Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΣΚΑ 2016-2017
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Budget
Νομίζω ότι θα είναι πολύ δυνατότερο από πέρυσι το αιγαλεω. Και φυσικά στα συν του ο κόσμος του που κάνει τη διαφορά
gspara
Η Ηλιουπολη ανακοινωσε την αποκτηση του Δημητρη Σμυρλη (ΦΟΑ,Νηαρ Ηστ,Τριτωνας).
gspara
QUOTE (periman @ Jul 5 2016, 12:53 ) *
Ο Ποσειδώνας θ χει έτσι κι αλλιως καλη ομάδα

Συμφωνω.Ο Ζηβας θα παραταξει μια πυραυλοκινητη και πολύ ελκυστικη ομαδα που θα στηρίζεται κυριως σε νεα και ταλαντουχα παιδια!!!

Εκτος από την σημαντικη προσθηκη του Βουρλιτη που εγραψε ο φιλος Doctor-J παραπανω,ο Ποσειδωνας εχει αποκτησει και τους.....

bball.gif Σπυρο Κανελλοπουλο(4) από Ηλυσιακο
bball.gif Μαριο Δοξα(5) από Σπόρτιγκ
bball.gif Ραφαηλ Μπουλογιωργο(2) από Γαλατσι.
jhantzop
Ταμπάκης στα Μελίσσια

Ο ΚΑΟ Μελισσίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στην ομάδα του αθλητή Κωνσταντίνου Ταμπάκη. Ο Κωνσταντίνος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα του Τυφώνα. Πρόκειται για έναν νεαρό αθλητή με πολύ μέλλον ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει του φετινούς στόχους. Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια των Μελισσίων και του ευχόμαστε υγεία και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

www.melissiabc.gr

Gkos
Αποτι λεγεται πηρανε και εναν ακομα παικτη τα Μελισσια αλλα ειναι στην λιστα των απαγορευμενων ,απο Σεπτεμβρη και μετα θα μπορει να αναφερθει στο topic:) !
Gkos
Παιρνω πισω το ποστ οχι γιατι δεν ισχυει αλλα γιατι θα αφησουμε ανεργο κόσμο! wink.gif
push
QUOTE (Gkos @ Jul 7 2016, 00:46 ) *
Παιρνω πισω το ποστ οχι γιατι δεν ισχυει αλλα γιατι θα αφησουμε ανεργο κόσμο! wink.gif

Tι να θελει να πει ο ποιητης αραγε;;
gspara
QUOTE
Στην Νήαρ Ηστ ο Θειακούλης

Η Νήαρ Ηστ, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, αγωνιζόμενη πια στη Β' ΕΣΚΑ και «κυνηγώντας» σταδιακά τη δυναμική της επάνοδο στα κυρίως μπασκετικά δρώμενα, με τη βοήθεια ελπιδοφόρων παικτών που αναζητούν επίσης τη δική τους ευκαιρία. Μία τέτοια περίπτωση, είναι ο Στράτος Θειακούλης, ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια στον Φιλαθλητικό, θα αλλάξει γειτονιά και από τον Ζωγράφο, θα γίνει μόνιμος κάτοικος Καισαριανής.

Ο 19χρονος γκαρντ, αποτελεί «προϊόν» των ακαδημιών του Φιλαθλητικού και την φετινή σεζόν, ύστερα από αρκετά χρόνια προσπαθειών, κατάφερε να ζήσει, έστω και για λίγα λεπτά, καταγράφοντας μερικές συμμετοχές, την εμπειρία της Β' Εθνικής.
Η επιθυμία του, ωστόσο, να έχει κάποιο σημαντικό ρόλο στο rotation, τον ανάγκασε να αποχωρήσει από την ομάδα και να μετακομίσει στον ιστορικό σύλλογο της Καισαριανής, ώστε να βρει χρόνο συμμετοχής. Μέσα από την κατηγορία της Β' ΕΣΚΑ, άλλωστε, και σε μία ομάδα σαν την Νήαρ Ηστ, ίσως βρει την ευκαιρία να επανέλθει στις εθνικές κατηγορίες.
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...&Itemid=142


Eξαιρετικη επιλογή για τη Νηαρ!!Ταλαντούχο και πολύ σοβαρο παιδι!!
jhantzop
Πορτοκαλί και ο Τσέλιος

