Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακοί Αγώνες 2012
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
PanosIlio
QUOTE(HLR CENATION @ Jul 27 2012, 17:27 ) *
Δεν πειραζει εκει που θα ηταν μια απλη ολυμπιονονικης τωρα κερδισε την αγαπη ολων ελληνων.Η Βουλα για μας πλεον ειναι χρυση ολυμπιονικης.


Κόψε κάτι...
HLR CENATION
QUOTE(PanosIlio @ Jul 27 2012, 17:50 ) *
Κόψε κάτι...

Eνταξει,των περισσοτερων.Εδω δεν πιστευω να διαφωνει κανενας.Η συντριπτικη πλειοψηφια του ελληνικου λαου ειναι με την Βουλα.Χρονια της πολλα κιολας γιατι ειχε την γιορτη της χθες.
GK_23
Εγώ πάντως ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι είναι ρατσιστικό στο μήνυμα που άφησε η αθλήτρια...

Θα συμφωνήσω πως ήταν κακόγουστο και καφενειακού επιπέδου το αστείο αλλά δεν μπορώ να βρω που κρύβεται ο ρατσισμός.
Για χαζομάρα μπορεί να την κατηγορήσει κάποιος, για ρατσισμό όμως όχι.
Άφησε κανένα υποννοούμενο κατωτερότητας για την αφρικανική φυλή στο μήνυμα της;

Η αποβολή της από τους αγώνες είναι μάλλον αστεία απόφαση.

Εξίσου λάθος είναι επίσης για εμένα όσοι προσδίσουν πολιτική χροιά στην όλη ιστορία. Τάχα δηλαδή πως η αθλήτρια διώκεται για τις πολιτικές της θέσεις, πως τάχα εκφράζει την πλεοψηφία των Ελλήνων και άλλα τέτοια φαιδρά...
HLR CENATION
QUOTE(sixama23 @ Jul 27 2012, 19:09 ) *
Εγώ πάντως ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι είναι ρατσιστικό στο μήνυμα που άφησε η αθλήτρια...

Θα συμφωνήσω πως ήταν κακόγουστο και καφενειακού επιπέδου το αστείο αλλά δεν μπορώ να βρω που κρύβεται ο ρατσισμός.
Για χαζομάρα μπορεί να την κατηγορήσει κάποιος, για ρατσισμό όμως όχι.
Άφησε κανένα υποννοούμενο κατωτερότητας για την αφρικανική φυλή στο μήνυμα της;

Η αποβολή της από τους αγώνες είναι μάλλον αστεία απόφαση.

Εξίσου λάθος είναι επίσης για εμένα όσοι προσδίσουν πολιτική χροιά στην όλη ιστορία. Τάχα δηλαδή πως η αθλήτρια διώκεται για τις πολιτικές της θέσεις, πως τάχα εκφράζει την πλεοψηφία των Ελλήνων και άλλα τέτοια φαιδρά...

Για να μην παρεξηγηθω φιλε δεν λεω οτι τιμωρηθηκε επειδη εκφραζει την πλειοψηφια των ελληνων.

Λεω οτι η πλειοψηφια των ελληνων ειναι με το μερος της στην αδικη αποφαση να κοπει απο τους αγωνες.Αυτο φαινεται στα γκαλοπ στο φειςμπουκ στα μηνυματα στο τουιτερ αλλα και στον κοινονικο περιγυρο του καθενος. smile.gif
benchwarmer
Εμένα με καλύπτουν τα ποστ του Flash επί του θέματος, ωστόσο μπορώ να κατανοήσω την απόφαση της ΕΟΕ για τον αποκλεισμό της για να αποφευχθούν αντιδράσεις κλπ. Παρόλα αυτά δεν το βρήκα καν ρατσιστικό το σχόλιο, αλλά είναι θέμα διαφορετικής οπτικής φαντάζομαι...

Πολύ περισσότερο ντροπιάζουν φαινόμενα σαν του Χονδροκούκη, το οποίο βέβαια για όσους ασχολούνται με τον στίβο κάπως και έχουν και κάποια inside information, ήταν ψιλοαναμενόμενο, μην πω και "γνωστό"...
petrovic

1) εγω θα ήθελα να επικεντρώσω στην πολιτική ουσία πίσω από το όλο θέμα, που έχει και ευρύτερη σημασία, ενόψει όσων έρχονται.


ποιος ζήτησε/ κυνηγησε τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου ; από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε.

Η κυβερνητική ΔΗΜΑΡ. Παραθετω ολόκληρη την ανακοινωση.

«Ρατσιστικό χιούμορ και «αστειάκια» που αφορούν ανθρώπινες ζωές δεν είναι ανεχτά από την ελληνική κοινωνία, δεν μπορούν να ευδοκιμούν στον ελληνικό αθλητισμό. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να ανακαλέσει τώρα την κυρία Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Βλέποντας από την τηλεόραση τους Ολυμπιακούς Αγώνες ας κάνει όσα άθλια «αστεία» θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα, όμως, δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Λονδίνο».


Είναι η πιο σκληρή ανακοινωση σίγουρα που θυμαμαι να εχουν βγάλει οι επαγγελματίες μεσοβέζοι της ΡΗΜΑΔ.

