Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Γενικά θέματα που αφορούν την ομάδα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244
john wick
QUOTE (Varvos @ May 24 2017, 07:41 ) *
Σε μια βδομαδα ειναι ο δευτερος τελικος στο οακα οχι μεθαυριο tongue.gif

ναι μωρέ αυτό εννοώ... rolleyes.gif
Thodoros
QUOTE (jazz thrilos @ May 24 2017, 10:31 ) *
Ο επόμενος προπονητής ή παίχτης που θα πάει να διαπραγματευτεί με τον Γιαννακόπουλο, με τι ψυχολογία θα μπει σε ένα γραφείο "παγιδευμένο" με κάμερες και μικρόφωνα; Γνωρίζοντας οτι αν πει κάτι που δεν αρέσει στον πρόεδρο θα γίνει βούκινο στα sites, τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες;

Πολύ περίεργα πράγματα, αψυχολόγητες κινήσεις απο τον Δ.Γ. Υπονομεύει το κύρος του Παναθηναϊκού. Μια με το πούλμαν, μια με τις "καταγραφές" ο Παναθηναϊκός κυκλοφορεί στα διεθνή μπασκετικά μέσα ως αρνητική είδηση. Ότι χειρότερο ενόψει τελικών αλλά και μεταγραφικής περιόδου που θα βγει στην αγορά για αναζήτηση παιχτών (μπορεί και προπονητή άραγε; ).

Φίλε Ολυμπιακέ μια χαρά θα πάει όποιος είναι να πάει. (Το έχεις γράψει λες και του είχε βάλει νάρκες μέσα).
Μην βγάζουμε συμπεράσματα για μια ακόμα φορά από το τίποτα.
Κακός κάνει αυτές τις κινήσεις ο πρόεδρος αλλά όχι ότι από αυτό θα διαλυθεί ο σύλλογο...(ρίξε 30εκατ. και μετά θα δεις ότι όλα καλά θα είναι).

Επαγγελματίες προπονητές είναι άλλωστε , δεν φαντάζομαι ότι θα πάνε να μιλήσουν για άσχετα πράγματα ούτε θα κάτσουν να τσακωθούν ... στην χειρότερη η κουβέντα που θα βγει θα έχει σχέση με το ότι δεν θα τα βρούν στα ποσά ή δεν θα τα βρουν στα σύνολα! Οπότε τι βούκινο θα γίνει με αυτό δλδ.

Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση που συζητάμε πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι δικαίωμα του Κάθε προπονητή να πάει να δουλέψει όπου θέλει και όπως αυτός θέλει! Σε ομάδα χαμηλού επιπέδου κανένας εκ των κορυφαίων δεν μένει ... και ο μπλατ ρήτρα είχε βάλει !!! τα ξεχνάμε αυτά.

Μην τους βάζουμε στην ίδια λίστα με Σφαιρούπουλους , Πεδουλάκιδες , Μανωλόπουλους....

Για να το κλείσω όμως : Ο Ζοτς μετά από όλες αυτές τις επιτυχίες είχε ένα τεράστιο μπασκετικό όνομα ( προσοχή δεν λέω ότι δεν είναι καλός!) λέω ότι αφού κατάφερε να είναι στους κορυφαίους λογικό είναι να μην πήγαινε ποτέ να κοουτσάρει την Βαλένθια πχ. ( τα χρήματα που άκουσε ήταν λίγα για να μπορεί να είναι σε τοπ επίπεδο εκεί τελειώνει )
Η Πρόταση από fener ήταν αυτή που ο ίδιος ήθελε και περίμενε . ( αν όχι θα μπορούσε να περιμένει λίγο καιρό ακόμα για Ccka ,Barca τέτοιες ομάδες θέλει! ( και μπορεί να έχει ).

Με άδεια ταμεία δεν έχεις επιλογές.
pan24
QUOTE (Thodoros @ May 24 2017, 11:44 ) *
Φίλε Ολυμπιακέ μια χαρά θα πάει όποιος είναι να πάει. (Το έχεις γράψει λες και του είχε βάλει νάρκες μέσα).
Κακός κάνει αυτές τις κινήσεις ο πρόεδρος αλλά όχι ότι από αυτό θα διαλυθεί ο σύλλογο...(ρίξε 30εκατ. και μετά θα δεις ότι όλα καλά θα είναι).

Επαγγελματίες προπονητές είναι άλλωστε , δεν φαντάζομαι ότι θα πάνε να μιλήσουν για άσχετα πράγματα ούτε θα κάτσουν να τσακωθούν ... στην χειρότερη η κουβέντα που θα βγει θα έχει σχέση με το ότι δεν θα τα βρούν στα ποσά ή δεν θα τα βρουν στα σύνολα! Οπότε τι βούκινο θα γίνει με αυτό δλδ.

Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση που συζητάμε πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι δικαίωμα του Κάθε προπονητή να πάει να δουλέψει όπου θέλει και όπως αυτός θέλει! με ομάδα χαμηλού επιπέδου κανένας κορυφαίος δεν μένει ... και ο μπλατ ρήτρα είχε βάλει !!! τα ξεχνάμε αυτά.

Μην τους βάζουμε στην ίδια λίστα με Σφαιρούπουλους , Πεδουλάκιδες , Μανωλόπουλους....

Για να το κλείσω όμως : Ο Ζοτς μετά από όλες αυτές τις επιτυχίες είχε ένα τεράστιο μπασκετικό όνομα ( προσοχή δεν λέω ότι δεν είναι καλός!) λέω ότι αφού κατάφερε να είναι στους κορυφαίους λογικό είναι να μην πήγαινε ποτέ να κοουτσάρει την Βαλένθια πχ. ( τα χρήματα που άκουσε ήταν λίγα για να μπορεί να είναι σε τοπ επίπεδο εκεί τελειώνει )
Η Πρόταση από fener ήταν αυτή που ο ίδιος ήθελε και περίμενε . ( αν όχι θα μπορούσε να περιμένει λίγο καιρό ακόμα για Ccka ,Barca τέτοιες ομάδες θέλει! ( και μπορεί να έχει ).

Δεν ειναι οτι θα διαλυθει ο κοσμος αλλα σιγουρα θα κανει ζημια.Οχι τοσο στο τι λενε οι προπονητες οσο το τι λενε οι μανατζερ
Ανετα μπορει να χαλασει η σχεση του Χ μανατζερ-παικτη με καποια αλλη ομαδα αν βγαλει συνομιλια ο ΔΓ που ο Χ του λεει εχω συμφωνησει για το Ψ παικτη απο την ταδε ομαδα,μεθαυριο θα υπογραψει αλλα αν δωσεις τοσα ερχεται
Τετοιες συζητησεις γινονται συχνα.Υπαρχει καποιος λογος που οι διαπραγματευσεις γινονται πριβε και δεν γινονται με δημοσιες επιστολες

