john wick
Feb 5 2018, 19:34
Νομικά δεν στέκει αυτή η ποινή...
Ένας συνεταιρισμός ομάδων να απαγορεύει σε Έλληνα πολίτη να παρευρεθεί στο γήπεδο.. Ουτε απόφαση δικαστηρίου ούτε τπτ.. Άσε που θα γίνουν εφεσεις, δικαστήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ..
Φαντάζομαι ότι ο πόλεμος είναι πλέον προ των πυλών, τώρα δεν μπορεί να κάνει πίσω ο Δ. Γ.... Αν ισχύουν οι φήμες ότι μαζί του έχει κ άλλες ομάδες θα πέσει πολύ γέλιο...
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον το ματς την Πέμπτη...
(προβλέπω να τρώω 3€ ηλιοσπορο)
QUOTE (john wick @ Feb 5 2018, 19:34 )
Ένας συνεταιρισμός ομάδων να απαγορεύει σε Έλληνα πολίτη να παρευρεθεί στο γήπεδο.. Ουτε απόφαση δικαστηρίου ούτε τπτ.. Άσε που θα γίνουν εφεσεις, δικαστήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ..
Φαντάζομαι ότι ο πόλεμος είναι πλέον προ των πυλών, τώρα δεν μπορεί να κάνει πίσω ο Δ. Γ.... Αν ισχύουν οι φήμες ότι μαζί του έχει κ άλλες ομάδες θα πέσει πολύ γέλιο...
Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά όπως έχω ξανα πεί, παίζονται πολλά παιχνίδια εξουσιών.
QUOTE (john wick @ Feb 5 2018, 19:34 )
Δεν ειναι ενας οποιοσδηποτε φιλαθλος που βριζει στο ινσταγκραμ,για κατι τετοιο προφανως αρμοδια να τον τιμωρησουν θα ηταν μονο τα δικαστηρια
Ειναι προεδρος και μεγαλομετοχος ομαδας οποτε ειναι υποχρεωμενος να ακολουθει τους κανονες της διοργανωτριας
Δεν μπορει να του απαγορευσει να μπει στο γηπεδο ως χωρο ουτε μπορει να βαλει την αστυνομια να μην τον αφησει να μπει
Του απαγορευει να παρακολουθησει τους αγωνες της διοργανωσης και αν το παραβιασει μπορει να επιβαλλει αλλες τιμωριες
Αυτα δεν ειναι αυθαιρετα.Συμπεριλαμβανονται στον πειθαρχικο κωδικα που υπεγραψε η ομαδα και οσες αλλες παιζουν ευρωλιγκα
Ενα αρθρο του sport24 με το ποιες αλλες ποινες θα μπορουσαν να εφαρμοστουν με βαση το αρθρο που τιμωρηθηκε
http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/eb...ue.5064000.htmlΤο πιο ενδιαφερον για εμενα ειναι αν ο δγ τηρησει την αποφαση και σε περιπτωση που δεν την τηρησει αν η ευρωλιγκα θα κανει τα στραβα ματια οπως ο εσακε η θα επιβαλλει αλλου ειδους τιμωρια που θα αγγιζει την ομαδα οπως τιμωρια εδρας
Dreamerpanos
Feb 5 2018, 20:01
Τιμωρία έδρας?
Δηλαδή αν πάει να δει ένα ότι να ναι ματς Ευρωλίγκας θα φάμε και εκεί κεκλεισμένων?
Γενικά είναι λίγο περίεργη λογική. Τι να πω. Θα δείξει. Είναι τέρμα απρόβλεπτος.
QUOTE (Dreamerpanos @ Feb 5 2018, 20:01 )
Τιμωρία έδρας?
Δηλαδή αν πάει να δει ένα ότι να ναι ματς Ευρωλίγκας θα φάμε και εκεί κεκλεισμένων?
Γενικά είναι λίγο περίεργη λογική. Τι να πω. Θα δείξει. Είναι τέρμα απρόβλεπτος.
