Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BSL Turkey
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
pan24
Ολη η εφες ηταν ενας σαριτς.Οταν μονο αυτος μπορει να απειλει επιθετικα εισαι καταδικασμενος
Καποια στιγμη θα καταφερουν να τον κλεισουν ή/και θα κουραστει
Για ποσο ενας ντανστον και ενας σαριτς να αντεξουν να παλευουν μονοι τους με τα θηρια ουντο και βεσελυ?
Λογικα η φενερ το πηρε ευκολα
sinkazama82
Με μια εμφατική νίκη, η Φενέρ κατέκτησε πανάξια το δεύτερο πρωτάθλημα στην θητεία του Ομπράντοβιτς, με τον Ντίξον να κάνει το back-to-back και τον Ντατόμε να αναδεικνύεται, επίσης πανάξια, MVP των τελικών.

Το παιχνίδι έμοιαζε αρκετά με το προηγούμενο, με την Φενέρ να παίρνει διαφορά από την αρχή. Αυτήν την φορά όμως, η Εφές δεν μπόρεσε ποτέ επιστρέψει, με τους παίκτες της να εμφανίζονται κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια του προηγούμενου αγώνα, προεξαρχόντων των Ντάνστον, Γκρέιντζερ και Ερτέλ, των τριών καλύτερων παικτών της δηλαδή σε αυτήν την σειρά. Αποτέλεσμα ήταν το σκορ να είναι 78-43 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και τους παίκτες της Φενέρ να χαλαρώνουν εντελώς στο τέταρτο, μέχρι το σημείο που η διαφορά έπεσε κάτω από τους 20 και ο Ομπράντοβιτς πήρε τάιμ άουτ, μιας και οι παίκτες του είχαν παρατήσει εντελώς το παιχνίδι. Τελικώς, το ματς έληξε στο 91-70, με την Φενέρ να έχει 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, προεξαρχόντως του Ντατόμε με 20, ο οποίος έκανε μια πραγματική εξαιρετική σειρά, όντας ο πιο σταθερός παίκτης της ομάδας του. Χαρακτηριστικό είναι πως στο μοναδικό ματς που έλειψε από το ρόστερ, λόγω περιορισμού στον αριθμό των ξένων, η ομάδα του γνώρισε την συντριβή. Ο Σλούκας ήταν κάπως βελτιωμένος, όντας για πρώτη φορά στη σειρά εύστοχος στα σουτ (3/4), αλλά η αλήθεια είναι πως η απόδοσή του ανέβηκε όταν το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί. Γενικώς στη σειρά δεν παρουσίασε τον καλό του εαυτό, πέρα από τις ασίστ που μοίρασε ενώ έχασε κατά κράτος τις περισσότερες μονομαχίες από Ερτέλ καιΓκρέιντζερ.

Από κει και πέρα, όσο αναφορά τη σειρά γενικότερα, τα ξαναείπαμε κιόλας, Βέσελι και Ούντο σήκωσαν τείχος στην ρακέτα, ο Ντίξον ήταν ο καλύτερος περιφερειακός της ομάδας του, ο Κάλινιτς βοήθησε αρκετά και ο Μπογκντάνοβιτς μόνο στο τελευταίο παιχνίδι ουσιαστικά. Από την Εφές τώρα, η τριάδα Ερτέλ, Γκρέιντζερ και Ντάνστον ήταν όλα τα λεφτά, αλλά με Τάιους και Σάριτς ωσεί παρόντες και τον Οσμάν να παρουσιάζεται ασταθής, δεν είχαν ελπίδα σε αυτήν τη σειρά απέναντι σε μία πολύ πιο οργανωμένη ομάδα και με έναν πολύ καλύτερο προπονητή εδώ που τα λέμε.

Να σημειώσω τέλος πως για μία ακόμη φορά οι οπαδοί της Φενέρ δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα, σε αντίθεση με τους αντίστοιχους της Εφές, που παρουσιάζονται αρκετά μπλαζέ. Η αποθέωση προς τον Ομπράντοβιτς και τους αγαπημένους της κερκίδας, Βέσελι, Ούντο και Μαχμούτογλου ήταν από τις καλύτερες στιγμές των πανηγυρισμών.

QUOTE (ashton @ Jun 13 2016, 22:52 ) *
2o πρωταθλημα στην Τουρκια ο Ζοτς αν δεν απατωμαι .


Είναι το δεύτερο ναι, μετά τη σεζόν 13-14.

