Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fenerbahce Istanbul vs. CSKA Moscow
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2015-16
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
pan24
Η φενερ τα εχει χασει απο το ξεσπασμα της τσσκα αλλα εχει δρομο ακομα
whaler
Θα έλεγα πως το έχει η CSKA να προηγείται πάντα σε τελικούς στο ημίχρονο με 12,15,17 πόντους και να το χάνει, αλλά τώρα δε μου φαίνεται πως μπορεί να αντιστραφεί το κλίμα.

Επιμέρους δεύτερης περιόδου: 28-10
pk13
Τα εχει εντελως χαμενα η Φενερ....Φοβερο πενταλεπτο της Τσσκα...
Ρωσσοι ειναι αυτοι ποτε δεν ξερεις ποτε θα αρχισουν τα χερια να τρεμουν.....
Πασα,πασα τριποντο οι Τουρκοι....
Αν παρει κουπα ο Τεοντοσιτς θα μπουμε σιγουρα στην ζωνη του λυκοφωτος... tongue.gif
Reggie Miller 31
Α ρε ΔΓ... δεν σου αρεσε ο Ιτουδης! Ξενερα κ μονο που βλεπω αυτη την ΤΣΣΚΑ απο εναν προπονητη που μπορουσε να ειναι δικος μας αν ειχαμε πιο σοβαρο προεδρο.

Ο Μιλος παιζει παραδοξως καλα ή μου φαινεται;
thanath
QUOTE (BasketZilla @ May 15 2016, 21:42 ) *
Με βασικό PG τον Bobby τον Dixon δεν πας πουθενά. ¨Αντε μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκας αν έχεις μπάτζετ όσο το μισθολόγιο των Knicks επί Isiah Thomas.


Πολύ βαριά κουβέντα για μπάτζετ της Φενέρ tongue.gif

Η ΤΣΣΚΑ δείχνει πιο αποφασισμένη.. Παίζει πολύ καλύτερα και δίκαια είναι τόσο μπροστά.. Ο μόνος λόγος που θα χαρώ αν το πάρει είναι ο Ιτούδης γιατί είναι άξιος προπονητής!
shtarkws
Η Cska έχει φοβερή αλληλοκαλυψη στην άμυνα με κορμιά που μπορούν να μαρκάρουν παντου. Η καλή άμυνα τους έχει δώσει καλή ψυχολογία και ηρεμία να κάνουν το παιχνίδι τους.

Τρομερό δεύτερο δεκάλεπτο με φοβερό μπάσκετ και η διαφορά στο +20. Η Φενερ όμως έχει την δυνατότητα να το γυρίσει και το ματς έχει ακόμα δρόμο
pan24
Δυσκολα να γυρισει το παιχνιδι.Η φενερ εχει μπερδευτει στην αμυνα...
tuareg
προς το παρον ο ιτουδης παιρνει τη ταυτοτητα του ζοτς.
του χει βγαλει τους ψηλους εκτος παιχνιδιου,το κολπο με το χιγκινς να κατεβαζει μπαλα για να αποφυγει τη πιεση στους αλλους δυο του βγαινει κι εχει οδηγησει σ ευκολα καλαθια.
Οι τεο και ντεκολο κανουν παρτυ.
Να δουμε αν θα χει αντιδραση ο Ζοτς
BasketZilla


Με λίγο πιο μελιτζανί χρώμα , η εικόνα του τελικού ως τώρα.
Manu7
Όταν ο ένας έχει Ντε Κολό - Μίλος στην περιφέρεια και ο άλλος τον Μπόμπι τον Ντίξον και τον Κώστα τον Σλούκα cool.gif

Μίλος το παίρνεις σπίτι σου και μετά έρχεσαι να το πάρεις με την ομάδα της καρδιάς σου.. tongue.gif ( ουτε καν.. τώρα είναι που θα στρογγυλοκαθήσει στα 2,5 μυρια του laugh.gif )



