Εχει και δίκια,και πολλά,ο ΔΓ,έχει και λάθη,σε όλο αυτο το story μεταξυ του και της euroleague(Μπερτομέου).
Το οτι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζεται διαφορετικά απο άλλες ομάδες,είναι δεδομένο.Είναι η μόνη ομάδα απο τις θεωρητικά τοπ,που έχει τόσο κακές διαιτησίες που κρίνουν παιχνίδια και έχουν στερήσει νίκες,έχει πληρώσει ένα σκασμό λεφτά σε πρόστιμα,συν την τιμωρία του ΔΓ για το θέμα με το instagram,που άσχετα αν υπάρχει λόγος ή όχι για τιμωρηθεί,είναι εμφανές οτι το μέγεθος της τιμωρίας είναι αποτέλεσμα Μπερτομέου,σαν "κόντρα" προς τον ατιθασο ΔΓ.
Γενικά σαν προσωπικότητα ο ΔΓ είναι αντιδραστικός,εκρηκτικός,εγωιστής (φαίνεται απο το θέμα της τιμωρίας του),1002 πράγματα,και σίγουρα το να αντιδράει κατ'αυτόν τον τρόπο,είναι κάτι που κάθεται στο στομάχι του κυρ Τζόρντι,και χτυπάει τον ΔΓ σε κάθε ευκαιρία,και μέσω της ομάδας.
Τώρα το χθεσινό,θεωρώ λογικότατη την πρόταση του ΔΓ για αλλαγή του Μπερτομέου,καλό θα ήταν να δοκιμαστεί και κάποιος άλλος στη θέση του υπεύθυνου της διοργάνωσης μετά απο 18 χρόνια,να δούμε και τι αλλαγές θα φέρει στο οικονομικό κομμάτι,αν θα αλλάξει επιτέλους το καραγκιοζιλίκι της τελευταίας αγωνιστικής που αγώνες που κρίνουν προκρίσεις διεξάγονται σε διαφορετικές ώρες μέρες,κλπ.
Για την αποχώρηση όμως απο την διοργάνωση είμαι κάθετα αντίθετος.Δεν είναι η λύση.Καταλαβαίνω απόλυτα τα περί σεβασμού προς την ομάδα που ειναι στις 2-3 πιο επιτυχημενες εδω και 20 χρόνια,κλπ,αλλα επειδή ακριβώς μιλάμε για μια τοπ ομάδα,η θέση της είναι ανάμεσα στους καλύτερους,και να συναγωνίζεται με αυτούς για τον ευρωπαϊκό τίτλο,κι ας έχουμε παράπονα/ενστάσεις κλπ.Δεν είναι λύση να στείλεις την ομάδα να παίζει στην νο 3 διοργάνωση με κάτι Μούρθιες κλπ.Χαμένη θα βγει η ευρωλίγκα,που θα χάσει τον πιο εμπορικό σύλλογο της,αλλα και ο Παναθηναικος που θα φυγει απο την μονη διογανωση που ταιριαζει στην αίγλη του.
Για να βγάλω το συμπέρασμα μου,δεν είμαι βέβαιος οτι εννοεί τα περί αποχώρησης ο ΔΓ.Παίζει το παιχνίδι του,όπως κάνει πάντα,για να πετύχει τους σκοπούς του.Πιστεύω οτι το σήριαλ θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα,μετά το τέλος της σεζόν.
Αλλά αν 1 στις 100 πάρει την ομάδα απο την διοργάνωση,θα ναι εγκληματικό.
QUOTE(shtarkws @ Apr 13 2018, 09:31 )
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι ο ΔΓ θα έπαιρνε την ίδια απόφαση αν οι υπόλοιποι μέτοχοι δεχόταν να μειωθεί η ποινή του;
ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ!