Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague Fantasy Challenge 2015-2016
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2015-16
Pages: 1, 2, 3, 4
yorgos
Ματς χωρίς Σπανούλη, με Πρίντεζη αμφίβολο, ο Γιανγκ έξω γενικώς, ο αντικαταστάτης του δεν έχει έρθει... ε λέω θα πάρει τις προσπάθειες ο Λοτζέσκι. Και παθαίνει θλάση...

Ματς χωρίς αύριο απέναντι σε αντίπαλο που δίνει πολλές κατοχές, που δεν έχει κάνει νίκη, που του λείπει σκληράδα, λέω θα μπει μέσα ο Ντέβιν Σμιθ και θα μασάει σίδερα. Δεν έπαιξε δευτερόλεπτο.

Και τέλος...έχω να διαλέξω ανάμεσα σε Ντε Κολό και Τεόντοσιτς. Λέω η προφανής επιλογή είναι ο Νάντο, όλοι αυτόν θα πάρουν, ας πάρω Τεόντοσιτς. -4 ο Μίλος, 36,3 ο Ντε Κολό.

Κι ακόμη έτσι, ελπίζω να περάσω το φίλο μου τον Πούδρα (αφού άλλο στόχο δεν έχω πια ως μάνατζερ-παρωδία συνεχίζω το τρολάρισμα).
TakeshyKurosawa
Αν είναι δυνατόν είχα ξεχάσει ότι έβγαλα τον Τέιλορ για να βάλω Ματσιούλις και έπαιξε επιτέλους λίγο μπάσκετ ο Τέιλορ! Τραγικό!
Zoys
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Dec 4 2015, 08:30 ) *
Αν είναι δυνατόν είχα ξεχάσει ότι έβγαλα τον Τέιλορ για να βάλω Ματσιούλις και έπαιξε επιτέλους λίγο μπάσκετ ο Τέιλορ! Τραγικό!

Ο Maciulis δεν έχει αξία με τη Real. Ο Taylor φανταζιακά αν και ασανσέρ έχει πάντα καλύτερες πιθανότητες να βγάλει καλό σκορ.
TakeshyKurosawa
QUOTE (Zoys @ Dec 4 2015, 11:27 ) *
Ο Maciulis δεν έχει αξία με τη Real. Ο Taylor φανταζιακά αν και ασανσέρ έχει πάντα καλύτερες πιθανότητες να βγάλει καλό σκορ.


Απλά ο Τέιλορ έκανε συνεχώς αρνητικό σκορ και μου είχε σπάσει τα νεύρα.. Με το που τον έβγαλα ανέβηκε χαχα.
Zoys
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Dec 4 2015, 14:07 ) *
Απλά ο Τέιλορ έκανε συνεχώς αρνητικό σκορ και μου είχε σπάσει τα νεύρα.. Με το που τον έβγαλα ανέβηκε χαχα.

Καλά, ναι, είναι οι δύο παίκτες της Real που δεν ακουμπάς γενικά στο fantasy. Εγώ είχα π.χ. Reyes-Carroll.
tsitum
Μια σειρα κενη (κατα το ενος λεπτου σιγη) για το φονικο διδυμο ασσων Τεοντοσιτς - Ροντριγκεθ που εκαναν το μαγικο νουμερο -1,8 !


Το ερωτηματικο ειναι αν μολις δημιουργηθηκε ο πατος τους ή υπαρχει κι αλλο μαρτυριο?
j-kidd13
Τα σκασαμε χοντρα να παρουμε τον Ντιλεινι γιατι λεμε εντος με τη Ζιελονα θα γραψει...Και πηραμε τα 3,χασαμε και 9 κρεντιτς...
yorgos
Oυφ, Σβεντ και Κουίνσι κράτησαν τα προσχήματα για την ομάδα και παρέμεινα πάνω από το φίλο μου τον Πούδρα.

Πότε αποχαιρετάμε παίκτη που μας δίνει σταθερά εικοσάρια από την πρώτη μέρα για να καλύψουμε θέσεις όπου έχουμε φελούς; Μας τέλειωσαν τα κρέντιτ (κι εγώ θύμα του μαλέα του Ντιλέινι είμαι, έλεος ρε Μπαρτζώ... ήττα ΕΝΤΟΣ από τη Ζιέλονα;;; ) και κάποιον πρέπει να πουλήσω. Κι ο κλήρος θα πέσει στο Μπουρουσάγκα, αλλά δε θέλω. Τον αγαπώ...
xavier
και μενα με κατεστρεψε ο ντιλεινι αυτη την αγωνιστικη και η μλκια ειναι οτι θυσιασα και το 2ο πλειμεικερ για να τον παρω...τεσπα, δεν αλλαζω τιποτα στην ομαδα πιστευω δεν μπορει να κανει 2ο συνεχομενο παιχνιδι κακο...
yorgos
QUOTE(tsitum @ Dec 4 2015, 23:54 ) *
Μια σειρα κενη (κατα το ενος λεπτου σιγη) για το φονικο διδυμο ασσων Τεοντοσιτς - Ροντριγκεθ που εκαναν το μαγικο νουμερο -1,8 !


Το ερωτηματικο ειναι αν μολις δημιουργηθηκε ο πατος τους ή υπαρχει κι αλλο μαρτυριο?

O Teodosic έχει να κάνει πολλές εικοσάρες, μια κακή παρένθεση ήταν. Ο Σέρχι φαντασιακά δεν εμπνέει. Προτιμώ Λιουλ από Ρεάλ.

Η πατάτα της χρονιάς είναι ο Παπαπέτρου: παίρνει άπειρο χρόνο, έχουν τραυματιστεί όλοι όσοι μπορούσαν να τραυματιστούν πλην αυτού, όλο λες "τώρα θα κάνει το ξεπέταγμα" και στο τέλος κάτι άλλο πετιέται από ψηλά...
nikolas_asteri
Καταστροφή ο Delaney, καταστροφή ο Datome που έπεσε από το 11 στο 3 (δηλαδή ΤΙ; ), καταστροφή ο Hunter, καταστροφή και οι εξυπνάδες του Ivkovic που με ανάγκασαν να αλλάξω τον Heurtel.

Και Llull για κάζο το πήγαινε άλλα το "έσωσε" στο τέλος (πάλι).

Άραγε αλλάζουμε Delaney για Shved τώρα;
sinkazama82
Προτελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης και προσοχή στις αδιάφορες ομάδες! Σε αυτή το σημείο αξίζει να επικεντρωθούμε στους παίχτες των ομάδων που καίγονται για τη νίκη.
Ας ξεκινήσουμε την ανάλυση των αγώνων:

Karsiyaka - Lokomotiv Kuban

Αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι στην Τουρκία καθώς η μεν Karsiyaka έχει ήδη αποκλειστεί, ενώ η ομάδα του Μπαρτζώκα ουσιαστικά θα διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου απέναντι στη Barcelona την τελευταία αγωνιστική. Το γεγονός αυτό περιπλέκει τα πράγματα καθώς οι προπονητές πιθανόν να θελήσουν να ξεκουράσουν κάποιους παίχτες και να μοιράσουν διαφορετικά τους χρόνους συμμετοχής.

Ελπίζοντας πως η Lokomotiv θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την εντός έδρας ήττα σοκ από τη Zielona Gora θα σταθούμε και πάλι στον Claver (ο οποίος με εξαίρεση τον αγώνα μέσα στη Βαρκελώνη δίνει σταθερά σκορ 17 ή 18) και στον Delaney, ο οποίος μετά την κάκιστη εμφάνιση απέναντι στην Πολωνική ομάδα είναι πλέον πιο προσιτός στα 78,3 credits.
Από την πλευρά των γηπεδούχων και με δεδομένη την απουσία πολλών επιλογών στις θέσεις των SG/SF αξίζει να έχουμε υπόψη μας τον Justin Carter, ο οποίος αν δεν είχε 4/10 από τη γραμμή των βολών θα είχε «γράψει» πολύ περισσότερο από 15 στον τελευταίο αγώνα.