Ο ζοτς σε μπαρτσα δεν θα πηγαινε για τον ιδιο λογο που δεν θα πηγαινε στον ολυμπιακο.Μονο ρεαλ-τσσκα-μακαμπι θα μπορουσε να περιμενει ομως στην μακαμπι φαινεται οτι υπαρχουν τα ιδια προβληματα ασοβαροτητας και σε ρεαλ-τσσκα θα ειχε το μειονεκτημα οτι δεν θα μπορουσε να κανει οτι θελει απο την αποψη οτι καποιους παικτες αναγκαστικα θα τους κραταγε(αντε να πει προπονητης της ρεαλ να διωξει τον ρουντι η της τσσκα να διωξει τον χριαπα πχ)
Ρεαλ ειχε επιπλεον το μειονεκτημα οτι ειχε ξαναπερασει απο εκει οποτε ισως να μην ηθελε επιστροφη και τσσκα το κακο κλιμα

Μια ομαδα οπως η φενερ η η εφες ηταν ιδανικες επιλογες γιατι εδιναν δυνατοτητα να εχει τοπ μπατζετ και ταυτοχρονα να μπορεσει να φτιαξει ομαδα απο το 0 χωρις υποχρεωση να κρατησει κανεναν,σε μια χωρα με ιδιο κλιμα με το ελληνικο και σε μια πολη οπως η κωνσταντινουπολη που ειναι το ιδιο και περισσοτερη πολιτισμενη-εξευρωπαισμενη απο την αθηνα
Nemesakos
Καταρχήν για το θέμα της ηχογράφησης. Μην το δένετε όλοι σχοινί κορδόνι ότι είναι προϊόν υποκλοπής. Συνηθίζεται σε πολύ μεγάλες εταιρίες, σε πολύ έντονες διαπραγματεύσεις να υπάρχει ηχογράφηση. Οπως άλλωστε σε κάποιες περιπτώσεις κρατούνται και πρακτικά. Οπότε ας μην προτρέχουμε απευθείας σε κατηγορίες που ούτε και μην γνωρίζουμε αν ισχύουν ή όχι.

Στο προκείμενο τώρα. Η συνομιλία δεν είπε κάτι το ιδιαίτερο. Προσωπικά όσο και να την έχω διαβάσει και δόξα τον θεό από χτες πάνω από 50 φορές δεν μπορώ να διακρίνω που ακριβώς υπαινίσσεται ο Ομπράντοβιτς ότι δεν συνεχίζει λόγω μπάτζετ. Πέρα από το προφανές ότι δεν αναφέρεται πουθενά ότι ο ένας ζητάει 15 και ο άλλος δίνει 13, δεν βλέπω και τίποτα μεμπτό όταν μιλάμε για διαπραγμάτευση. Το μέλλον της ομάδας διαπραγματεύεται, το μέλλον το δικό του.

Επίσης όταν δίνει κάποιος 25% του Παναθηναϊκού σε κάποιος για να γίνει μέτοχος, προφανώς σημαίνει ότι και αυτός που θα έχει το 25% θα έχει και οικονομικές υποχρεώσεις ως προς τον σύλλογο. Να συμμετέχει στα έξοδα, να παίρνει από τα έσοδα. Αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Γενικότερα από την στάση και των δύο ανθρώπων αυτά τα 5 χρόνια, που ο ένας όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει με τα καλύτερα για τον Παναθηναϊκό και ο άλλος κάνει ότι μπορεί για να αποδομήσει τα τελευταία 13 χρόνια πριν το 12', είμαι σίγουρος για τον ποιον πιστεύω. Δεν χρειάζονται πολλά για να καταλάβεις το ποιόν του κάθε ανθρώπου...

Είναι πολλά που δεν έχουν ειπωθεί. Κάποιοι ξέρουν κάτι παραπάνω κάποιοι όχι. Σίγουρα από 7 μόνο λεπτά συνομιλίας δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το τι έγινε. Καλό θα ήταν να βγουν και όλα τα ηχητικά εκείνων των συνομιλιών. Που δεν ξέρω αν είναι 12 λεπτά ή 12 ώρες ακόμα.

Πολλοί λέτε ότι χρεώνεται στον Ζοτς ότι πήδηξε από το καράβι και δεν έκατσε ένα χρόνο ακόμα. Αν καθόταν έναν χρόνο ακόμα και μετά έφευγε όπως λέτε, η γνώμη σας ποια θα ήταν? Προσωπικά εκεί θα τον χαρακτήριζα άσχημα.

Μιλάμε για σεβασμό, οικογένεια, project. Τι ακριβώς από αυτά έχουμε δει τα τελευταία 5 χρόνια? Απολύτως τίποτα. Προχτες έκραξε φίλαθλο που του είπε για ελληνοποίηση, ότι και καλά χλευάζατε όταν προσπάθησα να την κάνω. Φίλε μου προσπάθησες να την κάνεις και την διάλυσες μόνος σου. Εσύ είπες ότι οι τίτλοι δεν είναι αυτοσκοπός και η νέα ομάδα που έφτιαξες διώχνοντας τον Λάσμε και τον Μασιούλις για να παίξει με Έλληνες, όταν απέτυχε φυσιολογικότατα, την διέλυσες και πάλι. Έδιωξες κάθε προπονητή που είχαμε επειδή έχαναν από τον Ολυμπιακό. Αν παρέμενες πιστός σε αυτά που έλεγες δεν θα μιλούσε κανείς.

Ο Γιαννακόπουλος λέει ότι ακούει τον κόσμο. Πιστεύω όμως ότι ακούει τον λάθος κόσμο. Και πιστεύω πως μετά την οικογένεια το χάος. Όμως από την άλλη δεν μπορώ να ανέχομαι σαν φίλαθλος ή οπαδός, η ομάδα που για 15 χρόνια ήταν υπόδειγμα και συνεχής αναφορά σε μπασκετικές συζητήσεις σε όλη την Ευρώπη, να αποδομήτε σταδιακά και οργανωμένα. Τι ανάγκη έχει ο κόσμος να μισήσει τον Ομπράντοβιτς? Αυτό εξήγησέ μου και τίποτα άλλο. Και μην ακούσω χαζομάρες. Ναι μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός, όμως ο Παύλος, ο Θανάσης και ο Ζοτς τον έφτασαν εκεί που τον έφτασαν. Το να το ξεχνάμε και να διαγράφουμε την ιστορία μας είναι το λιγότερο άθλιο.

garou
μοιαζει απιθανο να ηξερε ο ζελικο οτι τον ηχογραφει ο προεδρος γιατι πολυ απλα δεν ειχε νοημα να κανει κατι τετοιο

ο γιαννακοπουλος ειχε βαλει λυτους και δεμενους να κανουν προπαγανδα κατα του ζελικο ωστε να αποδομηθει
ειδε πως δεν του βγαινει και εριξε αυτη την γελοιοτητα μπας και γινει τιποτα
pan24
ΔΓ στο instagram:Never push a loyal person to the point where they no longer give a f*** με εικονα απο το scarface
Nemesakos
QUOTE (Nemesakos @ May 24 2017, 11:58 ) *
Επίσης όταν δίνει κάποιος 25% του Παναθηναϊκού σε κάποιος για να γίνει μέτοχος, προφανώς σημαίνει ότι και αυτός που θα έχει το 25% θα έχει και οικονομικές υποχρεώσεις ως προς τον σύλλογο. Να συμμετέχει στα έξοδα, να παίρνει από τα έσοδα. Αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Σε αυτό που έγραψα και θα κάνω μια θεωρία εργασίας, ξαναλέω αν έχω λάθος διορθώστε με.

