41.gif
QUOTE(tas13 @ May 10 2014, 14:54 ) *
ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 71-56

Οι παρεες φιλοι μου γραφουν ιστορια και καπως ετσι και εμεις χτες γραψαμε τη δικη μας.. Μια παρεουλα λοιπον 15 παιδιων το καλοκαιρι μαζευτηκαμε και κρατησαμε ζωντανη μια ομαδα που δε δεχτηκαμε να διαλυθει.. Χωρις καμια βοηθεια από πουθενα, κατεβηκαμε σε ένα πρωταθλημα με μοναδικο στοχο να μεινουμε στη κατηγορια και από εκει και περα να το ευχαριστηθουμε και να κανουμε το κεφι μας σε ένα αθλημα που αγαπαμε και εχουμε περασει τη ζωη μας παρεα του.. Το παλεψαμε ολη τη χρονια και παρολο τα πολλα προβληματα που αντιμετωπισαμε καταφεραμε με μια εκπληκτικη χρονια να κανουμε το για πολλους ακατορθωτο, ακομα και για εμας φαινοταν σαν μακρινο ονειρο, αλλα ενωμενοι και κοιτωντας κάθε παιχνιδι ξεχωριστα καναμε αυτό που σιγουρα συζητιεται πολύ στο κοσμο που γνωριζει και ασχολειται με αυτα τα πρωταθληματα..

Οσο για το παιχνιδι, ας πουμε και μερικα πραγματα για αυτό.. Καταρχην διεξηχθει σε ένα καταμεστο γηπεδο με πολύ ωραια ατμοσφαιρα και σιγουρα οσοι βρεθηκαν εκει το απολαυσαν.. Ντερμπι όπως αναμενοτανε από το πρωτο λεπτο, το παιχνιδι πηγαινε ποντο ποντο και κρατουσε αμειωτο το ενδιαφερον.. Στο τελευταιο δεκαλεπτο σφιξαμε τη αμυνα μας που ητανε το μεγαλο μας οπλο ολη τη χρονια, βγαλαμε καποιες καλες συνεργασιες και καποια σουτ στην επιθεση και καταφεραμε να παρουμε μια καλη διαφορα που στο τελος δε γινοτανε με τιποτα να τη χασουμε.. Οσο για τον ΟΦΗ νομιζω οτι καπου υπερεκτιμησε τις δυναμεις του στη διαρκεια της χρονιας και ισως πιστευε οτι τα πραγματα θα ειναι πιο ευκολα.. Ευχομαι καλη επιτυχια στο μπαραζ και μακαρι να πανε ολα καλα για την ομαδα τους..

Θελω τωρα προσωπικα να πω ένα μεγαλο ευχαριστω σε ολους τους ανθρωπους που δουλεψαμε μαζι αυτή τη χρονια και στα 33 μου καταφερα να προσθεσω άλλη μια ανοδο στη πλατη μου.. Περασαμε μια εκπληκτικη χρονια μεσα και εξω από τα γηπεδα, δεσαμε από τη πρωτη στιγμη και ειμασταν πραγματικα ομαδα με τα όλα της.. Σε ευχαριστω πολύ λοιπον Γιαννη, Γιαννη, Μακη, Κλαουντιο, Δημητρη, Ντινο, Θοδωρη, Γιωργο, Μανο, Νωντα, Γιωργο, Δημητρακη, Παναγιωτακη, Τασο, Μαικ, για ολες αυτές τις απιστευτες στιγμες που ζησαμε μαζι..

Υ.Γ. 1 Σορρυ αν σας κουρασα αλλα και λιγα ειπα.. Αν ξεχασα κατι θα επανελθω..
Υ.Γ. 2 Τοσα χρονια γραφω στο φορουμ αυτο και ειναι η χειροτερη χρονια απο αποψη συμμετοχης η φετινη.. Μη ντρεπεστε ρε μαγκες και μη το θεωρειτε κακο, αυτο που αγαπαμε κανουμε και εδω μεσα ειναι ωραιο να περναμε καλα και να ανταλλασουμε αποψεις και κριτικες για τα παιχνιδια..
Αυτα, να ειστε καλα και καλη συνεχεια σε οτι κανετε..