Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αλέξανδρος Βεζένκοφ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Το μπλογκ του Βεζένκοφ στον ΕΣΑΚΕ: «Δεν αλλάζουμε φιλοσοφία, ο στόχος μας δεν αλλάζει»

Τις σκέψεις του για τον επερχόμενο αγώνα με την Κηφισιά, αλλά και γενικότερα την πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα κατέγραψε ο Σάσα Βεζένκοφ στο προσωπικό του μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ.


Ο ηγέτης του φετινού Άρη έγραψε: «Την προηγούμενη εβδομάδα πήραμε μία αγχωτική νίκη, την οποία δε συνοδέψαμε με καλή εμφάνιση, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως ο ΚΑΟΔ. Πήραμε ένα διήμερο ρεπό το οποίο μας βοήθησε να ξεφύγουμε και να ηρεμήσουμε πνευματικά, ώστε να είμαστε πιο έτοιμοι και δυνατοί για τη συνέχεια.

Εγώ προσωπικά εκμεταλλεύτηκα τη διακοπή και πήγα στη Βουλγαρία, όπου πέρασα οικογενειακές στιγμές. Το χρειαζόμουν, όπως και όλα τα παιδιά που γέμισαν τις μπαταρίες τους μετά από μία δύσκολη περίοδο με έξι αγώνες σε ένα μήνα.

Μετά το διήμερο ρεπό, ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για μία πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση, με την ΑΕΝΚ Δημουλάς. Μία ομάδα που μας κέρδισε στο Κύπελλο στην έδρα της και την κερδίσαμε στο «Nick Galis Hall» για το πρωτάθλημα. Σε σχέση με εκείνους τους αγώνες, ο αντίπαλός μας έχει αρκετά διαφορετικά πρόσωπα στο ρόστερ του. Όμως παραμένει μία πολύ έμπειρη ομάδα και έχει στις τάξεις της τον MVP του πρώτου γύρου, Δημήτρη Μαυροειδή. Βέβαια, υπάρχουν πολλοί παίκτες στο ρόστερ που μπορούν να κάνουν τη ζημιά, δεν είναι μόνον αυτός.

Εμείς δεν αλλάζουμε τη φιλοσοφία μας. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίξουμε καλό μπάσκετ και αν αυτά τα συνδυάσουμε με μία εκτός έδρας νίκη, θα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το ματς είναι πολύ σημαντικό για μας. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και κάθε εκτός έδρας νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και μας κρατά ψηλά στη βαθμολογία. Ο στόχος μας δεν αλλάζει. Σε κάθε αγώνα παλεύουμε για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε στην Κηφισιά».
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Ο Βεζένκοφ μπλογκΑΡΗ: «Αγώνας… must win, περιμένουμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας»

Επικίνδυνο παιχνίδι είναι αυτό με τον Κόροιβο σύμφωνα με τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος περιμένει τον κόσμο του Άρη να γεμίσει το Αλεξάνδρειο και να στηρίξει την ομάδα να φτάσει στην – καθέ άλλο παρά γρουσούζικη – 13η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.


Ο Βεζένκοφ έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ: «Την περασμένη εβδομάδα πετύχαμε μία σημαντική νίκη επί της ΑΕΝΚ Δημουλάς στην Αθήνα. Μία νίκη που μας έδωσε ώθηση τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια. Η εβδομάδα που διανύουμε ήταν κάπως περίεργη για μας, αφού είχαμε πολλούς απόντες λόγω τραυματισμών. Όμως αυτό δε μας επηρέασε αναφορικά με τις προπονήσεις, οι οποίες ήταν ποιοτικές ασχέτως αν ήμασταν λιγότεροι.

Το Σάββατο έχουμε ένα επικίνδυνο παιχνίδι, στην έδρα μας απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας. Είναι ένας αγώνας must win για μας, απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει καλούς και έμπειρους παίκτες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στον πρώτο γύρο χάσαμε στην Αμαλιάδα, μία ήττα η οποία ήταν η πρώτη της σεζόν για μας.

Ο Κόροιβος είναι καλή ομάδα και η εμφάνισή του στη Δράμα κόντρα στον ΚΑΟΔ, την προηγούμενη εβδομάδα, δεν είναι αντιπροσωπευτική της εν γένει εικόνας του και της προσπάθειας που κάνει φέτος. Έχει χάσει αρκετά ματς στον πόντο και θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά βαθμολογικά. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη. Αν το πετύχουμε, θα φτάσουμε στον αριθμό… 13 στα ροζ φύλλα αγώνα, το οποίο μόνο γρουσούζικο δεν είναι εν προκειμένω!

Περιμένουμε από τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας το Σάββατο και να ενισχύσει την προσπάθειά μας για να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όποιος πληρώσει εισιτήριο με τον Κόροιβο, θα δώσει τα μισά χρήματα τη μεθεπόμενη εβδομάδα στο ματς με τον Πανιώνιο, κάτι που δημιουργεί και ένα έξτρα κίνητρο για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο.

Κλείνοντας, θέλω να σημειώσω ότι το Σάββατο ο Άρης συμπληρώνει 700 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Α1 και σίγουρα θέλουμε να συνδυάσουμε αυτό το γεγονός με μία νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά, αλλά και θα δώσει χαρά στον κόσμο μας.

Σας περιμένουμε στο Nick Galis Hall».
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ στον Βεζένκοφ: Ο πολυτιμότερος των πολυτιμότερων!

Εκτενές αφιέρωμα στον Σάσα Βεζένκοφ, τον… MVP των MVPs έκανε ο ΕΣΑΚΕ με αφορμή την ανάδειξή του ως πολυτιμότερου παίκτης αγωνιστικής για τρίτη φορά φέτος.


Το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ έχει μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως για τους λάτρεις της στατιστικής και των αριθμών:

“Ο τίτλος του MVP παίρνει στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Βεζένκοφ διαφορετικές διαστάσεις. Ο 19χρονος φόργουορντ του Αρη αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της 19ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ αφού στο παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας είχε 25 πόντους με 6/6 βολές, 2/3 δίποντα, 5/6 τρίποντα, επτά ριμπάουντ, πέντε ασίστ, πέντε κερδισμένα φάουλ και συνολικά 36 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του πρωταθλήματος.

Ο Βεζένκοφ κέρδισε για τρίτη φορά φέτος τον τίτλο του MVP (τα είχε καταφέρει ακόμη στην 11η αγωνιστική με 34 και στην 15η με 37 βαθμούς) και έγινε ο πρώτος που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό καθώς από δύο φορές αναδείχτηκαν πολυτιμότεροι παίκτες μιας αγωνιστικής οι Κάντζι, Τζέιμς (τη μία φορά μοιράστηκε τον τίτλο με τον τότε συμπαίκτη του Αγγελο Τσάμη), Μαυροειδής, Κάουνσιλ και Σπανούλης. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο άσος του Αρη δεν αναδείχτηκε ούτε μία φορά MVP στην περσινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Βεζένκοφ όμως δεν είναι απλά ο MVP της αγωνιστικής ή αυτός με τους περισσότερους σχετικούς τίτλους ως τώρα στην περίοδο. Είναι ο πολυτιμότερος από τους MVP της περιόδου. Μέσα από τις 19 αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει τον μεγαλύτερο αριθμό στο ranking με 428 βαθμούς αφήνοντας πίσω του τον MVP του πρώτου γύρου Δημήτρη Μαυροειδή με 396 και… πολύ πιο πίσω τον τρίτο της λίστας Μουχάμεντ Φαγιέ με 328.

Οι αριθμοί του Βούλγαρου γίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακοί αν τους περιορίσουμε μέσα στην ομάδα του, τον Αρη. Είχε τον μεγαλύτερο βαθμό αξιολόγησης για 8ο συνεχές παιχνίδι πρωταθλήματος και 15η φορά στις 19 αγωνιστικές (σε τρεις περιπτώσεις μοιράστηκε τον άτυπο τίτλο του MVP του Αρη με κάποιο συμπαίκτη του)!

Εχει ενδιαφέρον όμως να δούμε τη φετινή παρουσία του Βεζένκοφ σε σύγκριση με το περσινό πρωτάθλημα για να διαπιστώσουμε το μέγεθος της “εκτόξευσης” του…



Ακόμη πιο… πειστικοί σχετικά με το πόσο πολύτιμος είναι για τον Αρη ο Βεζένκοφ, είναι οι αριθμοί του σε σύγκριση με τους ομαδικούς που βγάζουν το μερίδιο συμμετοχής του σε όλες τις κατηγορίες του παιχνιδιού.

Αρκεί πάντως να σημειώσουμε ότι το ranking των δύο παικτών που τον ακολουθούν στη σχετική λίστα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Νέιμικ και Ριντ (186 και 171 αντίστοιχα) δεν φτάνει στο άθροισμα του αυτό του Βεζένκοφ (428).

Η κυριαρχία του ξεχωρίζει στο σκοράρισμα αφού σημειώνει κάτι περισσότερο από το 1/4 των πόντων της ομάδας του και στα ριμπάουντ αφού μαζεύει το 22% των συνολικών “σκουπιδιών” της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη…



SG3ptshooter
QUOTE
Αρκεί πάντως να σημειώσουμε ότι το ranking των δύο παικτών που τον ακολουθούν στη σχετική λίστα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Νέιμικ και Ριντ (186 και 171 αντίστοιχα) δεν φτάνει στο άθροισμα του αυτό του Βεζένκοφ (428).

wacko.gif

Μ' αρέσει τόσο που βλέπω στιγμιότυπα Α1 που δεν περιλαμβάνουν την ομάδα μου / Αμερικανό επί μεταγραφή. Δε γίνεται να μην έχει κλείσει καν τα 20, μας λέτε ψέματα να ψαρώνουμε.

