Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Regal Barcelona BC - Olympiacos Pireaus BC || Τελικός Euroleague Final 4 2009-2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
treathitch
Συγχαρητήρια στον παικταρά Μίλος Τεόντοσιτς για το βραβείο του

MVP είναι βέβαια ο Μάριτς (όπως ήταν και ο Πέκοβιτς προ διετίας και το δώσαν στο Σισκάουσκας). Γενικώς, τη σνομπάρουν αβέρτα την Παρτιζάν

Ο Ναβάρο δεν έχει δουλειά στην 1η (ούτε στη 2η) πεντάδα. Ο Πιτ Μάικλ αγνοήθηκε...
spysta
QUOTE(Air Kef @ May 8 2010, 20:51 ) *
τα 2 τρίποντα χθες τα φάγαμε από ίδια φάση με τον Παπαλουκά να κολλάει πάνω στα σκριν..

που το πρωτο στην κανονικη διαρκεια .. ηταν ΤΟΣΟ εξωφθαλμο κινητο σκριν του Μαριτς στον Τεο .. που θα το σφυριζε ακομα και ο Μαικ Μπατιστ !!! laugh.gif laugh.gif
colonel gomelsky
QUOTE(spysta @ May 9 2010, 00:22 ) *
που το πρωτο στην κανονικη διαρκεια .. ηταν ΤΟΣΟ εξωφθαλμο κινητο σκριν του Μαριτς στον Τεο .. που θα το σφυριζε ακομα και ο Μαικ Μπατιστ !!! laugh.gif laugh.gif

smiley.gif
smiley.gif smiley.gif
kotzito
Συγχαρητηρια και απο μενα στον Μιλος.Απεδειξε και επισημα οτι φετος ειναι ο καλυτερος παικτης στην Ευρωπη.Μπραβο και στους Κλειζα και Τσιλντρες,και πιστευω οτι ο δευτερος αξιζε να βρισκεται στην πρωτη 5αδα αλλα θα ηταν ακραιο να ειχε 3 παικτες του Ολυμπιακου.
QUOTE(treathitch @ May 8 2010, 23:54 ) *
MVP είναι βέβαια ο Μάριτς (όπως ήταν και ο Πέκοβιτς προ διετίας και το δώσαν στο Σισκάουσκας). Γενικώς, τη σνομπάρουν αβέρτα την Παρτιζάν

Ο Ναβάρο δεν έχει δουλειά στην 1η (ούτε στη 2η) πεντάδα. Ο Πιτ Μάικλ αγνοήθηκε...

Δεν νομιζω οτι αξιζε να ειναι MVP ο Μαριτς.Παικτης αποκαλυψη της χρονιας ναι,αλλα δεν πιστευω οτι το αξιζε περισσοτερο απο τον Τεοντοσιτς.
ViC
QUOTE(treathitch @ May 8 2010, 23:54 ) *
Ο Ναβάρο δεν έχει δουλειά στην 1η (ούτε στη 2η) πεντάδα. Ο Πιτ Μάικλ αγνοήθηκε...

Πράγματι
Αυτόν είχα ψηφίσει κι εγώ για την καλύερη πεντάδα συν τους άλλους τέσσερις (Τεόντοσιτς, Κλέιζα, Κριάπα, Μάριτς) που βγήκανε. Και είναι έκπληξη που ο Μάικλ δεν ήταν ούτε στη δεύτερη πεντάδα (για την ιστορία ΜακΚάλεμπ, Τσίλι, Σίσκα, Λόρμπεκ, Σπλίτερ)
Πρώτος σκόρερ: Κλέιζα
Καλύτερος αμυντικός: Κριάπα
Ανερχόμενο αστέρι: Ρίκι Ρούμπιο
Κι εγώ για MVP θα έβγαζα οριακά πρώτο τον Μάριτς με δεύτερο τον Τεόντοσιτς και τρίτο τον Κλέιζα.
αυτά...
Germany96
QUOTE(treathitch @ May 8 2010, 23:54 ) *
Συγχαρητήρια στον παικταρά Μίλος Τεόντοσιτς για το βραβείο του

MVP είναι βέβαια ο Μάριτς (όπως ήταν και ο Πέκοβιτς προ διετίας και το δώσαν στο Σισκάουσκας). Γενικώς, τη σνομπάρουν αβέρτα την Παρτιζάν

Ο Ναβάρο δεν έχει δουλειά στην 1η (ούτε στη 2η) πεντάδα. Ο Πιτ Μάικλ αγνοήθηκε...

Συμφωνουμε για τον Mickeal οτι δεν εχει παρει απο πολλους το credit που του αναλογει για τον ρολο του στην φετινη Barca, αλλα ειναι κι η δομη της ομαδας τετοια που δεν επιτρεπει στις μοναδες της να ξεχωρισουν, οσο ας πουμε σε CSKA κι ΟΣΦΠ που ειναι περισσοτερο προσωποπαγεις ως ομαδες.

