοι απο την γραμμη και το ροζ φυλλο παρεμεινε στα χερια των γηπεδουχων(66-61).

Απο την ΜΕΝ Ιλιου κορυφαιοι Τσιαπουλας-Τσερωνης,σπουδαια προσφορα σε αμυνα/ριμπαουντ Κωτσιας-Τριαντογιαννης και καθοριστικος στην ανατροπη ο Αντωνοπουλος Β.Α.

Κορυφαιος των Πετραλωνων ο Κατσαμπανης και πολυ καλοι Ιγιαμου-Παυλιδης.Παλεψε ο Μαυροματης,τεραστιο πληγμα τα φαουλ του κομβικου Τσιτουρα που ειχε ξεκινησει ζεστος.

Καλη συνεχεια και στις δυο ομαδες bball.gif bball.gif
lalakill
αστερας-κουρος +9 λεπτομερειες και κειμενο αυριο αναλυτικα..... 8/8 και συνεχιζουμε!!!!!
lalakill
Αστερας-Κουρος 83=72....Σε ενα ωραιο παιχνιδι στο κλειστο του Στρεφη ο Αστερας κατεφερε να παρει την νικη απεναντι στον Κουρο σε ενα παιχνιδι με πολυ ωραιο ρυ8μο..Ο αστερας ξεκινησε πολυ δυναμικα το παιχνιδι και με αιχμη του δορατος τους Πλουτεσκι και Αρβανιτη κατεφερε και εχτισε μια διαφορα ασφαλειας μεχρι το ημιχρονο..Ο κουρος μπορει να προηγηθηκε στην αρχη αλλα η σκληρη αμυνα του αστερα,και οι σωστες επιλογες του Αστερα στην επιθεση τον εφερε προηγουμενο στο ημιχρονο με διαφορα 12 ποντων αν 8υμαμε καλα...στην τριτη περιοδο ο κουρος με αντεπι8εση κατεφερε να φτασει το σκορ και με τον Καλουδη και Μπιρμπα πρωταγωνιστες εδειχνε πως πολυ δυσκολα 8α παραιτηθει απο τον αγωνα...σε αυτο το σημειο ομως αποβληθηκε ο Δελλης με δυο αντιαθλητικα(νομζω το πρωτο λιγο υπερβολικο) και σαν να μην εφταινε αυτο στο ξεκινημα της τεταρτης περιοδου αποβληθηκε και ο Μπιρμπας με 5 φαουλ...ο Αστερας με καθαρο μυαλο,σωστες επιλογες και τον κοσμο στο πλευρο του καταφερε να παρει το ροζ φυλλο με μια πολυ καλη εμφανιση και χωρις τον Στασινοπουλο..Κορυφαιοι ο Αρβανιτης ηγετικη εμφανιση για ακομη μια φορα οργανωσε εξαιρετικα την ομαδα με καθαρο μυαλο μεχρι το τελος....πολυ καλος ο Πλουτεσκι επιθετικα αλλα και αμυντικα...πολυ καλη δουλεια ειδικα στο πρωτο μερος ο Παπασπυρου...Απο τον κουρο που ηταν πολυ μαχητικος σε ολο το παιχνιδι κορυφαιοι ο Καλουδης οποιος κυριολεκτικα ειχε παρει φωτια στην τριτη περιοδο..πολυ καλοι οι Παξινος οποιος εδωσε πολλες μαχες για ακομα μια φορα κατω απο τα καλα8ια..σημαντικη βοη8εια ειδικα στην αμυνα εδωσε ο Γεωργαντας..καλοι οι Μπιρμπας Δελλης οσο αγωνιστηκαν..ελειψαν πολυ στην συνεχεια απο την ομαδα τους...Δικαιη νικη του Αστερα οποιος για μενα επεξε πολυ ωραιο μπασκετ και πολυ ωραια ατμοσφαιρα ξανα....καλη συνεχεια και στις δυο ομαδες.
Gluka Nera BC
ΠΑΟ Κουκάκι - ΓΣ Γλυκών Νερών 50-79 (23-38)
http://www.gsgn.gr/single-post/2018/11/24/...%81%CF%8E%CE%BD
gspara
Δυνατη αγωνιστικη και σημερα με πολυ ενδιαφεροντα ματσακια.Ξεχωριζουν τα ντερμπι κορυφης σε Γλυκα Νερα,Καισαριανη και Μαραθωνα.......

