Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ Β' ΟΜΙΛΟΣ 2014-15
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
tas13
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1 (αλλο ενα πολυ δυσκολο παιχνιδι απεναντι στη καλυτερη ομαδα του ομιλου, δυσκολα τα πραγματα, ελπιζω να φανουμε ανταγωνιστικοι σε ενα παιχνιδι που μονο να κερδισουμε εχουμε)

ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2 (καιγονται και οι δυο για διαφορετικους λογους, νομιζω οτι οι φιλοξενουμενοι ειναι καλυτερη ομαδα και θα το παρουν το παιχνιδι)

ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1 (μεγαλο διπλο για τους γηπεδουχους, σε τρομερη κατασταση οι φιλοξενουμενοι, θεωρω ομως οτι οι Αμπελοκηποι εστω και δυσκολα θα επικρατησουν)

ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ 1 (τελικος και για τους δυο, παω με την εδρα)

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 2 (αλλο ενα παιχνιδι που καιγονται και οι δυο, αν οι φιλοξενουμενοι θελουν πλει οφ τετοια παιχνιδια πρεπει να τα περνουν)

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1 (ντερμπι, πολυ αμφιβολο παιχνιδι που πιστευω θα κριθει στις λεπτομερειες, παω με την εδρα)

ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 2 (αν ειναι σοβαροι θα φυγουν με το διπλο οι φιλοξενουμενοι, οχι ομως πολυ ευκολα)
doctor_dru
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 2
Φουριόζος ο Αίολος απ'την πρόκριση στο κύπελλο.Είναι το φαβορί να συνεχίσει το αήττητο απέναντι στους μαχητικούς 3 αστέρες

ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 1
Σημαντικό ματς και για τους 2,πάω με την μίνι έκπληξη και το αίσθημα της επιβίωσης

ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1
Σε πολύ καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι αλλά και οι Αμπελόκηποι έχουν ψυχολογία μετά το διπλό της περασμένης βδομάδας

ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ 2
Ντέρμπι παραμονής

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 2
Επιστροφή στις νίκες για Θεμιστοκλή αν θέλει να μείνει σε τροχιά πλέι οφ

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1
Το ντέρμπι της αγωνιστικής.Ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα

ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 2
Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι
gspara
Το ματς ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΠΡΩΤΕΑΣ θα γινει στο κλειστο του Στρεφη στις 21.45
gspara
QUOTE (gspara @ Feb 12 2015, 15:27 ) *
Το ματς ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΠΡΩΤΕΑΣ θα γινει στο κλειστο του Στρεφη στις 21.45

Αμ δε.........αναβληθηκε διοτι δεν προσηλθε ο 2ος ρεφ και η Εσκα αρνηθηκε να γινει μονο με ενα.

Οριστε φιλε tsiouaoua με ματιασες.......ουτε αυτη την αγωνιστικη ειδα Δεληγιαννη angry_red.gif

Αυτη την φορα βεβαια ισως ηταν καλυτερα και για τις 2 ομαδες που ειχαν σημαντικοτατες απουσιες.........Αθανασοπουλος-Αντωνιαδης-Αρβανιταντωνης(Αμπελοκηποι) και Διαμαντης-Σιαμπανης(Πρωτεας).
gspara
Σε μια λειψη αγωνιστικη,το Κουκακι πετυχε μεγαλη νικη στην Ραφηνα καλυπτωντας μαλιστα και την διαφορα της ηττας του στον 1ο γυρο(-8)!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 – ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 60 – 67
ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 49 – 53
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ – ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ 43 – 52
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ – ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 47 – 71
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ – ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 47 – 61
ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ – ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ (δεν πραγματοποιήθηκε)
ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ (δεν πραγματοποιήθηκε)

ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 60
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 67
ΑΟ Τρεις Αστέρες (Φουσκάκης): Μαστρογιάννης 5 (1), Μπετσάνος 5, Ντίνος 9 (2), Ρηγόπουλος 13 (1), Ξενάκης 8 (1), Παπάνογλου 5 (1), Φατούρος 6, Ελ Καλί 6.
Αίολος (Δημητρίου, Θεοφανίδης): Γλωσσίδης, Θεοχάρης 13, Χάλαρης 15 (3), Σκούρας, Παλουκάκος, Αφαλίδης 6, Σωτηράκης 8 (1), Γιοβάς 13, Μαμουνής 15 (3), Σπυριδάκης 5, Χίνης.

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 47
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 61
Ραφήνα (Γιαννακόπουλος, Στεφανόπουλος): Προκόπης 7 (1), Παπαδρόσος 7 (1), Ροδάκης 2, Συγγούνας 10 (1), Ζαφειρόπουλος 4, Βαμβακας, Χατζής, Σαρακασίδης 3 (1), Υφαντής, Παυλίδης 14.
Κουκάκι (Μπουζούλας): Τσέλιος 4, Ελαστάη, Ρακιντζάκης 4, Κολοτούρος 2, Δελλής 10, Μπούκας 7 (1), Βεζιρτζόγλου 3 (1), Μοσχονάς 13, Καραγιώργης 10, Δολιανίτης 8.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(ΣΕ 17 ΑΓΩΝΕΣ)
1. ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 32*
----------------------------------------------
2. ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 29
3. ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 28*
4. ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 28
5. ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 27*
---------------------------------------------
6. ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 27
7. ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 25
8. ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 24**
9. ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 24
----------------------------------------------
10.ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ 21
-----------------------------------------------
11.ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 21
12.ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 21
13.ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 20
14.ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 17***

* Εχουν ενα αγωνα λιγοτερο
** Εχει τρεις αγωνες λιγοτερους
***Εχει ενα μηδενισμο και ενα αγωνα λιγοτερο

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(18η)
ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ - ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ - ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ
ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ
Swko10
Την τιμητική τους είχαν αυτή την αγωνιστική οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι πήραν το ροζ φύλλο απέναντι στους αντιπάλους τους. Ασταμάτητος ο πρωτοπόρος Αίολος Ταύρου ο οποίος έφυγε με το διπλό απέναντι στους Τρεις Αστέρες ενώ τη νίκη της αγωνιστικής έκανε το Κουκάκι το οποίο πανηγύρισε μεγάλο διπλό απέναντι στον Αργοναύτη, καλύπτωντας παράλληλα και την διαφορά του 1ου γύρου(-8), και ανέβηκε στην 2η θέση. Μέσα στην τριάδα βρίσκεται ο Αχαρνής μετά την επικράτηση του απέναντι στην Ίριδα Πετρούπολης ενώ παραμονεύει από κοντά ο Θεμιστοκλής. Δυο πολύτιμους βαθμούς πήρε ο Χαραυγιακός και συνεχίζει με αισιοδοξιά την μάχη της παραμονής. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/02/2_13.html
pain of salvation
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ – ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 47 – 61 (28-29)

Δεύτερη συνεχόμενη σημαντική εκτός έδρας νίκη...
Από το 2ο ημίχρονο που πρόλαβα,στο 3ο ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε ένα +5.
Ακολουθώντας το πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση,περνούσε η ώρα και η Ραφήνα σκόραρε δύσκολα και κυρίως με βολές,ενώ στην άλλη μεριά δεν ήταν λίγες οι φορές που κλέψαμε μπαλες και τρέξαμε σωστά...
Φτάσαμε προς το τέλος του 4ου όπου αν δεν χάναμε κάποια εύκολα πιστεύω θα φεύγαμε και με μεγαλύτερη διαφορά.

