Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ποδοσφαιροτοπικ version 2.0
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Dwyane ''the flash'' Wade
Κατ'εμε σε ματς τετοιου επιπέδου παίζει ρόλο η φανέλα. Τεσπα. Το σίγουρο είναι οτι ο Πεπ ότι ζητήσει θα το έχει στο Μάντσεστερ. Σίγουρα μία χρονιά θα του τη δώσουν πιστεύω. Ο ανταγωνισμός σίγουρα παίζει ρόλο ειδικά όταν τα τελευταία 3 χρόνια στη Γερμανία έπαιζε μόνος του.
Dreamerpanos
QUOTE (jasonick @ May 5 2016, 13:22 ) *
Δεν είναι θέμα φανελας. Η Σιτυ για τα δεδομένα της κάνει πολύ μέτρια χρονιά και είναι επιτυχία μόνο και μόνο που έφτασε στους 4. Αν εξαιρέσουμε την καλή αρχή που είχε στο πρωτάθλημα όταν όλοι της οι παίκτες ήταν υγιείς από εκεί και πέρα ήταν πολύ ασταθεστατη στην απόδοση της.
Εγώ έχω απορία να δω τι θα κάνει ο Γκουαρντιολα. Ο Τουρε ήταν σκιά του εαυτού του φέτος και λογικά φεύγει. Για καμιά Κίνα τον κόβω το καλοκαίρι γιατί για υψηλό επίπεδο έχει τελειώσει, ο Kompany ο οποίος είναι με διαφορά το καλύτερο σέντερ μπακ της Σιτυ έχει πατήσει τα 30 και έχει βγάλει αρκετούς τραυματισμους (αν δεν κάνω λάθος χθες αποχώρησε 3η ή 4η φορά φέτος με τραβηγμα), στα εξτρεμ θέλει και εκεί παίκτη/ες μιας και ο Navas δεν είναι για να παίζει σε τόσο ψηλό επίπεδο και για τον Sterling.. ας μιλήσει κανας οπαδός της Liverpool καλύτερα. :-P Μέσα σε όλα αυτά η City έχει και μεγάλο μέσο όρο ηλικίας και φαντάζομαι θα θέλει να τον μειώσει ο Πεπ. Αν βάλω και στην εξίσωση τις μεγάλες προσδοκίες που θα υπάρχουν για αυτόν συν το γεγονός ότι στη PL θα βρει μεγαλύτερο ανταγωνισμό δεν τον βλέπω να βασταει για πολύ καιρό στην Αγγλία.



Για την Σίτυ είναι τεράστιο step up η παρουσία της στους 4 του Τσάμπιονς Λιγκ κι ας ήταν μέτρια...Κι εγώ συμφωνώ με τον Dwayne πως είναι θέμα φανέλας....

Τουρε και Γκουαρντιόλα δεν τα πάνε καλά από την εποχή της Μπαρτσα και νομίζω ήταν και ένας από τους λόγους που αποχώρησε ο πρώτος τότε...

Για τον Στερλινγκ έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σαν οπαδός της Λίβερπουλ για τα λεφτά που έδωσε η Σίτυ tongue.gif

Είναι παλικάρι με μεγάλο potential αλλά έχει μείνει στάσιμος...Βασικά είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ επιπόλαιος ποδοσφαιρικά και δεν εκμεταλλεύεται σχεδόν καθόλου τα προτερήματα που έχει....Στην Λιβερπουλ αναδείχθηκε την χρονιά των δαιμονισμένων Στάριτζ,Σουάρεζ που με τις κινήσεις τους άνοιγαν χώρους και ο μικρός έκανε ότι ήθελε....

Πεπ στην Σίτυ μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον συνδιασμός και ειδικά σε ένα πρωτάθλημα σαν την Πρέμιερ...Αν κάνει και η Λίβερπουλ,επιτέλους ,τις μεταγραφές που πρέπει,θα είναι λογικά,του χρόνου,ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα όλων των εποχών...
yorgos

QUOTE
Λίγο ο Σιμεόνε ο οποίος σαν προπονητής από θέμα συμπεριφοράς είναι χειρότερος από ότι σαν παίκτης. Ειδικά τα πρόσφατα με το ball bοy και το χτύπημα στον συνεργάτη του την ώρα της αλλαγής, ο τσαμπουκας με τον Ριμπερι.

Επίσης δεν μαρέσει που η ομάδα επιλέγει να κάνει μόνιμα καθυστερήσεις. Στα πλάγιο, στα άουτ στα κόρνερ στα φάουλ, στο να κρατάνε την μπάλα ή να την πετάνε μακρυά όταν προσπαθεί να εκτελέσει ο αντίπαλος το δικό της φάουλ ή πλάγιο.

Γενικά βγάζει μια μεγάλη αλητεία αυτή η Ατλέτικο που προσωπικά εμένα μου δημιουργεί αντιπάθεια. Είναι στα όρια του αντισυναδελφικού πνεύματος όσο αφορά τα δικά μου μάτια την δική μου λογική.

Αυτός ο γύφτουλας είναι ένας λόγος για να αντιπαθεί κανείς την Ατλέτικο. Ο άλλος είναι οι χυσαυγίτες οπαδοί της, χειρότεροι κι από τα καθαρματα της Ρεάλ.
SteveNashidis
7ο φαβορί του χρόνου η Λέστερ, σύμφωνα με τις στοιχηματικές να πάρει πρωτάθλημα . Το θέμα θα είναι να κρατήσει την ίδια ομάδα και να δούμε πως θα τα πάει στο Champions League . Aκόμα και τώρα δεν μπορούμε να πιστέψουμε τι πέτυχε ο Ρανιέρι.

Δεν καταλαβαίνω τα σχόλια περί κακής Ρεάλ. Έχει κάνει 10 σερί νίκες στην Ισπανία , άλλαξε το τρόπο που παίζει μπάλα ο Ζιντάν που καθόρισε αρχικά τις ισορροπίες ( μέχρι και ο Ρονάλντο δεν του αντιμιλάει , όπως έκανε σε προηγούμενους προπονητές) και οδήγησε τα κρίσιμα παιχνίδια στο αγωνιστικό τέμπο που ήθελε.
Αυτό για μένα δεν είναι κακή αγωνιστική κατάσταση επειδή νικάει 1-0 και σταμάτησε να σκοράρει κατά ριπάς . Είναι μια σοβαρή αγωνιστική ωριμότητα που συνέβη στην ομάδα με την έλευση του Ζιντάν που πέταξε έξω τις ντίβες και έβαλε τα πιτσιρίκια που ακολουθούν κάθε εντολή του. Γιαυτό δεν τον θέλει ο Πέρεθ γιατί θα του χαλάσει τη πιάτσα με τους αντι-σταρ παίκτες που θα ζητήσει το καλοκαίρι rolleyes.gif

Η Σίτυ είναι μέτρια φέτος και στην αγγλία δεν έχει εμφανίσει κάτι καλύτερο. Αλλά σε 2 ματς 0 γκολ είναι αγωνιστικό κάζο , μιας και έχεις τόσους καλούς παίκτες μπροστά. Για τον Στέρλινγ γελάμε γιατί ήθελε εναγωνίως να φύγει από μας για να αποδείξει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει μια χειρότερη εμφάνιση του Γιαννάκη Οκκά σε γήπεδο της Ισπανίας tongue.gif .