Λογικα οχι αλλα μπορουν να φτασουν μεχρι εκει οπως φαινεται και στο λινκ
Αν αγνοησει την τιμωρια ειτε δεν θα κανουν τιποτα(η θα βαλουν για τα ματια του κοσμου επιπλεον τιμωρια αποκλεισμο οπως ο εσακε) ειτε θα τιμωρουν κλιμακωτα μεχρι να συμμορφωθει.Δηλαδη προστιμο,μεγαλυτερο προστιμο,ακομα μεγαλυτερο προστιμο,τιμωρια εδρας,μεγαλυτερη τιμωρια εδρας κτλ
Αν μεινει ως εχει η τιμωρια οι σεκιουριταδες του φαιναλ 4 δεν θα τον αφησουν να μπει οπως λογικα το ιδιο θα γινει και με την ασφαλεια καποιας αλλης ομαδας αν παει να δει εκτος εδρας παιχνιδι γιατι εκει θα εχει ευθυνη και η ομαδα που τον αφησε
Στο οακα στην πραξη κανενας δεν μπορει να του απαγορευσει να μπαινει αλλα ισως να υπαρξει τιμωρια της ομαδας
stefkorner
Feb 5 2018, 20:44
QUOTE (john wick @ Feb 6 2018, 01:34 )
ηλιοσπορος οικονομικοςε οχι και 3e για ηλιοσπορο ! να περασεις απο τα <μερη μου > να κερασω
john wick
Feb 5 2018, 21:02
QUOTE (stefkorner @ Feb 5 2018, 18:44 )
ηλιοσπορος οικονομικοςε οχι και 3e για ηλιοσπορο ! να περασεις απο τα <μερη μου > να κερασω
Στεφανε δεν ξερω αν με εχεις καταλαβει αλλα σε μερικα πραγματα ειμαι πολυ ψυχαναγκαστικος...
Πριν απο καθε παιχνιδι ,παιρνω απο την ιδια καβα ηλιοσπορο , παρκαρω το αμαξι στην ιδια θεση στο Οακα κ.λ.π.....
j-kidd13
Feb 5 2018, 21:20
Θα οργανωσω μαζωξη φορουμιτων που πανε ΟΑΚΑ για να δουμε ολοι μαζι παιχνιδι μια μερα...
john wick
Feb 5 2018, 21:24
QUOTE (j-kidd13 @ Feb 5 2018, 18:20 )
Θα οργανωσω μαζωξη φορουμιτων που πανε ΟΑΚΑ για να δουμε ολοι μαζι παιχνιδι μια μερα...
Mεσα....
stefkorner
Feb 5 2018, 21:37
QUOTE (j-kidd13 @ Feb 6 2018, 04:20 )
θα δεις τι ωραια αγαπημενοι που θα ειμαστε ολοι μετα και θα λυθουν πολλες παρεξηγησεις μεταξυ μας !
εγω με κρυα καρδια ειπα να συναντηθω με τον john wick , πιο πολυ απο περιεργεια!
αλλα τελικα τον συμπαθησα τρελα !πλ ωραιος τυπος !
και μεχρι το φθινοπωρο να φανταστειτε οτι τον ειχα στην μπλακ λιστ μου ...
j-kidd13
Feb 5 2018, 21:43
QUOTE(stefkorner @ Feb 5 2018, 21:37 )
θα δεις τι ωραια αγαπημενοι που θα ειμαστε ολοι μετα και θα λυθουν πολλες παρεξηγησεις μεταξυ μας !
εγω με κρυα καρδια ειπα να συναντηθω με τον john wick , πιο πολυ απο περιεργεια!
αλλα τελικα τον συμπαθησα τρελα !πλ ωραιος τυπος !
και μεχρι το φθινοπωρο να φανταστειτε οτι τον ειχα στην μπλακ λιστ μου ...
Εγω παντως δεν εχω καμια παρεξηγηση με κανεναν για να λυσω...
Εσεις που τρωγεστε σαν τα κοκκορια να τα βρειτε...
Για John Wick κι εγω πιστευω οτι πρεπει να ναι ωραιος τυπος,αν και μου τα χαλασε χθες με την καταστροφολογια...
john wick
Feb 5 2018, 22:46
Γιαννακόπουλος: «Αν ο κόσμος του Παναθηναϊκού αποφασίσει να μείνουμε στην EuroLeague, εγώ αποχωρώ»
Αστέρια μπορεί να μην έχουμε πάρει στην εποχή ντιπιτζι, αλλά πάντα βρίσκει τρόπο ώστε να μη βαριόμαστε.
Γεμάτη μέρα σήμερα. Πρώτα μεταγραφή και μετά δημοψήφισμα.
Αστεία πράγματα. Περιμένω κωλοτούμπες αλά Τσιπρα...
http://www.gazzetta.gr/basketball/euroleag...gue-ego-apohoro
stefkorner
Feb 5 2018, 22:51
θα κανει δημοψηφισμα λεει ! τι ζουμε θεε των θεων
QUOTE (t0ny3 @ Feb 6 2018, 04:48 )
Αστεία πράγματα. Περιμένω κωλοτούμπες αλά Τσιπρα...