Και σίγουρα πιστεύω πως στα mock drafts τον δίνουν χαμηλά. Βιώνουμε τη χρονιά που έπιασε με τη μία ο Mirotic σε ομάδα playoffs, ο Saric επιλέχθηκε στο 8 και οι Jazz θέλουν να περάσει τον Ατλαντικό στα 28->29 του ο Tomic.
tuareg
Προχωράει ο Έλληνας Βεζένκοφ! PICS

http://basketplus.gr/index.php/rss-aris-ba...s-vezenkof-pics

(οι φωτο ειναι απο το καλοκαιρι στο Ηρακλειο με τη φανελα του μποχω)
SkyFall
QUOTE (tuareg @ Mar 20 2015, 11:34 ) *
Προχωράει ο Έλληνας Βεζένκοφ! PICS

http://basketplus.gr/index.php/rss-aris-ba...s-vezenkof-pics

(οι φωτο ειναι απο το καλοκαιρι στο Ηρακλειο με τη φανελα του μποχω)


Α ωραία! Δεν θα πιάνει θέση ξένου για του χρόνου.. smiley.gif
SteelGandalf
Τα όνειρα δεν κοστίζουν. wink.gif
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Και οι Μάτζικ στο Παλέ για τον Βεζένκοφ!

Η παρέλαση σκάουτ και απεσταλμένων ομάδων του ΝΒΑ στο «Nick Galis Hall» για να παρακολουθήσουν τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ συνεχίζεται. Σειρά έχουν οι Ορλάντο Μάτζικ, οι οποίοι έστειλαν στη Θεσσαλονίκη τον βοηθό general manager της ομάδας, Ματ Λόιντ και τον υπεύθυνο σκάουτ στην Ευρώπη, Μάρτι Αρτίγκας για να «τσεκάρουν» τον πρώτο σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος της Α1, στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Να σημειωθεί ότι ο Αρτίγκας είναι Ισπανός και υπήρξε τιμ μάνατζερ της Τζιρόνα, ομάδας, η οποία προτού διαλυθεί αγωνίστηκε στη λίγκα ACB.


QUOTE(www.pressaris.gr)
Και οι πρωταθλητές Σπερς για Βεζένκοφ!

Εκτός από τους ανθρώπους των Ορλάντο Μάτζικ, στο «Nick Galis Hall» βρίσκονται και απεσταλμένοι των πρωταθλητών του ΝΒΑ, Σαν Αντόνιο Σπερς για να παρακολουθήσουν τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ. Ο βοηθός του τζένεραλ μάνατζερ των Σπερς, Σκοτ Λέιντεν και ο σκάουτερ Κλαούντιο Κρίπα ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και παίρνουν μια γεύση από τον 19χρονο φόργουορντ των κίτρινων.
tuareg
QUOTE (qspock @ Mar 26 2015, 00:50 ) *
O Βεζερνκοφ διαλεξε να παει εθνικη Βουλγαριας και τωρα τα γυριζει παραδεχομενος το λαθος του για την επιλογη του.
Και φυσικα η επιλογη της εθνικης Βουλγαριας ηταν λαθος εκ μερους του, το συναισθημα δε μετραει τοσο οσο το χρημα.
Η επιλογη του ηταν γιατι θελει να αποφυγει τις υποχρεωσεις του καλοκαιριου. Τα αλλα ειναι λογια για τους ευκολοπιστους.΄

Επισης, η επιλογη του να μεινει στον Αρη και να μην παει στον ΠΑΟ δειχνει το ιδιο πραγμα: Ενδιαφερεται μονο για την προσωπικη προβολη και το NBA. Ασχετα αν ακομα και αυτο το μετανιωσε και δηλωσε πως δεν ειναι αμεση προτεραιοτητα το NBA.

Κατοπιν εορτης και βλεποντας τι προτασεις εχει για του χρονου, μεσα στη χρονια μας τα γυριζει.
Συμετοχη στην εθνικη δεν επιτρεπεται συμφωνα με τον κανονισμο της FIBA γιατι εχει παιξει σε αλλη εθνικη.

Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα κι αν ο ιδιος θελει τωρα να τα γυρισει το πουλακι πεταξε.

Προσωπικα θελω παιχτες στην εθνικη που θελουν να παιξουν σε αυτην. Ο Βεζενκοφ εκανε μια επιλογη την Βουλγαρια που ειναι και η πατριδα του. Δικαιωμα του ειναι, αλλα αφου ειχε την ευκαιρια να παιξει στην εθνικη Ελλαδος και δε την επελεξε, κακο του κεφαλιου του.

Δε θα ασχοληθω αλλο με την περιπτωση του, ειναι ματαιο. Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα: Δεν δικαουται συμμετοχης στην εθνικη ελλαδος. Αμα θελετε γραψτε αλλου για την περιπτωση του αλλα ΟΧΙ στο τοπικ της εθνικης! Αυτη ειναι η ενσταση μου αν δεν εγινα κατανοητος!


πως ηθελε να αποφυγει τις υποχρεωσεις του καλοκαιριου οταν φετος απο το u20 στο ηρακλειο εως το Σεπτεμβρη (προκριματικα για πανερωπαικο) επαιζε συνεχως με την εθνικη Βουλγαριας
19χρονος τετοιο ταλεντο γιατι ειναι μεμπτο να ενδιαφερεται για τη προβολη του και να φτασει στο νβα?
Διακρινω μια αντιπαθεια για το παικταρα?
Θα ειχες την ιδια αποψη αν ηταν παικτης της ΑΕΚ?
j-kidd13
Ο Βεζενκοβ θα δηλωσει συμμετοχη στο επερχομενο ντραφτ?
SteelGandalf
Σας παραθέτω δύο άρθρα 20ημέρου, τα οποία αφορούν τον Αλέξανδρο και αναφέρουν εξαιρετικά ενδιαφέροντα δεδομένα.

Ένα φανταστικό άρθρο από hoopfellas.blogspot.gr, με τίτλο "Ο Δικός μας Benjamin Button".

Και το 2ο, εξίσου ενδιαφέρον, από το www.allaboutaris.gr και τον Σταμάτη Μουρελή, με τίτλο «Να μείνει ο Βεζένκοφ ή να μη μείνει», ιδού η απορία...

Εξαιρετικά και τα δύο, για όποιον έχει την διάθεση να τα διαβάσει.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Ο Βεζένκοφ μπλογκΑΡΗ στον ΕΣΑΚΕ: «Με αυτοπεποίθηση και πίστη για τη νίκη»

Ο Άρης θα παραταχθεί αύριο στο ΟΑΚΑ με αυτοπεποίθηση και πίστη στις ικανότητες των παικτών του προκειμένου να κερδίσει ένα κρίσιμο παιχνίδι, όπως τόνισε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ.


Ο φόργουορντ των κιτρίνων έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους

Το περασμένο Σάββατο είχε ανάμικτα συναισθήματα για μας. Από τη μία κερδίσαμε τον Πανιώνιο και κρατάμε τους δύο βαθμούς, αφού κάθε ροζ φύλλο αγώνα είναι «χρυσάφι» στο σημείο που βρίσκεται η σεζόν. Από την άλλη, χαλαρώσαμε στο τέλος και αφήσαμε τον αντίπαλο να μειώσει τη διαφορά. Αυτό ήταν ένα μάθημα για μας και μία υπενθύμιση ότι στο φετινό μαραθώνιο και σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν επιτρέπεται να ρίχνεις τις στροφές σου ούτε λεπτό.

Η εβδομάδα που κύλησε ήταν δύσκολη για μας, αφού είχαμε πολλές ελλείψεις λόγω τραυματισμών και δεν μπορέσαμε ποτέ να προπονηθούμε όλοι μαζί. Παρόλα αυτά, είμαστε καλά προετοιμασμένοι και πάμε με αυτοπεποίθηση στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Έχουμε πίστη στις ικανότητές μας και αν ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας, μπορούμε να κερδίσουμε έναν πολύ κρίσιμο, για την τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου, αγώνα.

Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, με παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας. Έχει ενισχυθεί σημαντικά στη διάρκεια της σεζόν και διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, με λύσεις σε κάθε θέση και βάθος. Εμείς από την πλευρά μας τους σεβόμαστε, όπως κάθε αντίπαλο, αλλά δεν τους φοβόμαστε. Έχουμε καταστρώσει τα πλάνα μας για να περιορίσουμε το όπλο του αντιπάλου, που είναι το επιθετικό ταλέντο. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς. Όλοι οι αθλητές θέλουν να παίζουν σε μία ατμόσφαιρα σαν κι αυτή που θα συναντήσουμε στο ΟΑΚΑ.

Κλείνοντας θέλω να εκφράσω τη λύπη μου για την αεροπορική τραγωδία στις γαλλικές Άλπεις. Αυτό που συνέβη δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους και η θλίψη για τις τόσες χαμένες ζωές είναι πολύ μεγάλη.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, χαιρετισμούς σε όλους

Αλέξανδρος»
SteelGandalf
QUOTE(mpasketmania.blogspot.gr)
Πέντε σκάουτερ στο ΟΑΚΑ για Βεζένκοφ!

