Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακος-Παναθηναικος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
T.W.Is.M.
vs

Δευτερα 25/1 19:00 ΟΤΕ Sports

Εφτασε η ωρα οχι του Γιαννη Βαλαωρα, αλλα του ντερμπι του δευτερου γυρου. Αυτου που καθε χρονο λεμε οτι κρινει το πλεονεκτημα εδρας. Φετος επειδη το ματς γινεται νωρις, μολις τη 15η αγωνιστικη και υπαρχουν αλλοι 11 αγωνες μπροστα μας, δεν ειναι καθολου απιθανο να μην κριθει κατι, αλλα καποια ομαδα να παρει προβαδισμα και μονο.
To παιχνιδι ειναι αρκετα σημαντικο κατα τη γνωμη μου και ο λογος δεν ειναι το πλεονεκτημα εδρας, που περναει σε δευτερη μοιρα. Ειναι η αγωνιστικη κριση που αντιμετωπιζουν και οι δυο ομαδες. Καμια δε δειχνει καλυτερη απο περσι, αν και η πορεια τους μεσα στη σεζον ειναι διαφορετικη. Ο μεν Παναθηναικος ξεκινησε καλα κερδιζοντας τα 2 ντερμπι σε κυπελλο και πρωταθλημα, αλλα οσο περναει ο καιρος αντι να βελτιωνεται μοιαζει χειροτερος. Ο δε Ολυμπιακος ξεκινησε τη σεζον ασχημα, βελτιωθηκε εντυπωσιακα στη συνεχεια φτανοντας να κερδιζει ευρωπαικα ματς με σοβαρες απουσιες, αλλα τις τελευταιες μερες μοιαζει χειροτερος απο την αρχη. Ειναι λοιπον ενα παιχνιδι που και οι δυο εχουν πιο πολλα να χασουν παρα να κερδισουν. Ο μεν Ολυμπιακος θα εχει συνεχισει την κατηφορα των τελευταιων ημερων και παραλληλα θα βρισκεται στο 0-3 απο τον αιωνιο αντιπαλο. Ο δε Παναθηναικος θα εχει πλεον θεμα αλλαγων στο ροστερ(μηπως και στον παγκοwink.gif και δε θα εχει την πιστωση χρονου που δινει μια νικη σε ντερμπι. Οποιος χασει θα αισθανεται πια την πιεση για αμεση αντιστροφη του κλιματος και για αποτελεσματα, γι αυτο και ο υποτιτλος του τοπικ. Μπορει να μην πηγαινουν κυριολεκτικα στα σπιτια τους, αλλα νομιζω πως ο χαμενος του ντερμπι θα εχει χασει την εμπιστοσυνη του κοσμου του. Οι αδυναμιες των δυο ομαδων εχουν γινει ολοφανερες στους αντιπαλους τις τελευταιες εβδομαδες. Το θεμα λοιπον ειναι ποιος θα τις εκμεταλλευτει καλυτερα. Σε τετοιες στιγμες πολλοι θα ελεγαν οτι εδω δε θα μετρησουν τεχνικα στοιχεια και το παιχνιδι θα κριθει στη θεληση, το παθος, την ψυχη και παμε παλικαρια μου, 5 εμεις, 5 κι αυτοι και παιξτε για τον πυρινο κοσμο σας που παρακολουθει απο την εξεδρα/την τηλεοραση και αλλα τετοια.Εγω νομιζω πως τα τεχνικα στοιχεια θα παιξουν ρολο περισσοτερο απο καθε τι αλλο. Καποια στιγμη ομως θα μπει στο παιχνιδι η ψυχολογια.
Λεμε οτι το μπασκετ ειναι αθλημα 2 αποτελεσματων, εδω ομως υπαρχουν 3: Νικη του Παναθηναικου(που σημαινει και 1η θεση για τον ΠΑΟ), νικη του Ολυμπιακου με 1-3 ποντους(αβανταζ ΠΑΟ που θα ελεγαν και στο τενις) και νικη του Ολυμπιακου με 4+(αβανταζ ΟΣΦΠ). Το χειροτερο δυνατο σεναριο ειναι η νικη του Ολυμπιακου με ακριβως 4 ποντους, που θα φερει απολυτη ισοβαθμια και η πρωτη θεση(αν τελικα παραμεινει η ισοβαθμια) θα κριθει στη συνολικη διαφορα ποντων(αυτη τη στιγμη +272 ο Ολυμπιακος, +205 ο Παναθηναικος), οποτε οι δυο ομαδες θα προσπαθουν να συντριψουν καθε ατυχο αντιπαλο που θα βρισκεται στο δρομο τους!

Να τολμησω μια προβλεψη; Θα κερδισει ο Παναθηναικος!
rankin
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 24 2016, 00:38 ) *
Να τολμησω μια προβλεψη; Θα κερδισει ο Παναθηναικος!


Με βάση την εικόνα των τελευταίων ημερών, δεν εισαι και ο μάντης Κάλχας! tongue.gif
Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρουσιάσει ξαφνικά άλλο προφίλ.
Όσο ξαφνικά μετατράπηκε απο την ομάδα που έπαιξε μπασκετάρα και κέρδισε στη Βιτόρια, στην ομάδα που έχανε με 25 απο τη Μπαμπεργκ στο ΣΕΦ και έπεσε αμαχητί στο Κάουνας, θα πρέπει να ξαναγίνει η ομάδα που έδεσε χειροπόδαρα τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.
Δύσκολα πράγματα.

