Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Γενικά θέματα που αφορούν την ομάδα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244
yorgos
Ειναι αδιανοητο να σου γυρναει ο Ουκιτς με τους χιαστους στο χερι και να μην κινεις γη και ουρανο για να δυναμωσεις το ροστερ.

Μα το είπε ο άνθρωπος στη συνέντευξη τύπου μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ζήτησε αντικατάσταση μετά το Ευρωμπάσκετ (μετά το καλοκαίρι γύρισε τραυματίας ο Ούκιτς) και ο ΔΓ του είπε ότι το ρόστερ έχει ως έχει.
Αν δεν γινεται τοτε παιρνεις το καπελακι σου και φευγεις γιατι ξερεις εκ των προτερων το αποτελεσμα.

Ή κάθεσαι και το παλεύεις και τα πας και αξιοπρεπέστατα.
Αλλωστε αν θυμαμαι καλα και ο ιδιος εχει πει σε συνεντευξη του οτι εκεινο το καλοκαιρι καποιες επιλογες δεν ηταν σωστες και λειτουργησε πολυ με το συναισθημα..........

Η δήλωση που λες ήταν για τον Κάρι.
Οσο για την δευτερη θητεια του ακομα και σημερα ειμαι πολυ περιεργος να μας πει για τους χρονους συμμετοχης των Ραντουλιτσα και Ελιοτ στους τελικους και γιατι χρησιμοποιηθηκαν με τον τροπο που χρησιμοποιηθηκαν και γιατι στην τελικη ο Παναθηναικος εκεινη την χρονια ενω ειχε κανει break στο πρωτο ματς εκανε δωρο ενα πρωταθλημα.

Θες παραπάνω εξήγηση πέρα από την αδιαφορία του Ραντούλιτσα και τη φάση που γυρίζει ο ΔΔ μετά από λάθος του Μίρο που... δεν έσκυψε να πιάσει την πάσα του ΔΔ και λέει στον Πεδουλάκη "βγάλοτν έξω το μ***κα;". Ο Ραντούλιτσα στους τελικούς ήταν ο ορισμός του σαμποτέρ. Ο Έλλιοτ δε βλεπόταν ένα μήνα πριν έλθει ο Πεδουλάκης. Μιλάμε για το μεγαλύτερο one trick pony όλων των εποχών, είχε μία ολόκληρη κίνηση και στο πέμπτο ματς των είχαν μάθει όλοι. ΜΕτά τον Παναθηναϊκό δεν ξανάπαιξε πουθενά κι είχε ζητήσει και 2 μύρια συμβόλαιο...

green_sky
Πραγματι η δηλωση του Πεδουλακη ηταν για τον Ραμελ ,διαφωνω σε καποια απο αυτα που γραφεις αλλα δεν εχει νοημα να προσπαθω να σε πεισω οπως και το αντιθετο ,παντως ειναι αυτονοητο οτι σε καθε περιπτωση σεβομαι απολυτα την αποψη σου. Οσο για τον Ελιοτ,τον θεωρω πολυ καλο παιχτη,θεωρω οτι εφυγε απο τον Παναθηναικο για τον πολυ απλό λογο οτι ηθελε την μπαλα στα χερια του και οσο υπαρχει Καλαθης αυτο δεν γινεται και τελος αν θυμαμαι καλα μετα τον Παναθηναικο,βρηκε θεση στο NBA αλλα εβγαλε τραυματισμο.

Επι της ουσιας σε ολα αυτα που γραφουμε και ασχετο σχετικο αλλα επειδη το παρελθον ειναι παρελθον και σημασια εχει το παρον ......................
Αν ο Γιαννακοπουλος δεν χωσει το χερι στην τσεπη να φερει εναν ψηλο της προκοπης οσο ειναι ακομα καιρος ξεχναμε για αλλη μια χρονια F4.

Andre Miller
Ρε παιδιά, είσαστε σίγουροι πως ο Πασκουάλ είναι βαψομαλλιάς; Σχετικά νέος είναι ακόμη, μπορεί να μην έχει ασπρίσει ακόμη laugh.gif
rahxephon13
QUOTE (Andre Miller @ Jan 3 2018, 12:12 ) *
Ρε παιδιά, είσαστε σίγουροι πως ο Πασκουάλ είναι βαψομαλλιάς; Σχετικά νέος είναι ακόμη, μπορεί να μην έχει ασπρίσει ακόμη laugh.gif

Και ποιος σου είπε ότι πρέπει να έχει άσπρα μαλλιά για να βάψει? μπορεί να μην του αρέσει του ανθρώπου το φυσικό του χρώμα wink.gif
KWSN_Men
Αξιοπρεπής ο Πεδουλάκης που ποτέ, ούτε σε έναν αγώνα δεν παραδέχτηκε λάθος δικό του. Πάντα έφταιγαν "τα παιδιά" που δεν είχαν πείρα. Ο πολύπειρος είχε τον Διαμαντίδη δίπλα του και τολμούσε να λέει ότι έφταιγε η πείρα "των παιδιών".

Όσο για το πώς έχασε από τον Πασκουάλ, εγώ ήμουν ανήλικος όταν μας μάθαιναν σπάσιμο της ζώνης που του έβαλε ο Πασκουάλ. Και ο προπονητής που μας το έμαθε έφτασε μέχρι Α2.

Αλλά εντάξει, ο Πασκουάλ παίζει χαοτικά στην επίθεση ενώ με τον Πεδουλάκη μπερδευόσουν και νόμιζες ότι βλέπεις Σπερς.
stefkorner
QUOTE (rahxephon13 @ Jan 3 2018, 19:07 ) *
Και ποιος σου είπε ότι πρέπει να έχει άσπρα μαλλιά για να βάψει? μπορεί να μην του αρέσει του ανθρώπου το φυσικό του χρώμα wink.gif

ναι καποιο τετοιο φετιχ.. πρεπει να χει με το μαλλι του ο Τσαβαρος ! ε νταξει συμβαινουν αυτα !ο Σφαιροπουλος ας πουμε την βρισκει με μπριγιαντινη και θελει να ειναι παντα γυαλιστερος tongue.gif
G-arenas
QUOTE (green_sky @ Jan 2 2018, 23:03 ) *
Φιλε μου θελεις να σου πω την αποψη μου ξεκαθαρα για τον Πεδουλακη?Θα στην πω.
Τον πρωτο χρονο ηταν αψογος.Πηρε την ομαδα απο το μηδεν και απο το πουθενα κοντεψε να την παει f4.
Το καλοκαιρι της πρωτης προς την δευτερη χρονια εκανε "εγκληματα" και το πληρωσε.
Ειναι αδιανοητο να σου γυρναει ο Ουκιτς με τους χιαστους στο χερι και να μην κινεις γη και ουρανο για να δυναμωσεις το ροστερ.
Αν δεν γινεται τοτε παιρνεις το καπελακι σου και φευγεις γιατι ξερεις εκ των προτερων το αποτελεσμα.
Ο Παναθηναικος πηγε εκεινη την χρονια με εναν πλειμεικερ.Αυτα δεν γινονται....Αλλωστε αν θυμαμαι καλα και ο ιδιος εχει πει σε συνεντευξη του οτι εκεινο το καλοκαιρι καποιες επιλογες δεν ηταν σωστες και λειτουργησε πολυ με το συναισθημα..........
Οσο για την δευτερη θητεια του ακομα και σημερα ειμαι πολυ περιεργος να μας πει για τους χρονους συμμετοχης των Ραντουλιτσα και Ελιοτ στους τελικους και γιατι χρησιμοποιηθηκαν με τον τροπο που χρησιμοποιηθηκαν και γιατι στην τελικη ο Παναθηναικος εκεινη την χρονια ενω ειχε κανει break στο πρωτο ματς εκανε δωρο ενα πρωταθλημα.Sorry απο τους φιλους του οσφπ δεν εχω διαθεση για οποιαδηποτε αντιπαραθεση αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.

ναι γιατι ο αρτζι δεν ηθελε ασσο τοτε που γυρισε σακατης ο ουκιτς, ουτε ηθελε εναν κανονικο ακομα ψηλο αντι για μπατιστ, πινγκ σαν. μην λεμε πραματα που δεν ισχυουν για να ενισχυσουμε τα πιστευω μας.

επισης καλα εκανε που ραντουλιτσα και ελιοτ δεν επαιζαν στους τελικους. ο σερβος εκανε χαβαλε και στην αμυνα κοιμοταν και ο ελιοτ πηγαινε μονο αριστερα και οσο επαιξε τα εκανε σαλατα.

τελος σε εκεινους τους τελικους ο αρτζι πηρε ολα τα διπλωματα του σφαιροπουλου και αν δεν ηταν τα τρελα και απιστευτα που εκανε ο σπανουλης(μια φορα στα 20 χρονια συμβαινουν αυτα) και αν δεν ειχαμε χασει καμια 10ρια μπασιματα στον 3ο τελικο στο σεφ μονοι μας, τοτε η σειρα ηταν για σκουπα και μαλιστα με μια ομαδα διαλυμενη, με τραυματιες και με σεντερ τον χαντερ και 4αρι τον ΒΧ!!!!
Thodoros
Δεν τα βάζετε όλα στην ζυγαριά και δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια!
Ωστόσο επειδή είναι παρελθόν όλα αυτά και πρέπει να βλέπουμε μπροστά μικρή σημασία έχουν τώρα.
Όμως να έχουμε στο μυαλό μας ότι ρόλο έπαιξε και ο ΔΓ και οι όποιες εμμονές του.
Δεν λέω ότι ο Πεδουλάκης δεν είχε ευθύνη για το κακό μπάσκετ που έπαιζε ο παναθηναϊκός , αλλά με τον καιρό έμαθε και ο Πρόεδρος ότι με πορδές δεν βάφουμε αβγά.