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 2
Eχει κορμια στην ρακετα ο Αιολος αλλα του λειπει ενας εμπειρος γκαρντ.Αν καταφερει να τρεξει την πιο εμπειρη αλλα βαρια ομαδα του Προμηθεα,εχει τυχη για 2 σημαντικους βαθμους επιβιωσης.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ(κ.θ.) 2
Η Νηαρ προσπαθει να συνελθει ψυχολογικα απο την ηττα με Αχαρνης.Το αποψινο παιχνιδι ειναι δυσκολο.Η ΜΕΝ μπορει να μην εντυπωσιαζει τον απλο θεατη με πασες πισω απο την πλατη,αλλα ειναι απολυτα ουσιαστικη,ομαδα με ολη την σημασια της λεξης και μετρ στον ελεγχο του ρυθμου.Θα ρισκαρω λοιπον στο 2...

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 2
Σαφεστατα ανωτερη και πιο γεματη ομαδα οι Αγιοι,αλλου πρεπει να στοχευσει ο Κουρος.Αθανασακης-Γκινουτσης αλλη κλαση,περιμενω να συνεχισει να τρελαινει κοσμο ο νεαρος Παπακωστας!!

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ-ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ(κ.θ.) 2
Ντερμπι με φοντο τα πλειοφ.Πολυ καλη ομαδα ο Μαραθωνας,με φιλοδοξιες και ικανοτατο κοουτς.Θα τους κοντραρω ξανα ομως και με επιστροφη Στασινοπουλου θα παω στο 2πλο...

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π.-ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2
Κρισιμο ματς επιβιωσης.Σε κακο φεγγαρι η ΑΕΚ που προερχεται απο 2 συνεχομενες συντριβες.Το Κουκακι αν εχει Μοσχονα,πιστευω θα δειξει μεταλλο.Προσεχως θα ενισχυθει στους ψηλους και με γνωστο ''ιστορικο'' ονομα!!

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΟ ΚΑΡΕΑ 1
Αμφιρροπο παιχνιδι στο Ρουφ και ρεβανς του κυπελλου,εκει που ειχαν επικρατησει ευκολα οι γηπεδουχοι.Σημερα βεβαια θα ειναι διαφορετικα τα πραγματα.Λαβωμενα με σημαντικες απουσιες τα Πετραλωνα,ενισχυμενος πλεον με Περγαντη ο Καρεας.Για να εχουν τυχη οι γηπεδουχοι πρεπει να επιβαλλουν τον γνωστο ταχυτατο ρυθμο τους και να μην επιτρεψουν στον Καρεα να εκμεταλλευτει την υπεροχη του στην ρακετα.

ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2
Το μεγαλο ματς της αγωνιστικης αναμεσα στις 2 καλυτερες αμυνες του ομιλου.Με κομβικες απουσιες τα Γλυκα Νερα,θα εχουν πολυ δυσκολο εργο απεναντι στον πρωτοπορο που κραταει πλεον την τυχη στα χερια του.Ασχετως αποτελεσματος,ας μου επιτραπει να δωσω ενα τεραστιο Respect στα Γλυκα Νερα που στην 2η μολις σεζον τους στην Β κατηγορια και με μηδενικο μπατζετ,καθιεωρνονται στις μεγαλες δυναμεις!Πως??Με σοβαροτητα-πλανο-χαμηλους τονους και σταθεροτητα.Το κλιμα ειναι ιδανικο με αναλλοιωτο τον κορμο των παιχτων και βεβαια ιδιο προπονητη που ειναι δουλευταρας,ανερχομενος και δεν επαναπαυεται αλλα ''ψαχνεται'' συνεχεια.Μακαρι φετος να φτασουν ακομα πιο ψηλα...γιατι το αξιζουν!!!
Paragodas
Καλσπέρα σε όλους τους φίλους,

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1
Νίκη για τους γηπεδούχους για να μην έχουν μπλεξίματα.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1
Θεωρητικά θα το πάρουν οι γηπεδούχοι. Είναι πιο έμπειρη ομάδα.

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 2
Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας.

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 2
Περίεργο παιχνίδι έχουμε εδώ. Θα ποντάρω στους πιο έμπειρους φιλοξενούμενους.

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2
Για να παραμείνουν στο παιχνίδι παραμονής.

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. - ΑΟ ΚΑΡΕΑ 1
Θα στηρίξω τους γηπεδούχους. Ο Καρέας δεν πείθει καθόλου.

ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 1
Το Derby της αγωνστικής. Θα στηρίξω την έδρα και την ομαδικότητα των γηπεδούχων. Θεωρώ οτι κάπου θα χάσουν και οι Αχαρνής.

Καλά παιχνίδια με υγεία...Καλή επιτυχία σε όλους.... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif smile.gif smile.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
goodfor
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 2.


ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1.


ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 2.


ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ-ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 2.


ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π.-ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1.


ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΟ ΚΑΡΕΑ 1.


ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2.



