Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γιάννης Σφαιρόπουλος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Conan1982
Πάντως δεν συμφωνώ με όσους συγκρίνουν τον Σφαιρόπουλο με τον Πεδουλάκη ή τον Μάλκοβιτς.
Η ομάδα είναι αθλητική, παίζει επιθετική άμυνα αλλά ούτε βασανιστικά αργό μπάσκετ παίζει ούτε προσπαθεί αποκλειστικά να καταστρέψει το παιχνίδι. Μερικά στατιστικά για να το επιβεβαιώσουν:
Είναι 9η στην επίθεση στην Ευρωλίγκα με 77 πόντους μ.ο με τα τόσα προβλήματα.
Αυτό με χάλια ποσοστό ευστοχίας από τα τρίποντα.
Στα φάουλ που κάνει η ομάδα είναι 5η μεν αλλά με μόλις 1-2 παραπάνω από την πλειοψηφία των ομάδων.
spysta
λοιπον .. ηρεμα και ομορφα

coach Σφαιρο


ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ
1)γιατι φετος μας εχει παει κωλοφερατζα με τους τραυματισμους. ΟΛΗ τη χρονια ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ. ΚΑΘΕ φορα κατι απροοπτο !! πραγματικα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ για μια ομαδα να μπορεσει να ρολαρει ετσι (απο αποψη προπονησεων,αγωνων,ομοιογενειας κτλ)
2)γιατι σου εγινε ΧΟΝΤΡΗ μλκια με Γιανγκ .. και γιατι ουσιαστικα παιζεις ΟΛΗ τη χρονια χωρις Λοτζεσκι. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ απωλειες τι να λεμε τωρα.
3)ετυχες στο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΤΟΠ16 ever. αντικειμενικα οι ομαδες στον ομιλο μας στις θεσεις 3-4-5 (Κιμκι ΟΣΦΠ Μπαρτσα) θα παλευαν για τις θεσεις 1-2 στον αλλο ομιλο.
4)σε κρεμασε ο Αγραβανης.

ΦΤΑΙΣ
1)ειχες 5 ΜΗΝΕΣ να βρεις ενα ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΨΗΛΟ. εναν τυπο που απλα θα επρεπε να εχει ενα φυσιολογικο κορμι,να ειναι ειναι ΕΤΟΙΜΟΣ σε φυσικη κατασταση να σταθει στο επιπεδο μας , να πηδαει και να κατεβαζει ριμπς !! 5 Μ Η Ν Ε Σ. ΟΚ εγινε μλκια με τον Γιανγκ. ΟΚ η αγορα στους ψηλους ειναι μικρη ... αλλα κατσε λιγο ρε φιλε. φερνεις τον ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ (οπως φανηκε) Σον Τζειμς .. και μετα 1 μηνα και περισσοτερο καθεσαι και ''σωλαρεις'' αβερτα για να καταληξεις στον 33χρονο Χακιμ Ουορικ απο την Αυστραλια. την στιγμη που ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ 25ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ NBDL.
2)εξαρχης της χρονιας παιζουμε εναν κλεφτοπολεμο. εννιοτε (οταν παιζουμε αμυναρα) φαινεται ΔΥΝΑΜΙΚΟ μπασκετ .. αλλα στην πραγματικοτητα τσουρουκομπασκετ θα το χαρακτηριζα. ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ομαδα επιπεδου final4 να εχει ολα κι ολα 3 επιθετικα συστηματα (οποιος νομιζεις οτι υπερβαλλω ας κατσει να δει ξανα ολους τους αγωνες του ΟΣΦΠ φετος)
α)Σπανουλης βγαινει απο τα σκριν
β)ποσταρισμα Πριντεζη
γ)ποσταρισμα ψηλου περιφερειακου (Χακετ Μαντζαρης και τωρα τελευταια Παπανικολαου. τον μοναδικο τροπο που βρηκε για να τον βαλει στα επιθετικα πλανα της ομαδας)

3) ΚΑΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. αυτο εδω ειναι και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ προβλημα. διοτι οκ δεν θα κερδιζεις παντα , αλλα ακομα κι οταν χανεις ΦΑΙΝΕΤΑΙ κατα ποσο εχασες εσυ ή σε κερδισανε οι αλλοι.
και εμας φετος μας ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ κατα κυριο λογο .. επειδη απλα .. ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.
btw εγραψα οτι ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ επειδη το ΤΟΠ16 ειναι πραγματικο παλουκι. να πουμε εδω παντως οτι ΟΛΗ Η ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. μπορει μεσα στον Οκτωμβρη να εχεις διαδοχικα ματς με Ρεαλ Μπαρτσα ΤΣΣΚΑ κτλ. δηλ ΤΙ ?? θα δουμε το ιδιο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ μπασκετ που ειδαμε σε Βαρκελωνη και Μαδριτη ?χωρις προσανατολισμους χωρις πλανο.

4)εχεις αλλοιωσει την νοοτροπια της ομαδας που κερδιζε τους παντες και τα παντα. οπως σωστα ειπε ο gatoni , εχουμε καταντησει ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΗΛ να μην μπορουμε να επιβαλλουμε το παιχνιδι και τον ρυθμο μας με ομαδες τυπου Μπαμπεργκ

5)ΕΜΜΟΝΗ με τον αμυντικο προσανατολισμο.οι ΜΕΓΑΛΟΙ στρατηγοι ειναι και ευελικτοι ρε coach.
πχ χθες ξεκινας το ματς και βλεπεις οτι ΞΑΝΑ σου διαβαζουν αριστα τα χετζ αουτς (οπως εκαναν επι 40 λεπτα στο ΣΕΦ) , ΞΑΝΑ σου βαζουν καλαθια με τον ιδιο τροπο και ΞΑΝΑ παιζουν ΜΟΝΙΜΩΣ πικ εν ποπ.
και τι κανεις εσυ ??? 40 ΛΕΠΤΑ ΞΑΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ. αποτελεσμα ?? 80 λεπτα ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ στα παρκε της Μπαμπεργκ εναντι του ΟΣΦΠ. να βλεπει ο ΝΙΚΟΣ Ο ΖΗΣΗ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ 2 ΠΑΙΚΤΕΣ ! ο Ρασελ ο Ουεστμπ..οουπς σορι ο ΝΙΚΟΣ Ο ΖΗΣΗΣ. να ΜΗΝ αφηνεις να σε ποσταρει ο Σακιλ Ον.. σορι ηθελα να πω ο Ραντοσεβιτς !! ---> ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ δηλαδη.
αυτο λεγεται
α)εμμονη
β)δεν εχω-βρισκω αλλο τροπο να αντιμετωπισω τον αντιπαλο
αυτο δειχνει
α)ελλειψη προπονητικη φαντασιας
β)χαμηλο προπονητικο επιπεδο

-εχεις να ετοιμαστεις 2 εβδομαδες για το ματς ΤΕΛΙΚΟ με Μπαρτσα στη Βαρκελωνη και πας και χανεις ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ 20 ποντους χωρις να εχεις να παρουσιασεις ΤΙΠΟΤΑ διαφορετικο. ΤΙ ΣΚΑΤΑ προετοιμασια εχεις κανει δηλ ???

6)κακες επιλογες.
α)Σον Τζειμς .. που πηγε Β' Τουρκιας
β)ηθελες να παρεις εναν κοντο guard .. και πηρες τον Οντομ. ο Οντομ ειναι καλος παικτης δεν διαφωνω .. αλλα οταν εχεις Στρομπερι Χακετ στην περιφερεια (παιζουν καλη αμυνα,ειναι ενεργητικοι παικτες,δεν ειναι σουτερ) .... ΔΕΝ παιρνεις ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΚΤΗ. ΠΑΡΕ ΕΝΑΝ ΣΟΥΤΕΡ ρε φιλε. ΠΑΡΕ ΕΝΑΝ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΛΙΓΟ την μπαλλιτσα.
γ)θα το χρεωσω ως ΚΑΚΗ επιλογη το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ πραγμα να μην θελεις να γυρισει πισω ο Παπανικολαου. εγω ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ το ΧΡΕΩΝΩ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΛΑΘΗ αυτο (κι ας μην εγινε τελικα)
δ)εσχατως .. με μια μικρη επιφυλαξη .. Χακιμ Ουορικ που το παιδι φαινεται να μην μπορει.

7) κακος σχεδιασμος
α)3 ξενα 5αρια. Εχει 6 θεσεις ξενων και τις 3 τις σπαταλας για την ιδια θεση.
β)ΚΑΝΕΝΑ σοβαρο μπακ απ πισω απο τον Πριντεζη. ΠΟΣΟ λαθος ηταν αυτο φαινοταν .. αν και λεγαμε οτι ο Αγραβανης θ αρπαξει την ευκαιρια. π@π@ρια αρπαξε ! ειναι μεριδιο ομως και δικης σου ευθυνης που ΔΕΝ ανταποκριθηκε τελικα στον ρολο του μπακ απ 4αριου.
γ)μετριο σουτ απο την περιφερεια.

