Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γιάννης Σφαιρόπουλος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
erwi grey
QUOTE(assistant @ May 21 2016, 18:03 ) *
ε δε θα μου πεις κιολας τι θα γραφω........οσο εχεις εσυ δικαίωμα να αναφερεσαι συνεχεια σε καποιον που εχει φυγει απ την ομαδα 2 χρονια άλλο τοσο εχω κι εγω..........

βασικα θα γραφω για οποιον θελω οσο δεν προκαλω και δε βριζω......μαλλον εσυ προκαλεις με συνεχομενα ακυρα ποστ.....γεια χαρα.

Eνω εσυ με τα σοβαρα ποστ τυπου: αν πιεις τσιπουρα με τον Σφαιροπουλο θα παθεις πλακα απο τις γνωσεις του.
assistant
QUOTE(erwi grey @ May 21 2016, 13:24 ) *
Eνω εσυ με τα σοβαρα ποστ τυπου: αν πιεις τσιπουρα με τον Σφαιροπουλο θα παθεις πλακα απο τις γνωσεις του.

καλα το πας,συνεχισε ετσι....
sacarame
Κύριοι μπορείτε να το συνεχίσετε με πμ..

Ο καθένας μπορεί να γράφει τη γνώμη του. Αν με κάποιον δεν συμφωνείτε, υπάρχει το κουμπί του ignore.


Συνεχίζουμε...
Zephyr
ΑΝ ο Σφαιρό κρατήσει τη θέση του, θα το κάνει λόγω της περσινής πετυχημένης χρονιάς. Η φετινή πήγε άπατη (δεν ελπίζω σε κάτι καλύτερο, φαντάζομαι το ίδιο και οι περισσότεροι) και σε ένα μεγάλο ποσοστό φταίει αυτός. Αν λοιπόν μείνει πρέπει οπωσδήποτε να μπει κάποιος αρμόδιος μεταγραφών, θα τον λένε GM, θα τον λένε τεχνικό σύμβουλο μεταγραφών, θα τον λένε Σαλονίκη, δεν με νοιάζει αρκεί να μπει κάποιος που θα ξέρει την αγορά. Γιατί αν τα μεταγραφικά λάθη του καλοκαιριού και του χειμώνα επαναληφθούν, καλύτερα να το ρίξουμε στην "ελληνοποίηση" και εμείς μπας και βγει στον αφρό κανα παιχτάκι που αξίζει.
RipCity
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι μεταγραφές και δε θα λυθεί με έναν GM. Ο Σφαιρόπουλος αρνείται να αλλάξει την τακτική του στην άμυνα παρότι εκτίθεται συνεχώς. Μου δείχνει άνθρωπο που είναι στενόμυαλος εντελώς και τέτοιους δε θέλω.
nikolas12
Αν ο Σφαιρό μείνει και το καλοκαίρι αποφασίσει να θωρακίσει την άμυνα με διαφορετικούς αμυντικογενείς παίκτες θα έχουμε θέμα. Εδώ το Δεκέμβρη ήθελε 4 και πήγε και πήρε άσουτο περιφερειακό που πιέζει καλά στη μπάλα. Η ομάδα θέλει σουτ και δημιουργία. Αν ένα αμυντικό πλάνο δε βγαίνει και κάθε περιφέρεια κάνει πάρτυ στην Ευρώπη, φταίει το πλάνο και ο κόουτς και όχι οι παίκτες (τουλάχιστον όχι πάντα και αυτοί). Θέλουμε περιφερειακό σουτ, θέλουμε 4 με συμπαθητικό σουτ και κυρίως επιθετικό πλάνο. Όπως λέει και ο Zephyr, ας πάρουν έναν που θα δει τι θέλει η ομάδα, θα ξέρει την αγορά και θα κάνει μεταγραφές. Άμα πάμε με τη λογική, να πάρουμε παίκτες για να λειτουργήσει επιτέλους το αμυντικό πλάνο του κόουτς, κλάφτα Χαράλαμπε.
damian
Ερώτηση κρίσεως : Eίναι ή όχι ο χειρότερος προπονητής της 20ετίας? Σοβαρότατο ποστ.
RipCity
Όχι δεν είναι. Παίζει μάλιστα (αν όλα πάνε καλά) να ναι κι αυτός που θα χει πάρει 2 πρωταθλήματα από τα τρία της 20ετίας.
damian
QUOTE (RipCity @ May 22 2016, 23:27 ) *
Όχι δεν είναι. Παίζει μάλιστα (αν όλα πάνε καλά) να ναι κι αυτός που θα χει πάρει 2 πρωταθλήματα από τα τρία της 20ετίας.

Πρωτον, δε τοχουμε παρει ακομα. Δευτερον, θα τον κρινουμε απο 3 παιχνιδια ή απο ολη τη σεζον στην ευρωλιγκα, το μπασκετ που επαιξε και τις μεταγραφες που εκανε ? Για μενα εχει αποτυχει οικτρα σε ολα αυτα.
RipCity
Εσύ δε ρώτησες αν απέτυχε φέτος, αλλά αν είναι ο χειρότερος προπονητής της 20ετίας. Προφανώς και δεν είναι.
erwi grey
Ακομα εδω ειναι;
airg
Καλως ή κακως, ολοι και ολα κρινονται απο το αποτελεσμα.

Τι να το κανω αν μια ομαδα, παιξει ωραιο μπασκετ,
αλλα την επομενη σεζον παιξει σε υποδεεστερο πρωταθλημα,
δεν παρει καποιο τιτλο στη χωρα της,
φυγουν οι καλοι παιχτες για αλλους προορισμους,
φυγει ο προπονητης για αλλη ομαδα;

Συνολικα η ομαδα, εχει αποτυχει.

Σαφως και δεν ειμαι υπερ του πονοματου για να πετυχουμε το αποτελεσμα,

αλλα τα παντα κινουνται στον συμβιβασμο στοχων, αποτελεσματος, θεαματος
και συνολικης αποτιμησης.

Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ

Θυμαται καποιος αν στους πολλους ευρωπαικους τιτλους καποιας ομαδας,
καποιος τιτλος ηρθε με κακοποιηση του μπασκετ ή αλλος τιτλος ηρθε με φαλτσοσφυριγμα στην τελευταια πραξη;

Η ομαδα παινευεται για χ νουμερο ευρωπαικων τιτλων και το νουμερο το κανει εμβλημα της.

Υ.Γ. Μετα το τελος των τελικων, θα εκφρασω την αποψη μου για τον προπονητη.
Δεν περιμενω να κρινω τον Σφαιροπουλο απο το αποτελεσμα,
αλλα πιστευω οτι αυτη την ωρα, μονο κακο μπορει να κανει αυτη η κουβεντα.
ranaoutis
με 2/2 πρωταθληματα θα ναι τρελο να φυγει ο Σφαιροπουλος
κι εγω ειμαι απογοητευμενος απο αυτα που ειδα φετος, αλλα οι τραυματισμοι Γιανγκ-Λοτζεσκι ηταν τεραστια μειον στη δουλεια του
Μπορει να πει καποιος οτι πανικοβληθηκε και τα κανε μανταρα προσπαθωντας να καλυψει τις απουσιες τους αλλα αυτο σημαινει οτι δεν ειναι καλος διαχειριστης κρισεων οχι οτι δεν ειναι καλος προπονητης.

