Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fantasy Eastern Conf
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > BasketForum Games (NBA Fantasy Leagues)
Pages: 1, 2, 3, 4
Pierce
Air Kef
QUOTE(aegeansheed @ Apr 11 2017, 08:28 ) *


24.gif

Σταμάτα μωρή ηττοπάθεια, ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ - αλλά ναι, μαύρη μέρα για το Palm Beach.
spysta
αν ο χοντρελας δεν ηταν τοσο μπουχεσας θα ηταν καμια 120αρα ποντους μπροστα οι Kings.
θα τα χασει και τα 2 επομενα ματς γιατι ειναι ΤΟΣΟ μπουχεσομλκας

με τα ρεστ που θα δουμε (Πολ,Τζορνταν,Ρεντικ) θα εξαρτηθει πολυ κατα ποσο θα ρεσταρει ο Τομας.
ΑΝ γινει αυτο τοτε την τελευταια μερα οι Χομπιστες θα ειναι πρωτοι με μπροσταρηδες Μπατλερ Γιοκιτς Ντιενγκ.
ΑΝ οχι .. το πρωταθλημα θα κριθει κυριολεκτικα στον ποντο.
aegeansheed
QUOTE(spysta @ Apr 11 2017, 16:26 ) *
με τα ρεστ που θα δουμε (Πολ,Τζορνταν,Ρεντικ) θα εξαρτηθει πολυ κατα ποσο θα ρεσταρει ο Τομας.
ΑΝ γινει αυτο τοτε την τελευταια μερα οι Χομπιστες θα ειναι πρωτοι με μπροσταρηδες Μπατλερ Γιοκιτς Ντιενγκ.
ΑΝ οχι .. το πρωταθλημα θα κριθει κυριολεκτικα στον ποντο.

Ρε οι Clippers θέλουν τη νίκη για να κλειδώσουν το 4. Ποιό rest! Μα πόσο βρέχει εκεί πέρα πια??? laugh.gif

Πάμε όμως χωρίς να μας επηρεάσει η σφηνό*&%@! του Σπύρου, στο Στοίχημα και τα προγνωστικά μας για απόψε.

Κουζινάδες:
Ο Cousins δυστυχώς για την αρμάδα του Τεό είναι από χτες επίσημα έξω. Παρόλα αυτά ο Άρης κρατάει τα γούρια και δεν πανηγυρίζει, αλλά δραματοποιεί την κατάσταση. Για γούρι θέλω να πιστεύω... είναι προφανές ότι είναι ένα κόλπο για να ξεγελάσει τους Θεούς.
Ζελές @ ATL: Δεν νομίζω να πάρει ρεστ. Πλέον θα ξεκινάω τα προγνωστικά με βάσει το rest probability! tongue.gif . Οπότε θα κινηθεί στα γνωστά επίπεδα. 25 ας πούμε,
Warren @ SAC: Προς το παρόν το μόνο rest από Suns απόψε έχει ανακοινωθεί για τον Booker και είναι αρκετά σχετικό για τον T.J. μιας και αναμένεται να πάρει μαζί με την Γιούλη από 15-20 σουτ. Έτσι κι αλλιώς το ίδιο θα γίνει και από τους Kings, άμυνες δεν υπάρχει λόγος να δούμε και δεν πρόκειται, οπότε πιστεύω αν παίξει ότι θα κινηθεί στο 45-50.
Σύνολο projection: 70

