Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Volleyball
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
HLR CENATION
Πολυ ευκολα εκανε η Ιταλια το 2-0 αφου κατεκτησε το δευτερο σετ με 25-17.Συγκλονιστικος Ζαιτσεφ εκπληκτκος Παροντι.
HLR CENATION
Η σεμνη τελετη ελαβε τελος.Η Ιταλια πηρε δυσκολα το τριτο σετ με 25-23 και κατεκτησε την νικη με 3-0 σετ.

Παροντι 8 πολυ καλος σε επιθεση-υποδοχη

Σαβανι 7 καθαρισε πολλες φασεις

Ζαιτσεφ 9 ο mvp του ματς

Μπερετα 8αρχοντας στο φιλε

Μπιραρελι 8 καθαρισε τις μαχες στο φιλε

Τραβιτσα 8 μοιρασε πολυ ωραια το παιχνιδι της Ιταλιας
HLR CENATION
Ο παικταρας Ντος Σαντος εφυγε απο τον ΠΑΟΚ και πηγε στην Νικη Αιγινιου.
HLR CENATION
Με εκπληκτικο Κουρεκ η Πολωνια προηγειται 1-0 σετ της Αργεντινης αν και πηγε να αυτοκτονησει οταν το εχασε προβαδισμα απο 23-20.τελικα πηρε το σετ με 26-24.
HLR CENATION
Πολυ ευκολα η Αργεντινη κατακτα το δευτερο σετ με 25-19 και ισοφαριζει σε 1-1.
HLR CENATION
Εκπληκτικη για δευτερο σερι σετ η Αργεντινη που κατατροπωσε τους Πολωνους με 25-19.

Καταπληκτικος ο κεντρικος Σολε.

Τραγικη η Πολωνια.
HLR CENATION
Με φοβερους Γιαρος και Κουρεκ η Πολωνια ξυπνα απο τον ληθαργο και ισοφαριζει σε 2-2 σετ .Τωρα εχουμε ται-μπρεικ.
HLR CENATION
Τελος στο πολυ ομορφο ματς, την πηραν την νικη οι Πολωνοι με 3-2 σετ τους πηρε παραμαζωμα ο εντυπωσιακος Κουρεκ τους Αργεντινους.
HLR CENATION
ο Παναθηναικος εκανε πολυ καλη κινηση καθως πηρε για προπονητη τον εμπειρο Γιαννη Λαιο ενω απεκτησε και τον πασαδορο Στιβαχτη.
HLR CENATION
Δυστηχως το βολευ της ΑΕΚ μαλλον στο τοπικο...
HLR CENATION
Επαθα σοκ..Ο Κραβαρικ προπονητης στον Αρη...Καλα εκανε φυσικα αφου δεν τον πηρε κανεις απο τον Ηρακλη τηλεφωνο.
manj13
Eξαιρετικη σταση απο ΟΠΑΔΟΥΣ 41.gif που πρεπει να κανουν ΛΕΦΤΑΔΕΣ angry_red.gif να ντρεπονται (μπαααααα....) για το που εφτασαν την ομαδα του ΠΑΟ... sad.gif

απο leoforos.gr

Η αντρίκια και έντιμη ανακοίνωση αναφορικά με το ανδρικό τμήμα βόλεϊ έχει ως εξής: «Στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο έχει ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια, από τους μόνους που δέχτηκαν να δώσουν τη μάχη της σωτηρίας του Συλλόγου, τους ίδιους τους οπαδούς του. Στο πλαίσιο της προσπάθειας της νέας διοίκησης, ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει ότι το Τριφύλλι θα αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία την αγωνιστική σεζόν 2013-14, αφού Πρωτάθλημα Α1 χωρίς τον Παναθηναϊκό δεν νοείται.

Παράλληλα, εργαζόμαστε για τη δημιουργία μιας νέας, ισχυρής ομάδας, σε υγιείς βάσεις. Ο νέος Παναθηναϊκός, μπορεί να μην είναι "πλούσιος", σίγουρα όμως θα είναι απολύτως αξιόπιστος οικονομικά. Ό,τι λέμε, θα το κάνουμε.

Σε αυτή την κατεύθυνση, ξεκινήσαμε προσπάθεια να τακτοποιήσουμε όλες τις οφειλές προηγούμενων διοικήσεων, που αποτελούν βραχνά για το μέλλον του τμήματος.
Προτείναμε στους πρώην αθλητές μας κκ Ψάρρα, Ντονά και Μηνούδη, που έχουν στα χέρια τους πρωτόδικη απόφαση για παλιά οφειλή, να κάνουμε έναν έντιμο και ρεαλιστικό διακανονισμό: Να πάρουν ενα πολυ σημαντικό πόσο και εμείς να παραιτηθουμε απο την έφεση που εχουμε κάνει.

Εξηγήσαμε ότι δυστυχώς τα λεφτά που διεκδικούν ΔΕΝ υπάρχουν, αφου εμείς μόλις τώρα αναλάβαμε και το ποσό που ζητούν οι τρεις τους υπερβαίνει το μπάτζετ που έχουμε φέτος για όλη τη 12άδα μας. Δεν θέλουμε να κάνουμε αυτά που κοροϊδεύαμε και να τους τάξουμε χρήματα που δεν έχουμε.

Δυστυχώς, οι τρεις πρώην αθλητές μας ηταν αδιαλλακτοι. Και οχι μόνο αυτό, αλλα ζήτησαν από την ΕΣΑΠ να μας απαγορευτουν οι μεταγραφές. Κίνηση "τυφλής εκδίκησης" χωρίς όφελος για τους ίδιους, αφού πρακτικά θα σήμαινε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει στην Α1 και κάποιοι συνάδελφοί τους θα έχαναν καλά συμβόλαια σε μια τόσο δύσκολη εποχή. Φυσικά, η Αθλητικός Δικαστής της ΕΣΑΠ απέρριψε το αίτημα τους.

Αυτή τη στιγμή, οι κκ Ψάρρας, Ντονάς και Μηνούδης έχουν δυο επιλογές:
-Ή να σταματήσει τώρα κι από τις δύο πλευρές η δικαστική αντιπαράθεση, να πάρουν ένα λογικό χρηματικό ποσό και, ταυτόχρονα, να βοηθήσουν τον ιστορικότερο Σύλλογο της χώρας να μπει ξανά σε υγιείς βάσεις.
-Ή να συνεχίσουν να επιμένουν στις απαιτήσεις τους και τελικά να μην πάρουν τίποτα ούτε τώρα ούτε στο μέλλον, αφού το μόνο που θα μπορούσαν να "πετύχουν" θα ήταν να "εκδικηθούν" τον Παναθηναϊκό "πετώντας" τον εκτός Α1 μετά απο ένα-δυο χρόνια.
Τρίτη επιλογή δεν υπάρχει, γιατί δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερα χρήματα.

Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι τρεις πρώην αθλητές του Συλλόγου -οι οποίοι είναι και συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των συναδέλφων τους- θα συνεχίσουν τις προσπάθειες να κάνουν κακό στην ομάδα μας, τους συναδέλφους τους και το πρωτάθλημα συνολικά, χωρίς οι ίδιοι να κερδίσουν τίποτα. Την ώρα μάλιστα που ένας άλλος πρώην αθλητής, ο Σωτήρης Πανταλέων, όχι μόνο συμφώνησε σε ρύθμιση αντίστοιχου χρέους, ενώ γράφτηκε και μέλος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Εμείς δεν δημιουργήσαμε οφειλές, αντιθέτως αναλάβαμε μια προσπάθεια να σώσουμε το Σύλλογο. Ζητάμε από τους τρεις πρώην αθλητές μας να δουν το δικό τους και το ευρύτερο συμφέρον του αθλήματος, αλλά και να βάλουν πλάτη σε αυτή την προσπάθεια. Ζητάμε, όμως, και από όλους τους άλλους εμπλεκόμενους, προηγούμενες διοικήσεις και αρμόδιους φορείς του αθλήματος, να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

Για την ώρα, το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει το παρών υγιής και δυνατός στο πρωτάθλημα της Α1 2013-2014. Όλοι στη νέα διοίκηση δεν είμαστε "παράγοντες", είμαστε οπαδοί. Γι ´ αυτό και τρία πράγματα μπορούμε να υποσχεθούμε: Ότι όσες συμφωνίες κάνουμε, θα τις τηρούμε και με το παραπάνω. Ότι θα λέμε πάντα την αλήθεια στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Και ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να μην ξαναζήσει ο Παναθηναϊκός στιγμές ανάλογες των τελευταίων ετών και βήμα βήμα να τον επαναφέρουμε στη θέση που του αρμόζει».
HLR CENATION
Παντως υπαρχει και η αντιθετη αποψη που με βρισκει συμφωνο

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ pamesports
Η δημαγωγική κι απαράδεκτη ανακοίνωση του ΠΑΟ.

Αδυνατώ να κατανοήσω την ανακοίνωση του ΤΑΑ Παναθηναϊκός, με την οποία οι νέοι διοικούντες (οι οπαδοί δηλαδή) βγάζουν στη σέντρα τρεις αθλητές που διεκδικούν δεδουλευμένα προηγούμενων περιόδων.