Στο ΟΑΚΑ για χάρη του Αλέξανδρου Βεζένκοφ βρέθηκαν πέντε σκάουτερ ομάδων του ΝΒΑ προκειμένου να τον «τσεκάρουν» και από κοντά. Από την πλευρά του ο παίκτης δηλώνει αποκλειστικά αφοσιωμένος στον Άρη και κλείνει τα αυτιά του στις «σειρήνες» για το ντραφτ του καλοκαιριού.


Εκπρόσωποι των Μέμφις Γκρίζλις, Ντένβερ Νάγκετς, Μιλγουόκι Μπακς, Λος Άντζελες Λέικερς και Μπόστον Σέλτικς βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στις 13:00 στην Αθήνα για να δουν από κοντά τον παίκτη που «βγάζει μάτια» με τον Άρη, Αλέξανδρο Βεζένκοφ, ενόψει του καλοκαιρινού ντραφτ.

Ο 19χρονος φόργουορντ δήλωσε για το ενδιαφέρον των ομάδων του ΝΒΑ:

«Ο μόνος μου στόχος είναι ο Άρης να βελτιώνεται κάθε μέρα και να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Προσπαθώ να δίνω το 100% στην ομάδα μου και είμαι αποκλειστικά αφοσιωμένος στον Άρη».


Πότε επιτέλους θα μάθουμε πως δεν υπάρχει όρος σκάουτερ, αλλά σκάουτ (scout);

Χαμός για τον Alex Vezenkov!!!
MaJesty23
QUOTE(SteelGandalf @ Mar 20 2015, 13:52 ) *
Τα όνειρα δεν κοστίζουν. wink.gif


Βιάζεσαι wink.gif
SteelGandalf
Θα δούμε... wink.gif

QUOTE(yellownews.gr)
Ήρθε για Βεζένκοφ η Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του sdna.grο παίκτης του Άρη, Σάσα Βεζένκοφ συναντήθηκε και μίλησε με στελέχη της Μπαρτσελόνα στη Θεσσαλονίκη.


Συγκεκριμένα αναφέρει το ρεπορτάζ: Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό («Αν ξαναέρθει πρόταση, θα τη συζητήσω», είπε χαρακτηριστικά), το SDNA αποκαλύπτει ότι τον τελευταίο καιρό στο κυνήγι της υπογραφής του έχει μπει ένας πολύ ισχυρός «παίκτης».

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, η Μπαρτσελόνα έχει βάλει στο στόχαστρό της τον χαρισματικό φόργουορντ, αλλά δεν έμεινε εκεί. Κατά την παραμονή της αποστολής των Καταλανών στην Αθήνα, για την αναμέτρηση του Top16 της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό η αναμέτρηση διεξήχθη στις 5 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ, σκορ 77-81 δύο στελέχη της Μπάρτσα ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και συνάντησαν τον Βεζένκοφ, ενώ πιθανότατα στο ραντεβού παρέστη και ο πατέρας του.

Οι παράγοντες του ιστορικού συλλόγου του εξήγησαν το πόσο πολύ τον υπολογίζουν για την επόμενη σεζόν, τον διαβεβαίωσαν ότι θα αποτελέσει προτεραιότητα του συλλόγου η αγωνιστική αξιοποίησή του, του ανέλυσαν ακόμη και το μεταγραφικό πλάνο, ώστε να μην έχει καμία αμφιβολία ότι αν υπογράψει στην Μπαρτσελόνα, θα βλέπει το παρκέ με τα κιάλια. Σημειωτέων ότι και πέρυσι το καλοκαίρι, οι Μπλαουγκράνα είχαν πλησιάσει τον Βεζένκοφ, όπως ο Παναθηναϊκός και η Μπάγερν Μονάχου.

Το σημαντικότερο, που προέκυψε στην πρόσφατη συνάντηση; Τα στελέχη της Μπαρτσελόνα του ξεκαθάρισαν ότι ο σύλλογος δεν πρόκειται να μπει εμπόδιο στις φιλοδοξίες του, κάτι που σημαίνει ότι όποτε αισθανθεί έτοιμος και έλθει πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ, η πορεία της καριέρας του θα είναι όμοια με εκείνη του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος με μόλις μια σεζόν στην Ισπανία (και τέσσερα φυσικά στον Ολυμπιακό), τίναξε την μπάνκα στον αέρα υπογράφοντας διετές συμβόλαιο ύψους 9,65 εκατ. δολαρίων με τους Χιούστον Ρόκετς.

Η συνάντηση του Βεζένκοφ με τα στελέχη της Μπαρτσελόνα δεν σημαίνει ότι έκλεισε και η συμφωνία, ωστόσο αποδεικνύει ότι η μετοχή του 19χρονου φόργουορντ αρχίζει να αποκτά μεγάλη αξία στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο και ανοίγει μια τεράστια «πόρτα» στην καριέρα ενός νεαρού αθλητή, ο οποίος πέρυσι αποφάσισε να συνεχίσει στον Άρη για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να βελτιώσει τις όποιες αδυναμίες του. Το βέβαιον είναι ότι δεν θα αργήσει να έλθει η στιγμή, κατά την οποία η οικογένεια Βεζένκοφ θα κληθεί να πάρει μια ακόμη σπουδαία απόφαση για την καριέρα του νεαρού.
j-kidd13
Το μονο σιγουρο φαινεται να ειναι πως θα σας αφησει το καλοκαιρι παντως... laugh.gif
SteelGandalf
Και πέρσι έτσι φαινόταν. Εντάξει, λογικό είναι κάποια στιγμή να φύγει. Δεν ήταν πέρσι, θα είναι φέτος. Δεν θα είναι φέτος, θα είναι του χρόνου. Πιο πιθανό θεωρώ το να φύγει φέτος, αν και δεν το θεωρώ και δεδομένο. Ας μην βιαστούμε να το προεξοφλήσουμε.

QUOTE(www.allaboutaris.com)
Δεν κερδίζει ο ΑΡΗΣ από τον… Έλληνα Βεζένκοφ

Την ώρα που η μισή... Ευρώπη και το μισό... ΝΒΑ τον παρακολουθούν

Ένα θέμα που απασχολεί αρκετά εδώ και καιρό είναι η ελληνοποίηση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ. Μία κίνηση από την πλευρά του νεαρού άσου του ΑΡΗ η οποία κρίνεται ως απόλυτα λογική μιας και πέρα από το αθλητικό κομμάτι ο Αλέξανδρος αισθάνεται Έλληνας, είναι ουσιαστικά συμπατριώτης μας έχοντας περάσει τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στην Κύπρο και την Θεσσαλονίκη.


Στο κείμενο μου δεν θα κρίνω την επιλογή να γίνει Έλληνας για να μην παρεξηγηθώ. Καλά κάνει γιατί νιώθει Έλληνας. Όμως ο ΑΡΗΣ κερδίζει από αυτή την κίνηση; Γιατί διαφωνώ με μία… λογική που εμφανίζεται ότι ο ΑΡΗΣ θα έχει οφέλη από αυτή την κίνηση. Τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα όσον αφορά την ρήτρα του.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ λοιπόν περιμένει σύντομα το ελληνικό του διαβατήριο (στο draftexpress ήδη τον έχουν ως Βούλγαρο και ως Έλληνα), μία διαδικασία που σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες ξεκίνησε από τον προηγούμενο ατζέντη του με έναν και μόνο στόχο. Να ανεβάσει το κασέ του όσον αφορά τον Παναθηναικό και τον Ολυμπιακό. Το κασέ του, όχι την ρήτρα του ΑΡΗ.

Δεν ξέρω κατά πόσο οι «κίτρινοι» ήξεραν από την αρχή και συμφώνησαν ή το έμαθαν κατόπιν… εορτής την κίνηση για το ελληνικό διαβατήριο.

Μία τέτοια ενέργεια θα ήταν προς το συμφέρον του ΑΡΗ, τα χρόνια της Ευρωλίγκα. Τότε που ο ΑΡΗΣ έκανε… κοινοτικούς τον Μάσει, τον Ουίλκινσον προκειμένου να μπορεί να έχει στο ροστερ του αρκετούς Αμερικανούς και να μπορεί να δημιουργήσει μία ομάδα όπως και έκανε, η οποία είχε υψηλούς στόχους. Τότε η λογική έλεγε ότι κάνω κοινοτικό τον Μάσει, για να πάρω ακόμα έναν Αμερικανό, γιατί έχω λεφτά (τελικά όπως φάνηκε δεν είχε) και να έχω ουσιαστικά 5-6 Αμερικανούς που να παίζουν ως Ευρωπαίοι. Και αν καταφέρω τους πουλάω κιόλας ως κοινοτικούς, όπως έγινε με τον Τζέρεμι Μάσει.

Όμως η περίπτωση Βεζένκοφ δεν είναι το ίδιο. Ο ΑΡΗΣ με βάση την σημερινή του οικονομική κατάσταση, δεν μπορεί κάνοντας Έλληνα τον Βεζένκοφ να πάρει έναν ακριβό κοινοτικό έχοντας ελεύθερη θέση. Για τον σημερινό ΑΡΗ καμία διαφορά στο αγωνιστικό δεν έχει ο Έλληνας ή ο κοινοτικός Βεζένκοφ. Το ζητούμενο είναι να μείνει. Και Αμερικανός που λέει ο λόγος να γίνονταν, δεν άλλαζε κάτι. Γιατί πολύ απλά ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να κάνει ένα ρόστερ πρωταθλητισμού, άρα να έχει και ακριβούς ξένους.