Μην κάνουμε συγκρίσεις μήλα με πορτοκάλια η ομάδα του Άρτζι ήταν αναγκαστικά περισσότερο low-budget σε σχέση με την σημερινή. Όπως είπε και κάποιος πάνω μακάρι να γίνει κάποια προσθήκη αν θέλει και ο προπονητής φυσικά γιατί η συνέχεια θα είναι δύσκολη ... φέτος είναι 2η χρονιά του Πασκουάλ και πολλά πράγματα θα φανούν (σε σχέση με πέρυσι ).

Συμφωνώ και εγώ με την άποψη ότι το υλικό φέρνει το αποτέλεσμα με κακό υλικό κανένας δεν μπορεί να κάνει θαύματα!
G-arenas
QUOTE (Thodoros @ Jan 3 2018, 14:33 ) *
Δεν τα βάζετε όλα στην ζυγαριά και δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια!
Ωστόσο επειδή είναι παρελθόν όλα αυτά και πρέπει να βλέπουμε μπροστά μικρή σημασία έχουν τώρα.
Όμως να έχουμε στο μυαλό μας ότι ρόλο έπαιξε και ο ΔΓ και οι όποιες εμμονές του.
Δεν λέω ότι ο Πεδουλάκης δεν είχε ευθύνη για το κακό μπάσκετ που έπαιζε ο παναθηναϊκός , αλλά με τον καιρό έμαθε και ο Πρόεδρος ότι με πορδές δεν βάφουμε αβγά.

Μην κάνουμε συγκρίσεις μήλα με πορτοκάλια η ομάδα του Άρτζι ήταν αναγκαστικά περισσότερο low-budget σε σχέση με την σημερινή. Όπως είπε και κάποιος πάνω μακάρι να γίνει κάποια προσθήκη αν θέλει και ο προπονητής φυσικά γιατί η συνέχεια θα είναι δύσκολη ... φέτος είναι 2η χρονιά του Πασκουάλ και πολλά πράγματα θα φανούν (σε σχέση με πέρυσι ).

Συμφωνώ και εγώ με την άποψη ότι το υλικό φέρνει το αποτέλεσμα με κακό υλικό κανένας δεν μπορεί να κάνει θαύματα!

ε ακριβως αυτο. με ενα απο τα μικροτερα μπατζετ της ευρωλιγκας δεν απαιτεις να παιζει μπασκεταρα η ομαδα. ασε που κανενας προπονητης στον κοσμο δεν θα πηγαινε καλυτερα απο αρτζι, οπως και αποδειχθηκε κιολας.

τωρα οσον αφορα οτι το υλικο μετραει περισσοτερο απο τον προπονητη, εγω θα πω οτι ειναι περιπου στο 60-40. σαφως και καμια ομαδα δεν παει μπροστα με κακο υλικο και προπονηταρα στον παγκο και σαφως κανενα υπεροστερ δεν θα τα σαρωσει ολα ακομα και με κακο προπονητη.

παιζουν πολλα ρολο και εγω θα πω οτι το μπασκετ ειναι το αθλημα που ο προπονητης εχει την μεγαλυτερη επιρροη σε ομαδικα αγωνισματα. σε τακτικη, συστηματα, κοουτσινγκ την ωρα του αγωνα, ψυχολογια, δομηση ροστερ, διαχειρηση προσωπικοτητων κλπ. οποτε θα πω οτι ο προπονητης παιζει τεραστιο ρολο στο μπασκετ
j-kidd13
Λοιπον...αρχιζω σιγα σιγα να να κυρηττω το τελος της Πεδουλακιαδας στο παρον τοπικ,οχι οτι ειναι λαθος,το τοπικ ειναι και για οτιδηποτε off topic αφορα τον Παναθηναικο,απλα το ξεχειλωσαμε,και υπαρχει ξεχωριστο για τον Πεδουλακη ουτως η αλλως.
Οποτε καλο ειναι ειτε να το κοψουμε εδω,ειτε σιγα σιγα να μεταφερθουμε στο αλλο,και με την πρωτη ευκαιρια να μεταφερουμε εκει τα ποστ.
Katiki_Domokou
QUOTE (Andre Miller @ Jan 3 2018, 12:12 ) *

ειναι βαψομαλλιας και μαλιστα αλλαζει και το χρωμα κατα περιοδους,εχω παρατηρησει οταν το ανοιγει χανει την προπονητικη του δυναμη και η ομαδα δεν παιζει καλα blink.gif
shtarkws
QUOTE(Katiki_Domokou @ Jan 3 2018, 20:58 ) *
ειναι βαψομαλλιας και μαλιστα αλλαζει και το χρωμα κατα περιοδους,εχω παρατηρησει οταν το ανοιγει χανει την προπονητικη του δυναμη και η ομαδα δεν παιζει καλα blink.gif

Σου το εχω ξαναπει, εχεις να γραψεις κατι ουσιαστικό που να προσφέρει στον διάλογο; Αυτες οι κουταμάρες και οι επαναλαμβανόμενες εξυπνάδες κούρασαν
basketikos13
QUOTE(KWSN_Men @ Jan 3 2018, 13:42 ) *
Αξιοπρεπής ο Πεδουλάκης που ποτέ, ούτε σε έναν αγώνα δεν παραδέχτηκε λάθος δικό του. Πάντα έφταιγαν "τα παιδιά" που δεν είχαν πείρα. Ο πολύπειρος είχε τον Διαμαντίδη δίπλα του και τολμούσε να λέει ότι έφταιγε η πείρα "των παιδιών".

Όσο για το πώς έχασε από τον Πασκουάλ, εγώ ήμουν ανήλικος όταν μας μάθαιναν σπάσιμο της ζώνης που του έβαλε ο Πασκουάλ. Και ο προπονητής που μας το έμαθε έφτασε μέχρι Α2.

Αλλά εντάξει, ο Πασκουάλ παίζει χαοτικά στην επίθεση ενώ με τον Πεδουλάκη μπερδευόσουν και νόμιζες ότι βλέπεις Σπερς.

Zητω χιλια συγνωμη αλλα για να μην αφηνονται πργματα στο αερα -και το σταματαω εδω με τον πεδουλακη-

Επειδη αυτο ακουγετε συχνα οτι εεγε οτι τα παιδια ειναι απειρα και δεν επαιρνε ποτε την ευθυνη: ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΕΙΡΑ.

Απο το τοτε ροστερ μας οι μπανκς, καρυ, πανκο, μπραμος, ξανθοπουλος, γιαννοπουλος και σκορδιλης πρωτη φορα στη ζωη τους επαιζαν ευρωλιγκα. Μιλαμε για 7 απο τους 14 παικτες που δεν ειχαν ξαναπαιξει ποτε τους στην διοργανωση.

Ματσιουλις, λασμε και γκιστ ηταν σιγουρα πιο εμπειροι αλλα δεν ειχαν φαει και τα παρκε με το κουταλι.
Σε οποια ομαδα επαιζαν πριν ηταν δευτερες λυσεις, ποτε τα πρωτα βιολια των ομαδων του και δεν βαραγαν 30+ λεπτα. Ειχαν ρολο και οι τρεις σε ομαδες ευρωλιγκα πιο πριν αλλα ποτε δεν ηταν οι απολυτοι πρωταγωνιστες.

Βασικα οι μονοι εμπειροι παικτες μας ηταν οι διαμαντιδης, τσαρτασης, ουκιτς και σχορτσιανιτης.
stefkorner
μπηκα μια στο euroleague.net να χαζεψω τα στατιστικα μας
και βλεπω ο Σιγκλεντον λιγοτερο απο 30 % στα διποντα !!!!!!! (29.2 ) ! σε 15 λεπτα με 30 λεπτα μ.ο ειναι τραγικοτατο!
με τετοιο ποσοστο να δουμε πως θα ζητησει 1.5+ μυριο το καλοκαιρι blink.gif
KWSN_Men
Φυσικά και δεν ανέλαβε ποτέ ευθύνη. Τα παιδιά ήταν άπειρα και δεν ακολουθούσαν το πλάνο. Η μόνη φορά που μίλησε για δική του ευθύνη ήταν για να πάρει εύσημα μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Όσο για τα άπειρα παιδιά, και μέχρι να αρχίσει η σεζόν, στην Ευρωλίγκα οι έμπειροι που αναφέρεις είχαν παίξει:

Τσαρτσαρής: 211 παιχνίδια
Διαμαντίδης: 169
Σχορτσανίτης: 114
Ρόκο-Λένι: 79 (και 85 ΝΒΑ, κανένα βασικός και με μέσο όρο συμμετοχής 11.7 λεπτά)

---

Μετά έχουμε τους μετρίως έμπειρους με λίγα παιχνίδια και λίγα λεπτά:

Ματσιούλις: 80
Γκιστ: 40
Λάσμε: 39 (και 16 ΝΒΑ, τα 4 βασικός και με μέσο όρο συμμετοχής 18.9 λεπτά)

Ο Ματσιούλις είχε συμμετοχή έξι σεζόν Ευρωλίγκας με συμμετοχή και αντίστοιχα χρόνους: 15.7, 29.9, 15.7, 30.4, 24.0 και 23.2. Του έλειπε το κουτάλι όμως.