Περα απο γουστα, συμπαθειες και αντιπαθειες κι εγω αν επρεπε να ξεχωρισω εναν παικτη απο την Barcelona, αυτος θα ηταν ο Navarro. Ο Mickeal ειναι οντως ενα χρησιμοτατο γραναζι στην καταλανικη μηχανη, και μαλιστα οχι μονο λειτουργει σαν πολυεργαλειο αλλα στα κρισιμα εχει αποδειχτει λιρα εκατο κι οταν οι περιστασεις το απαιτουν ο Αμερικανος steps up. Ο Pete φετος ανταποκριθηκε ιδανικα στον πολυδιαστατο ρολο που του ανατεθηκε και δουλευοντας για την ομαδα χωρις εγωισμους, καταφερε να την ανεβασει ενα επιπεδο σε σχεση με περυσι. Ο Navarro απο την αλλη ειναι ενας franchise player, για να το θεσω με ορους NBA. Μπορει σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια να φαινεται καπως περιορισμενος ο ρολος του, αλλα παραμενει ο θεμελιος λιθος πανω στον οποιο εχει χτιστει (και) η φετινη Barcelona. Ολη η ομαδα δουλευει για αυτον οσο βρισκεται στο παρκε και παρ' οτι φετος οι Blaugrana ειναι ομαδα με πολυποικιλα επιθετικα πλανα, για να αποδωσουν στο maximum, πρεπει οσο ο Juan Carlos αγωνιζεται να βρισκεται σε καλη κατασταση καθως παραμενει το αδιαμφισβητητο plan A στην επιθεση. Οταν δεν βρισκεται σε καλη μερα, χαραμιζονται τα περισσοτερα plays των Blaugrana τα 25 λεπτα μ.ο. που αγωνιζεται κι αυτο βραχυκυκλωνει την ομαδα που καταληγει να δινει αλλεπαλληλα screens επι ματαιω εφοσον δεν εχει καθαρο μυαλο κι ειναι ειτε αναποτελεσματικος στο pick&roll ειτε "κρυος" στο σκοραρισμα.

Αν μιλαγαμε με απολυτα νουμερα για ολη την σεζον συμφωνουμε πως αυτος που θα επρεπε να παρει το MVP ειναι ο Maric. Παρ' οτι κι εγω τα θεωρω σοβαρα ως κριτηριο τα στατιστικα, δε νομιζω πως θα επρεπε να ειναι και το μοναδικο. Και τα νουμερα του Milos αλλωστε εκτοξευτηκαν μετα τον τραυματισμο του Παπαλουκα τις γιορτες (και στο αντιστοιχο διαστημα ξεπερασαν τα συνολικα του Maric) και το σημαντικοτερο ειναι οτι τοτε ο φετινος ΟΣΦΠ αρχισε να ανεβαζει την αποδοση του και να διαμορφωνει την οριστικη αγωνιστικη του φυσιογνωμια. Η βελτιωμενη αποδοση του Teodosic κατεληξε να γινει αλληλενδετη με την αγωνιστικη ανοδο του ΟΣΦΠ, ενω η Partizan καταφερε να πραγματοποιησει καποιες απο τις σημαντικοτερες νικες της χωρις των Maric στην συνθεση της. Εδω απο την μια πρεπει να δωσουμε τα συγχαρητηρια μας στον Vujosevic (και) για αυτο του το κατορθωμα αλλα απο την αλλη πρεπει να αναγνωρισουμε οτι ο Milos καταφερε να γινει επιδραστικοτερος στο παιχνιδι της δικης του ομαδας κι ενω μαλιστα (σε αντιθεση με την Partizan και το φτωχο απο ταλεντο roster της) υπηρχαν κι αλλοι σπουδαιοι παικτες ικανοι να αποτελεσουν σημειο αναφορας.

Ισως ο σημαντικοτερος λογος για την κακιστη εμφανιση του ΟΣΦΠ στον ημιτελικο, ηταν το γεγονος οτι ο Teodosic πραγματοποιησε το χειροτερο του ματς στην διοργανωση μεσα στο 2010. Η τελευταια τοσο αρνητικη του εμφανιση ηταν στο ντερμπυ του ΟΑΚΑ κι αυτο ισως να δειχνει οτι αποτελει το βαρομετρο του Ολυμπιακου για φετος. Εκτος του οτι αποτελει τη κυριοτερη περιφερειακη απειλη του ΟΣΦΠ ειναι καθοριστικος και για τον ρυθμο της ομαδας.

Να παρουσιασει τοσο κακα ποσοστα στο σουτ του στο τελικο δεν το αποκλειω αλλα δεν προκειται να γκρινιαξω κι ολας αν επαναληφθει, ειναι μερος του παιχνιδιου του να παιρνει τραβηγμενες προσπαθειες και φετος με αυτες τις προσπαθειες εχει μαθει να πορευεται η ομαδα. Λογικο ειναι αν δοκιμαζεις τοσο δυσκολες προσπαθειες, σε καποιο ματς να εισαι και αστοχος. Αν γινουν δυο σερι τα παιχνιδια στα οποια θα εχει τετοια ποσοστα ευστοχιας, ο ΟΣΦΠ θα εχει μεγαλα προβληματα στον τελικο αλλα ακομα κι ετσι δεν θα ζητησω τον λογο απο τον Σερβο.

Αντιθετα αν δειξει την ιδια αξιοθρηντη αμυντικη διαθεση και στον τελικο θα ενοχληθω εντονως, ΟΚ να γινεσαι αμυντικο μεζεδακι για τους περιφερειακους της Partizan κανω οτι το καταπινω καπως αφου ισως και να πιστευε οτι το επιθετικο ταλεντο του ιδιου και τον συμπαικτων του τελικα θα αρκουσε για την προκριση (το οτι χρειαστηκε και μεγαλη δοση τυχης το προσπερνω για χαρην της συζητησης) αλλα αν ο Milos (κι οχι μονο αυτος βεβαια) μπει με αντιστοιχο μπλαζε υφακι και στον τελικο, τοτε θα ειναι αξιος της μοιρας του που κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι να κατασπαραξουν οι περιφερειακοι της Barca τον ΟΣΦΠ.

Ακομα σημαντικοτερα αν επαναλαβει ματς των 0 assists και τριων λαθων αυτο θα ειναι και η φετινη Ευρωπαικη ταφοπλακα του ΟΣΦΠ εκτος κι αν ο Θοδωρης θυμηθει "χρονια δοξασμενα" (κατι που και αδικο θα ηταν να ζητηθει αλλα και εξαιρετικα απιθανο να συμβει, υπο φυσιολογικες συνθηκες μια εμφανιση του Παπαλουκα σαν της Παρασκευης, με κανα δυο λαθακια λιγοτερα, θα ειναι σουπερ για τον τελικο).

