Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Κύπελλο Ελλάδος - Σεζόν 2013-2014
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4
SteelGandalf
Η μοίρα μας έγραψε, μετά την παταγώδη περσινή αποτυχία στον συγκεκριμένο θεσμό, να πρέπει να ξεκινήσουμε με πολύ πιο δύσκολο αντίπαλο την φετινή μας προσπάθεια.

Ένα παιχνίδι -μια κι έξω-, με το νικητή να συνεχίζει δημιουργώντας τεράστιο ψυχολογικό πλεονέκτημα για το ξεκίνημα της χρονιάς και τον ηττημένο να ψάχνει τα "κομμάτια" του.

Τετάρτη 9/10/2013

PAOK Sports Arena

Π.Α.Ο.Κ. - Άρης

Η ομάδα μας, φέτος, κάνει ένα βήμα παραπάνω από πέρσι, σε ό,τι αφορά το υλικό της, αφού έχει κρατήσει το μεγαλύτερο μέρος των αθλητών που είχε, κάνοντας μερικές προσθήκες ουσίας (Γκίκας, Αθηναίου, Λαρεντζάκης), από τις οποίες περιμένουμε πολλά.

Πράγματα τα οποία δεν είχαμε στο περσινό ρόστερ (που πονούσαμε ουσιαστικά στον άσο). Κοντά σε αυτούς, προστέθηκαν και κάποιοι ακόμη νεαροί (Μήτογλου, Πουλιανίτης, Κελεσίδης), αλλά ακόμη δεν έχουμε εικόνα σε ποιους από αυτούς υπολογίζει ουσιαστικά ο κόουτς Αγγέλου.

Όπως και να 'χει, η ομάδα θα παρουσιαστεί και πιο "γεμάτη" και πιο δυνατή, αφού εκτός των προσθηκών, έχουμε τους Μποχωρίδη (Λευθέρη), Βεζένκοφ και Μούρτο, με περισσότερες παραστάσεις κι εμπειρίες, από την περσινή σεζόν, όταν και πήραν πολλές ευκαιρίες στα πόδια τους.

Από την άλλη πλευρά, ο Π.Α.Ο.Κ., μια ομάδα ερωτηματικό, αφού έχει πολλές προσθαφαιρέσεις, η οποία έχει παίχτες με ποιότητα που μπορούν να μας κάνουν την ζημιά, ειδικά μέσα στην έδρα τους, που αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά.

Παίχτες όπως ο Payne (αγωνιζόταν πέρσι στον Πανιώνιο), ο D. J. Cooper, ο έμπειρος Χαραλαμπίδης, αλλά και οι Μπόγρης-Καλλές (στη front line), είναι ικανοί και μπορούν να τραβήξουν το σκορ. Φυσικά δεν είναι μόνο αυτοί.

Βέβαια, δεν έχω άποψη για το σύνολο τους και πως λειτουργούν, τι δυνατότητες έχουν και σε ποιους τομείς χρειάζονται προσοχή.

Αυτό όμως δεν είναι δική μας δουλειά. Το ίδιο ισχύει, πάνω-κάτω και για την ομάδα μας, αφού δεν την έχω παρακολουθήσει, χώρια το γεγονός πως ακόμα "μοντάρεται". Να δούμε και ποιοι παίχτες, από τις δύο ομάδες, θα είναι διαθέσιμοι για να αγωνιστούν, αφού, τουλάχιστον από την πλευρά μας, υπάρχουν παίχτες που δεν προετοιμάστηκαν, λόγω τραυματισμών, όπως θα έπρεπε.

Anyway, ο αγώνας είναι προ των πυλών, αφού σε τρεις ημέρες θα διεξαχθεί.

QUOTE(www.pressaris.gr)
Αυτό είναι το διαιτητικό τρίο στο παιχνίδι κυπέλλου του Άρη!

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές της 3ης αγωνιστικής φάσης της β΄φάσης αλλά και των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας όπου ξεχωρίζει το παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη.


Την αναμέτρηση των κίτρινων με τον συμπολίτη που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη (09/10) στο κλειστό της Πυλαίας θα διευθύνουν οι κ.κ. Τανατζής, Φούφης και Πουρσανίδης Γ. με κομισάριο τον κ. Σιμητόπουλο.


Ακόμη δεν γνωρίζω ποια ώρα θα διεξαχθεί το παιχνίδι, απ' ότι αντιλαμβάνομαι δεν έχει ακόμη ορισθεί.

Όπως και να 'χει, εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα μας. Μακάρι να μπορέσει να ξεκινήσει με ένα τόσο θετικό αποτέλεσμα, το οποίο, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικό για την έναρξη της χρονιάς.
SteelGandalf
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη δημόσια τηλεόραση.
SteelGandalf
1η Περίοδος

Π.Α.Ο.Κ. - Άρης : 16-15

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Π.Α.Ο.Κ. - Άρης : 32-34

Παρακολουθήσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον πρώτο ημίχρονο. Το PAOK Sports Arena δεν είναι γεμάτο, αλλά οι υπάρχοντες φίλοι του Π.Α.Ο.Κ. έχουν βροντερή φωνή και παλμό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και παίζοντας με περισσότερη συγκέντρωση και κάνοντας τα βασικά, κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ και να προηγηθούν μέχρι και με 7 πόντους.

Ο Άρης, άργησε αρκετά να βρει έναν επιθετικό ρυθμό, αφού για περισσότερα από πέντε λεπτά, οι παίχτες του, έκαναν ατομικές ενέργειες και σουτ (τα περισσότερα εκ των οποίων άστοχα).

Πολλή ενέργεια και από τις δύο ομάδες, ειδικά από τον Άρη, ο οποίος έχει πολλούς νεαρούς "καμικάζι" στη σύνθεση του, οι οποίοι τρέχουν, πηδούν και κυνηγούν κάθε μπαλιά. Στην θέση του άσου που πέρσι είχαμε πρόβλημα, φέτος παρουσιαζόμαστε με πληθώρα επιλογών (Αθηναίου, Γκίκας, Μούρτος, κατά περιπτώσεις και ο Μποχωρίδης) και γενικά δείχνουμε πολύ πιο "γεμάτοι". Ειδικά ο Γιάννης Αθηναίου είναι εξαιρετικός χειριστής, πολύ γρήγορος και δυνατός αμυντικά. Έχει τις εμπειρίες και αυτό φαίνεται, σε αντίθεση με τον μικρό (Γκίκας), ο οποίος μπήκε μέσα εμφανώς αγχωμένος και υπέπεσε σε μερικά λάθη (επιλογές και άστοχα σουτ), αλλά είναι πολύ νωρίς για να κριθεί και αυτός και η υπόλοιπη ομάδα.

Αρκετά καλό ξεκίνημα από τον Μιχάλη Πελεκάνο και αμυντικά (με κλεψίματα) και επιθετικά, είτε σουτάροντας, είτε με διεισδήσεις και καρφώματα. Ο Μποχωρίδης θα αποτελέσει πολύ σημαντικό γρανάζι στην φετινή προσπάθεια του Άρη, αφού δείχνει πως μπορεί να δώσει πολλά, ειδικά στην επίθεση. Ακόμη, πάντως, δεν έχει μπει στο επιθετικό παιχνίδι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

Μεγάλη αλτικότητα και πολλά αμυντικά κι επιθετικά ριμπάουντς από την ομάδα μας.

Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ, στέκεται αρκετά καλά, διαθέτοντας παίχτες που μπορούν να κάνουν ζημιά. Ο καινούργιος Αμερικανός του, ο D. J. Cooper, είναι πολύ καλός χειριστής με τη μπάλα στα χέρια κι εξαιρετικός πασέρ (πάρα πολλούς πόντους από τους 32 τους πήραν οι γηπεδούχοι από ασσίστς του, σε ελεύθερους συμπαίχτες του). Ο Mark Payne μας είναι γνωστός και μπορεί, σε καίρια σημεία, να βοηθήσει την ομάδα του. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Μαργαρίτη, που είναι και 1ος σκόρερ, των δύο ομάδων, στο ημίχρονο, ενώ και ο Μπόγρης βοηθάει επιθετικά.

Προμηνύεται ένα άκρως ενδιαφέρον δεύτερο ημίχρονο.
Dancing Madly Backwards
Η χαρά της τάπας, του λάθους και της βιασύνης. Ακόμα και έτσι το ματς παραμένει συναρπαστικό.
yorgos
Επιεικώς απαράδεκτο θέαμα. Τουλάχιστον έχει νεύρο το ματς και κάπως ζεσταίνει και η κερκίδα, αλλά ώρες-ώρες νομίζω ότι βλέπω Α2...

Να σημειωθεί και ο εναλλακτικός ροκάς DJ, ευχάριστη νότα (κυριολεκτικά). Απαράδεκτος ο βασικός σπίκερ, έλεος με τα μπερδέματα στα ονόματα παικτών (μεγάλε, ο Τσόχλας έχει μούσι τρία μέτρα...), τον διορθώνει υπομονετικά ο άλλος...
SteelGandalf
3η Περίοδος

Π.Α.Ο.Κ. - Άρης : 47-50

Ρε παιδιά, οι ομάδες δεν είναι ακόμα έτοιμες. Αυτό θα πρέπει να το έχουμε συνεχώς στην άκρη του μυαλού μας.

Σοβαρό πρόβλημα με φάουλ ο Χαρίσης (4 από το 22ο λεπτό και έξω στην υπόλοιπη 3η περίοδο). Ο Σαρικόπουλος, βρίσκεται μεν στον πάγκο, αλλά όντας ανέτοιμος, αφού συμπεριλήφθηκε στην αποστολή την τελευταία στιγμή, δεν αναμένεται να χρησιμοποιηθεί.