Πάμε στο οικονομικό σκέλος. Ο ΑΡΗΣ δεν κερδίζει τίποτα, γιατί η ρήτρα του παίκτη δεν αλλάζει. Παραμένει η ίδια είτε είναι κοινοτικός είτε είναι Έλληνας. Αλλάζει όμως η τιμή του Βεζένκοφ ως Έλληνας όταν θα έρθουν για συζητήσεις ο Παναθηναικός και ο Ολυμπιακός. Γιατί πλέον ο Βεζένκοφ δεν θα… πιάνει θέση ξένου και αυτό είναι σημαντικό. Είναι ένα… διαπραγματευτικό χαρτί για την πλευρά του παίκτη όσον αφορά τις συζητήσεις σε οικονομική βάση.

Κατά την άποψη μου λοιπόν στον ΑΡΗ δεν θα πρέπει να ασχολούνται με την ελληνοποίηση του Βεζένκοφ αλλά πως θα μπορέσουν να τον πείσουν να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του. Ακόμα και αν δεν μείνει τελικά του χρόνου στην ομάδα.

Ο Παναθηναικός τον θέλει, ποντάρει στην καινούργια φιλοσοφία των νεαρών. Η Μπαρτσελόνα επίσης και έχει ως παράδειγμα τον Παπανικολάου. Το ίδιο και ο Ολυμπιακός. Μέχρι το καλοκαίρι θα εμφανιστούν και άλλοι μνηστήρες όπως η Εφές, η Φενέρμπαχτσε, η Μπάγερν Μονάχου (τον ήθελε και πέρυσι), η Ρεάλ, ίσως η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη. Το ΝΒΑ τον… πολιορκεί, οι μισές ομάδες έχουν έρθει να τον δουν.

Τελικά ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία της διοίκησης Αρβανίτη να είναι η επέκταση του συμβολαίου του Βεζένκοφ και η αλλαγή στην ρήτρα. Γιατί 250.000 ευρώ για τον Βεζένκοφ είναι ομολογουμένως λίγα. Αλλά βέβαια εδώ θα πρέπει να πούμε ότι ο ΑΡΗΣ δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Υ.Γ.: Για το θέμα της Εθνικής Ελλάδος δεν έχω αναφερθεί γιατί αν διαβάσει κανείς τους κανονισμούς της FIBA, θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει. Εκτός αν γυρίσει η FIBA… τούμπα.

Υ.Γ.1: Για την ΑΕΚ τα είπαμε και οι θεωρίες συνωμοσίας επιβεβαιώθηκαν. Δεν βοήθησε και η απόδοση του ΑΡΗ βέβαια για να επιβεβαιωθούν 100% αλλά κάποια σφυρίγματα έπαιξαν τον ρόλο τους. Τώρα η τετράδα δυσκόλεψε, δεν έγινε όμως κάτι ακατόρθωτο.

Υ.Γ.2: Στην Γιορτή του ΑΡΗ για τα 101 χρόνια ζωής δεν βρέθηκα. Όμως χάρηκα για την βράβευση του Χάρη Παυλίδη, έναν άνθρωπο που έχω την τιμή να γνωρίζω αρκετά χρόνια, όλη μου την ζωή όπως και την υπόλοιπη οικογένεια. Πολίστες του ΑΡΗ τα τρία αδέλφια επί σειρά ετών, ο Χάρης έφυγε και κέρδισε τίτλους με τον Ολυμπιακό ενώ και τώρα ως προπονητής συνεχίζει να σηκώνει κούπες. Αλλά ποτέ δεν ξέχασε τον ΑΡΗ, κάτι που ξέρουν στον Ολυμπιακό αλλά ουδέποτε του δημιούργησαν πρόβλημα. Καιρός ήταν ο Σύλλογος να τον βραβεύσει γιατί ως Αρειανός τον εκπροσωπεί πανάξια. Όπως και ο άλλος αδελφός του, ο Αργύρης Παυλίδης ο οποίος μαζί με άλλους Αρειανούς κρατάνε ζωντανό το τμήμα πόλο δίνοντας αγώνες το Σαββατοκύριακο, με την ομάδα του ΑΡΗ, που λίγο έλειψε να μην κατέβει καν στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Ένα τμήμα που πρόσφερε τεράστιες επιτυχίες στον Σύλλογο. Και τεράστιους αθλητές.
SG3ptshooter
Στο ραδιόφωνο πριν λίγο ειπώθηκε πως άνθρωποι της Barcelona είχαν συνάντηση και με τον ίδιο και με τον πατέρα του για προοπτική μεταγραφής, τώρα. Είναι σε άλλη βάση απ' το "του μίλησαν".
MaJesty23
QUOTE(SteelGandalf @ Apr 2 2015, 01:04 ) *
Θα δούμε... wink.gif


Το θέμα σου είναι να μην πάει σε άλλη ελληνική ομάδα? rolleyes.gif .Δεν είναι κακό να αναγνωρίσεις οτι ο Αρης δεν είναι αυτός που ήταν και δεν μπορεί να κρατήσει παίχτες απο το να πάνε σε άλλες ελληνικές ομάδες([πιστευω οτι αν πάει σε ΠΑΟ,Ολυμπιακό ,θα πάθεις κατάθλιψη peace.gif ).Μην νομίζεις οτι πεθαίνω για πάρτη του,έχει πολυ ψωμί για να παίξει στον ΠΑΟ αλλά σίγουρα έχει Potential .Άλλο παίζω με Πάσαλιτς και άλλο με Διαμαντίδη.
SteelGandalf
Πριν σου απαντήσω (και χωρίς ίχνος ειρωνείας από μέρους μου), τι ηλικία έχεις; wink.gif
MaJesty23
QUOTE(SteelGandalf @ Apr 7 2015, 21:50 ) *
Πριν σου απαντήσω (και χωρίς ίχνος ειρωνείας από μέρους μου), τι ηλικία έχεις; wink.gif


ειρωνεία φίλε.Δεν πειράζει,οποιος διαβάζει ξέρει τι λέω...εσυ μείνε να κλείνεις ματάκι!
fear_me
Ωραιος παικτης,οτι πρεπει για την ΑΕΚΑΡΑ! Αλλα δυστυχως μαλλον προς βαζελο παει...
GK_23
QUOTE(j-kidd13 @ Mar 26 2015, 22:45 ) *
Ο Βεζενκοβ θα δηλωσει συμμετοχη στο επερχομενο ντραφτ?

Καλό ερώτημα, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να δηλώσει συμμετοχή. Πάρα πολύ δύσκολα θα επιλεγεί στον πρώτο γύρο αλλά είναι σχέδον σίγουρο πως θα επιλεγεί περίπου στα μισά του 2ου γύρου. Τα περισσότερα mocks άλλωστε εκεί τον κατατάσσουν:

http://www.draftexpress.com/nba-mock-draft/2015/

http://www.nbadraft.net/2015mock_draft

http://www.cbssports.com/nba/draft/mock-draft/round/2

Προσωπικά θεωρώ ότι ο Βεζένκοφ έχει πάρει σωστές αποφάσεις μέχρι στιγμής στην καριέρα του, καλώς κατά τη γνώμη μου επέλεξε να μείνει πέρυσι το καλοκαίρι στον Άρη. Πήρε χρόνο συμμετοχής και έβγαλε πολύ καλά νούμερα. Αυτό όμως φαίνεται ότι δεν είναι αρκετό για να τον ανεβάσει όσο ψηλά αυτός θα ήθελε στην εκτίμηση των Αμερικανών. Το επόμενο καλοκαίρι θεωρώ δεδομένο πως θα επιδιώξει την μετακίνηση σε ομάδα που αγωνίζεται σε υψηλότερο επίπεδο από τον Άρη. Είναι μονόδρομος μια τέτοια κίνηση, εφόσον θέλει να αναπτύξει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι του, κυρίως για να γυμναστεί καλύτερα. Επειδή όμως μια τέτοια αλλαγή περιβάλλοντος μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τον παίκτη και να ρίξει προσωρινά τις μετοχές του, είναι προτιμότερο για τον ίδιο να κατέβει φέτος στο ντραφτ, να επιλεγεί στον 2ο γύρο και στη συνέχεια να αφοσιωθεί σε μία ευρωπαϊκή καριέρα η οποία θα τον οδηγήσει στο ΝΒΑ μετά από 3-4 χρόνια. Κάπως έτσι φαντάζομαι εγώ το καλύτερο σενάριο για την καριέρα του Βεζένκοφ.

Ένα άρθρο για τον Βεζένκοφ στα αγγλικά, γραμμένο από ανενεργό μέλος του φόρουμ:

http://www.eurohopes.com/player/1423/aleksandar-vezenkov/
SteelGandalf
QUOTE(MaJesty23 @ Apr 8 2015, 01:08 ) *
ειρωνεία φίλε.Δεν πειράζει,οποιος διαβάζει ξέρει τι λέω...εσυ μείνε να κλείνεις ματάκι!


