Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Regal Barcelona BC - Olympiacos Pireaus BC || Τελικός Euroleague Final 4 2009-2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Air Kef
Πήρα το θάρρος μετά το γούρι που έφερα στον ημιτελικό. biggrin.gif

Ευχαριστώ τον Γιαννάκη, τον Παπαλουκά και τον Τσίλντρες και όποιον σχετίζεται με τον μπασκετικό Ολυμπιακό που με αξιώνουν να ανοίξω τόπικ με τέτοιο τίτλο.


icon_headbang.gif

Kαι ξεκινάω τις παπάτζες μου για τον τελικό.

Νομίζω ότι η ομάδα χωρίς άγχος μετά τον τρόπο που επικράτησε επί της Παρτιζάν, όπου ηταν κυριολεκτικά χεσμένη λόγο του τίτλου του φαβορί που δεν έχει συνηθίσει ακόμα να έχει, θα παίξει πολύ καλύτερα από ότι στον ημιτελικό και με λίγη τύχη βασιζόμενη στις πολλές περισσότερες προσωπικότητες που εχει θα καταφέρει να κάνει αυτό που για πολλούς θα είναι έκπληξη, ή τέλος πάντων όχι αυτό στο οποίο θα έβαζαν τα λεφτά τους.

Να θυμίσω οτι από την αρχή της σεζόν οι 2 ομάδες ήταν στα φαβορί για τελικό και για μεγάλο μέρος της ΤΑ φαβορί για τελικό.
kseplenhs
νομίζω πως ήταν μια χρονιά πετυχημένη στην ευρωλίγκα.η ομάδα έκανε την υπέρβασή της και πλέον μπορεί να φτάσει μέχρι και στο κύπελλο σε ένα παιχνίδι ανοιχτό.

στον τελικό πάιζουν οι 2 καλύτερες ομάδες της φετινής σεζόν.όποιος και να το πάρει θα το αξίζει...

υ.γ:τέρμα τα politically corect ξενέρωτα.πάμε να τους γ...ε τα μανουάλια icon_headbang.gif
Air Kef
QUOTE
υ.γ:τέρμα τα politically corect ξενέρωτα.πάμε να τους γ...ε τα μανουάλια



Πραγματικά, πιστεύω ότι θα δούμε Ολυμπιακό οδοστρωτήρα την Κυριακή, όπως έπαιζε στο ΣΕΦ όλη την χρονιά. Βέβαια ίσως δούμε και Μπάρτσα οδοστρωτήρα, οπότε θα δούμε σούπερ ματς, κάτι αντίστοιχο του Ελλάδα-Ισπανία ημιτελικός 2007, αλλά με άλλους νικητές στο τέλος..
kseplenhs
και μένα κάτι μου λέει πως πράγματα που σήμερα δεν μας έπιαναν ούτε με αίτηση,την κυριακή θα πετύχουν και θα βγάλουμε γουστα

κάτι ανοιχτές σταυρωτές τεόντοσιτς α λα αιβερσον(και ας μην του έπιασε.ειλικρινα πλέον τα περιμένω όλα απο τον άστεγο μετά απο αυτό.μέχρι και κάρφωμα στη μαπα κανενός... tongue.gif)
alley oop που σήμερα δεν είδαμε να φωνάξουμε και λίγο
κλέιζα να μπινελικώνει μετά απο προσωπική ενέργεια.

επίσης ακουγοταν απο πριν τον ημιτελικό πως σε περίπτωση συμμετοχής του ολυμπιακου στον τελικό,θα σκάσουν άλλες 2 χιλιάδες.μυρίστηκε κουπα ο γαβρος και θα γίνει πανιγύρι κανονικό στο παρίσιον.
lakersdynasty
Οπως σε καθε παιχνιδι του ΟΣΦΠ ενας σημαντικος παραγοντας ειναι τα τριποντα του αντιπαλου και τα ριμπαουντ.

Η Μπαρτσα εχει αθλητικους ψηλους κανεναν που να μπορει να αντιμετοπισει βεβαια εστω και ως εα σημειο τον Σοφο και εχει πολυ καλητερους σουτερ απο οτι η Παρτιζαν καθως και την ιδια συνοχη στην αμυνα.

Ο ΟΣΦΠ παρουσιαζει αρκετα προσωπα και ασχετα με το αν κερδιζει, καποτε παιζει ως ομαδα και καποιες φορες ως 5 παικτες. Σιγουρα αρκετες προσωπικες ενεργειες κρινουν παιχνιδια η βοηθουν στο να μεινει μια ομαδα σε ενα παιχνιδι αλλα με την Μπαρτσα δεν το βλεπω να πιανει τοσο πολυ.

Ουτε τα τρελα τριποντα ουτε οι ελευθεροι περιπατοι που εκανε σημερα ο Παπαλουκας. Οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο.

Συνεπως ο ΟΣΦΠ πρεπει να εχει επιθετικα μεγαλητερη συνοχη και να συνειδητοποιησει οτι ειναι πολυ σημαντικο το να κερδιζεις παιχνιδια στο τελος και να εκμεταλλευεσαι την καθε μικρη λεπτομερια αλλα οπως εσυ ο ιδιος μπορεις να κανεις ενα παιχνιδι μια ανετη επικρατηση το ιδιο ευκολα μπορεις να οδηγησεις εσυ ο ιδιος τον εαυτο σου στο να πρεπει να γινει ηρωας για να κερδισεις ενα παιχνιδι.

Σημερα ειχε γινει το 2ο.

Συμφωνω με τον Παπαλουκα οτι η Μπαρτσα πια θεωρειται ξεκαθαρο φαβορι μετα τους 2 ημιτελικους και το αγχος θα ειναι με το μερος της αλλα και στον ημιτελικο σε ενα παιχνιδι που δεν της πηγαιναν και πολλα επιθετικα καταφερε να παιξει στο στυλ του αντιπαλου και να παιξει εξαιρετικη αμυνα και να στιριχθει σε αυτη για να κερδισει.

Αντιθετα ο ΟΣΦΠ σημερα μπορει να κερδισε ηρωικα αλλα οδηγηθηκε εκει που οδηγηθηκε ο αγωνας διοτι αφησε τους Σερβους να το πανε εκει που ηθελαν σε ρυθμο.

Με βαση το τι ειδα ως παρουσια ομαδων στους δυο ημιτελικους δινω προβαδισμα στην Μπαρτσα διοτι εκτος απο σπουδαιο ροστερ εδειξε οτι μπορει πιο ευκολα να παρει την θεση του οδηγου σε ενα παιχνιδι και να το παει εκει που το θελει.