Με την ενδεια που υπαρχει σε τοπ προπονητες αυτη την περιοδο, δε νομιζω οτι πρεπει να φυγει ο Σφαιροπουλος εφοσον παρει το πρωταθλημα. Να γινει λιγο πιο ευελικτος σε καποια θεματα χρειαζεται (χετζ αουτ στη σεντρα) και να εχουμε λιγη παραπανω τυχη του χρονου με τους τραυματισμους
jazz thrilos
Πραγματικά, η σημαντικότερη παράμετρος στο ζήτημα του αν πρέπει να μείνει ή να φύγει ο Σφαιρόπουλος είναι το ποιός μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης του. Προσωπικά δεν έχω καταλήξει αν τον θέλω στον πάγκο και τη νέα χρονιά. Τον εκτιμώ και τον πιστεύω, όμως δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει εκτός απο καλός προπονητής και καλός διαχειριστής κρίσιμων καταστάσεων. Όμως, και να φύγει, ποιός είναι υποψήφιος για αντικαταστάτης; Τρινκιέρι και αντίστοιχης ποιότητας λύσεις δεν με συναρπάζουν. Ακόμη και τον Πασκουάλ να μου λέγανε, θα κουμπωνόμουνα. Ίσως ο προπονητής του Ερυθρού Άστέρα να ήταν μια καλή λύση αλλά κι αυτός λαχείο είναι που δεν γνωρίζουμε τί εξέλιξη θα έχει. Μπροστά στην αβεβαιότητα, μάλλον θα ήταν καλύτερα να προχωρήσουμε με Σφαιρό άλλη μια χρονιά..ή μήπως όχι;
damian
Τρινκιέρι
ranaoutis
καλος ο Τρινκιερι, εχει παρουσιασει ωραιο μπασκετ και στη Καντου και στη Μπαμπεργκ

Ομως

1) Στην εθνικη τα κανε κι αυτος μανταρα με τις επιλογες του (αρα σε μια κατασταση παρομοια με τη φετινη δε ξερεις αν θα αντιδρασει καλυτερα απο το Σφαιροπουλο)
2) Δεχτηκε να παρει χαρτακι απο το Βασιλακοπουλο για να κρατησει τους Μπουρουση, Φωτση που ηθελε να αφησει εκτος. (αρα δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι δε θα αφηνει τους Αγγελοπουλους να παρεμβαινουν στο εργο του)
3) Ειναι τετοια η φυσιογνωμια του που θα δεχτει πολυ πολεμο και χλευασμο απο τους πολυ διακριτικους ελληνες δημοσιογραφους
newpower2020
Προσωπικά, αν ήμουν στη Διοίκηση θα συζητούσα πρώτα με τον Σφαιρόπουλο, κατ' αρχάς ανεξάρτητα από το αν είμαστε πρωταθλητές ή όχι. Η Ευρώπη θα πρέπει να είναι ο καθρέπτης. Αν έβλεπα διάθεση αυτοκριτικής, αναγνώρισης λαθών, και διάθεση να μην ακολουθηθεί το περυσινό μοντέλο ομάδας, νομίζω η επιλογή Σφαιρόπουλου είναι η πιο ενδεδειγμένη. Οτιδήποτε άλλο, θα είναι στοίχημα. Αν όμως, συμφωνεί κιαυτός, ότι φταίνε οι τραυματισμοί Young και Λοτζέτσκι για αυτό που παρουσιάσαμε φέτος, και του χρόνου θέλει να πορευτούμε αναλόγως, νομίζω θα πρέπει να δοκιμαστεί κάτι νέο.
damian
http://basketballguru.gr/articles/item/131-den-ftaiei-kaneis

Τρινκιερι, ξερει να δουλευει χωρις μεγαλα μπατζετ, βρισκει αμερικανους ( αυτος εφερε χαινς πρωτος) , καλες σχεσεις με Σπαν.
RipCity
Αυτός που έγραψε το άρθρο σε άλλη χώρα ζει? Την προστασία στο Σφαιρόπουλο που ακριβώς την έχει δει? Εγώ σε όποιο φόρουμ έχω μπει τον κράζουν εδώ και 3 μήνες από το πρωί ως το βράδυ, ενώ και σε διάφορα sites οι δημοσιογράφοι που το κατέχουν το άθλημα (βλ. Βαρλάς) επισημαίνουν συνεχώς τα λάθη που κάνει και πρέπει να σταματήσει να κάνει. Αν ο συγκεκριμένος που το γράφει μόνο με λιντσάρισμα αλά Μπαρτζώκα θα ήταν ευχαριστημένος τότε τι να πω, ούτε να τον βρίσω δεν αξίζει.

Η δε έκφραση "το πιο πλήρες ρόστερ από το 2011" είναι απλά για γέλια μέχρι δακρύων.
Manu7
Ακόμα εδώ είναι;

Έχεις φάει τις πίκρες σου φέτος και λες δεν μαμιέται θα το αντέξω και αυτό.

Αλλά ο άτιμος δεν σ'αφήνει ν'αγιάσεις.

4η περίοδο έχει 5άδα Μάντζαρης - Στρόμπερι - Παπανικολάου με ολίγον από τραυματία Πρίντεζη και σταθερά κακό Χάντερ.

έχουν περάσει 4 λεπτά, δεν βάζουμε γκολ με τίποτα, η διαφορά στους 5-7 και περίμενε ακόμα.

Οι επιθέσεις μας τρικυμία, ό,τι κατεβάσει το μυαλό του Ντάνιελ, του Ματ και του Σπανούλη.

Για άμυνα ούτε λόγος. Ένα απλό πικ εν ρολ και χάνεται το τόπι.
Weekendman
Το τόπικ των τελικών θα το αποφύγω προς το παρόν, και θα προτείνω στον Manu7 να ηρεμήσει, διότι αν ο Σφαιρόπουλος ,πάρει το πρωτάθλημα με το καλό, υπάρχουν δικαιολογίες συναινετικού διαζυγίου, όπως η κλασσική με την διαφορετική φιλοσοφία...
Redoctor
Σφαιρόπουλος μια από τα ίδια και σημερα. Ο πεδουλακης εκλεισε τον πριντεζη και ο σφαιρο δεν βρηκε κανεναν τροπο να το αλλαξει αυτο. Γενικα κακό coaching οταν πρεπει να αλλαξει το πλανο του που ειχε απο πριν. Επίσης αυτή η εμμοηνη στον μαντζαρη δεν γινεται αλλο. Χακετ πρεπει να παιζει 30 λεπτα. Επισης εμμονη να μην παιζει η καλη μας πενταδα [χακετ-σπαν-λοτζεσκι-πριντ-χαντερ] πανω απο 10 λεπτα μαζι. Κατ'εμε δυσκολα μπορει να την κοντραρει αυτη την 5αδα ο παο. Συχνα εμπαιναν λοτζεσκι/χακετ και μαζευαν την διαφορα και μολις βγαιναν την χαναμε. Μια πρόταση για το επομενο ματς με βαση την τωρινη εικονα της ομαδας θα ταν κατι τετοιο:

1. χακετ 30' -μαντζαρης/αθηναιου 10'
2. σπανουλης 30'-λοτζεσκι 10'
3. λοτζεσκι 20'-στρομπερι 15-20' -παπ 0-5'
4. παπαπέτρου 20-25' αγραβανης 5-10' ουορικ-παπ 5-10
5. χαντερ 25-30' μιλουτινοφ ουορικ 10-15'
αν τραβηξουν παπαπετρου χαντερ εχουμε πιθανοτητες αλλιως πολυ δυσκολα διχως τον γιωργαρο. Εντωμεταξυ ο τραυματισμος που επαθε ειναι και τραυματισμος καταπονησης σενα βαθμο..αλλα ετσι ειναι οταν πας με αλλαγη αγραβανη.
yorgos
QUOTE
3) Ειναι τετοια η φυσιογνωμια του που θα δεχτει πολυ πολεμο και χλευασμο απο τους πολυ διακριτικους ελληνες δημοσιογραφους

Aυτό είναι πικρή αλήθεια, δεν είναι για τέτοιους τύπους το Ελλάντα...
damian
Ανύπαρκτος
back2back
θα πρέπει νομίζω να πούμε ένα μπράβο στον Μπούλετ. Με Σφαιρό ο Σπανούλης βγήκε mvp των τελικών όταν με Μπαρζτώκα ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος. Λογικό αφού ο Μπαρτζώ επέμενε να πηγαίνει ο Μπιλ σε πικ εν ρολ με το 5, ο Σπαν έπεφτε έτσι είτε πάνω σε Γκιστ είτε σε Λάσμε και δεν έκανε τίποτα για να το αλλάξει. Αντίθετα ο Μπούλετ έβαζε έναν κοντό, Χάκετ, να κάνει σκριν στον Γκιστ με αποτέλεσμα είτε να βγαίνει ο Χάντερ ψηλά και με ένα σκριν να σουτάρει ο Μπίλι μόνος του για 3 (τρίτος τελικός) είτε να βγαίνει τελικά πάνω στον Σπαν ο αντίπαλος του Χάκετ, με αυτόν τον τρόπο ο Σπαν στην τελευταία επίθεση του 4ου τελικού (κανονική διάρκεια) βρήκε απέναντι του τον χειρότερο αμυντικό του παναθηναϊκού, τον Παπά, άσχετα αν τελικά αστόχησε.
airg
QUOTE(back2back @ Jun 1 2016, 17:31 ) *
θα πρέπει νομίζω να πούμε ένα μπράβο στον Μπούλετ. Με Σφαιρό ο Σπανούλης βγήκε mvp των τελικών όταν με Μπαρζτώκα ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος. Λογικό αφού ο Μπαρτζώ επέμενε να πηγαίνει ο Μπιλ σε πικ εν ρολ με το 5, ο Σπαν έπεφτε έτσι είτε πάνω σε Γκιστ είτε σε Λάσμε και δεν έκανε τίποτα για να το αλλάξει. Αντίθετα ο Μπούλετ έβαζε έναν κοντό, Χάκετ, να κάνει σκριν στον Γκιστ με αποτέλεσμα είτε να βγαίνει ο Χάντερ ψηλά και με ένα σκριν να σουτάρει ο Μπίλι μόνος του για 3 (τρίτος τελικός) είτε να βγαίνει τελικά πάνω στον Σπαν ο αντίπαλος του Χάκετ, με αυτόν τον τρόπο ο Σπαν στην τελευταία επίθεση του 4ου τελικού (κανονική διάρκεια) βρήκε απέναντι του τον χειρότερο αμυντικό του παναθηναϊκού, τον Παπά, άσχετα αν τελικά αστόχησε.

