Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tι θα γινει με τον Σπορτιγκ?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4
Pierce
QUOTE
Οι αλλαγές είναι ραγδαίες και επηρεάζουν όλα τα στρώματα και τα επίπεδα του ελληνικού μπάσκετ. Και όπως λένε οι σοφοί "όταν πλακώνονται οι ελέφαντες την πληρώνουν τα… μυρμήγκια". Εδώ δεν υπάρχει συγκρουσιακή κατάσταση, ούτε… μυρμήγκια, αλλά μια ανακατανομή ρόλων και θέσεων στο μπασκετικό στερέωμα, αφού ο Σπόρτιγκ δεν μπορεί να σταθεί πλέον στην Α1, παρά μόνο αν συγχωνευθεί.
Ήδη από το Ρέθυμνο έγινε σχετική κρούση και αύριο αναμένεται να υπάρξει επίσημη πρόταση, ώστε να βρεθούν οι Κρητικοί στη "μεγάλη" κατηγορία, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι από τη μια υπάρχει… ασυμβίβαστο, από την άλλη ο Δημήτρης Δρόσος δεν έχει λόγο να συνεχίσει να ασχολείται με τα διοικητικά της πατησιώτικης ομάδας.

Πριν υπάρξει από κάποιους ανάθεμα και χωρίς (δεν έχουμε λόγο, άλλωστε) να θέλουμε να γίνουμε αυτόκλητοι υπερασπιστές κανενός Δρόσου, απλά σημειώνουμε ότι αυτοί που ενδεχομένως σήμερα νιώθουν τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια τους, είναι οι ίδιοι που μέχρι χθες έβαζαν αναχώματα στην προσπάθεια που γίνονταν στον Σπόρτιγκ. Χωρίς περαιτέρω σχόλια…
Επί της ουσίας, το Ρέθυμνο θέλει να παίξει στην Α1 (δεν είναι η μοναδική ομάδα της δεύτερης τη τάξη κατηγορίας), ο Σπόρτιγκ δεν αντέχει οικονομικά τα "μεγάλα σαλόνια", οπότε δεν αποκλείεται οι δύο να ενωθούν σε σάρκα μία.
Αν συμβεί αυτό θα υπάρξουν ανακατατάξεις στις μικρότερες κατηγορίες, καθώς θα αδειάσει μια θέση από την Α2. Υπάρχει και η πιθανότητα να επιλέξει το Σπόρτιγκ (βάσει του δεδικασμένου της Δάφνης και του Περιστερίου) να επιλέξει την εθελουσία κάθοδο στην Α2, οπότε αυτοδίκαια ανεβαίνει το Ρέθυμνο και δεν υπάρχουν ούτε συγχωνεύσεις, ούτε άλλες αλλαγές.
Όσον αφορά στη γυναικεία ομάδα του Σπόρτιγκ, αυτή όχι μόνο παραμένει ως έχει, αλλά δεν αποκλείεται να ενισχυθεί οικονομικά από τον κ. Δρόσο (καίτοι αποχώρησε από τα διοικητικά του συλλόγου).

basketblog.gr
rchos
βασικα ολα τουτα ειναι βιαστικες παπαρ****γιες του κογκαλιδη.ας περιμενουμε.
thrylos7
Τώρα πώς θα αισθάνονται οι φίλοι της ομάδας;

Δεν ξέρω, αλλά αυτά τα πράγματα δε μου αρέσουν... Ότι και να γίνει, το Σπόρτινγκ δε θα είναι η ομάδα που όλοι λαχταρούσαμε να δούμε φέτος.

Συγχώνευση με το Ρέθυμνο δεν είναι ελαφρώς... δύσκολη; Κινδυνεύουν να τα χάσουν όλα οι φίλοι της ομάδας;
Anaz
QUOTE
Και όπως λένε οι σοφοί "όταν πλακώνονται οι ελέφαντες την πληρώνουν τα… μυρμήγκια".
Rcho ειχες πει εσυ τιποτα τετοιο..?? rolleyes.gif tongue.gif

Διαφωνω παντως με μια τετοια συγχωνευση.Αν δεν μπορει καλυτερα να διαλεξει εθελούσια καθοδο στην Α2.
Αληθεια απο που προεκυψαν αυτα τα οικονομικα προβληματα?Ειχαμε διοικητικη ανακαταταξη?καποια αποχώρηση?
thrylos7
Νομίζω έχει κάνει το σχόλιό του ... (σ' αυτό αναφερόταν εξάλλου)blech.gif
rchos
QUOTE
Rcho ειχες πει εσυ τιποτα τετοιο..??


QUOTE
Νομίζω έχει κάνει το σχόλιό του ...



QUOTE
βασικα ολα τουτα ειναι βιαστικες παπαρ****γιες του κογκαλιδη.


λες να το εγραψα για το σπορτινκγ αυτο? tongue.gif wink.gif
Anaz
QUOTE
Αληθεια απο που προεκυψαν αυτα τα οικονομικα προβληματα?Ειχαμε διοικητικη ανακαταταξη?καποια αποχώρηση?

http://www.sport24.gr/html/ent/165/ent.185165.asp

Eδω αναφερει οτι φευγουν κ οι Λι,Χαρισης γιατι ειχαν υπογραψει με εταιρειες που ανηκουν στον Δροσο. ohmy.gif
sporting b.c.
QUOTE(Anaz @ Jun 29 2007, 04:06 PM) *
http://www.sport24.gr/html/ent/165/ent.185165.asp

Eδω αναφερει οτι φευγουν κ οι Λι,Χαρισης γιατι ειχαν υπογραψει με εταιρειες που ανηκουν στον Δροσο. ohmy.gif



Υπάρχει φημολογία ότι ο Σπόρτιγκ θα περάσει στον ερασιτέχνη και δεν θα μπορέσει να μείνει στην κατηγορία μετά την αποχώρηση του προέδρου,κάτι που ενδεχομένως να σημάνει τον υποβιβασμό του και πάλι στην Α2. Ο ΑΓΟΡ είναι έτοιμος να πάρει την θέση εάν κληθεί απο τον ΕΣΑΚΕ.




οπως ειπε ο ποιητης...
τι λες τωρα !!! ohmy.gif
sporting b.c.
έτσι biggrin.gif biggrin.gif


Χαιρετισμός Προέδρου ΤΑΚ Σπόρτιγκ


Το να προκαλείς μια επιθυμία, αναφέρει μια λαϊκή ρήση, να τη θρέφεις, να την καλλιεργείς, να την μεγαλώνεις, να την κεντρίζεις και να την ικανοποιείς, είναι ένα ολόκληρο ποίημα. Ως ποίημα, λοιπόν, βλέπουμε τον Σπόρτιγκ και ως δημιουργία την ενασχόλησή μας με έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους. Διαθέτουμε τον ενθουσιασμό και το μεράκι του «πρωτάρη», αλλά κυρίως την εμπειρία που μας επέτρεψε να έχουμε η ανάμιξή μας με τα κοινά σωματείου κατά το πρόσφατο παρελθόν.


Συμπαραστάτης της προσπάθειας αυτής είναι ο προπονητής Άγγελος Κορωνιός, ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους Ευρωπαίους πλέι μέικερ, ο οποίος θα μεταδώσει όλα όσα αφομοίωσε από την πολυετή καριέρα του στον Αθλητισμό. Πρόκειται για ένα μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού μπάσκετ.

Στόχος της Διοίκησης του Σπόρτιγκ είναι εντός των προσεχών τριών χρόνων η ομάδα να συμπεριλαμβάνεται στις μεγάλες δυνάμεις του Ελληνικού Μπάσκετ. Μέσα στην επόμενη τριετία ο Σπόρτιγκ να διαθέτει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας. Παράλληλα, σκοπός μας αποτελούν η αξιοπιστία του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, η οικονομική φερεγγυότητα, η επαγγελματική συνείδηση και οργάνωση και κυρίως, η δημιουργία ινδαλμάτων ή προτύπων τα οποία έχει τόσο ανάγκη σήμερα η νεολαία μας η οποία έχει να αντιμετωπίσει σοβαρότατους κινδύνους που οδηγούν στην απαξίωση της κοινωνίας μας. Όλοι οι πρώην και νυν αθλητές, διότι και εγώ από την μεγάλη Αθλητική Οικογένεια προέρχομαι, έχουμε την υποχρέωση να «αναζωπυρώσουμε την φλόγα» των παραπάνω αρχών και κανόνων και βέβαια, να τη μεταδώσουμε στους αυριανούς πολίτες, που δεν είναι άλλοι από τα σημερινά παιδιά. Παράλληλα, επιβάλλεται να τα διαπαιδαγωγήσουμε ενάντια στη βία και τον χουλιγκανισμό.

Αναμφισβήτητα, σ’ αυτή τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλουμε ευελπιστούμε ότι θα έχουμε αρωγούς την Πολιτεία, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τους αρμόδιους φορείς, καθώς και τους φιλάθλους του Σπόρτιγκ οι οποίοι πρέπει να ταχθούν δίπλα μας και να πορευθούν μαζί μας. Τους χορηγούς, επίσης, οι οποίοι είμαι πεπεισμένος ότι επιθυμούν να συνδέσουν το όνομά τους με μια τέτοια προσπάθεια. Ο επαγγελματισμός δεν αποτελεί για εμάς αυτοσκοπός, αλλά θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες της «ιδέας» και του «επαγγέλματος» έχουν τη δυνατότητα συνύπαρξης.

Η διοίκηση του ΤΑΚ Σπόρτιγκ έχει το θάρρος να οραματίζεται, άρα και τη δύναμη να αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις της, προκειμένου να δούμε ξανά τον ιστορικό σύλλογο να πρωταγωνιστεί στο καλύτερο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό της Α1 εθνικής κατηγορίας.
sporting b.c.
http://www.sportaction.gr



Nέα σελίδα...

Μία καινούργια μέρα ξημερώνει για την ΑΕΚ στο μπάσκετ. Την διοίκηση της ομάδας αναλαμβάνει ο, μέχρι χθες, ιδιοκτήτης του Σπόρτινγκ, Δημήτρης Δρόσος. Νέος τεχνικός ο Άγγελος Κορωνιός.

29 Ιουνίου 2007, μία ημερομηνία που θα γραφτεί στην ιστορία της ΑΕΚ στο μπάσκετ. Η ομάδα μετά από 12 χρόνια αλλάζει... χέρια και από τον Γιάννη Φιλίππου περνά στον Δημήτρη Δρόσο που μέχρι χθες ήταν ο ιδιοκτήτης του Σπόρτινγκ. Ο τελευταίος είχε συνάντηση με τον Φιλίππου την Πέμπτη το βράδυ και αγόρασε τις μετοχές του «διεκφάλου» και από εδώ και στο εξής θα είναι ο βασικός επενδυτής της Ένωσης.

Ο Δρόσος από την στιγμή που η ομάδα του Σπόρτινγκ ανέβηκε στην Α1 έδειξε ότι θέλει να «ρίξει» πολύ χρήμα στα ταμεία της ομάδας, τα λεφτά μπορεί να... πέσουν και πάλι αλλά πλέον για το κιτρινόμαυρο ταμείο. Ο Έλληνας επιχειρηματίας ασχολείται με εταιρείες στοιχημάτων και είναι αυτός που αναλαμβάνει το δύσκολο έργο για την σωτηρία της ομάδας.

Η ΑΕΚ δεν αλλάζει μόνο ιδιοκτήτη (κανείς δεν ξέρει αν τελικά ο Φιλίππου αποχωρήσει από την ΑΕΚ ή θα αναλάβει κάποιο άλλο πόστο κρατώντας κάποιες μετοχές), αλλά και προπονητή. Στον πάγκο του «δικεφάλου» την επόμενη σεζόν θα κάθεται ο Άγγελος Κορωνιός, που στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και ήταν αυτό που ανέβασε το Σπόρτινγκ στην Α1.

Αναφορικά με τα χρέη που έχει η ομάδα, φτάνουν τα 3.5 εκ ευρώ και τα ανέλαβε και αυτά ο κ.Δρόσος. Η απορία όλων πλέον είναι, ποία θα είναι η επόμενη μέρα, για την ομάδα των Πατησίων, που μένει πριν ξεκινήσει η χρονιά, χωρίς ιδιοκτήτη και χωρίς προπονητή.

Του Πάνου Καββαδά
Green Warrior
QUOTE(thrylos7 @ Jun 29 2007, 03:42 PM) *
Τώρα πώς θα αισθάνονται οι φίλοι της ομάδας;

Δεν ξέρω, αλλά αυτά τα πράγματα δε μου αρέσουν... Ότι και να γίνει, το Σπόρτινγκ δε θα είναι η ομάδα που όλοι λαχταρούσαμε να δούμε φέτος.
Συγχώνευση με το Ρέθυμνο δεν είναι ελαφρώς... δύσκολη; Κινδυνεύουν να τα χάσουν όλα οι φίλοι της ομάδας;


+1
Aristofanis
Από ότι φαίνεται το Σπορτιγκ δεν θα παίξει στην Α1 την επόμενη χρονιά αφού μετά την αποχώρηση του Δρόσου όλων των παικτών και του τεχνικού τιμ δεν υπάρχει τίποτα. Εγώ θα πω απλά ντροπή γιατί ο κ.Δρόσος (άμα θέλετε να λέγεται κύριος) ξεφτύλισε, διέσυρε και αφάνισε ένα σωματείο που ίδιος το είχε ανακάμψει. Κρίμα που το Σπορτιγκ αποδείχτηκε παιχνίδι για τους σκοπούς ένος επιχειρηματία. Είμαι πάρα πολύ εκνευρισμένος και δεν ξέρω τι να πω. Αλλά τα λέγαμε στο φόρουμ ότι έτσι μπορεί να γίνουν. Και στο Μαρούσι άμα πει ο Βωβός φεύγω την επομένη μέρα δεν θα υπάρχει Μαρούσι. Και ο ΕΣΑΚΕ τι κάνει? Τίποτα. Ποιο Σπορτιγκ. Δεν πειράζει. Η ΑΕΚ να είναι δύναμη. Και οι δηλώσεις του κ.Δρόσου είναι εμπρηστικές γιατί το ελληνικό μπάσκετ δεν είναι ποδοσφαίρο που είναι ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,ΑΕΚ. Το ελληνικό μπάσκετ δεν είναι 3 ομάδες και το πρωτάθλημα δεν παίζεται με 3 ομάδες. Και επίσης όταν εννοεί 3 ομάδες εκτός από ΠΑΟ και ΟΣΦΠ βάζει και την ΑΕΚ? Και ο Άρης? ο ΠΑΟΚ? ο Πανιώνιος?
Τώρα ο κ.Δρόσος θα έχει το θάρρος αντικρύσει τους οπαδούς του Σπορτιγκ ή όχι?
nikefalin
QUOTE(Aristofanis @ Jun 29 2007, 10:49 PM) *
Από ότι φαίνεται το Σπορτιγκ δεν θα παίξει στην Α1 την επόμενη χρονιά αφού μετά την αποχώρηση του Δρόσου όλων των παικτών και του τεχνικού τιμ δεν υπάρχει τίποτα. Εγώ θα πω απλά ντροπή γιατί ο κ.Δρόσος (άμα θέλετε να λέγεται κύριος) ξεφτύλισε, διέσυρε και αφάνισε ένα σωματείο που ίδιος το είχε ανακάμψει. Κρίμα που το Σπορτιγκ αποδείχτηκε παιχνίδι για τους σκοπούς ένος επιχειρηματία. Είμαι πάρα πολύ εκνευρισμένος και δεν ξέρω τι να πω. Αλλά τα λέγαμε στο φόρουμ ότι έτσι μπορεί να γίνουν. Και στο Μαρούσι άμα πει ο Βωβός φεύγω την επομένη μέρα δεν θα υπάρχει Μαρούσι. Και ο ΕΣΑΚΕ τι κάνει? Τίποτα. Ποιο Σπορτιγκ. Δεν πειράζει. Η ΑΕΚ να είναι δύναμη. Και οι δηλώσεις του κ.Δρόσου είναι εμπρηστικές γιατί το ελληνικό μπάσκετ δεν είναι ποδοσφαίρο που είναι ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,ΑΕΚ. Το ελληνικό μπάσκετ δεν είναι 3 ομάδες και το πρωτάθλημα δεν παίζεται με 3 ομάδες. Και επίσης όταν εννοεί 3 ομάδες εκτός από ΠΑΟ και ΟΣΦΠ βάζει και την ΑΕΚ? Και ο Άρης? ο ΠΑΟΚ? ο Πανιώνιος?
Τώρα ο κ.Δρόσος θα έχει το θάρρος αντικρύσει τους οπαδούς του Σπορτιγκ ή όχι?