8)χρονομετρο. Βαζει καποιος 2 σερι τριποντα .. εεεκει το χρονομετρο να τον στειλει στον παγκο.
Αχταρμας με τους παικτες .. ΠΑΙΖΟΥΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ μπασκετ και ΑΚΟΜΑ δεν εχουμε καταλαβει ΠΟΙΑ ειναι η 5αδα που θα βρισκεται στο παρκε το κρισιμο τελευταιο 5λεπτο.

9)
για την χειροτερη σφαλιαρα στην Ευρωλιγκα (αποκλεισμος στους 16 με τραγικο μπασκετ) .. εδω και ΠΟΛΛΑ πολλα χρονια
(η οποια ευχομαι να ‘’βοηθησει’’ για τα επομενα χρονια)

10) ΜΗΔΕΝΙΚΗ γνωση της αγορας εκτος Ευρωπης. Μ Η Δ Ε Ν Ι Κ Η
ΥΠΑΡΧΟΥΝ παικτες στην Αμερικη.. παικτες ΚΑΛΟΙ που μπορουν να σταθουν στην Ευρωλιγκα !
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ !! ψαξε βρες τους. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ειναι ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
υπαρχει ο Γιανγκ (απο κολλεγιο και undrafted κι ολας) που τον χρυσοπληρωσες μετα απο 5 μηνες στην Ευρωπη
υπαρχει ο Κεμ Μπιρτς (περυσι NBDL φετος Τουρκια τρομερος) που ΘΑ τον χρυσοπληρωνες μετα απο 5 μηνες στην Ευρωπη
υπαρχει ο Σιγκλετον (ΚΑΙ περυσι στο ΝBDL και φετος στην Κινα) που τον εφερε ο Μπαρτζωκας στην Λοκο και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βοηθαει
υπαρχει ο Ελλιοτ Γουιλιαμς απο το NBDL που κανει ΤΡΕΛΗ διαφορα στον ΠΑΟ τη στιγμη που ο Τζονσον Οντομ κοιταει τον Ματνζαρη του ΜΗΔΕΝ πραγματων σε 20λεπτα απο τον παγκο.
υπαρχει ο Αντριου Γκαουντλοκ (στο NBDL) που ηρθε Ευρωπη και σαρωσε
υπαρχει ο Σαμαρντο Σαμουελς που τωρα παιζει Μπαρτσα
και πολλοι πολλοι αλλοι

ρεζουμε

ΦΤΑΙΣ coach Σφαιρο

Σ εκτιμαω γιατι εισαι ΣΟΒΑΡΟΣ ανθρωπος και συμπαθητικος .. αλλα ΦΤΑΙΣ. Και μαλιστα ΧΟΝΤΡΑ.
Εχεις κανει λαθος σχεδιασμο,λαθος επιλογες στην πορεια, εχεις μια αδουλευτη ομαδα επιθετικα , στηριζεσαι στην ΔΥΝΑΤΗ αμυνα αλλα τρωμε σερι 80αρες στο τοπ16, κωλλυσιεργεις σε ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ζητηματα (Παπανικολαου ,αντικαταστατης του Σον Τζειμς) και υποτιθεται οτι εοτιμαζεις την ομαδα για ενα διαφορετικο β γυρο στο ΤΟΠ16 αλλα συνεχιζουμε να βλεπουμε ΤΑ ΙΔΙΑ λαθη και τις ΙΔΙΕΣ εμμονες.
Ουσιαστικα η βοηθεια απο τον παγκο .. ειναι μηδαμινη.

Πραγματικα στεναχωριεμαι που το λεω αλλα ετσι ειναι.
ΔΕΝ βρισκω τροπο και λογο για τον οποιο πρεπει να συνεχισεις στον ΟΣΦΠ ρε coach.
Δεν ξερω και αν εμπνεεις τους παικτες σου πλεον.

Παντως διαφωνω οτι πρεπει να φυγεις ΤΩΡΑ .. τωρα αμεσα εννοω!! το θεωρω αποτομη κινηση που εν μεσω κρισης δεν ξερω ποσο θα βοηθησει .. ΑΝ γινει παντως δεν θα με εκπληξει (πιστευω θα ειναι θεμα χημειας με τους παικτες πλεον που φαινεται να μην υπαρχει και πιστευω οτι ΑΝ γινει θα γινει μετα και απο καποιες αλλες ηττες στη συνεχεια του ΤΟΠ16)
Γενικα το δικαιουσε (πρωταθλημα περυσι,τελικος Ευρωλιγκας) να παλεψεις μεχρι και τους τελικους της Α1 κατα τη γνωμη μου .. αλλα εκει θα πρεπει να κανεις ΦΟΒΕΡΑ πραγματα για να αντιστρεψεις το κλιμα.
Και εννοω να δουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σοβαρο μπασκετ, να δουμε ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ.
Αν δεν γινει κατι τετοιο .. εχεις χαιρετησει ΣΙΓΟΥΡΑ το καλοκαιρι
Κατι που συνολικα μαλλον ειναι και το πιο πιθανο

Με λιγα λογια θεωρω οτι για τωρα
Ο Σφαιροπουλος προς το παρον μενει και η πορεια του στο ΤΟΠ16 θα δειξει κατα ποσο θα καθεται στον παγκο και στους τελικους της Α1.
ΑΝ δουμε κι αλλες ηττες μαζεμενες στο ΤΟΠ16 με ΚΑΚΟ μπασκετ .. τοτε ΚΑΛΥΤΕΡΑ τελικους Α1 με Τομιτς.
ΑΝ δουμε 2-3 ΚΑΛΕΣ εμφανισεις (εστω και χωρις προκριση) συνεχιζουμε με Σφαιρο στον παγκο , εκτος κι αν μεσα απο την ομαδα (η διοικηση δηλ) εχει καταλαβει οτι ΔΕΝ υπαρχει πλεον χημεια αναμεσα σε προπονητη και παικτες.


Και βεβαια οσον αφορα τους τελικους
Αν τους χασει εφυγε
Αν τους κερδισει το συζηταμε .. αλλα και παλι θα συζητησουμε ΠΟΛΥ
rankin
Η υπόθεση μυρίζει απολελέ και τρελελέ.
Παω στοίχημα οτι απο εδω και περα θα παμε μαξιμουμ σε 2 νικες στα 4 παιχνίδια. Μαξιμουμ. (Και βλεπω και βροχή απο φραπεδες)
Επισης, τα εχω ξαναπει, οταν οι πρασινοι δυναμωσαν, εμεις πετούσαμε αετό.
Καμμενη χρονιά. Ας την παρει ολη πάνω του, ως το τέλος..!
Να κριθεί πλήρως για το αποτέλεσμα της 100% δικης του ομαδας
j.browning
QUOTE (spysta @ Mar 11 2016, 10:11 ) *
λοιπον .. ηρεμα και ομορφα

coach Σφαιρο


ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ...
3)ετυχες στο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΤΟΠ16 ever. αντικειμενικα οι ομαδες στον ομιλο μας στις θεσεις 3-4-5 (Κιμκι ΟΣΦΠ Μπαρτσα) θα παλευαν για τις θεσεις 1-2 στον αλλο ομιλο.
...


καλα τα λες σε γενικες γραμμες αλλα.
η λοκομοτιβ εχει νικησει επανελλημενα κιμκι τσσκα ο παο 2-1(και το ενα ματς εκρινε το κυπελο) απεναντι στον οσφπ και 1-0 την μπαρτσα (και πριν τις προσθηκες) και η φενερ ειναι απο τα φαβορι για την ευρωλιγκα,πως θα παλευαν λοιπον για της θεσεις ενα-δυο?
μαλλον θα παλευαν για τις θεσεις 3-4.το μονο ευκολοτερο του αλλου ομιλου ειναι οτι μετα απο τις τρεις πρωτες οι υπολοιπες ειναι αρκετα πιο κατω αρα περνας σιγουρα αλλα οι πρωτες τρεις θεσεις ειναι πολυ δυσκολες.
julius ervin
χωρις παρεξηγηση ,οσο αγαπουν το μπασκετ και δεν ειναι οπαδοι πρεπει να χαιρονται απο τον διαφαινομενο αποκλεισμο του οσφπ.αν επιτυχει το μοντελο σφαιροπουλου ο οποιος εχει τερματισει την λεγομενη ελληνικη σχολη , αυτο θα γινοταν ταση στο ευρωπαικο μπασκετ.δηλ.μια αταλαντη ομαδα με εξαιρεσει 3 παικτες δερνοντας στην κυριολεξια οποιον εχει ταλεντο θα εφτιαχνε σχολη. το αθλημα εχει βασικα στα οποια οι περισσοτεροι 10θλητες παικτες του οσφπ ειναι κατω του μετριου για αυτο το επιπεδο.στο μπασκετ για να κερδισεις πρεπει να βαζεις την μπαλλα στο καλαθι με οσο περισσοτερους τροπους γινεται και βεβαια να παιξεις και αμυνα.
sircharles
QUOTE (julius ervin @ Mar 11 2016, 11:30 ) *
χωρις παρεξηγηση ,οσο αγαπουν το μπασκετ και δεν ειναι οπαδοι πρεπει να χαιρονται απο τον διαφαινομενο αποκλεισμο του οσφπ.αν επιτυχει το μοντελο σφαιροπουλου ο οποιος εχει τερματισει την λεγομενη ελληνικη σχολη , αυτο θα γινοταν ταση στο ευρωπαικο μπασκετ.δηλ.μια αταλαντη ομαδα με εξαιρεσει 3 παικτες δερνοντας στην κυριολεξια οποιον εχει ταλεντο θα εφτιαχνε σχολη. το αθλημα εχει βασικα στα οποια οι περισσοτεροι 10θλητες παικτες του οσφπ ειναι κατω του μετριου για αυτο το επιπεδο.στο μπασκετ για να κερδισεις πρεπει να βαζεις την μπαλλα στο καλαθι με οσο περισσοτερους τροπους γινεται και βεβαια να παιξεις και αμυνα.