Μπάτλερς:
Σερβοβούνιο Άλογο @ DAL: Τα outs των Nuggets τα ανακοινώνει πάντα μαζεμένα και νωρίς ο ίδιος ο Malone. Ο Jokic δεν είναι μέσα σε αυτό το γκρουπ, οπότε θα παίξει στο αδιάφορο παιχνίδι με τους Mavs. Δεν υπάρχουν στόχοι για το Denver, οπότε μιας και δεν υπάρχει ιδιαίτερο κίνητρο μπροστά στο home crowd για να δώσουν πίσω κάποιας μορφής ευχαρίστησης, πιστεύω ότι θα πάρει μικρότερο χρόνο απ' ότι συνήθως, όχι πάνω από 30 λεπτά. Το γεγονός αυτό δεν επηρεάζει ιδιαίτερα το floor του Jokic, που θα δώσει έναν minimum 35, αν και δε μπορώ να φανταστώ πολύ πάνω από 42. Θα προβλέψω χαλαρή βραδιά και 37.
Γκώργκη Τζεν @ OKC: Κανείς δεν ξέρει τί θα κάνουν οι Wolves, αλλά παίζουν σπίτι τους στο τελευταίο της χρονιάς και θα δώσουν έστω μια μίνι παράσταση ως βασικοί, λογικά όμως θα παίξουν όλοι. Από Thunder είναι έξω ο Westbrook οπότε βασικά είναι ένα ματς για τους αναπληρωματικούς. Τι θα κάνει ο Dieng είναι ερωτηματικό, αλλά έχει έναν standard production με την παρουσία του καθεαυτή, οπότε υπολογίζω 20-25 περίπου θα πω 22.
Clarkson, Άρη δώσε βάση πώς γράφεται tongue.gif ή απλά σούταρε και το replacement του γιωτόμπαλου, που τους βρίσκεις δεν ξέρω! Παίζει με Pelicans στο Stapless. Ευκαιρία για showtime, ο D'angelo είναι έξω, οπότε είναι καλύ ευκαιρία να τραβήξει ένα περιποιημένο 40άρι-45άρι to please the crowd. Θα ρισκάρω με ένα 42.
Prediction: 100
spysta
QUOTE(aegeansheed @ Apr 11 2017, 19:58 ) *
Ρε οι Clippers θέλουν τη νίκη για να κλειδώσουν το 4. Ποιό rest! Μα πόσο βρέχει εκεί πέρα πια??? laugh.gif

μα τον Αρη τον ευνοει αυτο.
εχει Ρεντικ Τζορνταν

σε οποιαδηποτε περιπτωση ευνοημενος ειναι
+ περισσοτερα ματς
+ Καζινς εξω


βασικα εγω οπως το βλεπω .. ο Καζινς και τα 3 χαμενα ματς στο τελος ηταν ΟΛΟ το ζουμι της υποθεσης τιτλος.
Pierce
Λοιπόν σπαλομπριζόλες

Με σαφέστατες αναφορές στο παρελθόν των χομπιστών


(από το μακρινό 2011)

ή (μ΄) αυτήν, ή επ΄ αυτής.
Μετά έχει Στέφανος Χίος mode on.



ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ ΠΟΤΕ.
ΣΤΑΧΤΕΣ.
O χομπίστας , έδειξε το δρόμο χθές.
rolleyes.gif
aegeansheed
QUOTE(morrison @ Apr 4 2017, 20:24 ) *
Κατά τα άλλα πάμε για το πιο θριλερικό φινάλε της ιστορίας (μαζί με του 2013 ίσως), μακάρι να μπορούσαν να το πάρουν και οι δύο γιατί το αξίζουν (γαμώ τα κλισέ) αλλά θα δούμε μέχρι τελευταία μέρα τι θα γίνει.

Φτάσαμε στο τέλος. ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ. ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ...

Απόψε οι προπονητές έχουν τον πρώτο λόγο.

Tα rest είναι απρόβλεπτα... όπως η οποιαδήποτε πρόβλεψη για σκορ είναι απίθανη.

Θα πάω με τα προς το παρόν δεδομένα, να βγάλω μια σούμα σε Κ.Σ. και να δώσω το Πρωτάθλημα εκεί που θα μου πει η μαγική γυάλα...