Ο ΚΑΟ Μελισσίων με χαρά ανακοινώνει την ένταξη στην ομάδα του αθλητή Κώστα Τσέλιου. Ο 23χρονος γκαρντ την περσινή χρονιά ήταν πρώτος σκόρερ για το Κουκάκι στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ με 265 πόντους. Πρόκειται για έναν νεαρό και ταλαντούχο αθλητή ο οποίος αναμένεται να μας βοηθήσει σημαντικά στην νέα προσπάθεια που θα κάνουμε την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο για μια πρωταγωνιστική πορεία. Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια των Μελισσίων και του ευχόμαστε υγεία και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα μας.

www.melissiabc.gr

Gkos
QUOTE (push @ Jul 7 2016, 12:03 ) *
Tι να θελει να πει ο ποιητης αραγε;;



Τίποτα πονηρό!
Για τον Τσέλιο στα Μελίσσια είχα γράψει ,αλλά αφησα τον αdmin να το ανακοινώσειwink.gif
Τα γραφει και ωραια!
gspara
QUOTE
Μία ανανέωση - Τέσσερις μεταγραφές

Το τμήμα μπάσκετ του Ηλυσιακού Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χριστόφορο Χούμα (31 ετών, 1.94, Guard). Ο 31χρονος γκάρντ/φόργουορντ, θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην ομάδα μας.

Επίσης, έχουμε την επιστροφή δύο γνήσιων Ιλισιωτών, αυτές των Ηλία Σουρβατζή (29 ετών, 1.92, Forward) και Μάνου Αρβανίτη (28 ετών, 1.88, Point Guard), οι οποίοι είναι γέννημα θρέμμα Ιλισιώτες, ανδρώθηκαν στην ομάδα μας και αναχώρησαν για τις σπουδές τους στην Θεσσαλονίκη όπου αγωνίστηκαν στη Γ' Εθνική κατηγορία και ύστερα από τρία αναγνωριστικά χρόνια παίζοντας σε ομάδες της Αθήνας και στον γειτονικό Α.Ο. Ζωγράφου (Β' ΕΣΚΑ), επιστρέφουν στην ομάδα της καρδιάς τους.

Η ομάδα μας ενισχύεται με την απόκτηση του Λευτέρη Βαρσάμου (32 ετών, 1.90, Playmaker). Ο έμπειρος παίκτης, αγωνιζόταν στον ΑΟΚ Χαλανδρίου (Α' ΕΣΚΑ), ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, Α2 και Α1 Κύπρου.

Τέλος, ήρθαμε σε συμφωνία με τον Αντώνη Αντωνόπουλο (27 ετών, 1.94, Forward). Ο δυναμικός παίκτης με το δολοφονικό σουτ, προέρχεται από τις υποδομές του Παναθηναϊκού και πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα του ΓΣ Κρόνου (Β' Εθνική).
gspara
ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ

Ο Μανος Τσαπακης θα παραμεινει και τη νεα σεζον στον παγκο της ομαδας του Μενιδιου που αναμενεται να εχει και παλι πρωταγωνιστικη πορεια!!!
Παρα την αποχωρηση του Παναγιωτη Δημα(Ευνικος) εχει ενισχυθεί με τους παρακατω αθλητες...

bball.gif Αναστόπουλος(1) από Αιγάλεω
bball.gif Χριστόπουλος(2-3) από Αμιλλα
bball.gif Ρεντιφης(3) από Αρη Νικαιας
bball.gif Σαρακασιδης(4) από Ραφηνα

Επισης επέστρεψαν στην ομαδα Γραμμενος(5)-Μπρατσιακος(1-2).Ειδικη αναφορα θα κανω στο πουλεν μου,τον Οδυσσεα Γραμμενο που ηταν ο μεγαλος ατυχος της χρονιας που περασε.
Εκπληκτικος παιχτης και χαρακτηρας-διαμαντι,εδωσε μεγαλο αγωνα να ξεπερασει τον τραυματισμο του και περιμενω να είναι από τις αποκαλύψεις της επομενης σεζον και από τους καλυτερους ψηλους της Κατηγοριας!!!
Την ηγετικη μπαγκετα βεβαια θα κραταει και παλι ο Αποστολης Ζερβας!!!
Ενας ψηλος εχει απομεινει ακομα για να συμπληρωθεί πλήρως το παζλ.Οι ανθρωποι του συλλογου κινουνται πυρετωδώς προς αυτή την κατευθυνση και πιστευω συντομα θα εχουμε ολοκληρωμενη εικονα.
gspara
QUOTE
Πέντε νέες προσθήκες