Μπορει να φαινομαι καπως σκληρος με τον Teodosic αλλα αυτο συμβαινει γιατι εχω απαιτησεις απο αυτον, καθως πλεον δεν μιλαμε για ενα ταλεντακι απο την Σερβια αλλα τον (δικαιοτατα κατ' εμε) MVP της Euroleague κι η ευστοχια του σε κρισιμες βολες απλα δεν μου αρκει αν συνοδευεται με τοσο αθλια παρελκομενα. Δεν προκειται χειροκροτησω τον τενορο επειδη ξεροβηξε, ας μου ερμηνευσει τον Οθελο του Verdi σημερα και θα σηκωθω απο το καθισμα μου να τον αποθεωσω.

Ευτυχως ή δυστυχως ο Ολυμπιακος φετος δεν μπορει να τα καταφερει να παιξει μπασκετ αξιωσεων αν ο Teodosic πραγματοποιει τετοιες οικτρες εμφανισεις και με αντιπαλο επιπεδου Barcelona δεν θα αρκει απλα ενα χαμογελο της τυχης, αντιθετως σε τετοιο σεναριο φοβαμαι οτι η ομαδα δεν θα φυγει απλως με την, τιμητικη υπο αλλες προυποθεσεις, δευτερη θεση της διοργανωσης αλλα με εφιαλτες διασυρμου.

Η Barca εχει ηδη σημαντικη υπεροπλια στις θεσεις 1-2 και μονο με τους δυο Τεο στα πολυ καλα τους θα εχει τυχη ο ΟΣΦΠ να επιβαλλει (εστω κατα διαστηματα) τον ρυθμο του και να εξισορροπησει την κατασταση απεναντι στην ποιοτικοτατη, αμυντικα ικανοτατη και πολυπροσωπη περιφερεια της.
qspock
Δυστυχως αυτος ειναι ο Τεοντοσιτς. Τα αψυχολογητα τριποντα ειναι το ατου του (οταν μπαινουν) και η καταστροφη της ομαδας οταν δεν μπαινουν. Αν δεν εμφανιζοταν ως απο μηχανης Θεος ο Τσιλντρες, ολοι θα λεγανε για το ωραιο ερμπολ του Μιλος στο τελος, κατι που εχει κανει αμετρητες φορες πλεον σε φιναλε αγωνων. Απορω γιατι ακομα με αυτον εκδηλωνεται η τελευταια επιθεση...
Το οτι ο μικρος ηταν πολυ κακος προερχεται και απο το οτι καταφεραν να τον αντιμετωπισουν. Γι'αυτο λοιπον φοβαμαι πως τετοιες εμφανισεις θα επαναληφθουν, αφου δεν εξαρταται μονο απο αυτον αλλα κυριως απο τον αντιπαλο η εμφανιση του νεαρου. Για την αμυνα, να μη μιλησω, ουδεποτε μπορεσε να σταματησει αντιπαλο περιφερειακο. Χτες ο Κετσμαν εβαλε μπολικα απο στημενες φασεις με τον Μιλος αντιπαλο. Τα φυσικα προσοντα μιλανε εκει, αλλα και η αντιδραση/διαθεση για αμυνα γενικοτερα... Ενας ηταν ο επικινδυνος απ'εξω, και τον αφησαν να σουταρει τα παντα. Ευτυχως ο Κετσμαν βγηκε με 5 φαουλ στην παραταση και το τελευταιο τριποντο το εκανε αλλος...

Αντισταθμισμα στον κακο Τεοντοσιτς υπηρξε ο ΜΕΓΑΣ Παπαλουκας, ο Τσιλντρες και ο Κλειζα. Η κλαση αυτων των παιζτων ειναι απλα ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Οι υπολοιποι βοηθησαν, στα μετρα των δυνατοτητων τους. Ο Μπουρουσης αν δεν επαιρνε τα τελευταια επιθετικα, θα ειχε να επιδειξει μια κακιστη εμφανιση, αφου εκανε προς στο τελος της κανονικης περιοδου ενα αστοχο κρισιμο χουπ με παρομοιο τροπο με αυτο του περσυνου ημιτελικου του φαιναλ φορ: Δηλαδη χωρις ουσιαστικες πιθανοτητες επιτυχιας...

Τελως παντων, ο,τι και να ειπωθει τωρα, η επιτυχια του Ολυμπιακου δεν παυει να ειναι τεραστια, εφτασε στον τελικο της Ευρωλιγκα και εκει αντιμετωπιζει το μεγαλο φαβορι την Μπαρτσελονα. Πλεον κανεις δεν θα πει οτι απετυχε αν ερθει δευτερος, και ολοι συμφωνουν πως αυτη η Μπαρτσα ειναι -αποδεδειγμενα πολλες φορες πλεον φετος- πολυ δυνατη.
kotzito
Η μεγαλη μερα εφτασε.Η θα επιστρεψουμε για τα καλα στην κορυφη της Ευρωπης ή θα διατηρησουμε τον τιτλο των losers.Καλη επιτυχια στην ομαδα και ελπιζω σημερα να δω 12 παικτες που θα δωσουν και την ψυχη τους.Ακομα κι αν χασουμε θα ειμαι ευχαριστημενος αν εχω δει τους δικους μας να δινουν το 100% του ο καθενας.