Anadolou Efes – Laboral

Αγώνας ανάμεσα στη δεύτερη και την τρίτη καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης και πληθώρα επιλογών σε όλες τις θέσεις: Heurtel (27 στον αγώνα του πρώτου γύρου), Granger, Brown, Dunston, Saric από πλευράς γηπεδούχων και Darius Adams, Hanga, Shengelia, Bourousis (29 στον πρώτο αγώνα) από πλευράς φιλοξενούμενων.
Πιθανότατα θα παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι με υψηλό σκορ το οποίο μεταφράζεται και σε μεγάλα rankings αλλά ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας το γεγονός πως η Laboral είναι η ομάδα που επιτρέπει τα μικρότερα σκορ στους αντίπαλους ψηλούς.
ΠΡΟΣΟΧΗ: O Causer έμεινε στην Ισπανία λόγω τραυματισμού.

Maccabi – Bamberg

Τα πράγματα είναι απλά. Η Maccabi θέλει τη νίκη απέναντι στη Bamberg και ταυτόχρονα ήττα της Darussafaka στη Μόσχα, ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική στην Κωνσταντινούπολη. Σε ένα τέτοιο ματς φωτιά υπό φυσιολογικές συνθήκες θα περίμενε κανείς να βγούνε μπροστά οι Smith (αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα έχοντας 20 ranking σε 21 λεπτά) και Randle αλλά στη φετινή Maccabi τίποτα δεν είναι φυσιολογικό! Οπότε η πιο «ασφαλής» πρόταση είναι ο Rochestie ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια αρχίζει να θυμίζει τον περσινό εαυτό του.
Στο στρατόπεδο των Γερμανών ο εκπληκτικός Wanamaker παραμένει αδιαπραγμάτευτη επιλογή για τη θέση των PG, ενώ καθόλου αδιάφοροι δεν μπορούν να περάσουν οι Melli και Theis.

Limoges - Olympiacos

Μιας και οι ερυθρόλευκοι αποτελούν την ομάδα που επιτρέπει τα μικρότερα σκορ στους αντιπάλους της προσπερνάμε εν τάχει τους παίχτες της γαλλικής ομάδας και επικεντρωνόμαστε στους φιλοξενούμενους: O Hunter παρά την απόκτηση του James παραμένει τουλάχιστον μέχρι το τέλος αυτής της φάσης εξαιρετική επιλογή στην τιμή του, Hackett και Strawberry είναι υποτιμημένοι αλλά ταυτόχρονα ασταθέστατοι, ενώ τέλος υπάρχει η πολύ φτηνή λύση του Athinaiou για «άδεια πορτοφόλια».

Sassari – Unicaja

Αδιάφοροι και οι μεν και οι δε, καθώς η ομάδα της Σαρδηνίας έχει ήδη αποκλειστεί, ενώ οι Ανδαλουσιανοί θα διεκδικήσουν την πρωτιά στον τελευταίο αγώνα με την CSKA ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Όπως έχουμε πει το rotation του Πλάθα αποτελεί απαγορευτικό παράγοντα απόκτησης παίχτη από τη Μάλαγα. Αντίθετα αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στους Eyenga (ο οποίος πάντως είχε δώσει αρνητικό ranking στον αγώνα του πρώτου γύρου) και στον υποτιμημένο Haynes λόγω απουσίας πολλών επιλογών στη θέση τους.

Barcelona - Zalgiris

Αδιάφοροι κι οι δύο οπότε μόνο Tomic με ολίγον από τον υποτιμημένο Kalnietis στα 20κάτι credits ο οποίος λογικά θα πρέπει να παίξει και για τον πιθανότατα απόντα Seibutis.

CSKA – Darussafaka

Η τούρκικη ομάδα με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση της αλλά λογικά το μυαλό όλων θα είναι στον τελευταίο αγώνα με τη Maccabi οπού τους αρκεί ακόμα και ήττα έως 11 πόντους. Έτσι κι αλλιώς μιλάμε για μια ομάδα με προπονητή τον Μαχμούτι οπότε ο περαιτέρω φαντασιακός σχολιασμός περιττεύει.
Στα της CSKA τώρα… Ο DeColo είναι ο καλύτερος πλάγιος του παιχνιδιού, η τιμή του Teodosic μετά το -4(!!!) της προηγούμενης αγωνιστικής πιθανότατα θα είναι και η χαμηλότερη που μπορούμε να τον αποκτήσουμε ενώ τέλος υπάρχει και ο Higgins που παίρνει πιο πολύ χρόνο μετά τον τραυματισμό του Jackson.

Cedevita – Milano

Στο παιχνίδι αυτό κρίνεται η τέταρτη προνομιούχος θέση του Group C και η γηπεδούχοι παίζουν για δύο αποτελέσματα, αφού τους αρκεί και ήττα έως 9 πόντους για να κλειδώσουν την πρόκριση.
Ο Bilan παραμένει σταθερά στο τοπ 4 των ψηλών και αναμένεται να βγει και πάλι μπροστά, με συμπαραστάτες τους Pullen, Babic, White.
Από την άλλη πλευρά η επιστροφή του Gentile αναμένεται να διαταράξει τις ισορροπίες των δύο τελευταίων αγωνιστικών και να μειώσει τις προσπάθειες που θα πάρουν McLean και Simon. Όμως κι οι δύο αξίζει να παραμείνουν στη λίστα μας, μιας και ο μεν McLean συνεχίζει να είναι υποτιμημένος, ενώ ο Simon αγωνίζεται «σπίτι του» κάτι το οποίο πολλές φορές προσφέρει επιπλέον κίνητρο.

Για μια πιο αναλυτική περιγραφή με τα επιπλέον παιχνίδια εδώ:
http://badbasket.blogspot.gr/2015/12/eurol...nge-week-9.html
sinkazama82
Παραδοσιακά η τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης είναι και η πιο δύσκολη, καθώς παίχτες στους οποίους είχαμε βασιστεί σε όλη την προηγούμενη διάρκεια ενδέχεται να μην αγωνιστούν ή να αγωνιστούν για λίγο χάνοντας αρκετά credits. Γι’ αυτό καλό θα είναι να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τις εκπλήξεις (δυσάρεστες ή μη) και να είμαστε συντηρητικοί.
Για να δούμε τι έχουμε λοιπόν:

Khimki - Fenerbahce

Η επιτομή του αδιάφορου βαθμολογικά παιχνιδιού καθώς η ομάδα του Ομπράντοβιτς είναι σίγουρα πρώτη, ενώ η Khimki ότι και να συμβεί θα καταλήξει δεύτερη ή τέταρτη και άρα στον όμιλο F. Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω πως οι δύο αντίπαλοι θα αγωνιστούν αδιάφοροι αλλά ποιος μπορεί να πει με σιγουριά πόσο θα παίξουν οι Vesely, Udoh, Datome, Dixon, Bogdanovic από τη μία ή οι Shved, Rice, Koponen, Dragic, Augustine από την άλλη;
Ο μόνος παίχτης που φαντάζει πιο σίγουρος είναι ο Shved που, υποθετικά μιλώντας πάντα, μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα θα θέλει να συνεχίσει το σερί των τελευταίων καλών εμφανίσεων και να αποδείξει πως είναι ο ηγέτης των Ρώσων.

