Απλα να πω οτι η ομαδα χτιζεται απο την αρχη..Πρωτιστως θελω να φτιαχτει ενας καλος κορμος 7-8 παιχτων,και να δω μια ομαδα να παλευει καθε φαση..Δεν εχω πολλες ελπιδες για Φ4,απλα πρεπει επιτελους μετα απο τοσα χρονια να μπουν καποιες βασεις..Και φετος πιστευω οτι κατι τετοιο ειναι εφικτο..Και πιστευω οτι η ομαδα θα παιξει πολυ καλυτερα στα δυσκολα,εχοντας παρει μεχρι στιγμης ολα τα ματς που επρεπε να παρει..Αυτο το στοιχειο μου δινει εμπιστοσυνη την οποια ειχα χασει παντελως..Φετος με κερδιζει η ομαδα..
Συμφωνώ απόλυτα!
Για μένα είναι μεταβατική χρονιά η φετινή (δεν ξέρω που οφείλεται αυτή η υπεραισιοδοξία της διοίκησης απο το ξεκίνημα της σεζόν!).
Σίγουρα χτίζεται κάτι καλό, ασχέτως της απόδοσης που βλέπουμε ως τώρα, ασχέτως μέχρι που θα φτάσουμε.
Η αγωνιστική παρουσία της περσινής ομάδας ήταν ξεκάθαρα πλασματική χωρίς τους παίκτες κλειδιά στα κρίσιμα λόγω τραυματισμών και imo είμαστε πολύ καλύτεροι φέτος σε όλους τους τομείς, έχοντας πάρει και τα αντίστοιχα ρίσκα βέβαια, αλλά πως αλλιώς να γίνει με αυτό το μπάντζετ?
Ήρθαν στην ομάδα, αντικειμενικά, 2 ποιοτικοί παίκτες και μάλιστα σε θέσεις κλειδιά: Καλάθης και Ραντού, απαραίτητο για να έχεις υπόσταση στα μεγάλα παιγνίδια! Παρέμεινε ο Γκισταρος. Ανέβηκε κατηγορία ο Παπας και αντέχει μια χαρά ο Μήτσος.
imo καμία άλλη ομάδα με το δικό μας μπάντζετ δεν έχει αναλογη ποιότητα.
Ούτε prospect! Αν,,, 2 από τους Φελντέιν, Μποχωρίδη, Γιάνκοβιτς, Πάβλοβιτς κερδίσουν θέση στο ενεργό ρόστερ
πλέον θα κοιτάμε μόνον για πινελιές του χρόνου.
Ακόμα και στο οικονομικό μοιάζει ελεγχόμενη η κατάσταση για τα επόμενα 2-3 χρόνια που αναμένουμε τους μικρούς να πρωταγωνιστούν!
Καλάθης, Παπας, Γκιστ είναι δεμένοι, όπως και όποιος απο τους μικρούς ξεπεταχτεί.
Στη χειρότερη που θα σταματήσει ο Μήτσος φέτος, μαζί με τα χρήματα του Μπατμαν (που πλέον μόνο με λίγα χρήματα αξίζει να μείνει ως 5ος), μπορούν να προσφέρουν άλλη μια πολύ ποιοτική λύση στη περιφέρεια, ενώ αν δεν σταματήσει έχουμε την πολυτέλεια ενός multi skilled off guard με τεράστια εμπειρία και ποιότητα, αλλά και το απαραίτητο αντίκτυπο στην εξέδρα. win win κατάσταση!
Απ'ότι φαίνεται και οι εισροές χρήματος απο ΕL θα αυξηθούν για να προσθέσουμε κάτι καλό στους ψηλούς.
Κομπλέ θα είμαστε και χωρίς αύξηση του μπάντζετ (ή μάλλον της χασούρας γιατί το μπάντζετ ίσως ανέβει λίγο).
Το μόνο μου θέμα είναι με τους μικρούς που περίμενα να παίρνουν περισσότερο χρόνο - εμπειρίες.
Δεν περίμενα να πρωταγωνιστήσουν βέβαια, αλλά αν δεν παίζουν τι να περιμένεις?
Μακάρι να είναι σωστό το πρόγραμμα του Σάλε και να μπουν στην ώρα τους. Αυτός ξέρεις καλύτερα, σίγουρα.
Με λίγες αλλά επιτυχημένες αλλαγές του χρόνου μπορούμε να μπουμε ξανα στο κλαμπ των "μεγάλων"...
Θέλει και λίγο τύχη, να ευνοήσουν οι συνθήκες. Αυτό που έχουν κάποιοι άλλοι με Μίλλερ, Σίνγκλετον, Εγιενγκά κτλ
Κακά τα ψέματα. Με κάτω απο 10-12μύρια μπάντζετ πρέπει να γίνουν πολλά θαύματα για να μπεις f4.
Αν μπεις όλα γίνονται βέβαια...