Ας μπουμε σημερα δυνατα στο παιχνιδι απο την αρχη,ωστε να μας κυνηγαει η Μπαρτσελονα στο σκορ και οχι εμεις.Περιμενω τον Παπαλουκα να επιβεβαιωσει σημερα γιατι ειναι απο τους κορυφαιους παικτες της δεκαετιας στην Ευρωπη και εκτος απο τον εαυτο του να παιξει και για τον Μιλος
kseplenhs
QUOTE(kotzito @ May 9 2010, 02:18 ) *
Συγχαρητηρια και απο μενα στον Μιλος.Απεδειξε και επισημα οτι φετος ειναι ο καλυτερος παικτης στην Ευρωπη.Μπραβο και στους Κλειζα και Τσιλντρες,και πιστευω οτι ο δευτερος αξιζε να βρισκεται στην πρωτη 5αδα αλλα θα ηταν ακραιο να ειχε 3 παικτες του Ολυμπιακου.



εγώ θα έλεγα να βάλουμε και τον χαλπερίν να τους κάνουμε 4 tongue.gif
colonel gomelsky
QUOTE(Germany96 @ May 9 2010, 05:13 ) *
Περα απο γουστα, συμπαθειες και αντιπαθειες κι εγω αν επρεπε να ξεχωρισω εναν παικτη απο την Barcelona, αυτος θα ηταν ο Navarro. Ο Navarro απο την αλλη ειναι ενας franchise player, για να το θεσω με ορους NBA. Μπορει σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια να φαινεται καπως περιορισμενος ο ρολος του, αλλα παραμενει ο θεμελιος λιθος πανω στον οποιο εχει χτιστει (και) η φετινη Barcelona. Ολη η ομαδα δουλευει για αυτον οσο βρισκεται στο παρκε και παρ' οτι φετος οι Blaugrana ειναι ομαδα με πολυποικιλα επιθετικα πλανα, για να αποδωσουν στο maximum, πρεπει οσο ο Juan Carlos αγωνιζεται να βρισκεται σε καλη κατασταση καθως παραμενει το αδιαμφισβητητο plan A στην επιθεση. Οταν δεν βρισκεται σε καλη μερα, χαραμιζονται τα περισσοτερα plays των Blaugrana τα 25 λεπτα μ.ο. που αγωνιζεται κι αυτο βραχυκυκλωνει την ομαδα που καταληγει να δινει αλλεπαλληλα screens επι ματαιω εφοσον δεν εχει καθαρο μυαλο κι ειναι ειτε αναποτελεσματικος στο pick&roll ειτε "κρυος" στο σκοραρισμα.


Για μια ακόμα φορά προσυπογράφω 100% φίλε Germany96! Δεν ξέρω μόνο αν αυτός ο περιορισμένος ρόλος οφειλόταν κυρίως στους τραυματισμούς του ή στην μετατροπή του παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα.
HLR CENATION
ισως ενας τελικος που κανει δεν ξερει σε τι τεμπο θα παει το ματς.Υπαρχουν δυο ενδεχομενα...η θα δουμε κανα ματς του στυλ ΗΠΑ-ισπανια απο την τελευταια ολυμπιαδα η οι δυο ομαδες θα αλληλοεξοντωθουν κ δουμε τελικο ακομα κ under 140 ποντους.το σιγουρο ειναι οτι υπαρχει φαβορι(οχι ξεκαθαρο) κ αυτο ειναι η μπαρτσελονα που πολυ απλα ειναι η ποιο καυτη ομαδα στην ευρωπη απο την αρχη της σαιζον.Επισης εχει δωσει πραγματηκες εξετασεις για να φτασει εδω που ειναι καθως απο την αρχη της ευρωλιγκα εχει απαιξει κ αποκλεισει τις καλυτερες για να φτασει εδω που ειναι.εχει κερδισει δυο φορες την σιενα,δυο τον παναθηναικο,της ρεαλ στα πλει οφ κ την τσσκ στον ημιτελικο.Απο την αλλη ο ολυμπιακος πηγε επειδη κερδισε ανετα την μαλαγα στο φαληρο,κ εκανε οντως καλο διπλο με την οχι ομως κ τοσο καλη φετος καχα λαμποραλ.τωρα επαιξε με τν προκομ κ την παρτιζαν στα νοκ αουτ που ηταν ποιο ευκολο κ απο τα ελληνικα πλειο οφ αν αντιμετωπισει πανελληνιο-μαρουσι.
Στα καθαρα τους ματς ο ολυμπιακος λογικα θα δεχθει καταιγιδα απο 3ποντα καθως οι τεοντισιτς-παπαλουκας δεν θα μπορουν να καλυψουν τους ναβαρο,μπαζιλε,λακοβιτς.Επισης θα εχει προβλημα στην αμυνα το χρονο που θα παιζει με 5αρι τον μπουρουση καθως θα τον χτυπησουν πολυ με το βασκεθ.Θα εχει κ ενα προβληματα χαμηλα στο ποστ αν ο κλειζα ειναι πανω στον λορμπεκ.προβλημα που μετατρεπεται σε πλεονεκτημα στην επιθεση καθως ο λορμπεκ δεν εχει την ταχυτητα του κλειζα κ δυσκολα θα τον μαρκαρει στην περιφερεια.Γι αυτο ισως δουμε πολυ ωρα να παιζει ο μορρις στο 4 αλλα ετσι ο λορμπεκ θα πεσει στον σχορτσιανιτη με κυνδυνο να φθαρει απο τα φαουλ.ισως παρει πολυ χρονο κ ο τριας...
Μεγαλα ενας με ενα θα δουμε στην περιφερεια με τα καλυτερα γκαρντ της ευρωπης να συγκρουωνται.Θα δουμε τεοντοσιτς,παπαλουκα vs ρουμπιο ναβαρο λακοβιτς.
προπονητικα το ματς θα εχει πολυ τακτικη εκει που ο πασκουαλ νομιζω οτι εχει προβαδισμα κοντρα στον γιαννακη που υπερεχει μονο σε θεμα πειρα σε τετοια μεγαλα ματς....
Anaz
QUOTE
Εχω ξαναπει πως το Κλειζα-Λορμπεκ ειναι ενα πολυ ενδιαφερον ματσαρισμα 2 εντελως διαφορετικων παικτων.Ο Λινας ανταπποκριθηκε θετικοτατα στα ποσταρισατα του Ρομπερτς αλλα ο Λορμπεκ ειναι αλλη κλαση.Κλεδι ο Σοφο,αν καταφερει να επικρατησει των ψηλοτερων και αθλητικοτερων αλλα σαφεστατα πιο αδυναμων ψηλων της Μπαρτσα ο Ολυμπιακος θα εχει τον πρωτο λογο.
Συμφωνω για τον Σοφο, ο οποιος μπορει να παιξει καθοριστικο ρολο απεναντι στους αδυναμους ψηλους της Μπαρτσα. Οι Ισπανοι μαλιστα απο το λιγο που τους εχω δει, δεν συνηθιζουν να ντουμπλαρουν δινοντας βοηθειες χαμηλα στο ποστ. Απ'την αλλη βεβαια,εχουν καλο βαθος στη φροντ λαιν, οποτε και παιχτες να αναλωσουν πανω του. Εκει θα παιξει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο η ευστοχια του Σοφο απ'τις βολες!
Δεν νομιζω δε, οτι θα ρισκαρει ο πασκουαλ σχημα με Λορμπεκ στο 5 απεναντι στο Σοφο, καθως αν και θα δημιουργουσε προβλημα στην αμυνα μας χαρη στο καλο του περιφερειακο σουτ, θα φορτωνε πολυ γρηγορα τον Σλοβενο φαουλ στην αμυνα που αποτελει σημαντικο γραναζι της Ισπανιης ομαδας.