Ο Γκιστ είχε συμμετοχή σε 2 σεζόν με χρόνους 29.9 και 25.1. Ούτε αυτός είχε κουτάλι να φάει το παρκέ σαν καζάν ντιπί.

Ο Λάσμε είχε συμμετοχή 2 σεζόν με χρόνους 23.6 και 18.8. Καλά αυτός έτρωγε ακόμα με τα χέρια.

---

Τέλος έχουμε τα σχολιαρόπαιδα Μπανκς, Κάρυ, Πάνκο, Μπράμος, Ξανθόπουλο, Γιαννόπουλο και Σκορδίλη.

Ο Ξανθόπουλος βέβαια δεν έπαιζε πρώτη φορά στη ζωή του αλλά είχε ήδη 11 παιχνίδια. Βέβαια είχε συμμετοχή 3.9 λεπτα στη σεζόν οπότε δεν ξέρω πόσο ρόλο έπαιξε η απειρία του.

Ο Μπανκς δεν είχε ξαναπαίξει Ευρωλίγκα, αλλά είχε παίξει 361 παιχνίδια στο ΝΒΑ, τα 37 εξ αυτών βασικός. Βέβαια ήταν σαλτιμπάγκος αλλά άπειρο δεν τον έλεγες.

Ο Κάρυ την πρώτη σεζόν δεν έπαιξε καθόλου Ευρωλίγκα, μόνο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Πάνκο δεν είχε ξαναπαίξει Ευρωλίγκα αλλά ο ίδιος ο Ανάργυρος τον άλλαξε και όλοι λένε πόσο έξυπνος ήταν που τον άλλαξε με τον Γκιστ. Και σαφώς δεν επηρρέασε αυτή η απειρία του τη σεζόν.

Ο Γιαννόπουλος ήταν άπειρος αλλά και μίζα του Ανάργυρου. Επίσης, με τα 3.9 λεπτά που έπαιξε Ευρωλίγκα, μάλλον δεν έπαιξε ρόλο στις ήττες.

Ο Σκορδίλης ήταν πράγματι άπειρος αλλά με 2.7 λεπτά έπαιζε λιγότερο απ' όλους.

Ο Μπράμος πράγματι δεν είχε ξαναπαίξει Ευρωλίγκα. Ο μόνος που έπαιζε αρκετά και ήταν άπειρος. Αυτόν σου τον δίνω.

Επίσης, ξέχασες τον Δαρβίνο Κουζίνα και τον Πάρις Χίλτον που ήταν άπειροι από Ευρωλίγκα και αν και προσωπικές επιλογές του κόουτς, πήγαν άκλαφτοι.

Ξέχασες επίσης τον Καπόνο, που αν και άπειρος από Ευρωλίγκα είχε 519 πειχνίδια στο ΝΒΑ, τα 88 βασικός. Και αυτός πήγε άκλαφτος, αλλά επειδή ενώ ήταν σπεσιαλίστας σουτέρ ο Ανάργυρος τον είχε για να παίζει άμυνα και να δίνει πάσες από το φτερό στον Σοφοκλή.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι, ότι, ενώ συζητάμε για την "απειρία" τον παιδιών, ο έμπειρος (ή έμ-πυρος) κόουτς είχε στο ενεργητικό του 26 παιχνίδια Ευρωλίγκας. Είκοσι έξι. ΕΙΚΟΣΙ ΕΞΙ παιχνίδια και τολμούσε να μιλάει για άπειρα παιδιά...
G-arenas
QUOTE (KWSN_Men @ Jan 4 2018, 11:49 ) *

οποτε το βγαλαμε το πορισμα : ο αρτζι με το μακραν μικροτερο μπατζετ και χειροτερο ροστερ την τελευταια 25ετια, τελικα ειχε ροστεραρα με εμπειρους και ποιοτικους παικτες! το ειδαμε και αυτο! μηπως και ο τσαβι με το μεγαλυτερο μπατζετ, εχει το χειροτερο ροστερ?

ειπαμε μην λεμε πραματα που δεν ισχυουν για να αποδειξουμε αλλα πραματα!!

ειτε το θελετε ειτε οχι ο αρτζι ειναι μακραν του 2ου ο καλυτερος και ο πιο πετυχημενος μετα τον ζοτς. και αυτος που μας κρατησε οταν ειμασταν στο καναβατσο!

μακαρι ο τσαβι ή ο επομενος να τον ξεπερασουν!

και επιτελους ας το ληξουμε αυτο. αφου στα ιδια συμπερασματα καταληγουμε, οπως με το καλαθης αν κανει για μας με 2 εκ. ελεος.
KWSN_Men
QUOTE (G-arenas @ Jan 4 2018, 12:54 ) *
οποτε το βγαλαμε το πορισμα : ο αρτζι με το μακραν μικροτερο μπατζετ και χειροτερο ροστερ την τελευταια 25ετια, τελικα ειχε ροστεραρα με εμπειρους και ποιοτικους παικτες! το ειδαμε και αυτο! μηπως και ο τσαβι με το μεγαλυτερο μπατζετ, εχει το χειροτερο ροστερ?

ειπαμε μην λεμε πραματα που δεν ισχυουν για να αποδειξουμε αλλα πραματα!!

ειτε το θελετε ειτε οχι ο αρτζι ειναι μακραν του 2ου ο καλυτερος και ο πιο πετυχημενος μετα τον ζοτς. και αυτος που μας κρατησε οταν ειμασταν στο καναβατσο!

μακαρι ο τσαβι ή ο επομενος να τον ξεπερασουν!

και επιτελους ας το ληξουμε αυτο. αφου στα ιδια συμπερασματα καταληγουμε, οπως με το καλαθης αν κανει για μας με 2 εκ. ελεος.

Από πού προκύπτει ότι ο Άρτζι είχε μικρότερο μπάτζετ από τον Ιβάνοβιτς ας πούμε;

Επίσης, δε μίλησα για ποιότητα, μίλησα για εμπειρία.
MustGK
To ότι υπάρχουν άνθρωποι που προπονητικά βάζουν τον Πεδουλάκη πάνω από τον Πασκουάλ μόνο η σκέψη με κουράζει... Και αφού είναι τόσο καλός προπονηής και με μικρό μπάτζετ και χάρη στην καταπληκτική ικανότητα της προπόνητικης του πήγε να πάει φ4 γτ δεν την αναγνώρισε έστω και μία ομάδα να τον πάρει προπονητή; έσω και ένας παράγοντας; που θα είναι στην Ευρώπη και με μικρό μπάζτετ θα κάνει παπάδες;; Και μην μου πείτε τα αγγλικά γτ αυτό προσπερνιέται.... Αλλά αφού δεν μιλάει αγγλικά τους ξένους πως τους έφτιαξε με την προπονητική του;;

ΥΓ. Καή χρονιά σε όλους, πάντα με υγεία πάνω από όλα.
taurus13
Εμένα πάλι με κουράζει το γεγονός ότι όσοι αναγνωρίζουν τα όσα έκανε ο Πεδουλάκης εμφανίζονται από κάποιους άλλους από αμπάσκετοι εώς χαζοί. Από ότι καταλαβαίνω λοιπόν εσείς ξέρετε πολύ περισσότερο μπάσκετ από τον Άρτζι, καθώς τον κατακρίνετε για πολλά πράγματα, σαν να ήταν ένας εφιάλτης για την ομάδα που ευτυχώς τελείωσε και μια που εσείς πιστεύετε ότι δεν έκανε τίποτα καλά, άρα στη θέση του θα κάνατε πολλά διαφορετικά πράγματα, πείτε μου λοιπόν πού έχετε δουλέψει εσείς και ποιες είναι οι περγαμηνές σας..?
Και κάτι ακόμα, όσοι λέτε οτι πρέπει ο προπονητής να στηρίζεται και στο τέλος να γίνεται ο απολογισμός (κατανοητό και σεβαστό) το κάνατε και επί εποχής Πεδουλάκη?
Katiki_Domokou
QUOTE (MustGK @ Jan 4 2018, 17:02 ) *
To ότι υπάρχουν άνθρωποι που προπονητικά βάζουν τον Πεδουλάκη πάνω από τον Πασκουάλ μόνο η σκέψη με κουράζει... Και αφού είναι τόσο καλός προπονηής και με μικρό μπάτζετ και χάρη στην καταπληκτική ικανότητα της προπόνητικης του πήγε να πάει φ4 γτ δεν την αναγνώρισε έστω και μία ομάδα να τον πάρει προπονητή; έσω και ένας παράγοντας; που θα είναι στην Ευρώπη και με μικρό μπάζτετ θα κάνει παπάδες;; Και μην μου πείτε τα αγγλικά γτ αυτό προσπερνιέται.... Αλλά αφού δεν μιλάει αγγλικά τους ξένους πως τους έφτιαξε με την προπονητική του;;

ΥΓ. Καή χρονιά σε όλους, πάντα με υγεία πάνω από όλα.

την αναγνωρισαν,στην ρωσια,ασχετα που εφυγε νυχτα και ακομα και τωρα θεωρειται ανεπιθυμητος

QUOTE (KWSN_Men @ Jan 4 2018, 11:49 ) *
Επίσης, ξέχασες τον Πάρις Χίλτον που ήταν άπειροι από Ευρωλίγκα και αν και προσωπικές επιλογές του κόουτς, πήγαν άκλαφτοι.