Ο Παναθηναικός προφανώς θα ακολουθήσει την πεπατημένη, θα προσαρμόσει την άμυνα του στο Σπανούλη, θα παιξει με double team τα ποσταρίσματα του Πριντεζη και θα περιμένει τον Ολυμπιακό να εγκλωβιστεί, να μην βρει λύσεις απο αλλού και να καταρρεύσει.
Επιθετικά, θα ψάξει το ποστάρισμα του Ραντουλιτσα και τη φθορά του Χαντερ, του μοναδικού αξιόπιστου σεντερ του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός θα πάει στη γνωστή του τακτική. Θα προσπαθήσει να πιέσει. Θα προσπαθήσει να κλέψει μπαλες. Αν χρειαστεί θα προσπαθήσει να ανοίξει και το τεμπο για να πάρει ευκολα καλάθια και να σπάσει τη πιεση στον Σπανούλη.
Αν τα σουτ του Ολυμπιακού τον προδώσουν για ακόμα μια φορα, η άμυνα του Παναθηναϊκού θα μαζευτεί ακόμα περισσότερο και η ρακέτα θα γίνει ναρκοπέδιο.
Σενάριο που έχουμε δει πολλές φορές στα ντερμπι των αιωνίων.
Ο Ολυμπιακός χωρίς σουτ υποφέρει και γινεται εύκολο θήραμα για κάθε σοβαρή ομάδα (ενίοτε και για οχι και τοσο σοβαρές ομάδες). Ο Παναθηναικός δε, ειναι ολα αυτα τα χρονια ο μαιτρ στο να κάνει τον Ολυμπιακό θήραμα του, ειδικά οταν η ψυχολογία του Ολυμπιακού βρίσκεται στα ταρταρα
TakeshyKurosawa
Προβλέπω και εγώ χαλαρή νίκη του ΠΑΟ όχι με μεγάλη διαφορά, αλλά έχοντας το μομέντουμ σε όλο σχεδόν τον αγώνα και δίνοντας την εντύπωση ότι και 10 χρόνια να κρατήσει το ματς δεν πρόκειται να χάσει. Η άμυνα του είναι αρκετά καλή για να μας δέσει χειροπόδαρα επιθετικά και να έχουμε και πάλι τρελό νεκρό διάστημα! Προβλέπω επίσης νέο 0-1/15 από Σπανούλη..
AJSlaughter6
Αν κερδισει ο ΠΑΟ, τοτε εξασφαλιζει το πλεονεκτημα εδρας. Αν κερδισει ο ΟΣΦΠ,εξαρταται και απο τη διαφορα. Γενικα ειναι μεγαλη ευκαιρια και για τις δυο που βρισκονται στην χειροτερη κατασταση που εχουν βρεθει σε ολη τη σεζον, αλλα δεν ξερω ποιος ειναι χειροτερος.Η προβλεψη μου ειναι νικη ΟΣΦΠ αλλα χωρις διαφορα, για 2-3 ποντους
pan24
Αν ο ολυμπιακος εχει ποσοστο τυπου 5/25 στο τριποντο εχει χασει κατευθειαν
Ειναι δεδομενο οτι ο παναθηναικος θα κλεισει την ρακετα και θα τζογαρει το τριποντο σε ολους πλην σπανουλη
Εχει ενδιαφερον να δω αν θα αλλαξει απο τον σφαιροπουλο η αντιμετωπιση του ραντουλιτσα
Στις αρχες εβαζε πανω του τον μιλουτινοφ ομως ετσι στην επιθεση δεν μπορουσε να εκμεταλλευτει το μεινεκτημα στην αμυνα του ραντουλιτσα
Τωρα θα συνεχισει ετσι ή θα χτυπησει πανω του με τον χαντερ ρισκαροντας ομως να φορτωθει με φαουλ?
AJSlaughter6
ο ΟΣΦΠ επρεπε να περιμενει το ντερμπι και μετα να διωξει τον Τζειμς tongue.gif . Περα απο την πλακα, αμα φορτωθει με φαουλ ο Χαντερ ο Παο εχει τεραστιο πλεονεκτημα, τον Μιλουτινοφ τον εχει ο Ραντουλιτσα. Επισης καλο για τον ΠΑΟ ειναι οτι θα υπαρχουν Παππας και Μποχω να ξεκουρασουν λιγο Καλαθη, Διαμαντιδη
pan24
Αα επισης, για διαφορετικους λογους ο καθενας, ο χαμενος κοουτς νιωθει την καρεκλα να τριζει
Ο ολυμπιακος εχει δυο ασχημες ηττες και μετα εχει ρεαλ εξω,χιμκι μεσα και τσσκα εξω
Ηττα σε ντερμπι με παναθηναικο σε συνδιασμο με 2 ή 3 ηττες στην τριαδα φωτια θα χτυπησουν ασχημα
Ο παναθηναικος στην ευρωλιγκα παραπαιει εχουμε γινει πελατες του μπαρτζωκα και για να νικησουμε την μαλαγα στο οακα ο ΔΔ επρεπε να θυμηθει τα νιατα του
Ηττα αυριο σε συνδιασμο με ηττα ή/και κακη εμφανιση με νταρουσαφακα θα σημανει το τελος του τζορτζεβιτς
rankin
QUOTE(AJSlaughter6 @ Jan 24 2016, 11:20 ) *
αμα φορτωθει με φαουλ ο Χαντερ ο Παο εχει τεραστιο πλεονεκτημα, τον Μιλουτινοφ τον εχει ο Ραντουλιτσα.

Κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τον Μιλουτίνοφ που κατέχει τα μυστικά του υπνωτισμού tongue.gif

Προσωπικά θέλω να δω ενα καλό παιχνίδι εκατέρωθεν.
Αν παίξουμε καλά και χάσουμε από έναν καλύτερο Παναθηναϊκό, δεν με πειράζει.
Επίσης, δεν θέλω να δω ούτε τσίχλα να πέφτει στο παρκέ. Το μπασκετ είναι άθλημα για ανθρώπους με μυαλό.
Δεν είναι για Ούνους, Βησιγότθους και Μογγόλους

Σεβασμό στο σπορ, σεβασμό στον αντίπαλο.

QUOTE(pan24 @ Jan 24 2016, 11:25 ) *
Αα επισης, για διαφορετικους λογους ο καθενας, ο χαμενος κοουτς νιωθει την καρεκλα να τριζει
Ο ολυμπιακος εχει δυο ασχημες ηττες και μετα εχει ρεαλ εξω,χιμκι μεσα και τσσκα εξω
Ηττα σε ντερμπι με παναθηναικο σε συνδιασμο με 2 ή 3 ηττες στην τριαδα φωτια θα χτυπησουν ασχημα


Ο Σφαιροπουλος δεν πάει πουθενά. Θα βγάλει τη σεζόν και θα κριθεί στο τέλος, οπως ειναι και το δίκαιο
pan24
QUOTE (rankin @ Jan 24 2016, 11:30 ) *
Ο Σφαιροπουλος δεν πάει πουθενά. Θα βγάλει τη σεζόν και θα κριθεί στο τέλος, οπως ειναι και το δίκαιο

Μακαρι αλλα σκεψου το σεναριο που η ομαδα τελειωνει πρωτο γυρο ευρωλιγκας με ρεκορ 2-5 και εχει χασει ολα τα φετινα ματς απο τον παναθηναικο
Ποσο σιγουρος εισαι οτι δεν θα υπαρξουν σκεψεις για αλλαγη?
rankin
QUOTE(pan24 @ Jan 24 2016, 11:49 ) *
Μακαρι αλλα σκεψου το σεναριο που η ομαδα τελειωνει πρωτο γυρο ευρωλιγκας με ρεκορ 2-5 και εχει χασει ολα τα φετινα ματς απο τον παναθηναικο
Ποσο σιγουρος εισαι οτι δεν θα υπαρξουν σκεψεις για αλλαγη?