Coach Periklis
Σπουδαίος Μίλος απόψε στο 1ο ημίχρονο

Σοβαρή διαχείριση χρειάζεται να κάνει ο Ιτουδης και θα το σηκώσει....Με +20 θες να μη χαλαρώσουν οι παίκτες σου και εσύ σαν κόουτς να προλαβεις να κόψεις νωρίς τα ξεσπάσματα του αντιπάλου

Περίπου όπως την παθαμε εμείς πέρσυ με τη Ρεάλ
ashton
τεραστια εμφανιση απο ΤΣΣΚΑ στο τελευταιο 5λεπτο, και 30-50 ημιχρονο .
t0ny3
Ρε Ζοτς τι τουρλομπουκι παρουσιασες στο 2ο δεκαλεπτο. Οχι πως διαφερει σε κατι ο σημερινος τροπος παιχνιδιου της Φενερ, αλλα εχει απεναντι της μια πολυ καλα διαβασμενη αμυνα των Ρωσων. Οι "Τουρκοι" δεν κυκλοφορουν καθολου την μπαλα. Πολυ τριπλα και τραβηγμενες ατομικες επιθεσεις. Απο την αλλη η ΤΣΣΚΑ γυριζει μαεστρικα την μπαλα στην επιθεση, με φοβερες συνεργασιες.

Παρα πολυ καλος ο Μιλος που ισως εξιλεωθει στο σημερινο ματς. Πιστευω του το φυλαει η μοιρα!

Συγχαρητηρια στον Ιτουδη για το στησιμο της ομαδας του. Μαλλον ο μαθητης θα ξεπερασει σημερα τον δασκαλο. Καμια δικαιολογια για τον Ζοτς και τη Φενερ. Λευκη επιταγη ειχε ο γκαστονε, εκανε την μικτη Ευρωπης και εφτιαξε αυτο το περιεργο συνολο.

Υ.Γ. Ειμαι με τον Ιτουδη, αν και ειχα μια κρυφη ελπιδα να αποτυχει και σημερα και να γυρισει στην Αθηνα! tongue.gif
Johnnys
Η CSKA παιζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αμυνα.Εχει διαβασει πραγματικα το οτιδηποτε και λογω της μη υπερβολικα γρηγορης αντιληψης που εχουν αντιθετα οι DeColo Milos η Φενερ δεν μπορει να κανει ΤΙΠΟΤΑ.

Ολοι απο τον παγκο μεχρι τον τελευταιο παικτη μοιαζουν τελειως πελαγομενοι.Ο Χικμαν που ηταν ισως ο καλυτερος του παρκε τον χρονο που επαιξε γιατι εγκαταστηθηκε παγκο??

Δεν περιμενα με καμια δυναμη κατι τετοιο.Αντιθετα εδινα φαβορι την Φενερ.Αλλα ταυτοχρονα '''φοβομουν''' παικτες οπως ο Ντιξον ο Μπογκντανοβιτς και αλλοι οτι δεν εχουν τον χαρακτηρα για να ανταποκριθουν σε τετοιο παιχνιδι.Και μεχρι τωρα φαινεται αυτο τελικα 1000%.Και τους ακολουθει οποιος μπαινει να παιξει.Και τελειως κλειδωμα του Ζοτς που επι πολλα λεπτα φαινεται οτι δεν ξερει τι να κανει πραγματικα.

Νταξει βεβαια απο την αλλη δεν μπορεις να μην σταθεις στα μαγικα αρχικα των 2 περιφερειακων που κανουν τρελα πραματα και μετα Χιγκινς,Βοροντσεβιτς που ειναι πολυ δυνατοι και σε αυτη την αμυνα.