MustGK
QUOTE (taurus13 @ Jan 4 2018, 18:47 ) *
Εμένα πάλι με κουράζει το γεγονός ότι όσοι αναγνωρίζουν τα όσα έκανε ο Πεδουλάκης εμφανίζονται από κάποιους άλλους από αμπάσκετοι εώς χαζοί. Από ότι καταλαβαίνω λοιπόν εσείς ξέρετε πολύ περισσότερο μπάσκετ από τον Άρτζι, καθώς τον κατακρίνετε για πολλά πράγματα, σαν να ήταν ένας εφιάλτης για την ομάδα που ευτυχώς τελείωσε και μια που εσείς πιστεύετε ότι δεν έκανε τίποτα καλά, άρα στη θέση του θα κάνατε πολλά διαφορετικά πράγματα, πείτε μου λοιπόν πού έχετε δουλέψει εσείς και ποιες είναι οι περγαμηνές σας..?
Και κάτι ακόμα, όσοι λέτε οτι πρέπει ο προπονητής να στηρίζεται και στο τέλος να γίνεται ο απολογισμός (κατανοητό και σεβαστό) το κάνατε και επί εποχής Πεδουλάκη?

Πρώτον χαρακτηρισμούς δεν κάναμε εσύ τους κάνεις. Διαφορετικές γνώμες υπάρχουν. Τώρα που είδες χαρακτηρισμούς ψάξε το.
Δεύτερον ναι ο άρζι καακρίνετε για πολλά πράγματα, αλλά εφιάλτη δεν τον είπε κανείς. Ίσα ίσα που πήγε πάρα πολύ καλά. Απλά είναι ΤΟΥΟΤΑ και εμείς θέλουμε Lambo smiley.gif ...Eχει χαμηλό ταβάνι (για εμένα) για τον Παναθηναικό. Στην θέση του δεν είμαστε ούτε θα είμαστε αλλά με την λογική σου να μην κρίνουμε πολιτικούς γιατί δεν είμαστε στη θέση τους και δεν έχουμε τις περαμηνές τους και ας τα κάνουν μαντάρα ή τους ιδιοκτήτες των οάδων γιατί δεν έχουμε ομάδα και ας βρίζουν (πχ ο δικός μας). Κανείς δεν είναι ανευ κριτικής.
Και ναι ο Πεδουλάκης πρέπει να στηρίζεται σαν προπονητής αλλά και που άλλαξε δεν νομίζω ότι χάσαμε τίποτα. Και επειδή δεν τον θέλω στον Παναθηναικό δεν σημαίνει ότι είναι κακός προπονητής ούτε ότι δεν θα στηριχθεί.
MustGK
Ένα ωραίο βίντεο από την ομάδα...

https://www.facebook.com/paobcgr/videos/1057135400978536/
taurus13
QUOTE (MustGK @ Jan 5 2018, 15:25 ) *
Πρώτον χαρακτηρισμούς δεν κάναμε εσύ τους κάνεις. Διαφορετικές γνώμες υπάρχουν. Τώρα που είδες χαρακτηρισμούς ψάξε το.
Δεύτερον ναι ο άρζι καακρίνετε για πολλά πράγματα, αλλά εφιάλτη δεν τον είπε κανείς. Ίσα ίσα που πήγε πάρα πολύ καλά. Απλά είναι ΤΟΥΟΤΑ και εμείς θέλουμε Lambo smiley.gif ...Eχει χαμηλό ταβάνι (για εμένα) για τον Παναθηναικό. Στην θέση του δεν είμαστε ούτε θα είμαστε αλλά με την λογική σου να μην κρίνουμε πολιτικούς γιατί δεν είμαστε στη θέση τους και δεν έχουμε τις περαμηνές τους και ας τα κάνουν μαντάρα ή τους ιδιοκτήτες των οάδων γιατί δεν έχουμε ομάδα και ας βρίζουν (πχ ο δικός μας). Κανείς δεν είναι ανευ κριτικής.
Και ναι ο Πεδουλάκης πρέπει να στηρίζεται σαν προπονητής αλλά και που άλλαξε δεν νομίζω ότι χάσαμε τίποτα. Και επειδή δεν τον θέλω στον Παναθηναικό δεν σημαίνει ότι είναι κακός προπονητής ούτε ότι δεν θα στηριχθεί.

Δεν είπα ότι χρησιμοποίησε κάποιος τις συγκεκριμένες λέξεις, το νόημα των γραφόμενων προσπάθησα να κάνω κατανοητό. Κριτική μπορεί να κάνει και ο μπακάλης της γειτονιάς που δεν ξέρει ούτε ένα παίχτη από την ομάδα, αυτό δε σημαίνει αυτόματα ότι θα πρέπει να ενστερνιστούμε και την άποψή του..
MustGK
QUOTE (taurus13 @ Jan 6 2018, 17:45 ) *
Δεν είπα ότι χρησιμοποίησε κάποιος τις συγκεκριμένες λέξεις, το νόημα των γραφόμενων προσπάθησα να κάνω κατανοητό. Κριτική μπορεί να κάνει και ο μπακάλης της γειτονιάς που δεν ξέρει ούτε ένα παίχτη από την ομάδα, αυτό δε σημαίνει αυτόματα ότι θα πρέπει να ενστερνιστούμε και την άποψή του..

+100000000.

Κοιτάω την κατάταξη στην Ευρωλίγκα και νομίζω ότι είναι πολύ δύκολο να κρατήσεις το πλεονέκτημα έδρας. Μία νίκη διαφορά είμαστε από Φενερ και Ρεαλ. Γενικά το θέμα θα πηγαίνει εβδομάδα εβδομάδα. Νομίζω ότι χρειζόμαστε την προσθήκη ενός 5ριού.
taurus13
Εφόσον το ξέρουνε και οι πέτρες πλέον ότι χρειαζόμαστε πεντάρι , αν τελικά δεν πάρουμε, αυτό θα βαρύνει έναν εκ των Πασκουάλ ή Γιαννακόπουλου. Ο πρώτος θα πρέπει να κριθεί για την εμμονή του να πορευτεί η ομάδα ως έχει για να μην παραδεχτεί ότι έκανε λάθος επιλογές και ο δεύτερερος για την οικονομική αδυναμία του ως παράγοντας (χωρίς να απαιτείται κάτι πολύ ακριβό) απ' τη στγμή που έχουμε διαβάσει διάφορα για Βελιγράδια, ευρωλίγκες κ.α. Υπάρχει και η άλλη περίπτωση βέβαια, να πάμε όπως έχουμε και να πάρουμε καμιά κούπα και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να προβληματιστούμε εμείς οι φίλαθλοι που ζητάμε διάφορα και αποτύχαμε να κατανοήσουμε τη δυναμική της ομάδας.
Στη πρώτη περίπτωση βέβαια δυστυχώς δε θα μάθουμε ποτέ ποιος ήταν ο υπαίτιος, για να μην μπορέσουμε να κατηγοροήσουμε ευθέως κάποιον..
stefkorner
απο εκει που λεγαμε για τον Ντενμον οτι παρουσιαζοταν φοβισμενος στα ματς της ευρωλιγκας τελικα σαν να αντιστραφηκε το πραγμα και ο παικτης ψαχνεται στην α1 ,οπου φαινεται να δυσκολευεται ιδιαιτερα στο να βρει ρυθμο!
στα ματς με κολοσσο και κοροιβο βρηκε δυχτακι μονο με 2 βολες στην Ροδο!σημερα σε 20λεπτα ηταν αποντος..!και 4η περιοδο ο Πασκουαλ τον κρατουσε μονο κ μονο για να παρει μπρος αλλα τελικα μονο σε ασιστ ηταν παραγωγικος!
μαλλον θα καταληξουμε στο συμπερασμα οτι προκεται γενικα για ασταθη σκορερ και δεν ειναι τοσο θεμα αντιπαλου η απαιτησεων της ομαδας,οπως αρχικα νομιζαμε..! ενδιαφερον θα ειχε να δουμε τις διακυμανσεις του στο παρελθον! ειδικα περσυ .. 39.gif παντως με Εφες αποτελεσε ευχαριστη εκπληξη το γεγονος οτι στα 10λεπτα που επαιξε εκανα σχεδον τα παντα σωστα ! για να τον δουμε και τωρα στα μαζεμενα πολυ απαιτητικα ματς ..
whaler
QUOTE (stefkorner @ Jan 7 2018, 21:20 ) *
απο εκει που λεγαμε για τον Ντενμον οτι παρουσιαζοταν φοβισμενος στα ματς της ευρωλιγκας τελικα σαν να αντιστραφηκε το πραγμα και ο παικτης ψαχνεται στην α1 ,οπου φαινεται να δυσκολευεται ιδιαιτερα στο να βρει ρυθμο!
στα ματς με κολοσσο και κοροιβο βρηκε δυχτακι μονο με 2 βολες στην Ροδο!σημερα σε 20λεπτα ηταν αποντος..!και 4η περιοδο ο Πασκουαλ τον κρατουσε μονο κ μονο για να παρει μπρος αλλα τελικα μονο σε ασιστ ηταν παραγωγικος!
μαλλον θα καταληξουμε στο συμπερασμα οτι προκεται γενικα για ασταθη σκορερ και δεν ειναι τοσο θεμα αντιπαλου η απαιτησεων της ομαδας,οπως αρχικα νομιζαμε..! ενδιαφερον θα ειχε να δουμε τις διακυμανσεις του στο παρελθον! ειδικα περσυ .. 39.gif παντως με Εφες αποτελεσε ευχαριστη εκπληξη το γεγονος οτι στα 10λεπτα που επαιξε εκανα σχεδον τα παντα σωστα ! για να τον δουμε και τωρα στα μαζεμενα πολυ απαιτητικα ματς ..