Με Τσακαλέρη και Ασημακόπουλο προσπαθούμε να καλύπτουμε το κενό στο 5.
gspara
Φυσιολογικο πιστευω να ειναι χαμηλη η ποιοτητα του θεαματος για τετοιο ματς την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο.
Παντως εχει μεγαλο ενδιαφερον,πραγματικο ντερμπι.

Μαγκια του κοουτς Αγγελου να ριχνει στα βαθια τον νεαρο Πουλιανιτη πανω στον Κουπερ που ειναι δυσκολος γριφος.Φυσικα μονο τυχαια δεν ειναι αυτη η κινηση.
Ο μικρος εχει τσαγανο!!!
Θετικη και η παρουσια του Τσακαλερη.

Ο Αρης παιρνει παντως καλυτερη βαθμολογια ετοιμοτητας.
Dancing Madly Backwards
Το ξέρουμε ρε σεις ό,τι είναι ανέτοιμες οι ομάδες, εννοείται πως το ίδιο ματς μερικούς μήνες μετά θα είναι διαφορετικό από άποψης σοβαρής εικόνας των ομάδων.
Μπράβο στον Άρη, πιο έτοιμος, πιο αποφασιστικός στα σημεία και με μεγάλα σουτ όταν έπρεπε. Και με Βεζένκοφ ανύπαρκτο. Ο Αγγέλου κάνει φοβερή δουλειά, φαίνεται, και φέτος.
Υ.Γ., Θέλω να βγάλω χολή για τον Βογρίνιο, αλλά νταξ...
Igor
Ελληνικο μπασκετ 2013-14, εχει κριθει το ματς, εχουνε μπει τα ΜΑΤ το γηπεδο. Σουταρει ενας παιχτης του ΠΑΟΚ, ο Κουπερ αν δεν κανω λαθος, παει να μαζεψει το μακρινό ριμπαουντ ο Κωστας Χαλαραμπιδης, όπου του κανει φοβερο box out ενας ΜΑΤατζης που εχει μπει μεσα στον αγωνιστικο χωρο.
Απιστευτο και ομως αληθινο. Ολα τα βλεπεις στα Ελληνικα γηπεδα
ssoulliss
Δίκαια νικητής ο Άρης.

Νομίζω ο ΠΑΟΚ έχει θέμα ταλέντου...Όσο καλή δουλειά και να κάνει στην άμυνα ο Σούλης η ομάδα του ΠΑΟΚ στερείται ποιότητας. Παρότι είναι πολύ νωρίς δεν τον βλέπω πολύ μακρυά στο Γιουροκαπ φέτος...Στο πρωτάθλημα θα δούμε

Όσο για τον Άρη, υπάρχει πολύ ακατέργαστο υλικό και μεγάλη προοπτική. Μου δίνει την άισθηση ότι θα βελτιώνεται στη σεζόν συνεχώς.
Zoys
QUOTE(Igor @ Oct 9 2013, 21:13 ) *
Ελληνικο μπασκετ 2013-14, εχει κριθει το ματς, εχουνε μπει τα ΜΑΤ το γηπεδο. Σουταρει ενας παιχτης του ΠΑΟΚ, ο Κουπερ αν δεν κανω λαθος, παει να μαζεψει το μακρινό ριμπαουντ ο Κωστας Χαλαραμπιδης, όπου του κανει φοβερο box out ενας ΜΑΤατζης που εχει μπει μεσα στον αγωνιστικο χωρο.
Απιστευτο και ομως αληθινο. Ολα τα βλεπεις στα Ελληνικα γηπεδα

Έλα ρε συ, σύμφωνα με τους σχολιαστές η ατμόσφαιρα του πύρινου λαού του ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετική... Αλλά λογικό, έρχονται τα παλικάρια να δουν τον ΠΑΟΚ να νικάει και βλέπουν και άλλη ομάδα στο γήπεδο. Ανεπίτρεπτο λέμε...

Αγωνιστικά τώρα, πράγματι, μάγκικο διπλό του αμιγώς ελληνικού Άρη (λόγω και του τραυματισμού του μοναδικού του Αμερικανού) που μόνο σαν φαβορί δεν έμπαινε σε αυτό το ματς. Βλέπω πολύ ταλέντο στο ρόστερ με Μποχωρίδη-Βεζένκοφ, αλλά και Γκίκα που αφού ξεπεράσει το στάδιο προσαρμογής νομίζω πως μπορεί να συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στο σκοράρισμα. Είναι σημαντικό πάντως ταλαντούχα παιδιά από την Α2 να παίρνουν ευκαιρίες και στην πρώτη κατηγορία. Κάποτε νομίζω πως αυτή ήταν και η πραγματική χρησιμότητα της Α2.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των παιδιών που έκαναν την διαδρομή Α2-->Α1 είναι και ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ σήμερα Μαργαρίτης παρά την ήττα της ομάδας του. Εξαιρετικός αμυντικός, στρατιώτης πραγματικός και με γνώση των βασικών του μπάσκετ ήταν παντού σε άμυνα κι επίθεση. Νομίζω ότι δικαίωσε 100% για ακόμα μια φορά την επιλογή του πέρυσι.

Όσο για τη φετινή επιλογή που ακούει στο όνομα Μπόγρης τι να πω πραγματικά... Ας γράψει κάποιος τι βλέπουν σε αυτόν τον παίκτη γιατί εγώ δεν βλέπω τίποτα πραγματικά. Χίλιες φορές ο Καλλές, δεν συγκρίνεται καν με Τσαϊρέλη...
tuareg
Δικαιη νικη και ευκολη οπως εξελιχθηκε,χωρις δυο παικτες με το βεζε ανυπαρκτο και το Χαριση εξω με 4 φαουλ για κανα 10 λεπτο....
Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου να βλεπει μπασκετ πρεπει να ειναι το μοναδικο παιχνιδι με το ΠΑΟΚ εκτος εδρας που το πηγαμε τοσο χαλαρα και ανετα.....
SteelGandalf
4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Π.Α.Ο.Κ. - Άρης : 63-71

Πολύ σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση για την ομάδα του Άρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο "κλείδωσε" τον αντίπαλο του, σε καίρια σημεία (πέρασαν πολλά λεπτά για να σκοράρει, ειδικά στην 4η περίοδο) και πήρε από νωρίς διαφορά, την οποία συνεχώς (πόντο πόντο) ανέβαζε (την έφτασε και μέχρι τους 9).

Αν οι παίχτες μας ήταν πιο ώριμοι, προσεχτικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους, θα είχαν πάρει διαφορά διψήφιων πόντων και θα είχαν κερδίσει το παιχνίδι πολύ πιο νωρίς.

Ο κόουτς Μαρκόπουλος προσπάθησε για 3-4 λεπτά να παίξει άμυνα ζώνης για να σταματήσει τον επιθετικό ρυθμό του Άρη, πράγμα που το κατάφερε. Η ομάδα του όμως, επιθετικά, είχε κακές επιλογές, λάθη κι άστοχα σουτ, με αποτέλεσμα η διαφορά να παραμένει στους 4-6 πόντους. Στο ίδιο διάστημα και ο Άρης, αν εξαιρέσουμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο του Μποχωρίδη, δεν βρήκε τις λύσεις που έπρεπε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να "ανοίξει" την διαφορά και να τελειώσει πρόωρα το παιχνίδι.

Μακράν καλύτερος παίχτης του ΠΑΟΚ ο Μαργαρίτης (με 23 πόντους) που τα έκανε όλα σε άμυνα κι επίθεση, ενώ υπήρχαν και μερικοί που προσπάθησαν, χωρίς ωστόσο να κάνουν σημαντική διαφορά (Τσαϊρέλης, Μπόγρης). Ειδικά ο τελευταίος, θεωρώ πως πήγε πολύ καλά και θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερες ζημιές, αν είχε στοχευθεί περισσότερο στην επίθεση. Στο 2ο ημίχρονο δεν χρησιμοποιήθηκε πολύ, ίσως επειδή, από πλευράς Άρη, το ίδιο συνέβη και με τον Χαρίστη (που δεν ξανά μπήκε στο παρκέ από το 22ο περίπου λεπτό και μετά, όταν και αποχώρησε με 4 φάουλ).

Ο Άρης είχε αρκετούς παίχτες που "τράβηξαν" το σκορ, με πρώτο βιολί τον Πελεκάνο, αλλά από Κοντά τους Αθηναίου και Μποχωρίδη. Ο Βεζένκοφ δεν χρησιμοποιήθηκε σχεδόν καθόλου (ίσως και καθόλου, δεν είμαι σίγουρος) στο 2ο ημίχρονο, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση.

Ο Άρης ήταν αμιγώς Ελληνική ομάδα, αφού ο Hunt δεν βρισκόταν στην αποστολή και ο ΠΑΟΚ, μετά και την οριστική αποχώρηση του Payne, στο 2ο ημίχρονο, με τραυματισμό στο αριστερό χέρι, έπαιζε με μοναδικό ξένο τον D. J. Cooper.

Πιο έτοιμοι οι κίτρινοι, οι οποίοι παρότι θέλουν πολλή δουλειά ακόμη, διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι και παρά τα λάθη τους, κατάφεραν να πάρουν μια σπουδαία πρόκριση στους 4 του θεσμού.