Παρόλα αυτά, δεν μου απάντησες. Πόσων χρόνων είσαι; Έτσι για να δούμε πόσο έξω έπεσα. Επέλεξες την υπεκφυγή, νομίζοντας πως έτσι μου κάνεις ντρίμπλα.

Όντως όποιος διαβάζει, αντιλαμβάνεται.

Τα υπόλοιπα για τον μικρό θα τα δούμε στην πορεία.
SteveNashidis
QUOTE(GK_23 @ Apr 8 2015, 03:40 ) *
Καλό ερώτημα, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να δηλώσει συμμετοχή. Πάρα πολύ δύσκολα θα επιλεγεί στον πρώτο γύρο αλλά είναι σχέδον σίγουρο πως θα επιλεγεί περίπου στα μισά του 2ου γύρου. Τα περισσότερα mocks άλλωστε εκεί τον κατατάσσουν:

http://www.draftexpress.com/nba-mock-draft/2015/

http://www.nbadraft.net/2015mock_draft

http://www.cbssports.com/nba/draft/mock-draft/round/2

Προσωπικά θεωρώ ότι ο Βεζένκοφ έχει πάρει σωστές αποφάσεις μέχρι στιγμής στην καριέρα του, καλώς κατά τη γνώμη μου επέλεξε να μείνει πέρυσι το καλοκαίρι στον Άρη. Πήρε χρόνο συμμετοχής και έβγαλε πολύ καλά νούμερα. Αυτό όμως φαίνεται ότι δεν είναι αρκετό για να τον ανεβάσει όσο ψηλά αυτός θα ήθελε στην εκτίμηση των Αμερικανών. Το επόμενο καλοκαίρι θεωρώ δεδομένο πως θα επιδιώξει την μετακίνηση σε ομάδα που αγωνίζεται σε υψηλότερο επίπεδο από τον Άρη. Είναι μονόδρομος μια τέτοια κίνηση, εφόσον θέλει να αναπτύξει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι του, κυρίως για να γυμναστεί καλύτερα. Επειδή όμως μια τέτοια αλλαγή περιβάλλοντος μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τον παίκτη και να ρίξει προσωρινά τις μετοχές του, είναι προτιμότερο για τον ίδιο να κατέβει φέτος στο ντραφτ, να επιλεγεί στον 2ο γύρο και στη συνέχεια να αφοσιωθεί σε μία ευρωπαϊκή καριέρα η οποία θα τον οδηγήσει στο ΝΒΑ μετά από 3-4 χρόνια. Κάπως έτσι φαντάζομαι εγώ το καλύτερο σενάριο για την καριέρα του Βεζένκοφ.

Ένα άρθρο για τον Βεζένκοφ στα αγγλικά, γραμμένο από ανενεργό μέλος του φόρουμ:

http://www.eurohopes.com/player/1423/aleksandar-vezenkov/


Πολύ σωστή ανάλυση εύγε GK_23 . Πάνω κάτω τα ίδια θα έγραφα . Εγώ θα πρότεινα να δουλέψει Ισπανία που είναι το καλύτερο σκαλοπάτι για ΝΒΑ. 1-2 χρόνια και μετά να πάρει το αεροπλάνο για την άλλη μεριά του Ατλαντικού. Εδώ αγωνίζονται κάτι Jorsey,Koufos και Motenjiunas . O Bezenkof μπορεί γιατί έχει και μυαλό. Ευελπιστούμε να έχει και καλό μάνατζερ.ΑΘλητικά προσόντα θα αποκτήσει καθώς όλοι "φουσκώνουν" στο ΝΒΑ tongue.gif . Aλλά φέτος πρέπει να φύγει από τον Αρη οπωσδήποτε για το καλό και του συλλόγου και του ίδιου smiley.gif

(απαντάω στο thread γιατί είμαι πάνω από 18 χρονών, πάντως να ξέρετε banana.gif tongue.gif )
MaJesty23
QUOTE(SteelGandalf @ Apr 8 2015, 14:09 ) *
Παρόλα αυτά, δεν μου απάντησες. Πόσων χρόνων είσαι; Έτσι για να δούμε πόσο έξω έπεσα. Επέλεξες την υπεκφυγή, νομίζοντας πως έτσι μου κάνεις ντρίμπλα.

Όντως όποιος διαβάζει, αντιλαμβάνεται.

Τα υπόλοιπα για τον μικρό θα τα δούμε στην πορεία.


36 είμαι γεροντα σοφέ και είσαι 37 (wow)..anyway κακώς μπαίνω σε διάλογο.Θα στον ποστάρω στα πράσινα ή στα κόκκινα ,με το καλό ,μαζί με διανυκτερεύοντα φαρμακεία -νοσοκομεία για καλό και για κακό.Και μετά άνοιξε thread για Πάσαλιτς και Πουλιανίτη,γιατί είναι παιδιά με μέλλον και το αξίζουν ,πέρα απο την πλάκα.Η μεγαλομανία των αρειανών θυμίζει ξεπεσμένη μαντάμ Σουσου(είσαι μεγάλος φανταζομαι όποτε θυμάσαι το σίριαλ)Φιλικά πάντα! wink.gif
SkyFall
QUOTE (MaJesty23 @ Apr 9 2015, 03:53 ) *
Η μεγαλομανία των αρειανών θυμίζει ξεπεσμένη μαντάμ Σουσου(είσαι μεγάλος φανταζομαι όποτε θυμάσαι το σίριαλ)Φιλικά πάντα! wink.gif


smiley.gif
SteelGandalf
QUOTE(MaJesty23 @ Apr 9 2015, 03:53 ) *
36 είμαι γεροντα σοφέ και είσαι 37 (wow)..anyway κακώς μπαίνω σε διάλογο.Θα στον ποστάρω στα πράσινα ή στα κόκκινα ,με το καλό ,μαζί με διανυκτερεύοντα φαρμακεία -νοσοκομεία για καλό και για κακό.Και μετά άνοιξε thread για Πάσαλιτς και Πουλιανίτη,γιατί είναι παιδιά με μέλλον και το αξίζουν ,πέρα απο την πλάκα.Η μεγαλομανία των αρειανών θυμίζει ξεπεσμένη μαντάμ Σουσου(είσαι μεγάλος φανταζομαι όποτε θυμάσαι το σίριαλ)Φιλικά πάντα! wink.gif


Είναι γνωστό τοις πάσι πως η ωριμότητα δεν συμβαδίζει, απαραίτητα, με την ηλικία.

Τις υπόλοιπες εξυπνάδες, δεν θα τις σχολιάσω καν. Ούτε σημασία έχουν, ούτε αξίζει τον κόπο (και τον χρόνο).

Πράξε όπως αγαπάς.

QUOTE(www.allaboutaris.com)
Ο… αθόρυβος Νο3 Αλέξανδρος Βεζένκοφ

Νέο δημοσίευμα για τον άσο του ΑΡΗ ενόψει Ντραφτ

Το φετινό ντραφτ πλησιάζει, στις 26 Απριλίου λήγει η προθεσμία για τους παίκτες να δηλώσουν συμμετοχή και όπως είναι λογικό ανεβαίνει και ο… πυρετός για την τελική κατάταξη στον πρώτο και τον δεύτερο γύρο.


Ένα νέο δημοσίευμα αναφέρεται με αρκετά κολακευτικά λόγια για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ έχοντας τον στο Νο3 σε μία λίστα με τίτλο: «Οι 7 καλύτεροι υποψήφιοι του ΝΒΑ Ντραφτ 2015 για τους οποίους κανείς δεν μιλάει…» που δημοσιεύτηκε στο «http://bleacherreport.com/articles/2418412-the-7-best-2015-nba-draft-prospects-nobody-is-talking-about» έχοντας ήδη κοντά στις 40.000 χιλιάδες αναγνώσεις.

Ο αρθρογράφος Ντάνιελ Ο’ Μπράιαν, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στα ντραφτ, δημοσιεύει ένα κείμενο στο οποίο αναλύει επτά παίκτες οι οποίοι θεωρούνται, κατά την άποψη του, οι καλύτερες επτά περιπτώσεις του Ντραφτ του 2015 για τις οποίες κανείς δεν μιλάει, θεωρώντας ότι άπαντες έχουν επικεντρωθεί στο F-4 του NCAA και έχουν ρίξει το βλέμμα τους σε παίκτες που αγωνίζονται εκεί.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ βρίσκεται στο Νο3 της σχετικής λίστας, με τον αρθρογράφο να αναφέρει ότι ο ρόλος του σε μία ομάδα του ΝΒΑ θα είναι ένας σούτινγκ φόργουορντ, κυρίως τριών πόντων, ενώ η εκτίμηση του για την λοταρία του Ντραφτ είναι ότι θα είναι στα χαμηλά νούμερα του πρώτου γύρου (25-30) ή στα πρώτα του δευτέρου (31-36).

Μέσα στο κείμενο του αναφέρει επίσης ότι τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ ομάδες που θέλουν ένα φόργουορντ με έφεση στο σουτ σίγουρα θα τον κοιτάξουν. Είναι ο πρώτος σκόρερ του ΑΡΗ, όπως αναφέρει, και της ελληνικής λίγκας με 23 πόντους μέσο όρο και 42.2% στα τρίποντα, από τους πιο επικίνδυνους παίκτες στην Ευρώπη. Επίσης αναφέρει ότι ο άσος του ΑΡΗ είναι γρήγορος όσον αφορά την εκτέλεση του σουτ, και σίγουρα στο ΝΒΑ θα μπορέσει να βρει έναν ρόλο ως ένα «spot-up weapon» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «ένα όπλο θέσης» όσον αφορά το τρίποντο.