Γιατί τόσο σκληρή ανακοίνωση; μα γιατί η ΡΗΜΑΔ γρήγορα καίγεται , καθώς ένα "αριστερό" (θεε μου, τι αναγκάζομαι να γράφω) κόμμα συγκυβερνα και κόβει μισθούς, συντάξεις, δαπάνες υγείας, σπαει απεργίες , μην τα πολυλογώ: ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.

πως θα επιβραδύνει το κάψιμό της η ΡΗΜΑΔ; Αμα κάνει κατι εντυπωσιακό "από τα αριστερά". αμα π.χ. καταφερει να καταστρεψει την Παπαχρήστου. ( δεν προβαινω σε χαρακτηρισμό για το τι ακριβως είναι η Παπαχρήστου γιατί πριν από λίγο μου έγινε παρατηρηση)

ζητά λοιπόν να καταστρεψει την Παπαχρήστου και οι άλλοι δύο (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) την ικανοποιούν , γιατί τη χρειάζονται δεκανίκι, να αντέξει όσο περισσότερο γίνεται, σε αυτά τα τρομακτικά που έρχονται.

η βοήθεια όμως που δίνουν στα "αριστερά" (μιλάμε υποφέρω) της συγκυβερνησης, τους προξενεί πρόβλημα "στα δεξιά" ( πόσο πιο δεξιάwink.gif

ξεσαλώνουν όλοι οι ακροδεξιοί της ΝΔ,ΧΑ, ΑΝΕΛ σε κοινοβούλιο και διαδίκτυο, για μερες. ("Σαμαρά μας πρόδωσες" και τα τοιαύτα)

συμπερασμα: η συγκυβέρνηση είναι ΑΣΤΑΘΗΣ. Δε μασάμε από τους τσαμπουκάδες των γκεσταπίτικων νυχτερινων εισβολών σε χώρους απεργίας. το ανασυγκροτημενο εργατικό κίνημα πρέπει τη συγκυβέρνηση να τη λιώσει.



2) για τα σκυλιά των συστημικών ΜΜΕ.....τι να πει κανείς. ενα ακόμα φοβερό και τρομερό στριπτίζ. για την Παπαχρήστου όλο: "έκανε ένα λάθος η κοπέλα, να μην αποκλειστεί, τόση δουλειά έριξε" για τους ήρωες όμως Χαλυβουργούς ΠΟΤΕ : " δουλεύουν δεκαετίες ολόκληρες στους 50 βαθμούς Κελσίου, χειμώνα-καλοκαιρι , δε μπορεί να έχουν τόσες απολύσεις- μειώσεις μισθών. να υποχωρήσει η εργοδοσία" ΠΟΤΕ. Για τους ήρωες χαλυβουργούς, που είναι η τιμή και η συνείδηση του εργαζομενου λαού, μόνο μίσος, συκοφαντία, διαστρεβλωση, αλητεία και παλι αλητεία.


οι μάσκες έπεσαν. προ πολλού. τα σκυλιά των συστημικών ΜΜΕ, τα σκυλιά των αφεντικών, είναι ήδη αναγνωρισμένα ως νο1 εχθρός των ανθρώπων της ΑΡΕΤΗΣ και της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.


Συνεχίζουμε

petrovic

και για να προλάβω τυχόν ερωτήσεις : "και εσύ που το είδες ότι η ΡΗΜΑΔ άρχισε ήδη να καιγεται;"



news247Ιούλιος 21 2012



"Την αποχώρησή του από τη Δημοκρατική Αριστερά ανακοίνωσε ο Θανάσης Ζαχαρόπουλος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και ιδρυτικό μέλος της.








Στην επιστολή αποχώρησής του, αφήνει σαφείς αιχμές για την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ και τον Φώτη Κουβέλη προσωπικά, τονίζοντας μεταξύ άλλων : "αυτό το κόμμα πλέον δεν με χωράει, γιατί από την ''κυβερνώσα αριστερά'' κράτησε μόνο την ''κυβερνώσα'' και απεμπόλησε την ''αριστερά".


Αναλυτικά η επιστολή του κ. Ζαχαρόπουλου

Συντρόφισσες και Σύντροφοι, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής

Την πολιτική μου άποψή, την γνωρίζετε από τις τοποθετήσεις μου στις συνεδριάσεις της Κ.Ε. ιδιαίτερα μετά τις πρώτες εκλογές, όταν υποστήριξα την ανάγκη συνεργασίας για μια Αριστερή Κυβέρνηση.

Η απόφαση που πήρε ο Πρόεδρος και η νέα άτυπη και μη εκλεγμένη ηγεσία του κόμματος, και υιοθετήθηκε εκ των υστέρων από την Κεντρική Επιτροπή, για συμμετοχή στην Κυβέρνηση Σαμαρά, δεν είναι ένα ψήφισμα για το … Αφγανιστάν που θα μπορούσε με έναν διαφορετικό πολιτικό συσχετισμό στη Κ.Ε. να αλλάξει, αλλά κορυφαία στρατηγική επιλογή ένταξης σε ένα συγκεκριμένο πολιτικό τόξο.

