http://basketblog.gr/index.php?option=com_...=6961&Itemid=27Σκληρή ανακοίνωση του ICBS
Των Βαγγέλη Πάτα – Αλέξανδρου Πρίφτη
18/10/2007 (17:10)
Ανακοίνωση για τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου και το επεισόδιο μεταξύ των δυο προπονητών έβγαλε σήμερα η ομάδα του ICBS. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: "Το περασμένο Σάββατο όσοι πραγματικοί φίλαθλοι του μπάσκετ βρέθηκαν στο κλειστό του ΜΕΤΣ θα πρέπει να ένιωσαν αηδία αντικρίζοντας έναν "επαγγελματία" προπονητή (αλήθεια, ο ΣΕΠΚ τι λέει για τα παρακάτω
, να καταπατά κάθε έννοια αθλητικού ιδεώδους και φιλοξενίας.
Ο "επαγγελματίας" προπονητής του Παγκρατίου, αφού πρώτα προκλητικά αρνήθηκε να χαιρετήσει τον προπονητή του ICBS, ο οποίος αν και φιλοξενούμενος, έτεινε πρώτος το χέρι του, στη συνέχεια κατευθυνόμενος προς τον πάγκο της ομάδας μας για να χαιρετήσει τα υπόλοιπα μέλη, αφού συνάντησε την φυσιολογική, μετά το προηγούμενο περιστατικό, άρνησή τους, γύρισε στον προπονητή της ομάδος μας, τον έβρισε χυδαία και κατόπιν τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο!
Προς μεγάλη τύχη του συγκεκριμένου "επαγγελματία" προπονητή, το βίντεο δεν κατέγραψε το ντροπιαστικό περιστατικό, την ώρα που η γραμματεία και το διαιτητικό δίδυμο των κ.κ. Τανατζή, Μητσόπουλου δήλωναν… αναρμόδιοι!
Επειδή όμως η αλήθεια δεν χρειάζεται ηλεκτρονικά μέσα ή μάρτυρες (αν και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι) για να λάμψει, το ΤΑΚ ICBS πιστεύει, ότι οι αρμόδιοι φορείς (βλ. ΣΕΠΚ, αθλητικός δικαστής) θα κάνουν το αυτονόητο. Άλλωστε, εν έτει 2007, κανένας δεν χρειάζεται να παίρνει το νόμο στα χέρια του…
ΥΓ. Παράλληλα, έστω και 5 ημέρες μετά το περιστατικό, προσβλέπουμε στην αντρίκεια συγγνώμη του συγκεκριμένου "επαγγελματία" προπονητή, ο οποίος μέχρι τώρα υπεκφεύγει αρνούμενος την πραγματικότητα, αλλά και τον διαβεβαιώνουμε ότι στον αγώνα του δεύτερου γύρου θα τύχει διαμετρικά αντίθετης αντιμετώπισης από αυτήν που ο ίδιος επιφύλαξε στην ομάδα μας".
http://basketblog.gr/index.php?option=com_...=6965&Itemid=27"Εγώ δεν δουλεύω στη επιχείρηση του πατέρα μου"
Του Αλέξανδρου Πρίφτη
18/10/2007 (19:20)
Μετά την σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του ICBS για της ομάδα του Παγκρατίου και τον τεχνικό της ομάδας, Άρη Λυκογιάννη, ο Έλληνας προπονητής έδωσε ακόμα πιο σκληρή απάντηση μιλώντας στο basketblog.gr: "Εγώ όντως είμαι επαγγελματίας προπονητής, γιατί δεν δουλεύω στην επιχείρηση του πατέρα μου", είπε ο Άρης Λυκογιάννης και συνέχισε...
"Για να μην του δώσω το χέρι μου μετά το τέλος της αναμέτρησης, κάτι θα έχει προηγηθεί. Πριν από λίγο καιρό ο κ. Τσοτσουμάνος είχε κάνει κάτι δηλώσεις. Εκείνος με έβρισε μετά το τέλος του αγώνα. Εγώ δεν τον χτύπησα. Δεν έγινε τίποτα. Αν είχε συμβεί κάτι, τότε η ομάδα του ICBS θα είχε βγάλει ανακοίνωση την Δευτέρα και όχι την Πέμπτη, δύο μέρες πριν την 4η αγωνιστική. Καλό θα ήταν οι άνθρωποι αυτοί να ασχοληθούν με την ομάδα τους και μόνο".
Τις επόμενες ώρες η ομάδα του Παγκρατίου αναμένεται να βγάλει δικιά της ανακοίνωση – απάντηση.