Το τμήμα μπάσκετ του Ηλυσιακού Α.Ο. ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τους παρακάτω αθλητές:

Μπαϊρακτάρης Δημήτρης (21 ετών, 1.86, Guard)
Ο δυναμικός και ταλαντούχος παίκτης, ήρθε στην ομάδα μας με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της Καλαμάτας 80 (Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ). Ο τριτοετής φοιτητής ιατρικής, θα βρίσκεται και φέτος υπό τις οδηγίες του προπονητή μας, Θωμόπουλου Αθανάσιου. Πέρσι βρισκόταν στον Α.Ο. Ζωγράφου (Α' ΕΣΚΑ).

Μαρουφίδης Γιάννης (21 ετών, 1.90, Forward)
Ο αθλητικός και πολλά υποσχόμενος φόργουορντ από την Φλώρινα, τριτοετής φοιτητής στην ΗΜΜΥ (Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί και Μηχανικοί Υπολογιστών), θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα τη νέα σεζόν. Πέρσι αγωνιζόταν στον Α.Ο. Ζωγράφου (Α' ΕΣΚΑ).

Φράγκος Νικόλαος (29 ετών, 1.93, Forward/Center)
Ο Ροδίτης παίκτης, φημίζεται για την μαχητικότητα και την εξαιρετική δουλειά που κάνει για το καλό της ομάδας. Πέρσι αγωνιζόταν στον Α.Ο. Ζωγράφου (Α' ΕΣΚΑ).

Δύο δικά μας παιδιά, στην ανδρική ομάδα

Τρίχας Νικόλαος (18 ετών, 1.93, Guard/Forward)
Το πολυεργαλείο που θέλει ο κάθε προπονητής, θα παραμείνει στην ομάδα μας. Μετεγγράφει προ τριετίας από τον Άγιο Θωμά (Γ' ΕΣΚΑ).

Τσουρέλης Ιάσονας (15 ετών, 1.88, Guard)
Ο 15χρονος ηγέτης του παιδικού μας τμήματος, με το πάρα πολύ καλό σουτ, θα βρίσκεται και αυτός στην ανδρική ομάδα. Του ευχόμαστε να έχει την ίδια τύχη και εξέλιξη, όπως ο Βαγγέλης Μπέμπης και ο Νίκος Αρσενόπουλος.
jhantzop
Έμεινε ο κορμός στα Μελίσσια

Ο ΚΑΟ Μελισσίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον βασικό κορμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα βρει τους περσινούς πρωταθλητές να επιστρέφουν ξανά στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

Ο αρχηγός της ομάδας Βαγγέλης Δήμος θα αγωνιστεί με τα πορτοκαλί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ενώ παραμένουν στην ομάδα οι Παντελής Καλογερόπουλος, Θανάσης Κοντός, Βασίλης Κυπαρίσης, Γιώργος Κύριος, Γιάννης Κωτίδης, Ανδρέας Πανταζής και Γιώργος Τζωρτζόπουλος.

Ο βασικός κορμός, με τρεις αθλητές προερχόμενους από τις Ακαδημίες του ΚΑΟ Μελισσίων και με μέσο όρο ηλικίας τα 23 χρόνια, θα πλαισιωθεί με έμπειρους αλλά και άλλους νεαρούς αθλητές οι οποίοι θα δώσουν στην ομάδα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για μια πρωταγωνιστική πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

Η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων ευχαριστεί τους αθλητές Λάμπρο Μπάρτζο, Μάκη Χαρακτινό, Γιώργο Φρίμα και Δημήτρη Παπαμιχαήλ για την προσφορά τους στην περσινή επιτυχημένη χρονιά και τους εύχεται καλή επιτυχία με δύναμη και υγεία στις νέες τους ομάδες.

www.melissiabc.gr


gspara
Πολύ δυνατες μεταγραφικες κινησεις για τον Πολυνικη που εχει ανακοινωσει μεχρι τωρα Βαμβακιδη(Νικηφορο),Δημητρακουλη-Τσολη(Ιωνικο ΝΦ),Μουρικη(Περαμο),Μαντζιωρη(Εσπερο Καλλιθέας).
pain of salvation
Μεταφέρω από ΚΟΥΚΑΚΙ smile.gif :

"Κουκακάρα...έχασες κάποια παιδιά,βρήκες κάποια άλλα,έκανες ότι μπορούσες.Εντάξει,ξεκουράσου τώρα,γιατί σε περιμένουν δύσκολα.Θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα.Υγεία και καλά μπάνια.

