QUOTE(bartsa @ May 17 2011, 00:53 )

Πρωταθλημα για εμας τελος αφου την τελευταια αγωνιστικη εχουμε ρεπο. Σημερα κερδισαμε τον Ατρομητο στον πειραια 37-59 και ανεξαρτητα απο τα αποτελεσματα την αλλη εβδομαδα τερματιζουμε στην τεταρτη θεση. Μια χρονια με χαρες και με λυπες ολα μεσα ειναι ετσι και αλλιως. Επιδιωξη πρωτη , ευχαριστιεσαι γουσταρεις πορωνεσαι αισθανεσαι αρα εισαι οκ. Επιδιωξη δευτερη, παντρευεις ολα αυτα με εναν στοχο παραπερα παλι εισαι οκ. Εννοειται οτι αγαπαμε το πρωτο και κυνηγαμε το δευτερο. Τελος παντων ο Ατρομητος παρα την αλλαγη σε αρκετα προσωπα στο ροστερ σε σχεση με τον πρωτο γυρο εδειξε ομαδα που καποια στιγμη θα της βγει κατι καλυτερο εντος παρκε κινουμενη σε χαμηλους τονους και με εναν προπονητη που εχει αποδειξει χρονια τωρα την υπομονη του και την επιμονη του στη δουλεια απο καθε ποστο. Σας ευχομαι οτι καλυτερο. Γενικα θα ηθελα να πω πως Ικονιο Ερμης Π και Φοινικας δικαια ανεβαινουν. Δεν θα μου εκανε εντυπωση αν σε καποια απο τις 3 πρωτες θεσεις βρισκοταν ο Αρης η ΑΣΗ η ο Ερμης Αργ ως επισης ομαδες καλες και δουλεμενες. Τελος περιμενα περισσοτερα φετος απο Δαφνη Πηγασο και Αμφιαλη χωρις βεβαιως να υπολογιζω τυχον προβληματα στην πορεια τα οποια ειναι πανω κατω τα ιδια σε ολες τις ομαδες. Τη σημερινη νικη αφιερωνω στον Ανδρεα που λογο διαστρεματος πριν δυο μερες εχασε το σημερινο παιχνιδι και στον εφορο μας που τον εχουμε τρελανει ολη τη χρονια, αλλα γουσταρει. Καλο καλοκαιρι.
Πρωταθλημα τελος λοιπον, και μας μενει η γλυκια γευση της 4ης θεσης, που ισως αποδειχθει πολυτιμη υπο καποιες προυποθεσεις...
Δυσκολη χρονια για ολους, διοτι ειχαμε να αντιμετωπισουμε πολλα προβληματα, εκ των οποιων μηδαμινες ωρες προπονησεων στο κλειστο κατα την διαρκεια του 1ου γυρου - με αποτελεσμα να παραμενουμε απροπονητοι και εκτος ρυθμου τις πρωτες 10-12 αγωνιστικες, τραυματισμους βασικων παικτων, αποχωρησεις παικτων για διαβασματα/εξωαγωνιστικους λογους, απροσμενες ηττες που εριξαν την ψυχολογια μας (Αιξωνη), και αλλα ψιλοπροβληματακια, τα οποια αντιμετωπιζουν ολες οι ομαδες.
Παρολα αυτα, οι οποιοι παικτες εμειναν, εδειξαν χαρακτηρα και ομοιογενεια, η ομαδα ανεβηκε αγωνιστηκα, η αμυνα εδεσε με τον καιρο παιζοντας το αγαπημενο μας man to man πολυ αποτελεσματικα, και οι νικες ηρθαν απεναντι σε δυσκολοκαταβλητες ομαδες οπως Φοινικας, Ικονιο και Ηλεκτρουπολη.
Θα ηθελα να ευχαριστησω ολους τους συμπαικτες μου που στην πρωτη μου χρονια στην ομαδα με "αγκαλιασαν" και ενιωσα τι θα πει οικογενεια μεσα σε μια ομαδα. Εχω ηδη πολλους φιλους απο την ομαδα, και ειναι πολυ ομορφο συναισθημα. Σε αυτο το κομματι ο προπονητης παιζει σημαντικο ρολο, που επιλεγει παντα παικτες με καλους χαρακτηρες που να δενουν με την υπολοιπη ομαδα. Καπως ετσι βρεθηκα κι εγω εδω, περασα απο Ιερα Εξεταση. Επισης δεν ξερω αν θα πρεπει να ευχαριστησω ή οχι τον προπονητη μου που με αλλαξε θεση στα 31 μου :-) χα χα χα, αλλα καταλαβαινω τις αναγκες του, και πιστευω να τον δικαιωσα.
Να πω ενα ευχαριστω στον εφορο της ομαδας, που μας κανει να αισθανομαστε οτι βρισκομαστε σε μεγαλη ομαδα, αφου οταν εμπαινα στα αποδυτηρια πριν απο κα8ε αγωνα, εβρισκα την εμφανιση μου ετοιμη πλυμενη να με περιμενει στη θεση μου. Επισης τα νερα που μας τα παρατασει πριν απο καθε αγωνα λες και προκειται για πρωινη αναφορα στο στρατο θα μου μεινουν αξεχαστα!!!
Να πω ενα ευχαριστω στον Δημητρακη το Σοφρα και τον Βασιλακη που τα παιδια παρολο που δεν συμμετειχαν στις αγωνιστικες υποχρεωσεις της ομαδας, ηταν και με το παραπανω τυπικοι με την παρουσια τους στις προπονησεις και μας βοηθησαν αφανταστα στο να βγαλουμε καποια διπλακια μεσα στη σαιζον.
Τελος ενα ευχαριστω στον κοσμο μας, που σε ολα τα παιχνιδια εδινε το παρων στην κερκιδα εμψυχονοντας μας!!!!
Με εκτιμηση,
Νο 10 - Αρης Forever!!!