Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' Εθνική
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
petrosterzis13
. Γίνεται ένα τοσο συναρπαστικό πρωτάθλημα και κάθε Κυριακή πλήθοσ κόσμου πάει στα γήπεδα για να δει την ομάδα του. Κι εσεις οι ΄΄καλές΄΄ομάδεσ τησ Α1 από εδώ περάσατε. Ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. εχει τη γ εθνική παραμελημένη. Για αυτό τον λόγο σας παρακαλώ μην παραμελήσετε κι εσείς αυτό το topic και πείτε τις απόψεις σας καθωσ και τα προγνωστικά σας. 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
thrylos7
QUOTE
Ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. εχει τη γ εθνική παραμελημένη

Μην τον υποτιμάς... δεν κάνει διακρίσεις...!

Μετά χαράς αλλά είμαι άσχετος με τη Γ' Εθνική... μόνο συγκεκριμένες ομάδες από Βορρά ξέρω(αυτές που προέρχονται από την ΕΚΑΣΚΕΜ) και αυτό γιατί "έκλεβαν" κάθε φορά την άνοδο απ' την τοπική ομάδα.. αγωνιστικά και μη... Μακάρι να ασχοληθώ απ' του χρόνου... wink.gif
leonkalf
Εγώ παρακολουθώ Γ' Εθνική και τακτικά βρίσκομαι σε κάποια γήπεδο για να δω κάποιο ματς.

Εσύ Πέτρο από που είσαι? Ποια ομάδα βλέπεις συνήθως?
Παίζεις κάπου?
petrosterzis13
Ειμαι απο το Αιγινιο και υποστηριζω φυσικα την τοπικη ομαδα στην οποια και αγωνιζομαι
leonkalf
Που είναι το Αιγίνιο? Sorry αλλά δεν ξέρω.
Είναι στο Βορρά σίγουρα,αλλά δεν ξέρω που ακριβώς.

Τους ομίλους του βορρά δεν τους παρακολουθώ,αφού μένω Αθήνα και βλέπω τους ομίλους του νότου.

Πέρσυ έπαιζε ένας φίλος και πρώην συμπαίκτης μου στην Ένωση Καβάλας.Είχατε παίξει αντίπαλοι?
petrosterzis13
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΑΠΛΑ ΚΥΡΙΕ ΛΕΟ.... ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 14 ΧΡΟΝΩΝ! icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
Blue1965White
Το Αιγίνιο είναι κάπου έξω από την Κατερίνη αν δε κάνω λάθος
nash
Οντως το Αιγίνιο είναι στον νομό Πιερίας και αυτή τη στιγμή η ομάδα του ο Αιγινιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου του Βορρά ισοβαθμόντας με την Γουμένισσα. Εχει αρκετά βατό πρόγραμμα οπότε είναι πολύ πιθανό τον επόμενο χρόνο να αγωνίζεται στη Β Εθνική!
dizzy_fingers
Κι εγώ που νόμιζα ότι είναι ομάδα της Αίγινας.... blush.gif
eginiotis
ΑΙΓΙΝΙΑΚΑΡΑ ΟΛΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ. ΑΠΟ Β ΤΟΠΙΚΟ Β ΕΘΝΙΚΗ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ. ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ. 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
nash
Ανέβηκε τελικά ο Αιγινιακός στη Β Εθνική!!
Αυτή η Γουμένισσα τόσα χρόνια το παλεύει και πάντα στο τέλος χάνει την ανοδο!
Από τον αλλο ομιλο ανεβήκανε πάλι οι Ικαροι Σερρών μετά από ένα χρόνο παραμονής στην Γ κατηγορία.
petrosterzis13
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΕΛΑΟ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΚΙΑΣ Ή ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΄΄ΑΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑ ΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ΄΄. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ. ΚΑΛΟ Ε 69.gif 69.gif 69.gif . ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ. tongue.gif tongue.gif tongue.gif 41.gif 41.gif
apollonaras
ΕΜΕΙΣ Η ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ!ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ Κ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΧΑΛΑΡΑ!ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ Κ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ Κ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ...
petrosterzis13
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΑΠΠΟΛΩΝΑ. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 41.gif 41.gif 41.gif
peka
Απο το πρωταθλημα της ΕΣΚΑΗ εγινε χτες ο τελικος του Α' τοπικου ανδρων για το ποια ομαδα θα κερδισει το εισητηριο ανοδου στη Γ' Εθνικη.
Οι ομαδες που παλεψαν για τη νικη ηταν ο ΠΑΟΚ Πατρων και η Παναχαϊκη. Οι νικες του πρωταθληματος μεταφερονται στα play-off, ετσι ο ΠΑΟΚ ενω ηταν 2-0 (κουβαλουσε τις νικες απο το πρωταθλημα), καταφερε να χασει τα δυο πρωτα παιχνιδια και τελικα χτες να κερδισει το τελευταιο παιχνιδι της σειρας με σκορ 56-55. Ματς για γερα νευρα που κριθηκε στις λεπτομερειες.
Ετσι ο ΠΑΟΚ Πατρων θα αγωνιζεται με τη νεα χρονια στο πρωταθλημα της Γ' Εθνικης (μαζι με ΕΑΠ και Απολλωνιαδα απο την Πατρα).
Tafos toy indoy
epestrepse ston ariona o smagin andreas...poly kalos paiktis 2.01 mporei na kanei tin diafora an valei ligo myalo.21 eton
leonkalf
Ο Αρίωνας όμως δεν είναι πλέον στη Γ' Εθνική.
Έπεσε φέτος και από τη νέα περίοδο θα παίζει Α' Εσκα.
tkt9
Ξέρετε τίποτα για Ζωγράφου?
Ποιοί παίκτες έμειναν,ποιοί έφυγαν κλπ?
harris
ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΗΡΘΑΝ: Ζακυνθινός (Βριλλήσια), Παπάνογλου (Σπόρτιγκ), Γρηγοράκος (Ηλιούπολη), Μακρής (Νίκη Αμαρουσίου), Δημητριάδης.