Έχοντας το 1/4 της ομάδας εγώ καταλαβαίνω με τα λίγα που ξέρω από Α.Ε, ότι αυτός που θα το είχε θα συμμετείχε στο 1/4 του μπάτζετ, στων εξόδων, των μετακινήσεων. Προφανώς από την αρχή της χρονιάς θα είχε καθοριστεί αυτό το ποσό. Αλλά είναι σαν να λέμε σου μειώνω το μπάτζετ στα 10 εκ. σου δίνω και σένα 1.5 εκ τον χρόνο αλλά θα συμμετέχεις εσύ σε αυτά με το 25%!!!! ΜΑΓΙΚΟ και ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ συγχρόνως.

Ξαναλέω αν κάνω λάθος διορθώστε με!
garou
QUOTE (Nemesakos @ May 24 2017, 12:10 ) *
Σε αυτό που έγραψα και θα κάνω μια θεωρία εργασίας, ξαναλέω αν έχω λάθος διορθώστε με.

Έχοντας το 1/4 της ομάδας εγώ καταλαβαίνω με τα λίγα που ξέρω από Α.Ε, ότι αυτός που θα το είχε θα συμμετείχε στο 1/4 του μπάτζετ, στων εξόδων, των μετακινήσεων. Προφανώς από την αρχή της χρονιάς θα είχε καθοριστεί αυτό το ποσό. Αλλά είναι σαν να λέμε σου μειώνω το μπάτζετ στα 10 εκ. σου δίνω και σένα 1.5 εκ τον χρόνο αλλά θα συμμετέχεις εσύ σε αυτά με το 25%!!!! ΜΑΓΙΚΟ και ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ συγχρόνως.

ηθελε να τον βαλει και να πληρωνει στο μπατζετ smiley.gif
pan24

Δεν εισαι λαθος
Εχοντας το 25% θα ειχε οσες υποχρεωσεις εχει ενας μετοχος σε μια Α.Ε. σε ποσοστο 25%
Εκτος οτι θα ηταν συμβολικη κινηση καθαρα.Τι να το κανει ο ιδιος το 25%?Να γινει στο μελλον προεδρος-προπονητης?
Nemesakos
QUOTE (garou @ May 24 2017, 12:12 ) *
ηθελε να τον βαλει και να πληρωνει στο μπατζετ smiley.gif

Και τον εαυτό του...tongue.gif
Hacker?pcs
Δεν νομίζω ο Ζοτς να έχει εκφράσει ποτέ επιθυμίες διοίκησης, προπονητής είναι όχι πρόεδρος. Αν ο Γιαννακόπουλος δεν πιστεύει ότι είναι αρκετά καλός και χρειάζεται τον Ζοτς (που δεν είναι η δουλειά του) είναι δικό του πρόβλημα. Βέβαια λόγω του χαρακτήρα του κατά 99,99% του το πρότεινε για να μπορεί να ρίξει άνετα τις ευθύνες και σε αυτόν στις αποτυχίες όχι "για να κάνει τον Ζοτς κομμάτι του Παναθηναϊκού"
tanasen01

Όχι δεν πάει έτσι. Όταν λέει ότι του δίνει το 25% είναι ουσιαστικά σαν να του λέει ότι γίνεται μέτοχος και θα έχει λόγο και στα διοικητικά της καε. Οι μετοχές θα δίνονταν με παραχώρηση και δεν θα είχαν σχέση με τον μισθό του. Απλά στο μέλλον όταν θα γινόταν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ο Ομπράντοβιτς θα έπρεπε να συμμετέχει και αυτός με ένα δικό του ποσό για να διατηρήσει το ποσοστό του στο μετοχικό κεφάλαιο.
garou
QUOTE (tanasen01 @ May 24 2017, 12:20 ) *
Απλά στο μέλλον όταν θα γινόταν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ο Ομπράντοβιτς θα έπρεπε να συμμετέχει και αυτός με ένα δικό του ποσό για να διατηρήσει το ποσοστό του στο μετοχικό κεφάλαιο.

σατανικο 19.gif
Nemesakos
QUOTE (tanasen01 @ May 24 2017, 12:20 ) *
Όχι δεν πάει έτσι. Όταν λέει ότι του δίνει το 25% είναι ουσιαστικά σαν να του λέει ότι γίνεται μέτοχος και θα έχει λόγο και στα διοικητικά της καε. Οι μετοχές θα δίνονταν με παραχώρηση και δεν θα είχαν σχέση με τον μισθό του. Απλά στο μέλλον όταν θα γινόταν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ο Ομπράντοβιτς θα έπρεπε να συμμετέχει και αυτός με ένα δικό του ποσό για να διατηρήσει το ποσοστό του στο μετοχικό κεφάλαιο.

Οκ τότε ζητώ συγγνώμη για την λανθασμένη θεωρία εργασίας. Περισσότερο χιουμοριστικό ήταν προφανώς παρά πραγματικό...
jazz thrilos
QUOTE (Thodoros @ May 24 2017, 11:44 ) *

Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση που συζητάμε πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι δικαίωμα του Κάθε προπονητή να πάει να δουλέψει όπου θέλει και όπως αυτός θέλει! Σε ομάδα χαμηλού επιπέδου κανένας εκ των κορυφαίων δεν μένει ... και ο μπλατ ρήτρα είχε βάλει !!! τα ξεχνάμε αυτά.

Φίλε Παναθηναϊκέ, το οτι είμαι Ολυμπιακός φαντάζομαι καταλαβαίνεις οτι δεν παίζει κανένα ρόλο σε σχέση με τα όσα πιστεύω για τις κινήσεις του Δ.Γ. (τουλάχιστον σε αυτό το φόρουμ προσπαθούμε να μιλάμε αφήνοντας για λίγο τα οπαδικά στην άκρη). Εγώ δεν είπα οτι θα διαλυθεί κανένας σύλλογος, απλά λέω οτι δημιουργείται μια αρνητική ατμόσφαιρα που ενδεχομένως, όχι σίγουρα, κάνει κάποιους απο τους μελλοντικούς στόχους του Παναθηναικού (παίχτες ή προπονητές) πιο καχύποπτους σε σχέση με μια ενδεχόμενη συνεργασία.

Τώρα, πως μέσα απο την απάντηση σου σε σχέση με τις κινήσεις ενός προέδρου ΚΑΕ καταφέρνεις να υποβαθμίσεις προπονητές με αξιόλογο έργο και να τους βαφτίσεις απλά ως Σφαιρόπουλους, Πεδουλάκιδες κλπ, πραγματικά δεν το κατάλαβα.

Τέλος, με άδεια ταμεία δεν έχουν επιλογές οι ομάδες που θέλουν να κάνουν επιτυχίες fast track, και όχι οι ομάδες επιπέδου Παναθηναικού και Ολυμπιακού (θα μπορούσα να γράψω και κάποιες ξένες ομάδες) που γνωρίζουν όχι μόνο να πληρώνουν αλλά και να παράγουν μπάσκετ.
nikmamba
QUOTE (green_sky @ May 24 2017, 01:24 ) *
Δηλαδη τι πρεπει να κανουμε να κλαιμε για αλλα δεκα χρονια την μοιρα μας που εφυγε ο Ομπραντοβιτς ενω αυτος με τους Τουρκους θα σηκωνει τις κουπες ?
Ασχολουμαστε με το παρελθον ενω μετα απο 5-6 χρονια στην αφανεια ,με κατι 30αρες απο τους ρωσους να πεφτουν βροχη,φετος στην πιο δυσκολη ευρωλιγκα ολων των εποχων ο Παναθηναικος με μια ομαδα ουσιαστικα απο το μηδεν βγηκε τεταρτος,δεν πηγε F4 γιατι τον εστησαν τελευταια αγωνιστικη και τον εριξαν με τους τουρκους που απο χωμα ,"φορμαρισθηκαν" την καταλληλη στιγμη και καθαρισαν μεσα σε ενα μηνα τον Παναθηναικο,την Μπεσικτας με 17 ποντους ,την Εφες με 40 ποντους , την Ρεαλ με 10 ποντους και τον απεναντι με 15.
Εγω προσωπικα σε τετοιες λακουβες δεν θελω να ξαναπεσει ο Παναθηναικος και το θεωρω ανεπιτρεπτο που επεσε φετος μεσα.

TΟΝ ΣΤΗΣΑΝΕ?μαλιστα
Thodoros
QUOTE (jazz thrilos @ May 24 2017, 12:46 ) *
1. Φίλε Παναθηναϊκέ, το οτι είμαι Ολυμπιακός φαντάζομαι καταλαβαίνεις οτι δεν παίζει κανένα ρόλο σε σχέση με τα όσα πιστεύω για τις κινήσεις του Δ.Γ. (τουλάχιστον σε αυτό το φόρουμ προσπαθούμε να μιλάμε αφήνοντας για λίγο τα οπαδικά στην άκρη). Εγώ δεν είπα οτι θα διαλυθεί κανένας σύλλογος, απλά λέω οτι δημιουργείται μια αρνητική ατμόσφαιρα που ενδεχομένως, όχι σίγουρα, κάνει κάποιους απο τους μελλοντικούς στόχους του Παναθηναικού (παίχτες ή προπονητές) πιο καχύποπτους σε σχέση με μια ενδεχόμενη συνεργασία.

2. Τώρα, πως μέσα απο την απάντηση σου σε σχέση με τις κινήσεις ενός προέδρου ΚΑΕ καταφέρνεις να υποβαθμίσεις προπονητές με αξιόλογο έργο και να τους βαφτίσεις απλά ως Σφαιρόπουλους, Πεδουλάκιδες κλπ, πραγματικά δεν το κατάλαβα.

3. Τέλος, με άδεια ταμεία δεν έχουν επιλογές οι ομάδες που θέλουν να κάνουν επιτυχίες fast track, και όχι οι ομάδες επιπέδου Παναθηναικού και Ολυμπιακού (θα μπορούσα να γράψω και κάποιες ξένες ομάδες) που γνωρίζουν όχι μόνο να πληρώνουν αλλά και να παράγουν μπάσκετ.

1. Δλδ δεν έχουν ιδέα που πάνε? έτσι θεωρείς ότι είναι ... τώρα τι λέμε ακριβός για να καταλάβω δεν ξέρω ( Βασικά όλοι οι παίχτες είναι καχύποπτοι πλέον όχι μόνο στον Παναθηναικό αλλά παντού στην Ευρώπη ...η Μακάμπι άλλαξε όλη την ομάδα , η μπράτσα προσπαθεί να βρει πατήματα. Ο καθένας κοιτάει να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό τόσο απλό.
Αν αφήσεις τα οπαδικά όπως λες θα δεις ότι τίποτα ουσιαστικό δεν έγινε! Μην ψάχνουμε ψήλους στα άχυρα.

2. Αυτό είναι άκυρο!
Δεν το διάβασες καλά και απαντάς κάτι άσχετο ( δεν υποβάθμισα τίποτα και κανέναν στο ποστ) είπα ότι με λιγότερα χρήματα το έργο που θέλουν να βγάλουν οι πρώτοι δεν βγαίνει και το ξέρουν! ( διάβασε το ξανά και πόσταρε μου που ακριβός λέω κάτι διαφορετικό )

3. Για γράψε τις ξένες ομάδες να τις δούμε! Ποιες είναι αυτές που παράγουν καλύτερο έργο από Ολυμπιακό κ Παναθηναικό.

PARISINOS
Την αποψη μου για τον Δημητρη Γιαννακοπουλο την εχω εκφρασει πολλες φορες.

Ειχα προβλεψει απο τοτε που ανελαβε οτι δεν προκειται να πετυχει ποτε τιποτα σημαντικο με αυτον στο τιμονι ο Παναθηναικος, διοτι για να δημιουργησεις ενα πετυχημενο προτζεκτ θελει συμβιβιασμους, υπομονη, διαθεση, ψυχραιμια, σοβαροτητα, χαρακτηριστικα που δεν διαθετει ο κυριος Δημητρης Γιαννακοπουλος.

Ειμαι απο τους πρωτους που θεωρουν οτι ο Ομπραντοβιτς εφυγε γιατι δεν ηθελε να συνεργαστει μαζι του. Ουτε εγω θα ηθελα προσωπικα.

Ειμαι ομως διαθετημενος να συζητησω παντα και την αντιθετη αποψη.

Το μονο που αποδειχθηκε απο αυτη τη -αστοχη κατ εμε- κινηση του κυριου Δημητρη Γιαννακοπουλου ειναι οτι οι διαπραγματευσεις εχουν καταγραφει, καταγραφες τις οποιες εχει στα χεριο του ο κ. Δημητρης Γιαννακοπουλος . Αρα μπορει να λαμψει η αληθεια.

Αν λοιπον ο κ. Δημητρης Γιαννακοπουλος θεωρει οτι ο Ομπραντοβιτς λεει ψεμματα, ας βγαλει ολες τις διαπραγματευσεις στη δημοσιοτητα. Αφου λεει την αληθεια ας ακουστει η αποψη του οσο περισσοτερο γινεται.

Αυτο βεβαια δεν θα γινει γιατι ο καθε λογικος ανθρωπος καταλαβαινει οτι αν βγαζεις μονο 7 λεπτα ενω ολος ο κοσμος ξερει οτι οι διαπραγματευσεις κρατησαν ωρες, τοτε σημαινει ΑΥΤΟΜΑΤΑ οτι οσα ειπωθηκαν στο υπολοιπο 99 τοις εκατο του χρονου δεν τον συμφερουν.

Ουτε μηνυσεις ουτε φωνες, ουτε κινησεις παρορμητικες. Αυτα που λετε δεν εχουν κανενα νοημα.

Το μονο που πρεπει να κανει ο Ομπραντοβιτς για να αντιστρεψει το κλιμα ειναι να του ζητησει δημοσια να ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ.
garou
QUOTE (PARISINOS @ May 24 2017, 13:11 ) *
Το μονο που πρεπει να κανει ο Ομπραντοβιτς για να αντιστρεψει το κλιμα ειναι να του ζητησει δημοσια να ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ.

ο ζελικο ειναι σοβαρος ανθρωπος και δεν θα κατσει να μπει στην διαδικασια να απανταει σε κατινιες
ο κοσμος του παναθηναικου τουλαχιστον το μεγαλυτερο μερος εχει καταλαβει τι παιζει
δεν εχει να αποδειξει κατι
δεν χρειαζεται κιολας
Thodoros
Για να μιλάμε με στοιχεία ( Ας βλέπουμε και τι γίνεται γύρο μας ! )
http://www.eurohoops.net/el/euroleague-el-...n-ntarousafaka/

garou
QUOTE (Thodoros @ May 24 2017, 13:15 ) *

παει καρφι για μπαρτσελονα
Stojako
QUOTE (garou @ May 24 2017, 13:16 ) *
παει καρφι για μπαρτσελονα

Μάλλον Μακάμπι.
garou
QUOTE (Stojako @ May 24 2017, 13:17 ) *
Μάλλον Μακάμπι.

κριμα να ειχαμε εναλλακτικη τον μπαρτζωκα αν την εκανε ο πασκουαλ το καλοκαιρι
Thodoros
Ας πάει όπου θέλει. Μικρή σημασία έχει το που θα βρεθεί...σε εμάς σίγουρα όχι wink.gif

Ουσιαστικά εγώ το έβαλα επειδή γίνεται πολύ μεγάλη κουβέντα πάνω σε παρόμοιο θέμα , το link : Λέει ξεκάθαρα ότι φεύγει λόγο ότι η Νταρού είναι εκτός στόχων!
Το ίδιο έχω πει και εγώ !

Το κακό είναι ότι έχει μαζευτεί αρκετός κόσμος εδώ μέσα που πολλοί από αυτούς θέλουν να βγάλουν δράκους στην φόρα ... ( ε είναι και οι τελικοί στην μέση ευκαιρία είναι! )

Άσχετα με το τι κάνει ο πρόεδρος .. ηρεμία στον Κόσμο και ενότητα ( όλα τώρα ξεκινάνε )
patissiotis
QUOTE(Thodoros @ May 24 2017, 13:15 ) *

Φραγκοφονιας δηλαδη και ο Μπλατ smiley.gif
Γιατι δεν του κανει μια προταση ο ΔΓ στο ιδιο δωματιο που εκανε διαπραγματευση με τον Ζοτς? Φουλ στην καλωδιωση, στις καμερες και στα μικροφωνα, να φτιαξει και ενα live chat, να συμμετεχουμε και εμεις icon_drunk.gif
Τελος ο μπασκετικος Παναθηναϊκος. Εφοσον ο ΔΓ δεν παραχωρησει το management, η ομαδα εχει μετατραπει 100% σε Superfoods ΒC. Δεν εχει καμια σχεση με την ομαδα που λατρεψαμε και μεγαλουργησε με Παυλο-Θαναση και Ζελικο...Δυστυχως αλλα καπου εδω επεσαν οριστικα οι τιτλοι τελους. Χορτασαμε μπασκετ και τιτλους απο μια ομαδα που πρωτα απο ολα εξεπεμπε υγεια παντου και τωρα ηρθε η οριστικη διαλυση...
garou
QUOTE (patissiotis @ May 24 2017, 13:39 ) *
Γιατι δεν του κανει μια προταση ο ΔΓ στο ιδιο δωματιο που εκανε διαπραγματευση με τον Ζοτς? Φουλ στην καλωδιωση, στις καμερες και στα μικροφωνα, να φτιαξει και ενα live chat, να συμμετεχουμε και εμεις icon_drunk.gif
Τελος ο μπασκετικος Παναθηναϊκος. Εφοσον ο ΔΓ δεν παραχωρησει το management, η ομαδα εχει μετατραπει 100% σε Superfoods ΒC. Δεν εχει καμια σχεση με την ομαδα που λατρεψαμε και μεγαλουργησε με Παυλο-Θαναση και Ζελικο...Δυστυχως αλλα καπου εδω επεσαν οριστικα οι τιτλοι τελους. Χορτασαμε μπασκετ και τιτλους απο μια ομαδα που πρωτα απο ολα εξεπεμπε υγεια παντου και τωρα ηρθε η οριστικη διαλυση...

οποιος μιλαει με γιαννακοπουλο θα εχει μαζι του αυτο

για να ανιχνευει και να μπλοκαρει καμερες και κοριους
τυφλα ναχει ο μαυρικης
gerorge
QUOTE (patissiotis @ May 24 2017, 13:39 ) *

Καλα νταξει μην τρελαθουμε κιολας.Αν φυγει απο τον ΠΑΟ ο Γιαννακοπουλος θα τελειωσει ο μπασκετικος Παναθηναικος οταν θα παλευει για εισοδο στην 8αδα(Α1 οχι Ευρωλιγκας).Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει ενναλακτικος χρηματοδοτης εχετε να επιλεξετε στο να τον κραζετε ορθως για ολα αυτα τα τραγικα που κανει με την ελπιδα οτι θα σοβαρευτει καποτε ή να τον διωξετε γλυτωνοντας απο αυτα τα τραγικα αλλα εχοντας να ασχοληθειτε μετα με ακομα πιο τραγικα και wannabe σωτηρες
The Mailman
Οι κορυφαίοι προπονητές βρίσκονται πάντα στα κορυφαία κλαμπ ανεξαιρέτως αθλήματος. Το ίδιο συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, το ίδιο συμβαίνει παντού, σε όλες τις εταιρείες του κόσμου ακόμα και αν δεν μιλάμε για αθλητισμό. Ο Αντσελοτι και ο Μουρίνιο διαχειρίζονται άπειρα χρήματα και έχουν στην διάθεση τους υπέρογκα μπάτζετ. Στην φόρμουλα 1 η Φεράρι δε θα πάρει για οδηγό εμένα που γκαζώνω αραιά και που, αλλα έναν με προοπτικές να ανεβάσει τις μετοχές τις εταιρείας η ακόμα και να τις διατηρήσει στο κορυφαίο επίπεδο χωρίς να υπάρξουν περαιτέρω απώλειες.

Ο Ομπράντοβιτς, λοιπόν, είναι ο Φέργκιουσον της μπασκετικής Ευρώπης, ο κορυφαίος αναμφισβήτητα και διάλεξε να πάει σε ένα κλαμπ που εμπνέει σεβασμό (είναι κάτι που το δηλώνει παντού και πάντα) και πάνω απο όλα υγεία σε όλα τα επίπεδα. ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΟΝΤΕΛΟ που είχαμε την τιμή να απολαύσουμε 13 ολόκληρα χρόνια με τους ΑΦΟΥΣ και τον ΖΟΤΣ.

Ο Άνθρωπος έχει μάθει να είναι απόλυτα προσηλωμένος στην δουλειά του, δεν κοροϊδεύει, θέλει να λειτουργεί ως μονάδα μέσα σε ένα σύνολο που υπάρχουν ξεκάθαρες κατευθύνσεις χωρίς να παρεμβαίνει ο χ παράγοντας στον ψ και αντίστροφα. Ο Ομπράντοβιτς, λοιπόν, θέλει εν λευκό και χωρίς να του σκοτίζουν τα παπάρια στα χέρια του το αγωνιστικό μέρος του συνόλου. Ο Ομπράντοβιτς θέλει να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος, το Α και το Ω στις αποφάσεις που λαμβάνονται σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι. Τέλος.

Οι ΑΦΟΙ, λοιπόν, γνωρίζοντας την επιτυχία, ήταν πάντοτε απο κοντά και ήταν εκεί στις καλές και στις κακές στιγμές χωρίς όμως παρεμβάσεις του τύπου:

Εφημερίδες και μέσα ιδιοκτησίας τους που κάνουν το άσπρο ..μαύρο..
Καθημερινά άσκοπα και εμπρηστικά μηνύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης..
Αυλοκόλακες-Αρθρογράφους που ξεφτιλίζουν το προϊόν με τις απειροελάχιστες γνώσεις τους και εξυπηρετώντας μόνο ανώτερα συμφέροντα.

Δε νομίζω να έχει να αντιμετώπιση μια τέτοια κατάσταση αρρωστημένη ο ζοτς στο κλαμπ που επέλεξε να πάει...

Εξασφάλισε, αυτό που ήθελε πάντα, υγεία.

Πάμε παρακάτω..

Θα άντεχε ποτέ ο Ομπράντοβιτς να μπει στο πούλμαν της επιστροφής από την Κωνσταντινούπολη, μια κίνηση παγκόσμιας ξεφτίλας και διασυρμού για τον σύλλογο; και δεν μιλάω για τους παίκτες που παίρνουν εκατομμύρια και δεν έγινε και κάτι ρε αδελφέ ... μιλάω για το πρεστίζ, το πρεστίζ του κλαμπ δεν πέφτει με τέτοιες παρορμητικές κινήσεις χωρίς νόημα;

Επειδή κουράστηκα και το τοπίο είναι ξεκάθαρο, θα πω κλείνοντας μόνο, ότι συνεργασία Ομπράντοβιτς και του τωρινού προέδρου δεν αφίσταται ούτε κατά διάνοια, ούτε το 2012 ούτε ποτέ.
green_sky
QUOTE (nikmamba @ May 24 2017, 13:03 ) *
TΟΝ ΣΤΗΣΑΝΕ?μαλιστα

Εσενα η νικη της Ζαλγκιρις μεσα στην Ισπανια σου φανηκε φυσιολογικη ?
gerorge
QUOTE (green_sky @ May 24 2017, 13:46 ) *

Ναι,οπως η νικη της Μακαμπι μεσα στη Φενερ.Μην βλεπετε παντου φαντασματα και οτι σας κυνηγανε.Για 29 αγωνιστικες δηλαδη ηταν η πιο συναρπαστικη Ευρωλιγκα εβερ που ολα μπορουσαν να συμβουν και την τελευταια εγινε στημενη;
garou

δηλαδη τι συμφερον ειχε η μπασκονια να χασει ?για να ριξει τον παναθηναικο με την φενερ?τι κερδος θα ειχε απο αυτο
green_sky
Ενταξει ο καθενας εχει την αποψη του.Η δικη μου ειναι οτι η φενερ επρεπε με οποιοδηποτε τροπο να φτασει στο F4 , εαν επεφτε στα χιαστι με μειονεκτημα με ρεαλ,τσσκα και ολυμπιακο θα πηγαινε ακλαφτη,απο τις τεσσερις ομαδες με πλεονεκτημα αυτη που της ταιριαζε περισσοτερο αγωνιστικα ηταν ο Παναθηναικος και τελικα με τον Παναθηναικο επαιξε.
str
ξεκιναει η ανανεωση των διαρκειας με εκπτωση!!!
και θα ισχυει μεχρι 16/6...

εκει στην καε αυτοτρολαρονται...δεν εξηγειται αλλιως...αντε να δουλευεις στο τμημα μκτ και να πρεπει να αξηγησεις μετα στον ΔΓ γιατι δεν ανανεωσε κανενας...

η αληθεια ειναι οτι θελω να ανανεωσω..απλα φοβαμαι τι αλλα θα συμβουν και ποσο μαλακός θα νιωσω μετα...
patissiotis
QUOTE(garou @ May 24 2017, 13:49 ) *
δηλαδη τι συμφερον ειχε η μπασκονια να χασει ?για να ριξει τον παναθηναικο με την φενερ?τι κερδος θα ειχε απο αυτο

Φοβηθηκε η Μπασκονια τον Παναθηναϊκο και προτιμησε την ΤΣΣΚΑ. Γιατι δεν το πιστευεις αυτο? Θα βγαλει (και για αυτο) ηχητικο ντοκουμεντο το newsbomb - η προεδραρα παγιδευσε και τον Κερεχετα icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Παντως μετα και απο τα φετινα εγω δεν εχω κανενα προβλημα να αποχωρησει ο ΔΓ απο την ομαδα ακομα και αν πεσουμε Β'εθνικη. Το λεω απολυτως συνειδητα αυτο. Προτιμω τον ακαριαιο θανατο απο τον βασανιστικο, γιατι 5 χρονια (αντε τεσσερα) ο ΔΓ μας βασανιζει αργα-αργα και σαδιστικα. Εγω προσωπικα δεν το αντεχω αλλο αυτο το μαρτυριο... Εξαλλου λογω ηλικιας εχω εικονες της μπασκετικης ομαδας απο τον Ταφο του Ινδου - καιρος να θυμηθω τα φοιτητικα μου χρονια rolleyes.gif
garou
QUOTE (green_sky @ May 24 2017, 13:56 ) *
Ενταξει ο καθενας εχει την αποψη του.Η δικη μου ειναι οτι η φενερ επρεπε με οποιοδηποτε τροπο να φτασει στο F4 , εαν επεφτε στα χιαστι με μειονεκτημα με ρεαλ,τσσκα και ολυμπιακο θα πηγαινε ακλαφτη και η μονη ομαδα που της ταιριαζε αγωνιστικα ηταν ο Παναθηναικος και τελικα με τον Παναθηναικο επαιξε.

η φενερ η θα επεφτε με εμας η με τον ολυμπιακο
και δεν νομιζω να φοβοταν ιδιαιτερα καμια απτις 2 ομαδες
θα τις περνουσε και τις 2 σε σειρα αγωνων

η μπασκονια ζημειωθηκε απο την διαδικασια αφου επεσε με την τσσκα και οχι με εμας
εκτος αν μου πει καποιος οτι προτιμησε την τσσκα απο εμας smiley.gif
john wick
QUOTE (john wick @ May 24 2017, 08:30 ) *
o Δ.Γ είναι 100% σίγουρο ότι διαβάζει τα sites , forums κ.λ.π.
Από εχτές , με μία πρόχειρη αναζήτηση , η συντριπτική πλειοψηφία του Παναθηναικού κόσμου ειναι εναντίον του με ποσοστό αν θα μπορούσα να γράψω 80/20..
Μία το πούλμαν , μία η υπόθεση του ερασιτέχνη , τώρα αυτό με τον Ζοτς , φαντάζομαι νιώθει στριμωγμένος στα σχοινιά του ρινγκ και ίσως ΙΣΩΣ λέω θελήσει να απαντήσει με ηχηρές μεταγγραφές ώστε να ανατρέψει το σε βάρος του κλίμα..
Πολύ ενδιαφέρον θα έχει η συμπεριφορά των φιλάθλων στον 1ο αγώνα με τον Ολυμπιακό (πιστεύω οι οργανωμένοι θα φανερώσουν τις προθέσεις τους με κάποια ανακοίνωση) ..
Προσωπικά δεν ξέρω αν θέλω να πάω στο παιχνίδι μεθαύριο , από την μία έχω ξενερώσει απόλυτα , από την άλλη τι μου φταίνε η ομάδα και οι παίχτες.... sad.gif

http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...si-toy-zots-gia
garou
QUOTE (patissiotis @ May 24 2017, 13:58 ) *
Φοβηθηκε η Μπασκονια τον Παναθηναϊκο και προτιμησε την ΤΣΣΚΑ. Γιατι δεν το πιστευεις αυτο? Θα βγαλει (και για αυτο) ηχητικο ντοκουμεντο το newsbomb - η προεδραρα παγιδευσε και τον Κερεχετα icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

24.gif
Hacker?pcs
Το αστείο θα είναι να βγουν μερικοί και να πουν ότι φταίει ο κόσμος για τη διχόνοια
green_sky
QUOTE (garou @ May 24 2017, 13:59 ) *
η φενερ η θα επεφτε με εμας η με τον ολυμπιακο
και δεν νομιζω να φοβοταν ιδιαιτερα καμια απτις 2 ομαδες
θα τις περνουσε και τις 2 σε σειρα αγωνων

η μπασκονια ζημειωθηκε απο την διαδικασια αφου επεσε με την τσσκα και οχι με εμας
εκτος αν μου πει καποιος οτι προτιμησε την τσσκα απο εμας smiley.gif

Διαφωνω μαζι σου.Το αγωνιστικο στυλ του ολυμπιακου μεσα στο ΣΕΦ με το τρανζισιον παιχνιδι δεν ταιριαζε στον ομπραντοβιτς και στους 7 παιχτες που εχει.Σε μια σειρα πεντε αγωνων δεν υπηρχε περιπτωση να τα βγαλουν περα με τον ολυμπιακο .Οσο για την Μπασκονια ετσι ή αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να παει φετος f4.
pan24

Η φενερ ειχε χασει πιο πριν στην κωσταντινουπολη απο την μακαμπι σε ματς που δυο αναποδα σφυριγματα ανετα της εδιναν νικη
Η μπασκονια επισης χανοντας επεσε σε καταδικαστικο σταυρωμα με την τσσκα ενω αλλιως θα επεφτε με εμας(που μας ειχε σκουπισει περσι) και θα ειχε σιγουρα περισσοτερες πιθανοτητες απο οτι ειχε με την τσσκα
Μην βλεπουμε παντου φαντασματα
http://www.sport24.gr/Columns/pantelis-vla...ys.4686546.html
Το αρθρο του βλαχοπουλου ειναι πολυ ωραιο και απανταει απο κατω στα σχολια για οποιον θελει
Βαζω ενα κομματι
Παλεύει καθημερινά για τις ανθρώπινες σχέσεις και έχει επαφή με κάθε μπασκετμπολίστα ξεχωριστά. Το ξέσπασμα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο γιατί έδωσε ολιγοήμερη άδεια στον Αουγκούστο Λίμα προκειμένου να δώσει το παρών στη γέννηση του παιδιού του, ήταν μια φυσιολογική αντίδραση από έναν coach που έχει γαλουχηθεί στα χέρια του Ομπράντοβιτς. Πολλοί αναρωτήθηκαν τι θα έκανε ο Ζοτς στην περίπτωση του πούλμαν. Το αυτονόητο είπαν όλοι οι αθλητές με τους οποίους μιλήσαμε. "Θα πλήρωνε τα εισιτήρια, θα πετούσαμε με το αεροπλάνο και θα έλεγε στον πρόεδρο "μένουμε όλοι για να πάρουμε το πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό ή φεύγουμε όλοι". Καμία διαπραγμάτευση.
j-kidd13
Kαλα δεν νομιζω οτι θα τον εβαζε να πληρωνει τωρα με το 25%.Υποθετω τιμης ενεκεν του το προτεινε,για να του δειξει την εκτιμηση στο προσωπο του (την ποια?Ρε kidd μας δουλευεις,οταν παραλληλα τον ηχογραφουσε κρυφα? icon_drunk.gif ) και το ποσο σημαντικος ειναι για την ομαδα,οτι δεν ειναι ενας απλα προπονητης,και οτι βλεπει το μελλον τους μαζι για χρονια.
garou
QUOTE (green_sky @ May 24 2017, 14:04 ) *
Διαφωνω μαζι σου.Το αγωνιστικο στυλ του ολυμπιακου μεσα στο ΣΕΦ με το τρανζισιον παιχνιδι δεν ταιριαζε στον ομπραντοβιτς και στους 7 παιχτες που εχει.Σε μια σειρα πεντε αγωνων δεν υπηρχε περιπτωση να τα βγαλουν περα με τον ολυμπιακο .Οσο για την Μπασκονια ετσι ή αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να παει φετος f4.

μα τωρα ειναι λόγικη αυτη?επειδη δεν θα πηγαινε φ4 στηθηκε για να πεσει η φενερ με εμας και αυτοι με την τσσκα?
ουτε ο γιαννακοπουλος λεει κατι τετοια

η φενερ θα περνουσε και την τσσκα και την ρεαλ σε σειρα αγωνων

εμεις και ο ολυμπιακος θα χαναμε και απο φενερ και τσσκα ρεαλ σε σειρα αγωνων
green_sky
QUOTE (garou @ May 24 2017, 14:06 ) *
μα τωρα ειναι λόγικη αυτη?επειδη δεν θα πηγαινε φ4 στηθηκε για να πεσει η φενερ με εμας και αυτοι με την τσσκα?
ουτε ο γιαννακοπουλος λεει κατι τετοια

η φενερ θα περνουσε και την τσσκα και την ρεαλ σε σειρα αγωνων

εμεις και ο ολυμπιακος θα χαναμε και απο φενερ και τσσκα ρεαλ σε σειρα αγωνων

Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε.
patissiotis
QUOTE(katharop @ May 24 2017, 03:18 ) *
Η απάντηση μου αναφέρεται σε όλα τα ποστ που έχεις κάνει τις τελευταίες 3 σελίδες. Και είναι ένα λινκ. https://www.youtube.com/watch?v=ybTwnv2Fnx8&t=44s

laugh.gif Ρε τι τραβαμε smiley.gif Τωρα τι απο τα δυο ισχυει? Γιατι και τα δυο τα ισχυριζεται ο ιδιος ανθρωπος (ΔΓ).
Ας μας εξηγησει καποιος... Ο Ζελικο εφυγε γιατι ο Θανασης ειχε εγκαταλειψει την ομαδα ή γιατι ειναι προδοτης φραγκοφονιας? Ο Ιτουδης διελυσε την ομαδα και ελεγε στους παιχτες να φυγουν ή ηταν απληρωτοι για μηνες και μη βρισκοντας κανεναν να συνεννοηθουν την εκαναν?
Δεν περιμενω απαντηση. Οποιος τιμητης - απολογητης του ΔΓ εχει απομεινει αν ψαξει θα βρει δεκαδες αλληλοσυγκρουομενες θεωριες και "εξηγησεις" απο τον ΔΓ. Αν καποιος τον πιστευει ακομα ας παει σημερα απο την ΚΑΕ να ανανεωσει. Να παρει και την εκπτωση στο διαρκειας και κανενα κοριο δωρο...
nvip13
QUOTE(Ginobili @ May 24 2017, 01:39 ) *
Κάτι μου λέει ότι πολλοί θα χαρούν εδώ μεσα αν συμβεί αυτό...για να έχουν να χωσουν και άλλα στον Δ.Γ....αλλά δυστηχως γιαυτους δεν θα συμβει.
Κάτι μου λέει ότι μερικοί εδώ μεσα...αν ξαναδουν τον Δ.Γ να πανηγυριζει τριποντα στο ΣΕΦ...θα χαλαστούν.
Ένας Τζιγκερ και μια Ριζουπολη μας χρειαζεται.