Δεύτερη φορά η Ρεάλ να σταθεί τυχερή δεν γίνεται σε τελικό αλλά αφού άλλαξε προπονητή ο τελικός είναι ακόμα μοιρασμένος και για τις δύο ομάδες της μαδρίτης.


Υ.Γ. Σήμερα στο Λίβερπουλ ελπίζουμε να μην εμφανιστεί κανένα κίτρινο υποβρύχιο και μας βουλιάξει. Έχουμε ένα κακό σερί χαμένων ημιτελικών όπου στο πρωτο παιχνίδι χάναμε 1-0 . Κlopp τελείωσε την πρόκριση από το 1ο ημίχρονο γιατί αν ταμπουρωθεί η Βιγιαρεάλ δεν την βάζεις γκολ με τίποτα...
Οι καρδιακοί ας προσέξουν και σήμερα μην γίνει κάτι τρελό tongue.gif
mixalisgate7
QUOTE(jasonick @ May 5 2016, 13:22 ) *
Μέσα σε όλα αυτά η City έχει και μεγάλο μέσο όρο ηλικίας και φαντάζομαι θα θέλει να τον μειώσει ο Πεπ. Αν βάλω και στην εξίσωση τις μεγάλες προσδοκίες που θα υπάρχουν για αυτόν συν το γεγονός ότι στη PL θα βρει μεγαλύτερο ανταγωνισμό δεν τον βλέπω να βασταει για πολύ καιρό στην Αγγλία.


Ακούγεται οτι θα κάνει πολλές αλλαγές από το πρώτο καλοκαίρι. Λόγικα θα χρειαστεί δυο καλοκαιρινές μεταγραφικές περιόδους για να φτιάξει την ομάδα που θέλει. Πιστεύω πως θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του, όπως έκανε με Μπαρτσελόνα και Μπάγερν. Προβλέπω ο επόμενος προορισμός του θα είναι η Ιταλία.
T.W.Is.M.
2009 τελικος Μπαρτσελονα-Μαντσεστερ Γιουναιτεντ, το παιρνει η Μπαρτσελονα.
2011 τελικος Μπαρτσελονα-Μαντσεστερ Γιουναιτεντ, το παιρνει η Μπαρτσελονα

2014 τελικος Ρεαλ-Ατλετικο, το παιρνει η Ρεαλ.
2016 τελικος Ρεαλ-Ατλετικο...

Για το καλο του ποδοσφαιρου ελπιζω να το παρει η αντιπαθητικη Ρεαλ και οχι το ποδοσφαιρικο σιχαμα.

Για το Europa League θα ηθελα Λιβερπουλ. Μονο και μονο για τον τροπο που απεκλεισε την Ντορτμουντ θα ηθελα να το παρει. Αν παντως ο τελικος ειναι Βιγιαρεαλ-Σεβιλλη, θα τραγουδαω Beatles ολο το βραδυ.
Nemesakos
QUOTE (G-arenas @ May 4 2016, 19:42 ) *
η ατλετικο δεν μπορει να παιξει σπουδαια μπαλα γιατι φετος δεν εχει μεγαλη ποιοτητα!τις προηγουμενες χρονιες ειχε πολυ καλυτερο ροστερ ενω φετος προσπαθει μια ομαδα μονος του μπροστα ο γκριζμαν!! παλια ειχε και παικταραδες φετος τιποτα! για αυτο φετος ειναι πολυ μεγαλυτερο το επιτευγμα του τσολο! τι καλυτερη μπαλα να παιξει με μονο καλο παικτη τον γκριζμαν?

τεσπα πανω κατω συμφωνουμε και γω ανοιχτο ποδοσφαιρο θελω να βλεπω με πανω κατω την μπαλα αλλα αν γινει ετσι το ποδοσφαιρο τοτε καθε χρονο 3-4 ομαδες θα βλεπουμε και ποτε εκπληξεις...


Δεν με νοιάζει τόσο η μπάλα που παίζει,πως να με νοιάζει όταν έχουμε πάρει Euro με ταμπούρια.
Ούτε με ενοχλεί το πάθος και η αλητεία που βγάζει η ομάδα γενικά.

Με ενοχλεί πολύ όμως να βλέπω προπονητή ομάδας να χτυπάει συνεργάτες του, να δίνει εντολές να μπουν μπάλες μεσα στο γήπεδο για να κόψει αντεπίθεση. Με ενοχλεί γιατί αυτό δεν είναι πάθος, είναι σκέτη ωμή αλητεία. Και αυτή η ωμή αλητεία είναι εντελώς αντισυναδελφική. Με ενοχλεί ρε παιδί μου παιδιά 23 χρονών να μαθαίνουν να χτυπούν στο ψαχνό αντιπάλους τους, με ενοχλεί να διαπαιδαγωγούνται από έναν τέτοιον άνθρωπο που έχει χάσει το μέτρο. Να πιάνει τον ποδοσφαιριστή αντίπαλης ομάδας από τον λαιμό? Να χτυπάει συνεργάτη του σε live κάλυψη σε όλο τον κόσμο? Είπαμε, αντισυναδελφικό. Αν η αλητεία ήταν η κλασική αργεντίνικη ωραία ποδοσφαιρική αλητεία που γουστάρουμε όλοι, δεν θα χα θεμα. Όμως ξεπερνάει τα όρια του ποδοσφαίρου η συμπεριφορά αυτή..
Nemesakos
Επιτέλους τελικό η Λιβερπουλ. Στο Ανφιλντ απέδειξε ότι δεν μπορεί να την κερδίσει κανείς, αλλά ότι μπορεί και να κάνει και επίδειξη δύναμης. Άξια πρόκριση και τώρα Σεβίλλη η οποία αν δεν κάνω λάθος πάει για 3η συνεχόμενη χρονια σε τελικό με 2 στα 2 για την ωρα.. Ας ελπίσουμε να μην τριτώσει.. Btw η Σεβιλλη έχει 4 κατακτήσεις Uefa/Europa τα τελευταία 10 χρόνια! Δεν το λες και άσχημο...tongue.gif
pk13
Μεγαλη προκριση για την Λιβερπουλ....Το πως μεταμορφωνεται η ομαδα οταν παιζει στο Ανφιλντ ειναι απιστευτο....Τελικο στην πρωτη του και μιση ουσιαστικα σεζον ο Κλοπ.....Παμε δυνατα να το παρουμε....Καλη ομαδα η Σεβιλλη αλλα δεν φοβιζει κιολας,ελπιζω να νικησουμε και να δουμε ωραια μπαλα...

ΥΓ1:Οτι δεν μας εδωσε η διαιτησια στο πρωτο ματς μας το ξεπληρωσε χθες...Κανενα αποτελεσμα δεν διαμορφωσε η διαιτησια...Γιατι υπαρχει η ταση να μας βγαλουν σφαγμενη την Βιγιαρεαλ...Στο πρωτο ματς ποιος ηταν ο σφαγμενος?

