Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γκόρντον Χέρμπερτ ο νέος προπονητής!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4
klearxos
Καλημερα
Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να ερθει στην ομαδα ο Γιαννακης. Αυτο που μαλιστα με κανει να θελω να αναλαβει την ομαδα ακομα περισσοτερο ειναι οτι ισως να μπορεσουμε να εξασφαλισουμε καποιες θετικες απαντησεις απο παικτες που ισως διαφορετικα να μην ερχονταν στην ομαδα.(ολα αυτα εφοσον ευσταθουν οι φημες οτι με την αφιξη του Γιαννακη θα ανεβει και το budget της ομαδας.)
hagi
Έτσι ακριβώς..Αν έρθει ο Γιαννάκης και το μπάτζετ θα πρέπει να ανέβει και παίχτες θα τραβήξει περισσότερο από Έλληνες μέχρι και ξένους..Αλλά πιο πολύ πιστεύω ότι δεν πρόκειτε να έρθει..
Anaz
Δεν νομιζω να ερθει ο Γιαννακης.
Ο Σπαχια που ακουστηκε σημερα ειναι καλος προπονητης με κυρος..
Hakeem
Απο τη στιγμη που δεν ξερουμε τι λεφτά θα δωσει ο Αρης για προπονητή, η κουβέντα ειναι στον αέρα. Αν πάει για λύση 150 χιλιάρικων τυπου Ματζόν, θα ειναι ρισκο και παλι. Για μένα θέλει προπονητή με εμπειρία Ευρωλίγκα, έστω και σε μικρότερου βεληνεκούς ομάδα. Για Ελληνα, μονο τον Κατσικάρη θα σκεφτόμουνα (για Γιαννάκη δε νομιζω πως υπαρχει ζήτημα). Για τον Πεδουλάκη εχω αρνητική άποψη, οχι για το μπάσκετ που οντως ξερει, αλλά για τα κολλήματα που έχει (ιδιοι παίκτες παντού, ξενοι και ελληνες)
NBAer
QUOTE(polpap @ Jun 24 2007, 05:43 PM) *
Katarxin ena terastio eyxaristo gia to terastio ERGO pou prosfere o Andrea ston APH...
Apedeixe oti den eine mono proponitara (Oi arithmoi, ta rekord kai ta epiteygmata milane mona tous) alla kai megalos Xaraktiras.


Επειδη διαφωνω, θα ηθελα να μου πεις σε ποιους αριθμους αλλα κυριως σε ποια ρεκορ και σε ποια επιτευγματα αναφερεσαι?

Αριθμους = 3η θεση στην Ελλαδα και 13-16ος στην Ευρωλιγκα? Οχι και ασχημα φυσικα. Οχι και τέλεια φυσικα. Σε αυτο αναφερεσαι? Ή και σε αλλα?

Ρεκορ? Δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο.....

Επιτευγματα? Ισως το να περασει απο την φαση των ομιλων στην Ευρωλιγκα ειναι ενα επιτευγμα. Αλλά χρησιμοποιησες πληθυντικο. Ποια ή ποιο αλλο επιτευγμα εννοεις?
NBAer
QUOTE(Anaz @ Jun 25 2007, 02:43 PM) *
Δεν νομιζω να ερθει ο Γιαννακης.
Ο Σπαχια που ακουστηκε σημερα ειναι καλος προπονητης με κυρος..


Καλος προπονητης ο Σπαχια? blink.gif
Σημερα που τον ειδα τον θυμηθηκα ποιος ειναι. Κακος ειναι (ΙΜΟ of course)....
thrylos7
Μετά τον Γιαννάκη, με τον οποίο δε νομίζω να επιτευχθεί συνεργασία, νομίζω πως καλύτερη επιλογή είναι ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς..

Η μοναδική μου ένσταση ίσως είναι το στυλ παιχνιδιού που έπαιξε ο Άρης και ο Περάσοβιτς με την Ταού πέρυσι. Βέβαια, και τα δύο ήταν βάσει της ιδιαίτερης δυναμικότητας της κάθε ομάδας, γι' αυτό και λέω ίσως...
thrylos7
betsmart.gr:

QUOTE
Ο Θανάσης Τζεβελέκης δεν «άνοιξε τα χαρτιά του» στο θέμα προπονητή, όμως στον Αρη τα δίνουν όλα για τον Παναγιώτη Γιαννάκη! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΚΑΕ είχε τη Δευτέρα τηλεφωνική συνομιλία με τον ομοσπονδιακό κόουτς και οι δύο άνδρες θα συναντηθούν ενώπιος ενωπίω την Κυριακή ή τη Δευτέρα.

Η διεξαγωγή του EUROSTAR το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, αλλά και της κλήρωσης της Ευρωλίγκας την ίδια μέρα στην Ιταλία δεν επιτρέπουν να γίνει η συνάνρηση νωρίτερα. Ο κ. Τζεβελέκης θα επιστρέψει το πρωί της Κυριακής και αναμένεται να συναντηθεί με το «δράκο» την ίδια μέρα ή το αργότερο τη Δευτέρα. Αυτός είναι και ο λόγος της μικρής καθυστέρησης στο θέμα προπονητή, από την άποψη ότι ο κ. Τζεβελέκης είχε πει πως στην κλήρωση της Ευρωλίγκας ο Αρης θα πάει με τον προπονητή του... Οι «κίτρινοι» είναι αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να πείσουν τον ομοσπονδιακό προπονητή να αναλάβει και η διάθεση του τελευταίου να συζητήσει μεγαλώνει αυτήν την αισιοδοξία.

Σε περίπτωση που δεν καρποφορήσουν οι επαφές με τον Γιαννάκη, πρώτος υποψήφιος φέρεται ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς.


Μου έκανε εντύπωση που ένα site ανέβασε είδηση στις 03:00!! Αν δεν είχε πρόβλημα το δικό μας site δε θα το quotάραμε.... 12 ώρες μετά..
chinaski
Να πω το αυτονοητο. Εαν οντως του τηλεφωνησε μπορουσε καλιστα να τον ευχαριστησει για το ενδιαφερον αλλα για τον χ ψ λογο δεν μπορει να αναλαβει τον Αρη. Εφωσων θα συναντηθουν, καποιες ελπιδες πιστευω υπαρχουν.
Tatubasketfan
έχω καλό προαίσθημα.....μακάρι να μη βγω λάθος.... icon_wave.gif
hagi
Έτσι είναι ή έτσι φαίνεται τουλάχιστον.Αν δεν ενδιαφερόταν καθόλου θα του το έκοβε από την αρχή.Τώρα μας δίνει ελπίδες η συνάντηση.Μακάρι να γίνει κάτι.Θα είναι ότι καλύτερο να πάρουμε τον Γιαννάκη.

Εναλλακτικά πάντως όπως έχω ξαναπεί πρέπει να πάρουμε μεγάλο όνομα και όχι κανέναν άγνωστο.Έτσι και σωστότερες μεταγραφές θα γίνουν και αποκτά και ένα κύρος η ομάδα..

Άντε να γίνει αυτή η συνάντηση να δούμε τί θα βγει.Όπως βέβαια και η κλήρωση της Ευρωλίγκα.
SteelGandalf
Τα μηνύματα για την ώρα είναι θετικά. Το γεγονός ότι ο "δράκος" μπαίνει σε διαδικασία συζητήσεων μας επιτρέπει να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Ας δούμε πως θα εξελιχτεί το συγκεκριμένο ζήτημα και μετά βλέπουμε.

Αν έρθει πάντως ο Γιαννάκης, η ομάδα θα ανέβει αυτόματα επίπεδο σε ότι αφορά το κύρος της, αλλά και το αγωνιστικό της κομμάτι.

Μακάρι...
SteelGandalf
Βγάλτε από τη λίστα των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του Άρη μας, το Σκοπιανό Ζάρε Μαρκόφσκι.

Έκλεισε για δύο χρόνια στην Armani Jeans Milano.