Υ.Γ. Όταν τα αποβράσματα του ποδοσφαίρου παρεισφρέουν στον μπασκετικό χώρο, αυτά είναι τα αποτελέσματα που είδαμε (ένα λεπτό πριν το τέλος του παιχνιδιού). Άνθρωποι που ουδεμία σχέση έχουν με το μπάσκετ, αλλά βρίσκονται σε αυτό από κεκτημένη ταχύτητα με σκοπό, όταν η ομάδα τους δεν κερδίζει, να δημιουργούν σαματά και κακό χαμό. Και το λέω εγώ που έχω διαρκείας στον ποδοσφαιρικό Άρη. Θα πρέπει, επιτέλους, οι "υγιώς σκεπτόμενοι" φίλαθλοι των ομάδων να πηγαίνουν στα γήπεδα και οι αρμόδιοι φορείς να απομονώσουν και να αποβάλλουν τα κατακάθια της κοινωνίας.-

massey
Με αγωνια τωρα περιμενουμε την κληρωση της εοκ για να δουμε τα τυχαια ζευγαρια smiley.gif
SteelGandalf
QUOTE(www.sport24.gr)
ΠΑΟΚ - Άρης 63-71

Ο Αρης δεν επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα στο "Παλατάκι" και κέρδισε τον ΠΑΟΚ με σκορ 63-71 παίρνοντας έτσι την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Πολύ καλοί Πελεκάνος και Αθηναίου


Πετυχημένη η πρώτη... αποστολή του Αρη. Οι "κίτρινοι" κέρδισαν τον ΠΑΟΚ με 63-71 κάνοντας έτσι ποδαρικό με το δεξί στις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Παράλληλα πήραν και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου πετώντας εκτός θεσμού τον "Δικέφαλο". Το σύνολο του Αγγέλου ήταν καλύτερο και είχε ως κορυφαίο τον Πελεκάνο ενώ πολύ καλός ήταν και ο Αθηναίου.

Ξεκίνησε καλά ο ΠΑΟΚ, βελτιώθηκε ο Αρης

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο ΠΑΟΚ πήρε βοήθειες από τον Κούπερ (δύο ασίστ) και προηγήθηκε με 7-2 στο 3'. Με τρίποντο του Τσαιρέλη έγινε το 13-6 (στο 6'), ο "Δικέφαλος" ήταν φανερό πως είχε επιβάλλει τον ρυθμό του και αυτό ανάγκασε τον Αγγέλου να ζητήσει τάιμ άουτ. Οι "κίτρινοι" βελτιώθηκαν στη συνέχεια (13-10) και στο 9' το σκορ ήταν 14-12. Τελικά το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 16-15 (πολλά λάθη οι δύο ομάδες).

Υπεροχή των "κιτρίνων" στα ριμπάουντ

Στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου ο Χαραλαμπίδης "έγραψε" το 21-15 δίνοντας έτσι ένα +6 για τον ΠΑΟΚ αλλά οι φιλοξενούμενοι "μάζεψαν" την διαφορά (21-20 στο 14') εκμεταλλευόμενοι το ότι οι γηπεδούχοι έχαναν αρκετά ριμπάουντ. Μάλιστα οι "κίτρινοι" ισοφάρισαν στο 16' (23-23) και πέρασαν μπροστά (25-26) με καλάθι του Μποχωρίδη. Ο Αθηναίου "έγραψε" το 30-34 (0-6 σερί) και το ημίχρονο έληξε με 32-34.

Μπροστά ο Αρης στο τρίτο δεκάλεπτο

Oι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο τρίτο δεκάλεπτο (37-36 και 37-38) και ο Κούπερ έκανε το 41-38 στο 25'. Οι δύο ομάδες παρέμεναν κοντά στο σκορ (43-42 στο 27') ενώ μετά από αντιαθλητικό φάουλ του Κασελάκη στον Πουλιανίτη, ο Αρης βρέθηκε στο +3 (43-46) στο 27'. Ο Πελεκάνος "έγραψε" το 45-49 (ο Πέιν χτύπησε, πονούσε στον ώμο και πέρασε στον πάγκο) και στο 30' το σκορ ήταν 47-50.

Καλύτερος ο Αρης και τελικά... διπλό

Στα πρώτα 2' του τέταρτου δεκαλέπτου δεν άλλαξε κάτι (47-50) και ο Γκίκας πέτυχε το πρώτο καλάθι τις τελευταίας περιόδου στο 33' με αποτέλεσμα ο Αρης να φτάσει στο +5 (47-52). Ο Τσαιρέλης μείωσε σε 49-52 αλλά ο Μποχωρίδης ανέβασε την διαφορά στους έξι πόντους (49-55). Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδειχναν αρκετά αγχωμένοι, δεν μπορούσαν να σκοράρουν και ο Τσόχλας ήταν αυτός που πέτυχε τον 4ο πόντο του "Δικεφάλου" στο τέταρτο δεκάλεπτο (51-55 στο 36'). Ο Πελακάνος, που ήταν εξαιρετικός, έκανε το 51-58 στο 37' ενώ αργότερα έγινε το 52-60 και το 54-63.

Ο Μαργαρίτης το... πήρε πάνω του (57-63) και ο Κούπερ "έγραψε" το 58-63. Η αντεπίθεση του ΠΑΟΚ δεν συνεχίστηκε και ο Αθηναίου έκανε το 58-65 γράφοντας τον επίλογο του αγώνα (είχε γίνει λάθος από τον Τσόχλα). Να σημειωθεί πως στο φινάλε του ματς έπεσαν αντικείμενα στον πάγκο του Αρη ενώ οι φίλοι του "Δικεφάλου" (ξηλώθηκε και ένας σωλήνας με αποτέλεσμα να τρέχει νερό στην εξέδρα) φώναζαν "βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα...", αποδοκιμάζοντας έτσι τους παίκτες της ομάδας.

Τα δεκάλεπτα: 16-15, 32-34, 47-50, 63-71.
yorgos
Το ξέρουμε ρε παιδιά ότι οι ομάδες είναι ανέτοιμες αλλά είδαμε και τις άλλες ομάδες να παίζουν ομοίως ανέτοιμες στο Κύπελλο και να παίζουν μπάσκετ έστω και μέτριο, όχι αυτά τα μπουρμπούτσαλα που είδαμε στο ΠΑΟΚ-Άρης και πόνεσαν τα μάτια μας. Απαράδεκτο θέαμα, με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να κατεβάσουν τη μπάλα ή να βγάλουν έναν αιφνιδιασμό της προκοπής.

Τέλος πάντων, ότι θα βελτιωθούν είναι σίγουρο, χειρότερα δε γίνεται έτσι κι αλλιώς.

Για τον ΠΑΟΚ για μένα όλο το ενδιαφέρον ήταν στο να δω τον Κούπερ, για τον οποίο οι συστάσεις είναι καταπληκτικές. Πολύ καλός πασέρ, στην άμυνα πιέζει στην μπάλα (αλλά χάνεται στις περιστροφές συχνά, ίσως λόγω και ελλειψης προσαρμογής ακόμη), αλλά επιθετικά περίμενα κάτι παραπάνω. Σπάνια περίπτωση παίκτη που το παρακάνει ψάχνοντας την πάσα (Σε ποιον; Μήπως έχει φροντ λάιν ο ΠΑΟΚwink.gif αντί να εκτελέσει. Έχει τεχνικές ατέλειες, αλλά γενικά νομίζω είναι πολύ καλή μεταγραφή, παίζει και θέση που θέλει καιρό, σε 2-3 μήνες θα είναι ακόμη καλύτερος. Για το Μπόγρη τι να πει κανείς, ε είναι ψηλός κι έχει ελληνικό διαβατήριο, επίσης νομίζω ότι δεν είναι τυφλός και απ' όσο ξέρω δεν ψηφίζει Χρυσή Αυγή, κάπου εκεί τελειώνουν και τα θετικά του.
Ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος με το δεύτερο Αμερικάνο, με τον Πέιν σε ετοιμότητα και το Χαραλαμπίδη να παίζει όπως ξέρει. Αλλά συμφωνώ ότι στο Eurocup δε θα πάει μακριά, ό,τι και να κάνει ο Σούλης.

Ο Άρης είναι ομάδα με πολλά διαμάντια, αλλά σχεδόν όλα ανέτοιμα. Ο Μποχωρίδης ας πούμε θέλει τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμη, ο Βεζένκοφ σήμερα δεν έπαιξε καθόλου αλλά έχει δυνατότητες, πολύ καλός ο Πελεκάνος με φοβερή ενέργεια και στην άμυνα. Κατ'α τ' άλλα, αν δεν ήταν η εμπειρία του αθόρυβου Ασημακόπουλου θα φαινόταν ακόμη περισσότερο η γύμνια στο 5, αν και υποτίθεται ότι με το Σαρικόπουλο να παίζει, κάπως θα καλύπτεται αυτό. Δεν ξέρω τι ταβάνι βλέπετε για τον Άρη φέτος, εγώ τον βλέπω έτη φωτός κάτω από τον -λογικά- τρίτο Πανιώνιο και μάλλον γύρω στις θέσεις 6-8, τον ΠΑΟΚ με ένα ξένο της προκοπής ίσως λίγο πιο πάνω. Ο Αγγέλου έχει πάντως πολλά διαμάντια στα χέρια του, τα οποία μπορούν να εξασφαλίσουν την οικονομική επιβίωση της ομάδας για λίγα χρόνια, αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να πουληθεί κανείς σε τιμή που να αξίζει τον κόπο. Το καλό είναι ότι, με όλα τα στραβά που έχει, ο Αγγέλου είναι προπονητής που βγάζει ταλέντα και μάλλον είναι στην κατάλληλη ομάδα.

Εγώ με το Γκίκα δεν ενθουσιάζομαι...

tuareg
QUOTE (yorgos @ Oct 9 2013, 22:27 ) *
Το ξέρουμε ρε παιδιά ότι οι ομάδες είναι ανέτοιμες αλλά είδαμε και τις άλλες ομάδες να παίζουν ομοίως ανέτοιμες στο Κύπελλο και να παίζουν μπάσκετ έστω και μέτριο, όχι αυτά τα μπουρμπούτσαλα που είδαμε στο ΠΑΟΚ-Άρης και πόνεσαν τα μάτια μας. Απαράδεκτο θέαμα, με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να κατεβάσουν τη μπάλα ή να βγάλουν έναν αιφνιδιασμό της προκοπής.

