Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ποδοσφαιροτοπικ version 2.0
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
SteveNashidis
QUOTE(Dreamerpanos @ Sep 23 2017, 22:41 ) *
Θα παίρνεις και θα πεις κι ένα τραγούδι.

Κατούρημα δεν έχει όταν παίζει η Λίβερπουλ. Ακόμα και η διακοπή του ημιχρόνου είναι επικίνδυνη.

Οι διαιτητικές αποφάσεις έτυχαν. Συνήθως αρκεί μόνο η παρουσία των Μινιολέτ,Μορένο και Λόβρεν για να προσφέρει συγκινήσεις.

Δυστυχώς δεν θα γλυτώσουμε σύντομα από όλο αυτό.

Να φανταστείς μου έχει τύχει σε τέτοιο τρελό ματς,να τελειώνει και να γυρίζω ξανά το κανάλι για να σιγουρευτώ ότι δεν φάγαμε γκολ ή για να σιγουρευτώ για το τελικό αποτέλεσμα.

Αν θες να κάνεις κάτι σοβαρό,αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Δεν λέω. Σου προσφέρει μια 2ωρη ψυχαγωγία με ωραία μπάλα με σασπένς με αγωνία με τα πάντα.

Αλλά η ηλικία εμφράγματος αργεί. Πολύ. Δεν μπορείτε κύριοι του Μερσεισάιντ να μας παιδεύετε έτσι κάθε τρεις μέρες. Ήμαρτον.


χαχαχα

Ναι δεν ήταν κακή η διαιτησία. Απλά ήταν σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να κόστιζαν, αλλα δε φταίει αυτή που τρώμε γκολ σε κάθε αγώνα.
Αν θελω ποδοσφαιρικη ψυχαγωγία, αργεντινικο ποδοσφαιρο. Ολα τα λεφτά οι τύποι εκεί κάτω.
Επισης χθες το Σελτικ-Ρειντζερς ήταν γεμάτο ποδοσφαιρική μαγεία. Με οπαδους και των δυο ομαδων, με κορεό . Όνειρο το παιχνίδι.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Παρατηρώ για αρχή μια πληθώρα ομάδων που πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα που ξεκίνησαν κυρίως σε Ιταλία-Αγγλία.
Αγγλία
Man.City 16
Man.Un 16
Chelsea 13
Tottenham 11
Liverpool 11


Ιταλία
Νάπολι 18
Γιουβεντους 18
Ιντερ 13 ( 5 αγ)
Μιλαν 13 (5 αγ)
Ρομα 12 (5 αγ)
Τορινο 11
Λατσιο 10 (5 αγ)

Γαλλία-Ισπανία-Γερμανία υπάρχουν 3 ομάδες που ξεχωρίζουν, με τις περσινές πρωταθλήτριες να κάνουν γκέλες και μόνο την Παρί να μην ανησυχεί γιατί βρίσκεται στην κορυφή.

Χαιρετίζω την πρωτιά της Leeds στην Championship. Noμίζω λείπει πάρα πολύ από την πρώτη κατηγορία.
Dreamerpanos
QUOTE (Voyager @ Sep 24 2017, 14:14 ) *
Χαιρετίζω την πρωτιά της Leeds στην Championship. Noμίζω λείπει πάρα πολύ από την πρώτη κατηγορία.


Γενικώς υποστηρίζω συνολικά,7 ομάδες(ποδοσφαιρικές) Ελληνικές και ξένες για πολλούς και διάφορους λόγους.

Πολλοί με παρεξηγούν αλλά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Μια από αυτές είναι η Λίντς.

Φέτος φαίνεται να είναι η χρονιά που θα κάνει το κάτι παραπάνω.

Ο Τόμας Κρίστενσεν(πρώην του ΑΠΟΕΛ) δείχνει να έχει κολλήσει στην ομάδα και το Αγγλικό ποδόσφαιρο,ενώ η ομάδα έχει και νέα διοίκηση,της οποίας η πρώτη πράξη ήταν να αγοράσει ξανά το Eland Road.

Έκανε ΟΛΑ τα χατιρια του Κριστενσεν,κάνοντας περίπου 20(!) μεταγραφές αλλά όλες προσεγμένες και με πλάνο.

Αλιόσκι,Σάιθ και Ερνάντες είναι οι σταθερές της μεσοεπιθετικής γραμμής και συνδυάζονται καταπληκτικά,η αμυντική γραμμή είναι γρανίτης και στην επίθεση ήρθε η πώληση του Κρις Γουντ(30 γκολ πέρσι) και η απόκτηση με δανεισμό του εκπληκτικού Λασόγκα του Αμβούργου.

Ίσως λίγο το τέρμα είναι ένα θέμα(ο Βίντεβαλντ από την Βέρντερ),αλλά πρώτον δείχνει ότι θέλει απλά να προσαρμοστεί καλύτερα και δεύτερον είναι τόσο καλή η γενική ανασταλτική λειτουργία μέχρι τώρα,που δεν φαίνεται σαν πρόβλημα οι μέτριες εμφανίσεις του.

Γενικά η νέα διοίκηση έχει φέρει πάρα πολλά νέα πράγματα,επικοινωνιακά(ακόμα και στην παρουσίαση των μεταγραφών που γίνονται με ιδιαίτερο τρόπο) αλλά και ουσιαστικά.

Ακόμα,ακόμα και στην πώληση του Γουντ.Του είχε κάνει πρόταση ανανέωσης,εκείνος αρνήθηκε και μάλιστα αρνήθηκε να παίξει σε αγώνα της ομάδας σαν μέτρο πίεσης για να γίνει αποδεκτή η πρόταση της Μπέρνλι. Τελικά όντως πουλήθηκε και η διοίκηση έβγαλε δυο ανακοινώσεις.