Μαραθώνας και Νηαρ κεκλεισμένων
EAST END
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 2

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 2

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. - ΑΟ ΚΑΡΕΑ 1

ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2

doctor_dru
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1
Θέλει να αποσπαστεί ο Προμηθέας από το γκρουπ που παλεύει για την σωτηρία. Προβάδισμα στον άσσο, εκτός αν Αφαλίδης και Ραδίτσας έχουν κέφια..

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1
Θα παραμείνει στο κυνήγι των πρωτοπόρων η Νήαρ. Η Μεν με τα προβλήματα τραυματισμών που έχει, δύσκολο να χτυπήσει το ματς

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 2
Ο Κούρος έχει ανεβάσει την απόδοσή του, αλλά η αθλητικότητα των Αγίων δύσκολα ματσάρεται

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 2
Ντέρμπι. Θα στηρίξω τους φιλοξενούμενους που τους θεωρώ ένα κλικ πιο πάνω

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2
Ματς επιβίωσης. Πιο πολλές λύσεις στα γκαρντ η Αεκ, πιο δυνατό στους ψηλούς το Κουκάκι και σίγουρα πιο έμπειρο

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. - ΑΟ ΚΑΡΕΑ 1
Προβάδισμα στα Πετράλωνα, εκτός αν τα κάνουν μαντάρα στο τέλος όπως με την Μεν

ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2
Με την ψυχολογία στα ύψη μετά το διπλό στην Καισαριανή. Φαβορί και απόψε οι φιλοξενούμενοι
GK12
Προβλεπω κουβα αποψε για πολυ κοσμο....
azeppos
Ματσαρες σημερα σε κορυφη κ στη ζωνη υποβιβασμου ομως....

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1 +4
Σημαντικο ματς κ για τις δυο ομαδες.Προβαδισμα για τους γηπεδουχους που ειναι ματς ζωης κ θανατου ειδικα στην εδρα τους....

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1 +8
Ντερμπι 5αδας...Η Νηαρ για μενα αρκετα καλυτερη σε σχεση με τη περσινη σεζον.Εντος εχει το προβαδισμα κ αν βαλει τ τριποντα θα νικησει ευκολα μια αρκετα σκληρη ομαδα..Αν οχι θαχει μεγαλο προβλημα..Δεσποζει η μαχη μεταξθ Μουγιου-Τσερωνη...

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 1 +3
Αν και καλυτερη ομαδα ως τωρα οι Άγιοι εγω θα παω με την έδρα.Εμφανως βελτιωμενοι αγωνιστικα κ ψυχολογικα με τον Κοουτς Ψωμαδερη ο Κουρος.Μικρο προβαδιμσα στους γηπεδουχους...

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 1 +3
Κεκλεισμένων των θυρών και αυτό το ματς.Κριμα γιατι θα είχε μεγαλο ενδιαφερον στην εξεδρα.Απτη μια οι Μαραθωνες μαζευουν κοσμο με τυμπανα απτην αλλη τα Εξαρχεια με το δικο τους κοσμο θα ηταν ωραια αλλα.....Εντος ο Μαραθωνας δυσκολα θα χανει....

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1 +3
Παρα τις ανετες ηττες πιστευω πως η ΑΕΚ μπορει να κερδισει το Κουκακι που ως τωρα δν ενθουσιαζει ιδιαιτερα.Σημαντικο ματς κ για τους δυο....

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. - ΑΟ ΚΑΡΕΑ 1 +9
Με Περγαντη η χωρις δν πιστευω καθολου το Καρεα απεναντι στην νεανικη κ ταχυτατη ομαδα των Πετραλωνων.Μια απο τις καλυτερς επιθεσεις απεναντι σε μια απο τις χειροτερες αμυνες..Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια.....

ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 1 +1
Ντερμπαρα.Τα Γλυκα Νερα οσες απωλειες κ να χουν ειναι ως τωρα ειναι αρκετα ανταγωνιστικη ομαδα,ειδικα στην εδρα τους.Η Αχαρνης πολυ καλη ομαδα κ αν περασουν κ μεσα απο τα Γλυκα Νερα τοτε η πρωτη θεση κλειδωσε απο τωρα...

Πραγματικα ισως η πιο εδιαφερουσα αγωνιστικη ως τωρα.Δεν ξερεις που να πρωτοπας.....Αν εβαζα καπου διπλο θα ταν μονο στους Αχαρνης....
bball.gif bball.gif
gspara
Μαραθωνας-Εξάρχεια 50-56....με ανατροπαρα,εκπληκτικό Μάνο Αρβανίτη και καθοριστικό Πλουτετσκι με 2 καθοριστικά τρίποντα!!
gspara
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ-ΚΑΡΕΑΣ 68-53 (19-14,39-27,53-40,68-53).