Αυτή η απόφαση δεν αλλάζει με εσωκομματικό αγώνα, δεδομένων και των νέων .. τυπικών και άτυπων ''διευρύνσεων'' της Κ.Ε. και των θέσεων στον κρατικό μηχανισμό, που ετοιμάζει να μοιράσει η ηγεσία. Άρα είναι μάταιος ο εσωκομματικός αγώνας για αλλαγή πολιτικής γραμμής,

Το κόμμα απεμπόλησε την ''αριστερά'' και επικεντρώθηκε στο life style

Αυτό το κόμμα πλέον δεν με χωράει, γιατί από την ''κυβερνώσα αριστερά'' κράτησε μόνο την ''κυβερνώσα'' και απεμπόλησε την ''αριστερά''. Αυτή η μετεξέλιξη διαπερνά τα πάντα: την πολιτική γραμμή, τις διαδικασίες παραγωγής της, την εσωκομματική του δημοκρατία και τις συμπεριφορές της ηγεσίας του.

Μετατράπηκε εντυπωσιακά γρήγορα σε ένα αστικό κόμμα που αντικατέστησε το αρχικό του στίγμα –αυτό της σύγχρονης, αντιδογματικής, ευρωπαϊκής αριστερής σκέψης και πρακτικής- με την έλξη του για τον κυβερνητισμό, την προβολή και την επικέντρωση σε ''προσωπικότητες των Μ.Μ.Ε. και του life style''.




αυτά εγραψε λοιπόν το μέλος της ΚΕ και αποχωρησε . για το ότι έπρεπε να φτάσουμε ...εδώ για να καταλάβει το μελος ότι η ΡΗΜΑΔ δεν έχει καμια σχέση με την "Αριστερά" , θα πω μόνο ότι σήμερα κανείς δεν γίνεται πιστευτός όταν το παίζει .....αθωος.

ακόμα κι έτσι, η αποχώρηση δείχνει την πίεση που δεχεται ήδη η ΡΗΜΑΔ, και η οποία πίεση θα κλιμακωθεί ανελέητα.......
rchos
Μιας και ξεκινανε οι ολυμπιακοι στο τοπικ αυτο οχι πολιτικες συζητησεις.
NBAholic
Μην τον χάσουμε ούτε εδώ το Χάτζη. shot.gif
HLR CENATION
Δεν μου αρεσε καθολου η τελετη.Μονο ο Μιστερ Μπιν την εσωσε.

Δεν βγαλνε καθολου και την Θεα Κειτ Γουνσλετ να ανεβουμε λιγο.
maik23
QUOTE (KingCrimson @ Jul 27 2012, 17:18 ) *
ακρβως και εγω αυτο πιστευω, για να συνειδητοποιουμε ολοι το μεγεθος του προβληματος και να πεφτουν και οι μασκες του σοσιαλισμου σιγα-σιγα......!


απο αυτο το σχολιο φαινεται ποσο κομπλεξικος εισαι που κρατας ακομα κοντρες απο το ''εκλογικο τοπικ".γνησιος αριστερος.πανε αγορι στο τοπικ της ανεργιας η' μαλλον της κομμουνιστικης αποτυχιας να συνεχισεις τις αριστερες σου αναζητησεις. tongue.gif wink.gif

η τελετη ηταν μελαγχολικη,γεματη μυνηματα αλλα καθολου διασκεδαστικη.ειχε μονο τον χλωμο χαρακτηρα των αγγλων
benchwarmer
Η τελετή θα ήταν τέλεια για τελετή λήξης, για έναρξης σίγουρα κάτι έλειπε, αλλά ΟΚ, είχαν σαφέστατα πολύ λιγότερα χρόνια ιστορίας να παρουσιάσουν από εμάς ή τους Κινέζους, οπότε αναγκαστικά αναλώθηκαν στον 20ό αιώνα.. Ήταν λίγο κιτς σε κάποια σημεία για τα γούστα μου (πχ οι αναφορές στα social media, εκτός αν ήταν βρετανικό χιούμορ για την Παπαχρήστου tongue.gif ), άλλα ΟΚ.. Το καλύτερο κομμάτι πάντως νομίζω ήταν το άναμα της φλόγας (αν και ίσως καταλάθος, μιας και τις τελευταίες μέρες είχε ξεσπάσει πόλεμος δηλώσεων για το ποιος έπρεπε να την ανάψει), και τα πυροτεχνήματα με τους ήχους των Floyd μετά icon_joy.gif
Χειρότερο κομμάτι να παίζει πάντως για την δικιά μας είσοδο δεν υπήρχε smiley.gif
GK_23
Δεν παρακολούθησα την τελετή έναρξης και διαβάζοντας τα σχόλια, κατάλαβα πως δεν έχασα και τίποτα σημαντικό biggrin.gif

Από γκάφες πάντως πάνε καλά οι διοργανωτές μέχρι στιγμής...

http://www.sport-fm.gr/article/568866
HLR CENATION
Απο τα αγαπημενα μου σπορ ειναι η κολυμβηση οπου δεν χανω event.

Οι δυο πρωτες εκπληξεις εγιναν το πρωι καθως εκτος τελικου εμεινε ο χρυσος Ολυμπιονικης του Πεκινο Νοτιοκορεατης Παρκ.

Πριν ειχε μεινει εκτος ο Τσεχ στα 400 μικτης ατομικης.

