Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Zalgiris Kaunas
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
rahxephon13
Τετέλεσται δεν έχει δυνάμεις ο ολυμ...ο σπανουλης.
Stojako
Υπάρχει κάτι να πούμε;
shtarkws
Αυτό που έκανε ο Σπανουλης για να ισοφαρίσει το είδα πρώτη φορά το 1999 όταν έπαιζε Α2 στον γυμναστικό, σε ένα ματς όπου έκανε όργια και έβαλε το τελευταίο σουτ σε μια έδρα που έβραζε. Όταν έμαθα μετά ότι ήταν 17 χρονών τον ερωτεύτηκα, τον παρακολούθησα να ανθίζει στο Μαρούσι, τρελάθηκα από την χαρά μου όταν ήρθε στον Παναθηναικο αλλά δεν σταμάτησαν να τον παραδέχομαι και να τον καμαρώνω στον Ολυμπιακό.

Συγνώμη αν είναι το σχόλιο μου άτοπο και εκτός χρόνου, βλέποντας όμως πάλι τι έκανε σήμερα και τι πνεύμα νικητή βγάζει σε κάθε αγώνα, ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ
Coach Periklis
θα είμαι σύντομος και ευγενικός



MustGK
εγώ πιστεύω ότι ο ολυμπιακός θα κάνει τρεις σερί νίκες. Σήμερα ήταν πού κακός ο ολυμπιακός. και όπως είπα στην αρχή του άρθρου θα εξαρτηθεί από τους ξένους του ολυμπιακού. Δεν φταίνε αυτοί που είναι εκτός κλίματος.
jonaldidhs
Αυτον τον Ντειβις απο που τον τσιμπησε ο Σαρας?Και αυτος ο Ουντριχ πολυ πετυχημενη μεταγραφη..
rahxephon13
Το χειρότερο δεν είναι η ήττα άλλα η εικόνα που παρουσιάζεται και δυστυχώς καλύτερα να χάνατε στην κανονική διάρκεια πάρα να έχετε την εχτρα ταλαιπωρία που όπως φαίνεται δεν αντέχεται, αν δεν γυρίσει ο παπ δυνατός και να ξεκουραστεί λίγο ο πριντ και ο αρχηγός τότε τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ.
Air Kef
Τραγική εικόνα σήμερα που δεν την εξηγούν ούτε οι απουσίες Παπανικολάου και (ουσιαστικά) Μιλουτίνοφ και Στέρλιενξ. Μακλίν, Παπαπέτρου, Ρόμπερτς και Μπράουν έκαναν τραγική εμφάνιση.
Ο Σάρας φάνηκε τρομερά πιο έτοιμος απο Σφαιρό, από το 30 και μετά ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να έκανε ελεύθερο σουτ, σε αντίθεση με την Ζαλγκίρις που έβγαλε ελεύθερα τρίποντα και απομονώσεις στο λόου ποστ.

Μεθαύριο πιστεύω ο Ολυμπιακός θα το πάρει το ματς, ωστόσο στην Λιθουανία θα πρέπει να κάνει πολλά πράγματα διαφορετικά για να πάρει ματς.
North_gato
Εκτος του οτι πεταγαν αετο, επαιζαν αμυνα με τα ματια, δεν ειχαν δυναμεις απο το ημιχρονο και μετα, η διαιτησια σε αρκετες περιπτωσεις ηταν επιπεδου Ε ΕΣΚΑ, η κανω λαθος?
MustGK
QUOTE (shtarkws @ Apr 18 2018, 23:27 ) *
Αυτό που έκανε ο Σπανουλης για να ισοφαρίσει το είδα πρώτη φορά το 1999 όταν έπαιζε Α2 στον γυμναστικό, σε ένα ματς όπου έκανε όργια και έβαλε το τελευταίο σουτ σε μια έδρα που έβραζε. Όταν έμαθα μετά ότι ήταν 17 χρονών τον ερωτεύτηκα, τον παρακολούθησα να ανθίζει στο Μαρούσι, τρελάθηκα από την χαρά μου όταν ήρθε στον Παναθηναικο αλλά δεν σταμάτησαν να τον παραδέχομαι και να τον καμαρώνω στον Ολυμπιακό.