ΡΟΣΤΕΡ 2016-17

Ονοματεπώνυμο ΘΕΣΗ ΗΛΙΚΙΑ ΥΨΟΣ
ΚΩΛΟΤΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ PG 21 177
ΚΩΣΤΕΛΕΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ PG 26 190 από Χαραυγιακό
ΚΟΡΕΤΣ ΒΑΛΕΡΙΟΣ PG 17 184
ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ SG 21 186 από Ηλεκτρούπολη
ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΗΛΙΑΣ SG 29 189
ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ SG 38 179
ΕΛΑΣΤΑΗ ΜΟΧΑΜΕΝΤ SG 19 186
ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ SG 15 182
ΕΛΑΣΤΑΗ ΜΑΡΟΥΑΝ SG 15 185
ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ SF 25 188
ΚΟΣΜΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ SF 26 192
ΣΙΔΕΡΙΔΗΣ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ F 30 185
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ F 25 193 από Ν.Ιωνία
ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ PF 35 192
ΜΟΥΛΟΥΜΠΑ ΑΛΕΞ PF 19 190
ΤΣΑΛΑΜΕΝΙ ΚΡΙΣΤΙ PF 19 191
ΒΛΟΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ PF 33 189 από Ηλιούπολη
ΚΑΤΣΙΚΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ C 29 193
ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ C 22 191 από Κρόνο
ΚΑΛΑΡΑΣ ΘΩΜΑΣ C 21 195 από Νήαρ Ηστ"
gspara
QUOTE (pain of salvation @ Jul 12 2016, 11:52 ) *
........

Φτιαχνω μια πιθανη 13αδα ohmy.gif

Κωστελετος-Κωλοτουρος-Καμπερης
Μαυρομματης-Σιδερης
Δολιανιτης-Κοσμας-Σιδεριδης
Μοσχονάς-Βλουτης
Καλαρας-Ανδρεατος-Κατσικακης

Μου αρεσει πολύ το ροστερ.....αλλωστε και μονο που πηρατε το λατρεμενο μου πουλεν,τον Θωμα Καλαρα 77.gif ,ενθουσιασμένος είμαι.Προς δικαιωση του periman που το εχει ανακοινωσει καιρο πριν thumbsup.gif

Γεματη φροντλαιν,να δουμε πως θα πανε και τα παιδια που ηρθαν να αντικαταστησουν το πετυχημενο διδυμο Τσελιος-Νατσος.
Παρεμειναν οι σωματοφυλακες,εκτος Ρακιτζακη,αλλα επεστρεψε ο κομαντο Αιμιλιανος!!!Βλεπω αποχωρησε ο Βεζιρτζογλου αλλα και ο Μπουκας που ταλαιπωρηθηκε φετος απο τραυματισμούς και ουσιαστικα δεν τον ειδαμε καθολου.
Ελπιζω να εχει επιστρεψει σε φουλ φορμα ο Αργυρης Κοσμας και να τιμωρησει τις αντιπαλες αμυνες με το φαρμακερο του σουτ.Πολυ ωραιος ο Ανδρεατος!!!
gspara
QUOTE
Το Δ.Σ. της ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει το ρόστερ και του Ανδρικού Τμήματος ενόψη της νέας σεζόν στο Πρωτάθλημα τη Γ' ΕΣΚΑ Ανδρών.

Προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει για τη νέα σεζόν ο Παπανδρέου Εμμανουήλ και θα έχει βοηθό του τον Σωμαράκη Απόστολο ενώ έφορος του τμήματος θα είναι ο παλαίμαχος αθλητής της ομάδας μας Χορηγάς Γεώργιος.