Οσων αφορα το μαρκαρισμα του Λορμπεκ (οταν παιζει στο 4), νομιζω πως κι αν δε βγει το ματσαρισμα με τον Κλειζα, υπαρχουν λυσεις.. Μπορει να παει σε σχημα με Μπουρουση ή Μαυρο στο 4, ή ακομα μια σκεψη ειναι να αλλαξουν τα ματσ-απ στην αμυνα με τον Κλειζα να πηγαινει στον Βασκεζ , ο οποιος δεν ποσταρει. Αυτο βεβαια πρεπει να εχει δουλευτει,γιατι αν και ο λιθουανος εχει τα προσοντα να μαρκαρει καλα το πικ ν ρολ, δεν ξερω αν εχει την εμπειρια.
aegeansheed
Από τις ολιγόλεπτες συνεντεύξεις που παρέθεσε το site της Euroleague με παίκτες του Ολυμπιακού μετά τον ημιτελικό και μετά την προπόνηση του Σαββάτου (κατά πάσα πιθανότητα, αλλά με επιφύλαξη) η γλώσσα του σώματος των Childress, Kleiza, Παπαλουκά και Σχορτσιανίτη έδειχνε ότι τους είχε φύγει η πίεση του ημιτελικού. Ο Σοφοκλής έδειχνε συγκεντρωμένος 100%, όπως και οι άλλοι. Το γράφω αυτό ελπίζοντας ότι θα δούμε την ελληνική ομάδα να βρίσκεται με το μυαλό στο παρκέ από το 1ο λεπτό του τελικού και να μην ψάχνεται, κάτι που η Barcelona δεν αφήνει ανεκμετάλευτο.
ViC
Μπραζάουσκας, Μπαχάρ, Σαμπόν οι τρεις διαιτητές
Είναι ο τελευταίος τελικός των δύο πρώτων
kotzito
QUOTE(ViC @ May 9 2010, 18:42 ) *
Μπραζάουσκας, Μπαχάρ, Σαμπόν οι τρεις διαιτητές
Είναι ο τελευταίος τελικός των δύο πρώτων

Πως και δεν εβαλαν τον Λαμονικα; rolleyes.gif
Air Kef
QUOTE
τωρα επαιξε με τν προκομ κ την παρτιζαν στα νοκ αουτ που ηταν ποιο ευκολο κ απο τα ελληνικα πλειο οφ αν αντιμετωπισει πανελληνιο-μαρουσι.


Αυτή η υποβάθμιση ειδικα την Παρτιζάν δεν αντέχεται, εκτός αν το Μαρούσι κι ο Πανελλήνιος έχουν κερδίσει ΠΑΟ, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ φέτος.


QUOTE
Οι Ισπανοι μαλιστα απο το λιγο που τους εχω δει, δεν συνηθιζουν να ντουμπλαρουν δινοντας βοηθειες χαμηλα στο ποστ. Απ'την αλλη βεβαια,εχουν καλο βαθος στη φροντ λαιν, οποτε και παιχτες να αναλωσουν πανω του. Εκει θα παιξει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο η ευστοχια του Σοφο απ'τις βολες!


Ιστορικά πάντως ο Σόφο έχει κάνει τραγικά ματς απέναντι σε Ισπανούς και νομιζω κι ολας λόγο των πολύ καλών ντουμπλαρισμάτων που κάνουν πάνω του.
Πιστεύω ότι δεν θα σουτάρει τόσες βολές, όσο τα ελεύθερα τρίποντα που θα βγάλουμε, στα οποια ελπιζω να ειμαστε εύστοχοι..
leonkalf
Εγώ το μόνο που θέλω είναι να δω τον Ολυμπιακό να παίζει όπως στα περισσότερα φετινά ματς. Με το πόδι στο γκάζι και ελεύθερα. Βέβαια, τελικός είναι, υπάρχει το άγχος, η αγωνία, η προσμονή για ένα τίτλο που κρίνεται σε 1 ματς.
Αν καταφέρουν τα παιδιά και βγάλουν τον εαυτό τους στο παρκέ, και δεν είναι "μαγκωμένοι" όπως προχθές ΚΑΙ θα απολαύσουμε μεγάλο ματς ΚΑΙ θα είμαστε κοντά στο τρόπαιο!!