Μας είδα σοβαρούς και διαβασμένους και με πάθος που έχει ανάψει από το Αιγάλεω.
tas13
Για το παιχνιδι μας με τον Αιολο ξεκινησα να γραψω αλλα οι εξελιξεις θα με κανουν να γραψω για αλλο θεμα..
Πριν τεσσερις μηνες περιπου ηρθε ενα παλικαρι στην ομαδα να βοηθησει τον προπονητη και την ομαδα ως βοηθος, χωρις λεφτα και με απιστευτο πραγματικα παθος για το μπασκετ.. Γρηγορα εγινε μελος της οικογενειας μας, ετσι νοιωθουμε ολοι εμεις εκει, και με το παθος του, τη προσωπικοτητα του και το χιουμορ του εδωσε μια ξεχωριστη νοτα στην ομαδα.. Δυστηχως χτες το βραδυ η μοιρα επαιξε ασχημο παιχνιδι και ο φιλος μας δεν ειναι πια μαζι μας..Τις περισσοτερες φορες εξαλλου φευγουν απο κοντα μας οι καλοι.. Δε ξερω ποσο καιρο θα παρει να σταθουμε παλι στα ποδια μας, σιγουρα θα ειναι δυσκολες οι στιγμες.. Σιγουρα πρεπει να γινει συντομα, θα το ηθελε και ο ιδιος..
Καλο ταξιδι Αντρεα μας.. Σε ευχαριστουμε για ολα, εστω και αν ηταν λιγες οι στιγμες που ζησαμε μαζι..
RudyKok
Είναι πάντα άδικο να φεύγει ένα καλό και νέο παιδί. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην πολύ συμπαθή μπασκετική οικογένεια σας. Είμαι σίγουρος πως από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι σας θα έχει και την ψυχή αυτού του παιδιού. Καλή συνέχεια.
Swko10
Ματσάρα στους Θρακομακεδώνες. (Β2 εσκα)

Έχει πάρει φωτιά πλέον το πρωτάθλημα για τις θέσεις που οδηγούν στα play off και για αυτά που εξασφαλίζουν την παραμονή και οι SPORTSOFFICERS για ακόμα μία εβδομάδα είναι εδώ κοντά σας να σας ενημερώσουν με το τι θα συμβεί στα γήπεδα της Β Εσκα. Ο πρωτοπόρος Αίολος θα έχει ακόμα ένα εύκολο βράδυ λογικά, απέναντι στην τελευταία Εκάλη, ενώ νίκη αναμένεται και για το Κουκάκι απέναντι στις Κουκουβάουνες που βρίσκονται στην ενδέκατη θέση. Ο Αργοναύτης των 28 βαθμών, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο θα τεθεί αντιμέτωπος των Θρακομακεδόνων των 27 βαθμών με ένα ματς λιγότερο, στο ματς που ξεχωρίζει αυτήν την εβδομάδα, αφού όποιος κερδίσει δένει το γάιδαρό του για τη συμμετοχή του στα play off. SPORTSOFFICERS

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/02/2_19.html
tas13
ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 2 (μονο στο μπασκετ δεν ειναι το μυαλο μας αυτες τις μερες μετα το τραγικο συμβαν που συνεβη στην ομαδα, ψυχολογικα χαλια και με αρκετα προβληματακια παμε να παιξουμε απεναντι σε μια ομαδα με ψηλους στοχους, θα δωσουμε οτι μπορουμε για οτι καλυτερο)

ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ - ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1 (ανεβασμενοι οι γηπεδουχοι, τελικος καθε παιχνιδι για τους φιλοξενουμενους, παω με την εδρα και τη καλυτερη ομαδα πιστευω)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ - ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 2 (πολυ κρισιμο ματς και για τις δυο ομαδες για διαφορετικους λογους, καλυτερη ομαδα οι φιλοξενουμενοι, πιο γεματη ομαδα, παω μαζι τους)

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1 (σε τροχια πλει οφ μπηκαν για τα καλα παλι οι γηπεδουχοι, δε νομιζω να κανουν γκελα σε ενα τετοιο παιχνιδι, απεναντι σε μια ομαδα που δειχνει οτι δε μπορει)

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1 (ευκολα ή δυσκολα βλεπω επικρατηση των γηπεδουχων)

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 2 (το ντερμπι της αγωνιστικης, εκπληξη μεχρι τωρα οι γηπεδουχοι για μενα καλη και δυνατη ομαδα βεβαια, απεναντισε μια επισης καλη ομαδα με πιο εμπειρα παιδια βεβαια, παιχνιδι που θα κριθει στις λεπτομερειες παω με τον Αργοναυτη καθαρα απο ενστικτο)

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 1 (ευκολα, αν και στο site της Εσκα βλεπω 20-0 απο τωρα)
larry33
QUOTE(tas13 @ Feb 19 2015, 12:29 ) *
ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 2 (μονο στο μπασκετ δεν ειναι το μυαλο μας αυτες τις μερες μετα το τραγικο συμβαν που συνεβη στην ομαδα, ψυχολογικα χαλια και με αρκετα προβληματακια παμε να παιξουμε απεναντι σε μια ομαδα με ψηλους στοχους, θα δωσουμε οτι μπορουμε για οτι καλυτερο)

ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ - ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1 (ανεβασμενοι οι γηπεδουχοι, τελικος καθε παιχνιδι για τους φιλοξενουμενους, παω με την εδρα και τη καλυτερη ομαδα πιστευω)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ - ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 2 (πολυ κρισιμο ματς και για τις δυο ομαδες για διαφορετικους λογους, καλυτερη ομαδα οι φιλοξενουμενοι, πιο γεματη ομαδα, παω μαζι τους)

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1 (σε τροχια πλει οφ μπηκαν για τα καλα παλι οι γηπεδουχοι, δε νομιζω να κανουν γκελα σε ενα τετοιο παιχνιδι, απεναντι σε μια ομαδα που δειχνει οτι δε μπορει)

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1 (ευκολα ή δυσκολα βλεπω επικρατηση των γηπεδουχων)

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 2 (το ντερμπι της αγωνιστικης, εκπληξη μεχρι τωρα οι γηπεδουχοι για μενα καλη και δυνατη ομαδα βεβαια, απεναντισε μια επισης καλη ομαδα με πιο εμπειρα παιδια βεβαια, παιχνιδι που θα κριθει στις λεπτομερειες παω με τον Αργοναυτη καθαρα απο ενστικτο)

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 1 (ευκολα, αν και στο site της Εσκα βλεπω 20-0 απο τωρα)

Η Εκάλη αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.
arianos-3
ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 2 Πιο ομαδα οι φιλοξενουμενοι


ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ - ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1 Παω με την εδρα.τετοια παιχνιδια πρεπει να τα παιρνει στην εδρα του ο πρωτεας


ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ - ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 2 Ανεβασμενοι οι γηπεδουχοι αλλα καλυτερη ομαδα οι φιλοξενουμενοι


ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1 Πιστευω ευκολα


ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1 Ποιοτικα καλυτεροι σε μια δυσκολη εδρα για φιλοξενουμενους


ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 2 Οριακο παιχνιδι.Για να ρεφαρουν την ηττα απ το Κουκακι.


ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 1 ................
RudyKok
ΑΧΑΡΝΗΣ - ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 1
ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ

ΠΡΩΤΕΑΣ - ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
ΣΕ ΕΜΦΑΝΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΔΡΑΣ

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 2
ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΡΥΘΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΑΒΟΛΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ - ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ 1
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΜΠΑΡΑΖ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΝΕΣ 1
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΔΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1
ΛΟΓΩ ΕΔΡΑΣ. Ο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ

ΑΙΟΛΟΣ - ΕΚΑΛΗ 1
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΝΤΩΣ Η ΕΚΑΛΗ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΙΟΛΟ?

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ
pain of salvation
Λογικά δε θα γίνει το ΚΟΥΚΑΚΙ - ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ.
Φιλοξενούνται άστεγοι στο Ρουφ
gspara
Αλλη μια αγωνιστικη με δυνατα ματς και το ενδιαφερον να συγκεντρωνεται κυριως στις 4 θεσεις των πλειοφς.Αμφιρροπα παιχνιδια σε Θρακομακεδονες και Μενιδι.