ΕΦΥΓΑΝ: Κουλούρης, Καλογερόπουλος.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Σάββας Κατσούνης

icon_wave.gif
tkt9
Επομένως τα πρώην μέλη του ΓΣ Κηφισιάς που "μετακομίζουν" Ζωγράφου, κάθε χρόνο πληθαίνουν! wink.gif
Δεν σε προλαβαίνω ρε Harri, μέχρι να postαρω την ερώτηση έχεις ήδη δώσει την απάντηση!!! blink.gif
kolossos
Πάμε ρε Ζωγράφου γερά biggrin.gif Χάρη πώς το κόβεις; Για μέχρι που είναι η δυναμικότητα της ομάδας;
harris
Νεοφώτιστη ομάδα είναι... Ποιος ξέρει... το μόνο που ξέρω είναι ότι ο φίλος μου ο Παπάνογλου παίζει εκεί...

Ο Ζακυνθινός είναι καλή μεταγραφή πάντως...
tkt9
Συμφωνώ,
και μικρός σε ηλικία και με πολλά προσόντα!
Fireball
Αύριο τοπικό ντέρμπι στη Λάρισα μεταξύ της ΕΑΛ και του Φοίνικα για την Γ εθνική. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα, αλλά η ψυχολογία είναι καλή και δεν έχουν προβλήματα τραυματισμών. Ακούγεται και μάλλον θα είναι καλό ματσάκι. Από την ΕΑΛ ξεχωρίζω τον Αθανασόπουλο, παίκτη που θα μπορούσε να κάνει καριέρα και στην Α1 αλλά δεν τον άφησε η μέση του και οι τραυματισμοί.
Olorin
QUOTE(Fireball @ Nov 4 2006, 03:16 PM) *
Αύριο τοπικό ντέρμπι στη Λάρισα μεταξύ της ΕΑΛ και του Φοίνικα για την Γ εθνική. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα, αλλά η ψυχολογία είναι καλή και δεν έχουν προβλήματα τραυματισμών. Ακούγεται και μάλλον θα είναι καλό ματσάκι. Από την ΕΑΛ ξεχωρίζω τον Αθανασόπουλο, παίκτη που θα μπορούσε να κάνει καριέρα και στην Α1 αλλά δεν τον άφησε η μέση του και οι τραυματισμοί.


Αν είναι αυτός που νομίζω (γεννημένος το '82 ή '83, νομίζω???), είχαμε παίξει αντίπαλοι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων του '99 και θυμάμαι ότι ηταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης της Λάρισας (αν δεν κάνω λάθος βγήκε και MVP), με δεύτερο και καταϊδρωμένο έναν άλλον που, κάτσε να δεις πώς τον έλεγαν... Σπανό, Σπανιόλο, Σπανο...κάτι, τέλος πάντων, ο οποίος από ό,τι μου είπε κάποιο πουλάκι, δεν τον ήθελε καμιά ομάδα στην Ελλάδα και αναγκάστηκε να ξενιτευτεί στην άλλη άκρη του κόσμου και για να βγάλει τα προς το ζην φτιάχνει λέει κάτι... ρουκέτες!!! tongue.gif

Πέρα από την πλάκα, αν είναι αυτός που νομίζω, θυμάμαι ότι ήταν ένας πολύ αθλητικός παίκτης και πράγματι είχε tα προσόντα να κάνει κάτι καλό και πάντα αναωτιόμουν τι να απέγινε, ειδικά από τη στιγμη που αρκετούς άλλους συμπαίκτες του από την ομάδα που μας είχε κερδίσει τότε, τους έχω δει να παίζουν σήμερα σε υψηλές κατηγορίες... (βέβαια, από τα 17 που ήταν τότε, μέχρι τώρα που θα'ναι γύρω στα 24, δεν ξέρω πόσα έχουν αλλάξει, είπαμε, εδώ ο κολλητός του πήγε στη... NASA!!!)
Fireball
Ναι Olorin αυτος ακριβώς είναι γεννηθείς το 1983. καταπληκτικόςε παίκτης με αλμα που λίγοι μπορούν να έχουν από φυσικού τους. Δυστυχώς οι τραυματισμοί στη μέση και η εγχείχηρηση που του έκανε ο Δάρρας τον έστειλαν στη Γ εθνική και στην ΕΑΛ. Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως ποιον σπανο...κάτι εννοείς αλλά θα προσπαθήσω να το μάθω
Olorin
To "δεν τον ήθελε καμιά ομάδα στην Ελλάδα και αναγκάστηκε να ξενιτευτεί στην άλλη άκρη του κόσμου και για να βγάλει τα προς το ζην φτιάχνει λέει κάτι... ρουκέτες!!!" και το "πήγε στη... NASA!!!", δεν σου λένε κάτι??? tongue.gif (αν σου πω ότι το μικρό του όνομα είναι Βασίλης ή Bill ή... Kill-Bill θα σε βοηθήσει??? wink.gif )