Zalgiris – Panathinaikos

Η μάχη για την τρίτη θέση του ομίλου είναι άγνωστο αν θα έχει ουσιαστικό αντίκρισμα, καθώς υπό προϋποθέσεις ο τέταρτος μπορεί να βρεθεί σε πιο βατό όμιλο. Προσωπική άποψη είναι πως κανείς δε κάτσει να χάσει, αλλά τα rotation πιθανότατα θα είναι πιο ανοιχτά (συμμετοχή Παππά, Χαραλαμπόπουλου, Παπαγιάννη).
Οι μόνες πιθανές επιλογές είναι ο Calathes, μιας και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αγωνιστεί περισσότερα από 25 λεπτά, και ο Kalnietis.

Darussafaka - Maccabi

Το πρώτο πραγματικά ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη. Η Maccabi θέλει τη νίκη και μάλιστα με διαφορά μεγαλύτερη ή ίση των 11 πόντων, η Darussafaka περνάει ακόμα και με ήττα έως 10 πόντους. Μιας και το rotation του Μαχμούτι είναι απαγορευτικό για το παιχνίδι μας, οι δύο επιλογές έρχονται από την πλευρά των Ισραηλινών: Smith (ο μόνος από τους πρωτοκλασάτους SG/SF ο οποίος αγωνίζεται σε do or die παιχνίδι) και φυσικά Rochestie.

Bamberg - Sassari

Αν και το παιχνίδι είναι παντελώς αδιάφορο καλό θα είναι να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας δύο στοιχεία:
H Sassari είναι η ομάδα που επιτρέπει τα μεγαλύτερα rankings στους αντιπάλους της (ειδικά οι ψηλοί κάνουν πάρτι απέναντι της).
Πιθανότατα η ομάδα του Τρινκιέρι να θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τη βαριά ήττα στο Τελ Αβίβ.
Έτσι δε μπορούμε να προσπεράσουμε τους Melli και Theis. Tο ίδιο ισχύει και για τον Wanamaker, αλλά με την επισήμανση πως στη θέση του υπάρχουν παίχτες των οποίων οι ομάδες καίγονται για τη νίκη (Rochestie, Llull, Rodriguez, Renfroe).
Από πλευράς Sassari να θυμίσουμε πως ο Haynes παραμένει υποτιμημένος.

Laboral – Cedevita

Η δυσκολία της συγκεκριμένης αγωνιστικής αποτυπώνεται ξεκάθαρα σε αυτό το παιχνίδι. Μέχρι στιγμής οι δύο αυτές ομάδες είχαν υπάρξει δεξαμενές παιχτών για το fantasy (Bourousis, Causer, Adams, Hanga, Bilan, Pullen, Babic) και πιθανότατα θα συνεχίσουν να μας απασχολούν στο τοπ 16. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση όμως δεν υπάρχει κάποιος παίχτης που μπορεί να θεωρηθεί safe bet. Ειδικότερα καλό θα ήταν να αποφευχθούν οι Bourousis και Bilan μιας και υπάρχει το ενδεχόμενο να αγωνιστούν λίγο και να χάσουν αρκετά credits. Ραντεβού ξανά στο τοπ 16!

Real - Strasbourg

Αν και οι Γάλλοι έχουν θεωρητικά ελπίδες πρόκρισης πολύ δύσκολα θα απειλήσουν τους Μαδριλένους. Llull, Rodriguez και Ayon αναμένεται να τραβήξουν το κουπί, με τον κίνδυνο βέβαια το παιχνίδι να κριθεί από νωρίς και να μείνουν σε μικρά σκορ.

Για μια ελαφρώς πιο λεπτομερής ανάλυση και τα επόμενα παιχνίδια, εδώ:
http://badbasket.blogspot.gr/2015/12/eurol...ge-week-10.html
sinkazama82
Μερικές σημειώσεις για το Top-16

Είναι δεδομένο πως στο Top 16 θα διεξαχθούν πολλά ντέρμπι και πως οι μεγάλοι παίκτες τώρα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Κατ' αυτόν τον τρόπο έχετε στο νου σας πως παίκτες όπως ο Σπανούλης (33 credits δύσκολα θα κοστίζει άλλη φορά) ή ο Navarro (22,3 credits) που δεν έκαναν ιδιαίτερα μεγάλα σκορ στην πρώτη φάση, είναι πολύ πιθανόν να το κάνουν τώρα.

Ο τραυματισμός του Llull και η επιστροφή του KC Rivers έχουν μπλέξει κάπως τα πράγματα στην Ρεάλ, ιδιαίτερα στα τριαροτεσσάρια, που θα μοιραστούν τον χρόνο. Στα γκαρντ όμως, ο Ροντρίγκεζ είναι δεδομένο πως θα ανεβάσει τα λεπτά του ενώ ίσως αποτελεί και ευκαιρία ο νεαρός Luca Doncic, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία στην πρώτη φάση και με 20.8 credits κόστος αποτελεί ένα ενδιαφέρον ρίσκο.

Προσοχή στις μεταγραφές, ιδιαίτερα σε αυτές που αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στις ομάδες τους όπως ο Misic (20,9) και ο Kinsey (38) στον Ερυθρό Αστέρα, ο Freeland (50,6) στην CSKA, του οποίου η ικανότητα στο pick n roll μπορεί να ανεβάσει πολύ το σκορ και το δικό του αλλά και του Teodosic.

Ρίξτε επίσης μια ματιά σε παίκτες που επέστρεψαν από τραυματισμούς λίγο πριν το τέλος της πρώτης φάσης και παίζουν πραγματικά καλά ενώ είναι και σε καλή τιμή, όπως ο Randolph της Lokomotiv (44), ο οποίος είναι πολύ κοντά στον Quincy Miller σε τρόπο παιχνιδιού και ο Toko Shengelia (39,9), αν και με μεγαλύτερο ρίσκο.

Τέλος, έχετε πάντα στο νου σας πως πολλοί από τους παίκτες που πήγαν καλά στον πρώτο γύρο, θα «ξεφουσκώσουν» σίγουρα στο δεύτερο

Για μια ελαφρώς πιο αναλυτική παρουσίαση, συμπεριλαμβανομένων και συγκεκριμένων ομάδων εδώ:
http://badbasket.blogspot.gr/2015/12/eurol...ge-week-11.html
dBpanos
Καλή αρχή σε όλους και καλό Top16 να έχουμε...

Η καλύτερή μου ομάδα (~1000η συνολικά) δεν ξεκίνησε και τόσο καλά μιας και αποφάσισα τελευταία στιγμή να αλλάξω Σπανούλη και Σβεντ με Κουζμίνσκας (τον οποίον αντιπαθω από πέρσι) και Κίνσεϋ.

Επίσης δεν επέλεξα τον Σέρχιο σε αυτήν την ομάδα.

47,9+7 και αναμένουμε
yorgos
Με πόσα κρέντιτς ξεκινήσατε ωρέ καρντάσια;
yorgos
Aν δεν κάνει ο Ερτέλ κι ο Μπορουσάγκας από καμιά 30άρα θα βλέπω την πλάτη του φίλου μου του Πούδρα που έκανε εξαιρετικές επιλογές.

Νέντοβιτς epic fail...
Pierce
FYI o Thrylos7 δεν είναι ο Πούδρας, αλλά ο High Voltage cool.gif

Mε σκάρτα 570 κρέντιτς η καλή ομάδα, οι πρώτες 3 αγωνιστικές με σκότωσαν , παίζει να είναι η χειρότερη μου σεζόν τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια.
yorgos
QUOTE(Pierce @ Dec 30 2015, 15:58 ) *
FYI o Thrylos7 δεν είναι ο Πούδρας, αλλά ο High Voltage cool.gif

Mε σκάρτα 570 κρέντιτς η καλή ομάδα, οι πρώτες 3 αγωνιστικές με σκότωσαν , παίζει να είναι η χειρότερη μου σεζόν τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια.