ΑΧΑΡΝΗΣ - ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 1
Eνδιαφερον και αμφιρροπο ματς.Οι Αστερες ψαχνουν μια μεγαλη νικη σε αυτη την δυσκολη σειρα αγωνων για να συνεχισουν να ελπιζουν για τα πλειοφς.Δεν πιστευω ομως οτι οι Αχαρνης θα χασουν δευτερο σερι εντος και θα ντουμπλαρουν.

ΠΡΩΤΕΑΣ - ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
Καιγεται η Ιριδα.Ο Πρωτεας ομως ειναι ανωτερος και δεν θελει να μπλεξει.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 2
Θα ηθελε μια δευτερη υπερβαση ο Χαραυγιακος,αλλα μαλλον θα πρεπει να περιμενει την επομενη αγωνιστικη στιν Ιριδα που ειναι και κρισιμοτερο.Πρεπει να τα καθαριζουν αυτα τα παιχνιδια οι Αμπελοκηποι γιατι μετα ακολουθει δυσκολος μηνας με καθοριστικα ντερμπυ και αγωνες Πεμπτη-Κυριακη.

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ - ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ 1
Σχεδον τον ξεγραψα τον Θεμιστοκλη για 5αδα μετα την ηττα απο το Κουκακι και την εικονα απογοητευσης.Παρα το εμφατικο περασμα απο τις Κουκου,εξακολουθω να θεωρω οτι πολυ δυσκολα θα πεταξουν καποιον εκτος 5αδας.
Αποψε λογικα δεν θα εχουν προβλημα με τον απογοητευτικο Θωμα.

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ 1
Σε τρομερη κατασταση η παρεα του Κουκακιου,φανταζει αυτη την στιγμη επικρατεστερο φαβορι για την 2η θεση.Επιστροφη στο Ρουφ αποψε για μια ευκολη νικη.

ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1
Το μεγαλο ματς της αγωνιστικης.Καλη και ισορροπημενη ομαδα οι Θρακες που ειναι αηττητοι στην εδρα τους.Η Ραφηνα αν θελει να ρεφαρει πρεπει να ξαναβρει το χερι του ο Σαρακασιδης.

ΑΙΟΛΟΣ - ΕΚΑΛΗ 20-0
doctor_dru
ΑΧΑΡΝΗΣ - ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 1

ΠΡΩΤΕΑΣ - ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 2

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ - ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ 1

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ 1

ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1
filologos
ΑΧΑΡΝΗΣ - ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 1

ΠΡΩΤΕΑΣ - ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 2

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ - ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ 1

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ 1

ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1
His Airness
ΑΧΑΡΝΗΣ - ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 1

ΠΡΩΤΕΑΣ - ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 2

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ - ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ 1

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ 1

ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 2
gspara
ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ-ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 62-58 (14-6,33-29,53-43,62-58).

Με παιχτη-κλειδι στην 4η περιοδο τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ που πετυχε τους 7 απο τους 9 ποντους της ομαδας του,οι Θρακομακεδονες πετυχαν μεγαλη νικη επι της ηρωικης Ραφηνας,η οποια παρα τις απουσιες της παραλιγο να πετυχει μεγαλη ανατροπη σε αυτη την τελευταια περιοδο.

Οι φιλοξενουμενοι παραταχθηκαν χωρις τους δυο ψηλους τους,Ζαφειροπουλο(σταματησε) και Παυλιδη(ασθενεια).
Και οι γηπεδουχοι ομως στερηθηκαν την παρουσια του βασικου τους 3αριου,Κελλη.

ΘΕΟΣ---ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΤΑΣΗΣ---ΣΥΓΓΟΥΝΑΣ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ---ΧΑΝΤΖΗΣ
ΚΑΡΤΑΝΟΣ---ΣΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ
ΦΩΤΗΣ---ΒΑΜΒΑΚΑΣ

Νευρικο και αστοχο ξεκινημα για τις δυο ομαδες.Οι γηπεδουχοι οπως αναμενοταν πηραν τα ριμπαουντ και με τους Αγγελοπουλο-Φωτη προηγηθηκαν 14-6.
Η Ραφηνα αναποφευκτα γυρισε σε ζωνη απο τα τελευταια λεπτα της 1ης περιοδου.

Με τους Συγγουνα-Σαρακασιδη μπροσταρηδες,οι φιλοξενουμενοι ισορροπησαν στην 2η περιοδο,μειωνοντας μεχρι το 30-29 με 3ποντο του πρωτου.

Η Ραφηνα μπηκε φουριοζα στο 2ο ημιχρονο και με σερι 7-0 προσπερασε 33-36,κλεβοντας μπαλες και δινοντας γρηγορο ρυθμο.

Οι Θρακες ομως αντεδρασαν αμεσα.Πιεσαν στην αμυνα και με τους Φωτη-Ταση να ηγουνται επιθετικα,εκαναν ενα μεγαλο σερι 20-4(53-40),καλυπτωντας προσωρινα την διαφορα του πρωτου αγωνα(-12).

Εκει ομως επαθαν μπλακ-αουτ.Η Ραφηνα κρατησε για 8 περιπου λεπτα(29'-37') αποντους τους γηπεδουχους και με τους Προκοπη-Ροδακη εφτασε μεχρι το 58-57 στο 1'19''.
Προηγουμενως ο Καραγιαννιδης κρατησε τους Θρακες μπροστα στο σκορ με 2 μεγαλα καλαθια(55-52,58-54).

Ο Συγγουνας με 1/2 βολες μειωσε 60-58 στα 36'',αλλα στην τελευταια επιθεση αντι να τελειωσει μονος του με διεισδυση,πασαρε σε αντιπαλο.

Με 2/2 βολες ο Καραγιαννιδης στα 3'' εγραψε το τελικο σκορ.

Κορυφαιοι των γηπεδουχων οι Αγγελοπουλος-Φωτης-Καρτανος και καθοριστικος ο Καραγιαννιδης.Πολυ καλη 3η περιοδο ο σουπερ αθλητικος Τασης.

Απο την Ραφηνα μεγαλη και συγκινητικη εμφανιση απο Προκοπη-Συγγουνα που χτυπησαν 40λεπτο.Απο κοντα και ο Σαρακασιδης,ειδικα στο 1ο ημιχρονο.Βοηθησε στην ανατροπη της 4ης περιοδου ο Ροδακης.

Συγχαρητηρια και στις δυο ομαδες για την μεγαλη προσπαθεια και το παθος τους bball.gif bball.gif
Gkos
77.gif 77.gif

Σαν να ημουν εκειsmile.gif

Εισαι τόσο συγκινητικός !
gspara
QUOTE (Gkos @ Feb 20 2015, 00:28 ) *
77.gif 77.gif

Σαν να ημουν εκειsmile.gif

Εισαι τόσο συγκινητικός !

Παιχταρα μου εσυ εισαι συγκινητικος και μοναδικος......................

Θαυμαζω την αξιεπαινη στηριξη και παρουσια των οικογενειων των αθλητων αυτων των κατηγοριων που στερουνται τοσα πολλα και μοχθουν για το αγαπημενο τους αθλημα.
Οπως του παιχταρα των Θρακομακεδονων,Στελιου Καλλη!!!
Χθες δεν αγωνιστηκε λογω προβληματος στο γονατο απο το ματς με τους Αστερες.Ενα παιδι που ξερει πολλα κιλα μπασκετ,αλλα καποιοι τραυματισμοι και διαφοροι αλλοι παραγοντες δεν του επετρεψαν να παιξει σε (πολυ) υψηλοτερο επιπεδο,οπως αρμοζει στο ταλεντο και στο παθος του για το μπασκετ.
Στον χθεσινο αγωνα,αν και ηταν στον παγκο με πολιτικα,μοχθησε το ιδιο με τους συμπαιχτες του,φωναζοντας και εμψυχωνοντας τους.