Συγνώμη αν είναι το σχόλιο μου άτοπο και εκτός χρόνου, βλέποντας όμως πάλι τι έκανε σήμερα και τι πνεύμα νικητή βγάζει σε κάθε αγώνα, ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ


δεν τον γουστάρω για κάποιους λόγους.. θα είμαι πάντα εμπαθής μαζί του.. αλλά μεγάλο σεβασμό γιατί έχει πνεύμα νικητή και παρόλο που έχει πάρει τα πάντα, ακόμα δίνει τα πάντα..
basketikos13
Eγω παλι πιστευω οτι ο ολυμπιακος θα κερδισει ενα ματς στην λιθουανια και θα επιστρεψει την σειρα στον πειραια.
Σε 5ο παιχνιδι στην εδρα του δυσκολα θα αποκλειστει.
Γενικως πιστευω οτι ειναι καλυτερη ομαδα απο την ζαλγκιρις -που εξακολουθει να μην μου γεμιζει το ματι για επιπεδο τοπ 8-
Σε περιπτωση που ειχε χασει αγωνα στην εδρα του απεναντι σε μπασκονια η χιμκι δυσκολα θα εκανε νικη στην βασκονια η στην μοσχα.
Αλλα στην εδρα της ζαλγκιρις σε δυο αγωνες μια νικη θα την κανει...
Igor
11 Απριλιου η Ζαλγκιρις ανανεωσε τον Davies μεχρι το 2020...
Crash95
δεν τελειωσε τιποτα και περσι χασαμε απο την εφες 1 εντος, το θεμα ειναι οτι δεν παιζουμε μπασκετ. οταν ο σπανουλης δεν κανει κατι, ειναι κουρασμενος ή στο παγκο δεν κανουμε τιποτα
john wick
Στα δικα μου ματια ο Σπανουλης προδοσε την αγαπη που του ειχαν ολοι στον Παναθηναικο..
Δεν παυει ομως να ειναι παιχταρας..
Respect λοιπον.,,

Για τον Ολυμπιακο δεν θελω να πω για να μην φανει οτι προκαλουμε τους φιλους ολυμπιακούς σε μια δυσκολη νυχτα..
Μην τον ξεγραφετε ομως ετσι απλα...
MustGK
QUOTE (North_gato @ Apr 18 2018, 23:30 ) *
Εκτος του οτι πεταγαν αετο, επαιζαν αμυνα με τα ματια, δεν ειχαν δυναμεις απο το ημιχρονο και μετα, η διαιθτησια σε αρκετες περιθπτωσεις ηταν επιπεδου Ε ΕΣΚΑ,μ η κανω λαθος?

39.gif
Joda
Μπραβο στον Σφαιροπουλο για το εξαιρετικο κοουτσαρισμα..
Kalispera
Κρίμα για το σημερινό.Ελπίζω να μπουν και άλλοι παίκτες στην εξίσωση γιατί μόνος του ο Μπιλ δεν μπορεί να σας σώσει.Έχω βέβαια και μια απορία:Ο lefpan που πριν λίγες μέρες ευθαρσώς δήλωνε οτι ο ολυμπιακός θα είναι σίγουρα στο φάιναλ φορ τι έχει να πει τώρα?Μήπως ήταν λίγο αστείο να υποτιμήσεις έτσι μια τόσο καλά δουλεμένη ομάδα όπως η Ζαλγκίρις?
Quincy
QUOTE(MustGK @ Apr 18 2018, 20:29 ) *
εγώ πιστεύω ότι ο ολυμπιακός θα κάνει τρεις σερί νίκες. Σήμερα ήταν πού κακός ο ολυμπιακός. και όπως είπα στην αρχή του άρθρου θα εξαρτηθεί από τους ξένους του ολυμπιακού. Δεν φταίνε αυτοί που είναι εκτός κλίματος.


Οι ξένοι συνδυαστικά είχαν 21 πόντους, και πλην των δυο σεντερ κανείς δεν έπαιξε παραπάνω από 15 λεπτά. Άλλοι ανέτοιμοι, άλλοι τραυματίες, άλλοι δεν υπολογίζονται, το σημαντικό δεν είναι το γιατί στην παρούσα φάση. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να βρει από αλλού πόντους ο Ολυμπιακός. Κράτησε την Zalgiris στους 70π και ο Σπανούλης έβαλε 20+ αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετό.
RipCity
Έχετε καταλάβει ότι επί 10 σερί λεπτά έριχνε μαρκαρισμένα τρίποντα ο Σπανούλης? Ο άλλος στον πάγκο διακοσμητικός είναι? Ένα από τα συστήματα που βγάζει και στον ύπνο του δεν μπορούσε να δείξει? Έναν παίκτη του είπανε να φέρει το Φλεβάρη κι αυτός σάπιος μας βγήκε κι ήρθε να προστεθεί στους υπάρχοντες σάπιους που μας έφερε το καλοκαίρι.