Αντε παλι παναθηναικη προπαγανδα για να συνεχισουν να διαμορφωνουν κλιμα
RipCity
QUOTE (julius ervin @ Mar 11 2016, 10:30 ) *
χωρις παρεξηγηση ,οσο αγαπουν το μπασκετ και δεν ειναι οπαδοι πρεπει να χαιρονται απο τον διαφαινομενο αποκλεισμο του οσφπ.αν επιτυχει το μοντελο σφαιροπουλου ο οποιος εχει τερματισει την λεγομενη ελληνικη σχολη , αυτο θα γινοταν ταση στο ευρωπαικο μπασκετ.δηλ.μια αταλαντη ομαδα με εξαιρεσει 3 παικτες δερνοντας στην κυριολεξια οποιον εχει ταλεντο θα εφτιαχνε σχολη. το αθλημα εχει βασικα στα οποια οι περισσοτεροι 10θλητες παικτες του οσφπ ειναι κατω του μετριου για αυτο το επιπεδο.στο μπασκετ για να κερδισεις πρεπει να βαζεις την μπαλλα στο καλαθι με οσο περισσοτερους τροπους γινεται και βεβαια να παιξεις και αμυνα.


Για δες που αν πέρναγε ο Ολυμπιακός στους 8 θα έφτιαχνε σχολή στο ευρωπαικό μπάσκετ ο Σφαιρόπουλος. Τρομερά πράγματα!

Όλοι στους δρόμους να πανηγυρίσουμε που το μπάσκετ παραμένει ζωντανό!! Στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια!
shtarkws
Ας χαλαρωσουμε λιγο και να μην ριχνουμε λαδι στην φωτια. Αυτη την σχολη πρωτοι εμεις την ''χαρηκαμε'' με το πεδουλακειο μπασκετ. Δυστυχως οι οπαδοι αγαπουν τις νικες, οι φιλαθλοι αγαπουν το μπασκετ
TakeshyKurosawa
QUOTE (j.browning @ Mar 11 2016, 11:13 ) *
καλα τα λες σε γενικες γραμμες αλλα.
η λοκομοτιβ εχει νικησει επανελλημενα κιμκι τσσκα ο παο 2-1(και το ενα ματς εκρινε το κυπελο) απεναντι στον οσφπ και 1-0 την μπαρτσα (και πριν τις προσθηκες) και η φενερ ειναι απο τα φαβορι για την ευρωλιγκα,πως θα παλευαν λοιπον για της θεσεις ενα-δυο?
μαλλον θα παλευαν για τις θεσεις 3-4.το μονο ευκολοτερο του αλλου ομιλου ειναι οτι μετα απο τις τρεις πρωτες οι υπολοιπες ειναι αρκετα πιο κατω αρα περνας σιγουρα αλλα οι πρωτες τρεις θεσεις ειναι πολυ δυσκολες.


Στο θέμα πρόκρισης ο όμιλος σας είναι πολύ πιο εύκολος. Οι 4 πρώτοι απέχουν πολλοί από τους υπόλοιπους.
spysta
QUOTE(j.browning @ Mar 11 2016, 10:13 ) *
καλα τα λες σε γενικες γραμμες αλλα.
η λοκομοτιβ εχει νικησει επανελλημενα κιμκι τσσκα ο παο 2-1(και το ενα ματς εκρινε το κυπελο) απεναντι στον οσφπ και 1-0 την μπαρτσα (και πριν τις προσθηκες) και η φενερ ειναι απο τα φαβορι για την ευρωλιγκα,πως θα παλευαν λοιπον για της θεσεις ενα-δυο?
μαλλον θα παλευαν για τις θεσεις 3-4.το μονο ευκολοτερο του αλλου ομιλου ειναι οτι μετα απο τις τρεις πρωτες οι υπολοιπες ειναι αρκετα πιο κατω αρα περνας σιγουρα αλλα οι πρωτες τρεις θεσεις ειναι πολυ δυσκολες.


ΟΦ ΤΟΠΙΚ αλλα θα απαντησω


Κιμκι,Μπαρτσα,ΟΣΦΠ θα παλευαν για τις θεσεις 1-2 γιατι ειναι ΚΑΛΕΣ ομαδες ΚΑΙ θα ειχαν και ευκολοτερους αντιπαλους


ΑΝΕΤΑ θα μπορουσαν να χτυπησουν πλεονεκτημα εδρας στον συγκεκριμενο ομιλο οταν το κανει ο φετινος ΠΑΟ (που μεχρι τις 3-4 πρωτες αγωνιστηκες ηταν για αποκλεισμο) και οταν στις θεσεις 3-4 ειναι σχετικα ακοπα ο Ερυθρος Αστερας.
ΠΟΙΟΣ ?? Ο Ερυθρος Αστερας. για το θεο δηλαδη

για ΕΦΕΣ,Νταρουσαφακα,Τσεντεβιτς,Μαλαγα .. ΟΥΤΕ λογος. ΑΣΤΕΙΕΣ ομαδες.
στον αλλο ομιλο .. οι αντιστοιχες τετοιες ομαδες με βαση τη reagular σιζον (δηλ Καχα και Μπαμπεργκ) πανε για προκριση.
η Καχα μαλιστα παει για πλεονεκτημα.
Dred11
QUOTE (spysta @ Mar 11 2016, 12:44 ) *
ΟΦ ΤΟΠΙΚ αλλα θα απαντησω


Κιμκι,Μπαρτσα,ΟΣΦΠ θα παλευαν για τις θεσεις 1-2 γιατι ειναι ΚΑΛΕΣ ομαδες ΚΑΙ θα ειχαν και ευκολοτερους αντιπαλους


ΑΝΕΤΑ θα μπορουσαν να χτυπησουν πλεονεκτημα εδρας στον συγκεκριμενο ομιλο οταν το κανει ο φετινος ΠΑΟ (που μεχρι τις 3-4 πρωτες αγωνιστηκες ηταν για αποκλεισμο) και οταν στις θεσεις 3-4 ειναι σχετικα ακοπα ο Ερυθρος Αστερας.
ΠΟΙΟΣ ?? Ο Ερυθρος Αστερας. για το θεο δηλαδη

για ΕΦΕΣ,Νταρουσαφακα,Τσεντεβιτς,Μαλαγα .. ΟΥΤΕ λογος. ΑΣΤΕΙΕΣ ομαδες.
στον αλλο ομιλο .. οι αντιστοιχες τετοιες ομαδες με βαση τη reagular σιζον (δηλ Καχα και Μπαμπεργκ) πανε για προκριση.
η Καχα μαλιστα παει για πλεονεκτημα.

Αυτό το τελευταίο που λες αδυνατίζει την επιχειρηματολογία σου. Επίσης, το ότι ο Ολυμπιακός όπως είναι θα είχε άνετα τον Ερυθρό Αστέρα κι αυτό μην το θεωρείς καθόλου βέβαιο.
thanath
Ελπίζω να το πιστεύουν και οι άνθρωποι του τεχνικού τιμ και γενικότερα στον Ολυμπιακό ότι στον άλλον όμιλο θα πάλευαν για την πρώτη θέση! Αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για την ομάδα μου στις εγχώριες διοργανώσεις!
Sokos
Του Σφαιρόπουλου νομίζω του χάλασε όλο τον προγραμματισμό η απώλεια του Young. Στην άμυνα πολλές φορές έκανε τον τερματοφύλακα (και αρκετά επιτυχημένα) και στην επίθεση είχε τον όγκο και την δύναμη να κάνει κάτι περισσότερο απο PNR.