QUOTE
Ολη η εφες ηταν ενας σαριτς.Οταν μονο αυτος μπορει να απειλει επιθετικα εισαι καταδικασμενος
Καποια στιγμη θα καταφερουν να τον κλεισουν ή/και θα κουραστει
Για ποσο ενας ντανστον και ενας σαριτς να αντεξουν να παλευουν μονοι τους με τα θηρια ουντο και βεσελυ?
Λογικα η φενερ το πηρε ευκολα


Δεν υπήρχε Σάριτς σε αυτήν τη σειρά. Έφαγε μερικά μπλοκ όταν προσπάθησε να κινηθεί μέσα στη ρακέτα στα δύο πρώτα ματς και από κει και πέρα μόνο σουτάκια από μακριά. Ο Ντάνστον πάλευε μόνος του στους τελικούς, αλλά έδειξε την αξία του.
rahxephon13
http://www.sdna.gr/mpasket/eyropaika-prota...morias-se-lasme

Βαρύς ο γδούπος για λασμε ο οποίος τιμωρήθηκε με ένα χρόνο αποκλεισμό... αουτς tongue.gif

Ξέρει κάνεις αν αυτό ισχύει μόνο για το τούρκικο πρωτάθλημα η έχει επιπτώσεις και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις?
rahxephon13
http://www.sdna.gr/mpasket/euroleague/arti...tin-galatasarai

Πολύ φοβάμαι ότι θα εξελιχθεί σε νέο βουισιτς ο συγκεκριμένος sad.gif εντωμεταξύ είναι ο δεύτερος που τραυματίζεται μετά τον Μίτσοφ και η γαλατα μάλλον θα αναγκαστεί να κάνει συμπληρωματικές κινήσεις αν δεν θέλει να ρισκάρει.
Weekendman
Φάνηκε και σήμερα, πως θα πάει το πράγμα στο 5 εναντίον 5 για την Εφές, και αυτό είναι ότι θα υπάρχει και φέτος μεγάλη εξάρτηση από τι θα κάνουν οι Γκρέιντζερ και Ερτέλ στο παιχνίδι με πρόσωπο στο καλάθι. Γιατί θα προσθέσουν οι Τόμας, και ο σημερινός απών Όμιτς μερικά δημιουργικά και εκτελεστικά plays ποστάροντας, αλλά στο επιθετικό κομμάτι η Εφές διαλέγοντας τους Χάνεικατ και Τόμας, για να βελτιώσει την άμυνα της στα φόργουορντ, και να έχει πιο συμπαγές κορμί στο 3, από ότι ο Ντίμπλερ. Χειροτέρεψε στην επίθεση χωρίς Ντίμπλερ και Σάριτς στο ατομικό κομμάτι τουλάχιστον, και θα πρέπει ο Χάνεικατ να θυμηθεί την εποχή που σούταρε τρίποντα στο Ισραηλ, μια και στην Κίμκι, δεν το είδαμε πολύ αυτό.

Όμως ο Περάσοβιτς είναι ο προπονητής που έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ με οργανωτές τους Βαν Ροσομ, Λαφαγιετ, διόρθωσε την μέγιστη βλακεία δανεισμού του Χάνγκα, και τον έκανε το κρυφό αμυντικό χαρτί της Ευρωλίγκας, και ανόρθωσε ακόμα και την πεσμένη καριέρα του Μπουρούση. Όποτε υπάρχει μια δυνατότητα με 2 δυνατούς γκαρντ σε εκτέλεση και δημιουργία, να φτιάξει τα πράγματα στην επίθεση. Και να κρύψει τον Όμιτς στην άμυνα, αφού το κατάφερε έως ορισμένο βαθμό με τον Μπουρούση.

Στο σημερινό πάντως τελικό του προέδρου , η Φενέρ δεν έχασε το πρώτο ημίχρονο όπως η αντίπαλος της η Εφές, ξεδιπλώνοντας το γνωστό παιχνίδι ομάδων του Ζοτς με pnr, κυκλοφορία της μπάλας, και τον Βέσελι να παίζει το δημιουργικό σκαλοπάτι σε pnr με Σλούκα. Όταν η Εφές έψαχνε σε μερικές περιπτώσεις ποστ παιχνίδι από τον Ντάνστον, και έπρεπε να τελειώσει μερικούς αιφνιδιασμούς, για να μην βρεθεί στο -20 από το ημίχρονο. Μέχρι να ανεβούν Γκρέιντζερ και Ερτέλ στο Β΄, και να νιώσουμε μια πιο αμφίρροπη εξέλιξη...
Zoys
Με ήττα από την Usak ξεκίνησε η Fenerbahce στο φετινό Πρωτάθλημα με 71-70 και μια κρίσιμη χαμένη βολή του Udoh 1'' πριν τη λήξη.
rahxephon13
QUOTE (Zoys @ Oct 9 2016, 16:59 ) *
Με ήττα από την Usak ξεκίνησε η Fenerbahce στο φετινό Πρωτάθλημα με 71-70 και μια κρίσιμη χαμένη βολή του Udoh 1'' πριν τη λήξη.