Ειχα πει πως η CSKA θα κερδισει μονο αν ειναι σε ΠΟΛΥ καλη μερα και οι δυο τους και ακολουθουν με λιγο πανω απο τα στανταρ τους επιθετικα αλλοι 2-3.Γινεται παιζει τετοια αμυνα διαβαζει τα παντα,δεν θεωρω και εγω οτι ειναι ευκολο να γυρισει ετσι οπως ειναι το παιχνιδι.Παμε να δουμε,ολοιπ ιστευω θελουμε να δουμε αντιδραση και παιχνιδι.
yorgos
Με την ίδια λογική ο ένας έχει Ουντο-Βεσελι-'Αντιτς-ΝΤατόμε κι ο άλλος έχει τον Κάιλ και κάτι τλειεωμένους.

Τρομερή αξιοποίηση Χίγγινς, που είναι εξαιρετικός και πίσω. Σεμινάριο Ιτούδη στον Ζοτς, που δεν άξιζε το κύπελλο, λόγω της εύνοιας στα κατάλληλα σημεία στον ημιτελικό (λίγα αλλά χειρουργικά λάθη υπέρ του).
nikolas12
Ο Ιτούδης απλά κάνει πλάκα στον Ζοτς σε θέμα τακτικής. Πολύ ώριμο παιχνίδι από De Colo, Teodosic, παίκτης-κλειδί ο Higgins που ανοίγει την άμυνα, εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και φυσικά καλή άμυνα που έχει αποπροσανατολίσει τη Fener επιθετικά. Τώρα οι Ρώσοι πρέπει να κάνουν ψυχολογική διαχείριση, την έπαθαν έτσι το 2012 με λιγότερο χρόνο να απομένει και τα γενικότερα κόμπλεξ δύσκολα φεύγουν. Βάσει αυτού που βλεπουμε στο παρκέ, θα είναι άξια πρωταθλήτρια η CSKA αν συνεχίσει να παίζει τόσο ωραίο μπάσκετ.
Air Kef
Χαίρομαι για την ΤΣΣΚΑ, πραγματικά έπρεπε να είχε πάρει 1-2 Ευρωλίγκες τα τελευταία χρόνια, αλλά έπεσε πάνω στην Τυραννία. Έχουν βγάλει εκπληκτικές φάσεις και αυτοματισμούς μπροστά, ενώ αμυντικά χωρίς να έχουν κάτι τρομερό πλην ότι δεν έχουν δεχτεί ούτε εναν αιφνιδιασμό, κρατάνε την Φενέρ στους 30 πόντους.
Manu7
QUOTE(yorgos @ May 15 2016, 22:03 ) *
Με την ίδια λογική ο ένας έχει Ουντο-Βεσελι-'Αντιτς-ΝΤατόμε κι ο άλλος έχει τον Κάιλ και κάτι τλειεωμένους.

Τρομερή αξιοποίηση Χίγγινς, που είναι εξαιρετικός και πίσω. Σεμινάριο Ιτούδη στον Ζοτς, που δεν άξιζε το κύπελλο, λόγω της εύνοιας στα κατάλληλα σημεία στον ημιτελικό (λίγα αλλά χειρουργικά λάθη υπέρ του).

Μπα οι περιφερειακοί κάνουν κουμάντο κυρίως πλέον στο μπάσκετ. Πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχουν τόσοι καλοί ψηλοί στην Ευρώπη. Βλέπουμε ότι με καλά οργανωμένο σχέδιο τους ψηλούς τους αναχαιτίζεις. Αν οι περιφερειακοί είναι σε κέφια όμως ίσως δεν μπορείς να κάνεις πολλά.