Τέλος πάντων, ότι θα βελτιωθούν είναι σίγουρο, χειρότερα δε γίνεται έτσι κι αλλιώς.

Για τον ΠΑΟΚ για μένα όλο το ενδιαφέρον ήταν στο να δω τον Κούπερ, για τον οποίο οι συστάσεις είναι καταπληκτικές. Πολύ καλός πασέρ, στην άμυνα πιέζει στην μπάλα (αλλά χάνεται στις περιστροφές συχνά, ίσως λόγω και ελλειψης προσαρμογής ακόμη), αλλά επιθετικά περίμενα κάτι παραπάνω. Σπάνια περίπτωση παίκτη που το παρακάνει ψάχνοντας την πάσα (Σε ποιον; Μήπως έχει φροντ λάιν ο ΠΑΟΚwink.gif αντί να εκτελέσει. Έχει τεχνικές ατέλειες, αλλά γενικά νομίζω είναι πολύ καλή μεταγραφή, παίζει και θέση που θέλει καιρό, σε 2-3 μήνες θα είναι ακόμη καλύτερος. Για το Μπόγρη τι να πει κανείς, ε είναι ψηλός κι έχει ελληνικό διαβατήριο, επίσης νομίζω ότι δεν είναι τυφλός και απ' όσο ξέρω δεν ψηφίζει Χρυσή Αυγή, κάπου εκεί τελειώνουν και τα θετικά του.
Ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος με το δεύτερο Αμερικάνο, με τον Πέιν σε ετοιμότητα και το Χαραλαμπίδη να παίζει όπως ξέρει. Αλλά συμφωνώ ότι στο Eurocup δε θα πάει μακριά, ό,τι και να κάνει ο Σούλης.

Ο Άρης είναι ομάδα με πολλά διαμάντια, αλλά σχεδόν όλα ανέτοιμα. Ο Μποχωρίδης ας πούμε θέλει τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμη, ο Βεζένκοφ σήμερα δεν έπαιξε καθόλου αλλά έχει δυνατότητες, πολύ καλός ο Πελεκάνος με φοβερή ενέργεια και στην άμυνα. Κατ'α τ' άλλα, αν δεν ήταν η εμπειρία του αθόρυβου Ασημακόπουλου θα φαινόταν ακόμη περισσότερο η γύμνια στο 5, αν και υποτίθεται ότι με το Σαρικόπουλο να παίζει, κάπως θα καλύπτεται αυτό. Δεν ξέρω τι ταβάνι βλέπετε για τον Άρη φέτος, εγώ τον βλέπω έτη φωτός κάτω από τον -λογικά- τρίτο Πανιώνιο και μάλλον γύρω στις θέσεις 6-8, τον ΠΑΟΚ με ένα ξένο της προκοπής ίσως λίγο πιο πάνω. Ο Αγγέλου έχει πάντως πολλά διαμάντια στα χέρια του, τα οποία μπορούν να εξασφαλίσουν την οικονομική επιβίωση της ομάδας για λίγα χρόνια, αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να πουληθεί κανείς σε τιμή που να αξίζει τον κόπο. Το καλό είναι ότι, με όλα τα στραβά που έχει, ο Αγγέλου είναι προπονητής που βγάζει ταλέντα και μάλλον είναι στην κατάλληλη ομάδα.

Εγώ με το Γκίκα δεν ενθουσιάζομαι...


Συγγνωμη αλλα τα καρφωματα του πελεκανου που μπηκαν δε μπηκαν σε αιφνιδιασμο?
Δλδ επειδη υπηρχαν δυνατες αμυνες ειδες μπαρμπουτσαλα?
Δεν ειδες οτι οι περιφερειακοι του Αρη ηταν συνεχεια μπροστα απο τη μπαλα και εσκασαν τους αντιστοιχους του ΠΑΟΚ?
Εκτος αν για σενα μπασκετ ειναι μονο το σκορ....
Πιο χαλαρη κι ευκολη νικη δεν εχει κανει ο Αρης εκει μεσα.....
Βtw γι αυτο με τα ετη φωτος απο το Πανιωνιο μη πολυ βαζεις το χερι σου στη φωτια....

SteelGandalf
Συμφωνώ φίλε Βασίλη (tuareg).

QUOTE(www.pressaris.gr)
Αγγέλου: «Ο καλός παίκτης δεν έχει μνήμη. Το ξεχνάμε και προχωράμε!»

Ευχαριστημένος από την νίκη-πρόκριση του Άρη επί του ΠΑΟΚ δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου, τονίζοντας όμως πως όλοι θα πρέπει να επικεντρώσουν το ενδιαφέρον και την προσοχή τους στον Σαββατιάτικο αγώνα για την πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΚΑΟΔ, στη Δράμα.


Ο τεχνικός των κίτρινων είπε αρχικά: «Είμαι ευχαριστημένος που κερδίσαμε το παιχνίδι. Αφιερώνουμε τη νίκη στη μητέρα του Σάββα Καμπερίδη που έφυγε από τη ζωή την περίοδο της προετοιμασίας. Ξέρουμε πόσο σημαντική ήταν γι’ αυτόν και γι’ αυτό της αφιερώνουμε τη νίκη. Δεν μπορούμε να μείνουμε σ’ αυτό το παιχνίδι γιατί έχουμε ένα δύσκολο αγώνα στη Δράμα κόντρα στον ΚΑΟΔ που δεν είχε υποχρεώσεις για το Κύπελλο και προετοιμάζεται για τη μεταξύ μας αναμέτρηση. Είναι μια ομάδα που έχει μια καλή εξάδα ξένων και Έλληνες ρολίστες. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σ’ αυτό και να μην μας παρασύρει η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ».

Πρόσθεσε πως «ο ΠΑΟΚ είχε το άγχος. Ήταν στο “πρέπει”. Από το λόου πόστ που είναι τρόπος που παραδοσιακά παίζει ο κόουτς, πήγε το παιχνίδι του στο πικ εν ρολ. Οι νέοι παίκτες και ειδικά τα γκαρντ θέλουν χρόνο και μοιραία η πλάστιγγα έγειρε στον Χαραλαμπίδη. Δεν ήταν όμως σε μέρα για να διαμορφώσει το παιχνίδι. Δεν ήταν η άμυνα μας αλλά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Εμείς ελέγξαμε δίκαια το παιχνίδι».


Σωστά τα είπε ο κόουτς. Ο Άρης, κατά την άποψη μου, απέχει πολύ από αυτό που θα δούμε κατά την διάρκεια της χρονιάς. Σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, σε μια τόσο δύσκολη έδρα και τόσο πρόωρα, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει.

Είχαμε καιρό να δούμε καινούργιο παίχτη στο ντεμπούτο του να παίζει τόσο καλά (Αθηναίου) και να συμβάλλει τόσο καταλυτικά στην προσπάθεια της ομάδας.

Περιμένω περισσότερα από τον Γκίκα, ο οποίος όμως θέλει και θα πάρει τον χρόνο του. Δεν είδαμε καθόλου και τον Λαρεντζάκη σήμερα. Με Σαρικόπουλο, Χαντ και Λαρεντζάκη, η ομάδα αποκτά ακόμη μεγαλύτερο βάθος. Όμως επιμένω πως στο 5 θα έχουμε πρόβλημα κατά την διάρκεια της σεζόν.

Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα και το που μπορεί να φτάσει κάθε ομάδα, είναι ακόμη νωρίς να μιλάμε. Χρειάζεται να πάρουν τον χρόνο τους όλες και να τις παρακολουθήσουμε για να πούμε τις απόψεις μας. Ο ΠΑΟΚ αν και σήμερα έδειξε κάποιες χτυπητές αδυναμίες, θα ανεβάσει στροφές. Έχει καλό προπονητή και θα βρει τις λύσεις στην πορεία. Ίσως να του κάνει και καλό η σημερινή ήττα.
Zoys
Ο Άρης είναι ομάδα για εξάδα που μπορεί να είναι εφικτός στόχος για αρχή. Έχει το υλικό και (απ' ότι φαίνεται από τη μέχρι τώρα δουλειά του Αγγέλου) τον κόουτς για να κάνει την υπέρβαση. Είναι από τα ισχυρά αουτσάιντερ για την τρίτη θέση.
T.W.Is.M.
QUOTE(massey @ Oct 9 2013, 21:25 ) *
Με αγωνια τωρα περιμενουμε την κληρωση της εοκ για να δουμε τα τυχαια ζευγαρια smiley.gif


Γιατι το λες αυτο? Ξερεις απο τωρα με ποιον θα κληρωθειτε? Μπορει να ειναι ο Ολυμπιακος, μπορει και ο Παναθηναικος. 50-50 ειναι! smiley.gif
gspara
QUOTE (yorgos @ Oct 9 2013, 22:27 ) *
Εγώ με το Γκίκα δεν ενθουσιάζομαι...



Τον Γκικα ας μην τον κρινουμε απο ενα ματς wink.gif
ViC
QUOTE(massey @ Oct 9 2013, 21:25 ) *
Με αγωνια τωρα περιμενουμε την κληρωση της εοκ για να δουμε τα τυχαια ζευγαρια smiley.gif

Εδώ η καλή κλήρωση με τα ζεστά μπαλάκια... έλα ζεματάνε τα μπαλάκια λέμε!!!

Μπράβο στην ομάδα που πήρε το ντέρμπι. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το δω, οπότε αρκούμαι στα σχόλιά σας. Θα πάμε καλά φέτος, το πιστεύω. Και αν όχι, τουλάχιστον θα το ευχαριστιόμαστε όποτε πηγαίνουμε στο γήπεδο.
Johnaros
Yπάρχει πουθενά το παιχνίδι για να το δούμε/κατεβάσουμε;
yorgos


Δλδ επειδη υπηρχαν δυνατες αμυνες ειδες μπαρμπουτσαλα?