Φαινόταν απο τα φιλικά ότι δεν ήταν έτοιμη η φενερ άλλα νταξει λες φιλικά είναι θα είναι έτοιμη όταν πρέπει... ε τελικά την πάτησε ο ζοτς laugh.gif

Κάλο βεβαία γι'αυτους ότι την κάνανε νωρίς την ήττα για να σοβαρευτούν στην συνεχεία ο ομπραντοβιτς είμαι σίγουρος θα κανονίσει γι'αυτο άλλα τώρα περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρων την πρεμιέρα στην ευρωλιγκα με την λαμποραλ.
Weekendman
Η Μπάνβιτ βρήκε κουρασμένες τις 2 Τουρκικές ομάδες της Ευρωλίγκας(Νταρουσάφακα, Γαλατα), τις 2 τελευταίες εβδομάδες, και το εκμεταλλεύτηκε, αλλά αυτά που κάνει ο Τζόρνταν Θιόντορ, είναι επικά με 2 τριαντάρες σε αυτά τα ματς, και πάρα πολλές ασσιστ, στις 3 πρώτες αγωνιστικές του Τουρκικού πρωταθλήματος. Βέβαια όποια ομάδα θέλει να τον πάρει, πρέπει να προσαρμόσει το παιχνίδι της αποκλειστικά πάνω σε αυτόν, από τα δείγματα φέτος στην Μπάνβιτ, αλλά και πέρσι στην Φρανκφούρτη...
Weekendman
Τα 3 πρώτα τοπ-10 της σαιζόν









Και περιλήψεις ορισμένων ματς

1η αγωνιστική Ουσάκ-Φενέρμπαξε


2η αγωνιστική Μπάνβιτ-Νταρουσάφακα


3η αγωνιστική Γαλατασαράι-Μπάνβιτ
Weekendman
Τα κατορθώματα του Jordan Theodore τον προηγούμενο μήνα...

Weekendman
Δεύτερη συνεχομένη φορά πήρε το τελευταίο σουτ ο Γουαναμέικερ σε ντέρμπι Τουρκικού πρωταθλήματος(Μπεσίκτας σήμερα, Φενέρ Δευτέρα), δεύτερη φορά αστόχησε. Και ο Μπλατ μπορεί πάλι να παρουσίασε μια ομάδα με σωστό μπάσκετ επιθετικά, και να μάρκαρε τον Κλαρκ όπως έπρεπε, αλλά ξέχασε να έχει ένα εναλλακτικό σχέδιο, για τον Στίματς, που έπαιξε σήμερα, σαν να ήταν ο καλύτερος σέντερ στην Ευρώπη!
yorgos
Θα την πάρει τη διαφορά σήμερα η Εφές και θα τρέχει ο Ζοτς...
damian
QUOTE (yorgos @ Feb 15 2017, 21:15 ) *
Θα την πάρει τη διαφορά σήμερα η Εφές και θα τρέχει ο Ζοτς...



Προημιτελικός κυπέλλου ήταν, αποκλείστηκε.
Weekendman
Μια φορά ίσως μας σύμφερε να προχωρήσει η Φενέρ για να κουραστεί ενόψει Ολυμπιακού, αλλά δεν πειράζει ευπρόσδεκτη η ήττα της . Που δεν μπορείς να πεις ότι ήταν έκπληξη. Η αμυντική τακτική του 2 εναντίον 2, που διάλεξε ο Περάσοβιτς αποδείχθηκε αποτελεσματική. Και το είδαμε και από το τι έδωσε και τι δεν άφησε. Αφού η Φενέρ πήρε πόντους από δημιουργία του pnr του Μπογκτάνοβιτς. Και από ασσιστ περιφερειακών που ξέφευγαν από το ατομικό περιφερειακό μαρκάρισμα , έπεφτε βοήθεια ψηλού και έδιναν έτοιμη πάσα στον δικό τους ψηλό κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά δεν επέτρεψε pnr και σουτ μετά από σκριν Ντίξον και Σλούκα, ούτε πολλά ελεύθερα τρίποντα για τους υπολοίπους όπως Μπογκτάνοβιτς, Νάναλι και Ντάτομε. Όποτε νομίζω τα δεδομένα μιλάνε από μόνα τους!
yorgos
QUOTE(damian @ Feb 15 2017, 21:29 ) *
Προημιτελικός κυπέλλου ήταν, αποκλείστηκε.

Eίπα κι εγώ, βάλανε την 28η αγωνιστική νωρίτερα; (τα κάνανε παλιά κάτι τέτοια οι Τούρκοι, θυμάμαι εποχές που έδιναν .. αναβολή 2 συνεχομένων αγωνιστικών σε όποια ομάδα είχε σοβαρό ματς Ευρωλίγας).

Εμένα μου αρέσει η Εφές, θεωρώ ότι κρατώντας τον Περάσοβιτς και του χρόνου κι έχοντας ακομη μεγαλύτερη ομοιογένεια γίνεται σοβαρός παίκτης. Κρίμα που δε βαράει μια συγχώνευση με τη Γαλατά να έχει οπαδούς, όπως έκανε η Φενέρ με την Ούλκερ, θα γινόταν υπερδύναμη.