Στις 21.30 εχει τους τελικους ενω με πολυ μεγαλο ενδιαφερον περιμενω την ξιφασκια.
sarounas
QUOTE(HLR CENATION @ Jul 28 2012, 15:53 ) *
Απο τα αγαπημενα μου σπορ ειναι η κολυμβηση οπου δεν χανω event.

Οι δυο πρωτες εκπληξεις εγιναν το πρωι καθως εκτος τελικου εμεινε ο χρυσος Ολυμπιονικης του Πεκινο Νοτιοκορεατης Παρκ.

Πριν ειχε μεινει εκτος ο Τσεχ στα 400 μικτης ατομικης.

Στις 21.30 εχει τους τελικους ενω με πολυ μεγαλο ενδιαφερον περιμενω την ξιφασκια.

εγώ παθαίνω πλάκα με την τοξοβολία σε κάθε ολυμπιακούς 69.gif

στην κολύμβηση εντύπωση μου έκαναν τα χάλια των Μπίντερμαν και Φέλπς όπως και ο πολύ καλός χρόνος του Χατζίνο
βέβαια λογικά ο Λόχτι δεν θα έχει πρόβλημα στην μεικτή, επίσης πολλές αμερικανοκινεζικές μάχες προβλέπονται

μπράβο και στον Κιταζίμα που και πάλι είναι εδώ!!!
χαμός αναμένεται στην μικρή σκυτάλη στο ελεύθερο γυναικών


πολύ κρίμα για τον Μάρα στο μονόζυγο, αυτή την φορά είχε πτώση...
rchos
α ρε βλαση τι παθαινεις στους ολυμπιακους καθε φορα ρε γαμωτο...

κριμα...
HLR CENATION
QUOTE(sarounas @ Jul 28 2012, 17:59 ) *
εγώ παθαίνω πλάκα με την τοξοβολία σε κάθε ολυμπιακούς 69.gif

στην κολύμβηση εντύπωση μου έκαναν τα χάλια των Μπίντερμαν και Φέλπς όπως και ο πολύ καλός χρόνος του Χατζίνο
βέβαια λογικά ο Λόχτι δεν θα έχει πρόβλημα στην μεικτή, επίσης πολλές αμερικανοκινεζικές μάχες προβλέπονται

μπράβο και στον Κιταζίμα που και πάλι είναι εδώ!!!
χαμός αναμένεται στην μικρή σκυτάλη στο ελεύθερο γυναικών


πολύ κρίμα για τον Μάρα στο μονόζυγο, αυτή την φορά είχε πτώση...

H Ψαρα προκριθηκε αραγε γιατι δεν ακουσα?...

Κριμα για τον Μαρα που γλυστρησε.Στο δευτερο μερος ηταν καταπληκτικος.

Στην κολυμβηση χαμος οντως...Ο Φελπς περιεργως δεν φαινεται σε καλη κατασταση αλλα περιμενω να κερδισει..
sarounas
QUOTE(HLR CENATION @ Jul 28 2012, 18:20 ) *
H Ψαρα προκριθηκε αραγε γιατι δεν ακουσα?...

Κριμα για τον Μαρα που γλυστρησε.Στο δευτερο μερος ηταν καταπληκτικος.

Στην κολυμβηση χαμος οντως...Ο Φελπς περιεργως δεν φαινεται σε καλη κατασταση αλλα περιμενω να κερδισει..

χθες στον αγώνα κατάταξης βγήκε 42η νομίζω στις 64 άρα παίζει με το νο20 περίπου στον πρώτο γύρο

αρε διάδοχε του Νόβοσελ τί περιμένεις για να το βάλεις μέσα το κορίτσι? 2/26 σουτ εντός πεδιάς στην 1η περίοδο, άντε να μπει η Μισούρα σουτάρει λίγο.
τέτοια ταλέντα δεν πρέπει να χαραμίζονται...

πάντως στην άμυνα εντυπωσιάζουν οι Κροάτισες
Για το ΗΠΑ-Κροατία λέω rolleyes.gif
HLR CENATION
QUOTE(sarounas @ Jul 28 2012, 19:11 ) *
χθες στον αγώνα κατάταξης βγήκε 42η νομίζω στις 64 άρα παίζει με το νο20 περίπου στον πρώτο γύρο

αρε διάδοχε του Νόβοσελ τί περιμένεις για να το βάλεις μέσα το κορίτσι? 2/26 σουτ εντός πεδιάς στην 1η περίοδο, άντε να μπει η Μισούρα σουτάρει λίγο.
τέτοια ταλέντα δεν πρέπει να χαραμίζονται...

πάντως στην άμυνα εντυπωσιάζουν οι Κροάτισες
Για το ΗΠΑ-Κροατία λέω rolleyes.gif

Eυχαριστω για την απαντηση. wink.gif

Μεγαλη επιτυχια για τον Τσολακιδη που ειναι αγκαλια με την προκριση στον τελικο.(εκτος αμα πηγε ηδη γιατι ειχα βγει λιγο εξω και το εχασα).