Οποιος θελει να ευχαριστηθει την ομορφη πλευρα του μπασκετ με νεα παιδια κατω των 20 ετων,τρελα γκαζια και εναν σεντερ θαρρεις βγαλμενο απο το ντραφτ του nba....δεν εχει παρα να περασει μια βολτα απο το Rouf Garden!!!!
Mπορει να εμειναν λιγοι οι κομαντος του Βασιλοπουλου.......αλλα ειναι καλοι!Για την ακριβεια ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ!!!!

Χωρις Μουργελα-Σωτηροπουλο-Ποπονα,τα Πετραλωνα νικησαν ευκολα τον Καρεα που ηταν πολυ κακος και χωρις τον Μαραμενο εντελως ασυνδετος.

ΚΑΤΣΑΜΠΑΝΗΣ-ΚΟΚΟΤΣΑΚΗΣ
ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ-ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ-ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ
ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ-ΠΕΡΓΑΝΤΗΣ
ΙΓΙΑΜΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Οι γηπεδουχοι ξεκινησαν με αμυνα ζωνης ωστε να ανταπεξελθουν στα ψηλα κορμια του Καρεα και τα πρωτα λεπτα κυλησαν αμφιρροπα(13-12).Ο Τσιτουρας δεν βρηκε στοχο στα πρωτα σουτ,ενω ο Ιγιαμου που ξεκινησε εντυπωσιακα,φορτωθηκε νωρις με το 2ο φαουλ.Οι φιλοξενουμενοι χτυπησαν στην ρακετα με τον Περγαντη να βοηθαει εκτελεστικα και δημιουργικα και τον Δημητριου να κανει ζημια στην ρακετα.

Η πιεση ομως των Πετραλωνων αρχισε να φερνει αποτελεσματα,αφου ο Καρεας χωρις οργανωτη δυσκολευοταν ακομα και στο κατεβασμα της μπαλας.Πουλιανος-Παυλιδης εδωσαν λυσεις για το 22-15 στις αρχες της β περιοδου.
Ο Καρεας με προσπαθειες του Κοκοτσακη μειωσε 23-21,αλλα αυτη ηταν η τελευταια φορα που ανησηχυσε τα Πετραλωνα.

Ο Τσιτουρας αρχισε να βρισκει τον καρπο του και μαζι με τους εξαιρετικους Μαυροματη-Ροκκα ανεβασαν την διαφορα σε διψηφια επιπεδα με την ληξη του ημιχρονου(39-27).
Αλλο ενα 3ποντο του Τσιτουρα διαμορφωσε το 44-29 αλλα εκει φορτωθηκε το 3ο του φαουλ.Τα Πετραλωνα κολλησαν για λιγο και ο Καρεας με ενα 0-7 και πρωταγωνιστες Μαμαλακη-Δημητριου,κατεβασε για τελευταια φορα την διαφορα σε μονοψηφιο νουμερο(44-36).

Το 3ποντο του Μαυροματη εγραψε το 49-36 και Παυλιδης-Ιγιαμου διατηρησαν ευκολα το +13 μεχρι την ληξη της 3ης περιοδου(53-40).
Ο Καρεας προσπαθησε με πιο χαμηλα σχηματα(Περγαντης στο 5) να μειωσει την διαφορα στην τελευταια περιοδο,αλλα τα Πετραλωνα δεν ειχαν διαθεση για αστεια.Αντιθετα,σανιδωσαν το γκαζι με τον Τσιτουρα να ευστοχει σε αλλα 2 τριποντα και την διαφορα να σταματαει τελικα στο +20(68-48).

Eκπληκτικοι Μαυροματης-Πουλιανος-Παυλιδης.Μαμα του λοχου(στα 26 του χρονια) το πολυβολο Τσιτουρας,μολις συνδεθηκε με το καλαθι,τα παντα απλοποιηθηκαν.
Δεν αναφερω καν τον ΣΙΜΩΝ ΙΓΙΑΜΟΥ 77.gif 77.gif .....γιατι οπως πολυ σωστα ειπε ενα πολυ καλο φιλαρακι που παρακολουθησαμε μαζι το παιχνιδι icon_wave.gif ...''Το Παλικαρι δεν ανηκει σε αυτη την κατηγορια,απλα περαστικος''!!!!!