Hobbits:
Out: Crabbe

Probable: Clarkson @GS: Πάνω-κατω θα φέρει 27-32. Περίμενα περισσότερα στον προηγούμενο, αλλά ο Walton παίζει και με Νουάμπα και με Ήνις, οπότε θα είναι οριακά στα 30 λεπτά. Θα ρίξω ένα 28άρι. Είμαστε Νουάμπες.
Harden vs MIN: Τελευταίο home game για Ρουκετάδες, δε θα το κάνουν και Άγιος Μάρκος - Ερυθιανή, εξάλλου δεν υπάρχει κίνητρο. Στάνταρ production δεν υπάρχει εδώ παραδόξως, μιας και το rest ειδικά για τον Harden είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μεγάλη διασπορά στο min και το max, θα μπέταρα ότι θα πάμε περισσότερο σε "rest" κατάσταση, λίγα λεπτά και ό,τι κάτσει. Θα δώσω 42.
Jimmys vs BNK: Μια αντίστοιχη κατάσταση κι εδώ, οι Nets τρολάρουν κι επίσημα ξεκουράζοντας 6 παίκτες λέει. Άμα θέλανε τους ξανακερδίζανε λένε, άνετοι, αλλά καθιστοί τώρα. Τρολ κατάσταση γενικότερα και σε αυτό το ματς. Ικανοί είναι οι Bulls να τα κάνουν σούπα και να αναγκαστεί ο Butler να παίξει περισσότερο απ' όσο κανονικά θα χρειαζόταν. Βλέπω πολύ πιθανό αυτό το ενδεχόμενο για κάποιο λόγο. 40-45 εδώ.
Jokic @ OKC: Αν ήμουν ο Malone δε θα τον έβαζα και καθόλου, αλλά δεν υπάρχουν playoffs ενόψει, γιατί να μην πάρει απλά μέρος στο παιχνίδι ένα χαλαρό 25λεπτο, για να βγει και το rotation. Κάτι αντίστοιχο με τον προηγούμενό του δηλαδή 25-35 αναλόγως του χρόνου. Πιο κοντά στο 28.
Dieng @ HOU: Ο απροσδόκητος ήρωας της προηγούμενης μέρας. Δε μου αρέσει το ματσάρισμα με τους ψηλούς του Houston, έχει κάνει 1 καλό, 1 μέτριο και 1 κακό παιχνίδι με σχετικό στο αποτέλεσμα ως παράγοντα τον χρόνο συμμετοχής. Πήρε πολλά λεπτά στον προηγούμενο και δεν έχει νόημα να φορτωθεί απόψε. Η κοινή λογική, αλλά το Thibs δεν καταλαβαίνει και πολλά. Εγώ πιστεύω στο 18-28 με πιο personal επιλογή ένα 22άρι.
Reddick @ SAC: Πρέπει να το πάρουν και ο Reddick θα πυροβολήσει απόψε. 35-40 για μένα. Είναι πολύ σημαντικό να έρθουν πόντοι από αυτόν εδώ απόψε. 35 λέω.
DAJ @ SAC: Στο πριν 20 μέρες ματς έκανε πάρτυ γενικότερα επιθετικά. Οπότε θα είναι και αυτός boost περιμένω. Και για τα δύο ματς να πούμε ότι οι Kings χτυπάνε τα παιχνίδι, οπότε είναι καλή περίπτωση να μείνει αρκετά στο παρκέ. 33-40 προς το 34.
Morris @ ORL: Δεν ασχολούμαι. Θα μείνει πάγκο, μάλλον δε θα παίξει κιόλας. Αν έβαζα σκορ θα έβαζα 15.
Πρόβλεψη Σκορ τελευταίας μέρας: 249

Πρόβλεψη Τελικού Σκορ Χρονιάς : 24.668

Lebrons:
Doubtful: Cousins. Ακόμα δεν έχει βγει κάποια είδηση. Προς το παρόν είναι αμφίβολος, αλλά δεν έχει δηλωθεί out. Οι Pelicans παίζουν στο Portland και δεν έχει βγει κάποια είδηση ότι δεν ταξίδεψε, οπότε υπάρχει η πιθανότητα να αγωνιστεί. Θα δώσω δύο συνολικά σκορ αν παίξει και αν δεν παίξει...