Θα προσθετα οτι κατηγορηθηκε ο Σφαιρο, πως το συστημα που επαιζε ηταν δωστε τη μπαλα στο Σπανουλη.
Οταν ομως δινεις τη μπαλα στον παιχτη που την αξιοποιει και του στηνεις τα σκριν που τον απελευθερωνουν, τοτε ειναι σωστο το κοουτσαρισμα.

Ειχα γραψει οτι μετα το τελος των τελικων, θα πω την αποψη μου για τον Σφαιρο.
Δεν μπορουσα να κατανοησω την εμμονη του στην αμυνα με χεντς αουτ, που μας αφηνε εκτεθιμενους στα τριποντα των αντιπαλων.
Στον πρωτο τελικο, ακολουθησε αυτη την αμυνα και μειναμε εκτεθιμενοι.
Στα επομενα ματς, αλλαξε την αμυνα και πηρε 3 παιχνιδια, δυο μεσα στο ΟΑΚΑ. (Νομιζω οτι ξερει περισσοτερο μπασκετ απο μενα και απο αρκετους προπονητες των πληκτρολογιων)

Απο το αποτελεσμα και μονο κρινεται επιτυχημενος.
Δευτερη επιτυχια του ειναι η ψυχολογια των αθλητων που μπορουν να γυριζουν χαμενα ματς. Νομιζω αυτο το κερδισε με την ηρεμια που εχει στον παγκο.
Τριτη επιτυχια οτι μπορει να παρκαρει στον παγκο το Σπανουλη και οταν επιστρεφει να ειναι ετοιμος και διαβασμενος.
Φυσικα μετραει και το οικογενειακο-φιλικο κλιμα που υπαρχει στην ομαδα, που πρεπει να εχει συμβολη σε αυτο.

Τελικα μου αρκει, οτι δυο χρονια με αυτον στο τιμονι της ομαδας, εχουμε κερδισει περηφανια σαν ομαδα.

Υ.Γ. Για την ευρωπαικη πορεια μας δεν θα μιλησω, γιατι το μπασκετ ειναι δικαιο αθλημα. Εχει πολυγραφτει οτι με π@ρδες δεν βαφεις αυγα. Στο μπασκετ με φτωχο μπατζετ, πας μεχρι εκει που σου αξιζει.

Υ.Γ.2 Μια προσωπικη αποψη σχετικα με τις πολλες αλλαγες στη μεση της σεζον και ειδικα με τον Οντομ. Ειδαμε ποσο ελλειψε ο Λοτζεσκι χρονικα. Νομιζω την κατασταση της υγειας του σχετικα με το σπληνα την γνωριζαν, αλλα δεν τη δημοσιοποιουσαν. Γι αυτο και αποχτηθηκε ο Οντομ. (αποψη μου)
ranaoutis
οπως ειχα γραψει πριν τους τελικους, προπονητη με 2 συνεχομενα πρωταθληματα δε γινεται να τον διωξεις
Εκανε ανοησιες φετος αλλα υπο συνθηκες δυσκολες (τραυματισμοι βασικοτατων παικτων) που ελαχιστοι προπονητες στην Ευρωπη εχουν την προσωπικοτητα να τις διαχειριστουν (ομπραντοβιτς, ιβκοβιτς αντε και μπλατ)

Το κυριοτερο που πρεπει να διορθωσει κατα τη γνωμη μου ειναι η εμμονη του στην αμυνα με χετζ αουτ. Φαγαμε 8 μηνες φετος που μας εκανε γιο γιο απο το τριποντο ο καθε πικραμενος μεχρι να αλλαξει την αμυνα και να νικησεις 3 φορες συνεχομενες τον Παναθηναικο που στο πρωτο ματς φαινοταν Γκολντεν Στειτ

Αξιζει να παρει 2η ευκαιρια αρκει να κατσει να δει και να παραδεχτει τα λαθη του και να μη διαβαζουμε οτι δικαιωθηκε με το Μιλουτινοφ. Ο Μπαρτζωκας εκανε το ιδιο λαθος να νομιζει οτι για ολα φταινε οι αλλοι κι οχι αυτος και τελικα το εφαγε το κεφαλι του
Anaz
Η μεγαλη επιτυχία δηλαδή που έχει να επιδείξει ο Σφαιρόπουλος σε αυτη τη διετία είναι δύο πρωταθλήματα στα οποία, σε αντίθεση με τους προκατόχους του, στάθηκε τρομερα τυχερός.
Στο πρώτο βρήκε τον μακραν χειρότερο Παναθηναικό της νεότερης ιστορίας του, και στο δεύτερο βρήκε τον με διαφορα καλύτερο Σπανούλη απεναντι στον Παο, και χρειάστηκε και 2 τυχερα μπαζερ απέναντι σε εναν Παο που παρα τον λίγο χρόνο που είχε ο Πεδουλάκης εμφανιστηκε καλυτερος τακτικά και αγωνιστικά. και βέβαια μάλλον και την καλύτερη διαιτησια..

Κατα τ'αλλα τόσο στον καλοκαιρινό σχεδιασμό όσο και σε αυτό που εμφανισε η ομαδα μέσα στην χρονιά αγωνιστικα-τακτικά, παίρνει κάτω απο τη βαση.
Βέβαια επειδη για τους στερημενους Ολυμπιακους αυτο που μετρά είναι να κερδίζεις τον Παο, τα άλλα περισσεύουν.

Κατα τ'αλλα επειδή είμαι παντα υπερ της σταθερότητας, και επειδή εκτιμώ το ότι είναι Ελληνας, εκκολαπτόμενος με γνώσεις που χαίρει σεβασμού, ΔΕΝ ισχυρίζομαι να φύγει. Αλλα ελπίζω του χρόνου να μη δούμε μια απο τα ίδια, γιατι τότε..ΔΕΝ.
RipCity
Ο Σφαιρόπουλος είχε μια καλή χρονιά και μια κακή. Απολογισμός συνολικός δύο πρωταθλήματα κι ένας τελικός Euroleague. Τώρα για την τύχη που λες πέρυσι τι να έκανε δηλαδή? Καμία τύχη πέρυσι, τον ΠΑΟ τον κέρδισε και πλήρη στο ΟΑΚΑ στο δεύτερο γύρο και με την πορεία στην Ευρώπη απέδειξε πως έπαιξε μπάσκετ υψηλοτάτου επιπέδου. Καμία απολύτως τύχη όταν παίρνεις πρωτάθλημα στη χώρα σου και βγαίνεις δεύτερος στην Ευρώπη με τελικό εκτός έδρας. Για φέτος οκ πες είχε τύχη, αλλά σόρυ ρε μαν, με 100 τραυματισμούς στη χρονιά που του βίασαν τον όποιο σχεδιασμό (κι ας ήταν και λανθασμένος) δε θα τον βγάλω και κωλόφαρδο.

Τώρα αυτά για τους στερημένους Ολυμπιακούς τι να σου πω, δε γράφεις στο gauros.gr κι εδώ δε θυμάμαι κάποιον να είπε πως είναι ικανοποιημένος για τη φετινή του απόδοση παρά τον τίτλο. Δεν κατάλαβα που αποσκοπεί αυτή η πρόταση που έγραψες.