Ο Σάρας τον έκανε ότι ήθελε σε άμυνα κι επίθεση και σιγά τις ταλεντάρες που χει στα χέρια του. Απλά τους έχει ρομποτάκια. Συνήθως με το πάθος μας καταφέρναμε να υπερβούμε την έλλειψη ταλέντου τα προηγούμενα χρόνια, αλλά νομίζω φέτος σε αυτή τη Zalgiris βρήκαμε το ταίρι μας. Μας νίκησαν κατά κράτος και για δεύτερο σερί παιχνίδι τους παίξαμε καλά μόνο στην πρώτη περίοδο που μπήκαν μουδιασμένα.
rankin
πολύ εύστοχη και απο μακριά σήμερα η Ζαλγκίρις
Κέρδισε παλι τη μάχη των ριμπάουντ
κέρδισε πάλι σε ολες τις περιόδους πλην της πρώτης
ειχε πολύ καλύτερο assist/turnover
Γενικά, σαν να μην πέρασε μια μέρα απο την προηγούμενη ηττα μας πριν απο 10 μερες στο ΣΕΦ

Επίσης, πες - πες - πες, κάτι έμεινε σήμερα ε;
Ξέρετε τι εννοώ. Δεν θα επεκταθώ, αλλά νομίζω πως κάποιοι θα χαίρονται σήμερα που η προπαγάνδα τους έπιασε τόπο

Τελος πάντων, με αυτη την εικόνα ο Ολυμπιακός δεν είχε δικαίωμα να θέλει να κερδίσει
Η Ζαλγκίρις πήρε πολλά απο πολλούς, ο Ολυμπιακούς πήρε πράγματα μονο απο τον Βασίλη, όσο αυτός άντεχε.
Η δε ανυπαρξία των υπολοίπων, ειχε ως αποτέλεσμα να δουμε και εναν κακό Σπανούλη στο τέλος, γιατι πλέον και αυτός ειχε παραδώσει

Τακτικά ο Σφαιρόπουλος υπέστη συντριβή, αλλά την πραγματική συντριβή την γνώρισε οταν έβλεπε την ομάδα να ειναι γυμνή αλλά επέλεξε να πορευθεί χωρίς να αλλάξει τίποτα, είτε σε πρόσωπα, είτε σε τακτική.
Νομίζω πως πλέον ειναι αργά για να αλλάξει κάτι και να δουμε κάτι διαφορετικό απο αυτο που βλέπουμε εδώ και κάτι μηνες.
Ότι ηταν να γίνει έγινε. Κρίμα για την χαμένη φετινή ευκαιρία, αλλά και οι άλλοι κάνουν μια σπουδαία προσπάθεια και έχουν φτιάξει κάτι πραγματικά εξαιρετικό, χωρίς Σπανούλη και Πρίντεζη και με σαφώς μικρότερο μπατζετ.
Κρίμα για τον Ολυμπιακό, συγχαρητήρια στην Ζαλγκίρις
rahxephon13
Για το ματς τις πέμπτης πιστεύω θα εξαρτηθεί από την ενεργεία που θα βγάλουν οι παίχτες αν ο ολυμπιακος μπει δυνατά και κυρίως κάνεις άλλος εκτός των σπανουλη πριντεζη πιστεύω ότι έχει καλές πιθανότητες να το πάρει αν όμως ο σαρας δει ευκαιρία να σας τελειώσει νομίζω θα την κυνηγήσει, κλειδί για το ματς η ενεργεία που θα βγάλετε αν συνεχίσετε στον ίδιο ρυθμό η σειρά μπορεί να τελειώσει πρόωρα.
kotzito
Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ακόμα πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει ένα διπλό. Αρκεί βέβαια να μην χάσει μεθαύριο.

Ωστόσο για να γίνει αυτό πρέπει να παίξει και κανείς άλλος. Δεν θα βάζει 20αρες σε κάθε ματς ο Σπανούλης. Δυστυχώς η απουσία του Παπ είναι κάτι παραπάνω από εμφανέστατη. Ειδικά στην άμυνα από το 30 και μετά που η Ζαλγκίρις με 1-2 σκριν έβγαζε ελεύθερα σουτ, θα είχε την ενέργεια να κλείσει διαδρόμους.

Πιο πολύ με στεναχώρησε και με χάλασε ότι δεν είδα την ομάδα να βγάζει πάθος σήμερα. Ήταν το παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού, και οι περισσότεροι ήταν άνιωθοι. Ο μόνος που θυμάμαι να πανηγυρίζει έντονα καλάθι και να κάνει νόημα στους άλλους να ξεσηκωθούν, ήταν ο Σπανούλης. Κι αυτό σε καλάθι συμπαίκτη του, ούτε καν δικό του. Λέει πολλά αυτό...

