QUOTE (all_around @ Feb 28 2018, 11:28 )
Ζήτημα τώρα πώς θα φτιαχθεί η 12αδα...πριν τις προσθήκες και τους τραυματισμούς ήταν εκτός μόνο οι Μήτογλου-Καλαιτζάκης... ο πρώτος έδειξε καλά στοιχεία (και ήταν καθοριστικός εναντιον του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα) όμως και μάλλον ξεπερνά όγκαστ στο ροτέισον, συν ότι λείπει ο Γκάμπριελ. Οπότε εικάζω ότι εκτός θα μείνουν οι Όγκαστ και Ντένμοντ και θα πάμε κάπως έτσι: Καλάθης, Λεκα, Τζέιμς, Παππάς, Λοτζο, Ρίβερς, Θαντε, Σινγκλεντον, Μήτογλου, Γκιστ, Πέιν, Βουγιούκας...
Στο μόνο που πιστεύω ότι θα υπάρχει αλλαγή είναι στο Λοτζέσκι-Ντένμον..
Ο Λότζο είναι εκτός πάνω από μήνα και δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό και δεν ξέρω πόσο πνευματικά έτοιμος είναι για ντέρμπι. Από την άλλη ο Ντένμον αν δεν κάνω λάθος έχασε και τον αδερφό του (ή κάποιον σαν αδερφό του) και δεν θα είναι και στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία (τουλάχιστον έτσι είδα σε ένα tweet που έκανε, δεν ξέρω αν ήταν παλιό δεν πρόσεξα).
Δεν ξέρω τι από τα δύο θα υπερισχύσει.
Ο Λότζο έχει να αποδείξει πράγματα ειδικά σε ντέρμπι με ΟΣΦΠ, ο Ντέμνον με την Κίμκι έδειξε να είναι ο μόνος αξιόπιστος στο σουτ. Αγωνιστικά είναι 50-50 οι πιθανότητες και για τους 2...
Ελπίζω απλά να μην δω τεράστιο ροτέισον και σχήματα τύπου Λέκα-Τζέιμς-Ντένμον όπως με την Κίμκι που ήταν η χαρά του Χάνεικατ και του κάθε αθλητικού κορμιού των Ρώσων.. Τώρα που ζορίζεται το πράγμα θέλει κλείσιμο ροτέισον...
Με 12 παίκτες και μάλιστα που ο καθένας μπορεί να παίξει ρόλο σε κάποιο ματς και 3 ακόμα (Πχ Γκάμπριελ, Ντένμον, Όγκαστ + Μήτογλου Καλαιτζάκη) που μπορούν να είναι στην 12άδα εύκολα, δεν υπάρχουν πλέον ξεκάθαροι ρόλοι και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα.. Η ομάδα πρέπει να αφήσει κάποιους παίκτες ώστε να μπορεί να ξέρει ο κάθε παίκτης τον ρόλο του. Ειδικά με την Κίμκι ήταν πασιφανές ότι όλοι ήταν μπερδεμένοι..