ΥΓ Ελπιζω στο μπασκετικο τουρνουα των ανδρων να μην φαμε στην μαπα Γιαννη Νατου. 68.gif

ΥΓ2 Γυναικεια αρση βαρων στο Γιουροσπορτ.Κατηγορια 48 κιλων.
sarounas
QUOTE(HLR CENATION @ Jul 28 2012, 19:31 ) *
Eυχαριστω για την απαντηση. wink.gif

Μεγαλη επιτυχια για τον Τσολακιδη που ειναι αγκαλια με την προκριση στον τελικο.(εκτος αμα πηγε ηδη γιατι ειχα βγει λιγο εξω και το εχασα).

ΥΓ Ελπιζω στο μπασκετικο τουρνουα των ανδρων να μην φαμε στην μαπα Γιαννη Νατου. 68.gif

ΥΓ2 Γυναικεια αρση βαρων στο Γιουροσπορτ.Κατηγορια 48 κιλων.

o Tσολακίδης προς το παρών είναι 5ος αλλά στον επόμενο προκριματικό (σε κανα 2ωρο) είναι να αγωνιστούν Ρώσοι, Ρουμάνοι, Ισπανοι, Ουκρανοί και Γερμανοί. Ελπίζω να μην βαθμολογηθούν πάνω από 3 με περισσότερο από 15.466
benchwarmer
QUOTE(sarounas @ Jul 28 2012, 19:39 ) *
o Tσολακίδης προς το παρών είναι 5ος αλλά στον επόμενο προκριματικό (σε κανα 2ωρο) είναι να αγωνιστούν Ρώσοι, Ρουμάνοι, Ισπανοι, Ουκρανοί και Γερμανοί. Ελπίζω να μην βαθμολογηθούν πάνω από 3 με περισσότερο από 15.466


Στην ουσια ειναι 4ος, γιατι δεν μπορουν να συμμετασχουν σε τελικο πανω απο 2 απο την ιδια χωρα. Με βαση τα ονοματα των συμμετεχοντων στο 3ο γκρουπ θα ελεγα πως ειναι μεσα, αλλα καλυτερα ας περιμενουμε...
HLR CENATION
Φοβερος ο πρωτος ημιτελικος στο ξιφος ασκησεως.

Η ιταλιδα Φρανσισκα αν και εχανε με 3 ποντους 1.20 περιπου πριν τη ληξη απο την κορεατισα αντιπαλο της καταφερε και πηγε το ματς στην παραταση που το κερδισε μαλιστα με 11-10 την κορεατισα αντιπαλο της.

Σπουδαιο ματς.

Τωρα δυο ιταλιδες στο δευτερο ημιτελικο.Παιζει και η θρυλος του αθληματος σημαιοφορος της αποστολης της Ιταλιας Βαλεντινα Βετσαλι.
HLR CENATION
Ολοκληρωθηκε και ο δευτερος ημιτελικος.Η κατοχος των 3 χρυσων μεταλλειων Βετσαλι ηττηθηκε απο την συμπατριωτισα της Ερικο σε μια πολυ μεγαλη εκπληξη των Ολυμπιακων αγωνων.

Σε λιγο ο τελικος...
HLR CENATION
Xρυσο μεταλλειο ο Λοχτυ στην κολυμβηση.Πολυ μεγαλη κουρσα.Στο τσακ εχασε το παγκοσμιο ρεκορ.

Στην βομβα της βραδιας οτι ο Φελπς εμεινει εκτος μεταλλειων.Σε τραγικη κατασταση.

sarounas
συγχαρητήρια στην Βουρνά 41.gif
δεν είναι μικρό πράμα να κάνεις πανελλήνιο ρεκόρ σε ημιτελικό ΟΑ

για να δούμε τον ΠΑΡΚ τώρα στο 400αρι μετά την ιστορία με την ακύρωσή του που ανακλήθηκε
θα τα καταφέρει και πάλι?

2ος τελικά
και το αργυρό καλό είναι...
HLR CENATION
QUOTE(sarounas @ Jul 28 2012, 21:53 ) *
συγχαρητήρια στην Βουρνά 41.gif
δεν είναι μικρό πράμα να κάνεις πανελλήνιο ρεκόρ σε ημιτελικό ΟΑ

για να δούμε τον ΠΑΡΚ τώρα στο 400αρι μετά την ιστορία με την ακύρωσή του που ανακλήθηκε
θα τα καταφέρει και πάλι?

Πολυ μεγαλη κουρσα.Ο Σουν τελικα ηταν ο νικητης.Μεχρι την τελαυταια στροφη ηταν στα ισια.Ο παρκ ασημενιος τελικα εκει που ειχε μεινει εκτος τελικου.
Pierce
Τρελο ντεμαραζ ο κινεζος στα τελευταια 100 μετρα. Εχασε το ρεκορ για δεκατα.
sarounas
QUOTE(pierce21 @ Jul 28 2012, 21:59 ) *
Τρελο ντεμαραζ ο κινεζος στα τελευταια 100 μετρα. Εχασε το ρεκορ για δεκατα.

πάντως το όνομα του Θορπ το έσβησε από το Ολυμπιακό ρεκόρ wink.gif
HLR CENATION
Τεραστια κουρσα στις γυναικες.Η Ye παγκοσμιο ρεκορ.Την εφαγε στο τελευταιο κατοσταρι της Βεσελ την αμερικανιδα.