+1, ξέρετε οτί είμαι ΑΕΚ αλλά αυτό που φαίνεται να κάνει ο κ.Δρόσος στο ιστορικό σωματείο του Σπορτινκ είναι αχαρακτήριστο και απίστευτο. Δεν θέλω τέτοια λύση για την ομάδα μου, αυτό θυμίζει ζούγκλα και "ο θάνατος σου η ζωή μου".
reignman
ρε παιδια μπορουμε να συζηταμε μερες ατελειωτες για αυτο... αλλα ολοι ξερετε οτι ετσι ειναι ενας υγιεις σκεπτομενος επιχειρηματιας! στην αεκ θα βρουν αντικτιπο τα λεφτα που θα χαλασει. μεγαλυτερο γηπεδο , περισσοτερος "λαος" περισσοτερα εισητηρια πωλησεις κτλ. ετσι σκεφτετε. δεν εχει και αδικο! η ΑΕΚ ειναι μαγαζι γωνια. μαγαζι γωνια που απλα τοσο καιρο βρισκοταν σε ληθαργο.
dizzy_fingers
Και τόσο καιρό ο μεσιέ Δρόσος γιατί δεν την έπαιρνε την ΑΕΚ που βρισκόταν στην ίδια κατάσταση με την τωρινή.

Πρόσεξε μην απαντήσεις "γιατί ήταν στο Σπόρτινγκ και τον ανέβασε" tongue.gif γιατί με αυτήν την κίνησή του τον ρίχνει πάλι εκεί απ'όπου τον πήρε ("κλουότσησε την καρδάρ' με του γάλ' " που λένε...).
mentat
QUOTE(sporting b.c. @ Jun 29 2007, 08:23 PM) *
έτσι biggrin.gif biggrin.gif
Χαιρετισμός Προέδρου ΤΑΚ Σπόρτιγκ


Το να προκαλείς μια επιθυμία, αναφέρει μια λαϊκή ρήση, να τη θρέφεις, να την καλλιεργείς, να την μεγαλώνεις, να την κεντρίζεις και να την ικανοποιείς, είναι ένα ολόκληρο ποίημα. Ως ποίημα, λοιπόν, βλέπουμε τον Σπόρτιγκ και ως δημιουργία την ενασχόλησή μας με έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους. Διαθέτουμε τον ενθουσιασμό και το μεράκι του «πρωτάρη», αλλά κυρίως την εμπειρία που μας επέτρεψε να έχουμε η ανάμιξή μας με τα κοινά σωματείου κατά το πρόσφατο παρελθόν.
Συμπαραστάτης της προσπάθειας αυτής είναι ο προπονητής Άγγελος Κορωνιός, ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους Ευρωπαίους πλέι μέικερ, ο οποίος θα μεταδώσει όλα όσα αφομοίωσε από την πολυετή καριέρα του στον Αθλητισμό. Πρόκειται για ένα μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού μπάσκετ.

Στόχος της Διοίκησης του Σπόρτιγκ είναι εντός των προσεχών τριών χρόνων η ομάδα να συμπεριλαμβάνεται στις μεγάλες δυνάμεις του Ελληνικού Μπάσκετ. Μέσα στην επόμενη τριετία ο Σπόρτιγκ να διαθέτει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας. Παράλληλα, σκοπός μας αποτελούν η αξιοπιστία του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, η οικονομική φερεγγυότητα, η επαγγελματική συνείδηση και οργάνωση και κυρίως, η δημιουργία ινδαλμάτων ή προτύπων τα οποία έχει τόσο ανάγκη σήμερα η νεολαία μας η οποία έχει να αντιμετωπίσει σοβαρότατους κινδύνους που οδηγούν στην απαξίωση της κοινωνίας μας. Όλοι οι πρώην και νυν αθλητές, διότι και εγώ από την μεγάλη Αθλητική Οικογένεια προέρχομαι, έχουμε την υποχρέωση να «αναζωπυρώσουμε την φλόγα» των παραπάνω αρχών και κανόνων και βέβαια, να τη μεταδώσουμε στους αυριανούς πολίτες, που δεν είναι άλλοι από τα σημερινά παιδιά. Παράλληλα, επιβάλλεται να τα διαπαιδαγωγήσουμε ενάντια στη βία και τον χουλιγκανισμό.

Αναμφισβήτητα, σ’ αυτή τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλουμε ευελπιστούμε ότι θα έχουμε αρωγούς την Πολιτεία, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τους αρμόδιους φορείς, καθώς και τους φιλάθλους του Σπόρτιγκ οι οποίοι πρέπει να ταχθούν δίπλα μας και να πορευθούν μαζί μας. Τους χορηγούς, επίσης, οι οποίοι είμαι πεπεισμένος ότι επιθυμούν να συνδέσουν το όνομά τους με μια τέτοια προσπάθεια. Ο επαγγελματισμός δεν αποτελεί για εμάς αυτοσκοπός, αλλά θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες της «ιδέας» και του «επαγγέλματος» έχουν τη δυνατότητα συνύπαρξης.

Η διοίκηση του ΤΑΚ Σπόρτιγκ έχει το θάρρος να οραματίζεται, άρα και τη δύναμη να αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις της, προκειμένου να δούμε ξανά τον ιστορικό σύλλογο να πρωταγωνιστεί στο καλύτερο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό της Α1 εθνικής κατηγορίας.


Χωρις αλλα σχόλια ... το παραπάνω κείμενο τα λεει ολα ... 68.gif
reignman
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 29 2007, 11:24 PM) *
Και τόσο καιρό ο μεσιέ Δρόσος γιατί δεν την έπαιρνε την ΑΕΚ που βρισκόταν στην ίδια κατάσταση με την τωρινή.

Πρόσεξε μην απαντήσεις "γιατί ήταν στο Σπόρτινγκ και τον ανέβασε" tongue.gif γιατί με αυτήν την κίνησή του τον ρίχνει πάλι εκεί απ'όπου τον πήρε ("κλουότσησε την καρδάρ' με του γάλ' " που λένε...).


γιατι ισως να μη του ειχαν βαλει την ιδεα.. οταν τον επιασε καποιος γνωστος του Φιλιπου και του πιπιλισε στο μυαλο αυτη την ιδεα ...! ohmy.gif
kloze
ΟΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ..ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΝΕΙΡΑ..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΠΟΡΤΙΓΚΙΤΕΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ..ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕ..
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ..ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΚΕΤΗ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ Κ.ΔΡΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΠΟΡΤΙΓΚΑΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΟΥ..ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΓΝΟΤΗΤΑ, ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ..ΕΠΑΙΞΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..ΚΑΙ ΣΑΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΙΑΛΥΕΙΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ..

Η ΣΠΟΡΤΙΓΚΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΟΜΩΣ..ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΡΩΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΜΕ..ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ.ΔΡΟΣΟ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ..ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ..ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ!!!! ΕΣΥ ?????????? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ..ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..

ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.. 77.gif
Igor
Ετσι μπραβο.
Πολυ ωραια τα λες φιλε μου kloze. Ολο το ελληνικο μπασκετ μαζι σας.
mentat
Ο Άγγελος Κορωνιός ακολουθεί (μαζί με το επιτελείο του) τον Δημήτρη Δρόσο, αλλά δεν είναι ο μοναδικός. Ο Άρθουρ Λι, ο Κώστας Χαρίσης και κατά πάσα πιθανότητα ο Γιώργος Σιγάλας, θα φορέσουν "κιτρινόμαυρα" και θα ενταχθούν στο δυναμικό της "Ένωσης". Άλλωστε οι δύο πρώτοι (που έχουν ανακοινωθεί επίσημα) είχαν υπογράψει συμβόλαιο στις εταιρίες - χορηγούς του Δημήτρη Δρόσου και όχι στον Σπόρτιγκ. Και φυσικά τα συμβόλαιά τους δεν έχουν κατατεθεί στον ΕΣΑΚΕ, άρα μπορούν να παίξουν στην ΑΕΚ. Ποιος, άλλωστε από τους δύο (ή τους τρεις) δεν θέλει να φορέσει τη φανέλα με τον "δικέφαλο".
Η πρώτη πεντάδα συμπληρώνεται από τον Ντάριλ Λιούις (του Σπόρτιγκ) και του Λιούις Σιμς (Ολυμπιάδα Πατρών).