Probable: Paul vs SAC: Πάνω-κάτω ότι γράψαμε και για τους άλλους Φλίππερς, ο CP3 όσο και να παίξει θα είναι στο 45 με 55. Κάτι σε 52 φαντάζομαι.
Cabarrot @ NYK: ευκαιρία για BIG SHOW απέναντι στο κοινό του Madisson, πάντα υπάρχει κάτι μυστηριακά μπασκετικό εκεί που σου βγάζει τον καλύτερο εαυτό. Πιστεύω θα κινηθεί ψηλά γιατί είναι ίσως ο μοναδικός αξιόλογος Sixer που έχει απομείνει και παίζει πάνω από 30 λεπτά. 46-50, πολύ ψηλό ταβάνι, δε διστάζω να φανταστώ και να υπολογίσω 45.
Gordon vs DET: Ευκαιρία για καρφώματα, έρχονται οι Pistons στο Λάντο. Ήδη τους κέρδισαν πριν δύο εβδομάδες και τους έχουν πάρει τον αέρα (γελάμε!). Απρόβλεπτος Gordon, το τελευταίο ματς δε μπορεί να μην είναι χαλαρό για δύο ομάδες χωρίς στόχους, εδώ θα ξεκινήσει πρώτη φορά φέτος ο Stan The Player μάθαμε. 33 με 45. 36 δίνω.
Hassan vs WAS: Νίκη και μόνο νίκη για τους HEAT. Gortat με minutes limit απόψε, Mahimni έξω, ψηλός δεν υπάρχει. Πάρτυ στην επίθεση. Χαλαρό 45-55. Ένα 48άρι για έντιμο goodbye and thank you.
IT vs MIL: Δώρο για τους Celtics, οι Bucks κατεβαίνουν για να χρεώσουν την Εταιρεία τους με τα αεροπορικά και τα μπέργκερς. Όχι καλό για τον Θοδωρή που θα δει τον Thomas να μη ζορίζεται, αφού λογικά δε θα χρειαστεί. Θα δώσει ένα 40-42 πιστεύω με δεδομένο το 25λεπτο.
Turner @ NOP: Κλειδί αυτό το matchup, όπως είχαμε προβλέψει ΣΩΣΤΑ και στο προηγούμενο (κλασσικός φαντασμένος μπετατζής!)τα σουτ είναι δεδομένα για τον Turner, όχι όμως το ballhandling λόγω Σαμπάζ και αυτό του στερεί fantasy stats. Οι συνθήκες είναι καλές όμως και θα κυμανθεί έτσι κι αλλιώς στο 32 με 45. Τον πιστεύω για 36.
Πρόβλεψη Σκορ χωρίς Cousins: 259
Πρόβλεψη Σκορ με Cousins: 302

Πρόβλεψη Τελικού Σκορ Χρονιάς χωρίς Cousins: 24.656
Πρόβλεψη Τελικού Σκορ Χρονιάς χωρίς Cousins: 24.699

Συμπέρασμα: Αν παίξει ο Cousins, Πρωτάθλημα στους Queens Kings. Αν δεν παίξει Χομπίστικη Ανακοίνωση αύριο το πρωί. Συμπέρασμα δεύτερο: το ίδιο είπε και ο Spystas σε μια γραμμή, τί καθόμαστε και παιδευόμαστε τσάμπα! tongue.gif
jasonick
Αν είναι ξύπνιοι απόψε οι σημερινοί μονομάχοι και δεν κάνουν live feeding τότε απαιτώ να σηκώσει το κατσαρόλι ο sheed που με τα τελευταία του post είναι ο da real mvp της λίγκα σας.