Σαρωνουν οι κινεζοι.
sarounas
QUOTE(HLR CENATION @ Jul 28 2012, 22:23 ) *
Τεραστια κουρσα στις γυναικες.Η Ye παγκοσμιο ρεκορ.Την εφαγε στο τελευταιο κατοσταρι της Βεσελ την αμερικανιδα.

Σαρωνουν οι κινεζοι.

πίστευτη αυτή η αλλαγή που έκανε στο ελεύθερο η Κινέζα στην μεικτή. Τα σάρωσε όλα, δεν άφησε τίποτα όρθιο από ρεκόρ
όπως βλέπω το έκανε κάτω από 1 λεπτό το τελευταίο 100άρι...

άσχετο αυτές οι Βραζιλιάνεις τόσο ομαδάρα έχουν στο μπάσκετ? βλέπω τουλάχιστον στην αρχή οι Γαλλίδες δεν μπορούν να τις κάνουν καλά, ειδικά μέσα στην ρακέτα blink.gif
και να σκεφτεί κανείς οι Γαλλίδες παίζουν με όλα τους τα αστέρια (Γκρουντά, Ντικγμπε, Ντουμέρκ, Λεπρον, Γκομις)
για να δούμε θα αντέξουν οι Βραζιλιάνες?
HLR CENATION
Παιδια φανταστικη η σημερινη πρωτη μερα.

Επικο ματς στον τελικο τους ξιφους ασκεσεως των γυναικων με την Ντι Φραντσισκα να νικα στην παραταση την Εριγκο με 12-11.

Μεγαλο ματς και στο ματς για το χαλκινο μεταλλειο που η Βετσαλι νικησε την νοτιοκορεατισσα στην παραταση επισης με 13-12.

Και οι τρεις ιταλιδες.

Χορταστικη η πρωτη μερα των ολυμπιακων αγωνων και ακομα δεν εχουν αρχισει τα ομαδικα των ανδρων και ο στοιβος.
rchos
σαν παλιος αθλητης κολυμβησης παντα το αγαπημενο μου αθλημα ολυμπιακων μαζι με το μπασκετ ηταν η κολυμβηση.

στην πρωτη μερα ειχαμε πολλες εκπληξεις και πολυ μεγαλες κουρσες.

η κουρσα της κινεζας στην μικτη ατομικη ηταν πραγματικα για σεμιναριο.το πεταγμα της στο ελευθερο ηταν πραγματικα επικο.

απο την αλλη σαν γνωστος ολλανδοφιλος στεναχωρεθηκα λιγο με την ηττα της ολλανδικης ομαδας στα 4χ100 ελευθερο αλλα αυτη η Kromowidjojo ηταν πραγματικα εντυπωσιακη.ειναι και 21 μονο οποτε παει για μεγαλα πραγματα.πολυ ωραιο στυλ εντομεταξυ η κοπελα.

ο φελπς απο την αλλη νεκρος.θα ανοιξει η ορεξη πολλων μετα τα σημερινα.
HLR CENATION
QUOTE(rchos @ Jul 28 2012, 23:10 ) *
σαν παλιος αθλητης κολυμβησης παντα το αγαπημενο μου αθλημα ολυμπιακων μαζι με το μπασκετ ηταν η κολυμβηση.

στην πρωτη μερα ειχαμε πολλες εκπληξεις και πολυ μεγαλες κουρσες.

η κουρσα της κινεζας στην μικτη ατομικη ηταν πραγματικα για σεμιναριο.το πεταγμα της στο ελευθερο ηταν πραγματικα επικο.

απο την αλλη σαν γνωστος ολλανδοφιλος στεναχωρεθηκα λιγο με την ηττα της ολλανδικης ομαδας στα 4χ100 ελευθερο αλλα αυτη η Kromowidjojo ηταν πραγματικα εντυπωσιακη.ειναι και 21 μονο οποτε παει για μεγαλα πραγματα.πολυ ωραιο στυλ εντομεταξυ η κοπελα.

ο φελπς απο την αλλη νεκρος.θα ανοιξει η ορεξη πολλων μετα τα σημερινα.

Γαμωτο ,και αυριο η κολυμβηση πεφτει την ιδια ωρα με Ιταλια-Πολωνια στο βολευ και Μ.Βρεττανια-Ρωσσια στο μπασκετ.Τι θα πρωτοδουμε.
rchos
Υ.Γ. α και επειδη ξεχαστηκα βουρνα και σαμιλιδης αν καταφερουν να συνεχισουν να εξελισονται ετσι στο ριο που ουσιαστικα για εκει ετοιμαζονται αφου ειναι μικροι σε ηλικια θα ειναι κοντα στα μεταλλια.
benchwarmer
Ήττα για τα κορίτσια του beach volley, σίγουρα προσπάθησαν, είχαν καλές στιγμές, αλλά νομίζω ότι γενικά αυτή η ομάδα δεν είναι στα επίπεδα των προηγουμένων (Καραντάσιου-Αρβανίτη, αλλά και Κουτρουμανίδου-Τσαρτσιάνη)
Ο μεγάλος στόχος της ημέρας πάντως επιτεύχθη, που δεν ήταν άλλος απο τουλάχιστον 1/2 τελικούς στη γυμναστική. Τώρα όλα είναι ανοιχτά, αν του βγει το πρόγραμμα τέλεια, ο Τσολακίδης είναι αθλητής και για μετάλλιο. Ο Μάρας ΟΚ, κάθε άλλο παρά φαβορί ήταν αυτή τη φορά, οπότε η αναμενόμενη πτώση ήρθε πιο ανώδυνα....
Στην κολύμβηση πολύ καλή η Κριστέλ, 12η θέση, αναμενόμενες οι θέσεις των άλλων. Αναμενόμενη και η πρόκριση στην κωπηλασία, με την μεγάλη κούρσα βέβαια να είναι ο ημιτελικός εκεί, όπως αναμενόμενη και η πολύ χαμηλή θέση του Ταμουρίδη στην ποδηλασία, όπου βέβαια αξίζουν συγχαρητήρια και μόνο που τερμάτισε έναν αγώνα σχεδόν 6 ωρών.

