Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tι θα γινει με τον Σπορτιγκ?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4
trefoil 13
Ούτε εμφανίσεις λέει δεν έχουν στην ομάδα για το αντρικό αλλά και το γυναικείο τμήμα. Στις γυναίκες για παράδειγμα πέρσι φορούσαν φανέλες 2 χρόνων και στο τέλος της χρονιάς με εντολή του "team manager" τις είχαν δώσει στους φιλάθλους (όσους θυμήθηκαν να υποστηρίξουν την ομάδα στην προσπάθεια παραμονής) με την προοπτική να προμηθεύσει ο Δρόσσος την ομάδα με καινούργιες. Τώρα και τα δυο τμήματα έχουν ξεμείνει. Ποιος φταίει για αυτό; Εγώ απλά να αναφέρω ότι στις ακαδημίες τα παιδιά απέκτησαν φέτος από τσάντες μέχρι φόρμες, εμφανίσεις και προπονητικά επειδή κάποιοι άνθρωποι δεν ήθελαν να βρουν χορηγούς για να γεμίσουν οι τσέπες τους αλλά για να βγάλουν ρούχα για τα παιδιά. Και τα λεφτά πήγαν για αυτόν και μόνο τον σκοπό.
sporting b.c.
καλοκαίρι 2007 1η θεση στην Α2 και σχέδια για Α1
Απρίλιος 2008 μαθηματικα υποβιβάζεται στην Β

Πόσο ακόμα χωρίς κόσμο, χωρίς ομάδα, χωρίς διοίκηση ;
sporting b.c.
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid...D=2752&catID=45

Λίλη Ροδανάκη, Απόστολος Κοτρότσος

Εμειναν οι αναμνήσεις στην Ηλία Ζερβού 18-05-2008

Το τέλος του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών βρίσκει τον Σπόρτιγκ στη δυσκολότερη καμπή της ιστορίας του. Η ομάδα των ανδρών υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική, ενώ πέρυσι την ίδια εποχή πανηγύριζε την άνοδό της στην Α1, προτού δηλαδή αποχωρήσει από τη διοίκηση ο Δημήτρης Δρόσος και αρχίσει η κατηφόρα. Το ισχυρό σοκ, όμως, δεν ήταν άλλο από τον υποβιβασμό του γυναικείου τμήματος στην Α2, πράγμα σχεδόν αδιανόητο αν αναλογιστεί κανείς πως αναφερόμαστε στην αυτοκρατορία του γυναικείου μπάσκετ με 21 πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα. Για το ένδοξο παρελθόν, το δύσκολο παρόν και το αβέβαιο μέλλον του Σπόρτιγκ μίλησαν στην «Εξέδρα» μερικοί από τους ανθρώπους που συνέδεσαν το όνομά τους με τον σύλλογο των Πατησίων.

«Ημουν σε μία ομάδα, η οποία τότε ήταν ο παντοκράτορας του γυναικείου μπάσκετ. Ολα, όμως, στη ζωή έχουν μία αρχή κι ένα τέλος», επισήμανε ο Γιώργος Ζευγώλης, ένας από τους ανθρώπους που ταυτίστηκε με τον Σπόρτιγκ, καθώς αγωνίστηκε εκεί ως παίκτης και στη συνέχεια δούλεψε ως προπονητής και στα δύο τμήματα της ομάδας. «Η πτώση οφείλεται κυρίως σε οικονομικά προβλήματα. Το τμήμα ανδρών, μετά τη φυγή του Δρόσου, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στην Α2, ενώ δεν βρέθηκαν άνθρωποι για να στηρίξουν το γυναικείο τμήμα. Εγώ, πάντως, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι αυτή η δουλειά αποτέλεσε το εφαλτήριο για την προπονητική καριέρα μου».

Η πλέον εμβληματική παίκτρια στην ιστορία του συλλόγου είναι αναμφίβολα η Αννυ Κωνσταντινίδου, η οποία δεν έκρυψε τη λύπη της για τη φθίνουσα πορεία του Σπόρτιγκ: «Είναι στενόχωρο ότι ο Σπόρτιγκ έπεσε. Εχει τόσα πρωταθλήματα, συμμετοχή στο φάιναλ φορ, είναι ιστορική ομάδα. Το δυσάρεστο είναι το γεγονός ότι από τότε που έπαιζα εγώ δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η ομάδα δεν άλλαξε ούτε οργανωτικά ούτε διοικητικά, κάτι που το επιβάλλει το πέρασμα του χρόνου και η εποχή μας. Θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί όλο αυτό. Ναι μεν είναι δύσκολο να βρίσκεσαι στην κορυφή επί σειρά ετών, αλλά είναι λυπηρό από την κορυφή της Ευρώπης να φτάνεις σε σημείο να χαροπαλεύεις».