Ο ΟΣΦΠ εδειξε υπομονη αγωνιστικοτητα ειχε αρκετα clutch plays αλλα προσωπικα δεν με πειθει οτι απεναντι σε ομαδα επιπεδου μπορει να κρατησει τον ρυθμο για τουλαχιστον 30-35 λεπτα οπως εκανε η Μπαρτσελονα απεναντι σε μια ομαδα που οσο κι αν ειχε ελλειψεις δεν την λες ως ομαδα χειροτερη η λιγοτερο καλα στελεχωμενη απο την Παρτιζαν.

Ισως αν το παιχνιδι παει στο τελος να ξανασυμβουν παρομοια clutch plays που να οδηγησουν τον ΟΣΦΠ στη νικη. Υπο κανονικες συνθηκες ομως βλεπω την Μπαρτσα να εχει το προβαδισμα.

spysta
Key factor --> τα αμυτνικα ριμπαουντ.Αφενος δεν γινεται να δωσεις δευτερες επιθεσεις σε μια ομαδα οπως η Μπαρτσα .. και αφετερου ο ελεχγος τους θα δωσει ευκαιρια για transition game .. κατι που ΔΕΝ ειδαμε καθολου στον ημιτελικο και κατι στο οποιο ειμαστε παρα πολυ καλοι!!

Νομιζω οτι το ματς θα εξαρτηθει απο το κατα ποσο θα μπορεσει να ελεγξει τους περιφερειακους της Μπαρτσα ο ΟΣΦΠ και να ΜΗΝ δωσει ελευθερα σουτ .. στην ρακετα υπερτερουμε.

Το ματσαρισμα ΓΕΝΙΚΑ ταιριαζει περισσοτερο με τους Καταλανους απ οτι με τους Σερβους.Γι αυτο ισως δουμε εναν καλυτερο Ολυμπιακο

Δεν νομιζω οτι η Μπαρτσα επαιξε κανα τρομερο μπασκετ με την ΤΣΣΚΑ για να θεωρειται το ακλονητο φαβορι.
Της δινω ενα μικρο προβαδισμα αλλα ως εκει ..

Θεωρω οτι τα σουτ θα μπουν για τους Καταλανους .. εχασαν αρκετα με τους Ρωσσους .. ΔΕΝ γινεται να χασουν και τωρα.Επομενως οσο σημαντικη κι αν ειναι η καλη αμυνα .. αλλα τοσο (στο συγκεκριμενο ματς) και ακομα περισσοτερο ειναι η επιθεση .. να πετυχουμε αρκετους και ευκολους ποντους

Θελω να δω ΚΑΛΥΤΕΡΟ Μιλος .. ταχυτητα στο ματς για να σκοραρει ευκολα ο Τσιλι,τσαμπουκαλεμενο Μπουρουσαγκα οπως στον ημιτελικο .. ηρεμο Παπαλουκα .. συνεπη στο σκοραρισμα Λινας και εναν Σοφο με καλυτερο ποσοστο στις βολες
lakersdynasty
H Μπαρτσα δεν επαιξε κανενα φοβερο μπασκετ πραγμα ομως που δεν εκανε καμια ομαδα σημερα.

Ηταν αυτη ομως που σε οποιο σημειο εβλεπες την ΤΣΣΚΑ να προσπαθει να μπει ξανα με αξιωσεις στο παιχνιδι κρατουσε το παιχνιδι υπο ελεγχο.

Και η αμυνα ειναι το Νο 1 κλειδι.

Ειδικα απτη στιγμη που εχετε να αντιμετοπισεται μια πολυ αθλητικη ομαδα στα δικα σας επιπεδα που συνηθως αυτο δεν συμβαινει.

και αυτο επηρεαζει αμεσα τα οσα αναφερεις περι ριμπαουντ αμυνα περιφερειακο σουτ κτλ.
Tretiak
QUOTE(kseplenhs @ May 8 2010, 03:42 ) *
επίσης ακουγοταν απο πριν τον ημιτελικό πως σε περίπτωση συμμετοχής του ολυμπιακου στον τελικό,θα σκάσουν άλλες 2 χιλιάδες.μυρίστηκε κουπα ο γαβρος και θα γίνει πανιγύρι κανονικό στο παρίσιον.

Σίγουρο αυτό. Καμιά δεκαριά χιλιάδες θα είναι την Κυριακή . Ένας φίλος μου με ενημέρωσε και ξεκινάει και αυτός σήμερα...
LFO
kalimera apo to parisi!

efharisto ton theo pou me exei akomi zontano, ton afro.gif , ton papalouka kai ollous tous trelous gavrous pou ekanan to bercy, sef.

den exo na po polla gia ton agona tis kyriakis, edo pou ftasame katargeite ligo i logiki i opoia exei kakistes sxeseis me ton syllogo etsi kai allios

eisitiria yparxoyn , exo ena ton 150, piso apo tin basketa sto petalo mas. steilte pm kai tha sas paro tel

@spysta-rankin: sas to eipe na erthete gamoto....

ayta, pao na paro ton apkat kai ton lamar kai na pame moulin rouge!!!!!
kakos76lukos
Καταρχλας η Μπάρτσα είναι το απόλυτο ΦΑΒΟΡΙ!

Εξαιρετική όλη τη χρονιά,διαλύοντας όλους τους αντιπαλους που βρήκε στη πορεία.Για μένα είναι απο τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών και σίγουρα η καλύτερη Μπάρτσα που έχει δημιουργήσει

Βέβαια δεν σημαίνει οτι ο Θρύλος δεν έχει πιθανότητες.Αλλά καλό είναι να γίνει κατανοητό με ποια πάει να παίξει.Πάντως θέλω να πιστευω οτι δεν υπάρχει πιθανότητα να παίξει μέτρια όπως με Παρτιζαν και ας ελπίσουμε να μην ξεκινήσει πάλι μουδιασμένα στην αρχή.Αμα η Μπάρτσα άρει καμια δεκαριά πόντους διαφορά δεν θα είναι καθόλου ευκολο να τη συμμαζέψει τη διαφορά πως γίνεται στα άλλα ματς.