ΥΓ2:Στο τελικο αυτο παιζεται και το μελλον της Λιβερπουλ για του χρονου,αν παρει την κουπα και βγει Τσ.Λου τοτε θα μπορεσει να προσελκυσει παικτες απο το πανω ραφι πολυ πιο ευκολα....

j-kidd13
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 5 2016, 20:36 ) *
2009 τελικος Μπαρτσελονα-Μαντσεστερ Γιουναιτεντ, το παιρνει η Μπαρτσελονα.
2011 τελικος Μπαρτσελονα-Μαντσεστερ Γιουναιτεντ, το παιρνει η Μπαρτσελονα

2014 τελικος Ρεαλ-Ατλετικο, το παιρνει η Ρεαλ.
2016 τελικος Ρεαλ-Ατλετικο...

Για το καλο του ποδοσφαιρου ελπιζω να το παρει η αντιπαθητικη Ρεαλ και οχι το ποδοσφαιρικο σιχαμα.

Για το Europa League θα ηθελα Λιβερπουλ. Μονο και μονο για τον τροπο που απεκλεισε την Ντορτμουντ θα ηθελα να το παρει. Αν παντως ο τελικος ειναι Βιγιαρεαλ-Σεβιλλη, θα τραγουδαω Beatles ολο το βραδυ.


Γιατι εχει σχεση η Γιουναιτεντ των 2 ετων που αναφερεις παλιοτερα,με την Ατλετικο,και θα ηταν για το κακο του ποδοσφαιρου αν επαιρνε εκεινη τον τιτλο το 09 και το 11?
SteveNashidis
Ο διαιτητής έχασε το παιχνίδι χθες. Οι παίκτες της Βιγιαρεάλ ήταν εκνευρισμένοι και έκαναν πολλά εκτός φάσης χτυπήματα. Ο Σολδάδο κουβάλησε και αναμνήσεις από την θητεία του στην Τότεναμ και ήταν αρκετά προκλητικός.
Αλλά έχουν λόγο να διαμαρτύρονται για το πέναλντι που ήταν πεντακάθαρο ( ο Μορένο δεν τη παλεύει αλήθεια) και σε 2 φάουλ που έβγαιναν αντεπίθεση. Μέχρι εκεί όμως , γιατί τα χτυπήματα τους ήταν περισσότερα .

Ο Κλοπ άλλαξε την ομάδα , αναγέννησε μερικούς παίκτες ( ειδικά ο αγαπημένος μου Λαλάνα) και όπως είπε θέλησε να ενώσει παίκτες , διοίκηση , προπονητικό team και φυσικά τον κόσμο. Είναι ειδικός σε αυτό . Στο τέλος του αγώνα ήταν στη μέση του γηπέδου και έδινε το σύνθημα στον κόσμο ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα αγκάλιαζε παίκτες και προπονητές και φυσικά έδωσε την ευκαιρία για χειροκρότημα στους 3 παίκτες που έκανε αλλαγή.

Υ.Γ. Τσαν μείνε να γίνεις αρχηγός. Δεν υπάρχει κάτι που να κάνει και να μην αξίζει χειροκρότημα.


H αντίθεση είναι αυτή :
T.W.Is.M.
QUOTE(j-kidd13 @ May 6 2016, 12:57 ) *
Γιατι εχει σχεση η Γιουναιτεντ των 2 ετων που αναφερεις παλιοτερα,με την Ατλετικο,και θα ηταν για το κακο του ποδοσφαιρου αν επαιρνε εκεινη τον τιτλο το 09 και το 11?


Καμια σχεση δεν εχουν. Ουτε θα ηταν κακο για το ποδοσφαιρο να επαιρνε εναν ή και τους δυο τιτλους εκεινους η Γιουναιτεντ. Στην Ατλετικο αναφερομαι οταν λεω για κακο του ποδοσφαιρου.
Ο παραλληλισμος γινεται γιατι εχουμε επαναληψη του ζευγαριου του τελικου μεσα σε 3 χρονια, οπως και την τριετια 2009-11 με τον ιδιο νικητη, οπως ελπιζω και τωρα(το λενε και οι συμπτωσεις).
επαθα λαστιχο
Τρομερό φινάλε στην Ολλανδία,ο τίτλος τελικά στην Αϊντχόφεν
jasonick
Τεράστιε Sam Allardyce εσύ και οι χειμερινές μεταγραφές σου την σώσαν την κατηγορία και φέτος. Κάνε αντίστοιχες προσθήκες το καλοκαίρι για να έχουμε επιτέλους μια ήσυχη χρονιά και όχι τα καρδιοχτύπια των τελευταίων ετών.
Πέσαν και οι αντιπαθητικοί γείτονες όπου έχουν απίστευτα συμβόλαια για τα δεδομένα της Championship χωρίς να έχουν κάποιο όρο για μείωση. Όλα μια χαρά δηλαδή. biggrin.gif
j-kidd13
Μπορω να βγαλω το αχτι μου ε?Μπορω...

ΛΟΥΙΣ BAN ΓΚΑΑΛ....ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΓΡΗΓΟΡΑ!


Ευχαριστω.
pk13
Φοβερη γκολαρα ο Αζαρ χθες.....Ευτυχως που ο Μπεγκοβιτς εκανε δωρο στο Μπεντεκε την ισοφαριση....

Πρεπει να το παρουμε το Γιουροπα αλλιως ευρωπη γιοκ..

https://www.youtube.com/watch?v=zZ9stt70_vU
SteveNashidis
Πιο πικραμένος δεν πάει μετά τον 2ο χαμένο τελικό για φέτος. Λίγο το ότι δεν μπήκαμε στο 2ο ημίχρονο ,λίγο το ότι δείξαμε από την αρχή μια αποφασιστικότητα που μας έβγαλε αισιοδοξία, λίγο το ότι χάσαμε με ανατροπή , μιας και συνηθίσαμε στο αντίθετο αποτέλεσμα αυτής..δεν ξέρω τι να πω.

Το σίγουρο είναι ότι τα διαιτητικά λάθη είναι απαράδεκτα . Ας μου πείτε και εσείς τη γνώμη σας κατά πόσο επηρεάζεται ένας αγώνας όταν δεν δίνονται 3 πέναλντι από χέρι και ακυρώνεται καθαρό γκολ του Λοβερν .


Στο 1-3 πάρθηκε η σωστή απόφαση να μην σφυρίξει ο διαιτητής το offside αλλά όταν ο επόπτης σηκώνει τη σημαία και οι αμυντικοί σταματάνε ή σαστίζουν , αλήθεια δε ξέρω ποιος φταίει. Απαράδεκτο διαιτητικό παρεάκι που μαζεύτηκε στη Βασιλεία . Ποια είναι η χρησιμότητα του επόπτη πίσω από το τέρμα είπαμε;;;

Η ατάκα του Κλοπ ίσως δώσει τόπο στην οργή, που θα οργανώσει την ομάδα όπως θέλει αφοσιωμένη στις εγχώριες διοργανώσεις.
Είπε σε ελεύθερη μετάφραση.
Εύχομαι σε μελλοντικό χρόνο να πούμε όλοι πόσο καθοριστική ήταν η εμπειρία του τελικού της Βασιλείας στις επιτυχίες της ομάδας.
Μέχρι τότε φέρτε πίσω τα κλεμμένα YNWA
pk13
Η Γιουβε παει να κανει δυο μεγαλες και εξυπνες κινησεις...Να φερει Ντανι Αλβες(σπαει το συμβολαιο του με Μπαρτσα και παει Γιουβε)και Μασερανο(εχει ηδη ερθει σε προφορικη συμφωνια)...Αν ολοκληρωθουν αυτες οι κινησεις δυναμωνει η Γιουβε σε θεσεις που πονα....Αν δεν πουλησει καποιον βασικο,καταφερει να μεινει ο Μορατα και παρει ενα κεντρικο μεσο ακομα και δυο wingers θα ειναι τουμπανο...Μεγαλες μερες ερχονται στο Τορινο...
Nemesakos
QUOTE (pk13 @ May 25 2016, 22:26 ) *
Η Γιουβε παει να κανει δυο μεγαλες και εξυπνες κινησεις...Να φερει Ντανι Αλβες(σπαει το συμβολαιο του με Μπαρτσα και παει Γιουβε)και Μασερανο(εχει ηδη ερθει σε προφορικη συμφωνια)...Αν ολοκληρωθουν αυτες οι κινησεις δυναμωνει η Γιουβε σε θεσεις που πονα....Αν δεν πουλησει καποιον βασικο,καταφερει να μεινει ο Μορατα και παρει ενα κεντρικο μεσο ακομα και δυο wingers θα ειναι τουμπανο...Μεγαλες μερες ερχονται στο Τορινο...