Είδα μπουρμπούτσαλα διότι υπήρχαν αμέτρητα βήματα, πάσες αράουτ, χαμένα λέι απ, άπειρα λάθη στο κατέβασμα της μπάλας, χαμένες φάσεις 3 vs 1, άπειρα άστοχα τρίποντα, λάθος επαναφορές και γενικώς το θέαμα ήταν τραγικό. Οι άμυνες δεν είναι κακές, αλλά άμα κάθε δυο λεπτά κάνουν βήματα ε πόσο να αντέξουν τα μάτια μας; Ο κόσμος παρότι πήγε ζεστός κι έβλεπε ένα ματς που ήταν κοντά στο σκορ, ήταν μάλλον κρύος, το θέαμα δεν επέτρεπε κάτι άλλο, πάνω που έβγαζε μια καλή άμυνα, έκανε βήματα, αίρμπολ, μερικοί δεν μπορούσαν να σταυρώσουν βολή... Το ότι ο Μπόγρης έχει φτάσει να είναι βασικός (και "σημείο αναφοράς" κατά το σπίκερ) σε ομάδα της Α1 που λέει ότι έχει στόχο τριάδα-τετράδα είναι σημείο των καιρών...

Δεν ειδες οτι οι περιφερειακοι του Αρη ηταν συνεχεια μπροστα απο τη μπαλα και εσκασαν τους αντιστοιχους του ΠΑΟΚ?

Ναι αμέ, το ειπα κιόλας, πολλή ενέργεια στην άμυνα και μπράβο στον Αγγέλου. Από αυτό μέχρι το χάλι που βλέπαμε όταν προσπαθούσαν να παίξουν με τη μπάλα στα χέρια, υπάρχει απόσταση.

Εκτος αν για σενα μπασκετ ειναι μονο το σκορ....

Πάντως δεν είναι τα βήματα, τα αίρμπολ, τα σουτ μόνο ταμπλό...

Πιο χαλαρη κι ευκολη νικη δεν εχει κανει ο Αρης εκει μεσα.....

Στους τυφλούς επικράτησε ο μονόφθαλμος, αυτό λέω. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χάλι ο ΠΑΟΚ, απλώς ΧΑΛΙΑ ο Άρης. Όλες οι άλλες ομάδες που είδαμε στα προηγούμενα ματς του κυπέλλου έδωσαν αισθητά καλύτερη εικόνα. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι ΠΑΟΚ και Άρης θα είναι χάλι τη σαιζόν ολόκληρη, αλλά ξεκίνησαν πιο πίσω, όσο μπορούν να κριθούν από ένα ματς. Αλλά ας μη βγάλουμε και τους εαυτούς μας τυφλούς, η εικόνα ήταν ομάδων Α2 στην καλύτερη.
Βtw γι αυτο με τα ετη φωτος απο το Πανιωνιο μη πολυ βαζεις το χερι σου στη φωτια....
Μακάρι. Είναι που είναι καπαρωμένες οι δυο πρώτες θέσεις, άμα είναι δεδομένη και η τρίτη, να το χέσω το πρωτάθλημα (που ήδη της πλάκας είναι δηλαδή). Χρειάζονται πάρα πολύ οι δυνατοί της Θεσσαλονίκης και φοβάμαι ότι ειδικά ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο αδύναμος από πέρυσι. Μακάρι να με διαψεύσουν αλλά τον Άρη για παράδειγμα τον βλέπω 4-5 νίκες πίσω από τον Πανιώνιο στην κανονική διάρκεια, αν όχι παραπάνω.
tuareg
Γενικα διαφωνω με τη κριτικη σου οσο αφορα την ομαδα μου αλλα δεν εχει νοημα να προσπαθησω να σου αλλαξω τι πιστευεις.
Θα δουμε στο πρωταθλημα και τι εικονα θα δειξει ο καθενας.
yorgos
Ο πρώτος που θα χαρεί να δει τον σχεδόν αμιγώς ελληνικό Άρη να κάνει πορεία της προκοπής θα είμαι εγώ. Ούτε και το βρίσκω απίθανο, θεωρώ και τον Αγγέλου ικανότατο προπονητή (και αντιπαθέστατο άνθρωπο, αλλά δεν τον προσέλαβαν για να βγει miss congeniality). H ένστασή μου ήταν ως προς την εικόνα στον προημιτελικό.

Καλά να είμαστε να διαφωνούμε.
ViC
εγώ δε θυμάμαι πάντως ομάδα να παίζει καλό μπάσκετ αρχές Οκτώβρη. Έχετε εικόνα από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό; Αν παίξει δηλαδή τώρα ο Άρης ή ο ΠΑΟΚ με έναν από αυτούς θα φάει 20-30 πόντους στο κεφάλι; Δε νομίζω. Επίσης δε γνωρίζω πολλά για τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Άρης είναι μια ομάδα που δημιουργείται τώρα, με παίκτες που δεν είχαν ξανασηκώσει στην πλάτη τους ομάδα Α1 και μάλιστα επιπέδου εξάδας (τετράδας για μένα), όπως είναι ο Βεζένκοφ, ο Μποχωρίδης και ο Γκίκας. Για να μην υπολογίσω τον Αθηναίου που ποτέ στη ζωή του δεν είχε τόσο μεγάλο ρόλο σε ομάδα (άντε είχε στον Ηλυσιακό...) Λίγη υπομονή, λοιπόν... Πέρσι τέτοια εποχή αποκλειόμασταν από ομάδα Α2 στο κύπελλο. Υπομονή...

QUOTE(yorgos @ Oct 10 2013, 12:57 ) *
Μακάρι. Είναι που είναι καπαρωμένες οι δυο πρώτες θέσεις, άμα είναι δεδομένη και η τρίτη, να το χέσω το πρωτάθλημα (που ήδη της πλάκας είναι δηλαδή). Χρειάζονται πάρα πολύ οι δυνατοί της Θεσσαλονίκης και φοβάμαι ότι ειδικά ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο αδύναμος από πέρυσι. Μακάρι να με διαψεύσουν αλλά τον Άρη για παράδειγμα τον βλέπω 4-5 νίκες πίσω από τον Πανιώνιο στην κανονική διάρκεια, αν όχι παραπάνω.

Είδες όμως στα play offs πέρσι με τον Πανιώνιο να έχει σαφέστατα καλύτερο ρόστερ τι έγινε... Μια ανάσα απείχε ο Άρης από το να τον αποκλείσει και με μειονέκτημα έδρας κιόλας... Οπότε, καλά τα λέει ο φίλος από πάνω, μην ορκίζεσαι για τον Πανιώνιο.
ssoulliss
Ο Άρης έχει πολύ ταλέντο...Του λείπουν η δουλειά(η οποία θα γίνει μέσα στη σεζόν) και τρεις ξένοι.

Φανταστείτε λοιπόν τον Άρη να είχε τους Μακόλουμ, τον Μπορόβνιακ και τον Φαγιε. Θα ήταν σίγουρα καλύτερος.


Το στοίχημα του Άρη είναι να μείνει αυτή η ομάδα δεμένη για τρία χρόνια...
tuareg
QUOTE (ssoulliss @ Oct 10 2013, 16:36 ) *
Ο Άρης έχει πολύ ταλέντο...Του λείπουν η δουλειά(η οποία θα γίνει μέσα στη σεζόν) και τρεις ξένοι.

Φανταστείτε λοιπόν τον Άρη να είχε τους Μακόλουμ, τον Μπορόβνιακ και τον Φαγιε. Θα ήταν σίγουρα καλύτερος.


Το στοίχημα του Άρη είναι να μείνει αυτή η ομάδα δεμένη για τρία χρόνια...


το μποροβνιακ τον ειχαμε το 10-11 και περασε και δεν ακουμπησε μηδεν οξεα,μηδεν λιπαρα,θα μου πεις περασε και δεν ακουμπησε κι ο ντανστον τοτε με το σαρον...
Για μενα 2 ξενους θελει (εκτος του χαντ) ενα ακομα 2-3αρι που να μπορει υπο συνθηκες να κατεβασει μπαλα (κατι σα το γουολς ας πουμε) κι ενα 4-5αρι.....σαν το μαλντροου που ειχαμε....
Αν δεν ειχαμε το μπαν αυτο θα εκανε ο Αγγελλου και απλα δε θα περναμε λαρεντζακη και μαλλον δε θα εμενε ο σαρικο(παικτη καθαρα στο 4 δε θα επαιρνε λογω βεζενκοφ)
d.fosses
QUOTE(tuareg @ Oct 10 2013, 17:05 ) *
Αν δεν ειχαμε το μπαν αυτο θα εκανε ο Αγγελλου και απλα δε θα περναμε λαρεντζακη και μαλλον δε θα εμενε ο σαρικο(παικτη καθαρα στο 4 δε θα επαιρνε λογω βεζενκοφ)

Το πρόβλημα του Αρη δεν είναι το μπαν αλλα η έλλειψη χρημάτων,
και ο Πανιώνιος έχει μπαν σαν τον Άρη αλλά πήρε 6 νέους ξένους φέτος.
tuareg
QUOTE (d.fosses @ Oct 10 2013, 17:45 ) *
Το πρόβλημα του Αρη δεν είναι το μπαν αλλα η έλλειψη χρημάτων,
και ο Πανιώνιος έχει μπαν σαν τον Άρη αλλά πήρε 6 νέους ξένους φέτος.