Ελπίζω να σταματήσει ΚΑΙ η κάκιστη παράδοση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια εις βάρος των ελληνικών ομάδων απο τις Ισπανικές.
treathitch
Κατ' αρχάς, ο τίτλος πρέπει να είναι Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, εφ' όσον οι Καταλανοί έπαιξαν πρώτοι χτες. Αν κανείς το αλλάξει, καλό θα κάνει.. wink.gif

Δεύτερον. Η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε δει να παίζει μπάσκετ από καταβολής ULEB. Του χρόνου, δεν θα είναι πια τόσο καλύτερη από τους αντιπάλους της και ίσως ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός να την έχουν προσπεράσει μέχρι τότε. Επειδή έχει ήδη πάρει τη Σουπερκόπα και το Ντελ Ρέι (ως μεγάλο φαβορί και διά περιπάτου) και επειδή έχει αποδείξει ότι για να χάσει απλώς κοιμάται ο θεός. Και επειδή είναι ομάδα μία κλάση ανώτερη των ερυθρολεύκων, δίνω ένα ωραιότατο 80-85% στο να κερδίσει τον Ολυμπιακό
Air Kef
QUOTE
den exo na po polla gia ton agona tis kyriakis, edo pou ftasame katargeite ligo i logiki i opoia exei kakistes sxeseis me ton syllogo etsi kai allios


...και με τα F4, θα συμπλήρωνα, μεγάλη κουβέντα. biggrin.gif

QUOTE
Κατ' αρχάς, ο τίτλος πρέπει να είναι Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, εφ' όσον οι Καταλανοί έπαιξαν πρώτοι χτες. Αν κανείς το αλλάξει, καλό θα κάνει.



For the love of god..

Ωχ, γράφεις ελληνικα!
tongue.gif
treathitch
Ναι, αλλά τον τίτλο δεν τον άλλαξες biggrin.gif

Και εκτός αυτού, να θυμίσω έναν τελικό Μακάμπι Τιμσίστεμ.. smile.gif Και η Τιμσίστεμ είχε παίξει πάλι παράταση στον ημιτελικό rolleyes.gif

Αν φύγει η ...αυτόματη Μπάρτσα μπροστά μετά το 2ο-3ο λεπτό, τότε πώς ακριβώς θα χαμηλώσει το τέμπο ο Δράκος; Και, να σημειώσω ότι στα τρία τελευταία του παιχνίδια, ο Ολυμπιακός έμεινε πίσω στο πρώτο 15λεπτο τουλάχιστον. Αν συμβεί κάτι τέτοιο με τη Μπαρτσελόνα, τότε.. Μακάμπι-Τιμσίστεμ wink.gif

Giannis091
Forza Barca!
Air Kef
QUOTE(treathitch @ May 8 2010, 14:25 ) *
Ναι, αλλά τον τίτλο δεν τον άλλαξες biggrin.gif

Και εκτός αυτού, να θυμίσω έναν τελικό Μακάμπι Τιμσίστεμ.. smile.gif Και η Τιμσίστεμ είχε παίξει πάλι παράταση στον ημιτελικό rolleyes.gif

Αν φύγει η ...αυτόματη Μπάρτσα μπροστά μετά το 2ο-3ο λεπτό, τότε πώς ακριβώς θα χαμηλώσει το τέμπο ο Δράκος; Και, να σημειώσω ότι στα τρία τελευταία του παιχνίδια, ο Ολυμπιακός έμεινε πίσω στο πρώτο 15λεπτο τουλάχιστον. Αν συμβεί κάτι τέτοιο με τη Μπαρτσελόνα, τότε.. Μακάμπι-Τιμσίστεμ wink.gif



Treat, τέτοιον τίτλο, μπορώ να τον αλλάζω κάθε 5 λεπτά, αφού μένει το "τελικός Final 4" και έχει και το Olympiacos μέσα.....μικρός οργασμός λέμε κάθε φορά. banana.gif

Στο παράδειγμα της Τιμσύστεμ πάντως, υπάρχουν δύο σοβαροί παράγοντες που δεν υφίστανται αύριο, η Τιμσύστεμ ερχόταν απο... εγχώριο εμφύλιο και η Μακάμπι έπαιζε στην έδρα της!
Καταλαβαίνω το νόημα, αλλά θεωρώ ότι δύσκολα θα φύγει το ματς σε τέτοιον βαθμό, που να μην γυρίζει δηλαδή.
Ο Ολυμπιακός μπορεί να χαρακτηρίζεται για τα late starts, αλλά όποτε έπαιξε χωρίς τον τίτλο του χαλαρού φαβορί μπήκε μέσα απο την αρχή (Βιτώρια, τελικός κυπέλλου, Προκομ 2ο ματς)..
treathitch
Όπως αγαπάς, φίλτατε...

Υπάρχουν και ουδέτεροι που στηρίζουν ένα σεβαστό ποσοστό του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο ματς

Προσωπικά, αν και Τάου Θεράμικα (εμείς το όνομα δεν το αλλάζουμε..), εύχομαι να κερδίσει το χάρμα ιδέσθαι του ευρωπαϊκού μπάσκετ.. Όχι γιατί έχω κάτι με τον Ολυμπιακό (πιστεύω ότι του χρόνου είναι η σειρά του), αλλά επειδή αυτό είναι το δίκαιο και αυτό είναι και το ωραίο. Μακάρι, πάντως, να δούμε ένα ανοικτό, επιθετικό παιχνίδι, καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν το ταλέντο τουλάχιστον να παλέψουν
bodiroba
QUOTE
Το πανηγυρικό κλίμα για την πρόκριση στον τελικό της Ευρωλίγκα χάλασε το πρωί του Σαββάτου (8/5) η είδηση πως ο Μίλος Τεόντοσιτς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και κινδυνεύει να χάσει τον τελικό της Κυριακής (9/5).



Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού παρακολουθεί από το πρωί τον σέρβο γκαρντ και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο παίκτης να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον τελικό με την Μπαρτσελόνα.

Θυμίζουμε πως από στομαχικές διαταραχές ταλαιπωρήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ο Κώστας Παπανικολάου και ο Νίκος Μπουντούρης.


http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=64548

ελεος
Air and King
O Tελικος αυριο ξεκιναει απο το 50-50...Και οποιοι πιστευουν οτι η Μπαρτσελονα ειναι το φαβορι καλυτερα για τον Ολυμπιακο...

Σαφεστατα χθες πολλα πραγματα δεν μου αρεσαν αλλα κερδισαμε και αυτο ειναι που μετραει..
Προσωπικα μου ειναι δυσκολο να ασκησω κριτικη σε ενα νοκ-αουτ παιχνιδι..Ειναι ενα ματς και τα παντα μπορουν να συμβουν σε αντιθεση για παραδειγμα σε μια σειρα Best-of-5....

O Oλυμπιακος ειχε αγχος κακες επιλογες σε αντιθεση με μια ομαδα που εχει ξεπερασει κατα πολυ το ταβανι της φετος και δεν ειχε τιποτα να χασει παρα μονο να κερδισει σε αντιθεση με τον Ολυμπιακο και τις προσδοκιες!

Οσο αφορα το παιχνιδι με την Μπαρτσελονα?Θα μιλησουν οι προσωπικοτητες και απο τις 2 ομαδες και οποιος ειναι σε καλυτερη μερα θα κερδισει...
Εγω παντως και την Μπαρτσελονα την ειδα αγχωμενη με την Τσσκα δειγμα οτι και αυτη στο ιδιο καζανι με τον Ολυμπιακο εβραζε...

Πιστευω οτι η ομαδα μπορει να παρει το τροπαιο και σε καμια περιπτωση δεν φοβαμαι την Μπαρτσελονα.
The Warlus
QUOTE(Air and King @ May 8 2010, 16:02 ) *
O Tελικος αυριο ξεκιναει απο το 50-50...Και οποιοι πιστευουν οτι η Μπαρτσελονα ειναι το φαβορι καλυτερα για τον Ολυμπιακο...

Σαφεστατα χθες πολλα πραγματα δεν μου αρεσαν αλλα κερδισαμε και αυτο ειναι που μετραει..
Προσωπικα μου ειναι δυσκολο να ασκησω κριτικη σε ενα νοκ-αουτ παιχνιδι..Ειναι ενα ματς και τα παντα μπορουν να συμβουν σε αντιθεση για παραδειγμα σε μια σειρα Best-of-5....

O Oλυμπιακος ειχε αγχος κακες επιλογες σε αντιθεση με μια ομαδα που εχει ξεπερασει κατα πολυ το ταβανι της φετος και δεν ειχε τιποτα να χασει παρα μονο να κερδισει σε αντιθεση με τον Ολυμπιακο και τις προσδοκιες!

Οσο αφορα το παιχνιδι με την Μπαρτσελονα?Θα μιλησουν οι προσωπικοτητες και απο τις 2 ομαδες και οποιος ειναι σε καλυτερη μερα θα κερδισει...
Εγω παντως και την Μπαρτσελονα την ειδα αγχωμενη με την Τσσκα δειγμα οτι και αυτη στο ιδιο καζανι με τον Ολυμπιακο εβραζε...

Πιστευω οτι η ομαδα μπορει να παρει το τροπαιο και σε καμια περιπτωσξ δεν φοβαμαι την Μπαρτσελονα.


Πολύ σωστά.
Παρεμπίπτοντος Air And King δεν έχεις φύγει ακόμα για Βοστόνη να δεις τον James; tongue.gif
Τελειώνω πανελλαδικές και ετοιμάσου να βγάλουμε εισιτήριο για Finals
Air and King
QUOTE(The Warlus @ May 8 2010, 16:13 ) *
Παρεμπίπτοντος Air And King δεν έχεις φύγει ακόμα για Βοστόνη να δεις τον James; tongue.gif
Τελειώνω πανελλαδικές και ετοιμάσου να βγάλουμε εισιτήριο για Finals

Εχω δουλειες δυστυχως!Δεν μπορω!Αλλιως εκει θα ημουν ηδη!
Razorblade Fish
H Μπαρτσελονα προφανως και ειναι πολυ καλυτερη ομαδα απο την Παρτιζαν,αλλα μας ταιριαζει καλυτερα.Ειδικα ο Τσιλντρες δεν θα εχει απεναντι του τον Βεσελυ που τοσο τον προβληματισε,αλλα τον Μαικλ,εναν πολυ καλο μεν παικτη και καλο αμυντικο,αλλα οχι 2.10...Πιστευω πως ο Τσιλντρες θα ειναι καθοριστικος αυριο.Εχω ξαναπει πως το Κλειζα-Λορμπεκ ειναι ενα πολυ ενδιαφερον ματσαρισμα 2 εντελως διαφορετικων παικτων.Ο Λινας ανταπποκριθηκε θετικοτατα στα ποσταρισατα του Ρομπερτς αλλα ο Λορμπεκ ειναι αλλη κλαση.Κλεδι ο Σοφο,αν καταφερει να επικρατησει των ψηλοτερων και αθλητικοτερων αλλα σαφεστατα πιο αδυναμων ψηλων της Μπαρτσα ο Ολυμπιακος θα εχει τον πρωτο λογο.Γενικα δεν θεωρω την Μπαρτσελονα τοσο φαβορι οσο παρουσιαζεται.ΑΝ ο Τεοντοσιτς ειναι υγιης και παιξει δινω 55% για μας και 45% για τους Καταλανους.Ελεος ομως,μην μπουνε ΠΑΛΙ κοιμισμενοι...
il postino
το απιστευτο φολοου του τσιλι και τα 3 κολλητα επ.ριμπ. του μπουρουση, οπως και η 30αρα του κλιβελαντ μεσα στη βοστωνη και το 3-0 του φοινιξ μεσα στο σαν αντονιο (τι αλλο θα δουμε....) με οδηγουν στο συμπερασμα οτι ο,τι και να αναλυουμε και να προβλεπουμε πριν απο καθε ματς ειναι απλα για να σκοτωνουμε την ωρα μας και να κανουμε επιδειξη των υπαρκτων και ανυπαρκτων γνωσεων μας επι του αθληματος!!!!!!!!!

θεωρητικα η μπαρτσα ειναι το φαβορι! χεστηκαμε! θεωρητικα ο ρουμπιο κανει τα παντα μεσα στο γηπεδο , οκ! ο ναβαρο ειναι ο πιο κιλερ στην ευρωπη ,ωραια! η φροντ λαιν της μπαρτσα ειναι απιστευτα γρηγορη και αυτοματοποιημενη , πολυ ωραια! ο μαικλ εκανε απιστευτη χρονια φετος , το ξερουμε! ο μπαζιλε και ο λακοβιτς ειναι τρελοι χεραδες , που ουτε κατα διανοια δεν εχει ο ολυμπιακος, και αυτο το γνωριζουμε! ο παγκος της μπαρτσα ειναι τοσο γεματος ωστε να μπαινει μεσα ο γκριμαου και να διαλυει μονος του τον παο μεσα στο οακα , το ειδαμε και αυτο!ο πασκουαλ (αν και αντιτουριστικη φατσα με τα δοντια του που ειναι σαν πολεμιστρες) εκανε νεα σχολη μπασκετ , το εχουμε ακουσει και αυτο! η μπαρτσα παιζει φοβερη αμυνα , η μπαρτσα ανοιγει το ρυθμο , η μπαρτσα ειναι η καλυτερη ομαδα που εχουμε δει ever , ..............

πρακτικα τωρα ,

- δεν υπαρχει φαβορι!

-ο ρουμπιο οσο εχει το αλλοθι του πιτσιρικα παιζει καλα , οσο μεγαλωνει ομως και αυξανονται οι ευθυνες η εξελιξη του δε θα ειναι τοσο αλματωδης οσο ηταν μεχρι σημερα! σημερα μπορει να κανει συγκεκριμενα πραγματα (τα κανει καλα) αλλα δεν ειναι ακομα τζεισον κιντ και μαλιστα σε τετοιο επιπεδο! αν τον παιξεις καλη αμυνα του σπας του τσαμπουκα και τον εξαφανιζεις. δεν ειναι τεοντοσιτς που στην κακη του μερα μπορει να ειναι τοσο καθοριστικος (ημιτελικος χθεσινος , τελικος κυπελλου). και αν μπορει να βγαζει αμυνες δε μπορει το ιδιο καλα να παρει πανω του επιθεση οταν η μπαλα καιει και σε αυτο ο σερβος ειναι μανουλα! με τον τεοντοσιτς στο παρκε δεν αισθανεσαι ΠΟΤΕ ασφαλης! ο ρουμπιο δε θα το καταφερει ΠΟΤΕ αυτο!

-ο ναβαρο σε επιπεδο φ4 ευρωλιγκα , οταν αυτος ειναι το πρωτο ονομα , δεν εχει κανει ποτε μεγαλες εμφανισεις! τοσο απλα!

-η φροντ λαιν της μπαρτσα δεν εχει σοφο!

-ο λακοβιτς ειναι τοσο κοτα που αμα του πεταξουν τον μπεβερλυ θα αρχισει να τρεμει. ο μπαζιλε δυστυχως μεγαλωσε και περιοριζεται σε 1-2 τρελα σουτ. αν τωρα τυχει και ειναι στο τελος και καθορισουν αποτελεσμα.....

-καλος ο μαικλ αλλα καμια σχεση με τον φετινο τσιλντρες!

-καλος ο παγκος της μπαρτσα αλλα απο τον παγκο του ολυμπιακου μπαινουν οι παπαλουκας , μπουρουσης .

-καλος ο πασκουαλ αλλα και ο γιαννακης ειναι πολυ καλος κοουτς και ας λενε ο,τι θελουν οι φιλοι του ολυμπιακου! ποιος την εχασε την εμπειρια του να τη βρει ο πασκουαλ?

-ολα τα φανφαρωδη χαρακτηριστικα της ομαδας της μπαρτσα πηγαν περιπατο χθες! αν δεν τα σπαγαν οι ρωσοι μπορει να ηταν αλλιως τα πραγματα!

δε μπαινω στη διαδικασια να πω ποιος θα κερδισει και πού πλεονεκτει ο ενας ή ο αλλος. καποιες σκεψεις εκανα!
duncan21
QUOTE (il postino @ May 8 2010, 18:03 ) *
το απιστευτο φολοου του τσιλι και τα 3 κολλητα επ.ριμπ. του μπουρουση, οπως και η 30αρα του κλιβελαντ μεσα στη βοστωνη και το 3-0 του φοινιξ μεσα στο σαν αντονιο (τι αλλο θα δουμε....) με οδηγουν στο συμπερασμα οτι ο,τι και να αναλυουμε και να προβλεπουμε πριν απο καθε ματς ειναι απλα για να σκοτωνουμε την ωρα μας και να κανουμε επιδειξη των υπαρκτων και ανυπαρκτων γνωσεων μας επι του αθληματος!!!

Για μενα ηταν αυτο.biggrin.gif
il postino
QUOTE(duncan21 @ May 8 2010, 18:13 ) *
Για μενα ηταν αυτο.biggrin.gif

δεν ειπα "ανυπαρκτος μεσα στο παρκε" smiley.gif
kseplenhs
QUOTE(il postino @ May 8 2010, 18:03 ) *
το απιστευτο φολοου του τσιλι και τα 3 κολλητα επ.ριμπ. του μπουρουση, οπως και η 30αρα του κλιβελαντ μεσα στη βοστωνη και το 3-0 του φοινιξ μεσα στο σαν αντονιο (τι αλλο θα δουμε....) με οδηγουν στο συμπερασμα οτι ο,τι και να αναλυουμε και να προβλεπουμε πριν απο καθε ματς ειναι απλα για να σκοτωνουμε την ωρα μας και να κανουμε επιδειξη των υπαρκτων και ανυπαρκτων γνωσεων μας επι του αθληματος!!!!!!!!!


ακριβώς τα ίδια σκεφτόμουν και εγω χτες γυρω στις 5 τα ξημερώματα όταν κόντευα να κλείσω 12ωρο συνεχόμενων αγώνων μπάσκετ tongue.gif


T.W.Is.M.
QUOTE(treathitch @ May 8 2010, 14:51 ) *
Προσωπικά, αν και Τάου Θεράμικα (εμείς το όνομα δεν το αλλάζουμε..),


Baskonia θελεις να πεις. Αυτο ειναι το ονομα της ομαδας και ολα τα αλλα ειναι χορηγοι.
il postino
QUOTE(kseplenhs @ May 8 2010, 18:17 ) *
ακριβώς τα ίδια σκεφτόμουν και εγω χτες γυρω στις 5 τα ξημερώματα όταν κόντευα να κλείσω 12ωρο συνεχόμενων αγώνων μπάσκετ tongue.gif

αφου μπορουσες να σκεφθεις εκεινη την ωρα και με τετοιο καψιμο.... smiley.gif
Manu7
Ερώτηση:Η Μπάρτσα παίζει με Ρουμπιο και Ναβάρο στην περιφέρεια.
Ποιον βάζεις να μαρκάρει ποιον...?
Razorblade Fish
QUOTE(Manu7 @ May 8 2010, 18:28 ) *
Ερώτηση:Η Μπάρτσα παίζει με Ρουμπιο και Ναβάρο στην περιφέρεια.
Ποιον βάζεις να μαρκάρει ποιον...?

Καλα,ο Ρουμπιο δεν ειναι και καμια τρελη απειλη.Λογικα Παπαλουκας πανω σε αυτον και Πεν στο Ναβαρο.Με διδυμο Παπ-Τεο,ο Παπ στον Ναβαρο και ο Τεοντοσιτς στον Ρουμπιο.Δεν αποκλειω και να δουμε κανα Τσιλντρες η Βασιλοπουλο στον Ναβαρο.
duncan21
QUOTE (Manu7 @ May 8 2010, 18:28 ) *
Ερώτηση:Η Μπάρτσα παίζει με Ρουμπιο και Ναβάρο στην περιφέρεια.
Ποιον βάζεις να μαρκάρει ποιον...?

Περιμενω Βασιλοπουλο(!) να μαρακαρει καποια στιγμη εναν απο τους δυο αυριο.Αλλιως Τεοντοσιτς πανω στο Ναβαρο ο οποιος δεν ειναι σφαιρατος για να εχει προβληματα ο Τεο και Πεν στο Ρουμπιο.
benchwarmer
QUOTE(Manu7 @ May 8 2010, 17:28 ) *
Ερώτηση:Η Μπάρτσα παίζει με Ρουμπιο και Ναβάρο στην περιφέρεια.
Ποιον βάζεις να μαρκάρει ποιον...?


Εγω νομιζω θα πρεπει να δοκιμασει να ξεκινησει με Τσιλι στο 2 και Βασιλοπουλο στο 3. Ο Μαικλ μπορει να ποσταρει τον Τσιλντρες, τον Βασιλοπουλο δυσκολα.