Πάμεεεεεεε bball.gif
wos_sport5.gif
wos_sport3.gif

και στο τέλος εύχομαι να έρθουν τα....

wav.gif
Anaz
QUOTE
Ιστορικά πάντως ο Σόφο έχει κάνει τραγικά ματς απέναντι σε Ισπανούς και νομιζω κι ολας λόγο των πολύ καλών ντουμπλαρισμάτων που κάνουν πάνω του.
Πιστεύω ότι δεν θα σουτάρει τόσες βολές, όσο τα ελεύθερα τρίποντα που θα βγάλουμε, στα οποια ελπιζω να ειμαστε εύστοχοι..
Eγω δε νομιζω οτι θα παει σε βοηθειες χαμηλα η Μπαρτσα. Ασε που δεν πιστευω οτι θα τους βγει κιολας.
Αυτο που βλεπω αρκετα (πιο) πιθανο ειναι να πανε σε βοηθειες οι περιφερειακοι κλεινοντας προς τα μεσα ωστε να δυσκολεψουν την πασα προς αυτον ή και να τον πιεσουν (στη ντριμπλα) ΠΡΟΤΟΥ ξεκινησει τη προσπαθεια του. Και εκει ειναι που θα χρειαστουμε οντως ευστοχια απο το τριποντο..

Γενικα παντως εγω δεν πιστευω οτι θα δουμε μεγαλο σκορ. Καθοριστικα βεβαια θα ειναι η ευστοχια των Ισπανων απο την περιφερεια και η αποδοση του Ναβαρο, και απο πλευρας μας οι καλες επιστροφες, ο ελεγχος των ριμπαουντ, και η περιφερειακη αμυνα.

Θεωρω οτι αμυντικα μπορουμε και πρεπει να παμε το παιχνιδι στις (σκληρες) επαφες. Η Μπαρτσα διαθετει πολυ γρηγορους περιφερειακους και καλοδουλεμενους αυτοματισμους με πολυ κινηση (και σκριν) και ταχυτατη κυκλοφορια, ενω εμεις απ'την αλλη πιο ψηλα και βαρια κορμια στη περιφερεια, και για να κοψουμε τους χωρους που δημιουργουν θα πρεπει να παμε το ματς και λίγο..στο ξύλο ωστε να τους αποδιοργανωσουμε. Οπως εκανε κ η Τσσκα προχτες στο πρωτο ημιχρονο δηλαδη, με οποιο ρίσκο βεβαια ενεχει αυτο σε ανασες και φαουλ στην ελλειπως επανδρωμενη περιφερεια μας.
Εχω περιεργεια επισης να δω, ειναι εχει ο κοουτς στο μυαλο του να δοκιμασει καθολου ζωνη..
ViC
Μια και πιάσαμε την κουβέντα του Σοφοκλή, εγώ θα συμφωνήσω με τον Anaz. Πιστεύω κι εγώ ότι οι βοήθειες θα είναι από τους περιφερειακούς που θα κλείνουν προς τα μέσα. Αυτό μπορεί να το κάνει καλά και ο Μάικλ. Οι Ισπανοί θα στηριχτούν στο γενικά κακό περιφερειακό σουτ του ολυμπιακού. Οπότε μακάρι να είναι ζεστός σήμερα ο Κλέιζα. Από τη γωνία μπορεί να βοηθήσει πολύ αν ο αμυντικός του πάει για βοήθεια. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι και ο Σοφοκλής θα μοιράζει σωστά τις μπάλες.
Νομίζω ότι έχουμε πει διάφορα, αλλά πολλές φορές η όποια λογική ανατρέπεται σε ένα ματς και τα συστήματα πάνε περίπατο. Το μόνο που μένει είναι να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον ολυμπιακό. Είναι ένας τελικός με πιθανότητες σχεδόν 50-50. Οπότε η ήττα δε θα αποτελεί αποτυχία, ούτε θα είναι looser ο ολυμπιακός αν χάσει επειδή θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο F4 χωρίς κούπα. Είναι απλά ένα ματς με μια πολύ καλή ομάδα. Υπομονή και σε 4 περίπου ώρες θα ξέρουμε.

Και για να μην ξεχνιόμαστε: Transition is the word!
Air Kef
QUOTE
Αυτο που βλεπω αρκετα (πιο) πιθανο ειναι να πανε σε βοηθειες οι περιφερειακοι κλεινοντας προς τα μεσα ωστε να δυσκολεψουν την πασα προς αυτον ή και να τον πιεσουν (στη ντριμπλα) ΠΡΟΤΟΥ ξεκινησει τη προσπαθεια του. Και εκει ειναι που θα χρειαστουμε οντως ευστοχια απο το τριποντο..


Aυτό εννοώ ρε τρελό αγόρι, μπορεί να μην το διατύπωσα σωστα.