Η Φενέρ προβληματίζει από την αρχή της σαιζόν, δε δείχνει κανένα ρυθμό, δεν παίζει ωραίο μπάσκετ παρά τον προπονητή και το υλικό που έχει. Την περίμενα πολύ δυνατότερη σε μια Ευρωλίγκα που δεν τρομάζει κανείς.
Quincy
QUOTE(yorgos @ Feb 15 2017, 19:46 ) *
Κρίμα που δε βαράει μια συγχώνευση με τη Γαλατά να έχει οπαδούς, όπως έκανε η Φενέρ με την Ούλκερ


Μπλέκει και με το ποδόσφαιρο κάτι τέτοιο νομίζω. Πιθανότερη είναι μια συγχώνευση Εφες-Νταρου.

Τον αγώνα δεν τον είδα, αλλά αν δεν δώσεις καλά περιφερειακά σουτ στην Φενερ είναι πολύ δύσκολο γι αυτήν να κερδίσει το παιχνίδι από την ρακέτα.
Zoys
Έκπληξη στην Τουρκία με την Banvit του Jordan Theodore να αφήνει ξερή την Efes και να κατακτά τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και συνάμα τον πρώτο στην ιστορία της.



Weekendman
QUOTE(Zoys @ Feb 20 2017, 13:36 ) *
Έκπληξη στην Τουρκία με την Banvit του Jordan Theodore να αφήνει ξερή την Efes και να κατακτά τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και συνάμα τον πρώτο στην ιστορία της.



Έκπληξη με την έννοια ότι δεν είναι Ευρωλιγκάτη, ναι. Άλλα σαν ομάδα που είναι στην τετράδα του φετινού Τουρκικού πρωταθλήματος. Με δυνατή άμυνα σε όλο τον θεσμό του Κυπέλλου. Και ξεκάθαρα πράγματα στην επίθεση, Που περίπου το 1/3 είναι τα τρίποντα, 1/3 ότι κάνει ο Θιόντορ*, και το υπόλοιπο 1/3 πόντοι του Βίντμαρ στο ζωγραφιστό κτλ. Η κατάκτηση του τροπαίου ήταν εφικτότατη και αποδείχθηκε και στο γήπεδο. Σε αντίθεση με τα πλέι-οφ, που ο Θοδωρής θα πρέπει να έχει πολύ κουράγιο , με τις ελάχιστες ανάσες που θα πάρει. Εδώ πάντως ήταν ανθεκτικός. Στον προημιτελικό με την Μπεσίκτας έπαιξε κιόλας και καλή άμυνα πάνω στον Τόμπσον. Με την Γαλατά ο Κοκσάλ φαινόταν να τον είχε κλειδώσει, αλλά το ότι βγήκε για λίγο, για να αναλάβει τον Θιόντορ ο Ντίμπλερ, έδωσε πίσω τον χαμένο ρυθμό του Θόδωρα, και τους πήγε τελικό. Και στον τελικό η Μπάνβιτ είχε τον έλεγχο του ματς στην συνολική διάρκεια του. Η Εφές πλησίασε στους -3. Και εκεί με τον Θιόντορ κάτοχο της μπάλας. Δεν είμαι σίγουρος ότι διάλεξε τις σωστές επιλογές. Ο Θιόντορ είναι ένας δύσκολος παίκτης στο να αντιμετωπιστεί. Γιατί έχει δυνατή διείσδυση μεγάλη ταχύτητα. Πολύ καλή πάσα. Και ακόμα και αν τον στείλουν στην επιθετική πλευρά που θέλει ο αντίπαλος, μπορεί να τελειώσει με ανάποδο χέρι. Αλλά το σουτ του είναι ασταθές. Και η Εφές πρώτα δοκίμασε παγίδα με τον Ντάνστον των γνωστών προβληματικών πλάγιων βημάτων. Που οδήγησε σε pnr με τον Κούλιγκ που δέχτηκε αντιαθλητικό. Και αφού ο Κούλινγκ έχασε και τις 2 βολές. Η Εφές, παρά το ότι ο Ντάνστον έπρεπε να ακολουθήσει τον Κούλιγκ ψηλά έδειξε πιο συντηρητική, αυτήν την φορά αλλά όχι και πιο αποτελεσματική. Εφόσον ο Θιόντορ βρήκε την ευκαιρία να πασάρει δίπλα. Επειδή ο Μπράουν που είχε την ευθύνη για το μαρκάρισμα του stretch τεσσαριου Ορελικ Δεν διάβασε το παιχνίδι ξεγελασμένος ίσως από την κίνηση του Ντάνστον. Έμεινε περισσότερο από όσο έπρεπε μέσα. Και έπρεπε να τρέξει σαν κατοστάρης ο Ερτέλ να καλύψει τον Ορέλικ. Μέχρι να καταλάβει το λάθος του ο Μπράουν. Και να πάει αυτός καθυστερημένα στον παίκτη του Γάλλου τον Τσαπέλ. Που περίμενε στην αδύνατη πλευρά και έκανε το 63-69.**




*το μερίδιο του Θιόντορ φυσικά ειναι μεγαλύτερο στην πραγματικότητα, και επηρέαζει και τα υπόλοιπα κομμάτια του παιχνιδιού της Μπάνβιτ που αναφέρω, αλλα όπως είπαμε ο διαχωρισμός είναι πρόχειρος.