Είναι λίγο περίεργο το όλο θέμα με τον Denmon.
Είναι σουτέρ, είναι όμως παίχτης που δημιουργεί μόνος του το σουτ. Δεν μοιάζει με τον KC η τον Lojeski που κινούνται εκτός μπάλας και μέσα από σκριν για να πάρουν σουτ σε κίνηση. Αυτό, αν δεν είσαι παίκτης που είναι αποδεδειγμένα αξιόπιστος στο να ευστοχεί στα σουτ που φτιάχνει μόνος του (τύπου Eric Green, McCollum από Ευρώπη), είναι 50-50 οι πιθανότητες να κανείς καλά ματς, ανάλογα και με την αμυνα που παίζει ο αντίπαλος.
Κάτι που δυσκολεύει τον συγκεκριμένο, είναι ότι δε μπορεί να κάνει κάτι άλλο εκτός του σουτ, για παράδειγμα δεν κάνει μπουκες, ούτε κινείται για να βγάλει ελεύθερο σουτ.
Έχει πολύ περιορισμένο ρεπερτόριο, αυτό τον κάνει να έχει αυτά τα σκαμπανεβάσματα, γιατί δε μπορεί να σουτάρει με τον τροπο που σουτάρει με καλά ποσοστά κάθε βράδυ.
MustGK
QUOTE (taurus13 @ Jan 7 2018, 17:09 ) *
Στη πρώτη περίπτωση βέβαια δυστυχώς δε θα μάθουμε ποτέ ποιος ήταν ο υπαίτιος, για να μην μπορέσουμε να κατηγοροήσουμε ευθέως κάποιον..

Δεν χρειάζεται να κατηγορήσουμε κανέναν ούτε τον Πασκουάλ που δεν ζητάει παίκτη, ούτε ον ΔΓ που δεν τα σκάει για παίκτη ούτε εμάς που δεν καταλάβαμε την δυναμική της ομάδας. Απλά στηρίζουμε γιατί μας αρέσει και γουστάρουμε την ομάδα. Και γενικά φέτος ωραίο μπασκετάκι παίζουμε. Τώρα για κατάκτηση Ευρωλίγκας και Φ4 για εμένα είναι πολύ δύσκολα και για αυτό θα πανηγύρίσω τρελά αν περάσουμε Φ4. Δυστυχώς οι εποχές περάσανε για όσους δεν τα σκάνε πρέπει να τους σπρώχνουν...

QUOTE (stefkorner @ Jan 7 2018, 21:20 ) *

Δυστυχώς αν και έλεγα μόνο για πεντάρι, ψιλουπάρχει και ένα θέμα στον Ντενμον... Αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα..
stefkorner
QUOTE (MustGK @ Jan 8 2018, 04:14 ) *
Δυστυχώς αν και έλεγα μόνο για πεντάρι, ψιλουπάρχει και ένα θέμα στον Ντενμον... Αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα..

ενδεχομενως να υπαρξει καποια στιγμη και επι της ουσιας θεμα (αντικαταστασης εννοω..)
εχει δειξει πολυ μεγαλη υπομονη ο Πασκουαλ με την τοσο μεγαλη ασταθεια του απο παιχνιδι σε παιχνιδι!
νταξει φιλε Ντενμον ,ειπαμε ειναι και θεμα μερας !αλλα δειξε και εσυ μια συνεχεια !λιγο διαρκεια !την ελαχιστη εστω..!
2 συνεχομενες καλες παρουσιες δεν εχει κανει ακομα..!! ισως το παιδι να σκιζεται στην προπονηση! ισως και να τον σωζει το οτι η υπαρχουσα συνθηκη με τον καταμερισμο ρολων και χρονων βοηθαει στο να αναδεικνυνονται περισσοτερο τα χαρισματα του παππα..!
σιγουρα παντος δεν τον κραταει η αγωνιστικη του παρουσια ,απο μονης της ! σκορερ που να ειναι αποτελεσματικος στο σκοραρισμα στο 20 %των ματς προσωπικα δεν θυμαμαι αλλον rolleyes.gif
τεσπα ! αν ειναι να μην μπορει να βαλει καλαθι σε 20λεπτα με τον Κοροιβο ,χαλαλι !ας συμβαινει και καθε βδομαδα στην α1!αρκει να ειναι αποτελεσματικος εστω για 10λεπτα στν ευρωλιγκα
απλα θεωρω οτι εκει πρεπει να κρινεται συνεχως...
Thodoros
παντως με Εφες αποτελεσε ευχαριστη εκπληξη το γεγονος οτι στα 10λεπτα που επαιξε εκανα σχεδον τα παντα σωστα ! για να τον δουμε και τωρα στα μαζεμενα πολυ απαιτητικα ματς ..

Στο Ματς με την Εφές έκανα όλοι σχεδόν οι δικοί μας τα πάντα σωστά ( και όλοι η ομάδα της εφές έπαιζε άναρχα χωρίς αλλαγές και καλύψεις ) λογικό είναι να του βγήκε αφού ήταν παιχνίδι ανοικτό και χαλαρό. Άσε που πέρα από την ευστοχία του δεν έκανε και τίποτα περισσότερο. Εκτός από το 5άρι που δεν είχαμε και μας έκανε πανηγύρι ο Ντάνστον στην ρακέτα ... θα ήταν εύκολο ακόμα και για άψητο παίχτη να μπει και να πάρει κάποιον αέρα.

Αυτό σε σημαίνει ότι ξαφνικά μας έκανε όμως! Αλλά όταν έχεις τόσους εκεί δεν μπορείς να πεις πχ. τζειμς ή Λάνγκορφτ έλα ..με τι λεφτά να έρθει και τι να κάνει? Να μπαίνει και να μην παίζουν οι άλλοι που μέχρι τώρα έχουν τραβήξει κουπί ? χαλάς την ομάδα με κάτι τέτοιο ( οπότε μια χαρά είναι ο Ντένμον όχι επειδή παίζει μπασκετάρα αλλά με στην μέση της χρονιάς και με τεράστιο κενό στο 5 ... να ασχοληθούμε με γκαρντ είναι λάθος.
Έχεις όπως είπες κάποιος Kc & Λοτζέσκι που σκοράρουν μετά από πάσα. ( Και έχεις και Νικ που θέλει την μπάλα για δημιουργία ) οπότε η λύση φθηνού Σκόρερ μετά από δικιά του ενέργεια είναι σωστή αυτήν την στιγμή .
Από το καλοκαίρι που ανοίγουν τα συμβόλαια βλέπουμε.
stefkorner
QUOTE (Thodoros @ Jan 8 2018, 05:50 ) *
Στο Ματς με την Εφές έκανα όλοι σχεδόν οι δικοί μας τα πάντα σωστά ( και όλοι η ομάδα της εφές έπαιζε άναρχα χωρίς αλλαγές και καλύψεις ) λογικό είναι να του βγήκε αφού ήταν παιχνίδι ανοικτό και χαλαρό. Άσε που πέρα από την ευστοχία του δεν έκανε και τίποτα περισσότερο. Εκτός από το 5άρι που δεν είχαμε και μας έκανε πανηγύρι ο Ντάνστον στην ρακέτα ... θα ήταν εύκολο ακόμα και για άψητο παίχτη να μπει και να πάρει κάποιον αέρα.

Αυτό σε σημαίνει ότι ξαφνικά μας έκανε όμως! Αλλά όταν έχεις τόσους εκεί δεν μπορείς να πεις πχ. τζειμς ή Λάνγκορφτ έλα ..με τι λεφτά να έρθει και τι να κάνει? Να μπαίνει και να μην παίζουν οι άλλοι που μέχρι τώρα έχουν τραβήξει κουπί ? χαλάς την ομάδα με κάτι τέτοιο ( οπότε μια χαρά είναι ο Ντένμον όχι επειδή παίζει μπασκετάρα αλλά με στην μέση της χρονιάς και με τεράστιο κενό στο 5 ... να ασχοληθούμε με γκαρντ είναι λάθος.
Έχεις όπως είπες κάποιος Kc & Λοτζέσκι που σκοράρουν μετά από πάσα. ( Και έχεις και Νικ που θέλει την μπάλα για δημιουργία ) οπότε η λύση φθηνού Σκόρερ μετά από δικιά του ενέργεια είναι σωστή αυτήν την στιγμή .
Από το καλοκαίρι που ανοίγουν τα συμβόλαια βλέπουμε.