Η διοίκηση του Ολυμπιακού, αν δεν πιεστεί (πολύ) απο τον κόσμο, δεν θα πάει σε αλλαγή προπονητή στη μέση της σεζόν. Δεν το έχει κανει ποτέ, δεν θα το κάνει ουτε τώρα. Δεν ειναι στο στυλ τους.
Με τον Γκερσον έπρεπε να πέσουν φραπέδες για να φύγει.
Με τον Γιαννάκη τα ίδια
Με τον Μπαρτζώκα.. και πάλι τα ίδια.
Ο Σφαιρόπουλος θα κριθεί στο τέλος, εκτός και αν γίνουν τίποτα καφρίλες.

Προσωπική μου δε άποψη ειναι πως ο Σφαιρόπουλος, ακόμα και αν αποτύχει σε ευρωλίγκα και ελληνικό πρωτάθλημα, και πάλι θα πρέπει να στηριχτεί και να συνεχίσει τη δουλειά του στην ομάδα.
Ο Ολυμπιακός ειναι ενα project και ο προπονητής του ειναι μέρος αυτου του project. Αλλιώς ποιον να φέρεις; Τον Μπλατ; Δεν ταιριάζει..
Πρεπει να φέρεις κάποιον άνθρωπο ικανό να δουλέψει σε αυτο το project με low budget-low profile ξενους, νεαρούς έλληνες, συν τον Σπανουλη και τον Πριντεζη.
Δοκιμάσαμε ολα τα μοντέλα και αυτο ειναι το καλύτερο. Ενας μη συμβατός κοουτς τι θα προσφέρει σε αυτη την ομάδα;
Ο σκοπός δεν ειναι να φύγει ο κοουτς που του στραβωσανε μερικά παιχνίδια ή και μια ολόκληρη σεζον. Ο σκοπός ειναι να έχεις τον σωστό ανθρωπο, στη σωστή θεση, για τη σωστή δουλειά.
Τα ιδια ισχύουν και για τον Τζορτζεβιτς. Ναι μεν το βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα μετράει, αλλα και το πλάνο εχει την αξία του. Αν αλλάζεις συνέχεια προπονητές, αλλάζεις συνεχώς και πλάνο.
Η λογική ειναι : Διαλέγω το πλάνο που θέλω για την ομάδα μου και βρίσκω τον κατάλληλο κοουτς για να το εφαρμόσει.
qspock
Καλα αν κερδισει ο ΠΑΟ θα εχουμε παλι καφροκαταστασεις και τιμωριες...

Προσωπικα δινω ενα προβαδισμα στον Ολυμπιακο. Νομιζω πως τεχνικα, ο ΠΑΟ δε θα αντεξει την πιεση που θα του ασκηθει κι ας παρουσιασε καλα σημαδια με Κουμπαν. Στο τελος κατερευσε.

Εκτος αν η τακτικη ειναι διαφορετικη που το αποκλειω.
Συνεχης πιεση σε ολο το παιχνιδι με φουλ ροτεισον και για την επιθεση θα κανουν το σταυρο τους να τα βαλει ο Στρομπερι και ο Οντομ. Αγραβανης Παπαπετρου Μαντζαρης και γενικα ο πεσμενος τελευταια ελληνικος κορμος θα κληθει να παιξει σημαντικο ρολο.

Βασικα θα πεσουν κορμια και σε αυτο τον τομεα ο Ολυμπιακος υπεριχυει οποτε ακομη κι αν δε χγραφει τιποτα στην επιθεση του δινω προβαδισμα λογω της λειψανδρειας του αντιπαλου.
basket72
Εγώ βλέπω νίκη Ολυμπιακού αύριο πάντως, ήττα από τον ΠΑΟ θα με εκπλήξει όσο με εξέπληξε και η συντριβή στο Κάουνας, αντίθετα με την ήττα από την Μπάμπεργκ που την περίμενα-φοβόμουνα.

Δεν περιμένω και θαύματα σχετικά με την απόδοση γιατί έχουμε τα θέματα μας στην ομάδα που ευελπιστώ ότι με τη επιστροφή Λότζο, την ένταξη του Παπανικολάου αλλά και τη βελτίωση του Όντομ παιχνίδι με το παιχνίδι, είναι δυνατόν να τα υπερκεράσουμε.

Σενάρια σχετικά με πιθανή αποπομπή Σφαιρό μεσούσης της χρονιάς δεν υφίστανται δεν πα να ζούμε και στο Ελλάντα.
Το αυτό και για τι καλοκαίρι.
Το βλέπω να κάθεται για καιρό εκτός κι αν έχουμε άλλα κόλπα στη χώρα με όλο το γεωπολιτικό παίγνιο που παίζεται τελευταίως εδώ και στα πέριξ... wink.gif οπότε που όρεξη και χρήμα για μπάσκετ και συμβόλαια.
ag97
Το οτι και οι δυο ομαδες καιγονται για τη νικη ειναι γεγονος...ωστοσο πιστευω οτι Ο Ολυμπιακος εχει προβαδισμα νικης και μαλιστα πανω απο 5 ποντους λογω εδρας...
TakeshyKurosawa
QUOTE (qspock @ Jan 24 2016, 12:25 ) *
Καλα αν κερδισει ο ΠΑΟ θα εχουμε παλι καφροκαταστασεις και τιμωριες...

Προσωπικα δινω ενα προβαδισμα στον Ολυμπιακο. Νομιζω πως τεχνικα, ο ΠΑΟ δε θα αντεξει την πιεση που θα του ασκηθει κι ας παρουσιασε καλα σημαδια με Κουμπαν. Στο τελος κατερευσε.

Εκτος αν η τακτικη ειναι διαφορετικη που το αποκλειω.
Συνεχης πιεση σε ολο το παιχνιδι με φουλ ροτεισον και για την επιθεση θα κανουν το σταυρο τους να τα βαλει ο Στρομπερι και ο Οντομ. Αγραβανης Παπαπετρου Μαντζαρης και γενικα ο πεσμενος τελευταια ελληνικος κορμος θα κληθει να παιξει σημαντικο ρολο.

Βασικα θα πεσουν κορμια και σε αυτο τον τομεα ο Ολυμπιακος υπεριχυει οποτε ακομη κι αν δε χγραφει τιποτα στην επιθεση του δινω προβαδισμα λογω της λειψανδρειας του αντιπαλου.


Φίλε αν ο Σπανούλης κάνει0-1/15 θα χάσουμε πάλι. Όσο κακός και να είναι ο ΠΑΟ.
rankin
QUOTE(ag97 @ Jan 24 2016, 12:28 ) *
Το οτι και οι δυο ομαδες καιγονται για τη νικη ειναι γεγονος...ωστοσο πιστευω οτι Ο Ολυμπιακος εχει προβαδισμα νικης και μαλιστα πανω απο 5 ποντους λογω εδρας...