Αύριο έχουμε:
-Στις 15.30 τον Χρήστο Τσακμάκη στον προκριματικό του κανόε-σλάλομ, ο οποίος είναι 10ος από τους 17 συμμετέχοντες στην παγκόσμια κατάταξη.
-Στις 11.30 τη Βάσω Μιλλούση στη γυμναστική, θα κατέβει σε όλα τα αγωνίσματα με στόχο την είσοδο στον τελικού του σύνθετου ατομικού (και της δοκού που είναι το καλό της αγώνισμα), τα πράγματα πάντως θα είναι αρκετά δύσκολα.
-Στην κωπηλασία, στις 12.40 τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες Τσιάβου-Γιαζιτζίδου στον προκριματικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών, και στις 13.10 στο ίδιο αγώνισμα (των ανδρών) τους Κόνσολα-Μαγδάνη.
-Στις 14.00 και 15.40 τον Γιάννη Μιτάκη στις δύο πρώτες κούρσες των Finn, και στις 15.30 και 17.10 τους Παπαθανασίου-Τσότρα στις δύο πρώτες κούρσες των Star.
-Στις 11.00 την Αθηνά Δούκα στον προκριματικό του αεροβόλου πιστολιού γυναικών στα 10 μέτρα.
-Στις 12.00 βεβαίως το 1ο ματς της εθνικής μας του πόλο με την Κροατία.
-Στις 15.30 Κρεάνκα-Saive και στις 17.30 Γκιώνης-Assar για τον 2ο γύρο του πινγκ πονγκ, ματς που μπορούν να κερδίσουν και οι δύο..
-Στις 12.00 στον προκριματικό των 100 ύπτιο, τον Άρη Γρηγοριάδη, όπου η πρόκριση στον ημιτελικό είναι μέσα στα όρια του, αφού κατεβαίνει με τον 11ο χρόνο.
maik23
φιλε benchwarmer πολυ καλη δουλεια.πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου.
GK_23
Νομίζω πως γενικότερα οι Έλληνες αθλητές την πρώτη ημέρα κινήθηκαν πάνω κάτω στις δυνατότητες τους, αν εξαιρέσεις τον Μάρα ο οποίος θα μπορούσε να προκριθεί στον τελικό.

Η ήττα των κοριτσιών στο beach volley δεν ήταν αποτελέσμα μη αναμενόμενο. Το κακό είναι πως δεν πήραν ένα σετ τουλάχιστον γιατί ο όμιλος τους έγινε μπάχαλο μετά την ήττα των Κινέζων από τις Ρωσίδες και μάλλον πολλά θα κριθούν στις ισοβαθμίες.

Τσολακίδης και Βουρνά σίγουρα ξεχώρισαν. Μου άρεσε όμως περισσότερο η προσπάθεια της κολυμβήτριας, η οποία για όσους δεν γνωρίζουν είναι κόρη του προπονητή μπάσκετ, Νίκου Βουρνά. Το να αγωνίζεσαι σε μια Ολυμπιάδα και να ξεπερνάς τον εαυτό σου (η Βουρνά έκανε ατομικό και πανελλήνιο ρεκόρ) είναι πράγμα πολύ σημαντικό για έναν αθλητή. Η Βουρνά μπορεί να μην κέρδισε μετάλλιο αλλά έβγαλε τον καλύτερο εαυτό της, στον πιο κρίσιμο αγώνα. Αυτό μετράει πάρα πολύ για μένα.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα σπορ, μου άρεσε αρκετά ο τελικός του ομαδικού της τοξοβολίας, όπου ο τελευταίος Ιταλός έπρεπε να ρίξει 10άρι για να πάρει το χρυσό η ομάδα του, και τελικά το κατάφερε.

Είδα επίσης ένα πολύ καλό ματς στο χάντμπωλ γυναικών. Το τελευταίο χρονικά της ημέρας, όπου η Γαλλία νίκησε με ένα γκολ διαφορά το μεγάλο φαβορί του τουρνουά, την Νορβηγία.