Από το ήδη υπάρχον ρόστερ της ομάδας μας ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι:

1) Γεωργακόπουλος Παναγιώτης
2) Καραθανάσης Αθανάσιος
3) Σιδέρης Ιωάννης
4) Μαλλιαρίτσης Διονύσης
5) Νιαβής Δημήτριος
6) Ακουμιανάκης Βασίλειος

Η ομάδα μας απέκτησε τους παρακάτω παίκτες στη μεταγραφική περίοδο:

1) Αλέξης Ηλίας (ΑΟΚ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ)
2) Μαυράκης Γεώργιος (ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ)
3) Αναγνωστόπουλος Χρήστος (ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ)
4) Ηλιαδάκης Ιωάννης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ)
5) Βιδάκης Μιχαήλ (ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ)
6) Σταυρόπουλος Αλέξανδρος (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ)
7) Κακολύρης Αθανάσιος (ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ)

Ενώ προωθούνται από το Εφηβικό τμήμα του Συλλόγου μας στην Ανδρική ομάδα οι:

1) Τζίβας Μάριος
2) Θεοδώρου Μάριος
3) Δήμας Ηλίας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εύχεται στο Ανδρικό τμήμα για τη νέα σεζόν υγεία πάνω απ'όλα και πολλές επιτυχίες στη δύσκολη σεζόν που μας έρχεται.
Gkos
Ρε Θοδωρή(gspara) γιατί ποστάρεις άρθρα ως quote και δεν μπορουμε να τα απαντήσουμε(αν κλικάρουμε βγαίνει κενό) ...;

Σχετικά με την (τελευταία) ανακοίνωση του Ηλυσιακού για τους 5 του αντρικού ,βλέποντας 3 παιδιά από τον ΑΟ Ζωγράφου,να υποθέσω αυθαίρετα,ότι το αντρικό του Ήλ θα καθοδηγεί ο Θωμόπουλος έτσι;;
Γιατί δεν έχω διαβάσει κάτι,αλλά μου μοιάζει αυτονόήτο. . .
Btw ο ΑΟ Ζωγράφου ήταν Β ΕΣΚΑ πέρυσι, και ουχί Α όπως γράφτηκε.
Πάντως οι δυο μικροί που προωθήθηκαν,είναι πολύ καλοί παίκτες. . .
Doctor-J
QUOTE(Gkos @ Jul 12 2016, 22:10 ) *
Σχετικά με την (τελευταία) ανακοίνωση του Ηλυσιακού για τους 5 του αντρικού ,βλέποντας 3 παιδιά από τον ΑΟ Ζωγράφου,να υποθέσω αυθαίρετα,ότι το αντρικό του Ήλ θα καθοδηγεί ο Θωμόπουλος έτσι;;
Γιατί δεν έχω διαβάσει κάτι,αλλά μου μοιάζει αυτονόήτο. . .


Ανακοίνωση Προπονητικού Τιμ Ομάδας Μπάσκετ 2016-2017
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με όλο το προπονητικό τιμ της ομάδας μας, καθώς και την αναβάθμιση αυτού, με τον κόουτς Θωμόπουλο Αθανάσιο να αναλαμβάνει το τιμόνι της ανδρικής ομάδας, έχοντας στο πλευρό του το στενό του συνεργάτη, Τσικίνα Δημήτριο.

Τιμ μάνατζερ θα είναι ο Παπαδημητράκης Αλέξανδρος, κάνοντας το δικό του ντεμπούτο στους πάγκους από αυτό το πόστο.

Επίσης, η ομάδα προχώρησε σε συνεργασία με έναν ακόμα Ιλισιώτη, τον Αλεξίου Νίκο, στη θέση του γυμναστή.
Gkos
Ειδαν το ποστ μου και απαντησαν(ευχαριστωwink.gif
) ή το ειχαν ηδη ανακοινωσει;
Χαχ
gspara
http://www.superbasket.gr/mpam-me-parianop...la-peristeriou/
Παριανοπουλος-Φιλης στην Αμιλλα.
MENEGIN11
Στρατός τσαμπης κοντά σε πεύκη, που παει να καλύψει με το καλύτερο τρόπο την αποχώρηση κορωνιδη στο παίχτη που θα σωθούν τα κλειδιά της ομάδας
Budget
QUOTE(periman @ Jul 14 2016, 00:43 ) *
Στρατός τσαμπης κοντά σε πεύκη, που παει να καλύψει με το καλύτερο τρόπο την αποχώρηση κορωνιδη στο παίχτη που θα σωθούν τα κλειδιά της ομάδας

Τα κλειδιά των ομάδων καλό είναι να μένουν στους προπονητές! Όσο για πεύκη Δημακος ακούγεται ότι έκλεισε λυκοβρυση!
o kakos
QUOTE (periman @ Jul 13 2016, 22:43 ) *
Στρατός τσαμπης κοντά σε πεύκη, που παει να καλύψει με το καλύτερο τρόπο την αποχώρηση κορωνιδη στο παίχτη που θα σωθούν τα κλειδιά της ομάδας