Απο τον απογοητευτικο Καρεα μονο Δημητριου-Κοκοτσακης ξεχωρισαν.
goodfor
Για τη Β’ κατηγορια της ΕΣΚΑ στο πρώτο όμιλο συναντήθηκαν τα ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ με τους ΑΧΑΡΝΗΣ
Πολλά με λίγα στα Sweet Waters . Κατι οι ελλείψεις των Σαρημπαλη,Γαιτανακη της ομάδας του coach Σκλαβουνου ,κατι οι εναλλακτικές άμυνες του coach Σουρμελη έφεραν τους ΑΧΑΡΝΗΣ στο 9Χ9 νίκες πολύ πιο ευκολα απ’ ότι περιμέναμε. Τελικό σκορ 60 – 73. Δεκάλεπτα 20 – 22 , 32 – 47 , 47 – 63. Εκτός του μονίμου mvp Λιτσου πολύ καλός ήταν στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο που πήραν διαφορά οι ΑΧΑΡΝΗΣ ο Καραθανασοπουλος.Καλος ο Δουβλαντωνης έβγαλε καλές άμυνες , αρκετά καλος ο Ιγγλεζος .Ο Λαμπρόπουλος φορτώθηκε γρήγορα με φάουλ & δεν τον πήγε & τόσο το παιχνίδι.Ευχαριστη έκπληξη ο 17 ρης με το ιδιότυπο στυλ Μαυρωτας.Απο τα ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ καλύτεροι ο πάντα καλός Νταουντ & ο γερόλυκος Χανιωτης.
GK12
Μαραθωνας - Εξάρχεια 50-56.

Ενα παιχνίδι που σίγουρα δεν ήταν διαφήμιση του αθλήματος.... αλλά επικράτησε στο τέλος η ομάδα που έκανε την καλύτερη διαχείριση.
Τα εξαρχεια υπο πίεση σίγουρα δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερο και ίσως τους κολακεύει και λίγο η θέση στην βαθμολογία.
Από την άλλη μεριά ο Μαραθωνας για άλλη μια φορά σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε (ξανα) με 7 πόντους στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου επαθε τα γνωστά black out και δεν μπόρεσε ξανά να κρατήσει η και να αυξήσει την διαφορά και από το 41-34 κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι μέσα σε 8 λεπτά σκοράροντας ΜΟΝΟ 9 πόντους και να φάει 22 πόντους για το τελικό 50-56!!!
Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και για τις δυο ομάδες που εχουν διαφορετικούς στόχους και νομίζω οτι ο Μαραθωνας με τον ενα η τον άλλο τρόπο θα καταφέρει το στοχο του ενώ τα εξαρχεια αν δεν δείξουν κάτι εντελώς διαφορετικό στην συνέχεια δε νομίζω να τα καταφέρουν.

Καλή συνέχεια σε όλους με υγεία
TakeThatforData
QUOTE (GK12 @ Nov 30 2018, 11:16 ) *
Μαραθωνας - Εξάρχεια 50-56.

Ενα παιχνίδι που σίγουρα δεν ήταν διαφήμιση του αθλήματος.... αλλά επικράτησε στο τέλος η ομάδα που έκανε την καλύτερη διαχείριση.
Τα εξαρχεια υπο πίεση σίγουρα δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερο και ίσως τους κολακεύει και λίγο η θέση στην βαθμολογία.
Από την άλλη μεριά ο Μαραθωνας για άλλη μια φορά σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε (ξανα) με 7 πόντους στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου επαθε τα γνωστά black out και δεν μπόρεσε ξανά να κρατήσει η και να αυξήσει την διαφορά και από το 41-34 κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι μέσα σε 8 λεπτά σκοράροντας ΜΟΝΟ 9 πόντους και να φάει 22 πόντους για το τελικό 50-56!!!
Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και για τις δυο ομάδες που εχουν διαφορετικούς στόχους και νομίζω οτι ο Μαραθωνας με τον ενα η τον άλλο τρόπο θα καταφέρει το στοχο του ενώ τα εξαρχεια αν δεν δείξουν κάτι εντελώς διαφορετικό στην συνέχεια δε νομίζω να τα καταφέρουν.

Καλή συνέχεια σε όλους με υγεία


Τελικα δε μας ειπες αν επεσε ο κουβας που προεβλεψες. 😁
Για τα εξαρχεια εχω ακουσει απο αρκετους το ιδιο, πως δεν εντυπωσιαζουν σαν ομαδα, αλλα τα αποτελεσματα τους ειναι καλα. Οπως προχωραει το πρωταθλημα θα φανει τι ισχυει.
GK12
QUOTE (TakeThatforData @ Nov 30 2018, 11:59 ) *
Τελικα δε μας ειπες αν επεσε ο κουβας που προεβλεψες. 😁
Για τα εξαρχεια εχω ακουσει απο αρκετους το ιδιο, πως δεν εντυπωσιαζουν σαν ομαδα, αλλα τα αποτελεσματα τους ειναι καλα. Οπως προχωραει το πρωταθλημα θα φανει τι ισχυει.