(από το basketblog.gr)

Παιδιά μιλάμε για τέρατα και σημεία.
Igor
Αισχος ( που λεει και ο morfi )
Gravedigger
ΝΤΡΟΠΗ.Δεν παρατάς έτσι 1 ιστορικό σύλλογο σαν τον Σπορτινγκ επειδή σου κάπνισε να πάρεις μια άλλη ομάδα!Η ομάδα ανέβηκε με όνειρα που ο ίδιος ο Δρόσος δημιούργησε και από τα όνειρα θα καταλήξει και πάλι στην Α2 όπου ούτε εκεί πιστεύω ότι θα μείνει αφού δεν έχει παίχτες.Μόνο στην Ελλάδα μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
Pierce
αφου υπεγραψαν σε εταιριες του, το ολο θεμα μοιαζει.... εγκλημα εκ προ μελετης . σιγουρα ειμαι χαρουμενος για την δικια μου ομαδα ωστοσο αυτη η κινηση του με βαζει σε σκεψεις. αν στη θεση του σπορτιγκ σε 2-3 χρονια ειναι η ΑΕΚ? μονο σωστα πραγματα δεν ειναι αυτα. ας ελπισουμε το καλυτερο και για τις 2 ομαδες
thrylos7
Πέρα από τον Σπόρτινγκ, αυτό για το οποίο μ' ενοχλεί αυτή η κίνηση είναι ότι φέτος υπήρχαν για πρώτη φορά τόσο καλές προοπτικές για την Α1. Πλέον όμως, δεν ξέρουμε ποιες ομάδες θα παίζουν σ' αυτή, κάτι που αρχίζει να γίνεται παράδοση...

Έβρισκα υπερβολικές τις δηλώσεις του Παπαδόπουλου για το επίπεδό μας, αλλά τελικά δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα...
Dromeas7
Μόλις τώρα πήρα πρέφα τι έγινε.

Πραγματικά μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα. Μίλαμε για προδοσία του Σισκάουσκας όταν μια ιστορική ομάδα και μια ολόκληρη περιόχή δέχεται την ΑΙΣΧΑΤΗ προδοσία!!!!

Και όμως παιδιά κατι τέτοιοι άνθρωποι σαν τον κύριο ( ο θεός να τον κάνει) Δρόσο βγάζουν όσα λεφτά θα βγάλουμε όλοι εδώ στο forum σε 10 χρόνια.

Και βέβαια οι λόγοι είναι προφανής,μιλάμε για ΤΟ λαμόγιο.


Τελικά σε τι χώρα ζούμε??Που είναι η πολιτεία?Που είναι η διοργανώτρια αρχη?Που είναι ένας εισαγγελέας να του αλλάξει τον αδόξαστο αυτού του τύπου???


Ρε γαμώτο όπου και αν κοιτάξουμε παιδιά αυτή η χώρα μας πληγώνει...
Dromeas7
Αλήθεια ο Κορωνιός λίγη ηθική δεν έχει?Γιατίι δεν παραιτηται?


Θα μου πεις πρέπει να φτιάξει καριέρα.... 68.gif
rchos
αν τα συμβολαια των λι και χαρισση ηταν με την ομαδα δεν θα ελεγα τιποτα!αλλα αυτο που υπεγραψαν σε χορηγους και οχι στην ομαδα δειχνει οπως προειπε ο πιρς μελετημενο θεμα!οποτε δεν μπορω παρα να ειμαι αντιθετος!
περιμενω τουλαχιστον να βοηθησει τον σπορτινγκ στη μετεπειτα πορεια του!
apkat
Και γω μολις τωρα καταλαβα για τι απατεωνα μιλαμε..Αισχος αυτο που συνεβη..Απεριγραπτο.Νομικα φυσικα δεν θα εχει προβλημα αυτος ο Δροσος αλλα ηθικα εχει διαπραξει εγκλημα..Επαιξε με μαι ιστορικη ομαδα και αφου πετυχε οτι πετυχε την ξεζουμισε..Μιλαμε για τον ορισμο της ανιθηκοτητας..Ειναι κριμα που μια τοσο μεγαλη ομαδα οπως η ΑΕΚ θα στηριχτει σε ενα τοσο μεγαλο απτεωνα για την επαναφορα της στην κορυφη..Κριμα και μονο κριμα..
thrylos7
Εγώ θέλω να μάθω αν οι παίκτες ήξεραν την κατάσταση... Αν δηλαδή ήξεραν ότι υπέγραφαν ουσιαστικά στην ΑΕΚ, ή απλά πείστηκαν να υπογράψουν σε εταιρείες του Δρόσου, κάτι που σήμαινε (τους είπαν) ότι υπέγραφαν ουσιαστικά στο Σπόρτινγκ...
sporting b.c.
QUOTE(thrylos7 @ Jun 30 2007, 12:56 AM) *
Εγώ θέλω να μάθω αν οι παίκτες ήξεραν την κατάσταση... Αν δηλαδή ήξεραν ότι υπέγραφαν ουσιαστικά στην ΑΕΚ, ή απλά πείστηκαν να υπογράψουν σε εταιρείες του Δρόσου, κάτι που σήμαινε (τους είπαν) ότι υπέγραφαν ουσιαστικά στο Σπόρτινγκ...



Δεν νομίζω ότι δεν ήξεραν που υπογράφουν...
sporting b.c.
Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται

Βαθμολογία A2
1 ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 54
2 ΑΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ 50
3 ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 49

http://www.contra.gr
Ενα μήνα θα περιμένουν στο Ρέθυμνο

Μετά τη φυγή του Δημήτρη Δρόσου από το Σπόρτιγκ είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν η ομάδα των Πατησίων μπορέσει να κατέβει στο πρωτάθλημα της Α1. Το Ρέθυμνο, όπως και πέρυσι, περιμένει ότι μπορεί να κερδίσει τον προβιβασμό του αλλά αυτή τη φορά έχουν γνώση οι φύλακες.

Οι Κρητικοί δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι την αιωνιότητα για να οριστικοποιηθεί η παρουσία τους στην Α1. Θα κάνουν υπομονή το πολύ ένα μήνα και αν μέχρι τότε το όνειρό τους δεν γίνει πραγματικότητα τότε θα επικεντρωθούν στην προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα της Α2.
sporting b.c.
http://www.sportingbc.gr
"Κουκλί" θα κάνει το γήπεδο ο Δρόσος
Τρίτη, 20 - 03 - 2007

Ανέβασε στο ανώτατο σημείο τον πήχη ο πρόεδρος του ΤΑΚ Σπόρτιγκ κ. Δημήτρης Δρόσος. Σε συνέντευξη που παρεχώρησε σε δημοσιογράφους στην Κύπρο, με αφορμή τη διεξαγωγή του Ολ Σταρ Γκέιμ, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να φέρει τα πάνω - κάτω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως ανέφερε θέλει ν' αλλάξει ριζικά την εικόνα του κλειστού του Σπόρτιγκ, ενώ στα πλάνα του περιλαμβάνεται η επέκταση του γηπέδου των Πατησίων (3000 θέσεων), το υπόγειο πάρκινγκ αλλά και αρκετές άλλες παροχές, προκειμένου οι φίλαθλοι του ιστορικού συλλόγου να επιστρέψουν και να συστρατευθούν μαζί με την ομάδα. "Επιδίωξή μας είναι ο Σπόρτιγκ να γίνει και πάλι ανταγωνιστικός στην Α1 κατηγορία" επισήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Δημήτρης Δρόσος, ο οποίος επιστρέφει αύριο στην Ελλάδα και το βράδυ θα παρεθέσει δείπνο στα μέλη της ομάδας.