** απο το 4:47 η συγκεγκριμένη φάση, όπου παρεμπιντόντως είναι φοβερό πόσο προσαρμοσμένη είναι όλη η άμυνα πάνω στον Θιόντορ. Ένα πράγμα σαν τον Σπανούλη!




RipCity
Ο Auguste έχει πάρει φόρα.

22 πόντοι/19 ριμπάουντ σήμερα και 30 πόντους/12 ριμπάουντ πριν 3 μέρες. Ακόμα και με χωριά να έπαιζε (που σήμερα δεν έπαιζε) είναι εντυπωσιακά τα νούμερα!
benchwarmer
QUOTE(RipCity @ Feb 27 2017, 20:06 ) *
Ο Auguste έχει πάρει φόρα.

22 πόντοι/19 ριμπάουντ σήμερα και 30 πόντους/12 ριμπάουντ πριν 3 μέρες. Ακόμα και με χωριά να έπαιζε (που σήμερα δεν έπαιζε) είναι εντυπωσιακά τα νούμερα!


Συγκεντρωτικά του στατιστικά σε 11 ματς Τσ.Λ. , 15 τουρκικού πρωταθλήματος και 2 Eurochallenge:

12.17 πόντοι, 8.18 ριμπάουντ με 58.5% 2π και 50.9% βολές, σε 22.3 λεπτά. Στις τάπες βέβαια δεν φαίνεται κάποιο ιδιαίτερο φόβητρο (0.5), ενώ κάνει και αρκετά φάουλ (όπου εκεί δηλαδή μάλλον οφείλεται και ο σχετικά μικρός του χρόνος), 3.38...
benchwarmer
Εφές-Φενέρ 57-96 σήμερα!! ohmy.gif

Αδιάφορο μεν το παιχνίδι βαθμολογικά, αλλά δείχνει πολλά για την ψυχολογία τουλάχιστον των ομάδων την παρούσα στιγμή... Το Σ/Κ θα είναι η τελευταία αγωνιστική που θα δώσει και τα ζευγάρια των πλέι-οφ, αλλά προς το παρόν τα επισκιάζει όλα αυτό το αποτέλεσμα.

*Νάναλι, Άντιτς και Μπένετ ήταν εκτός για τη Φενέρ, Πολ και Τόμας για την Εφές.
Stojako
1.90 είχαν το διπλό οι στοιχηματικές το οποίο και τίμησα δεόντως.
pan24
QUOTE (benchwarmer @ May 10 2017, 22:08 ) *
Εφές-Φενέρ 57-96 σήμερα!! ohmy.gif

Αδιάφορο μεν το παιχνίδι βαθμολογικά, αλλά δείχνει πολλά για την ψυχολογία τουλάχιστον των ομάδων την παρούσα στιγμή... Το Σ/Κ θα είναι η τελευταία αγωνιστική που θα δώσει και τα ζευγάρια των πλέι-οφ, αλλά προς το παρόν τα επισκιάζει όλα αυτό το αποτέλεσμα.

*Νάναλι, Άντιτς και Μπένετ ήταν εκτός για τη Φενέρ, Πολ και Τόμας για την Εφές.

Η φενερ εχει παρει φορα τωρα.Για να αφησε εκτος ναναλι,αντιτς,μπενετ που ετσι κι αλλιως στην ευρωλιγκα παιζουν λιγο σημαινει οτι ειχαν το παιχνιδι ως προβα φαιναλ 4 οχι ως ξεκουραση
pan24
Η φενερ νικησε 55-101 την τελευταια στην βαθμολογια ανκαρα με εκτος τους βεσελυ-ουντο και δειχνει οτι παει με σπασμενα φρενα
Εξωπραγματικος ναναλυ με 40 ποντους(8/10 διποντα,8/11 τριποντα) σε 20'
benchwarmer
Τελευταία αγωνιστική χθες, με την Φενέρ φυσικά να κατακτά πανηγυρικά την 1η θέση.
5η η Μπάνβιτ, 6η η Γαλατά, 7η η Γκαζιαντέπ του Δέδα, 8η η Τόφας, εκτός πλέι-οφ η Καρσίγιακα.

