Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BSL Turkey
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
stefkorner
χωρις ΛΟβερν η Φενερ στον τελικο ohmy.gif
με μοναδικο σεντερ τον Ντουβεριογλου !!!
λετε να παμε με το 2.7 αποδοση της Eφες.. ; rolleyes.gif
benchwarmer
Η Εφές πέρασε και από την έδρα της πολύ επικίνδυνης Τουρκ Τέλεκομ με 76-84 (και 28 πόντους του Μότουμ) και ισοβαθμεί στην κορυφή με την Φενέρ, με 16-3 ρεκόρ. Την Φενέρ την οποία την κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική, μην καλύπτοντας όμως την διαφορά του πρώτου αγώνα, αν σημαίνει κάτι αυτό για την πορεία του πρωταθλήματος..

Ειδικά φέτος φαίνεται ότι οι δυο τους ξεχωρίζουν αρκετά από όλες τις υπόλοιπες ομάδες, και (αν δεν αναμετρηθούν και κάπου στο final4 της Ευρωλίγκας rolleyes.gif ), πολύ πιθανό να έχουν μία πολύ ενδιαφέρουσα σειρά τελικών τον Μάιο. Στο τουρκικό πρωτάθλημα που βέβαια να θυμίσουμε ότι επιτρέπονται μόλις 5 ξένοι σε κάθε ματς, κάτι το οποίο το καθιστά αρκετά απρόβλεπτο.

Σε τροχιά πλέι-οφ είναι επίσης:

- Η Τόφας στο 13-6, με πολύ αξιόλογη 5άδα ξένων τους Diante Garrett, Sammy Mejia, Kyle Weems, Kenny Kadji και Frank Elegar
- H έκπληξη της Γκαζιαντέπ στο 12-7 με τον Νέναντ Μάρκοβιτς στον πάγκο, η οποία μάλλον εκμεταλλεύεται το ότι δεν συμμετέχει σε καμία ευρωπαϊκή διοργάνωση.
- Η Μπεσίκτας του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στο 11-8, με πρώτο σκόρερ και σε πρωτάθλημα κσι σε Ευρώπη τον Κροάτη ψηλό Ivan Buva.
- Η Γαλατά στο 10-8, με βασικότατο τον Ζακ Όγκαστ (14.1 πόντοι και 8.8 ριμπάουντ σε 25 λεπτά).
- Η Τουρκ Τέλεκομ στο 10-9, μεταξύ άλλων με τον Sylven Landesberg των 20+ πόντων μέσο όρο.
- H Μπαχτσεσεχίρ του Στέφανου Δέδα, επίσης με 10-9 ρεκόρ, με τον Manny Harris επίσης με 20+ πόντους μέσο όρο αλλά και άξιο καθοδηγητή τον Quimo Colom με 16.7 πόντους και 6.2 ασίστ.

Εκτός ζώνης πλέι-οφ βρίσκονται ομάδες όπως η Καρσίγιακα και η Μπάνβιτ, όπως βεβαίως και η Νταρουσάφακα. Καμία από αυτές πάντως δεν δείχνει να κινδυνεύει με υποβιβασμό, για τον οποίο (μόλις μία ομάδα υποβιβάζεται φέτος) θα παλέψουν η Μπουγιουκσεχίρ, η Αφιόν και η Σακάρια, καμία από τις οποίες δεν θα λείψει ιδιαίτερα.
john wick
Νομιζω το Τουρκικο κ το Γαλλικο πρωτάθλημα κρυβουν τα μεγαλυτερα "λαβρακια"....
pan24
QUOTE (john wick @ Mar 11 2019, 21:19 ) *
Νομιζω το Τουρκικο κ το Γαλλικο πρωτάθλημα κρυβουν τα μεγαλυτερα "λαβρακια"....

Το γαλλικο ναι
Για το Τουρκικο δεν συμφωνω τοσο,οχι επειδη δεν υπαρχουν καλοι παικτες αλλα επειδη ακομα και σε ομαδες εκτος 8αδας θα δεις ξενους με πανω απο 600 χιλιαδες συμβολαιο οποτε δεν τους θεωρω και τοσο λαβρακια
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.