«Τυφλή εκδίκηση». Έτσι χαρακτηρίζει το ΤΑΑ την επιμονή του Σάκη Ψάρρα, του Στάθη Ντονά και του Βασίλη Μηνούδη να διεκδικήσουν στο ακέραιο τα λεφτά που τους χρωστούν και να μην συμβιβαστούν με ένα ευτελές έναντι ποσό για... «να μην τα χάσουν όλα και να βοηθήσουν τον σύλλογο στο ΝΕΟ του ξεκίνημα».

Οι πράσινοι ,λοιπόν, στρέφουν τον κόσμο εναντίον των τριών πετοσφαιριστών, αλλά προχωρούν κι ακόμα παρακάτω. Επισημαίνουν ότι τόσο η κίνησή τους να ζητήσουν απαγόρευση μετεγγραφών (που απερρίφθη ΚΑΚΩΣ) όσο και η επιμονή τους στην προσφυγή μέχρι να τελεσιδικήσει και στο δεύτερο βαθμό (δηλαδή οριστικά), στρέφονται εναντίον των συναδέλφων τους που –αν η ομάδα δεν αγωνιστεί στην Α1- θα μείνουν χωρίς ένα διόλου ευκαταφρόνητο (λένε τώρα αυτοί) μεροκάματο.

Χαρακτηρίζω την ανακοίνωση απαράδεκτη, προσβλητική, εκβιαστική και δημαγωγική μέχρι εκεί που δεν παίρνει.



Στην πραγματικότητα οι πράσινοι διοικούντες κάνουν δημόσια διαπραγμάτευση για οφειλές και προσπαθούν να κλείσουν τις υποθέσεις του παρελθόντος απειλώντας. Δίνουν τους αθλητές βορά στο λαό και στην πραγματικότητα τους κουνάνε το δάχτυλο, λέγοντάς τους «ξέρουμε που μένεις». Για να γνωρίζετε, το χρέος είναι 150,000 ευρώ και η πρόταση ήταν να λάβουν τμηματικά το 30%. Άντε να πούμε το αυτονόητο. Είναι αδιανόητο να ζητάς από έναν επαγγελματία να παραιτηθεί από τα λεφτά που έχει δουλέψει. Είναι εξωφρενικό να απαιτείς από έναν εργαζόμενο να βάλει πλάτη για να σωθεί η επιχείρηση. Μη σώσει να σωθεί. Ποιος σας είπε ότι δε νοείται Α1 χωρίς Παναθηναϊκό; Μια χαρά νοείται! Οι πράσινοι θα έπρεπε να είναι στην Α2, να καθαρίσουν και μετά να συνεχίσουν την προσπάθεια εξυγίανσης σε σοβαρές βάσεις. Όχι τρώγοντας χρήματα από εργαζόμενους με δημόσιες (στην πραγματικότητα) απειλές. Από τη στιγμή που έχουν εκκρεμότητες δεν θα έπρεπε να αδειοθοτηθούν καν. Τι φταίει η νέα διοίκηση αν οι άλλοι δεν πλήρωναν; Πως να γίνει; Αυτή την επιχείρηση ανέλαβαν, αυτήν πρέπει να διαχειριστούν. Αναρωτιέμαι τι εχέγγυα έχουν, από που εξασφαλίζουν το φετινό μπάτζετ, ώστε να λένε ότι θα τηρήσουν όσα υπογράψουν με παίκτες και προπονητές. Στη συνέντευξη τύπου δεν μας το είπαν, στην ανακοίνωση δεν το αναφέρουν. Άρα λόγια στον αέρα. Γιατί να τους έχει εμπιστοσύνη η Λίγκα; Εκτός κι αν η ΕΣΑΠ πιστεύει επίσης ότι χωρίς Παναθηναϊκό πρωτάθλημα δε γίνεται.



Διαπραγματεύσεις δημοσίως δεν γίνονται, απειλές σε εργαζομένους δε νοούνται. Εσείς θα χαρίζατε το 70% των δεδουλευμένων στον εργοδότη σας; Εγώ όχι. Ο Ντονάς, ο Ψάρρας και ο Μηνούδης δεν «εκδικούνται» τον Παναθηναϊκό. Διεκδικούν τα αυτονόητα. Δεν στρέφονται εναντίον των συναδέλφων τους. Αντιθέτως τους προστατεύουν από μελλοντικούς καλοπληρωτές. Δεν αμφιβάλω για τις προθέσεις της νέας διοίκησης του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Έχω αμφιβολίες για τις προϋποθέσεις δημιουργίας μιας συνεπούς ομάδας. Εάν οι προϋποθέσεις υπάρχουν, να μας τις πουν. Αυτή θα έπρεπε να είναι η ανακοίνωση και όχι η διαπόμπευση αθλητών με αυτόν τον άθλιο τρόπο. Κι εν πάση περιπτώσει ας βρουν οι οπαδοί αυτούς που υπέγραψαν τα συμβόλαια άνευ αντικρίσματος κι ας διεκδικήσουν τα ποσά που πάνε να διαλύσουν την ομάδα βόλεϊ, αλλά και τον ερασιτέχνη στο σύνολό του. Είναι τεράστιο φάουλ αυτή η ανακοίνωση και λυπάμαι πολύ γι’ αυτόν που συνέλαβε την ιδέα. Ντροπή!



Όσο για τον Σωτήρη Πανταλέοντα που δέχθηκε τον διακανονισμό κι έγινε μέλος του ερασιτέχνη (όπως αναφέρεται στο φινάλε της ανακοίνωσης), θέλω να σημειώσω το εξής: Ο Σώτος (που είναι φίλος και αδελφός) δεν είναι απλώς ένας εργαζόμενος του Παναθηναϊκού. Είναι ΟΠΑΔΟΣ του με τα μυαλά στα κάγκελα. Το συναίσθημα υπερίσχυσε, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι του. Μαγκιά του. Δε σημαίνει όμως ότι είναι το επαγγελματικά σωστό. Λάθος κι η αντιπαράθεση στην οποία έφεραν τους τρεις με τη σημαία του συλλόγου. Άλλες περιπτώσεις. Ουδείς έχει το δικαίωμα να απαιτεί να γραφτούν στο χιόνι χρέη στο όνομα της ιδέας της φανέλας με το τριφύλλι. Υπενθυμίζω ότι όλα αυτά τα παιδιά που παίζουν επαγγελματικό βόλεϊ ζούσαν από αυτό. Έκαναν δυο προπονήσεις την ημέρα και ατελείωτα ταξίδια.



Αντί λοιπόν να δίνετε με αισχρό τρόπο εργαζομένους, καλό θα ήταν να μας πείτε τι έχετε κάνει για να εξασφαλίσετε το φετινό μπάτζετ. Ποιος και πως πληρώνει; Από που θα βγουν τα χρήματα που υπογράφετε με τους αθλητές; Ο Παναθηναϊκός όντως θα αγωνιστεί στην Α1 2013-2014 απλούστατα γιατί δεν υπάρχουν νόμοι σε τούτη τη χώρα. Κι επίσης αν κάποιος άγιος άνθρωπος αποφάσιζε την τιμωρία των πράσινων, θα έπρεπε να το αποφασίσει και για άλλες οκτώ (τουλάχιστον) ομάδες. Άρα δεν θα υπήρχε επαγγελματική λίγκα. Ε ας μην υπήρχε. Και να μην υπάρχει απλούστατα γιατί όλοι μιλούν για εξυγίανση, αλλά ουδείς μας εξηγεί πως θα γίνει. ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; Ωραία τα λογάκια, αλλά πολύ φοβούμαι ότι θα πάμε σε μια νέα φουρνιά φεσωμένων, για να έρθουν οι επόμενοι διοικούντες να μας πουν ότι δεν δημιούργησαν, αλλά παρέλαβαν χρέη. Κι αυτό τι σημαίνει; Ότι όποιος παραλαμβάνει χρέη, έχει το δικαίωμα να τα σβήνει ή να τα κουρεύει κατά το δοκούν;



Θλίβομαι για την ανακοίνωση κι ελπίζω ότι στο μέλλον αυτοί που ανέλαβαν τη διοίκηση του ερασιτέχνη θα λειτουργούν περισσότερο ως σοβαροί παράγοντες του αθλητισμού και λιγότερο ως θερμοκέφαλοι οπαδοί, υποστηρικτές της πράσινης ιδέας που κι αυτή δεν αποθνήσκει. Επειδή όμως οι εποχές έχουν αλλάξει, τα πάντα αποθνήσκουν όταν κάποιοι φροντίζουν να τα σκοτώνουν εν ψυχρώ.


manj13
QUOTE(HLR CENATION @ Aug 14 2013, 15:08 ) *
Παντως υπαρχει και η αντιθετη αποψη που με βρισκει συμφωνο

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ pamesports
Η δημαγωγική κι απαράδεκτη ανακοίνωση του ΠΑΟ.

Αδυνατώ να κατανοήσω την ανακοίνωση του ΤΑΑ Παναθηναϊκός, με την οποία οι νέοι διοικούντες (οι οπαδοί δηλαδή) βγάζουν στη σέντρα τρεις αθλητές που διεκδικούν δεδουλευμένα προηγούμενων περιόδων.

«Τυφλή εκδίκηση». Έτσι χαρακτηρίζει το ΤΑΑ την επιμονή του Σάκη Ψάρρα, του Στάθη Ντονά και του Βασίλη Μηνούδη να διεκδικήσουν στο ακέραιο τα λεφτά που τους χρωστούν και να μην συμβιβαστούν με ένα ευτελές έναντι ποσό για... «να μην τα χάσουν όλα και να βοηθήσουν τον σύλλογο στο ΝΕΟ του ξεκίνημα».

Οι πράσινοι ,λοιπόν, στρέφουν τον κόσμο εναντίον των τριών πετοσφαιριστών, αλλά προχωρούν κι ακόμα παρακάτω. Επισημαίνουν ότι τόσο η κίνησή τους να ζητήσουν απαγόρευση μετεγγραφών (που απερρίφθη ΚΑΚΩΣ) όσο και η επιμονή τους στην προσφυγή μέχρι να τελεσιδικήσει και στο δεύτερο βαθμό (δηλαδή οριστικά), στρέφονται εναντίον των συναδέλφων τους που –αν η ομάδα δεν αγωνιστεί στην Α1- θα μείνουν χωρίς ένα διόλου ευκαταφρόνητο (λένε τώρα αυτοί) μεροκάματο.

Χαρακτηρίζω την ανακοίνωση απαράδεκτη, προσβλητική, εκβιαστική και δημαγωγική μέχρι εκεί που δεν παίρνει.



Στην πραγματικότητα οι πράσινοι διοικούντες κάνουν δημόσια διαπραγμάτευση για οφειλές και προσπαθούν να κλείσουν τις υποθέσεις του παρελθόντος απειλώντας. Δίνουν τους αθλητές βορά στο λαό και στην πραγματικότητα τους κουνάνε το δάχτυλο, λέγοντάς τους «ξέρουμε που μένεις». Για να γνωρίζετε, το χρέος είναι 150,000 ευρώ και η πρόταση ήταν να λάβουν τμηματικά το 30%. Άντε να πούμε το αυτονόητο. Είναι αδιανόητο να ζητάς από έναν επαγγελματία να παραιτηθεί από τα λεφτά που έχει δουλέψει. Είναι εξωφρενικό να απαιτείς από έναν εργαζόμενο να βάλει πλάτη για να σωθεί η επιχείρηση. Μη σώσει να σωθεί. Ποιος σας είπε ότι δε νοείται Α1 χωρίς Παναθηναϊκό; Μια χαρά νοείται! Οι πράσινοι θα έπρεπε να είναι στην Α2, να καθαρίσουν και μετά να συνεχίσουν την προσπάθεια εξυγίανσης σε σοβαρές βάσεις. Όχι τρώγοντας χρήματα από εργαζόμενους με δημόσιες (στην πραγματικότητα) απειλές. Από τη στιγμή που έχουν εκκρεμότητες δεν θα έπρεπε να αδειοθοτηθούν καν. Τι φταίει η νέα διοίκηση αν οι άλλοι δεν πλήρωναν; Πως να γίνει; Αυτή την επιχείρηση ανέλαβαν, αυτήν πρέπει να διαχειριστούν. Αναρωτιέμαι τι εχέγγυα έχουν, από που εξασφαλίζουν το φετινό μπάτζετ, ώστε να λένε ότι θα τηρήσουν όσα υπογράψουν με παίκτες και προπονητές. Στη συνέντευξη τύπου δεν μας το είπαν, στην ανακοίνωση δεν το αναφέρουν. Άρα λόγια στον αέρα. Γιατί να τους έχει εμπιστοσύνη η Λίγκα; Εκτός κι αν η ΕΣΑΠ πιστεύει επίσης ότι χωρίς Παναθηναϊκό πρωτάθλημα δε γίνεται.



Διαπραγματεύσεις δημοσίως δεν γίνονται, απειλές σε εργαζομένους δε νοούνται. Εσείς θα χαρίζατε το 70% των δεδουλευμένων στον εργοδότη σας; Εγώ όχι. Ο Ντονάς, ο Ψάρρας και ο Μηνούδης δεν «εκδικούνται» τον Παναθηναϊκό. Διεκδικούν τα αυτονόητα. Δεν στρέφονται εναντίον των συναδέλφων τους. Αντιθέτως τους προστατεύουν από μελλοντικούς καλοπληρωτές. Δεν αμφιβάλω για τις προθέσεις της νέας διοίκησης του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Έχω αμφιβολίες για τις προϋποθέσεις δημιουργίας μιας συνεπούς ομάδας. Εάν οι προϋποθέσεις υπάρχουν, να μας τις πουν. Αυτή θα έπρεπε να είναι η ανακοίνωση και όχι η διαπόμπευση αθλητών με αυτόν τον άθλιο τρόπο. Κι εν πάση περιπτώσει ας βρουν οι οπαδοί αυτούς που υπέγραψαν τα συμβόλαια άνευ αντικρίσματος κι ας διεκδικήσουν τα ποσά που πάνε να διαλύσουν την ομάδα βόλεϊ, αλλά και τον ερασιτέχνη στο σύνολό του. Είναι τεράστιο φάουλ αυτή η ανακοίνωση και λυπάμαι πολύ γι’ αυτόν που συνέλαβε την ιδέα. Ντροπή!



Όσο για τον Σωτήρη Πανταλέοντα που δέχθηκε τον διακανονισμό κι έγινε μέλος του ερασιτέχνη (όπως αναφέρεται στο φινάλε της ανακοίνωσης), θέλω να σημειώσω το εξής: Ο Σώτος (που είναι φίλος και αδελφός) δεν είναι απλώς ένας εργαζόμενος του Παναθηναϊκού. Είναι ΟΠΑΔΟΣ του με τα μυαλά στα κάγκελα. Το συναίσθημα υπερίσχυσε, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι του. Μαγκιά του. Δε σημαίνει όμως ότι είναι το επαγγελματικά σωστό. Λάθος κι η αντιπαράθεση στην οποία έφεραν τους τρεις με τη σημαία του συλλόγου. Άλλες περιπτώσεις. Ουδείς έχει το δικαίωμα να απαιτεί να γραφτούν στο χιόνι χρέη στο όνομα της ιδέας της φανέλας με το τριφύλλι. Υπενθυμίζω ότι όλα αυτά τα παιδιά που παίζουν επαγγελματικό βόλεϊ ζούσαν από αυτό. Έκαναν δυο προπονήσεις την ημέρα και ατελείωτα ταξίδια.



Αντί λοιπόν να δίνετε με αισχρό τρόπο εργαζομένους, καλό θα ήταν να μας πείτε τι έχετε κάνει για να εξασφαλίσετε το φετινό μπάτζετ. Ποιος και πως πληρώνει; Από που θα βγουν τα χρήματα που υπογράφετε με τους αθλητές; Ο Παναθηναϊκός όντως θα αγωνιστεί στην Α1 2013-2014 απλούστατα γιατί δεν υπάρχουν νόμοι σε τούτη τη χώρα. Κι επίσης αν κάποιος άγιος άνθρωπος αποφάσιζε την τιμωρία των πράσινων, θα έπρεπε να το αποφασίσει και για άλλες οκτώ (τουλάχιστον) ομάδες. Άρα δεν θα υπήρχε επαγγελματική λίγκα. Ε ας μην υπήρχε. Και να μην υπάρχει απλούστατα γιατί όλοι μιλούν για εξυγίανση, αλλά ουδείς μας εξηγεί πως θα γίνει. ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; Ωραία τα λογάκια, αλλά πολύ φοβούμαι ότι θα πάμε σε μια νέα φουρνιά φεσωμένων, για να έρθουν οι επόμενοι διοικούντες να μας πουν ότι δεν δημιούργησαν, αλλά παρέλαβαν χρέη. Κι αυτό τι σημαίνει; Ότι όποιος παραλαμβάνει χρέη, έχει το δικαίωμα να τα σβήνει ή να τα κουρεύει κατά το δοκούν;



Θλίβομαι για την ανακοίνωση κι ελπίζω ότι στο μέλλον αυτοί που ανέλαβαν τη διοίκηση του ερασιτέχνη θα λειτουργούν περισσότερο ως σοβαροί παράγοντες του αθλητισμού και λιγότερο ως θερμοκέφαλοι οπαδοί, υποστηρικτές της πράσινης ιδέας που κι αυτή δεν αποθνήσκει. Επειδή όμως οι εποχές έχουν αλλάξει, τα πάντα αποθνήσκουν όταν κάποιοι φροντίζουν να τα σκοτώνουν εν ψυχρώ.



''Ειναι εξωφρενικό να απαιτείς από έναν εργαζόμενο να βάλει πλάτη για να σωθεί η επιχείρηση. Μη σώσει να σωθεί" Δεν ειδα ο συγκεκριμενος κυριος να εχει την ΙΔΙΑ αποψη για την ΕΡΤ που ηταν ΔΗΜΟΣΙΟΣ υπαλληλος,ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ γαρ,(βλ.ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ) shot.gif Εκει να σωθει πασει θυσια η ζημιογονα ΑΓΕΛΑΔΑ για ν' αρμεγουμε ugly1.gif torture.gif
)
HLR CENATION
Επειδη θελω να ειμαι δικαιος το ΤΑΑ Παναθηναικος απαντησε στο αρθρο του Περπεριδη που ειχα ποσταρει προχθες.

Κύριε Περπερίδη,

Σε άρθρο σας χαρακτηρίζετε την ανακοίνωσή μας «απαράδεκτη, προσβλητική και δημαγωγική». Δικαίωμα σας, φυσικά, αλλά και δικό μας δικαίωμα να ανταποδώσουμε τους ίδιους ακριβώς χαρακτηρισμούς για το άρθρο σας, με τη διαφορά ότι εμείς -σε αντίθεση με εσάς- θα τους τεκμηριώσουμε:

Πρώτον: Μας κατηγορείτε ότι απειλούμε και εκβιάζουμε τους 3 πρώην αθλητές μας. Όχι μόνο δεν το κάνουμε, αλλά τόσο η ανακοίνωση όσο και όλη η επικοινωνία μας μαζί τους διέπεται από ειλικρίνεια και σεβασμό προς τα πρόσωπά τους, παρά τις δικαστικές διαφορές μας.

Επειδή οι κατηγορίες σας είναι πολύ σοβαρές και ιδιαίτερα προσβλητικές για εμάς, αλλά σε κανένα σημείο δεν εξηγείτε που τις στηρίζετε αναφέροντας συγκεκριμένα «απειλητικά» ή «εκβιαστικά» αποσπάσματα της ανακοίνωσης, σας παρακαλούμε να τις ανακαλέσετε.

Σας υπενθυμίζουμε μάλιστα, ότι ούτε καν η δημοσιοποίηση της δικαστικής αντιδικίας με τους 3 πρώην αθλητές μας δεν έγινε από εμάς. Τα ονόματά τους και οι αξιώσεις τους είχαν ήδη δημοσιευτεί στο σύνολο των ΜΜΕ, ενώ συγκεκριμένα ποσά -ακριβή ή εσφαλμένα- δημοσιοποιήθηκαν πρώτη φορά σε άρθρα σαν το δικό σας και όχι από εμάς, ακριβώς επειδή σεβόμαστε τη διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεύτερον: Ισχυρίζεστε ότι χαρακτηρίζουμε «τυφλή εκδίκηση» την επιμονή των 3 πρώην αθλητών μας να διεκδικούν τα χρήματα τους. Αυτό είναι ψευδές και παραποιεί την ανακοίνωσή μας που ίσως οι αναγνώστες σας δεν έχουν διαβάσει. Η κίνηση «τυφλής εκδίκησης» δεν είναι ότι διεκδικούν τα χρήματά τους έχοντας κάνει προσφυγή, αλλά ότι ζήτησαν να μας απαγορευτούν οι μεταγραφές, άρα να μείνουμε μόνο με 3 παίχτες, το οποίο θα μας οδηγούσε εκτός Α1 χωρίς να πάρουν οι ίδιοι ούτε ευρώ.

Τρίτον: Γράφετε ότι «ΚΑΚΩΣ» (με κεφαλαία, για να τονίσετε την άγνοιά σας!) δεν μας απαγορεύτηκαν οι μεταγραφές και ότι η ομάδα μας «δεν τιμωρήθηκε επειδή στην Ελλάδα δεν υπάρχουν νόμοι». Η πραγματικότητα όμως είναι ότι δεν μπορούσαμε να τιμωρηθούμε εξαιτίας μιας πρωτόδικης απόφασης εναντίον της οποίας εκκρεμεί έφεση, όπως αναφέρεται στο άρθρο 95 παρ 6. εδάφιο 2. ν.2725/99, και στην απόφαση της αθλητικής δικαστού. Άρα, είτε έχετε άγνοια των νόμων είτε τους γνωρίζετε αλλά τους αποσιωπείται, συνεπώς εσείς είστε ο δημαγωγός. Επίσης, κατηγορείτε ακόμα και την αθλητικό δικαστή για την απόφασή της αλλά αποσιωπάτε ότι επιχειρήθηκε να τιμωρηθούμε με το νόμο του 2012 για οφειλές του 2010 και του 2011, αναδρομικότητα που ούτε νομικά, ούτε λογικά μπορεί να γίνει δεκτή.

Τέταρτον: Προτείνετε «να πέσουμε στην Α2 για να καθαρίσουμε». Επίσης είτε έχετε άγνοια νόμων είτε δημαγωγείτε. Η περίπτωση των ΤΑΑ στο βόλεϊ δεν έχει καμία σχέση με αυτή των ΠΑΕ στο ποδόσφαιρο. Κανένα χρέος δεν διαγράφεται αν υποβιβαστεί μια ομάδα. Αλλά ακόμα κι έτσι αν ήταν, δεν βλέπουμε πως αυτό θα ωφελούσε πρώην αθλητές μας. PANATHINAIKOS ATHLETIC CLUB Address: 45, Koniari Str. 114 71 Athens fax 210 6424753 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Διεύθυνση: Κόνιαρη 45 ΤΚ 114 71 Αθήνα τηλ. 210 6444401-02

Και για να τελειώνει και αυτό το παραμύθι: αν ο Παναθηναϊκός δεν έπαιζε στην Α1, όχι μόνο δεν θα κέρδιζαν κάτι οι συγκεκριμένοι πρώην αθλητές μας, αλλά θα έχαναν και πολλοί ακόμα. Όλοι οι σημερινοί αθλητές μας, που θα έχαναν τα συμβόλαιά τους, και άλλοι πρώην αθλητές μας, όπως οι Σαμικά, Αντράε, Ερπ, Γκενς, που έχει συμφωνηθεί να λάβουν ολόκληρο το ποσό που θα πάρει ο Παναθηναϊκός από τον ΟΠΑΠ και την ΕΣΑΠ για τη συμμετοχή του στην Α1.

Πέμπτον: Λέτε ότι δήθεν ζητάμε από τους πρώην αθλητές μας να έρθουν σε συμφωνία μαζί μας «στο όνομα της ιδέας με το Τριφύλλι». Όχι κύριε. Το αν θα συνυπολογίσουν και την ιδέα του Παναθηναϊκού είναι δικό τους θέμα, εμείς αυτό που τους λέμε δεν είναι ιδεαλιστικό αλλά εντελώς ρεαλιστικό. Εμείς τα χρήματα που άλλοι σας έταξαν και ζητάτε δεν τα έχουμε, γι' αυτό θέλετε να πάρετε όσα έχουμε για να σωθούμε όλοι ή δεν θέλετε τίποτα και να πέσουμε όλοι στον γκρεμό;

Κι επειδή υπαινίσσεστε ότι δεν κάνουμε καμία κίνηση προς τις παλαιότερες διοικήσεις που υπέγραψαν τα συγκεκριμένα συμβόλαια, σας απαντούμε ότι πέραν του ότι δεν γνωρίζετε προφανώς όλες τις ενέργειές μας, ακόμα και στην ανακοίνωσή μας που κατακρίνετε κάνουμε δυο συγκεκριμένες αναφορές και τους ζητούμε να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Έκτον: Χαρακτηρίζετε «αδιανόητο» να προτείνονται περικοπές σε έναν αθλητή. Εδώ, δυστυχώς, δεν έχετε απλώς άγνοια νόμων αλλά της πραγματικότητας. Δεν έχετε ακούσει κάτι για την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα; Δεν γνωρίζετε τις δεκάδες περιπτώσεις αθλητών όλων των αθλημάτων σε τόσους συλλόγους, που δέχτηκαν περικοπές των δεδουλευμένων τους για να μην καταστραφούν οι σύλλογοι στους οποίους έπαιζαν; Η μήπως δεν ξέρετε τίποτα για τους χιλιάδες Έλληνες εργαζόμενους όλων των κλάδων που έχασαν όλα τα δεδουλευμένα τους επειδή έκλεισαν οι εταιρείες όπου εργάζονταν; Αυτή είναι δυστυχώς η ελληνική πραγματικότητα, αν από εμάς τη μαθαίνετε σας καλωσορίζουμε σε αυτήν. Και σας υπενθυμίζουμε ότι δεν δημιουργήσαμε καμία οφειλή, αντιθέτως προσπαθούμε να τις διαχειριστούμε με τον επωφελέστερο για όλους τρόπο.

Έβδομον: Επί τη ευκαιρία, μια ερώτηση... Σε άρθρο σας στις 16/7/2013 γράφετε: «Πάλι οι αφερέγγυοι θα τη σκαπουλάρουν στην υγεία των κορόϊδων. Λες κι είναι μαλάκας ο Κουντούρης που συμμάζεψε τον Ολυμπιακό». Η ερώτησή μας, λοιπόν, αφού προσπεράσουμε τη διατύπωση-υπόδειγμα σοβαρής δημοσιογραφίας, είναι η εξής: Στην περίπτωση που αναφέρετε ως πρότυπο φερεγγυότητας, δεν έγιναν περικοπές οφειλών ανάλογες με αυτές που στη δική μας περίπτωση χαρακτηρίζετε αδιανόητες; Ναι η όχι; (Και κάπου εδώ η έκφραση «δυο μέτρα και δυο σταθμά» βρίσκει το νόημά της...).