Ενα αλλο νεαρο παιδι,στο οποιο εχω αναφερθει πολλακις,ειναι ο Βαγγελης Συγγουνας της φιλοξενουμενης Ραφηνας.
Τρομερα προσοντα ο 20χρονος γκαρντ και παιδι χαμηλων τονων,αλλα υψηλου ηθους!!!
Θεωρω οτι ειναι ετοιμος για το αλμα σε Εθνικη κατηγορια!!!!
istorikos@
ο Θεμιστοκλης κερδισε τον Αγ. Θωμα με 7-6 ποντους περιπου δισφορα
istorikos@
QUOTE (istorikos@ @ Feb 20 2015, 09:51 ) *
ο Θεμιστοκλης κερδισε τον Αγ. Θωμα με 6-7 ποντους περιπου δισφορα


Η Ιρις κερδισε εκτος εδρας τον Πρωτεα με 71-70 με καλαθι στην εκπνοη

Αναβληθηκε το Κουκα-Κουκου
istorikos@
18η Αγωνιστική


ΑΧΑΡΝΗΣ - ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 72- 57
ΠΡΩΤΕΑΣ - ΙΡΙΣ ΠΕΤΡ. 70- 71
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 53- 67
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΓ. ΘΩΜΑΣ 63- 57
ΚΟΥΚΑΚΙ - ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ ΑΝΑΒΛ.
ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ 62- 58
ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΥ - ΕΚΑΛΗ 20-0 α.α.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΥ 34(17-0)*
ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ 31 (13-5)
ΑΧΑΡΝΗΣ 30 (12-6)
ΚΟΥΚΑΚΙ 29 (12-5)*
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ 29 (12-5)*

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 29 (11-8)
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 26 (11-4)**
ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 26 (8-10)
ΠΡΩΤΕΑΣ 25 (8-9)*
ΙΡΙΣ ΠΕΤΡ. 23 (5-13)
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 22 (4-14)
ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ 21 (4-13)*
ΑΓ. ΘΩΜΑΣ 21 (3-15)
Η ΕΚΑΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


* Ενα ματς λιγοτερο
** Τρια ματς λιγοτερα
tas13
ΑΧΑΡΝΗΣ - ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 72-57

Μετα απο μια πολυ δυσκολη ψυχολογικα εβδομαδα καταφεραμε και βρηκαμε τα ψυχικα αποθεματα και για 32 λεπτα ειμασταν μεσα στο παιχνιδι..Καλο παιχνιδι σε γενικες γραμμες, που στηριχτηκε πολυ στη δυναμη, εναλλαγες στο σκορ και αν και οχι τοσο ποιοτικο ηταν ενδιαφερον μεχρι της αρχες του τεταρτου δεκαλεπτου..Καπου εκει, δε ξερω αν ετσι επρεπε, εβαλαν το χερακι τους τα δυο γκρι ανθρωπακια, με αστεια φαουλ κατα μας, τεχνικες ποινες και αντιμετωπιση τελειως διαφορετικη σε παρομοιες στιγμες..Δυστηχως δε μας σεβαστηκαν..Καπου εκει εχουμε και εμεις ευθυνη βεβαια καθως παρασυρθηκαμε απο ολο αυτο και αντι να αφοσιωθουμε στο παιχνιδι ασχολουμασταν με αυτους..Δε λεω οτι θα κερδιζαμε, αλλα αφηστε μας τουλαχιστον να παιξουμε..Ειναι τριτο με τεταρτο παιχνιδι που εχουμε τετοια αντιμετωπιση και δε μπορω να το καταλαβω..Μαλλον δε μας σεβονται οσο πρεπει ή δεν εχουμε αλλα πραγματα εμεις..Συνεχιζουμε, ακολουθουν δυο τελικοι που θα κρινουν παρα πολλα για τη σωτηρια που κυνηγαμε..
Gkos
Ο Αίολος πραγματοποιεί μια ονειρική πορεία σε αυτά τα 2/3 της σεζόν που διανύουμε, με τον κόουτς Παναγιώτη Δημητρίου να οδηγεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου την ομάδα του από νίκη σε νίκη. Η ομάδα του Ταύρου παραμένει αήττητη, όχι μόνο στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΣΚΑ Ανδρών αλλά και στο Κύπελλο, με αποκορύφωμα την επιτυχία επί του Τρίτωνα, πρωτοπόρου της Α’ Κατηγορίας.

Ο Παναγιώτης Δημητρίου μίλησε στο eska.gr, την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ, όπου αναφέρθηκε στην πορεία του Αιόλου, το μυστικό της φετινής επιτυχίας, τα περιθώρια βελτίωσης που έχει η ομάδα του και τις προκλήσεις που ακολουθούν.

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη του Παναγιώτη Δημητρίου στο eska.gr:

-Κόουτς αρχικά θα θέλαμε το δικό σου σχόλιο για την εξέλιξη στο φετινό πρωτάθλημα, όσον αφορά τον 2ο όμιλο της Β’ ΕΣΚΑ Ανδρών και την δυναμική του.

Ο φετινός όμιλος της Β’ ΕΣΚΑ σίγουρα είναι λιγότερο ανταγωνιστικός απ’ότι ο αντίστοιχος περσινός, και πιο αποδυναμωμένος όσο αφορά το σύνολο των ομάδων. Έχει καλές ομάδες, αλλά αυτές είναι λιγότερες σε σχέση με πέρυσι. Βέβαια το σύστημα play off που έχει εισάγει η ΕΣΚΑ (και δεν υπάρχει σε άλλες ενώσεις), είναι άριστη κίνηση από πλευράς της, γιατί έτσι κρατά ζωντανό το πρωτάθλημα μέχρι τέλους με αμείωτο ενδιαφέρον, ανεβάζοντας παράλληλα και το επίπεδο, αλλά και το ενδιαφέρον του κόσμου. Π.χ. στο περσινό τελικό μας με τη ΦΕΑ, το γήπεδο ήταν ασφυκτικά γεμάτο, μια διαφήμιση για τα τοπικά πρωταθλήματα.

-Ο Αίολος πραγματοποιεί μια ξέφρενη πορεία στην κούρσα για τον τίτλο. Έχοντας μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, πιστεύεις πως η ομάδα σου μπορεί να διατηρήσει την ίδια αποτελεσματικότητα και να κόψει πρώτη το νήμα;

Η φετινή μας πορεία σίγουρα είναι κάτι που σπάνια γίνεται. Αυτό μας έχει δώσει ένα μεγάλο προβάδισμα στη βαθμολογία, αλλά χωρίς την απαιτούμενη συνέχεια και συγκέντρωση, όλα μπορούν να συμβούν! Έχει ακόμα 9 παιχνίδια κι εμείς είμαστε 4 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο. Τίποτε δεν έχει τελειώσει, γιατί οι ομάδες που μας κυνηγούν είναι κι αυτές αρκετά καλές και υπολογίσιμες. Άλλωστε για μας τώρα αρχίζει ένα δύσκολο σερί 4 παιχνιδιών. Όταν τελειώσει αυτό με καλά αποτελέσματα για μας, τότε ναι, μάλλον θα είμαστε και πρωταθλητές!

-Για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ο Αίολος μετράει ένα εκπληκτικό αήττητο σερί, έχοντας καταφέρει μεταξύ άλλων να αποκλείσει τον πρωτοπόρο της Α’ ΕΣΚΑ, ΑΟ Τρίτων. Υπάρχει μυστικό στην επιτυχία;

Αυτό το αήττητο είναι μια κατάσταση που κάθε φορά σε ανεβάζει, σε κάνει πιο ικανοποιημένο, γιατί βλέπεις τη δουλειά όλων μας, να στέφεται από επιτυχία, αλλά πάντα πρέπει να είσαι εκεί, έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι. Το μυστικό, αν υπάρχει πραγματικά μια πετυχημένη συνταγή, νομίζω ότι διαφέρει από ομάδα σε ομάδα, αλλά σίγουρα κάποια πράγματα είναι αναγκαία να υπάρχουν.

Πρώτα απ’όλα πρέπει να έχει σοβαρή διοίκηση με συγκεκριμένους στόχους, με άριστη συνεργασία μεταξύ αυτής, των προπονητών και των παιχτών! Αυτό το εκπληρώνει στο ακέραιο η διοίκηση του κ. Κακομανώλη.

Κι αυτό γιατί μαζί καθίσαμε και καταλήξαμε τι έφταιξε και πέρυσι δεν ανεβήκαμε, κρατήσαμε τον βασικό κορμό κι απλά ταιριάξαμε τα κομμάτια του παζλ που έλλειπαν. Έτσι αποκτήσαμε βάθος στο πάγκο και γεμίσαμε θέσεις που πραγματικά μας «πόνεσαν» την προηγούμενη χρονιά.

Δεύτερον, η ομάδα κατάφερε να γίνει μια μεγάλη παρέα. Σε αυτές τις κατηγορίες, αν δεν είσαι ενωμένος στα αποδυτήρια και στο γήπεδο μα και έξω από αυτό, δύσκολα πετυχαίνεις. Οι σχέσεις μας είναι άριστες. Εγώ σαν προπονητής τους , πιστεύω πολύ στις διαπροσωπικές σχέσεις και στη σωστή διαχείριση, που είναι άλλωστε το 50% του κοουτσαρίσματος. Άλλωστε κάποιους απ’αυτούς Σπυριδάκης, Γιοβάς, τους έχω από παιδικό!!

Σχεδόν πριν από 15-20 χρόνια στον ΑΝΟΓ και στη Βούλα αντίστοιχα. Έχουμε πάει μαζί στη Β’ Εθνική στον Άλιμο και ξανά στον Πρωτέα Βούλας, όπου ανεβήκαμε 2 χρονιές 2 κατηγορίες. Αυτοί όπως και ο Χάλαρης, που συνεργάζομαι τα 7 τελευταία χρόνια, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, και εγώ γνωρίζω τί πρέπει να τους δώσω ανά πάσα στιγμή.

Τρίτον, η σκληρή προπόνηση και η κοπιαστική δουλειά μέσα στο γήπεδο. Τα παιδιά ανταποκρίνονται 100% πάντα. Δουλέψαμε πολύ και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, αλλά και σε τακτικά κομμάτια, στοχευμένα σε κάθε παίκτη. Αν έχεις τους παραπάνω αθλητές (που ήταν ο βασικός περυσινός κορμός), και φέρεις τον Κλήμη, Θεοχάρη, Βογιατζόγλου, Σωτηριάδη, Αφαλίδη (είναι μικρός και Ταυριώτης και πολύ ελπιδοφόρος ψηλός, όπως και ο Μαμουνής), τότε το επίπεδο της προπόνησης ανεβαίνει σε φανταστικό επίπεδο και ο ανταγωνισμός τους κάνει όλους καλύτερους! Παίκτες και προπονητές!

-Θεωρείς πως για να καταφέρει μια ομάδα να φτάσει σε τόσες πολλές συνεχόμενες νίκες (23), η πνευματική προετοιμασία πριν τους αγώνες είναι το ίδιο σημαντική με την αγωνιστική;

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση αναφέρεται στην καρδιά αλλά και στην εμπειρία αυτών των παικτών. Το θέμα της πνευματικής συγκέντρωσης τους είναι κάτι αυτονόητο-δεδομένο, που οι μεγαλύτεροι το μεταφέρουν στους μικρότερους. Πίστεψέ με όμως δεν κατεβαίνουμε τόσο για το αήττητο ρεκόρ, αλλά για το πρωτάθλημα. Το αήττητο είναι κάτι που απλά συμβαίνει εξαιτίας όλων των παραπάνω.

dimi

-Ανησυχείς για το πως μπορεί να αντιδράσουν οι παίκτες σου στο ενδεχόμενο μιας ήττας; Ή θεωρείς πως υπάρχει ένα σύνολο πολύ δεμένο που είναι έτοιμο να διαχειριστεί ψυχολογικά ακόμη και ένα στραβό αποτέλεσμα;

Ίσως η πιο εύκολη απάντηση από όλες είναι αυτή. Είμαι περήφανος που έχω τέτοιες μονάδες, μα και ανάλογους χαρακτήρες απέναντί μου και δεν ανησυχώ καθόλου. Δύο μεγάλα παιχνίδια που παίξαμε φέτος, το ένα με τη σπουδαία ομάδα του Κουκακίου, που γυρίσαμε ένα παιχνίδι χαμένο -10 πόντους, 2’ πριν το τέλος, αυτοί το πίστεψαν πιο πολύ κι από μένα! Με τον Τρίτωνα δε, πάλι -10 πίσω και εκεί το ξεπέρασαν γρήγορα! Τα παιδιά έχουν αυτό που λέμε μπασκετικό εγωισμό, στο μέγιστο επίπεδο. Βέβαια κάποια στιγμή θα χάσουμε, αλλά αυτό το αντιμετωπίζουμε σαν φυσικό επακόλουθο του παιχνιδιού.

-Μπορείς να μας δώσεις μια γενικότερη εικόνα για την φιλοσοφία που υπάρχει στον Αίολο;

Καταρχήν ο Αίολος είναι ένα ιστορικό σωματείο και δεν του αξίζει εδώ που βρίσκεται. Θα πρέπει να πάει ξανά στις μεγάλες κατηγορίες, εκεί που ανήκει. Αυτός είναι επίπονος και μακροχρόνιος στόχος, αλλά ήδη έχει μπει και προς τα κει βαδίζουμε. Παράλληλα δουλεύουμε και σε επίπεδο Ακαδημιών, άλλωστε ο κ.Κακομανώλης σε πρώτη φάση γι’αυτό συνεργάστηκε μαζί μου, ώστε να αναπτυχθούν και να βγούν παιδιά που θα στελεχώσουν την αντρική ομάδα.

Όσο αφορά τη δική μου προπονητική φιλοσοφία που εφαρμόζω στην ομάδα, είναι να μπορούμε μέσα από πιεστικές άμυνες να καταλήγουμε σε ένα όμορφο επιθετικό παιχνίδι, προσφέροντας ποιοτικό και θεαματικό μπάσκετ. Αυτό το έχουμε καταφέρει, αφού είμαστε πρώτη άμυνα (με μεγάλη διαφορά) και μέχρι το αναβληθέν με τους Αμπελόκηπους, πρώτη επίθεση του πρωταθλήματος!

-Με δεδομένο πως έχετε πετύχει ήδη νίκες κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους και σε δύσκολες έδρες, ενώ παραμένετε αήττητοι, μπορεί να οδηγήσει στο συμπέρασμα πως ο Αίολος έχει πιάσει ταβάνι αγωνιστικά; Ή πιστεύεις πως υπάρχουν ακόμη αρκετά περιθώρια βελτίωσης της ομάδας;

Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε διαφορετικά κι έχει διαφορετικούς παραμέτρους. Αγωνιστικά είναι δύσκολο να πούμε ότι μέχρι εδώ φτάσαμε. Πάντα έχουμε να δώσουμε κάτι καινούργιο ή να αντιμετωπίσουμε μια ιδιαίτερη δυσκολία, που θα βρεθεί μπροστά μας. Μην ξεχνάμε ότι το Μάρτιο θ’αντιμετωπίσουμε και τον Πανερυθραϊκό, που θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μας. ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Β’ Τοπικό, εναντίον Β’ Εθνικής. Προετοιμαζόμαστε για μια αξιοπρεπή εμφάνιση, που αν πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης με τέτοιο αντίπαλο μάλλον θα έχουμε πιάσει και ταβάνι!