Από εκεί και πέρα όμως φαίνεται πως οποιαδήποτε κίνηση έκανε ήταν τουλάχιστον άστοχη (ίσως κάποια στιγμή βοηθήσει ουσιαστικά ο Παπανικολάου).

Κατά τα άλλα συμφωνώ πάνω κάτω με την ανάλυση του Spysta.

Σίγουρα δεν πρέπει να φύγει τώρα και αυτά που ακούγονται για πιθανή γιούχα στο ΣΕΦ τα θεωρώ από αστεία ως επικίνδυνα.

Στο τέλος κάνουν ταμείο και σίγουρα θα είναι -. Το πόσο - θα φανεί στους τελικούς. (για 0/3 το κόβω πάντως - ίσως και καλύτερα γιατί ενδεχόμενη κατάκτηση πρωταθλήματος με κακοποίηση του μπάσκετ δεν θα δώσει ώθηση για αλλαγές).

Στο να έρθει άλλος είμαι σίγουρα θετικός. Ποιος όμως? Μόνο ο Μπλατ μου έρχεται σίγουρα στο μυαλό αλλά αυτός δεν ξέρουμε αν θέλει αφού πολλές ομάδες θα τον κυνηγούν. Άλλος φανερά καλύτερος δεν μου έρχεται.

Στην εποχή τον περιορισμένων budget δύσκολα φτιάχνεις ομάδες χωρίς αδυναμίες και με μεγάλη επιθετική ικανότητα. Το θέμα είναι να καλύπτεις αυτές τις αδυναμίες όσο καλύτερα γίνεται. Το καταφέρναμε σε μεγάλο βαθμό μέχρι πριν λίγο καιρό αλλά υπήρχαν και φορές που αποκαλύπτονταν (και τότε λέγαμε ότι ο Μπαρτώκας έπαιζε ρολόι, ο Σφαιρόπουλος δεν παίζει επίθεση κτλ κτλ). Πλέον φαίνεται οι αδυναμίες να είναι περισσότερες και να ξεσκεπάζονται και ευκολότερα.
danibra
QUOTE(spysta @ Mar 11 2016, 12:44 ) *
ΟΦ ΤΟΠΙΚ αλλα θα απαντησω


Κιμκι,Μπαρτσα,ΟΣΦΠ θα παλευαν για τις θεσεις 1-2 γιατι ειναι ΚΑΛΕΣ ομαδες ΚΑΙ θα ειχαν και ευκολοτερους αντιπαλους


ΑΝΕΤΑ θα μπορουσαν να χτυπησουν πλεονεκτημα εδρας στον συγκεκριμενο ομιλο οταν το κανει ο φετινος ΠΑΟ (που μεχρι τις 3-4 πρωτες αγωνιστηκες ηταν για αποκλεισμο) και οταν στις θεσεις 3-4 ειναι σχετικα ακοπα ο Ερυθρος Αστερας.
ΠΟΙΟΣ ?? Ο Ερυθρος Αστερας. για το θεο δηλαδη

για ΕΦΕΣ,Νταρουσαφακα,Τσεντεβιτς,Μαλαγα .. ΟΥΤΕ λογος. ΑΣΤΕΙΕΣ ομαδες.
στον αλλο ομιλο .. οι αντιστοιχες τετοιες ομαδες με βαση τη reagular σιζον (δηλ Καχα και Μπαμπεργκ) πανε για προκριση.
η Καχα μαλιστα παει για πλεονεκτημα.


Βεβαια,την καχα λαμποραλ την επελεξε ο σφαιροπουλος για αντιπαλο χανοντας απο την εφες την τελευταια αγωνιστικη της πρωτης φασης και τωρα η εφες ειναι ουσιαστικα αποκλεισμενη στον ευκολο ομιλο απο την 9η αγωνιστικη.Σορρ

Στα υπολοιπαοσον αφορα τον σφαιροπουλο στα περισσοτερα συμφωνω αλλα κυριως πληρωνει την φυσιολογικη πτωση του σπανουλη.Με καλο σπανουλη δεν θα ηταν τοσο προβέψιμος.

Επισης,δεν γινεται να διωξεις τον σφαιροπουλο και να κανεις τον τομιτς πρωτο προπονητη οσα και να του καταλογισεις του σφιαροπουλου.

yorgos
To χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μια ομάδα είναι οι γιούχες και τα γιαούρτια. Πόσο μάλλον σε μια ομάδα διαχρονικά επιτυχημένη, με σοβαρή διοίκηση, όπως είναι ο τωρινός Ολυμπιακός. Εκτός από το ότι δημιουργείται αρνητικό κλίμα στους εν δυνάμει παίκτες και τους προπονητές, υπάρχει και ο κίνδυνος να ξενερώσει η διοίκηση και να την κάνει και δεν υπάρχουν και πολλές εαλλακτικές αν γίνει αυτό. Οι φίλοι μιας ομάδας φαίνονται στα δύσκολα, όχι στα πανηγύρια της Ομόνοιας.
j.browning
QUOTE (spysta @ Mar 11 2016, 12:44 ) *
ΟΦ ΤΟΠΙΚ αλλα θα απαντησω


Κιμκι,Μπαρτσα,ΟΣΦΠ θα παλευαν για τις θεσεις 1-2 γιατι ειναι ΚΑΛΕΣ ομαδες ΚΑΙ θα ειχαν και ευκολοτερους αντιπαλους


ΑΝΕΤΑ θα μπορουσαν να χτυπησουν πλεονεκτημα εδρας στον συγκεκριμενο ομιλο οταν το κανει ο φετινος ΠΑΟ (που μεχρι τις 3-4 πρωτες αγωνιστηκες ηταν για αποκλεισμο) και οταν στις θεσεις 3-4 ειναι σχετικα ακοπα ο Ερυθρος Αστερας.
ΠΟΙΟΣ ?? Ο Ερυθρος Αστερας. για το θεο δηλαδη

για ΕΦΕΣ,Νταρουσαφακα,Τσεντεβιτς,Μαλαγα .. ΟΥΤΕ λογος. ΑΣΤΕΙΕΣ ομαδες.
στον αλλο ομιλο .. οι αντιστοιχες τετοιες ομαδες με βαση τη reagular σιζον (δηλ Καχα και Μπαμπεργκ) πανε για προκριση.
η Καχα μαλιστα παει για πλεονεκτημα.

(@juliys erving αυτο δεν λεγεται αγαπη για το μπασκετ αλλα πρασινα γυαλια.κανεις υγιεις μπασκετικος δεν χερεται για την εικονα του οσφπ,μονο οταν εχεις δυνατους αντιπαλους στις εγχωριες διοργανωσεις μπορεις και εσυ να εισαι δυνατος.)

@ spysta.καταλαβαινω οτι η πικρα ειναι μεγαλη αλλα μην λεμε οτι να ναι.
ο δευτεροτριτος του ομιλου μας,ναι αυτος ο παο,θα σου παρει ευκολα το πρωταθλημα στην εδρα σου και τοτε θα καταλαβεις οτι θα παλευες για προκριση και την τεταρτη θεση με των ερυθρο αστερα.

ξαναλεω,το μονο πιο ευκολο στον δικο μας ομιλο ετσι ακριβως οπως ειναι,ειναι μονο η προκριση.οι τρεις πρωτες ομαδες ειναι πολυ δυνατες.
spysta
QUOTE(Dred11 @ Mar 11 2016, 12:05 ) *
Αυτό το τελευταίο που λες αδυνατίζει την επιχειρηματολογία σου. Επίσης, το ότι ο Ολυμπιακός όπως είναι θα είχε άνετα τον Ερυθρό Αστέρα κι αυτό μην το θεωρείς καθόλου βέβαιο.