Υ.Γ: Όλοι ξέρουμε ότι η πραγματική μάχη γίνεται σήμερα στην Western όπου 3 ομάδες σφάζονται για την 9η θέση (ο 9ος έχει 38,5 διαφορά από τον 11ο). Αν με ρωτήσετε εμένα είναι πιο σημαντικό να τελειώσεις σε μία θεση που έχει μονοψηφίο αριθμό αντί για διψήφιο σε σχέση με ένα πρωτάθλημα. Τουλάχιστον αυτό είναι το ηθικό μπασκετικό δίδαγμα της φετινής χρονιάς που έμαθα εξαιτίας της trible double χρονιάς του RW.
aegeansheed
!!!Breaking news!!!
QUOTE
DeMarcus Cousins - F/C - Pelicans
DeMarcus Cousins (Achilles) will not play against the Blazers on Wednesday.

Οπότε πάμε με το προβάδισμα στους Χομπίστες, αφού η πρόβλεψη έδωσε τελικό +12 χωρίς Cousins.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ-ΧΙΤΣΚΟΚΙΚΟ-ΓΚΡΑΝΚΙΝΙΟΛΙΚΟ-ΧΟΜΠΙΣΤΟΚΟΥΗΝΣΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ

QUOTE(Air Kef @ Apr 5 2017, 14:08 ) *
Και τελευταίο βράδυ, εννοείται LIVE FEED να βλέπουν τα ματς και να μετράνε ασίστ και τάπες και ριμπάουντ.

QUOTE(klow13 @ Apr 5 2017, 16:06 ) *
Ειναι λαικη απαιτηση το live feed τελευταια μερα.

QUOTE(jasonick @ Apr 12 2017, 23:17 ) *
Αν είναι ξύπνιοι απόψε οι σημερινοί μονομάχοι και δεν κάνουν live feeding τότε απαιτώ να σηκώσει το κατσαρόλι ο sheed που με τα τελευταία του post είναι ο da real mvp της λίγκα σας.

ΠΛΗΖ ΝΑΙ, ΠΛΗΖ!!! Ας το λήξουμε ένδοξα ό,τι και να γίνει!!! Να το ζήσουμε όμως!

QUOTE(jasonick @ Apr 12 2017, 23:17 ) *
Υ.Γ: Όλοι ξέρουμε ότι η πραγματική μάχη γίνεται σήμερα στην Western όπου 3 ομάδες σφάζονται για την 9η θέση (ο 9ος έχει 38,5 διαφορά από τον 11ο). Αν με ρωτήσετε εμένα είναι πιο σημαντικό να τελειώσεις σε μία θεση που έχει μονοψηφίο αριθμό αντί για διψήφιο σε σχέση με ένα πρωτάθλημα. Τουλάχιστον αυτό είναι το ηθικό μπασκετικό δίδαγμα της φετινής χρονιάς που έμαθα εξαιτίας της trible double χρονιάς του RW.

Θέλω να βάλω άβαταρ τον Μόουζ (Michael Schur) και να γράψουμε τα ending titles στο topic του NBA MVP! laugh.gif
Pierce
Βάλαμε τα μεγάλα μέσα.


klow13
Touchdown νόμιζα στην αρχή
Θα συντονιστω για live feeding,μακάρι να χουμε λίγο δράμα.
Pierce
Κάνει ΚΑΙ τέτοια ο Τζιμάκος

aegeansheed
QUOTE(klow13 @ Apr 12 2017, 23:52 ) *
Touchdown νόμιζα στην αρχή

Δεν είσαι ο μόνος!

Κλείνουμε όμως άτομα για fantasy league για του χρόνου! Text me! laugh.gif

* Από τον Ντεμάριους άνετα είναι καλύτερος αυτή τη στιγμή. Αλλά να τον έβλεπα με QB τον FitzMagic (πήγα να πω "δω", αλλά δεν προβλέπεται μελλοντικό γεγονός...) τί μπορεί να κάνει! tongue.gif

Να επαναλάβω όμως για ακόμα μία φορά τη λαϊκή απαίτηση λίγο πριν πέσω για ύπνο:
QUOTE(Air Kef @ Apr 5 2017, 14:08 ) *
Και τελευταίο βράδυ, εννοείται LIVE FEED να βλέπουν τα ματς και να μετράνε ασίστ και τάπες και ριμπάουντ.