Σήμερα έχει φουλ δράση σε όλα τα ανδρικά ομαδικά σπορ, οπότε προβλέπεται συναρπαστική μέρα rolleyes.gif
sarounas
13.425 μόλις τώρα η Μιλούση στους ασύμετρους ζυγούς, για να δούμε πώς θα πάει στα υπόλοιπα
rchos
QUOTE(sarounas @ Jul 29 2012, 11:43 ) *
13.425 μόλις τώρα η Μιλούση στους ασύμετρους ζυγούς, για να δούμε πώς θα πάει στα υπόλοιπα


σε λιγο εχουμε και τον πρωτο αγωνα της ελλαδας στο πολο.
sarounas
QUOTE(rchos @ Jul 29 2012, 11:49 ) *
σε λιγο εχουμε και τον πρωτο αγωνα της ελλαδας στο πολο.

πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ήττα με 2 γκολ και κάτω το θεωρώ επιτυχία
HLR CENATION
QUOTE(rchos @ Jul 29 2012, 11:49 ) *
σε λιγο εχουμε και τον πρωτο αγωνα της ελλαδας στο πολο.



QUOTE(sarounas @ Jul 29 2012, 12:01 ) *
πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ήττα με 2 γκολ και κάτω το θεωρώ επιτυχία

Pαιζουν η πιο ψηλη με την πιο κοντη ομαδα του τουρνουα.1.89 η Ελλαδα-1.97 η Κροατια.

Πολυ δυσκολο ματς,λογικα θα χασουμε.Πανε για χρυσο οι Κροατες.
sarounas
QUOTE(HLR CENATION @ Jul 29 2012, 12:03 ) *
Pαιζουν η πιο ψηλη με την πιο κοντη ομαδα του τουρνουα.1.89 η Ελλαδα-1.97 η Κροατια.

Πολυ δυσκολο ματς,λογικα θα χασουμε.Πανε για χρυσο οι Κροατες.

τόσο σε ύψος όσο και σε δυναμικότητα κάτι σε μπάσκετ Κροατία-Ελλάδα δεκαετία 90ς θυμίζει το ματς icon_drunk.gif
HLR CENATION
QUOTE(sarounas @ Jul 29 2012, 12:07 ) *
τόσο σε ύψος όσο και σε δυναμικότητα κάτι σε μπάσκετ Κροατία-Ελλάδα δεκαετία 90ς θυμίζει το ματς icon_drunk.gif

Ο Δεληγιαννης στους καλυτερους τερματοφυλακες του κοσμου.

Ενταξει καλα παμε.2-1.Μπορουσαμε να προηγηθουμε και για 2 γγκολ.Κατι απο την ομαδα του Καμπανια θυμιζει η αμυνα της εθνικης.
HLR CENATION
Ματσαρα.

3-3,κραταει η αμυνα και ο Δελληγιαννης αλλα εχουμε χασει φασεις που θα επρεπε να καταληξουν σε γκολ.

Ρε Χατζηθεοδωρου, αφου αντεχεις ακομα αγορι μου γιατι θελεις να σταματησεις?
giorgos14
μακαρι να παει καλα η εθνικη μπας και εχει και λιγο ενδιαφερον αυτη η ολυμπιαδα...

τι βγαζει ο δελληγιαννης!
rchos
ετ1 τωρα κωπηλασια οι ελληνιδες.
HLR CENATION
QUOTE(giorgos14 @ Jul 29 2012, 12:35 ) *
μακαρι να παει καλα η εθνικη μπας και εχει και λιγο ενδιαφερον αυτη η ολυμπιαδα...

τι βγαζει ο δελληγιαννης!

Παμε καλα στον παικτη παραπανω...

Συγκλονιστικος ο Χατζθεοδωρου πισω οπως και ο Μουρικης μπροστα.
tuareg
QUOTE (giorgos14 @ Jul 29 2012, 12:35 ) *
μακαρι να παει καλα η εθνικη μπας και εχει και λιγο ενδιαφερον αυτη η ολυμπιαδα...

τι βγαζει ο δελληγιαννης!


καμμια ελληνικη ομαδα δε μπορει να πληρωσει τα λεφτα που ζηταει και δε γινεται να παει εξωτερικο επειδη ειναι στο λιμενικο και δε μπορει να παρει αδεια χωρις αποδοχες
giorgos14
QUOTE(tuareg @ Jul 29 2012, 10:50 ) *
καμμια ελληνικη ομαδα δε μπορει να πληρωσει τα λεφτα που ζηταει και δε γινεται να παει εξωτερικο επειδη ειναι στο λιμενικο και δε μπορει να παρει αδεια χωρις αποδοχες


λογικο,βαση εμφανισεων και ταλεντου, να ζηταει πολλα..αμα λεγοταν δελληγιανοβιτς θα ηταν αναγνωρισιμος παντου στη σερβια και θα επαιρνε πολλα παραπανω απο αυτα που ζηταει τωρα...
tuareg
QUOTE (giorgos14 @ Jul 29 2012, 12:53 ) *
λογικο,βαση εμφανισεων και ταλεντου, να ζηταει πολλα..αμα λεγοταν δελληγιανοβιτς θα ηταν αναγνωρισιμος παντου στη σερβια και θα επαιρνε πολλα παραπανω απο αυτα που ζηταει τωρα...


λαθος ποσταρα ρε φιλε παραπανω smiley.gif smiley.gif για το χατζηθεοδωρου εννοουσα..το σκεπτικο σου ειναι σωστο παντως με μια αλλαγη σε χατζηθεοδωροβιτς....
δεν αντεξαμε στο δ....μας προδωσαν τα αμυντικα λαθη
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.