-Ακόμη και περιπτώσεις που ο Αίολος αγωνίστηκε με χτυπητές ελλείψεις, είδαμε παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής να μπαίνουν στην μάχη και να αποδίδουν. Είναι θέμα ατομικής ποιότητας ή οφείλεται στον χαρακτήρα που έχει η ομάδα;

Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν πάντα παίζουμε με μία ή δύο ελλείψεις. Το βάθος μας είναι τέτοιο που τις καλύπτουμε εύκολα. Αυτοί οι παίκτες που ανταποκρίνονται τόσο καλά, έχουν μάθει από αυτούς που λείπουν, έχουν το πάθος να διακριθούν και να κερδίσουν μια θέση, αλλά ταυτόχρονα αξίζουν και παραπάνω απ’ότι τους αναλογεί. Τους πιστεύω πολύ και τους το δείχνω.Αυτοί απλά το βγάζουν στο γήπεδο!

-Θα θέλαμε μια εκτίμηση για την συνέχεια της σεζόν, τόσο όσον αφορά τον Αίολο, όσο και για την μάχη που γίνεται στα ψηλά και τα χαμηλά της βαθμολογίας.

Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει, ευελπιστώντας στο πρωτάθλημα. Οσον αφορά τις άλλες ομάδες και τα play off ανόδου, θα γίνει σκληρή μάχη, γιατί έχει καλές και ανταγωνιστικές υποψήφιες γι’αυτές τις θέσεις (2-5). Νομίζω ότι ο Θεμιστοκλής αδικείται από την βαθμολογία του. Έχει πολύ καλό σύνολο και ικανότατο προπονητή. Το Κουκάκι με τις 2 τελευταίες του νίκες, αλλά και με το δεμένο και μαχητικό σύνολο που έχει, θα καταλήξει ψηλά.

Αχαρνής και Θρακομακεδόνες είναι ομάδες που μας δυσκόλεψαν πολύ κι έχουν κι αυτές επίσης μερίδιο στην πεντάδα. Αμπελόκηποι, νεανικός σύλλογος αλλά ταλαιπωρούνται από το γήπεδο, θά’ναι κι αυτοί μέσα στους διεκδικητές. Από κει και πέρα, οι ομάδες στην ουρά έχουν ξεχωρίσει και περιμένουν πόσοι θα πέσουν από τις μεγάλες κατηγορίες, για τον τελικό αριθμό αυτών που θα υποβιβαστούν.

Ο Αίολος έχει ικανούς παίκτες και προπονητή, αλλά να υποθέσουμε πως υπάρχουν και οι ανάλογοι συνεργάτες που συμβάλλουν στην φετινή πορεία;

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου και αληθινό φίλο Γιάννη Θεοφανίδη, που με βοήθησε απίστευτα έως εδώ και του ανήκει ίδιο μερίδιο επιτυχίας. Τον κ. Κακομανώλη για την εμπιστοσύνη και την στήριξή του όλον αυτόν τον καιρό. Τον έφορο κ. Παντελή Χριστοδούλου, την ψυχή του Αιόλου, που επί 40 (!) συναπτά έτη, βρίσκεται στις επάλξεις της ομάδας πιστός στρατιώτης και είναι πάντα εκεί για ό,τι χρειαστούμε! Όλους αυτούς, αλλά και τους παίκτες μου, τους ευχαριστώ ειλικρινά για το ταξίδι το μοναδικό, που μου χάρισαν πέρυσι και φέτος… έως το επόμενο!

http://eska.gr/?p=9710
Swko10
Οι Θρακομακεδώνες απειλούν το αήττητο του Αίολου. (Β2 Εσκα)

Την ώρα που ο Αίολος δείχνει ασταμάτητος εδώ και 18 αγωνιστικές, το μεγάλο ματς είναι πλέον εδώ και ο νικητής δεν δείχνει τόσο ξεκάθαρος όσο μπορεί να έδειχνε λίγες εβδομάδες πιο πριν. Θρακωμακδώνες εναντίον Αίολου το ματς της εβδομάδας και το αήττητο των πρωτοπόρων μπορεί να σπάσει με μία καλή εμφάνιση του δεύτερου της βαθμολογίας. Οι Θρακομακεδόνες αφού λύγισαν και τον Αργοναύτη μία εβδομάδα πιο πριν λοιπό, δείχνουν έτοιμοι για την Ά Εσκα ακόμα και αν αυτό γίνει μέσα από τα play off, ενώ λογικά στον Ταύρο η προετοιμασία για του χρόνου ήδη έχει ξεκινήσει. SPORTSOFFICERS

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/02/2_25.html
RudyKok
ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ - ΠΡΩΤΕΑΣ 1
Αμφίρροπο. Πάω με την έδρα

ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 1
Προβάδισμα λόγω έδρας

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 1
Αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό. Ακολουθούν οι αναβολές και πρέπει να το πάρει. Ο Θεμιστοκλής είναι η απογοήτευση του πρωταθλήματος. Ίσως να αλλάξει κάτι πριν να είναι αργά? Εκτός αν το πήρε απόφαση ότι χάθηκε η χρονιά.

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ 2
Σίγουρα καλύτερο το Κουκάκι

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ - ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΝΕΣ 1
Μεγάλη προσοχή όμως.

ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ - ΑΙΟΛΟΣ 2
Είναι μια πολύ επικίνδυνη έξοδος με μια πολύ καλή ομάδα. Από σήμερα ξεκινάει μια πολύ δύσκολη σειρά αγώνων για τους πρωτοπόρους. Θέλει μεγάλη προσοχή. Το άγχος όμως είναι με τους γηπεδούχους.


ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ
arianos-3
ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ - ΠΡΩΤΕΑΣ 1
Καλυτερη ομαδα


ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 2
Δυσκολο παιχνιδι...παω στο διπλο

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 1
Πιο δουλεμενη ομαδα..στα μειον οτι εχει να παιξει αρκετο καιρο επισημο παιχνιδι..παρολα αυτα τους πιστευω


ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ 2
Καλυτερη ομαδα


ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ - ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΝΕΣ 1
Πιστευω θα ξεσπασει


ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ - ΑΙΟΛΟΣ 2
Δυσκολα ομως




tas13
ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ - ΠΡΩΤΕΑΣ 1 (πολυ κρισιμο παιχνιδι για τη συνεχεια, μετα απο τρεις στο προγραμμα θα ελεγα ηττες ακολουθνου δυο πολυ δυσκολα παιχνιδια που θα παιξουν μεγαλο ρολο για το στοχο μας τη σωτηρια, πολυ δυσκολο παιχνιδι απεναντι σε μια καλη ομαδα που μεχρι την εντος εδρας ηττα ηταν σε καλη φορμα, πιστευω οτι με ολα αυτα που μας συμβαινουν τελευταια αλλα και απο τα παιχνιδια που παιξαμε εχουμε δυναμωσει και θα τα καταφερουμε σημερα)

ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 1 (τελικος και για τους δυο, παω με την εδρα πρεπει να πιασει τοπο και το μεγαλο διπλο της προηγουμενης αγωνιστικης)

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 1 (ντερμπι, παιχνιδι που θα κριθει στις λεπτομερειες, παω με τους γηπεδουχους)

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ 2 (καλυτερη ομαδα οι φιλοξενουμενοι)

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ - ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ 1 (ευκολα ή δυσκολα νικη των γηπεδουχων)

ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ - ΑΙΟΛΟΣ 2 (πολυ καλυτερη ομαδα ο Αιολος, με μεγαλο πλεονεκτημα κατω απο το καλαθι, νομιζω οτι οσο ντερμπι και αν φαινεται δε θα εχουν προβλημα οι φιλοξενουμενοι)
gspara
ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ - ΠΡΩΤΕΑΣ 1
Δεν ξερω αν ειχε τις απουσιες των Διαμαντη-Σιαμπανη με την Ιριδα ο Πρωτεας.Αποψε αν ειναι πληρης πιστευω θα γινει αμφιρροπο ματς.Προβαδισμα στους Αστερες για να σταματησουν το αρνητικο σερι.

ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 2
Μεγαλη μαχη για την επιβιωση η εστω για το μπαραζ.Ο Χαραυγιακος μου φαινεται ενα κλικ καλυτερος.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 1
Το ματς της αγωνιστικης,εστω θεωρητικα, γιατι με τον Θεμιστοκλη δεν ξερουμε τι να περιμενουμε.Θα πονταρω πιο συνετα στους απολαυστικους Αμπελοκηπους του ραγδαια ανερχομενου δασκαλου-κοουτς Γκατιδη αλλα και της ηρεμης δυναμης Αποστολακη.
Ο Θεμιστοκλης δειχνει να σκονταφτει στην διαχειρηση των εντονων προσωπικοτητων αλλα και στην ελλειψη ενος κλασσικου ασσου.Προβλεπω λοιπον ασσο και μαλιστα ξεκαθαρο.....

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ 2
Μεγαλη διαφορα.Το Κουκακι παει τρενο......ο Θωμας μαλλον παραδιδει τα οπλα.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ - ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ 1
Δεν εχει περιθωρια για γκελα.

ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ - ΑΙΟΛΟΣ 2
Ηρθε η ωρα να σπασει η αηττητα εδρα των γηπεδουχων.Το επομενο ματς στο Μενιδι ειναι κρισιμοτερο.

ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 0- 20
doctor_dru
ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ - ΠΡΩΤΕΑΣ 1

ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 1

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 1

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ 2

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ - ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ 1

ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ - ΑΙΟΛΟΣ 2
filologos
ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ - ΠΡΩΤΕΑΣ 1
Καλυτεροι οι γηπεδουχοι.

ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 1
Ματς επιβιωσης.Εδρα.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 1
Ματσαρα και αμφιρροπο.Αν γινει(γιατι βλεπω βρεχει καλα) κλεινω στην εδρα.

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ 2
Σχετικα ευκολα.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ - ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ 1
Εχουν πεσει οι γηπεδουχοι.Εστω οριακα.

ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ - ΑΙΟΛΟΣ 2
Ωραιο ματς επισης αλλα ο Αιολος ειναι φουριοζος.
leonkalf
QUOTE (filologos @ Feb 26 2015, 17:12 ) *
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 1
Ματσαρα και αμφιρροπο.Αν γινει(γιατι βλεπω βρεχει καλα) κλεινω στην εδρα.

Δύσκολο να γίνει λόγω υγρασίας... και πάλι..
Μεγάλο πρόβλημα.. Ούτε προπόνηση δεν μπορούν να κάνουν τα παιδιά εκεί....
filologos
QUOTE (leonkalf @ Feb 26 2015, 16:39 ) *
Δύσκολο να γίνει λόγω υγρασίας... και πάλι..
Μεγάλο πρόβλημα.. Ούτε προπόνηση δεν μπορούν να κάνουν τα παιδιά εκεί....


Γι αυτο το σχολιασα.Δεν γινεται ρε παιδια μ αυτο το γηπεδο πια.Ειναι και πλαστικο που προσωπικα θεωρω οτι πρεπει να καταργηθουν επιτελους τα πλαστικα(ξερω πολλα ζηταω) και εχει ολα αυτα τα προβληματα.Κριμα για τις ομαδες που παιζουν εκει γιατι ουτε προπονηση ουτε αγωνες κανουν, κατι που χαλα τον ρυθμο σε μια ομαδα.
gspara
QUOTE (leonkalf @ Feb 26 2015, 16:39 ) *
Δύσκολο να γίνει λόγω υγρασίας... και πάλι..
Μεγάλο πρόβλημα.. Ούτε προπόνηση δεν μπορούν να κάνουν τα παιδιά εκεί....

Εγω τους το ειπα.....τον Ιουλιο μετα το μπανακι θα πηγαινω με μαγιο και σαγιοναρα να τους στηριξω smilie_schal1.gif

QUOTE (filologos @ Feb 26 2015, 16:12 ) *
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ - ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ 1
Εχουν πεσει οι γηπεδουχοι.Εστω οριακα.

Αρχικα με ψαρωσες ετσι οπως το εγραψες.....υποβιβασθηκε λεω η Ραφηνα και εχω χασει επεισοδια icon_drunk.gif
leonkalf
Το κυριότερο είναι ότι κινδυνεύουν με τραυματισμούς τα παιδιά που προπονούνται εκεί.. Το να γλιστράει έτσι το γήπεδο είναι "θάνατος" ...
Πρέπει να γίνουν ενέργειες (ακόμα και αποχή) να βγει το πλαστικό να μπει παρκέ!


QUOTE (gspara @ Feb 26 2015, 18:04 ) *
Εγω τους το ειπα.....τον Ιουλιο μετα το μπανακι θα πηγαινω με μαγιο και σαγιοναρα να τους στηριξω smilie_schal1.gif

69.gif σωστός!!!!
filologos
QUOTE (gspara @ Feb 26 2015, 17:08 ) *
Εγω τους το ειπα.....τον Ιουλιο μετα το μπανακι θα πηγαινω με μαγιο και σαγιοναρα να τους στηριξω smilie_schal1.gif


Αρχικα με ψαρωσες ετσι οπως το εγραψες.....υποβιβασθηκε λεω η Ραφηνα και εχω χασει επεισοδια icon_drunk.gif


Χαχαχαχ...φυσικα εννοω αγωνιστικα οτι βλεπω μια καμψη.Αν ηξερα κατι τετοιο αλλιως θα το χα αναφερει. αποκαλυπτεται η συμπαθεια σου ,οι Αμπελοκηποι. smiley.gif


leonkalf απ το στομα σου και στου δημαρχου τ αφτι.Εννοειται ο πρωτος λογος ειναι να μην τραυματιστουν τα παιδια που κανουν κατι που αγαπανε και δεν ειναι η κυρια δουλεια τους.Γι αυτο εξαλλου απεχθανομαι το πλαστικο.Αλλιως πεφτεις σε παρκε αλλιως σε πλαστικο.
gspara
QUOTE (filologos @ Feb 26 2015, 17:11 ) *
Χαχαχαχ...φυσικα εννοω αγωνιστικα οτι βλεπω μια καμψη.Αν ηξερα κατι τετοιο αλλιως θα το χα αναφερει. αποκαλυπτεται η συμπαθεια σου ,οι Αμπελοκηποι. smiley.gif

Συμμορφωθηκα ομως και σταματησα να σας ζαλισω για τον Δεληγιαννη.......στις καλυτερες 5αδες ομως στο τελος θα βγαλω το αχτι μου.....

Οχι οτι θελω να επηρεασω,αλλα ας παρουμε ακομα μια γευση απο τον παιχταρα,τωρα που το ξαναθυμηθηκα rolleyes.gif

filologos
QUOTE (gspara @ Feb 26 2015, 18:40 ) *
Συμμορφωθηκα ομως και σταματησα να σας ζαλισω για τον Δεληγιαννη.......στις καλυτερες 5αδες ομως στο τελος θα βγαλω το αχτι μου.....

Οχι οτι θελω να επηρεασω,αλλα ας παρουμε ακομα μια γευση απο τον παιχταρα,τωρα που το ξαναθυμηθηκα rolleyes.gif



Ουτε μανατζερ του να σουν. rolleyes.gif
Swko10
Πρωτεάρα για back to back!