Όποιος κι αν είναι ο Πούδρας, μαλλον θα με γλεντησει πάντως.

610 η καλύτερη ομάδα, 538 η χειρότερη, από τις 8. Τέτοιο χάλι δεν έχει ματαγίνει.
dBpanos
QUOTE (yorgos @ Dec 31 2015, 04:12 ) *
Όποιος κι αν είναι ο Πούδρας, μαλλον θα με γλεντησει πάντως.

610 η καλύτερη ομάδα, 538 η χειρότερη, από τις 8. Τέτοιο χάλι δεν έχει ματαγίνει.


700 στρογγυλά η καλύτερη, 635 και 615 οι άλλες δύο. Από credits καλά, αλλά από επιλογές στην αγωνιστική που πέρασε πιάσαμε πάτο!
xavier
για το σπανουλη ακομα ειναι υπερτιμημενος και ειναι πολυ πιθανο να χασει κρεντιτς, θελει γυρω στο 18 για να μη χασει

ο μιλλερ θελει 13 για να μη χασει κρεντιτς

κουζμινσκας,ραντολφ,μιλλερ,μπουρουσης με ριξαν αρκετα αυτη την αγωνιστικη

τους 3 πρωτους θα τους στειλω, αλλα πιθανον να το μετανοιωσω μια και ειναι απιθανο να κανουν 2 κακες αγωνιστικες συνεχομενες...αλλα ηθελα να προσθεσω τον τομιτς στην ομαδα...
sinkazama82
Δεύτερη εβδομάδα του top 16 και οι ρυθμοί στο Fantasy Challenge ανεβαίνουν. Για να δούμε τι έχουμε λοιπόν:

CSKA - Real
Πληθώρα επιλογών στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τόσο από τους γηπεδούχους όσο και από τους φιλοξενούμενους. Teodosic, DeColo, Freeland από τη μία, και Rodriguez, Doncic, Ayon, Reyes από την άλλη. Προσωπικά στην ομάδα μου θα έχω σίγουρα τους Rodriguez (ελλείψει Llull, Rudy πρέπει να ηγηθεί), DeColo (o καλύτερος πλάγιος του fantasy) και πιθανότατα τον Teodosic.

Darussafaka -Cedevita
Προσπερνάμε εν τάχει τους παίχτες του Μαχμούτι και ασχολούμαστε με τους φιλοξενούμενους. Ο Bilan παραμένει αδιαπραγμάτευτη αξία (αν και πιστεύω πως αυτή την αγωνιστική υπάρχουν πιο safe επιλογές στη θέση των ψηλών) ενώ και ο Pullen αξίζει μια ματιά αν θέλουμε να ξεφύγουμε από τις πιο στάνταρ επιλογές της θέσης.

Laboral - Olympiacos
Οι δύο αγώνες της πρώτης φάσης θα μας κατευθύνουν για το πώς ματσάρουν μεταξύ τους οι δύο ομάδες. Καταρχήν πρέπει να έχουμε υπόψη μας πως ο Bourousis ο οποίος έχει μέσο όρο 35(!!) ranking στα φετινά παιχνίδια απέναντι στους ερυθρόλευκους πραγματοποίησε ταξίδι «αστραπή» στα μέρη μας λόγω του θανάτου του πεθερού του. Επιστρέφει σήμερα στη Χώρα των Βάσκων και θα αγωνιστεί κανονικά, αλλά η περίπτωση του εμπεριέχει και τα ανάλογα ρίσκα (κούραση, συναισθηματική φόρτιση κλπ). Από εκεί και πέρα δε μπορούμε να προσπεράσουμε τον Causer ο οποίος πραγματοποιεί καλύτερες εμφανίσεις εντός έδρας και τον Shengelia στα 45,9 credits.
Από πλευράς ερυθρόλευκων αξίζει να εξεταστούν οι Strawberry, Athinaiou, Printezis και φυσικά ο Spanoulis ο οποίος στα 28,9 credits μπορεί να θεωρηθεί και must.

Barcelona - Khimki
Μεγάλο ντέρμπι στον όμιλο φωτιά με τους Καταλανούς να θέλουν τη νίκη για να μη βρεθούν σε δύσκολη θέση από τόσο νωρίς και τους Ρώσους να στοχεύουν στο δεύτερο φετινό διπλό τους στην Ισπανία (έχει προηγηθεί η νίκη μέσα στη Μαδρίτη στην πρώτη φάση της διοργάνωσης), το οποίο θα βάλει γερά θεμέλια πρόκρισης.
Τουλάχιστον ένας (πιθανότατα και οι δύο) από τους Tomic και Shved θα βρίσκεται σε κάθε ομάδα του fantasy, ενώ από εκεί και πέρα κάθε άλλη επιλογή περιέχει ρίσκο.

Lokomotiv Kuban – Anadolou Efes

Ακόμα ένα μεγάλο ντέρμπι, με τους δύο προπονητές που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στις τελευταίες κατακτήσεις να κοντράρονται έχοντας στα χέρια τους αμφότεροι εξαιρετικό υλικό.

Από κει και πέρα, αξίζει να προσέξουμε πως η ομάδα του Ίβκοβιτς έχει κάποια θέματα στην άμυνα με αποτέλεσμα οι αντίπαλοί της να σκοράρουν αρκετά και να πραγματοποιούν μεγάλα σκορ. Ο Delaney τρέλανε κόσμο την προηγούμενη αγωνιστική με το 45,1 και αν είναι λίγο δύσκολο να ξαναπιάσει τέτοια απόδοση, εντούτοις κάτω από 20 πολύ δύσκολα θα πέσει. Από κει και πέρα οι γνωστοί, Heurtel, Dunston και Saric, Diebler που φαίνεται να ανεβαίνουν, Claver, που είναι σχεδόν πάντα κάπου ανάμεσα στο 15 και το 20, και ρίσκο με Broekhoff, Randolph, που είναι σχεδόν απίθανο να επαναλάβει το 1,1 της προηγούμενης αγωνιστικής

Για μια ελαφρώς πιο αναλυτική περιγραφή, συμπεριλαμβανομένων των υπόλοιπων αγώνων και των ομάδων των αρθρογράφων εδώ:
http://badbasket.blogspot.gr/2016/01/eurol...ge-week-12.html
nikolas_asteri
Udoh ή Raduljca άραγε;
Igor
QUOTE(nikolas_asteri @ Jan 7 2016, 16:32 ) *
Udoh ή Raduljca άραγε;


Ραντουλιτσα κατ'εμε. Αν και θα προτιμουσα τον Γκιστ και απο τους 2.
tsitum
Mας πληγωσε λιγο ο Αντε, κλαψαμε λιγο, αλλα συνεχισαμε να ανεβαινουμε!

Παιρνω το ρισκο να παρω ΔΔ που οσες φορες τον εχω παρει τα 2 τελευταια χρονια ειναι οι μισες φορες που δε παιζει καθολου.