Δεν ήθελα με τίποτα να μας αναλάβει προπονητής από την "ακατανόμαστη" χώρα και δε ντρέπομαι να το πω.
geosider
QUOTE(SteelGandalf @ Jun 27 2007, 12:05 PM) *
Βγάλτε από τη λίστα των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του Άρη μας, το Σκοπιανό Ζάρε Μαρκόφσκι.

Έκλεισε για δύο χρόνια στην Armani Jeans Milano.

Δεν ήθελα με τίποτα να μας αναλάβει προπονητής από την "ακατανόμαστη" χώρα και δε ντρέπομαι να το πω.

ρε steelgandalf μπορεί να τα σκάτωσαν οι πολιτικοί τους όπως και οι δικοί μας αλλά όχι και ακατονόμαστη η χώρα τους

ας δω τον Γιαννάκη στον πάγκο και δεν θέλω τίποτα άλλο, είμαι απολύτως σίγουρος όπως και εσύς εξάλλου παραπάνω ότι ο Άρης μας θα αλλάξει επίπεδο με αυτόν

και οι ιδέες των σουπεράδων περί προδοσίας με αφήνουν όπως και το 90% των φιλαθλων μας παγερά αδιάφορα icon_wave.gif
weirdo1977
QUOTE(geosider @ Jun 28 2007, 11:42 AM) *
και οι ιδέες των σουπεράδων περί προδοσίας με αφήνουν όπως και το 90% των φιλαθλων μας παγερά αδιάφορα icon_wave.gif


blink.gif ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΥΠΕΡAΔΕΣ ΟΎΤΕ ΘΈΛΩ ΝΑ ΈΧΩ angry_002.gif
xaotiki_diastasi
Δηλώνω ότι ούτε εγώ έχω οποιαδήποτε σχέση με τον Super 3, αλλά τον Γιαννάκη στον πάγκο του ΑΡΗ δεν τον θέλω. Για παραπάνω από 1 λόγους. Ο κυριότερος το παρελθόν. Εκτός από εμένα δεν τον θέλουν και άλλα 3 φιλαράκια μου. Όλοι μας Αρειανοί από Νότια Ελλάδα. Θα ήμουν περίεργος να δω το ποσοστό αυτών που δεν τον θέλουν.

Παρόλα αυτά ααααααν έρθει δε θα κάνω σαν τους κομπλεξικούς που κράζαν συνέχεια τον Ματζόν και κάναν κακό στην ομάδα...

ΥΓ: Αλήθεια ο Super3 όντως δεν θέλει τον Γιαννάκη;
geosider
QUOTE(weirdo1977 @ Jun 28 2007, 12:41 PM) *
blink.gif ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΥΠΕΡAΔΕΣ ΟΎΤΕ ΘΈΛΩ ΝΑ ΈΧΩ angry_002.gif

weirdo1977 καλά που το διευκρίνησες γιατί σε είχα και σε εκτίμηση τόσο καιρό αλλά με αυτά που έγραψες πιο πάνω νόμιζα ότι περνάς καμιά γραμμή του super3,
σε παρεξήγησα
αλλά αφού είναι προσωπική σου γνώμη anyway no problem



xaotiki diastasi αν θέλεις πες μας ακριβώς για ποιον λόγο δεν χωνεύετε καθόλου τον γιαννάκη εσύ και οι φίλοι σου
αλλά συγκεκριμένα όχι με ένα απλό παρελθόν
sihainas
Μην το κουράζεται παιδιά... αν τελικά πει ναι ο Γιαννάκης και πάει στον Άρη εσείς να βγείτε και να πείτε όχι δεν τον θέλουμε... γιατί το παρελθόν έχει μεγαλύτερη σημασία για μας από το μέλλον... 68.gif rolleyes.gif peace.gif
xaotiki_diastasi
Ξέρετε έχουμε δικαίωμα να εκφράσουμε και αντίθετη άποψη...Αυτό που δεν έχουμε δικαίωμα είναι να την επιβάλλουμε και σε εσάς που έχετε διαφορετική από τη δική μας. Όπως επίσης δεν έχουμε δικαίωμα να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην Αρειανάρα μας αν επικρατήσει η αντίθετη από τη δική μας άποψη. Παρόλα αυτά εγώ τον Γιαννάκη δεν τον θέλω. Κ πολλοί άλλοι Αρειανοί. Είτε σας αρέσει είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια και πάψτε να την μειώνετε και να την χλευάζετε θεωρώντας ότι εμείς είμαστε οι κολλημένοι και εσείς οι σωστοί.

Όσο για τους λόγους που προσωπικά δεν τον θέλω, αφού geosider τους θες, είναι οι εξής:
1)Στο παρελθόν ενώ ο ΑΡΗΣ πούλησε τον Γκάλη για χάρη του Γιαννάκη, ο τελευταίος πούλησε στη συνέχεια τον ΑΡΗ και το χειρότερο τον κυνήγησε στα δικαστήρια και του δημιούργησε επιπλέον προβλήματα, χωρίς από ότι ξέρω να δικαιούται να το κάνει αυτό. Ε αυτό δεν ξεχνιέται, εκτός αν δεν το έχεις ζήσει.
2)Καλώς ή κακώς Γκάλης και Γιαννάκης είναι δύο αντίθετες προσωπικότητες που έχουν έρθει σε κόντρα μεταξύ τους, η οποία άτυπα αισθάνομαι ότι υπάρχει ακόμα. Επειδή λοιπόν εγώ μεγάλωσα με τον Νίκο Γκάλη ίνδαλμά μου και επειδή και η μετέπειτα πορεία του με κάνει να τον συμπαθήσω και σαν άνθρωπο, δε θέλω να απομακρυνθεί αυτός ξανά από την ομάδα, για να έρθει ο Γιαννάκης πίσω. Ακόμα και αν στην παρούσα φάση ο Γκάλης δεν έχει μπλεχτεί όντως ιδιαίτερα με την ομάδα.
3)Δε μου αρέσει το γεγονός ότι ο Γιαννάκης είναι άνθρωπος που φαίνεται να είναι κολλητός με τον Βασιλακόπουλο, που τα έχει καλά με τους δημοσιογράφους και με τους διαιτητές.
4)Δε μου αρέσει που ο Γιαννάκης έχει πολιτικές βλέψεις και σκέφτεται να κατέβει με το ΠΑΣΟΚ. Αντιπαθώ και αυτούς που ξαφνικά ανακαλύπτουν ότι έχουν πολιτικές ευαισθησίες, κρύβοντας πιθανόν άλλα από πίσω, και τα κόμματα που με άτομα όπως τη Μάρω Κοντού, την Άτζελα Γκερέκου και τον Φασούλα προσπαθούν να πάρουν ψήφους από τη μεγάλη μάζα που ψηφίζει χωρίς πολιτικά κριτήρια.

Αναγνωρίζω ότι εάν έρθει ο Γιαννάκης θα ανεβούμε αρκετά, κυρίως λόγω προβολής από τα ΜΜΕ, καλύτερης αντιμετώπισης από τη διαιτησία, προσέλκυση ίσως κάποιων καλών Ελλήνων παικτών, και καλύτερη αξιοποίηση των μικρών μας, παρόλα αυτά η προσέλκυση καλών Ελλήνων και η καλύτερη αξιοποίηση των μικρών μπορεί να γίνει και με άλλους τρόπους. Κ γενικά πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και χωρίς τον Γιαννάκη.
sarounas
QUOTE(xaotiki_diastasi @ Jun 30 2007, 10:48 AM) *
Ξέρετε έχουμε δικαίωμα να εκφράσουμε και αντίθετη άποψη...Αυτό που δεν έχουμε δικαίωμα είναι να την επιβάλλουμε και σε εσάς που έχετε διαφορετική από τη δική μας. Όπως επίσης δεν έχουμε δικαίωμα να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην Αρειανάρα μας αν επικρατήσει η αντίθετη από τη δική μας άποψη. Παρόλα αυτά εγώ τον Γιαννάκη δεν τον θέλω. Κ πολλοί άλλοι Αρειανοί. Είτε σας αρέσει είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια και πάψτε να την μειώνετε και να την χλευάζετε θεωρώντας ότι εμείς είμαστε οι κολλημένοι και εσείς οι σωστοί.

