Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακος-Παναθηναικος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Paris87
QUOTE(D-Wade @ Jan 26 2016, 12:33 ) *
Ναι πραγματικά από τα posts σου φαίνεται ότι δεν έχει νόημα για σένα rolleyes.gif

Εχει νοημα, αλλα οχι "τοσο" (οπως εγραψα αλλωστε, αν θες ξαναδεστο) ωστε να συνεχιζω με απειρα ποστς.
rankin
QUOTE(Paris87 @ Jan 26 2016, 11:27 ) *
Εδω σταματαω γιατι δεν εχει και τοσο νοημα, αλλωστε το "θεμα" που εχει ο Σπαν με τον Παο φαινεται στην αποδοση του.

καλός ηταν χθες πάντως.
Και μονο το οτι εκανε το πρωτο του step back τριποντο στο τελος, λεει πολλά.
Ο κλασσικος Σπανουλης Vs Παναθηναικός, θα ειχε κανει του κοσμου της αηδιες.
Χθες ηταν παρα πολυ σοβαρός και βασικος πυλώνας της νικης του Ολυμπιακου
frenchman7
Χαζεύοντας το παιχνίδι σε ταβερνάκι με καλή παρέα, έχω να πω ότι η κακαλάτη εμφάνιση Χακετ, με τα αριστερά υπό πίεση σουτάκια που φέρνουν πολύ στον αγαπημένο μου Law, κονταροχτυπήθηκαν με την εκλεκτη ποικιλία κρεάτων που έτρωγα σε απόλαυση... tongue.gif
rankin
QUOTE(frenchman7 @ Jan 26 2016, 14:41 ) *
Χαζεύοντας το παιχνίδι σε ταβερνάκι με καλή παρέα, έχω να πω ότι η κακαλάτη εμφάνιση Χακετ, με τα αριστερά υπό πίεση σουτάκια που φέρνουν πολύ στον αγαπημένο μου Law, κονταροχτυπήθηκαν με την εκλεκτη ποικιλία κρεάτων που έτρωγα σε απόλαυση... tongue.gif

Εγω χαζεύοντας (και) αυτο το παιχνίδι στο σπίτι, με τη κορη (και τη γυναίκα) να γκρινιάζουν που δεν τους δίνω σημασία, εχω να παρατηρήσω οτι ο Μαντζαρης, ειναι καλό, χρυσό και άγιο παιδί, αλλά δεν ειναι τοοοοοοσο καλύτερος παιχτης του Αθηναίου ή του Οντομ, ωστε αυτος να παιζει 20λεπτα και οι άλλοι δυο απο 3-5 λεπτα.
Για μενα, η μεγαλύτερη σταθερα της περιφέρειας μας αυτη τη στιγμή-μετά την by default σταθερά Σπανουλη- τείνει να γίνει ο Χακετ
Επισης σημαντική σταθερά ειναι ο Στρομπέραρος, ο οποίος όμως αν μένει πολύ χρόνο στο παρκέ, για κάποιο λόγο καιει φλάτζα, για αυτο και του κάνει καλό να κάθεται που και που στο πάγκο και απο εκει και πέρα, Μαντζαρης-Αθηναίου και Οντομ, θα έπρεπε να μοιράζονται περισσότερο το χρόνο τους. Τουλάχιστον αυτη την εποχή που ο Μάντζαρης δεν ειναι και στα καλύτερα του.
Για τον Αθηναίου ειναι πραγματικά αμαρτία το ποσο undervalued παιχτης ειναι.
Ειναι πραγματικά καλός παιχτης. Έρχεται απο τον πάγκο ζεστός. Παίζει σκυλίσιες άμυνες. Μοιάζει σαν να ειναι σε αυτη την ομάδα εδω και χρόνια. Στεναχωριέμαι που δεν παίρνει παραπάνω χρονο στο παρκέ. Δεν του αξίζει.
Πως ηταν ο Κατσίβελης που δεν μπορεσε ποτέ να αρπάξει μια ευκαιρία απο τα μαλλία;; Το ακριβώς αντίθετο ειναι ο Αθηναίου. Δεν αφήνει ουτε μιση ευκαιρία να πάει χαμένη. Μαχητής, ψυχάρα και καλός παιχτης.

