Θα σου απαντησω σε οσα πιο πολλα μπορω
Αυτο που δεν καταλαβα ειναι το
QUOTE (kostas10 @ Nov 14 2010, 02:45 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
(Πρέπει να είσαι η κάνας 15χρονος ή ο γκριζομάλλης ο έφορος)
Ο συγκεριμενος "Γκριζομαλλης" ονομαζεται Σιμσιρής Βαγγέλης και ειναι ΚΥΡΙΟΣ και γυρω στα 30
(εμεις τους ηλικιωμενους τους φωναζουμε μονο στις εκδηλωσεις μας).
Ηρθατε στο γήπεδο μας και απο το ζέσταμα αρχίσατε να λέτε Κυριακόπουλε γ..... τους τις μάνες (το παραδέχεσαι και εσύ αν δεν κάνω λάθος).Μάνες που ήτανε εκεί και μάνες που τις έχουμε χάσει.
Εσενα τη θα σου φαινοταν πιο ευηχο το "γιουπι γιουπι κερδισε τους Κυριακοπουλε"? και τελοσπαντων ας σταματησει αυτη κ καραμελα με το "Μάνες που ήτανε εκεί και μάνες που τις έχουμε χάσει."
Ηρθατε στο γηπεδο μας και λέγατε στις κοπέλες που ήταν στην εξέδρα τι χρώμα εσώρουχα είχανε.
Μια συγκεκριμένη κοπελα ητανε την οποία αυτος που την ρωτησε μαλλον ηταν τυφλός και δεν έβλεπε.
αφου ολο το σκηνικό θύμιζε "Βασικο ένστικτό"
Παρόλα αυτά δεν σας μίλησε κανείς γιατί ήσασταν το μέγιστο 15 εως 18 χρόνων.
Δηλαδή αν ηταν μεγαλύτερη τι θα ηταν πρέπον να κάνετε ? να μας δείρετε
Να σας πω ακόμα ότι δεν τα είχα μαζί σας αλλά με τον απαράδεκτο διαιτητή ΧΡΙΣΤΙΔΗ ΗΛΙΑ που μου έδωσε 4 φάουλ και 1 τεχνική ποινή (αν υπήρχαν παράπονα στο site της ΕΣΚΑ τα 98 απο τα 100 θα ήταν γι'αυτόν,αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο),όπως και εσείς γιατί του βρίζατε συνέχεια το σπίτι,αν δεν κάνω λάθος.Να σας θυμίσω τα φάουλ μου γιατί ο DALTON είπε ότι ήταν σκληρα και αντιαθλητικά:
1ο Φάουλ ρίχνουνε εμείς βολές και στο ριμπάουντ δίνει 1 φάουλ σε μένα και 1 στο δικός το 15 (ουτε που σπρωχτήκαμε-αδικό και για το 15)
2ο Φάουλ παίζω άμυνα το 13 και του κλέβω την μπάλα και παίρνει έξυπνα το 2ο φάουλ (δεν είπα τίποτα στο 13 μόνο στον διαιτητή)
3ο Φάουλ προσπαθώ να κόψω το σουτ του 15 και του χτυπάω το χέρι πάνω στη προσπάθεια.(σηκώνω το χέρι μου και το παραδέχομαι)(ακούς φίλε Assistant)
4ο φάουλ πηδάω με 2 δικούς σας και με κάνουν σαντουιτς και λέω στο Διαιτητη μου έχεις σφυρίξει 4 φάουλ και ήτανε μόνο το 1 (αποψη έτσι) και μου ρίχνει
Τεχνική ποινή.
Θυμήσου λιγο καλυτερα γιατι εφαγες Τεχνικη ποινη γιατι ενω σου ειχε καταλογίσει φαουλ έβριζες τους παντες μαζι με τον διαιτητή και προσπαθούσε ολοι η ομαδα να σε συγκρατήσει για να μην κανεις τιποτα χειροτερο μεσα στην εβδομαδα θα σου ανεβασω και ενα βιντεακι στο youtube να το δεις οταν θα εισαι ηρεμος
λες πιο πανω "όπως και εσείς γιατί του βρίζατε συνέχεια το σπίτι,αν δεν κάνω λάθος"
βρες μου εναν αγωνα σε παρακαλω πολυ που δεν βριζουν σε καποια φαση τον διαιτητη
μια και μονο φορα ειπαν ενα συνθημα για την μανα του και το κοψανε κατευθειαν το μονο που φωναξαμε μετα ηταν "Ξερουμε το αυτοκινητο σου συγκεντρωσου συγκεντρωσου" και μετα οι μιση αν οχι ολοι γελαγανε
Ανυπαρκτος δεν είμαι γιατί άμα έπαιζα η διαφορά θα ήτανε μεγαλύτερη από το ημίχρονο,ήδατε ότι ήμουνα πολύ καλά.
Αν εξαιρέσεις λιγο τα νευρακια σου μια χαρα παιχτης μου φάνηκες δεν ξερω αν οι διαφορα θα ηταν μεγαλύτερη, αλλα λιγη μετριοφροσύνη δεν βλάπτει
(πήγε στον πάγκο σας και ρώταγε αν θα υπάρχει πρόβλημα με την εξέδρα μετά το τέλος του αγώνα,Φοβήθηκε την εξέδρα των φιλοξενούμενων)
σε γηπεδο 200 ατομων που καθομασταν ολοι διπλα διπλα αν ειχαμε ερθει για φασαριες θα γινοντουσαν
και τελος αν θυμαμε καλα ηρθες στο τελος του αγωνα και ζητησες συγωμη απο καποιο παιδι στην κερκίδα για την συμπεριφορά σου απέναντι τους. για θυμήσου καλα ποσες φορες εβριζες την κερκιδα και εκανες χειρονομίες και σε κραταγαν οι συμπαίχτες σου.
Και για να μην λες οτι γραφω πισω απο την ανωνυμία του forum ονομάζομαι Βητος Νικος και ειμαι στο Δ.Σ του Α.Ο Πρωτεα