οτι να ναι....μα οτι ναναι...αν δε ξερετε μη ποσταρετε ρε παιδια...
Δεν ειναι ιδιες περιπτωσεις.Κατ'αρχας οταν εχεις μπαν δε μπορεις να κανεις μεταγραφη απο αλλη ομοσπονδια.
Ο Αρης εχει μπαν απο το Γεναρη η Φλεβαρη του 12,μπορει να παρει ξενους παικτες που το loc τους ηταν στην εοκ πριν απο αυτη την ημερομηνια.Ξερεις πολλους που ηταν σε αυτη τη κατηγορια το καλοκαιρι εκτος των απλησιαστων Αντιτς-Γκετσε-Χαινς και περιπτωσεων σα το Μισελ η το Στεφενσον που πηγε να γινει καποια κινηση και δεν εκατσε?
Ο Πανιωνιος εχει μπαν καποια στιγμη τελη 12 η αρχες 13,πηρε παικτες που επαιζαν Ελλαδα και το loc τους ηταν στην εοκ πριν την ημερομηνια του μπαν του.
Ασφαλως ειχε πιο πολλες επιλογες ο Πανιωνιος.Δεν ειχαν την ιδια δεξαμενη να διαλεξουν.Αν ειχε δικαιωμα να υπογραψει το Φαγιε πχ ο Αγγελου θα το εκανε.
SteelGandalf
QUOTE(yorgos @ Oct 10 2013, 12:57 ) *
Δλδ επειδη υπηρχαν δυνατες αμυνες ειδες μπαρμπουτσαλα?

Είδα μπουρμπούτσαλα διότι υπήρχαν αμέτρητα βήματα, πάσες αράουτ, χαμένα λέι απ, άπειρα λάθη στο κατέβασμα της μπάλας, χαμένες φάσεις 3 vs 1, άπειρα άστοχα τρίποντα, λάθος επαναφορές και γενικώς το θέαμα ήταν τραγικό. Οι άμυνες δεν είναι κακές, αλλά άμα κάθε δυο λεπτά κάνουν βήματα ε πόσο να αντέξουν τα μάτια μας; Ο κόσμος παρότι πήγε ζεστός κι έβλεπε ένα ματς που ήταν κοντά στο σκορ, ήταν μάλλον κρύος, το θέαμα δεν επέτρεπε κάτι άλλο, πάνω που έβγαζε μια καλή άμυνα, έκανε βήματα, αίρμπολ, μερικοί δεν μπορούσαν να σταυρώσουν βολή... Το ότι ο Μπόγρης έχει φτάσει να είναι βασικός (και "σημείο αναφοράς" κατά το σπίκερ) σε ομάδα της Α1 που λέει ότι έχει στόχο τριάδα-τετράδα είναι σημείο των καιρών...


Χωρίς, σε καμία περίπτωση, να πιστεύω πως έγινε καλό παιχνίδι (από τεχνικής άποψης) χθες, νιώθω, διαβάζοντας τα σχόλια σου, σαν να παρακολουθήσαμε διαφορετικό αγώνα.

Τα τόσα βήματα, τα air-balls, τις επαναφορές και τα λοιπά που τα είδες; Ήταν τόσα πολλά ώστε να τα αναφέρεις ξανά και ξανά;

Ναι μεν και οι δύο είχαν επιθετικό πρόβλημα με αρκετή αστοχία και κάποιες κακές επιλογές, αλλά, τηρουμένων των αναλογιών (τόσο πρόωρο παιχνίδι και μάλιστα ντέρμπι με όλα τα συνεπακόλουθα του άγχους), δεν μπορώ να τα ισοπεδώσω όλα.

Αν ο Άρης ή ο ΠΑΟΚ έπαιζαν ένα πιο χαλαρό παιχνίδι (τουλάχιστον από ψυχολογικής πλευράς), θα παρουσίαζαν, ακόμη κι εχθές, διαφορετικό πρόσωπο, είμαι σίγουρος. Όμως ξεχνάς το "do or die" του χθεσινού αγώνα.

Ο Άρης, για να μιλήσω για την ομάδα μου, πέρσι όταν τον ανέλαβε ο κόουτς Αγγέλου, ήταν στο 3 (στην κλίμακα του 10) και τον πήγε, κατά την διάρκεια της χρονιάς (με τα τόσα προβλήματα), στο 7.

Φέτος, ξεκινάει από το 5 και μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω, φτάνοντας για παράδειγμα στο 8.

Τυχαία είναι τα νούμερα, απλά για να καταδείξουν την βελτίωση.

Ας μην είμαστε ισοπεδωτικοί. Ας σκεφτούμε πως θα λειτουργούσαμε αν εμείς οι ίδιοι βρισκόμασταν σε τέτοιες συνθήκες πίεσης. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για πολύ νεαρούς σε ηλικία παίχτες, χωρίς παραστάσεις, εμπειρίες και ικανότητες διαχείρισης τέτοιων καταστάσεων.
d.fosses
QUOTE(tuareg @ Oct 10 2013, 18:33 ) *
οτι να ναι....μα οτι ναναι...αν δε ξερετε μη ποσταρετε ρε παιδια...
Δεν ειναι ιδιες περιπτωσεις.Κατ'αρχας οταν εχεις μπαν δε μπορεις να κανεις μεταγραφη απο αλλη ομοσπονδια.
Ο Αρης εχει μπαν απο το Γεναρη η Φλεβαρη του 12,μπορει να παρει ξενους παικτες που το loc τους ηταν στην εοκ πριν απο αυτη την ημερομηνια.Ξερεις πολλους που ηταν σε αυτη τη κατηγορια το καλοκαιρι εκτος των απλησιαστων Αντιτς-Γκετσε-Χαινς και περιπτωσεων σα το Μισελ η το Στεφενσον που πηγε να γινει καποια κινηση και δεν εκατσε?
Ο Πανιωνιος εχει μπαν καποια στιγμη τελη 12 η αρχες 13,πηρε παικτες που επαιζαν Ελλαδα και το loc τους ηταν στην εοκ πριν την ημερομηνια του μπαν του.
Ασφαλως ειχε πιο πολλες επιλογες ο Πανιωνιος.Δεν ειχαν την ιδια δεξαμενη να διαλεξουν.Αν ειχε δικαιωμα να υπογραψει το Φαγιε πχ ο Αγγελου θα το εκανε.



QUOTE(SteelGandalf @ Oct 10 2013, 18:40 ) *
Χωρίς, σε καμία περίπτωση, να πιστεύω πως έγινε καλό παιχνίδι (από τεχνικής άποψης) χθες, νιώθω, διαβάζοντας τα σχόλια σου, σαν να παρακολουθήσαμε διαφορετικό αγώνα.

Τα τόσα βήματα, τα air-balls, τις επαναφορές και τα λοιπά που τα είδες; Ήταν τόσα πολλά ώστε να τα αναφέρεις ξανά και ξανά;

Ναι μεν και οι δύο είχαν επιθετικό πρόβλημα με αρκετή αστοχία και κάποιες κακές επιλογές, αλλά, τηρουμένων των αναλογιών (τόσο πρόωρο παιχνίδι και μάλιστα ντέρμπι με όλα τα συνεπακόλουθα του άγχους), δεν μπορώ να τα ισοπεδώσω όλα.

Αν ο Άρης ή ο ΠΑΟΚ έπαιζαν ένα πιο χαλαρό παιχνίδι (τουλάχιστον από ψυχολογικής πλευράς), θα παρουσίαζαν, ακόμη κι εχθές, διαφορετικό πρόσωπο, είμαι σίγουρος. Όμως ξεχνάς το "do or die" του χθεσινού αγώνα.

Ο Άρης, για να μιλήσω για την ομάδα μου, πέρσι όταν τον ανέλαβε ο κόουτς Αγγέλου, ήταν στο 3 (στην κλίμακα του 10) και τον πήγε, κατά την διάρκεια της χρονιάς (με τα τόσα προβλήματα), στο 7.

Φέτος, ξεκινάει από το 5 και μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω, φτάνοντας για παράδειγμα στο 8.

Τυχαία είναι τα νούμερα, απλά για να καταδείξουν την βελτίωση.

Ας μην είμαστε ισοπεδωτικοί. Ας σκεφτούμε πως θα λειτουργούσαμε αν εμείς οι ίδιοι βρισκόμασταν σε τέτοιες συνθήκες πίεσης. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για πολύ νεαρούς σε ηλικία παίχτες, χωρίς παραστάσεις, εμπειρίες και ικανότητες διαχείρισης τέτοιων καταστάσεων.

http://basketballaris.gr/%ce%b7-%ce%bb%ce%...d%ce%b1-%ce%b1/
tuareg
φωσες υτο τι μου το βαλες?Λες να μη το ξερα?
Εχει καμμια σχεση αυτη η λιστα με τους ξενους που πηρε ο Πανιωνιος?(εκτος του Ντουβνιακ?)
Κατ'αρχας μπαβτσιτς και βρκιτς δε μπορουσαμε να τους παρουμε (το αναφερει ο ανθρωπος απο το μπλογκ οτι δε ξερει,απλα τους βαζει μπας και)
Απο εκει και περα Γκετσε-Χαινς-Αντιτς-Πετγουεη οπως εγραψα.Μισελ-Στεφενσον εγινε προσπαθεια αλλα δεν εκατσε γιατι δε μπορουσε να σπασει το συμβολαιο του Σαρικο.
Κις και Χατεν αποκλειστηκαν απο τον Αγγελου λογω αργοποδαριασης ο ενας και ασουτιασης ο αλλος.
Ε μη μου πεις οτι σε αυτο τον Αρη θα εκαναν τη διαφορα ο Κρολο ,ο 34χρονος Νατζφευ και ο Σναρντ.
Αν ηταν να παρουμε τετοιους ξενους καλα καναμε και δε τους πηραμε.
Μονο με το Ντουβνιακ κατι πηγε να γινει αλλα δωσατε περισσοτερα.
d.fosses
QUOTE(tuareg @ Oct 10 2013, 18:51 ) *
φωσες υτο τι μου το βαλες?Λες να μη το ξερα?
Εχει καμμια σχεση αυτη η λιστα με τους ξενους που πηρε ο Πανιωνιος?(εκτος του Ντουβνιακ?)
Κατ'αρχας μπαβτσιτς και βρκιτς δε μπορουσαμε να τους παρουμε (το αναφερει ο ανθρωπος απο το μπλογκ οτι δε ξερει,απλα τους βαζει μπας και)
Απο εκει και περα Γκετσε-Χαινς-Αντιτς-Πετγουεη οπως εγραψα.Μισελ-Στεφενσον εγινε προσπαθεια αλλα δεν εκατσε γιατι δε μπορουσε να σπασει το συμβολαιο του Σαρικο.
Κις και Χατεν αποκλειστηκαν απο τον Αγγελου λογω αργοποδαριασης ο ενας και ασουτιασης ο αλλος.
Ε μη μου πεις οτι σε αυτο τον Αρη θα εκαναν τη διαφορα ο Κρολο ,ο 34χρονος Νατζφευ και ο Σναρντ.
Αν ηταν να παρουμε τετοιους ξενους καλα καναμε και δε τους πηραμε.
Μονο με το Ντουβνιακ κατι πηγε να γινει αλλα δωσατε περισσοτερα.