Πάντως, κρίμα για τον Αθανασόπουλο... Γενικά από εκείνο το πρωτάθλημα, δεν έκαναν πολλοί παίκτες καριέρα στην Α'1, αν εξαιρέσουμε τον... κύριο που περιγράφω πιο πάνω, τον δικό μας τον Κουμπούρα, άντε και τον Πέττα του Ολυμπιακού...
dirk!!!!!!!!!!!
Fireball γνωρίζεις για το μπάσκετ στη Λάρισα?
Ο Τριανταφυλλίδης παίζει ακόμα στην εαλ ή ασχολείται μόνο με την προπονητική?
stdin
Μπορεί κάποιος να βάλει τα αποτελέσματα της Κυριακής;; 39.gif
leonkalf
1ος Όμιλος Νότου:
Ζωγράφου-Αρκαδικός 70-65, Παπάγου-Κρόνος Ιωαννίνων 86-48, Ηλιούπολη-ΑΕΚ Πήγασος 67-75, Κρανίδι-Καλαμάτα ’80 108-74, ΔΑΣΑΛ-Κρόνος Αγ. Δημητρίου 43-74, Λαύριο-ΠΑΟ Κρητικών 92-44, Απολλωνιάδα-ΕΑ Πατρών 75-67.

Βαθμολογία (σε 2 αγώνες): Κρόνος Αγ. Δημητρίου 4, Λαύριο 4, Παπάγου 4, Κρανίδι 3, Αρκαδικός 3, Ηλιούπολη 3, ΠΑΟ Κρητικών 3, Κρόνος Ιωαννίνων 3, Ζωγράφου 3, ΑΕΚ Πήγασος 3, Απολλωνιάδα 3, ΔΑΣΑΛ 2, Καλαμάτα 2, ΕΑ Πατρών 2.

2ος Όμιλος Νότου:
Αργοναύτης-Έσπερος 65-78, Ιεράπετρα-Πανελευσινιακός 83-71, Ίκαρος Ν.Σ.-Ιωνικός Ν.Φ. 69-63, Αρδηττός-Αίολος/ Ταύρος 61-59, Αγία Παρασκευή-Ηράκλειο 100-51, Χίος-ΓΣ Χαλκίδας 82-69, Πειραϊκός-Γκυζιακός 70-66.

Βαθμολογία (σε 2 αγώνες): ΚΑΠ 4, Ιεράπετρα 4, Ίκαρος Ν.Σ. 4, Αρδηττός 4, Πειραϊκός 4, Χίος 4, Πανελευσινιακός 3, Έσπερος 3, Γκυζιακός 2, Ηράκλειο 2, Αίολος/ Ταύρος 2, Χαλκίδα 2, Ιωνικός ΝΦ 2, Αργοναύτης 2.

1ος Όμιλος Βορρά:
Φίλιππος Βέροιας-Νίκη Βόλου 53-56, Μακαμπή-Πιερικός 66-47, Χαλκηδόνα-Aργος Ορεστικό 79-65, Καστοριά-Γαλαξίας 68-74, Αρχέλαος-Απόλλων Καλαμαριάς 73-71, Γουμένισσας-Τιτάνες 92-76, Φοίνικας Λάρισας-ΕΑ Λαρίσης 62-61.

Βαθμολογία (σε 2 αγώνες): Γουμένισσας 4, Αρχέλαος 4, Μακαμπή 4, Γαλαξίας 4, Νίκη Βόλου 4, Φοίνικας Λάρισας 3, Απόλλων Καλαμαριάς 3, Πιερικός 3, Χαλκηδόνα 3, Aργος Ορεστικό 2, Τιτάνες 2, Φίλιππος Βέροιας 2, ΕΑ Λαρίσης 2, Καστοριά 2.

2ος Όμιλος Βορρά:
Ελευθερούπολη-ΣΑ Στρατωνίου 62-94, Μαντουλίδης-ΧΑΝΘ 82-76, Αχιλλέας Τριανδρίας-Ορφέας Σουρωτής 74-60, Αναγέννηση-Μ. Αλέξανδρος 85-92, ΒΑΟ-ΑΟ Πολύγυρου 66-54, Νικητής Χαλκ.-ΕΑ Καβάλας 68-65, Αίας Ευόσμου-Αρίων Ξάνθης 73-43.