Εννοείται οτι όλοι θέλουμε να δούμε ξύλο σήμερα.
HLR CENATION
Air Kef

Κ το μαρουσι φετος κερδισε παναθηναικο,ολυμπιακο με την διαφορα ομως οτι παιζει σε γηπεδο εκκλησια κ οχι σε καμινι.Απο την αλλη η παρτιζαν μακρια απο την σερβια μονο τη μακαμπη πηρε σε δυσκολο ματς κ αυτο επειδη τους πηραν στην πλακα οι ισραηλινοι.


kotzito
Ποσταρω εδω επειδη δεν υπαρχει αντιστοιχο τοπικ


Βλεπει κανενας τι κανει ο Λανγκτον σημερα;24 ποντους σε 27 λεπτα εχοντας φτασει ηδη ranking στο 29.Αξιομαχη και σημερα η Παρτιζαν.Ως επιπεδο ειναι πιο κατω απο την ΤΣΣΚΑ,αλλα οπως και προχθες παλευει το ματς.
Razorblade Fish
QUOTE(kotzito @ May 9 2010, 21:04 ) *
Ποσταρω εδω επειδη δεν υπαρχει αντιστοιχο τοπικ


Βλεπει κανενας τι κανει ο Λανγκτον σημερα;24 ποντους σε 27 λεπτα εχοντας φτασει ηδη ranking στο 29.Αξιομαχη και σημερα η Παρτιζαν.Ως επιπεδο ειναι πιο κατω απο την ΤΣΣΚΑ,αλλα οπως και προχθες παλευει το ματς.

Βλεπω εγω,στο πρωτο ημιχρονο ηταν διαστημικος ο Λανγκτον.Δεν τον εχει βγαλει λεπτο!

Ο Καουν παιζει εξαιρετικα τον Μαριτς...
The Warlus
QUOTE(leonkalf @ May 9 2010, 19:51 ) *
Εγώ το μόνο που θέλω είναι να δω τον Ολυμπιακό να παίζει όπως στα περισσότερα φετινά ματς. Με το πόδι στο γκάζι και ελεύθερα. Βέβαια, τελικός είναι, υπάρχει το άγχος, η αγωνία, η προσμονή για ένα τίτλο που κρίνεται σε 1 ματς.
Αν καταφέρουν τα παιδιά και βγάλουν τον εαυτό τους στο παρκέ, και δεν είναι "μαγκωμένοι" όπως προχθές ΚΑΙ θα απολαύσουμε μεγάλο ματς ΚΑΙ θα είμαστε κοντά στο τρόπαιο!!

Πάμεεεεεεε bball.gif
wos_sport5.gif
wos_sport3.gif

και στο τέλος εύχομαι να έρθουν τα....

wav.gif



Πρόσεχε τι λες γιατί τελευταία φορά που το είπε κάποιος ήταν ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου πριν τις εκλογές σε διαφημιστικό σποτ... tongue.gif

Καταρχήν θεωρώ ότι θα δούμε ένα πολύ ωραίο ματς και πιο ανοιχτό από αυτά των ημιτελικών.
Το μόνο που θέλω από τον Ολυμπιακό είναι να ξεκινήσει δυνατά και να πιάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ρυθμό.Σε όλους τους τομείς.Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στο μπάσκετ που μπορεί να βγάλει στο παρκέ
Razorblade Fish
Η μεταδοση του μικρου τελικου απο το ιντερνετ ειναι μυθικη...Τα μικροφωνα παραμενουνα ανοικτα και ακουγονται πραγματα οπως:''αυτος ποια εχει γκομενα ρε;'',''μην δωσεις μικροφωνο στη Χριστινα,παω για κατουρημα..."...Το καλυτερο αγχολυτικο... smiley.gif
panagiotisTheDream
QUOTE(Razorblade Fish @ May 9 2010, 19:44 ) *
Η μεταδοση του μικρου τελικου απο το ιντερνετ ειναι μυθικη...Τα μικροφωνα παραμενουνα ανοικτα και ακουγονται πραγματα οπως:''αυτος ποια εχει γκομενα ρε;'',''μην δωσεις μικροφωνο στη Χριστινα,παω για κατουρημα..."...Το καλυτερο αγχολυτικο... smiley.gif

δεν κάνεις πλάκα τώρα έτσι; icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

πάμε μωρή Θρυλάρα!! όπως στη Ρώμη.... wav.gif
Manu7
QUOTE(Razorblade Fish @ May 9 2010, 21:44 ) *
Η μεταδοση του μικρου τελικου απο το ιντερνετ ειναι μυθικη...Τα μικροφωνα παραμενουνα ανοικτα και ακουγονται πραγματα οπως:''αυτος ποια εχει γκομενα ρε;'',''μην δωσεις μικροφωνο στη Χριστινα,παω για κατουρημα..."...Το καλυτερο αγχολυτικο... smiley.gif

Ωραία αυτά που γίνονται,αλλά και στο ιντερνετ απ'ότι είδα έχει πάλι καθυστέρηση στην εικόνα.
Μιλάμε οι άνθρωποι είναι απίστευτοι.Άντε στον ημιτελικό την πατήσανε μια φορά.
Και στον τελικό ρε π****η μου?Τι σκατά κάνουν τόσες μέρες εκεί.Ένα σωστό κύκλωμα δεν μπορούν
να στήσουν?

Τέσπα,είθε να δούμε τον ολυμπιακό που θέλουμε σήμερα...
ALdaperan
στο woop καθυστερει γενικοτερα απο οτι στη tv και ειναι λογικο !! ειναι δλδ μια φαση πισω στο ιντερνετ απο οτι στη tv ... ε δε λεει tongue.gif

εγω απο tv θα το δω και ας προηγειται ο ηχος της εικονας λιγο tongue.gif

εμενα μου τη σπανε οι διαφημισεις στα time out ... τεσπα μη τα θελουμε ολα δικα μας... υπαρχουν και χειροτερα ( βλ ant1 που εβαζε διαφιμησεις και τον αγωνα -α1 νμζω- σε ενα παραθυρακι κατω κατω χαχαχα δεν υπαρχουν ελλεινοι shot.gif )
duncan21
Λιωστε τους.Ετσι ομορφα κι απλα... hammer.gif .
Air Kef
Ελα, μπηκαμε απο την αρχή σήμερα. biggrin.gif

Φοβερός αλλά εξαντλημένος ο Τεοντο..
Σέρνεται σωματικά.
Manu7
E άρχισαν να τα βάζουν...
Κρίμα για τον Τεόντοσιτς...7 πόντους κιόλας...
Razorblade Fish
QUOTE(Air Kef @ May 9 2010, 22:52 ) *
Ελα, μπηκαμε απο την αρχή σήμερα. biggrin.gif

Μπηκαν και αυτοι ομως...Μας εχουν χτυπησει απιστευτα στο transition...Ειναι και ευστοχοι απο εξω,ζητανε αλλαγη 2 παικτες...Δυσκολα τα πραγματα...