Ο Λοτζεσκι που δε τον εχει με σταυρο, ειναι ετοιμος, απλα δεν τον χρησιμοποιει? Ποτε ειναι για να επανελθει?
sinkazama82
Το ερώτημα της τρίτης εβδομάδας του top 16 είναι ένα: Θα παίξει ή όχι ο DeColo;

CSKA - Barcelona
Ευτυχώς το παιχνίδι της CSKA είναι αυτό που ανοίγει την αγωνιστική οπότε θα υπάρχει και η ευκαιρία για αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Κατά τ’ άλλα ο Teodosic είναι πιθανότατα μία από τις δύο πιο προφανείς επιλογές για τη θέση των point guards αυτή την εβδομάδα (η άλλη είναι ο Sergio Rodriguez), ενώ και οι Higgins, Kurbanov, Hines αναμένεται να ωφεληθούν από την ενδεχόμενη απουσία των DeColo, Freeland.
Από πλευράς Καταλανών πέρα από τον Tomic ο οποίος είναι σταθερή φαντασιακή αξία δεν ενθουσιάζει η προοπτική κάποιου άλλου παίχτη, μιας και ο Navarro είχε κάποιο μικροτραυματισμό μέσα στο Σαββατοκύριακο και η κατάσταση στην οποία θα βρεθεί είναι αμφίβολη. Έχουν περάσει και τα χρόνια…

Fenerbahce - Lokomotiv Kuban
Δύσκολο το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη καθώς μιλάμε για τις δύο ομάδες που επιτρέπουν το μικρότερο ranking στους αντιπάλους τους. Παρά το γεγονός αυτό κανείς δεν μπορεί να προσπεράσει κατά κύριο λόγο τον Delaney (ακόμα κι αν αγωνιστεί ο DeColo μπορεί κανείς να βρει άλλους 3 καλύτερους πλάγιους από τον Αμερικάνο της Λόκοwink.gif και κατά δεύτερο λόγο τον Vesely (στη θέση του υπάρχουν αρκετές επιλογές). Φυσικά κάποιοι από τους υπόλοιπους «συνήθεις ύποπτους» (Udoh, Bogdanovic, Datome, Claver, Randolph) θα δώσουν μεγάλο σκορ… αλλά ποιοι;

Panathinaikos - Crvena Zvezda
Μιας και ο Ερυθρός Αστέρας είναι η ομάδα που επιτρέπει το μεγαλύτερο σκορ στους αντίπαλους ψηλούς θα ξεκινήσουμε τις προτάσεις μας από το δίδυμο Gist, Raduljica. Από εκεί και πέρα αναμένουμε το ξύπνημα του Calathes, ενώ σε χαμηλότερη τιμή υπάρχουν ο Diamantidis και ο Feldeine (δεν υπάρχουν και τόσες πολλές επιλογές στους πλάγιους).
Τρίτωσε το κακό για τον Zirbes απέναντι στη Fenerbahce αλλά αντίθετα με την ομάδα του Ομπράντοβιτς, η ομάδα του Τζόρτζεβιτς δε φημίζεται για την άμυνα της ψηλά, οπότε στηρίζουμε τον Γερμανό σέντερ στο ΟΑΚΑ. Όσον αφορά τους υπόλοιπους, ο Miller αποτελεί ένα ρίσκο (ειδικά απέναντι στον Gist) αλλά ρίσκο που μπορεί να δώσει 25+ στη μέρα του, o Jovic θα αντιμετωπίσει τις αμυντικές δαγκάνες του Καλάθη οπότε καλό είναι να αποφευχθεί αυτή την αγωνιστική, ενώ τέλος ο Kinsey είναι υπερτιμημένος και θα περιμένουμε να σταθεροποιηθεί σε αξία πριν τον προτείνουμε.

Unicaja - Cedevita
Ο Kuzminskas επιστρέφει, την άμυνα της Cedevita δε τη λες και την καλύτερη της διοργάνωσης οπότε τον επιλέγουμε και απλά ελπίζουμε να μην κριθεί το παιχνίδι από πολύ νωρίς και ο Πλάθα τον ξεχάσει στον πάγκο.
Στα των Κροατών τώρα, η σταθερή αξία Bilan αναμένεται να έχει δύσκολο έργο απέναντι σε Hendrix και Vazquez αλλά κάνεις δε μπορεί να πει με σιγουριά πως δε θα δώσει άλλο ένα μεγάλο σκορ, ενώ υπάρχει και ο Pullen, ο οποίος αθόρυβα έχει σκαρφαλώσει στην tρίτη θέση των point guards.

Khimki – Laboral
Σε ένα αναμενόμενα up-tempo παιχνίδι πέρα από τον Shved αναμένουμε μία καλή εμφάνιση και από τον Rice, πόσο μάλλον όταν και ο Koponen αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού.
Πέρα από τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη των Βάσκων Bourousis και θεωρώντας πως το παιχνίδι θα πάει σε υψηλό σκορ αξίζει να εξεταστούν και οι Causer, Hanga λόγω και της απουσίας πολλών επιλογών στους SG/SF.

Anadolou Efes - Darussafaka
Τέσσερις μέρες μετά τον αγώνα για το τούρκικο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες τίθενται ξανά αντιμέτωπες. Στο ματς της Δευτέρας η ομάδα του Ίβκοβιτς κέρδισε στο νήμα 80-76. Μιας και το παιχνίδι είναι η τελευταία ευκαιρία της ομάδας του Μαχμούτι να παραμείνει «ζωντανή» προβλέπεται να πέσουν κορμιά στα μετόπισθεν, κάτι που μεταφράζεται σε μικρό σκορ και ακόμα μικρότερο ranking (68-59 τη Δευτέρα). Μακριά…

Real -Zalgiris
Ανεξάρτητα από τον αν θα επιστρέψει ο Llull, o Rodriguez αποτελεί μαζί με τον Teodosic, μία από τις δύο πιο προφανείς επιλογές της θέσης αυτή την αγωνιστική. Η απόκτηση του Ayon ελλοχεύει κινδύνους, καθώς είναι πιθανό το παιχνίδι να κριθεί από νωρίς και να περάσει πολύ ώρα στον πάγκο, ενώ αντίθετα οι περιπτώσεις των Caroll, KC Rivers φαντάζουν ελκυστικές.
Τέλος από πλευράς Λιθουανών, αξίζει να εξεταστεί ο Hanlan ο οποίος παρουσιάζεται ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό.

Για μια πιο αναλυτική ενημέρωση με τα υπόλοιπα παιχνίδια και τις ομάδες των συντακτών εδώ:
http://badbasket.blogspot.gr/2016/01/eurol...week-12_14.html
yorgos
Πήρα Ρέγιες και τον πιστεύω...
thrylos7
Για αφοσιωμένους τύπους!

Players Radar Chart
Igor
QUOTE(thrylos7 @ Jan 19 2016, 13:37 ) *
Για αφοσιωμένους τύπους!

Players Radar Chart



Eξαιρετικο. Το επομενο βημα ειναι να βαλετε "ρανταρ" για ενα ακομα ενδιαφερον στοιχειο. Πως αποδιδουν παιχτες συγκεκριμενης θεσης απεναντι σε μια ομαδα. Πχ εναντιον της Μπαγερν κανανε παρτυ τα 5αρια!
thrylos7
Ισχύει, έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Δύσκολα πάντως θα προλάβει το φετινό fantasy.
Igor
QUOTE(thrylos7 @ Jan 19 2016, 14:10 ) *
Ισχύει, έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Δύσκολα πάντως θα προλάβει το φετινό fantasy.


Δεν πειραζει, ηδη ειναι εξαιρετικη προσπαθεια. Κρατηστε το σαν σημειωση για next year
yorgos
QUOTE(yorgos @ Jan 14 2016, 18:03 ) *
Πήρα Ρέγιες και τον πιστεύω...