Ο Ολυμπιακός των δυο πρώτων αγωνιστικών του top16 μπορει να κερδίσει με 15 ποντους.
Ο Ολυμπιακός των δυο τελευταίων αγωνιστικών του top16 μπορεί να χάσει με 20 ποντους.

Το ερώτημα ειναι ποιον Ολυμπιακό θα δουμε, γιατι οι δυο αυτές εικόνες ειναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Θα δούμε εναν Ολυμπιακό με ψυχολογία, συγκέντρωση και προσήλωση στο πλάνο ή θα δούμε το νευρικό σκορποχώρι των δυο τελευταίων εβδομάδων;

Ο Παναθηναϊκός, ειναι πιο σταθερή ομάδα σε αυτά που μπορεί να περιμένει κανεις. Δεν έχει κάνει ουτε τέλεια παιχνίδια φέτος, ουτε ομως και τραγικά. Επίσης, αν βρει εναν κακό Ολυμπιακό, έχει τη συνταγή να τον διαλύσει, χωρίς να χρειαστεί να κάνει ο ίδιος κάποιο εκπληκτικό παιχνίδι.

Ειναι ενα παιχνίδι πολύ ανοιχτό σε προβλέψεις. Ο Ολυμπιακός πρέπει να αποφασίσει πως θα το αντιμετωπίσει τακτικά σε άμυνα και επίθεση, ενω ο Παναθηναικός νομίζω οτι έχει ηδη έτοιμη τη φόρμουλα
EXASFAIROS
Αν η φορμουλα ειναι να κανουμε και εμεις 25 φαουλ οπως η Ζαλγκιρις παιζοντας στα ορια του φαουλ,προυποθετει να παιξει ολη η δωδεκαδα για να μην εχουμε Φελντειν ,Παππα και Γκιστ απο νωρις με 3 φαουλ ο καθενας.Πασει θυσια περιφερειακη αμυνα και πιεση ψηλα και ο Θεος βοηθος.Με ελαχιστους αμυντικογενεις παιχτες ειναι αμφιβολο κατα ποσο θα καλυψει ο Σαλε τις τρυπες στην αμυνα.Ευτυχως που δεν παιζει Λοζεσκι και Γιανγκ αλλιως η 20 ηταν ανετη.
Sokos
Φοβάμαι χτίσιμο μέχρι αηδίας από την περιφέρεια με ποσοστά παρασκευής και πάρτι Ραντούλιτσα στην ρακέτα.
Zephyr
Η θα νικήσουμε με διάφορα η θα χάσουμε με διάφορα. Και οι δύο ομάδες είναι με την ψυχολογία κάτω, για πολλούς είναι do or die το παιχνίδι οπότε οποίος έχει το ψυχικό σθένος θα επικρατησει. Μην σκέφτεστε τις διάφορες ποντων, μια χαρά σπάνε όλες κι έδρες στους τελικους.
ΥΓ. 50/50 το παιχνιδι, ο κόσμος αν είναι κόσμος και όχι υπόκοσμος, θα δώσει την έξτρα ώθηση στην ομάδα μας.
green_sky
Μαντης δεν ειναι κανενας αλλα το πιθανοτερο ειναι νικη Ολυμπιακου.Το παιχνιδι ο ολυμπιακος θα το παει πολυ στην επαφη εκμεταλευομενος την εδρα του. Σιγα μην σφυριζουν τις επαφες αυριο.Ο παναθηναικος δεν εχει παιχτες να ανταπεξελθουν στην επαφη.Θα δωσει το σουτ ο Τζορτζεβιτς και ο θεος βοηθος.Τα εδωσε και στο κυπελο τα εδωσε και στο Οακα.Οταν στο πρωτο δεκαλεπτο στο οακα ο ολυμπιακος τα εβαλε και ηταν ανετα μπροστα.Αν χασει την επαφη με το σκορ αυριο ο παναθηναικος το παιχνιδι δεν γυρναει οπως στο Οακα.
Μονη ελπιδα του Τζορτζεβιτς για να μεινει στο παιχνιδι ειναι ο ελεγχος των ριμπαουντ και να εχει η ομαδα του σχετικη ευστοχια.
Αν ο ολυμπιακος βαζει και τα σουτ και εχει και το τρανζισιον τοτε Τζορτζεβιτς και Παυλοβιτς πρεπει να αρχισουν να πακεταρουν.

Υ.Γ Στην ευρωλιγκα τα πραγματα θα αλλαξουν.Δεν ηταν τυχαια η δηλωση Ιτουδη περι επαφων και φαουλ.
rankin
QUOTE(green_sky @ Jan 24 2016, 13:32 ) *
Υ.Γ Στην ευρωλιγκα τα πραγματα θα αλλαξουν.Δεν ηταν τυχαια η δηλωση Ιτουδη περι επαφων και φαουλ.

Το 1996, ετοιμαζόμουν για πανελλαδικές, και ο καθηγητής μας της έκθεσης στο φροντιστήριο μας ειχε πει "μάθετε εσεις την τεχνική που σας δείχνουμε και αν κάτσει κανα αμφιλεγόμενο θέμα, θα βγω εγώ στα κανάλια να επηρεάσω τον τρόπο βαθμολόγησης"
Αυτο που κάνει ο Ιτούδης ειναι τόσο παλιό οσο και ο κόσμος μας.
Σαν βοηθός προπονητή του Παναθηναικου έχει παίξει και αυτός σκληρές άμυνες. Απλά τώρα με Τεοντοσιτς και Ντε κολό προτιμά να σφυρίζουν οι διαιτητές τα πάντα γιατί αυτο βολεύει την ομάδα του.
Το αν θα του περάσει, δεν το γνωρίζω.
Στο ευρωπαικό μπασκετ πάντως, τα τελευταία 20 χρόνια τουλάχιστον, ποτέ δεν υπήρχε ιδιαίτερη ευαισθησία στις επαφές. Όλοι τις κάνανε, ολοι τις χρησιμοποιούσαν και το ξύλο έβγαινε απο τον παράδεισο

QUOTE(green_sky @ Jan 24 2016, 13:32 ) *
Το παιχνιδι ο ολυμπιακος θα το παει πολυ στην επαφη εκμεταλευομενος την εδρα του. Σιγα μην σφυριζουν τις επαφες αυριο.Ο παναθηναικος δεν εχει παιχτες να ανταπεξελθουν στην επαφη.Θα δωσει το σουτ ο Τζορτζεβιτς και ο θεος βοηθος.Τα εδωσε και στο κυπελο τα εδωσε και στο Οακα.Οταν στο πρωτο δεκαλεπτο στο οακα ο ολυμπιακος τα εβαλε και ηταν ανετα μπροστα.Αν χασει την επαφη με το σκορ αυριο ο παναθηναικος το παιχνιδι δεν γυρναει οπως στο Οακα.
Μονη ελπιδα του Τζορτζεβιτς για να μεινει στο παιχνιδι ειναι ο ελεγχος των ριμπαουντ και να εχει η ομαδα του σχετικη ευστοχια.
Αν ο ολυμπιακος βαζει και τα σουτ και εχει και το τρανζισιον τοτε Τζορτζεβιτς και Παυλοβιτς πρεπει να αρχισουν να πακεταρουν.

