Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Γενικά θέματα που αφορούν την ομάδα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244
nvip13
Ο Φωτση εχει ανέβει αρκετά το τελευταίο διάστημα αλλα 800 ειναι πολλα. Λογω ιστορικού θα ξενερώσω τρελα μαζι του αν δεν μείνει για 400 του χρονου. Παντα την εκανε για περισσότερα χρήματα ας μεινει μια φορα, για 10 λεπτα ειναι μια χαρα.

Σε ενα ματς δηλαδή εχει προσφέρει ο Ραντούλιτσα ως τωρα??
Ginobili
QUOTE(MiDi_MiLiZ @ Feb 5 2016, 12:48 ) *
Σχετικα με την απορια σου που τον ειδα να καθαριζει ριμπαουντ:
6 στη Φενερ μεσα σε 11 λεπτα (ο Ραντουλιτσα μαζι με τον Κουζμιτς ειχανι 9 σε 40 λεπτα).
6 με τον Ερυρθο σε 18 λεπτα (ο Ραντουλιτσα ειχε 1 σε ολο το παιχνιδι).
5 με την Κουμπαν, 6 με την Νταρουσαφακα και 7 χθες.
Κι ολα αυτα με 17 λεπτα Μ.Ο συμμετοχης στα 35 του.

3.5 ριμπ μ.ο έχει φέτος σε αυτόν τον χρόνο συμμετοχής που λες.Ο Ραντούλιτσα κατεβάζει περισσότερα,αλλά είναι και ο 1ος μας σκόρερ με 19' μ.ο. με 60% στα δίποντα και 85% στις βολές.Δεν βάζει 5 π. μ.ο όπως ο Φώτσης.
Μην μου πεις τώρα για άμυνα....του Ραντούλιτσα...σε σχέση με τον Φώτση.Ο Φώτσης είναι αστείος...οι δυνατοί τον βάζουν στην ρακέτα...του δίνουν ξύλο...οι γρήγοροι τον παιρνάνε σαν σταματημένο.Δεν τον κατηγορώ ότι το κάνει επίτιδες...απλά δεν μπορεί.
Και καλό θα ήταν να αντιληφθείς ότι ο Ραντούλιτσα δεν μπορεί να κυνηγάει στα πόδια ψηλούς σαν τον Σίγκλετον..ή τον Λαουάλ π.χ..
Και ούτε θα μπορεί να τρέχει το γήπεδο να κυνηγάει τον Τάιους την άλλη βδομάδα.Δεν μπορεί...δεν γίνεται.
Nik Tepits
Καλος και χρυσος ο Φωτσενκο, Ελληνας αλλα του χρονου πρεπει να μας χαιρετησει. Ουτε καν για 400, σοβαρα μιλαμε? Για την κακη αμυντικη λειτουργια ευθηνεται και αυτος, τα χρονια περασαν και δεν ειναι για ομαδα Ευρωλιγκας πλεον.
MiDi_MiLiZ
QUOTE (Ginobili @ Feb 5 2016, 15:15 ) *
3.5 ριμπ μ.ο έχει φέτος σε αυτόν τον χρόνο συμμετοχής που λες.Ο Ραντούλιτσα κατεβάζει περισσότερα,αλλά είναι και ο 1ος μας σκόρερ με 19' μ.ο. με 60% στα δίποντα και 85% στις βολές.Δεν βάζει 5 π. μ.ο όπως ο Φώτσης.
Μην μου πεις τώρα για άμυνα....του Ραντούλιτσα...σε σχέση με τον Φώτση.Ο Φώτσης είναι αστείος...οι δυνατοί τον βάζουν στην ρακέτα...του δίνουν ξύλο...οι γρήγοροι τον παιρνάνε σαν σταματημένο.Δεν τον κατηγορώ ότι το κάνει επίτιδες...απλά δεν μπορεί.
Και καλό θα ήταν να αντιληφθείς ότι ο Ραντούλιτσα δεν μπορεί να κυνηγάει στα πόδια ψηλούς σαν τον Σίγκλετον..ή τον Λαουάλ π.χ..
Και ούτε θα μπορεί να τρέχει το γήπεδο να κυνηγάει τον Τάιους την άλλη βδομάδα.Δεν μπορεί...δεν γίνεται.

Nομιζω οτι κοροιδευομαστε τωρα.
Μιλαω (και θεωρουσα οτι μιλαμε) για την περιοδο απο τα Χριστουγεννα κι επειτα. Πρεπει να το ειπα πανω απο 4 φορες μεχρι στιγμης οτι αναφερομαι στην περιοδο του τοπ16 (+το ΣΕΦ). Και μου πετας για αντεπιχειρημα μεσους ορους απο περιοδο που δε διαφωνησα οτι ηταν κατωτερος των περιστασεων...

Ωστοσο , απο την ωρα που μπηκαμε τοπ16 (απο οταν ζορισε το πραγμα δηλαδη), ο Φωτσης ειναι πολυ καλος για αυτα που πρεπει να περιμενουμε απο αυτον στα 35 του. Ποιοτικο 10λεπτο θελουμε (ρεαλιστικα μιλωντας) και προσφερει περισσοτερα απο αυτο.

Ξαναρωταω και δεν εχω παρει απαντηση. Τι περισσοτερο περιμενουμε απο ενα 4ρι 35 ετων; Αν καποιοι περιμενουν να κουβαλαει την ομαδα, τοτε κατι σκεφτονται λαθος. Οσο λαθος σκεφτοναι κι αυτοι που περιμενουν το ιδιο πραγμα απο τον ΔΔ, αλλο που ο ΔΔ συχνα-πυκνα το κανει διοτι τον βοηθα η θεση που παιζει, αλλα σαφεστατα και το μυαλο του/προσωπικοτητα του.
Ginobili
QUOTE(MiDi_MiLiZ @ Feb 5 2016, 14:04 ) *
Αν και μετα τον Φωτση και τον ΔΔ θα αργησουμε να ξαναδουμε τετοιες περιπτωσεις παιχτων, αρα θα "απαλλαγουμε" κι απο τις σχετικες οικονομικες υποχρεωσεις και θα ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι με τις χρυσες μετριοτητες που θα παιρνουν τη θεση τους σιγα σιγα (βλεπε τον 1.2εκατομυρια ευρω).

1 εκ παίρνει ο Ραντούλιτσα,όχι 1.2.
Και δεν τον πήραμε από τα αζήτητα.Είχε προτάσεις να παίξει και ΝΒΑ (Σπερς π.χ) και από Ευρώπη.Και πριν πάει στην Κίνα,και το καλοκαίρι που μας πέρασε,αλλά ήρθε λόγω Σάλε.
Στην Κίνα έπαιρνε 1.35 εκ...
Οπότε μπορείς να τον κατηγορήσεις ότι πήγε να παίξει σε χαμηλό επίπεδο για τα λεφτά...Ε και??? (Φώτσης-Μπουρούσης το ίδιο έκαναν)..αλλά παικτάκι μετριότητα δεν πήρες.
Άν δεν μπορείς να διακρίνεις αυτό...είναι άλλο θέμα.
Ginobili
QUOTE(MiDi_MiLiZ @ Feb 5 2016, 13:34 ) *
Ξαναρωταω και δεν εχω παρει απαντηση. Τι περισσοτερο περιμενουμε απο ενα 4ρι 35 ετων; Αν καποιοι περιμενουν να κουβαλαει την ομαδα, τοτε κατι σκεφτονται λαθος. Οσο λαθος σκεφτοναι κι αυτοι που περιμενουν το ιδιο πραγμα απο τον ΔΔ, αλλο που ο ΔΔ συχνα-πυκνα το κανει διοτι τον βοηθα η θεση που παιζει, αλλα σαφεστατα και το μυαλο του/προσωπικοτητα του.

Τελικά ...την απόδοση που απαιτείς από κάθε παίκτη,την οριοθετείς με γνώμονα ιστορία-ηλικία ή χρήματα?
Διαβάζεις αυτά που γράφω? Αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ όταν γράφω...."Δεν το κάνει επίτιδες,απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ πια να προσφέρει αυτά που χρειαζόμαστε"? Άρα καταλαβαίνεις ότι δεν περιμένω κάτι παραπάνω απο τον Φώτση,πέρα του να παίζει λιγτότερο,και να πάρει του χρόνου αν θέλει μέχρι 300Κ το πολύ.(και πολλά είναι...έχει βγάλει λεφτά από την ομάδα..).Αλλιώς...Τουρκία...Κίνα..θα τσιμπήσει ένα 800αρακι ακόμα.
Δεν γίνεται να μας λες όλα καλά με Φώτση...προσφέρει αυτά που μπορεί,ο Ραντούλιτσα δεν προσφέρει να φύγει.Δεν στέκουν αυτά που γράφεις.Με τα λεφτά που παίρνει ο Φώτσης...προσφέρει ψίχουλα σε σχέση με τον Ραντούλιτσα.
Το πρόβλημα μας είναι ο Κούζμιτς...όχι ο Ραντούλιτσα.
A.CAB
Ο Φώτσης περνάει καλή περίοδο όπως και πέρυσι τέτοια εποχή. Και ο Γιάνκοβιτς το ίδιο.

Αλλά δεν με πείθει πως θα πάει έτσι μέχρι τέλους ενώ μέχρι τώρα ήταν κάτω του μετρίου. Ανατριχιάζω στην ιδέα ότι μπορεί να παραμείνει στην ομάδα και του χρόνου. Μετά θα λέμε πως έχει γίνει κακός σχεδιασμός πάλι, όταν θα πρέπει να έχεις το Φώτση 12άδα αλλά θα ψάχνεις πάλι και για ένα ακόμα 4άρι πίσω απ' το Γκιστ. Δεν γίνεται να παίρνει τη θέση ενός απ' τους 5 ψηλούς που θα έχεις. Ο Τσαρτσαρής πρόσφερε σαφώς περισσότερα σε αυτή την ηλικία σε σχέση με τον Αντώνη γιατί και περισσότερο μπάσκετ ήξερε και έπαιζε και 5άρι. Ο Αντώνης ούτε 5 μπορεί ούτε 3 γιατί δεν εχει καθόλου παιχνίδι μες τη ρακέτα ούτε τρίπλα.

Αφήνω το οικονομικό στην άκρη. Γιατί τα 800 φέτος είναι too much αλλά έχει και μια ιστορία πίσω του. Βέβαια αν το καλοκαίρι του προσφέρει κανάς Κινέζος κανα μύριο ο Αντώνης την έκανε κλασσικά.
j-kidd13
O Φώτσης αυτο μπορει,αυτο παιζει.Στην αρχη της χρονιας ηταν για κλαματα.Με τον καιρο βελτιωθηκε και οπως σωστα λεει ο midi,εδω και 1-1,5 μηνα προσφερει πολυ,στον χρονο που αγωνιζεται,και κυριως στα ριμπαουντ.
Απο κει και περα,ο Φωτσης δεν ειναι για πανω απο 13-14 λεπτα,οπως το βλεπω ειναι να τον βαζεις 6-7 λεπτα το ημιχρονο,να σου βαλει 2-3 κουλοσκοτωμενα 3ποντα,να παρει και 3-4 ριμπαουντ και αυτο.
Τα 800 που παιρνει,αν ειναι τοσα και οχι παραπανω,ειναι αστειο ποσο...Ας οψεται η εξαιρετικη τακτικη του προεδρου.
MiDi_MiLiZ
QUOTE (Ginobili @ Feb 5 2016, 15:39 ) *
1 εκ παίρνει ο Ραντούλιτσα,όχι 1.2.
Και δεν τον πήραμε από τα αζήτητα.Είχε προτάσεις να παίξει και ΝΒΑ (Σπερς π.χ) και από Ευρώπη.Και πριν πάει στην Κίνα,και το καλοκαίρι που μας πέρασε,αλλά ήρθε λόγω Σάλε.
Στην Κίνα έπαιρνε 1.35 εκ...
Οπότε μπορείς να τον κατηγορήσεις ότι πήγε να παίξει σε χαμηλό επίπεδο για τα λεφτά...Ε και??? (Φώτσης-Μπουρούσης το ίδιο έκαναν)..αλλά παικτάκι μετριότητα δεν πήρες.
Άν δεν μπορείς να διακρίνεις αυτό...είναι άλλο θέμα.

Αρα με την παραπανω λογικη που βγαζει τον Ραντουλιτσα ως μη μετριο, θα επρεπε να μας μιλας για παιχταρα Φωτση διοτι παιρνει 800.000 και εχει παιξει και ΝΒΑ , ασε που παλαιοτερα επαιρνε και πολλα παραπανω. Σωστα;

Αρα το ερωτημα ειναι το εξης: Οι προτασεις απο το ΝΒΑ και τα συμβολαια κανουν τον παιχτη; Αν θεωρεις οτι ναι, να αρχισω να αναφερω μια σειρα παιχταραδων βαση αυτης της λογικης για να δουμε κατα ποσο ευσταθει.

ΥΓ. Μα καλα, μου λες για το συμβολαιο του στη Κινα; Εκει που τον διωξαν νυχτα επειδη δεν ανταποκρινοταν στις ... απαιτησεις; Μηπως θα ηθελες να πουμε και για τον Μπατιστα στην Κινα ;
salonikatasos
ο ραντούλιτσα μια χαρά προσφέρει αυτά για τα οποία τον πήραμε. και πόντους βάζει στο ποστ και τις άμυνες τραβάει αφού στο 1 εναντίον 1 δε σταματιέται και βλέπει τους συμπαίχτες του και βάζει και τις βολές(που πολλές φορές μάλιστα είναι και αρκετές). προφανώς και του χρόνου το 5 πρέπει να ξεκινάει από αυτόν και το 4 από τον γκιστ. δίπλα τους πρέπει να μπει ένας καλός αμυντικός,με τον παπαγιάννη και ένα ακόμα 4αρι. εγώ το 4αρι θέλω να είναι έλληνας,οπότε είτε φώτσης,είτε καϊμακόγλου με 300-400 χιλιάρικα μαξ.

με τη λογική ορισμένων πάντως και ο τόμιτς άχρηστος είναι
j.browning
QUOTE (MiDi_MiLiZ @ Feb 5 2016, 16:06 ) *
Αρα με τη λογικη (σου) που δεν ειναι μετριος ο Ραντουλιτσα, ομοιως θα επρεπε να μας μιλας για παιχταρα Φωτση διοτι παιρνει 800.000 και εχει παιξει και ΝΒΑ , ασε που παλαιοτερα επαιρνε και πολλα παραπανω. Σωστα;

Γιατι μπερδευεις τα ποσα παιρνει ο καθενας με το ποσο καλος ειναι η με το ποση ωρα πρεπει να παιζει.το συμβολαιο που θα κλεισει ο καθενας εξαρταται απο χιλια δυο.εθνικοτητα ζητηση πληστιριασμος απο διαφορες ομαδες καλες η κακες προηγουμενες χρονιες γενικα ειναι θεμ συγκηριων και μανατζερ.εννοειται οτι παιζει ρολο η ποιοτητα του αθλητη αλλα δεν ειναι το α και το ω.
Ο φελντειν ποσα παιρνει και σαν τι παιζει;
Ginobili
QUOTE(MiDi_MiLiZ @ Feb 5 2016, 15:06 ) *
Αρα με την παραπανω λογικη που βγαζει τον Ραντουλιτσα ως μη μετριο, θα επρεπε να μας μιλας για παιχταρα Φωτση διοτι παιρνει 800.000 και εχει παιξει και ΝΒΑ , ασε που παλαιοτερα επαιρνε και πολλα παραπανω. Σωστα;

Αρα το ερωτημα ειναι το εξης: Οι προτασεις απο το ΝΒΑ και τα συμβολαια κανουν τον παιχτη; Αν θεωρεις οτι ναι, να αρχισω να αναφερω μια σειρα παιχταραδων βαση αυτης της λογικης για να δουμε κατα ποσο ευσταθει.

Ρε φίλε...τι ΝΒΑ έχει παίξει ο Φώτσης? Να δώσουμε και κανά μυριο στον Παύλοβιτς τότε...βάσει βιογραφικού.
Η λογική που βγάζει μη μέτριο τον Ραντούλιτσα είναι αυτά που κάνει στο γήπεδο,και τα στατιστικά του σε σχέση με αυτά που κάνει ο Φώτσης,και με βάση τα λεφτά που παίρνουν( 800-1εκ).
Τόσο απλά.
MiDi_MiLiZ
QUOTE (Ginobili @ Feb 5 2016, 16:19 ) *
Ρε φίλε...τι ΝΒΑ έχει παίξει ο Φώτσης? Να δώσουμε και κανά μυριο στον Παύλοβιτς τότε...βάσει βιογραφικού.

Η δικη σου λογικη ειναι αυτη κι οχι η δικη μου. Χαιρομαι που αντιλαμβανεσαι το κενο της με το παραδειγμα του Παυλοβιτς.
Ginobili
QUOTE(MiDi_MiLiZ @ Feb 5 2016, 15:06 ) *
ΥΓ. Μα καλα, μου λες για το συμβολαιο του στη Κινα; Εκει που τον διωξαν νυχτα επειδη δεν ανταποκρινοταν στις ... απαιτησεις; Μηπως θα ηθελες να πουμε και για τον Μπατιστα στην Κινα ;

Άμπαλος...γατάκι..μετριότητα...του πεταματού.Το καλοκαίρι που πήγε Κίνα...τον ήθελαν οι Σπερς...,το καλοκαίρι το περασμένο είχε πρόταση από Κινγκς(Σακραμέντο),και από Ευρώπη Μιλάνο Και Μακάμπι.
ΤΕΣΠΑ.....δεν πειράζει....απλά διαφωνούμε,δεν τον ΘΕΣ.Το έχω εμπεδώσει.Εγώ τον θέλω,και κρίνω ότι χρειάζεται ένας φτηνός αθλητικός μαυρος αντί του Κούζμιτς.
thanath
QUOTE (looser @ Feb 5 2016, 19:08 ) *
Τι ακριβως κανει καλυτερα ο Ραντουλιτσα του 1 εκατομμυριου απο τον Μαυροκεφαλιδη των 400 - 500 χιλιαδων αν εμενε ? blink.gif

Παιχτες οι οποιοι δεν παιζουν αμυνα ουτε σε low post ουτε εχουν γρηγορα ποδια για αντιμετωπιση του pick (Ραντουλιτσα - Μαυρος), τους διωχνουν μεσουσης της σεζον ακομα και οι Κινεζοι (Ραντουλιτσα).

Αν ηθελες να κρατησεις τετοιου ειδους παιχτη το καλοκαιρι, κρατουσες τον Μαυρο λοιπον με τα μισα λεφτα και μετα σου εφταναν με τα υπολοιπα να τον στελεχωσεις με τον Ταιους ή με οποιον ΜΑΠ γουσταρες.

Αλλα μαλλον ο σχεδιασμος στην ομαδα μας ειναι επιπεδου Κινας...

Επειδή η απάντησή μου δεν έχει σχέση με μεταγραφίκα και επειδή το ξεχειλώσαμε τελείως το άλλο τόπικ και μόνο για μεταγραφές δεν μιλάμε στην δίνω εδώ..
Ο Μαυροκεφαλίδης έχει και αυτός αστείρευτο επιθετικό ταλέντο η αλήθεια είναι! Όμως έχει και το αρνητικό ότι είναι ο πιο σοφτ ψηλός που έχουμε δει στον ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια! Δεν μπορούσε ποτέ να παίξει με επαφές.. Τις απόφευγε όπως ο διάολος το λιβάνι, αντιθέτως ο Ραντούλιτσα τρώει ξύλο και όμως δεν κολλάει.. Αν δεν θολώσει να κάνει βλακείες δεν πρόκειται να καταλάβει τίποτα! Κυνηγάει τις επαφές και είναι ψηλός που μπροστά είναι εγγύηση! Τώρα για τα χρήματα σου απάντησε και ένας φίλος στο άλλο τόπικ ότι ήταν πάνω κάτω τα ίδια (800Κ ο ένας 1Μ ο άλλος)..
michalex
Μ'αρέσει που λέμε για τον Μαύρο λες και δεν θυμόμαστε πως έπαιζε σε μας.
Αναρωτιέμαι με τι λογική δεν μας κάνει ο μπράμος που τουλάχιστον έπαιζε ΑΜΥΝΑΡΑ και μιλάμε για τον Μαυροκεφαλίδη που έπαιρνε πάνω από διπλάσια λεφτά και το μόνο που έκανε ήταν οι τελικοί που δεν είχαμε και κανένα άλλο να παίξει!
Να τον κρατούσαμε και να τον πλαισιώναμε με αθλητικό ψηλό και θα είχαμε την συνταγή της επιτυχίας, μα δεν υπήρξε δίδυμο με τον Λάσμε; Τι έκαναν τότε ως δίδυμο; Δεν μπορεί ο Μαυροκεφαλίδης σε ψηλό επίπεδο παιδιά, ειδικά όταν χρειάζεται να παίξει άμυνα. Δεν μας κάνει ο Φώτσης επειδή δεν μπορεί πλέον στις επαφές και λησμονούμε τον Μαυροκεφαλίδη. Τουλάχιστον ο Ραντούλιτσα έχει τον όγκο να σταθεί αμυντικά απέναντι σε ψηλούς του δικού του στυλ!
bodiroga10
ο μαυροκεφαλιδης δεν ηταν καν σταθερα στην επιθεση. 1 στα 4-5 ματς εβαζε διψηφιο αριθμο ποντων και επαιρνε 300χιλ λιγοτερα απ τον ραντουλιτσα.........
MiDi_MiLiZ
QUOTE (Ginobili @ Feb 5 2016, 16:28 ) *
Άμπαλος...γατάκι..μετριότητα...του πεταματού.Το καλοκαίρι που πήγε Κίνα...τον ήθελαν οι Σπερς...,το καλοκαίρι το περασμένο είχε πρόταση από Κινγκς(Σακραμέντο),και από Ευρώπη Μιλάνο Και Μακάμπι.
ΤΕΣΠΑ.....δεν πειράζει....απλά διαφωνούμε,δεν τον ΘΕΣ.Το έχω εμπεδώσει.Εγώ τον θέλω,και κρίνω ότι χρειάζεται ένας φτηνός αθλητικός μαυρος αντί του Κούζμιτς.

Οχι δεν δεχομαι το "δεν τον θες". Επιχειρηματολογω και δεν δεχομαι την ισοπεδωση των επιχειρηματων μου με τετοιες γενικολογιες. Να αντιπαρελθεις τα οσα λεω για τον Ραντουλιτσα μπορεις; Γιατι με την ιδια λογικη μπορω κι ενω να σου γραψω "οκ καταλαβα, κολημενος με το hype των ΜΜΕ και των social media εισαι, θα σου περασει". Δε το γραφω ομως, αλλα καθομαι και μιλαω μπασκετικα. Και φυσικα δεν ειναι επιχειρημα το να μας λες οτι ειναι παιχταρας επειδη ειχε προταση απο Σπερς ή επειδη πληρωνοταν 1.35εκ στην Κινα. Διοτι μεχρι στιγμης η αναλυση σου για τον παιχτη περιοριζεται σε τετοιου τυπου επιχειρηματα.
Αν λοιπον βγαλεις το hype απο τη μεση και δεις την ουσια μεσα στο παρκε, θα καταλαβεις οτι ο "αμπαλος, το γατακι, η μετριοτητα του πεταματου" περυσι τετοια εποχη ηταν πιο ουσιαστικος απο τον Ραντουλιτσα παιρνοντας τα μισα λεφτα.
Κραταγες Μπατιστα σου μεναν και τουλαχιστον 500 χιλιαρικα στην ακρη που τα τσονταρες στο συμβολαιο του Κουσμιτς κι εφερνες ψηλο ΜΑΠ. Διοτι οταν συζηταμε για Ραντουλιτσα να μην ξεχναμε οτι ο Κουζμιτς ειναι επομενο των χρηματων που ηθελε ο 28χρονος με την κακιστη καριερα για να μας κανει την τιμη να ερθει ΟΑΚΑ.

Επισης ποιος ειπε οτι δε θελω τον Ραντουλιτσα. Σε ενα ρολο 2ου σεντερ με συμβολαιο γυρω στα 500χιλιαρικα που ειναι το πραγματικο του κασε βαση καριερας, ηλικιας, διακρισεων και εικονας εντος παρκε, δεν θα ειχα προβλημα. Αλλοτε ειχα Παπαδοπουλο σε παρομοιο ρολο και με ειχε βοηθησει να σηκωσω Ευρωλιγκα. Δεν τον υποτιμω καθολου λοιπον, το προβλημα μου με τον συγκεκριμενο παιχτη ειναι η σπαταλη των χρηματων που μου στερουν ποιοτητα (και ποσοτητα) απο το υπολοιπο ροστερ. Αν ημασταν στο 2009, και ειχα την πολυτελεια να σκαω 1+ μυριο σε 2ο-3ο σεντερ επισης δε θα ειχα κανενα προβλημα. Αυτο που λεω ειναι οτι με τις αδυναμιες που εχει (και ειναι πολλες) δεν γινεται να λογιζεται ως βασικο 5ρι ομαδας που στοχευει φ4 κι οτι το deal του 1+εκ / χρονο ειναι ζημια για την ομαδα.
SteelGandalf
Ρε 'σεις, ειλικρινά, ορισμένοι από σας, δεν παλεύεστε λέμε (ξέρετε εσείς ποιοι είστε).

Ούτε η κόρη μου στο νηπιαγωγείο, με τους συμμαθητές/τριες της κάνουν σαν κι εσάς.

Όλη την ώρα αναφορές με προσωπικά μηνύματα στους διαχειριστές. Να μαλώσουμε τον έναν. Να νουθετήσουμε τον άλλον. Να βάλουμε τάξη στην αταξία που δημιουργείτε, επειδή δεν είστε σε θέση να διακρίνετε τα όρια σε μια συζήτηση.

Θέλετε ο καθένας σας και από έναν αστυνόμο να σας επιτηρεί...

Έλεος παλικάρια. Μεγαλώστε, ωριμάστε, συνέλθετε...

Υ.Γ. Δεν άντεχα άλλο, μετά από τόσα pm's τον τελευταίο καιρό. Ήθελα να τα πω και ας μην είμαι εγώ αυτός που τρέχει κάθε φορά να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Ζητώ συγγνώμη, προκαταβολικά, από τα μέλη που είναι τυπικά σε υπερθετικό βαθμό και δεν δίνουν το παραμικρό δικαίωμα.
shtarkws
QUOTE(Ginobili @ Feb 5 2016, 15:55 ) *
Τελικά ...την απόδοση που απαιτείς από κάθε παίκτη,την οριοθετείς με γνώμονα ιστορία-ηλικία ή χρήματα?
Διαβάζεις αυτά που γράφω? Αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ όταν γράφω...."Δεν το κάνει επίτιδες,απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ πια να προσφέρει αυτά που χρειαζόμαστε"? Άρα καταλαβαίνεις ότι δεν περιμένω κάτι παραπάνω απο τον Φώτση,πέρα του να παίζει λιγτότερο,και να πάρει του χρόνου αν θέλει μέχρι 300Κ το πολύ.(και πολλά είναι...έχει βγάλει λεφτά από την ομάδα..).Αλλιώς...Τουρκία...Κίνα..θα τσιμπήσει ένα 800αρακι ακόμα.
Δεν γίνεται να μας λες όλα καλά με Φώτση...προσφέρει αυτά που μπορεί,ο Ραντούλιτσα δεν προσφέρει να φύγει.Δεν στέκουν αυτά που γράφεις.Με τα λεφτά που παίρνει ο Φώτσης...προσφέρει ψίχουλα σε σχέση με τον Ραντούλιτσα.
Το πρόβλημα μας είναι ο Κούζμιτς...όχι ο Ραντούλιτσα.

QUOTE(Ginobili @ Feb 5 2016, 16:28 ) *

QUOTE(MiDi_MiLiZ @ Feb 6 2016, 00:03 ) *
Οχι δεν δεχομαι το "δεν τον θες". Επιχειρηματολογω και δεν δεχομαι την ισοπεδωση των επιχειρηματων μου με τετοιες γενικολογιες. Να αντιπαρελθεις τα οσα λεω για τον Ραντουλιτσα μπορεις; Γιατι με την ιδια λογικη μπορω κι ενω να σου γραψω "οκ καταλαβα, κολημενος με το hype των ΜΜΕ και των social media εισαι, θα σου περασει". Δε το γραφω ομως, αλλα καθομαι και μιλαω μπασκετικα. Και φυσικα δεν ειναι επιχειρημα το να μας λες οτι ειναι παιχταρας επειδη ειχε προταση απο Σπερς ή επειδη πληρωνοταν 1.35εκ στην Κινα. Διοτι μεχρι στιγμης η αναλυση σου για τον παιχτη περιοριζεται σε τετοιου τυπου επιχειρηματα.
Αν λοιπον βγαλεις το hype απο τη μεση και δεις την ουσια μεσα στο παρκε, θα καταλαβεις οτι ο "αμπαλος, το γατακι, η μετριοτητα του πεταματου" περυσι τετοια εποχη ηταν πιο ουσιαστικος απο τον Ραντουλιτσα παιρνοντας τα μισα λεφτα.
Κραταγες Μπατιστα σου μεναν και τουλαχιστον 500 χιλιαρικα στην ακρη που τα τσονταρες στο συμβολαιο του Κουσμιτς κι εφερνες ψηλο ΜΑΠ. Διοτι οταν συζηταμε για Ραντουλιτσα να μην ξεχναμε οτι ο Κουζμιτς ειναι επομενο των χρηματων που ηθελε ο 28χρονος με την κακιστη καριερα για να μας κανει την τιμη να ερθει ΟΑΚΑ.

Επισης ποιος ειπε οτι δε θελω τον Ραντουλιτσα. Σε ενα ρολο 2ου σεντερ με συμβολαιο γυρω στα 500χιλιαρικα που ειναι το πραγματικο του κασε βαση καριερας, ηλικιας, διακρισεων και εικονας εντος παρκε, δεν θα ειχα προβλημα. Αλλοτε ειχα Παπαδοπουλο σε παρομοιο ρολο και με ειχε βοηθησει να σηκωσω Ευρωλιγκα. Δεν τον υποτιμω καθολου λοιπον, το προβλημα μου με τον συγκεκριμενο παιχτη ειναι η σπαταλη των χρηματων που μου στερουν ποιοτητα (και ποσοτητα) απο το υπολοιπο ροστερ. Αν ημασταν στο 2009, και ειχα την πολυτελεια να σκαω 1+ μυριο σε 2ο-3ο σεντερ επισης δε θα ειχα κανενα προβλημα. Αυτο που λεω ειναι οτι με τις αδυναμιες που εχει (και ειναι πολλες) δεν γινεται να λογιζεται ως βασικο 5ρι ομαδας που στοχευει φ4 κι οτι το deal του 1+εκ / χρονο ειναι ζημια για την ομαδα.

@midi miliz :πας να χρεώσεις στον ginobili κάτι που δεν είπε. Οι εκφράσεις δεν αναφέρονται στον Μπατίστα αλλά για τον Ραντουλιτσα και αυτό όχι για να τον προσβάλλει αλλά για να αποδείξει το αντίθετο

@ginobili τέτοιες εκφράσεις είναι κατά της φιλοσοφίας του φόρουμ έστω και για πλάκα και τονίζεται για πολλοστή φορά. Είναι η τελευταία προειδοποιηση πριν υπάρξουν κυρώσεις
yorgos
Ζητώ συγγνώμη, προκαταβολικά, από τα μέλη που είναι τυπικά σε υπερθετικό βαθμό και δεν δίνουν το παραμικρό δικαίωμα.

Σχωρεμένος είσαι γιόκα μου. closedeyes.gif
j.browning
QUOTE (SteelGandalf @ Feb 6 2016, 00:20 ) *
Ρε 'σεις, ειλικρινά, ορισμένοι από σας, δεν παλεύεστε λέμε (ξέρετε εσείς ποιοι είστε).

Ούτε η κόρη μου στο νηπιαγωγείο, με τους συμμαθητές/τριες της κάνουν σαν κι εσάς.

Όλη την ώρα αναφορές με προσωπικά μηνύματα στους διαχειριστές. Να μαλώσουμε τον έναν. Να νουθετήσουμε τον άλλον. Να βάλουμε τάξη στην αταξία που δημιουργείτε, επειδή δεν είστε σε θέση να διακρίνετε τα όρια σε μια συζήτηση.

Θέλετε ο καθένας σας και από έναν αστυνόμο να σας επιτηρεί...

Έλεος παλικάρια. Μεγαλώστε, ωριμάστε, συνέλθετε...

Υ.Γ. Δεν άντεχα άλλο, μετά από τόσα pm's τον τελευταίο καιρό. Ήθελα να τα πω και ας μην είμαι εγώ αυτός που τρέχει κάθε φορά να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Ζητώ συγγνώμη, προκαταβολικά, από τα μέλη που είναι τυπικά σε υπερθετικό βαθμό και δεν δίνουν το παραμικρό δικαίωμα.

ημαστε κατι σαν των χλαπατσα δηλαδη ε? 24.gif
περα απο την πλακα.τι τραβατε και εσεις οι μοντ sad.gif
nvip13
Δηλαδή στην ουσια μας ενοχλεί που έχουμε Ραντούλιτσα και οτι τα λεφτά που παίρνει ειναι πολλα και δεν βλέπουμέ οτι σπάσαμε ηδη ενα συμβόλαιο και υποθετικά θέλουμε να σπάσουμε αλλο ένα.

500000 μονο για να τα σπάσουμε με αυτα τα λεφτά + τα χρήματα που θα προσφέρουμε για συμβόλαια, φέρναμε παικταρά Μαπ περσι αρα κατι αλλο φταίει και αυτο δεν εχει να κάνει με Ραντούλιτσα, που μαζί με Καλάθη ειναι οι παίκτες που με σωστή πλαισιωση σε πάνε final4.
Ginobili
QUOTE(MiDi_MiLiZ @ Feb 5 2016, 22:03 ) *

Έχω γίνει πολύ κουραστικός πιστεύω πια με τον Ραντούλιτσα.Τα επιχειρήματα μου τα έχω παραθέσει πολλές φορές,απλά προφανώς δεν τα συμμερίζεσαι.
Έχω αναφερθεί πρωτίστως στο επιθετικό του ταλέντο,που είναι αδιαμφισβήτητο,και οι περισσότεροι στο φόρουμ αποδέχονται την ανωτερότητα του στο post game έναντι οποιουδήποτε ψηλού αυτήν την στιγμή στην Ευρώπη.Τρομερό ρεπερτόριο,δεξί-αριστερό χουκ,περιστρέφει το κορμί του,κρατάει σταθερό πόδι,τρομερή επαφή με το καλάθι,τελειώνει τις φάσεις.
Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι και ο Μαυροκεφαλίδης έχει απίστευτη τεχνική...ισάξια ίσως.
Με μια διαφορά όμως...ο Μαυροκεφαλίδης δεν έχει κορμό...άμα φάει 2-3 "φάπες" το παιχνίδι και ξύλο...κρύφτηκε,δεν μπορεί να σπρώξει με το κορμί του. Ο Ραντούλιτσα...απλά...δεν μπορεί στο 1vs1 να τον εξουδετερώσει κανένας.
Από κει και πέρα...είναι τρομακτικά εύστοχος στις βολές...
Αυτά επιβεβαιώνονται και από τα στατιστικά του που έχω παραθέσει...60% δίποντα-85% βολές.Είναι ο 1ος μας σκόρερ με μόλις 19' μ.ο συμμετοχής.
Στην άμυνα δεν είναι καλός...οκ γνωστό,στα πλάγια βήματα και στις βοήθειες.Ούτε τρέχει το γήπεδο γρήγορα...στην προσωπική άμυνα όμως 1vs1...δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν.Είτε γιατί είναι άμπαλοι και κατσίκια (χάντερ)...είτε γιατί είναι πιο αδύναμοι...απόδειξη ο 2.17 και άρτια καταρτισμένος τεχνικά Τόμιτς που τον έφαγε λάχανο ο Ραντούλιτσα.....(με τον Λάσμε ο Τόμιτς πάντα έκανε πάρτι).Τέτοιον παίκτη πρέπει και ο προπονητής να τον προστατεύει,δεν γίνεται να βγαίνει να μαρκάρει τον Σίγκλετον στα 5 μέτρα.Δεν πετάει χαρταετό εκεί ο Ραντούλιτσα...απλά δεν μπορεί να μαρκάρει εκεί στο σουτ...ούτε να ακολουθήσει τα πόδια του.
Επιπλέον πρόκειται για ψηλό με μεγάλη αντίληψη γύρω του,προστατεύει την μπάλα και ξέρει να την δώσει την μπάλα.
Τεσπα...δεν είναι ψηλός για μέχρι 500.00 που λες...τέτοιος είναι ο Μπατίστα που τόσα του δίναμε πέρσι(δες τα συμβόλαια μας πέρσι)...τον οποίο τον έχω και αυτόν σε μεγάλη εκτίμηση...αλλά επιθετικά δεν είναι Ραντούλιτσα,κάνει βήματα συχνά...είναι πιο μικρόσωμος...και παίκτες τύπου Τάιους-Χάντερ τον έκαναν γιο-γιο πέρσι....+ του ότι δεν βάζει τις βολές.

Αν ο Ραντούλιτσα είχε ταχύτητα,και παιχνίδι πάνω από το στεφάνι...όπως έχω γράψει αμέτρητες φορές...και όπως πιστεύω αποδέχονται οι περισσότεροι...θα έπαιζε ΝΒΑ και με ρόλο μάλιστα(όχι απλά 12αδα).
j.browning
QUOTE (Ginobili @ Feb 6 2016, 15:33 ) *
Έχω γίνει πολύ κουραστικός πιστεύω πια με τον Ραντούλιτσα.Τα επιχειρήματα μου τα έχω παραθέσει πολλές φορές,απλά προφανώς δεν τα συμμερίζεσαι.
Έχω αναφερθεί πρωτίστως στο επιθετικό του ταλέντο,που είναι αδιαμφισβήτητο,και οι περισσότεροι στο φόρουμ αποδέχονται την ανωτερότητα του στο post game έναντι οποιουδήποτε ψηλού αυτήν την στιγμή στην Ευρώπη.Τρομερό ρεπερτόριο,δεξί-αριστερό χουκ,περιστρέφει το κορμί του,κρατάει σταθερό πόδι,τρομερή επαφή με το καλάθι,τελειώνει τις φάσεις.
Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι και ο Μαυροκεφαλίδης έχει απίστευτη τεχνική...ισάξια ίσως.
Με μια διαφορά όμως...ο Μαυροκεφαλίδης δεν έχει κορμό...άμα φάει 2-3 "φάπες" το παιχνίδι και ξύλο...κρύφτηκε,δεν μπορεί να σπρώξει με το κορμί του. Ο Ραντούλιτσα...απλά...δεν μπορεί στο 1vs1 να τον εξουδετερώσει κανένας.
Από κει και πέρα...είναι τρομακτικά εύστοχος στις βολές...
Αυτά επιβεβαιώνονται και από τα στατιστικά του που έχω παραθέσει...60% δίποντα-85% βολές.Είναι ο 1ος μας σκόρερ με μόλις 19' μ.ο συμμετοχής.
Στην άμυνα δεν είναι καλός...οκ γνωστό,στα πλάγια βήματα και στις βοήθειες.Ούτε τρέχει το γήπεδο γρήγορα...στην προσωπική άμυνα όμως 1vs1...δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν.Είτε γιατί είναι άμπαλοι και κατσίκια (χάντερ)...είτε γιατί είναι πιο αδύναμοι...απόδειξη ο 2.17 και άρτια καταρτισμένος τεχνικά Τόμιτς που τον έφαγε λάχανο ο Ραντούλιτσα.....(με τον Λάσμε ο Τόμιτς πάντα έκανε πάρτι).Τέτοιον παίκτη πρέπει και ο προπονητής να τον προστατεύει,δεν γίνεται να βγαίνει να μαρκάρει τον Σίγκλετον στα 5 μέτρα.Δεν πετάει χαρταετό εκεί ο Ραντούλιτσα...απλά δεν μπορεί να μαρκάρει εκεί στο σουτ...ούτε να ακολουθήσει τα πόδια του.
Επιπλέον πρόκειται για ψηλό με μεγάλη αντίληψη γύρω του,προστατεύει την μπάλα και ξέρει να την δώσει την μπάλα.
Τεσπα...δεν είναι ψηλός για μέχρι 500.00 που λες...τέτοιος είναι ο Μπατίστα που τόσα του δίναμε πέρσι(δες τα συμβόλαια μας πέρσι)...τον οποίο τον έχω και αυτόν σε μεγάλη εκτίμηση...αλλά επιθετικά δεν είναι Ραντούλιτσα,κάνει βήματα συχνά...είναι πιο μικρόσωμος...και παίκτες τύπου Τάιους-Χάντερ τον έκαναν γιο-γιο πέρσι....+ του ότι δεν βάζει τις βολές.

Αν ο Ραντούλιτσα είχε ταχύτητα,και παιχνίδι πάνω από το στεφάνι...όπως έχω γράψει αμέτρητες φορές...και όπως πιστεύω αποδέχονται οι περισσότεροι...θα έπαιζε ΝΒΑ και με ρόλο μάλιστα(όχι απλά 12αδα).

41.gif επισης να προσθεσω οτι ο μπατιστα ειχε κινησης μονο με το αριστερο χερι κατι το οποιο των εκανε πολυ προβλεψιμο και πιο ευκολα αντιμετωπισημο,ο ραντουλιτσα στο λοου ποστ ενας με εναν δεν σταματιετε με κανεναν τροπο απο παιχτη που δεν εχει μεγαλυτερη δυναμη αο αυτον'γιαυτο ο μονος που των σταματησε μονος του ηατν ο φεσενκο δεν υπαρχει αλλος δυνατοτερος στην ευρωλιγκα,απο των μαυροκεφαλιδη ειναι ολοι πιο δυνατοι κ των σταματανε για πλακα ολοι
Thodoros
QUOTE (MiDi_MiLiZ @ Feb 5 2016, 15:34 ) *
Nομιζω οτι κοροιδευομαστε τωρα.
Μιλαω (και θεωρουσα οτι μιλαμε) για την περιοδο απο τα Χριστουγεννα κι επειτα. Πρεπει να το ειπα πανω απο 4 φορες μεχρι στιγμης οτι αναφερομαι στην περιοδο του τοπ16 (+το ΣΕΦ). Και μου πετας για αντεπιχειρημα μεσους ορους απο περιοδο που δε διαφωνησα οτι ηταν κατωτερος των περιστασεων...

Ωστοσο , απο την ωρα που μπηκαμε τοπ16 (απο οταν ζορισε το πραγμα δηλαδη), ο Φωτσης ειναι πολυ καλος για αυτα που πρεπει να περιμενουμε απο αυτον στα 35 του. Ποιοτικο 10λεπτο θελουμε (ρεαλιστικα μιλωντας) και προσφερει περισσοτερα απο αυτο.

Λες και ξανά λες για τα 10 λεπτά που βγάζει ο Μπάτμαν, θα μπει κανένας εδώ και θα νομίζει ότι κάνει κατόρθωμα λες και παίζει με ένα χέρι ( περίπου 1 εκατ παίρνει να σου θυμίσω....τι θα έπρεπε κατά την γνώμη σου να κάνει να σέρνεται στο παρκέ? και να τον χειροκροτούμε. Αν και εδώ που τα λέμε δεν φταίει αυτός που τα πήρε αλλά αυτοί που του τα έδωσαν.
Το πόσο πίσω σε πάει όμως δεν βλέπω να το λες ( σκόπιμα ) αν δεν του πάει του γκιστ το ματς πρέπει να βγάλει 1 αγώνα μόνο του, τι λες τα 10 λεπτά να μας φτάνουν εκεί? απλά εκεί που ο κάθε πικραμένος βρήκε ρυθμό ( Τζεντεβίτα ) βρήκες να πεις ότι ο μπάτμαν έβγαλε ουσία, αυτό το ματς όμως το κέρδιζες και χωρίς αυτόν ... αυτήν την στιγμή λείπουν παίχτες που θα σου προσφέρουν ταχύτητα, σκορ , δύναμη, ρυθμό/μπέρδεμα και ο ηλικιακά μεγάλος Αντώνης δεν μπορεί να το κάνει αυτό τώρα πως να το κάνουμε. ( εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάποια προσφορά άξια λόγου, για να μην σου πω ότι όπως έχει ο οφσπ έτοιμο ένα Παπαπέτρου που θερίζει θα έπρεπε και εμείς να είχαμε βρει κάτι ανάλογο τόσο καιρό. Αλλά βλέπεις συναισθηματικά τον έχουμε χρεωμένο τον Μπατμαν και θα παίζει μέχρι να πει αυτός στοπ. Από εκεί και έπειτα μια ακόμα κενή θέση που θα πρέπει να δούμε ποιον να φέρουμε. Αυτή είναι η αλήθεια.

+1! Απόλυτα σωστό το #2524 πάνω , από τζινόμπιλι ( μπράβο φίλε!)
d151
QUOTE (Ginobili @ Feb 6 2016, 14:33 ) *

Ο ανθρωπος εχει φοβερο vision. Ωρες ωρες βγαζει κατι ασιστ που θα ζηλευαν και τα ασσοδυα. Ειδικα στη regular season που δεν υπηρχε τοση πιεση και επαιζε πιο ανετα εβγαζε φοβερες ασιστ. Δεν εκβιαζει προσπαθειες και μοιραζει τη μπαλα. Ενας mini playmaker. Σε αντιθεση με Λουκα Μπατιστα που ηξερες οτι οι επιθεσεις θα τελειωσουν στα χερια τους. Δεν υπαρχει καμια συγκριση μεταξυ τους.

Το συμβολαιο του ειναι μια αλλη συζητηση και κατα ποσο αξιζει τα λεφτα που παιρνει. Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι το αναφερει τοσος κοσμος τοσο συχνα. Απο την τσεπη σας βγαινουν; Αφου το μπατζετ δεν ειναι τοσο αυστηρα περιορισμενο οπως το παρουσιαζουν μερικοι. Οταν χρειαζεται την κανει την υπερβαση ο ΔΓ.

Με λιγα λογια ο Ραντουλιτσα ειναι μια πολυτελεια που σε πηγαινει Φ4 υπο συνθηκες. Ειναι ο παικτης που δεν μπορει να τον αντιμετωπισει καμια ομαδα στην επιθεση. Μπορει να γινει το κυριο επιθετο οπλο του Παναθηναικου. Ειναι ο παικτης που θα παιξει για 18-20 λεπτα και θα ειναι ο πρωτος σκορερ της ομαδας. Την αντεχεις την πολυτελεια; Αν ναι, τοτε εχεις ενα πολυ δυνατο οπλο στην φαρετρα σου.

Το μονο προβλημα ειναι η σωστη αξιοποιηση του. Να μην τον κανεις να φαινεται προβλημα περιμενοντας πραγματα που δεν μπορει να προσφερει. Απο κει και περα ειναι δεδομενο οτι ειναι αγυμναστος και αρκετες φορες παιζει χωρις νευρο. Αλλα αν το ειχε και αυτο θα επαιζε βασικος στο ΝΒΑ οπως ειπε ο φιλος πιο πανω.

Κατα τα αλλα, καλωσηρθα στο φορουμ biggrin.gif
pan24
Προφανως και με το ταλεντο που εχει στην επιθεση αν επαιζε και αμυνα θα ηταν στο nba
Ομως για να χρησιμοποιηθει σωστα θελει ειδικη στελεχωση γυρω του
Δηλαδη οι αλλοι 4 που παιζουν μαζι του να ειναι καλοι στην αμυνα και να υπαρχει και στο ροστερ καποιος γρηγορος ψηλος
Ιδανικο ζευγαρι θα εκανε με ταιους/λασμε/ντορσει κτλ αλλα και ενας αλτικος γργορος ψηλων των 500 χιλ κανει δουλεια
Ομως στο φετινο ροστερ οπως εχει δομηθει θα ηταν πιο χρησιμο τα λεφτα του να ειχαν παει σε παικτη στυλ ταιους
j.browning
QUOTE (d151 @ Feb 6 2016, 16:46 ) *
Ο ανθρωπος εχει φοβερο vision. Ωρες ωρες βγαζει κατι ασιστ που θα ζηλευαν και τα ασσοδυα. Ειδικα στη regular season που δεν υπηρχε τοση πιεση και επαιζε πιο ανετα εβγαζε φοβερες ασιστ. Δεν εκβιαζει προσπαθειες και μοιραζει τη μπαλα. Ενας mini playmaker. Σε αντιθεση με Λουκα Μπατιστα που ηξερες οτι οι επιθεσεις θα τελειωσουν στα χερια τους. Δεν υπαρχει καμια συγκριση μεταξυ τους.

Το συμβολαιο του ειναι μια αλλη συζητηση και κατα ποσο αξιζει τα λεφτα που παιρνει. Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι το αναφερει τοσος κοσμος τοσο συχνα. Απο την τσεπη σας βγαινουν; Αφου το μπατζετ δεν ειναι τοσο αυστηρα περιορισμενο οπως το παρουσιαζουν μερικοι. Οταν χρειαζεται την κανει την υπερβαση ο ΔΓ.

Με λιγα λογια ο Ραντουλιτσα ειναι μια πολυτελεια που σε πηγαινει Φ4 υπο συνθηκες. Ειναι ο παικτης που δεν μπορει να τον αντιμετωπισει καμια ομαδα στην επιθεση. Μπορει να γινει το κυριο επιθετο οπλο του Παναθηναικου. Ειναι ο παικτης που θα παιξει για 18-20 λεπτα και θα ειναι ο πρωτος σκορερ της ομαδας. Την αντεχεις την πολυτελεια; Αν ναι, τοτε εχεις ενα πολυ δυνατο οπλο στην φαρετρα σου.

Το μονο προβλημα ειναι η σωστη αξιοποιηση του. Να μην τον κανεις να φαινεται προβλημα περιμενοντας πραγματα που δεν μπορει να προσφερει. Απο κει και περα ειναι δεδομενο οτι ειναι αγυμναστος και αρκετες φορες παιζει χωρις νευρο. Αλλα αν το ειχε και αυτο θα επαιζε βασικος στο ΝΒΑ οπως ειπε ο φιλος πιο πανω.

Κατα τα αλλα, καλωσηρθα στο φορουμ biggrin.gif

Καλως ηρθες στην παρεα μας!
Δυνατο μπασιμο! Εισ ωραιος biggrin.gif
thanath
QUOTE (d151 @ Feb 7 2016, 17:22 ) *
Με Παππα ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα γινει. Το οτι ειναι ανετοιμος ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Το ειπε και ο ιδιος. Κατι αλλο παιζει με Σαλε και Παππα...

Αν όντως δεν είναι η θλάση που έπαθε ο λόγος που δεν θα αγωνιστεί σήμερα ο Παππάς και έχει τσακωθεί με τον προπονητή, για άλλη μια χρονιά με άλλον ένα προπονητή, τότε καλό είναι να μας χαιρετήσει... Από ένα σημείο και μετά δεν είναι στραβός ο γιαλός!

Πάντως εγώ πιστεύω ότι τον προφυλάσσουν, γιατί με το που έπαιξε πάνω από 10' έπαθε αμέσως θλάση.. Δεν μου φαίνεται και πολύ παράλογο..
Ginobili
QUOTE(thanath @ Feb 7 2016, 13:48 ) *
Αν όντως δεν είναι η θλάση που έπαθε ο λόγος που δεν θα αγωνιστεί σήμερα ο Παππάς και έχει τσακωθεί με τον προπονητή, για άλλη μια χρονιά με άλλον ένα προπονητή, τότε καλό είναι να μας χαιρετήσει... Από ένα σημείο και μετά δεν είναι στραβός ο γιαλός!

Πάντως εγώ πιστεύω ότι τον προφυλάσσουν, γιατί με το που έπαιξε πάνω από 10' έπαθε αμέσως θλάση.. Δεν μου φαίνεται και πολύ παράλογο..

Κι εγώ έτσι πιστεύω.Άν όσο μεγαλώνει...δεν ωριμάζει και δεν συγκεντρώνεται,όπως θα ήταν λογικό...καλύτερα να φύγει..να πάει σε κανά ΠΑΟΚ-Κολοσσό..να συνεχίσει έτσι την καριέρα του,κι ας είναι παικταράς και ας έχει τρομερό ταλέντο.
Δεν γίνεται να του ξαναφέρουμε Ιβάνοβιτς για να στρώσει.
Ελπίζω να είναι όντως ιατρικός ο λόγος...ή φυσικής κατάστασης που δεν παίζει.
thanath
Σήμερα όσο πρόλαβα να παρακολουθήσω το ματς, δηλαδή μόνο το 1ο μέρος, αλλά και βλέποντας τα στατιστικά έχω να σχολιάσω ότι ο χρόνος του Καλάθη δεν ήταν και τόσο τραγικός, μου κάνει εντύπωση που δεν έπαιξε καθόλου ο Παπαγιάννης στο 2ο ενώ τα πήγε καλά στο πρώτο και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να μπορέσει να βοηθήσει πραγματικά ο Χέινζ..

ΥΓ. Το 0 του Κούζμιτς μου δείχνει ότι ο παίκτης πλέον είναι με το 1.5 πόδι εκτός και το χει δεχτεί και ο Σάλε. Ο μόνος λόγος που μένει είναι μπας και χρειαστεί με την εφες, διαφορετικά πιστεύω ότι θα είχε χαιρετήσει (εκτός αν τελικά γίνει το trade με τον Mbakoue)
jonaldidhs
http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...inaiko-o-pappas

Εδω και ενα ρεπορταζ απο το sdna το οποιο γραφει τα αυτονοητα για τον Παπα..
Nemesakos
ΥΓ2: Ο Νίκος Παππάς διαθέτει τις αγωνιστικές προδιαγραφές για να γίνει αυτό το «κάτι» που μπορεί. Η μπαλα είναι στα χέρια του.

από το άρθρο του κοντού...10000000 ερμηνείες βραδιάτικα...λίγο να σε αφήσει η ομάδα να ηρεμήσεις δεν γίνεται...πφφφ
green_sky

https://www.youtube.com/watch?v=52kXB46vCYA

Ποσοι ψηλοι στην ευρωπη μπορουν να βγαλουν την ασιστ που βγαζει ο Ραντουλιτσα στο Γιανκοβιτς ? (στο 1.40 min )
Πυρινικο οπλο ειναι ο μπαγασας μπροστα.Πισω ειναι .....................................................
qspock
QUOTE(green_sky @ Feb 8 2016, 15:02 ) *
https://www.youtube.com/watch?v=52kXB46vCYA

Ποσοι ψηλοι στην ευρωπη μπορουν να βγαλουν την ασιστ που βγαζει ο Ραντουλιτσα στο Γιανκοβιτς ? (στο 1.40 min )
Πυρινικο οπλο ειναι ο μπαγασας μπροστα.Πισω ειναι .....................................................

Εχει παντως βελτιωθει και στην αμυνα τελευταια, αν και με οχι τοσο καλους αντιπαλους... Δειχνει να προσπαθει στα χετζ αουτ. Εχει σιγουρα προοπτικες βελτιωσης στην αμυνα, και γενικα ειναι παιχτης που μπορει να προσφερει σε κορυφαιο επιπεδο, στην επιθεση. Σε αντιθεση με Κουσμιτς και Παυλοβιτς...
Putnam
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να «χάνει» παίκτες

Ο Νίκος Παππάς είναι εκτός από τα δύο τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού και ο Αρης Λαούδης γράφει για την «επένδυση» του 2015 που δεν μπορεί να «καεί» ή να απαξιωθεί μέσα σε λιγότερο από 10 μήνες.

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...a-hanei-paiktes

??
A.CAB
QUOTE(Putnam @ Feb 8 2016, 21:42 ) *
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να «χάνει» παίκτες

Ο Νίκος Παππάς είναι εκτός από τα δύο τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού και ο Αρης Λαούδης γράφει για την «επένδυση» του 2015 που δεν μπορεί να «καεί» ή να απαξιωθεί μέσα σε λιγότερο από 10 μήνες.

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...a-hanei-paiktes

??

