QUOTE(stev basket @ Oct 1 2011, 22:47 )

2η Αγωνιστική: Καλύβια - ΜΕΛΑΣ = 33-56
Με ελλείψεις τα Καλύβια
Δε πήγαμε για τη ρεβάνς, αλλά το τι ακούστηκε δε περιγράφετε
Είχαμε και διακοπή του αγώνα και έκθεση του διαιτητή
Είχαμε και τα γλυκανάλατα: ποιός χαιρέτησε ποιόν, αν του έδωσε το χέρι, ναι σε έβρισα αλλά δε το εννοούσα...
Αν ήταν κανείς αντικειμενικός στον αγώνα θα ήθελα να τοποθετηθεί, όχι να συμφωνήσει μαζί μου
QUOTE(kasper7 @ Oct 2 2011, 11:06 )

Δεν ήμουν στο παιχνίδι... και δεν ξέρω αν είμαι αντικειμενικός...

όμως θεωρώ πως οι αντιπαλότητες και οι μικρότητες χαλάνε την ομορφιά του παιχνιδιού!!

Ήμουν στο παιχνίδι, εν αντιθέσει και με τους δύο παραπάνω συνομιλητές, και προσπαθώ να είμαι
σχετικά αντικειμενικός, αλλά απαξιώ να σχολιάσω.
Δεν είμαι υποχρεωμένος να απολογηθώ για κανένα, ούτε όμως και να ανεχθώ κανέναν.
Πιστεύω ότι είναι πολύ εύκολο να δυναμιτίζεται το κλίμα και δύσκολο να κρατιούνται χαμηλά οι τόνοι.
Αν δεν μπορούμε να συνετίσουμε τις ακραίες συμπεριφορές και φωνές, πρέπει να τις απομονώνουμε.
Θα προτιμήσω να ασχοληθώ λοιπόν με το τι έγινε στα δύο πρώτα παιχνίδια που έδωσε ο ΓΑΣ Καλυβίων στην Α' κατηγορία Κορασίδων.
QUOTE(rassed @ Aug 29 2011, 09:19 )

ΩΡΩΠΟΣ: Πέρυσι ανέβηκε αφήνοντας εκτός τον Άρη Χολαργού. Για την κατηγορία ίσως θα ήταν καλύτερα να ανέβαινε ο Άρης καθώς είχε μικρότερες κοπέλες, οι οποίες θα ήταν και φέτος Κορασίδες. Ο Ωρωπός βασιζόμενος πέρυσι στις 95άρες, φέτος δεν νομίζω να καταφέρει κάτι παραπάνω από μερικές τιμητικές νίκες. Ελπίζω να με διαψεύσουν. Μπράβο τους όμως για την δουλειά και την προσπάθεια που κάνουν, παρά τις δυσκολίες που συνεπάγεται η μεγάλη αποστάση από το κέντρο. Φέτος κατεβάζουν και γυναικεία ομάδα. Αξιέπαινη ομάδα με θέληση. Πιθανή θέση 9-12.
ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 28-56
Ακριβώς όπως προέβλεψε ο συμφορουμίτης.
Εύκολη νίκη απέναντι στην ομάδα του ΓΣ Ωρωπού, η οποία είχε 3-4 κοπέλες σε καλό επίπεδο.
Από την αρχή η ομάδα μας πήρε διαφορά, την οποία συντήρησε έως τη λήξη
Επειδή δεν είδα όλον τον αγώνα, δεν θα ήθελα να ξεχωρίσω κάποια από τις αθλήτριες του αντιπάλου.
QUOTE(rassed @ Aug 29 2011, 09:19 )

ΜΕΛΑΣ: Η ομάδα του Αιγάλεω θέτει μία από τις δύο σοβαρότερες υποψηφιότητες για την πρώτη θέση, καθώς πέρυσι με την ίδια περίπου ομάδα ήρθε δεύτερη και στις Κορασίδες και στις Παγκορασίδες. Στον τελικό μάλιστα των Παγκορασίδων έχασε απροσδόκητα, ίσως από υπεροψία και υπερβολική σιγουριά. Σταθερή ομάδα με πολλές πιθανότητες για την κορυφή. Πιθανή θέση 1-4.
ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 33-56
Ο ΜΕΛΑΣ ξεκίνησε δυνατά και με αρκετά εύστοχα σουτ από την περιφέρεια πήρε μία διαφορά δέκα πόντων. Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα Καλύβια μείωσαν έως τους τέσσερις πόντους και ενώ η διαφορά ήταν γύρω στους έξι, έγινε η διακοπή.
Μετά την διακοπή τα Καλύβια αποσυντονίστηκαν εντελώς και οι όποιες (ελάχιστες έως μηδενικές) ελπίδες υπήρχαν για τη νίκη, εξανεμίστηκαν μετά την αποβολή με 5 φάουλ της πλέι μέικερ τους, στο τρίτο δεκάλεπτο.
Άνετη και δίκαιη επικράτηση του ΜΕΛΑΣ, ο οποίος είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση, με συνέπεια να εκδηλώνει σουτ κάτω από καλές προϋποθέσεις. Η άμυνά του πολύ δυνατή, ίσως και σκληρή σε κάποια σημεία.
Άφησαν πολύ καλή εντύπωση το Νο 8 (Σιγάλα) και το Νο 13 (Αγκάνη), η οποία κυριάρχησε στις δύο ρακέτες.
Να έχουν υγεία τα παιδιά μας και εμείς για να τα καμαρώνουμε, χωρίς να ασχολούμαστε με τα υπόλοιπα.