τα κλειδιά από το σπορτιγκ ας μην τα γυρισει εχουν αλλαξει κλειδαρια λογω πτωσης!!
gspara
QUOTE (periman @ Jul 14 2016, 00:43 ) *
Στρατός τσαμπης κοντά σε πεύκη, που παει να καλύψει με το καλύτερο τρόπο την αποχώρηση κορωνιδη στο παίχτη που θα σωθούν τα κλειδιά της ομάδας

Παντα πιπεράτος ο periman με ωραια νεα thumbsup.gif ....καμμια ενημερωση για την κατηγορια που θα παιξει η Πευκη εχουμε?
Για τον Τσαμπη τωρα,σπουδαια επιθετικα προσοντα,η κλαση του ηταν σιγουρα για Α2 τουλάχιστον.Απο την άλλη όμως αμφιλεγόμενος χαρακτηρας,δυσκολα μπορει να παιξει οργανωμενο μπάσκετ αφου η ομαδα πρεπει να λειτουργει γυρω από αυτόν.Ρισκαδορικη επιλογή..........
ChrisKof13
QUOTE (gspara @ Jul 14 2016, 14:01 ) *
Παντα πιπεράτος ο periman με ωραια νεα thumbsup.gif ....καμμια ενημερωση για την κατηγορια που θα παιξει η Πευκη εχουμε?
Για τον Τσαμπη τωρα,σπουδαια επιθετικα προσοντα,η κλαση του ηταν σιγουρα για Α2 τουλάχιστον.Απο την άλλη όμως αμφιλεγόμενος χαρακτηρας,δυσκολα μπορει να παιξει οργανωμενο μπάσκετ αφου η ομαδα πρεπει να λειτουργει γυρω από αυτόν.Ρισκαδορικη επιλογή..........

Σε εκτιμω αφανταστα για τις γνωσεις σου στο μπασκετ και στην εσκα!!αλλα οτι ο Τσαμπης ειναι για Α2 σε εκθετει σαν αποψη...ειναι το λιγοτερο αστειο gspara..
RudyKok
Ο Ανδρέας Βηχος (34 χρ / 1.97) εκλεισε στον Αιολο. Νομίζω σπουδαία προσθήκη για την ομάδα.
dru_15
Γρηγορης Κουκουρας στην Ηλιουπολη
gspara
QUOTE (ChrisKof13 @ Jul 14 2016, 16:46 ) *
Σε εκτιμω αφανταστα για τις γνωσεις σου στο μπασκετ και στην εσκα!!αλλα οτι ο Τσαμπης ειναι για Α2 σε εκθετει σαν αποψη...ειναι το λιγοτερο αστειο gspara..

Ισως δεν το εθεσα σωστα,αλλα αν προσεξες γραφω ότι 'ηταν' για Α2.Γνωμη μου ότι συμφωνα με το ταλεντο του επρεπε να παιζει για ψηλοτερα.
Μην κολλας στην κατηγορια,αν και εχει παιξει Α2 με την ΑΕΚ Αργους και μαλιστα με πολύ ενεργη συμμετοχη.
Θα τον εβαζα στην κατηγορια των παιχτων που δεν μπορεσαν ποτε να μπουν σε καλούπια με αποτέλεσμα να μεινει στασιμη η καριερα τους.
Επιθετικα όμως είναι πολύ δυνατο οπλο,αυτο δεν μπορούμε να το παραβλεψουμε.

QUOTE (dru_15 @ Jul 14 2016, 22:34 ) *
Γρηγορης Κουκουρας στην Ηλιουπολη

Πληροφοριες ξερουμε?Που επαιζε?Ειναι ο παλιος παιχτης του Φαρου όταν επαιζε Α Εσκανα,η πεφτω πολύ εξω?

QUOTE (RudyKok @ Jul 14 2016, 22:29 ) *
Ο Ανδρέας Βηχος (34 χρ / 1.97) εκλεισε στον Αιολο. Νομίζω σπουδαία προσθήκη για την ομάδα.

Συμφωνω!!Πολύ καλη μεταγραφη!!
dru_15
QUOTE
Πληροφοριες ξερουμε?Που επαιζε?Ειναι ο παλιος παιχτης του Φαρου όταν επαιζε Α Εσκανα,η πεφτω πολύ εξω?

Μαλιστα
gspara
QUOTE (dru_15 @ Jul 14 2016, 22:45 ) *
Μαλιστα

Ωραια,ευχαριστω πολύ!!!Ευελικτο 4αρι με πολύ καλο σουτ.Αν είναι σε καλη κατασταση,θα είναι εξαιρετικη προσθηκη!!!