Βαθμολογία (σε 2 αγώνες): ΣΑ Στρατωνίου 4, Μαντουλίδης 4, Μ. Αλέξανδρος 4, ΧΑΝΘ 3, Αναγέννηση-Φλόγα 3, ΕΚ Καβάλας 3, Αρίων 3, Νικητής Χαλκ. 3, ΒΑΟ 3, Αχιλλέας Τριανδρίας 3, Αίας Ευόσμου 3, Πολύγυρος 2, Ορφέας Σουρωτής 2, Ελευθερούπολη 2.
stdin
Ευχαριστώ!
Είναι λίγο παραμελημένη κατηγορία; Δυσκολεύομαι να βρω τα αποτελέσματα σε site..
nash
Τα αποτελέσματα τα βγάζει σίγουρα στα εξής site την ίδια μέρα κατά της 11-12 το βράδυ:

www.betsmart.gr

www.sport24.gr

www.sportime.gr
Fireball
Μπορώ εγώ να τα δίνω, για να μη λένε ότι δεν προσφέρω και στο forum κάποιοι, αλλά κάθε Δευτέρα γιατί την Κυριακή είμαι σε πανικό. Όσο για τον Σπανούλη τέσπα δεν το έπιασα με την πρώτη και μετά βαρέθηκα να το γράψω. Να τελικά που μου ήρθε πληρωμένη η απάντηση
Fireball
QUOTE(dirk!!!!! @ Nov 6 2006, 10:05 PM) *
Fireball γνωρίζεις για το μπάσκετ στη Λάρισα?
Ο Τριανταφυλλίδης παίζει ακόμα στην εαλ ή ασχολείται μόνο με την προπονητική?


Παίζει ακόμη και είναι και προπονητής. Απλά δεν παίρνει και τόσες πολλές προσπάθειες μέσα στο παιχνίδι αν και παίζει πολύ. Για μένα το νο8 o Τριαννταφύλλου της ΕΑΛ, 19 χρονών έχει ένα σουτ φαρμακερό και πήγε να πάρει μόνος του το παιχνίδι με τον Φοίνικα. Για τη Λάρισα ξέρω πάρα πολλά. Αν θέλει κάποιος κάτι δεν έχει παρά να ρωτήσει.
peka
Για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής είχαμε σήμερα τα εξής αποτελέσματα σε Νότο και Βορρά

1ος όμιλος Νότου: Αρκαδικός-Παπάγου 67-59, Κρόνος Ιωαννίνων-Ηλιούπολης 77-73, ΑΕΚ Πήγασος-Κρανίδι 80-65, Καλαμάτα 1980-Άνω Λιόσια 71-68, Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Λαύριο 82-72, ΑΠΟ Κρητικών-ΕΑ Πατρών 50-83, Απολλωνιάδα-Ζωγράφου 65-75.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες): Κρόνος Αγ. Δημητρίου 6, Λαύριο 5, Παπάγου 5, Αρκαδικός 5, Ζωγράφου 5, Πήγασος 5, Κρόνος Ιωαννίνων 5, Ηλιούπολη 4, Απολλωνιάδα 4, Κρανίδι 4, ΠΑΟ Κρητικών 4, ΕΑ Πατρών 4, Καλαμάτα 1980 4, Άνω Λιόσια 3.



2ος όμιλος Νότου: ΠΟΚ Εσπερος-Ιεράπετρα 74-72, Πανελευσινιακός-Ικαρος Ν.Σμύρνης 63-60,
Ιωνικός Ν.Φ.-Αρδηττός 77-74, Αίολος Ταύρος 2006-ΚΑΠ 64-70, Ηράκλειο-Βούρειος Χίου 88-84, ΓΣ Χαλκίδας-Γκυζιακός 71-79, Πειραϊκός-Αργοναύτης 98-58.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες): ΚΑΠ 6, Πειραϊκός 6, Ιεράπετρα 5, Ίκαρος Νέας Σμύρνης 5, Βούρειος Χίου 5, Αρδηττός 5, Πανελευσινιακός 5, Έσπερος 4, Γκυζιακός 4, Ιωνικός Ν.Φ. 4, Αίολος Ταύρος 2006 3, ΓΣ Χαλκίδας 3, Αργοναύτης Τριγλίας 3, Ηράκλειο 3.



1ος όμιλος Βορρά: Νίκη Βόλου-Μακαμπή 71-69, Πιερικός-Χαλκηδόνα 63-62, Αργος Ορεστικό-Καστοριά 76-63, Γαλαξίας-Αρχέλαος 60-61, Απόλλων Καλαμαριάς-Γουμένισσα 74-67, Τιτάνες Παλαμά-ΕΑ Λαρίσης 59-53, Φοίνιξ-Φίλιππος Βέροιας 78-59.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες): Αρχέλαος 6, Νίκη Βόλου 6, Γουμένισσα 5, Μακαμπή 5, Γαλαξίας Αδένδρου 5, Απόλλων Καλαμαριάς 5, Φοίνιξ Λάρισας 5, Πιερικός 5, Χαλκηδόνα 4, Άργος Ορεστικό 4, Τιτάνες Παλαμά 4, Φίλιππος Βέροιας 3, ΕΑ Λαρίσης 3, Καστοριά 3.