οπ φιλος ,μηπως να διαβαζες τους κανονες του φορουμ ξανα
Για εμάς τους φανατικούς του στο ίνστα περίμενα ανάρτηση στο ίνστα. Με απογοήτευσες πρόεδρε.
Αν θεωρείται ως παράβαση το σχόλιο μου ας το κάνει εντιτ κάποιος μοντ. Καθαρά χιουμοριστικο ήταν και δενεχβ σκοπό να ανοίξω πολιτικό διάλογο.
Redoctor
Feb 5 2018, 23:01
Αλλα ειναι σαφες το ερωτημα.
Αν δεν μου δώσετε καλύτερο μνημόνιο(μικροτερη τιμωρια) θα καλέσω δημοψήφισμα. Αν ο λαος θελει να παραμεινουμε εγω αποχωρω. Πιο ξεκαθαρη θεση απο αυτή του 2015 μια φορα.
τη μερα της μαρμοτας ζουμε τα τελευταια χρονια επι προεδριας ΔΓ, καταραμενη η ωρα που ανακαλυψε το ινσταγκραμ
stefkorner
Feb 5 2018, 23:09
QUOTE (Putnam @ Feb 6 2018, 06:07 )
τη μερα της μαρμοτας ζουμε τα τελευταια χρονια επι προεδριας ΔΓ, καταραμενη η ωρα που ανακαλυψε το ινσταγκραμ
σατανικο ομως οτι το αντισταθμισε με μια καλη μεταγγραφη σημερα, για να μας κατευνασει!
και οι πιο συγκρατημενοι..στα καγκελα θα ημασταν λεμε
j-kidd13
Feb 5 2018, 23:14
Τα 2 πολύ ωραία ποστ του KWSN_Men διεγράφησαν,και το φάουλ δεν δίνεται καθαρά και μόνο γιατί θα είναι το 5ο και θα οδηγήσει σε ban απ' το φόρουμ.Τελευταια ευκαιρία λοιπόν,στο επόμενο αντίστοιχου ύφους ποστ το οποίο δεν θα είναι εναρμονισμένο με τους κανόνες λειτουργίας,θα έρθει άνευ προειδοποίησης το 5ο φάουλ.
Συνεχίζουμε.
basketikos13
Feb 5 2018, 23:16
Στο καλο, μακαρι να φυγουμε απο την αστεια διοργανωση που υπαρχει ακομα επειδη εχει τις 7-8 των τοπ ομαδων της ευρωπης και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΝΑ ΑΝΠΤΥΧΘΕΙ.
Μακαρι να αποχωρησουμε απο αυτη τη διοργανωση και αν μπορουμε να παρουμε μαζι μας τις ιστορικες αντιπαλους μας και γιγαντες του ευρωπαικου μπασκετ τσσκα και μακαμπι, αλλα και τις τουρκικες -φενερ και εφες
Και ας μεινει ο μπερτομεου με την βαμβεργη, την βιλερμπαν και τις ομαδες της εφταετιας.
Διοργανωση που παιζουν ΠΑΝΤΑ 11 απο τους 16 ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ.
Μερικες ιστορικες ομαδες της δινουν αξια, αλλα μην μας περνανε και για κοροιδα.
ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
tanasen01
Feb 5 2018, 23:17
Είπε ότι αποχωρεί ο ίδιος, όχι η οικογένειά του
Αν είναι ας μπει πρόεδρος η αδερφή του για να γλυτώσουμε από τις γραφικότητες.
KWSN_Men
Feb 5 2018, 23:24
QUOTE (j-kidd13 @ Feb 5 2018, 23:14 )
Τα 2 πολύ ωραία ποστ του KWSN_Men διεγράφησαν,και το φάουλ δεν δίνεται καθαρά και μόνο γιατί θα είναι το 5ο και θα οδηγήσει σε ban απ' το φόρουμ.Τελευταια ευκαιρία λοιπόν,στο επόμενο αντίστοιχου ύφους ποστ το οποίο δεν θα είναι εναρμονισμένο με τους κανόνες λειτουργίας,θα έρθει άνευ προειδοποίησης το 5ο φάουλ.
Συνεχίζουμε.