Τελικα για κουβα οχι αρκετοι biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ναι τα εξαρχεια δεν γεμιζουν το ματι με το παιχνιδι τους οπως την περασμενη χρονια αλλα στην τελικη... το αποτελεσμα μετραει, οπως λεει και μια γνωστη εταιρια... cool.gif cool.gif cool.gif
οπότε θα δουμε στην πορεια ποιος θα αντεξει για τα play off
Gravity
QUOTE(GK12 @ Nov 30 2018, 11:16 ) *
Μαραθωνας - Εξάρχεια 50-56.

Ενα παιχνίδι που σίγουρα δεν ήταν διαφήμιση του αθλήματος.... αλλά επικράτησε στο τέλος η ομάδα που έκανε την καλύτερη διαχείριση.
Τα εξαρχεια υπο πίεση σίγουρα δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερο και ίσως τους κολακεύει και λίγο η θέση στην βαθμολογία.
Από την άλλη μεριά ο Μαραθωνας για άλλη μια φορά σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε (ξανα) με 7 πόντους στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου επαθε τα γνωστά black out και δεν μπόρεσε ξανά να κρατήσει η και να αυξήσει την διαφορά και από το 41-34 κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι μέσα σε 8 λεπτά σκοράροντας ΜΟΝΟ 9 πόντους και να φάει 22 πόντους για το τελικό 50-56!!!
Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και για τις δυο ομάδες που εχουν διαφορετικούς στόχους και νομίζω οτι ο Μαραθωνας με τον ενα η τον άλλο τρόπο θα καταφέρει το στοχο του ενώ τα εξαρχεια αν δεν δείξουν κάτι εντελώς διαφορετικό στην συνέχεια δε νομίζω να τα καταφέρουν.

Καλή συνέχεια σε όλους με υγεία


Εξαρχεια με 50 ποντους επιθεση δεν θα ξαναδουμε. Απο την αλλη το 50 για το Μαραθωνα ειναι ενα ταβάνι. tongue.gif
GK12
QUOTE (Gravity @ Nov 30 2018, 12:59 ) *
Εξαρχεια με 50 ποντους επιθεση δεν θα ξαναδουμε. Απο την αλλη το 50 για το Μαραθωνα ειναι ενα ταβάνι. tongue.gif


φίλε μου σε ποιο ουράνιο και ποιο τόξο biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif έχεις δει εσύ το Μαραθώνα με ταβάνι στους 50 πόντους μάλλον μόνο εσυ και η Μεγκυ μπορείτε να μας το εξηγήσετε όταν εχει μεσο ορο 65 πόντους επίθεση... w00t.gif w00t.gif w00t.gif

όπως καλά λες, οσο δύσκολα τα εξαρχεια θα ξανά βάλουν 56 πόντους άλλο τοσο δύσκολο ειναι να ξανά βάλει και ο Μαραθωνας 50 ειδικα!! (κανένα απο τα δυο βέβαια δεν ειναι απίθανο)

παρόλα αυτά το η επισήμανση μου δεν ήταν τόσο το σκορ του αγώνα όσο το οτι η μια ομάδα θα πετύχει τον στόχο της δυσκολα η εύκολα, ενω η άλλη μάλλον δύσκολα θα πετύχει το δικό της βάση της χθεσινής εικόνας αλλα και άλλων παιχνιδιών εως τώρα. tongue.gif tongue.gif
goodfor
Δεν είναι και το καλύτερο να υποβιβάζουμε τους αντιπάλους με ''ταβάνια'' κ’ ''στόχους'' , για να δούμε τι έκαναν οι ‘’αντιμαχόμενοι με τους ίδιους αντιπάλους.

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ – ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ…75 – 58
………………. – ΥΠΕΡΟΧΗ….…..76 – 72

ΥΠΕΡΟΧΗ – ΝΗΑΡ ΗΣΤ….…….80 – 81
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ – ΝΗΑΡ ΗΣΤ…..61 – 70

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ.63 – 65
……………… - ΥΠΕΡΟΧΗ….……..59 – 70

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ..72 – 51
ΥΠΕΡΟΧΗ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ….….63 – 54

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ – ΚΟΥΡΟΣ………57 – 51
ΥΠΕΡΟΧΗ – ΚΟΥΡΟΣ……………82 – 73

ΑΕΚ ΠΕΡ. – ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ..…..84 – 81
……………… - ΥΠΕΡΟΧΗ………….47 - 82

Δεν ξέρω αν ήταν άδικο το ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ …50 – 56 ... to be continued

Gravity
QUOTE(GK12 @ Nov 30 2018, 15:00 ) *
φίλε μου σε ποιο ουράνιο και ποιο τόξο biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif έχεις δει εσύ το Μαραθώνα με ταβάνι στους 50 πόντους μάλλον μόνο εσυ και η Μεγκυ μπορείτε να μας το εξηγήσετε όταν εχει μεσο ορο 65 πόντους επίθεση... w00t.gif w00t.gif w00t.gif