Δεν είναι κακό να παραδεχθείς ότι ο Άρης πάσχει από έλλειψη χρημάτων, αντιθέτως θα έλεγα ότι είναι προς τιμήν του ότι τα καταφέρνει τόσο καλά με τόσο πενιχρό μπάτζετ. Πάντως επιμένω ότι εάν ο Άρης είχε λεφτά θα είχε καλύτερο ρόστερ, άλλωστε υπάρχουν και ποιοτικοί έλληνες στην αγορά και δεν είναι μονόδρομος οι ξένοι και για τους έλληνες δεν υπάρχει μπαν, αυτό που υπάρχει είναι άδειο ταμείο από πλευράς Άρη το οποίο επαναλαμβάνω δεν είναι κολάσιμο.
tuareg
Κολασιμες ειναι οι λαμογιες του καραφλα που μας εφεραν σε αυτη τη κατασταση.
Δεν αρνουμαι οτι δεν εχουμε φραγκα.Εδω ολοκληρος Λιανος που εχει και δε τα χωνει για να αρει το μπαν.
Αλλα καταλαβαινεις τι λες?
Αλλο το δεν εχουμε λεφτα γενικα που λες τωρα και αλλο το ειχαμε δικαιωμα να παρουμε ξενους αλλα δε πηραμε επειδη δεν εχουμε λεφτα που ειπες νωριτερα.
Δεν ειχαμε δικαιωμα να παρουμε καποιον που θα εκανε διαφορα σε σχεση με το υπαρχον ροστερ και δε πηραμε.
Αληθεια ποιον Ελληνα μπορουσε να παρει ο Αρης καλυτερο απο τους ηδη υπαρχοντες και δε το πηρε?
Οποιον ηθελε ο Αγγελου φετος το πηρε (εκτος Χριστοδουλου και Μαργαριτη)
SteelGandalf
Και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν να έρθει ή τουλάχιστον έτσι "ακούγονταν" κάποια στιγμή, αλλά δεν ξέρω πόσο ουσιαστικά ενδιέφερε τον κόουτς Αγγέλου ή για λόγους οικονομικούς δεν προχώρησε.
d.fosses
QUOTE(tuareg @ Oct 10 2013, 19:11 ) *
Κολασιμες ειναι οι λαμογιες του καραφλα που μας εφεραν σε αυτη τη κατασταση.
Δεν αρνουμαι οτι δεν εχουμε φραγκα.Εδω ολοκληρος Λιανος που εχει και δε τα χωνει για να αρει το μπαν.
Αλλα καταλαβαινεις τι λες?
Αλλο το δεν εχουμε λεφτα γενικα που λες τωρα και αλλο το ειχαμε δικαιωμα να παρουμε ξενους αλλα δε πηραμε επειδη δεν εχουμε λεφτα που ειπες νωριτερα.
Δεν ειχαμε δικαιωμα να παρουμε καποιον που θα εκανε διαφορα σε σχεση με το υπαρχον ροστερ και δε πηραμε.
Αληθεια ποιον Ελληνα μπορουσε να παρει ο Αρης καλυτερο απο τους ηδη υπαρχοντες και δε το πηρε?
Οποιον ηθελε ο Αγγελου φετος το πηρε (εκτος Χριστοδουλου και Μαργαριτη)

Το πιο ενδεικτικό παράδειγμα είναι από τους έλληνες ο Καββαδάς τον οποίο τον ήθελε ο Αγγέλου αλλά τον ήθελε τζάμπα, τον ήθελε με την προϋπόθεση ότι θα τον άφηνε ελεύθερο ο Πανιώνιος. Άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Μισελ τον οποίο και για αυτόν ενδιαφέρθηκε ο Αρης αλλά δεν τον πείρε λόγω Σαρικόπουλου. Αν είχε λεφτά ο Άρης θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει ότι έκανε ο Πανιώνιος με τον Πέιν δηλαδή να αποζημιώσει τον Σαρικόπουλο και να πληρώσει το buy out του Μισελ.
tuareg
Μα το Καββαδα πως θα τον επαιρνε αφου ειχε συμβολαιο?
Σου ειπα οποιους μπορουσε πηρε.Τωρα με το Μισελ ετσι οπως τον ειδα στο Ρεθυμνο καλα καναμε και δε το πηραμε.
Αλλα απο την αλλη ενα 50αρικο στο Πειν για αποζημιωση και κανα 30αρι στο ΚΑΟΔ συν το συμβολαιο του Μισελ δε μου φαινεται και τοσο καλο ντηλ.....σιγα μη πεταγαμε τοσα λεφτα για το Μισελ και να τα ειχαμε....
d.fosses
QUOTE(tuareg @ Oct 10 2013, 19:28 ) *
Σου ειπα οποιους μπορουσε πηρε.

Τώρα συμφωνούμε απόλυτα!

Με τον Μισελ δεν είμαι και εγώ ικανοποιημένος αλλά λόγω του δικού μας μπαν ήτανε μονόδρομος, δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος. Ο Εζιούκου ζητούσε 150 και ο Μπούκερ που είχαμε πέρσι έπαιρνε επίσης 150. Υπήρχε και ο Αναγκόνιε ο οποίος όμως δεν ήταν καθαρό 5άρι ηταν 4-5άρι και για αυτό προτιμήθηκε ο Λάνγκφορντ ο οποίος είναι και αυτός τεσσαροπεντάρι αλλά είναι πολύ φθηνότερος.

Και ο Πανιώνιος φέτος έχει μειώσει πολύ το μπάτζετ του, πέρσι είχε 4 παίκτες με συμβόλαιο από 100 και πάνω (Μπούκερ 150, Πέιν και Μίλμπουρν από 120 και Παπάς 100) ενώ φέτος εξαιρέσει τον Μίλμπουρν το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει είναι μάξιμουμ 50 χιλιάρικα. Το φετινό μπάτζετ του Πανιώνιου είναι το μισό σε σχέση με πέρσι.
yorgos

Τα τόσα βήματα, τα air-balls, τις επαναφορές και τα λοιπά που τα είδες; Ήταν τόσα πολλά ώστε να τα αναφέρεις ξανά και ξανά;

Ναι, ήταν εκτός πολλά και αποκρουστικά. Το θέαμα ξαναλέω ήταν άθλιο, από το 44-42 της... στρούγγας του Σπόρτινγκ είχα να δω τέτοιο χάλι. Συγκεκριμένα έγιναν 38 λάθη (δηλαδή σχεδόν ένα ανά λεπτό, εκνευριστικό), αστόχησαν στο 75% των τριπόντων, ο ξεκάθαρος νικητής σούταρε με 41% στα δίποντα (αν βγάλεις τους αιφνιδιασμούς, σε σετ παιχνίδι δεν πρέπει να είχε πάνω από... 20%), γενικώς το θέαμα ήταν πάρα πολύ κακό.


Αν ο Άρης ή ο ΠΑΟΚ έπαιζαν ένα πιο χαλαρό παιχνίδι (τουλάχιστον από ψυχολογικής πλευράς), θα παρουσίαζαν, ακόμη κι εχθές, διαφορετικό πρόσωπο, είμαι σίγουρος. Όμως ξεχνάς το "do or die" του χθεσινού αγώνα.


Δεκτόν. Απλά είπα ότι είδα σχεδόν όλες τις ομάδες της Α1 και καμία τους δεν παρουσίασε το τραγικό θέαμα αυτών των δύο. Αυτό δεν πάει να πει ότι είναι κακές ομάδες ή ότι θα πατώσουν, απλά πάει να πει ότι έπαιξαν τραγικά.

Ας μην είμαστε ισοπεδωτικοί. Ας σκεφτούμε πως θα λειτουργούσαμε αν εμείς οι ίδιοι βρισκόμασταν σε τέτοιες συνθήκες πίεσης. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για πολύ νεαρούς σε ηλικία παίχτες, χωρίς παραστάσεις, εμπειρίες και ικανότητες διαχείρισης τέτοιων καταστάσεων.


Βρε παιδιά, δεν αμφισβητώ αυτό. Αμφισβητώ το ότι το θέαμα δεν ήταν αποκρουστικό. Ε, ήταν, εκεί διαφωνούμε. Δικαιολογημένα χάλι; Μπορεί. Αλλά χάλι μαύρο ήταν το ματς, αντιμπάσκετ παίχτηκε. Αν ήμουν εχθρός το μπάσκετ θα το έδειχνα κάθε μέρα. Το κουράσαμε, εσείς θεωρείτε ότι εγώ ήμουν υπερβολικός στην κρίση μου περί αποκρουστικότητας του θεάματος, εγώ νομίζω ότι μέσα στη χαρά για εκτός έδρας νοκ άουτ νίκη επί αιωνίου παραβλέπετε το άθλιον του θεάματος. Τέλος πάντων, δεν αποτελεί κριτήριο για το τι μπάσκετ θα παρουσιάσουν οι δύο.
Timemaster
Μια νίκη χωρίς μαθηματικό ενδιαφέρων μιας και το κύπελλο δεν είναι εφικτός στόχος ούτε και υπάρχει final four
για να δώσει κάποια αίγλη η συμμετοχή σε αυτήν.