Όσο για τους λόγους που προσωπικά δεν τον θέλω, αφού geosider τους θες, είναι οι εξής:
1)Στο παρελθόν ενώ ο ΑΡΗΣ πούλησε τον Γκάλη για χάρη του Γιαννάκη, ο τελευταίος πούλησε στη συνέχεια τον ΑΡΗ και το χειρότερο τον κυνήγησε στα δικαστήρια και του δημιούργησε επιπλέον προβλήματα, χωρίς από ότι ξέρω να δικαιούται να το κάνει αυτό. Ε αυτό δεν ξεχνιέται, εκτός αν δεν το έχεις ζήσει.
2)Καλώς ή κακώς Γκάλης και Γιαννάκης είναι δύο αντίθετες προσωπικότητες που έχουν έρθει σε κόντρα μεταξύ τους, η οποία άτυπα αισθάνομαι ότι υπάρχει ακόμα. Επειδή λοιπόν εγώ μεγάλωσα με τον Νίκο Γκάλη ίνδαλμά μου και επειδή και η μετέπειτα πορεία του με κάνει να τον συμπαθήσω και σαν άνθρωπο, δε θέλω να απομακρυνθεί αυτός ξανά από την ομάδα, για να έρθει ο Γιαννάκης πίσω. Ακόμα και αν στην παρούσα φάση ο Γκάλης δεν έχει μπλεχτεί όντως ιδιαίτερα με την ομάδα.
3)Δε μου αρέσει το γεγονός ότι ο Γιαννάκης είναι άνθρωπος που φαίνεται να είναι κολλητός με τον Βασιλακόπουλο, που τα έχει καλά με τους δημοσιογράφους και με τους διαιτητές.
4)Δε μου αρέσει που ο Γιαννάκης έχει πολιτικές βλέψεις και σκέφτεται να κατέβει με το ΠΑΣΟΚ. Αντιπαθώ και αυτούς που ξαφνικά ανακαλύπτουν ότι έχουν πολιτικές ευαισθησίες, κρύβοντας πιθανόν άλλα από πίσω, και τα κόμματα που με άτομα όπως τη Μάρω Κοντού, την Άτζελα Γκερέκου και τον Φασούλα προσπαθούν να πάρουν ψήφους από τη μεγάλη μάζα που ψηφίζει χωρίς πολιτικά κριτήρια.

Αναγνωρίζω ότι εάν έρθει ο Γιαννάκης θα ανεβούμε αρκετά, κυρίως λόγω προβολής από τα ΜΜΕ, καλύτερης αντιμετώπισης από τη διαιτησία, προσέλκυση ίσως κάποιων καλών Ελλήνων παικτών, και καλύτερη αξιοποίηση των μικρών μας, παρόλα αυτά η προσέλκυση καλών Ελλήνων και η καλύτερη αξιοποίηση των μικρών μπορεί να γίνει και με άλλους τρόπους. Κ γενικά πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και χωρίς τον Γιαννάκη.


παιδιά αυτό το θέμα σηκώνει πολύ κουβέντα,κακώς το θίξατε, είναι εξαντλημένο και δεν βγάζει πουθενά
κατά την γνώμη Γκάλης και Γιαννάκης υπήρξαν θύματα και οι δύο
geosider
QUOTE(xaotiki_diastasi @ Jun 30 2007, 10:48 AM) *
Ξέρετε έχουμε δικαίωμα να εκφράσουμε και αντίθετη άποψη...Αυτό που δεν έχουμε δικαίωμα είναι να την επιβάλλουμε και σε εσάς που έχετε διαφορετική από τη δική μας. Όπως επίσης δεν έχουμε δικαίωμα να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην Αρειανάρα μας αν επικρατήσει η αντίθετη από τη δική μας άποψη. Παρόλα αυτά εγώ τον Γιαννάκη δεν τον θέλω. Κ πολλοί άλλοι Αρειανοί. Είτε σας αρέσει είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια και πάψτε να την μειώνετε και να την χλευάζετε θεωρώντας ότι εμείς είμαστε οι κολλημένοι και εσείς οι σωστοί.

Όσο για τους λόγους που προσωπικά δεν τον θέλω, αφού geosider τους θες, είναι οι εξής:
1)Στο παρελθόν ενώ ο ΑΡΗΣ πούλησε τον Γκάλη για χάρη του Γιαννάκη, ο τελευταίος πούλησε στη συνέχεια τον ΑΡΗ και το χειρότερο τον κυνήγησε στα δικαστήρια και του δημιούργησε επιπλέον προβλήματα, χωρίς από ότι ξέρω να δικαιούται να το κάνει αυτό. Ε αυτό δεν ξεχνιέται, εκτός αν δεν το έχεις ζήσει.
2)Καλώς ή κακώς Γκάλης και Γιαννάκης είναι δύο αντίθετες προσωπικότητες που έχουν έρθει σε κόντρα μεταξύ τους, η οποία άτυπα αισθάνομαι ότι υπάρχει ακόμα. Επειδή λοιπόν εγώ μεγάλωσα με τον Νίκο Γκάλη ίνδαλμά μου και επειδή και η μετέπειτα πορεία του με κάνει να τον συμπαθήσω και σαν άνθρωπο, δε θέλω να απομακρυνθεί αυτός ξανά από την ομάδα, για να έρθει ο Γιαννάκης πίσω. Ακόμα και αν στην παρούσα φάση ο Γκάλης δεν έχει μπλεχτεί όντως ιδιαίτερα με την ομάδα.
3)Δε μου αρέσει το γεγονός ότι ο Γιαννάκης είναι άνθρωπος που φαίνεται να είναι κολλητός με τον Βασιλακόπουλο, που τα έχει καλά με τους δημοσιογράφους και με τους διαιτητές.
4)Δε μου αρέσει που ο Γιαννάκης έχει πολιτικές βλέψεις και σκέφτεται να κατέβει με το ΠΑΣΟΚ. Αντιπαθώ και αυτούς που ξαφνικά ανακαλύπτουν ότι έχουν πολιτικές ευαισθησίες, κρύβοντας πιθανόν άλλα από πίσω, και τα κόμματα που με άτομα όπως τη Μάρω Κοντού, την Άτζελα Γκερέκου και τον Φασούλα προσπαθούν να πάρουν ψήφους από τη μεγάλη μάζα που ψηφίζει χωρίς πολιτικά κριτήρια.

Αναγνωρίζω ότι εάν έρθει ο Γιαννάκης θα ανεβούμε αρκετά, κυρίως λόγω προβολής από τα ΜΜΕ, καλύτερης αντιμετώπισης από τη διαιτησία, προσέλκυση ίσως κάποιων καλών Ελλήνων παικτών, και καλύτερη αξιοποίηση των μικρών μας, παρόλα αυτά η προσέλκυση καλών Ελλήνων και η καλύτερη αξιοποίηση των μικρών μπορεί να γίνει και με άλλους τρόπους. Κ γενικά πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και χωρίς τον Γιαννάκη.