όπως καλά λες, οσο δύσκολα τα εξαρχεια θα ξανά βάλουν 56 πόντους άλλο τοσο δύσκολο ειναι να ξανά βάλει και ο Μαραθωνας 50 ειδικα!! (κανένα απο τα δυο βέβαια δεν ειναι απίθανο)

παρόλα αυτά το η επισήμανση μου δεν ήταν τόσο το σκορ του αγώνα όσο το οτι η μια ομάδα θα πετύχει τον στόχο της δυσκολα η εύκολα, ενω η άλλη μάλλον δύσκολα θα πετύχει το δικό της βάση της χθεσινής εικόνας αλλα και άλλων παιχνιδιών εως τώρα. tongue.gif tongue.gif


Καταρχας ποια ειναι η Μεγκυ tongue.gif

Οπως και να εχει διαφωνω με τη δυναμικοτητα και κατ'επεκταση με την επιτευξη των στοχων που αναφερεις. Εξαλλου τα Εξαρχεια ειναι λιγο ατυχα καθως επαιξαν τρια ντερμπυ του ομιλου στις τεσσερις πρωτες αγωνιστικες και τα δυο εξ' αυτων εκτος.

Στο δευτερο γυρο δεν νομιζω να τα ξαναχασει. Γνωμη μου παντα

Καλη συνεχεια στο Μαραθωνα και ραντεβου ξανα την ανοιξη
GK12
QUOTE (Gravity @ Nov 30 2018, 15:59 ) *
Καταρχας ποια ειναι η Μεγκυ tongue.gif

Οπως και να εχει διαφωνω με τη δυναμικοτητα και κατ'επεκταση με την επιτευξη των στοχων που αναφερεις. Εξαλλου τα Εξαρχεια ειναι λιγο ατυχα καθως επαιξαν τρια ντερμπυ του ομιλου στις τεσσερις πρωτες αγωνιστικες και τα δυο εξ' αυτων εκτος.

Στο δευτερο γυρο δεν νομιζω να τα ξαναχασει. Γνωμη μου παντα

Καλή συνέχεια στο Μαραθώνα και ραντεβού ξανα την ανοιξη




for the record Megy rules biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

https://www.youtube.com/watch?v=-gJ7lHeyySE

κατα τα αλλα, να σου πω οτι

1η αγωνιστικη

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

2η Αγωνιστικη

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ

3η Αγωνιστική

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ - ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ σε ένα πολύ περίεργο παιχνίδι για όλους αφού ο Προμηθέας θρηνούσε τον χαμό του προπονητή του και το κλίμα ήταν πολυ βαρύ και για τις δυο ομάδες, συν τις μνήμες που έφερε όλο αυτό και στους παίχτες του Μαραθώνα με τον πρόσφατο χαμό του δικού τους παίχτη στις φωτιές του καλοκαιριού....

4 Αγωνιστική

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ

οπότε δεν μπορω να δω που ακριβώς είχε πολυ δυσκολότερο πρόγραμμα απο τον Μαραθώνα η Υπεροχή και στάθηκε άτυχη... cool.gif cool.gif

Για την δυναμική τωνν δυο ομαδων ολα αυτά ειναι καπως σχετικά μιας και ο Μαραθωνας αλλαξε παρα πολλα σε σχέση με πέρσι και στοχο εχει την παραμονή στην κατηγορία ενω η Υπεροχή θέλει άνοδο και δεν άλλαξε και πολλά σε σχέση με πέρσι.

Καλα τα λες για την άνοιξη αλλα μέχρι τότε μπορούμε να λεμε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

















QUOTE (goodfor @ Nov 30 2018, 15:59 ) *
Δεν είναι και το καλύτερο να υποβιβάζουμε τους αντιπάλους με ''ταβάνια'' κ’ ''στόχους'' , για να δούμε τι έκαναν οι ‘’αντιμαχόμενοι με τους ίδιους αντιπάλους.