Εγώ προσωπικά θεωρώ 100% λογική την απόφαση παραμονής, παρότι μου έδειξε πολλά ανησυχητικά σημάδια φέτος. Θα ήθελα κάτι καλύτερο, αλλά δε το βλέπω εφικτό να έρθει.
Coach Periklis
Το είπε πολλές φορές μετά την κατάκτηση του τίτλου ο κόουτς, ότι ήμασταν και τυχεροί. Αλλά η τύχη ευνοεί τους ικανούς είπε επίσης . Και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο

Ο ίδιος προπονητής πέρσι μας πήγε Φ4 με μεγάλες εμφανίσεις στο τοπ-8 με μειονέκτημα απέναντι στη Μπαρτσελόνα, με καλή απόδοση στον ημιτελικό, αξιοπρεπή εμφάνιση στον τελικό που αν δεν ήταν ο κιλλερ "ον φαηερ μαη μεν" Καρολ θα είχαμε ψυχολογία να το παλέψουμε και στους τελικούς της Α1 δεν άφησε και πολλά περιθώρια στον αντίπαλο

Φέτος ήταν από γοητευτικός . Κι εγώ δεν τον ήθελα στην του χρόνου, αλλά καταννοω τη διοίκηση που με 2/2 πρωταθλήματα και 1 τελικό Φ4, του δίνουν άλλη μία ευκαιρία.

Αρκεί να έχει καταλάβει κι ο ίδιος τα τραγικά λάθη του, αλλιώς θα πέσει πολύ γκρίνια. Ευχαριστημένοι πλήρως δεν είμαστε και ή ευρωλίγκα θα είναι δύσκολη
Anaz
QUOTE(RipCity @ Jun 3 2016, 01:34 ) *
Ο Σφαιρόπουλος είχε μια καλή χρονιά και μια κακή. Απολογισμός συνολικός δύο πρωταθλήματα κι ένας τελικός Euroleague. Τώρα για την τύχη που λες πέρυσι τι να έκανε δηλαδή? Καμία τύχη πέρυσι, τον ΠΑΟ τον κέρδισε και πλήρη στο ΟΑΚΑ στο δεύτερο γύρο και με την πορεία στην Ευρώπη απέδειξε πως έπαιξε μπάσκετ υψηλοτάτου επιπέδου. Καμία απολύτως τύχη όταν παίρνεις πρωτάθλημα στη χώρα σου και βγαίνεις δεύτερος στην Ευρώπη με τελικό εκτός έδρας. Για φέτος οκ πες είχε τύχη, αλλά σόρυ ρε μαν, με 100 τραυματισμούς στη χρονιά που του βίασαν τον όποιο σχεδιασμό (κι ας ήταν και λανθασμένος) δε θα τον βγάλω και κωλόφαρδο.

Τώρα αυτά για τους στερημένους Ολυμπιακούς τι να σου πω, δε γράφεις στο gauros.gr κι εδώ δε θυμάμαι κάποιον να είπε πως είναι ικανοποιημένος για τη φετινή του απόδοση παρά τον τίτλο. Δεν κατάλαβα που αποσκοπεί αυτή η πρόταση που έγραψες.


Εγώ προσωπικά θεωρώ 100% λογική την απόφαση παραμονής, παρότι μου έδειξε πολλά ανησυχητικά σημάδια φέτος. Θα ήθελα κάτι καλύτερο, αλλά δε το βλέπω εφικτό να έρθει.
Δεν λεω οτι ειναι κωλοφαρδος. Λεω οτι οι επιτυχίες που ειχε στο Ελληνικο πρωτάθλημα, και δεν ειχαν οι προκατοχοι του, δεν ήταν (τόσο) δικο του εργο.
Οι στερημενοι μπασκετικοι Ολυμπιακοι που κρινουν τους προπονητες ΜΟΝΟ απο το αν κερδιζουν τον Παο, ειναι μια πραγματικοτητα στις ταξεις των φιλαθλων γενικα, ασχετα με το φορουμ. Τους προηγουμενους προπονητες εξάλλου αυτο τους εφαγε..
Κι εγω λογικη βρισκω την αποφαση παραμονης.
Manu7
QUOTE(Anaz @ Jun 3 2016, 16:49 ) *
Δεν λεω οτι ειναι κωλοφαρδος. Λεω οτι οι επιτυχίες που ειχε στο Ελληνικο πρωτάθλημα, και δεν ειχαν οι προκατοχοι του, δεν ήταν (τόσο) δικο του εργο.
Οι στερημενοι μπασκετικοι Ολυμπιακοι που κρινουν τους προπονητες ΜΟΝΟ απο το αν κερδιζουν τον Παο, ειναι μια πραγματικοτητα στις ταξεις των φιλαθλων γενικα, ασχετα με το φορουμ. Τους προηγουμενους προπονητες εξάλλου αυτο τους εφαγε..
Κι εγω λογικη βρισκω την αποφαση παραμονης.

Συντάσσομαι 100% με Anaz. Ο Σφαιρό απέτυχε φέτος. Και στη νικηφόρο σειρά με τον ΠΑΟ είχε το μικρότερο μερίδιο. Ήταν το πρωτάθλημα του Σπανούλη αφενός και του Πρίντεζη αφετέρου με Ματ και Ντάνιελ.

Δυστυχώς δεν μπορείς να τον διώξεις έτσι. Για μένα μόνο για Μπλατ θα έπρεπε να φυγει αλλά αυτός προτίμησε Νταρουσάφακα.

Αν φέτος νομίζει ότι μπορεί να βρει δικαιολογίες είναι γελασμένος. Κακά τα ψέμματα θα προπονεί με την πλάτη στον τοίχο. Ασυλία έχει μόνο ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Κανείς άλλος στην ομάδα.
Crash95
Συμφωνω με Μανου, αλλα μην κρεμαμε το Σφαιρο απο μια κακη σεζον, δεν πηρε καλους παικτες αλλα τον διελυσαν και οι τραυματισμοι της ομαδας. Οπως η τρελη αποθεωση για το 5-0 με το Παο περσι και για τελικο Ευρωλιγκας ηταν υπερβολικη, ετσι και τωρα μην τοπν κρεμαμαι για τη φετινη σεζον.

Πρεπει να περιμενουμε να δουμε τι θα μας δειξει. Εχει μια χρονια για να μα ς κανει να ξεχασουμε το 15-16, που παιξαμε μετριοτατο μπασκετ, και εκτος εδρας στην Ευρωπη δεν μπορουσαμε τιποτα. Θα δουμε και θα πουμε
sircharles
Αθλιος μεταγραφικος σχεδιασμος
Αθλιος αγωνιστικος σχεδιασμος
Αθλιες επιλογες στο μεσω της χρονιας
Πληρης τακτικη ητττα απο ολους τους αντιπαλους προπονητες στο top 16
Αθλια κοουτσαρισματα μεσα στους αγωνες
Κυριως υπευθυνος για την επιβαρυσνη και τελικα τον τραυματισμο του Πριντεζη
Στασιμοτητα των νεαρων παικτων μας
Τακτικη ηττα και απο πεδουλακη

Στον αντιποδα κερδισε το πρωταθλημα εχοντας τον Παο σε κακη κατασταση. Παρο ολα αυτα και τα τρια νικηφορα παιχνιδια τα εκλεψε με προσωπικες ενεργειες του σπανουλη
Δυστυχως θα συνεχισει το καταστροφικο του εργο και του χρονου. Επρεπε να τον διωξουμε κακην κακως
Aipnos
θα του χρεωσω το μηδενικο επιθετικο πλανο της ομαδας μετα απο ενα σημειο και την απουσια καποιου ικανου σκορερ στο σχεδιασμο
(γεμισε η ομαδα με τιμιους πλην οχι τοσο ταλανταχους ) βεβαια οσοι δεν μπορειτε να δειτε οτι η ομαδα επαιζε αμυνα υψηλου επιπεδου στην ευρωπη(πιεση στη μπαλα πολυ ψηλα, χεντς αουτ ) πρεπει να το μελετησετε για να δειτε οτι δεν εχουμε ραις σβεντ κοπονεν πχ για να παιζουμε διαφορετικο μπασκετ.