Οχο τι του κανε ο Βοροντσέβιτς ohmy.gif
D-Wade
Γελάω πολύ με τον Βατούτιν. Τα έχει δει όλα τα τελευταία χρόνια και τον έχει πιάσει κρύος ιδρώτας biggrin.gif biggrin.gif
troll_ey
Ποιός είναι ο Έλληνας με τη φανέλα της cska?? tongue.gif
pk13
Την πιανουν την πιανουν την πιανουνε την πιανουνε τα ψυχολογικα της την Τσσκα.... tongue.gif tongue.gif
Johnnys
Νταξει παντως κατι τετοια με τους επισημους, 2-3 σουτ 1-2 λαθη ακομα και 1-2 αστοχα απο τον Τεοντοσιτς δεν θελει και τοσο πολυ.Φαινεται παντως βουνο ακομα
zarmas
Εναν Καλάθη χρειαζόταν στο ρόστερ η Φενερ rolleyes.gif
D-Wade
Πάντως το σκορ ήταν 53-34. Απλά το γράφω tongue.gif
TakeshyKurosawa
Τρομάζει η cska. Δείχνει ικανή να το γυρίσει.
Dred11
Τρομερή υπεροπλία στα γκαρντς η ΤΣΣΚΑ. Όχι μόνο οι Σλούκας, Ντίξον, Χίκμαν (έλεος) αλλά και ο Μπογκντάνοβιτς είναι 2 κλάσεις κάτω από Τεόντοσιτς, Ντε Κολό. Επίσης σε επίπεδο τακτικής υπερισχύει κατά κράτος ο Ιτούδης. Ωραία τα ανέλυσε ο Γιαννάκης στην tv.
thanath
To μόνο που χρειάζεται ο Ιτούδης είναι αρκετούς παίκτες να κάνει φαουλ στον βέσελυ μέχρι τέλος του αγώνα.. Τους 40 πόντους δεν θα τους φτάσει η Φενέρ
Coach Periklis
Αν έκανε καλύτερες επιθέσεις η Φενερ θα μπορούσε να ηταν στους 10 η διαφορά. ...Το χειρίζεται καλα ο ζοτς στην αμυνα στο 2ο. Φαίνονται εγκλωβισμένοι στην επιθεση οι ρωσοι
bodiroga10
μεγαλη χρονια για τον ιτουδη, εξαιρετικες μεταγραφες ειδικα ο χιγκινς ειναι λαχειο, στα μεσα της σεζον εκανε και τα mind games εκει που επρεπε οπως πχ η δηλωση του για τις διαιτησιες που εχει ο ολυμπιακος και σημερα εξαιρετικο κοουτσαρισμα....
MaJesty23
Σιχαίνομαι ομάδες τύπου Φενέρ...δεν υπάρχει ούτε ένας γηγενής παίχτης,γιατί απλά δεν υπάρχει τουρκικό μπάσκετ-σχολή.

Επίσης αγαπώ Ζελικο...αλλά νομίζω οτι όσα μας πρόσφερε,άλλα τόσα του προσφέραμε και πολλοί το ξεχνάτε,με την προσωπολατρεία σας.

Οπότε για αυτό υποστηρίζω Ιτούδη,που ψάχνει να κάνει το μπάμ του.
Johnnys
Ρε ο ΧΙΚΜΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ?ΖΟΤΣ??
Ποιος Ντιξον?
Coach Periklis
Ουτε η ελλαδα εχει μεγαλη σχολη πια...
Αλλα απο την αλλη ελληνας θα πάρει το τρόπαιο για την ομαφα που κοουτσαρει και ελληνας αθλητης ψιλό παλεύει για τη Φενερ
Reggie Miller 31
Να έχεις οσο μπάτζετ θες και να κρατάς βασικό PG τον Dixon... Του χρόνου πάλι Ζοτς, ελπίζω να περισσέψουν τπτ ψηλά μπας και φέρεις τον Γκασόλ tongue.gif

YΓ Πάντως είναι πολύ κρίμα που κάτι παίκτες όπως ο Ντε Κολό, ο Βέσελι, ο Ρούντι κλπ χαράμισαν κάποια καλά τους χρόνια στο ΝΒΑ με το να κουνάνε πετσέτες, ενώ μπορούσαν να είναι θρύλοι εδώ
thanath
QUOTE (MaJesty23 @ May 15 2016, 22:33 ) *
Σιχαίνομαι ομάδες τύπου Φενέρ...δεν υπάρχει ούτε ένας γηγενής παίχτης,γιατί απλά δεν υπάρχει τουρκικό μπάσκετ-σχολή.