Τη δική της άποψη για τον υποβιβασμό των γυναικών του Σπόρτιγκ στην Α2 εξέφρασε και η Σοφία Κλιγκοπούλου, μέλος κι αυτή της ομάδας που σάρωνε τους τίτλους εντός συνόρων: «Ηταν αναμενόμενο. Το μεγάλο λάθος θεωρώ ότι ήταν το γεγονός ότι δεν επένδυσε στις ακαδημίες του. Θα μπορούσε να βγάλει κορίτσια, τα οποία έχουν τα φόντα να συνεχίσουν την αξιοπρεπή παρουσία του Σπόρτιγκ. Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να γίνεται δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Δεν ξέρω αν θα ανέβει μέσα σε ένα χρόνο, αλλά, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και λόγω των οικονομικών δυσκολιών, θεωρώ ότι μπορεί να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πιο μικρά ταλαντούχα κορίτσια. Ετσι ίσως μπορέσει να ξεκινήσει ένα χρονοδιάγραμμα, το οποίο θα τον επαναφέρει στην Α1. Μπορεί να πάρει χρόνο αυτό, αλλά τουλάχιστον θα μπορέσει να ανέβει και να μείνει».
paris13
AYRIO ΣΤΙΣ 6 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΕΛΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ!!
sporting b.c.
QUOTE(paris13 @ May 23 2008, 19:51 ) *
AYRIO ΣΤΙΣ 6 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΕΛΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ!!


ΑΛΛΑΞΕ !!! Είναι στις 31/5
http://www.sportingbc.gr/community/board/v...ic.php?f=9&t=17
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...11336&Itemid=27
sporting b.c.
έτσι ξεκίνησε το 2006 το όνειρο...


Μετά από 22 χρόνια διοικητικής παρουσίας στον ΑΟ Σπόρτιγκ, αποφάσισα να αποχωρήσω από την προεδρία του ΤΑΚ και να το παραχωρήσω στον Δημήτρη Δρόσο.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνεργασία μας στον Σπορτιγκίτη προπονητή Αρη Λυκογιάννη, που κράτησε ζωντανή την ομάδα μας τα τελευταία πέντε χρόνια. Η άποψη όλων των παικτών που συνεργάστηκαν μαζί του είναι και η καλύτερη ανταμοιβή του. Θέλω να ευχαριστήσω τους αρχηγούς μας Γιώργο Γκοτζογιάννη και Βαγγέλη Καράμπουλα, που έδωσαν και την ψυχή τους για την ομάδα μας. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον Σύνδεσμο Φιλάθλων που χάρη σε αυτούς παραμένουμε ζωντανοί και γιορτάσαμε μαζί τα 70 χρόνια μας.

Απευθύνω έκκληση στους οπαδούς μας, στα μέλη του ΔΣ του ερασιτέχνη Σπόρτιγκ και σε όλους τους αγνούς Σπορτιγκίτες, να σταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις στο πλευρό του Δημήτρη Δρόσου. Για πρώτη φορά στην 70χρονη ιστορία μας εμφανίζεται ένας επιχειρηματίας της εμβέλειάς του. Ολοι μαζί για να πραγματοποιήσουμε τον κοινό μας στόχο: ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Βασίλης Σακκόπουλος
Τέως πρόεδρος του ΤΑΚ ΑΟ Σπόρτιγκ
sporting b.c.
ΣΠΟΡΤΙΓΚ: Ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων
Ημερομηνία 22/6/2006 21:50:00 | Θέμα: Ελλάδα Μπάσκετ

Ανακοίνωση συνδέσμου φιλάθλων Σπόρτιγκ για τις διοικητικές εξελίξεις στον σύλλογο


Αναλυτικά:

Ο σύνδεσμος φιλάθλων Σπόρτιγκ παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις διοικητικές εξελίξεις στον σύλλογο και θέλει με την ευκαιρία να επισημάνει κάποιες παραμέτρους. Ο ΑΟ Σπόρτιγκ, ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της χώρας, με 70 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό, φημίζεται για τις ηθικές του αξίες και αναγνωρίζει την προσφορά όσων ανθρώπων τίμησαν και συνεχίζουν να τιμούν τον σύλλογο. Εμείς σαν σύνδεσμος, είμαστε ανοιχτοί και στηρίζουμε οποιονδήποτε πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει οικονομικά και διοικητικά την ομάδα για να βρεθεί εκεί που της αρμόζει. Εδω, όμως, υπάρχει ένα μεγάλο αλλά…Τόσα χρόνια μάθαμε να αγαπάμε και να στηρίζουμε ανθρώπους που προσέφεραν στον σύλλογο και ήταν κοντά του σε δύσκολες στιγμές

Επειδή ακούμε πολλά και οφείλουμε να στηρίξουμε τις σημαίες της ομάδας, είμαστε δίπλα στον Σπορτιγκίτη προπονητή μας Άρη Λυκογιάννη που έχει αποδείξει έμπρακτα τα τελευταία πέντε χρόνια ότι είναι άξιος για την βαριά θέση του προπονητή, όντας άριστος γνώστης της προπονητικής και σεβόμενος την ιστορίας αυτής της ομάδας. Πιστεύουμε πως αυτή η θέση είναι η μόνη που δεν χρειαζόμαστε βοήθεια. Τέλος, σας πληροφορούμε ότι παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις με την ελπίδα ότι η όποια νέα διοίκηση θα λάβει σοβαρά υπόψη της τα παραπάνω .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.