Ο Σάρας έκανε τρομερό rotation σήμερα. Ακόμα και οι παίκτες του που βάρεσαν 30-35 λεπτά, όταν έπρεπε είχαν πολλές δυνάμεις. Μέχρι κι ο Γιανκούνας που είναι 34 χρονών και δεν τον λες και αθλητικό, στο τέλος πάλευε σχεδόν κάθε φάση.
fastbreak70
QUOTE(Kalispera @ Apr 18 2018, 23:33 ) *
Κρίμα για το σημερινό.Ελπίζω να μπουν και άλλοι παίκτες στην εξίσωση γιατί μόνος του ο Μπιλ δεν μπορεί να σας σώσει.

στον επομενο αγωνα θα το παρει μονος του ο μπομπι μπραουν. . .

μπροστα σε αυτον ο μαντζαρης ειναι λεμπρον....

υ.γ.
απο τον πρωτο αγωνα που τον ειδα ειπα οτι αυτος θα ειναι ο ταφος του σφαιρο...

και να παει ο σφαιρο στον γιασκεβιτσιους να του κανει φροντιστηριο στις αμυντικες περιστροφες της ζαλκιρις....
Stojako
Δεν πρέπει να τη γλυτώσει και φέτος ο Σφαιρόπουλος.
Crash95
παλι καλα που ειμαστε τα χαιδεμενα και εχουμε κλεισμενο το φαιναλ 4 καθε χρονο. ξεφτιλες. μας τα πρηξατε ενα χρονο και τωρα θα βγαινουν και θα μιλανε ''μπασκετικα'' για τον οσφπ. τωρα δεν θα μετρανε φαση φαση να δουν τι εγινε.

Ο ολυμπιακος των αγγελοπουλων δεν του χαριστηκε ποτε τιποτα. οτι πηρε το πηρε με ιδρωτα και κοντρα στα προγνωστικα.
MustGK
QUOTE (Quincy @ Apr 18 2018, 23:34 ) *
Οι ξένοι συνδυαστικά είχαν 21 πόντους, και πλην των δυο σεντερ κανείς δεν έπαιξε παραπάνω από 15 λεπτά. Άλλοι ανέτοιμοι, άλλοι τραυματίες, άλλοι δεν υπολογίζονται, το σημαντικό δεν είναι το γιατί στην παρούσα φάση. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να βρει από αλλού πόντους ο Ολυμπιακός. Κράτησε την Zalgiris στους 70π και ο Σπανούλης έβαλε 20+ αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετό.


Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί ο σφαιρόπουλος έβγαλε εκτός κλίματος ομάδος τους ξένους;; τους ίδιους ξένους που στην αρχή της χρονιάς (όταν έλειπε ο σπανούλης) είχαν μία χαρά εμφανίσεις.. και ξαφνικά τους έκοψε την ψυχολογία... χωρίς λόγο.. χωρίς αιτία.. Αυτο είναι το μεγάλο μειονεκτημα του σφαιρόπουλου και του ολυμπιακού με τους ξένους... το έχω ξαναπεί στους συμφορίτες ολυμπιακούς, ότι ο ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια τους ξένους τους αλλάζει σαν πουκάμισα. και χωρίς να παίζουν οι έλληνες του πάντα καλύτερα.
Quincy
QUOTE(Crash95 @ Apr 18 2018, 20:39 ) *
παλι καλα που ειμαστε τα χαιδεμενα και εχουμε κλεισμενο το φαιναλ 4 καθε χρονο. ξεφτιλες. μας τα πρηξατε ενα χρονο και τωρα θα βγαινουν και θα μιλανε ''μπασκετικα'' για τον οσφπ. τωρα δεν θα μετρανε φαση φαση να δουν τι εγινε.

Ο ολυμπιακος των αγγελοπουλων δεν του χαριστηκε ποτε τιποτα. οτι πηρε το πηρε με ιδρωτα και κοντρα στα προγνωστικα.


Σε ποιους αναφέρεσαι;
shtarkws
Για άλλη μια χρονιά ο Ολυμπιακός φτάνει στο τέλος της σεζόν ασθμαίνοντας, το περσινό πάθημα δεν έγινε μάθημα και φοβάμαι ότι θα το πληρώσει με την Ζαλγκιρις. Έχει απώλειες τραυματισμών όμως δεν μπορούν να είναι δικαιολογία γιατί οφείλονται σε κακή διαχείριση των παικτών μέσα στην σεζόν. Κάποιοι παίκτες υπερχρησιμοποιηθηκαν με αποτέλεσμα να είναι σκασμένοι και κάποιοι υποχρησιμοποιηθηκαν με αποτέλεσμα να μην έχουν ψυχολογία.