Οι SPORTSOFFICERS βδομάδα με τη βδομάδα μπαίνουν όλο και πιο βαθειά στα τεκτενόμενα της Β΄Εσκα και για ακόμα μία εβδομάδα είμαστε μαζί σας με τα αποτελέσματα και κατά τη διάρκεια της νύχτας θα έχουμε και μία μικρή σχετικά ανάλυση των ματς. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας και ελπίζουμε βδομάδα με τη βδομάδα και με τα mail ή τα μηνύματά που μας στέλνετε στο facebook group μας μετά από κάθε αγώνα, να γινόμαστε όλο και καλύτεροι με σκοπό τη δική σας ενημέρωση. SPORTSOFFICERS

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/02/back-to-back.html
Swko10
Οι Θρακομακεδόνες έσπασαν το αήττητο, Πρωτεάρα για back to back! (Β2 Εσκα)


Οι Θρακομακεδόνες ήταν οι νικητές στο μεγάλο ματς της εβδομάδες, καθώς ανάγκασαν τον πρωτοπόρο Αίολο στο να φύγει για πρώτη φορά με σκυμμένο κεφάλι. Η διαφορά στο 34ο λεπτό είχε φτάσει μέχρι και τους 15 πόντους και στη συνέχεια μειώθηκε στο τελικό 68-60 με κορυφαίο τον play maker των γηπεδούχων Θέο. Ο Πρωτέας στη συνέχεια, κατάφερε και έφυγε με το διπλό από τους Τρεις Αστέρες, έχοντας μία σταθερή διαφορά από την αρχή του αγώνα, η οποία στο τρίτο δεκάλεπτο έφτασε μέχρι και τους 17 πόντους. Κορυφαίοι των νικητών Σιραγάς και Νταγιάννης. SPORTSOFFICERS

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/02/back-to-back.html
gspara
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 58-65
ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ 61-44
ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. (Διακοπή με το σκορ 13-9)
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 48-61
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 62-50
ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 0-20
ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 68-60

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(ΣΕ 19 ΑΓΩΝΕΣ)
1. ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΥ 35(17-1)*
2. ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ 33 (14-5)
3. ΑΧΑΡΝΗΣ 32 (13-6)
4. ΚΟΥΚΑΚΙ 31 (13-5)*
5. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ 31 (13-5)*

6. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 29 (11-7)*
7. ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 27 (8-11)
8. ΠΡΩΤΕΑΣ 27 (9-9)*
9. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 26 (11-4)**
10.ΙΡΙΣ ΠΕΤΡ. 25 (6-13)
11.ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 23 (4-15)
12.ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ 22 (4-14)*

13.ΑΓ. ΘΩΜΑΣ 22 (3-16)
14.ΕΚΑΛΗ (ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)


* Ενα ματς λιγοτερο
** Τεσσερα ματς λιγοτερα

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(20η)
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ - ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89
ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ - ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ
ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
kondoros
QUOTE(gspara @ Feb 27 2015, 09:33 ) *
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 58-65
ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ 61-44
ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. (Διακοπή με το σκορ 13-9)
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 48-61
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 62-50
ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 0-20
ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 68-60

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(ΣΕ 19 ΑΓΩΝΕΣ)
1. ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΥ 35(17-1)*
2. ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ 33 (14-5)
3. ΑΧΑΡΝΗΣ 32 (13-6)
4. ΚΟΥΚΑΚΙ 31 (13-5)*
5. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ 31 (13-5)*

6. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 29 (11-8)*
7. ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 27 (8-11)
8. ΠΡΩΤΕΑΣ 27 (9-9)*
9. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 26 (11-4)**
10.ΙΡΙΣ ΠΕΤΡ. 25 (6-13)
11.ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 23 (4-15)
12.ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ 22 (4-14)*

13.ΑΓ. ΘΩΜΑΣ 22 (3-16)
14.ΕΚΑΛΗ (ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)


* Ενα ματς λιγοτερο
** Τεσσερα ματς λιγοτερα

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(20η)
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ - ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89
ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ - ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ
ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ



gspara, το Αιγάλεω έχει 11-7 wink.gif
gspara
QUOTE (kondoros @ Feb 27 2015, 09:52 ) *
gspara, το Αιγάλεω έχει 11-7 wink.gif

E,οχι για πολυ ακομα tongue.gif
Ευχαριστω.....εγινε η διορθωση.
Liveris
QUOTE(leonkalf @ Feb 26 2015, 17:39 ) *
Δύσκολο να γίνει λόγω υγρασίας... και πάλι..
Μεγάλο πρόβλημα.. Ούτε προπόνηση δεν μπορούν να κάνουν τα παιδιά εκεί....


Ενημερωτικά το προχθεσινό ματς Αμπελόκηποι-Θεμιστοκλής διεκόπη με τη λήξη του 1ου δεκαλέπτου με το σκορ στο 13-9...

Μεγάλο πρόβλημα με το δάπεδο στο Γουδή, η υγρασία όσο κυλούσε το παιχνίδι απλωνόταν με τα πατήματα των παικτών και ο κίνδυνος να χτυπήσει κάποιο παιδί ήταν παραπάνω από μεγάλος. Είναι κρίμα πάντως που δεν βρίσκεται μια λύση...Νομίζω δε ότι και οι συνεχόμενες αναβολές δεν ευνοούν την ομάδα των Αμπελοκήπων η οποία ουσιαστικά παίζει κάθε 15 μέρες στα εκτός. Θα έπρεπε στη χειρότερη να γίνει κάθε προσπάθεια για αλλαγή της έδρας έστω και προσωρινά.

Τα ίδια συνέβαιναν και στο κλειστό του Ρουφ πριν μπει το παρκέ. Pain τα θυμάσαι???

QUOTE(gspara @ Feb 27 2015, 10:59 ) *
E,οχι για πολυ ακομα tongue.gif
Ευχαριστω.....εγινε η διορθωση.


Ελπίζω να σε διαψεύσουμε gspara! Θα προσπαθήσουμε πάντως... happy.gif
run'n'gun
Φήμες λένε ότι ολοκληρώθηκε αγώνας επιτυχώς μετά κόπων και βασάνων! 77.gif 77.gif
Συγκεκριμένα Αμπελόκηποι - Αργοναύτης 63 - 59.
Zourinho
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(ΣΕ 19 ΑΓΩΝΕΣ)
1. ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΥ 35(17-1)*
2. ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ 33 (14-5)
3. ΑΧΑΡΝΗΣ 32 (13-6)
4. ΚΟΥΚΑΚΙ 31 (13-5)*
5. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ 31 (13-6)*
6. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 29 (11-7)*
7. ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 27 (8-11)
8. ΠΡΩΤΕΑΣ 27 (9-9)*
9. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 26 (12-4)**
10.ΙΡΙΣ ΠΕΤΡ. 25 (6-13)
11.ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 23 (4-15)
12.ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ 22 (4-14)*1
113.ΑΓ. ΘΩΜΑΣ 22 (3-16)
14.ΕΚΑΛΗ (ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)1

* Ενα ματς λιγοτερο
** Τρια ματς λιγοτερα

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(20η)
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ - ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89
ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ - ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ
ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

gspara
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(ΣΕ 19 ΑΓΩΝΕΣ)
1. ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΥ 35(17-1)*
2. ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ 33 (14-5)
3. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ 32 (13-6)
4. ΑΧΑΡΝΗΣ 32 (13-6)
5. ΚΟΥΚΑΚΙ 31 (13-5)*

6. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 29 (11-7)*
7. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 28 (12-4)**
8. ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 27 (8-11)
9. ΠΡΩΤΕΑΣ 27 (9-9)*
10.ΙΡΙΣ ΠΕΤΡ. 25 (6-13)
11.ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 23 (4-15)
12.ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ 22 (4-14)*

13.ΑΓ. ΘΩΜΑΣ 22 (3-16)
14.ΕΚΑΛΗ (ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)

* Ενα ματς λιγοτερο
** Τρια ματς λιγοτερα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.