Σε αλλα νεα ο Ηλυσιακος ανακοινωσε και τον Θοδωρή Τσιαμπα(17-1.85-1),ο οποιος αγωνιζοταν στην εφηβικη και u21 ομαδα της ΑΕΚ.
Budget
QUOTE(gspara @ Jul 14 2016, 14:01 ) *
Παντα πιπεράτος ο periman με ωραια νεα thumbsup.gif ....καμμια ενημερωση για την κατηγορια που θα παιξει η Πευκη εχουμε?
Για τον Τσαμπη τωρα,σπουδαια επιθετικα προσοντα,η κλαση του ηταν σιγουρα για Α2 τουλάχιστον.Απο την άλλη όμως αμφιλεγόμενος χαρακτηρας,δυσκολα μπορει να παιξει οργανωμενο μπάσκετ αφου η ομαδα πρεπει να λειτουργει γυρω από αυτόν.Ρισκαδορικη επιλογή..........

Η Πεύκη άλλαξε σχεδόν όλη την ομάδα για να βρει ηρεμία, δε θα κάνει τα ίδια λάθη
Doctor-J
QUOTE(RudyKok @ Jul 14 2016, 22:29 ) *
Ο Ανδρέας Βηχος (34 χρ / 1.97) εκλεισε στον Αιολο. Νομίζω σπουδαία προσθήκη για την ομάδα.


πού έπαιξε πέρσι?
dru_15
QUOTE(Doctor-J @ Jul 14 2016, 23:43 ) *
πού έπαιξε πέρσι?

Αν δεν κανω λαθος Προοδευτικη.
gspara
O Aιολος απεκτησε τον Σιμο Νικολαου (23-2.13!!!) από τον Μιλωνα με υποσχετικη για 2 χρονια.
RudyKok
Σωστά. σήμερα πέφτουν οι υπογραφές στο γήπεδο του Μίλωνα. Με Σχορτσιανίτη, Βήχο, Διπλαράκο και Νικολάου δημιουργείται μια πολύ καλή φρόντ λάιν. και έπεται συνέχεια.........
MENEGIN11
QUOTE(gspara @ Jul 14 2016, 14:01 ) *
Παντα πιπεράτος ο periman με ωραια νεα thumbsup.gif ....καμμια ενημερωση για την κατηγορια που θα παιξει η Πευκη εχουμε?
Για τον Τσαμπη τωρα,σπουδαια επιθετικα προσοντα,η κλαση του ηταν σιγουρα για Α2 τουλάχιστον.Απο την άλλη όμως αμφιλεγόμενος χαρακτηρας,δυσκολα μπορει να παιξει οργανωμενο μπάσκετ αφου η ομαδα πρεπει να λειτουργει γυρω από αυτόν.Ρισκαδορικη επιλογή..........

σε περιπτωση ανοδου του τριτωνα,δεν ανεβαινει κανεις κ οι δυο ομιλοι γινονται με 14 ομαδες χωρις κανενα ρεπο.αν ανεβει κ η αγια παρασκευη,τοτε η εοκ θα αποφασισει αν θα συμπληρωσει τη θεση απο την εσκα οποτε τοτε ανεβαινει η πευκη στη θεση της εκτος αν την αφησει κενη κ θα υπαρχει ρεπο με 13 ομαδες κ πεσει μια ομαδα λιγοτερη,πιθανοτατο σεναριο λογω 2 πατρινων στον ομιλο κ ο νοων νοητο..σε καθε περιπτωση,ολα πρεπει να γινουν πριν την κληρωση των πρωταθληματων,γιατι μετα δυσκολα θα γινουν ανακαταταξεις.
Gkos
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...&Itemid=140


Kαβασιλας νεος προπονητης στο Αιγαλεω!
gspara
QUOTE (Gkos @ Jul 15 2016, 19:34 ) *
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...&Itemid=140


Kαβασιλας νεος προπονητης στο Αιγαλεω!