Αντιο ζωη,οι ψηλοι τους κανουν παρτι,απο μας μονο ο Τεοντοσιτς εδειξε στο κλιμα του αγωνα...
Air Kef
Αμυνα και ριμπ το πρόβλημα, αλλά στον υπερθετικό βαθμό..
Razorblade Fish
4 ταπες ο Βασκεθ σε 5 λεπτα...
colonel gomelsky
28 πόντοι σε 10 λεπτά είναι αρκετοί. Πολύ καλός ο Τεόντοσιτς όσο έπαιξε. Ο Ναβάρο φαίνεται ζεστός. Ο ΟΣΦΠ έχει πρόβλημα κάτω από το καλάθι και σε επόθεση και σε άμυνα. Επιτίθεται μέχρι στιγμής μόνο με γιουρούσια.

Air Kef
Ας κυνηγήσουμε λίγο περισσότερο το επιθετικό ριμπ, έτσι κι αλλιώς οι επιστροφές μας είναι χάλια! tongue.gif
Manu7
Αν σε κάνει πλάκα ο Βάσκεθ και ο Εντονγκ...
28 πόντοι στο 10 λεπτο.Είπαμε δεν θα είναι όπως στον ημιτελικό η Μπάρτσα
Απαλλάχτηκαν και από το άγχος τους...Αναμένοντας το θαύμα...
ALdaperan
αν δεν το γυρισετε γρηγορα θα ξεφυγουν και αλλο !!!
GMlls
πολυ κακή άμυνα. ελπίζω να σοβαρευτούν γιατί μόνο εγώ δεν έχω βάλει καλάθι με μπάσιμο. κρίμα για τον τεόντοσιτς.
colonel gomelsky
QUOTE(Razorblade Fish @ May 9 2010, 23:08 ) *
4 ταπες ο Βασκεθ σε 5 λεπτα...


Καθαρές φάσεις. Μόνο για το επιθετικό του Κλέιζα δεν είμαι σίγουρος. Δεν έδειξε ριπλει
paralis77
Η Μπαρτσελονα παιζει καταπληκτικα το pick n roll. Πρεπει να βρουμε γρηγορα λυση.
Razorblade Fish
Μας κανουν ΠΛΑΚΑ με τα δευτερα...Με ανυπαρκτους,μαλλον οχι ανυπαρκτους,ΑΡΝΗΤΙΚΟΥΣ τους Τσιλντρες και Κλειζα δεν γινεται να κερδισεις την Μπαρτσελονα...
Air Kef
Πολύ καλή ομάδα η Μπάρτσα αλλά μένουμε κοντά.
Μακάρι να πάει έτσι το ματς, εννοώ ας χάνουμε 5-10 ποντους σε ολη την διάρκεια, στο τελευταίο 3λεπτο μπορούμε να το γυρίσουμε, με μάχη και ξύλο και τύχη, αλλά μπορούμε.
colonel gomelsky
QUOTE(Razorblade Fish @ May 9 2010, 23:14 ) *
Μας κανουν ΠΛΑΚΑ με τα δευτερα...Με ανυπαρκτους,μαλλον οχι ανυπαρκτους,ΑΡΝΗΤΙΚΟΥΣ τους Τσιλντρες και Κλειζα δεν γινεται να κερδισεις την Μπαρτσελονα...


Τι να κάνουν κι αυτοί?

Δε βγήκε ένα σύστημα να αξιοποιηθούν. Παίρνουν την μπάλα και ορμάνε. Τεσπα, το ματς έχει πολύ ψωμί ακόμα.
ALdaperan
οκ εβαλε και το χαλπεριν ο γιαννακης? lol
GMlls
ήρθαν και τα αγόρια της ποδοσφαιρικής ομάδας στο γήπεδο smiley.gif

ο Γάλλος διαιτητής δεν μας τα λέει καλά.
Razorblade Fish
Σεληνιασμενος Μπουρουσης,μαζι με τον Παπαλουκα παιζουν μονοι τους...Λες και βλεπω Ελλαδα-Ισπανια...Απο την πρωτη περιοδο 10 ποντους πισω και δωσε...
colonel gomelsky
QUOTE(Razorblade Fish @ May 9 2010, 23:23 ) *
Σεληνιασμενος Μπουρουσης,μαζι με τον Παπαλουκα παιζουν μονοι τους...Λες και βλεπω Ελλαδα-Ισπανια...Απο την πρωτη περιοδο 10 ποντους πισω και δωσε...


Και η συμπάθειά σου σεληνιασμένος εξίσου είναι rolleyes.gif
Razorblade Fish
QUOTE(colonel gomelsky @ May 9 2010, 23:25 ) *
Και η συμπάθειά σου σεληνιασμένος εξίσου είναι rolleyes.gif

Ναι ο σταμπαρδος...
Manu7
QUOTE(Razorblade Fish @ May 9 2010, 23:23 ) *
Σεληνιασμενος Μπουρουσης,μαζι με τον Παπαλουκα παιζουν μονοι τους...Λες και βλεπω Ελλαδα-Ισπανια...Απο την πρωτη περιοδο 10 ποντους πισω και δωσε...

Από το στόμα μου το πήρες...Ελλάδα - Ισπανία δαγκωτό...
Πάμε στοίχημα για διαφορές...

Νο άμυνα...No party...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.