O Παναθηναικος τη συνταγή του την έχει έτοιμη. Επιμένω σε αυτό.
Πιεση στο Σπανουλη με hedge out του Γκιστ (που ειναι καταπληκτικός σε αυτο), double team στον Πριντεζη, και προσπάθεια να τα κάνει ο Σπανούλης μαντάρα και να πάρουν προσπάθειες οι υπόλοιποι.
Η θεωρία ειναι γνωστή: Αν ειναι να χάσω απο τον Ολυμπιακό, προτιμώ να χάσω απο τον Μάντζαρη και τον Παπαπέτρου και οχι απο τον Σπανουλη και τον Πριντεζη.

Επιθετικά, ο Παναθηναϊκός έχει τον Ραντουλιτσα που ειναι άρχοντας στο παιχνίδι με πλάτη και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να τον παιξει χωρίς να στείλει βοήθειες. (θα στείλει άραγε βοήθειες ομως;;; Και αν στείλει, θα τον τιμωρήσει ο Παναθηναικός;;; )

Για μένα ο Ολυμπιακός πρέπει να ρίξει εναλλάξ, Χακετ και Στρομπερι πάνω στον Διαμαντίδη, τον παίχτη που ειναι η ψυχή και το σώμα του Παναθηναικου, έστω και τώρα στα 35+. Πρέπει να τον αποσυντονίσει, να τον κουράσει, να μην τον αφήσει να εμπνεύσει
pk13
Για μενα είναι ακρως αμφίρροπο το ματς..Μπορεί να το πάρει ο Ολυμπιακός με άνεση μπορεί και εμείς όμως να κερδίσουμε..Προβάδισμα έχει ο Ολυμπιακός λόγω έδρας..

Σίγουρα ο Τζόρτζεβιτς θα ταμπουρωθεί μέσα και θα αφήσει τα τρίποντα...

Αν δεν μπουν θα το πάρουμε το ματσακι, αν μπουν σκούρα τα πράγματα...

Ο Σφαιροπουλος θέλω να δω πως θα αντιμετωπίσει τον Ραντουλιτσα θα του βάλει Μιλουτινοφ ή Χάντερ και θα στείλει βοήθειες?Αν πάντως βαλει Χάντερ ρισκάρει να φορτωθεί με φάουλ ο μόνος του αξιόπιστος σέντερ..

Ο Ολυμπιακός για να κερδίσει πρέπει εκτός από το να βάλει τα σουτ να έχει σε καλή μέρα τουλάχιστον ή τον Χάκετ ή τον Σπανούλη για να χτυπήσει τους αργους μας ψηλούς στα ποδια.

Νομιζω πως ο Διαμαντίδης θα κρίνει το ματς για εμας... Αν είναι καλά τότε θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες, αν τον βγαλο υν εκτός ρυθμου οι Χακετ, Στρομπερι τότε....
nikolas12
Και οι 2 ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση. Λόγω της απογοητευτικής εικόνας του Ολυμπιακού στην επίθεση θα δώσω προβάδισμα στον Παναθηναϊκό. Μπορεί να παίξει ταμπούρι και να μας αφήσει να χτίσουμε τρίτο ΣΕΦ (μετά τα 2 με Μπάμπεργκ-Ζαλγκίρις), Σπανούλης-Πρίντεζης είναι αποσυντονισμένοι και ντεφορμέ, οπότε μπορεί να τους πιέσει με τα hedge out του Gist και double team όπως πολύ σωστά ανέλυσε ο Rankin.
Από εκεί και πέρα χωρίς Shawn James να δώσει ανάσες και 1-2 άμυνες, θεωρώ πως ο Radu θα κάνει πάρτυ, ειδικά αν είναι πάνω του Milutinov-Αγραβάνης. Επίσης το αμυντικό μειονέκτημα του Radu δε μπορούμε εύκολα να το εκμεταλλευτούμε με καλές προσπάθειες, γιατί εκτός του Milutinov σε κάποιες περιπτώσεις, τους άλλους 2 δεν τους πολυεμπιστεύομαι να τελειώνουν φάσεις κοντά στο καλάθι. Συν ότι υπάρχει ο Kuzmic για καλή άμυνα πάνω τους. Αν οι περιφερειακοί του ΠΑΟ είναι εύστοχοι, θεωρώ πως το παιχνίδι δύσκολα θα το πάρει ο Ολυμπιακός. Με βάση την εικόνα του Πρίντεζη, θεωρώ πως στους ψηλούς έχουμε μειονέκτημα, στην περιφέρεια πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλή άμυνα και για να νικήσουμε να έχουμε καλό ποσοστό από μακρινή απόσταση. Ίσως με επηρεάζει η εικόνα της ομάδας και παρουσιάζω πολύ μαύρα τα πράγματα, αλλά γενικά είμαι απογοητευμένος από τις τελευταίες εμφανίσεις. Μακάρι το αυριανό παιχνίδι να είναι ένα restart για εμάς, αλλιώς δύσκολα τα πράγματα.
G-arenas
η πλακα ειναι οτι οι ολυμπιακοι λενε οτι θα κερδισει ο παο και οι του παο λενε οτι θα κερδισει ο οσφπ!! biggrin.gif

στο ιδιο μοτιβο θα πω και γω οτι ο οσφπ εχει το προβαδισμα!! ο παο δεν εχει τους παικτες με την αθλητικοτητα του οσφπ και καποια στιγμη οταν θα τα φτυσει ο καλαθης και ο δδ τελος το παραμυθι!! ο σφαιρο εχει απειρους παικτες που μπορουν να πιεσουν και να κλεψουν μπαλες στα γκαρντ και το παιχνιδι εκει θα κριθει! αφηστε που θεωρω οτι δεν θα σουταρει και τοσο χαλια οσο στο καουνας!! με λιγα λογια ο παο θα φαει το ξυλο της αρκουδας με τα γατακια που εχουμε μαζεψει και στο τελος δεν θα μπορουν να παρουν τα ποδια τους!!