2ος όμιλος Βορρά: Στρατώνι-Μαντουλίδης 71-72, ΧΑΝΘ-Αχιλλέας Τριανδρίας 82-62, Ορφέας Σουρωτής- Αναγέννηση Φλόγα 62-81, Μέγας Αλέξανδρος-Βυζαντινός 64-67, ΑΟ Πολυγύρου-Νικήτης Χαλκιδικής 49-60, ΕΑ Καβάλας-Αρίων Ξάνθης 65-69, Αίας Εύοσμου-Ελευθερούπολη 71-65

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες): Μαντουλίδης 6, Στρατώνι 5, Μέγας Αλέξανδρος 5, Νικητής Χαλκιδικής 5, Αρίων Ξάνθης 5, Αίαντας Ευόσμου 5, Βυζαντινός 5, ΧΑΝΘ 5, Αναγέννηση/Φλόγα 5, Καβάλα 4, Αχιλλέας Τριανδρίας 4, Πολύγυρος 3, Ορφέας Σουρωτής 3, Ελευθερούπολη Καβάλας 3.

*info betsmart.gr
peka
Γ΄ Εθνική Ανδρών
Κυριακή 19 Νοεμβρίου

1ος Όμιλος Νότου
Ηλιούπολης 6μ.μ. ΓΣ Ηλιούπολις-ΣΕΦ Αρκαδικός Σαϊτάκης-Πλάγος

Ερμιόνης 12μ. ΑΟ Κρανιδίου-ΓΑΣ Κρόνος Ιωαν. Τεφτίκης-Αντωνόπουλος

3ο ΚΓ Άνω Λιοσίων 6μ.μ. ΔΑΣ Άνω Λιοσίων-ΑΕΚ Πήγασος Χριστοδούλου Γ-Τσίγας

Λαυρίου 6μ.μ. ΓΣ Λαυρίου-Καλαμάτα 80 Σάννας-Ζέρβας

ΕΑ Πατρών 6μ.μ. ΕΑ Πατρών-ΓΣ Κρόνος Αγ. Δ. Μάλαμας-Σταυρόπουλος

Τόφαλος 6μ.μ. ΑΠΟ Κρητικών-ΑΣ Απολλωνιάς Ντάβαρης-Μπούκας

Παπάγου 6μ.μ. ΑΣ Παπάγου-ΑΟ Ζωγράφου Πόντας-Ρήγας Θ.


2ος Όμιλος Νότου
Ν. Σμύρνης 6μ.μ. ΑΟ Ίκαρος Ν.Σ.-ΠΟΚ Έσπερος Καραβίτης-Παπαγιαννόπουλος Γ.

Μετς Β' 6μ.μ. ΑΟ Αρδηττού-Πανελευσινιακός ΑΟ Ζαγκλής-Κατσούλας

Κοντόπευκου 6μ.μ. ΚΑΠ-Ιωνικός ΑΣ ΝΦ Παπαγιαννόπουλος Λ-Παπανικολάου

Χίου 3μ.μ. Βούρειος ΑΟΛ-ΑΕ Αίολος Ταύρος Παντελίδης-Παντρευτής

Στρέφη 5μ.μ. ΑΟ Γκυζιακός-Ηράκλειο ΟΑΑ Λουκαράκης-Δαρλαμήτσος

ΔΑΚ Χαλκίδας 6μ.μ. ΓΣ Χαλκίδας-Πειραϊκός Σ. Κωνσταντινόπουλος-Μαρνελάκης

Ιεράπετρας 4μ.μ. ΑΟ Ιεράπετρα-ΑΟ Αργοναύτης Τρ. Νικολακέα-Κιούρκας


1ος Όμιλος Βορρά
Χαλκηδόνας 6μ.μ. ΓΑΣ Χαλκηδόνας-ΓΣ Νίκη Β. Μιχέλης-Παπαδόπουλος Θ.

Καστοριάς 6μ.μ. ΑΣ Καστοριάς-ΣΦΚ Πιερικός Παπαδόπουλος Κ.-Μαντήλας

Κατερίνης 6μ.μ. ΓΑΣ Αρχέλαος-ΑΣ Άργος Ορ. Ζαγορίδης-Συμεωνίδης

Γουμένισσας 6μ.μ. ΑΟΚ Γουμένισσας-ΑΜΣ Γαλαξίας Αδ. Νέδογλου-Τζαφλέρης

ΕΑΚ Λάρισας 6μ.μ. ΕΑ Λάρισας-ΜΓΣ Απόλλων Καλ. Βάτσιος-Σαλικίδης

Καρδίτσας 6μ.μ. ΓΣ Τιτάνες Παλ-ΑΟ Φοίνιξ Λάρ. Θωμόπουλος Ν-Σιμητόπουλος

Σταυρούπολης 6μ.μ. ΓΣ Μακάμπη-ΑΣ Φίλιππος Β Παπαφωτίου-Τσούντσουρας Γ.