δεν απαγορεψα σε κανέναν να πει την άποψη του ohmy.gif
απλώς ήθελα να δω τους λόγους και απ ότι βλέπω έχεις λάθος ενημέρωση σε πολλά πράγματα

1)ο άρης δεν πούλησε τον Γκάλη αλλά τον έδιωξε
2)είναι γνωστό ότι ο γιαννάκης για προσωπικούς του λόγους έψαχνε αφορμή να κατέβει στην αθήνα και όχι επειδή δεν γούσταρε τον άρη και ήταν προδότης
3)γκάλης- γιαννάκης μπορεί να μην είναι και φίλοι αλλά είναι γεγονός ότι όταν αποφάσισαν να διώξουν τον έναν για την ανανέωση ο γιαννάκης είχε πάει στην διοίκηση και είχε προτείνει να φύγει αυτός και όχι ο γκάλης γιατί ο νίκος είχε πολύ περισσότερα χρόνια στην ομάδα
4)ο γιαννάκης δεν είχε πρόβλημα με τον άρη αλλά με τους παράγοντες που δεν ήταν σχεδόν ποτέ συνεπείς απέναντί του και γι' αυτό τους κυνήγησε
5)έχουν γίνει πάρα πολλές προτάσεις στον γιαννάκη μέχρι σήμερα για την πολιτική αλλά τις αρνήθηκε, πέρσι το καλοκαίρι μετά την ιαπωνία αυτό είχε ειπωθεί πολλές φορές, αν και δεν νομίζω ότι είναι κακό να ασχοληθεί κάποιος με την πολιτική

αυτά για την ιστορία

επίσης είμαι μέγας φαν του γκάλη και όχι δικηγόρος του γιαννάκη όπως θα νομίζεις αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται
weirdo1977
αν k τον αντιπαθώ...οφείλω να ομολογήσω πως εδώ που φτάσαμε φαντάζει η μοναδική λύση για τον Αρη μας... όχι τόσο για αγωνιστικούς λόγους [πιστεύω πως είναι υπερτιμημένος k ως παίκτης k ως προπονητής] όσο για διοικητικοοικονομικούς, μετά την αποχώρηση της γενεσις η έλευση γιαννάκη σίγουρα θα δημιουργήσει μια δυναμική ικανή να προσέλκυση και επενδυτες και χορηγούς και πόλους άλλους που σίγουρα θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν αυτήν την δυναμική ... δυστυχώς δεν βλέπω άλλη λύση εκτος k αν το αποφασίσει ο Θεός....
Warrior
Ο Γιαννακης ειναι τμημα της ζωντανης ιστοριας του μπασκετικου Αρη και του ελληνικου μπασκετ γενικοτερα.

Δεν υπάρχει καλυτερη επιλογη αυτη την στιγμη απο οποια πλευρα και αν το δουμε.Ειμαστε στο απολυτα
κομβικο σημειο νομιζω....

Η προκληση δεν θα μπορουσε να ειναι μεγαλυτερη και για τον ιδιο τον Γιαννακη.

Αν και δεν αισιοδοξω...μακαρι,μονο αυτο λεω,χωρις να αγνοω το παρελθον.
sarounas
QUOTE(Warrior @ Jul 1 2007, 09:39 PM) *
Ο Γιαννακης ειναι τμημα της ζωντανης ιστοριας του μπασκετικου Αρη και του ελληνικου μπασκετ γενικοτερα.

Δεν υπάρχει καλυτερη επιλογη αυτη την στιγμη απο οποια πλευρα και αν το δουμε.Ειμαστε στο απολυτα
κομβικο σημειο νομιζω....

Η προκληση δεν θα μπορουσε να ειναι μεγαλυτερη και για τον ιδιο τον Γιαννακη.

Αν και δεν αισιοδοξω...μακαρι,μονο αυτο λεω,χωρις να αγνοω το παρελθον.

αν ισχύει αυτό που λέγεται για Βωβό από το άλλο τόπικ (με το τέλος της Γένεσις)
είναι ένας λόγος να αισιοδοξούμε για Γιαννάκη
αφού υπάρχει μεγάλη αλληλοεκτίμηση μεταξύ τους
και επιπλέον έχουν πολύ καλές σχέσεις καθώς συνεργάστηκαν επιτυχώς για μεγάλο διάστημα στο Μαρούσι
Warrior
Δεν νομιζω οτι εχει βαση αυτο για τον Βωβο....Αν δεν κανω λαθος σε καποια φαση διαψευστηκε,ηταν μια απο
τις "αποκλειστικοτητες" του Κογκαλιδη! rolleyes.gif

Σημαντικη η βδομαδα που ξεκινα σημερα για πολλα θεματα..
Warrior
QUOTE(superbasket.gr)
Η συνάντηση με Ματσόν, ο Γιαννάκης και οι άλλοι
02-07-2007 08:36

Η επιλογή προπονητή στον Αρη ποτέ δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Αρκετοί οι υποψήφιοι κι ακόμη περισσότερα τα σενάρια που υπάρχουν… Σας αποκαλύπτουμε ένα από αυτά, τη συνάντηση του Γιάννη Δαμιανίδη με τον Αντρέα Ματσόν στο Γιέζολο, μαζί με τις σχόλιο του Θανάση Τζεβελέκη για τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τα ονόματα των άλλων υποψηφίων…


Η συνάντηση του Γιάννη Δαμιανίδη με τον Αντρέα Ματσόν θα μπορούσε να είναι και τυπική υπόθεση, αλλά δεν ήταν. Ο Ιταλός προπονητής βρέθηκε στο Γιέζολο για να παρακολουθήσει το σάμερ λιγκ που διοργάνωσε η Ευρωλίγκα και ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ Αρης για την κλήρωση της Ευρωλίγκα.

Η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης και η συζήτησή τους ήταν αρκετά θερμή. Λογικό, εάν αναλογιστεί κανείς τα αμοιβαία αισθήματα που υπάρχουν.

Ο Δαμιανίδης ήταν από την πρώτη στιγμή ένθερμος υποστηρικτής του Ματσόν, δικαιώθηκε στο τέλος του πρωταθλήματος από τα αποτελέσματα του Αρη σε Ευρωλίγκα και Πρωτάθλημα, αλλά και ο Ιταλός προπονητής ποτέ δεν έκρυψε και την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του εντεταλμένου συμβούλου, αλλά και προς τους «κίτρινους», ιδιαίτερα μάλιστα με την επιστολή που απέστειλε στην ΚΑΕ μετά την λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.


Παρά το γεγονός ότι ο Ματσόν αρνήθηκε την πρόταση του Αρη κι έχει στα χέρια του την εντυπωσιακή πρόταση για τριετές συμβόλαιο από τη Φορτιτούντο Μπολόνια, δεν έχει υπογράψει ακόμη. Δεν ήθελε και πολύ για να στηθεί το σενάριο, μαζί με τη σχετική φωτογραφία, αλλά δεν είναι και όλα στον αέρα.

Είναι αλήθεια λοιπόν, ότι έγινε και στην Ιταλία το περασμένο Σάββατο, μία ακόμη, τελευταία προφανώς, προσπάθεια για να αλλάξει γνώμη και να επιστρέψει στον Αρη ο Αντρέα Ματσόν. Και η προσπάθεια ήταν αρκετά έντονη, αλλά σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπάρχουν δεν είχε αποτέλεσμα.

Ο Αρης δεν σταμάτησε να θέλει το Ματσόν και το έδειξε ξανά, αλλά τα πράγματα φαίνεται να έχουν πάρει το δρόμο τους και σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Φορτιτούντο Μπολόνια, προγραμματίζει συνέντευξη Τύπου για τη Δευτέρα, όπου είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει και στην ανακοίνωση της συμφωνίας με το Ματσόν.