ναι συμφωνω με το ολο σκεπτικο σου ! απλα πιστευω οτι πρεπει να κρινεται συνεχως !γιατι το ελλειμα διαρκειας που παρουσιαζει στον μεγιστο βαθμο πρεπει να μας προβληματιζει κυριως για την συνεχεια ,για τα πιο κρισιμα που ερχονται!
αν ο μη γενοιτο..προκυψει μια περιοδος ντεφορμαρισματος καλαθη-παππα (να θυμηθουμε εδω οτι αυτοι οι δυο ειναι χωρις ξεκουραση ολο το καλοκαιρι..) τοτε θα συζηταμε σε αλλη βαση και θα απαιτουμε καποιες σταθερες απο τον συμπληρωματικο μας γκαρντ..!
μεχρι τοτε εννοειται προτεραιοτητα ειναι το κενο στο 5
rahxephon13
Παιδιά ο λόγος που δεν χρειαζομαστε ούτε λανγκροφντ ούτε τζειμς είναι ένας και λέγετε νικος παπας φέτος σκοράρει 10 πόντους μέσο όρο με 51.7% στα δίποντα 41.2% στα τριποντά και 83.3% στις βολές και είναι ο λόγος που δεν φαίνεται τόσο η απουσία ξένου φονιά όπως οι παραπάνω και όχι μόνο αυτό άλλα τελευταία έχει ανεβάσει και την δημιουργία του με 2.6 ασίστ στα τελευταία 5 παιχνίδια, θα είναι κρίμα να των κάψουμε φέτος που δείχνει αξιοθαύμαστη σταθερότητα φέρνοντας παίχτη που αποδεδειγμένα θα θέλει αρκετά την μπάλα στα χεριά του κλέβοντας χρόνο από των νικο όποτε ο ντεμον μόνο με παίχτη τύπου φελτειν θα μπορούσε να αντικατασταθεί και φέτος απλός δεν αξίζει το ρίσκο αυτή την στιγμη έχοντας περάσει ήδη η μίση σεζόν +με όλα τα κακά του ο παίχτης σουτάρει με 43.9% στα τριποντά not too bad για των ρόλο που έχει.

Όσο για ψηλό ολοένα και ακούγεται σε διάφορα σαιτ ότι ψάχνουμε για παίχτη άλλα η πετυχημένη πορεία μεχρι τώρα το περιορισμένο μπάτζετ και η απαίτηση προϋπηρεσίας στην ευρωλιγκα αποτελούν εμπόδια στην υλοποίηση τις μεταγραφής, νομίζω ότι αυτός ο μηνάς θα αποδειχτεί καθοριστικός για την έκβαση τις συγκεκριμένης υπόθεσης καθώς η ομαδα δοκιμάζεται με μερικές από τις κορυφαίες ομαδες και άμεσες διεκδικήτριες (φενερ, τσσκα, ζαλγκιρις, μπαρτσα) για το πλεονέκτημα έδρας, αν περάσουμε με επιτυχία αυτό το τεστ νομίζω ότι δεν θα αποκτηθεί άλλος παίχτης αν όμως κάνουμε ένα δυο άσχημα αποτελέσματα και ιαν ογκαστ συνεχίσουν τις χλιαρές εμφανισεις τους τότε πιστεύω θα ενταθούν οι προσπάθειες για ενίσχυση τις ομάδας τώρα το πιο σενάριο θα πραγματοποιηθεί αυτό μένει να το δούμε .
yorgos
Όσο για τα άπειρα παιδιά, και μέχρι να αρχίσει η σεζόν, στην Ευρωλίγκα οι έμπειροι που αναφέρεις είχαν παίξει:

Τσαρτσαρής: 211 παιχνίδια
Eίχε την πιο άπειρη ομάδα από όσες χτύπησαν την είσοδο στο Φ4, μακράν κιόλας. Δεν είπε κανείς ότι ήταν παίκτες που έπιαιζαν στην ΕΣΚΑ, σύγκριση με τις άλλες ομάδες κάνουμε κι όχι με τον κανέναν.

Είχε λοιπόν 5 έμπειρους και 7 εντελώς άπειρους. Δες τις άλλες ομάδες.

Επίσης, ξέχασες τον Δαρβίνο Κουζίνα και τον Πάρις Χίλτον που ήταν άπειροι από Ευρωλίγκα και αν και προσωπικές επιλογές του κόουτς, πήγαν άκλαφτοι.

Αντικαταστάθηκαν από τις καλύτερες μεταγραφές της δεκαετίας, μια λεπτομέρεια που αξίζει να αναφερθεί νομίζω. Α... και τσάμπα...
Ξέχασες επίσης τον Καπόνο, που αν και άπειρος από Ευρωλίγκα είχε 519 πειχνίδια στο ΝΒΑ, τα 88 βασικός. Και αυτός πήγε άκλαφτος, αλλά επειδή ενώ ήταν σπεσιαλίστας σουτέρ ο Ανάργυρος τον είχε για να παίζει άμυνα και να δίνει πάσες από το φτερό στον Σοφοκλή.

Τρίχες, μια χαρά συστήματα είχε ο Καπόνο και ούτε πάσες έδινε ούτε πασέρ έγινε. Έμαθε η Καπόνενα τι έκανε στην παραλιακή με τις Ρωσίδες, ήρθε και τον μάζεψε. Εξωαγωνιστικό το θέμα, ο μόο ςπου τον βάφτισε πασέρ η αμυντικό εξολοθρευτή είσαι εσύ.
Το κερασάκι στην τούρτα είναι, ότι, ενώ συζητάμε για την "απειρία" τον παιδιών, ο έμπειρος (ή έμ-πυρος) κόουτς είχε στο ενεργητικό του 26 παιχνίδια Ευρωλίγκας. Είκοσι έξι. ΕΙΚΟΣΙ ΕΞΙ παιχνίδια και τολμούσε να μιλάει για άπειρα παιδιά...

Ένας λόγος παραπάνω. Με 26 ματς στην πλάτη και την απειρότερη ομάδα της οκτάδας έφτασε μια ανάσα από το Φ4. Εξακολουθώ να περιμένω το μυστικό σύστημα που όταν ο αντίπαλος σου δίνει όλα τα σουτ από τα 4μ και πίσω και οι παίκτες σου τα χάνουν όλα, σπάει τη ζώνη και κερδίζεις τη Μπαρτσελόνα...

KWSN_Men
Βέβαια, από ένα κείμενο 448 λέξεων απομόνωσες τις 127 για να αποδείξεις κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έλεγα.
Thodoros
QUOTE (stefkorner @ Jan 7 2018, 23:03 ) *
ναι συμφωνω με το ολο σκεπτικο σου ! απλα πιστευω οτι πρεπει να κρινεται συνεχως !γιατι το ελλειμα διαρκειας που παρουσιαζει στον μεγιστο βαθμο πρεπει να μας προβληματιζει κυριως για την συνεχεια ,για τα πιο κρισιμα που ερχονται!
αν ο μη γενοιτο..προκυψει μια περιοδος ντεφορμαρισματος καλαθη-παππα (να θυμηθουμε εδω οτι αυτοι οι δυο ειναι χωρις ξεκουραση ολο το καλοκαιρι..) τοτε θα συζηταμε σε αλλη βαση και θα απαιτουμε καποιες σταθερες απο τον συμπληρωματικο μας γκαρντ..!
μεχρι τοτε εννοειται προτεραιοτητα ειναι το κενο στο 5

Με τόσο μικρό μπάτζετ δύσκολα μπορείς να καλύψεις τέτοια αναποδιά . Προφανώς ο Ντενμον αποκτήθηκε με προσδοκίες ωστόσο αυτά μπορείς να κάνει, σε αυτά τα λεφτά που παίρνει είπαμε δεν μπορείς να βρεις και πολλούς καλύτερους. (ούτε εμένα μου αρέσει αλλά τι να κάνουμε τώρα )

Στα άλλα :
Με χωρίς Νικ την βγάλαμε! (για μένα ήταν κομβικό σημείο να μπορεί η ομάδα να παίξει χωρίς αυτόν ) αλλά παίξαμε με ομάδες που δεν είχαν δημιουργία ( και έτυχε να έχουμε καλά ποσοστά έτσι βγήκαν οι Νίκες με Αρμάνι που είναι μια αδύναμη ομάδα, με Εφες που δεν είναι καν ομάδα και με το άλλο φιάσκο την Μακάμπι , ουσιαστικά ομάδες πυροτεχνήματα κερδίσαμε στην έδρα μας και αυτό γιατί απόδειξε ο Πασκουάλ ότι έχει κάνει κάποια δουλειά και η ομάδα είναι δουλεμένη ως ένα βαθμό.
Εξω που χάσαμε και τον Παπά μαζί , το κενό δεν μπορούσε να αντικατασταθεί και χάσαμε από την Βαλένθια Χωρίς αυτή να κάνει ματσάρα ωστόσο φάνηκε ότι το 5ρι λείπει όταν ο Πλάις όποτε το ήθελε έκανε ότι ήθελε.
Γενικά ας ελπίσουμε να μην δούμε κάποιο θέμα σε Νικ ,Παπά και Γκίστ γιατί δεν πάμε f4 μετά .
rahxephon13
http://www.gazzetta.gr/basketball/basket-l...s-ton-82-lepton

Βάζω το παραπάνω άρθρο γιατί είναι το πρώτο (που έχω δει εγώ) που μιλάει αρνητικά για παίχτη (ογκαστ) μας και μάλιστα ελληνα, ακόμα κι όταν υπήρχε αμφισβήτηση σε κάποιους ξένους όπως ο ντεμον τα περισσότερα άρθρα ζητούσαν υπομονή η έπλεκαν το εγκώμιο του εδώ μιλάει για πολύ συγκεκριμένα πράγματα ο αρθρογράφος που με βάζουν σε σκέψη μήπως έχει θέμα με των παίχτη η διοίκηση γι'αυτο θα βάλω από κάτω το συγκεκριμένο απόσπασμα ώστε να βγάλει ο καθένας τα συμπέρασμα τα του.