Επιθετικά, συνεχίζει ο αρθρογράφος, μπορεί να τελειώσει φάσεις κοντά στο καλάθι και λογικά θα είναι η 4η ή η 5η επιθετική επιλογή στην ομάδα που θα τον επιλέξει, αλλά θα είναι μία πηγή κινδύνου, η οποία θα ανοίξει… το γήπεδο και θα δημιουργήσει προϋποθέσεις.

Αμυντικά υστερεί σε αθλητικά προσόντα, αλλά βέβαια ο προπονητής του δεν πρέπει να ανησυχεί για την προσπάθεια του Βεζένκοφ, γιατί πάντα παίζει με ενέργεια και «φωτιά».

Κλείνοντας στο σχετικό κείμενο αναφέρει ότι οι περισσότεροι 19χρονοι δεν έχουν να προσφέρουν πολλά άμεσα στις ομάδες τους. Όμως ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είναι… χρόνια μπροστά από τους υπόλοιπους όσον αφορά αυτό το κομμάτι, κυρίως στις ικανότητες σκοραρίσματος και σουτ και έχει την ευκαιρία να είναι μία καλή προσθήκη στο ΝΒΑ.

Μάλιστα, στο εν λόγω κείμενο υπάρχει και σχετικό βίντεο με την εμφάνιση του "Σάσα" στην εκτός έδρας νίκη στην Πυλαία επί του Π.Α.Ο.Κ.
manj13
Επειδη ειμαι μεγαλυτερος και απο τους...δυο σας sad.gif tongue.gif μπορω να πω οτι μια ομαδα ειναι ''μεγαλη'', αν εχει κανει αυτα που εκανε ο Αρης του 80, ακομα κι αν τα ''πετρινα'' του χρονια διανυουν διψηφιο νουμερο...Εξαλλου κι ο Παναθηναικος αναμεσα στα 1970-84 και την εποχη της δυναστειας ειχε την ''πετρινη'' περιοδο του 85-92 για να μην πω εως το 98 λογω Παρισιου...Εξαλλου και τωρα μην νομιζουν μερικοι οτι με την εξοδο ΔΔ χρειαζονται να γινουν και τα πολλα λαθη για να εκτροχιαστει απο το προσκηνιο η ομαδα...Ο Αρης σε σχεση με καποια προηγουμενα χρονια που περναγε πολυς κοσμος μαρς απο την Θεσσαλονικη εχει βελτιωθει...Δεν ειμαι ενημερος καλα-θα υπαρχουν αλλοι που ξερουν-αλλα αν αυτοι που τον δουλευουν δεν ειναι ''αλεξιπτωτιστες'' και ετσι φυγουν κιολας,νομιζω οτι κι ο καθε Βεζενκοφ να φυγει θα κανουν κινησεις ωστε προς τα πανω να πηγαινει η ομαδα...Κι αυτο θα ειναι καλο και για τους 2 μεγαλους ωστε να μην ησυχαζουν οτι μονο τα ματς μεταξυ τους υπαρχουν, ωστε να παιρνουν και κανα παικτη που να κανει την διαφορα κι οχι μετριοτητες...


ΥΓ:Στα πετρινα χρονια του ΠΑΟ δεν χρειαζεται να πω ΠΟΙΑ ομαδα ''με ειχε'' για.... ''προπονηση'' tongue.gif





GK_23
QUOTE(Voyager @ Apr 9 2015, 00:04 ) *
Πολύ σωστή ανάλυση εύγε GK_23 . Πάνω κάτω τα ίδια θα έγραφα . Εγώ θα πρότεινα να δουλέψει Ισπανία που είναι το καλύτερο σκαλοπάτι για ΝΒΑ. 1-2 χρόνια και μετά να πάρει το αεροπλάνο για την άλλη μεριά του Ατλαντικού. Εδώ αγωνίζονται κάτι Jorsey,Koufos και Motenjiunas . O Bezenkof μπορεί γιατί έχει και μυαλό.

Δεν είναι θέμα δύναμης το μειονέκτημα του Βεζένκοφ, το πιο εύκολο πράγμα είναι να βάλεις μυικό όγκο.

Τα σοβαρότερα μειονεκτήματα είναι αυτά που αναφέρει το άρθρο που πόσταρε ο Steel Gandalf:

QUOTE
Defensively, foes will undoubtedly challenge him due to his below-average agility and athleticism


http://bleacherreport.com/articles/2418412...ng-about/page/3

Συμφωνώ ότι μία μεταγραφή σε ισπανική ομάδα, όχι απαραίτητα προωτοκλασάτη, είναι μάλλον καλύτερη επιλογή από το να μεταγραφεί σε ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ.
SteelGandalf
QUOTE(yellownews.gr)
Δηλώνει για draft ο Βεζένκοφ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Βουλγαρικής ιστοσελίδας, “Sportal”, ο φόργουορντ του Άρη ετοιμάζεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να δηλώσει συμμετοχή στο draft του NBA.


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Σάσα θα δηλώσει συμμετοχή στα draft εντός της εβδομάδας, ενώ θα έχει δικαίωμα όπως όλοι να αποσύρει το όνομά του μέσα στις επόμενες 50 ημέρες, αν το επιθυμήσει.

Επιπλέον φέρεται πως ο νεαρός παίκτης των κιτρίνων είναι κοντά στο να υπογράψει επίσημο συμβόλαιο με γραφείο μάνατζερ που θα τον εκπροσωπεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
captain charisma
διαβαζοντας τις προηγουμενες σελιδες πιστευω οτι ειναι ιεροσυλια να λεμε οτι ο βεζενκοβ ειναι ο νεος νοβιτσκι..
κατα καιρους ο κοσμος εψαχνε τον επομενο νοβιτσκι, π.χ ο μπαρνιανι...ο μιροτιτς...

ο νοβιτσκι στην ηλικια του βεζενκοβ επαιζε με την ιδια ανεση ολες τις θεσεις ηταν πολυ γρηγορος και ειχε σουταρα..ο βεζενκοβ σ οσα παιχνιδια τον ειδα μου φαινεται πολυ αργος για το σωματοτυπο του..
αν παει νβα θα πρεπει να γινει αποκλειστικα 3αρι και να βελτιωσει πολλα πραγματα...σαν 4αρι δεν εχει μελλον στο νβα..μονο στην ευρωπη..και καλο θα ηταν να παει σε καποια μεγαλη ευρωπαικη ομαδα ωστε να βελτιωθει..
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Ο Βεζένκοφ μπλογκΑΡΗ: «Επιτέλους αγώνας! Απαραίτητη η νίκη με Τρίκαλα»

Μετά από βδομάδες αγωνιστικής απραξίας ο Άρης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ανυπομονεί γι΄αυτό. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος τόνισε ακόμη τη σημασία του αυριανού αγώνα με τα Τρίκαλα για τους κίτρινους.


Ο φόργουορντ των κιτρίνων έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους

Καιρό έχουμε να τα πούμε, κάτι λογικό αφού λίγο έλειψε να κλείσουμε ένα μήνα χωρίς επίσημο παιχνίδι. Οπότε μπορούμε να πούμε… επιτέλους αγώνας!

Προερχόμαστε από ένα μήνα απραξίας, σε επίσημο επίπεδο και είναι πολύ δύσκολο για μία ομάδα να παραμείνει «ενεργή». Όμως κάναμε καλή δουλειά σ’ αυτό το διάστημα. Τόσο με τους φιλικούς αγώνες που δώσαμε, όσο και μέσα από τις προπονήσεις. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στα Τρίκαλα.

Πρόκειται για ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Τα Τρίκαλα πέτυχαν το βασικό στόχο τους, που ήταν η παραμονή στην Α1, όμως δεν σταματούν να παλεύουν. Είναι καλή ομάδα με επικίνδυνους παίκτες, αρκετοί εκ των οποίων μπορούν να κάνουν ζημιά. Τα Τρίκαλα δεν έχουν να χάσουν τίποτα κι αυτό κάνει έναν αντίπαλο ακόμα πιο επικίνδυνο.

Μέσα στην εβδομάδα αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, όμως έχουμε δείξει πως όποτε λείπει κάποιος παίκτης, οι υπόλοιποι μπορούν να καλύψουν το κενό του. Στόχος μας παραμένει να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο και να διεκδικήσουμε τη νίκη, η οποία είναι απαραίτητη, ειδικά τώρα που η σεζόν μπήκε στο πιο κρίσιμο σημείο της. Πρέπει πρώτα απ’ όλα να παίξουμε καλή άμυνα και μέσα απ’ αυτήν, να κάνουμε τις σωστές επιλογές στην επίθεση, ώστε να φύγουμε από τα Τρίκαλα με ένα πολύτιμο διπλό.

Χαιρετισμούς σε όλους

Αλέξανδρος»
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Ώρες απομένουν πριν την απόφαση Βεζένκοφ για το ντραφτ του ΝΒΑ

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι την στιγμή που ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο ντραφτ του ΝΒΑ από παίκτες που ηλικιακά είναι κάτω από το όριο των 22 ετών. Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν έχει αποφασίσει ακόμα και λογικά θα το κάνει μέχρι αύριο το βράδυ.