ενα μικρο ποσοστο για νικη ειναι μονο αν τα βαλουμε ολα εμεις και ο οσφπ χτισει ξανα οπως στο καουνας!
Coach Periklis
QUOTE (Sokos @ Jan 24 2016, 12:58 ) *
Φοβάμαι χτίσιμο μέχρι αηδίας από την περιφέρεια με ποσοστά παρασκευής και πάρτι Ραντούλιτσα στην ρακέτα.


Παραδοσιακά ο ΟΣΦΠ "ανασταίνει" παίκτες του ΠΑΟ που δέχονται άσχημη κριτική. Οπότε αναμένω και βομβαρδισμό από Πάβλοβιτς biggrin.gif
rankin
QUOTE(G-arenas @ Jan 24 2016, 14:52 ) *
ενα μικρο ποσοστο για νικη ειναι μονο αν τα βαλουμε ολα εμεις και ο οσφπ χτισει ξανα οπως στο καουνας!


Γενικά, ο Ολυμπιακός έχει ψιλο-μπετατζίδικη ομάδα, συνεπώς το χτίσιμο ειναι μέσα στα ταλέντα του.
Αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι πως παίχτες, οπως πχ ο Μαντζαρης, δεν μπορούν να σταθεροποιήσουν το σουτ τους σε κάποια καλά ποσοστά.
Εισαι γκαρντ, νεος, μπορείς να κάθεσαι ολη μέρα και να βαράς 2000 σουτ. Γιατί δεν το κάνεις;
Ο Λαρι Μπερντ έλεγε οτι έκανε 2000 σουτ την ημέρα, και στο τέλος σκεφτόταν "Και αν ο Ματζικ έκανε 3000 σουτ σήμερα;" και έτσι καθόταν και εκτελούσε άλλα χιλια για να είναι σίγουρος. (στο περίπου τα νούμερα... η φιλοσοφία έχει σημασία)
Θες και ΝΒΑ και δεν μπορείς να εισαι αξιόπιστος σουτερ τριών πόντων; Τι θα πας να κάνεις εκεί; Να παίξεις με τα αθλητικά σου προσόντα ή με το μυαλό; Να σοβαρευτούμε λιγάκι...

Ο Ολυμπιακός έχει αυτο το μη-αξιόπιστο μακρινό σουτ που τον στοχοποιεί απέναντι σε κάθε άμυνα.
Το δε πρόβλημα επιδεινώθηκε τώρα που ο Πριντεζης περνάει ντεφορμάρισμα, αφου πλεον δεν μπορούμε να χτυπάμε αποτελεσματικα ουτε απο το ζωγραφιστό (που ηταν πάντα μια λύση).
Η άμυνα επίσης έχει κάνει κοιλιά και η ομάδα δεν βρίσκει ενέργεια και ψυχολογία μεσα απο κάποιες καλές αμυντικές ενέργειες.
Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ειναι ενδεικτικό για να δουμε την κατάσταση της ομάδας, σε αυτη την κρισιμότατη καμπή της σεζόν.
Ginobili
Ο ΠΑΟ πάει με 3 γκαρντ να παλέψει στο ΣΕΦ,Ο Ολυμπιακός έχει να αντιπαρατάξει Σπανούλη-Χάκετ-Στρόμπερι-Μάντζαρη-Αθηναίου-Όντομ...και όλοι πλην του πρώτου,δύνανται να παίζουν πιεστικά με αμυντικό προσανατολισμό...........
Καλά κουράγια Μητσάρα.....

Μη μου πει κανείς τώρα...ποιος Αθηναίου...και ποιος Όντομ...σαν ξερολούκαμα θα τους έβλεπαν Διαμαντίδης-Καλάθης να τους δώσουν 5-6' κρίσιμα....βοήθειες και ανάσες.
RipCity
rankin ο Μάντζαρης έχει βελτιώσει πολύ το στατικό σουτ του κι είναι από τους καλύτερους στην euroleague σε αυτό το κομμάτι, απλά δεν έχει την "στόφα" του μεγάλου επιθετικού παίκτη να περιμένεις να σε ξεκολλήσει εκείνος στα δύσκολα.
rankin
QUOTE(RipCity @ Jan 24 2016, 15:21 ) *
rankin ο Μάντζαρης έχει βελτιώσει πολύ το στατικό σουτ του κι είναι από τους καλύτερους στην euroleague σε αυτό το κομμάτι, απλά δεν έχει την "στόφα" του μεγάλου επιθετικού παίκτη να περιμένεις να σε ξεκολλήσει εκείνος στα δύσκολα.

Οι αντίπαλες άμυνες παντα του δίνουν το σουτ και αυτο απο μονο του λέει πολλά.
Το πρόβλημα του ειναι το σταθερό σουτ. Μπορεί να κανει 4/5 και μπορει να κανει και 1/5. Αν ηταν σαν το Λοτζεσκι με σταθερο το 3/5 θα ηταν διαφορετικά τα πράγματα.
Επίσης, η έλευση του Οντομ πέταξε εκτός σχήματος και ρυθμου τον Αθηναίου που είχε δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής στο σουτ, απο την προετοιμασία κι ολας.. Δεν ειμαι σιγουρος λοιπόν για το κατα ποσον ηταν ευεργετική για την ομάδα η προσθήκη αυτη στο ρόστερ.
BigA
Καλησπερα στην παρεα, 1ο ποστ μου στο φορουμ!


Απο τη μερια μου πιστευω οτι το ματς ειναι 50-50, ειδικα με τα νεα δεδομενα στο "στρατοπεδο" του ολυμπιακου. Εικαζω οτι ο σφαιροπουλος θα στειλει τον χαντερ πανω στον ραντουλιτσα και τελικα αν φορτωθει με φαουλ ο χαντερ μην αποκλειστει το ενδεχομενο να γυρισει απο man to man σε αμυνα ζωνης λογω της λειψανδρίας στην θεση 5. Ο Παπανικολαου ισως θα παρει χρονο σ αυτο το ματς στη θεση 4 και θα του δοθουν 2-3 σουτ απο τις γωνιες για να ανοιξει την αμυνα και αν δεν τα βαλει ο σφαιρο θα αποσυρει απο το παιχνιδι. Επισης πιστευω οτι και αμυνα ζωνης να μην παιξουν εν τελει, hedge out θα γινονται σε συγκεκριμενους παιχτες οπως φελντειν και διαμαντιδη διοτι ειναι οι μονοι που μπορουν να εκτελεσουν σουτ 3 ποντων μετα απο ντριπλα και να ειναι αποτελεσματικοι.
Απο μερια Παναθηναικου πιστευω οτι θα δουμε κλασσικα hedge out του γκιστ πανω στον σπανουλη, double team στον πριντεζη οπως προαναφερθηκε σε παραπανω ποστ και θα αφησουν ελευθερα σουτ σε ολους τους αλλους. Εντολες για περασμα της μπαλας σε ραντουλιτσα και Pick n roll καλαθη- διαμαντιδη με γκιστ.
Ο Παναθηναικος με το υλικο που εχει ειναι πιο προβλεψιμος για το τι θα εφαρμοσει μεσα στο γηπεδο και οι ηττες που εκανε ηταν εντος προγραμματος ειδικα η τελευταια ηττα απο λοκομοτιβ. Ο ολυμπιακος παλι ειδικα με την φυγη του τζειμς δεν μπορουμε να ξερουμε πως θα αντιδρασει και τι θα σκαρφιστει ο σφαιρο για να ανακαμψει η ομαδα μετα απο 2 βαριες ηττες που ηταν εκτος προγραμματος.
RipCity
Ναι απλά σουτάρει με 45% φέτος, οπότε δεν είναι εκείνος το πρόβλημα. Πολλοί το έχουν πληρώσει διαχρονικά όταν του δίνουν το σουτ, δεν είναι ο Μάντζαρης το πρόβλημα αυτή τη στιγμή.