ΥΓ. δεν θυμαμαι κανεναν προκατοχο του να εχει καταφερει back2back.
sircharles
QUOTE (Aipnos @ Jun 10 2016, 06:02 ) *
θα του χρεωσω το μηδενικο επιθετικο πλανο της ομαδας μετα απο ενα σημειο και την απουσια καποιου ικανου σκορερ στο σχεδιασμο
(γεμισε η ομαδα με τιμιους πλην οχι τοσο ταλανταχους ) βεβαια οσοι δεν μπορειτε να δειτε οτι η ομαδα επαιζε αμυνα υψηλου επιπεδου στην ευρωπη(πιεση στη μπαλα πολυ ψηλα, χεντς αουτ ) πρεπει να το μελετησετε για να δειτε οτι δεν εχουμε ραις σβεντ κοπονεν πχ για να παιζουμε διαφορετικο μπασκετ.

ΥΓ. δεν θυμαμαι κανεναν προκατοχο του να εχει καταφερει back2back.


κανενας προκατοχος του δεν πετυχε τον Παο σε τοσο κακη κατασταση, και μαλιστα σε συνεχωμενες χρονιες
back2back
QUOTE (sircharles @ Jun 10 2016, 16:10 ) *
κανενας προκατοχος του δεν πετυχε τον Παο σε τοσο κακη κατασταση, και μαλιστα σε συνεχωμενες χρονιες


Ο Μπαρτζώκας αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε, κατάφερε κι έχασε το πρωτάθλημα από τον Φράγκι και το κύπελλο από μια ομάδα που ο Σφαιρό μέτρησε 5 σερί νίκες
thanath
QUOTE (back2back @ Jun 10 2016, 16:29 ) *
Ο Μπαρτζώκας αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε, κατάφερε κι έχασε το πρωτάθλημα από τον Φράγκι και το κύπελλο από μια ομάδα που ο Σφαιρό μέτρησε 5 σερί νίκες


Καλά δεν κατάφερε να χάσει από τον Φράνκι, αλλά από ομάδα που ήταν στημένη από προπονητή και από Μανωλόπουλο-Πρίφτη που αμυντικά χρησιμοποίησαν συστήματα του Πεδουλάκη.. Και μην ξεχνάτε ότι αν είχε αυτόν τον Σπανούλη ο Μπαρτζώκας σίγουρα θα είχε πάρει το πρωτάθλημα το 14 μετά το break! Όπως ότι και αν είχε τον Σπανούλη του Μπαρτζώκα ο Σφαιρόπουλος θα είχε υποστεί μια ωραιότατη σκούπα και δεν θα αποτελούσε προπονητή του Ολυμπιακού πλέον!

Όμως το μπάσκετ δεν παίζεται με τα αν ο ένας είχε μεταχείριση αποδιοπομπαίου τράγου, ενώ ο άλλος καμία σχέση. Και ας έχει παρουσιάσει φέτος τον χειρότερο Ολυμπιακό από το 12 και μετά!
Aipnos
ελατε παιδια δεν ειναι επιχειρηματα αυτα δηλαδη ο ομπραντοβιτς που επαιρνε πρωταθληματα με ολυμπιακο του παπαμακαριου του χαριση και του μουλαομεροβιτς και απο ολυμπιακο που εβγαινε 8ος τι λεγανε τοτε . επισης μην ξεχνατε το μπατζετ που διαχειριζεται . μια χαρα ειναι ο σφαιροπουλος καλα που δεν ειμαστε καταλανοι να λεμε για τον πασκουαλ δηλαδη τι θα χε ακουσει ο ανθρωπος δεν θελω ουτε να φανταζομαι
Conan1982
QUOTE (Aipnos @ Jun 10 2016, 06:02 ) *
βεβαια οσοι δεν μπορειτε να δειτε οτι η ομαδα επαιζε αμυνα υψηλου επιπεδου στην ευρωπη(πιεση στη μπαλα πολυ ψηλα, χεντς αουτ ) πρεπει να το μελετησετε για να δειτε οτι δεν εχουμε ραις σβεντ κοπονεν πχ για να παιζουμε διαφορετικο μπασκετ.


Το κακό είναι ότι αυτή η άμυνα κατάρρευσε αρκετές φορές στον δεύτερο γύρο και βέβαια είχε το χαρακτηριστικό ότι επέτρεπε πολλά περιφερειακά σουτ με καλές προϋποθέσεις στους αντιπάλους.
ranaoutis
QUOTE (Aipnos @ Jun 10 2016, 06:02 ) *
βεβαια οσοι δεν μπορειτε να δειτε οτι η ομαδα επαιζε αμυνα υψηλου επιπεδου στην ευρωπη(πιεση στη μπαλα πολυ ψηλα, χεντς αουτ )


το να τρως τριποντο με ενα απλο σκριν στη κορυφη και μια διαγωνια πασα δεν ειναι αμυνα υψηλου επιπεδου παντως

Αν δεν ειχε αλλαξει την αμυνα του απο το 1ο τελικο και μετα θα χαμε χασει και το πρωταθλημα και ο Παναθηναικος θα ειχε κανει παγκοσμιο ρεκορ σε μ.ο. ασσιστ σε τελικους (29 στον πρωτο τελικο)
jazz thrilos
http://www.sport24.gr/Basket/SpainBasket/e...al.4111753.html
(Δείτε και το βίντεο οπωσδήποτε! laugh.gif )

Ο άνθρωπος με τα χίλια συστήματα!! Κάτι τέτοια βλέπω και λέω χίλιες φορές Σφαιρόπουλος! Αρκεί να ξεφύγει απο κάποιες εμμονές και να ενισχύσει την ομάδα καταλλήλως σε όλες τς θέσεις που έχουμε ανάγκη (1, 4, 5) και να μην πειραματίζεται με ανεβοκατεβάσματα παιχτών. Βρε χίλιες φορές Μπούλετ!!!
Anaz
QUOTE
Και μην ξεχνάτε ότι αν είχε αυτόν τον Σπανούλη ο Μπαρτζώκας σίγουρα θα είχε πάρει το πρωτάθλημα το 14 μετά το break! Όπως ότι και αν είχε τον Σπανούλη του Μπαρτζώκα ο Σφαιρόπουλος θα είχε υποστεί μια ωραιότατη σκούπα και δεν θα αποτελούσε προπονητή του Ολυμπιακού πλέον!
Πες τα ντε..

Οι τίτλοι εξαρτώνται απο πολλούς παραγοντες. Το να μετρας την επιτυχια ενός προπονητη αποκλειστικά απο τους τίτλους είναι τόσο επιφανειακό που καταντά.."αμπάσκετο".

Ο Σφαιρό έστησε μια αμυντικογενή ομάδα που δεν ήξερε να αμύνεται..! Αυτή είναι η γλαφυρή πραγματικότητα.

Anyway, είπαμε..ορθως έμεινε. Πρέπει να του δοθεί στήριξη και εμπιστοσύνη για την επόμενη χρονιά αλλα οφείλει να παρουσιάσει κατι καλύτερο για να αποδείξει ότι την αξίζει.
red emerald
Βασικό χαρακτηριστικό των μεγάλων ομάδων είναι η ηγεσία. Διοίκηση, προπονητικό team και παίκτες όλοι αποδίδουν τα μέγιστα όταν καθοδηγούνται από κάποιον που τους εμπνέει σεβασμό και εμπιστοσύνη. Σε ότι αφορά τον προπονητή ο σεβασμός καθορίζεται από την συμπεριφορά του απέναντι στους παίκτες (στο οποίο ο Σφαιρό νομίζω δεν έχει πρόβλημα) και η εμπιστοσύνη προκύπτει από τη στελέχωση, τα συστήματα τη διαχείριση των κρίσεων και εν τέλει τα αποτελέσματα. Μετά το φετινό πατατράκ στο ΤΟΠ16 ο coach θα έπρεπε να σκεφτεί σοβαρά την προσθήκη ενός assistant με εμπειρία Euroleague ίσως και ως πρώτος! Χρειάζεται κάποιον φιλόδοξο assistant να τον πιέσει να σκεφτεί εναλλακτικά να του δώσει άλλες ιδέες. Αλλιώς θα ζήσουμε ενδεχομένως αντίστοιχες σκηνές με τις φετινές. Χαρακτηριστικό μεγάλων ομάδων που κυριάρχησαν στην Ευρωλίγκα ήταν και το δυνατό δίδυμο στον πάγκο. Π.χ. Γκέρσον / Μπλατ, Ομπράντοβιτς / Ιτούδης.

Με αφορμή την κίνηση που έκανε ο Μπλατ στη Νταρουσάφακα – ίσως είναι καιρός ο Σφαιρό να το σκεφτεί καλύτερα. Εάν και του χρόνου υπάρχει έλλειψη ιδεών στον πάγκο η ευθύνη θα είναι μόνο δική του.

ΠΗΓΗ
Redoctor
Αρχίσαμε... Σφαιρόπουλος η χρυσή εμμονικοτητα.
Εχει κατι στο μυαλό του και δεν αλλάζει με τίποτα και εκθέτει και τους παίχτες.
1. Μάντζαρης βασικός και αμυνα στον Γιουλ που με Ντε κολο Τεόντοσιτς ειναι αλλο επίπεδο. 2 φορές πιο γρήγορος και τον εκθέτει σερί. Αλλα 10 λεπτά ο Μάντζαρης στο πρώτο και 25 σύνολο. Και ο Μάντζαρης αυτο μπορει αυτο κάνει...
2. Χάκετ . Ειναι καλύτερος αμυντικός καλύτερος δημιουργός καλύτερος σκόρερ. Και παίζει 13 λεπτά... Α ρε σφαιρο...
3. Παπανικολάου . Άγνωστο αν και ποτε θα παίξει κοντα στα παλιά Στάνταρντ. Αλλα ο σφαιρο εκει. 20 λεπτά κι αυτόν να πονάνε τα μάτια μας. Και τον Παπαπετρου να γλύφει πάγκο .
4. Γκριν. Ο αντισπανουλης. Μάλλον η εντολή ειναι πάρε την μπάλα και παίξε. Ε έπαιξε 4 φορές και κουτουλησε. Αστεία η χρήση του. Εκτός κλίματος και ο ίδιος. Σε μια φάση εχει μαζέψει λίγο ο Λοτζεσκι μέσα απο δουλεμένα τρίποντα σε αμυνα και βάζει ο εμμονικος Γκριν Λοτζεσκι Σπανούλη . Ο χάκετ πρεπει να νιώθει οτι τον δουλεύουν. Ε έπαιξε ο Γκριν με τα γνωστά αποτελέσματα.
5. Μιλουτινοφ-Γιάνγκ. Ο μιλουτινιφ ξεκίνησε αρκετά συμπαθητικά και χωρίς να εκτίθεται ιδιαίτερα. Ο Γιάνγκ δεν τραβάει ακόμα. Αλλα ο μιλουτινιφ 5 λεπτά μονο γιατί έτσι είχε αποφασίσει χθες ο κοουτς.
6. Όσφπ 2012. Βασικοί ειναι αυτοί που τελειώνουν το ματς λένε(όταν παίζεται βέβαια το ματς) και ο άλλος βάζει Ντε και καλα Μάντζαρη Σπανούλη Παπανικολάου. Και Σπανούλης οκ θα τελειώνει τα ματς φυσικά. Αλλα δεν γίνεται να τον χρησιμοποιούμε σαν ναναι το 2013 ούτε καν. Το 2015.
+1. Αγραβάνης φαίνεται εκει βελτιωμένος. Μπαμ 2 αψυχολόγητες ενεργείες. Μπαμ και η πανηλιθια τεχνικη ποινή. Εκει τον βγάζεις και του κατεβάζεις καντήλια. Αλλα ο μεγάλος Μαγιστρος τον κράτησε 4 λεπτά ακόμη...
+2. Επίσης επιθετικά δεν γίνεται αυτη η αθλιότητα. Ειδικά στο 2ο ημίχρονο οτι έβαζε ο Λοτζεσκι. Και η Ρεάλ δεν εχει και καμία σοβαρή αμυνα. ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΤΑΜΑΤΙΑ ΜΑΣ και φέτος.
Πριντεζης:κακός
Μπριτς: Τίμιος θα προσφέρει
Λοτζεσκι: ανανέωση τωρα. (20% να συμβεί)
Για αρκετούς ΔΕΜ μπορούν να βγουν και ασφαλή συμπεράσματα λόγω λάθος χρήσης απο τον κοουτς.
Ταβάνιαζει την ομάδα μονος του. Ειδικά αυτο με τον χάκετ ειναι απίστευτο.
Ενώ και φέτος παμε χωρίς κλασικό Μπακ απ πίσω απο Πρίντεζη. Εμμονών συνέχεια. Απο το να παίζει ο παπ έτσι καλύτερα Παπαπετρου στο 3.


ΥΓ Γιουλ τι παιχταρα εισαι. Τι καμπύλη βάζει Ο τρελός. Ρούντι ο Ισπανός Παπανικολάου. Ντοντσιτς δεν ειναι έτοιμος για πρωταγωνιστής αλλα τρομερός για 17χρονος. Ρεάλ οριακή για φ4. Λάσο αλλο αστείο και αυτός.
Conan1982
QUOTE (Redoctor @ Oct 13 2016, 00:46 ) *
Ρούντι ο Ισπανός Παπανικολάου.


Απομόνωσα είναι η αλήθεια μια μόνο φράση αλλά την θεωρώ άδικη την σύγκριση. Ο Ρούντυ όσο αντιπαθής και να μου είναι έχει παίξει 4 χρόνια στο NBA σε πολλούς αγώνες και με αρκετό χρόνο συμμετοχής και έχει σταθεί αρκετά καλά, έχει υπάρξει κινητήριος μοχλός της Ρεαλ και της Εθνικής Ισπανίας για χρόνια. Έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και έχει πέσει 2 χρόνια τώρα και αμφιβάλλω αν ξαναγίνει ο παλιός πυραυλοκίνητος παίκτης που ήταν αλλά ως εκεί.
Αντίθετα ο Παπανικολάου δεν έχει κτυπηθεί από τραυματισμούς, είχε όλες τις δυνατότητες να δουλέψει όταν πήγε στο NBA και να βελτιώσει τις δεξιότητες του και βλέπω έναν παίκτη με χειρότερο σου απ' ότι πριν φύγει από εμάς και δεν βλέπω βελτίωση σε κανένα σημείο του παιχνιδιού του πλην ίσως λίγο της ντρίμπλας.
Zephyr
Μια φορά να τον δω μετά από χάλια εμφάνιση να πάρει την ευθύνη και να μην το ρίχνει σε διαιτησίες, κακό μάτι κλπ. Μια φορά.
TakeshyKurosawa
QUOTE (Redoctor @ Oct 13 2016, 00:46 ) *
Αρχίσαμε... Σφαιρόπουλος η χρυσή εμμονικοτητα.
Εχει κατι στο μυαλό του και δεν αλλάζει με τίποτα και εκθέτει και τους παίχτες.
1. Μάντζαρης βασικός και αμυνα στον Γιουλ που με Ντε κολο Τεόντοσιτς ειναι αλλο επίπεδο. 2 φορές πιο γρήγορος και τον εκθέτει σερί. Αλλα 10 λεπτά ο Μάντζαρης στο πρώτο και 25 σύνολο. Και ο Μάντζαρης αυτο μπορει αυτο κάνει...
2. Χάκετ . Ειναι καλύτερος αμυντικός καλύτερος δημιουργός καλύτερος σκόρερ. Και παίζει 13 λεπτά... Α ρε σφαιρο...
3. Παπανικολάου . Άγνωστο αν και ποτε θα παίξει κοντα στα παλιά Στάνταρντ. Αλλα ο σφαιρο εκει. 20 λεπτά κι αυτόν να πονάνε τα μάτια μας. Και τον Παπαπετρου να γλύφει πάγκο .
4. Γκριν. Ο αντισπανουλης. Μάλλον η εντολή ειναι πάρε την μπάλα και παίξε. Ε έπαιξε 4 φορές και κουτουλησε. Αστεία η χρήση του. Εκτός κλίματος και ο ίδιος. Σε μια φάση εχει μαζέψει λίγο ο Λοτζεσκι μέσα απο δουλεμένα τρίποντα σε αμυνα και βάζει ο εμμονικος Γκριν Λοτζεσκι Σπανούλη . Ο χάκετ πρεπει να νιώθει οτι τον δουλεύουν. Ε έπαιξε ο Γκριν με τα γνωστά αποτελέσματα.
5. Μιλουτινοφ-Γιάνγκ. Ο μιλουτινιφ ξεκίνησε αρκετά συμπαθητικά και χωρίς να εκτίθεται ιδιαίτερα. Ο Γιάνγκ δεν τραβάει ακόμα. Αλλα ο μιλουτινιφ 5 λεπτά μονο γιατί έτσι είχε αποφασίσει χθες ο κοουτς.
6. Όσφπ 2012. Βασικοί ειναι αυτοί που τελειώνουν το ματς λένε(όταν παίζεται βέβαια το ματς) και ο άλλος βάζει Ντε και καλα Μάντζαρη Σπανούλη Παπανικολάου. Και Σπανούλης οκ θα τελειώνει τα ματς φυσικά. Αλλα δεν γίνεται να τον χρησιμοποιούμε σαν ναναι το 2013 ούτε καν. Το 2015.
+1. Αγραβάνης φαίνεται εκει βελτιωμένος. Μπαμ 2 αψυχολόγητες ενεργείες. Μπαμ και η πανηλιθια τεχνικη ποινή. Εκει τον βγάζεις και του κατεβάζεις καντήλια. Αλλα ο μεγάλος Μαγιστρος τον κράτησε 4 λεπτά ακόμη...
+2. Επίσης επιθετικά δεν γίνεται αυτη η αθλιότητα. Ειδικά στο 2ο ημίχρονο οτι έβαζε ο Λοτζεσκι. Και η Ρεάλ δεν εχει και καμία σοβαρή αμυνα. ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΤΑΜΑΤΙΑ ΜΑΣ και φέτος.
Πριντεζης:κακός
Μπριτς: Τίμιος θα προσφέρει
Λοτζεσκι: ανανέωση τωρα. (20% να συμβεί)
Για αρκετούς ΔΕΜ μπορούν να βγουν και ασφαλή συμπεράσματα λόγω λάθος χρήσης απο τον κοουτς.
Ταβάνιαζει την ομάδα μονος του. Ειδικά αυτο με τον χάκετ ειναι απίστευτο.
Ενώ και φέτος παμε χωρίς κλασικό Μπακ απ πίσω απο Πρίντεζη. Εμμονών συνέχεια. Απο το να παίζει ο παπ έτσι καλύτερα Παπαπετρου στο 3.