Χωρίς ίχνος ειρωνείας, θες να μου πεις σε ποιον κανονισμό ήταν αντίθετα;
stevebucknall11
Feb 5 2018, 23:26
Υπάρχει ακόμα και στους οπαδούς του Παναθηναικού μια τάση υποτίμησης του ΔΠΓ ως καπετάνιου της ομάδας, όχι εντελώς αδικαιολόγητα ενόψει κάποιων ακραίων συμπεριφορών του. Πάντως όχι μόνο δεν είναι χαζός, αλλά γνωρίζει πολύ καλύτερα καθένα από όλους μας τα δεδομένα για το που βάζει τα λεφτά του. Σ' αυτά που λέει σήμερα στο instagram έχει εν πολλοίς δίκιο κι εγώ αφού διερευνηθούν όλα αυτά που λέει θα σεβόμουν την όποια απόφασή του.
Redoctor
Feb 5 2018, 23:26
Για να ψηφισεις λογικα πιστευω θα πρεπει να χεις διαρκειας φετος ή έστω πρόσφατα. Γίνεται να βγαλουμε ακόμα;
basketikos13
Feb 5 2018, 23:27
QUOTE(tanasen01 @ Feb 5 2018, 23:17 )
Είπε ότι αποχωρεί ο ίδιος, όχι η οικογένειά του
Αν είναι ας μπει πρόεδρος η αδερφή του για να γλυτώσουμε από τις γραφικότητες.
Συγνωμη φιλε, οχι πως δεν εχει κανει λαθη ο δημητρης -εγω σαν ρομαντικος τα χω μαι του για τον ερασιτεχνη.
Αλλα ειναι δυνατον να του συμπεριφερεται ετσι μια ιδιωτικη διοργανωση που επι της ουσιας ειναι μεσα στους 7-8 βασικους της χορηγους?
Ειναι δυνατον να βαζει μια διοργανωση πολλαπλασια προστιμα απο αυτα που δινει η ιδια στο νικητη της διοργανωσης?
Ειναι δυνατον η πρωταθλητρια μιας χωρας να μην παιζει σε αυτη την διοργανωση ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ?
Ξερεις ποσες ομαδες εχουν προβλημα με την ευρωλιγκα και απο αυτες που συμμετεχουν και απο αυτες που κυριως εχουν μεινει στην απεξω?
Η εχεις την εντυπωση οτι ενα μπραντ σαν τον μπασκετικο ΠΑΟ θα φυγει μονο του για να παιζει με την μονακο και την μπανβιτ...
KWSN_Men
Feb 5 2018, 23:29
Στην καλύτερη να φύγει καμία Μάλαγα. Στη χειρότερη κανένας.
j-kidd13
Feb 5 2018, 23:30
QUOTE(KWSN_Men @ Feb 5 2018, 23:24 )
Χωρίς ίχνος ειρωνείας, θες να μου πεις σε ποιον κανονισμό ήταν αντίθετα;
Κανονισμός 3:
Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη του φόρουμ και δημόσια πρόσωπα, και γενικώς με τρόπο που δεν πρόκειται να πυροδοτήσει διαμάχες.
Το ίδιο ισχύει και για τις υπογραφές των μελών
Το ότι γράφεις τη λέξη στα αγγλικά (batch) δεν αλλάζει ούτε το νόημα της λέξης,ούτε το νόημα της φράσης που ποσταρες.
Gino_Bill
Feb 5 2018, 23:30
Ντάξει, έχει φίλο τον Αλέξη. Και ναι να βγει, θα βρει τρόπο να το κάνει όχι και μετά ξανά ναι όταν δει ότι δεν έχει που αλλού να πάει. Οπότε όλα καλά, δεν ανησυχώ.
Από που προκύπτει ότι μπορεί να ακολουθήσει άλλη ομάδα τον ντιπιτζι σε άλλη διοργάνωση; Υπάρχει ένας σοβαρός άνθρωπος που να πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει την αντίστοιχη επιτυχία των προηγούμενων ετών επειδή τον αδικεί η διαιτησία;
Εμένα με ανησυχεί το ποσό ανίδεος κόσμος κυκλοφορεί και δίνει τυφλό δίκιο στον πρόεδρο. Δυστυχώς με την κατρακύλα στα υπόλοιπα αθλήματα ο κόσμος ψάχνει σανίδα σωτηρίας από τον γιαννακοπουλου.