Απο κει και περα, Πεν-Μπεβερλι στον Ρουμπιο κατα προτιμηση και Μιλος στον Ναβαρο οταν ερθουμε σε λογικα σχηματα. Και βεβαια υπαρχει και το αντιθετο ερωτημα. Ποιος απο τους περιφερειακους της Μπαρτσα μπορει να παιξει τον Θοδωρα εαν αυτος ποσταρει? Αρκει βεβαια να το κανει..

Ειναι πολυ καλη ομαδα η Μπαρτσελονα δεν χωραει αμφιβολια, πιθανον καλυτερη απο εμας, αλλα και εγω εχω την αισθηση που εχουν και αλλοι, οτι μας βγαινει αρκετα καλα στα ματσαρισματα. Θα δειξει... Οι αναλυσεις ως γνωστον μεσα στο ματς πανε περιπατο.
colonel gomelsky
QUOTE(il postino @ May 8 2010, 18:03 ) *
ο ναβαρο σε επιπεδο φ4 ευρωλιγκα , οταν αυτος ειναι το πρωτο ονομα , δεν εχει κανει ποτε μεγαλες εμφανισεις! τοσο απλα!



Πολύ καλό το ποστ σου φίλε ilpostino. Μόνο μια επισήμανση. Ο Ναβάρο έχει πάει σαν ηγέτης της Μπαρτσελόνα σε 3 Φ4. Σε αυτό της Πράγας, στο περσινό και στο φετινό. Για το φ4 της Πράγας δεν έχω να πω κάτι. Δεν έχει ματαδει τέτοιο διαιτητικό έγκλημα το παγκόσμιο μπάσκετ. Πέρσι βγήκε νωρίς με τρια φάουλ και δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό μετά. Δεν ευθύνεται αυτός 100%. Φέτος στο πρώτο παιχνίδι ήταν θετικός, αλλά τπτ παραπάνω. Το παιχνίδι δεν κρίθηκε από αυτόν αλλά από τους αντιτουριστικούς. Θα δούμε για τον τελικό.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι στο Φ4 της Ισπανίας που η Μπάρτσα το σήκωσε ο Ναβάρο ήταν 21.

QUOTE(duncan21 @ May 8 2010, 18:34 ) *
Περιμενω Βασιλοπουλο(!) να μαρακαρει καποια στιγμη εναν απο τους δυο αυριο.Αλλιως Τεοντοσιτς πανω στο Ναβαρο ο οποιος δεν ειναι σφαιρατος για να εχει προβληματα ο Τεο και Πεν στο Ρουμπιο.


Αυτό θα είναι η σίγουρη καταδίκη του Ολυμπιακού. Δεν βγαίνει με τπτ αυτό το μαρκάρισμα. Α και ο Ναβάρο είναι πολύ σφαιράτος.
kseplenhs
πάντως τα ευνοικά ή μη ταιριάσματα ομάδων η θέσεων μεταξύ των 2 ομάδων καλό θα ήταν να τα κρίνουμε αφου δουμε τον τελικό.

δεν αντιλέγω πως έχουν λογική βάση.

για παράδειγμα ο παο δεν μπορει να βάλει χαλινάρια στην μπαρτσελόνα 2 χρονια τώρα.μετά απο 4 παιχνίδια φάνηκαν σχεδόν τα ίδια πράγματα και ας έχουν τα 2 τελευταία κοντά ένα χρονο διαφορα με τα προηγουμενα.
με την τσσκα απο την άλλη βρισκει λύσεις ακομα και αν κερδίζει δύσκολα

το ολυμπιακός-μπαρτσελόνα όμως δεν το έχουμε ξαναδεί σαν ζευγάρι.και επίσης μπορει η μπαρτσελόνα να είναι στο ιδιο αγωνιστικό καλουπι με το περσινό αλλά ο ολυμπιακός,παρότι σχεδον ίδια ομάδα σαν ροστερ,δεν έχει σχέση με την περσινή αγωνιστική του συμπεριφορά.

πάντως απο τους 2 ημιτελικους είδαμε κάτι κοινο για τους νικητές.οτι και οι 2 πάλεψαν με την κακή τους ψυχολογία και κατάφεραν να βρουν το μέταλλο που δεν είχαν για να βρεθουν στον τελικό.
colonel gomelsky
QUOTE(kseplenhs @ May 8 2010, 19:04 ) *
πάντως απο τους 2 ημιτελικους είδαμε κάτι κοινο για τους νικητές.οτι και οι 2 πάλεψαν με την κακή τους ψυχολογία και κατάφεραν να βρουν το μέταλλο που δεν είχαν για να βρεθουν στον τελικό.


Δε νομίζω ότι ο ΟΣΦΠ είχε μέταλλο, καρδιά ή ότι άλλο χθες. Βάθος πάγκου είχε και κέρδισε.
kseplenhs
δεν νομίζω πως το χθεσινό το κέρδισε ο ολυμπιακός απο τους παγκίτες του.ίσα ίσα που ο μαυροκεφαλίδης που ήταν ο πιο διακεκριμένος παγκίτης φέτος,χτες δεν βρήκε καν πάτημα.

το ροτέισον και στις δυο ομάδες για τους ψηλους περιορίστηκε στα 2 ατομα,στους play maker πάλι το ίδιο και περιθώριο για να ξεκουραστουν ο τσιλι με τον κλέιζα δεν υπήρχε.

colonel gomelsky
QUOTE(kseplenhs @ May 8 2010, 19:13 ) *
δεν νομίζω πως το χθεσινό το κέρδισε ο ολυμπιακός απο τους παγκίτες του.ίσα ίσα που ο μαυροκεφαλίδης που ήταν ο πιο διακεκριμένος παγκίτης φέτος,χτες δεν βρήκε καν πάτημα.

το ροτέισον και στις δυο ομάδες για τους ψηλους περιορίστηκε στα 2 ατομα,στους play maker πάλι το ίδιο και περιθώριο για να ξεκουραστουν ο τσιλι με τον κλέιζα δεν υπήρχε.


Έτσι όπως το θέτεις συμφωνώ. Όντως δεν βοήθησανε με πόντους, αλλά ξεκούρασαν και πήραν φάουλ.
duncan21
QUOTE (colonel gomelsky @ May 8 2010, 19:03 ) *
Αυτό θα είναι η σίγουρη καταδίκη του Ολυμπιακού. Δεν βγαίνει με τπτ αυτό το μαρκάρισμα. Α και ο Ναβάρο είναι πολύ σφαιράτος.