Η μία για το στόρι της μεταγραφής και ότι θα έρθει ισάξιος αντικαταστάτης(κάτι που πραγματοποιήθηκε) και η δεύτερη ότι όποιος οπαδός της ομάδας προσβλήθηκε(!) από την συμπεριφορά του Γουντ προς την ομάδα μπορεί να επιστρέψει την φανέλα του και να πάρει κάτι άλλο από την μπουτίκ της ομάδας(!!!).

Τελικά η Λιντς απέκλεισε την περασμένη Τρίτη την Μπέρνλι στο Λιγκ Καπ,εκτός έδρας στα πέναλτι με τον Γουντ να σκοράρει αλλά να φεύγει με κατεβασμένο το κεφάλι cool.gif

Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι φέτος είναι η χρονιά. Για να δούμε.
SteveNashidis
QUOTE(Voyager @ Sep 23 2017, 21:50 ) *
Ας δώσω μια εικόνα το τι περνάω κάθε φορά που βλέπω τη Λιβερπουλ , μέσα από το recap του παιχνιδιού. Αυτό γίνεται σε κάθε παιχνίδι και δεν ειμαι υπερβολικός.


ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΖΩΗ ΑΥΤΗ. ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΠΙΑ blove.gif


Kρατάω την ίδια αρχή και επίλογο και αλλάζω το κυρίως θέμα.
Ημίχρονο στη Μόσχα και το ματς πάει κάπως έτσι.

-Σφυρικόπημα από το 0 μέχρι το 20 , με πίεση, χαμένες φάσεις , κόρνερ , κεφαλιές σουτ.
-Αντεπίθεση η Σπαρτακ, κλέβει ο Κουτίνιο σε διεκδικήσιμη φάση, δίνει φάουλ ανύπαρκτο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ο Κάριους κοιμάται όρθιος και το τρώει στο κέντρο της εστίας. ΑΝ είναι δυνατόν.
-Σκοράρει πάλι ο Κουτίνιο με απίστευτη συνεργασία με Μανε και τους χαφ.
-Ξαναπιέζουμε με πολλές χαμένες ευκαιρίες.
-Και έρχεται ο Σαλαχ να χάσει πάλι γκολ με άδειο το τέρμα.....

Στο δεύτερο ήμιχρονο για όποιον ενδιαφέρεται θα βάλουμε πρώτοι γκολ, θα ισοφαριστούμε στο άκυρο, θα χάσουν πέναλντι και αν μας κάτσει ίσως φύγουμε με τον βαθμό της ισοπαλίας smiley.gif
SteveNashidis
Μετά απο 28 χρόνια η Αίγυπτος με 2 γκολ του Σαλαχ, το ένα μάλιστα στις καθυστερήσεις με πέναλντι ( πόσα κιλά φρύδια θέλει για να το βαρέσεις) , νίκησε 2-1 το Κονγκό και προκρίθηκε στο Μουντιάλ. Απίστευτη ιστορία με όλη την χώρα να κλαίει απο συγκίνηση. Βέβαια ο φίλος μας ο Yorgos θα βρίζει , καθώς δεν αγαπάει και πολύ τους πολίτες της. (ιστορία από άλλο φόρουμ αυτή smiley.gif )

-----------------------------------------------
Επίσης, το τι ανατροπές έχουν γίνει για να περάσει ο Σκίμπε με την Εθνική στα προκριματικά του Μουντιάλ δεν λέγεται. Δεν είναι άστρο αυτό, αλλιώς λέγεται.
bball.gif Ανατροπή και νίκη της Κύπρου στο εντός έδρας μας με τη Βοσνία.
bball.gif Ανατροπή και νίκη του Βελγίου (σε ματς θρίλερ) στο εκτός έδρας ματς με τη Βοσνία.
bball.gif Ανατροπή και νίκη της Ελλάδας στο "φιλικό" με τη Κύπρο.
bball.gif Ανατροπή και ισοπαλία της Σλοβενίας επί της Σκωτίας, στο ματς που έστειλε την Ελλάδα σίγουρα στα προκριματικά, αποφεύγοντας τη χειρότερη 9η θέση των δεύτερων.

Και όλα αυτά γιατί φέραμε 0-0 με Εσθονία εντός.

Μένει τώρα να νικήσουμε το Γιβραλνταρ. Φαντάζομαι το ματς 0-0 στο 80 και να ιδρώνουμε όλοι περιμένοντας ένα γκολ smiley.gif smiley.gif
Dreamerpanos
Υπάρχει και ένα ξεκαθάρισμα όσο αφορά τους πιθανούς αντιπάλους μας στα μπαράζ.

Έχουμε:

-Ιταλία
-Σουηδία ή Κροατία
-Ελβετία ή Πορτογαλία
-Δανία
Redoctor
Συγκριση πορειών Εθνικων Ποδοσφαιρου -Μπασκετ

2010
Π.Πρόκριση με μπαραζ (ουκρανια) σε Μουντιάλ
1η Νίκη με Νιγηρία
Μ. Αποκλεισμός στους 16 στο Μουντομπάσκετ από esp
1-0

2011/2012
Π.Πρόκριση σε Euro (16 ομαδων) με Κροατία σε όμιλο. Νίκη Με Ρωσία-ισοπαλία με Πολωνία. Αποκλεισμός από γερμανούς στους 8
Μ. 6η θεση Ευρωμπάσκετ 11
Αποκλεισμός από ολυμπιακούς από Νιγηρία
2-0

2013/2014
Π. Πρόκριση σε Μουντιάλ με μπαράζ με Ρουμανία από όμιλο με Βοσνία
Ισοπαλία με Ιάπωνες. Ιστορική νίκη με ακτη Ελεφαντοστού. Αποκλεισμός οριακά από κοστα Ρίκα στους 16.
Μ. 2013 αποκλεισμός από ομίλους σε Ευρωμπάσκετ
Wild card 800.000 για μουντομπασκετ
2014 αποκλεισμός στους 16 απο Σερβία
3-0