Φαίνεται ρε παιδί μου ότι ο Ολυμπιακός όταν πρέπει να σκυλιάσει και να ματώσει για την νίκη δεν έχει δυνάμεις. Δεν ξέρω πως μπορεί να αλλάξει αυτό. Θα πάρει το επόμενο ματς Οκ αλλά σε μια σειρά 5 αγώνων σε 10 μέρες δεν ξέρω πως μπορεί να αντεπεξέλθει
MustGK
QUOTE (Crash95 @ Apr 18 2018, 23:39 ) *
παλι καλα που ειμαστε τα χαιδεμενα και εχουμε κλεισμενο το φαιναλ 4 καθε χρονο. ξεφτιλες. μας τα πρηξατε ενα χρονο και τωρα θα βγαινουν και θα μιλανε ''μπασκετικα'' για τον οσφπ. τωρα δεν θα μετρανε φαση φαση να δουν τι εγινε.

Ο ολυμπιακος των αγγελοπουλων δεν του χαριστηκε ποτε τιποτα. οτι πηρε το πηρε με ιδρωτα και κοντρα στα προγνωστικα.


Δηλαδ΄σήμερα τι να γινόταν;;; Αν δεις ποιοι παίκτες υπήρχαν στο παρκέ ήταν μόνο ο σπανούλης, Πρίντεζης άντε και λίγο ο παπαπέτρου. Οι υπόλοιποι δεν έκαναν τίποτα ούτε επιθετικά ούτε αμυντικά. Και με βάση τα λεγόμενα σου ο ολυμπιακός δεν θα είναι στο φ4;; γιατί εγώ πιστεύω ότι θα το κάνει το σερί με τρεις νίκες.
Coach Periklis
QUOTE (jonaldidhs @ Apr 18 2018, 23:29 ) *
Αυτον τον Ντειβις απο που τον τσιμπησε ο Σαρας?Και αυτος ο Ουντριχ πολυ πετυχημενη μεταγραφη..


εκεί που ψαρεύει λαβράκια ο κύριος που κάθεται στον πάγκο του ΟΣΦΠ ;; rolleyes.gif

QUOTE (North_gato @ Apr 18 2018, 23:30 ) *
Εκτος του οτι πεταγαν αετο, επαιζαν αμυνα με τα ματια, δεν ειχαν δυναμεις απο το ημιχρονο και μετα, η διαιτησια σε αρκετες περιπτωσεις ηταν επιπεδου Ε ΕΣΚΑ, η κανω λαθος?


λάθος κάνεις, απλά τον σεβάστηκαν τον Σαρας όπως ζήτησε . Γαυρολίγκα

QUOTE (RipCity @ Apr 18 2018, 23:34 ) *
Έχετε καταλάβει ότι επί 10 σερί λεπτά έριχνε μαρκαρισμένα τρίποντα ο Σπανούλης? Ο άλλος στον πάγκο διακοσμητικός είναι? Ένα από τα συστήματα που βγάζει και στον ύπνο του δεν μπορούσε να δείξει? Έναν παίκτη του είπανε να φέρει το Φλεβάρη κι αυτός σάπιος μας βγήκε κι ήρθε να προστεθεί στους υπάρχοντες σάπιους που μας έφερε το καλοκαίρι.


δάκρυσα λιγάκι ρε smiley.gif smiley.gif smiley.gif

25 π. με 9 ασσιστ ο Σπανούλης και οι Ελληνες όλοι μαζί ίσα που τον πέρασαν και οι ξένοι 21 π. συνολικά ρε ανύπαρκτοι
qspock
QUOTE(MustGK @ Apr 18 2018, 23:40 ) *
Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί ο σφαιρόπουλος έβγαλε εκτός κλίματος ομάδος τους ξένους;; τους ίδιους ξένους που στην αρχή της χρονιάς (όταν έλειπε ο σπανούλης) είχαν μία χαρά εμφανίσεις.. και ξαφνικά τους έκοψε την ψυχολογία... χωρίς λόγο.. χωρίς αιτία.. Αυτο είναι το μεγάλο μειονεκτημα του σφαιρόπουλου και του ολυμπιακού με τους ξένους... το έχω ξαναπεί στους συμφορίτες ολυμπιακούς, ότι ο ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια τους ξένους τους αλλάζει σαν πουκάμισα. και χωρίς να παίζουν οι έλληνες του πάντα καλύτερα.


Ειναι γεγονος, το φωναζω απο τοτε που επεστρεψε ο Σπανουλης οτι επρεπε να προσαρμοσει το παιχνιδι στην ομαδα κι οχι να καταργησει την μεχρι τοτε ομαδα για χαρη του Σπανουλη. Εγινε το δευτερο. Βγηκε μεχρι ενα σημειο, γιατι ο Σπανουλης παρουσιαστηκε διαστημικος σε πολλα παιχνιδια.