Ο Πογκμπα λογικά πρέπει ήδη να θεωρείται παίκτης της Σιτι...
pk13
QUOTE(Nemesakos @ May 25 2016, 20:32 ) *
Ο Πογκμπα λογικά πρέπει ήδη να θεωρείται παίκτης της Σιτι...


Σιγουρα πριν το Euro δεν φευγει...Ηδη η Γιουβε ζητα 110+μυρια για να τον δωσει...Περσυ αρνηθηκε 90μυρια της Τσελσι,οποτε δεν θα τον δωσει τοσο ευκολα...
Αν κανει καλο Euro ο Πογκμπα και μπουν στο παιχνιδι Ρεαλ,Μπαρτσα,Μαντσεστερ Γιουναιτεντ θα ζητησει η Γιουβε γυρω στα 130+μυρια συμφωνα με τον Μαροτα...
Εγω δεν αποκλειω να μεινει,το θεωρω αρκετα πιθανο...Στη Γιουβε πιστευουν πολυ στην ομοιογενια...Καλα τα 100+μυρια,με τα οποια μπορεις να παρεις 2-3 world class παικτες,αλλα θεωρουν πως με αυτον τον κορμο συν καποιες καλες προσθηκες μπορουν να διεκδικησουν συντομα το champions league...
Dwyane ''the flash'' Wade
Μεγάλες κινήσεις και οι δύο αν γίνουν. Φέρνεις έτοιμους παίκτες σε καίριες θέσεις και πρωταθλητές στη νοοτροπία. Ο Πογκμπά πιστεύω θα μείνει για τον λόγο που ανέφερε παραπάνω το παλικάρι. Άσε που ο μικρός Ανιέλι δείχνει να ενδιαφέρεται πολύ για την Ευρώπη οπότε αν πουλάς παίκτες συνέχεια κορμό δεν φτιάχνεις. Βασική προυπόθεση για μένα θα ήταν να μείνει ο Μοράτα. Μάτζουκιτς να φύγει από χτες. Αν μπορούσαμε να πάρουμε Καβάνι θα είμασταν τούμπανοι.
pk13
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ May 26 2016, 10:03 ) *
Μεγάλες κινήσεις και οι δύο αν γίνουν. Φέρνεις έτοιμους παίκτες σε καίριες θέσεις και πρωταθλητές στη νοοτροπία. Ο Πογκμπά πιστεύω θα μείνει για τον λόγο που ανέφερε παραπάνω το παλικάρι. Άσε που ο μικρός Ανιέλι δείχνει να ενδιαφέρεται πολύ για την Ευρώπη οπότε αν πουλάς παίκτες συνέχεια κορμό δεν φτιάχνεις. Βασική προυπόθεση για μένα θα ήταν να μείνει ο Μοράτα. Μάτζουκιτς να φύγει από χτες. Αν μπορούσαμε να πάρουμε Καβάνι θα είμασταν τούμπανοι.


Ο Μορατα κατα 95% φευγει...Θα τον παρει πισω η Ρεαλ για 30μυρια και θα τον δωσει 60μυρια στην Αρσεναλ...Δεν νομιζω δυστυχως πως μπορει η Γιουβε να το παλεψει ιδιαιτερα....Ο Μορατα δεν ειναι και παικτης που παθιαζεται για την φανελα οποτε οπου βρει καλυτερες προοπτικες θα παει....
Ο Μαντζουκιτς ειναι 50-50 να φυγει ή να μεινει...Αν ερθει καμια καλη προταση εφυγε,αν δεν μαλλον θα ξεμεινει για τριτος....
Για κεντρικο μεσο ψαχνομαστε ή για Γκομες της Βαλενθια(υπαρχει μεγαλο χασμα στο οικονομικο) ή για Πιανιτζ(δινουμε 25μυρια + τον Τζατζα)....
Οποτε για την επιθεση μαλλον θα παμε για 1 βαρβατο φορ...Ακουγονται εντονα οι Καβανι(και εμενα θα μου αρεσε),Μπατσουαγι(της Μαρσειγ που εκανε σουπερ χρονια φετος)....
Μαλλον θα μεινει και ο Μπεραρντι.....
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(pk13 @ May 26 2016, 12:40 ) *
Ο Μορατα κατα 95% φευγει...Θα τον παρει πισω η Ρεαλ για 30μυρια και θα τον δωσει 60μυρια στην Αρσεναλ...Δεν νομιζω δυστυχως πως μπορει η Γιουβε να το παλεψει ιδιαιτερα....Ο Μορατα δεν ειναι και παικτης που παθιαζεται για την φανελα οποτε οπου βρει καλυτερες προοπτικες θα παει....
Ο Μαντζουκιτς ειναι 50-50 να φυγει ή να μεινει...Αν ερθει καμια καλη προταση εφυγε,αν δεν μαλλον θα ξεμεινει για τριτος....
Για κεντρικο μεσο ψαχνομαστε ή για Γκομες της Βαλενθια(υπαρχει μεγαλο χασμα στο οικονομικο) ή για Πιανιτζ(δινουμε 25μυρια + τον Τζατζα)....
Οποτε για την επιθεση μαλλον θα παμε για 1 βαρβατο φορ...Ακουγονται εντονα οι Καβανι(και εμενα θα μου αρεσε),Μπατσουαγι(της Μαρσειγ που εκανε σουπερ χρονια φετος)....
Μαλλον θα μεινει και ο Μπεραρντι.....


Ο Μορατα εχει πει πως δεν θέλει να πάει στη Ρεάλ. όσο για την προοπτική δεν νομίζω πως η Άρσεναλ έχει μεγαλύτερη απο τη Γιούβε, μη τρελαθούμε κιόλας. Ούτεν σαν φανέλα την πλησιάζει. Άσε που στο Τορίνο μια χαρά φαίνεται να περνάει.
pk13
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ May 26 2016, 11:05 ) *
Ο Μορατα εχει πει πως δεν θέλει να πάει στη Ρεάλ. όσο για την προοπτική δεν νομίζω πως η Άρσεναλ έχει μεγαλύτερη απο τη Γιούβε, μη τρελαθούμε κιόλας. Ούτεν σαν φανέλα την πλησιάζει. Άσε που στο Τορίνο μια χαρά φαίνεται να περνάει.