Όχι να το παινευτώ... 3 ομαδούλες στο τοπ-500 αυτή την εβδομάδα.
Ο Φελίπε αυτή την εβδομάδα μας χαιρετά διότι απέναντι στην πολυκοσμία της Μπάρτσα θα τα βρει σκούρα. Αντίθετα βλέπω Πρίντεζη και Μίλερ να γλεντάνε τους ψηλούς της Ζαλγκίρις (που ανασταίνουν και νεκρούς) και τη Μάλαγα αντίστοιχα.
sinkazama82
Η πιο δύσκολη επιλογή του fantasy θα αφορά και αυτή την εβδομάδα τις θέσεις των πλάγιων. Αντίθετα στις θέσεις των ψηλών και των point guards υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών. Για να τα πάρουμε από την αρχή:

Lokomotiv Kuban - Panathinaikos
Οι δύο ομάδες διάγουν αντίθετους βίους, καθώς ενώ ο Παναθηναϊκός φαίνεται να αγκομαχά, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δείχνει να έχει όλα τα φόντα να εξελιχτεί στην ευχάριστη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης.
Έχοντας υπόψη μας και τα 2 ματς της πρώτης φάσης θα προτείνουμε φυσικά τον Delaney - οποίος εν απουσία DeColo και ντεφορμαρίσματος Μπουρούση είναι ο πιο καυτός φαντασιακός παίχτης αυτή τη στιγμή – τον σταθερό Claver, αλλά και τον Randolph που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα αργά πόδια των ψηλών της ελληνικής ομάδας.
Από πλευράς πρασίνων ακόμα περιμένουμε το ξύπνημα του Calathes και μία εμφάνιση του Raduljica πάνω από το φετινό μέσο όρο του.

Cedevita – Anadolou Efes
Αναφερόμενοι σε άλλο ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που έχουν αναμετρηθεί εις διπλούν στον πρώτο γύρο, δε μπορούμε να προσπεράσουμε τον Pullen o οποίος στις προηγούμενες αναμετρήσεις είχε 16 και 20 ranking, τον Bilan που παρά τις τελευταίες χαμηλές πτήσεις απέναντι στην ομάδα του Ίβκοβιτς έχει δώσει μέσο όρο σκορ 21,5, αλλά και τον Babic.
Στον αντίποδα, αν και ο Heurtel ήταν μέτριος απέναντι στους Κροάτες στον πρώτο γύρο, παραμένει ο κορυφαίος της θέσης, ενώ τέλος αν θέλουμε να πρωτοτυπήσουμε στις επιλογές των ψηλών μπορούμε να εξετάσουμε κάποιον εκ των Saric, Dunston, Brown.


Real Madrid - Barcelona
Η αυλαία της πρώτης μέρας της τέταρτης αγωνιστικής του τοπ 16 θα πέσει με το ισπανικό κλάσικο. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο να προβλέψεις τους πρωταγωνιστές. Για παράδειγμα υπάρχει κανείς που μπορεί να εγγυηθεί πως ο Ayon θα δώσει μεγαλύτερο σκορ από τον Reyes που έχει φάει αυτά τα παιχνίδια με το κουτάλι;
Έτσι θα αρκεστούμε να αναφέρουμε ενδεικτικά πιθανούς πρωταγωνιστές: Rodriguez, KC Rivers, Caroll, Ayon, Reyes, Navarro, Satoransky, Tomic.

Zalgiris - Olympiacos
Εδώ λίγο πολύ ισχύουν αυτά που λέμε κάθε αγωνιστική για τον Ολυμπιακό, με την διαφορά πως πλέον η ομάδα του Πειραιά είναι υποχρεωμένη να νικήσει, κάτι που σημαίνει πολύ Σπανούλης. Από κει και πέρα ο Strawberry βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και ο Lojeski επιστέφει, αν και κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται. Από την Zalgiris, δεν νομίζω να υπάρχει πλέον σοβαρός παίκτης του Fantasy που να επιλέγει κάποιον παίκτη της

Darussafaka - Fenerbahce
Για την Darussafaka τα έχουμε ξαναπεί, δεν υπάρχει καμία σταθερά στο παιχνίδι της οπότε την προσπερνάμε, ενώ από την ομάδα του Obradovic υπάρχει η σταθερά του Vesely, και τα ρίσκο του Datome και του Udoh που μπορεί όμως να κάνουν μεγάλα σκορ.

Για μια πιο λεπτομερή ανάλυση με τους υπόλοιπους αγώνες και τις ομάδες των συντακτών εδώ:
http://badbasket.blogspot.gr/2016/01/eurol...ge-week-14.html
yorgos
Kάηκα...βλέπω κόκκινο σταυρό δίπλα στον Πρίντεζη, που τον πήρα σε όλες τις ομάδες μου...
sinkazama82
Λόγω φόρτου εργασίας αυτήν την εβδομάδα δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες για κάθε ματς, αλλά θα δώσουμε κάποιες γενικές προτάσεις για την εβδομάδα.

Αρχικά να αναφέρουμε πως επιστρέφει ο καλύτερος πλάγιος του παιχνιδιού, De Colo, ο οποίος στο τελευταίο ματς της CSKA έδειξε πως δεν είναι καθόλου επηρεασμένος από τον τραυματισμό του. Επιπλέον ρυθμούς έχει ανεβάσει και ο Jackson, ο οποίος αποτελεί καλή επιλογή στα 28.93, ιδιαίτερα με τα μυαλά που κουβαλάει ο Teodosic καθώς και από το γεγονός πως κρίνοντας από το παιχνίδι με την Khimki, οι πιθανότητες το σκορ της ρώσικης ομάδας να πάει πολύ ψηλά είναι αρκετά μεγάλες.

Αξίζει επίσης να προσέξουμε τον Radjulica, που θα βρει μπροστά του έναν από τους λίγους ανάλογα βαρείς σέντερ της Ευρωλίγκα (Erden), καθώς και τον Gist, ο οποίος παίζει σχεδόν πάντα καλά στα εντός έδρας. Αμφίβολος σε αυτό το ματς ο Διαμαντίδης, όμως ο Καλάθης είναι ντεφορμέ και δεν αποτελεί σίγουρη επιλογή.

Από κει και πέρα να σημειώσουμε πως ο Μπουρούσης έχει ξαναβρεί την φόρμα του και έχει παράδοση καλών εμφανίσεων με αντίπαλο τον Τόμιτς, ενώ καιρό έχουν να κάνουν καλό ματς οι Quincy Miller και Antony Randolph που θα βρεθούν αντίπαλοι απόψε.

Για μια ελαφρώς πιο αναλυτική περιγραφή που περιλαμβάνει και τις ομάδες των συντακτών εδώ:
http://badbasket.blogspot.gr/2016/01/eurol...ge-week-15.html
sinkazama82
Προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του τοπ 16 και τα πράγματα σοβαρεύουν....

Cedevita - Panathinaikos
Οι πρώτοι παίχτες που έρχονται στο μυαλό αξιολογώντας το παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ είναι οι δύο ψηλοί Bilan και Raduljica μιας και το στιλ του ενός βολεύει τον άλλο. Από εκεί και πέρα όσον αφορά τους πράσινους, πέρα από τον Calathes που «ξύπνησε» στο τελευταίο παιχνίδι αξίζει να προσέξουμε και την περίπτωση Gist ο οποίος δεν αναμένεται να δυσκολευτεί ιδιαίτερα από το μαρκάρισμα των Arapovic και Zganec. Όσον αφορά τους Κροάτες καλό θα ήταν να αποφύγουμε τον Pullen, οι εμφανίσεις του οποίου στο τοπ 16 παρουσιάζονται εμφανώς κατώτερες από τις αντίστοιχες της πρώτης φάσης, ενώ – λόγω της απουσίας του Babic - ίσως να αξίζει το ρίσκο του 16χρονου Djanan Musa στα 8,8 credits μόλις.