Φυσικά ο Ογκαστ δεν είναι ίδια περίπτωση με τον Μήτογλου και τον Καλαϊτζάκη. Έχει τις ιδιομορφίες του. Η μία παράμετρος είναι ότι έχει μεν προσόντα, αλλά δεν είναι έτοιμος για το επίπεδο της Euroleague. Η άλλη ότι έτσι όπως έχει χειριστεί την υπόθεσή του ο ίδιος και ο ατζέντης του, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο δεν είναι από εκείνους που δείχνουν ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός να υπολογίζει και να επενδύσει για να δυναμώσει τον ελληνικό κορμό του. Προφανώς γιατί το μυαλό του, όπως κι αν αυτό λειτουργεί, με δική του ευθύνη, είναι να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να διεκδικήσει μια θέση στο ΝΒΑ. Και δεν είναι κανείς σίγουρος ότι αξίζει να επενδύσει κανείς πάνω του, όταν νιώθει ότι το μυαλό του είναι αλλού. Βέβαια θα μου πείτε και με τον Παπαγιάννη κάπως έτσι δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα, μόνο που ο Παπαγιάννης ξεκίναγε από την επιθυμία να παίξει στον Παναθηναϊκό και το ΝΒΑ του προέκυψε στην πορεία. Με τον Όγκαστ το πράγμα μοιάζει να λειτουργεί λίγο ανάποδα. Φυσικά αυτό δεν αποκλείει, μέσα από μια διαδικασία, όπως αυτή που περνάει συμμετέχοντας σε μια ομάδα όπως ο φετινός ο Παναθηναϊκός να αντιληφθεί ότι ίσως να χρειαστεί να αναθεωρήσει τη λογική του.
stefkorner
QUOTE (rahxephon13 @ Jan 8 2018, 18:37 ) *

Βάζω το παραπάνω άρθρο γιατί είναι το πρώτο (που έχω δει εγώ) που μιλάει αρνητικά για παίχτη (ογκαστ) μας και μάλιστα ελληνα, ακόμα κι όταν υπήρχε αμφισβήτηση σε κάποιους ξένους όπως ο ντεμον τα περισσότερα άρθρα ζητούσαν υπομονή η έπλεκαν το εγκώμιο

παρεπιπτοντως χθες δεν πηγα γηπεδο κ εβλεπα το ματς στν οτε τβ .σχολιαστης ηταν ο Καλαιτζης ,ο οποιος ως γνωστον δουλευει για την ομαδα (στους μικρους) !ε κ αυτος εμμεσως πλην σαφως ..μονο στον Ογκαστ ειχε να προσδωσει αδυναμιες!συγκεκριμενα οσο αναφορα την ανεπαρκεια του ως προς το διαβασμα του παιχνιδιου!
νταξει το παιδι ειναι μπερδεμενο και πολλες φορες μοιαζει σαν να μην ξερει που παταει και που βρισκεται ( τοσο μπερδεμενος ειναι και για το μαλλι του.. και συνεχως αλλαζει κουπ tongue.gif )
ομως οπως σωστα αναφερεις και εσυ εδω εχουμε να κανουμε με δυο μετρα και δυο σταθμα !γιατι θα επρεπε να υπαρχει αναλογη κριτικη και για Ντενμον&kg ..
rahxephon13
QUOTE (stefkorner @ Jan 8 2018, 12:51 ) *
παρεπιπτοντως χθες δεν πηγα γηπεδο κ εβλεπα το ματς στν οτε τβ .σχολιαστης ηταν ο Καλαιτζης ,ο οποιος ως γνωστον δουλευει για την ομαδα (στους μικρους) !ε κ αυτος εμμεσως πλην σαφως ..μονο στον Ογκαστ ειχε να προσδωσει αδυναμιες!συγκεκριμενα οσο αναφορα την ανεπαρκεια του ως προς το διαβασμα του παιχνιδιου!
νταξει το παιδι ειναι μπερδεμενο και πολλες φορες μοιαζει σαν να μην ξερει που παταει και που βρισκεται ( τοσο μπερδεμενος ειναι και για το μαλλι του.. και συνεχως αλλαζει κουπ tongue.gif )
ομως οπως σωστα αναφερεις και εσυ εδω εχουμε να κανουμε με δυο μετρα και δυο σταθμα !γιατι θα επρεπε να υπαρχει αναλογη κριτικη και για Ντενμον&kg ..

Μα στο άρθρο δεν αναφέρετε σε αγωνιστικές αδυναμίες πέρα από μια σπόντα ότι δεν είναι για επίπεδο ευρωλιγκας, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι μιλάει για το συμβόλαιο του ότι έχει το μυαλό του στο nba και ότι δεν αξίζει να επενδύσουμε πάνω του αυτό από που το συμπεραίνει? λογικά αν δεν είναι βάλτος που θέλει να δημιουργήσει προβλήματα κάτι που δεν πιστεύω είναι να έχει πληροφόρηση από μέσα από την ομαδα, γνώμη μου είναι ότι μάλλον έχουν γίνει προσπάθειες είτε αναπροσαρμογής είτε επέκτασης του συμβολαίου άλλα ο ζακ δεν ψήνεται και έχει σαν προτεραιότητα του να βρει συμβόλαιο στην αμερικη την νέα χρονιά και αυτό δεν κάθεται καλά στην διοίκηση και το άρθρο είναι ο τρόπος που αντιδρούν.
Thodoros
QUOTE (rahxephon13 @ Jan 8 2018, 12:37 ) *

Βάζω το παραπάνω άρθρο γιατί είναι το πρώτο (που έχω δει εγώ) που μιλάει αρνητικά για παίχτη (ογκαστ) μας και μάλιστα ελληνα, ακόμα κι όταν υπήρχε αμφισβήτηση σε κάποιους ξένους όπως ο ντεμον τα περισσότερα άρθρα ζητούσαν υπομονή η έπλεκαν το εγκώμιο του εδώ μιλάει για πολύ συγκεκριμένα πράγματα ο αρθρογράφος που με βάζουν σε σκέψη μήπως έχει θέμα με των παίχτη η διοίκηση γι'αυτο θα βάλω από κάτω το συγκεκριμένο απόσπασμα ώστε να βγάλει ο καθένας τα συμπέρασμα τα του.

Πρέπει να βγει να μας το πει κάποιος? Μάτια δεν έχουμε εδώ μέσα να κρίνουμε μόνοι μας! το ότι δεν πατάει παρκέ ο Ζακ το ξέρουμε και το βλέπουμε ... ο λόγος είναι φανερός σε όλους είναι άτεχνος ακόμα και για την ώρα κάνει λάθος επιλογές και κινήσεις ( φτάνουν τα κλικ στον καθένα) ...τις περισσότερες φορές που έχει μπει μέσα περισσότερη αναστάτωση δημιουργεί παρά κάτι ουσιαστικό , τώρα το αν ταιριάζει ή του αρέσει η ομάδα ή τον νέο χρόνο μπορεί να είναι καλύτερος είναι άλλη κουβέντα ... εμείς ψηλό φέτος χρειαζόμαστε όχι το νέο έτος ( τώρα μπήκαμε σε αυτό άλλωστε )
Όσο για τον Ντενμον έκανε και 2 παιχνίδια μέτρια ... όπως και κάποιες αναλαμπές είχε και ο ΚG.
Μην τα βάζουμε όλα στον ίδιο κουβά .... ο Ζακ αν ήθελε θα είχε και χρόνο συμμετοχής και ρόλο!
Κάτι τέτοιο δεν θα είχε ούτε ο Ντενμον ούτε ο ΚG που αποκτήθηκαν για να είναι λύσεις από πάγκο ... μπορεί παιχταράδες να μην είναι αλλά κάνουν 2-3 βασικά πράγματα! ( κανένας δεν σου εγγυάται ότι αν έρθει κάποιος άλλος για παγκίτης ότι θα κάνει περισσότερα ) ο Ζακ ωστόσο δεν είναι παγκίτης μόνος τρώει πάγκο επειδή δεν παίζει σωστά.

KWSN_Men
Να είμαι ειλικρινής περίμενα καλύτερη εικόνα από τον August αλλά η συμπεριφορά του και η εν γένει παρουσία σου με έχουν πείσει ότι το μεγαλύτερο θέμα του είναι ψυχολογίας ή μάλλον μυαλού. Το παιδί νομίζει ότι είναι 17 και πήγε πενταήμερη.

Από την άλλη, σαφώς και θεωρώ αστείο το να φύγει μέσα στην χρόνια. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να δει μέχρι το καλοκαίρι ο Τσάβι αν υπάρχει ελπίδα.

Σαν προσόντα τον θεωρώ εξαιρετικό για Ευρώπη. Έναν καλύτερο Ντάνστον με ελληνικό διαβατήριο. Αλλά με αυτό το μυαλό...
sleepei2
QUOTE (KWSN_Men @ Jan 8 2018, 09:06 ) *
Βέβαια, από ένα κείμενο 448 λέξεων απομόνωσες τις 127 για να αποδείξεις κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έλεγα.

Άσχετο κάθισες και μετρησες τις λέξεις των 2 απαντήσεων?
j-kidd13
Φανταστειτε να ειχε αλλαξει ο Ολυμπιακος τον Μιλουτινοφ,που επιανε και θεση ξενου και θα χε και λογο να το κανει,μετα το τραγικο ξεκινημα του...
Thodoros
QUOTE (j-kidd13 @ Jan 8 2018, 16:11 ) *
Φανταστειτε να ειχε αλλαξει ο Ολυμπιακος τον Μιλουτινοφ,που επιανε και θεση ξενου και θα χε και λογο να το κανει,μετα το τραγικο ξεκινημα του...