Όσο για τις θέσεις 2-4 θα κριθούν μεθαύριο στα 2 παιχνίδια που απομένουν.
Η Εφές και η Μπεσίκτας είναι στο 23-6, και η Νταρουσάφακα στο 22-7. Η τελευταία έχει εύκολο έργο παίζοντας με την υποβιβασμένη Μπαλικεσίρ, οι 2 άλλες όμως παίζουν μεταξύ τους, επομένως τα πάντα είναι ανοιχτά.
Σίγουρα η Μπεσίκτας μοιάζει να είναι η ευχάριστη έκπληξη, ξεπερνώντας ομάδες Ευρωλίγκας, αλλά και την Μπάνβιτ που έφτασε τελικό CL.

Περισσότερα όταν οριστικοποιηθούν τα ζευγάρια των πλέι-οφ.
Πρώτος σκόρερ πάντως της λίγκας αναδείχθηκε ο Ρίκυ Λέντο της Γεσιλγκιρεσούν (ρεκόρ 10-20) με 21.2 πόντους, να δούμε πού θα τον βρει η επόμενη σεζόν..
gerorge
QUOTE (benchwarmer @ May 14 2017, 14:50 ) *
Τελευταία αγωνιστική χθες, με την Φενέρ φυσικά να κατακτά πανηγυρικά την 1η θέση.
5η η Μπάνβιτ, 6η η Γαλατά, 7η η Γκαζιαντέπ του Δέδα, 8η η Τόφας, εκτός πλέι-οφ η Καρσίγιακα.

Όσο για τις θέσεις 2-4 θα κριθούν μεθαύριο στα 2 παιχνίδια που απομένουν.
Η Εφές και η Μπεσίκτας είναι στο 23-6, και η Νταρουσάφακα στο 22-7. Η τελευταία έχει εύκολο έργο παίζοντας με την υποβιβασμένη Μπαλικεσίρ, οι 2 άλλες όμως παίζουν μεταξύ τους, επομένως τα πάντα είναι ανοιχτά.
Σίγουρα η Μπεσίκτας μοιάζει να είναι η ευχάριστη έκπληξη, ξεπερνώντας ομάδες Ευρωλίγκας, αλλά και την Μπάνβιτ που έφτασε τελικό CL.

Περισσότερα όταν οριστικοποιηθούν τα ζευγάρια των πλέι-οφ.
Πρώτος σκόρερ πάντως της λίγκας αναδείχθηκε ο Ρίκυ Λέντο της Γεσιλγκιρεσούν (ρεκόρ 10-20) με 21.2 πόντους, να δούμε πού θα τον βρει η επόμενη σεζόν..



Πολυ ασχημα ποσοστα ομως ο Ledo.Εχω την εντυπωση οτι οι συμπαικτες του εβλεπαν την μπαλα μονο οταν εκαναν καποια επαναφορα
benchwarmer
QUOTE(gerorge @ May 14 2017, 15:04 ) *
Πολυ ασχημα ποσοστα ομως ο Ledo.Εχω την εντυπωση οτι οι συμπαικτες του εβλεπαν την μπαλα μονο οταν εκαναν καποια επαναφορα


Δεν λέγαμε τίποτ' άλλο rolleyes.gif

"Baskonia signed Ricky Ledo for the ACB playoffs.
The former NBA player comes from Yesilgiresun in Turkey where he was averaging 21.2 points, 6.3 rebounds and 2.8 assists per game.
Ledo will replace the injured Chase Budinger."
benchwarmer
Και τα ζευγάρια των πλέι-οφ που ξεκινούν την Τρίτη:

Φενέρ - Τόφας
Μπεσίκτας - Γκαζιαντέπ
Εφές - Γαλατά
Νταρουσάφακα - Μπάνβιτ

με τα 2 τελευταία φυσικά να παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Και πολλά συγχαρητήρια εννοείται στον Στέφανο Δέδα για τη δουλειά του στην Γκαζιαντέπ.
benchwarmer
QUOTE(benchwarmer @ May 20 2017, 20:56 ) *
Φενέρ - Τόφας
Μπεσίκτας - Γκαζιαντέπ
Εφές - Γαλατά
Νταρουσάφακα - Μπάνβιτ


2-0 η Φενέρ με ροτέισιον των ξένων και 1ο σκόρερ τον... Μαχμούτογλου.
2-0 η Μπεσίκτας
2-0 η Νταρουσάφακα την φιναλίστ του ΤσουΛου Μπάνβιτ

και
1-1 το μεγάλο ζευγάρι Εφές-Γαλατά με το 3ο και καθοριστικό ματς αύριο. Ο Περάσοβιτς έχει αποφασίσει να αφήσει εκτός 6αδας ξένων και στα 2 ματς τους Πολ και Κερκ.
Air Kef
Αυτή η 8η και καταιδρωμένη Τόφας πάντως, στην Α1 έβγαινε εύκολα 3η. Με έναν εκπληκτικό τύπο ονόματι Μπαρίς Ερμίς (που ανακάλυψα και ερωτεύτηκα στα 32 του), Παλάσιος, Αρσλάν, Μίσιτς, με Πεκέρ, Σάμι Μεχία, Copeland(!) και να βγαίνει μολις 8η, τι να πω μπράβο στην Τουρκική λίγκα.