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ – ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ…75 – 58
………………. – ΥΠΕΡΟΧΗ….…..76 – 72

ΥΠΕΡΟΧΗ – ΝΗΑΡ ΗΣΤ….…….80 – 81
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ – ΝΗΑΡ ΗΣΤ…..61 – 70

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ.63 – 65
……………… - ΥΠΕΡΟΧΗ….……..59 – 70

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ..72 – 51
ΥΠΕΡΟΧΗ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ….….63 – 54

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ – ΚΟΥΡΟΣ………57 – 51
ΥΠΕΡΟΧΗ – ΚΟΥΡΟΣ……………82 – 73

ΑΕΚ ΠΕΡ. – ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ..…..84 – 81
……………… - ΥΠΕΡΟΧΗ………….47 - 82

Δεν ξέρω αν ήταν άδικο το ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ …50 – 56 ... to be continued


φιλε goodfor
όταν ο gravity λεει για μια ομάδα που σκοράρει 65 πόντους/ μεσο ορο οτι εχει ταβάνι τους 50 τότε ειναι μια προσπάθεια υποβιβασμού θα συμφωνήσω (αν και πιστεύω οχι κακοπροαίρετη απο πλευράς gravity)
οταν εγώ λεω οτι βαση τις εικόνας των παιχνιδιών των Εξαρχείων μεχρι τώρα (αλλα και του χθεσινού πολυ κακου παιχνιδιού με το Μαραθώνα) αν ΔΕΝ αλλάξει κατι δραματικά δεν βλέπω να πάνε για άνοδο που ειναι ο στόχος τους τοτε δε το βλέπω καπου να ειναι υποβιβασμός. είναι απλά μια άποψη.
azeppos
Μην ειμαστε υπερβολικοι περι στοχων κ των δυο ομαδων (Μαραθωνας,Εξαρχεια)....Και οι δυο τους εχουν στοχο στοχο να μπουν πλευοφ κ οχι απλα να σωθουν...Ο κοσμος τοχει τουμπανο κ εμεις κρυφο καμαρι.....επισης η δυναμικη τους δν ειναι γιανα πεσουν οταν υπαρχουν χειροτερες ομαδες στον ομιλο.....Εγω απλα εχω απορια γιατι ματς εγινε κεκλεισμενων το θυρων..?
GK12
QUOTE (azeppos @ Dec 1 2018, 15:25 ) *
Μην ειμαστε υπερβολικοι περι στοχων κ των δυο ομαδων (Μαραθωνας,Εξαρχεια)....Και οι δυο τους εχουν στοχο στοχο να μπουν πλευοφ κ οχι απλα να σωθουν...Ο κοσμος τοχει τουμπανο κ εμεις κρυφο καμαρι.....επισης η δυναμικη τους δν ειναι γιανα πεσουν οταν υπαρχουν χειροτερες ομαδες στον ομιλο.....Εγω απλα εχω απορια γιατι ματς εγινε κεκλεισμενων το θυρων..?


φίλε azeppos Μπορώ να σου πω με σιγουριά οτι ο Μαραθωνας με μια ομάδα που εφτιαξε σχεδόν τελευταία στιγμή το καλοκαίρι, έχει στόχο να μείνει στην κατηγορία.
Η τιμωρία (100% δίκαιη) είναι απο το παιχνίδι με την ΑΕΚ όπου έγινε φραστική επίθεση στους διαιτητές μετά το παιχνίδι απο την πλευρά του Μαραθώνα και τα πράγματα βγήκαν εκτός έλεγχου για λίγο.
ZARKO PASPALI
QUOTE (azeppos @ Dec 1 2018, 15:25 ) *
Μην ειμαστε υπερβολικοι περι στοχων κ των δυο ομαδων (Μαραθωνας,Εξαρχεια)....Και οι δυο τους εχουν στοχο στοχο να μπουν πλευοφ κ οχι απλα να σωθουν...Ο κοσμος τοχει τουμπανο κ εμεις κρυφο καμαρι.....επισης η δυναμικη τους δν ειναι γιανα πεσουν οταν υπαρχουν χειροτερες ομαδες στον ομιλο.....Εγω απλα εχω απορια γιατι ματς εγινε κεκλεισμενων το θυρων..?


Ενώ σε αντίθεση στα εντός εδρας ματς των Εξαρχειων με την τρομοκρατία (ή ωραία ατμόσφαιρα, οτι θέλετε διαλέγετε) που επικρατεί γίνονται ολα κανονικά. Μήπως πρεπει να ζητάνε η ομάδες παρουσία αστυνομίας και στο Στρέφη ή παίζει το γνωστό άβατο.

goodfor

ΝΗΑΡ ΗΣΤ – ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ……..1
ΑΧΑΡΝΗΣ – ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ…….1
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ – ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ…….1
ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ…….1
ΓΣ ΑΦ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ…….1-2
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 – ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ…….2
ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ – ΑΟ ΚΑΡΕΑ…….1 (ΔΕΥΤΕΡΑ 10-12,,22.00)
Zourinho
ΝΗΑΡ ΗΣΤ – ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ……..1
ΑΧΑΡΝΗΣ – ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ…….1
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ – ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ…….2
ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ…….2
ΓΣ ΑΦ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ…….1
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 – ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ…….1
ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ – ΑΟ ΚΑΡΕΑ…….1
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.