Να δω πόσα σ sold out θα έχουμε με Οστανδη, Στρασμπουργκ, Γκαζιαντεπ και Νυμπουργκ. Στο τέλος πιστεύω θα τα βρει με τον Μπερτομεου και θα του μειώσει την τιμωρία. Είναι μαλαγανα ο πρόεδρος.
stefkorner
Feb 5 2018, 23:32
Μην γελιομαστε ,δεν ειναι ευκολο να ακολουθησουν και αλλοι μεγαλοι ,οταν σχεδον ολοι οι πολυ μεγαλοι εχουν μακροχρονια εγγυημενα και θα πρεπει να ζημιωθουν ! ποσα χρονια δηλαδη θα τους περιμενουμε να μας ακολουθησουν..(;;)
Εδω δεν εχουμε τροπο να φυγουμε ουτε εμεις εκτος αν πληρωσουμε τεραστιες ρητρες.Το 10ετες συμβολαιο δεν θα ειχε κανενα απολυτως νοημα αν μπορουσε να φυγει ο καθενας οποτε ηθελε χωρις σημαντικες επιπτωσεις
Πιεση ειναι μπας και καταφερει να του μειωσουν την τιμωρια
basketikos13
Feb 5 2018, 23:41
QUOTE(t0ny3 @ Feb 5 2018, 23:30 )
Από που προκύπτει ότι μπορεί να ακολουθήσει άλλη ομάδα τον ντιπιτζι σε άλλη διοργάνωση; Υπάρχει ένας σοβαρός άνθρωπος που να πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει την αντίστοιχη επιτυχία των προηγούμενων ετών επειδή τον αδικεί η διαιτησία;
Εμένα με ανησυχεί το ποσό ανίδεος κόσμος κυκλοφορεί και δίνει τυφλό δίκιο στον πρόεδρο. Δυστυχώς με την κατρακύλα στα υπόλοιπα αθλήματα ο κόσμος ψάχνει σανίδα σωτηρίας από τον γιαννακοπουλου.
Να δω πόσα σ sold out θα έχουμε με Οστανδη, Στρασμπουργκ, Γκαζιαντεπ και Νυμπουργκ. Στο τέλος πιστεύω θα τα βρει με τον Μπερτομεου και θα του μειώσει την τιμωρία. Είναι μαλαγανα ο πρόεδρος.
Δεν θελω να πω πραγματα που δεν μπορω να πω εδω...
Το οτι στελνουν ευχαριστηριες ευχες τσσκα και μακαμπι στον ΠΑΟ για τα 110 του χρονια δεν σου κανει εντυπωση.
Το οτι πολλες καλες ομαδες απο ρωσια, τουρκια, ισπανια, γερμανια γαλλια και ιταλια ειναι αποκλεισμενες απο την ευρωλιγκα δεν μπορει να δημιουργησει μια σοβαρη διοργανωση...
Η νομιζεις οτι θα μπορεσει να υπαρξει ευρωλιγκα χωρις ΠΑΟ και μερικες εκ των τσσκα φενερ εφες και μακαμπι...
Το οικοδομημα του μπερτομεου βασιζεται οτι εχει ολα τα μεγαθηρια της ευρωπης ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ενωμενα.
Αν σπασει η αλυσιδα σπαει και το οικοδομημα...
υγ: για οποιον θυμαται την σουπρολιγκα το 2000 -το φαιναλ φορ της αποτελουνταν απο τις 3 στις 4 ομαδες του προηγουμενου φαιναλ φορ της ευρωλιγκα και ηταν η πρωτη προσπαθεια να μπει η φιμπα στο παιχνιδι.
Με τον καιρο το τσαμπιονς λιγκ θα γινεται ολο και πιο ισχυρο -για την ωρα εχει φτασει το γιουροκαπ-
KWSN_Men
Feb 5 2018, 23:46
QUOTE (j-kidd13 @ Feb 5 2018, 23:30 )
Κανονισμός 3:
Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη του φόρουμ και δημόσια πρόσωπα, και γενικώς με τρόπο που δεν πρόκειται να πυροδοτήσει διαμάχες.
Το ίδιο ισχύει και για τις υπογραφές των μελών
Το ότι γράφεις τη λέξη στα αγγλικά (batch) δεν αλλάζει ούτε το νόημα της λέξης,ούτε το νόημα της φράσης που ποσταρες.
Ομολογώ ότι μου είχε διαφύγει το «δημόσια πρόσωπα» οπότε και δε θα ξανασυμβεί.
Από την άλλη, δεν ξέρω αν θα έπρεπε να τιμωρείται η αναφορά σε αριθμό Fouls από τη στιγμή που αυτά είναι υποτίθεται μυστικά.
Έντιτ: Προφανώς και δε θεώρησα ότι τα αγγλικά ξεγελούν κάποιον ή κάτι τέτοιο όπως αφήνεις να εννοηθεί.
stefkorner
Feb 5 2018, 23:46
QUOTE (basketikos13 @ Feb 6 2018, 05:41 )
Δεν θελω να πω πραγματα που δεν μπορω να πω εδω...