Όγδοον: Γράφετε ότι «τρώμε χρήματα» από τους πρώην αθλητές μας. Είστε δημοσιογράφος και θα έπρεπε να γνωρίζετε τη σημασία των λέξεων και φράσεων που χρησιμοποιείτε. Τα συγκεκριμένα ποσά κάποιοι από εμάς ίσως δεν τα δουν ποτέ τους -αυτό δεν αφορά κανέναν βέβαια, αλλά όχι να μας κατηγορείτε και ότι «τρώμε χρήματα» από πάνω! Δεν τρώμε χρήματα από κανέναν, αντιθέτως προσπαθούμε να διαθέσουμε όσα έχουμε με τρόπο δίκαιο για όλους. Για τελευταία φορά: δεν είναι ότι έχουμε τα λεφτά και δεν τα δίνουμε στους ανθρώπους, ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ!

Και δεν μας αρέσουν τα «λογάκια», όπως επίσης αστήρικτα μας κατηγορείτε. Το πιο εύκολο θα ήταν να λέμε στείρες υποσχέσεις και να υπολογίζουμε ότι κάποτε θα διακανονίσουμε τους διακανονισμούς. Αντιθέτως, μετράμε τόσο τις κουβέντες μας όσο και τα χρήματά μας, για να μην εκτεθούμε σε κανέναν.

Ένατον: Ρωτάτε και ξαναρωτάτε ποια είναι τα εχέγγυα για τις φετινές μας συμφωνίες. Αυτό κι αν είναι το αποκορύφωμα της δημαγωγίας! Δεν προβληματίζονται οι

ίδιοι οι προπονητές και οι αθλητές που υπογράφουν, αλλά ανησυχείτε εσείς; Μας κατηγορείτε προκαταβολικά, μόλις ένα μήνα αφού αναλάβαμε τη διοίκηση, ότι ΘΑ αθετήσουμε τις υπογραφές μας;

Οι άνθρωποι που συμφωνούν με τον Παναθηναϊκό -και η δική τους άποψη έχει σημασία- είναι απολύτως βέβαιοι ότι θα πάρουν έως το τελευταίο ευρώ. Γιατί τους πείσαμε ότι θα διαχειριστούμε με σωφροσύνη τους πόρους μας, δηλαδή τα έσοδα από τις κεντρικές συμφωνίες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, τις διαφημιστικές χορηγίες, τα έσοδα από εισιτήρια και τις δωρεές φίλων του Συλλόγου. Αν εσείς δεν πείθεστε, μην ανησυχείτε, δεν είστε στο αγωνιστικό πλάνο μας για το ρόστερ της ομάδας.

Όσο για τους πόρους μας, όσα χρήματα από αυτά είναι δυνατόν διατίθενται ήδη για παλιές οφειλές. Κάποια όμως είναι εκ των πραγμάτων αδύνατον να διατεθούν οπουδήποτε αλλού εκτός του φετινού μπάτζετ. Πχ οι χορηγοί προφανώς πληρώνουν για να φτιαχτεί μια αξιόμαχη ομάδα και να διαφημίζονται στη φανέλα της, όχι για οτιδήποτε άλλο.

Δέκατον. Το κερασάκι στην τούρτα το βάζετε με την αναφορά σας στον Σωτήρη Πανταλέοντα. Όχι μόνον λες και είστε μέντιουμ θεωρείτε δεδομένο ότι συμφώνησε μαζί μας μόνο λόγω του συναισθήματος και όχι επειδή καταλαβαίνει ότι τα πράγματα είναι όπως τα λέμε και πείστηκε από τις απόψεις και το πλάνο μας ότι αυτό είναι το συμφέρον του. Αλλά του κάνετε και την...παρατήρηση που συμφώνησε γιατί «δεν είναι επαγγελματικά σωστό»!

Για όλους αυτούς τους λόγους, θεωρούμε το άρθρο σας απαράδεκτο, προσβλητικό και δημαγωγικό. Η απάντηση μας είναι μακροσκελής, το ίδιο ήταν και το άρθρο σας όμως. Στο πλαίσιο της ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων και των αρχών της δεοντολογίας, σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε για τη δημοσίευσή της στα μέσα που αναρτήθηκαν και οι δικές σας απόψεις.

Βέβαια, η ισχυρότερη απάντηση και διάψευση του άρθρου σας είμαστε βέβαιοι ότι θα έρθει εμπράκτως από τους ίδιους τους Ψάρρα, Ντονά και Μηνούδη, όταν έρθουν σε συμφωνία με τη διοίκηση μας. (Και τότε, σας παρακαλούμε, μην τους... μαλώσετε και αυτούς όπως τον Σωτήρη!)

Κατά τ' άλλα, επειδή μας προτείνετε να «σοβαρευτούμε», είναι περιττό να ανταποδώσουμε την προτροπή. Απλώς, το πιο σοβαρό που έχουμε να (ξανά)πούμε είναι ότι δεν είμαστε «παράγοντες» αλλά απλοί φίλαθλοι που έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια να σώσουμε το Σύλλογο που αγαπάμε. Σε αυτή την προσπάθεια ζητάμε τη συνδρομή όλων, ακόμα και όσων δείχνουν τόσο αρνητική στάση απέναντι μας όσο εσείς, και μάλιστα προτείνουν μέχρι και την... «αγιοποίηση» όποιου λάβει απόφαση να υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός!

Κλείνοντας, παρακαλούμε να δεχτείτε τις ευχές μας για την ονομαστική σας εορτή. Χρόνια πολλά!


Για το ΤΑΑ Παναθηναϊκός,

Η Τριμελής Επιτροπή.
επαθα λαστιχο
σημερα ξεκιναει το ευροβολλευ στην δανια και πολωνια.η πλακα ειναι οτι οι πολωνοι θα παιζουν εντος εδρας μεχρι τους 8,αφου οι ημιτελικοι και ο τελικος θα γινουν στην δανια!φοβερη (συν)διοργανωση....τεσπα,φαβορι ειναι οι ρωσοι,ακολουθουν οι πολωνοι και απο εκει και περα δυσκολα τα πραγματα.οι σερβοι,οι ιταλοι και οι γαλλοι εχουν ανανεωμενες ομαδες,η βουλγαρια κατεβαινει χωρις τον καζινσκυ,οποτε πολυ πιθανον να δουμε καποιες εκπληξουλες απο τους υπολοιπους.
επαθα λαστιχο
ωραια ξεκινησε η μερα με 2 εκπληξεις ρωσια-γερμανια 0-3 και σλοβενια-σερβια 3-1
επαθα λαστιχο
απο ο,τι φαινεται οι γερμανοι παικτες δεν εχουν το μυαλο τους στις εκλογες και σημερα μετα την ρωσια κερδισαν και την βουλγαρια με 3-2.στα αλλα παιχνιδια η εκπληξη εγινε στο γκντανσκ ο,που η γαλλια κερδισε την γηπεδουχο πολωνια με 3-1
επαθα λαστιχο
Τελος η φαση των ομιλων στην σημερινη τριτη μερα στην οποια ειχαμε αλλη μια εκπληξη,την νικη του βελγιου επι της ιταλιας με 3-2.
απευθειας στα προημιτελικα περασαν βελγοι-γαλλοι-φινλανδοι και γερμανοι,ενω τα διασταυρωματα στα play off ειναι

Σερβια-Δανια(ο νικητης παιζει με το Βελγιο)
Ρωσια-Σλοβακια(ο νικητης παιζει με την Γαλλια)
Ιταλια-Ολλανδια(ο νικητης παιζει με την Φινλανδια)
Πολωνια-Βουλγαρια σε προωρο ντερμπι(ο νικητης παιζει με την Γερμανια)
επαθα λαστιχο
H Bουλγαρια κερδισε στο ται μπρεικ την γηπεδουχο Πολωνια,και ετσι τα σημερινα ζευγαρια των προημιτελικων ειναι

Γερμανια-Βουλγαρια
Ιταλια-Φινλανδια
Ρωσια-Γαλλια
Βελγιο-Σερβια
επαθα λαστιχο
Oλοι οι προημιτελικοι ηρθαν 3-1.

Στους ημιτελικους του σαββατου

Σερβια-Ρωσια
Βουλγαρια-Ιταλια
επαθα λαστιχο
Σημερα στις 7 ο τελικος αναμεσα στην Ιταλια και στην Ρωσια
Στις 4 ο μικρος τελικος Βουλγαρια-Σερβια
επαθα λαστιχο
τελος το ευρωπαικο με θριαμεβευτες τους ρωσους 3-1 στον τελικο την ιταλια.το χαλκινο η σερβια 3-0 την βουλγαρια.η "αρκουδα" ηταν να μην παρει μπρος.μετα τους ολυμπιακους αγωνες κατεκτησε και το world league και το ευρωπαικο.
Dwyane ''the flash'' Wade
πρωτη νικη της αεκ σε επισημο αγωνα βολευ επι του οσφπ!!αυτα ειναι!!!καλλιο αργα παρα ποτε!!!
HLR CENATION
Σημερα ξεκινα το πρωταθλημα που αναμενεται να ειναι συγκλονιστικο τοσο στην κορυφη οσο και στην ουρα.
Ενα κλικ παραπανω φαβορι για τον τιτλο μαλλον ειναι ο Ολυμπιακος παρα οτι εχασε Φιλιποφ.Επισης ειναι ενισχυμενος στους ακραιους με Καλντειρα.Οπλο του φυσικα ο Γιορντανοφ.Ο Φοινικας Συρου εχει κανει κινησεις και παει για πρωθαλημα με Ανδρεοπουλο προπονητη,με τον Ντσιακοφ μεγαλο αστερι και Ζατς στην διαγωνιο.Ο Παμβοχαικος ειναι αποδυναμωμενος φετος,καθως του εφυγαν ο πασαδορος Τερζης,ο Γιοβανοβιτς και ο Μαντεκας αλλα επεστρεψε ο πολυ καλος Ντουσαρμ απο το γαλλικο πρωταθλημα.Ο ΠΑΟΚ ενισχυμενος και με Στελιο Καζαζη θα ειναι και παλι στην τετραδα.Ο Αρης με Κραβαρικ προπονητη και Αρμενακη στην διαγωνιο στοχευει τουλαχιστον 8αδα.Η ΑΕκ με τον σταρ κεντρικο Τορες αλλα και Γκεινς ,Μαντεκα,μπορει μεχρι και τετραδα,ενω ο Εθνικος του Ραιτς και του Ανδρεαδη χωρις Κουμεντακη φετος ομως μπορει τελικο.Η Λαμια παει για 8αδα...Ο Παναθηναικος θελει να σωθει γρηγορα,με καλο προπονητη,τον Λαιο αλλα ερωτηματικο τους ξενους.Παναχαικη και Νικη Αιγινιου θα δωσουν την μαχη για την αποφυγη του υποβιβασμου.Φυσικα λειπει ο Ηρακλης απο το πρωταθλημα.
HLR CENATION
Σημερα ειδα το πρωτο μου ματς για την νεα αγωνιστικη χρονια.Παμβοχαικος-ΑΕΚ 1-3 ...Πολυ καλο ροστερ η ΑΕΚ που ξεχωριζουν ο πρωταθλητης Ευρωπης κεντρικος Τορες και ο Γκεινς.Καλο ματς και ο διαγωνιος Παγιαν.Απογοητευση ο Μαντεκας που ειχε κακιστη υποδοχη.
Ο φιναλιστ του περσινου πρωταθληματος Παμβοχαικος με απογοητευσε.Οι ακραιοι του ,Κουζουνης και Τζουστινιανο καλοι στην υποδοχη και στην αμυνα αλλα κακοι στην επιθεση.Ειδικα σε ματς σαν το σημερινο που δεν θα τραβαει και ο διαγωνιος Ντουσαρμ θα εχει προβλημα στην επιθεση .Γενικα δηλαδη θα μου κανει τεραστια εκπληξη αν κανη πορεια αναλογη με την περσινη.

Κραουσε 5 κακη εμφανιση.Καλο σερβις παντως.
Κανελος 7 ο καλυτερος παικτης του παμβοχαικου.Καλος σε μπλοκ πρωτο χρονο αν και στα δυο τελευταια σετ δεν επιχειρησε.
Ντουσαρμ 5 ξεκινησε πολυ ασχημα,ανεβηκε καπως στην συνεχεια.Πολυ κακο ματς παντως απο τον σταρ της ομαδας.
Παπαδοπουλος 5 δεν βγηκε σε μπλοκ
Τζουστινιανο 6 καλος στην υποδοχη,κακος στην επιθεση
Κουζουνης 6 καλος στην υποδοχη,εβγαλε αμυνες αλλα δεν βοηθησε επιθετικα

Γκεινς 8 ηγετης με τα ολα του
Τορες 8 φοβερος στο πρωτο χρονο,εκανε μπλοκ,ισως ο καλυτερος κεντρικος του πρωταθληματος
Πετρογλου 7 καλος στην επιθεση,κακος στην υποδοχη
Μαντεκας 4 τραγικος στην υποδοχη
Καλαιτζιδης 6 δεν εκανε πρωτο χρονο,συμμετειχε σε μπλοκ
Γκουζαν (λ) 7 σκουπισε το παρκε
Παγιαν 7 μπηκε φουριοζος,σαν να κολλησε καπως στην συνεχεια ,αλλα στην σουμα ηταν καλος

MVP Toρες

*Μετα τον Ολυμπιακο για το Λιγκ καπ ,η Κηφισια κερδιζει και τον Φοινικα με 3-1 ,με μεγαλο πρωταγωνιστη τον διαγωνιο Γιοβανοβιτς που θυμιζω τον εκλεισε τελευταια στιγμης στην θεση του προηγουμενου που τραυματιστηκε.
*Μεγαλη νικη της Παναχαικης επι του Παναθηναικου με 3-1 με συγκλονιστικο Νικο Ρουμελιωτη.Γκρινιαζει για την διατησια ο Παναθηναικος,λιγα πραγματα οι ξενοι του.
*Μεγαλο διπλο του Εθνικου μεσα στον Αρη με 3-2 ,με εκπληκτικη εμφανιση Μιγιαηλοβιτς
*Ευκολα 3-0 ο Ολυμπιακος την Λαμια χωρις Γιορντανοφ και μεγαλο ματς απο τον καλντειρα.
*Περασε απο την εδρα της Νικης ο ΠΑΟΚ ,με κορυφαιο τον σταρ του Μιλκοφ.
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(HLR CENATION @ Oct 13 2013, 18:47 ) *
Σημερα ειδα το πρωτο μου ματς για την νεα αγωνιστικη χρονια.Παμβοχαικος-ΑΕΚ 1-3 ...Πολυ καλο ροστερ η ΑΕΚ που ξεχωριζουν ο πρωταθλητης Ευρωπης κεντρικος Τορες και ο Γκεινς.Καλο ματς και ο διαγωνιος Παγιαν.Απογοητευση ο Μαντεκας που ειχε κακιστη υποδοχη.
Ο φιναλιστ του περσινου πρωταθληματος Παμβοχαικος με απογοητευσε.Οι ακραιοι του ,Κουζουνης και Τζουστινιανο καλοι στην υποδοχη και στην αμυνα αλλα κακοι στην επιθεση.Ειδικα σε ματς σαν το σημερινο που δεν θα τραβαει και ο διαγωνιος Ντουσαρμ θα εχει προβλημα στην επιθεση .Γενικα δηλαδη θα μου κανει τεραστια εκπληξη αν κανη πορεια αναλογη με την περσινη.

Κραουσε 5 κακη εμφανιση.Καλο σερβις παντως.
Κανελος 7 ο καλυτερος παικτης του παμβοχαικου.Καλος σε μπλοκ πρωτο χρονο αν και στα δυο τελευταια σετ δεν επιχειρησε.
Ντουσαρμ 5 ξεκινησε πολυ ασχημα,ανεβηκε καπως στην συνεχεια.Πολυ κακο ματς παντως απο τον σταρ της ομαδας.
Παπαδοπουλος 5 δεν βγηκε σε μπλοκ
Τζουστινιανο 6 καλος στην υποδοχη,κακος στην επιθεση
Κουζουνης 6 καλος στην υποδοχη,εβγαλε αμυνες αλλα δεν βοηθησε επιθετικα

Γκεινς 8 ηγετης με τα ολα του
Τορες 8 φοβερος στο πρωτο χρονο,εκανε μπλοκ,ισως ο καλυτερος κεντρικος του πρωταθληματος
Πετρογλου 7 καλος στην επιθεση,κακος στην υποδοχη
Μαντεκας 4 τραγικος στην υποδοχη
Καλαιτζιδης 6 δεν εκανε πρωτο χρονο,συμμετειχε σε μπλοκ
Γκουζαν (λ) 7 σκουπισε το παρκε
Παγιαν 7 μπηκε φουριοζος,σαν να κολλησε καπως στην συνεχεια ,αλλα στην σουμα ηταν καλος

MVP Toρες

*Μετα τον Ολυμπιακο για το Λιγκ καπ ,η Κηφισια κερδιζει και τον Φοινικα με 3-1 ,με μεγαλο πρωταγωνιστη τον διαγωνιο Γιοβανοβιτς που θυμιζω τον εκλεισε τελευταια στιγμης στην θεση του προηγουμενου που τραυματιστηκε.
*Μεγαλη νικη της Παναχαικης επι του Παναθηναικου με 3-1 με συγκλονιστικο Νικο Ρουμελιωτη.Γκρινιαζει για την διατησια ο Παναθηναικος,λιγα πραγματα οι ξενοι του.
*Μεγαλο διπλο του Εθνικου μεσα στον Αρη με 3-2 ,με εκπληκτικη εμφανιση Μιγιαηλοβιτς
*Ευκολα 3-0 ο Ολυμπιακος την Λαμια χωρις Γιορντανοφ και μεγαλο ματς απο τον καλντειρα.
*Περασε απο την εδρα της Νικης ο ΠΑΟΚ ,με κορυφαιο τον σταρ του Μιλκοφ.


ο παγιαν μου αρεσε πολυ απο εμας.μεγαλη αποκαλυψη!
HLR CENATION
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Oct 15 2013, 10:54 ) *
ο παγιαν μου αρεσε πολυ απο εμας.μεγαλη αποκαλυψη!

Ναι πολυ ωραιος συμφωνω. smile.gif Ωραιος και ο προπονητης.
Magnus92
Ο Εθνικος, Χρηστο;

Πως μας βλεπεις γενικα ;
Εφυγε ο Ραφαηλ απ οσο ξερω, για Ιταλια...
Τι ροστερ εχει φετος; Καλο;
HLR CENATION
QUOTE(Magnus92 @ Oct 15 2013, 16:46 ) *
Ο Εθνικος, Χρηστο;

Πως μας βλεπεις γενικα ;
Εφυγε ο Ραφαηλ απ οσο ξερω, για Ιταλια...
Τι ροστερ εχει φετος; Καλο;

Στρατο 3-2 μεσα στον Αρη νικησε ο Εθνικος.Νομιζω το εχω γραψει.Εκτος του εντυπωσιακου διαγωνιου Ραιτ,μεγαλο παιχνιδι εκανε και ο νεος ακραιος της ομαδας ο Μιγιαιλοβιτς.Ρεκορ με 13 ποντους απο μπλοκ ο κεντρικος 40χρονος Παπαζογλου.Καλη ομαδα η Εθνικαρα θα τα παιξει ολα για ολα για 4αδα.Καλο ροστερ,απωλεια βεβαια οπως λες και εσυ ο Κουμεντακης που στην επιθεση ηταν πολυ καλος.
Dwyane ''the flash'' Wade
απιστευτη ανατροπη στη πυλαια για την αεκ απο 2-0 σε 2-3!!!εχουμε ξεκινησει παρα πολυ καλα χωρις κανεις να το περιμενει!
HLR CENATION
Μεγαλο διπλο της ΑΕΚ με 3-2 ,μεσα στο παλατακι επι του ΠΑΟΚ απο 0-2 σετ και 12-18 στο τεταρτο.ΕΝτυπωσιακος ο Πετρογλου με 25 ποντους και ο Παγιαν που κανει δευτερο συνεχομενο καλο παιχνιδι.Ο Ρουμελιωτακης κραταει την υποδοχω.Ο Τορες εκπληκτικος και παλι.Απο τον ΠΑΟΚ κορυφαιος ο Τζελατι.
Βατερλο ο παναθηναικος 0-3 απο τον Παμβοχαικο που δεν εδειξε και τιποτα ιδιαιτερο.Κορυφαιος ο Ντουσαρμ.Και παλι λιγα πργματα οι ξενοι του Παναθηναικου.
ΣΤο ντερμπι της αγωνιστικη μεγαλη νικη ο Φοινικας με 3-2 επι του Ολυμπιακου που δεν ειχε και παλι Γιορντανοφ.
Η Κηφισια με πρωταγωνιστη τον Γιοβανοβιτς 3-0 μεσα στην Νικη,ο Εθνικος,3-1 την σκληροτραχηλη Παναχαικη με κορυφαιους τους Μιχαηλοβιτς-Παπαζογλου.
Η Λαμια νικησε τον Αρη του Κραβαρικ.
HLR CENATION
*Η Παναχαικη σοκαρει τον κοσμο του βολευ και κανει την μεγαλυτερη εκπληξη μεχρι στιγμης στην χρονια αφου νικησε τον Ολυμπιακο με 3-2 σετ.Εκπληκτικος Νικος Ρουμελιωτης που δειχνει οτι το εχει ακομα με 25 ποντους και 4 ασσους παρακαλω.Απο τον ολυμπιακο που συνεχιζει να προβληματζει κορυφαιος ο Γιορντανοφ.
*Νικητης στο ντερμπι της Θεσσαλονικης ο ΠΑΟΚ ,που απεδρασε απο την Μικρα με 2-3 σετ...Εκπληκτικος ο κεντρικος Παντακιδης,σχεδον αλανθαστος στην επιθεση,και 7 κερδισμενους ποντους απο μπλοκ.Καλος ο Νικηφοριδης,μεγαλο ματς και παλι ο Τζελατης.Απο τον Αρη που απομακρυνθηκε ο κραβαρικ,κορυφαιος ο διαγωνιος Αρμενακης.
*Εχασε σετ ο Φοινικας απο τον Παναθηναικο,του οποιου οι ξενοι συνεχιζουν να ειναι τραγικοι.Επιθετικοι πολυφωνια για ακομα ενα ματς οι νησιωτες,μονο ο μπελλος τραβηξε για τον παναθηναικο.
*Πολυ ευκολα ο Εθνικος Αλ την ευχαριστη εκπληξη του πρωταθληματος Λαμια με 3-0 με κορυφαιους τον Μιγιαηλοβιτς και τον Δαλακουρα.Τους δυο ακραιους δηλαδη.Ο Ραιτς μπορει να ηταν αστοχος στην επιθεση,αλλα πηρε 5 ασσους.
*Στο ρελαντι η ΑΕΚ την Νικη αιγινιου με κορυφαιο τον κεντρικο Τορες και να τον ακολουθουν σε αποδοση οι Πετρογλου-παγιαν.Απο την Νικη η μονη αξιοπιστη επιθετικη λυση ηταν ο Παγιαν.
*Μεγαλη νικη του Παμβοχαικου,του Στ Καζαζη πια με 3-2 της Κηφισια ,με κορυφαιο τον Ασπιωτη και παρα πολυ καλο τον Τζουστινιανο.Για την Κηφισια κορυφαιος ο κεντρικος Σουλτανοπουλος εκτος ματς ο σταρ της ομαδας, Γιοβανοβιτς.
HLR CENATION
Xoρτασα ντερμπαρα σημερα,Φοινικας-Εθνικος Αλ 3-2 σε ματς με πολυ ενταση.μαλιστα επειδη ο διαγωνιος του Φοινικα Τσαας εχασε στο τεταρτο σετ δυο ευκαιριες να τελειωσει εκει το ματς,ο προπονητης της ομαδας Ανδρεοπουλος του εκανε εξαλλα παρατηρησεις και αυτος τον εσπρωξε(!!).Αμεσως μετα που τον καλεσε κοντα του να του δωσει οδηγειες αυτος δεν πηγε.Αυτα τα ωραια εγιναν,αλλα και το ματς ηταν πολυ ωραιο.

Ο Εθνικος εχει μια παικτουρα τον Μιγιαλοβιτς που ριχνει κατι σερβις φωτοβολιδες και ειναι εξαιρετικος στην επιθεση.Ο ραιτ επαιξε με προβληματα τραυματισμου που του βγηκαν στο ματς,αλλα συνολικα ηταν καλος.Απο τον φοινικα μεγαλο ματς εκανε ο τσαας που εβγαλε και πολλες αμυνες,αν και μετα το επεισοδιο που ειχε με τον προπονητη του η αποδοση του επεσε στο ται-μπρεικ.Ο Μουστακιδης περιορισε τον Ντζικοφ που πριν απο αυτο το ματς εκτελουσε με 61%.Καλος ο Γιανουσεκ,θαυμασιος ο τερζης που εβγαλε πολλες φορες τους συμπαικτες του με μονο μπλοκ,ενω πηγε σε πολλους πρωτους χρονους με τακουριδη-κυριως-αλλα και Πελεκουδα.
Quincy
Αν είναι να βλέπουμε τέτοιους αγώνες χαλάλι ο πόντος που χάσαμε από τον Εθνικό. Θα παρουμε το πλεονέκτημα έδρας στην Αλεξανδρούπολη smiley.gif
Magnus92
QUOTE(Quincy @ Dec 4 2013, 18:09 ) *
Αν είναι να βλέπουμε τέτοιους αγώνες χαλάλι ο πόντος που χάσαμε από τον Εθνικό. Θα παρουμε το πλεονέκτημα έδρας στην Αλεξανδρούπολη smiley.gif


Κανεις λαθος....


Εχει ερθει η ωρα να ερθει το πρωτο πρωταθλημα Ελλαδας, σε επαγγελματικο αθλημα, στον Εβρο !

wav.gif
Quincy
Και για τις Κυκλαδες το πρώτο θα είναι cool.gif
επαθα λαστιχο
δηλαδη αν στους τελικους παιξει ο οσφπ με τον φοινικα,με ποιον θα εισαι?
Quincy
Με τον Φοίνικα φυσικά. Όπως σε κάθε αγώνα που δώσαμε απέναντι στον Ολυμπιακό από τότε που ανεβήκαμε στην πρώτη κατηγορία cool.gif

Με αποκορύφωμα το 2-0 στα playoff του '12 19.gif
Magnus92
Σε προλαβα Χρησταρα ( ελπιζω να το ειδες το ματς...)

Πολυ ομορφο ματς, νικη με 3-2 του Εθνικου, και ειμαστε πρωταθλητες χειμωνα ! wav.gif


Πολυ ομορφη ατμοσφαιρα στο γεματο γηπεδο, αλλα δυστυχως ΠΟΛΛΟΙ υπεραριθμοι θεατες, που αναδυκνυει για αλλη μια φορα το γηπεδικο προβλημα της πολης...

Και χαρουμενος που παρακολουθησα απο κοντα εναν αγωνα μετα απο 6 περιπου χρονια biggrin.gif


Quincy
Τρίτο το Πειρατικό το Φοίνικα παρά την ήττα μας χτες με 3-2 από τον Ολυμπιακό. Κρίμα γιατί αν προσέχαμε λίγο παραπάνω στο 4ο σετ μπορούσαμε να πάρουμε το διπλό και τους υπόλοιπους δύο πόντους. Αυτή η εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά θα μας πονέσει πολύ, δεν μας ευννοούν οι ισοβαθμίες.

Τώρα ο Εθνικός είναι πρώτος με 5 πόντους διαφορά κι άλλοι 3 ισόβαθμοι πίσω, αλλά το πλεονέκτημα θα κριθεί στις τελευταίες 4 αγωνιστικές που παίζει και με τους 3 σχεδόν συνεχόμενα
Quincy
Επιστροφή στις νίκες για τον Φοίνικα Σύρου σήμερα επί του Άρη για την 14η αγωνιστική. Παρότι ο αγώνας έληξε 3-0 δεν ήταν τόσο εύκολος και οι φιλοξενούμενοι μας δυσκόλεψαν στα δύο τελευταία σετ (25-22 και 25-21). Φοβερή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο γι άλλη μια φορά icon_joy.gif

Ακολουθεί δύσκολη εβδομάδα, καθώς την Τρίτη υποδεχόμαστε τον Ολυμπιακό στον νοκ αουτ αγώνα για την τρίτη φάση του Κυπέλλου. Τρεις μέρες μετά, την Παρασκευή, παίζουμε με την Λαμία στην Αλεξανδρούπολη για τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ, όπου αν κερδίσουμε παίζουμε το ίδιο Σάββατο με τον νικητή του άλλου ημιτελικού Εθν. Αλεξανδούπολης-ΑΕΚ.
Quincy
Δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους 8 σήμερα ο Φοίνικας sad.gif

Ηττηθήκαμε με 1-3 σετ από τον Ολυμπιακό. Κατα τα άλλα ήταν ένας πολύ όμορφος αγώνας και παρότι χάσαμε σχετικά εύκολα το 1ο και 3ο σετ 68.gif , πήραμε το 2ο ισοφαρίζοντας και παλέψαμε να στείλουμε το ματς στο tie break χωρίς να τα καταφέρουμε χάνοντας 30-32 το τελευταίο ψυχοφθόρο σετ.

Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός το ήθελε περισσότερο και φάνηκε από την αρχή. Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δεν μας άφησε πολλά περιθώρια για νίκη στο 1ο σετ. Από κει και πέρα ο Φοίνικας συνήλθε και πρόβαλε αντίσταση, αλλά το πρόβλημα που είχαμε στα block σήμερα δεν λύθηκε ποτέ. Αυτός ήταν και ο σημαντικότερος λόγος της ήττας πιστεύω.

Πολύ όμορφος αγώνας πάντως, με ένταση, άγχος, ωραίες φάσεις, τα χε όλα μπορώ να πω. Οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και πάντα προσφέρουν ωραίους αγώνες. Δίκαια προκρίνεται ο Ολυμπιακός στους 8 του κυπέλλου. Εμείς περιμένουμε τώρα το Λιγκ Καπ στην Αλεξανδρούπολη, ξεκινώντας με την Λαμία την Παρασκευή thumbsup.gif
frenchman7
QUOTE(Quincy @ Jan 29 2014, 00:23 ) *
Δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους 8 σήμερα ο Φοίνικας sad.gif

Ηττηθήκαμε με 1-3 σετ από τον Ολυμπιακό. Κατα τα άλλα ήταν ένας πολύ όμορφος αγώνας και παρότι χάσαμε σχετικά εύκολα το 1ο και 3ο σετ 68.gif , πήραμε το 2ο ισοφαρίζοντας και παλέψαμε να στείλουμε το ματς στο tie break χωρίς να τα καταφέρουμε χάνοντας 30-32 το τελευταίο ψυχοφθόρο σετ.

Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός το ήθελε περισσότερο και φάνηκε από την αρχή. Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δεν μας άφησε πολλά περιθώρια για νίκη στο 1ο σετ. Από κει και πέρα ο Φοίνικας συνήλθε και πρόβαλε αντίσταση, αλλά το πρόβλημα που είχαμε στα block σήμερα δεν λύθηκε ποτέ. Αυτός ήταν και ο σημαντικότερος λόγος της ήττας πιστεύω.

Πολύ όμορφος αγώνας πάντως, με ένταση, άγχος, ωραίες φάσεις, τα χε όλα μπορώ να πω. Οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και πάντα προσφέρουν ωραίους αγώνες. Δίκαια προκρίνεται ο Ολυμπιακός στους 8 του κυπέλλου. Εμείς περιμένουμε τώρα το Λιγκ Καπ στην Αλεξανδρούπολη, ξεκινώντας με την Λαμία την Παρασκευή thumbsup.gif


Αφού δεν έπαθε έμφραγμα ο κοουτς Ανδρεόπουλος, πάλι καλά tongue.gif
Magnus92
QUOTE(Quincy @ Jan 29 2014, 00:23 ) *
Εμείς περιμένουμε τώρα το Λιγκ Καπ στην Αλεξανδρούπολη, ξεκινώντας με την Λαμία την Παρασκευή thumbsup.gif



Δεν θελω να στο χαλασω, αλλα η κουπα θα μεινει στον Εβρο, δεν φευγει απο 'κει πανω smiley.gif
Quincy
QUOTE(frenchman7 @ Jan 29 2014, 07:26 ) *
Αφού δεν έπαθε έμφραγμα ο κοουτς Ανδρεόπουλος, πάλι καλά tongue.gif


Δεν τον έβλεπα την ώρα του αγώνα από κει που ήμουν, αλλά από την εικόνα της ομάδας ώρες-ώρες και τις δηλώσεις του μετά, φαντάζομαι θα τα χε τα νευράκια του tongue.gif

QUOTE(Magnus92 @ Jan 29 2014, 07:37 ) *
Δεν θελω να στο χαλασω, αλλα η κουπα θα μεινει στον Εβρο, δεν φευγει απο 'κει πανω smiley.gif



Δεν μου το χαλάς. Το ξέρω ότι φαβορί είναι ο Εθνικός. Αλλά δεν λέει κάτι. Προβλέπονται ματσαρες! Άλλωστε τον έχουμε κερδίσει και μια φορά φέτος ... cool.gif
Quincy
Κρυώνει στο Έβρο η κούπα και κατηφορίζει αύριο cool.gif

Ο Φοίνικας κέρδισε την Λαμία 3-0 σετ, και με το ίδιο σκορ η ΑΕΚ τον Εθνικό.

Αύριο στις 18.30 ο Τελικός... icon_joy.gif
επαθα λαστιχο
Ειμαι φυσικα με τον φοινικα,αλλα ειναι κριμα η αεκ να εχει κερδισει τον πρωτοπορο και να μην παρει κουπα.
Quincy
Όποιος και να το πάρει θα το αξίζει δεν τίθεται θέμα. Αλλά εμείς αξίζουμε περισσότερο έναν τίτλο tongue.gif (τον πρώτο μας). Μπορεί να μην έχουμε την Ιστορία των άλλων ομάδων, αλλά έχουμε πολύ καλή ομάδα τα τελευταία χρόνια και παίζουμε καλό βόλλευ.

Είμαστε καλύτεροι από την Αεκ φέτος, αλλά κι ο Εθνικός ήταν. Δεν παίζουν ρόλο αυτά σε Φ4.

50-50 θα είναι αύριο

ΥΓ. Καλοδεχούμενοι όλοι οι Πειρατές αύριο smiley.gif
επαθα λαστιχο
QUOTE(Quincy @ Feb 1 2014, 01:36 ) *
Όποιος και να το πάρει θα το αξίζει δεν τίθεται θέμα. Αλλά εμείς αξίζουμε περισσότερο έναν τίτλο tongue.gif (τον πρώτο μας). Μπορεί να μην έχουμε την Ιστορία των άλλων ομάδων, αλλά έχουμε πολύ καλή ομάδα τα τελευταία χρόνια και παίζουμε καλό βόλλευ.

Είμαστε καλύτεροι από την Αεκ φέτος, αλλά κι ο Εθνικός ήταν. Δεν παίζουν ρόλο αυτά σε Φ4.

50-50 θα είναι αύριο

ΥΓ. Καλοδεχούμενοι όλοι οι Πειρατές αύριο smiley.gif

ωπα κατσε ο φοινικας δεν πηρε το λιγκ καπ το προπερσινο,που εκανε εγκαινια η διοργανωση?κανω λαθος?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.