Σιγουρα η φανελα της Γιουβε ειναι πιο βαρια,απλα η Πρεμιερ Λιγκ ως πρωταθλημα ειναι ανωτερο απο την Σερια και αυτο μετραει πολυ στο μυαλο των παικτων,ασε που ο Μορατα παιρνει μισθο ετησιο γυρω στα 3 μυρια απο την Γιουβε οποτε αν του δωσει καποια αγγλικη 6 το χρονο δεν νομιζω να το πολυσκεφτει...
Παντως θα συζητησουν Γιουβε-Ρεαλ μετα τον τελικο του Τσαμπιονς για τον παικτη..Αν δωσει η Γιουβε καμια 20μυρια ακομα μπορει να κλεισει θετικα το θεμα...
Ειναι παντως απαραιτητος για τη Γιουβε ο Μορατα...Αν βρει και μια σταθεροτητα στο παιχνιδι του και δεν εχει μεγαλες μεταπτωσεις θα παει πολυ ψηλα...
T.W.Is.M.
Μπαινει γκολ οφσαιντ απο ομαδα που δε συμπαθω και το χαιρομαι!
Σου αξιζει ομως ρε Σιμεονε. Οπως θα σου αξιζαν να σου κανουν καθυστερησεις απο το 60'!
T.W.Is.M.
Ας με διορθωσει/συμπληρωσει καποιος αν κανω λαθος, αλλα νομιζω οτι ο Ζινταν πετυχε κατι μοναδικο σημερα.
Κερδισε το Τσαμπιονς Λιγκ και ως παιχτης και ως προπονητης με την ιδια ομαδα, η οποια προερχεται απο αλλη χωρα απ τη δικια του! Με ενα προχειρο ψαξιμο σε οσα ξερω και μπορουσα να θυμηθω και ο Αντσελοτι εχει κερδισει το κυπελλο και ως παιχτης και ως προπονητης με την ιδια ομαδα(Μιλαν), αλλα το πηρε με ομαδα της χωρας του.
jasonick
Κρόιφ;
pk13
Καλα να παθει ο Σιμεονε..Πολυ το χαρηκα..Πως δεν βγηκε να κατηγορησει την Ρεαλ οτι κλειστηκε στην αμυνα? tongue.gif tongue.gif

Στα του ματς κακη η Ρεαλ...Μετρια η Ατλετικο...Αυτη η Ρεαλ ειναι ισως μια απο τις χειροτερες ομαδες που πηραν το Τσ.Λιγκ...Απο την αρχη της χρονιας δεν την ειδα να κανει ενα πραγματικα καλο ματς παντα στο ρελαντι επαιζε...Τεσπα αυτα περιτευουν,το πηρε και αυτο θα μεινει στην ιστορια,τα υπολοιπα θα ξεχαστουν...Τα 11 πλεον ειναι παρα πολλα αρχιζει και ξεφευγει η διαφορα απο τις αλλες ομαδες....

Ο Ομπλακ παιζει να ειναι χειροτερος τερματοφυλακας σε πεναλτυ που εχω δει σε τελικο...Στα τρια δεν επεσε καν και στα 2 αργησε να πεσει...Μιλαμε για πολυ γελιο...Τερμα ατσουμπαλος στα πεναλτι..

Ο Ζινταν μου βγαζει μια απιστευτη συμπαθεια μονο και μονο για οσα τον εχω δει να κανει σαν παικτη....
G-arenas
κριμα για την ατλετικο που το εχασε παλι παλι απο την μισητη ρεαλ. γκολ offside οι φιλοβασιλικοι και τραγικο ποδοσφαιρο πλην του bale... η ατλετικο με πολυ μετριο ροστερ εφτασε παλι πολυ κοντα στην πηγη αλλα δεν ηπιε νερο και παλι. κριμα γιατι επαιξε με τους καλυτερους για να φτασει εως εδω ενω η ρεαλ επαιξε με ποιο ευκολους αντιπαλους και ουτε αξιζε στον τελικο να το παρει παλι αυτη.

ο ομπλακ ειναι τερματοφυλακαρα και εχει κανει απιστευτες αποκρουσεις και στον τελικο και στα προηγουμενα ματς και ηταν μετα τον γκριζμαν ο καλυτερος παικτης της ατλετικο στην διοργανωση! αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι εκανε χθες στα πεναλντι! ο τυπος εφαγε 5 πεναλντι απο την ιδια μερια και στα 4 απο αυτα δεν κουνηθηκε καν! mellow.gif
pk13
QUOTE(G-arenas @ May 29 2016, 09:43 ) *
κριμα για την ατλετικο που το εχασε παλι παλι απο την μισητη ρεαλ. γκολ offside οι φιλοβασιλικοι και τραγικο ποδοσφαιρο πλην του bale... η ατλετικο με πολυ μετριο ροστερ εφτασε παλι πολυ κοντα στην πηγη αλλα δεν ηπιε νερο και παλι. κριμα γιατι επαιξε με τους καλυτερους για να φτασει εως εδω ενω η ρεαλ επαιξε με ποιο ευκολους αντιπαλους και ουτε αξιζε στον τελικο να το παρει παλι αυτη.

ο ομπλακ ειναι τερματοφυλακαρα και εχει κανει απιστευτες αποκρουσεις και στον τελικο και στα προηγουμενα ματς και ηταν μετα τον γκριζμαν ο καλυτερος παικτης της ατλετικο στην διοργανωση! αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι εκανε χθες στα πεναλντι! ο τυπος εφαγε 5 πεναλντι απο την ιδια μερια και στα 4 απο αυτα δεν κουνηθηκε καν! mellow.gif


https://www.youtube.com/watch?v=s9Z3HDEx9Wk

Και στα πεναλτι που πηγε με την Αιτχοφεν η Ατλετικο παλι το ιδιο πραγμα εκανε...Τραγικες βουτιες....Και σε δυο εμεινε ορθιος...
Πραγματικα γελιοποιηθηκε χθες...Ας επεφτε για τα ματια του κοσμου...
SteveNashidis
Θα εστιάσω στον προπονητή της Ρεάλ και όχι στους παίκτες γιατί με Ράφα στον πάγκο και παρόμοια απόδοση οι ντίβες της ομάδας η Ατλέτικο θα είχε σηκώσει κούπα. Με το που άλλαξε προπονητική ηγεσία η ομάδα ,άλλαξε η νοοτροπία, συσπείρωσε τους παίκτες και έβαλε πιτσιρίκια να τρέχουν γιαυτό και έκανε 2 ήττες μόνο ( με ατλέτικο στο πρωτάθλημα και Βόλσμπουργκ στο Τσουλου)

Για τα χθεσινό ματς τώρα. Πολλοί κακοί μπροστά και οι τρεις , με διάφορες θετικές εκλάμψεις ο Bale . Η ομάδα κρατήθηκε από το πάθος του κέντρου με τους Κρος , Μόντριτς να ξεχωρίζουν σχεδόν αλάνθαστοι, ενώ στα μετόπισθεν η ομάδα πετούσε. Το παιχνίδι θα χανόταν γιατί τραυματίστηκε το μηχανάκι του Ζιντάν, ο Καρβαχάλ και μπήκε ο Μαζουακού της Ρεάλ , ο Ντανίλο. Περιττό να πω ότι ο Καράσκο ανέβασε μετοχές από τη χθεσινή εμφάνιση μόνο και μόνο γιατί πέρασε τη μισή Ρεάλ 3-4 φορές. Ο Τόρρες δεν βοήθησε τον Γκριζμαν καθώς δεν άνοιξε χώρους και ήταν ακίνδυνος και άφαντος .