Δηλαδη ο Ναβαρο ειναι ας πουμε κατι σε κραμα Χολντεν,Μακαλεμπ και Σπανουλη σε ταχυτητα;Δε νομιζω.Πιστευω οτι ο Τεοντοσιτς ταιριαζει περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο παικτη του Οσφπ στο μαρκαρισμα του Ναβαρο.Οχι μονο αγωνιστικα αλλα και πνευματικα(ειναι και οι δυο προβοκατορες,μπορει να γινει μαχη και να βγαλει εκτος παιχνιδιου τον Λα Μπομπα ενω μπορει να γινει και το αντιθετο!)
Air and King
QUOTE(colonel gomelsky @ May 8 2010, 19:16 ) *
Έτσι όπως το θέτεις συμφωνώ. Όντως δεν βοήθησανε με πόντους, αλλά ξεκούρασαν και πήραν φάουλ.

Αν δεν εκαναν και αυτα τοτε γιατι να παιζουν μπασκετ?Δεν χρειαζεται παραπανω credit για αυτα τα πραγματα!
Σιγουρα περασε δυσκολες στιγμες αλλα στο τελος φανηκε οτι αυτη η ομαδα εχει αποκτησει πλεον αυτο το μεταλλο!
Ο Ολυμπιακος ειτε κερδιζε χτες με 20 ποντους ειτε ετσι οπως κερδισε τελικα δεν αλλαζει κατι οσο αφορα του ματς του Τελικου...
Δυστυχως η ευτυχως ειναι τοσο μικρο το χρονικο διαστημα ενος F4 που δεν μπορεις ουτε να εντυπωσιασεις ουτε να προβληματισεις σαν ομαδα!Δυο νοκ-αουτ παιχνιδια μεσα σε ενα 48ωρο...
Razorblade Fish
QUOTE(colonel gomelsky @ May 8 2010, 19:03 ) *
Πολύ καλό το ποστ σου φίλε ilpostino. Μόνο μια επισήμανση. Ο Ναβάρο έχει πάει σαν ηγέτης της Μπαρτσελόνα σε 3 Φ4. Σε αυτό της Πράγας, στο περσινό και στο φετινό. Για το φ4 της Πράγας δεν έχω να πω κάτι. Δεν έχει ματαδει τέτοιο διαιτητικό έγκλημα το παγκόσμιο μπάσκετ. Πέρσι βγήκε νωρίς με τρια φάουλ και δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό μετά. Δεν ευθύνεται αυτός 100%. Φέτος στο πρώτο παιχνίδι ήταν θετικός, αλλά τπτ παραπάνω. Το παιχνίδι δεν κρίθηκε από αυτόν αλλά από τους αντιτουριστικούς. Θα δούμε για τον τελικό.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι στο Φ4 της Ισπανίας που η Μπάρτσα το σήκωσε ο Ναβάρο ήταν 21.



Αυτό θα είναι η σίγουρη καταδίκη του Ολυμπιακού. Δεν βγαίνει με τπτ αυτό το μαρκάρισμα. Α και ο Ναβάρο είναι πολύ σφαιράτος.

Αντε παλι με τον Ναβαρο...Το φαιναλ φορ που αρνεισαι να σχολιασεις δεν ειναι τιποτα μπροστα στο οργια που εγιναν στο φαιναλ φορ της Βαρκελωνης για να το σηκωσει η Μπαρτσα!!!Και μεσα στην εδρα της.Αυτο ειναι ο μοναδικος τιτλος του Ναβαρο,που ηταν 4o βιολι της ομαδας και 23 ετων,οχι 21 οπως λανθασμενα αναφερεις...
kseplenhs
QUOTE(colonel gomelsky @ May 8 2010, 19:16 ) *
Έτσι όπως το θέτεις συμφωνώ. Όντως δεν βοήθησανε με πόντους, αλλά ξεκούρασαν και πήραν φάουλ.



ρε συ μονο ο βασιλόπουλος έδειξε να πατάει καλά απο τους παγκίτες.και πάλι μιλάμε για 7 λεπτά απο τα 45 του παιχνιδιου χτες.

αποθέωση του πάγκου για τον φετινό ολυμπιακό θα ήταν να έπαινε ο βουισιτς,να μοίραζε 2-3 ασιστ και να εβγαζε μερικους ποντους ή και να κέρδιζε φάουλ.αντίστοιχα ο μαυροκεφαλίδης να ζαλιζε λίγο κόσμο στη ρακέτα και να κατεβαζε όσα ριμπαουντ μπορουσε.1-2 σουτ απο τον πεν+την άμυνα και οι άμυνες και τα ριμπάουντ του βασιλόπουλου.

τι απο τα παραπάνω έγινε?μόνο το τελευταίο.
captain charisma
QUOTE
Επίσης μην ξεχνάμε ότι στο Φ4 της Ισπανίας που η Μπάρτσα το σήκωσε ο Ναβάρο ήταν 21.


21 δεν ηταν αλλα 23...το 1980 ειναι γενημενος εκτος αν κρυβει χρονια..

οσο για το αυριανο ματς δινω ενα ελαφρυ προβαδισμα στη μπαρτσελονα λογω πληροτητας σε ολες τις θεσεις..οχι οτι δεν εχει κι ο οσφπ..τα παντα θα κριθουν απ τη περιφερειακη αμυνα..
morrison
Καποια συμπερασματα...
1.Σε παιχνιδια ειδικων συνθηκων(f4,ημιτελικοι-τελικοι,γενικα νοκ-αουτ ματς)ειναι δυσκολοτερο για την ποιοτικοτερη ομαδα,αυτη που αρεσκεται να ανεβαζει τον ρυθμο να επιβαλει τον νομο της...Χτες και η Μπαρτσα και ο Ολυμπιακος επαιξαν το παιχνιδι στα μετρα των αντιπαλων...Κερδισαν και οι δυο ομως...Γιατι η Μπαρτσα εβγαλε μια εξτρα ποιοτητα που της εδωσε εναν αερα 4-5 ποντων και γιατι ο Ολυμπιακος ηταν πιο τυχερος ή εναλακτικα καλυτερος στις λεπτομερειες...
Για να γινεις πρωταθλητης δεν αρκει να εισαι καλη ομαδα,πρεπει να ξερεις να κερδιζεις και σε παιχνιδια που δεν ξεκινας καλα,που δεν σε πανε,πρεπει να ξερεις να χορευεις και τον χορο του αντιπαλου...
2.Ο Γιαννακης εκλεισε αρκετα το ροτεισον χτες(αναμενομενο σε τοσο σημαντικο παιχνιδι)πραγμα που ισως εχει επιπτωσεις στο παιχνιδι της Κυριακης...
3.Οσο και να ακουγεται κλισε πιστευω οτι δεν χωραει λογικη σε ενα τελικο.Οι εννοιες φαβορι και αουτσαιντερ ειναι απολυτα σχετικες...Χαζευα στο σαιτ της Ευρωλιγκα ολα τα f4 απ'το 1988.Οι νικες των απολυτων αουτσαιντερ ειναι σχεδον οσες και αυτες των απολυτων φαβορι.(υπαρχουν και καποιοι τελικοι που ξεκινησαν σε σχετικη ισοδυναμια)
http://www.euroleague.net/news/i/9105/180/item
Η νικη της Παρτιζαν επι της Μπανταλονα στη Πολη,της Μπανταλονα επι του Ολυμπιακου στο Τελ-Αβιβ,του Παναθηναικου μεσα στη Μπολονια,ο 3ος συνεχομενος τιτλος της Γιουκοπλαστικα στο Παρισι,η νικη της Λιμοζ στην Αθηνα,η απολυτη επικρατηση της Ζαλγκιρις επι της πανισχυρης τοτε Κιντερ.
4.Ειναι απιστευτο ποσο εχει στοιχειωσει εμας τους Ολυμπιακους ο χαμενος τελικος του Τελ-Αβιβ.Οι παντες θυμηθηκαν εχθες αυτο το παιχνιδι...Και ο Σκουντης στην μεταδοση το ανεφερε...Μιλωντας προσωπικα,16 χρονια μετα,παραμενει η μεγαλυτερη αθλητικη απογοητευση που εχω ζησει...
il postino
ενα θα ηθελα να δω αυριο ,