Το οτι στελνουν ευχαριστηριες ευχες τσσκα και μακαμπι στον ΠΑΟ για τα 110 του χρονια δεν σου κανει εντυπωση.
παλι πληροφοριες εκ των εσω δικε μου ;
Καλα αναμεσα στις ευχαριστηριες ευχες για τα 110 χρονια και στο το να σπασουν 10ετες για να μας ακολουθησουν σε διοργανωση με 3ο φαβορι την μονακο και την τενεριφη,θα σου πει καποιος οτι υπαρχει μια μικρη(τοσο δα) αποσταση..
KWSN_Men
Feb 5 2018, 23:50
Όλα αυτά για να παίξουμε στο Basketball Champions League?
djibriliant
Feb 5 2018, 23:51
Ο Παναθηναικος δεν μπορεί να φύγει απο την Ευρωλιγκα, απλα και ξεκάθαρα δεν εχει που να πάει και δεν μπορεί να φτιαχτει αλλη λιγκα με σοβαρές ομάδες. Μακάρι να έρθει ο Τζειμς και να μην αποπροσανατολίσει την ομάδα, αν υποθέσουμε οτι η Ευρωλιγκα σαν διοργανωση σε αδικει ή εχει προβλημα μαζι σου κλπ αυτή είναι η καλύτερη απάντηση Τζειμς και Πειν και πλέον ενα ροστερ που μπορεί να παίξει 40 λεπτά στο κόκκινο χωρίς φόβο για φθορες...και περιεργες καταστάσεις
stefkorner
Feb 5 2018, 23:55
QUOTE (KWSN_Men @ Feb 6 2018, 06:50 )
Όλα αυτά για να παίξουμε στο Basketball Champions League?
θα αρχισουμε σιγα σιγα να διαβαζουμε πως θα ανανεωσουν ολοι το καλοκαιρι,με υποσχετικους ορους οτι θα μας ακολουθησουν καποια στιγμη στο c.l η τσσκα και η μακαμπι (σε πρωτη φαση)
KWSN_Men
Feb 5 2018, 23:58
QUOTE (stefkorner @ Feb 5 2018, 23:55 )
θα αρχισουμε σιγα σιγα να διαβαζουμε πως θα ανανεωσουν ολοι το καλοκαιρι,με υποσχετικους ορους οτι θα μας ακολουθησουν καποια στιγμη στο c.l η τσσκα και η μακαμπι (σε πρωτη φαση)
Και αυτοί θα κρέμονται από τα @@ του δημοψηφίσματος;
Αν βγει το αντίθετο στο δημοψήφισμα, τους κρεμάμε;
Έντιτ: Και όλη η οργανωμένη επανάσταση επειδή τσακώθηκε ο πρόεδρος στο instagram?
basketikos13
Feb 6 2018, 00:00
QUOTE(stefkorner @ Feb 5 2018, 23:46 )
παλι πληροφοριες εκ των εσω δικε μου ;
Καλα αναμεσα στις ευχαριστηριες ευχες για τα 110 χρονια και στο το να σπασουν 10ετες για να μας ακολουθησουν σε διοργανωση με 3ο φαβορι την μονακο και την τενεριφη,θα σου πει καποιος οτι υπαρχει μια μικρη(τοσο δα) αποσταση..
Καμια σχεση με πληροφοριες, τελειως αστοχο αυτο.
Μια διοργανωση δεν παραμενει στο ιδιο επιπεδο παντα, οι ομαδες αλλαζουν, οι χορηγοι επισης.
Δηλαδη πριν καποια χρονια ο ερυθρος αστερας ηταν αδυνατος και η παρτιζαν στην κορυφη, τωρα συμβαινει το αντιθετο, αλλα μπορει και να ερθουν παλι τουμπα τα πραγματα.
Μπορει η μπαγερν μοναχου να ξεπερασει την μπαμπεργκ στη γερμανια, μπορει καποια ομαδα να ξεπερασει την αρμανι στην ιταλια -που περσι το εκανε δηλαδη, μπορουν οι εκτος ρεαλ, μπαρτσελονα και μπασκονια ισπανικες να δελεαστουν και να δουμε στην διοργανωση αυτη βαλενθια, γκραν καναρια και μαλαγα.
Μπορουν να προσεγγιστουν οι καλες ρωσικες -ζενιτ, κουμπαν, ουνιξ-
Μπορει να δουμε γαλλικες ομαδες -πλην βιλερμπαν να δυναμωνουν και να στελεχωνουν την διοργανωση.
