Μήπως λέω μήπως ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζεται πλέον σαν μεγάλη ομάδα γτ πλέον δεν είναι μια από αυτές; Η ιστορία παιδιά δεν μπορεί να μπαίνει πάντα στη ζυγαριά και να επηρεάζει καταστάσεις. Ο Παναθηναϊκός την τελευταία πενταετία είναι μια απλή ομάδα 8αδας που βλέπει την 4αδα με το κυαλι. Πχ σαν την Μπασκόνια ένα πράγμα. Γτ να σας αντιμετωπίζουν κάπως αλλιώς; Το καλύτερο παράδειγμα για αυτό που λέω είναι η Μακάμπι. Επίσης ιστορική ομάδα που έχει ακόμα μεγαλύτερη κατρακύλα από εσάς. Δεν έχουν διαιτησίες οπως είχαν παλιά αλλά δεν έχουν δημιουργήσει ολόκληρη προπαγανδα για αυτό.
Ξέρω τώρα όλοι θα μου την "πέσετε" γτ δεν θα σας αρέσει αυτό που έγραψα αλλά είναι η μεγάλη αλήθεια. Πχ δείτε το πέναλτι που πήρε η Ρεάλ προχθές. Σε όλα τα σπορ και σε όλες τις διοργανώσεις οι θεωρητικά μεγάλες ομάδες έχουν μια κάποια εύνοια. Ε εσείς πλέον δεν θεωρείστε τέτοια. Τα αποτελέσματα αυτό δείχνουν. Η ιστορία, ο κόσμος και η δυναμική της ομάδας δείχνουν το αντίθετο αλλά τα αποτελέσματα και αυτή η συνεχής κλαψα δείχνουν ότι έχει κατέβει πολλά επίπεδα.
Ξέρω τώρα όλοι θα μου την "πέσετε" γτ δεν θα σας αρέσει αυτό που έγραψα αλλά είναι η μεγάλη αλήθεια. Πχ δείτε το πέναλτι που πήρε η Ρεάλ προχθές. Σε όλα τα σπορ και σε όλες τις διοργανώσεις οι θεωρητικά μεγάλες ομάδες έχουν μια κάποια εύνοια. Ε εσείς πλέον δεν θεωρείστε τέτοια. Τα αποτελέσματα αυτό δείχνουν. Η ιστορία, ο κόσμος και η δυναμική της ομάδας δείχνουν το αντίθετο αλλά τα αποτελέσματα και αυτή η συνεχής κλαψα δείχνουν ότι έχει κατέβει πολλά επίπεδα.
Δηλαδη αν η Ρεαλ στο ποδοσφαιρο για 5-6 σερίχρονια αποκλείεται σταθερα στους 8,θα πάψει να ναι τεραστια ομάδα και δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τετοια?Δηλαδη δεν θα μπαίνει η ιστορια στη ζυγαριά,και πλεον απο τεράστιο σωματείο,θα έχει μετατραπεί σε ομάδα χαμηλότερης κατηγοριας?