Ο Ζοτς το πήγε μονο με Τούρκους και Ζλούκα όλο το β, παρότι ήταν ντέρμπυ το ματς μεχρι το τέλος. GG, χωρίς τον κότσο έχει πέσει 2-3 κλάσσεις ως παίκτης. biggrin.gif
RipCity
Μήπως αυτόν τον Misic να τον κοιτάζαμε λίγο καλύτερα πριν τον πάρει κανά πιο πλούσιο κλαμπ?

Ο Ερμις δεν είναι εκείνος ο ψιλοτραγικός ρολίστας που παιζε Φενέρ? Τον θυμάμαι αντίπαλο να μπαίνει κάτι 5λεπτα νομίζω.

O Peker ο Kaya? Μήπως έχουν και κανά Kuqo?
RipCity
Και βγήκε μόλις ότι η Εφές τελειώνει ντιλ με Μisic. Δεν έλεγα τίποτα άλλο?
ashton
η Εφες νικησε 87-76 τη Γαλατα σημερα και πέρασε ημιτελικά.
22π-7ρ ο Brown, 9ασ ο Granger / 32 έβαλε ο McCollum, 21 ο Daye αλλά δεν έφταναν
Air Kef
QUOTE(RipCity @ May 27 2017, 02:13 ) *
Μήπως αυτόν τον Misic να τον κοιτάζαμε λίγο καλύτερα πριν τον πάρει κανά πιο πλούσιο κλαμπ?

Ο Ερμις δεν είναι εκείνος ο ψιλοτραγικός ρολίστας που παιζε Φενέρ? Τον θυμάμαι αντίπαλο να μπαίνει κάτι 5λεπτα νομίζω.

O Peker ο Kaya? Μήπως έχουν και κανά Kuqo?



Αυτός ακριβώς είναι ο Ερμίς, είχε 19 αβίαστους πόντους και ωραία δημιουργία.
Ο Πεκέρ ο Κάγια, ΝΑΙ, παίζει ακόμα.
benchwarmer
Ο Κούκο που αναφέρθηκε αποσύρθηκε πέρυσι laugh.gif
Εκτός του Πεκέρ όμως, παίζει ακόμα και ο Κερέμ ο Γκονλούμ (του '77), με την ομάδα του να είναι στους τελικούς της Α2 sleep.gif


Στην Α1, σήμερα ξεκινούν οι ημιτελικοί λοιπόν:
Φενέρ - Νταρουσάφακα
Μπεσίκτας - Εφές

Η Μπεσίκτας βεβαίως μπορεί να θεωρηθεί και ως έκπληξη με την 2η θέση στην κανονική περίοδο. Με τον Σαρίτσα στον πάγκο και 6άδα ξένων τους Μάικλ Τόμπσον (1.77), Στρόμπερι, Ρολλ, Κλαρκ, Στίματς και Κάιλ Γουίμς, με τους Τούρκους φυσικά να παίζουν ελάχιστα (ανάμεσα σε αυτούς και ο Σιπάχι, που σίγουρα η καριέρα του δεν δείχνει να εξελίσσεται καλά).

Ενώ σε άλλα νέα, η Γαλατά οδεύει προς διάλυση της παρούσας ομάδας (Αταμάν και παίχτες), με τον πρόεδρο να δηλώνει ότι του χρόνου (χωρίς Ευρωλίγκα) το μπάτζετ από τα 10 εκατομμύρια θα πέσει στα 4.

yorgos
QUOTE(benchwarmer @ May 29 2017, 13:23 ) *
Ο Κούκο που αναφέρθηκε αποσύρθηκε πέρυσι laugh.gif
Εκτός του Πεκέρ όμως, παίζει ακόμα και ο Κερέμ ο Γκονλούμ (του '77), με την ομάδα του να είναι στους τελικούς της Α2 sleep.gif


Στην Α1, σήμερα ξεκινούν οι ημιτελικοί λοιπόν:
Φενέρ - Νταρουσάφακα
Μπεσίκτας - Εφές

Η Μπεσίκτας βεβαίως μπορεί να θεωρηθεί και ως έκπληξη με την 2η θέση στην κανονική περίοδο. Με τον Σαρίτσα στον πάγκο και 6άδα ξένων τους Μάικλ Τόμπσον (1.77), Στρόμπερι, Ρολλ, Κλαρκ, Στίματς και Κάιλ Γουίμς, με τους Τούρκους φυσικά να παίζουν ελάχιστα (ανάμεσα σε αυτούς και ο Σιπάχι, που σίγουρα η καριέρα του δεν δείχνει να εξελίσσεται καλά).

Ενώ σε άλλα νέα, η Γαλατά οδεύει προς διάλυση της παρούσας ομάδας (Αταμάν και παίχτες), με τον πρόεδρο να δηλώνει ότι του χρόνου (χωρίς Ευρωλίγκα) το μπάτζετ από τα 10 εκατομμύρια θα πέσει στα 4.