ε ναι OAKA το εκανε...
apollonaras
Μεγαλη προδοσια αυτο που εκανε ο κ δροσος...Σκευτηκε επιχειρηματικα,ειδε τον συλλογο σαν εταιρια!
Πηγε στην αεκ γιατι εχει πολυ λαο..
Aristofanis
[quote name='apollonaras' date='Jun 30 2007, 09:59 AM' post='95991']
Μεγαλη προδοσια αυτο που εκανε ο κ δροσος...Σκευτηκε επιχειρηματικα,ειδε τον συλλογο σαν εταιρια!
Πηγε στην αεκ γιατι εχει πολυ λαο..
[/quoτε]

που τον είδες τον λαό?
500 ατομά το πολύ μαζεύει η μπασκετική ΑΕΚ και όταν πήρε το πρωτάθλημα με το ζόρι γεμίσαν το ΟΑΚΑ στον 5ο τελικό με ΟΣΦΠ
sporting b.c.
το σκάνδαλο είναι στα περισσότερα αθλητικά πρωτοσέλιδα.
ύμνοι απο score, goal, ώρα !!!
συμφωνω με τον "φίλαθλο" είναι το κεντρικό του θέμα και γράφει "Ξεφορτώνεται την ΑΕΚ ο Φιλίππου και την δίνει στον Δρόσο που παράτησε τον Σπόρτιγκ"
επίσης αναφορά στα πρωτοσέλιδα των sportday, φως, sportime
grigoris
Κατ'αρχάς το να υπογράφουν παίχτες συμβόλαια με εταιρίες του μεγαλοεπενδυτή και όχι με την ομάδα δείχνει το μέγεθος της ομηρίας των ομάδων από άτομα αμφιβόλου προελεύσεως και προθέσεων.Και με βάση αυτό καλύτερα και στην ΑΕΚ να μην είναι και πολύ ήσυχοι γιατί γυρίζει ο τροχός.Ο Σπόρτιγκ πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στην Α2 (έχοντας κερδίσει άξια την άνοδό του πέρσι) χάρη σε έναν "κύριο" που ξαφνικά του κάπνισε να πάρει τα λεφτάκια του και να την κάνει για μεγαλύτερα λιμάνια (λεφτά που σημειωτέον προέχονται από στοιχηματικές δραστηριότητες,πράγμα που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν επιτρέπει στον κύριο Δρόσο να συμμετέχει σε ΔΣ ΚΑΕ)
trefoil 13
Όσο υπάρχουν στον χώρο του μπάσκετ άνθρωποι σαν τον "ζούγκλα" (και τον κάθε "ζούγκλα"), το σπόρτιγκ (και το κάθε σπόρτιγκ) δεν μπορεί να πάει μπροστά.
Παραπάνω κατηγορήσατε τον Δρόσσο. Συμφωνώ. Η αλήθεια είναι ότι εγώ από πέρσι, όταν άκουσα ότι παράτησε τον άλιμο για το σπόρτιγκ, είπα πως δεν μπορούν ούτε εκεί να είναι σίγουροι πως ο κύριος αυτός δεν θα παρατήσει τον καινούργιο του σύλλογο και δεν θα επαναληφθούν ίδιες καταστάσεις. Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι και στις δυο ομάδες είχε πρόθεση (και το έκανε) να ρίξει λεφτά. Δεν εξετάζω το πως τα αποκτάει. Ούτε τον λόγο για τον οποίο έχει την διάθεση να τα σκορπάει έτσι. Αυτό που ξέρω είναι πως σίγουρα δεν φταίει μόνο αυτός για τις αλλεπάλληλες αλλαγές ομάδων. Στον άλιμο πρόλαβαν και του έφαγαν 1.500.000 ευρώ. Στο σπόρτιγκ τώρα, ετοιμάζονταν για μεγαλύτερα πράγματα. Η "διοίκηση" του ερασιτέχνη έπαιρνε 40.000 ευρώ το χρόνο για ενοίκιο γηπέδου. Τα λεφτά αυτά δεν φαίνονταν πουθενά. Αποτέλεσμα; Στείλανε εξώδικο στην ΚΑΕ για να πληρωθούν! Επίσης "ο ερασιτέχνης" υπέγραψε(!!) και έβαλε στην τσέπ... ε, στο ταμείο του ήθελα να πω 400.000 και 140.000 ευρώ, ποσά τα οποία αντιστοιχούσαν στην άνοδο του αντρικού στην Α1 και στην χορηγία του ΟΠΑΠ αντίστοιχα. Όμως δεν τελείωσε εκεί η ιστορία! Στην τελευταία συνάντηση του Δρόσου με "τον ερασιτέχνη" ο πρώτος έκανε πρόταση να αφήσει στην ομάδα τα 3.000.000 που υπολόγιζε για μπάτζετ της νέας χρονιάς αλλά να αφήσει και έναν δικό του άνθρωπο για να τα διαχειρίζεται. Η άλλη πλευρά ζήτησε τα λεφτά χωρίς τον άνθρωπο του Δρόσου και κάπου εκεί οι δυο πλευρές τα χάλασαν... Τα συμπεράσματα δικά σας...
nikefalin
QUOTE(trefoil 13 @ Jun 30 2007, 04:21 PM) *
Όσο υπάρχουν στον χώρο του μπάσκετ άνθρωποι σαν τον "ζούγκλα" (και τον κάθε "ζούγκλα"), το σπόρτιγκ (και το κάθε σπόρτιγκ) δεν μπορεί να πάει μπροστά.
Παραπάνω κατηγορήσατε τον Δρόσσο. Συμφωνώ. Η αλήθεια είναι ότι εγώ από πέρσι, όταν άκουσα ότι παράτησε τον άλιμο για το σπόρτιγκ, είπα πως δεν μπορούν ούτε εκεί να είναι σίγουροι πως ο κύριος αυτός δεν θα παρατήσει τον καινούργιο του σύλλογο και δεν θα επαναληφθούν ίδιες καταστάσεις. Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι και στις δυο ομάδες είχε πρόθεση (και το έκανε) να ρίξει λεφτά. Δεν εξετάζω το πως τα αποκτάει. Ούτε τον λόγο για τον οποίο έχει την διάθεση να τα σκορπάει έτσι. Αυτό που ξέρω είναι πως σίγουρα δεν φταίει μόνο αυτός για τις αλλεπάλληλες αλλαγές ομάδων. Στον άλιμο πρόλαβαν και του έφαγαν 1.500.000 ευρώ. Στο σπόρτιγκ τώρα, ετοιμάζονταν για μεγαλύτερα πράγματα. Η "διοίκηση" του ερασιτέχνη έπαιρνε 40.000 ευρώ το χρόνο για ενοίκιο γηπέδου. Τα λεφτά αυτά δεν φαίνονταν πουθενά. Αποτέλεσμα; Στείλανε εξώδικο στην ΚΑΕ για να πληρωθούν! Επίσης "ο ερασιτέχνης" υπέγραψε(!!) και έβαλε στην τσέπ... ε, στο ταμείο του ήθελα να πω 400.000 και 140.000 ευρώ, ποσά τα οποία αντιστοιχούσαν στην άνοδο του αντρικού στην Α1 και στην χορηγία του ΟΠΑΠ αντίστοιχα. Όμως δεν τελείωσε εκεί η ιστορία! Στην τελευταία συνάντηση του Δρόσου με "τον ερασιτέχνη" ο πρώτος έκανε πρόταση να αφήσει στην ομάδα τα 3.000.000 που υπολόγιζε για μπάτζετ της νέας χρονιάς αλλά να αφήσει και έναν δικό του άνθρωπο για να τα διαχειρίζεται. Η άλλη πλευρά ζήτησε τα λεφτά χωρίς τον άνθρωπο του Δρόσου και κάπου εκεί οι δυο πλευρές τα χάλασαν... Τα συμπεράσματα δικά σας...

ακούσαμε και την άλλη άποψη και έχει επιχειρήματα. Δεν λέω πως έχει δίκιο 100 % , αλλά οι καταστάσεις με τον "ζούγκλα" είναι γνωστές εδώ και 25 χρόνια.
sihainas
Πάντως το γεγονός ότι θεωρητικά αυτός ο άνθρωπος δεν έκανε κάτι παράνομο κάτι πρέπει να μας πει για τους νόμους.. δεν μπορεί όποτε του καπνίσει του καθενός να παίρνει τους παίχτες και τους προπονητές και να πηγαίνει σε άλλη ομάδα... rolleyes.gif
mentat
QUOTE(trefoil 13 @ Jun 30 2007, 04:21 PM) *
Όσο υπάρχουν στον χώρο του μπάσκετ άνθρωποι σαν τον "ζούγκλα" (και τον κάθε "ζούγκλα"), το σπόρτιγκ (και το κάθε σπόρτιγκ) δεν μπορεί να πάει μπροστά.
Παραπάνω κατηγορήσατε τον Δρόσσο. Συμφωνώ. Η αλήθεια είναι ότι εγώ από πέρσι, όταν άκουσα ότι παράτησε τον άλιμο για το σπόρτιγκ, είπα πως δεν μπορούν ούτε εκεί να είναι σίγουροι πως ο κύριος αυτός δεν θα παρατήσει τον καινούργιο του σύλλογο και δεν θα επαναληφθούν ίδιες καταστάσεις. Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι και στις δυο ομάδες είχε πρόθεση (και το έκανε) να ρίξει λεφτά. Δεν εξετάζω το πως τα αποκτάει. Ούτε τον λόγο για τον οποίο έχει την διάθεση να τα σκορπάει έτσι. Αυτό που ξέρω είναι πως σίγουρα δεν φταίει μόνο αυτός για τις αλλεπάλληλες αλλαγές ομάδων. Στον άλιμο πρόλαβαν και του έφαγαν 1.500.000 ευρώ. Στο σπόρτιγκ τώρα, ετοιμάζονταν για μεγαλύτερα πράγματα. Η "διοίκηση" του ερασιτέχνη έπαιρνε 40.000 ευρώ το χρόνο για ενοίκιο γηπέδου. Τα λεφτά αυτά δεν φαίνονταν πουθενά. Αποτέλεσμα; Στείλανε εξώδικο στην ΚΑΕ για να πληρωθούν! Επίσης "ο ερασιτέχνης" υπέγραψε(!!) και έβαλε στην τσέπ... ε, στο ταμείο του ήθελα να πω 400.000 και 140.000 ευρώ, ποσά τα οποία αντιστοιχούσαν στην άνοδο του αντρικού στην Α1 και στην χορηγία του ΟΠΑΠ αντίστοιχα. Όμως δεν τελείωσε εκεί η ιστορία! Στην τελευταία συνάντηση του Δρόσου με "τον ερασιτέχνη" ο πρώτος έκανε πρόταση να αφήσει στην ομάδα τα 3.000.000 που υπολόγιζε για μπάτζετ της νέας χρονιάς αλλά να αφήσει και έναν δικό του άνθρωπο για να τα διαχειρίζεται. Η άλλη πλευρά ζήτησε τα λεφτά χωρίς τον άνθρωπο του Δρόσου και κάπου εκεί οι δυο πλευρές τα χάλασαν... Τα συμπεράσματα δικά σας...