Δεν θα τον έπαιρνε για 1ο Βιολί ο Οφσπ ( με ούτε τα μισά που έδινε ) θα έκανε και άλλη προσθήκη!
rahxephon13
QUOTE (j-kidd13 @ Jan 8 2018, 16:11 ) *

Αν ηταν στον ολυμπιακο ο ζακ θα ετρωγε περισσοτερο παγκο μεχρι να καταλαβει που ηρθε και οτι ειναι μερος ενος συνολου, το προβλημα του φαινεται να ειναι θεμα συνγκεντρωσης ο μιλουτινοφ παρολο που εχει γινει ντραφτ στους σπερς δεν εχει επιδειξει αλαζονια παιζει στον ολυμπιακο και ειναι καθολα επαγγελματιας και αυτη ειναι η διαφορα του με των ογκαστ που ενω πληρωνεται πλουσιοπαροχα μαλλον εχει το μυαλο του στην αλλη ακρη του ατλαντικου.
shtarkws
Περί Ογκουστ

Είναι φανερό οτι ο αδύναμος κρίκος στο ροστερ του φετινου Παναθηναϊκού είναι ο Ζακ. Καταλαμβάνει την κομβική θέση του δεύτερου αθλητικού ψηλού, αφου ο Ιαν ειναι προφανώς προορισμένος να κάνει άλλα, συγκεκριμένα πράγματα κυρίως στην επίθεση και ο Ζακ λοιπόν είναι αυτός που πρεπει να κάνει εως ενα βαθμό αυτα που κάνει ο φοβερός φέτος Γκιστ. Μονο που η προσφορά του εως τώρα είναι μηδαμινή. Οχι μονο υστερει σημαντικά σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού, αλλα οταν τον βλεπω δεν μου δείχνει ότι εστω έχει την διάθεση να θυσιάσει το κορμί του για την ομάδα.

QUOTE(j-kidd13 @ Jan 8 2018, 16:11 ) *

Ο Μιλουτινοφ ομως ειχε 3ετες συμβόλαιο και ο Ολυμπιακός επελεξε να επενδύσει στον 3ο εκεινη την εποχή σεντερ του. Πως να το κανει αυτό Παναθηναϊκός οταν ο Ογκαστ εχει μονοετές? Εγω λοιπόν αν ήμουν ο gm της ομαδας,θα ρωτούσα το τεχνικό τιμ αν πιστεύουν οτι ο παίκτης μπορει να εξελιχθεί σε αξιόπιστο παίκτη επιπέδου Euroleague και αν η απάντηση ηταν καταφατική, επειδή ο παίκτης εχει Ελληνικό διαβατήριο θα επενδυα πανω του προτείνοντας του 3ετες συμβόλαιο. Σε περίπτωση όμως που η πλευρά του παίκτη δεν το υπέγραφε, θα τον αλλαζα άμεσα με έναν αλλο έτοιμο

Ο Παναθηναϊκός φωναζει οτι ποναει στην θέση 5. Αν ομως έχουν επιλέξει να στηριξουν και εξελίξουν τον Ογκαστ, είναι μια επιλογή που φέτος θα μας πονέσει μακροπρόθεσμα ομως μπορει να βγουμε κερδισμένοι. Δεν ειμαι αισιόδοξος πάντως με την περίπτωση του. Για το καλο της ομαδας εύχομαι να διαψευστώ
KWSN_Men
QUOTE (sleepei2 @ Jan 8 2018, 16:03 ) *
Άσχετο κάθισες και μετρησες τις λέξεις των 2 απαντήσεων?

Έβαλα το Word προφανώς...
stefkorner
QUOTE (j-kidd13 @ Jan 8 2018, 22:11 ) *

7.gif κλειστο 3ετες συμβολαιο ειχε ο Μιλουτινοφ...

QUOTE (shtarkws @ Jan 8 2018, 23:54 ) *
Περί Ογκουστ

Είναι φανερό οτι ο αδύναμος κρίκος στο ροστερ του φετινου Παναθηναϊκού είναι ο Ζακ. Καταλαμβάνει την κομβική θέση του δεύτερου αθλητικού ψηλού, αφου ο Ιαν ειναι προφανώς προορισμένος να κάνει άλλα, συγκεκριμένα πράγματα κυρίως στην επίθεση και ο Ζακ λοιπόν είναι αυτός που πρεπει να κάνει εως ενα βαθμό αυτα που κάνει ο φοβερός φέτος Γκιστ. Μονο που η προσφορά του εως τώρα είναι μηδαμινή. Οχι μονο υστερει σημαντικά σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού, αλλα οταν τον βλεπω δεν μου δείχνει ότι εστω έχει την διάθεση να θυσιάσει το κορμί του για την ομάδα.

αυτο το τελευταιο ειναι και δικη μου εντυπωση..! γενικα φοβομουν και λιγακι οτι θα αρχιζαν και τα μουτρακια ..απο τα συνεχωμενα dnp !
να αναφερω ομως εδω μια μικρη λεπτομερεια που για μενα κατι τετοια πολλες φορες σημαινουν πολλα..!
ευρωλιγκα πηγαινω καμια ωρα πριν γηπεδο και χαζευω τα σουτακια& προθερμανση μας ! στα πρωτα ματς ο Ογκαστ δεν εμφανιζοταν ποτε στν αρχη !τωρα στα τελευταια τον βλεπω παντα απο τους πρωτους και επιτελους εχει αρχισει να βαραει και συνεχωμενες βολες(οπως και ο Γκιστοπουλος..) ! οποτε ας ελπιζουμε οτι τουλαχιστον εχει συνειδητοποιησει πως πρεπει να συγκεντρωθει καλυτερα και να δουλεψει πλ παραπανω..
jonaldidhs
QUOTE (stefkorner @ Jan 8 2018, 20:54 ) *
αυτο το τελευταιο ειναι και δικη μου εντυπωση..! γενικα φοβομουν και λιγακι οτι θα αρχιζαν και τα μουτρακια ..απο τα συνεχωμενα dnp !
να αναφερω ομως εδω μια μικρη λεπτομερεια που για μενα κατι τετοια πολλες φορες σημαινουν πολλα..!
ευρωλιγκα πηγαινω καμια ωρα πριν γηπεδο και χαζευω τα σουτακια& προθερμανση μας ! στα πρωτα ματς ο Ογκαστ δεν εμφανιζοταν ποτε στν αρχη !τωρα στα τελευταια τον βλεπω παντα απο τους πρωτους και επιτελους εχει αρχισει να βαραει και συνεχωμενες βολες(οπως και ο Γκιστοπουλος..) ! οποτε ας ελπιζουμε οτι τουλαχιστον εχει συνειδητοποιησει πως πρεπει να συγκεντρωθει καλυτερα και να δουλεψει πλ παραπανω..

Το πιο σωστο σχολιο εχει κανει ο μοντ,και θα σχολιασω αυτην την λεπτομερεια που αναφερεις στο τελος..Οταν καταλαβει οτι το μελλον του ειναι στην Ευρωπη και οτι μπορει να βγαλει καλα λεφτα εδω και να κερδισει τιτλους τοτε μπορει και να γουσταρει Ευρωπη..Αυτο ειναι το ζουμι κιολας για μενα..Να αγαπησει το εδω μπασκετ και να καταλαβει οτι εδω ειναι το μελλον του..Τοτε θα παει καλα..Να πειστει πρεπει..
KWSN_Men
QUOTE (jonaldidhs @ Jan 8 2018, 21:10 ) *
Το πιο σωστο σχολιο εχει κανει ο μοντ,και θα σχολιασω αυτην την λεπτομερεια που αναφερεις στο τελος..Οταν καταλαβει οτι το μελλον του ειναι στην Ευρωπη και οτι μπορει να βγαλει καλα λεφτα εδω και να κερδισει τιτλους τοτε μπορει και να γουσταρει Ευρωπη..Αυτο ειναι το ζουμι κιολας για μενα..Να αγαπησει το εδω μπασκετ και να καταλαβει οτι εδω ειναι το μελλον του..Τοτε θα παει καλα..Να πειστει πρεπει..

Ας ελπίσουμε:

1. Να σοβαρευτεί.

2. Να καταλάβει ότι στο ΝΒΑ θα τον φάνε τα θηρία. Γιατί 4 δε μπορεί να παίξει και 5...
Thodoros
Γιατί δεν λέτε το βασικά.
Στα τελευταία παιχνίδια ο Πασκουάλ έχει δείξει ότι προσπαθεί να πάρει ότι μπορεί από τους περισσότερους παίχτες που έχει στην διάθεση του. Πχ και ο ντενμον δεν μας αρέσει αλλά κάποιο χρόνο παίρνει και αυτός όπως και και Θανάση ... Στο Ζακ όμως δίνει από ελάχιστο ως καθόλου! κάτι πρέπει να ξέρει παραπάνω.
Ο Χρόνος που παίρνουν είναι πολύτιμος γιατί :
1. Νοιώθουν χρήσιμοι και οι ίδιοι απ το να αράζουν σε ένα πάγκο και να παίζουν μόνο αν τύχη.
2. Δεν χάνουν την επαφή με σημαντικά ματς.
Το πόσο καλά θα παίξουν καθορίζει και τον χρόνο τους στο παρκέ ( για εμένα αυτό είναι κάτι πολύ σωστό που έχει κάνει ο Πασκουάλ και ελπίζω να το κρατήσει )
οπότε όλα τα επιχειρήματα με τον Ζακ δεν στηρίζονται πουθενά, μιας και στο 5 έχουμε έλλειψη οπότε χρόνος υπάρχει! ο παίχτης απλά για την ώρα δεν είναι έτοιμος για Ευρώπη ... πόσο μάλλον για nba που έχει στο μυαλό του!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.