Για Όντομ συμφωνώ πως μας "αφαίρεσε" το καλό σουτ του Αθηναίου, αλλά βλέποντας και την εικόνα του Σπανούλη ένας γκαρντ-μπουκαδόρος ήταν απαραίτητος.

Γενικά το πρόβλημα έχει μεγαλοποιηθεί λόγω της κάκιστης κατάστασης Σπανούλη και της απουσίας του Λοτζέσκι, αν υπήρχε ο Ματ όλα θα ήταν πολύ καλύτερα και θα εστιάζαμε περισσότερο στην έλλειψη ενέργειας και στο γενικότερο μπέρδεμα στη χημεία της ομάδας παρά στο τρίποντο που να γίνει εμμονή (χάσαμε 20 πόντους από ομάδα που σούταρε 5 τρίποντα, δεν είναι το τρίποντο το μόνο μας πρόβλημα έρχονται κι αλλιώς νίκες). Αν αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός αποκτούσε δύο Λοτζέσκι δε θα ανέβαινε αυτόματα επίπεδο, μάλλον θα μπερδευόταν ακόμη περισσότερο. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι ρόλοι και να βγουν εντελώς εκτός κάποιοι παίκτες, για μένα αυτό είναι το πρωτεύον θέμα.
rankin
QUOTE(BigA @ Jan 24 2016, 15:32 ) *
Καλησπερα στην παρεα, 1ο ποστ μου στο φορουμ!

μην αποκλειστει το ενδεχομενο να γυρισει απο man to man σε αμυνα ζωνης λογω της λειψανδρίας στην θεση 5.


Καλώς ήρθες στο φορουμ

Καλά τα λες, αλλά ζωνη δεν πρόκειται να δεις απο τον Σφαιρόπουλο. Ειναι θεμα τιμής και καλά tongue.gif


QUOTE(RipCity @ Jan 24 2016, 15:37 ) *
Ναι απλά σουτάρει με 45% φέτος, οπότε δεν είναι εκείνος το πρόβλημα.

Αυτη τη στιγμή ολοι μου φταίνε...
Δε ξέρω. Ισως να ξύπνησα στραβά.... laugh.gif

Συμφωνώ πάντως σε αυτά που λες. Το ερώτημα ειναι, ποιοι να κοπουν απο το ροτέισον, προκειμένου να ανακτήσει η ομάδα τη χημεία της;;;
BigA
QUOTE (rankin @ Jan 24 2016, 15:44 ) *
Καλώς ήρθες στο φορουμ

Καλά τα λες, αλλά ζωνη δεν πρόκειται να δεις απο τον Σφαιρόπουλο. Ειναι θεμα τιμής και καλά tongue.gif


Ευχαριστω, καλως σας βρηκα!

Θα δουμε τι θα γινει αυριο, ολα σεναρια ειναι αλλα χρειαζεται κατι το διαφορετικο που δεν το εχει δοκιμασει ακομα. Ειδωμεν...
erwi grey
Ο Μιλουτινοφ θα παρει αρκετο χρονο και απο εκει εξαρταται κυριως το πως θα πει αμυντικα με τον Ραντουλιτσα.
Ο Χαντερ λογικα θα φορτωθει με φαουλ γρηγορα, οποτε το κλειδι ειναι ο Σερβος.
Νικη του Ολυμπιακου βλεπω. Ο Σφαιροπουλος υποθετω θα χρησιμοποιησει την αδυναμια στο 3 του Παο στην αμυνα με την ταχυτητα του Στρομπερι. Γενικοτερα νομιζω πρεπει να βγαλει ταχυτητα η ομαδα γιατι εχει κολλησει στο σετ παιχνιδι ο κοουτς.
Nemesakos
Το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετωπίσουν και οι 2 ομάδες σήμερα.

Αν φορτωθεί με φάουλ ο Ραντούλιτσα θα έχει θέμα ο Παναθηναίκός.
Αν φορτωθεί με φάουλ ο Χάντερ θα έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός.

Το θέμα σήμερα είναι ποιος θα φορτωθεί πρώτος.

Σε δεύτερο πλάνο μιας ο Παο έχει 3 ετοιμοπόλεμα γκαρντ (2.5 για την ακρίβεια πάλι τραυματίστηκε ο Καλάθης). Οπότε όταν κουραστούν, το ματς θα γύρει άμεσα προς τον Ολυμπιακό. Αν νωρίτερα της κούρασης γεμίσει φάουλ ένας από τους 3 τότε το ματς νωρίτερα θα πάει προς τον ΟΣΦΠ. Σοβαρές αλλαγές (Παππάς Μπόχω) δεν υπάρχουν όταν προέρχονται από τόσο μεγάλο χρόνο αποχής.