Ομως: Σημερα, ο Σαρας εκανε πραγματικα εξαιρετικη δουλεια. Εκτος της επιθεσης οπου εχει εμφφανως εμφυσησει το πνευμα νικητη σε ολους τους παιχτες του, η μαγκα ηταν στην αμυνα:
Τι εκανε? Στον Σπανουλη over play με ψηλοτερο παιχτη, κοψιμο του πικ ν ρολ ΜΑΧΑΙΡΙ, στα ποσταρισματα Πριντεζη και Μιλουτινοφ 3 παιχτες πανω γιατι η μπαλα δεν πηγαινει απο αυτους σε επικυνδυνο παιχτη. Απο Παπαπετρου δε χανεις, Παπανικολαου και Στρελνιεξ ηταν εκτος, χτυπησε κι ο Μιλουτινοφ που ξεκινησε πολυ καλα. Ο Πριντεζης εχασε μαχες που δε θα εχανε αν δεν ηταν ανετοιμος, και ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ, η ομαδα πλησιασε πολυ στη νικη. Απεναντι σε μια Ζαλγκιρις που δεν εχανε σουτ.

Ομως, ο Ολυμπιακος δεν εβαλε βολες σε αντιθεση με τη Ζαλγκιρις, και στο τελος της κανονικου αγωνα οπως και της παρατασης, ειχαμε στατικη επιθεση γιατι ολοι περιμεναν τα παντα απο τον Σπανουλη.

Αν γυρισουν-επανελθουν καποιοι παιχτες και το παρουν εγωιστικα, μπορει να εχουν ελπιδες. Γιατι η Ζαλγκιρις παλευει με νυχια και δοντια και θα ειναι εξαιρετικα δυσκολο.

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ! Να μη σκεφτονται δηλαδη τα εκτος που ακολουθουν. Αν κερδιθει το μεθαυριανο, ο Ολυμπιακος μπορει να παρει ενα παιχνιδι στο Καουνας. Αρκει να φορανε ωτοασπιδες οι παιχτες του εκει... icon_drunk.gif

Αλλα το βασικοτερο ειναι να μη παιζουν οι υπολοιποι πλην Σπανουλη σαν ευνουχισμενοι... Γιατι ειχαν τις ευκαιριες τους σημερα να βγουν μπροστα. Αλλα θελει νευρο, εκρηκτικοτητα κι ενεργεια (στην αμυνα ειδικα). Που ο Ολυμπιακος δεν ειχε. Ο,τι δηλαδη ειχε εχθες ο Παναθηναικος. Ειναι βεβαια και θεμα χαρακτρηριστικων των παιχτων που διαθετει.
Joda
QUOTE (Stojako @ Apr 18 2018, 22:39 ) *
Δεν πρέπει να τη γλυτώσει και φέτος ο Σφαιρόπουλος.


Θες να διωξεις τον μαστερ της αμυντικης τακτικης? 69.gif
Kalispera
QUOTE (qspock @ Apr 18 2018, 23:49 ) *
Απεναντι σε μια Ζαλγκιρις που δεν εχανε σουτ.

Ποια ζαλγκίρις δεν έχανε σουτ ρε άνθρωπε?Μέχρι το 38' είχατε καλύτερο ποσοστό και σε δίποντα και σε τρίποντα.
North_gato
Μεδεδομενο τον τραυματισμο μιιας πενταδας και την πιθανοτατη τυπικη παρουσια πολλων μεθαυριο, η εικονα που εβγαλε σημερα η ομαδα, φθινουσα αποδοση τον τελευταιο καιρο, με κανει να πιστευω οτι παμε για σκουπισμα. Και με οτι αυτο συνεπαγεται..
nikmamba
προχτες ο σφαιρο με υφος ειπε οτι ο σαρας χρησιμοποιει παλια κολπα μιλωντας για διαιτησια...

τομιτς πριν λιγο μιλησε μονο για διαιτησια κ περιμενουμε κ σφαιρο...
Coach Periklis
QUOTE (nikmamba @ Apr 18 2018, 23:54 ) *
προχτες ο σφαιρο με υφος ειπε οτι ο σαρας χρησιμοποιει παλια κολπα μιλωντας για διαιτησια...

τομιτς πριν λιγο μιλησε μονο για διαιτησια κ περιμενουμε κ σφαιρο...