QUOTE(klow13 @ Apr 5 2017, 16:06 ) *
Ειναι λαικη απαιτηση το live feed τελευταια μερα.

QUOTE(jasonick @ Apr 12 2017, 23:17 ) *
Αν είναι ξύπνιοι απόψε οι σημερινοί μονομάχοι και δεν κάνουν live feeding τότε απαιτώ να σηκώσει το κατσαρόλι ο sheed που με τα τελευταία του post είναι ο da real mvp της λίγκα σας.
Air Kef
MVP ο Σιντ, τι να λέμε τώρα. Άρη παρε με τηλ να ξυπνήσω κατά τις 6 αν κρίνονται ακόμα τα πράγματα. Επίσης αν απαντήσει κάποιος από την 3άδα θα πρέπει να μπει στα φβ του φορουμ, τι να λέμε τώρα, ντάξει.
Pierce
Πάνω κάτω θα ξεκινάει ο Κλάρξον και οι Κλιπεραίοι εκείνη την ώρα , οπότε όλα ανοιχτά θα είναι . ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ.
teopt13
Εδώ είμαι Και εγώ. Κυνηγάμε ανατροπή μεγαλύτερη από αυτή των καβς πέρσυ, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Λίγες ώρες μείνανε, αν τυχόν είναι ντερμπι εδώ θα είμαστε να σχολιάζουμε.
konst
Οι Salamanca Tekillers υποστηρίζουν Queens Kings !!! Teo καλα αποτελέσματα ( παμε ρε luwawu-Warren) καλη επιτυχία ! 41.gif 41.gif 41.gif
Pierce
Δώστε το τηλέφωνο του κυρίου στον αέρα . Είναι ΠΑΣΟΚτζής.

+70.6 ο Θοδωρής, μέσα 2ης από 4 παίκτες
+103.5 εγώ, στο ίδιο διάστημα από άλλους 4.

Μόρις έχεις μπει στην λίστα, να ξες.
spysta
κοιμησου.
(εχεις και δουλεια αυριο)


το πρωταθλημα εχει ξεκαθαρισει απο τη στιγμη που ο Καζινς εχασε τα τελευταια ματς.
teopt13
Συγκινητική προσπάθεια από τους δικούς μου, αλλά χαρντεν -γιοκιτς δεν μας άφησαν κανένα περιθώριο. Συγχαρητήρια λοιπόν στους πρωταθλητές, εμείς πλέον έχουμε έρθει δεύτεροι με κάθε πιθανό τρόπο. Τέταρτη συνεχόμενη δεύτερη θέση ( η πέμπτη ανάλογα πως το δει κανείς ) , το φετινό όμως πλήγωσε την ομάδα περισσότερο από κάθε άλλη φορά γιατί από την αρχή το πιστεύαμε πολύ. Στόχος για του χρόνου να μην έρθω δεύτερος, καλύτερα τελευταίος για να σπάσει η κατάρα.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν και στις δύο λιγκες, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.
Pierce
Ρε, λες να διάβασαν το τουίτ και οι 3; blink.gif

Θοδωρή, επειδή και εγώ έχω βγεί 2ος με κάθε πιθανό και απίιθανο τρόπο, αν δεν βγεί η χοντρή μην προδικάζεις. Έχω ποστάρει και τόσο Ιωαννίδη εδώ μέσα... smiley.gif


(24663) +224 οι Χομπίστες με Κλάρξον και Τζόρνταν Ρέντικ να μένουν .
(24570) +173 οι Λάνιστερς με Πόλ και Τέρνερ να μένουν.



@Spysta

Είμαι σε άδεια από σήμερα, ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ. ( κάνω microsleeps αλά Batman)
Pierce



6 χρόνια ήταν πολλά έχω να δηλώσω. Είχα αρχίσει όντως να πιστεύω ότι έχουμε Ιωαννίδειο σύνδρομο με τις 2ο-3ες θέσεις.
Ήρθε όμως ένας Jokic μαζί με τους άλλους καβαλάρηδες να υπενθυμίσουν τη πηγή του Χομπισμού. Με το που έμπαιναν στο γήπεδο, το παρκέ γινόταν αυτοί και αυτοί το παρκέ. They were one with the Force, the Force is with them.

Ήταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Και ντροπή μου πους τους αμφισβήτησα. Φτάσαμε τον Κυριάκο σε κατακτήσεις με το φετινό, θα ακολουθήσει η σούμα της βαθμολογίας και κάποια στιγμή ελπίζω στον απολογισμό. Θοδωρή, it was a great duel!


Cocktails fore everyone

Pierce
Τελική βαθμολογία για την σεζόν 2016-2017


1. Palm Beach Hobbistes
24783.4 Pierce ↑3

2. Queens Kings
24630.8 teopt13-1908 -

3. Moulin Rouge Islanders
23698.6 Kef New Entry

4. Yards After Catch
23241.7 Aegeansheed↑1

5. Northern Cojones
22757.6 Kojito ↑3

6. bRose before Hawes
22650.7 Tobias Funke ↓5

7. The Kopanoi
22518.9 Jorge ↑6

8. Sons of Anakin
22103.5 Rchos -

9. Flop City
21965.9 BforBasketball New Entry

10. Manhattan Webslingers
21900.5 Knickerbroker ↓3

11. The Axe Murderer
21798.4 Morrison ↓2

12. Dallas WhiteNiggaz
21695.9 Gravedigger ↓1

13. B-Easy Beards
21516.9 Duncan21 ↓3

14. NextGen Amfidexioi
21382.7 Klow13↓11

15. High Voltage
21214.9 Thrylos ↓1


Νικητές ανά χρονιά
2007-2008: Pierce
2008-2009: Gravedigger
2009-2010: Gravedigger
2010-2011: Pierce
2011-2012: Rchos
2012-2013: Gravedigger
2013-2014: Sacarame
2014-2015: Morrison
2015-2016: Tobias Funke
2016-2017: Pierce


Για τα καλά Stats, έχουμε τον Αντώνη.
spysta
ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛΑΡΑ
icon_joy.gif icon_joy.gif


--->ΠΟΥ ειναι ο spysta στην λιστα ???
να γινουν 2 οι λιστες παρακαλω απο το 2015-16!!! tongue.gif
klow13
Με ενημερωνουν απο το κοντρολ οτι αν δεν επαιζαν jokic-harden θα νικαγε ο αρης με μισο ποντο.
Σε ενα τετοιο φιναλε προσβλεπαμε,καλυτερο και απο εκλογες 2000 θα ηταν.
Εν πασει περιπτωσει,πολλα συγχαρητηρια στον πρωταθλητη,πραγματικα τρομακτικη η big 4 που εφτιαξε.Αφου χανεται το mvp,ας σηκωσει και τιποτα το μουσι.
Μπραβο και σε τεο εννοειται για τη σκληρη μαχη.Copy paste απο περσι,ουτε μια μετρια-κακη χρονια,παντα contender.Απιστευτο αυτο με τη 2η θεση,δεν νομιζω να χει ξαναγινει σε αλλη κλειστη λιγκα 5 σερι φορες.Εγω τον ειχα παρει τηλεφωνο να του πω χαιρεκακα τα νεα για τραυματισμο πολ,περιμενα καπου εκει να τελειωσει η υποθεση κουπα αλλα το παλεψε ως εκει που δεν παει.Και ενω φαινοταν οτι ειχε εξημερωσει τον καζινς,τον πουλησε στο χειροτερο σημειο.Οχι,για να μη ξανασυγκρινεις πρωτογυριτες με βασει το avg score τους αλλη φορα(μαζι σου ημουν,ετερον εκατερον).
Μπραβο σε ολους για την προσπαθεια και σε sheed που κρατησε τη φαση ζωντανη.
Οσον αφορα τους αμφιδεξιους τελειωμο δεν ειχε ο φετινος εφιαλτης.Πολλοι τραυματισμοι,κακα τρειντ και πολλοι,παρα πολλοι στη μαυρη λιστα.Μονο με jrue,hassan και LIN θα επιδιωxθει εκ νεου συνεργασια.
Αντε και του χρονου,μπαινουμε σε mood ροκετς-λεμπρον τωρα(4-1 με okc,ξεκουραστα).