Αφού πήγε πέναλντι η υπόθεση , ο Νάβας ήταν σίγουρο ότι θα έβγαινε νικητής, αν και δεν έπιασε κάποιο πένλαντι . Ο Όμπλακ δεν έπεφτε ούτε και αν γινόταν 8 ρίχτερ σεισμός ( μετά λέγαμε για τον Καρνέζη tongue.gif ) και η κούπα ήρθε χάρη στον κακό Ρονάλντο που εκτέλεσε το τελευταίο πέναλντι σωστά. 16 μύρια στοίχισε στην Ατλέτικο ο Όμπλακ. Μήπως να το ξανασκεφτούν; Ο μόνος αχώνευτος αυτής της ομάδας είναι ο Πέπε , ξαναέκανε τα δικά του χθες, το τσεκούρι.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Τwism o Ζιντάν είναι ο πρώτος γάλλος προπονητής που σηκώνει κούπα.
Μουνιόθ(Ρεάλ), Αντσελότι ( Μίλαν) , Πεπ ( Μπαρτσελόνα ) είναι οι προπονητές που σήκωσαν με την ίδια ομάδα ως παίκτες και ως προπονητές την κούπα.
Τραπατόνι ( Μίλαν ως παίκτης /Γιουβέντους ως προπονητής) ,Κρόιφ ( Άγιαξ/Μπαρτσελόνα) , Ράικαρντ ( Άγιαξ,Μίλαν/ Μπαρτσελόνα) είναι οι άλλοι 3 .

ΜVP Ο ΖΙΝΤΑΝ .
Dwyane ''the flash'' Wade
Χρυσάφι πέφτει για τον Πογκούμ. Ήδη η Γιούβε έχει απορρίψει πρόταση 110 εκατομμυρίων της Γιουνάιτεντ και περιμένει και πρόταση από Ρεάλ όπως λένε. Αν πάρεις 130 μύρια τον δίνεις αλλά από την άλλη φτου και από την αρχή πάλι. Αν δεν κρατήσεις τον κορμό σου δεν μπορείς να πάρεις το Τσουλού.
giorgos14
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Jul 21 2016, 08:15 ) *
Χρυσάφι πέφτει για τον Πογκούμ. Ήδη η Γιούβε έχει απορρίψει πρόταση 110 εκατομμυρίων της Γιουνάιτεντ και περιμένει και πρόταση από Ρεάλ όπως λένε. Αν πάρεις 130 μύρια τον δίνεις αλλά από την άλλη φτου και από την αρχή πάλι. Αν δεν κρατήσεις τον κορμό σου δεν μπορείς να πάρεις το Τσουλού.


O,τι ποσό διαβάσεις, αφαίρεσε 20 μύρια που τα παίρνει ο ίδιος ο πογμπά βάσει συμφωνίας. Με 110 μύρια στο χέρι θεωρώ ότι αντικαθιστάς οποιοδήποτε παίκτη. Θεωρώντας ότι η Γιούβε έχει ήδη ένα μπάτζετ 50-60 μυρίων για μεταγραφές τότε έχοντας 170 μύρια διαθέσιμα μπορείς να παρεις 4 παίκτες 11αδας,,,
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(giorgos14 @ Jul 21 2016, 10:26 ) *
O,τι ποσό διαβάσεις, αφαίρεσε 20 μύρια που τα παίρνει ο ίδιος ο πογμπά βάσει συμφωνίας. Με 110 μύρια στο χέρι θεωρώ ότι αντικαθιστάς οποιοδήποτε παίκτη. Θεωρώντας ότι η Γιούβε έχει ήδη ένα μπάτζετ 50-60 μυρίων για μεταγραφές τότε έχοντας 170 μύρια διαθέσιμα μπορείς να παρεις 4 παίκτες 11αδας,,,


Ναι μόνο που το θέμα είναι πως η Γιούβε δεν φαίνεται διατεθειμένη να ρίξει χρήμα. Λένε για τους υποψήφιους που θέλει και οι υποθέσεις κολλάνε στο ότι πρέπει να ρίξει 40-50 μύρια έκαστος. Έτσι δεν γίνεται δουλειά όμως.
giorgos14
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Jul 21 2016, 08:41 ) *
Ναι μόνο που το θέμα είναι πως η Γιούβε δεν φαίνεται διατεθειμένη να ρίξει χρήμα. Λένε για τους υποψήφιους που θέλει και οι υποθέσεις κολλάνε στο ότι πρέπει να ρίξει 40-50 μύρια έκαστος. Έτσι δεν γίνεται δουλειά όμως.


Αν δώσουν 94 εκατομμύρια για Ιγκουαίν είστε άξιοι της μοίρας σας. Αν τα λεφτά του Πογκμπά είχαν μοιραστεί σε έναν αξιόλογο αμυντικό χαφ, σε εναν δημιουργικό χαφ ή σε ένα νεότερο παίκτη στη θέση του Εβρά και σε έναν επιθετικό θα θεωρούσα τη Γιούβε από τα φαβορί για να βρεθεί στον τελικό του Τσου-Λου. Αλλά τώρα ξέρω ότι στο πρώτο κρίσιμο ματς που θα παίξει, ο παίκτης που στοίχισε όλο το μπάτζετ θα χάσει το τετ-α-τετ και η Γιούβε θα αποκλειστεί..
pk13
QUOTE(giorgos14 @ Jul 24 2016, 10:03 ) *
Αν δώσουν 94 εκατομμύρια για Ιγκουαίν είστε άξιοι της μοίρας σας. Αν τα λεφτά του Πογκμπά είχαν μοιραστεί σε έναν αξιόλογο αμυντικό χαφ, σε εναν δημιουργικό χαφ ή σε ένα νεότερο παίκτη στη θέση του Εβρά και σε έναν επιθετικό θα θεωρούσα τη Γιούβε από τα φαβορί για να βρεθεί στον τελικό του Τσου-Λου. Αλλά τώρα ξέρω ότι στο πρώτο κρίσιμο ματς που θα παίξει, ο παίκτης που στοίχισε όλο το μπάτζετ θα χάσει το τετ-α-τετ και η Γιούβε θα αποκλειστεί..


Η Γιουβε επρεπε να παρει εναν top class επιθετικο...Αφου οι Σουαρεζ,Αγκουερο,Λεβαντοφσκι,Μπενζεμα δεν πωλουνται πηγε στον Ιγκουαιν που ειναι και ο καλυτερος μετα απο αυτους που ανεφερα...(ισως ειναι καλυτερος και του Μπενζεμα αλλα ασχετο)...Τα λεφτα σιγουρα ειναι παρα πολλα αλλα εδω η Παρι ζητησε 75 μυρια για Καβανι,η Εβερτον 70 για Λουκακου και η Ντορντμουντ 65 για Ομπαμεγιανγκ...Γενικα για να παρεις σεντερ φορ υψηλου επιπεδου πρεπει να τα σκασεις πολυ χοντρα...