Αυτή η Γαλατα γιατί δεν κάνει μια ένωση με την Εφές να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι; Θα έχουν τον κόσμο της Γαλατά, τα λεφτά της Εφές και τη δυναμική και των δύο. Ο δε Αταμάν είναι εντελώς αυτοκαταστροφικό άτομο, κρίμα γιατί δεν είνια κακός προπονητής, αλλά έχει την ψυχραιμία του ΔΓ.
ashton
94-72 κέρδισε η Φενέρ τη Νταρουσαφακα στον 1ο ημιτελικό
18 o Mahmutoglu, 12 Udoh/ 12 Nunnally/ 12 Kalinic/ Dixon 10/ Σλουκας 7π-7ασ
16 ο Wilbekin, 16 o Clyburn
pan24
QUOTE (ashton @ May 29 2017, 22:24 ) *
94-72 κέρδισε η Φενέρ τη Νταρουσαφακα στον 1ο ημιτελικό
18 o Mahmutoglu, 12 Udoh/ 12 Nunnally/ 12 Kalinic/ Dixon 10/ Σλουκας 7π-7ασ
16 ο Wilbekin, 16 o Clyburn

Τι στο καλο
Ειχαν επισης 25 ασσιστ και 3!!! λαθη με εκτος 12αδας τον μπογκντανοβιτς(και τον αντιτς)

Πιστευα οτι θα ξεφουσκωναν λιγο μετα το φαιναλ 4 αλλα αυτοι συνεχιζουν στα κοκκινα
ashton
90-71 η Μπεσίκτας την Εφες (22 ο Strawberry) για το 1-0. 43-29 τα ρημπαουντ για τους νικητες
pan24
95-81 η φενερ την νταρου και 2-0 στην σειρα χωρις βεσελυ,σλουκα αυτη την φορα
Ο ουντο ειχε 13/10/5 στατιστικα
benchwarmer
2-0 και η Μπεσίκτας την Εφές, με πρώτο σκόρερ για 2ο συνεχόμενο ματς τον Στρόμπερι, που έβαλε και το νικητήριο καλάθι σήμερα rolleyes.gif
pan24
Ρε μπλατ κριμα να πεσεις πανω σε αυτη την φενερ
pan24
Τρομερο στατιστικο.Η φενερ εχει να χασει απο τις 31 μαρτιου(61-56 απο την ρεαλ) και απο τοτε εχει κερδισει 18 παιχνιδια με μεσο ορο διαφορας 15 ποντους
yorgos
QUOTE(pan24 @ Jun 3 2017, 14:14 ) *
Τρομερο στατιστικο.Η φενερ εχει να χασει απο τις 31 μαρτιου(61-56 απο την ρεαλ) και απο τοτε εχει κερδισει 18 παιχνιδια με μεσο ορο διαφορας 15 ποντους

Εγώ τους πέτυχα σε μια παραλία προχτές και κέρδισαν τους πάντες και στις ρακέτες.
ashton
Με κορυφαίο τον Brown (23π με 6/9 2π, 3/4 3π, 5ρ, 2ασ) που πετυχε και το νικητηριο, η Εφες κερδισε 66-65 τη Μπεσικτας και μειωσε σε 2-1
ashton
παρέλαση κάνει η Μπεσικτας.. 20π νικάει εκτός την Εφες..

εδιτ -- 28.. 42-70 στο 30' !
Weekendman
Δεύτερη φορά που ο Σαρίτσα φτάνει τελικό με ομάδα αουτσάιντερ και με εμφατικό τρόπο. Όμως θεωρώ απόλυτα δικαιωμένους όσους παίκτες διάλεξαν να παίξουν στην Εφές φέτος. Αν ήταν στην Γαλατασαράι για παράδειγμα και δεχόταν τέτοιες σύντριβες από Φενέρ και Μπεσίκτας. Δεν θα τους άφηναν ήσυχους μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι. Ενώ τώρα χαλαρά τα πράγματα....
ashton
65-91 η Μπεσικτας (και χωρίς Clark !)
22π ο Roll, 18π-12ρ ο Stimac
Shion
Γενικά ο Stimac φέτος είναι τρομερά βελτιωμένος, εξαιρετική σεζόν.

Και, βέβαια, βγάζω το καπέλο στον Σαριτσα ο οποίος κατάφερε να φτιάξει ένα τόσο καλά δεμένο σύνολο με ένα ρόστερ που είχε...10 καινούργιους παίκτες. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσους από αυτούς θα καταφέρει (αν καταφέρει) να κρατήσει η Besiktas για την επόμενη σεζόν.
back2back
Δεν είμαι σίγουρος πάντως ότι οι παίκτες της Εφές δεν το έκαναν σκόπιμα το ματς παρωδία, μετά τα όσα έγιναν στον προηγούμενο αγώνα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.