Tα χαιρετισματα μου στον ξεχασμενο παικταρα της διπλανης λιγκας.Μαρκ γκαλο περσι,τζαμπαρι λιν φετος.Δεν πειραζει,εναν westbrook μακρια απο τον περιπατο ησουν.
Air Kef
ΕΤΣΙ, κούπα στο ΠΑΛΜ ΜΠΙΤΣ τελικά, μπράβο στον δάσκαλο, μπορούμε να πούμε ότι "η σχολή Χομπιστών έκανε ένα άτυπο 1-3". banana.gif

Άξιοι και οι 2 για το live feed, άξιος κι ο Σιντ που το "κράτησε αληθινό", μπράβο σε όλους, πολυ καλή σεζόν.

Περιμένω να δω πως γίνονται σωστά review της σεζόν για να κάνω κι εγώ μία.
aegeansheed
QUOTE(Air Kef @ Apr 13 2017, 17:29 ) *
Περιμένω να δω πως γίνονται σωστά review της σεζόν για να κάνω κι εγώ μία.

Το Ευαγγέλιο του Μώρισον
Έκδοση 2014-15
Tόμος Α' "Τα άπαντα"
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=708742

Είναι και το τεστ: αν το διαβάσεις όλο, χωρίς να σηκωθείς για τσιγάρο/τουαλέτα/διάλειμμα από το πήξιμο. Τότε έχεις νικήσει, οπότε... μπορείς να γράψεις και το δικό σου πια! laugh.gif

Έχει γράψει και ο Στέλιος ένα αντίστοιχα δυνατό, αλλά πιο "baby" όμως, στην καλή τη χρονιά του.

Για καβλαντοreport παραπέμπω σε earlyΣΠΥΣΤΑ, πλέον έχει αντικατασταθεί το τσελεμπριτοΚΑΛΟΣ-ΜΕΣΑΙΟΣ-ΣΟΥΠΕΡΣΤΑΡ με πιο mature να πώ? παραπονιάρικα μοτίβα.

Χιουμοριστικό/κεραυνός εν τη ερήμω ταυτόχρονα σε Tobias, κλπ...
Knickerbocker
Καλημερα!

Συγχαρητήρια στους πρωταθλητές,ηταν ενα χιτσκοκικο γκρανγκινιολικο φιναλε.Η ομαδα μου κινήθηκε χαμηλά οπως και το front office.

Ps:Παιζει να ειναι και 5 οι φορές που προσπάθησα να ποστάρω σε break της δουλειας και αυτο το up not authorized κλπ με έκοψε.διαβημα στο it!
sacarame
QUOTE(aegeansheed @ Apr 13 2017, 17:36 ) *
Το Ευαγγέλιο του Μώρισον
Έκδοση 2014-15
Tόμος Α' "Τα άπαντα"
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=708742

Είναι και το τεστ: αν το διαβάσεις όλο, χωρίς να σηκωθείς για τσιγάρο/τουαλέτα/διάλειμμα από το πήξιμο. Τότε έχεις νικήσει, οπότε... μπορείς να γράψεις και το δικό σου πια! laugh.gif

Έχει γράψει και ο Στέλιος ένα αντίστοιχα δυνατό, αλλά πιο "baby" όμως, στην καλή τη χρονιά του.


Εδώ το review το σέξυ και πρόστυχο. Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα....

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=661872

Ήταν baby αυτό το σεντόνι;; ΗΤΑΝ ΜΑΚΕΤΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ;;; smiley.gif
aegeansheed
8 pg dn < 15 pg dn ...

15 PAGE DOWN ΦΙΛΕ!!!! ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟ!
OH.MY.GOD. ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.