και ο Σαρας καλά τα λέει αυτή τη στιγμή πάντως

πάντως αν το δω ψύχραιμα, είναι πολύ καλός ήδη στο media handl;ing & mind gaming εκτός από αναερχόμενος σπουδαίος κοουτς 41.gif
Crash95
QUOTE(Quincy @ Apr 18 2018, 23:41 ) *
Σε ποιους αναφέρεσαι;


σε ''δημοσιογραφους'' , σε οπαδους αλλων ομαδων .σε σελιδες ''μπασκετικες'' και σε μερικους εδω στο φορουμ (σε λιγους βεβαια γενικα υπαρχει επιπεδο). γενικα σε ολους οσους προσπαθουν να μας πεισουν οτι αυτος ο ολυμπιακος ειναι καποιο κατεστημενο ας πουμε. ο ολυμπιακος των αγγελοπουλων που εχει βιαστει διαιτητικα. και μεσα και εξω απτην ελλαδα.
jonaldidhs
Η σημερινη διαιτησια στο παιχνδι Οσφπ-Ζαλγκιρις ηταν μια τυπικη διαιτησια Παναθηναικου προ 12ης Απριλιου..Και η χτεσινη διαιτησια του Παναθηναικου ηταν μια τυπικη διαιτησια Οσφπ προ 12ης Απριλοιου..
shtarkws
Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός εχασε το τελευταίο παιχνίδι της Euroleague από την Ζαλγκιρις σχεδόν με τον ίδιο τρόπο, σήμερα περίμενα να δω κάτι διαφορετικό. Περίμενα να δω έναν Ολυμπιακό υποψιασμένο και αποφασισμένο. Αντί αυτού έχασε 3 από τις 4 περιόδους και την παράταση.

Ο κόουτς πρέπει να σκαρφιστεί καινούργια πράγματα και να δούμε σημεία ζωής από Ρόμπερτς, Χολις Μπράουν
Crash95
δε διαμαρτυρομαι για διαιτησια για οσους πηραν το σχολιο μου ετσι. διαμαρτυρομαι σε αυτους που τοσο καιρο μιλανε για διαιτησιες μονο και οχι για μπασκετ
pan24
Ο Ολυμπιακος μπορει να πληρωσει τα 37' του Σπανουλη και τα 38' του Παπαπετρου μεθαυριο
Για τον μεν πρωτο λογω ηλικιας και επειδη ολα στηριζονται πανω του,για τον δευτερο επειδη δεν θα υπαρχει αντικαταστατης
Η Ζαλγκιρις εκανε καλυτερο ροτεισον

Ακομα δεν εχει τελειωσει τιποτα αλλα αν χασει και το δευτερο θα τελειωσουν ολα
Η διαχειριση της ηττας στο πρωτο ειναι το κλειδι.Αν σπασει η εδρα στο δευτερο εχεις χρονο να ανασυνταχθεις,στο πρωτο πριν συνελθεις ξαναπαιζεις

Αν ο Μιλουτινοφ ειναι εκτος θα ειναι ακομα πιο δυσκολο

Απογοητευτικο για τον Σφαιροπουλο να χανει με τον ιδιο τροπο με 10 μερες πριν
Βεβαια ισως ειναι οπως οι τελευταιες επιθεσεις του Σπανουλη
Ξερεις τι θα κανουν και πως θα το κανουν αλλα δεν μπορεις να το σταματησεις
Φαινεται οτι το παιχνιδι της τελευταιας αγωνιστικης ο Σαρας το χρησιμοποιησε σαν προβα τζενεραλε για το σημερινο

Η Ζαλγκιρις βαζει δυσκολα γιατι ειναι μια ομαδα που παιζει στις αρχες του Ολυμπιακου
Σκληρη ομαδα που δεν παραταει τα παιχνιδια και παλευει τα παντα εστω κι αν υπολειπεται σε ταλεντο
Τα βαζεις αυτα μαζι με ενα εξαιρετικο πλανο και κοουτσαρισμα και εχεις το θαυμα της φετινης Ζαλγκιρις που ειναι ακρως πετυχημενη ακομα και αν χασει και τα 3 επομενα
rankin
QUOTE(shtarkws @ Apr 18 2018, 23:59 ) *
Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός εχασε το τελευταίο παιχνίδι της Euroleague από την Ζαλγκιρις σχεδόν με τον ίδιο τρόπο, σήμερα περίμενα να δω κάτι διαφορετικό. Περίμενα να δω έναν Ολυμπιακό υποψιασμένο και αποφασισμένο. Αντί αυτού έχασε 3 από τις 4 περιόδους και την παράταση.

Ο κόουτς πρέπει να σκαρφιστεί καινούργια πράγματα και να δούμε σημεία ζωής από Ρόμπερτς, Χολις Μπράουν

Πότε;
Τώρα;

Ελπίζω να κατεβάσει καμιά καλή ιδέα στον ύπνο του, γιατι στον ξύπνιο του δεν τα καταφέρνει πολύ καλά.