Darussafaka – Crvena Zvezda

Αυτή τη φορά θα πρωτοτυπήσουμε και θα προτείνουμε παίχτη από την ομάδα του Μαχμούτι! Ο λόγος για τον Erden μιας και οι ψηλοί παίχτες συνηθίζουν να δίνουν μεγάλα σκορ με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα. Στο σέρβικο στρατόπεδο οι προτάσεις είναι λίγο – πολύ γνωστές: Zirbes, Jovic, Kinsey και Miller. Επιπλέον όπως έχουμε τονίσει και για άλλα ανάλογα παιχνίδια, το συγκεκριμένο είναι ουσιαστικά παιχνίδι της προηγούμενης φάσης και τα σκορ των παικτών είναι πολύ πιθανόν να αντικατοπτρίζουν εκείνα παρά του Τοπ-16

Bamberg - Barcelona
Από τη στιγμή που ο Wanamaker συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις, η μόνη αξιόπιστη περίπτωση παίχτη από την ομάδα του Τρινκιέρι φαίνεται να είναι ο Melli, ο οποίος κάνει πολύ καλή χρόνια με αξιοθαύμαστη σταθερότητα. Στα των Καταλανών, θα παραμείνουμε μακριά από τον Tomic μιας και διανύει παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος και θα επικεντρωθούμε στους Navarro και Satoransky.

Unicaja - Lokomotiv
Δύσκολο παιχνίδι στην Ανδαλουσία για τον τρίτο καλύτερο παίχτη του παιχνιδιού, αλλά ο Delaney είναι τόσο σημαντικός για την ομάδα του Μπαρτζώκα που κανείς δε μπορεί να τον προσπεράσει. Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι Hendrix, Kuzminskas, Randolph και Claver, οι οποίοι όσο πιθανό είναι να δώσουν ένα σκορ της τάξης του 20+, άλλο τόσο πιθανό είναι και να μείνουν σε μονοψήφια νούμερα.

CSKA – Zalgiris
Τα σχόλια είναι περιττά για τον DeColo μιας και μιλάμε για τον παίχτη που κάθε ομάδα του fantasy οφείλει να έχει στις τάξεις της. Με μικρότερο φετινό σκορ το 17 ακόμα και τα 100 credits φαντάζουν λίγα για τον Γάλλο σούπερ σταρ. Αν είναι να κάνετε περικοπές κόψτε από αλλού… Τα ίδια ισχύουν πάνω κάτω και για τον Teodosic του 19 ranking μέσο όρο στο τοπ 16, ο οποίος πρέπει να αποτελεί τον έναν από τους 2 point guards σας. Ψάξτε τον δεύτερο!
Τέλος, δεδομένης και της λειψανδρίας στους αξιόλογους πλάγιους, αξίζει μια ματιά στον Ulanovas στα 31,7 credits.

Για μια ελαφρώς πιο λεπτομερή ανάλυση, με τα υπόλοιπα παιχνίδια και τις ομάδες των συντακτών, εδώ:
http://badbasket.blogspot.gr/2016/02/eurol...ge-week-16.html
yorgos
Προβλέπω να γίνεται τρελή σφαγή... Παίζει να δούμε το σκορ 100-120 να σε ανεβάζει κιόλας...
sinkazama82
QUOTE (yorgos @ Feb 5 2016, 07:31 ) *
Προβλέπω να γίνεται τρελή σφαγή... Παίζει να δούμε το σκορ 100-120 να σε ανεβάζει κιόλας...


Θα δείξει σήμερα με την Τσσκα και τους ακριβούς ψηλούς. Μοιάζει όμως απ'αυτές τις αγωνιστικές όντως
RipCity
Χθες είχα Delaney, Kuzminskas και Χοντρούλιτσα biggrin.gif

81.7 από 3!
yorgos
Ναι, αλλά κάτι Γιόβιτς, Μίλερ, Τσίρμπες πολύ χάλι, ο white τα ίδια που λόγω Μπάμπιτς θα περίμενε κανείς να πάρει προσπάθειες, τραγικός ο Τόμιτς, αίσχος ο Μπίλαν και προβλέπω στα ματς του Ολυμπιακού και της Τουρκίας να δούμε καταστρεπτικό μπάσκετ με χαμηλά φαντασιακά σκορ. Οπότε ναι, μένει η ΤΣΣΚΑ και το ματς της Ισπανίας (όπου δεν τον βλέπω καλά τον Μπουρούσαρο σε αυτό το ματς, εγώ τον πούλησα).

Όποιος είχε τους τρεις που είπες, μαζί με Καλάθη, πάει σούπερ. Αγωνιστική ευκαιρία για να καλύψει κανείς μεγάλες διαφορές, με το λαουτζίκο να είναι γυρω στα 120, όποιος κάνει έστω 160-170 καλύπτει πενήντα ποντάκια διαφορά.
Gkos
Έχω κάνει 10αδες "καταστροφικές" αλλαγές ,αλλα η αλλαγή Ραντουλιτσα με Μπιλάν παίζει να'ναι η χειρότερη όλων ever...
Έπεσα τρομερά εξω,γιατί μιλαμε και για ματσάρισμα στον ίδιο αγώνα...
Α ρε Μίρο...
Βαλε και το άλλκ 3αρι του Zirbes ,καταστροφή...
Το μόνο καλό ειναι αυτό που ειπε και ο Γιώργος παραπάνω.
Πάτωσαν πολλοι "πολυφερεμένοι" παίκτες...και δεν βάζω τον Τόμιτς μέσα που εδώ και έναν μήνα δεν υπάρχει πουθενά και δεν νομίζω να τον έχει ακόμα κανείς manager στην ομάδα του...
yorgos
Πάτος κι ο Σβεντ σήμερα, ψιλομέτριος ο Μπουρού (αν και το έσωσε στο τέλος), μηδέν εις το πηλίκον ο Αγιόν, ίσως κάποιοι να περίμεναν σκορ από το Χάινς, Βέσελι-Ντίξον-Ντατόμε σε ρηχά νερά, Ερτέλ άντε γεια, μιλάμε για αγωνιστική όπου θεωρώ ότι η καλή μου ομάδα που έκανε 155 θα είναι μέσα στις πρώτες 1500 της αγωνιστικής. Οι δε υπόλοιπες που είναι γύρω στο 120 πιστεύω ότι δε θα πέσουν από το 8.000 .

Για να δούμε, οσονούπω.
yorgos
Τελικά μάλλον τα πήγε λίγο καλύτερα ο ντουνιάς απ' όσο περίμενα. Με 155 πόντους ήμουν γύρω στο 2700, ενώ με 120 στο 13.300

Gkos
Ο ντουνιάς τα πήγε καλύτερα απότι περίμενες,οι κορυφαίοι παίκτες ομως με τα ακριβά ρόστερ,  πάτωσαν  δεύτερη σερί αγωνιστικη...

Να σου πω για την ομάδα μου (μία και καλή έχω-φτου φτιυ ) ?

Την προηγούμενη αγωνιστικη παρά τις κακές αλλαγές παικτών(οι 3 που πούλησα κάνανε  κάπου 85(!!!!) αλλά και οι 3 που πήρα κάνανε 70τοσο οπότε δεν πόνεσε τόσο) έκανα κάπου 155 ...
Και ανεβηκα κάπου 25 θέσεις αν θυμάμαι καλά...

Την αγωνιστική  που πέρασε  πάλι "καταστράφηκα" από τις αλλαγες (αυτοί που πούλησα κανανε κάπου 60-ας είναι καλά ο Σβεντ που πούλησα- , αλλά αυτοί οι -πανάκριβοι κιόλας-που πηρα ,κάνανε 20κατι όλοι μαζί-έλεος- )και έκανα κάπου 145 με 150 (δεν θέλω να πω επακριβώς) !
Και παρόλα αυτά ανέβηκα κάπου 15 θέσεις!