Για Πογκμπα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα πωληθει...Θεωρω πιθανο να μεινει...Αν μεινει με ενα κεντρικο χαφ η Γιουβε κλεινει το ροστερ της...Αν φυγει ισως χρειαστει 2 παικτες στο κεντρο...

Πισω απο τον Εβρα υπαρχει ο Σαντρο που ειναι εξαιρετικος..Δεν χρειαζεται αλλο παικτη εκει η Γιουβε...
Dreamerpanos
Εδώ γράφεται ότι η Νάπολι θα αντικαταστήσει τον Ιγκουαίν με τον....Μίλικ...

Καλός,χρυσός,αξιόπιστος σκόρερ αλλά δε μου κολλάει.....
giorgos14
QUOTE(Dreamerpanos @ Jul 25 2016, 10:52 ) *
Εδώ γράφεται ότι η Νάπολι θα αντικαταστήσει τον Ιγκουαίν με τον....Μίλικ...

Καλός,χρυσός,αξιόπιστος σκόρερ αλλά δε μου κολλάει.....


και θα δώσει και 35 μύρια στον άγιαξ λέει. Για τον Πολωνό Σαλπιγγίδη!!! laugh.gif
mixalisgate7
QUOTE(giorgos14 @ Jul 27 2016, 18:19 ) *
και θα δώσει και 35 μύρια στον άγιαξ λέει. Για τον Πολωνό Σαλπιγγίδη!!! laugh.gif


Στην Ιταλία γράφουν για 25 εκατομμύρια και 5 εκατομμύρια μπόνους.
Dwyane ''the flash'' Wade
Η Νάπολι την πάτησε επειδή ήταν απροετοίμαστη στο ενδεχόμενο να τα σκασει η Γιούβε για τη ρήτρα. Δεν το περίμενε με τίποτα επειδή η Γιούβε έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Γι αυτό και οι ειρωνίες του προέδρου όταν ακούγονταν οι φήμες πως ενδιαφέρεται για τον Ιγκουαίν. Οπότε τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου να βρείτε άξιο αντικαταστάτη. Τότε με τον Καβάνι υπήρχε ο Ιγκουαίν. Τώρα...
mixalisgate7
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Jul 28 2016, 12:01 ) *
Η Νάπολι την πάτησε επειδή ήταν απροετοίμαστη στο ενδεχόμενο να τα σκασει η Γιούβε για τη ρήτρα. Δεν το περίμενε με τίποτα επειδή η Γιούβε έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Γι αυτό και οι ειρωνίες του προέδρου όταν ακούγονταν οι φήμες πως ενδιαφέρεται για τον Ιγκουαίν. Οπότε τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου να βρείτε άξιο αντικαταστάτη. Τότε με τον Καβάνι υπήρχε ο Ιγκουαίν. Τώρα...


Δεν ισχύει. Ο Marotta είχε πει στην κλήρωση του πρωταθλήματος οτι δεν θα πλήρωναν την ρήτρα.

QUOTE(gianlucadimarzio.com)
Giuseppe Marotta spoke about Gonzalo Higuain today during the Serie A assembly: "Do you have an official position? I don't have anything to say, there aren't any negotiations ongoing. We do not intend to pay Higuain's release clause and at the moment, there is no negotiations with Napoli. De Laurentiis? If we can't negotiate with them, then we can't do anything about it ...


ΠΗΓΗ
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(mixalisgate7 @ Jul 28 2016, 13:07 ) *
Δεν ισχύει. Ο Marotta είχε πει στην κλήρωση του πρωταθλήματος οτι δεν θα πλήρωναν την ρήτρα.



ΠΗΓΗ


http://www.gazzetta.gr/football/article/95...rei-ton-igoyain

Κι εδώ λέει πως ο Ντε Λαουρέντις δήλωσε πως του το είπε ο Μοράτα ενώ ταυτόχρονα λέει πως δεν συναντήθηκαν ποτέ ενώ υπήρξε συνάντηση. Τεσπα το θέμα είανι πως η Νάπολι έμεινε άδεια και η γιούβε πήρε ότι ήθελε.
SteveNashidis
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Jul 28 2016, 12:01 ) *
Η Νάπολι την πάτησε επειδή ήταν απροετοίμαστη στο ενδεχόμενο να τα σκασει η Γιούβε για τη ρήτρα. Δεν το περίμενε με τίποτα επειδή η Γιούβε έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Γι αυτό και οι ειρωνίες του προέδρου όταν ακούγονταν οι φήμες πως ενδιαφέρεται για τον Ιγκουαίν. Οπότε τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου να βρείτε άξιο αντικαταστάτη. Τότε με τον Καβάνι υπήρχε ο Ιγκουαίν. Τώρα...


Ενταξει με 90 εκατομμυρια οσο και απροετοιμαστο να σε πιασει κάποιος θα βρεις αντικαταστάτες. Κάθεσαι μια μερα σε ένα γραφείο και βρίσκεις καλούς παίκτες και δεν κοιτάς μόνο τους ελεύθερους καθώς έχεις φράγκα να πληρώσεις . Αντί να τα στάξεις στον Μιλικ πάρε Σαλπι που είναι και ελεύθερος laugh.gif

Η γιούβε δεν μπορω να το πιστεψω ότι έκανε τόση μεγάλη μεταγραφική πατάτα. Αλλά δεν βλέπω πως θα βρει τρόπο άλλη ιταλική ομάδα να την κοντράρει.

Για λίβερπουλ θα περιμένω λίγο ακόμα να δω τι παίκτες θα συμπληρώσουν το ρόστερ. Μέχρι στιγμής ο Κλοπ ξέρει τι κάνει και τον εμπιστεύομαι. Σε αντίθεση με τον μυρωδιά ρότζερς που θα καταστρέψει τη Σέλτικ . cool.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(Voyager @ Jul 28 2016, 23:49 ) *
Η γιούβε δεν μπορω να το πιστεψω ότι έκανε τόση μεγάλη μεταγραφική πατάτα. Αλλά δεν βλέπω πως θα βρει τρόπο άλλη ιταλική ομάδα να την κοντράρει.


Κοίτα, το αν έκανε μεταγραφική πατάτα θεωρώ πως είναι σχετικό. Σίγουρα λύνει το επιθετικό πρόβλημα και αντικαθιστά και με το παραπάνω τον Μοράτα. Από την άλλη πλήρωσε τρελή υπεραξία αλλά ποιος δεν πληρώνει υπεραξίες συνέχεια?? Εδώ τα λαγωνικά του Μάντσεστερ σκάνε 110 μύρια για παίκτη που τον άφησαν οι ίδιοι ελεύθερο.
SteveNashidis
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Jul 29 2016, 12:14 ) *
Κοίτα, το αν έκανε μεταγραφική πατάτα θεωρώ πως είναι σχετικό. Σίγουρα λύνει το επιθετικό πρόβλημα και αντικαθιστά και με το παραπάνω τον Μοράτα. Από την άλλη πλήρωσε τρελή υπεραξία αλλά ποιος δεν πληρώνει υπεραξίες συνέχεια?? Εδώ τα λαγωνικά του Μάντσεστερ σκάνε 110 μύρια για παίκτη που τον άφησαν οι ίδιοι ελεύθερο.