Με πιο απλα λογια τοτε

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ειναι ΚΑΛΗ ομαδα ο Αστερας οπως και η Μπαμπεργκ πχ
Αλλο αυτο και αλλο να λες οτι τετοιες ομαδες πανε για προκριση.
Και στο καθε ομιλο ειναι διαφορετικο
Στου ΠΑΟ βλεπουμε.ποσο αδυναμος συνολικα ειναι ο ομιλος
Και στου ΟΣΦΠ ποσο πιο δυνατος οταν μια τετοια ομαδα χαμηλου βεληνεκους που αρχικα ηταν για αποκλεισμο.. παλευει για την προκροση τηνστιγμη που οι μεγαλυτεροι απο πανω (ΤΣΣΚΑ,Μπαρτσα,Ρεαλ,Κιμκι,Καχα,ΟΣΦΠ) σφαζονται ο ενας με τον αλλον.
Πραγμα που στον ομιλο του ΠΑΟ δεν συμβαινει διοτι Λοκο Φενερ και εσχατως ΠΑΟ καθαριζουν ανετα τα ματσακια και έχουν διαφορα απο τους αλλους.


bodiroga10
QUOTE (spysta @ Mar 11 2016, 14:02 ) *
Με πιο απλα λογια τοτε

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ειναι ΚΑΛΗ ομαδα ο Αστερας οπως και η Μπαμπεργκ πχ
Αλλο αυτο και αλλο να λες οτι τετοιες ομαδες πανε για προκριση.
Και στο καθε ομιλο ειναι διαφορετικο
Στου ΠΑΟ βλεπουμε.ποσο αδυναμος συνολικα ειναι ο ομιλος
Και στου ΟΣΦΠ ποσο πιο δυνατος οταν μια τετοια ομαδα χαμηλου βεληνεκους που αρχικα ηταν για αποκλεισμο.. παλευει για την προκροση τηνστιγμη που οι μεγαλυτεροι απο πανω (ΤΣΣΚΑ,Μπαρτσα,Ρεαλ,Κιμκι,Καχα,ΟΣΦΠ) σφαζονται ο ενας με τον αλλον.
Πραγμα που στον ομιλο του ΠΑΟ δεν συμβαινει διοτι Λοκο Φενερ και εσχατως ΠΑΟ καθαριζουν ανετα τα ματσακια και έχουν διαφορα απο τους αλλους.

το θεμα ειναι οτι ετσι οπως παει και με το μπασκετ που παιζει αυτη την στιγμη ο ολυμπιακος θα τερματισει 6ος ή 7ος στον ομιλο του οποτε και στον αλλο ομιλο να ηταν το πολυ να παλευε για την 4η θεση.

χτες ο ολυμπιακος ειχε διαιτησια καλυτερη απ αυτην που ειχε η τσκκα στην μοσχα κοντρα στον ολυμπιακο γιατι ολοι μιλουν για το τριποντο ταμπλο αλλα κανενας δεν λεει οτι ειναι φαουλ του παπανικολαου στην συγκεκριμενη φαση.
TakeshyKurosawa
Μην μαλώνετε για κάτι που θα φανεί στα playoffs. Ο χρόνος θα μας δείξει. Έτσι κι αλλιώς ακόμα και η Φενέρ και ο δεύτερος του άλλου ομίλου δηλ είτε ΠΑΟ είτε Λόκο θα παίξουν με καλές ομάδες!
bodiroga10
QUOTE (TakeshyKurosawa @ Mar 11 2016, 14:10 ) *
Μην μαλώνετε για κάτι που θα φανεί στα playoffs. Ο χρόνος θα μας δείξει. Έτσι κι αλλιώς ακόμα και η Φενέρ και ο δεύτερος του άλλου ομίλου δηλ είτε ΠΑΟ είτε Λόκο θα παίξουν με καλές ομάδες!

και αυτο δεν θα λεει την απολυτη αληθεια γιατι ετσι κι αλλιως αν αποκλειστει ο ολυμπιακος θα εχει αποκλειστει και αυτος ηδη και απ τις 4 ομαδες του ομιλου του που θα περασουν πλειοφφς

γενικα νομιζω ειναι καπως τραβηγμενο να απαξιωνεται ο ομιλος του παναθηναικου απ τον ολυμπιακο οταν στον δικο του εχει 3 ηττες απο ζαλγκιρις και μπαμπεργκ
yorgos
Μην ξεχνάμε όταν κάνουμε συγκρίσεις ότι ο Παναθηναϊκός του πρωτου γύρου ήταν 1-2 σκαλιά κατώτερος από αυτόν του δεύτερου. Γνώμη μου ότι ο Παναθηναϊκός του πρώτου γύρου θα είχε αποκλειστεί στον άλλο όμιλο. Τώρα ναι, είναι μια ομάδα με σοβαρό βάθος και ποιότητα. Αν λοιπόν στα playoffs αποκλείσει την αντίπαλό του ή σταθεί αξιοπρεπέστατα, δε θα είναι επιχείρημα υπέρ της δυσκολίας του ομίλου του, η ευκολία του ομίλου είναι αυτή που του επέτρεψε να επιπλεύσει στον πρώτο γύρο με το μετριότατο ρόστερ που διέθετε.
TakeshyKurosawa
QUOTE (bodiroga10 @ Mar 11 2016, 14:13 ) *
και αυτο δεν θα λεει την απολυτη αληθεια γιατι ετσι κι αλλιως αν αποκλειστει ο ολυμπιακος θα εχει αποκλειστει και αυτος ηδη και απ τις 4 ομαδες του ομιλου του που θα περασουν πλειοφφς

γενικα νομιζω ειναι καπως τραβηγμενο να απαξιωνεται ο ομιλος του παναθηναικου απ τον ολυμπιακο οταν στον δικο του εχει 3 ηττες απο ζαλγκιρις και μπαμπεργκ

Ο όμιλος του ΠΑΟ δεν είναι εύκολος για να πάρεις το πλεονέκτημα. Απλά είναι πολύ εύκολος για να δηλώσεις το παρών στους 8. Κυρίως με την τρελή αποδυνάμωση της Μάλαγα και την εικόνα που παρουσιάζει το τσιρκολίκι του Παππού. Ο Ολυμπιακός όπως είναι τώρα και εκεί θα πάλευε για 3-4 θέση. Από Ζαλγκίρις και Μπάμπεργκ χάσαμε... Άνετα θα μπορούσαμε να χάσουμε και από τους υποδιέστερους του δικού σας ομίλου..
bodiroga10
QUOTE (TakeshyKurosawa @ Mar 11 2016, 14:21 ) *
Ο όμιλος του ΠΑΟ δεν είναι εύκολος για να πάρεις το πλεονέκτημα. Απλά είναι πολύ εύκολος για να δηλώσεις το παρών στους 8. Κυρίως με την τρελή αποδυνάμωση της Μάλαγα και την εικόνα που παρουσιάζει το τσιρκολίκι του Παππού. Ο Ολυμπιακός όπως είναι τώρα και εκεί θα πάλευε για 3-4 θέση. Από Ζαλγκίρις και Μπάμπεργκ χάσαμε... Άνετα θα μπορούσαμε να χάσουμε και από τους υποδιέστερους του δικού σας ομίλου..

ο ολυμπιακος για να ερχοταν στον αλλο ομιλο ουσιαστικα θα ερχοταν στην θεση της εφες(2η στον ομιλο του).

αρα για να περασει επρεπε να αφησει εκτος εναν απο φενερ-κουμπαν-παναθηναικο-ερυθρο, σαφως θα ειχε περισσοτερες πιθανοτητες αλλα με την εικονα του στο τοπ16 δεν ειμαι σιγουρος οτι ηταν και βεβαιη η 4αδα σ αυτον τον ομιλο

και ο παναθηναικος για να παει στον ευκολο θεωρητικα ομιλο επρεπε να κερδισει μεσα στο καουνας στο 1ο γυρο εκει που εχασε ο ολυμπιακος στο τοπ16 με αποδυναμωμενη κιολας την ζαλγκιρις
salonikatasos
τα πράγματα είναι πολύ απλά. οι ομάδες που θα πάλευαν για τις θέσεις 1-2 στον όμιλό μας,πήγαν στον όμιλο του οσφπ πολύ απλά γιατί ήταν χειρότερες από τις ομάδες που πήραμε τελικά στον όμιλό μας.
και η εφές ήταν καλύτερη της κούτσα(ας την κερδίζατε να ερχόταν στον όμιλό σας)
και ο ερυθρός αστέρας ήταν καλύτερος της ρεάλ μαδρίτης
και η κουμπάν ήταν καλύτερη της μπαρτσελόνα
και η μάλαγα ήταν καλύτερη της μπάμπεργκ
και η φενέρ ήταν καλύτερη της κίμκι

μιλάω για τις 5 ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο και τερμάτισαν 1 θέση πάνω από τις αντίστοιχες δεύτερες που γράφω
Putnam
QUOTE (spysta @ Mar 11 2016, 12:44 ) *
Κιμκι,Μπαρτσα,ΟΣΦΠ θα παλευαν για τις θεσεις 1-2 γιατι ειναι ΚΑΛΕΣ ομαδες ΚΑΙ θα ειχαν και ευκολοτερους αντιπαλους



Στην φάση του ΤΟΠ16 ειδικά οι δύο τελευταίες ομάδες είναι για τα θηρία. Καμία από αυτές δεν είναι καλύτερη από Φενέρ-Λοκό ούτε κατά διάνοια.


Από την άλλη ο θεωρητικά πιο δύσκολος αυτός όμιλος έχει το πλεονέκτημα ότι όλοι χάνουν από όλους, ούτως ώστε ακόμα και μετά από τόσες ήττες που έχει κάνει ο ολυμπιακός θεωρητικά μπορεί να ελπίζει ακόμα σε πρόκριση.