2ος Όμιλος Βορρά
Τριανδρίας 6μ.μ. ΑΠΣ Αχιλλέας Τρ.-ΣΑ Στρατωνίου Μερτζάνης-Μανάσης

Αγ.Παύλου Θ. 6μ.μ. ΑΜΣ Αναγέννηση Φ-ΧΑΝΘ Τάτσικας-Νικηφορίδης

Βυζαντινού 6μ.μ. Βυζαντινός ΑΟ-ΜΠΣ Ορφέας Σ. Λαζαρίδης-Δεληγιαννίδης

Αγ.Παύλου Χαλκ. 6μ.μ. ΑΟ Νικήτης Χ.-ΓΣ Μ.Αλέξανδρος Παγώνης-Καλογερόπουλος

ΔΑΚ Ξάνθης 6μ.μ. ΓΑΣ Αρίων Ξ.-ΑΟ Πολυγύρου Παραλυκίδης-Κοσμάς

ΔΑΚ Καλαμίτσας 6μ.μ. ΕΚ Καβάλας-ΑΠΣ Αίας Ευ. Νανούρης-Ευφραιμίδης

Μαντουλίδη 6μ.μ. ΜΑΣ Μαντουλίδης-ΓΣ Ελευθερούπολης Αθανασόπουλος-Φακίτσας
Papaloukas 4 ever
Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής των ανδρών σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα και στους τέσσερις ομίλους.

1ος όμιλος Νότου: ΔΑΣΑΛ-ΑΕΚ Πήγασος Aργος/ Aστρος 64-91, Κρανίδι-Κρονος Ιωαν. 76-86, Λαύριο-Καλαμάτα 1980 106-62, Ηλιούπολη-Αρκαδικός 62-79, Παπάγου-Ζωγράφου 73-83, ΠΑΟ Κρητικών-Απολλωνιάδα 69-78, ΕΑΠ-Κρόνος Αγ. Δημ. 73-78

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες): Κρόνος Αγ. Δημητρίου 8, Αρκαδικός 7, Ζωγράφου 7, Κρόνος Ιωαννίνων 7, Πήγασος 7, Λαύριο 7, Παπάγου 6, Απολλωνιάδα 6, ΕΑ Πατρών 5, Κρανίδι 5, Ηλιούπολη 5, Καλαμάτα '80 5, ΠΑΟ Κρητικών 5, Aνω Λιόσια 4.

2ος όμιλος Νότου: Αρδηττός-Πανελευσινιακός 69-63, Ικαρος Ν. Σμ.-Εσπερος 83-58, Αγ. Παρασκευή-Ιωνικός Ν. Φ. 96-82, Βούρειος Χίου-Αιολος/Ταύρος 63-57, Γκυζιακός-Ηράκλειο 93-47, Χαλκίδα- Πειραϊκός 71-66, Ιεραπετρα-Αργοναύτης 86-50

Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες): ΚΑΠ 8, Πειραϊκός Σ. 7, Ιεράπετρα 7, Ίκαρος Νέας Σμύρνης 7, Βούρειος Χίου 7, Αρδηττός 7, Πανελευσινιακός 6, ΠΟΚ Έσπερος 6, Γκυζιακός 6, Ιωνικός Ν.Φ. 5, Ηράκλειο 5, ΓΣ Χαλκίδας 5, Αίολος/Ταύρος 4, Αργοναύτης Τρ. 4.

1ος όμιλος Βορρά: Χαλκηδόνα-Νίκη Βόλου 68-58, Καστοριά-Πιερικος 70-69,Αρχέλαος-Aργος Ορεστικό 78-73, Γουμένισσα-Γαλαξίας Αδένδρου 64-51, ΕΑΛ-Απόλλων Καλαμαριάς 60-66, Τιτάνες Παλαμά-Φοίνικας Λάρισας 72-77, Μακαμπή-Φίλιππος Βέροιας 76-63

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες): Αρχέλαος 8, Νίκη Βόλου 7, Μακαμπή 7, Απόλλων Καλαμαριάς 7, Γουμένισσα 7, Πιερικός 6, Φοινιξ Λάρισας 7, Γαλαξίας Αδένδρου 6, Χαλκηδόνα 6, Aργος Ορεστικό 5, Τιτάνες Παλαμά 5, Καστοριά 5, ΕΑ Λαρίσης 4, Φίλιππος Βέροιας 4.

2ος όμιλος Βορρά: Αχιλλέας Τρ.-Στρατώνι 53-73, Μαντουλίδης-Ελευθερούπολη 82-68, Ένωση Καβάλας-Αίας Ευόσμου 68-67, Αναγέννηση/Φλόγα-ΧΑΝΘ 85-81, ΒΑΟ-Ορφέας Σουρωτής 59-65, ΑΟ Νικήτης-Μ. Αλέξανδρος 67-66, Αρίων Ξάνθης-Πολύγυρος 78-55.