Κάθε πληρωμένη υπεραξία για μένα χαρακτηρίζεται ως μεταγραφική πατάτα. Η γιουνάιντεντ έκανε την χαζομάρα που τον άφησε . Αλλά το ότι τον πληρώνει τόσο για να τον πάρει δεν χαρακτηρίζεται ως κακή κίνηση γιατί πλέον ο Πογκμπα είναι από τους κορυφαίους. Τόσα λεφτά είναι αδιανόητο να ξοδεύονται είτε λέγεσαι Πογκμπα είτε Ιγκουαίν.

Ξαναλέω . Τόσους καλούς επιθετούς μπορείς να πάρεις με κάτι λιγότερο από 90 μύρια.
Εγώ θα έπαιρνα Pajet από West Ham και με έναν καλό σέντερ φόρ , όχι τόσο ακριβό θα έκανα παπάδες και ιταλία και ευρώπη.

Αγγλία και Premier League πιστεύω θα γίνει κορυφαίο πρωτάθλημα . Το φαντάζομαι αμφίρροπο , μάχες μέχρι τέλους , ανατροπές στη βαθμολογία και την Άρσεναλ να βγαίνει 4η tongue.gif
pk13
Εφοσον ο Πογκμπα ηθελε να φυγει καλα εκανε η Γιουβε και τον εδωσε...
Θα παρει καθαρα 110 και τον Ραιολα θα τον πληρωσει η Γιουναιτεντ...Μια χαρα ντιλ...
Ηδη η Γιουβε φαινεται πως εχει σχεδον κλεισει τον Ματουιντι για 30 μυρια....Εξαιρετικη κινηση αν γινει...
Γενικα τη βλεπω πολυ ισχυρη την Γιουβε του χρονου...Στα 3-4 φαβορι για το Τσαμπιονς Λιγκ...
Οσο για τη Γιουναιτεντ αν και εχει κανει μεγαλες κινησεις δεν προβλεπω να βρισκει χημεια...
nikolas12
QUOTE(pk13 @ Jul 29 2016, 17:23 ) *
Οσο για τη Γιουναιτεντ αν και εχει κανει μεγαλες κινησεις δεν προβλεπω να βρισκει χημεια...


Θα συμφωνήσω συν ότι έχει προπονητή το Μουρίνιο που η πρώτη χρονιά του σε νέο πάγκο είναι πάντα χρονιά προσαρμογής και θέλει η ομάδα να βρει τα πατήματά της. Το καλοκαίρι της πρώτης, συνήθως διώχνει κόσμο, κάνει μεταγραφές που κουμπώνουν και παρουσιάζει πολύ καλές ομάδες (όσο και αν δεν τον πάω, το παραδέχομαι).
pk13
QUOTE(nikolas12 @ Jul 29 2016, 14:30 ) *
Θα συμφωνήσω συν ότι έχει προπονητή το Μουρίνιο που η πρώτη χρονιά του σε νέο πάγκο είναι πάντα χρονιά προσαρμογής και θέλει η ομάδα να βρει τα πατήματά της. Το καλοκαίρι της πρώτης, συνήθως διώχνει κόσμο, κάνει μεταγραφές που κουμπώνουν και παρουσιάζει πολύ καλές ομάδες (όσο και αν δεν τον πάω, το παραδέχομαι).


Η Γιουναιτεντ πρεπει να απαλλαχθει απο καποιους παικτες βαριδια για να κανει καλα πραγματα στην Ευρωπη απο του χρονου...Ο Μουρινιο θεωρω δεδομενο οτι σε βαθος τριετιας θα παρει εστω μια Πρεμιερ Λιγκ....Ο Ρουνει πρεπει να περασει παγκο ειναι σαν παλαιμαχος...Φετος ο Μουρινιο θα τον γυρισει στο κεντρο...Αστειοτητες...
Επισης δεν καταλαβα γιατι πηραν τον Ιμπρα...Πλεον δεν μπορει να κανει την διαφορα,ειναι ντιβα και στο υψηλο επιπεδο του Τσαμπιονς Λιγκ εχει αποδειχτει πολυ λιγος σε σχεση με το ταλεντο του...Ακατανοητη κινηση η αποκτηση του...Με τοσα εσοδα που εχει η Γιουναιτεντ θα μπορουσε να χτυπησει καλυτερο επιθετικο και νεοτερο...
Dreamerpanos
QUOTE (pk13 @ Jul 29 2016, 18:26 ) *
Η Γιουναιτεντ πρεπει να απαλλαχθει απο καποιους παικτες βαριδια για να κανει καλα πραγματα στην Ευρωπη απο του χρονου...Ο Μουρινιο θεωρω δεδομενο οτι σε βαθος τριετιας θα παρει εστω μια Πρεμιερ Λιγκ....Ο Ρουνει πρεπει να περασει παγκο ειναι σαν παλαιμαχος...Φετος ο Μουρινιο θα τον γυρισει στο κεντρο...Αστειοτητες...
Επισης δεν καταλαβα γιατι πηραν τον Ιμπρα...Πλεον δεν μπορει να κανει την διαφορα,ειναι ντιβα και στο υψηλο επιπεδο του Τσαμπιονς Λιγκ εχει αποδειχτει πολυ λιγος σε σχεση με το ταλεντο του...Ακατανοητη κινηση η αποκτηση του...Με τοσα εσοδα που εχει η Γιουναιτεντ θα μπορουσε να χτυπησει καλυτερο επιθετικο και νεοτερο...



Στο europa που παίζει όμως η Γιουνάιτεντ φέτος θα σαρώσει biggrin.gif
nikolas12
QUOTE(pk13 @ Jul 29 2016, 18:26 ) *
Η Γιουναιτεντ πρεπει να απαλλαχθει απο καποιους παικτες βαριδια για να κανει καλα πραγματα στην Ευρωπη απο του χρονου...Ο Μουρινιο θεωρω δεδομενο οτι σε βαθος τριετιας θα παρει εστω μια Πρεμιερ Λιγκ....Ο Ρουνει πρεπει να περασει παγκο ειναι σαν παλαιμαχος...Φετος ο Μουρινιο θα τον γυρισει στο κεντρο...Αστειοτητες...
Επισης δεν καταλαβα γιατι πηραν τον Ιμπρα...Πλεον δεν μπορει να κανει την διαφορα,ειναι ντιβα και στο υψηλο επιπεδο του Τσαμπιονς Λιγκ εχει αποδειχτει πολυ λιγος σε σχεση με το ταλεντο του...Ακατανοητη κινηση η αποκτηση του...Με τοσα εσοδα που εχει η Γιουναιτεντ θα μπορουσε να χτυπησει καλυτερο επιθετικο και νεοτερο...


Φέτος δύσκολο να απαλλαχθεί, ίσως του χρόνου γίνει σωστή εκκαθάριση. Ο Rooney λογικά θα περάσει πάγκο. Πιστεύω πως ο Zlatan αποκτήθηκε για λόγους μάρκετινγκ, να πουλήσει φανέλες, παρά για πιο ουσιαστικό ρόλο. Αν ήθελε να πάει Αγγλία, έπρεπε να πάει το 2012, να περάσει τα τελευταία του χρόνια σε υψηλό επίπεδο, τώρα που τον Οκτώβρη κλείνει τα 35 στο πιο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα, θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρει. Χρειάζονται νεότερο επιθετικό οπωσδήποτε, δεν το αποκλείω να πάρουν του χρόνου.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.