2015/2016
Π.Αποκλεισμός από Φεροε στα προκριματικά (χειροτερη χρονια στην ιστορια της εθνικης μαλλον)
Μ. 2015 αποκλεισμός στους 8 από Ευρωμπάσκετ
2016 αποκλεισμός από Κροατία σε προολυμπιακο
3-1

2017.
Π: πρόκριση σε μπαράζ από όμιλο με Βελγιο-Βοσνια και αναμενουμε μπαραζ
Μ: αποκλεισμός στους 8 απο Ρωσία
Αν προκριθουμε 4-1 υπέρ ποδοσφαιρου. Αλλιώς 3-1 Και ισόπαλο το 17

Αποτελεσματικοτατο και τυχερο το ποδοσφαιρο. Συνεχης αναποτελεσματικοτητα το μπασκετ

Βασιλακόπουλε Πούλα #124
yorgos

QUOTE
Μετά απο 28 χρόνια η Αίγυπτος με 2 γκολ του Σαλαχ, το ένα μάλιστα στις καθυστερήσεις με πέναλντι ( πόσα κιλά φρύδια θέλει για να το βαρέσεις) , νίκησε 2-1 το Κονγκό και προκρίθηκε στο Μουντιάλ. Απίστευτη ιστορία με όλη την χώρα να κλαίει απο συγκίνηση. Βέβαια ο φίλος μας ο Yorgos θα βρίζει , καθώς δεν αγαπάει και πολύ τους πολίτες της. (ιστορία από άλλο φόρουμ αυτή smiley.gif )


A, θα παρακολουθήσω κι εγώ Μουντιάλ τότε! Πεντάρες να τρώνε και να μην περνάνε τη σέντρα.

Επίσης κάποτε έζησα στο Leeds. Δεν το επέλεξα, κέρδισα υποτροφία, στη συνέντευξη με ρώτησαν σε ποιο από τα 15 πανεπιστήμια που πλήρωνε το Ευρωκοινοβούλιο ήθελα να πάω και τους είπα στείλτε με όπου θέλετε εκτός από την Αγγλία. Εκεί με έστειλε η παλιό@#@$% "για να μάθω να εκτιμήσω τη βρετανική κουλτούρα". Πέρασα καταπληκτικά!
- Ένα συμφοιτητή το βίασαν στο Hyde PArk
- τους απέναντι τους έσπασαν την πόρτα με τσεκούρι, μπήκαν μέσα και τους έδεσαν, τους πήραν το αμάξι κι έβαλαν μέσα όσα έπιπλαν μπόρεσαν κι έφυγαν κύριοι, ενώ όταν μια γειτόνισσα πήρε την αστυνομία της είπαν ότι δεν μπορούν να επέμβουν διότι δεν η κυρία δεν είναι αυτόπτης μάρτυρας αφού δεν βλέπει τους δράστες. "Μα βλέπω ένα τσεκούρι στην πόρτα κι ακούω κραυγές". Τους δράστες τους βλέπετε; Δεν τους βλέπετε! Οπότε ήρθαν μετά από 2 ώρες
- Το βράδυ φορούσα ωτοασπίδες γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τους πυροβολισμούς
-Γύριζα στο σπίτι με το safety bus αφού έμπλεξα με κάτι skinhead που τσαντίστηκαν που δεν τους χάρισα τα ψώνια μου από το cornershop
- Στο οποίο cornershop η πακιστανή ιδιοκτήτρια είχε 2 ροτβάιλερ μέσα. Μια μέρα τα πήγε ο σύζυγός της στον κτηνίατρο, μπήκαν μέσα κάτι καλόπαιδα κι εκτός ότι την κατάκλεψαν της έκαναν τη μούρη κρέας, η γυναικούλα έμεινε αγνώριστη για το υπόλοιπο της ζωής της
- Η νυχτερινή ζωή κυμαίνεται ανάμεσα στο "παίζω μπίνγκο στην παμπ με κάτι μεθύστακες που έχουν τα μονά δόντια" και το "βγήκα να γινω λιάρδα για να δω κάτι χοντροβούζες με κυτταρίτιδα να ξερνάνε πάνω στις κυλότες τους".
- Μια μέρα με απείλησαν με μαχαίρι έξω από το σπίτι δύο... 7χρονα. ΕΛΕΟΣ.
- Είχα μια βραζιλιάνα συμφοιτήτρια που με τον άντρα της το Βρετανό αγόρασαν ένα πλοιάριο κι έμεναν εκεί, 30' με το ποδήλατο έξω από το Ληντς σε ένα κανάλι. Ήταν πολύ ενδιαφέροντα παιδιά κι οι δύο, αυτός είχε κάνει το γύρο της Νοτίου Αμερικής με ποδήλατο κι αυτή ήταν μια απίθανη τύπισσα, της οποίας ο μπαμπας ήταν πρέσβης στην Κούβα όταν έγινε η Επανάσταση, όταν πήγα Βραζιλία με έστειλε στις φαβέλες με κάτι κοινωνικούς λειτουργούς να περάσω μια εβδομάδα, καταπληκτική κοπέλα. Η βαρκούλα τους ήταν το ησυχαστήριό μου, πήγαινα κάθε δεύτερο ΣΚ και διαβάζαμε μαζί, τα λέγαμε για τα ταξίδια μας, καθόμασταν στο κανάλι και κοιτούσαμε τα αστέρια, όλα αυτά μακριά από τη βία, τη σαπίλα και τη ναρκωτικίλα του Ληντς. Μια μέρα γυρίζουν τα παιδιά από το πανεπιστήμιο και βρήκαν τη βάρκα τους καμένη. Δεν τους είχαν κλέψει ΤΙΠΟΤΕ, απλά από μίσος κάποιοι τους έκαψαν το πλοιάροιο, μαζί και τις πτυχιακές τους, τα φωτογραφικά τους άλμπουμ, τη συλλογή από κούκλες από τη Μοζαμβίκη.