Δεν ξέρω αν έχει κάποια πληροφόρηση αλλά ο Λαούδης δεν τα λέει και πολύ ωραία περί Παππά-Σάλε.
jonaldidhs
http://www.sdna.gr/mpasket/euroleague/arti...e-o-rantoylitsa

Mεσα στους καλυτερους σεντερ της ευρωλιγκα συμφωνα με Σαριτς ο Ραντου..Βεβαια το κορυφαιο που λεει ειναι αλλο..Το παραθετω αυτολεξει:Σχετικά με την τακτική το πιο σημαντικό για εμένα είναι να σταματήσουμε το pick and roll του Διαμαντίδη.Φαινεται πολυ διαβασμενη η ομαδα του Ντουντα.. 71.gif
rahxephon13
sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/xwris-diamantidh-kai-gkist-me-apollwna-patrwn
Στο καλυτερο σημειο ηρθε η διακοπη διαφορετικα θα χα με θεμα, παλι καλα που εχουμε και δυο ευκολα ματς στην εδρα μας.
Ελπιζω ο παππαγιαννης τουλαχιστον να παρει αρκετο χρονο συμμετοχης, ευκαιρια μια που ο φωτσης δεν μπορει να βγαλει πολλη ωρα στο 4 να δοκιμασει σχηματα ο σαλε.
Janjuri
Δείτε τί γράφει ο "αναλυτής"!!! ΔΕΙΤΕ !!!!!!!!!!!!!
Αν θέλετε τη γνώμη μου, θα χαρακτήριζα το αμυντικό performance των Ιταλών στα συγκεκριμένα παιχνίδια ως “ποίημα”. Στο F4 κατά έναν μαγικό τρόπο τα κριτήρια άλλαξαν.Ο Παναθηναϊκός (η καλύτερη ομάδα από τις 4 της Βαρκελώνης, γκραν φαβορί ακόμα και με τα πρότερα κριτήρια) το πιστώθηκε αυτό. Πιθανόν δε θα άλλαζε το αποτέλεσμα όμως αυτή η αλλαγή στη φιλοσοφία των διαιτητών στέρησε από τους Ιταλούς τη δυνατότητα να ρίξουν τη καλύτερη τους ζαριά για τον τίτλο. Ευτυχώς για τη χώρα μας.. Στα μάτια μου όμως η διοργάνωση τότε δέχθηκε ισχυρό πλήγμα..

http://hoopfellas.blogspot.com.cy/2016/02/...narchy.html?m=1
Janjuri
Αν θέλετε τη γνώμη μου, θα χαρακτήριζα το αμυντικό performance των Ιταλών στα συγκεκριμένα παιχνίδια ως “ποίημα”. Στο F4 κατά έναν μαγικό τρόπο τα κριτήρια άλλαξαν.Ο Παναθηναϊκός (η καλύτερη ομάδα από τις 4 της Βαρκελώνης, γκραν φαβορί ακόμα και με τα πρότερα κριτήρια) το πιστώθηκε αυτό. Πιθανόν δε θα άλλαζε το αποτέλεσμα όμως αυτή η αλλαγή στη φιλοσοφία των διαιτητών στέρησε από τους Ιταλούς τη δυνατότητα να ρίξουν τη καλύτερη τους ζαριά για τον τίτλο. Ευτυχώς για τη χώρα μας.. Στα μάτια μου όμως η διοργάνωση τότε δέχθηκε ισχυρό πλήγμα..

Putnam

Σου φαίνεται ότι βγάζει κεκαλυμμένη aggressiveness κατά του ΠΑΟ tongue.gif
Janjuri
Μπααα, κάθε άλλο!!!

Έλεος δλδ, μας είχει πρήξει με την Σιένα τότε...Και την πληρώνει ο Παναθηναϊκός επειδή παίζει σκληρή άμυνα ο ΟΣΦΠ φέτος...
salonikatasos
QUOTE (Janjuri @ Feb 15 2016, 13:21 ) *
Μπααα, κάθε άλλο!!!

Έλεος δλδ, μας είχει πρήξει με την Σιένα τότε...Και την πληρώνει ο Παναθηναϊκός επειδή παίζει σκληρή άμυνα ο ΟΣΦΠ φέτος...

ε δεν πάει καλά ο αγαπημένος του ίβκοβιτς(τον είχε στα φαβορί για φ4 τόσο στην αρχή της χρονιάς,όσο και πριν αρχίσει το τοπ16),οπότε ψάχνει κάτι άλλο να πιαστεί για να γράψει.
rahxephon13
QUOTE (Janjuri @ Feb 15 2016, 12:51 ) *

Το διαβασα το αρθρο και νομιζω οτι λιγο υπερβαλεις δεν νομιζω οτι υπαρχει τιποτα μεμπτο ουτε προσπαθει να μειωσει την ομαδα.

Καταρχας αυτο το εφερε ως παραδειγμα για το ματς του ολυμπιακου στην μοσχα οπου αντιθετα με την δημοφιλη αποψη δεν τα ριξε στην διαιτησια απλως λεει και σωστα κατα την αποψη μου οτι θα πρεπει να υπαρχει συνενοηση απο την αρχη της χρονιας για το τροπο που θα σφυριζουν οι διαιτητες και τα ριχνει στην ευρωλιγκα για αυτο, γενικα μπορει να ειναι η κορυφαια μπασκετικη διοργανωση στην ευρωπη αλλα εχει πολλα θεματα γενικα σε θεματα οργανωσης.

Απο κι και περα απλως εξεφρασε την αποψη του αν τωρα δεν συμφωνουμε ειναι αλλο θεμα αλλα μην το παμε στα συνωμοσιολογικα.
Janjuri
QUOTE (salonikatasos @ Feb 15 2016, 13:27 ) *
ε δεν πάει καλά ο αγαπημένος του ίβκοβιτς(τον είχε στα φαβορί για φ4 τόσο στην αρχή της χρονιάς,όσο και πριν αρχίσει το τοπ16),οπότε ψάχνει κάτι άλλο να πιαστεί για να γράψει.

Ακριβώς. Δεν του έκανε και την χάρη ο Σάλε...

Και είπε ότι δέχθηκε ισχυρό πλήγμα η διοργάνωση από τον Παναθηναϊκό. Είπε ξεκάθαρα πως άλλαξε ο τρόπος σφυρίγματος για να ξεπεράσει η ομάδα την ατσάλινη άμυνα της Σιένα. Τέλος πάντων..
Dred11
O Παναθηναϊκός έχει να παίξει σε μια βδομάδα τρία παιχνίδια, ξεκινώντας σήμερα με τον Απόλλωνα, στη συνέχεια 18.2. με τον Αρκαδικό και τέλος 21.2. με τον ΠΑΟΚ. Το ματς με τη Φενέρ είναι στις 25.2.. Αυτό σημαίνει ότι ο Χέινς θα έχει άλλα 3 παιχνίδια με την ομάδα πριν το ματς με τη Φενέρ (έχει ήδη 1), ο Ουίλιαμς 2 παιχνίδια και ελπίζουμε να κλείσει γρήγορα και ο ψηλός για να προλάβει τουλάχιστον το ματς με τον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι το πρόγραμμα βοηθάει την ομάδα να εντάξει τους καινούργιους παίκτες και αν μη τι άλλο να ξεκουράσει με αυτούς τους παλιούς. Σήμερα ας πούμε δεν βλέπω το λόγο να πάρουν τόσο πολύ χρόνο ο Καλάθης με τον Φελντίν, όταν υπάρχουν ξεκούραστοι οι Χέινς και Μποχωρίδης.
Dred11
Δεν είδα το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά ο Χέινς έχει συμπαθητικά στατιστικά. Φαίνεται να προσαρμόζεται στην ομάδα. Εδώ τα στατιστικά του αγώνα
http://www.fibalivestats.com/u/ESAKE/268876/index.html
MiDi_MiLiZ
"Ο Γιώργος (Παπαγιάννης) είχε θέματα στην άμυνα, τα οποία πρέπει να λύσουμε το επόμενο διάστημα".

Αλεξαντερ "Σασα" Τζορτζεβιτς, 2016.

Ο προπονητης που σχεδιασε ομαδα με Ραντουλιτσα, Κουζμιτς στο 5 και πορευεται επι μηνες με δαυτους, σημερα εντοπισε τα αμυντικα προβληματα του... Παπαγιαννη στη θεση. Κι οτι χρειαζεται να βελτιωθει/λυσουμε το προβλημα αυτο αμεσα στο μελλον!

Κριτικη ασκησε και στην γενικοτερη παρουσια του Γκιστ εντωμεταξυ ευλογωντας παραλληλα τα γενια του για τον Παβλοβιτς (και καλα οριστε-παιρνω λυσεις απο τις επιλογες μου οταν οι σταρ σας -που τους εχω ξεζουμισει εδω και μηνες- δεν μπορουν):
¨Η κατάσταση του Τζέιμς (Γκιστ) είναι αυτή που με κάνει να είμαι σκεπτικός γιατί είναι πολύ σημαντικός για εμάς, ειδικά σε επίπεδο άμυνας. Γι αυτό βάλαμε τον Σάσα (Πάβλοβιτς) στο "4" προκειμένου να έχουμε παραπάνω λύσεις σε αυτή τη θέση."

Οπως επισης αποθεωση και στον αλλο συμπατριωτη του:
"Από τη στιγμή που είχαμε τον Μίροσλαβ (Ραντούλιτσα), ήμασταν ήρεμοι."

Κι ολα αυτα με τον... Απολλωνα Πατρων μεσα στο ΟΑΚΑ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.