Ο Γιαννάκης και οι άλλοι…

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, σύμφωνα και με τη δημόσια τοποθέτηση του Γιάννη Δαμιανίδη την περασμένη Τρίτη είναι ο πρώτος στόχος του Αρη για τη θέση του προπονητή. Λίγο ο εκνευρισμός που φέρεται να προήλθε στον ομοσπονδιακό προπονητή από τη δημοσιότητα που δόθηκε στο θέμα και λίγο οι τοποθετήσεις του για το θέμα, όπου δεν έδωσε κανένα δικαίωμα για περισσότερη συζήτηση, ίσως και να οδήγησαν το Θανάση Τζεβελέκη στο να αποφύγει κάθε αναφορά στον Παναγιώτη Γιαννάκη. «Δεν θα σχολιάσω δημόσια τίποτε για το θέμα Γιαννάκη. Ξέρω τι θέλει ο κόσμος, αλλά από σεβασμό στο όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη, δεν πρόκειται να πω τίποτε προτού υπάρχει κάτι συγκεκριμένο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης το βράδυ της Κυριακής στην ΕΤ3. Οι «κίτρινοι» θα επιδιώξουν ένα ραντεβού με τον Γιαννάκη, ίσως και τη Δευτέρα, για να κάνουν την επίσημη πρότασή του και να ακούσουν την απάντηση του Ομπονδιακού προπονητή, αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και η περίπτωση εξαιρετικά δύσκολη…

Το ενδεχόμενο να οδηγηθεί ο Αρης σε ξένο προπονητή συγκεντρώνει πάντα τις περισσότερες πιθανότητες. Τα ονόματα των υποψηφίων είναι συγκεκριμένα. Στην τελική επιλογή θα παίξουν πολλά πράγματα το δικό τους ρόλο. Το κασέ του κάθε προπονητή, οι πληροφορίες που θα έχουν οι άνθρωποι του Αρη, η εκτίμηση στο πρόσωπό του, ο αντίκτυπος που θα υπάρχει από την επιλογή, αλλά πρωτίστως οι δυνατότητες δημιουργίας μίας ομάδας αξιόλογης και ικανής να σταθεί άξια τόσο στην Ευρωλίγκα, όαο και στο Ελληνικό πρωτάθλημα.


Ο Νέβεν Σπάχια θεωρήθηκε από την πρώτη στιγμή η καλύτερη λύση. Δεν ήταν τυχαία επιλογή του Αρη και πριν από δύο χρόνια. Ο Κροάτης ήταν στην κορυφή της λίστας του Αρη, αλλά θεωρείται πλέον ότι έχει υψηλό κασέ για τα σημερινά δεδομένα του Αρη. Η εξέλιξη στα τηλεοπτικά της Ευρωλίγκα μάλιστα δεν ήταν αυτή που θα μπορούσε να δικαιολογήσει μία υπέρβαση στο θέμα αυτό…


Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς είναι ο προπονητής που θα ήθελαν στον Αρη, ειδικά από τη στιγμή που δεν τίθεται πλέον θέμα με την υγεία του. Αποχώρησε στη μέση της περσινής σεζόν λόγω προβλημάτων με την καρδιά του, αλλά το Σάββατο έπαιξε (και πέτυχε και 18 πόντους) στο φιλικό παιχνίδι των παλαιμάχων της Γιουγκοπλάστικα με αυτούς της Ρεάλ. Είναι σε καλή κατάσταση, ξέρει ότι ο Αρης ψάχνει προπονητή, είναι διαθέσιμος, έχει εκπρόσωπο το Λουτσιάνο Καπικιόνι, ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις με τους «κίτρινους» και λόγω της υπόθεσης Ουΐλκινσον, ίσως να πρέπει να… επανορθώσει.


Ο Χέρμπερτ Γκόρντον, εσχάτως κέρδισε αρκετούς πόντους. Είχε καλή παρουσία με την Ορτέζ στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν τα πήγε καλά στο Γαλλικό πρωτάθλημα. Εχει όμως φτιάξει καλό όνομα, οι πληροφορίες που έφτασαν τις τελευταίες ημέρες άλλαξαν την εκτίμηση που υπήρχε, ενώ είναι θετικό το γεγονός ότι εκπροσωπείται από τον ίδιο ατζέντη με το Νικολάι Πάντιους. Και μία πιθανή επιστροφή και του Ρώσου γκαρντ θα ήταν ιδανική για τους «κίτρινους».
hagi
Αυτό που θέλουμε όλοι εμείς είναι το καλό της ομάδας μας..Αν έρθει ο Γιαννάκης είναι σχεδόν δεδομένο ότι κάποια πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και σίγουρα η ομάδα αποκτά κύρος.

Τώρα αν δεν έρθει ο Γιαννάκης που μάλλον είναι το πιο πιθανό,είπαμε ότι είναι καλό να έρθει μεγάλο όνομα ώστε να έχει κύρος η ομάδα και να έρθουν καλοί παίχτες..

Άντε να περάσουν οι μέρες να δούμε τί θα γίνει..Μας έχει φάει η αγωνία 42.gif 42.gif
xaotiki_diastasi
Εγώ θα συνεχίσω το χαβά μου. Sorry αν κουράζω, αλλά δεν μπορώ να μην απαντήσω στον geosider. Προσωπικά ίσως να μην έχω πρόβλημα αν έρθει ο Γιαννάκης στον ΑΡΗ γνωρίζοντας όλοι ότι κάνουμε μια παραχώρηση για το καλό της ομάδας και εξαιτίας της κρίσημης καμπής που βρισκόμαστε. Αλλά αυτό, από το να ξεχνάμε και να εκθειάζουμε τον Γιαννάκη και την "αγάπη" του για τον ΑΡΗ, απέχει πολύ.

1)Όταν χρησιμοποίησα τον όρο πούλησε ο ΑΡΗΣ τον Γκάλη, τον χρησιμοποίησα μεταφορικά. Εννοούσα ότι κατά κάποιο τρόπο τον προδώσαμε για χάρη του Γιαννάκη, ο οποίος με τη σειρά του πούλησε τον ΑΡΗ, με την έννοια ότι διέψευσε τις προσδοκίες.

2)Μπορώ να δεχτώ ότι ο Γιαννάκης έφυγε από τον ΑΡΗ επειδή σαν επαγγελματίας δεν ικανοποιούνταν οικονομικά, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ άλλα πράγματα. Θυμάμαι από εκείνα τα χρόνια (ίσως να θυμάμαι και λάθος) ότι ο Γιαννάκης κυνήγησε τον ΑΡΗ για χρέη παραπάνω από αυτά που υπήρχαν. Ζήτησε τόκους εκατομμυρίων και στο τέλος ο ΑΡΗΣ δικαιώθηκε από τα δικαστήρια. Πολλά παιδιά στα forum αναφέρουν ότι ο Γιαννάκης μπλόκαρε χορηγίες του ΑΡΗ και δεν τον άφησε να ανασάνει όταν ήταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.
Τόσο λάθος τα αντιλαμβανόμουν τότε όταν ήμουν παιδί; Τόσο κολλημένοι είναι οι άλλοι που λένε τα υπόλοιπα; Δεν νομίζω...

3)Για την πολιτική είναι 90% σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα ασχοληθεί. Ήδη έχει αρχίσει να πηγαίνει στις πολιτικές εκδηλώσεις του φίλου του του Φασούλα και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται σενάρια ότι ίσως μπει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. Δεν έχει σχέση απαραίτητα με τον ΑΡΗ αυτό, απλά προσωπικά τον αντιπαθώ και γι΄αυτήν την δράση του. Γι΄αυτό το ανέφερα.

4)Τέλος αφού θες να λέγεται η αλήθεια. Μπορεί κάποιος ευθέως να μου πει γιατί ο ΓΚΑΛΗΣ ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών δεν ήταν το Σάββατο στο φιλικό της εθνικής; Κ γιατί το περνάνε όλοι αυτό το θέμα στο ντούκου; Μήπως φταίει ότι ο Γιαννάκης και η παρέα του, με την στάση τους τον έχουν απωθήσει από το οτιδήποτε; Κ μετά βγαίνουν ειρωνικά κ ρίχνουν και σπόντες κάποιοι από την παρέα (από την ευρύτερη παρέα - συμπεριλαμβάνονται και τα κολητάρια οι δημοσιογράφοι). Τα φαντάζομαι όλα αυτά; Δεν νομίζω...

ΥΓ: Πέρα από τα εξωγηπεδικά, ο Γιαννάκης έχει την ευκαιρία να δείξει πόσο μεγάλος προπονητής είναι τώρα με τον ΑΡΗ στην Ευρωλίγκα. Γιατί κακά τα ψέμματα η εθνική μας με τόσους παιχταράδες και το Μαρούσι πριν κάποια χρόνια, δεν ήταν καλά κριτήρια.
thrylos7
Άσε την Εθνική με το τόσο κυρίαρχο παιχνίδι της...

Το Μαρούσι από που κι ως που δεν είναι ασφαλές κριτήριο; Είχε ποτέ παικταράδες σε σχέση με τις άλλες ομάδες;

Μια χαρά κριτήρια είναι και τα δύο..