Αυτό για μένα είναι το Ληντς. The biggest shithole on earth. Τώρα λοιπόν θα παρακολουθώ και βου κατηγορία Αγγλίας, ελπίζοντας ότι θα χάνουν κάθε μέρα, όπως παρακολουθούσα και την τοπική εφημερίδα τότε και χαιρόμουν όποτε έχαναν, δηλαδή συνέχεια.

Αίγυπτος + Ληντς = έχετε την κατάρα μου, ποδοσφαιρική και όχι μόνο
Dreamerpanos
Υποστηρίζω την Λίντς από μικρός.

Οι λόγοι είναι αυτοί που γοητεύουν τον καθένα όταν ξεκινάνε να υποστηρίζουν μια ομάδα: Ιστορία,καταπληκτική ομάδα όταν την πρωτοέβλεπα και γενικά είχε και παίχτες που γούσταρα πάρα πολύ.

Αν όμως είχα περάσει αυτά που περιγράφεις η κατάρα μου δεν θα ήταν απλά ποδοσφαιρική(έχω και εγώ ανάλογες αντιπάθειες από κακές εμπειρίες).

Σε καταλαβαίνω(καλά δεν έχω περάσει όλα αυτά smiley.gif αλλά σε μικρότερη κλίμακα,όντως σε καταλαβαίνω) λοιπόν χώνε αβέρτα! cool.gif






Υ.Γ.

Και ένα υστερόγραφο για το Μουντιάλ.

Τρομακτική έκπληξη ο αποκλεισμός των ΗΠΑ. Μιλάμε για χαρακίρι.

Η Αργεντινή τελικά πέρασε και ας ίδρωσε. Τα συνθήματα με ακραία μπινελίκια στα αποδυτήρια τους φανερώνουν την πίεση που είχαν.

Στα δικά μας,η κλήρωση είναι,αν δεν κάνω λάθος,την άλλη Τρίτη με πιθανούς αντιπάλους τους:

- Ιταλία
- Δανία
- Κροατία
- Ελβετία

Όλες τους καλές με την Δανία να είναι ίσως η πιο αδύναμη(μια χαρά ομάδα είναι και δεμένη με πολύ καλούς παίχτες,απλά από τις 4 είναι η πιο αδύναμη). Και επειδή νομίζω είναι στο 51-49 υπερ μας και είναι και καλή αμυντικά,ίσως να μην ταιριάζουμε αγωνιστικά.

Ελβετία και Κροατία πολύ δυνατές αλλά έχω την εντύπωση ότι μας ταιριάζουν πάρα πολύ. Δεν έχουν κάνα τρομερό μέταλλο,αλλά είναι εξαιρετικά ταλαντούχες.

Η Ιταλία είναι σε φάση αναδόμησης. Θεωρώ πως δεν είμαστε χαμένοι από χέρι αλλά σίγουρα είναι η δυνατότερη.
Germany96
QUOTE(Dreamerpanos @ Oct 11 2017, 23:10 ) *
...
Και ένα υστερόγραφο για το Μουντιάλ.

Τρομακτική έκπληξη ο αποκλεισμός των ΗΠΑ. Μιλάμε για χαρακίρι...

Το πραγματικό σοκ με τις ΗΠΑ το έπαθα πριν από ένα μήνα μετά την εντός έδρα ήττα από την Κόστα Ρίκα και όχι δεν αφορούσε το αποτέλεσμα (καλή τεσσάρα είχαν μαζέψει και με τον Jurgen στον πρώτο γύρο) αλλά αυτό που ακολούθησε έδωσε πισώπλατη μαχαιριά στις παιδικές μου αναμνήσεις.


Από εθνική ΗΠΑ στα 90’s θυμάμαι τρία πράγματα:

Το αυτογκόλ του Εσκομπάρ




Την ματσάρα και την κούρσα του Mehdi Mahdavikia στο τρομερά φορτισμένο πολιτικά Ιραν-ΗΠΑ.
Να πέσει Ρίκι Μάρτιν (που έρχεται και δένει υπέροχα σε μαγικά πλάνα με μουστάκα Ali Daei):




Και φυσικά τον Έναν, τον Μοναδικό, τον Ελληνοαμερικανό Αλέξι Λάλας:



Το cult, rock, ποδοσφαιρικό είδωλο που όλοι αγαπούσαμε. Που κάθε παιδί όταν το ρώταγες τι θέλει ντυθεί στις απόκριες σου έλεγε κατά σειρά καουμπόης, χελωνονιτζάκι, Γκάλης Κούπερ και αμέσως μετά Αλέξης Λάλας (δίνω και link για ebay, παλιμπαιδισμός τριάντα λιρων είναι τιμιότατο VFM):


Λοιπόν μετά το ΗΠΑ-Κόστα Ρίκα μαθαίνω πως εκρήγνυται σαν ηφαίστειο που ξυπνά απ' όνειρο βαθυ ο Αλέξης και βάλλει κατά πάντων, ακούω Lalas, έρχεται blast from the past οπότε αλωνίζω το youtube και βρίσκω το παρακάτω:


Και συνειδητοποιώ πως η τριχωτή, γραφική, κολοκύθα των νιάτων μου έχει μεταμορφωθεί σε σταχτοπούτο:


Και παθαίνω μεγαλύτερο σοκ απ' όταν ήρθα αντιμέτωπος με το γεγονός πως όταν θα έρθει η ταινία που θα δώσει το απαραίτητο closure στο Ρετιρέ (καλά όχι ότι η μεταφορά τους στο παράλληλο σύμπαν των Μικρομεσαίων δεν ήταν κίνηση 100 χρόνια μπροστά από την εποχή της), η Χαρούλα Πεπονάκη θα είναι έτσι:

Και η Ειρήνη Σοφιανού έτσι:




ΥΓ:

Bonus track 1, ο Αλέξης χαιδεύει την κιθάρα του και μεθά τις αισθήσεις μας με μπαλάντα:



Bonus track 2, από το album του "Ginger" στην πιο ώριμη δισκογραφική του δημιουργία:


Bonus track 3, αν τα τριάντα βρετανικά αργύρια σας φαίνονται πολλά για κάτι που θα φορεθεί μόνο μια φορά, στις £16 υπάρχει πάντα και αυτή η λύσις:

Dreamerpanos
Κροατία λοιπόν.

Όπως είχα πει,πιστεύω μας ταιριάζει πολύ. Ομάδα που δεν παίζει σε ιδιαίτερα υψηλό τέμπο με πολύ επιθετικό ταλέντο που μπορεί να περιοριστεί από την εξαιρετική μας άμυνα.

Κλειστά ματς,πίστη,πάθος και τύχη. 55-45 υπερ των Κροατών. Καλύτερα. Έτσι έχουμε συνηθίσει έτσι θα συνεχίσουμε.
BasketZilla
Από το twitter του Mundial Magazine



Αυτό είναι το poster του Μουντιάλ της Ρωσίας

Και όλα τα προηγούμενα



Το Ρωσικό είναι από τα 2-3 καλύτερα ever. Μετά τα έργα τέχνης των 70s-80s , ήρθε η μετριότητα των 90s και το απόλυτο τίποτα των 2 δεκαετιών του 21ου αιώνα.

Σαν την μουσική ένα πράγμα.

Και σαν την καθημερινότητα μας φυσικά.

Το πρώτο Μουντιάλ που είδα, αυτό του Μεξικό το 86, ήταν κάτι μυθικό στην κεφάλα μου τότε. Υπήρχε ένα μυστήριο τότε και μια υπερβολή που η τηλεόραση και το ιντερνετ μας πήραν για πάντα.

Υ.Γ. Θα ήταν υπέρτατη τρολιά να ξεκινούσε το Μουντιάλ 22 Ιουνίου με αγώνα Ρωσία - Γερμανία peace.gif
SG3ptshooter
Malcom vol. II

Χτες:


Προηγούμενη βδομάδα:


SteveNashidis
Οι αγορές από Southampton συνεχίζονται:

Van Dijk - £75m
Mane - £37m
Lallana - £28m
Lovren - £23m
Clyne - £16m
Lambert - £5m

Δεν ξερω εαν και πόσο θα κλείσει τις τρύπες στην άμυνα. Μου φαίνονται υπερβολικά τα λεφτά αλλά εφόσον υπήρχε μεγάλη επιθυμία από τον κλοπ να πάρει τον παίκτη και οι αγορές έχουν ξεφύγει για κάποιον ανεξήγητο λόγο, τότε καλώς τον πήραμε! smiley.gif
jvalin
Λατρεύω Κλοπ!!

QUOTE
Phil Thompson: Do you feel as though it was meant to be for you, Liverpool Football Club?

Jurgen Klopp: To be honest? Yes. Not my whole life. I'm a football romantic so I like these stories. I'm confident but not as confident as other managers, thinking this club will call, that club will call. A lot of clubs called and I said 'No, no chance I wanna go (there), I need to make a break now'. I knew always, even my wife knew, if Liverpool is calling, I go.

Phil Thompson: Wow

Jurgen Klopp: Yeah. And that's really difficult to explain. Yes there was interest - I know my former manager said Manchester United, yes they were interested a year or a year-and-a-half before, but it didn't feel right. I couldn't say in these times Man United is not my club, it only didn't feel right. So that's how it was and when Liverpool called, I had no chance. It was too early for me actually, for my plans for holiday. I thought, 'Wow, OK (it's only) October, come on! Really?' But then coming here and feeling the spirit immediately, it was just, for me, a match in heaven.

Phil Thompson: Does it match everything that you thought? Or more?

Jurgen Klopp: It's much better.

Dreamerpanos
Απίστευτη ποδοσφαιρική παράσταση η χθεσινή στο Άνφιλντ.

Τι να πρωτοπεις πραγματικά. Γιατί αυτό αγαπάμε αυτήν την ομάδα.

Η ανασταλτική λειτουργία δεν θα αλλάξει ποτέ. Το χω πάρει απόφαση πλέον. Η επίθεση είναι τόσο μα τόσο καλή,γρήγορη,θελκτική,γοητευτική που πλέον απλά το απολαμβάνω.

SteveNashidis
Όσο απογειώθηκε η διοργάνωση χθες με την ανατροπή της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα αλλά τόσο προσγειωθήκαμε σήμερα με το μούφα πέναλντι στο 90κάτι για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κρίμα γιατί η Γιούβε έκανε υπερπροσπάθεια. 68.gif

Λιβερπουλ,Μπαγερν,Ρεαλ και Ρόμα , η 4άδα που απέμεινε.
YNWA . Είναι η χρονιά του Κλοπ φέτος. smiley.gif
Dreamerpanos
Πιο αντιΓιουβεντινος από μένα δεν παίζει να υπάρχει. Δεν παίζει όμως. Με την Ρεάλ ποτέ δεν είχα τίποτα,ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Χτες η Γιουβέντους έκανε μια από τις επικοτερες επιστροφές σε πρόκριση κάνοντας ακόμα και τους haters να την χειροκροτήσουν και ίσως να την υποστηρίξουν για να ένα βράδυ. Το πέναλτι μετά από πααααααρα πολλά ριπλει καταλήγω πως υπάρχει ΑΛΛΑ....

Το πέσιμο είναι πάρα πολύ εύκολο. Σαν να μην πηγαίνει στη μπάλα ο Βασκεθ και απλά να περιμένει το άγγιγμα για να πέσει. Σε όλο το παιχνίδι οι παίχτες της Ρεάλ και ειδικά ο σούπερ σταρ της εκβίαζαν καταστάσεις με πεσιματα. Μονίμως. Συνέχεια.

Και στο κάτω κάτω είναι τόσο οριακή η φάση που μετά το ματς που έχω δει πραγματικά προτιμούσα να δω τηνπαράταση(και ας φώναζε η Ρεάλ για το πέναλτι) παρά να τελειώσει έτσι όπως τελείωσε.

Κρίμα. Χάσαμε μισή ώρα ακόμα και ίσως επική διαδικασία πέναλτι που θα έγραφε ιστορία.

Τέλος πιστεύω ότι αν Γιουβέντους περνούσε θα το έπαιρνε. Μπεσα.

Λίβερπουλαρα λοιπόν. Περιμένουμε την κλήρωση έχοντας τις πιθανότητές μας. Πάμε μεγάλε Γιούργκεν Κλοπ!

Υ.Γ Για τον Ρονάλντο η ντροπή είναι ότι έπεφτε κάθε τρεις και λίγο και διαμαρτυρόταν. Όχι το ότι πανηγύρισε. Αν πιστευε ότι ήταν όντως πέναλτι τι να κάνει όταν το βάλε δηλαδή?

Τώρα αν δεν το πίστευε και το στελνε στα πουλιά θα τα ακόμα ένας λόγος να χαρακτηριστεί αυτό το ματς ως από τα καλύτερα όλων των εποχών αλλά αυτή μια ρομαντική έως ηλίθια σκέψη μου tongue.gif
T.W.Is.M.
Η διαθεση του διαιτητη χτες φανηκε οχι στο πεναλτι, αλλα στην απευθειας κοκκινη στον Μπουφον. Σαν να ελεγε "δε μου φτανει να σας δωσω το πεναλτι, θα φροντισω να ελαχιστοποιησω και τις πιθανοτητες να το πιασετε"!
Η φαση ειναι δυσκολη, μπορει να δοθει, μπορει και να μη δοθει. Ομως δε δινεις πεναλτι στο 93' σε ενα παιχνιδι που παει στην παραταση, αν δεν εισαι 100% σιγουρος. Καλυτερα αστο να παει στην παραταση να κριθει εκει ποιος θα περασει.

Φετος ηθελα να το παρει η Μπαρτσελονα λογω Βαλβερδε. Πιστευω πως ηταν μια απο τις καλυτερες ομαδες της Ευρωπης φετος μαζι με τη Μαντσεστερ Σιτι. Ειναι αδικο που δε βρισκεται στους 4 και το προχτεσινο ματς μου θυμισε εκεινο το Λα Κορουνια-Μιλαν του 2004, που η τοτε καλυτερη ομαδα της Ευρωπης βρεθηκε σε ενα πολυ ασχημο βραδυ, πιθανοτατα χαλαρωσε υπερβολικα και υποτιμησε τη δυσκολια του αγωνα και αποκλειστηκε παρα το 4-1 του Μιλανου. Ομως αξιζει πολλα μπραβο η Ρομα για τη μεγαλη ανατροπη. Εδω και χρονια ειναι μια ομαδα-ασανσερ με αρκετες δυνατοτητες και μετα απο μια τοσο μεγαλη εμφανιση αξιζε κι αυτη την προκριση.
SG3ptshooter
Πέρυσι ακύρωσαν δύο γκολ στη Bayern μες τη Μαδρίτη για να μείνει έξω. Φέτος ελπίζω να κερδίσουμε και με αυτό το handicap.

Bέβαια κάτι βουτιές κάτι tackles του Pepe ήταν αστεία και χαριτωμένα, εδώ είχε πέσει σε τζαρτζάρισμα του Felipe που είναι 58 κιλά λες και τον είχε πετύχει θανάσιμη κλωτσιά Antonio Lee.

Ας μην το πάρει πάλι έτσι η Real τελοσπάντων.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως ακριβώς φτάσαμε να θέλω παίκτη της Lazio για χρυσό παπούτσι; huh.gif
SteveNashidis
Να νικάμε χθες 5-2 αλλά να φεύγουμε προβληματισμένοι από το μαγαζί. Μόνο εμείς. Χάνουμε Τσάμπερλειν με κακωση συνδεσμων γονάτου και οι λύσεις μας στο κέντρο είναι πλεον 3, που δε πρόκειται να βγάλουν όλα τα ματς (Χεντερσον,Μιλνερ,Βαινλαντουμ).
Αυτά που κάνει ο Σαλάχ δεν τα έκανε ούτε ο Μέσι!!!


Ξεκίνησε και η αποψινή ματσάρα και βλέπω τους Γερμανούς να γυαλίζει το μάτι τους.
Dreamerpanos
Ντάξει 5(ή 6) ματς έχουνε μείνει. Μακάρι να την παλέψουν οι τρεις τους.

Καλά αυτό που λες με το 5-2,πραγματικά μόνο εμείς. Ειδικά όταν συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην σκοράρουμε στον επαναληπτικό. Ειλικρινά δεν βρίσκω τρόπο να μην σκοράρουμε. Μακάρι να μην διαψευστώ.
SteveNashidis
QUOTE(SteveNashidis @ Apr 25 2018, 21:50 ) *
Ξεκίνησε και η αποψινή ματσάρα και βλέπω τους Γερμανούς να γυαλίζει το μάτι τους.