Το ΝΒΑ περιμένει τις δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής, δηλαδή μέχρι τις 7 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας.

Μέχρι τότε ο Σάσα Βεζένκοφ θα πρέπει να έχει καταλήξει σε μία απόφαση. Η λογική λέει πως θα δηλώσει συμμετοχή και μέσα στις επόμενες 45-50 ημέρες θα ζυγίσει τις πιθανότητές του και αναλόγως θα αποσύρει ή όχι τη συμμετοχή του 10 ημέρες πριν το ντραφτ, έως τις 15 Ιουνίου.
SteelGandalf
Τελικά έπραξε το αναμενόμενο ο Αλέξανδρος.

QUOTE(www.pressaris.gr)
Ο Βεζένκοφ δήλωσε συμμετοχή στο ντραφτ του ΝΒΑ!

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποκάλυψε πως δήλωσε συμμετοχή στο ντραφτ του ΝΒΑ! Ο 19χρονος φόργουορντ δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω ή να κάνει κάποια δήλωση, αμέσως μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα.


Ο Βεζένκοφ είχε δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ μέχρι αύριο, αλλά τελικά πήρε την απόφαση και το έκανε πριν φτάσει η καταληκτική ημερομηνία.

Μέσα στις επόμενες 45-50 μέρες θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την δυναμική του στο ντραφτ και αναλόγως θα αποσύρει ή όχι τη συμμετοχή του. Έχει δικαίωμα να το πράξει έως τις 15 Ιουνίου.


Θα τολμήσω και μία πρόβλεψη τώρα. Θα την αποσύρει όταν πλησιάσει ο καιρός.
shtarkws
QUOTE(SteelGandalf @ Apr 26 2015, 14:38 ) *
Τελικά έπραξε το αναμενόμενο ο Αλέξανδρος.



Θα τολμήσω και μία πρόβλεψη τώρα. Θα την αποσύρει όταν πλησιάσει ο καιρός.


o Βεζενκοφ ειναι πολυ ταλαντουχος,νομιζω απο τους καλυτερους αν οχι ο καλυτερος εφετος στο πρωταθλημα. Σε καμια περιπτωση ομως δεν μπορει να σταθει αυτη την στιγμη στο ΝΒΑ. Αμφιβαλλω αν θα μπορεσει και στο μελλον λογω σωματοδομης. Παντως εχει προσοντα να κανει σπουδαια καριερα στην ευρωπη. Νομιζω οτι στον Παναθηναικο θα εχει περισσοτερο χρονο συμμετοχης απ οτι στην Μπαρστελονα η μια αλλη ευρωπαικη ομαδα και αυτο ειναι το σημαντικοτερο στην εξελιξη του
SteelGandalf
Που ξέρεις, μπορεί και στον Άρη να βρει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να βελτιωθεί περισσότερο.

Από 'κει και πέρα, πολλοί, πριν κάνουν το ταξίδι προς την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, δεν είχαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να σταθούν. Όμως η θέληση τους και η σκληρή δουλειά, άλλαξε τα δεδομένα.
shtarkws
QUOTE(SteelGandalf @ Apr 27 2015, 14:52 ) *
Που ξέρεις, μπορεί και στον Άρη να βρει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να βελτιωθεί περισσότερο.

Από 'κει και πέρα, πολλοί, πριν κάνουν το ταξίδι προς την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, δεν είχαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να σταθούν. Όμως η θέληση τους και η σκληρή δουλειά, άλλαξε τα δεδομένα.


Ο Άρης μπορεί Ν τον καλύψει μόνο σε επίπεδο πρωταθληματος. Πλέον το επόμενο βήμα είναι η ευρωλιγκα με συμπαίκτες επιπέδου ευρωλιγκα. Ακόμη και η αεκ φαίνεται περισσότερο ελκυστική προοπτική από τον Άρη και οποιαδήποτε άλλη ομάδα πλην των 3 της Αθήνας. Sad but true
akratacity
QUOTE (shtarkws @ Apr 27 2015, 16:05 ) *
Ο Άρης μπορεί Ν τον καλύψει μόνο σε επίπεδο πρωταθληματος. Πλέον το επόμενο βήμα είναι η ευρωλιγκα με συμπαίκτες επιπέδου ευρωλιγκα. Ακόμη και η αεκ φαίνεται περισσότερο ελκυστική προοπτική από τον Άρη και οποιαδήποτε άλλη ομάδα πλην των 3 της Αθήνας. Sad but true

παντως και ο αρης με τους καινουργιους επενδυτες και με ενδεχομενη συμμετοχη στο eurocup ειναι μια καλη προοπτικη...
SteelGandalf
Οι καινούργιοι επενδυτές, από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία, σκοπεύουν να βάλουν άμεσα χρήματα στην ομάδα.

Εκτιμώ πως θα δούμε αλλαγές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εκτιμώ επίσης πως θα γίνει προσπάθεια παραμονής του Αλέξανδρου.

Την ευρωπαϊκή συμμετοχή, της επόμενης χρονιάς, την θεωρώ δεδομένη.

Ας περιμένουμε λιγάκι, για ποιον λόγο τόση βιασύνη;
shtarkws
Οι νέοι επενδυτές ποιοι ειναι? Θυμάμαι ενδιαφέρον της American genetics. Όπως και να έχει μακάρι ο Άρης να αποτελέσει έναν ισχυρότερο πόλο,μόνο καλό θα κάνει στο Ελληνικό μπάσκετ. Βιασύνη δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλωστε όλα θα ξεκαθαρίσουν κατά την διάρκεια της προθεσμίας για την πληρωμή της ρήτρας
SteelGandalf
Οι ρήτρα υπήρχε και πέρσι. Όλη η ιστορία έχει να κάνει και με την διάθεση του παίχτη. Αν θελήσει να παραμείνει, επειδή, προφανώς θα πάρει πολλά περισσότερα χρήματα, θα δει προοπτική στην ομάδα και θα συμμετάσχει σε ευρωπαϊκό θεσμό, αποκομίζοντας ακόμη περισσότερες και διαφορετικές εμπειρίες.

Αλήθεια, ο Μποχωρίδης πως πάει στον Παναθηναϊκό;

Υ.Γ. Η American Genetics ήταν χορηγός. Τώρα δεν αναφερόμαστε σε χορηγούς, αλλά σε επενδυτές με μεγάλη οικονομική ευρωστία.
SkyFall
QUOTE (SteelGandalf @ Apr 27 2015, 21:26 ) *
Αλήθεια, ο Μποχωρίδης πως πάει στον Παναθηναϊκό;


Θεωρείς ότι ο Μποχωρίδης δεν έχει πάρει ευκαιρίες στον Παναθηναικό;
Το παιδί έχει σοβαρό πρόβλημα στο να αγωνιστεί ώς άσσος καθώς δεν έχει καλή ντρίμπλα και δουλεύει πολύ πάνω σε αυτό (μιας και δεν είχε δουλέψει καθόλου την ντρίμπλα του στον Άρη). θεωρώ την επόμενη χρονιά καθοριστική γι'αυτόν.
Όσον αφορά στον Βεζένκοβ θυμίζω ότι μόνος του άνοιξε την πόρτα του Παναθηναικού με τις πρόσφατες δηλώσεις του.
SteelGandalf
Ας είμαστε ρεαλιστές. Ο Αλέξανδρος έχει συμφέρον με "ανοιχτές" όλες τις πόρτες.

Όσο για τον Λευθέρη, σαφώς και έχει θέματα με την ντρίμπλα του, αφού πέρσι, τις μισές φορές που έπρεπε να "κατεβάζει" τη μπάλα, είχε προβλήματα και υπέπιπτε σε λάθη.

Θυμάμαι και άλλη μια χαρακτηριστή περίπτωση, Δημήτρης Βεργίνης the name, που χαντακώθηκε στον Παναθηναϊκό, επειδή βιάστηκε να κάνει το άλμα.
SteelGandalf
QUOTE(mpasketmania.blogspot.gr)
Μπαρτσελόνα: Βεζένκοφ για... αντί-Ντόελμαν!

Ο Τζάστιν Ντόελμαν δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στην ομάδα της Μπαρτσελόνα και έτσι οι «μπλαουκγράνα» σκέφτονται ήδη το σενάριο αποχώρησης του 30χρονου παίκτη (πιθανότερος προορισμός του, η επιστροφή του στη Βαλένθια) με τον αντικαταστάτη που ακούγεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά στα ισπανικά μέσα, να είναι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ για την ομάδα που απέκλεισε από τα προημιτελικά της Euroleague ο Ολυμπιακός.


Η Μπαρτσελόνα και ο Τσάβι Πασκουάλ δεν φαίνεται να έχουν μείνει ευχαριστημένοι από την παρουσία του Ντόελμαν με τα φώτα να στρέφονται σε πιθανούς αντικαταστάτες του το ερχόμενο καλοκαίρι. Το όνομα που ήρθε και πάλι στο προσκήνιο, είναι του παίκτη του Άρη, ο οποίος έχει «τρελάνει» αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, οι οποίες τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους.

Σε κάθε περίπτωση, η απόκτηση του Βούλγαρου φόργουορντ από οποιαδήποτε ομάδα θα είναι επένδυση στο μέλλον, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί για μια ακόμη χρονιά (ίσως την τελευταία του πριν το μεγάλο βήμα) στον «Αυτοκράτορα», στον οποίο θα έχει σαφέστατα περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ηγετικό ρόλο στην ομάδα.