Χθες επισης ειδαμε για ακομα μια φορά τον τελευταίο καιρό, τον Πριντεζη να μην την πολυ-παλεύει και παραδόξως, τον Παπαπέτρου να κάνει ενα καλουτσικο παιχνίδι, κυρίως τακτικά.
Για τα δυσκολα που έρχονται πάντως, δεν την βγάζουμε καθαρή με τέτοιον Πρίντεζη.
erwi grey
Εχει προβλημα στο σουτ η ομαδα και πολλα νεκρα διαστηματα στο παιχνιδι που ειναι ευθυνη Σφαιροπουλου. Αντε να δουμε αν επιστρεψει ο Λοτζεσκι αν πιεσουν πιο ψηλα οι αντιπαλοι μπας και ανεβει και ο Πριντεζης κι ο Χαντερ, που δε θεωρω οτι εχουν κουραστει κλπ απλα αντιμετωπιζεται διαφορετικα πλεον η ομαδα απο τους αντιπαλους προπονητες μειωνοντας τον ελευθερο χωρο στην ρακετα κι αφηνοντας τα τουβλα να ρεουν.
Απο την αλλη δεν εχω δει χειροτερο αμυντικα σεντερ στις μεγαλες ομαδες οσα χρονια παρακολουθω.
Ο τυπος απλα βαριεται και το δειχνει. Σε μια φαση με τον Χαντερ να παιρνει το επιθετικο λεω εδω θα παιξει ταπιδι αφου τον ειχε διπλα του και το αλανι ουτε καν να σηκωσει τα χερια του αφηνοντας τον να καρφωσει.
Οσο ζηλευα τον Παναθηναικο με την αξιολογη στελεχωση του ροστερ ακομα και τα τελευταια χρονια, τοσο λεω μακρια απο εμας τετοιο κακο.
nikolas12
Μόλις γύρισα χθες από το γήπεδο δε μπορούσα να γράψω σχόλιο, οπότε το γράφω τώρα που μπορώ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ακριβώς την εικόνα που θέλω να βλέπω από την ομάδα. Πίεση, καλά συστήματα, καλή κυκλοφορία της μπάλας και ευστοχία. Πραγματικά γινόταν πανζουρλισμός, δεν πίστευε κανένας ότι θα μπαίναμε τόσο δυνατά. Μου άρεσε πάρα πολύ το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες, ακόμα και αυτοί που είναι πρώτη χρονιά και έχουν παίξει μόνο 1-2 ντέρμπι και αυτό ήταν το πρώτο τους με κόσμο στο ΣΕΦ. Ο Hackett ήταν εξαιρετικός, είναι παίκτης που σιγά σιγά μπαίνει στο καλούπι του ρόλου του και όποτε χρειάζεται θα γίνει η ηγετική φυσιογνωμία. Επίσης είδαμε το καλύτερο παιχνίδι του Milutinov, φαίνεται πως και αυτός προσαρμόζεται και θα αρχίσει να ανεβαίνει σιγά σιγά. Κατά τ' άλλα ο Strawberry έβγαλε πάλι ενέργεια, ο Αθηναίου παραμένει αξιόπιστο σουτ και μου άρεσε το σχήμα που ήταν μαζί με τον Odom, γιατί είναι 2 παίκτες γρήγοροι και τρέχουν τον αντίπαλο στην επίθεση, έχουν καλό σουτ, ενώ και στην άμυνα μαρκάρουν πολύ πιεστικά. Μάντζαρης-Πρίντεζης κάνουν κοιλιά, αλλά δε σταματάμε να τους στηρίζουμε. Ειδικά για τον Πρίντεζη ήταν αναμενόμενο να πέσει, το λέμε καιρό πως 2 χρόνια τώρα είναι σε φουλ ρυθμούς με εμάς και με την Εθνική, λογικό τώρα να κάνει μία κοιλιά. Το θέμα θα είναι πόσο θα διαρκέσει και πως θα ανταποκριθούν Παπ και Αγραβάνης στο 4. Από εκεί και πέρα ελπίζω πως η ομάδα θα πάρει ψυχολογία για το δύσκολο παιχνίδι που έρχεται με Ρεάλ και σιγά σιγά με την επιστροφή Lojeski και τον Παπανικολάου να ανεβάσουμε και τα ποσοστά μας από μακρινή απόσταση.
Όσον αφορά τη φάση Παππά- Hackett, εγώ θέλω να πω μπράβο στο δεύτερο που ενώ είναι οξύθυμος χαρακτήρας, πήγε και τον χάιδεψε φιλικά και όταν θύμωσε ο Παππάς, δεν αντέδρασε. Με χαρακτήρες που ξέρεις ότι είναι εκρηκτικοί πάντα φοβάσαι το μπαμ, ανεξάρτητα αν είναι πιο ήρεμοι πλέον (π.χ. ο Hackett είχε νεύρα σε κάποιες φάσεις στο Κάουνας). Ο Ιταλός φαίνεται ότι έχει συνειδητοποιήσει ότι με τον Ολυμπιακό μπορεί να κάνει πράγματα και να έχει ρόλο αρκεί να είναι ήρεμος και προσαρμοσμένος στο πλάνο της ομάδας. Οπότε εφ' όσον τα ακολουθεί αυτά, μπράβο του. (Επίσης αν εξαιρέσεις το μαλλί του Hackett, με τον Παππά στο πρόσωπο είναι ίδιοι tongue.gif ).
T.W.Is.M.
QUOTE(Zephyr @ Jan 26 2016, 10:14 ) *
ΥΓ. Ο twism θα μετανοήσει μετά το διπλό στην Μαδρίτη. Δείχτε λίγο κατανόηση σε μας τους νέους πατεράδες, μας τρώει το ξενύχτι και τα νεύρα μας δεν σηκώνουν πολύ μπάσκετ πεδουλάκη από τον Ολυμπιακό tongue.gif !


Με ποσους ποντους πλεονεκτημα;;; tongue.gif
Zephyr
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 26 2016, 22:28 ) *
Με ποσους ποντους πλεονεκτημα;;; tongue.gif


Διπλό με ένα πόντο διαφορά μετά από step back τρίποντo του Σπαν στα μούτρα του Ρούντι at the buzzer tongue.gif !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.