QUOTE
Τέλος αφού θες να λέγεται η αλήθεια. Μπορεί κάποιος ευθέως να μου πει γιατί ο ΓΚΑΛΗΣ ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών δεν ήταν το Σάββατο στο φιλικό της εθνικής; Κ γιατί το περνάνε όλοι αυτό το θέμα στο ντούκου; Μήπως φταίει ότι ο Γιαννάκης και η παρέα του, με την στάση τους τον έχουν απωθήσει από το οτιδήποτε; Κ μετά βγαίνουν ειρωνικά κ ρίχνουν και σπόντες κάποιοι από την παρέα (από την ευρύτερη παρέα - συμπεριλαμβάνονται και τα κολητάρια οι δημοσιογράφοι). Τα φαντάζομαι όλα αυτά; Δεν νομίζω...


Ποια στάση τους; Έστω κι έτσι, ο Γκάλης άβουλο ον είναι ή κανένας περαστικός από το ελληνικό μπάσκετ για να μη μπορεί να δράσει μόνος του και να έχει ανάγκη τους άλλους; Υπερβολικά μου φαίνονται αυτά τα πράγματα...

Διαβάζοντας τα προηγούμενα ποστ και τις δυο απόψεις, κατάλαβα πως πάνω κάτω έχει η κατάσταση...

Ο διχασμός βέβαια δεν είναι καλό πράγμα κι αρχίζω ν' αναρωτιέμαι αν τελικά ο Γιαννάκης αποτελεί την καλύτερη δυνατή λύση...
xaotiki_diastasi
Πιστεύω ότι με το Μαρούσι υπήρχαν 2 ευνοϊκές συγκυρίες.
1)Όλες οι ομάδες πλην του Παναθηναικού ήταν ψόφιες και αυτός είχε έναν Μπλάκνει και έναν Σπανούλη.
2)Επίσης ένα σπρωξιματάκι από τους 'Ελληνες διαιτητές το είχε. Φαντάσματα έβλεπα; Δε ξέρω...

Πάντως αν καθόταν στον πάγκο του ΑΡΗ θα έδινε 100% αδιάβλητες εξετάσεις, με δεδομένο ότι η Ευρωλίγκα είναι πλήρως ανταγωνιστική και ότι οι διαιτητές εκεί επηρεάζονται από Ρωσία μεριά μόνο. Οπότε θα έπειθε και εμάς τους δύσπιστους.


Όσο για τον Γκάλη θα σου πω, χωρίς να ξέρω σίγουρα, ποια είναι η αίσθηση που δημιουργείται σε μένα. Άσχετα με το πότε και πως ξεκίνησαν όλα αυτά, όταν είναι μαζεμένοι πολλοί άνθρωποι που τον αντιπαθούν και νιώθει εχθρική ατμόσφαιρα προς το πρόσωπό του, τότε για ποιο λόγο να παρευρεθεί; Για να χαλάσει τη διάθεσή του; Τα πρώτα χρόνια βέβαια δεν είχε καν ανάγκη, γιατί η εικόνα του ήταν νωπή και ο κόσμος τον είχε σαν τον επίγειο Θεό, αλλά τα άτιμα τα χρόνια περνάν και σιγά σιγά έρχεται η λήθη και του γυρνάει σε μπούμερανγκ αυτό. Τα νέα παιδιά δε, πιο συχνά βλέπουν και ακούν για τον Καμπούρη παρά γι΄αυτόν. Βέβαια αυτόν μπορεί να μην τον ενδιαφέρει και πάλι.
Warrior
QUOTE(sport.gr)
Ραντεβού με Γιαννάκη

Φαινομενικά οι πιθανότητες συνεργασίας του Αρη με τον Παναγιώτη Γιαννάκη μειώνονται όσο χάνεται πολύτιμος χρόνος. Μια συνάντηση όμως μεταξύ του ομοσπονδιακού τεχνικού με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Τζεβελέκη, θα γίνει μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε και πριν από το Σαββατοκύριακο. Οι "κίτρινοι" έχουν διαπιστώσει τη δυσκολία της περίπτωσης, θα κάνουν όμως μια τελευταία προσπάθεια προσέγγισης του "Δράκου". Αν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά, λογικά ο άνθρωπος που θα προσληφθεί στη τεχνική ηγεσία θα είναι ο Γκόρντον Χέρμπερτ.

Εφόσον ναυγήσουν οι επαφές με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο Γκόρντον Χέμπερτ αναμένεται να πιάσιε δουλειά στην τεχνική ηγεσία του Αρη

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποτελεί τον βασικό στόχο του Αρη, επί της ουσίας όμως οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν ότι η δέσμευσή του με την Εθνική ομάδα, αποτελεί ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο. Αρκετό καιρό τώρα προσπαθούν να προετοιμάσουν το έδαφος, να πείσουν τον "Δράκο" να συνδυάσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τον Αρη, αυτό το εγχείρημα όμως δεν βρίσκεται αρκετούς υποστηρικτές και στη δομή της Ελληνικής ομοσπονδίας.

Συν τοις άλλοις, διατηρεί τις επιφυλάξεις του, καθώς δεν είναι σίγουρος ότι είναι το κατάλληλο timing για να επιστρέψει στο συλλογικό επίπεδο. Λόγω των παραπάνω, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να μην καρποφορήσει η προσπάθεια προσέγγισης του από τους ανθρώπους του Αρη, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί μεταξύ του "Δράκου" με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Αρης, Θανάση Τζεβελέκη.

Εφόσον επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Αντρέα Ματσόν στην τεχνική ηγεσία είναι ο καναδός Γκόρντον Χέρμπερτ. Επί έντεκα χρόνια εργάστηκε στη Φιλανδία, ενώ το 2001 ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία των Σκάιλαινερς της Φρανκφούρτης. Εκεί παρέμεινε έως το 2004 κατακτώντας το πρωτάθλημα τη τελευταία του σεζόν. Την επόμενη διετία συνεργάστηκε με τη Παρί, ενώ πέρυσι κάθισε στον πάγκο της Ορτέζ. Η γαλλική ομάδα παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο στην Ευρωλίγκα, απογοήτευσε όμως στο πρωτάθλημα όπου περιορίστηκε στην ένατη θέση. Κατέκτησε ωστόσο το Κύπελλο Γαλλίας.


Xαλαρα μωρε....μην βιαζομαστε!Μου αρεσε που στην κληρωση της Ευρωλιγκα θα ειχαμε προπονητη! angry.gif
thrylos7
Εγώ ένα πράγμα δεν κατάλαβα... Αν δεν επιτευχθεί συμφωνία με τον Γιαννάκη, ποιος προπονητής είναι μετά το φαβορί για ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας; rolleyes.gif tongue.gif


QUOTE
Πιστεύω ότι με το Μαρούσι υπήρχαν 2 ευνοϊκές συγκυρίες.
1)Όλες οι ομάδες πλην του Παναθηναικού ήταν ψόφιες και αυτός είχε έναν Μπλάκνει και έναν Σπανούλη.
2)Επίσης ένα σπρωξιματάκι από τους 'Ελληνες διαιτητές το είχε. Φαντάσματα έβλεπα; Δε ξέρω...


Το πρώτο έχει μεγάλη βάση... Σκέψου όμως ότι στην Ευρώπη έφτασε σε τελικό, ενώ τον Παναθηναϊκό τον κόντραρε για τα καλά... Θυμάμαι μια φορά μάλιστα που τον είχε κερδίσει με αρκετά μεγάλη διαφορά.

Για το δεύτερο δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω κάτι, ούτε έχω άποψη.