Μπορει να δουμε παραδοσιακες δυναμεις οπως η ολιμπια λιουμπλιανας να ξαναγινονται ισχυρες...
Δεν υπαρχουν μονο οι ρεαλ ολυμπιακος μπαρτσελονα μπασκονια και αρμανια σε αυτον τον κοσμο που εν πολλοις πριν το 2010 δεν υπηρχαν ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ στον μπασκετικο χαρτη...
j-kidd13
Feb 6 2018, 00:06
QUOTE(KWSN_Men @ Feb 5 2018, 23:46 )
Ομολογώ ότι μου είχε διαφύγει το «δημόσια πρόσωπα» οπότε και δε θα ξανασυμβεί.
Από την άλλη, δεν ξέρω αν θα έπρεπε να τιμωρείται η αναφορά σε αριθμό Fouls από τη στιγμή που αυτά είναι υποτίθεται μυστικά.
Έντιτ: Προφανώς και δε θεώρησα ότι τα αγγλικά ξεγελούν κάποιον ή κάτι τέτοιο όπως αφήνεις να εννοηθεί.
Παρακαλώ να είσαι πιο προσεκτικός γενικά διότι είσαι στο όριο.Κανε τη διαχειριστική ομάδα να κάνει τα 4 φάουλ 3 με σωστή παρουσία,και όχι 5 και ban.
Συνεχίζουμε.
stefkorner
Feb 6 2018, 00:08
QUOTE (basketikos13 @ Feb 6 2018, 07:00 )
Μπορει η μπαγερν μοναχου να ξεπερασει την μπαγερν στη γερμανια, μπορει καποια ομαδα να ξεπερασει την αρμανι στην ιταλια -που περσι το εκανε δηλαδη, μπορουν οι εκτος ρεαλ, μπαρτσελονα και μπασκονια ισπανικες να δελεαστουν και να δουμε στην διοργανωση αυτη βαλενθια, γκραν καναρια και μαλαγα.
Μπορει να δουμε γαλλικες ομαδες -πλην βιλερμπαν να δυναμωνουν και να στελεχωνουν την διοργανωση.
Μπορει να δουμε παραδοσιακες δυναμεις οπως η ολιμπια λιουμπλιανας να ξαναγινονται ισχυρες...
Δεν υπαρχουν μονο οι ρεαλ ολυμπιακος μπαρτσελονα μπασκονια και αρμανια σε αυτον τον κοσμο που εν πολλοις πριν το 2010 δεν υπηρχαν ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ στον μπασκετικο χαρτη...
το τωρινο φορματ της ευρωλιγκα εμενα δεν με καλυπτει σε πολλα ,επειδη στα γρηγορα να σου πω πρωτιστος αποκλειει πρωταθλητριες ιταλιας-γαλλιας !εγω που θελω να το βλεπω λιγο πιο ρομαντικα σαν πρωταθλητριων ευρωπης και με χαλανε τα πολλα εγγυημενα συμβολαια ,θα ηθελα κατι διαφορετικο!και επειδη ομως προφανως ειμαστε πολλοι που σκεφτομαστε ετσι (και λανθασμενα δεν το ειχαν υπολογισει αυτο πριν 2 χρονια..)βλεπουμε οτι εδω και καιρο επεξεργαζονται νεο ανανεωμενο φορματ ,που θα εμπεριεχει πολλα απο τα κριτηρια που βλεπω να θετεις εσυ και μαζι σου ως προς αυτα!
οποτε μια συνεχως βελτιωμενη εκδοση της ευρωλιγκας ,ας ξεχναμε οτι θα βρισκουν λογο αυτοι που σε 8 χρονια απο τωρα θα τελειωνει το 10ετες του συμβολαιο να την παρατανε... (για να σπανε συμβολαια δεν το συζηταμε..)
QUOTE (KWSN_Men @ Feb 6 2018, 00:58 )
Και αυτοί θα κρέμονται από τα @@ του δημοψηφίσματος;
Αν βγει το αντίθετο στο δημοψήφισμα, τους κρεμάμε;
Έντιτ: Και όλη η οργανωμένη επανάσταση επειδή τσακώθηκε ο πρόεδρος στο instagram?
12 μήνες ειναι ποινή ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ για σχόλια μέσω intagram σε ένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ λογαριασμό.
Δεν κρίνω ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο γιατί δε με αφορά.
Η ποινή όμως είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ και δικαίως φωνάζει ο DPG.