Επίσης αγαπώ Ζελικο...αλλά νομίζω οτι όσα μας πρόσφερε,άλλα τόσα του προσφέραμε και πολλοί το ξεχνάτε,με την προσωπολατρεία σας.

Οπότε για αυτό υποστηρίζω Ιτούδη,που ψάχνει να κάνει το μπάμ του.


Καλά ΤΣΣΚΑ και φενέρ το ίδιο μοντέλο ακολουθούν.. Ένα καράβι λεφτά στο μπάτζετ με ελάχιστους γηγενείς και ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί από τις υπόλοιπες χώρες..
Reggie Miller 31
QUOTE (MaJesty23 @ May 15 2016, 22:33 ) *
Σιχαίνομαι ομάδες τύπου Φενέρ...δεν υπάρχει ούτε ένας γηγενής παίχτης,γιατί απλά δεν υπάρχει τουρκικό μπάσκετ-σχολή.

Επίσης αγαπώ Ζελικο...αλλά νομίζω οτι όσα μας πρόσφερε,άλλα τόσα του προσφέραμε και πολλοί το ξεχνάτε,με την προσωπολατρεία σας.

Οπότε για αυτό υποστηρίζω Ιτούδη,που ψάχνει να κάνει το μπάμ του.

+ άπειρο και για τα 2 σκέλη της τοποθέτησης σου...
pan24
Ιτουδης πρωταθλητης ευρωπης 2016.Ακομα και η τσσκα δεν μπορει να το χασει
pk13
Δεν νομιζω πως χανεται πια....Πρεπει να κανει επικη αυτοκτονια...
kotzito
QUOTE(pan24 @ May 15 2016, 21:41 ) *
Ιτουδης πρωταθλητης ευρωπης 2016.Ακομα και η τσσκα δεν μπορει να το χασει

Κάτσε γιατί ήδη άρχισαν τα γνωστά laugh.gif


Έχουν αρχίσει πάντως από τώρα να παίζουν με τον χρόνο σε κάτι επιθέσεις. Λογικό να κατεβάσουν ρυθμούς αλλά θα το παρακάνουν όπως πάνε
TakeshyKurosawa
Άντε να ανάψουν λίγο τα αίματα! biggrin.gif
shtarkws
4 φάουλ ντε κολο και Μιλος 3 φάουλ ο Χαινς 6.16 πριν το τέλος και η διαφορά στο +10 η cska.

Τώρα είναι το κρίσιμο σημείο η παίρνει διάφορα η τσκα η μπαίνει για τα καλά στο ματς η Fener
Johnnys
Παλευουν και οι δυο να το χασουν
pk13
αν το χασουν κι αυτο ας αυτοκτονησουν.. shot.gif shot.gif shot.gif
Coach Periklis
Εχουμε ξανα αγώνα. ...τους βλεπω να τα κανουν πανω τους
nikolas12
Και όμως δείχνουν τις γνωστές τάσεις αυτοκτονίας οι Ρώσοι. Διαφορά στους 8, υπερφορτωμένοι από φάουλ οι βασικοί και το παιχνίδι γίνεται ροντέο!
Manu7
Ευτυχώς για τη Φενέρ έχει Άντιτς - Σλούκα που το πίστεψαν και με όργια από Ούντοχ + ανοχή από διαιτητές πάνε να το γυρίσουν.

Τι είναι αυτοι οι Ρώσοι ... laugh.gif
t0ny3
Μονο εσυ ρε ΤΣΣΚΑ! blove.gif
troll_ey
Πάνω που πήγε να το ληξει ο ρώσος αγραβάνης tongue.gif
Johnnys
Οτι και αν γινει αυτη η ομαδα ειναι κατι παραπανω απο LOSER
Manu7
24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Ντε Κολό μπράβο αγόρι μου βάλε πάνες και συ
TakeshyKurosawa
Τρελό ματς! Πάει για επική ανατροπή η Φενέρ..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.