Και στην συνέχεια ενας Αλαφουζος, η μαλλον ουτε αυτος διοτι το μπασκετ δεν εχει τα έσοδα του ποδοσφαιρου.

Οταν λεω επιπεδο εννοω να διεκδικει εισοδο σε final 4 και να παιρνει εγχώριους τίτλους.
john wick
QUOTE (str @ May 24 2017, 10:57 ) *
ξεκιναει η ανανεωση των διαρκειας με εκπτωση!!!
και θα ισχυει μεχρι 16/6...

εκει στην καε αυτοτρολαρονται...δεν εξηγειται αλλιως...αντε να δουλευεις στο τμημα μκτ και να πρεπει να αξηγησεις μετα στον ΔΓ γιατι δεν ανανεωσε κανενας...

η αληθεια ειναι οτι θελω να ανανεωσω..απλα φοβαμαι τι αλλα θα συμβουν και ποσο μαλακός θα νιωσω μετα...

Το ιδιω κ εγω....
Θα μιλησω κ με τους 2 κολλητους που παμε μαζι.
Πολυ νωρις ομως δεν βγηκαν; Δεν εχει καν τελειωσει το πρωταθλημα,δεν εχει γινει καν 1 μεταγγραφη να δουμε που παει το πραγμα ,ενω η μιση ομαδα κ ο προπονητης δεν ειναι σιγουροι για του χρονου...Για μπουφους μας περνανε εκει στην ΚΑΕ;
περσυ μεχρι ποτε ηταν η ανανεωση θυμαται κανεις;
garou
QUOTE (john wick @ May 24 2017, 14:19 ) *
Το ιδιω κ εγω....
Θα μιλησω κ με τους 2 κολλητους που παμε μαζι.
Πολυ νωρις ομως δεν βγηκαν; Δεν εχει καν τελειωσει το πρωταθλημα,δεν εχει γινει καν 1 μεταγγραφη να δουμε που παει το πραγμα ,ενω η μιση ομαδα κ ο προπονητης δεν ειναι σιγουροι για του χρονου...Για μπουφους μας περνανε εκει στην ΚΑΕ;
περσυ μεχρι ποτε ηταν η ανανεωση θυμαται κανεις;

νομιζω την ιδια εποχη πανω κατω καθε χρονο ειναι οι ανανεωσεις
j-kidd13
Κύριοι...Ωραία όλα όσα λέμε εδώ,κανείς δεν νιώθει υπερηφάνια για όσα κάνει ο ΔΓ,ίσα ίσα όλοι τα καυτηριάζουμε,νιώθουμε οτι προσβάλλουν το σύλλογο,κλπ.Αν φύγει όμως ο ΔΓ,τότε όλα αυτα που τώρα βιώνουμε,θα ναι όνειρο απατηλό.Το champions league θα ναι το ταβάνι μας.Και όσοι τώρα λένε κατηγορηματικά οτι να φύγει και δεν μας νοιάζει αν θα παίζουμε στο champions league ,ας παλεύουμε για τη 2η θεση με τον Άρη την Αεκ και τον Πάοκ,θα το μετανιώσουν άσχημα μετά που θα πανε οι 20+αρες συννεφο απο τον Ολυμπιακό,πρωτάθλημα θα κάνουμε χρόνια να ξαναδούμε,και θα παίζουμε ντέρμπι με τη Ζολνόκι και τη Σπίρου Σαρλερουα στην ευρώπη.Αυτό που πρέπει να κάνει ο προέδρος είναι να αλλάξει τον τρόπο αντίδρασης του,και την διαχείριση του παρορμητισμού του,όσο δύσκολο και αν είναι.Οχι να φύγει.Δεν θα βρεθεί άλλος αντίστοιχος επενδυτής,και ιδιαίτερα που να αγαπάει τοσο πολύ την ομάδα.
gerorge
QUOTE (j-kidd13 @ May 24 2017, 14:56 ) *
Κύριοι...Ωραία όλα όσα λέμε εδώ,κανείς δεν νιώθει υπερηφάνια για όσα κάνει ο ΔΓ,ίσα ίσα όλοι τα καυτηριάζουμε,νιώθουμε οτι προσβάλλουν το σύλλογο,κλπ.Αν φύγει όμως ο ΔΓ,τότε όλα αυτα που τώρα βιώνουμε,θα ναι όνειρο απατηλό.Το champions league θα ναι το ταβάνι μας.Και όσοι τώρα λένε κατηγορηματικά οτι να φύγει και δεν μας νοιάζει αν θα παίζουμε στο champions league ,ας παλεύουμε για τη 2η θεση με τον Άρη την Αεκ και τον Πάοκ,θα το μετανιώσουν άσχημα μετά που θα πανε οι 20+αρες συννεφο απο τον Ολυμπιακό,πρωτάθλημα θα κάνουμε χρόνια να ξαναδούμε,και θα παίζουμε ντέρμπι με τη Ζολνόκι και τη Σπίρου Σαρλερουα στην ευρώπη.Αυτό που πρέπει να κάνει ο προέδρος είναι να αλλάξει τον τρόπο αντίδρασης του,και την διαχείριση του παρορμητισμού του,όσο δύσκολο και αν είναι.Οχι να φύγει.Δεν θα βρεθεί άλλος αντίστοιχος επενδυτής,και ιδιαίτερα που να αγαπάει τοσο πολύ την ομάδα.

Σαν πολυ αισιοδοξος δεν εισαι οτι θα καταφερει ο ΠΑΟ χωρις χρηματοδοτη να βρει τουλαχιστον 1 μυριο μπατζετ για να τα κανει αυτα; biggrin.gif
j-kidd13
QUOTE(gerorge @ May 24 2017, 15:00 ) *
Σαν πολυ αισιοδοξος δεν εισαι οτι θα καταφερει ο ΠΑΟ χωρις χρηματοδοτη να βρει τουλαχιστον 1 μυριο μπατζετ για να τα κανει αυτα; biggrin.gif

Ε βαλε τα εισητηρια,βαλε τα τηλεοπτικα,καμια χορηγια,κατι ενας αντιστοιχος Αλαφουζος,κουτσα στραβα θα τη βγαλουμε!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.