Τελος πάντων, μην τον σταυρώσουμε τον άνθρωπο. Έχει κάνει μια επιλογή, ζει και πεθαίνει με αυτήν, και φέτος θα ειναι η τελευταία του σεζόν στην ομάδα, οπότε καλό ειναι να αρχίσει να σκέφτεται κανείς το μέλλον...

Το παρόν ειναι δεδομένο.
MustGK
Σφαιρόπουλε χάνεις και σκέφτεσαι τον Παναθηναικό... Ρε που πας.... Για τακτική δεν έχει μιλήσει καθόλου..
Joda
QUOTE (shtarkws @ Apr 18 2018, 22:59 ) *
Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός εχασε το τελευταίο παιχνίδι της Euroleague από την Ζαλγκιρις σχεδόν με τον ίδιο τρόπο, σήμερα περίμενα να δω κάτι διαφορετικό. Περίμενα να δω έναν Ολυμπιακό υποψιασμένο και αποφασισμένο. Αντί αυτού έχασε 3 από τις 4 περιόδους και την παράταση.

Ο κόουτς πρέπει να σκαρφιστεί καινούργια πράγματα και να δούμε σημεία ζωής από Ρόμπερτς, Χολις Μπράουν


Ο κοουτς εχει συγκεκριμενο μετριο ταβανι.Και ξερουμε πολυ καλα οτι αυτο που κανει ειναι να ακουλουθα τις τακτικες των αλλων και οχι να εκμεταλλευεται τις αδυναμιες τους.Επομενως παλι θα περιμενουμε απο Σπανουλη και Πριντεζη.Μονο ετσι σωζεται η παρτιδα...
nikmamba
ΤΡΑΓΙΚΕΣ δηλωσεις σφαιροπουλου
rahxephon13
QUOTE (MustGK @ Apr 19 2018, 00:07 ) *
Σφαιρόπουλε χάνεις και σκέφτεσαι τον Παναθηναικό... Ρε που πας.... Για τακτική δεν έχει μιλήσει καθόλου..

Δεν μίλησε ακριβώς για μας στα τις διαιτησίας αναλώθηκε κυρίως και απλώς ανέφερε το dvd δεν είναι ανάγκη να βλέπουμε φαντάσματα.

Στα πιο σημαντικά ο μιλουτινοφ έπαιξε με ένεση και η κατάσταση του είναι αμφίβολη, ωραία η δικαιολογία για τους τραυματισμούς και σαφώς και έχει βάση άλλα ένα μεγάλο κομμάτι ευθύνης για την σημερινή εικόνα είναι η ανυπαρξία πολλών εκ των ξενών τις ομάδας που δεν κατάφερε ολόκληρη χρονιά να βρει τρόπο να τους ένταξή στο σύνολο.
Coach Periklis
το ότι αναφέρθηκε σε τραυματισμό/χτύπημα Μιλουτίνοφ το είπαμε ;; ugly1.gif ugly1.gif ugly1.gif
nikmamba
ελα ρε σεις τωρα..ποια διαιτησια..εχει σκεφτει οτι αν ο μακλιν δεν εκανε την πατατα με το αντιαθλητικο σε φαση που ειχε κανει φαουλ κατω μπορει να μην ξαναγυριζε ποτε το ματς?

εχει ατσει να σκεφτει γιατι η ζαλγκιρις εκανε πλακα στα ριμπ κι εβγαζε το ενα ελευθερο σουτ πισω απο τον αλλο οταν αυτος σκοραρε με σουτ προσευχες του μπιλ?

κατανταει αστειο με αυτα π λεει για διαιτησια οποτε χανει
Crash95
QUOTE(MustGK @ Apr 19 2018, 00:07 ) *
Σφαιρόπουλε χάνεις και σκέφτεσαι τον Παναθηναικό... Ρε που πας.... Για τακτική δεν έχει μιλήσει καθόλου..


ο παναθηναικος δεν αναφερθηκε πουθενα. ειπε ολοι μιλανε για διατησια εμεις δεν μιλαμε τοσο καιρο και ειδαμε τι εγινε σημερα. ειπε βγαζουν dvd κτλ, γιατι να μην το πει. το dvd μιλουσε για τον ολυμπιακο. για την ομαδα του. δεν αναφερθηκε για διαιτησιες αλλων ομαδων οπως αλλοι
aegeansheed
+1 foul στον Crash για τις εκφράσεις σε ποστ παραπάνω. Συνεχίζουμε κόσμια πληζ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.