Τρίτον το Σεφ είναι κλειδί. Όπως τοπ ΟΑΚΑ σπρώχνει έτσι σπρώχνει και το ΣΕΦ

Θεωρώ ότι οι πιθανότητες είναι 70-30 υπέρ του ΟΣΦΠ. Όσο χάλια και να ήταν με την Ζαλγκίρις δεν πάυει να είναι ντέρμπι εντός έδρας. Και ο ΠΑΟ δεν είναι και σε τοπ φόρμα και εκείνος.
assistant
όπως εχω ξαναγραψει πολλες φορες εδώ και 4-5 χρονια αδιαφορω πλήρως για τις ελληνικες διοργανώσεις ειτε τις κερδίζουμε(σπανια) ειτε τις χανουμε........αν είχαμε κανει(όπως διαφαινοταν μετα τη νικη στη Βασκονια) το 4-0 δε θα με ενιαζε ακομα κι αν κατεβάζαμε το εφηβικο σημερα... αλλα σημερα επιβάλλεται να κερδίσουμε......πρεπει να χρησιμοποιήσουμε το ντέρμπι για να ξαναχτισουμε ψυχολογια και να εμφανιστούμε στη Μαδριτη με το μαχαιρι στα δοντια..........όπως(όχι και τοσο πολύ) παλια...
greenius
Όσο θυμάμαι τον Σφαιροπουλο ποτέ δεν δίνει βοήθειες στον ψηλό κανονταςηρωες κατά καιρούς Μπατιστα καιMαυροκεφαλιδη μεν κερδίζοντας τους γκαρντ δε.
Γνώμη μου ότι έτσι θα πορευθεί και σήμερα με συνεχές rotation στα γκαρντ του ώστε να πιέζει τα λίγα και κουρασμένα γκαρντ του ΠΑΟ.Ο ΠΑΟ για μένα έχει ελπίδα μόνο από καλό παιχνίδι στο 3,4 καθώς η αμυα του Ολυμπιακού στα φοργουορντ φαίνεται κουρασμένη
Λουπους
Αν μία ομάδα σήμερα χάσει με σχετικά "κατεβασμένα τα χέρια" και διαφορά μεγαλύτερη των 7 πόντων, λογικά θα προκύψουν αλλαγές άμεσα.

Θα έλεγα ότι ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα, αλλά ο Παναθηναικός του έχει 100% τη νοοτροπία νικητή απέναντί του, οπότε δεν γίνονται και πολλές προβλέψεις.

Είναι, τέλος, μία ευκαιρία να ξυπνήσει κάπως ο Παύλοβιτς και να κάνει ένα καλό παιχνίδι.
qspock
QUOTE(Coach Periklis @ Jan 24 2016, 14:54 ) *
Παραδοσιακά ο ΟΣΦΠ "ανασταίνει" παίκτες του ΠΑΟ που δέχονται άσχημη κριτική. Οπότε αναμένω και βομβαρδισμό από Πάβλοβιτς biggrin.gif

Ξερεις τι σημαινει βομβαρδισμο απο Παβλοβιτς? 2/5 τριποντα και 8 ποντους max! 24.gif
Βαλε κι αλλους 6 απο Koυσμιτς με 2/4 καρφωματα και κανα δυο βολες κι εχεις Ανασταση νεκρων! tongue.gif

Ταβανι μιλαμε.. 19.gif
Nik Tepits
Παιζει καποιο λινκ για μας του εξωτερικου?
SkyFall
QUOTE (Nik Tepits @ Jan 25 2016, 17:40 ) *
Παιζει καποιο λινκ για μας του εξωτερικου?


Laola
j-kidd13
Παλικαρακια,μιας και πλησιαζει η ωρα του αγωνα,να ξαναθυμησουμε τα γνωστα,για να μην λετε οτι δεν σας τα παμε μετα...
Ξερετε,μιλαμε ωραια,γραφουμε την αποψη μας ομορφα και καλα,προσεχουμε πως θα εκφρασουμε κατι που δεν μας αρεσε,χωρις ειρωνιες προς τα αλλα μελη,ακομα και αν δεν μας αρεσει κατι που θα γραψουν.Μπορουμε με πολλους τροπους να εκφρασουμε την διαφωνια μας.Οτιδηποτε ξεφευγει απο τα παραπανω πλαισια,τριποντακι αλα Παβλοβιτς στα διεγραμμενα μαζι και φαουλακι,συμπληρωματικη βολη...

Επισης,για διαιτητικα υπαρχει συγκεκριμενο τοπικ.Εδω θα διαγραφεται.Και αν επαναλαμβανεται,θα καταληξει και αυτο τριποντακι Παβλοβιτς... biggrin.gif

Καλο ματς...
Manu7
Γκιστ - Ραντούλιτσα λογικά πάρτι στη ρακέτα γιατί έχω Αγραβάναρο και Μιλουτινόφαρο και Γιάνκοβιτς παραδοσιακά με ΟΣΦΠ βομβαρισμό από το 3ποντο.

Α και Σπανούλης στα γνωστά επίπεδα κόντρα στον ΠΑΟ biggrin.gif
shtarkws
Ο Ολυμπιακός ξεκινά ως φαβορί μιας και έχει ποιοτικότερη ομάδα και παίζει στην έδρα του. Ο Παναθηναικος πρέπει να πιάσει πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης για να κερδίσει
Reggie Miller 31
Οι 2 Σέρβοι ψηλοί του ΠΑΟ τι κάνουν; Τον έναν τον κάνει γιογιο ο Πρίντεζης και στον άλλον μόλις του πήρε επιθετικό ο Σπανούλης...

ΔΓ αν είναι να μην φέρεις παίκτες, φέρε τουλάχιστον τσιρλίντερ σαν του ΟΣΦΠ! Να έχουμε κάτι να ξεχνιώμαστε τουλάχιστον!

Η αμήχανη στιγμή που βλέπεις τον Μάντζαρη να περνάει κυριολεκτικά σταματημένο τον Ραντούλιτσα... κακές αλληλοκαλύψεις μέχρι στιγμής, το παιχνίδι έχει πάει σε έναν πιο γρήγορο ρυθμό που θέλει ο ΟΣΦΠ ο οποίος κάνει και ωραία κυκλοφορία της μπάλας μέχρι τώρα

Box out πότε θα μάθουμε να κάνουμε για να πάρουμε ένα αμυντικό ριμπάουντ;
t0ny3
Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε το αντίπαλο καλάθι ούτε με κυαλια... Τρομερό επιθετικό πρόβλημα και στην άμυνα κλαφτα Παναγή!

Με λίγα λόγια στο ίδιο έργο θεατές. Που να γυρίσουν και οι τραυματίες του Ολυμπιακού!
pk13
Προφανως και οι ψηλοι μας εχουν τρανταχτες αδυναμιες...ο Σαλε ομως τεσσερις μηνες ουτε μια δεν εχει καλυψει....

18ποντους πισω...μμμ μαλιστα ο Σαλε δεν την βγαζει...
Anubis
Δεν θα την γλυτωσει ο Σαλε αποψε
Boom Dizzle
Τελειωνει ο Σαλε και οι Σερβοι του...
Δεν ειναι εικονα ομαδας αυτη!
Λουπους
Δεν το λες και ιδανικό ξεκίνημα...
Reggie Miller 31
Οι 18 πόντοι τα λένε όλα... τι να πω μέχρι στιγμής; Για τα χαμένα αμυντικά; για τα λάθη στην κίνηση της μπάλας; για την άμυνα του Ραντούλιτσα; Για τα ελεύθερα σουτ; Για το ότι όλοι απο τον ΠΑΟ είναι εξαφανισμένοι αυτή την στιγμή;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.