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες): Στρατώνι 8, Αρίων Ξάνθης 7, Μαντουλίδης 7, Αναγέννηση/Φλόγα 7, Νικητής Χαλκιδικής 7, Μέγας Αλέξανδρος 6, Αίαντας Ευόσμου 6, Βυζαντινός 6, ΧΑΝΘ 6, Καβάλα 6, Αχιλλέας Τριανδρία 5, Ορφέας Σουρωτής 5, Πολύγυρος 4, Ελευθερούπολη 4
peka
1ος Όμιλος Νότου

Αρκαδικός-Κρανίδι 89-69, Κρόνος Ιωαν.- ΔΑΣΑΛ 92-43, ΑΕΚ Πήγασος- Λαύριο 48-79, Καλαμάτα ‘80-ΕΑΠ 83-88, Κρόνος Αγ. Δημ-ΠΑΟ Κρητικών 85-65, Απολλωνιάδα-Παπάγου 76-68, Ζωγράφου-Ηλιούπολη 73-53.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες): Κρόνος Αγ. Δημητρίου 10, Ζωγράφου 9, Κρόνος Ιωαννίνων 9, Αρκαδικός 9, Λαύριο 9, Πήγασος 8, Απολλωνιάδα 8, Παπάγου 7, ΕΑ Πατρών 7, Κρανίδι 6, Ηλιούπολη 6, Καλαμάτα ’80 6, ΠΑΟ Κρητικών 6, Άνω Λιόσια 5.


2ος Όμιλος Νότου

Έσπερος-Αρδηττός 88-81, Πανελευσινιακός-ΚΑΠ 93-76, Ιωνικός ΝΦ - Βούρειος Χίου 82-71, Αίολος/Ταύρος-Γκυζιακός 66-75, Ηράκλειο-ΓΣ Χαλκίδας 57-56, Πειραϊκός- Ιεράπετρα 83-84, Αργοναύτης Τρ.- Ίκαρος Νέας Σμύρνης 48-94.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες): ΚΑΠ 9, Ιεράπετρα 9, Ίκαρος Νέας Σμύρνης 9, Πειραϊκός 8, Βούρειος Χίου 8, Αρδηττός 8, Γκυζιακός 8, Πανελευσινιακός 8, ΠΟΚ Έσπερος 8, Ιωνικός Ν.Φ. 7, Ηράκλειο 7, Χαλκίδα 6, Αίολος/Ταύρος 5, Αργοναύτης Τρίγλια 5.


1ος όμιλος Βορρά

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ 75-66
ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΕΛΑΟΣ 67-78
ΆΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ-ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ 63-74
ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟΥ- ΕΑΛ 60-54
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ 76-69
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΜΑΚΑΜΠΗ 50-64
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ 64-62

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (5η αγωνιστική)
Αρχέλαος Κατερίνης 10, Νίκη Βόλου 9, Απόλλων Καλαμαριάς 9, Μακαμπή 9, Γουμένισσα 9, Φοίνικας Λάρισας 8,Γαλαξίας Αδένδρου 8, Πιερικός 7, Χαλκηδόνα 7, Άργος Ορεστικό 6, Καστοριά 6,Τιτάνες Παλαμά 6, Φίλιππος Βέροιας 6, ΕΑΛ 5.


2ος όμιλος Βορρά

Στρατώνι-Αναγέννηση/Φλόγα 83-90,ΧΑΝΘ-ΒΑΟ 76-84,Ορφέας Σουρωτής-Νικήτη 57-70,Μ. Αλέξανδρος-Αρίων Ξάνθης 58-44,Πολύγυρος- Ενωση Καβάλας52-76,Αίας Ευόσμου-Μαντουλίδης 63-56,Ελευθερούπολη-Αχιλλέας Τριανδ.72-67

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(σε 5 αγώνες)
Αναγέννηση Φλ. 9, Στρατώνι 9, Νικήτη 9,Μαντουλίδης 8,Αρίων Ξ 8, Μ. Αλέξανδρος 8,Αίας Ευόσμου8, Καβάλα 8,ΒΑΟ 8, ΧΑΝΘ 7,Αχιλλέας Τρ.6,Ορφέας Σουρ 6,Ελευθερούπολη 6, Πολύγυρος 5
femme fatale
εκεί στην Ηλιούπολη υπάρχει ένα αστεράκι..που αν κάποιος το προσέξει θα έχει και αστεράτη συνέχεια. Είναι απ'τους μικρούς...Όσοι κυνηγοί ταλέντων προσέλθετε!!!Με εκτίμηση...femme.
tiramolas
Είμαι καινούριος στο forum και αγωνίζομαι σε ομάδα της Γ Εθνικής. Αλήθεια,συμμετέχει κανείς σε αυτό το forum? Γιατί για παράδειγμα το αντίστοιχο της Α ΕΣΚΑ έχει πολύ κόσμο.
leonkalf
Σε ποια ομάδα παίζεις?
tiramolas
Δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία σε ποια ομάδα παίζω. Ίσως να το αποκαλύψω εν καιρώ.
Πάντως νομίζω ότι καλό θα ήταν να υπήρχαν πολλοί περισσότεροι σε αυτό το forum, για να γίνεται και ωραία κουβεντούλα.
nash
Εγω παρακολουθώ αρκετά την κατηγορία ειδικά τον 2ο όμιλο νότου αλλά έχω αρκετούς γνωστούς και μαθαίνω νέα από τον 1ο βόρρα.
Στον 2ο νότου που νομίζω ότι είναι ο πιο ενδιαφέρον όμιλος, φαβορί θεωρώ πως είναι ο Ικαρος αν και τουλάχιστον 4-5 ομάδες εχουν βλέψεις για άνοδο. Αν και δεν έχω δει ακόμα την Αγ. Παρασκευή για να έχω άποψη και για αυτή.