Και θα μου πείτε "σιγά ρε μάστορα ,15 θεσούλες ανέβηκες" !
Ναι ,αλλά έχω πολύ υψηλό ranking (τριψηφιο με το 7 μπροστά-δεν είμαι στην λίγκα του φόρουμ και δεν θέλω να πω όνομα) οπότε φανταστείτε πόσο "πάτωσαν" οι πιο πάνω!!!

Και όσο σκέφτομαι τι μ@λ@κίες αλλαγές κάνω εσχάτως(που φαίνονται πολύ καλες όταν τις κάνω ,άσχετα που πατώνουν!) τόσο τρελαίνομαι,θα είχα πιάσει 500αδα πιστεύω...
Και έχω χάσει και πολλά credits τις 2 τελευταίες αγωνιστικές ,από 710 έχω πάει 690 κάπου...
Τέσπα,για πρωτάρης και με μια μόνο ομάδα,έχω πάει εξαιρετικά θαρρώ...

Βέβαια δεν εχει και πολυ νόημα πλέον,γιατί λογω διαφοράς το έχουν παρατήσει όλοι οι φίλοι μου ,χαχαχα ;(

Για σήμερα τι λέτε?
sinkazama82
Η προτελευταία αγωνιστική μας κούλανε όλους με τους αριθμούς που έκαναν τα μεγάλα credits και πλέον η κατάσταση είναι πιο ρευστή από ποτέ.

Khimki - Real

Εδώ τώρα μύλος. Η Real καίγεται για νίκες αλλά ταξιδεύει με τις επιπλέον απουσίες του Reyes και του Nocioni, απέναντι σε μια ομάδα που στην έδρα της δεν παίζεται, και ενώ η ίδια δεν παίζει άμυνα. Σημειώστε επίσης πως η άμυνα της Khimki στους ψηλούς δεν είναι ιδιαίτερη καλή, με τον Augustine να μαρκάρει συνήθως για δύο. Κατά συνέπεια, σημειώστε Shved, που αποκλείεται να ξανακάνει τέτοιο σκορ, Rice αλλά και Honeycutt, που φαίνεται να παίρνει τα πάνω του. Από την άλλη Rodriguez και Llull σίγουρα θα βρουν χώρους, ενώ αναμένω και μεγάλη εμφάνιση από τον Ayon.

Fenerbahce - Unicaha

H ομάδα του Obradovic πάει τρένο και εκτός των συνηθισμένων, Datome, Vesely, καλό είναι να κοιτάξετε και τον Udoh, που έχει πάρει τα πάνω του και είναι ακόμα σε καλή τιμή (66,66). Από την Unicaha, με αυτά που κάνει o Plaza, εγώ παίκτη δεν παίρνω.

Crvena Zvezda - Cedevita

Όπως έχουμε ξαναπεί, πρόκειται ουσιαστικά για ματς πρώτου γύρου, οπότε οι παίκτες είναι πολύ πιθανόν να κάνουν ανάλογα σκορ. Pullen και Bilan είναι καλές επιλογές, ιδιαίτερα με τις απουσίες των Babic, Arapovic, αν και ο δεύτερος υπάρχει περίπτωση να αλληλοεξουδετερωθεί με τον Zirbes. Για μένα πολύ δυνατή επιλογή για αυτό το ματς είναι ο Miller.

Laboral - Bamberg

Εδώ τώρα η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, σε ένα ματς ανάμεσα στους δύο μεγαλύτερους overachievers της φάσης ως τώρα. Η γηπεδούχος έχει την απώλεια του Shengelia, η οποία όμως φαίνεται πως καλύπτεται εκ των έσω. Από κει και πέρα, ο Μπουρούσης είναι δεδομένα στάνταρ, αλλά από Causeur, Hanga, Adams, Bertans δεν ξέρεις ποτέ ποιος θα παίξει. Μακριά λοιπόν. Από την άλλη πλευρά ναι μεν υπάρχουν οι επιλογές των Melli, Wanamaker, Miller, αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα η ομάδα να καταρρεύσει εκεί μέσα, όπως έγινε με την CSKA και την Khimki. Αφήστε που έχω την υποψία πως ο Trinchieri, που εξελίσσεται σε μεγάλη αλεπού, χτυπάει μόνο τα παιχνίδια που ξέρει ότι μπορεί να κερδίσει. Το συγκεκριμένο, δε μου μοιάζει για ένα από αυτά.

Lokomotiv - Darussafaka

Από την εικόνα των δύο ομάδων μέχρι τώρα, αν φύγει με 20 πόντους η τούρκικη ομάδα από το Κράσνονταρ, ευχαριστημένη θα είναι. Κατά τη γνώμη μου, η τετράδα των Delaney, Singleton, Randolph, Claver, θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σε όλες τις ομάδες αυτήν την εβδομάδα, έχοντας υπόψιν πως ο Μπαρτζώκας τους αφήνει πολύ ώρα στο παρκέ ανεξαρτήτως σκορ. Για τους Τούρκους, δεν έχω να πω τίποτα.

Για μία ελαφρώς πιο αναλυτική περιγραφή, με τους υπόλοιπους αγώνες και τις ομάδες των συντακτών εδώ:
http://badbasket.blogspot.gr/2016/02/eurol...ge-week-17.html
Gkos
Γκιστ ,Χαντερ ή Ντοελμαν?

Ποιον θα παιρνατε και γιατι?

(Σε αυτους τους τρεις κατεληξα ,ξαναγορασα Σβεντ και δεν υπαρχει ρευστοτητα για πιο ακριβους)
j-kidd13
Εγω εβαλα Χαντερ,παρα το πολυ δυσκολο ματς,διοτι παιζει μονος του στη φροντ λαιν του Ολυμπιακου.
Gkos
Εγω σκεφτομαι Γκισταρο γιατι εχει 2 σερι εντος....

Hard to choose...
Gkos
Το πρώτο ματς της ήμερας έδειξε τον δρόμο...

41 ranking(45,4 με το μπόνους νίκης) o Ayon !!

Εμεις του Σβεντ κλαίμε....
yorgos
Φτηνός και με αστείους αντιπάλους ο Ντοέλμαν, σε καλή κατάσταση, αυτόν θα έπαιρνα. Χάντερ πούλησα γιατί φοβάμαι ότι θα του αλλάξουν τα φώτα οι Φρίλαντ και Χάινς, που κερδίζουν φάουλ, τον βλέπω να έχει foul trouble. Τον Αγιόν τον κράτησα στις δυο από τις ομάδες, τον Αγκουστίν τον πούλησα και το σκυλομετάνιωσα, ήταν αναμενόμενο ότι οι ψηλοί στο Κίμκι-Ρεάλ θα έκαναν καραπάρτι. Πήρα για πρώτη φορά Τόμιτς (αντί Χάντερ) γιατί είναι πια πολύ φτηνός κι αν δεν κάνει έστω 18-20 απέναντι στη Ζαλγκίρις θα είναι φορ δε μπαζ. Στις κακές μου ομάδες πήρα και Σατοράνσκι, μόνος του θα παίζει. Γιόβιτς και Τσίρμπες επίσης έπαιξαν πολύ, εξυπακούεται και ο Μίλερ, περιμένω μεγάλα σκορ από τα ατού του Αστέρα. Τέλος, ο Κίνσεϊ δεν πάει πουθενά, τον πήρα από την πρώτη του μέρα, με αυτόν ζω και πεθαίνω.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.