Μας τα κάνανε τσουρέκια πια...

QUOTE(Christos Samaras)
Ο ΒΕΖΕΝΚΟΦ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ

Έτσι για να σταματήσουν κάποιοι να γράφουν για μεταγραφή του Βεζένκοφ στον ΠΑΟ. Ο Άρης χωρίς να υπολογίζει σε χορηγό έχει κάνει διπλάσια οικονομική προσφορά απ ότι οι "πράσινοι" στον παίκτη. Ακόμη ο Βεζένκοφ στον ΠΑΟ θα έχει τον μισό χρόνο συμμετοχής από ότι στον Άρη.

Ο νεαρός συζητά την απομάκρυνση από την ομάδα μας μόνο αν πάει στο ΝΒΑ!

Οι πληροφορίες μου λένε ότι ο μπαμπάς του είναι πίσω από την νέα φημολογία περί μεταγραφής του σε ομάδα της Ευρωλίγκα και το θέλει αυτό αλλά λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο... που είναι γυναίκα... αλλά και οι νέοι επενδυτές που θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα.


Ένα θα σας πω και δεν έχω καμία σχέση με το παλικάρι.

Ο Αλέξανδρος έμεινε στην ομάδα στα δύσκολα. Έμεινε με βασικότερο λόγο τον χρόνο συμμετοχής και με ελάχιστα χρήματα.

Η λογική λέει πως τώρα με τα νέα δεδομένα και πολύ καλή πρόταση (οικονομική) θα του γίνει και η ομάδα θα συμμετάσχει σε ευρωπαϊκό θεσμό (ας είναι και το eurocup) και θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, αφού ο χρόνος συμμετοχής του θα είναι εξασφαλισμένος.

Η euroleague μπορεί να περιμένει ακόμη λίγο.

Αλέξανδρε ψυχάρα, μείνε στην Αρειανάρα!!!
pan24
QUOTE (SteelGandalf @ Apr 29 2015, 15:56 ) *
Μας τα κάνανε τσουρέκια πια...



Ένα θα σας πω και δεν έχω καμία σχέση με το παλικάρι.

Ο Αλέξανδρος έμεινε στην ομάδα στα δύσκολα. Έμεινε με βασικότερο λόγο τον χρόνο συμμετοχής και με ελάχιστα χρήματα.

Η λογική λέει πως τώρα με τα νέα δεδομένα και πολύ καλή πρόταση (οικονομική) θα του γίνει και η ομάδα θα συμμετάσχει σε ευρωπαϊκό θεσμό (ας είναι και το eurocup) και θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, αφού ο χρόνος συμμετοχής του θα είναι εξασφαλισμένος.

Η euroleague μπορεί να περιμένει ακόμη λίγο.

Αλέξανδρε ψυχάρα, μείνε στην Αρειανάρα!!!

Προσωπικα το βλεπω δυσκολο να μεινει(οχι επειδη ειμαι παναθηναικος) και νομιζω αν μεινει θα κανει κακο στην εξελιξη του
Ο χρονος συμμετοχης σε τετοιο επιπεδο πλεον δεν μπορει να του προσφερει κατι περισσοτερο
Χρειαζεται να παρει εμπειριες στο υψηλοτερο ευρωπαικο επιπεδο και οι σκαουτερ θελουν να τον δουν σε κακη ομαδα ευρωλιγκας να δουν πως τα πηγαινει εκει
Ειμαι σιγουρος πως και ο ιδιος εχει καταλαβει πως αν θελει μια θεση στον πρωτο γυρο του ντραφτ χρειαζεται να παιξει σε τοπ ομαδα
Ηδη ακουγεται οτι θα αποσυρει την συμμετοχη του απο το φετινο ντραφτ.Και αν το κανει δεν θα ειναι για να μεινει στον Αρη
SteelGandalf
QUOTE(pan24 @ Apr 29 2015, 16:19 ) *
Ηδη ακουγεται οτι θα αποσυρει την συμμετοχη του απο το φετινο ντραφτ.Και αν το κανει δεν θα ειναι για να μεινει στον Αρη


Προχθές δήλωσε συμμετοχή (κι εγώ έκανα την πρόβλεψη πως θα την αποσύρει). Πότε κιόλας ακούστηκε πως θα την αποσύρει, όταν μάλιστα έχει τόσο χρόνο μπροστά του; Που το άκουσες-διάβασες;

Ο Άρης θα του προσφέρει όλα όσα αναφέρεις. Το να συμμετάσχει στο eurocup δεν είναι λίγο πράγμα. Άλλωστε σιγά σιγά πρέπει να γίνουν τα βήματα, ώστε να πατήσει γερά στα πόδια του. Αν δεν βιαστεί, θα κερδίσει πολλά περισσότερα στο μέλλον. Θα έρθουν καλοί παίχτες στην ομάδα και θα αυξηθεί ο συναγωνισμός μεταξύ τους.

Όλα αυτά τα γράφω, ασχέτως του τι θα επιλέξει τελικά, διότι από τον ίδιο εξαρτάται τι θα πράξει. Ήδη, θεωρώ πως με την περσινή του παραμονή στον Άρη, κατάφερε να πετύχει να ασχολείται όλη η Ευρώπη με την πάρτη του, αλλά και το μισό NBA.
pan24
QUOTE (SteelGandalf @ Apr 29 2015, 16:53 ) *
Προχθές δήλωσε συμμετοχή (κι εγώ έκανα την πρόβλεψη πως θα την αποσύρει). Πότε κιόλας ακούστηκε πως θα την αποσύρει, όταν μάλιστα έχει τόσο χρόνο μπροστά του; Που το άκουσες-διάβασες;

Ο Άρης θα του προσφέρει όλα όσα αναφέρεις. Το να συμμετάσχει στο eurocup δεν είναι λίγο πράγμα. Άλλωστε σιγά σιγά πρέπει να γίνουν τα βήματα, ώστε να πατήσει γερά στα πόδια του. Αν δεν βιαστεί, θα κερδίσει πολλά περισσότερα στο μέλλον. Θα έρθουν καλοί παίχτες στην ομάδα και θα αυξηθεί ο συναγωνισμός μεταξύ τους.

Όλα αυτά τα γράφω, ασχέτως του τι θα επιλέξει τελικά, διότι από τον ίδιο εξαρτάται τι θα πράξει. Ήδη, θεωρώ πως με την περσινή του παραμονή στον Άρη, κατάφερε να πετύχει να ασχολείται όλη η Ευρώπη με την πάρτη του, αλλά και το μισό NBA.
http://www.eurohoops.net/2015/04/dribbling/89550/
Ο βαρλας γενικα ειναι εγκυρος
SteelGandalf
Τσουρεκιών Τερκενλή συνέχεια... (θέλω το ποσοστό μου από την διαφήμιση)...

QUOTE(www.allaboutaris.com)
Διαψεύδει ο Βεζένκοφ περί... "πράσινων" και ντραφτ

Για Παναθηναικό και αποχώρησης του από την προοπτική του ΝΒΑ

Τις τελευταίες ημέρες πολλά έχουν γραφθεί, όπως και πέρυσι άλλωστε, περί συμφωνίας του Αλέξανδρου Βεζένκοφ με τον Παναθηναικό ή ακόμα και για την πρόωρη απόσυρση του από το φετινό ντραφτ. Όμως ο ίδιος διαψεύδει τα σενάρια αυτά.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άσος του Άρη δεν σκέφτηκε από τώρα την προοπτική να αποσρυθεί από την διαδικασία του ντραφτ του ΝΒΑ. Αντίθετα θέλει να περιμένει, να δει το ενδιαφέρον των ομαδών και το πόσο ψηλά μπορεί να επιλεγεί και ανάλογα θα πράξει. Δηλαδή αν μπορέσει να μπει στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, κάτι που σημαίνει και εγγυμένο τριετές συμβόλαιο, τότε φαντάζει δύσκολο να αποσύρει την συμμετοχή του. Σε διαφορετική περίπτωση θα το κάνει.


Όσον αφορά τον Παναθηναικό, η γνωστοποίηση προς την ΚΑΕ ΑΡΗΣ ότι θα συνεργαστεί εκ νέου με τον εκ νέου με τον μάνατζερ παικτών, κ. Νίκο Λώτσο (SportsProMotion), οδηγεί προς το συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Γιατί ο Παναθηναικός δεν συνεργάζεται με τον συγκεκριμένο εκπρόσωπο παικτών εδώ και μερικά χρόνια.

Όμως ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μιλώντας στο στενό του περιβάλλον, όταν ενημερώθηκε για σχετικά δημοσιεύματα, τα διέψευσε κατηγορηματικά λέγοντας ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία και ότι το μυαλό του είναι στον ΑΡΗ.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες και από την Αθήνα, ο Παναθηναικός από την μεριά του διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με τον Βεζένκοφ.
tuareg
Ο Βεζένκοφ διαψεύδει τα «σενάρια», νέα συνεργασία με Λώτσο

http://www.basketplus.gr/index.php/rss-ari...ydei-ta-senaria

Λώτσος στο Basketplus.gr: «Δεν ισχύει τίποτα για Βεζένκοφ»
http://www.basketplus.gr/index.php/rss-ari...ta-gia-vezenkof
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.