Από την άλλη είναι μια νίκη ψυχολογίας για τους παίχτες που βλέπουν πως ο κόπος του καλοκαιριού αλλά και η επιλογή να υπογράψουν στον Άρη τους δικαιώνει.

Παράλληλα το ζέσταμα του κόσμου μετά από μια πρόκριση επί του συμπολίτη αλλά και ένα ενδεχόμενο παιχνίδι με κάποιον εκ των μεγάλων του λεκανοπεδίου θα προσθέσει κάποια έσοδα στην δύσκολη χρονιά που έρχεται.

Στα αγωνιστικά τώρα είδα επιτέλους τον Άρη να παίζει έτσι όπως θα έπρεπε να παίζει εδώ και 5 χρόνια...
με περίσιο πάθος και θράσος με τρομερή πίεση και με παιδιά που μπαίνουν μέσα όχι φοβισμένα αλλά σαν μαχητές.

Πίεση στην περιφέρεια με τα μακριά χέρια των Μποχωρίδη και Μούρτο, την πολλή καλή θέση σώματος του Αθηναίου και του Γκίκα αλλά και την εμπειρία του Πελεκάνου που και χτες έπαιξε σαν να ήταν ο ξένος πολυτελείας να κλέβουν μπαλιές και να αποσυντονίζουν πλήρως την περιφέρεια του ΠΑΟΚ.

Τα θετικά είναι οι ενέργειες που έπαιρναν οι πιτσιρικάδες που δε φοβήθηκαν (άσχετα αν τους βγήκε ή όχι) να πάρουν προσπάθειες και να κάνουν παιχνίδι. Τα 40 λεπτά που δείξαμε σταθερότητα και συγκέντρωση στον αγώνα.

Τα αρνητικά τα πολλά λάθη, το ότι δε περνούσαμε εύκολα την μπάλα στους ψιλούς μετά από πικ εν ρολλ και τα χαζά φάουλ όπου οι παίχτες μας δεν προστατεύονταν.

Η ομάδα σηκώνει πολύ βελτίωση ακόμα και αν αναλογιστώ την περσινή χρονιά και τις δηλώσεις του Αγγέλου τότε το τελείωμα θα είναι θεαματικό αρκεί να μην έχουμε τους περσινούς τραυματισμούς.

Τώρα τα περί θεάματος εγώ έχω αντιφατική άποψη μιας και από την μία είδα αρκετές θεαματικές φάσεις καρφώματα-ασίστ-και πολλές τάπες ενώ το παιχνίδι ανά διαστήματα είχε έναν τρομερό ρυθμό. Στον αντίποδα βέβαια είδαμε παιδικά λάθη, χαζά φάουλ και φυσικά πολλά μα πολλά άστοχα ελεύθερα σουτ.

Σίγουρα δεν ήταν μια διαφήμιση του μπάσκετ αλλά δεν ήταν και ένα κακό παιχνίδι.
Ούτε φυσικά πόνεσαν τα μάτια μου όπως είχε γίνει πολλές φορές στο παρελθόν σε αντίστοιχα παιχνίδια ακόμα και στην μέση της περιόδου.
rolleyes.gif
ssoulliss
QUOTE (tuareg @ Oct 10 2013, 17:05 ) *
το μποροβνιακ τον ειχαμε το 10-11 και περασε και δεν ακουμπησε μηδεν οξεα,μηδεν λιπαρα,θα μου πεις περασε και δεν ακουμπησε κι ο ντανστον τοτε με το σαρον...
Για μενα 2 ξενους θελει (εκτος του χαντ) ενα ακομα 2-3αρι που να μπορει υπο συνθηκες να κατεβασει μπαλα (κατι σα το γουολς ας πουμε) κι ενα 4-5αρι.....σαν το μαλντροου που ειχαμε....
Αν δεν ειχαμε το μπαν αυτο θα εκανε ο Αγγελλου και απλα δε θα περναμε λαρεντζακη και μαλλον δε θα εμενε ο σαρικο(παικτη καθαρα στο 4 δε θα επαιρνε λογω βεζενκοφ)


Τον μπορόβνιακ του ικάρου αναφέρομαι...που αν πιάσει θα κάνει πάταγο. Απο αυτά που έχω δει. Για το Μαλντροου συμφωνώ.

Άν μπορούσε να πάρει ξένους εγώ θα την έκανα εντελώς κολλεγιακή την ομάδα, δηλαδη ούτε Χαρίσης,ούτε ο Ασημακόπουλος.

έτσι και Αλλιώς ο Αντώνης είναι 37 και ο Κώστας 34,τι φέτος τι του χρόνου. Μόνο Πελεκάνος και Αθηναίου οι μεγάλοι.
SteelGandalf
Ο Αθηναίου είναι 25 χρόνων. Όχι και μεγάλος ρε παιδιά!!!

Όσο για τον Μόλντροου, δεν κάνει. Ο Άρης από το 5άρι του χρειάζεται και σκορ, άρα και φθορά των αντιπάλων ψηλών. Ο Σαμ που είχαμε τότε, δεν είχε σταθερότητα στο σκοράρισμα και γενικά ήταν αδύναμος.

Δεν μπορούσαμε να έχουμε έναν Στακ, έναν Ουίλκινσον κι έναν Σπένσερ Νέλσον; Κι ας μην είχαμε το κλασικό 5άρι!!!
ssoulliss
QUOTE(SteelGandalf @ Oct 11 2013, 13:06 ) *
Ο Αθηναίου είναι 25 χρόνων. Όχι και μεγάλος ρε παιδιά!!!

Όσο για τον Μόλντροου, δεν κάνει. Ο Άρης από το 5άρι του χρειάζεται και σκορ, άρα και φθορά των αντιπάλων ψηλών. Ο Σαμ που είχαμε τότε, δεν είχε σταθερότητα στο σκοράρισμα και γενικά ήταν αδύναμος.

Δεν μπορούσαμε να έχουμε έναν Στακ, έναν Ουίλκινσον κι έναν Σπένσερ Νέλσον; Κι ας μην είχαμε το κλασικό 5άρι!!!


Είναι έμπειρος ο Αθηναίου πλέον.Όχι βετεράνος,σίγουρα.

Λείπει ένας γρήγορος ψηλός από τον Άρη. Για αυτό συμφωνω για Μάλντροου. Τεχνικά ήταν άμπαλος.

Για Ουίλκινσον,Σπένσερ ειδικά...αν ψάξεις στους απόφοιτους των κολλεγίων, κάτι αντίστοιχο θα βρεις. Αν ψάξεις σε χαμηλότερα πρωταθλήματα πάλι κάτι θα βρεις. Αλλά η συζήτηση είναι υποθετική, τώρα πωρεύεται ο Άρης με ένα ξένο και "βαρείς" ψηλούς.
yorgos
Ξέρει κάποιος πόσο είναι αυτό το περίφημο συμβόλαιο του Σαρικόπουλου στο περίπου;
tuareg
QUOTE (yorgos @ Oct 11 2013, 13:50 ) *
Ξέρει κάποιος πόσο είναι αυτό το περίφημο συμβόλαιο του Σαρικόπουλου στο περίπου;


ηταν κανα 50αρικο...πρεπει να δεχθηκε μειωση και να πεσε στα 30-35 για να μεινει
SteelGandalf
Το έγραψα και στα νέα της ομάδας, ας το κάνω επικόλληση κι εδώ:

QUOTE(www.pressaris.gr)
Να η ευκαιρία! Άρης – Πανιώνιος στον ημιτελικό Κυπέλλου!

Ο Άρης κληρώθηκε με τον Πανιώνιο στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας! Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και θα γίνει στο Αλεξάνδρειο! Το σενάριο που φάνταζε ως ιδεατό για τους κίτρινους έγινε πραγματικότητα! Ο ημιτελικός θα γίνει 21 ή 22 Δεκεμβρίου!


Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κλήρωσης στα γραφεία της ελληνικής ομοσπονδίας μπάσκετ. Μετά από επτά χρόνια δεν θα υπάρχει σίγουρα τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στον ημιτελικό με τους πράσινους να έχουν το προβάδισμα λόγω έδρας, αφού ο αγώνας θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Οι κίτρινοι έχουν μοναδική ευκαιρία να επιστρέψουν και πάλι στην διεκδίκηση τίτλων. Υποδέχονται τον Πανιώνιο στο «Nick Galis Hall» και μπορούν να φτάσουν στον τελικό, αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους!

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 9 Φεβρουαρίου. Το μέρος διεξαγωγής δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.


Θετικό το συγκεκριμένο γεγονός, αφού ένα γεμάτο Παλαί θα προσφέρει τα έξτρα έσοδα που χρειάζεται τόσο πολύ η ομάδα.

Το αν θα μπορέσουμε να προκριθούμε, είναι μια άλλη ιστορία.

Δεν θα πρέπει να πανηγυρίζουμε πάντως, αφού ο Άρης μόνο όταν κερδίζει τίτλους πρέπει να πανηγυρίζει.

Ακόμη και αν, πρώτα ο Θεός, τα καταφέρουμε στον ημιτελικό, στον τελικό όποια από τις δύο άλλες ομάδες και αν αντιμετωπίσουμε, τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα.
yorgos
Άψογη κλήρωση!

Έσοδα + ενθουσιασμός = ό,τι χρειαζόμαστε

Άντε να δούμε τι θα γίνει με το 99, γιατί κακά τα ψέμματα, αυτό είναι το σημαντικότερο φέτος... Αλλά από την κληρωτίδα δεν πρέπει να υπάρχει παράπονο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.