Ενδιαφέροντα τα παραπάνω.

Από την άλλη όμως αυτές είναι σοβαρές λογικές ??? Δηλαδή να αφήσει 3Μ φετος με καποιον διαχειριστή δικό του. Του χρόνου τι θα γίνει ??? Θεμα πολυ-ιδιοκτησίας δεν προκυπτει έτσι ???

Επισης από τα λεγόμενα σου προκύπτει και θεμα επιχορηγήσεων. Συγχωρέστε την άγνοιά μου αλλά εμένα μου φαίνονται μη σοβαρά πράγματα αυτά. Ελεγχος δεν υπάρχει από πουθενά ??

Σε άλλο topic στο basketforum γινεται συζητηση για τα λεγόμενα του Λαζου περι χαλια πρωταθλήματος κλπ. Καλύτερη απόδειξη από τα γεγονότα αυτά υπάρχει ???
sarounas
ευτυχώς τα γραπτά μένουν...

όσοι παίρνετε το allstar basket, σίγουρα θυμάστε μία κόντρα που είχε ξεσπάσει μεταξύ του Δημήτρη Καρύδα και κάποιων οπαδών του Σπόρτιγκ, επειδή ο δημοσιογράφος είχε κρατήσει τις επιφυλάξεις του για τον τέως πρόεδρο του σπόρτιγκ σε ένα άρθρο της στήλης του,
μάλιστα σε ένα από τα επόμενα τεύχη ο κ. Καρύδας ανέφερε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από τον κ Δρόσο και στο τέλος της κουβέντας έβαλαν και ένα στοίχημα στο οποίο ο παράγοντας έλεγε «καλά να είμαστε σε μερικά χρόνια θα δεις ότι οι προθέσεις μου για το μπάσκετ είναι καλές και θα δεις τι θα κάνω μέσα από τον Σπόρτιγκ» ο κ. Καρύδας του υποσχέθηκε ότι αν βγουν αληθινά τα λεγόμενά του, θα το αναγνώριζε δημόσια, μέχρι τότε όμως θα κρατούσε ακόμη τις επιφυλάξεις του

και πολύ καλά έκανε όπως φαίνεται, ανεξαρτήτως τι θα πετύχει στην ΑΕΚ, αυτό που έκανε στον Σπόρτιγκ ήταν ανήθικο, αν ήθελε τόσο πολύ να αναλάβει την ΑΕΚ θα μπορούσε να βρει έναν άλλο αξιόπιστο επιχειρηματία να αναλάβει την ομάδα των Πατησίων και όχι να παραδώσει επαγγελματική ομάδα στον ερασιτέχνη

πραγματικά κρίμα για τους φίλους του Σπόρτιγκ, πάντως η ομάδα δεν χάνεται έτσι απλά
tsitum
Δε νομιζω να εχει γινει παρανομια ως προς την αλλαγη ιδιοκτησιας του Σπορτινγκ κ της ΑΕΚ.Ανηθικοτητα ναι αλλα οχι παρανομια ωστε να πρεπει οι αρχες να δρασουν.Το θεμα της ανηθικοτητας οπως πολυ καλα ειπε πιο πριν ο pierce θα πρεπει να το σκεφτουν τωρα στη ΑΕΚ.Τα ιδια που εγιναν τωρα εις οφελος τους,αυριο μπορουν να γινουν εις βαρος τους κ να γινει ο Δροσος ο αποδιοπομπαιος τραγος γι αυτους,οπως μεχρι τωρα ηταν ο Φιλιππου.

Το θεμα ειναι κατι που διαβασα τωρα.Οτι η βασικη επιχειρηματικη ενασχοληση του Δροσου ειναι το στοιχημα.Εκει πρεπει αμεσα να γινει ελεγχος κ ληψη μετρων αν χρειαζεται περι ασυμβιβαστου.Κ οχι να το περασουνε επειδη ανελαβε μια ομαδα με κοσμο.Αν δε μπορει να παρει ομαδα λογω ασυμβιβαστου,να του γινει ελεγχος κ να μη μπορεσει να τη παρει.Δε ξερω αν εχει γινει ηδη ελεγχος βεβαια,αλλα αν δεν εχει γινει, πρεπει να γινει αμεσα.
sarounas
QUOTE(tsitum @ Jun 30 2007, 04:10 PM) *
Δε νομιζω να εχει γινει παρανομια ως προς την αλλαγη ιδιοκτησιας του Σπορτινγκ κ της ΑΕΚ.Ανηθικοτητα ναι αλλα οχι παρανομια ωστε να πρεπει οι αρχες να δρασουν.Το θεμα της ανηθικοτητας οπως πολυ καλα ειπε πιο πριν ο pierce θα πρεπει να το σκεφτουν τωρα στη ΑΕΚ.Τα ιδια που εγιναν τωρα εις οφελος τους,αυριο μπορουν να γινουν εις βαρος τους κ να γινει ο Δροσος ο αποδιοπομπαιος τραγος γι αυτους,οπως μεχρι τωρα ηταν ο Φιλιππου.

Το θεμα ειναι κατι που διαβασα τωρα.Οτι η βασικη επιχειρηματικη ενασχοληση του Δροσου ειναι το στοιχημα.Εκει πρεπει αμεσα να γινει ελεγχος κ ληψη μετρων αν χρειαζεται περι ασυμβιβαστου.Κ οχι να το πνιξουμε επειδη ανελαβε μια ομαδα με κοσμο.Αν δε μπορει να παρει ομαδα λογω ασυμβιβαστου,να του γινει ελεγχος κ να μη μπορεσει να τη παρει.Δε ξερω αν εχει γινει ηδη ελεγχος.

μιλάς για ελέγχους περί ασύμβίβαστου;
που εδώ στην Ελλάδα;
και ποιος θα τους κάνει; o τριανταφυλλόπουλος ή ο ευαγγελάτος;

αν θέλει να ασχοληθεί θα το κάνει και δεν λογαριάζει κανέναν
mentat
QUOTE(sarounas @ Jun 30 2007, 06:36 PM) *
ευτυχώς τα γραπτά μένουν...

όσοι παίρνετε το allstar basket, σίγουρα θυμάστε μία κόντρα που είχε ξεσπάσει μεταξύ του Δημήτρη Καρύδα και κάποιων οπαδών του Σπόρτιγκ, επειδή ο δημοσιογράφος είχε κρατήσει τις επιφυλάξεις του για τον τέως πρόεδρο του σπόρτιγκ σε ένα άρθρο της στήλης του,


Και στο forum του sporting είχε ξεσπάσει ανάλογος πόλεμος μεταξύ φίλων της ομάδας.
sporting b.c.
Σπύρος Καβαλιεράτος goal 30-6-07

Δικαίωμα στην ελπίδα...

Το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη τη δυνατή ΑΕΚ και από χθες ο «δικέφαλος» απέκτησε και πάλι ελπίδα. Πήρε πίσω τα κομμένα του φτερά... Μπορεί και πάλι να πετάξει ψηλά....