εντολη γιαννακη στον μπεβερλυ "πεσε πανω σε ναβαρο και βγες με ντισκαλιφιε στο πρωτο πενταλεπτο"!!!! icon_headbang.gif

μα δεν καταλαβαινει οτι πεφτει στα ματια ολων αυτος ο καραγκιοζης ο ναβαρο? τον αγγιξε χθες ενας αμυντικος της τσσκα , δε θυμαμαι ποιος , και εκανε λες και τον χτυπησε ρευμα!

ουτως ή αλλως , ειναι τοσο βεβαρυμενο το ιστορικο του που μπορει να μην τον πιστεψουν οι διαιτητες, αν δεν εχουν "παραθυρο", αν φαει καμια ΓΕΡΗ απο τον μπεβερλακο!!!!
lamar
QUOTE(il postino @ May 8 2010, 19:58 ) *
ενα θα ηθελα να δω αυριο ,


egw auto pou thelw na dw, einai na sikwsoume ti koupa kai as valei to nikitirio o Manouselis.

Sorry gia ta greeklish, alla opws egrapsa kai se post gia ton imiteliko eimai sto Parisi.
kseplenhs
ρε σεις σήμερα δεν ήταν να βγουν καλύτερες 5αδες,mvp διοργάνωσης και τα συναφή?

μάλλον δεν βγήκαν ε?
rankin
Μόλις ανακάλυψα ότι υπάρχει τοπικ για το final 4! Έψαχνα στα του Ολυμπιακού τόσες μέρες και δεν τολμούσα να το ανοίξω εγώ γιατί πέρσι που το άνοιξα εγω...........

ενιγουέι, παρατήρησε κανείς ότι δεν έμπαιναν τρίποντα στους ημιτελικούς με τίποτα;;; Μόνο ο τιτάνας Κέτσμαν είχε καλά ποσοστά icon_drunk.gif
Σκληρά στεφάνια ή υπερβολικό άγχος;;;

Για τον τελικό τώρα τι να πούμε; Νομίζω ότι το άγχος του ημιτελικού έφυγε. Ο Ολυμπιακός ξόρκισε έναν μεγάλο δαίμονα χθες, και εμείς κάναμε το ταξίδι παράδεισος-κόλαση και πάλι πίσω μέσα σε 10 λεπτά, χωρίς να σκάσουν οι φλέβες στο κούτελο μου και να πάθω εγκεφαλικό..

Ο τελικός είναι άλλο πράγμα, όπως και η Μπαρτσελόνα είναι άλλο πράγμα απο την Παρτιζάν. Εξαιρετική ποιότητα, σκληρή και δουλεμένη ομάδα. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι κουλ. Είναι εκεί που του αξίζει για φέτος. Στις 2 καλύτερες ομάδες. Μένει να δούμε αν είναι και η καλύτερη.
Ας το διασκεδάσουν. Ας παίξουν με καθαρό μυαλό. Ας παίξουν με πάθος και ότι είναι να γίνει, θα γίνει..

Και κάτι τελευταίο.. Θοδωρή Παπαλουκά, είσαι πολύ μεγάλος παίχτης, με πολύ μεγάλα καρύδια!
Manu7
QUOTE(kseplenhs @ May 8 2010, 22:20 ) *
ρε σεις σήμερα δεν ήταν να βγουν καλύτερες 5αδες,mvp διοργάνωσης και τα συναφή?

μάλλον δεν βγήκαν ε?

Δεν βγήκαν ναι...Αλλά αφού δεν βγήκαν σήμερα πότε θα βγουν???

39.gif
kseplenhs
QUOTE(Manu7 @ May 8 2010, 22:49 ) *
Δεν βγήκαν ναι...Αλλά αφού δεν βγήκαν σήμερα πότε θα βγουν???

39.gif


με τρομάζει το ερώτημά σου γιατί έχει υπερφυσικές προεκτάσεις...

μήπως ζουμε μια διοργάνωση που δεν έγινε ποτέ?! tongue.gif
pain of salvation
QUOTE(kseplenhs @ May 8 2010, 21:59 ) *
με τρομάζει το ερώτημά σου γιατί έχει υπερφυσικές προεκτάσεις...

μήπως ζουμε μια διοργάνωση που δεν έγινε ποτέ?! tongue.gif


MVP Euroleague Μίλος.
1η πεντάδα Μίλος και Λίνας.
Στη 2η ο Τζος
http://www.euroleague.net/final-four/paris...ue-team-2009-10
Air Kef
Αναμενόμενα δλδ..

Όποιοι σκέφτεστε για το ποιος θα παίξει τον Ναβάρο, καλό είναι να βάλουμε στις παραμέτρους ότι ο Ναβάρο είναι ένας παίκτης που βγαίνει και πολύ συχνά από 2-3 σκριν συμπαικτών του, και ο Παπαλουκάς με τον Τεοντό είναι αρκετά μεγαλόσωμοι και κολλάνε σχετικά εύκολα, τα 2 τρίποντα χθες τα φάγαμε από ίδια φάση με τον Παπαλουκά να κολλάει πάνω στα σκριν..
Μπέβερλι και Πεν ίσως είναι προτιμότεροι στον Ναβάρο, πιστεύω ότι ο Πατ μπορεί να σπάσει τα νεύρα της πιο αντιπαθητικης παικτάρας στην ιστορία του Ευρωπαικού μπάσκετ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.