QUOTE
Άσχετα με το πότε και πως ξεκίνησαν όλα αυτά, όταν είναι μαζεμένοι πολλοί άνθρωποι που τον αντιπαθούν και νιώθει εχθρική ατμόσφαιρα προς το πρόσωπό του, τότε για ποιο λόγο να παρευρεθεί; Για να χαλάσει τη διάθεσή του;


Είσαι σίγουρος ότι ήταν τόσοι πολλοί που τον αντιπαθούν; (Ασφαλώς δεν ξέρω, ρωτάω)

Η διοργάνωση αυτή δεν ήταν αρκετά σημαντική (με την παραφωνία της "μεικτή Ευρώπης") ώστε να δώσει το παρόν, πέρα απ' τις όποιες αντιπάθειες μπορεί να υπάρχουν;

Τα υπόλοιπα, ίσως ισχύουν, αλλά γι' αυτούς που δεν τον έζησαν.. Οι υπόλοιποι πάντα θα θυμούνται ποιος είναι ο Νίκος Γκάλης. Αυτό βέβαια δεν ξέρω τι σχέση έχει με τ' ότι ..αν γούσταρε δε θα λογάριαζε κανέναν και θα πήγαινε... Ειδικά μέσα σε μπασκετική "κοινωνία" (παίκτες, δημοσιογράφους, απλούς φίλους και όλους τους εμπλεκόμενους) που προφανώς υπήρχε στο ΟΑΚΑ, αυτή η λήθη δε μπορεί να υπάρξει.
hagi
Δεν ξέρω τί λέτε, εγώ δεν βλέπω κίνηση και ανησυχώ.. 68.gif 68.gif Αργούν οι συναντήσεις και μένουμε πίσω..

Ρε συ xaotiki_diastasi αν πάρουμε τον Γιαννάκη με αυτά που λες, όταν κερδίζουμε θα μας λένε ότι φταίνε οι διαιτητές... tongue.gif tongue.gif
scales84
Εγω ξερω οτι περσι στο παγκοσμιο ειδα γκαλη-γιαννακη να μιλανε πολυ θερμα σε ζωντανη συνδεση.αν δεν ειχανε καλες σχεσεις πλεον γιατι να γινει αυτο?
geosider
QUOTE(scales84 @ Jul 3 2007, 10:25 AM) *
Εγω ξερω οτι περσι στο παγκοσμιο ειδα γκαλη-γιαννακη να μιλανε πολυ θερμα σε ζωντανη συνδεση.αν δεν ειχανε καλες σχεσεις πλεον γιατι να γινει αυτο?

έλα ντε, φιλαράκια σίγουρα δεν είναι αλλά όχι όπως τα παρουσιάζει ο xaotii diastasi
θυμάμαι στην εκπομπή του Θεοδωράκη στο star πριν δύο χρόνια για το euro 87 που ήταν ο Γιαννάκης και άλλοι στο studio και ο Γκάλης στο τηλέφωνο, τον έλεγε συνέχεια Νικ και τον εκθείασε πολλές φορές

γι αυτό σου λέω, δεν υπάρχει το μίσος που λες
SteelGandalf
Αφήστε ρε παιδιά την παρελθοντολογία.

Δε βγάζουμε άκρη έτσι.

Άλλωστε στη ζωή μας όλοι έχουμε κάνει και εξακολουθούμε να κάνουμε λάθη.

Το θέμα είναι να αποδείξουμε με πράξεις ότι βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά.

Όλοι εσείς που "σταυρώνετε" το Γιαννάκη, έχετε αναλογιστεί τα δικά σας λάθη; Τα παραδέχεστε;

Δε σας έτυχε ποτέ να μετανιώσετε για κάποια σας απόφαση-ενέργεια; Και αν όντως μετανιώσατε, όλοι εσείς φροντίσατε το δείξετε και στους άλλους; Δεν εξαιρώ φυσικά τον εαυτό μου.

Ουδείς άσφαλτος, που λέει και η γνωστή αοιδός. tongue.gif

Κοιτάμε μπροστά και πρέπει το συντομότερο δυνατό να κλείσουμε κάποιον ικανό προπονητή. Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει τρομερά.
rchos
ο προπονητης της ορτεζ περσι γραφτηκε στη γαλλια οτι εκλεισε στον αρη.
man10
Τον Γκόρντον Χέρμπερτ στέλνει η γαλλική εφημερίδα «Λ’ Εκίπ» στον Άρη. Ο Καναδός τεχνικός που φέτος είχε μια πολύ κακή χρονιά με την Ορτέζ (έμεινε εκτός πλέι οφ ύστερα από 20 χρόνια) φέρεται να έχει συμφωνήσει σ’ όλα με τους «κιτρινόμαυρους» για δυο χρόνια.



Ο Χέρμπερτ, έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Νίκολα Πάντιους, αν αυτό έχει κάποια αξία. Μένει να δούμε αν οι πληροφορίες των Γάλλων θα αποδειχθούν αληθινές


superbasket.gr
thrylos7
QUOTE
Ο Καναδός τεχνικός που φέτος είχε μια πολύ κακή χρονιά με την Ορτέζ (έμεινε εκτός πλέι οφ ύστερα από 20 χρόνια)


Διαφωνώ με τον χαρακτηρισμό... Όποιος είδε πέρυσι την Ορτέζ (στην Ευρωλίγκα) καταλαβαίνει...
weirdo1977
συμφωνώ με τον Noτη... ήταν από τις πιο καλές ομάδες που πέρασαν από το pale πέρσι... η άποψη μου είναι πως σε μια μεγάλη αποτυχία σπανια φταίει κυριος προπονητής....
man10
QUOTE(thrylos7 @ Jul 3 2007, 11:56 AM) *
Διαφωνώ με τον χαρακτηρισμό... Όποιος είδε πέρυσι την Ορτέζ (στην Ευρωλίγκα) καταλαβαίνει...

Και εγω επισης.αλλα στη Γαλλια ηταν αθλια σχετικα.
Warrior
Δηλαδη εφυγε ο Ματσον(αληθεια....θα μαθουμε ποτε γιατι?) για να φερουμε τον Χερμπερτ?

Με περγαμηνες...πρωταθλημα με τους Σκαιλαινερς,ενα κυπελλο Γαλλιας και προκριση στους 16 της
Ευρωλιγκας με την Ορτεζ.
Γιατι απο κει και περα....7 χρονια στην Φινλανδια icon_drunk.gif ,ενω με την Ορτεζ δεν καταφερε να μπει καν
στα πλευ-οφ ενος πρωταθληματος οπως του Γαλλικου και με ενα καλο ροστερ νομιζω....για πρωτη φορα
μετα απο 20 χρονια!! 41.gif

Εγω βασικα δεν μπορω να με κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μου.Ακουγαμε για Γιαννακη,Περασοβιτς,Σπαχια, Παβισεβιτς,Βουκοισιτς....και Χερμπερτ,που ολως τυχαιως με το που τον ακουσα...πιστεψα οτι αυτον θα
κλεισουμε στο τελος...

Πραγματικα οι κινησεις της ομαδας ειναι στρατηγικες! blink.gif

Μου αρεσει που στην ΚΑΕ αφουγκραζονται τον σφυγμο του κοσμου... laugh.gif
SteelGandalf
Φέτος, δυστυχώς, προβλέπω με τα χάλια που θα έχουμε να αναπολούμε τις περσινές και τις προπέρσινες στιγμές.

Μακάρι να βγω ψεύτης... sad.gif
weirdo1977
QUOTE(Warrior @ Jul 12 2006, 12:30 PM) *
Μην εισαι καθολου σιγουρος....

Τι παμε να κανουμε στην Ευρωλιγκα,OEO??