ΥΓ Γιουλ τι παιχταρα εισαι. Τι καμπύλη βάζει Ο τρελός. Ρούντι ο Ισπανός Παπανικολάου. Ντοντσιτς δεν ειναι έτοιμος για πρωταγωνιστής αλλα τρομερός για 17χρονος. Ρεάλ οριακή για φ4. Λάσο αλλο αστείο και αυτός.

Πολύ ωραίο ποστ. Συμφωνώ σε όλα όσα είπες εκτός αυτού για το Ρούντι-Παπανικολάου.
spysta
θα γραψω αυτα για τον Σφαιροπουλο και θα το αφησω εδω για τωρα!

να εβλεπα τον Παπαπετρου στο 3 να ποσταρει τον αστειο αμυντικο Τζεφρι Τειλορ
να εβλεπα ενα καθετο κοψιμο στην μπειζ λαιν απο την αδυνατη πλευρα του 3αριου μας ταυτοχρονα με το πικ εν ρολ του Σπανουλη
να εβλεπα τον Χακετ να παιζει 20λεπτα και τον Μαντζαρη να χειροκροταει απο τον παγκο
να εβλεπα τον Λοτζεσκι να εβγαινε μετα απο διπλο μπειζ σκριν και να σουταρε κατευεθειαν (οπως κανει ο Καρολ τοσες και τοσες φορες στην Ρεαλ)
να εβλεπα μια ''σκια'' αμυνα αντι χετζ αουτ στα 12 μετρα με Μιλουτινοφ μεσα
κτλ κτλ
να εβλεπα μια ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ στο παιχνιδι μας ..
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΧΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ 2-3 ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ
χασαμε .. ΞΑΝΑ με 20αρα .. βλεποντας ΞΑΝΑ -->Σπανουλης μπαλλα -->Πριντεζης ποστ-->χετζ αουτ Μιλουτινοφ-->ανυπαρξια στη θεση 4 με κακο Πριντεζη.τιποτε αλλο.
προβλεψιμα πραγματα.εμμονες.ΜΗΔΕΝ φαντασια.



τσεκαρε την επιθεση του ΟΣΦΠ .. τσεκαρε την λειτουργια της !!
η επιθεση του ΟΣΦΠ ειναι...
1)η μπαλλα στον Σπανουλη βγαινοντας απο τα σκριν για να δημιουργησει απο την κορυφη
2)η μπαλλα στον Γκριν βγαινοντας απο τα σκριν για να δημιουργησει απο την κορυφη
3)η μπαλλα στον Λοτζεσκι βγαινοντας απο τα σκριν για να δημιουργησει απο την κορυφη
4)η μπαλλα στο ποστ στον Πριντεζη

ΑΥΤΑ. Α Υ Τ Α !! period. nada . τιποτε αλλο
ομαδα επιπεδου Ευρωλιγκας που θελει να παει final4 και εχει ,ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ,4 επιθετικα συστημα .. το ενα πιο προβλεψιμο απο το αλλο. (τα 3 μαλιστα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια απλα με διαφορετικο παικτη)
.το ιδιο με περυσι δηλαδη .. 4 επιθετικα συστημα και περυσι .. με την διαφορα οτι περυσι αντι του Γκριν διναμε την μπαλλα στον Γιανγκ στο ποστ .... και αυτο στις αρχες μεχρι να τραυματιστει. στην πορεια συνεχισαμε με 3 συστηματα που εν τελλει λογω του τραυματισμου του Λοτζο .. ειδαμε να γινονται και δυο (Σπαν Πριντ) και ενιοτε να εμφανιζεται και ο Χακετ στην επιθετικη συνεισφορα.


εισαι εσυ ικανοποιημενος απο αυτο δηλαδη ?? που δινει την πινελια του ο προπονητης ?? τι προσφερει ??
τα συστηματα αυτα .. εμενα να εβαζες στον παγκο .. θα μπορουσα να δωσω κατευθυνσεις γι αυτα τα πραγματα με σωστες αποστασεις , χρονο εκτελεσης κτλ
εμεις στα πρωταθληματα ΕΣΚΑ .. ειχαμε ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ περισσοτερα συστηματα και τρικ ν ακολουθησουμε.

με απογοητευει ΣΥΝΕΧΩΣ ο Σφαιροπουλος.
εχω πει οτι τον συμπαθω γιατι ειναι ενας ανθρωπος σοβαρος και ταπεινος και εκτιμω τετοιους ανθρωπους ... αλλα πλεον ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι ΔΕΝ εχει φαντασια. ΔΕΝ μπορει να σταθει ΤΕΧΝΙΚΑ στο υψηλοτερο επιπεδο. το μυαλο του κολλαει.
αντιθετως και περιεργως .. κανει καλες επιλογες στην στελεχωση του ροστερ. του το δινω αυτο , δεν εχω προβλημα να παραδεχτω που ειναι καλος και που οχι.
δυστυχως τ αρνητικα ειναι πολυ περισσοτερα απο τα θετικα

οσον αφορα το φετος .. γιατι δεν προκειται να φυγει (αν κ εγω θα τον εδιωχνα ακομα και τωρα και θα επαιρνα τον ελευθερο Πασκουαλ με τα καλα και τα κακα του)
1)αποκτηση 4αριου (Οκαρο) ωστε να εχουμε ποιοτητα σε μια θεση που αν ο βασικος μας δεν παιξει καλα τοτε ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανυπαρκτη
2)προσθηκη φθηνου ΜΑΠ Αμερικανου (πχ Ζακ Ογκαστ με το ποτενσιαλ του Ελληνικου διαβατηριου). ο Γιανγκ το παιδι φαινεται οτι δεν μπορει .. κι αν μπορεσει θα ειναι μετα απο το νεο ετος .. που ισως τοτε να ειναι αργα. με Μπιρτς και 5λεπτα Μιλουτινοφ .. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ η φαση. στην τελικη .. αν θελει χετζ αουτ μονιμως .. ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΓΡΑΒΑΝΗ ΣΤΟ 5.


αυτα.

το ΠΡΟΒΛΗΜΑ του ΟΣΦΠ .. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ του.
ΑΥΤΟΣ μας κραταει τοσο πισω και ευθυνεται για την κακη εικονα μας.. βασικα ευθυνεται για το γεγονος οτι απο εκει που μπαιναμε στο παρκε για να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ το παιχνιδι μας .. τωρα μπαινουμε στο παρκε για να κλεψουμε το παιχνιδι.
ΑΥΤΗ ειναι η αλλοιωση του DNA που λεμε.
απλα ειναι τοσο σοβαρο προβλημα με τον προπονητη.. που σπαταλαμε ΤΣΑΜΠΑ τα τελευταια ΚΑΛΑ χρονια του Σπανουλη και του Πριντεζη σε Ευρωπαικο επιπεδο.
qspock
QUOTE(spysta @ Oct 13 2016, 17:22 ) *
θα γραψω αυτα για τον Σφαιροπουλο και θα το αφησω εδω για τωρα!

να εβλεπα τον Παπαπετρου στο 3 να ποσταρει τον αστειο αμυντικο Τζεφρι Τειλορ
να εβλεπα ενα καθετο κοψιμο στην μπειζ λαιν απο την αδυνατη πλευρα του 3αριου μας ταυτοχρονα με το πικ εν ρολ του Σπανουλη
να εβλεπα τον Χακετ να παιζει 20λεπτα και τον Μαντζαρη να χειροκροταει απο τον παγκο
να εβλεπα τον Λοτζεσκι να εβγαινε μετα απο διπλο μπειζ σκριν και να σουταρε κατευεθειαν (οπως κανει ο Καρολ τοσες και τοσες φορες στην Ρεαλ)
να εβλεπα μια ''σκια'' αμυνα αντι χετζ αουτ στα 12 μετρα με Μιλουτινοφ μεσα
κτλ κτλ
να εβλεπα μια ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ στο παιχνιδι μας ..
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΧΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ 2-3 ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ
χασαμε .. ΞΑΝΑ με 20αρα .. βλεποντας ΞΑΝΑ -->Σπανουλης μπαλλα -->Πριντεζης ποστ-->χετζ αουτ Μιλουτινοφ-->ανυπαρξια στη θεση 4 με κακο Πριντεζη.τιποτε αλλο.
προβλεψιμα πραγματα.εμμονες.ΜΗΔΕΝ φαντασια.



τσεκαρε την επιθεση του ΟΣΦΠ .. τσεκαρε την λειτουργια της !!
η επιθεση του ΟΣΦΠ ειναι...
1)η μπαλλα στον Σπανουλη βγαινοντας απο τα σκριν για να δημιουργησει απο την κορυφη
2)η μπαλλα στον Γκριν βγαινοντας απο τα σκριν για να δημιουργησει απο την κορυφη
3)η μπαλλα στον Λοτζεσκι βγαινοντας απο τα σκριν για να δημιουργησει απο την κορυφη
4)η μπαλλα στο ποστ στον Πριντεζη

ΑΥΤΑ. Α Υ Τ Α !! period. nada . τιποτε αλλο
ομαδα επιπεδου Ευρωλιγκας που θελει να παει final4 και εχει ,ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ,4 επιθετικα συστημα .. το ενα πιο προβλεψιμο απο το αλλο. (τα 3 μαλιστα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια απλα με διαφορετικο παικτη)
.το ιδιο με περυσι δηλαδη .. 4 επιθετικα συστημα και περυσι .. με την διαφορα οτι περυσι αντι του Γκριν διναμε την μπαλλα στον Γιανγκ στο ποστ .... και αυτο στις αρχες μεχρι να τραυματιστει. στην πορεια συνεχισαμε με 3 συστηματα που εν τελλει λογω του τραυματισμου του Λοτζο .. ειδαμε να γινονται και δυο (Σπαν Πριντ) και ενιοτε να εμφανιζεται και ο Χακετ στην επιθετικη συνεισφορα.


εισαι εσυ ικανοποιημενος απο αυτο δηλαδη ?? που δινει την πινελια του ο προπονητης ?? τι προσφερει ??
τα συστηματα αυτα .. εμενα να εβαζες στον παγκο .. θα μπορουσα να δωσω κατευθυνσεις γι αυτα τα πραγματα με σωστες αποστασεις , χρονο εκτελεσης κτλ
εμεις στα πρωταθληματα ΕΣΚΑ .. ειχαμε ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ περισσοτερα συστηματα και τρικ ν ακολουθησουμε.

με απογοητευει ΣΥΝΕΧΩΣ ο Σφαιροπουλος.
εχω πει οτι τον συμπαθω γιατι ειναι ενας ανθρωπος σοβαρος και ταπεινος και εκτιμω τετοιους ανθρωπους ... αλλα πλεον ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι ΔΕΝ εχει φαντασια. ΔΕΝ μπορει να σταθει ΤΕΧΝΙΚΑ στο υψηλοτερο επιπεδο. το μυαλο του κολλαει.
αντιθετως και περιεργως .. κανει καλες επιλογες στην στελεχωση του ροστερ. του το δινω αυτο , δεν εχω προβλημα να παραδεχτω που ειναι καλος και που οχι.
δυστυχως τ αρνητικα ειναι πολυ περισσοτερα απο τα θετικα

οσον αφορα το φετος .. γιατι δεν προκειται να φυγει (αν κ εγω θα τον εδιωχνα ακομα και τωρα και θα επαιρνα τον ελευθερο Πασκουαλ με τα καλα και τα κακα του)
1)αποκτηση 4αριου (Οκαρο) ωστε να εχουμε ποιοτητα σε μια θεση που αν ο βασικος μας δεν παιξει καλα τοτε ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανυπαρκτη
2)προσθηκη φθηνου ΜΑΠ Αμερικανου (πχ Ζακ Ογκαστ με το ποτενσιαλ του Ελληνικου διαβατηριου). ο Γιανγκ το παιδι φαινεται οτι δεν μπορει .. κι αν μπορεσει θα ειναι μετα απο το νεο ετος .. που ισως τοτε να ειναι αργα. με Μπιρτς και 5λεπτα Μιλουτινοφ .. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ η φαση. στην τελικη .. αν θελει χετζ αουτ μονιμως .. ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΓΡΑΒΑΝΗ ΣΤΟ 5.


αυτα.

το ΠΡΟΒΛΗΜΑ του ΟΣΦΠ .. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ του.
ΑΥΤΟΣ μας κραταει τοσο πισω και ευθυνεται για την κακη εικονα μας.. βασικα ευθυνεται για το γεγονος οτι απο εκει που μπαιναμε στο παρκε για να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ το παιχνιδι μας .. τωρα μπαινουμε στο παρκε για να κλεψουμε το παιχνιδι.
ΑΥΤΗ ειναι η αλλοιωση του DNA που λεμε.
απλα ειναι τοσο σοβαρο προβλημα με τον προπονητη.. που σπαταλαμε ΤΣΑΜΠΑ τα τελευταια ΚΑΛΑ χρονια του Σπανουλη και του Πριντεζη σε Ευρωπαικο επιπεδο.

+1!
Κι απο περσυ φαινοταν το προβλημα, οχι μονο με την αποδοση, και με τις επιλογες στο ροστερ που δεν εδωσαν χημεια. Τα ιδια και φετος... Την πρωτη χρονια το ροστερ ηταν καθαρα μπαρτζωκα κι ηταν απλα φοβερο για το δεδομενο μπατζετ, ενω το πρωταθλημα κερδιζονταν και λογω κακιστου παο. Φετος βεβαια υπαρχει ο πεδουλακης και τα περιθωρια στενευουν για σφαιροπουλο. Νομιζω πως συντομα θα εχουμε εξελιξεις αν δεν ανταπεξελθει η ομαδα. Και πρεπει να εχουμε συντομα εξελιξεις οι οποιες προσωπικα θεωρω πως δεν πρεπει να περιοριστουν στον προπονητη αλλα και στους παιχτες και τα λεπτα συμμετοχης καποιων. Και βεβαιως θα χρειαστουν και 1-2 προσθηκες οι οποιες δεν προκειται να γινουν με αυτον τον προπονητη. Αλλιως ειναι πολυ πιθανο να χαθει συντομα το ονειρο φιναλ φορ και να εχουμε εναν γολγοθα αγωνων με αδειο γηπεδο που θα ειναι καταστροφικο για την ομαδα. Και πλεον ξεπερνω και τους προεδρους και μιλαω για το συλλογο. Θυμηθειτε τι επαθε η αεκ ... Φετος το νεο συστημα ευρωλιγκας εγγυμονει τετοιους κινδυνους ειδικα για συλλογους που δεν εχουν υπομονη οπως οι ελληνικοι. Και η υπομονη των φιλαθλων του ολυμπιακου νομιζω εχει εξαντληθει απο την περσυνη χρονια σε μεγαλο βαθμο...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.