@tiramola: Πες αμς τουλάχιστον σε ποιο όμιλο παίζεις
tiramolas
Παίζω στον 1ο όμιλο του νότου.
Όσον αφορά τον άλλο όμιλο του νότου, θα συμφωνήσω ότι είναι πιο μπλεγμένος και απρόβλεπτος όμιλος. Η επόμενη αγωνιστική νομίζω ότι θα κρίνει σημαντικά τι θα γίνει από εδώ και στο εξής στην κορυφή. Νομίζω ότι ο χαμένος του παιχνιδιού Ίκαρος- Αγία Παρασκευή θα μείνει πολύ πίσω.
lalas
η εκτιμηση μου ειναι οτι κρονοσ κ λαυριο θα διεκδικησουν ρυθμιστησ θα ειναι ο αοζςγραφου που ειναι ομαδα που παιζει χωρισ αγχος γιατι ολοι γνωριζουν οτι εχει ημερομηνια ληξης λογω οικονομικων προβληματων
mimos8
αν και δεν ανηκω στην κατηγορια αυτη θελω να δηλωσω οτι ο tiramolas ειναι σουπερ εργαλειο για καθε προπονητη αφου παιζει με ανεση σε 4 θεσεις 1-4 και κανει οτι χρειαζεται καθε φορα για να κερδισει η ομαδα του.δεν ειναι τυχαια αρχηγος σε ομαδα που διακρινεται για την ομαδικοτητα της και το καλο κλιμα της.γι αυτο του κανω ηδη προταση να τον παρω μαζι μου στην ομαδα μου...
tiramolas
mimos8 με κάνεις και κοκκινίζω...είσαι λίγο υπερβολικός στην περιγραφή σου.
Επιπλέον βοηθάς να αποκαλυφθεί και η ταυτότητά μου που προσπαθώ προς το παρόν να κρατήσω κρυφή.
Anyway,χρόνια πολλά σε όλους με υγεία κυρίως.
christina n10
καλημερα,παιδια και καλη χρονια με υγεια πανω απο ολα.

ας μπει και μια γυναικα στηνπαρεα να σπασει το μονοπωλιο!!!

πως βλεπετε το ματσακι κρονος ιωαννινων-κρονος αγιου δημητριου?1ος vs3os?

τι λες tiramola,μιας και ειναι ομαδες του ομιλου σου?δεν ξερω αν εχεις παιξει ως τωρα και με τις δυο ,αλλα αν παλι οχι, αποψη πιστευω θα εχεις.εγω προσωπικα πιστευω θα ειναι δυσκολο παιχνιδι για προβλεψεις.αν και θα το ηθελα διπλο για διαφορους λογους.
tiramolas
Katarxas Christina n10 na se kalwsorisoume sto forum auto.
I alitheia einai oti to paixnidi auto einai poly krisimo gia tin korifi tou omilou.
Thewrw oti o Kronos Agiou Dimitriou exei kaliteri omada, alla o paragontas edra kai kiriws to gegonos oti ta paixnidia sta Giannena ginontai stis 12 to mesimeri, pou einai polu periergi wra, mporei na dwsoun ti niki ston Krono Iwanninwn.
Genika pantws pistevw oti oi duo autes omades exoun eunoithei mexri stigmis apo to kalo tous programma kai nomizw oti kapoia stigmi tha arxisoun na peftoun vathmologika.
Provlepsi opws katalavaineis oute egw kanw...
christina n10
QUOTE(tiramolas @ Jan 6 2007, 12:53 PM) *
Katarxas Christina n10 na se kalwsorisoume sto forum auto.
I alitheia einai oti to paixnidi auto einai poly krisimo gia tin korifi tou omilou.
Thewrw oti o Kronos Agiou Dimitriou exei kaliteri omada, alla o paragontas edra kai kiriws to gegonos oti ta paixnidia sta Giannena ginontai stis 12 to mesimeri, pou einai polu periergi wra, mporei na dwsoun ti niki ston Krono Iwanninwn.
Genika pantws pistevw oti oi duo autes omades exoun eunoithei mexri stigmis apo to kalo tous programma kai nomizw oti kapoia stigmi tha arxisoun na peftoun vathmologika.
Provlepsi opws katalavaineis oute egw kanw...


ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα σου.
εχεις δικιο η ωρα αυτη ειναι δυσκολη και αν εχεις και την ταλαιπωρια του ταξιδιου αστα να πανε.κατι ξερουν στα γιαννενα που κανανε την ωρα διεξαγωγης των αγωνων τους στις 12.εσυ σε ποια ομαδα παιζεις?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.