Επίσης έχει το πλεονέκτημα ότι αν προκριθείς θα διασταυρωθείς με τους αστείους προκριθέντες του άλλου ομίλου οπότε θα φτάσεις περίπατο ως το φάιναλ φορ (sic).
j-kidd13
Τι σχέση εχουν οσα λέτε για ομιλους Ερυθρο Αστερα κλπ στο τοπικ του Σφαιροπουλου?Να μεινουμε ον τοπικ πλιζ.
Weekendman
Το μόνο δίλλημα που πρέπει να υπάρχει εδώ, δεν είναι ποιος όμιλος είναι ισχυρότερος, αλλά το παραίτηση η απόλυση…
D-Wade
QUOTE(Weekendman @ Mar 11 2016, 15:05 ) *
Το μόνο δίλλημα που πρέπει να υπάρχει εδώ, δεν είναι ποιος όμιλος είναι ισχυρότερος, αλλά το παραίτηση η απόλυση…

Οι Αγγελόπουλοι έχουν δείξει ότι δεν βιάζονται να διώξουν τους προπονητές μετά από μία αποτυχία(όση μεγάλη και να είναι αυτή). Πρέπει να αποτύχουν πολλές φορές συνεχόμενα για να τους απολύσουν.
Weekendman
QUOTE(D-Wade @ Mar 11 2016, 15:14 ) *
Οι Αγγελόπουλοι έχουν δείξει ότι δεν βιάζονται να διώξουν τους προπονητές μετά από μία αποτυχία(όση μεγάλη και να είναι αυτή). Πρέπει να αποτύχουν πολλές φορές συνεχόμενα για να τους απολύσουν.


Ισχύει αυτό, αλλά αν η ομάδα μείνει εκτός προημιτελικών Ευρωλίγκας και μαθηματικά, μπορεί οι Αγγελόπουλοι να γίνουν Σωκράτηδες, τουλάχιστον όσο αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι, γιατί στο μπασκετικό ο Κόκκαλης ήταν αρκετά υπομονετικός. Έτσι και αλλιώς όμως ,εκτός από την δυσκολία να βρεθεί προπονητής τώρα, έχουμε και τα 2 δύσκολα ματς σε ΑΕΚ και Άρη. Και μπορεί ο Άρης να είναι για γέλια εκτός έδρας, αλλά εντός έδρας τα πράγματα αλλάζουν ριζικά...
rankin
Για να είμαστε δίκαιοι παντως, ο Σφαιρόπουλος εζησε, θριάμβευσε και πλεον αργοπεθαινει στο παγκο του Ολυμπιακού τηρώντας ευλαβικά το πλάνο και τις αρχες του.
Αυτή ειναι η φιλοσοφία του και δεν την αλλαζει.
D-Wade
QUOTE(Weekendman @ Mar 11 2016, 15:20 ) *
Ισχύει αυτό, αλλά αν η ομάδα μείνει εκτός προημιτελικών Ευρωλίγκας και μαθηματικά, μπορεί οι Αγγελόπουλοι να γίνουν Σωκράτηδες, τουλάχιστον όσο αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι, γιατί στο μπασκετικό ο Κόκκαλης ήταν αρκετά υπομονετικός. Έτσι και αλλιώς όμως ,εκτός από την δυσκολία να βρεθεί προπονητής τώρα, έχουμε και τα 2 δύσκολα ματς σε ΑΕΚ και Άρη. Και μπορεί ο Άρης να είναι για γέλια εκτός έδρας, αλλά εντός έδρας τα πράγματα αλλάζουν ριζικά...

Περιμένει πάνω απ'το τηλέφωνο ο Ηλίας ο Ζούρος tongue.gif
North_gato
QUOTE (Weekendman @ Mar 11 2016, 15:05 ) *
Το μόνο δίλλημα που πρέπει να υπάρχει εδώ, δεν είναι ποιος όμιλος είναι ισχυρότερος, αλλά το παραίτηση η απόλυση…


Αν γινει γκελα στο πρωταθλημα εφυγε νυχτα. Η ευρωπη εχει τελειωσει. Η συνεχιση η οχι της συνεργασιας θα κριθει μετα το τελος της χρονιας. Ο ιδιος δεν νομιζω μεχρι τοτε να παραιτηθει.
tuareg
QUOTE (Weekendman @ Mar 11 2016, 15:20 ) *
Και μπορεί ο Άρης να είναι για γέλια εκτός έδρας, αλλά εντός έδρας τα πράγματα αλλάζουν ριζικά...


καλα οφφ τοπικ αλλα αυτο το για γελια αντε πεστο στο πασουτιν,το σακοτα και το σουλη....
ααα και στο σφαιρο -κατι θα χει να σου πει για το παιχνιδι στο σεφ ως το 37...
Weekendman
QUOTE(D-Wade @ Mar 11 2016, 15:27 ) *
Περιμένει πάνω απ'το τηλέφωνο ο Ηλίας ο Ζούρος tongue.gif


Είτε ο Σφαιρόπουλος φύγει σε τρεις μήνες είτε μείνει περισσότερο από όσο φαίνεται τώρα, πιθανόν ο επόμενος προπονητής δεν θα είναι ελληνικής καταγωγής...

QUOTE(North_gato @ Mar 11 2016, 15:29 ) *
Αν γινει γκελα στο πρωταθλημα εφυγε νυχτα. Η ευρωπη εχει τελειωσει. Η συνεχιση η οχι της συνεργασιας θα κριθει μετα το τελος της χρονιας. Ο ιδιος δεν νομιζω μεχρι τοτε να παραιτηθει.


Είναι εφικτό να παραταθούν οι ελπίδες του Ολυμπιακού με 2 εντός έδρας νίκες μέχρι το ματς στην Κίμκι, όποτε μπορεί το ευρωπαικό ενδιαφέρον να τραβήξει, αλλα προφανώς ένα ακόμα πρωτάθλημα εναντίον του Παναθηναικού μπορεί να βελτιώσει τις διαπραγματευτικές του θέσεις, ασχέτως τι θα γίνει στην Ευρώπη...



QUOTE(tuareg @ Mar 11 2016, 15:31 ) *
καλα οφφ τοπικ αλλα αυτο το για γελια αντε πεστο στο πασουτιν,το σακοτα και το σουλη....
ααα και στο σφαιρο -κατι θα χει να σου πει για το παιχνιδι στο σεφ ως το 37...



Με όλο τον σεβασμό απέναντι στην νεόπλουτη ΑΕΚ, την ομάδα που αποκλείστηκε από την Ζιελόνα Γκόρα, και την σκιά του ΠΑΟΚ. Ο ευρωπαϊκός απολογισμός είναι πολύ δεδομένος, πιο διαχειρίσιμος βέβαια ,από την αδυναμία που παρουσίαζε ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας τα τελευταία χρόνια στην Ευρωλίγκα, η ο Ολυμπιακός τώρα, αλλά σε κάθε περίπτωση υπαρκτός, είτε τον πεις για γέλια, είτε χρησιμοποιήσεις έναν πολιτικά ορθό χαρακτηρισμό...
newpower2020
Δεν έχει νόημα πιθανή απόλυση του Σφαιρόπουλου ούτε τη δεδομένη στιγμή, ούτε μετά τον επίσημο αποκλεισμό. Όσον αφορά την νέα χρονιά, είναι εμφανές ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή αγωνιστικού σχεδιασμού. Το ερώτημα είναι μπορεί και θέλει ο συγκεκριμένος coach να το υπηρετήσει? Πέρυσι με ρόστερ που δεν ήταν δικό του πήγε πολύ καλύτερα.
sircharles
QUOTE (bodiroga10 @ Mar 11 2016, 14:06 ) *
το θεμα ειναι οτι ετσι οπως παει και με το μπασκετ που παιζει αυτη την στιγμη ο ολυμπιακος θα τερματισει 6ος ή 7ος στον ομιλο του οποτε και στον αλλο ομιλο να ηταν το πολυ να παλευε για την 4η θεση.

χτες ο ολυμπιακος ειχε διαιτησια καλυτερη απ αυτην που ειχε η τσκκα στην μοσχα κοντρα στον ολυμπιακο γιατι ολοι μιλουν για το τριποντο ταμπλο αλλα κανενας δεν λεει οτι ειναι φαουλ του παπανικολαου στην συγκεκριμενη φαση.