Mαλιστα.Περιεργα παραγματα συμβαινουν στο Αιγάλεω,ή μονο σε μενα κανει εντυπωση?!?!?!
Εδώ και ένα μηνα περιπου ξεραμε για κοουτς Παπαδακη και ξαφνικα προκυπτει κοουτς Καβασιλας με μηδεν προϋπηρεσία από ανδρικο!!!!
gk65
QUOTE(gspara @ Jul 15 2016, 21:37 ) *
Mαλιστα.Περιεργα παραγματα συμβαινουν στο Αιγάλεω,ή μονο σε μενα κανει εντυπωση?!?!?!
Εδώ και ένα μηνα περιπου ξεραμε για κοουτς Παπαδακη και ξαφνικα προκυπτει κοουτς Καβασιλας με μηδεν προϋπηρεσία από ανδρικο!!!!

Θα διαφωνησω. Στην ΕΣΚΑΝΑ εχει εργαστη σε αρκετες αντρικες ομαδες.
gspara
QUOTE (gk65 @ Jul 15 2016, 22:02 ) *
Θα διαφωνησω. Στην ΕΣΚΑΝΑ εχει εργαστη σε αρκετες αντρικες ομαδες.

Και παλι όμως η απομακρυνση Παπαδακη για ποιο λογο εγινε?
gk65
QUOTE(gspara @ Jul 15 2016, 22:10 ) *
Και παλι όμως η απομακρυνση Παπαδακη για ποιο λογο εγινε?

Αυτο το ξερει ο προεδρος που τρεχει τα θεματα του μπασκετ. Εγω δεν γνωριζω.
Doctor-J
Βαθρακοκοίλης σε Αιγάλεω που δείχνει να χτυπάει 5άδα
apapadim
QUOTE(Doctor-J @ Jul 17 2016, 20:56 ) *
Βαθρακοκοίλης σε Αιγάλεω που δείχνει να χτυπάει 5άδα

Μη βιαζεσαι δεν ειναι σιγουρο ακομα..
MENEGIN11
QUOTE(Doctor-J @ Jul 17 2016, 20:56 ) *
Βαθρακοκοίλης σε Αιγάλεω που δείχνει να χτυπάει 5άδα

Βαρθακοκοιλης κλείνει Απόλλων Αθηνών β εθνική,με τα λεφτά να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα....
MENEGIN11
πολυ δυσκολο εως αδυνατο να αλλαξει η συνθεση των ομαδων στην α εσκα λογω ανακαταταξεων κ εξηγω.τη θεση απο τη συγχωνευση χολαργος-λειβαδια τη δικαιουται κ θα τη παρει ο χαριλαος τρικουπης,γιατι ειναι επιλαχων ανοδου κ μενει να δουμε σε ποιο ομιλο της β εθνικης θα διαλεξει να παιξει.αλλη αποχωρηση απο β εθνικη αποκλειεται να υπαρξει. δευτερη περιπτωση ειναι η αδυναμια που θα δειξει ο εθνικος να κατεβει στην α2 οποτε ουτε β εθνικη παιζει να παει γιατι δεν θα φτιαξει ομαδα ουτε γ εθνικη γιατι εχει πολλα ταξιδια.αρα θα ανεβει κ ο τριτωνας που εχασε το μπαραζ απο το τρικουπη.σε αυτη τη περιπτωση η εοκ θα κανει 14 τις ομαδες του α ομιλου της γ εθνικης για να μην υπαρξει ρεπο κ να αρχισουν κ να τελειωσουν μαζι κ ο0ι 2 ομιλοι με 14 ομαδες.αλλη ορατη συγχωνευση για να ανεβει κ η αγια παρασκευη κ να αδειασει εκ νεου θεση στη γ εθνικη κ να καλυφθει απο την εσκα δεν υπαρχει.μονο αν η εοκ αποφασισει να αυξησει τις ομαδες τις α2,οποτε τοτε δημιουργειται μεγαλο ντομινο με πιεσεις πχ απο ερυθραια περιστερι να μη πεσουν που χρηζει ξεχωριστηυ αναλυση.gspara πως το βλεπεις καλυψα?
gspara
QUOTE (periman @ Jul 19 2016, 13:44 ) *
..........gspara πως το βλεπεις καλυψα?

Υοu are the best 77.gif !!!!!!!
Κι'εγω που πιστευα ότι κατά τελος Σεπτεμβρη θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα..........μαλλον για Χριστούγεννα το κοβω w00t.gif
Doctor-J
QUOTE(periman @ Jul 18 2016, 16:54 ) *
Βαρθακοκοιλης κλείνει Απόλλων Αθηνών β εθνική,με τα λεφτά να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα....


Τη δόξα πολλοί εμίσησαν, το χρήμα ουδείς... 69.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.