Redoctor
Feb 6 2018, 00:17
Aνάμικτες αντιδράσεις προκάλεσαι η απόφαση του Προέδρου για δημοψήφισμα
Η πτέρυγα που πρόσκειται στον Παναγιώτη Κολλημένο τάχθηκε φανατικά υπέρ του Eurolexit και μετάβασης στο CL
Από την άλλη ο Δημ. Χατζηγεωργίου αν και μετριοπαθής φιλοευρωπαίος σκέφτεται ότι σε πιθανή έξοδο θα ξαναέχει την ευκαιρία να μεταδόσει τελικό του ΠΑΟ σε ευρωπαϊκη διοργάνωση απέναντι στην παλιά ομάδα του Άκη Ζήκου, όπου ο ΠΑΟ θα πάρει την θέση της Πόρτο φυσικά.
Ήδη το σύνθημα Παο με χ..ο σε βλέπω σαν την Πόρτο αρχίζει και γίνεται όλο και πιο γνωστό.
(James Gist likes this)
+1 φαουλ στον χρήστη Redoctor
Redoctor
Feb 6 2018, 00:30
QUOTE (Quincy @ Feb 6 2018, 00:22 )
+1 φαουλ στον χρήστη Redoctor
Γιατί;
Τεράστια γελοιότητα η ανακοίνωση και γενικά ολος αυτος ο πόλεμος. Κλασική σπασμωδική κίνηση δγ. Δηλαδή πως φαντάζεται οτι μπορεί να λήξει καλά ολο αυτό. Οτι οχι μονο θα παρει πισω την τιμωρία η euroleague(που αυτό μπορεί να γίνει) αλλα θα αλλάξει και την συμπεριφορά των τελευταίων χρόνων απέναντι στον Παναθηναϊκό; αργά ή γρήγορα ολοι ξεραμε οτι ο δγ ηταν ικανός να μας οδηγήσει στην καταστροφή
Αυτη η κίνηση ειναι κατι μεταξύ μπλοφας και λογικής καμικάζι αυτοκτονίας οτι θα καταστραφω αλλα θα καταστρέψω κι εσάς. Γιατί δεν νομίζω οτι η Ευρωλίγκα που θέλει να λέγεται η δεύτερη καλύτερη διοργάνωση μετα το NBA έχει την πολυτέλεια να χάσει την πιο πετυχημένη ομαδα της ιστορίας της και την ομαδα με τον μεγαλύτερο μ.ο εισιτηρίων. Οπότε μιλάμε για βόμβα στα θεμέλια.
Σίγουρα η Ευρωλίγκα έχει πολλα ελαττώματα που αναλύονται και στην ανακοίνωση. Αυτο που λεμε τοσα χρόνια οτι ο νικητής παίρνει ενα ποσο που φτανει γισ το συμβόλαιο ενος μετρίου παίχτη. Η διοίκηση της λειτουργεί δογματικά χωρίς να δίνει λόγο σε κανέναν παρότι στην ουσία είναι μια διοργάνωση που την κρατάνε ζωντανή συγκεκριμένες ομάδες και το αποδέχεται με τα συμβόλαια ως τρόπο επιλογής των ομάδων.
Πιστεύω οτι η λύση θα βρεθεί με την έφεση του δγ όπου λογικά θα αθωωθεί και θα συνεχίσει η κατάσταση που βλέπαμε μεχρι τώρα.
aegeansheed
Feb 6 2018, 00:34
QUOTE(Redoctor @ Feb 6 2018, 00:30 )
Γιατί;
Στοιχεία που μπορεί να πυροδοτήσουν ένταση, παθιασμένες αντιδράσεις κ απαντήσεις κλπ. Στον κανονισμό τα λέει καλύτερα.
Πάντως παίρνει credits για την δημιουργικότητα.
shtarkws
Feb 6 2018, 00:36
Congrats στον quincy για τα αντανακλαστικα
Redoctor
Feb 6 2018, 00:37
QUOTE (aegeansheed @ Feb 6 2018, 00:34 )
Στοιχεία που μπορεί να πυροδοτήσουν ένταση, παθιασμένες αντιδράσεις κ απαντήσεις κλπ. Στον κανονισμό τα λέει καλύτερα.
Πάντως παίρνει credits για την δημιουργικότητα.
Ευχαριστω.
Δε νομιζω οτι θα προκαλουσε/προκαλεσει καποια φανατισμενη αντιδραση παντως.
Και ναι εκανα 2-3 ποστ αστειευόμενος για το δημοψήφισμα δε νομίζω ότι ήταν κατι που αξιζε φαουλ.
Τεσπα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.