1-2 τελικά. icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Το ματσάκι είναι 1-0 και χάνουν ένα σωρό ευκαιρίες οι Γερμανοί αλλά τους κάθονται 2 τραυματισμοί, ένα χαμένο τετ α τετ του Ριμπερί, ισοφαρίζονται και χάνουν. Αν έχει άστρο η Ρεαλ να της σβήσει πριν το Κίεβο παρακαλώ smiley.gif
QUOTE(Dreamerpanos @ Apr 25 2018, 21:54 ) *
Ντάξει 5(ή 6) ματς έχουνε μείνει. Μακάρι να την παλέψουν οι τρεις τους.

Καλά αυτό που λες με το 5-2,πραγματικά μόνο εμείς. Ειδικά όταν συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην σκοράρουμε στον επαναληπτικό. Ειλικρινά δεν βρίσκω τρόπο να μην σκοράρουμε. Μακάρι να μην διαψευστώ.


Εντός με Στόουκ, εκτός με Ρόμα, εκτός με Τσέλσι , εντός με Μπράιτον και ο τελικός στο Κίεβο (ναι θα σκοραρουμε στην Ρώμη και θα προκριθούμε.) Δε βγαίνει το πρόγραμμα με 3. Αν δε γυρίσει σύντομα ο Τσαν ή δεν επιστρατευτεί κάποιος πιτσιρικάς από την u23 (γιατί τους υπόλοιπους τους έστειλε δανεικούς) με μία κάρτα ή με κάποιον τραυματισμό θα μας στοιχίσει .
Dreamerpanos
QUOTE (SteveNashidis @ Apr 25 2018, 23:59 ) *
1-2 τελικά. icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Το ματσάκι είναι 1-0 και χάνουν ένα σωρό ευκαιρίες οι Γερμανοί αλλά τους κάθονται 2 τραυματισμοί, ένα χαμένο τετ α τετ του Ριμπερί, ισοφαρίζονται και χάνουν. Αν έχει άστρο η Ρεαλ να της σβήσει πριν το Κίεβο παρακαλώ smiley.gif

Καλά ειδικά στη φάση στο δεύτερο ημίχρονο που ο Μίλερ χορεύει Μητροπάνο στο κενό τέρμα είπα: "Ε αφού ο Ζιντάν έχει μεγαλύτερο άστρο και από τον Μίλερ,πάμε σε Ρεάλ - Λίβερπουλ tongue.gif

Εντός με Στόουκ, εκτός με Ρόμα, εκτός με Τσέλσι , εντός με Μπράιτον και ο τελικός στο Κίεβο (ναι θα σκοραρουμε στην Ρώμη και θα προκριθούμε.) Δε βγαίνει το πρόγραμμα με 3. Αν δε γυρίσει σύντομα ο Τσαν ή δεν επιστρατευτεί κάποιος πιτσιρικάς από την u23 (γιατί τους υπόλοιπους τους έστειλε δανεικούς) με μία κάρτα ή με κάποιον τραυματισμό θα μας στοιχίσει .


Ναι όντως είπα ένα ματς παραπάνω,είναι 4 ή 5 λοιπόν. Με το 5ο αρκετές μέρες μακριά από τα υπόλοιπα 4(τα οποία είναι μέσα σε 15 μέρες,28/4 - 13/5). Ο τελικός αν τελικά πάμε είναι στις 26/5

Όντως δεν βγαίνει. Μόνο με τρελή αλχημεία αν εξασφαλίσουμε θέση στο Τσου λου(μα γιατί προσπαθούμε στο πρωτάθλημα αφού θα την πάρουμε την κούπα με τα αυτιά smiley.gif . )
Stojako
Να κλείνεις δελτίο με Χ της Ίντερ icon_drunk.gif
SteveNashidis
Τελικος Λιβερπουλ - Ρεαλ. Ούτε στα πιο κρυφά μας όνειρα η συμμετοχή στο τελικό, όταν ξεκινήσαμε τα προκριματικά τον Αύγουστο με τη Χοφενχαιμ.
Ο Κλοπ δεν ειναι προπονητής των τελικών αλλά σίγουρα είναι ένας ικανότατος μαέστρος ποδοσφαιρικής απόλαυσης. Μπήκε να παίξει μπάλα σε όλα τα παιχνίδια είτε ως προπονητής της Ντόρμουντ είτε της Λιβερπουλ. Αξίζει με τα 1000 το τρόπαιο. Για να δούμε πως θα ανταποκριθεί σε μονό παιχνίδι απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα.

Οι οιωνοί λένε Λίβερπουλ αλλά την Ρεαλ δε τη ξεγράφει κανένας. Σαλαχ vs Ronaldo. Καρδιακοί θα γίνουμε!
SteveNashidis
Ανέβηκε η Πάρμα από θαύμα (με γκολ στο 89 που δέχτηκε η Φρονιζόνε) και για τους λάτρεις των 90ς απέμεινε μόνο η Λίντς smiley.gif
T.W.Is.M.
Καλα ρε σεις, εβαλε τετοιο γκολ ο Μπειλ στον τελικο του Τσαμπιονς Λιγκ χτες και ουτε ενα σχολιο; Εστω οτι δεν ειδατε πουθενα το Ροναλντο να πανηγυριζει;(γιατι εγω τον εψαχνα και δεν τον εβρισκα) Ουτε ενα σχολιο για τον Κ(ρι)αριους, που εβαλε 2 γκολ για τη Ρεαλ;
SteveNashidis
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 27 2018, 17:04 ) *
Καλα ρε σεις, εβαλε τετοιο γκολ ο Μπειλ στον τελικο του Τσαμπιονς Λιγκ χτες και ουτε ενα σχολιο; Εστω οτι δεν ειδατε πουθενα το Ροναλντο να πανηγυριζει;(γιατι εγω τον εψαχνα και δεν τον εβρισκα) Ουτε ενα σχολιο για τον Κ(ρι)αριους, που εβαλε 2 γκολ για τη Ρεαλ;