Βέβαια, δυσπιστία υπάρχει. Ο Δημήτρης Δρόσος δεν είναι χθεσινός στο μπάσκετ, όμως δεν είναι και γνωστός στο ευρύ κοινό. Τον ξέρουν καλά οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ, κυρίως λόγω της ενασχόλησής της με τον Αλιμο και τον Σπόρτιγκ. Αλλωστε την ιστορική ομάδα των Πατησίων την οδήγησε στην Α1 και πήρε... έξτρα μπόνους...

Ο Δημήτρης Δρόσος έχει χρήματα και μπορεί να δώσει ώθηση στην ΑΕΚ. Ο τρόπος που έκανε περιουσία ίσως προκαλεί ερωτηματικά (ιδίως λόγω της σχέσης με το στοίχημα), αλλά το θέμα είναι τι προτιμά κανείς... Η ΑΕΚ κόντεψε να υποβιβαστεί στην Α2, το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν υπό διάλυση, εδώ και δύο χρόνια έχει πάρει την κατιούσα. Ηταν μαθηματικά δεδομένο ότι η προεδρία Γιάννη Φιλίππου θα την οδηγούσε μια μέρα στην ολοκληρωτική καταστροφή. Ο άνθρωπος που έκανε ξανά μεγάλη την ΑΕΚ από τη στιγμή που ανέλαβε, την παρέδωσε τελικά μικρότερη και απ ό,τι ήταν...

Ξαφνικά η ΑΕΚ απέκτησε ζωή, δεν φυτοζωεί. Δεν θα απασχολεί τα μονόστηλα, ίσως να πάψει να παίζει μεταξύ συγγενών και φιλών... Είναι έτοιμη να γίνει και πάλι πρωταγωνίστρια, τουλάχιστον στο μέτρο του δυνατού. Ο,τι και να κάνει δεν πρόκειται να διεκδικήσει πρωτάθλημα από τη μια στιγμή στην άλλη, όμως αποκλείεται να είναι ένα απαξιωμένο προϊόν, όπως την είχε καταντήσει η προηγούμενη -πλέον- διοίκηση...

Η ενδυνάμωση της ΑΕΚ θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο την άνοδο του ανταγωνισμού στην Α1 και από εκεί και πέρα το ζητούμενο είναι η διάρκεια. Ο Δημήτρης Δρόσος δεν πρέπει να είναι ένα... πυροτέχνημα, αλλά η αρχή για το «κτίσιμο» μιας μεγάλης ομάδας. Η ζωή δεν αρχίζει και δεν τελειώνει στη σεζόν 2007-08 και αυτό πρέπει να το αντιληφθεί η νέα διοίκηση, που θα κληθεί να καλύψει τεράστιο χάντικαπ...

ΥΓ.1: Ο Σπόρτιγκ είναι το παράπλευρο θύμα και είναι κρίμα για την ιστορική ομάδα. Βέβαια, οι οπαδοί του δεν «αγάπησαν» ιδιαίτερα τον Δρόσο, έκαναν πόλεμο στον Αγγελο Κορωνιό... Πλέον ο Σπόρτιγκ οδεύει και πάλι προς την Α2 και αυτό δεν μπορεί να μη στεναχωρεί τους παλιούς μπασκετικούς. Τουλάχιστον υπάρχει η προοπτική να ανέβει στην Α1 το Ρέθυμνο, κάτι που θα κάνει ακόμα πιο ελκυστικό το πρωτάθλημα...

ΥΓ.2: Επειδή είναι ο Λάζαρος συγχωρείται. Ουδείς παραγνωρίζει ότι στην Ελλάδα υπάρχουν αρνητικά που όλοι θέλουν να διορθωθούν, αλλά η Α1 δεν είναι ένα από τα χειρότερα πρωταθλήματα. Είναι πολύ καλύτερη λίγκα από τη ρωσική, είναι η δεύτερη στη σειρά στην Ευρώπη, μετά την ισπανική. Και αν δεν αρέσει στον Παπαδόπουλο, ας μη γυρίσει ποτέ...
© 2006
Tafos toy indoy
τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα ρε?ελεος!!!πραγματικα αυτος ο ανθρωπος ειναι απεριγραπτος!!!για μενα θα επρεπε να επεμβει ο εσακε...δεν μπορει να διαλυει ετσι μια ομαδα τετοια ωρα...και για αυτους που πηρε αι τους περνει μαζι του στην αεκ,ειδικα εκει για μενα δεν θα πρεπε να επιτραπει!δεν υπαρχουν συμβολαια?

βεβαια να μου πις ποιος θα τους πληρωσει μετα?αισχος....ντροπη για την χωρα μας!
basketa
το συγουρο ειναι οτι ο δροσος καθε χρονο ανεβαινει ανεβαινει ανεβαινει απο κυπρο στον αλιμο στον σπορτινκ στην αεκ σειρα ποιος θα παρει; η λαμια, η λαρισα, η, η θεσσαλονικη....διαβαστε ολες τις δηλωσεις του απο τις ομαδες που αγορασε και παρατησε και θα καταλαβεται την συνεχεια...
sporting b.c.
σήμερα κυριακή οι score και ώρα συνεχίζουν τους ύμνους για τον πλέον φερέγγυο πρόεδρο !

έχει πλάκα να διαβάζω δηλώσεις κορωνιού-δρόσου πριν λίγους μήνες και με την άδεια σας βάζω απόσπασμα απο το εθνοσπορ 30/4/2007


«Τιμή μου να έχω για δάσκαλό μου τον Γιάννη Ιωαννίδη»
30/4/2007 7:06:28 μμ

Μία από (τις πολλές) ατάκες του που έγραψαν ιστορία ήταν το περίφημο «τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι». Και ο Αγγελος Κορωνιός, ως - καλός - μαθητής του, δεν θα μπορούσε παρά να ασπαστεί τη φιλοσοφία του «δάσκαλου», όπως τον αποκαλεί, Γιάννη Ιωαννίδη. Γι’ αυτό και έως και την 27η αγωνιστική, μέχρι ο Σπόρτιγκ να σφραγίσει άνοδο και πρωτάθλημα, τα λόγια του «νεοφώτιστου» προπονητή ήταν πράγματι λίγα. Αφησε τα έργα να μιλήσουν και η αλήθεια είναι πως... μαθηματικά μιλώντας, είπαν πολλά. Η ιστορική ομάδα των Πατησίων επέστρεψε στην Α1 έπειτα από επτάχρονη απουσία. Μια επιτυχία που ήρθε με την τεχνική καθοδήγηση ενός πρωτάρη ουσιαστικά προπονητή, αλλά και το μεράκι ενός... τρελού (όπως συχνά του τραγουδούν οι φίλαθλοι) προέδρου. Μαζί και «η εξαιρετική χημεία και ο ζήλος όλων των παιδιών», όπως θα πει στο ΕΘΝΟΣΠΟΡ-ΝΕΤ ο Αγγελος Κορωνιός, έτοιμος πια να μιλήσει και ο ίδιος για μια καθ’ όλα υπέροχη χρονιά...

«Νομίζω πως ναι, τώρα είναι ώρα για να πανηγυρίσουμε. Πρωτύτερα ήταν πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Επρεπε να γίνουν όλα με τη σωστή σειρά, να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο, τον τίτλο. Αυτή είναι τουλάχιστον η δική μου φιλοσοφία, ο χαρακτήρας μου», θα πει αρχικά, προσπαθώντας να βάλει σε σειρά και τα συναισθήματα της επιτυχίας: «Είναι ανάμεικτα... Το κλίμα είναι σίγουρα εξαιρετικό, όμως πρέπει να ξεκινήσουμε άμεσα τα σχέδια. Αυτή τη στιγμή προέχει ο προγραμματισμός. Τι άνθρωποι θα είναι στην ομάδα, πως αυτή θα λειτουργήσει...».

Ο Αγγελος Κορωνιός έβγαλε την αθλητική περιβολή και καταπιάστηκε με μπλοκάκια και συστήματα, ξεκινώντας από τη Β’ εθνική και τον Αλιμο. Δεν άργησε να κάνει τη... βουτιά στα βαθιά, αναλαμβάνοντας μια ομάδα με την ιστορία του Σπόρτιγκ και όλες εκείνες τις προσδοκίες που την περιέβαλαν. Περνώντας το κατώφλι των Πατησίων, ο Κορωνιός πήρε μαζί την εμπειρία του ως παίκτης, τη διάθεση για δουλειά και, για έξτρα βοήθεια, στο... τηλέφωνο τον Γιάννη Ιωαννίδη.
«Τον θεωρώ δάσκαλο στο μπάσκετ και γι’ αυτό και πήρα βοήθεια από εκείνον. Και στο γήπεδο βρέθηκε, και πολλές φορές μιλήσαμε και μου πρόσφερε γνώσεις αγωνιστικά ή εξωαγωνιστικά. Οι συμβουλές του είναι πολλές και πολύτιμες. Είναι τιμή και εμπειρία να μιλάς μαζί του, να τον έχεις σύμβουλο. Δεν είμαι κομπλεξικός να πω ότι επειδή έπαιζα μπάσκετ, το γνωρίζω κιόλας. Ο Ιωαννίδης είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη και ασφαλώς από τους καταλληλότερους για βοήθεια».

Από πολύ νωρίς, στη φετινή σεζόν, ο Σπόρτιγκ τοποθετήθηκε στα φαβορί της κατηγορίας, αν μη τι άλλο για άνοδο, τουλάχιστον για τους θεατές της κούρσας του. Τι πίστευε όμως ο ίδιος; «Όταν προσπαθείς να κάνεις κάτι, σε κάθε ξεκίνημα, δεν βγάζεις προς τα έξω αυτό που πιστεύεις. Ετσι λειτουργώ εγώ? Αλλά, αν το πίστευα; Από την πρώτη κιόλας στιγμή. Εχοντας τη στήριξη ενός ανθρώπου, όπως ο Δημήτρης Δρόσος - δεν θα τα κατάφερνα χωρίς αυτόν. Αλλά από από τη στιγμή που όλα ήταν τακτοποιημένα, ήταν στο δικό μου χέρι να χαράξω αυτό το δρόμο. Επειτα ήταν οι παίκτες που είχαμε. Ολοι έδειξαν μεγάλο ζήλο και διάθεση. Είναι πολύ σημαντικό, διότι ομάδα δεν είναι μόνο να αγωνίζεσαι και να παίζεις καλά. Υπήρξε η χημεία».

Κι όμως, παρά την καλή δουλειά και το, εκ του αποτελέσματος, επιτυχημένο έργο του, ο Κορωνιός δεν κατάφερε να ξεφύγει της... μοίρας των προπονητών. Η αμφισβήτηση τον πλησίασε και πρωταγωνίστησε έντονα σε σενάρια απομάκρυνσης. Πόσο κοστίζει αυτό, ειδικά σε ένα νέο εγχείρημα; «Δεν με επηρεάζει τίποτα», δηλώνει απόλυτος. «Εχω μάθει και σαν αθλητής σε τέτοιες καταστάσεις και γνώριζα ότι η αποτυχία με την επιτυχία είναι πάρα πολύ κοντά. Στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά εύκολο να κατεβάσουμε κάποιον με την πρώτη αποτυχία. Ημουν προετοιμασμένος στο πρώτο στραβοπάτημα κι έμεινα συγκεντρωμένος για τη συνέχεια».

Αλλωστε, την ίδια ώρα που οι αρνητικές κριτικές περικύκλωναν τον 38άχρονο προπονητή, ο πρόεδρος του Σπόρτιγκ τις αποτίναξε με μια κίνηση.
Στις αρχές Μαρτίου το φαβορί της Α2 σημείωνε τρεις συνεχόμενες ήττες, θέτοντας εν κινδύνω τις ελπίδες του. Ηττα στο Ιβανώφειο από τον Ηρακλή, ήττα από το ICBS στα Πατήσια και στις 17 του μήνα το κακό... τρίτωσε, στα Τρίκαλα. Δυο μέρες μετά ο Δημήτρης Δρόσος έδωσε τα χέρια με τον Αγγελο Κορωνιό, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους έως και το 2009. «Αν κάποιος είναι ο πρωτομάστορας αυτής της ανόδου είναι ο Δημήτρης Δρόσος. Δημιούργησε τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψω άνετα και η παρουσία του υπήρξε καταλυτική. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με όραμα, με διάθεση να επενδύσει. Δεν είναι κάποιος που εμφανίστηκε σαν φωτοβολίδα, για να βγάλει λεφτά και να σηκωθεί να φύγει. Τέτοιους ανθρώπους πρέπει να τους κρατήσουμε στο χώρο», υπογραμμίζει ο Ελληνας τεχνικός, που αναμένεται να βιώσει ακόμη πιο άνετες συνθήκες, αυτή τη φορά όχι για εργασία, αλλά για ξεκούραση, αφού ο Δημήτρης Δρόσος υποσχέθηκε ταξίδι στις Μαλδίβες! «Αυτό το ταξίδι είναι το ερώτημα όλων», λέει γελώντας ο Κορωνιός: «Το είπε και σίγουρα δεν έχει κανένα πρόβλημα και να το κάνει. Δε πρόκειται να αναιρέσει».

Βάφοντας τις πρώτες του εικόνες στους πάγκους με ζωηρά χρώματα και με «καλύτερη ανάμνηση την κατάκτηση του τίτλου», ο Αγγελος Κορωνιός καλείται πλέον να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Α1, έχοντας εμπειρία, αλλά και αβαντάζ ψυχολογίας: «Είναι πολύ σημαντικό ότι κατάφερα από την πρώτη χρονιά να ανεβάσω το Σπόρτιγκ στην Α1. Είναι μεγάλη επιτυχία, διότι πρόκειται για μια ιστορική ομάδα. Στόχος μου όταν ξεκινούσα ήταν να αναλάβω μια ομάδα πιο χαμηλή κατηγορίας για να δω τις αδυναμίες και τα λάθη μου και να τα διορθώσω. Η φετινή χρονιά ήταν μια μεγάλη εμπειρία για την Α1».

Σε μια μίνι αυτοκριτική του για αυτές τις αδυναμίες και τα λάθη, ο Κορωνιός παραδέχεται πως «από την αρχή ως και το τέλος της διαδρομής, αν μπορούσα, θα άλλαζα σίγουρα πράγματα. Φυσικά και γίνονται λάθη, όταν παράγεις έργο, κάνεις και τέτοια. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Απλά ο προπονητής συνήθως είναι το εξιλαστήριο θύμα. Σκοπός είναι αν θα φτιάξω πράγματα. Στο τέλος κάθε χρονιάς κάνεις επανεξετάζεις, αγωνιστικά και μη. Εκείνο που προσπαθώ είναι να τα βελτιώσω. Είναι διαφορετικό να είσαι παίκτης και διαφορετικό να είσαι προπονητής. Εχω αναθεωρήσει πολλά ως προπονητής πάνω στο μπάσκετ».

Οσο για τους στόχους της νέας χρονιάς; «Εξακολουθώ να πιστεύω ό,τι είπα και όταν ξεκίνησα. Η ομάδα θα φτιαχτεί έτσι ώστε να έιναι ανταγωνιστική, με πρώτο στόχο να σώσει την κατηγορία κι από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο θα έρθει. Εγώ ως προπονητής θέλω να φτιάξω μια ομάδα-πρότυπο μέσα και έξω από το γήπεδο. Να παλεύει κάθε αντίπαλο είτε αυτός είναι ο Παναθηναϊκός, είτε ο Ολυμπιακός, είτε οποιαδήποτε ομάδα. Ας μας κερδίζει όποιος είναι καλύτερος. Στόχος είναι η καλή χημεία, με καλά παιδιά, μια ομάδα που θα τη ζηλεύει ο καθένας», εξηγεί ο Αγγελος Κορωνιός.


Κορίνα Ζερβάκη
navas
Και περσι ή προπερσι (δεν θυμαμαι καλα το ποτε) ειχε ενδιαφερθει για την αγορα της ΑΕΚ αλλα δεν εβγαλε ακρη με τον Φιλιππου!! Ετσι ειχε στραφει στην αγορα του Σπορτινγκ.
Pierce
QUOTE(basketa @ Jul 1 2007, 07:29 AM) *
το συγουρο ειναι οτι ο δροσος καθε χρονο ανεβαινει ανεβαινει ανεβαινει απο κυπρο στον αλιμο στον σπορτινκ στην αεκ σειρα ποιος θα παρει; η λαμια, η λαρισα, η, η θεσσαλονικη....διαβαστε ολες τις δηλωσεις του απο τις ομαδες που αγορασε και παρατησε και θα καταλαβεται την συνεχεια...


ωραια. ας πουμε οτι κανει το ιδιο στην ΑΕΚ. που θα παει? στην ΤΑU ; στους Lakers; βλεπουμε οτι εχει μια ανοδικη πορεια στις ομαδες. τι παραπανω απο την ΑΕΚ μπορει να βρει?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.