Προλαβαινουμε να αποσυρθουμε? huh.gif


αυτά γραφότανε πέρσι σε ανάλογο topic.... ας κάνουμε λίγο υπομονή, είναι μεταβατική η περίοδος

p.s. Warrior sorry που παρέθεσα δικό σου post.
weirdo1977
QUOTE(www.betsmart.gr)
Ερχεται ο Χέρμπερτ

Εξελίξεις στον Αρη καθώς ο Χέρμπερτ είναι πλέον προ των πυλών.Συμφωνα με πληροφορίες μας έγινε σήμερα επαφή με τον Παναγιώτη Γιαννάκη(όχι συνάντηση) και ο ομοσπονδιακός τεχνικός αφού ευχαριστησε για το ενδιαφέρον της ομάδας είπε οτι δεν μπορεί να δουλέψει σε σύλλογο αυτό το διάστημα.Ετσι το όνειρο Γιαννάκη ναυάγησε και πλέον ο Αρης κλείνει τον καναδό Χέρμπερτ της Ορτέζ


μαλιστα.
SteelGandalf
Ρε μπας και μας δουλεύουν;

QUOTE
Συμφωνα με πληροφορίες μας έγινε σήμερα επαφή με τον Παναγιώτη Γιαννάκη(όχι συνάντηση)


Γιατί δεν τον έπαιρναν τηλέφωνο να τελείωνουμε πριν 10 μέρες;
sarounas
o Χέρμπερτ της Ορτέζ, από και ως που;
παιδιά εγώ έχω μείνει παγωτό 40.gif

δυστυχώς η κατάσταση φαίνεται να είναι πολύ άσχημη, αφού η ομάδα πρέπει να ξαναχτιστεί από την αρχή μετά τις απώλειες που υπάρχουν σε παίκτες 68.gif
κρίμα και γω που νόμιζα ότι η ομάδα χτιζόταν βήμα βήμα τα τελευταία χρόνια και τώρα πλησίαζε η ώρα να γίνει το μεγάλο μπαμ
κρίμα και πάλι κρίμα
hagi
Ρε παιδιά και εμένα δεν μου αρέσε όπως το άκουσα αλλά ας μην είμαστε βιαστικοί;Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί κάτι αν πρώτα δεν το δεις.Εντάξει σίγουρα δεν αποκτάμε κύρος με αυτή την κίνηση αλλά και τον Ματσόν κανένας δεν τον ήξερε αλλά πήγε μια χαρά.

Εξάλλου εμένα η Ορτέζ μου άρεσε.Τώρα στο πρωτάθλημά της γιατί πάτωσε δεν ξέρω.Φαίνεται τουλάχιστον ο άνθρωπος ότι ασχολήται με το άθλημα.Είναι και προπονητής της Εθνικής Γεωργίας..Θέλω να πω ότι συνέχεια είναι απασχολημένος με το άθλημα.Τί να πω δεν ξέρω..Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Ας μην πέφτουμε όμως να τον φάμε πριν ακόμη έρθει..Αλλά αυτό το πράγμα ρε παιδί μου να παίρνουμε πάντα το πιο άγνωστο από αυτούς που ακούγονται δεν μπορώ να το καταλάβω 68.gif

QUOTE
Ποιοί έρχονται μαζί με τον καναδό

Οι εξελίξεις στον Αρη με τον Χέρμπερτ να είναι προ των πυλών φέρνουν και τα πρώτα ονόματα...Συμφωνα λοιπον με αυτή την φημολογία που έχει πάντως βάση,παίκτες του Αρη αν αναλάβει ο Χέρμπερτ θα πρέπει να θεωρούνται οι αμερικανοί της Ορτέζ Μάιλς και Τζόνσεν(είχε πάιξει και στον Πανελλήνιο ) που έκαναν καλή σεζόν και στην ευρωλίγκα,ενώ ανοίγει ο δρόμος και για τον Νίκολα Πάντιους που έχει και τον ίδιο ατζέντη με τον Χέρμπερτ

από betsmart

Αν γίνει αυτό πάντως δεν θα είναι καθόλου άσχημα.Ο Μάιλς ήταν πολύ καλός πέρσι και ο Τζόνσεν μου άρεσε επίσης.Όσο για τον Πάντιους,μακάρι να έρθει.Θα είναι πολύ καλή κίνηση..

Υπομονή λοιπόν να δούμε..
xaotiki_diastasi
Μου φαίνεται είμαι και εγώ από τους λίγους Αρειανούς που δεν ξενέρωσε με τον Χέρμπερτ. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε στο Γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά στην Ευρωλίγκα τα πήγε πολύ καλά. Ίσως να έκανε και ένα κλικ καλύτερη από εμάς πορεία. Αν μάλιστα έρθουν μαζί του Πάντιους, Μαιλς και Γιόνσεν και είναι αυτός ο ίδιος ο λόγος, τότε ένας λόγος ακόμα παραπάνω για να μην ξενερώσω. Από εκεί και πέρα θα τον κρίνουμε στη διάρκεια της χρονιάς που θα δούμε τι έργο θα παρουσιάσει. Το μόνο που φοβάμαι είναι το πως θα διαχειριστεί την αιώνια μίρλα και ξερολίαση του Αρειανού που θέλει στον πάγκο του τον Φιλ Τζάκσον.

Όσο για τους χειρισμούς της διοίκησης στο θέμα προπονητή, εγώ 1 έχω να της προσάψω. Το ότι έπεσε στην παγίδα των παράλογων απαιτήσεων του κόσμου και προσπάθησε να βελτιώσει τις εντυπώσεις με υποτιθέμενη διεκδίκηση του Γιαννάκη, που ήταν από την αρχή απίθανο να δεχτεί την πρόταση. Τώρα τα άλλα ονόματα που κυκλοφόρησαν, δεν βγήκαν απευθείας από τα χείλη των διοικούντων. Άρα γιατί να κατηγορούνται ότι είπαν για Περάσοβιτς και πήραν Χέρμπερτ; Αυτοί οι άνθρωποι όλο κριτικές ακούνε. 25 ώρες το 24ωρο. Είναι χοντρό..

Κακά τα ψέματα τα οικονομικά δεδομένα μας δεν είναι για Περάσοβιτς και σια και όσο δεν το παίρνουμε χαμπάρι τόσο πληγωνόμαστε, δεν παίρνουμε διαρκείας, δεν στηρίζουμε και είμαστε σε έναν φαύλο κύκλο. Ούτε επενδυτές βλέπουμε να έρχονται, ούτε εμείς βοηθάμε ώστε με αύξηση διαρκείας, χορηγιών κτλ να φτάσουμε τα Ισπανικά πρότυπα και να κάνουμε την ομάδα οικονομικά αυτοδύναμη.
scales84
Ρε παιδια,η ορτεζ δεν μπηκε πλειοφφ σε αστειο πρωταθλημα με καλο ροστερ.και στην ευρωλιγκα κερδισε την τσκα(μεγαλη επιτυχια),αλλα δεν εκανε και καμια πορεια.εχασε στην εδρα του απο ναπολι και φενερ και παρολιγο να μεινει εξω για οποιον δεν θυμαται απο κει που πηγαινε για τριτος.στη δε δευτερη φαση εκανε πολυ χειροτερη παρουσια απο του ΑΡΗ.εμενα δεν μου ακουγεται καλο.ειδικα απο τη στιγμη που μας πουλαγαν φουμαρα για περασοβιτς και γιαννακη.επισης η ορτεζ αν θυμαστε τα ματς μεταξυ μας,εχασε ενα δικο της ματς στο παλε με κακιστες επιλογες στο μεγαλυτερο μερος της τεταρτης περιοδου και στην γαλλια σε ενα ματς αντιμπασκετ μας κερδισε...δεν ξερω ειμαι πολυ επιφυλακτικος.τωρα οσο για τους παικτες.τον μαιλς δεν τον θυμαμαι καν.ο τζονσεν ηταν καλος στον πανελληνιο,αλλα δεν ξερω αν θα ναι καλος για να πιασει θεση ξενου σε μια χρονια που θεωρητικα παμε για υπερβαση...ειδικα αν φυγει και ο μαικ...δεν ξερω.επισης πανω που αρχισαμε να παιρνουμε ελληνεσ,ακουγεται εντονα ο παπανικολαου,πιστευω οτι θα γυρισουμε σε χρονιεσ μπαρτον με ενα καρο αμερικανακια.αλλοι καλοι κι αλλοι οχι...τεσπα.μακαρι να βγω ψευτης αλλα αντι να χτισουμε στη φετινη χρονια,μαλλον παμε να την κανουμε πυροτεχνημα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.