Έχουμε απλά μουδιάσει. Όχι με αυτό το τρόπο ρε παιδιά. Να μου βρεις 2-3 σκηνές από το αγαπημένο σου άθλημα που θα ήταν η λαβή του Ράμος στο τοπ-5 68.gif
SteveNashidis
Λοιπον για όποιον ενδιαφέρεται έφτιαξα φάνταζι και στο ChampionsLeague.
69.gif

Basketforum.gr

Code : UDVKADSPXB

https://gaming.uefa.com/en/uclfantasy blove.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(SteveNashidis @ Sep 9 2018, 18:16 ) *
Λοιπον για όποιον ενδιαφέρεται έφτιαξα φάνταζι και στο ChampionsLeague.
69.gif

Basketforum.gr

Code : UDVKADSPXB

https://gaming.uefa.com/en/uclfantasy blove.gif


Πες μου οτι θα παιξεις fantasy σε ΝΒΑ, NFL και Champions League! Με βαζεις σε πειρασμο!
Ξεκινησε και το παγκοσμιο στο βολει σημερα και δεν προλαβαινουμε να στησουμε καμια λιγκα...κατι σε τενις δεν εχουμε;
Θα το σκεφτω. Μεχρι ποτε θες να μαζεψεις συμμετοχες; Μεχρι τελευταια στιγμη; Αλλωστε εκει δεν εχει ντραφτ.
SteveNashidis
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 9 2018, 23:58 ) *
Πες μου οτι θα παιξεις fantasy σε ΝΒΑ, NFL και Champions League! Με βαζεις σε πειρασμο!
Ξεκινησε και το παγκοσμιο στο βολει σημερα και δεν προλαβαινουμε να στησουμε καμια λιγκα...κατι σε τενις δεν εχουμε;
Θα το σκεφτω. Μεχρι ποτε θες να μαζεψεις συμμετοχες; Μεχρι τελευταια στιγμη; Αλλωστε εκει δεν εχει ντραφτ.


Xαλαρα Πάνο! Μην αγχώνεσαι. Πρώτη φορά θα δοκιμάσω και Τσου Λου. Μοιάζει με το φάνταζι της Πρέμιερ Λιγκ οπότε δε θα τρώει χρόνο. Νομίζω μέχρι το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει, έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις ομάδα. Όποιος θέλει μπαίνει! smiley.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(SteveNashidis @ Sep 10 2018, 01:16 ) *
Xαλαρα Πάνο! Μην αγχώνεσαι. Πρώτη φορά θα δοκιμάσω και Τσου Λου. Μοιάζει με το φάνταζι της Πρέμιερ Λιγκ οπότε δε θα τρώει χρόνο. Νομίζω μέχρι το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει, έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις ομάδα. Όποιος θέλει μπαίνει! smiley.gif


Ειχα παιξει στο fantasy του CL πριν καμια 15αρια(και βαλε) χρονια, οταν ημουν φοιτητης ακομα και ο χρονος ηταν απεριοριστος(τωρα που ειναι ανυπαρκτος πώς καταφερνω να παιζω σε τοσα fantasy και μαζι σε αυτοσχεδιο παιχνιδι με προβλεψεις μαζι με φιλους μου ειναι κατι που θα μπορουσε να ερευνησει η επιστημη!). Λεω να το δοκιμασω ξανα. Τον τροπο σκεψης τον θυμαμαι. Εχουμε μια βδομαδα περιθωριο ακομα, ελπιζω μονο να βρεθουν 1-2 χαλαρες μερες στη δουλεια για να ασχοληθω...
passer
QUOTE (SteveNashidis @ Sep 9 2018, 18:16 ) *
Λοιπον για όποιον ενδιαφέρεται έφτιαξα φάνταζι και στο ChampionsLeague.
69.gif

Basketforum.gr

Code : UDVKADSPXB

https://gaming.uefa.com/en/uclfantasy blove.gif



Μπήκα!
T.W.Is.M.
Διαβαζω οτι υπαρχει σχεδιο 11 κορυφαιες ομαδες της Ευρωπης να φτιαξουν ξεχωριστη λιγκα και να φυγουν απο το Τσαμπιονς Λιγκ! Θα εχουν 20ετη συμβολαια και θα φτιαξουν μα διοργανωση με 16 ομαδες προσθετοντας αλλες 5, που μαλλον δε θα ειναι σταθερες. Φυσικα προκειται για ομαδες μονο απο τα 5 καλυτερα πρωταθληματα.
Μαλλον το μπασκετ λειτουργησε σαν οδηγος για το ποδοσφαιρο.
Να δουμε αν θα ξεκινησει η νεα διοργανωση και τι θα αλλαξει γενικα στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο. Η αληθεια ειναι οτι απο αυτο το Τσαμπιονς Λιγκ που παρακολουθουμε θεωρω πως θα εχει μεγαλυτερο ενδιαφερον.
Η ονομασια που διαβαζω οτι θα εχει η νεα διοργανωση ειναι Super League! Να ζητησουμε πνευματικα δικαωματα δηλαδη; tongue.gif
mephisto22
http://www.gazzetta.gr/football/superleagu...protoselido?amp


Πόσο μα πόσο ωραίος είναι ο Λεανης. Από τους ελάχιστους δημοσιογράφους που χαίρομαι να διαβάζω.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.