Καλα , τα χουμε ολα εχουμε και τους παναθηναικους να εχουν ξεσαλωσει τελειως, μα ΤΕΛΕΙΩΣ
Συγκρινεις τα αισχη επι 40 λεπτα της μοσχας με ΕΝΑ σφυριγμα??? Που χθες ευκολα θα μπορουσα να σου πω και 2-3 σφυριγματακια εδρας που δωθηκαν στη μπαμπεργκ που η επιλεκτικη σου μνημη και τα πρασινα γυαλια σου τα εχουν διαγραψει αλλα δε χασαμε απο αυτο
Το παιζετε αντικειμενικοι αλλα πραγματικα ειστε οι ανθρωποι στους οποιους απευθυνεται η "Πρασινη" . Ελα, πες αληθεια, εκει το διαβασες αυτο το καταπληκτικο σχολειο
tuareg
QUOTE (Weekendman @ Mar 11 2016, 15:44 ) *
Με όλο τον σεβασμό απέναντι στην νεόπλουτη ΑΕΚ, την ομάδα που αποκλείστηκε από την Ζιελόνα Γκόρα, και την σκιά του ΠΑΟΚ. Ο ευρωπαϊκός απολογισμός είναι πολύ δεδομένος, πιο διαχειρίσιμος βέβαια ,από την αδυναμία που παρουσίαζε ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας τα τελευταία χρόνια στην Ευρωλίγκα, η ο Ολυμπιακός τώρα, αλλά σε κάθε περίπτωση υπαρκτός, είτε τον πεις για γέλια, είτε χρησιμοποιήσεις έναν πιο πολιτικά ορθό χαρακτηρισμό...


Καλιστα θα μπορουσες να πεις ενα λαθος μου που χρησιμοποιησα αυτο το χαρακτηρισμο και να τελειωναμε εκει...

(οπως καταλαβες σε μεμφομαι για το υφος και οχι την ουσια του πραγματος)
Weekendman
QUOTE(tuareg @ Mar 11 2016, 15:52 ) *
Καλιστα θα μπορουσες να πεις ενα λαθος μου που χρησιμοποιησα αυτο το χαρακτηρισμο και να τελειωναμε εκει...

(οπως καταλαβες σε μεμφομαι για το υφος και οχι την ουσια του πραγματος)


Για αυτό έκανα το σχετικό σχόλιο για πολιτική ορθότητα, αν και σέβομαι την προσπάθεια του Άρη, και είναι η ομάδα, που εκτιμώ περισσότερο από την Θεσσαλονική...



Τέλος πάντων όσο αφορά τον Σφαιρόπουλο και τον Ολυμπιακό. Ας ευχηθούμε τουλάχιστον, να ισχύσει στον μπασκετικό Ολυμπιακό, το ίδιο που συμβαίνει με μερικές κοινωνικές εξεγέρσεις. Δηλαδή ότι ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος είναι αυτός που δεν του έχει μείνει ελπίδα...

bodiroga10
QUOTE (sircharles @ Mar 11 2016, 15:49 ) *
Καλα , τα χουμε ολα εχουμε και τους παναθηναικους να εχουν ξεσαλωσει τελειως, μα ΤΕΛΕΙΩΣ
Συγκρινεις τα αισχη επι 40 λεπτα της μοσχας με ΕΝΑ σφυριγμα??? Που χθες ευκολα θα μπορουσα να σου πω και 2-3 σφυριγματακια εδρας που δωθηκαν στη μπαμπεργκ που η επιλεκτικη σου μνημη και τα πρασινα γυαλια σου τα εχουν διαγραψει αλλα δε χασαμε απο αυτο
Το παιζετε αντικειμενικοι αλλα πραγματικα ειστε οι ανθρωποι στους οποιους απευθυνεται η "Πρασινη" . Ελα, πες αληθεια, εκει το διαβασες αυτο το καταπληκτικο σχολειο

μαλλον αλλος πρεπει να βγαλει τα κοκκινα γυαλια.

η χτεσινη διαιτησια ειναι μια απ τις καλυτερες που ειχες τα τελευταια 2 χρονια δεν μιλαμε για ενα σφυριγμα αλλα για ρεσιταλ σφυριγματων υπερ του ολυμπιακου.τα φαουλ σε καποιο σημειο ηταν 18-8 και τελειωσαν 23-15 δεν μπαινω καν στην αναφορα για βολες γιατι πολλες φορες οι βολες δεν ειναι αντιπροσωπευτικες της διαιτησιας(παντως οι 5 βολες της μπαμπεργκ ειναι αρνητικο ρεκορ για ολες τις ομαδες στο τοπ16 και σε μια ομαδα που γενικα κερδιζει με το παιχνιδι της βολες προηγουμενο ελαχιστο που ειχε στην διοργανωση ηταν οι 9)

απλα ο φανατισμος δεν μπορει να σε αφησει να δεις καθαρα οπως με την τσκκα σου εκλεψαν το παιχνιδι ετσι και χτες στην μπαμπεργκ προσπαθησαν να κανουν το ιδιο
sircharles
QUOTE (bodiroga10 @ Mar 11 2016, 15:59 ) *
μαλλον αλλος πρεπει να βγαλει τα κοκκινα γυαλια.

η χτεσινη διαιτησια ειναι μια απ τις καλυτερες που ειχες τα τελευταια 2 χρονια δεν μιλαμε για ενα σφυριγμα αλλα για ρεσιταλ σφυριγματων υπερ του ολυμπιακου.τα φαουλ σε καποιο σημειο ηταν 18-8 και τελειωσαν 23-15 δεν μπαινω καν στην αναφορα για βολες γιατι πολλες φορες οι βολες δεν ειναι αντιπροσωπευτικες της διαιτησιας(παντως οι 5 βολες της μπαμπεργκ ειναι αρνητικο ρεκορ για ολες τις ομαδες στο τοπ16 και σε μια ομαδα που γενικα κερδιζει με το παιχνιδι της βολες προηγουμενο ελαχιστο που ειχε στην διοργανωση ηταν οι 9)

απλα ο φανατισμος δεν μπορει να σε αφησει να δεις καθαρα οπως με την τσκκα σου εκλεψαν το παιχνιδι ετσι και χτες στην μπαμπεργκ προσπαθησαν να κανουν το ιδιο

Καταπληκτικο το σχολειο σου οτι η μπαμπεργκ κερδιζει με το παιχνιδι της βολες.....
Ειδες εσυ παικτη της μπαμπεργκνα ποσταρει οπως ο πριντεζης και ο χακετ με συνεχη επαφη των αμυντικων? Ο μελι ουτε τον παπανικολαου δε ποσταρε , εκανε fade away σουτακια
Ειδες παικτη της μπαμπεργκ να επιτιθεται στο καλαθη οπως ο Σπανουλης? (Την ταπα ψηλα του ραντοσεβιτς την ειδες, την επαφη με το σωμα που πεταξε το βασιλη κατω την φιλτραρανε τα πρασινα γυαλια)
Ειδες παικτη της μπαμπεργκ να παιζει πικ εν ρολλ και να επιτιθεται στο καλαθη? Ολο πικ εν ποπ παιζανε.
Τις αδελφικες αγκαλιες του ζηση για να μη βγει απο τα σκριν ο βασιλης τις ειδες? Οι διαιτητες παντως οχι
Αντε συνεχισε την διαμορφωση κλιματος, στην γραμμη γιαννακοπουλου,Παπαδοπουλου, συμεωνιδη...
bodiroga10
QUOTE (sircharles @ Mar 11 2016, 16:16 ) *
Καταπληκτικο το σχολειο σου οτι η μπαμπεργκ κερδιζει με το παιχνιδι της βολες.....
Ειδες εσυ παικτη της μπαμπεργκνα ποσταρει οπως ο πριντεζης και ο χακετ με συνεχη επαφη των αμυντικων? Ο μελι ουτε τον παπανικολαου δε ποσταρε , εκανε fade away σουτακια
Ειδες παικτη της μπαμπεργκ να επιτιθεται στο καλαθη οπως ο Σπανουλης? (Την ταπα ψηλα του ραντοσεβιτς την ειδες, την επαφη με το σωμα που πεταξε το βασιλη κατω την φιλτραρανε τα πρασινα γυαλια)
Ειδες παικτη της μπαμπεργκ να παιζει πικ εν ρολλ και να επιτιθεται στο καλαθη? Ολο πικ εν ποπ παιζανε.
Τις αδελφικες αγκαλιες του ζηση για να μη βγει απο τα σκριν ο βασιλης τις ειδες? Οι διαιτητες παντως οχι
Αντε συνεχισε την διαμορφωση κλιματος, στην γραμμη γιαννακοπουλου,Παπαδοπουλου, συμεωνιδη...

https://www.youtube.com/watch?v=lqr12H28dNc

δες στο 1.05.14 γιατι δεν ποσταρε ο μελλι δεν ψαχνω καν περαιτερω για να εξηγησω τα προφανη,κοιτα στο 1.16.00 μια προσπαθεια να παρει θεση παικτης της μπαμπεργκ
οσο για τις αδελφικες αγκαλιες του ζηση εγω ειδα και πολλες και απ τον σπανουλη...

τωρα για ποια διαμορφωση κλιματος μιλας,ειπα εγω πουθενα οτι γενικως ευννοειται ο ολυμπιακος; εγω μιλησα συγκεκριμενα για τον αγωνα, ο ολυμπιακος μεσω ενος γνωστου φερεφωνου μιλησε για τους ορισμους διαιτητων στην ευρωλιγκα και οτι αδικηθηκε και με την μπαρτσελονα
whaler
Σχόλιο ρε φιλαράκι..σχόλιο ohmy.gif
j-kidd13
Συν ενα φαουλ στον sir charles για το περιεχομενο των ποστ του και για επιθεση χωρις λογο σε αλλο μελος.
Βodiroga ο λογος που δεν παιρνεις φαουλ κ εσυ,ειναι γιατι δεν ειδαμε εγκαίρως το αρχικο ποστ του sir charles.Ειστε καιρο εδω,ξερετε οτι δεν πρεπει να απαντάτε σε τετοια ποστ.
shtarkws
Το τοπικ ειναι Γιαννης Σφαιροπουλος, να μεινουμε ον τοπικ. Τελευταια φορα που αναφερεται αυτο
j.browning
QUOTE (Weekendman @ Mar 11 2016, 15:05 ) *
Το μόνο δίλλημα που πρέπει να υπάρχει εδώ, δεν είναι ποιος όμιλος είναι ισχυρότερος, αλλά το παραίτηση η απόλυση…

ρε παιδια χαλαρωστε λιγο με των σφαιροπουλο.
εγω που ειμαι παναθηναικος και ειμαι ψυχραιμος σε αυτο το θεμα ειδα ξεκαθαρα οτι ο κοουτς δεν φταιει και τοσο οσο των κατηγορειται.
οσο για την φαση που εκρινε το ματς αυτος που φταιει ειναι ο σπανουλης,ο κοουτς εχει μια φιλοσοφια (πεδουλακικη)επιλεγει στην τελευταια αμυνα να μην κανει φαουλ γιατι εμπιστευεται την αμυνα του και ο σπανουλης πεταει χαρταετο οταν του κανουν το σκριν, αντι να κυνηγησει των παιχτη του βλεπει αυτων που κανει το μπασιμο αν το κανει ωραια.με αποτελεσμα ο παιχτης του να βγαινει ξεμαρκαριστος στο τριποντο.
για την γενικη εικονα της ομαδας τωρα,θεωρειται οτι αν ο κοουτς ειχε το ροστερ του οπως το σχεδιασε το καλοκαιρι θα ηταν τοσο κακος επιθετικα?λοτζεσκι γιανγκ αλλα και ο ΄'κανονικος' σπανουλης (βαλε και των σλουκα που θεωρω το μεγαλυτερο λαθος του οσφπ) θα ανεβαζαν πολυ την επιθετικη δραστηριοτητα της ομαδας.
ειπε καποιος νομιζω ο σπυστα οτι παιζει μονο 3 συστηματα στην επιθεση,μαζι σου 3 παιζει αλλα αν δεν εχεις τα εργαλεια για να παιξεις περισσοτερα τι κανεις?
το ιδιο επαθε και ο πεδουλακης σε εμας,στηρηξε την επιθετικη λειτουργια της ομαδας στον πλειμεικερ της ρακετας οπως των ελεγε σχορτσιανιτη,και στα γκαρντ στον σακατη ουκιτς και των κρεμασαν και οι δυο,δεν ειναι τυχαιο που οποτε εκανε καλο ματς ο ουκιτς(συνηθως απεναντι στον οσφπ)η ομαδα πεταγε, (αν αντι για αυτους τους δυο ειχε καλαθη ραντουλιτσα πως θα επαιζε ο παο τοτε?)εν κατακλειδη ειναι κριμα να των φατε ετσι ευκολα.αφηστε των να δουλεψει,ετσι διωξατε και των μπαρτζωκα αλλα πηγε στην κουμπαν και με τα σκ@.. εφτιαξε τηγανητες
yorgos
QUOTE(j.browning @ Mar 11 2016, 20:14 ) *
ρε παιδια χαλαρωστε λιγο με των σφαιροπουλο.
εγω που ειμαι παναθηναικος και ειμαι ψυχραιμος σε αυτο το θεμα ειδα ξεκαθαρα οτι ο κοουτς δεν φταιει και τοσο οσο των κατηγορειται.
οσο για την φαση που εκρινε το ματς αυτος που φταιει ειναι ο σπανουλης,ο κοουτς εχει μια φιλοσοφια (πεδουλακικη)επιλεγει στην τελευταια αμυνα να μην κανει φαουλ γιατι εμπιστευεται την αμυνα του και ο σπανουλης πεταει χαρταετο οταν του κανουν το σκριν, αντι να κυνηγησει των παιχτη του βλεπει αυτων που κανει το μπασιμο αν το κανει ωραια.με αποτελεσμα ο παιχτης του να βγαινει ξεμαρκαριστος στο τριποντο.
για την γενικη εικονα της ομαδας τωρα,θεωρειται οτι αν ο κοουτς ειχε το ροστερ του οπως το σχεδιασε το καλοκαιρι θα ηταν τοσο κακος επιθετικα?λοτζεσκι γιανγκ αλλα και ο ΄'κανονικος' σπανουλης (βαλε και των σλουκα που θεωρω το μεγαλυτερο λαθος του οσφπ) θα ανεβαζαν πολυ την επιθετικη δραστηριοτητα της ομαδας.
ειπε καποιος νομιζω ο σπυστα οτι παιζει μονο 3 συστηματα στην επιθεση,μαζι σου 3 παιζει αλλα αν δεν εχεις τα εργαλεια για να παιξεις περισσοτερα τι κανεις?
το ιδιο επαθε και ο πεδουλακης σε εμας,στηρηξε την επιθετικη λειτουργια της ομαδας στον πλειμεικερ της ρακετας οπως των ελεγε σχορτσιανιτη,και στα γκαρντ στον σακατη ουκιτς και των κρεμασαν και οι δυο,δεν ειναι τυχαιο που οποτε εκανε καλο ματς ο ουκιτς(συνηθως απεναντι στον οσφπ)η ομαδα πεταγε, (αν αντι για αυτους τους δυο ειχε καλαθη ραντουλιτσα πως θα επαιζε ο παο τοτε?)εν κατακλειδη ειναι κριμα να των φατε ετσι ευκολα.αφηστε των να δουλεψει,ετσι διωξατε και των μπαρτζωκα αλλα πηγε στην κουμπαν και με τα σκ@.. εφτιαξε τηγανητες

+1
RipCity
Παιδιά πόσες φορές θα τα πούμε? Δε φταίει ο Σπανούλης στην τελευταία άμυνα. Ο Σπανούλης αυτή την άμυνα έπαιζε 39 λεπτά κι αυτή του επιτρέπει το κορμί του να παίξει.

Ο προπονητής γιατί δεν τον έβγαλε για την άμυνα? Γιατί τον άφησε μέσα και βγήκε ο παίκτης του για 20η φορά στο παιχνίδι ελεύθερος? Ο προπονητής λοιπόν κοιμήθηκε.-
erwi grey
Kαθε ματς που περναει δειχνει χειροτερη η ομαδα. Δεν βλεπω μελλον και οι δηλωσεις περι δυσκολου ομιλου ακυρες.
Οι ηττες απο Ζαλγκιρις και Μπαμπεργκ κοστισαν και οχι απο τις δυνατες ομαδες του ομιλου. Εκτος αν θεωρει πως η ομαδα ειναι επιπεδου Μπαμπεργκ, φετος.
j.browning
QUOTE (RipCity @ Mar 12 2016, 14:58 ) *
Παιδιά πόσες φορές θα τα πούμε? Δε φταίει ο Σπανούλης στην τελευταία άμυνα. Ο Σπανούλης αυτή την άμυνα έπαιζε 39 λεπτά κι αυτή του επιτρέπει το κορμί του να παίξει.

Ο προπονητής γιατί δεν τον έβγαλε για την άμυνα? Γιατί τον άφησε μέσα και βγήκε ο παίκτης του για 20η φορά στο παιχνίδι ελεύθερος? Ο προπονητής λοιπόν κοιμήθηκε.-

Κοιμηθηκε η φοβαται μην πειραξει την ιερη αγελαδα; αν στεναχωρησει των σπαν θα φυγει νυχτα απο την ομαδα,
RipCity
Χθες παντως τις εκανε τις αλλαγες χαντμπολ κι επισης τον Σπαν τον εχει αφησει καποιες φορες πολυ ωρα παγκο, οποτε δε νομιζω πως τιθεται τετοιο θεμα. Οι δυο τους εχουν πολυ καλη σχεση απ οτι φαινεται απ τα λεγομενα τους κατα καιρους.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.